Aktuality

Plzeňský Fillo bude znovu hostovat v Mladé Boleslavi

Plzeňský záložník Martin Fillo bude do konce podzimní části první ligy hostovat v Mladé Boleslavi, kde už strávil jarní část minulého ročníku. Fillo dostane v Boleslavi víc herních příležitostí než v nabitém kádru Plzně.

Stevens odmítá mít z Bayernu strach

Schalke v sobotu hostí Bayern Mnichov, který začal novou sezonu suverénním způsobem ve všech soutěžích. Trenér Königsblauen Huub Stevens svým svěřencům věří a zdůrazňuje jim, ať z Bayernu v žádném případě nemají strach.

Ďuriš: Bolelo to hodně, ale snad jsem týmu pomohl

Velkou obětavost ukázal Michal Ďuriš, když i se zlomeným prstem na noze nastoupil za Plzeň do čtvrtečního utkání s Coimbrou v Evropské lize. Trenér Pavel Vrba měl totiž při absenci zraněného Marka Bakoše problém s obsazením postu útočníka. Ďuriš si tak vzal utlumující prášky a i přes bolest nastoupil. A vstřelil vítězný gól při výhře 3:1.

Jsem první na ráně, ví M'Vila

Rennes má po pěti ligových zápasech na kontě jedinou výhru a krčí se na nelichotivém osmnáctém místě. Hvězdný záložník Yann M'Vila cítí za výsledky ambiciózního celku odpovědnost a snaží se dělat vše pro to, aby Rennes co nejrychleji vystoupalo tabulkou vzhůru.

Romário se ostře pustil do brazilské reprezentace

Bývalý kanonýr Romário se znovu pustil do kritiky svých nástupců v brazilské reprezentaci a vyzval prezidentku země, aby odvolala kouče Mana Menezese. Mistr světa z roku 1994 a nynější poslanec často pranýřuje současný brazilský fotbal a do Menezese se nově pustil po středeční přípravě s Argentinou, kterou Brazilci vyhráli až díky penaltě v nastaveném čase.

Vaclík: Kdyby Kadeřábek netečoval míč, chytil bych to

Hodinu držel sparťanský brankář Tomáš Vaclík čisté konto a svými zákroky deptal lyonské střelce. Pak ale v rozmezí tří minut dostal dva góly a Letenští nakonec na startu základní skupiny Evropské ligy prohráli ve Francii 1:2. Vaclík litoval hlavně úvodní inkasované branky, při které lehce tečoval hlavičku Bafetimbiho Gomise Pavel Kadeřábek.

Horváth: Myslím, že to byl můj pátý gól hlavou v kariéře

Údajně pátý gól kariéry hlavou včera vstřelil plzeňský kapitán Pavel Horváth, když vyrovnávacím zásahem pomohl Viktorii k výhře 3:1 nad Coimbrou v Evropské lize. Sám však svou branku neviděl, protože nevěřil, že nepovedená hlavička může skončit v síti, a raději se proto už vracel směrem do obrany.

Atlético jde vždy za vítězstvím, prohlašuje Simeone

Spokojený se vstupem do Evropské ligy byl trenér Atlética Madrid Diego Simeone. Výhra příštího soupeře Plzně na hřišti Hapoelu Tel Aviv 3:0 prý ukázala touhu jít v každém duelu za vítězstvím.

Lavička: Prohráli jsme s lepším týmem, ale se vztyčenou hlavou

Sparťanský trenér Vítězslav Lavička po utkání Evropské ligy v Lyonu připustil, že domácí Olympique zvítězil 2:1 zaslouženě. Potěšilo ho ale, že letenský tým dokázal za stavu 0:2 zdramatizovat vývoj a v závěru se snažil o vyrovnání. Zápas bere jako velkou zkušenost pro mladý pražský celek.

Brazilský reprezentant Ganso přestupuje do São Paula

Paulo Henrique Chagas de Lima, fotbalovému světu znám spíše jako Ganso, podle očekávání odchází z mateřského Santosu. Brazilský reprezentační záložník ale nemíří na starý kontinent, do svých služeb ho totiž za zhruba devět a půl milionu eur získalo São Paulo FC...

Vrbu potěšilo, že Plzeň otočila skóre kombinačním fotbalem

Plzeňského trenéra Pavla Vrbu potěšilo, že jeho svěřenci dokázali v Evropské lize otočit výsledek zápasu s Coimbrou na 3:1 kombinačním fotbalem a defenzivně zaměřeného soupeře se nesnažili zdolat nakopáváním míčů. Cenil si zejména druhého a třetího gólu, které přišly právě po kombinacích.

Nitra má trest na dva zápasy, její útočník Soumah na půl roku

FC Nitra bude tvrdě pykat za nedisciplinovanost svých hráčů. Po třech červených kartách v pátečním zápase slovenské ligy proti trnavským svěřencům českého kouče Pavla Hoftycha dostala Nitra trest na dva zápasy a její guinejský hráč Seydouba Soumah si nezahraje půl roku.

Je radost sledovat tento tým, rozplývá se Schaaf

Werder sice nazačal novou sezónu výsledkově nikterak skvěle a po třech kolech je až ve druhé polovině bundesligové tabulky, i přes nespokojenost s bodovým ziskem si ale trenér Thomas Schaaf pochvaluje, jaký fotbal jeho svěřenci předvádějí...

Mám Mourinhovu podporu a odcházet nehodlám, říká Varane

Celkem sedm soutěžních zápasů si musel na svůj první start v sezóně počkat Raphaël Varane. Mladý francouzský stoper naskočil do úterního duelu s Manchesterem City, po kterém popřel možnost, že by kvůli nedostatečnému hernímu vytížení zvažoval odchod z Realu Madrid...

Limberský musí kvůli penaltě a výrokům před disciplinární komisi

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila řízení s Davidem Limberským z Plzně. Na svém příštím zasedání projedná jeho výroky po utkání se Spartou i situaci, po níž Plzeň kopala rozhodující penaltu. Sparťané tvrdí, že Limberský svůj pád po kontaktu s Josefem Hušbauerem nafilmoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele