24. kolo
01.02.2014 13:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Kladiváři udolali Swansea a jsou mimo bezprostřední ohrožení

Hodně důležité vítězství má za sebou West Ham, který před vlastními fanoušky porazil Swansea a díky tříbodovému zisku se alespoň dočasně vyhoupl mimo sestupové pásmo. Waleský tým má na domácí už jen dva body k dobru.

Manažer Chelsea José Mourinho po bezbrankové remíze s Hammers obvinil WHU z toho, že se prezentoval fotbalem 19. století, ovšem nyní se domácí strana přeci jen daleko více zapojovala do ofenzivních manévrů. Takřka po půlhodině hry pak přišlo kýžené ovoce: Carroll ve vápně sklepl centr ke kapitánu Nolanovi, jenž nekompromisně otevřel skóre - 1:0!

Srovnat krok mohl Wilfried, ale doslova za minutu dvanáct mu šanci znemožnil obětavý Tomkins. Ještě do pauzy se úspěšná spolupráce opakovala. Tentokráte vše začalo u Downinga, jenž rozehrál mičudu od rohového praporku, Carroll na zadní tyči vrátil kulatinu do ohně a Nolan už měl z bezprostřední blízkosti snadnou práci - 2:0. Andy Carroll si tak zapsal asistenci u obou branek, přičemž posledních jedenáct gólových nabídek adresoval právě kapitánovi.

Nevýrazný výkon Labutí, kterým citelně chyběl kanonýr Michu, pokračoval i po obrátce. Na tomto faktu se nic nezměnilo ani s vyloučením Carrolla, jenž se po vzdušném souboji nedovoleně ohnal po Chicovi a ostřílený rozhodčí Howard Webb bez milosti tasil červenou kartu.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bony sklamal !!

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan ne

Reagovat
OnlyWHU

Ze by se moje kladiva zplasila? Jen tak dal....!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

¨No konečně za se vyhráli jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele