Sázkové tipy na víkend (12)

21.04.2012, 12:00
Tipy a analýzy
Před týdnem se příliš nedařilo, vyšel pouze tip na over v Mexiku, naopak Plzeň zklamala, na Žižkově jen remizovala a do výhry v handicapu tak měla daleko. V celkové bilanci jsme si tak mírně pohoršili. I tentokrát přinášíme dvě analýzy a opět na zápasy v Mexiku a u nás.

Dosavadní statistiky:
Tipy: 12 OK - 2 void - 10 KO
Vklady: 70
Výběry: 78,66
Zisk: 8,66
ROI: 12,37%
Mexiko: Puebla - Club America (neděle 23:00)

V předposledním 16. kole mexické Clausury na sebe narazí týmy Puebla a Club America. Týmu Puebla patří v celkové tabulce 12. místo ze ziskem 16 bodů (4-4-7) a na postupové osmé místo ztrácí pět bodů. V posledním zápase remizoval s předposledním Tecos, když inkasoval pár minut před koncem nešťastný gól z kopačky Sambueza. Ten využil nedorozumění dvou obránců, kteří si dávali přednost při odkopu odraženého míče a pohotově zakončil. Puebla si v tomto zápase vypracovala poměrně dost gólových šancí, ale nedokázala je využít. V domácích zápasech celkem nastřílela 7 (průměr 0,88) a inkasovala 10 gólů (1,25). Doma vyhrála jen jednou a pevně věřím, že v posledním domácím zápase bude chtít vyhrát. I podle vyjádření hráčů se chtějí doma rozloučit vítězně, proto očekávám otevřenější hru. Nejlepšími střelci týmu jsou Damarcus Lamont (15/4) a Luis Javier Garcia (15/4).

Na opačné straně bude dnes stát tým Club America, který se nachází na pátém místě (8-4-3) a na čelo místo ztrácí jen tři body. V tabulce venkovních zápasů jí ale patří první místo s bilancí 4-3-1. V posledním kole doma America porazila Santos Lagune 3:1 i přesto, že trenér nechal odpočívat několik hráčů. Výsledek mohl být i vyšší, ale několik dalších gólových šancí zůstalo nevyužito. O branky domácích se postarali Bermudez, Chuco a Vuosi, za soupeře před přestávkou vyrovnával Ochoa.

America má stále šanci na lepší umístění před play-off, a tak věřím, že zápas nepřijede jen odbránit. Nejlepším střelcem týmu a zároveň i celé ligy je Christian "Chuco" Benitez (15/11), který pomohl svému týmu venku nastřílet 14 gólů (průměr 1,75), počet inkasovaných gólů je pak 7 (průměr 0,87). Zápas se odehraje na stadionu Cuauhtemoc (kapacita 49 200), který se nachází přibližně 110 kilometrů východně od Mexico City. Hlavním arbitrem bude Ricardo Arellano Nieves.

Důvody pro sázku:
- postavení týmů (domácí - vítězná rozlučka, hosté - lepší postavení v tabulce)
- atraktivita duelu
- ofenzivně laděná mužstva
- vzájemné zápasy (výsledky z podzimu a z minulé sezóny 2:3, 5:4, 2:2)
- podpora fanoušků (vzdálenost jen kolem 120km)

Tip: over 2,5
Důvěra: 2/5
Kurz: 1.91 (188Bet)
Tipér: camejko


Česko: Mladá Boleslav - Sparta Praha (neděle 19:15)

Ve šlágru 26. kola Gambrinus ligy se utká domácí čtvrté Mladá Boleslav a druhá Sparta Praha. Boleslav v minulém kole konečně protrhla sérii tří proher v řadě a zvítězila "na Bohemce" 3:0. Po celý zápas byla lepší, tvořila hru a dlouho domácí nepouštěla do větších šancí. Velice dobře hrál zleva záložník Mareš, který korunoval svůj skvělý výkon gólem, a to parádní střelou z dálky minutu před poločasem. Brzy po půli navíc Boleslav přidala další dva góly a definitivně tak rozhodla, teprve poté dovolila soupeři dvě velké šance. Poslední domácí zápas Boleslavi přinesl pět gólů, ale prohru 2:3 s Olomoucí. V prvním poločase byli domácí lepší, ale dokázali využít pouze jednu ze svých asi pěti větších šancí, naopak Olomouc, která hrála na brejky, dokázala jednu z mála svých příležitostí proměnit. Po přestávce se sice Boleslav dostala do vedení, hosté poměrně rychle dvěma trefami otočili. V té době to byla ze strany domácích dost hluchá pasáž. V závěru se sice Boleslavětí zase dostali do tempa, ale žádnou ze svých velkých příležitostí se jim už nepodařilo proměnit. V zápase se Spartou budou stále chybět zranění Zahustel (17-6) a Kalina (14-1).

Sparta před týdnem hostila Teplice a alespoň bod za remízu 2:2 zachraňovala na poslední chvíli. Dlouho se totiž nemohla prosadit do velmi dobře pracující obrany Teplic, navíc její hře chyběl větší pohyb. Dokonce prohrávala 0:2, když chybu Jarošíka potrestal Jindráček a po rohu se trefil Lukáš. Sparta poté logicky zvýšila tlak, začala si vytvářet více šancí a díky dvěma gólům Kweukeho uzavřela na konečných 2:2. V posledním utkání venku Sparta porazila Liberec 3:1. V prvním poločase to byl poměrně vyrovnaný fotbal s pár šancemi na obou stranách, jen hosté ale dokázali jednu využít a v poločase vedli. Po přestávce se Liberec snažil srovnat, ale nebyl schopen si vytvořit větší šanci, a tak Sparta trestala, domácí sice snížili, ale po hrubce v rozehrávce dostali na konečných 1:3. Spartě budou chybět Holek (7-0) a Kadlec (14-3).

V tomto zápase očekávám, že by měly padat góly na obou stranách. I z posledních zápasů lze vyčíst, že se Boleslav snaží aktivně útočit a ve většině zápasů, hlavně doma, si vytváří dost šancí. Doma zatím skórovala kromě utkání s Teplicemi pokaždé. Využít by mohla i ne úplně jisté obrany Sparty. O motivaci by navíc měla mít postaráno, viz slova sparťanského trenéra Haška: "Boleslav cítí šanci, protože ve chvíli, kdy vyhrajeme pohár a zároveň se nestaneme mistry, má náš soupeř šanci dostat se do evropských pohárů. Soupeř ví, že pokud nás porazí či obere o body, ztíží nám cestu za titulem a sám si pomůže." Samozřejmě i Sparta má velkou motivaci v boji o titul. Navíc útočná hra Boleslavi by ji měla vyhovovat mnohem víc než třeba zatažené Teplice. Proto věřím, že by se oba týmy měly alespoň jednou prosadit.

Tip: oba týmy dají gól - ANO
Důvěra: 3/5
Kurz: 1.78 (Unibet)
Tipér: TomBP007


Tipy přináší sázkařské fórum qpunter.com.

Autor: qpunter.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten kurz že Boleslav i Sparta dají gol je úplně o ničem. Sparťanská def po tom propadáku s TPL musela dostat pěkně za uši za ty kiksy. Pochybuju, že by opět inkasovali 2 kousky. Jde o hodně. Když dá Sparta první gol, tak to vzadu zavřou a nikam se nepoženou.

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka Srajtu porazi...

Reagovat
REPLIKATOR

prohraje, Sparta venku vyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

KDo máte facebook, tak si můžetetipnout o 100Kč - http://www.facebook.com/QPunter

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 KO toto mě velmi mrzí, po slabším prvním poločase, se v 2. poločase začalo hrát mnohem aktivněji a gól visel ve vzduchu. Poté přišlo vyloučení, to Boleslav potrestala, Sparta poté tlačila i v deseti, dala tyč, Sionko spálil velkou šanci. Bohužel :(

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to fakt těsné. Takový je ale sport.

Jinak si z těch negativních názorů nic nedělejte. Tuhle rubriku si rád přečtu, i když si podle ní třeba nevsadím. Mozek má každý svůj a sázení by mnělo zůstat hlavně zábavou. Kdo sází víc jak 10let ví že rozhodující je celková dlouhodobá úspěšnost.

Budu rád když budete pokračovat ( trochu se bojím že s klesajícím počtem komentářů může zdánlivě klesat "čtivost" a Vy to zabalíte ). Jen jeden podnět závěrem. Možná by více čtenářů uvítalo nějakou 2-3 Akovku (kurz na zápas 1,3-1,7 např.). Stačila by jedna za týden. Jo a ještě jedna poznámka. Vzhledem k tomu že Vás tam je více tipařů uvítal bych ještě statistiku každého zvlášť (viz. např. tenisportal). K té celkové. Jinak

Reagovat
smazaný uživatel

mexico OK.. FT 2:3 , over 2,5 OK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele