4. kolo
10.09.2016 16:00 CET
2 : 4
(2:2)

Reportáž

West Ham United - Watford FC 2:4

Bublinky se foukají i na olympijském stadionu, úspěch se však s přechodem z oblíbeného Boleyn Ground vytratil. West Ham na třetím největším stánku v Anglii překvapivě vypadl z Evropské ligy a v sobotu museli Kladiváři snést ještě mnohem větší ostudu. Watford totiž na jejich půdě nasázel čtyři góly a nakonec poměrně hladce bral všechny tři body. A to i přesto, že prohrával už 2:0...

Po reprezentační pauze se konečně do základní sestavy vrátil Dimitri Payet, který spolu s Michailem Antoniem zářil v prvním poločase. West Hamu vyšel hned start utkání, když Heurelho Gomes musel pár desítek sekund po úvodním hvizdu zasahovat proti střelám obou zmíněných borců. V páté minutě už ale kapituloval, když Antoniovu hlavičku z Payetova rohového kopu tečoval Deeney.

Záhy mohlo být pro Hornets ještě hůř, to když si Daryl Janmaat rozvzpomněl na svůj šokující čin v utkání proti Česku a zpětnou přihrávkou z dvou metrů trefil tyčku vlastní branky. To nejkrásnější přišlo po půlhodině hry z dílny probuzeného génia Dimitriho Payeta. Na pravé straně si pohrál s Britosem a rabonou odcentroval před prázdnou branku na hlavu vděčného Antonia.

Watford se v ofenzivě dlouho nedostával do významných pozic, před klíčovou pasáží v závěru poločasu stačil jen Ighalo selhat sám před bránou po výborném vybídnutí od Pereyry. Pět minut před pauzou však Nigerijec obehrál v šestnáctce Byrama a s pomocí Collinsovy teče snížil. Stoper Hammers pak v nastaveném čase vypil kalich hořkosti až do dna, když po jeho minele vyrovnal parádním obloučkem Troy Deeney.

A to nejhorší pro domácí mělo teprve přijít. Svěřencům Waltera Mazzariho totiž stačilo 18 minut druhé půle, aby naděje West Hamu definitivně pohřbili. První štulec Bilićovu týmu uštědříl Etiénne Capoue, jenž po centru Pereyry parádním volejem vstřelil vítěznou branku zápasu. Poslední hřebík do rakve Kladivářů pak zatloukl José Holebas. Na útočné polovině nejprve obral Payeta, pak si počkal na přihrávku Ighala a tvrdou ranou nachytal Adriána v nedbalkách.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2 1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
Noustress

3:0

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dimi,Feghouli i Lanz by meli byt od zacatku.3:1 Come on IRON'S

Reagovat
smazaný uživatel

Joo doufejme Přesně po čtyřech dlooouhých měsících, Dimi a Manu zase v sestavě ⚒ COY!!

Reagovat
OnlyWHU

Šok! Nesourodá a nesehraná oslabená sestava s profesorským fotbalem. To už známe z předminulý sezony. Pravý bek tohle hrát nemůže. Bohužel i nemotivující stadion. Takový amfiteátr známe z Hradce. Zlepšíme se, to je jistý. Ale hlavně, aby to bylo co nejdřív. Hoši, z hrušky dolů a jezdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tohle se podepisuji.Od stavu 2:0 mistri sveta.To co predvedli Adrian s Collinsem pri druhym golu se nevidi ani v okresnim preboru

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši úplně smutno mi z toho bylo, ještě teď Něco takovýho doufám už dlouho neuvidim. Collins jak za starejch časů, přesně pro tohle jsem ho nemusel nikdy. A Manu takových ztrát, hlavně druhou půlku, to bylo mooc. Nevim, možná jsme měli dostat hned na 1:1 a bylo by to jiný. Ale jak píšeš. je jistý že se zlepšíme a poučíme. Taky jsem si myslel po druhým golu, že jim dáme bura. No ale za stavu 2:0 jsme to měli dohrát do poločasu. No nic stane se a jsme ještě pořád na začátku cesty.

A s tim stadionem taky úplnej souhlas, bohužel Bude těžký si zvyknout a i kdyby měl kapacitu 500 000 tisíc nikdy to nemůže být jako v Upton Parku. Doufám, že takhle nezůstane na pořád a třeba někdy bude rekonstrukce na fotbalovej stadion. Snad ne 99 let

Reagovat
Noustress

z akého dôvod ste neskúsili napríklad Harta ? podla mňa Adrian je velká slabina s vínimkou niektorých zápasov minulej sezóny a Randolph môže pravidelne chytať tak v druhej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian je v pohodě, občas chybuje to je jasný. Ale určitě není slabina. Já bych ho za Harta neměnil ani náhodou. Neříkám že je lepší než Hart, ale myslim že ani v klubu vůbec nikoho nenapadlo řešit pozici brankáře. Každopádně tu Itálii mu nezávidím teda moc

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas. A díky za rozumný názory. Pojďme kladiva!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele