19. kolo
26.12.2008 14:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Chelsea FC - West Bromwich Albion 2:0

Londýnská Chelsea si na druhý svátek vánoční připsala důležité tři body proti West Bromwichi, Blues o svém vítězství rozhodli v prvním poločase, když se dokázali trefit na začátku a pak ke konci první pětačtyřicetiminutovky.

Londýnský klub začal utkání velice dobře, už ve třetí minutě totiž vstřelil branku Didier Drogba, mohutný útočník se prosadil hlavou po přesném pasu od Joea Colea - 1:0. I další akce podnikala domácí Chelsea, Lampardova dělovka z dálky se neujala. V 19. minutě střílel opět Lampard, jeho rána se otřela o boční síť branky. Blues v průběhu prvního poločasu dominovali a hosty k ničemu vážnějšímu nepustili. Do poločasu se ještě jednou měnilo skóre, tentokrát se prosadil Frank Lampard, který ale měl velmi zjednodušenou úlohu, protože zakončoval do prázdné branky - 2:0.

Chelsea si ve druhém poločase náskok hlídala a dokonce mohla přidat i další trefy. V několika šancích se objevil Didier Drogba, ale druhou branku v utkání nepřidal. Útočník z Pobřeží slonoviny se v 54. minutě dokázal prosadit přes obranu hostí, ale brankář West Bromwiche ho vychytal. Tentýž hráč měl o tři minuty později další možnost, ale ani nadvakrát nedokázal střelu propasírovat mezi tři tyče. West Bromwich hrozil jenom sporadicky, z dálky zkoušel štěstí Chris Brunt, jenomže Petr Čech byl připraven. Čtvrthodiny před koncem vymyslel pěkný centr na hlavu Alexe Michael Ballack, brazilský stoper však mířil mimo. Do konce zápasu se už nic nestalo, a tak Chelsea zaslouženě vyhrála 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

02 1:1 (Drogba - Bednář)

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že se Chelsea z posledním zápasů vzpamatuje, a že Mr. Scolarimu dojde, že střed zálohy složen z trojice Deco - Lampard - Ballack prostě nefunguje. To ať tam radši dá nějakýho mladíka, nebo vymyslí účinější sestavu + Drogba od začátku. tip: 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli ani tohle Chelsea nevyhraje, tak to ať de do háje......pro mě jasná 1 a pokud padne první gól do 30. minuty, tak by mohla bejt i s hezkým výsledkem....jinak doufám že Drogba půjde od začátku, proti takovejm soupeřům který budou betonovat je podle mě o dost platnější než Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mám docela rád, ale toto klání nevyhraje. Jestli nastoupí stejná jedenáctka, jako proti Evertonu, tak bych si i vsadil na výhru hostů. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím na výhru chelsea 3:0 ale poku do zápasu nastoupí od začátku Drogba a jeden z trojice Ballack .deco, Lampard nenastoupí.Pak by to bylo asi 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea nefandim takže musej spadnout ason na třetí nebo čtvrtý místo

Reagovat
smazaný uživatel

2-0chessea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ty se nezdáš

Reagovat
smazaný uživatel

jak to delas ze mas presny tipy??

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA IS THE BEST TEAM IN THE WORLD!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no chelsea slabne 2:0 je p roste slabi visledok

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim chelsea a meli bi byt 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele