Tipy Luďka Zelenky

11.05.2012, 09:05
Tipy a analýzy
A máme tu poslední kolo naší rubriky Tipy osobnosti v této fotbalové sezoně. Dnes tipuje bývalý fotbalista a fotbalový expert Luděk Zelenka. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou saraaco, jenž tipovačku vyhrál již podruhé. Pro čtenáře rozjíždíme prvním kolem další tříkolový cyklus tipovačky.

EVERTON - NEWCASTLE
LUDĚK ZELENKA: Everton sezónu už pouze dohrává, svou sedmou pozici už si vylepšit nemůže, a tak daleko větší motivaci budou mít hostující Straky! Mají už jisté nejhůře páté místo a tím účast v Evropské lize, ale jejich snem je o stupínek vyšší pozice a s ní předkolo věhlasné Ligy mistrů. Podle mého na něj ale bez ohledu na výsledek tohoto zápas nedosáhnou, neboť jednobodový náskok Tottenham zřejmě v domácím zápase s Fulhemem neztratí! Přesto Newcastle potvrdí výbornou sezónu vítězstvím a čekám, že se opět prosadí skvělé útočné duo Ba, Cissé!
Tip: 2
saraaco: Zatímco Newcastle má ještě možnost poskočit na čtvrté místo, tak Evertonu už o nic nejde. Takže Newcastle vyhraje.
Tip: 2
VILLARREAL - ATLÉTIKO MADRID
LUDĚK ZELENKA: Domácí "žlutá ponorka" prožila po bohatých letech strašidelnou sezónu a tak tak se zachraňuje. Už v základní skupině LM nezískal Villarreal ani bod a tato tristní bilance vyvrcholila i v Primera Division! To hosté jsou v euforii hlavně proto, že ve středu vyhráli finálový duel Evropské Ligy a mají tak jistou účast v této soutěži v příštím roce. Tedy pozor, pokud se jim v posledním kole španělské ligy povede smazat dvoubodový náskok Malagy (Atlético má lepší vzájemný zápas), dostane se dokonce do předkola Ligy mistrů! V tomto zápase budou mít rozhodně větší motivaci než domácí a ani oslavy se na nich tolik nepodepíší, proto jim věřím!
Tip: 2
saraaco: Villarreal potřebuje vyhrát, aby měl jistotu záchrany. Ovšem proti němu stojí Atleti a ti jsou namlsaní vítězstvím v Evropské lize a navíc mají ještě možnost posunout se na čtvrté místo. Proto si myslím, že v tomhle zápase vyhrají hosté.
Tip: 2
LAZIO - INTER
LUDĚK ZELENKA: Přímý souboj o pohárové příčky nás čeká i v Sérii A. Lazio na čtvrté pozici má bodový náskok jak na pátou Neapol, tak na svého soupeře v posledním kole - Inter, který je průběžně šestý. Ve hře je navíc dokonce třetí místo, které zaručuje předkolo Ligy mistrů a je v moci Udinese s dvoubodovým náskokem! Zápas bude určitě hodně svázán taktickými úkoly, nebude to rozhodně bláznivá ofenzivní show, sázel bych méně než 2,5 gólu. Inter je v lepší psychické pohodě, sezónu zachraňuje a v posledním kole přestřílel ve skvělém derby AC!
Tip: 2
saraaco: Zde vůbec nevím. Tenhle zápas, když skončí všelijak, tak to nebude překvapení. Jediné, co si myslím je, že nebude remíza. Hod mincí a dávám na Lazio.
Tip: 1
MONTPELLIER - LILLE
LUDĚK ZELENKA: Zápas současného lídra Ligue 1 s úřadujícím mistrem bude ozdobou předposledního kola nejvyšší soutěže ve Francii. Montpellier může dosáhnout na trůn, pokud získá v posledních dvou kolech 4 body. K jistotě postupu do Ligy mistrů stačí provinčnímu francouzskému týmu v následujícím zápase s přímým konkurentem - Lille, které je zatím na třetí příčce o pět bodů zpět, remizovat! Domácí budou opět spoléhat na výbornou defenzivu a skvělého brankáře Jourdrena, čekám, že udrží (letos po sedmnácté) čisté konto!
Tip: 1
saraaco: Montpellier potřebuje bod, aby získal titul a jsem přesvědčen, že nic neponechá náhodě a zdolá i Lille.
Tip: 1
LIBEREC - PLZEŇ
LUDĚK ZELENKA: Takový zápas česká liga nepamatuje a asi se všichni shodneme, že to je pro fotbal nejlepší finále a současně reklama! Rozhodně bude plný dům (tedy Nisa), který požene domácí za titulem. Slovan má v čele tříbodový náskok právě na Viktorku, takže je jednoduché si spočítat, že Plzeň potřebuje vyhrát, zatímco Liberci stačí plichta! Na tu se samozřejmě hrát nedá, navíc svěřenci trenéra Šilhavého to ani neumí! Bude to ofenzivní zápas, kde se přeci jen projeví důležitost zápasu v nervozitě některých borců. Plzeň nemá co ztratit a v tom určitou psychickou výhodu proti zkušenému kádru Slovanu, pro který by naopak prohra byla velkým zklamáním! Forma obou týmů je výborná a z tohoto pohledu je to správné finále a spravedlivé je, že si to kluby rozdají v přímém souboji!
Tip: 0
saraaco: Zaváhání Sparty v minulém kole z tohohle zápasu udělalo nejzajímavější utkání za posledních několik let. Oba týmy hrají nejhezčí fotbal v lize, takže ať vyhraje kdokoliv, tak si to zaslouží. Já jen doufám, že vítěz postoupí do Ligy mistrů. Opět věřím, že to neskončí remízou a využívám minci a tentokrát sázím na hosty z Plzně.
Tip: 2
FENERBAHCE - GALATASARAY
LUDĚK ZELENKA: Poslední kolo čeká také tureckou nejvyšší soutěž, kde vrcholí playoff šestým kolem, ve kterém se utkají v derby věční rivalové. Fenerbahce jednak hraje doma a jednak má, podle mého lepší aktuální formu. Galatasaray sice vyhrál základní část a šel do vyřazovacích bojů s náskokem, o který již ale téměř přišel a na půdě věčného rivala bude hájit jednobodový profit. Moc branek nepadne, bude to více boj než fotbal, ale domácí to nakonec zvládnou!
Tip: 1
saraaco: Jediné, co mě na Turcích zajímá, je kebab. Jejich fotbal nesleduji. Jen vím, že za Galatasaray hraje Baroš. Ten dá tři góly, ale i přesto nevyhrají.
Tip: 1
DORTMUND - BAYERN (finále Něm. poháru - tipuje se 90 minut)
LUDĚK ZELENKA: V repríze "zápasu sezóny", ve kterém Dortmund rozhodl o zisku mistrovského titulu, uvidíme dva nejúspěšnější současné německé celky. Bayern tedy bude mít možnost vrátit rivalovi ligový neúspěch v pohárovém finále, které se uskuteční na Olympijském stadionu v Berlíně, tedy na neutrální půdě. Zatímco pro Borussii je to poslední důležitý zápas sezóny, Bayern má před sebou ještě finále LM s londýnskou Chelsea! Čekám tempo zápas stylem nahoru dolů s mírnou převahou bavorského velkoklubu, který nakonec oslaví zisk poháru. Opět se prosadí se Gomez!
Tip: 2
saraaco: Pro Dortmund případná třešnička na dortu. Pro Bayern případné nabuzení na finále Ligy mistrů. Nevím proč, ale myslím, že ani jeden tým nevyhraje v základní době.
Tip: 0
BRNO - JIHLAVA
LUDĚK ZELENKA: Ve druhé lize to vypadá, jakoby se nikomu do ligy nechtělo a nikdo se k postupovým ambicím ani nehlásí. Výjimkou je právě Brno a Jihlava, tedy týmy, které v poslední době paradoxně překvapivě body ztrácejí. Brno je po dvou remízách v řadě stále páté se šestibodovou ztrátou právě na Jihlavu, jejíž forma také není ideální (z posledních čtyř duelů vyhrála jediný), přesto třímá postupové karty ve svých rukou a podle mého to se zkušeným Blažkem v bráně zvládne a potvrdí to i v Brně!
Tip: 0
saraaco: Druhou ligu nesleduji, ale při pohledu na tabulku vidím, že Jihlava je na dobré cestě postoupit do Gambrinus ligy. V Brně to ale asi bude mít těžké. Myslím, že budou rádi za bod.
Tip: 0


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 12. 5. v 17:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Jediné, co mě na Turcích zajímá, je kebab. Jejich fotbal nesleduji. Jen vím, že za Galatasaray hraje Baroš. Ten dá tři góly, ale i přesto nevyhrají. " ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně povedené. Vykouzlilo mi to úsměv na rtech

Reagovat
Losinho

Celkově tam má saraaco pěkné komenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,já to ještě nejedl

Reagovat
kmotor corleone

the edge bez klobuka.

Reagovat
Mr.Jindros

Luděk se dobře rozkecává.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je kolo teda... To i kdybych to natipoval úplně opačně, tak to může vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky klidně všechno 0...

Reagovat
cubinho

Montpellier potřebuje 4 body, aby získal titul...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je take kolo ze kde bolo tam bolo boli ma brucho dam dva, dneska som dostal v skole jednotku tak dam jedna, a co je horsie kludne to moze vyjst

Ale dal som 2 1 1 2 2 X 1 1 tak som zvedavy

Reagovat
vitecek15

co to sakra je za tip? ::D

Reagovat
Markus07

nemám žádnou 1,takže to zas bude maximálně tříbodový zisk

Reagovat
tomasinho

Já zas nemám žádnou dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

a já mám dvojek 7

Reagovat
j_mrazik

Hezký vysvědčení.

Reagovat
C-M@ster

Tohle je fakt spíš o tipování, než o vědomostech. Samí sousedi v tabulce, Atletico by měl být favorit, ale po finále budou unavení. Jediná tutovka je podle mě Zbrojovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Šance Plzně na titul se po dnešku trochu snížily, viz. "Sobotní zápas mezi Libercem a Plzní v posledním kole první ligy, který bude přímým soubojem o titul, bude nakonec pískat Pavel Královec. Komise rozhodčích nejprve nominovala jako hlavního sudího Pavla Fraňka, na základě písemné námitky Slovanu ale původní delegaci změnila." Nejlepší zápas za x posledních let prostě musí pískat nejlepší český rozhodčí, o tom žádná. Jakejkoliv jinej rozhodčí by to a) neuběhal; b) připískával Plzni aby se zavděčil šéfce. Ať vyhraje ten lepší.

Reagovat
FCSL

Tipy Luďka Zelenky !

Reagovat
smazaný uživatel

No saraaco vsetka cest, fakt rozumne tipy. Neni nahoda, ze si vyhral

Reagovat
Mr.Mike

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 2

(Česko - Gambrinus liga)

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava 0

(Česko - Druhá liga)

Montpellier HSC - Lille OSC 0

(Francie - Ligue 1)

Everton FC - Newcastle United 0

(Anglie - Premier League)

Villarreal CF - Atlético Madrid 0

(Španělsko - Primera División)

SS Lazio - Inter Milán 0

(Itálie - Serie A)

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 0 (v prodloužení vyhraje BVB)

(Německo - DFB-Pokal)

Fenerbahçe SK - Galatasaray SK 1

(Turecko - Süper Lig)

Reagovat
smazaný uživatel

ludek me prekvapil kdyz komentoval zapas barcy s cfc s capkem... capek vul a on mu celkem oponoval, coz bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Capek je strasne neobjektivni a vali strasne kody Zelenka super

Reagovat
smazaný uživatel

zápas 1 10 0 02 2

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň

(Česko - Gambrinus liga)

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava

(Česko - Druhá liga)

Montpellier HSC - Lille OSC

(Francie - Ligue 1)

Everton FC - Newcastle United

(Anglie - Premier League)

Villarreal CF - Atlético Madrid

(Španělsko - Primera División)

SS Lazio - Inter Milán

(Itálie - Serie A)

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov

(Německo - DFB-Pokal)

Fenerbahçe SK - Galatasaray SK

(Turecko - Süper Lig)

Vytvořte si účet na bet365 a získejte 100% bonus až 1.500 Kč.

Autor: David Křížka

Počet zobrazení: 1637

Komentáře (22 / 0 nových)

TH14

11.05.2012 09:08

"Jediné, co mě na Turcích zajímá, je kebab. Jejich fotbal nesleduji. Jen vím, že za Galatasaray hraje Baroš. Ten dá tři góly, ale i přesto nevyhrají. " ...

[reagovat]

Giuliano

11.05.2012 10:10

[reagovat]

REPLIKATOR

11.05.2012 11:58

[reagovat]

soson92

11.05.2012 12:26

Hodně povedené. Vykouzlilo mi to úsměv na rtech

[reagovat]

kmotor corleone

11.05.2012 09:19

the edge bez klobuka.

[reagovat]

Mr.Jindros

11.05.2012 09:33

Luděk se dobře rozkecává.

[reagovat]

dwarf253

11.05.2012 09:35

No to je kolo teda... To i kdybych to natipoval úplně opačně, tak to může vyjít.

[reagovat]

Franca

11.05.2012 09:45

Taky klidně všechno 0...

[reagovat]

cubinho

11.05.2012 09:59

Montpellier potřebuje 4 body, aby získal titul...

[reagovat]

Kaigino

11.05.2012 10:09

toto je take kolo ze kde bolo tam bolo boli ma brucho dam dva, dneska som dostal v skole jednotku tak dam jedna, a co je horsie kludne to moze vyjst

Ale dal som 2 1 1 2 2 X 1 1 tak som zvedavy

[reagovat]

Markus07

11.05.2012 10:29

nemám žádnou 1,takže to zas bude maximálně tříbodový zisk

[reagovat]

tomasinho

11.05.2012 10:32

Já zas nemám žádnou dvojku.

[reagovat]

AC_RICKY

11.05.2012 11:00

a já mám dvojek 7

[reagovat]

j_mrazik

11.05.2012 13:20

Hezký vysvědčení.

[reagovat]

C-M@ster

11.05.2012 11:03

Tohle je fakt spíš o tipování, než o vědomostech. Samí sousedi v tabulce, Atletico by měl být favorit, ale po finále budou unavení. Jediná tutovka je podle mě Zbrojovka.

[reagovat]

RonaldinhoFCB

11.05.2012 11:09

[reagovat]

Gryphonheart

11.05.2012 11:12

Šance Plzně na titul se po dnešku trochu snížily, viz. "Sobotní zápas mezi Libercem a Plzní v posledním kole první ligy, který bude přímým soubojem o titul, bude nakonec pískat Pavel Královec. Komise rozhodčích nejprve nominovala jako hlavního sudího Pavla Fraňka, na základě písemné námitky Slovanu ale původní delegaci změnila." Nejlepší zápas za x posledních let prostě musí pískat nejlepší český rozhodčí, o tom žádná. Jakejkoliv jinej rozhodčí by to a) neuběhal; b) připískával Plzni aby se zavděčil šéfce. Ať vyhraje ten lepší.

[reagovat]

FCSL

11.05.2012 11:47

Tipy Luďka Zelenky !

[reagovat]

Pedrinho

11.05.2012 12:00

No saraaco vsetka cest, fakt rozumne tipy. Neni nahoda, ze si vyhral

[reagovat]

Mr.Mike

11.05.2012 12:32

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 2

(Česko - Gambrinus liga)

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava 0

(Česko - Druhá liga)

Montpellier HSC - Lille OSC 0

(Francie - Ligue 1)

Everton FC - Newcastle United 0

(Anglie - Premier League)

Villarreal CF - Atlético Madrid 0

(Španělsko - Primera División)

SS Lazio - Inter Milán 0

(Itálie - Serie A)

Borussia Dortmund - Bayern Mnichov 0 (v prodloužení vyhraje BVB)

(Německo - DFB-Pokal)

Fenerbahçe SK - Galatasaray SK 1

(Turecko - Süper Lig)

[reagovat]

hanzi111

11.05.2012 13:22

ludek me prekvapil kdyz komentoval zapas barcy s cfc s capkem... capek vul a on mu celkem oponoval, coz bylo fajn

[reagovat]

RandyMarsh

11.05.2012 14:02

Capek je strasne neobjektivni a vali strasne kody Zelenka super

[reagovat]

Nový komentář Reakce na komentář

Reagovat
smazaný uživatel

co se mi to sakra zkopirovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

fail

Reagovat
Neuro

co je na tom "selhání"?

Reagovat
Shevchenko

ban

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Lemro

Reagovat
Shevchenko

Tak tady budu mít nejméně 7 bodů, pamatujte na má slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele preview od Ludka Zelenky je vidiet ze si dal na tom zalezat

aj keby mu nic nevyslo davam

Reagovat
Pinturicchio

0, 0, 1, 2, 2, 2, 2, 1

Reagovat
13

Po dlouhé době vidím, že nějaká "osobnost" napsala delší příspěvky než zástupce eurofotbalu. Je znát že Luděk fotbal sleduje a dal baví ho o něm hovořit( v tomto případě psát).

Reagovat
smazaný uživatel

z toho vyroste

Reagovat
smazaný uživatel

Luděk Zelenka má rád zvolání, za každým jeho typem je !

Reagovat
Kepy_FCB

8x0

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTON 1 SORRY, VILLAREAL 1 SORRY A PANOVE, LILLE VYHRAJE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele