Arsenal si chce pojistit Wengera, ten s jednáními nespěchá

13.09.2012, 14:48
Aktuality
Arsene Wenger je neodmyslitelnou součástí londýnského Arsenalu a výkonný ředitel Ivan Gazidis už má v plánu si sednout k jednomu stolu a francouzskému kormidelníkovi nabídnout další prodloužení kontraktu. Sám 62letý Wenger je zatím zdrženlivější a rozhodovat se bude až s postupem času...

Wenger se manažerem Arsenalu stal v roce 1996, nyní má kontrakt do konce příští sezony a o novém se zatím bavit nechce. Před případným podpisem si chce nechat projít hlavou spoustu věcí a v současné chvíli se koncentruje výhradně na letošní sezonu.

"Klubu jsem už dokázal svou věrnost, ale v tuto chvíli nemám pomyšlení na řešení nějaké dlouhodobé budoucnosti. Sám si nejprve ujasním své priority a až poté se rozhodnu. Jsem člověkem pro Arsenal a mám za to, že jsem to vždy ukazoval. Musím vše zvážit, když si nepovedu dobře, bude třeba si vše pořádně promyslet, ale až tady nyní nejsme," prohlásil Wenger.

"Musím vzít v úvahu také svůj věk, vždy se musíte ujistit, zda ještě máte sílu, touhu a oddanost nutnou pro tuto práci. Až teprve poté můžete dospět k nějakému rozhodnutí. Doufám, že budu mít jasno a budu dostatečně chytrý na to, abych si vše správně srovnal. Dva roky jsou v tomto oboru ještě hodně dlouhou dobou. Pro tuto chvíli chci dělat vše jenom pro dobro a prospěch Arsenalu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (739)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele