Tipy a analýzy

Tipy Horsta Siegla

Ve druhém dílu rubriky Tipy osobnosti komentuje a tipuje zápasy bývalý český reprezentant a nyní asistent trenéra arabského klubu Bani Yas Horst Siegl. Proti němu se postaví z naší redakce Dominik Zezula. Pro čtenáře je samozřejmě přichystáno závěrečné třetí kolo třídilného cyklu tipovačky.

Výsledky tipovačky: Těsná porážka Pavlíny Ščasné

V prvním díle letošní řady Tipy osobnosti vyhrál redaktor EuroFotbalu Ondřej Linhart, který porazil 5:4 někdejší fotbalistku Pavlínu Ščasnou. Pro čtenáře máme přichystané výsledky druhého kola tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Pavlíny Ščasné

Dnes startuje další ročník rubriky Tipy osobnosti. Do úvodního dílu jsme pozvali bývalou českou fotbalistku Pavlínu Ščasnou Novákovou. Jejím soupeřem bude člen redakce EuroFotbalu Ondřej Linhart. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo třídílného cyklu tipovačky (navazuje se na první kolo z posledního loňského dílu).

Sázkové tipy na víkend (16)

I když už většina velkých evropských lig skončila, stále je na co sázet. Minulý víkend se dařilo a o něco jsme si vylepšili naše statistiky, snad budeme v úspěšných tipech pokračovat i nadále. Tentokrát přinášíme dvě analýzy, jednu na zápas v Číně a druhou na ligu v Bosně.

Výsledky tipovačky: Luděk Zelenka remizoval 3:3

Podruhé za sebou neznáme vítěze tipovačky. Fotbalový expert Luděk Zelenka totiž remizoval s vítězem čtenářské tipovačky s přezdívkou saraaco 3:3. Pro čtenáře máme přichystané výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (15)

V minulých týdnech jsme s bilancí moc nepohnuli ani jedním směrem, vždy to byla mírná ztráta nebo mírný zisk. Dnes přinášíme analýzy na tři zápasy, konkrétně v Česku, Švýcarsku a opět Mexiku.

Tipy Luďka Zelenky

A máme tu poslední kolo naší rubriky Tipy osobnosti v této fotbalové sezoně. Dnes tipuje bývalý fotbalista a fotbalový expert Luděk Zelenka. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou saraaco, jenž tipovačku vyhrál již podruhé. Pro čtenáře rozjíždíme prvním kolem další tříkolový cyklus tipovačky.

Výsledky tipovačky: Libor Bouček vyhrál 4:3

Libor Bouček se stal vítězem dalšího dílu Tipovačky, televizní a rozhlasový moderátor porazil Tomáše Daníčka. Jejich vzájemný souboj byl hodně vyrovnaný a nakonec ho rozhodl jeden zápas...

Sázkové tipy na víkend (14)

Dnes se v tipech zaměříme pouze na českou nejvyšší soutěž, i když tipy na ní nám poslední dobou příliš nevychází. Analýzy se dnes týkají zápasů Žižkov - České Budějovice a Teplice - Dukla.

Tipy Libora Boučka

Týden utekl jako voda a máme tu již předposlední jarní díl naší rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát bude tipovat populární televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček. Jeho protějškem bude redaktor EuroFotbal.cz Tomáš Daníček. Pro čtenáře máme samozřejmě přichystané závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Adam Varadi remizoval 4:4

Tentokrát neznáme vítěze tipovačky. Fotbalista Olomouce Adam Varadi totiž remizoval s redaktorem EuroFotbalu Tomášem Honajzerem 4:4. Pro čtenáře máme přichystané závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Sázkové tipy na víkend (13)

Tipy na zápasy v Mexiku vycházejí, jeden tedy zkusíme i tentokrát, v posledním kole tamní ligy. V Gambrinus lize se sice naopak nedaří, ale věříme, že tentokrát už to opět vyjde.

Tipy Adama Varadiho

Je tu již jedenácté jarní pokračování naší rubriky Tipy osobnosti. V tomto díle se se svými tipy představí fotbalista Sigmy Olomouc Adam Varadi. Jeho protějškem bude redaktor EuroFotbal.cz Tomáš Honajzer. Pro čtenáře máme samozřejmě přichystané druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Václav Drobný vyhrál 4:2

Sparťanský odchovanec a fotbalový expert Václav Drobný uspěl v naší tipovačce, když porazil vítěze čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou Lorcan 4:2. Dnes rovněž přinášíme výsledky prvního kola čtenářské tipovačky.

Sázkové tipy na víkend (12)

Před týdnem se příliš nedařilo, vyšel pouze tip na over v Mexiku, naopak Plzeň zklamala, na Žižkově jen remizovala a do výhry v handicapu tak měla daleko. V celkové bilanci jsme si tak mírně pohoršili. I tentokrát přinášíme dvě analýzy a opět na zápasy v Mexiku a u nás.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele