Aktuality

Dynamo Kyjev odvolalo trenéra Sjomina

Jurij Sjomin po necelých dvou letech končí na lavičce Dynama Kyjev. Historicky nejúspěšnější ukrajinský klub zažívá nepodařený úvod sezóny, což zkušený trenér definitivně odnesl vyhazovem po včerejším debaklu 1:4 od Šachtaru Doněck...

Liverpool do konce roku přišel o Kellyho, zraněný je i Agger

Liverpool včera podlehl Manchesteru United a zažívá nejhorší vstup do sezóny za posledních sto let, tím pro něj ale výčet negativ nekončí. Zranil se mu totiž Martin Kelly, který bude mimo hru do konce kalendářního roku, dlouhý pobyt na marodce pak hrozí i dalšímu obránci Danielu Aggerovi...

Vydru mrzelo, že jeho gól znovu nestačil na výhru Watfordu

Reprezentační útočník Matěj Vydra litoval, že jeho čtvrtá branka v sezoně druhé anglické ligy znovu nestačila na vítězství Watfordu. Klub z posledních čtyř zápasů získal jediný bod.

Lloris má zatím smůlu, jedničkou Tottenhamu zůstává Friedel

Přestože byl brankář Hugo Lloris v posledních letech jasnou jedničkou Lyonu i francouzské reprezentace, v novém klubu Tottenhamu si musí zvykat na nezvyklou roli náhradníka. Pro kouče "kohoutů" Andrého Villase-Boase zůstává první volbou americký veterán Brad Friedel.

Petković porážku přijal, litoval zbrklosti v zakončení

Po včerejším programu čtvrtého kola italské nejvyšší soutěže zůstal ve dvacetičlenném startovním poli už jenom jeden tým, který neztratil ani jeden bod - Juventus. Na čtvrtou výhru Staré dámy nedokázala po obědě odpovědět Sampdoria, odpoledne Neapol a večer Lazio, které navíc jako jediné prohrálo...

Van der Vaart chválí Finka: Zaslouží si úspěch

Hamburk předevčírem dokázal porazit mistrovský Dortmund a získal letošní první bundesligové body. Hvězdný záložník HSV Rafael van der Vaart neskrýval úlevu z prvního úspěchu po třech prohrách. Je rád především za trenéra Thorstena Finka, pro kterého má jen slova chvály.

Minář byl vděčný za jakoukoliv výhru Boleslavi

Nový trenér Mladé Boleslavi neskrýval po výhře nad Hradcem Králové úlevu ze zisku tří bodů. Středočeši se nenacházeli v ideálním psychickém rozpoložení, proti Hradci se jim navíc dlouhodobě nedaří.

Allegri má stále plnou podporu milánského vedení

AC Milán včera prohrál v Udinese a pokračuje v letošní mizérii. Trenér Massimiliano Allegri je pod stále větším tlakem, viceprezident Adriano Galliani ale ujistil, že celé vedení současnému kouči plně důvěřuje.

Vrba bod v Teplicích bral. Musel řešit i aféru

Plzeň včera remizovala v Teplicích a dnes ji může na čele tabulky předstihnout Sparta. Trenér Viktorie Pavel Vrba bod vzhledem k průběhu utkání bral, nevyhnul se ani otázkám na aktuální sázkařskou kauzu.

John Terry ukončil reprezentační kariéru

Někdejší kapitán anglické reprezentace a stávající vůdce londýnské Chelsea John Terry dneškem ukončil své působení na mezinárodní scéně. 31letý stoper tak svou reprezentační kariéru uzavřel po devíti letech, za něž v dresu Albionu nasbíral 78 startů a vstřelil šest branek.

Ferguson kritizoval výkon, Rodgers rozhodčího

Manchester United dnes dokázal po pěti letech uspěl na Anfield Road, tři body bere po výhře 2:1. Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers chválil svůj tým za dobrý výkon a hanil rozhodčího, který podle jeho názoru Reds výrazně poškodil.

Čontofalský statistiky neřeší, důležitější jsou pro něj body

Brankář Slavie Praha Kamil Čontofalský neřeší, že dnes proti Dukle prodloužil svou ligovou sérii bez inkasované branky na 432 minut. Čistá konta ho těší, ale důležitější je pro zlepšená hra "sešívaných" v defenzivě a získané body.

Quagliarella: Tohle je jeden z nejlepších týdnů mého života

Skvělý týden za sebou má Fabio Quagliarella. 29letý útočník ve středu zařídil remízu Juventusu na půdě Chelsea, včera se pak stal hrdinou ligového duelu s Chievem, když vstřelil obě branky duelu.

Zenit přeřadil reprezentanty Denisova a Keržakova do rezervy

Ruští reprezentanti Igor Denisov a Alexandr Keržakov byli v Zenitu Petrohrad přeřazeni do rezervního týmu. Podle vyjádření ruského mistra v "áčku" v souvislosti s jednáním o nové Denisovově smlouvě způsobovali problémy.

Odvolaného Geretse nahradil u reprezentace Maroka Taoussi

Belgického trenéra Erika Geretse nahradil u marocké reprezentace domácí kouč Rachid Taoussi. Šestapadesátiletý trenér v minulosti pracoval například u marockého olympijského výběru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele