Aktuality

Jsou to mylné spekulace, říká Rummenigge o dohodě s Pizarrem

Velké otazníky se i nadále vznášejí nad budoucností Claudia Pizarra. O peruánském útočníkovi se mluví v souvislosti s odchodem z Werderu a druhým angažmá v Bayernu Mnichov. Ten se podle některých médií dokonce s hráčem již dohodl, což rychle popřel šéf bavorského klubu Karl-Heinz Rummenigge.

Wenger chce mít o Van Persiem jasno před Eurem

Robin van Persie je klíčovým hráčem Arsenalu, zatím ale není jasné, zda v londýnském klubu zůstane. Smlouva mu platí do léta 2013 a o nové zatím nezačal jednat. Manažer Arsene Wenger chce mít jasno předtím, než Van Persie odjede s nizozemskou reprezentací na Euro.

Věřili jsme, že ten gól dáme, řekl spasitel Liberce Breznaník

Záložník Michal Breznaník nepřestával ani na chvíli věřit, že fotbalisté Liberce zlomí v duelu 26. ligového kola se Žižkovem střelecké trápení a podaří se jim poslední tým tabulky porazit. Slovenský středopolař pálil ze všech pozic a v 73. minutě "odčaroval" kouzlo hostující branky vedoucím gólem.

Španělské kluby se dohodly s vládou na vyrovnání dluhů na daních

Vedení španělské ligy se dohodlo s tamní vládou na plánu, jak do roku 2020 zbavit kluby vysokých dluhů. Týmy podle agentury Reuters dluží státu na daních celkem 750 milionů eur (asi 18,7 miliard korun).

Na mužstvu je vidět pohoda, libuje si Kozel

Trenér Dukly Luboš Kozel byl rád, že jeho tým navázal na poslední povedené výkony, ale v první čtvrthodině podle něj byl soupeř nebezpečnější. Pražané porazili Baník Ostrava vysoko 4:1.

Emery prý po sezoně opustí Valencii

Valencia bude podle deníku AS hledat po letošní sezoně nového trenéra. Tím je v současné době Unai Emery, s nímž klub údajně už neprodlouží smlouvu...

Casillas chce být jako Mourinho, pokud se stane trenérem

Pokud se brankář Realu Madrid Iker Casillas v budoucnu stane trenérem, bude jeho vzorem současný kouč tohoto klubu José Mourinho. Casillas k portugalskému stratégovi vzhlíží a za necelé dva roky spolupráce si k němu vytvořil velkou osobní vazbu, byť se nedávno spekulovalo o zhoršení jejich vzájemného vztahu.

Kahn: Bayern bude díky Dortmundu silnější

Druhou sezonu v řadě bez německého titulu zřejmě zažije Bayern Mnichov. Bavorský celek se loni díval na záda Borussii Dortmund a stejný scénář se opakuje rovněž letos. Vzestup BVB by ovšem pro semifinalistu Ligy mistrů měl mít pozitivní efekt, alespoň si to myslí někdejší vynikající brankář Oliver Kahn...

Cítím se fit a chci hrát do čtyřiceti, prohlásil Totti

V italské lize se často odchází do fotbalového důchodu o něco později a to by se mělo týkat také Francesca Tottiho. Kapitán AS Řím je takřka na sklonku své kariéry, podle svých slov se ale po fyzické stránce cítí skvěle a věří, že může hrát ještě dalších pět sezón...

Jednání o prodloužení smlouvy probíhají, říká Drogbův agent

Didier Drogba byl ve středu oslavován coby střelec vítězné branky do sítě Barcelony v prvním semifinále Ligy mistrů, zanedlouho by však jeho angažmá v Chelsea mohlo být u konce. Zkušenému kanonýrovi po sezóně vyprší kontrakt, jednání o jeho prodloužení ale probíhají...

Morávek chce zůstat v Augsburgu, Schalke se jednání nebrání

Jan Morávek by rád zůstal v bundesligovém Augsburgu, kde na jaře hostuje z konkurenčního Schalke. Řekl to sportovnímu magazínu Kicker, podle něhož Schalke už bavorskému klubu naznačilo, že je ochotné o přestupu dvaadvacetiletého člena širšího reprezentačního kádru jednat.

Manchesteru United bude ve zbytku sezony chybět Anderson

Manchester United se bude muset ve zbytku sezony obejít bez záložníka Andersona. Čtyřiadvacetiletého brazilského hráče podle agentury Reuters nepustí do hry zranění stehenního svalu. Mimo hru je také další hráč Rudých ďáblů Paul Pogba.

Arnesen sní o příchodu Kuijta do Hamburku

Sportovní ředitel Hamburku Frank Arnesen by v létě rád přivedl Dirka Kuijta, který vypadl ze základní sestavy Liverpoolu. Zkušený útočník má na Anfield Road smlouvu do léta 2013 a o své budoucnosti zatím jasno nemá. Zájem o něj údajně má i Feyenoord.

Coyla by nepřekvapilo, kdyby se Muamba vrátil k fotbalu

Trenér Boltonu Owen Coyle by prý vůbec nebyl překvapený, kdyby se záložník Fabrice Muamba po nedávné zástavě srdce vrátil do vrcholového fotbalu. Čtyřiadvacetiletý hráč byl v pondělí necelý měsíc po kolapsu propuštěn z nemocnice.

Trenér Hapal udělal z Lubinu tým jara a v Polsku chce pokračovat

Ani Wisla Krakov nebo Legia Varšava, týmem jarní části polské ligy je zatím Zaglebie Lubin, které trénuje český kouč Pavel Hapal. Kandidát na sestup po Novém roce utrpěl jen jednu porážku a nyní se pěti výhrami po sobě definitivně odrazil do klidných vod soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele