Aktuality

Teplice získaly Jarolíma a na hostování Keriče

Teplice získaly dvě očekávané posily. Ze Sparty přichází na hostování do konce sezony útočník Andrej Kerič, dvouletou smlouvu pak podepsal záložník Marek Jarolím, který byl po konci smlouvy v Jablonci volným hráčem.

Scolari už není trenérem brazilského klubu Palmeiras

Luiz Felipe Scolari už není trenérem Palmeiras. Třiašedesátiletý kouč sice před dvěma měsíci dovedl klub k triumfu v Brazilském poháru, kvůli špatným výsledkům v lize, se s ním však podle agentury AP vedení dohodlo na předčasném ukončení smlouvy.

Lavagneho u kamerunské reprezentace střídá Akono

Sobotní překvapivá porážka 0:2 s Kapverdami v prvním utkání závěrečné fáze kvalifikace o postup na mistrovství Afriky stála trenéra Denise Lavagneho místo u kamerunské reprezentace. Francouzského kouče včera odvolal ministr sportu Adoum Garoua.

Bolí to, říká van der Vaart o vypadnutí z reprezentace

Dvojí úkol bude mít v nadcházejících měsících Rafael van der Vaart. Nizozemský záložník hodlá pozvednout tápající Hamburger SV a vedle toho by rád o svých kvalitách přesvědčil reprezentačního trenéra Louise van Gaala, v jehož výběru v uplynulých kvalifikačních zápasech chyběl...

Lavička touží po úspěchu ve "své" Plzni, kde fotbalově vyrostl

Na Plzeň jako své rodiště nedá dopustit, v sobotu by z ní ale jako soupeř po velkém šlágru s domácím týmem rád odjel jako vítěz. Kouč pražské Sparty Vítězslav Lavička před přímým soubojem o první místo v lize s domácí Viktorií intenzivně vnímá, že se blíží jeden z vrcholů podzimu.

Barcelona přišla o Sáncheze, zranil se v chilské reprezentaci

Chilský křídelník Alexis Sánchez z Barcelony si v reprezentaci přivodil menší zranění svalu na noze. Třiadvacetiletý fotbalista katalánského klubu proto přijde o sobotní duel španělské ligy s Getafe a v ohrožení je i jeho start ve středečním úvodním utkání v Lize mistrů se Spartakem Moskva.

Vršovický Ďolíček uctí památku zesnulého Přibyla, dorazí i Koller

Zápas výběru osobností Real Top Praha s fanouškovským týmem Kotva Vršovice v neděli uctí památku funkcionáře Lukáše Přibyla, který náhle zemřel letos v únoru. Exhibiční utkání s charitativním podtextem se uskuteční na stadionu Bohemians 1905 ve vršovickém Ďolíčku.

Casillas chce kariéru ukončit v Realu Madrid, a to v 39 letech

O brankářích je známo, že ve vrcholové formě dokáží vydržet déle než hráči z pole a rádi si tak protahují své působení ve vrcholovém fotbale. Jedním z takových případů chce být Iker Casillas, který včera oslavil třinácté výročí od svého ligového debutu mezi tyčemi Realu Madrid...

O novém videosystému v českém fotbale zatím FAČR neuvažuje

Českým rozhodčím by mohl při rozhodování zápasů pomáhat nový videosystém, který se technologicky i finančně liší od dvou systémů schválených na červencovém zasedání Mezinárodní fotbalové federace FIFA. FAČR podle mluvčího Jaroslava Koláře však o zavedení této technologie do ligových soutěží neuvažuje.

Kováčik: NFŠ sa začne stavať v roku 2013

Prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik potvrdil, že národný futbalový štadión v Bratislave by mal začať s výstavbou už v prvej polovici roka 2013. Podľa slov najvyššej hlavy slovenského futbalu ubehli dva roky, a pre národný štadión sa nič neurobilo.

Sparťané věří, že ve šlágru v Plzni nasadí i Matějovského

Sparťanům v sobotním šlágru sedmého kola a přímé bitvě o první místo v Plzni možná na hřišti pomůže i kapitán Marek Matějovský, který si před dvěma týdny obnovil zranění kotníku a během reprezentační pauzy trénoval s úlevami. Kouč Sparty Vítězslav Lavička by Matějovského rád viděl v akci.

Česká jednadvacítka se dozví jméno soupeře pro baráž o ME

Čeští fotbalisté do 21 let se v pátek dozvědí jméno soupeře, s nímž v říjnu svedou v baráži boj o účast na mistrovství Evropy v roce 2013 v Izraeli. Mladí reprezentanti jsou rádi, že při losu v Nyonu jako nasazený tým nemohou narazit na nejsilnější celky. Chtěli by se vyhnout Rusku a začínat venku.

Arsenal si chce pojistit Wengera, ten s jednáními nespěchá

Arsene Wenger je neodmyslitelnou součástí londýnského Arsenalu a výkonný ředitel Ivan Gazidis už má v plánu si sednout k jednomu stolu a francouzskému kormidelníkovi nabídnout další prodloužení kontraktu. Sám 62letý Wenger je zatím zdrženlivější a rozhodovat se bude až s postupem času...

Beckham prý uvažuje, že koupí účastníka Ligy mistrů Málagu

David Beckham by se prý mohl stát majitelem španělské Málagy. Podle listu Los Angeles Times uvažuje slavný záložník tamního celku Galaxy, že koupí 75 procent v andaluském týmu spolu s generálním manažerem Los Angeles Alexi Lalasem.

Jsem tu, abych pomohl týmu, tvrdí hvězda Chelsea Hazard

Belgičan Eden Hazard udělal v úvodu svého nového angažmá na Ostrovech úžasný dojem. První tři ligová klání byl vždy k nezastavení, připravil spoluhráčům hned šest branek a jeden gól sám dal. Není proto divu, že se na něj valí chvála ze všech stran, záložník Chelsea ovšem upřednostňuje úspěch týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele