21. kolo
01.01.2020 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Watford doma zdolal Wolverhampton

Hráči Watfordu získali důležité tři body v boji o záchranu, když na svém stadionu porazili 2:1 Wolverhampton. O branky domácích se postarali Deulofeu a Doucouré, za hosty snížil Neto. Watford hrál od 70. minuty bez vyloučeného Kabaseleho, přesto utkání dotáhl do vítězného konce.

První příležitost v zápase měli až ve třicáté minutě domácí. Do míče se po Deulofeově nahrávce opřel Nathaniel Chalobah, trefil ale pouze prostor, kde čekal Patrício.

O chvíli později se však už fanoušci Watfordu dočkali. Na hraně vápna čekal Sarr, který se neukvapil a po jeho přihrávce se mimo dosah marně se natahujícího Patrícia trefil Gerard Deulofeu.

Druhou branku domácí celek vsítil pár minut po začátku druhého poločasu. Deulofeu na sebe natáhl dva protihráče, poté zvedl hlavu a přihrál Abdoulayemu Doucourému, s jehož ránou pod břevno nemohl Patrício nic dělat.

V 60. minutě získali hosté naději, že by ještě v tomto zápase mohli nějaké body získat. Po Chalobahově zásahu se balon odrazil k Pedru Netovi, který jej za výrazného přispění teče Craiga Dawsona poslal do sítě. Portugalský mladík tak mohl oslavit první gól v Premier League.

O deset minut později tato naděje ještě stoupla, když šli domácí do deseti. Kabasele nejprve obdržel pouze žlutou kartu, po konzultaci s kolegou u videa ale Andrew Madley poslal belgického obránce předčasně pod sprchu.

Už v 75. minutě měli Wolves šanci na srovnání. Vinagre zastihl balon ještě před brankovou čarou a poslal jej až k Dohertymu, jehož povedenou hlavičku zneškodnil Foster.

Žádnou větší šanci už si ale hosté nevytvořili a Watford si připsal do tabulky tři body. Momentálně mu patří předposlední devatenáctá příčka, Wolverhampton je sedmý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele