21. kolo
11.01.2014 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - West Bromwich Albion 1:0

Přílišné zábavy na St. Marry's Stadium se diváci nedočkali. Domácí nakonec zaslouženě ukořistili tři body po zlepšeném výkonu v druhé půli a po dvou měsících tak mohli na svém stadionu slavit.

Svatí se od úvodu prokazovali svým typickým stylem a rychle nasbírali výrazný náskok v držení míče. Nicméně, že by se díky tomu musel cítit Foster v častějším nebezpečí, se říct nedá. Hosté si v defenzívě vedli takřka bezchybně a postupem času dokázali balón ukořistit pro delší dobu na polovině soupeře. Sami se ovšem neprezentovali lepší ofenzívou a i nepřesné zakončení bylo vzácným momentem.

Nejblíže k otevření skóre měl ve 27. minutě Reid, který poslal dalekonosný přímý kop decimetry nad břevno. Domácí kladné vzrušení přišlo až pět minut po přestávce, kdy Rodriguez ukradl rozehrávku Mulumbovi a uháněl proti jedinému obránci, z vápna pak mířil metr vedle tyče.

Aktivní nástup jen předznamenal hmatatelnou převahu domácích v druhém dějství, Foster se přesto do akce příliš nedostával. O to hůře se cítil v 66. minutě, kdy se exkluzivním centrem z prvního doteku zády k brance blýskl Ramirez a na vápně zapomenutý Lallana přízemní ranou podél brankáře rozvlnil síť.

Lehkonozí Svatí bez problémů hájili své vedení až do 89. minuty, kdy tragicky selhal Long. Tři minuty hrající Vydra rozšířil na Ridgewella, který pohotově přihrál před malé vápno na děsivě osamoceného Longa, ten zblízka nepochopitelně trefil pouze Boruce. Ten se tak po zlomenině ruky vrátil tím nejlepším možným způsobem - čistým kontem.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton se už začíná ztrácet, ale tyhle výhry proti takovejm týmům jako je WBA jen dokazují, že Southampton do Premier league prostě patří....ale jen do středu tabulky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele