26. kolo
11.02.2014 20:45 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Southampton zopakoval výhru zvenku – po 12 a půl letech

Southampton dokázal to, o co se marně snažil 104 utkání. Více než 12 let trvalo klubu z jihu Anglie, než dvakrát za sebou vyhrál na půdě soupeře. Až teď. Na triumf z hřiště Fulhamu navázali i v Hullu a díky jediné trefě stopera Fontera si připisují tři body.

Hosté do utkání i lépe vstoupili a brzy mohli jít do vedení, kdyby Rickie Lambert mířil jen o kousek přesněji. Takhle však trefil jen tyč. Za hlavu se příznivci i hráči Southamptonu drželi znovu před přestávkou, kdy krásnou ranou zpoza vápna rozezvonil Jay Rodriguez pro změnu břevno.

Hull byl od prvních minut horším a pasivnějším týmem. Soustředit se musel hlavně na bránění a dopředu se vydával sporadicky. Odpovídal tomu i seznam větších šancí. Vždyť v úvodním dějství zahrozili jen díky agilnímu Longovi, který trefil tyč, načež Boydou dorážku vyrazil nad Boruć.

Po změně stran pokračovali Saints v převaze, ale jak Rodriguezova, tak Lambertova střela byla zblokována. Další ránu forvarda hostů pak vyrazil pohotový Harper.

Jedinému gólu však předcházela ještě mnohem větší holomajzna. Fonteho hlavičku totiž Harper vyrazil, stejně jako Lallanovu bezprostřední dorážku. Fonteho další pokus sice odkopával z čáry Figueroa, ale už bylo pozdě. Nehledě na to, že kdyby to stihl, Rodriguezova čtvrtá snaha by už síť rozvlnila jistojistě.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
hradec

Hull City 1:1 Southampton FC

Reagovat
smazaný uživatel

X2 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Long, Jelavić - Ricky Lambert 2:1!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hull Doma beton jako vždy všechny velké kluby zde měly velké problémy vůbec vstřelit gól natož vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele