22. kolo
18.01.2014 13:45 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Saints neudrželi náskok a vezou ze Sunderlandu pouze remízu

Soton měl po většinu času na hřišti Sunderlandu znatelnou převahu, dokonce se ujal již dvoubrankového vedení, ovšem domácí ještě do pauzy snížili a po změně stran vybojovali cenný bod.

Mauricio Pochettino sice i po odchodu předsedy Nicoly Corteseho zůstal manažerem Southamptonu, ovšem před utkáním proti SAFC měl strach, aby tento nečekaný krok neměl dopad na samotné hráče. To se však nepotvrdilo a Svatí se již po čtyřech minutách ujali vedení: Rodriguez napřáhl zpoza vápna a vydařenou střelou k tyči nekompromisně otevřel skóre - 0:1!

Hostující ekipa měla od samého začátku jasně navrch. Špatným odkopem se pod to, mimo jiné, podepsal také Mannone, jehož pas si na polovině zpracoval Cork, ale jeho snaha z obrovské dálky (40 metrů) se tak jako tak mezi tři tyče nevešla. Pas z kopaček Shawa poté tečoval Johnson a mičuda zamířila do tyče domácí svatyně! Lambert následně branku nenašel a po jeho uvolnění nedokázal na Mannoneho vyzrát pro změnu Rodriguez! Po půl hodině hry pak přišlo nevyhnutelné, když Davis posadil míč od rohového praporku na hlavu Lovrena a bylo to 0:2.

Radost však Sotonu dlouho nevydržela. Hned vzápětí totiž Johnson oslovil Boriniho, který sice netrefil kulatý nesmysl vůbec ideálně, ovšem na snížení to přesto stačilo - 1:2. Výraznou převahu jihoanglického mužstva jen dokládalo procento držení míče (téměř 70 %!).

Po obrátce domácí strana viditelně přidala, ovšem udeřit mohlo znovu na druhém konci hřiště. Byl u toho opět Rodriguez, jenž ale po kombinaci s Lallanou nedokázal obnovit pro své barvy dvoubrankový rozdíl! Ten samý hráč neuspěl znovu ani za pár chvil a stejným resultátem dopadla také možnost Josého Fonteho. Krátce nato přišel trest, ovšem Borinimu nebyl správně uznán gól pro ofsajd a nadále se tak pokračovalo za mírného vedení Saints. Varování však hostům nestačilo a Johnson parádní ranou přeci jen vyrovnal na 2:2! Poté ještě Boruc likvidoval ránu Gardnera a střelu Fletchera!

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1X 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

SAFC vyhrají 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele