24. kolo
18.02.2023 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Willian a Manor Solomon (© AFP)

Solomon vystřelil v závěru zápasu tři body Fulhamu

Brighton prohrál v rámci 24. kola na domácím stadionu s Fulhamem 0-1. Domácí tým měl celý zápas herní převahu, ale vyložené šance neproměnil. Fulhamu zařídil tři body v závěru utkání Solomon, který se trefil po rychle sehraném protiútoku.

Ve 3. minutě si domácí vytvořili první vážnější šanci, Ferguson se dostal k míči na hranici vápna, ale svou následnou střelu poslal vysoko nad. O několik minut později se krásnou samostatnou akcí prezentoval Estupiñán, ale jeho střelu zblokoval jeden z hostujících obránců. Na další šanci diváci čekali až do 28. minuty. Veltman pálil ze slibné pozice na hranici vápna, avšak jeho střela byla sražena.

Ve 31. minutě našel Mac Allister krásnou přihrávkou Fergusona, který ale o balón na poslední chvíli přišel v souboji s gólmanem. Prvních 45 minut nenabídlo příliš pohledný fotbal a diváci se bohužel branky nedočkali.

Po přestávce začali lépe opět domácí, v 54. minutě stál na konci pěkné týmové kombinace March, jehož následnou střelu skvěle zneškodnil Leno. O šest minut později selhal ve vyložené šanci Mac Allister, který ve vápně zakončoval k levé tyči, Leno ovšem Fulham opět podržel i podruhé a střelu bravurně pokryl. V 76. minutě se do slibné šance dostal střídající Buonanotte, svůj prudký pokus z hranice vápna však namířil nad. V 81. minutě neproměnil obrovskou tutovku domácí Undav, jenž v ideální pozici poslal hlavičku jen doprostřed brány.

Brighton své šance nevyužil, a tak se k údivu všech fanoušků prosadil v 88. minutě Fulham. Hosté sehráli rychlý protiútok, na jehož konci stál Solomon, proti jehož střele byl gólman domácích bezmocný.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele