7. kolo
05.10.2008 14:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

West Ham United - Bolton Wanderers 1:3

Po třech prohrách v řadě přichází velmi překvapivé vítězství Boltonu na hřišti ve formě hrajícího West Hamu. Domácí nebyli o nic horším týmem, ale dvě fatální chyby jejich brankáře rozhodly.

Jen co se po zranění vrátil na hřiště hostující McCann, byl blízko ke gólu Carlton Cole, ale svůj pokus namířil nad branku. Na druhé straně spálil svůj brejk Elmander, když střílel přímo do Greena. Po dvaceti minutách vyslal skvělý přímý kop Di Michele, Jaaskelainen ovšem brilantním skokem gólu zabránil. Behrami z prakticky totožného místa zkoušel své štěstí o pár minut později. Svou standardku z třiadvaceti metrů namířil ke stejné tyčce a jen těsně minul.

To odstartovalo černou čtyřminutovku pro domácího brankáře. Nejprve měl pro něj pas hostujících znamenat rutinní zákrok, neshodl se však se spoluhráčem, míč mu vypadl z rukavic, prohrál osobní souboj s Daviesem a poté jen sledoval jeho několik vteřin padající oblouček přímo do branky. O čtyři minuty později se Green dopustil druhé zbytečné chyby. Davies se Steinssonem rozehráli přímý kop, domácí gólman nedokázal míč na zemi sklidnit a Cahill už měl práci snadnou.

Pět minut po změně stran vyslal krásnou střelu z otočky Cole. Diváci už zvedali ruce nad hlavu, ale Jaaskelainen se natáhl a pokus vytěsnil na roh. Kladiváři museli útočit, gólové šance se jim však vyhýbaly obloukem. Naopak definitivně rozhodnout utkání mohl McCann, svou přízemní střelu z dvaadvaceti metrů zamířil jen decimetry vedle.

Nejčastějším střelcem domácích byl Carlton Cole. V 65. minutě ještě jeho nepříjemnou střelu z dálky nadvakrát brankář Boltonu kryl, o tři minuty později už byl úspěšnější domácí útočník. Po rohovém kopu se míč dostal na malé vápno, kde se nebojácný Cole vrhl hlavou proti sevřené pěsti brankáře a o břevno vrátil West Ham do hry. Blízko vyrovnání měl poté Behrami, ale dělovkou zpoza vápna branku netrefil.

Zápas sice neztrácel na rychlosti, ale gólové příležitosti nepřicházely. Až v 86. minutě napřáhl Matthew Taylor ke skvělé standardce, kterou překvapil brankáře Greena a rozjásal fanoušky Wanderers. Ze skoro třiceti metrů se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Pro londýnský klub to byl poslední hřebíček a i když nerezignoval, ohrožení Jaaskelainena již nepřišlo.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

WEst ham je pro mně obrovský překvapení doma nezavahají a vyhrají 4 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

west ham vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vám říct, že kdo nemá televizní program, na ěmž pojede tenhle zápas, doporučuji si stáhnout program sopcast. Je to program spojeny ze všemi stanicemi internetu...zápas pojede na stanici ESPN. Klidně si ten program tákněte: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/sopcast/download/?g%5bhledano%5d=&g%5boz%5d=0.9.5

Nainstalujete ho a tenhle odkaz tam vložíte ve 14:30 sop://broker1.sopcast.com:3912/6003

A pak jenom chvili počkate a zápas vám pojede přímo na programu sopcast...takže přeji příjemnou zábavu. Mimochodem si troufám tipnout, že to bude 2:1 pro west ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si to mužete pustit i na LiveSports 1. Odkaz je zde: sop://broker.sopcast.com:3912/30931

Kdo má nějaké dotazy ohledně vysílání, napište mi na mail: love.beng@seznam.cz zodpovím vaše veškeré otázky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odkaz si prosím vložte do programu sopcast, potom vám začne vyslílání....

Reagovat
honziss

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele