Aktuality

Wilshere se přiblížil k návratu, začal trénovat

Jack Wilshere se po hodně dlouhé době může znovu cítit jako aktivní fotbalista, záložník Arsenalu se konečně zapojil do tréninku. 20letý fotbalista měl od loňského léta vážné zdravotní problémy...

Měl jsem dobrý pocit, říká debutant v základu Bayernu Martínez

Javi Martínez se včera poprvé objevil v základní sestavě Bayernu Mnichov. Velká letní posila z Athleticu nastoupila do utkání Ligy mistrů proti Valencii a mohla být spokojena - bavorský klub doma vyhrál 2:1...

Bude to lepší, ujišťuje fanoušky Giroud

Hodně pozvolný rozjezd v Arsenalu má Olivier Giroud. Letní posila z Montpellieru zatím stále čeká na svou první trefu a nedočkala se ani v úterním utkání Ligy mistrů na půdě svého někdejšího zaměstnavatele. Francouzský útočník si ovšem nepřipouští nějaký velký tlak...

Pamětník debaklu Baranek věří v Lyonu v bodový zisk

Před osmi lety byl jako náhradník u toho, když fotbalisté Sparty utrpěli v Lize mistrů na hřišti Lyonu vysokou porážku 0:5. Nynější vedoucí mužstva Miroslav Baranek je v současném letenském celku jediným pamětníkem tehdejšího debaklu, jímž Pražané nechtěně vyrovnali svou nejtěžší venkovní porážku v pohárech.

Robinho se možná vrátí domů, znovu se o něho zajímá Santos

Milánské AC před letošní sezonou opustila řada zkušených a důležitých hráčů a s odchody by pro letošní ligový ročník ještě nemusel být konec. Domů do Brazílie by se mohl vrátit Robinho, zájem o někdejšího hráče Realu Madrid a Manchesteru City má Santos...

Vrba: Coimbra má dobře organizovanou obranu a silné individuality

Trenér Plzně Pavel Vrba označil za hlavní přednosti svého čtvrtečního soupeře v Evropské lize Coimbry dobře organizovanou defenzivu a ofenzivní hráče schopné individuálně se prosadit. Zároveň věří, že návrat do evropských pohárů po 41 letech nebude mít na Coimbru podobný vliv jako před dvěma lety na Viktorii.

Suchý: Alespoň jsem se přesvědčil, že i hráči Barcelony jsou lidé

Marek Suchý si splnil dětský sen a zahrál si proti Barceloně na jejím stadionu Nou Camp. Dlouho to navíc vypadalo, že Spartak dosáhne na senzační bodový zisk, jenže v závěru zařídil Barceloně vítězství 3:2 dvěma góly Lionel Messi. Spartak se však podle Suchého nemá za co stydět a přesvědčil se, že se s Katalánci dá hrát.

Čech: Juventus hrál dobře a bod si zasloužil

Brankář Chelsea Petr Čech pochválil středečního soupeře v 1. kole Ligy mistrů Juventus za předvedenou hru a uznal, že si italský šampion bod za remízu 2:2 zasloužil. Na druhou stranu ho mrzelo, že Chelsea promarnila vedení 2:0, které jí v první půli zařídil Brazilec Oscar.

Heskey bude hrát v Austrálii za Newcastle

Bývalý anglický reprezentant Emile Heskey bude v kariéře pokračovat v Newcastlu. Ne však v Premier League v týmu United, ale v australském ligovém celku Newcastle Jets. Zkušený útočník musí ještě absolvovat zdravotní prohlídku.

Krejčí: Rozklepaná kolena nemám, chceme minimálně bod

Když před osmi lety Sparta poprvé hrála s Lyonem v Lize mistrů, bylo Ladislavu Krejčímu teprve dvanáct let a dělal při domácím zápase na Letné podavače míčů. Dnes večer už by si talentovaný záložník proti francouzskému klubu měl sám zahrát v úvodním utkání základní skupiny Evropské ligy.

Hamburk tápe, Fink se odvolání bát nemusí

Hodně špatný start do nové sezony za sebou má Hamburk. Německý klub z prvních tří zápasů sezony nevytěžil ani jeden bod a krčí se až na předposledním místě bundesligové tabulky. Začíná se tak spekulovat o možném odvolání trenéra Thorstena Finka, ten ale zatím může být klidný...

Petráka potěšilo, že jeho první ligový gól pomohl Slavii k výhře

Ondřej Petrák měl obrovskou radost, že jeho premiérový ligový gól pomohl pražskému celku k vítězství 2:0 nad Teplicemi. Domácí tým v dnešní dohrávce 7. kola dlouho nemohl odpor Teplic zlomit, hráči ale do posledních chvil věřili, že to proti oslabenému soupeře dokážou.

Gonalons: Před osmi lety to byl festival, ale teď to bude jiné

Před osmi lety sledoval Maxime Gonalons jako patnáctiletý kluk z hlediště Stade de Gerland, jak Lyon v Lize mistrů rozstřílel pražskou Spartu 5:0. Ve čtvrtečním duelu Evropské ligy si už proti letenskému týmu zahraje coby defenzivní záložník Olympique a očekává, že skóre bude mnohem vyrovnanější.

Evropská liga na úvod nabídne i dva španělsko-izraelské souboje

Po Lize mistrů odstartuje ve čtvrtek svou skupinovou fázi také Evropská liga. Mezi 48 účastníky nechybějí dva čeští zástupci Plzeň a Sparta Praha ani další kluby z evropské smetánky, které ještě loni hrály elitní LM.

Matějovský: Ještě to není na takové úrovni, jak bych si přál

Kapitán sparťanských fotbalistů Marek Matějovský zatím ještě neví, zda nastoupí do čtvrtečního utkání základní skupiny Evropské ligy v Lyonu. O jeho startu se rozhodne zřejmě až těsně před zápasem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele