15. kolo
01.12.2007 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Derby County 1:0

V souboji nováčků vše dlouhou dobu nasvědčovalo remíze, ovšem v nastaveném čase se prosadil střídající útočník Anthony Stokes, který zařídil Sunderlandu zasloužené tři body. Derby pod novým trenérem Jewellem předvedlo sympatický výkon a i když sahalo alespoň po bodu, ze hřiště svého dnešního protivníka odjíždí poražené.

Berani odstartovali utkání velmi dobře, ale ze svého úvodního tlaku nic nevytěžili, hlavně díky skvělým zákrokům nejprve domácího gólmana Warda a následně také záložníka Whiteheada. Sunderland dal o sobě poprvé vážněji vědět v 21. minutě. Skvělou přihrávku zkušeného Colea ale mladíček Jones využit nedokázal, mířil nepřesně. První poločas moc zajímavých momentů již nenabídl, a tak oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu.

Také do druhé půle vstoupilo mnohem lépe Derby, vyjímala se hlavně střela Matta Oakleyho, ta však mířila těsně vedle brány. Během 54. minuty ukázali svou sílu opět domácí. Edwards přihrál do dobré pozice Coleovi, ten však svou příležitost gólem nezakončil. O deset minut později poslal na hřiště domácí trenér Keane útočníka Michaela Chopru a toto střídaní se později ukázalo jako výborný tah. Anglický útočník se na hřišti ještě ani pořádně nezabydlel a už mohl vstřelit první gól, jenže jeho dorážka po střele Whiteheada mezi tři tyče neletěla. Bezbrankovou remízou však toto utkání neskončilo. V posledních sekundách hry překonal výborně chytajícího Bywatera další náhradník Anthony Stokes a zařídil také svému týmu cenný tříbodový zisk.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je přímo nutnost udělat alespoň bod !!! Sunderland je náš bezprostřední soupeř v boji o záchranu. Nevýhodou nám je fakt, že domácí vyhořeli v minulém kole na Evertonu, dostali "sedmičku" a budou se chtět před domácími fandy rehabilitovat. Ale musíme bojovat a vyvarovat se fatálním chyb v obraně. Tip 1:1. DERBY COUNTY Go !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Devil

Nic proti Derby , ale myslim ze po tomto souboji se Sunderland mirne nadlehci a zvedne se o par pricek vejs! tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

SUNDERLAND...po minulém výprasku musi bodovat ..tip.remíza

Reagovat
smazaný uživatel

To je k vzteku, dostat gól v nastaveném čase !!! A navíc Wigan remizoval a odskočil o další bod. Byl to špatný víkend.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele