28. kolo
02.03.2008 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Everton FC - Portsmouth FC 3:1

Liverpool a Everton měly shodný počet bodů pouze několik hodin. Toffees totiž v posledním zápase kola porazili Portsmouth a na svého městského rivala mají opět k dobru tři body.

Lepší vstup do utkání si domácí již nemohli přát. Hned v první minutě zahrával Pienaar trestný kop, Yobo hlavou nasměroval míč na Yakubua a ten po 47 vteřinách rozvlnil síť - 1:0.

Další šanci si favorit vypracoval ve 24. minutě a na jejím konci byla nepřesná střela Osmana. Portsmouth pozorně bránil a ve 38. minutě sám udeřil. To ze strany odcentroval Johnson a míč za Howardova záda poslal Defoe - 1:1.

Hostujícímu týmu vstoupil do druhé půle lépe a v 50. minutě se zapotil Howard, jehož zaměstnal Kanu. Jinak se ovšem hrálo především ve středu hřiště. Proti stoperské dvojici se obtížně prosazoval kanonýr Yakubu a když se nedostal k zakončení, zkusil to jako nahrávač. V 73. minutě přihrál Pienaarovi, ten našel Cahilla a australský záložník ukončil dlouhé čekání na ligovou branku - 2:1.

Manažer Portsmouthu Harry Redknapp na změnu skóre reagoval nasazením Utaky, jeho naděje na bodový zisk ovšem odvála 81. minuta. V té si Johnsonův centr zpracoval Yakubu, poradil si s Campbellem a následně dal razítko na výhru Evertonu - 3:1.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

Moc preji 4 misto v tabulce Evertonu , tudis doufam ze s Pompey doma Vyhraji ! tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Everton potvrdí svou formu a vyhraje. Tip - 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas, oba mají dobrou fazónu, ale Everton v poslední době exceluje a toho staví v tomto utkání do role favorita. Natěšený Goodison Park bude chtět vidět výhru svého týmu. Byť má Porstmouth na hřištích soupeřů velmi dobrou bilanci, tak nyní to asi stačit nebude. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTON!!! jedem !

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Everton udrží 4. místo před Liverpoolem. Byla by to pro ně ostuda kdyby Liverpool skončil 5. Tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Everton potvrzuje, že se mu náramně daří, góly si pěkně rozložil po celý zápas a od 1.minuty nedal soupeři šanci. Navíc jsou v tabulce před rivalem z Anfield Road, což musí těšit fans Evertonu o to víc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele