24. kolo
21.01.2020 20:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Villans v závěru zabrali a v nastavení urvali výhru proti Watfordu

Hodně nešťastný zápas odehrál Watford na hřišti Aston Villy. Hosté dlouhou dobu vedli a byli také lepším mužstvem, ovšem druhá půle a zejména závěr duelu jim vůbec nevyšel dle představ. Ze šťastného vítězství se tak nakonec radovali domácí, kteří díky zásahu Ezriho Konsy vystoupali mimo sestupové pásmo, kam naopak spadl jejich úterní protivník.

Manažer Villans Smith neučinil v sestavě svého celku po remíze na hřišti Brightonu jedinou změnu. To lodivod Hornets Pearson se podobně "opičit" nemohl, neboť mu ze základní jedenáctky vypadl zraněný Sarr. Jeho místo na křídle tak zaujal Pereyra.

Jako první za to vzal v sedmé minutě kapitán hostů Deeney, jehož projektil skončil vysoko nad břevnem. Po úvodním tlaku Watfordu se karta obrátila a dopředu se začali valit domácí. Výsledkem jejich snahy byla po půlhodině hry střela Grealishe nad bránu. Ve 38. minutě se však jako první prosadili "Sršni". Deulofeu si naběhl za obranu soupeře, z pravé strany nacentroval před bránu, kde se poměrně snadno prosadil hlavou Deeney - 0:1. Ještě těsně před přestávkou mohl skórovat i sám Deulofeu, jenže z úhlu rozvlnil jen boční síť.

Sedm minut po změně stran nebyli Hornets daleko od navýšení náskoku, to by však v bráně Villans nesměl stát gólman Reina, který nejprve odvrátil nabídku Deulofeua a poté se blýskl proti střele i dorážce Deeneyho. Krátce poté zahrozil na druhé straně Targett, ale hlavou trefil jen připraveného brankáře Fostera. Trézéguet po hodině hry zase nemířil ani mezi tři tyče.

V 68. minutě už ale bylo vyrovnáno. Targettův centr prosvištěl pokutovým územím a až na zadní tyči jej do brány usměrnil střídající Luiz. Rázem se karta obrátila a Aston Villa usilovala po zisku tří bodů. Těch se domácí nakonec dočkali z poslední akce zápasu. Reinův nákop z nastaveného času sklepl Mings pro Konsu, jenž pohotovou střelou překonal Fostera a rozhodl o výhře Villans.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
jn38

Reagovat
Elmas

0:3

Reagovat
Seydou Doumbia

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele