Tipy Adama Varadiho

27.04.2012, 10:04
Tipy a analýzy
Je tu již jedenácté jarní pokračování naší rubriky Tipy osobnosti. V tomto díle se se svými tipy představí fotbalista Sigmy Olomouc Adam Varadi. Jeho protějškem bude redaktor EuroFotbal.cz Tomáš Honajzer. Pro čtenáře máme samozřejmě přichystané druhé kolo tipovací soutěže.

MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED
ADAM VARADI: Zápas o první místo v tabulce a také o mistra anglické nejvyšší soutěže. A proto budou rozhodovat maličkosti. V případě neprohry United můžou v příštím kole slavit titul, a proto si myslím, že United neprohrají.
Tip: 02
Tomáš Honajzer: Ostře sledované derby dvou slavných celků z Manchesteru asi nenabídne tolik branek jako posledně, přesto to bude nepochybně pořádně vyhecovaná a vyrovnaná bitva. Tipuji remízu.
Tip: 0
MÁLAGA - VALENCIA
ADAM VARADI: Věřím, že Málaga vyhraje. Doma je silná, bilance 11-3-3 hovoří jasně. Valencia navíc bude mít v nohách těžký zápas Evropské ligy s Atlétikem. Tento zápas je o přímý postup do hlavní fáze Ligy mistrů a Málaga po ni jistě moc touží.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Oba týmy bojují o třetí příčku, takže si ve vzájemném utkání pochopitelně nebudou nic darovat. I přes horší formu věřím více domácím fotbalistům.
Tip: 1
AS ŘÍM - NEAPOL
ADAM VARADI: Neapol ztrácí bod na třetí místo, které zajišťuje Ligu mistrů. AS až pět bodů a vzhledem k tomu, že minulé domácí utkání prohrálo, tak udělá maximum pro výhru a tu nakonec urve.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Řím si vedl v posledních dvou kolech opravdu prachbídně. Tentokrát to už ale musí za každou cenu napravit, takže další jednička.
Tip: 1
UDINESE - LAZIO
ADAM VARADI: Zápas taktéž o třetí místo. Italská liga se jistě ještě pořádné zamotá a věřím, že Udinese zvítězí. Lazio prožívá menší krizi, když z posledních tří zápasů uhrálo jediný bod a to s papírově slabšími soupeři - Lecce a Novarou. Proto věřím Udinese.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Pro oba celky nesmírně důležitý zápas, který si nemohou dovolit za žádnou cenu prohrát. Favorit neexistuje, i proto to vidím jako remízový duel.
Tip: 0
BAYERN MNICHOV - STUTTGART
ADAM VARADI: Bayern už v německé lize o nic nehraje a po náročném stodvacetiminutovém utkání na Realu budou jistě odpory odpočívat. To Stuttgart, který do tohoto utkání jde na 120 procent, hraje o páté místo. Proto si myslím, že by na Bayernu mohl zvítězit.
Tip: 2
Tomáš Honajzer: Mnichovský Bayern už sice nemá v Bundeslize oč hrát, přesto se počítá, že i tentokrát půjde za vítězstvím. Proti rozjetému Stuttgartu to určitě nebude mít snadné, měl by to ale zvládnout.
Tip: 1
LEVERKUSEN - HANNOVER
ADAM VARADI: Hannoveru se venku nedaří, navíc teď zajíždí do Leverkusenu, který udělá vše pro to, aby dohnal Stuttgart, jenž je před ním o dva body. Tak snad udělají Michalu Kadlecovi dobrou masku, až půjde znovu oslavovat, aby mu nos znovu někdo nesešrotoval.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Leverkusen se po odvolání kouče Dutta výkonnostně zvedl, což bude chtít potvrdit i proti Hannoveru, který je letos venku opravdu tragický. Hlavně z toho důvodu je pro mě Bayer jasným favoritem.
Tip: 1
LILLE - PSG
ADAM VARADI: Tento zápas je pro Lille klíčový a rozhodne o tom, zda bude ještě bojovat o titul. Druhé PSG má na Lille náskok pěti bodů a případná porážka by pro Lille byla konečnou v boji o titul. Naopak vítězství PSG by jeho hráče mohlo vyhoupnout na první příčku, protože Montpellier zajíždí do Toulouse, kde to jednoduché mít nebude. Myslím, že nikdo nebude chtít prohrát a zápas skončí remízou.
Tip: 0
Tomáš Honajzer: Hodně těžký zápas na tipování, jelikož možný je jakýkoliv výsledek. Zatím jsem ale nedal žádnou dvojku, tak to zkusím alespoň tady.
Tip: 2
OSTRAVA - ŽIŽKOV
ADAM VARADI: Zápas pravdy pro Baník. Věřím, že ho zvládne a vyhraje. Má na to vynikající hráče - Marek, Vomáčka, Magera a doufám, že konečně nastoupí i Lukeš. Věřím ve výhru domácích. Žižkov se sice může dotáhnout, ale doufám, že přijde hodně lidí a pomůžou svému týmu. Bude to o prvním gólu. Kdo ho dá, ten vyhraje. Jsem Ostravák a i když teď hraji za Olomouc, chci v příští sezoně znovu svádět bitvy s Baníkem.
Tip: 1
Tomáš Honajzer: Po posledním výbuchu s Duklou sliboval ostravský trenér Radoslav Látal velké změny. Proti Žižkovu se tedy můžeme těšit na Baník, který bude ochotný nechat na hřišti vše. Také proto si myslím, že Viktorku dokáže zdolat.
Tip: 1


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 28. 4. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Varadi Kéž by mu ty jeho tipy vyšly.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne,já fandím víc Honajzerovi,respektive jeho tipům

Reagovat
homeles8

Všechno 1, akorát Neapol 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec, City - United píska Webb, takže jasná výhra United

Reagovat
zelda

Zase Webb??

Reagovat
smazaný uživatel

Piska Marriner.

Reagovat
smazaný uživatel

webb nepiska ty troubo !

Reagovat
smazaný uživatel

KING Baník !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko jednotky az na bayern a lille kde bude remiza

Reagovat
smazaný uživatel

11122222

Reagovat
smazaný uživatel

01012000

Reagovat
smazaný uživatel

samé 1 jenom žižkov 2

Reagovat
tlaci

až na Baník , Udine a Napoli 02 to vidím samé plichty

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi Hodně velkej borec, dost mi připomíná Míšu Hubníka. A právě s návratem Hubníkem už si asi v Sigmě tolik nezakope, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím padne jak podŤatý

Reagovat
Marv

Baník Ostrava - Viktoria Žižkov 2

Pro mě určitě šlágr kola, poražený si v záchranářských bojích hodně zavaří, v případě Žižkova by 6 bodová ztráta znamenala už téměř jistý sestup. Pro Baník hovoří domácí prostředí, pro Viktorku možná menší tlak a především zlepšené výkony v posledních kolech, přestože mnoho bodů nepřinesly. Viktoriáni sahali po bodu už v Liberci, tentokrát si z venku odvezou rovnou tři a vzhledem k losu si nakonec udrží i prvoligovou příslušnost.. Bohužel na úkor Baníku. 1:3

Bayer Leverkusen - Hannover 96 1

Oba týmy zatim drží pohárové pozice a přestože je mezi nimi jen 3 bodový rozdíl, v sobotu je pro mě jednoznačným favoritem Bayer. Hannover je venku velmi slabý a ani forma z posledních zápasů nenaznačuje zlepšení, to Leverkusen už se dávno oklepal z výprasku v LM a s novým trenérem začína opět šlapat tim správným způsobem. 2:0

Bayern Mnichov - VfB Stuttgart 2

Bayern už nemá o co hrát, po těžkém 120 minutovém zápase v Madridu očekávám změněnou sestavu a laxní výkon. VfB má vynikající formu, kterou v Mnichově potvrdí. 1:2

Lille OSC - Paris Saint-Germain 0

Obhájce titulu má poslední možnost vrátit se do boje o nejvyšší příčky, ztráta na vedoucí duo sice vypadá nedostižně, ovšem HSC hraje těžký zápas v Toulouse, navíc se spolu oba týmy střetnou v závěru soutěže a právě PSG mohou domácí porazit. Pro PSG bude jakákoli jiná pozice než ta první velkým zklamáním a případná porážka v Lille by mohla mít nepříjemné následky. 1:1

Manchester City - Manchester United 1

Tahák víkendu nejspíš rozhodne o anglickém mistrovi. United si sami situaci znepříjemnili v posledních kolech, což je určitě dostalo pod ohromný tlak. To v podstatě odepsaní Citizens výrazně zabrali a do boje půjdou ve větší pohodě. Hosté mají svému soupeři po podzimu co vracet, jenže vyšší kvalita se pomalu ale jistě stěhuje do jiné části Manchestru. City zápas zvládnou a v pohodě si dokráčí pro vysněný titul. 4:0

Málaga CF - Valencia CF 1

Trochu to vypadá, jakoby ve Španělsku do LM nikdo nechtěl postoupit. 5 bodů v 5 zápasech je i na Malagu málo, přesto si stále drží 4. místo. Jsem zvědavý jak se Valencie vypořádá se semifinálovou porážkou v EL, osobně jim v neděli moc nevěřim a tipnu jedničku. No, aby se nakonec z ligy mistrů neradovali jiní netopýři.. 1:0

Udinese Calcio - SS Lazio 0, AS Řím - SSC Neapol 2

5 bodů je rozdíl mezi nejlepším a nejhorším z této čtveřice, 4 kola před koncem tak asi nemusim zdůrazňovat důležitost těchto zápasů. Ani jeden se nedokáže vyvarovat zbytečným ztrátám, takže jsou tyhle zápasy téměř netipovatelné. V prvním případě volim kříž, v tom druhém věřim více Neapoli. 0:0, 1:2

Reagovat
MySch017

City - United 4:0? stavme sa, že nie

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju si, jak před prvnim derby v téhle sezoně napsal někdo, že to bude 6:0 pro City a všichni s emu vysmáli a jak to dopadlo ? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nic moc.

Reagovat
santini

1 0 0 1 2 1 0 2

Reagovat
C-M@ster

Derby se hraje v parádní čas

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný kolo.

Reagovat
miky10

Bayern 0, United 2, zbytek 1.

Reagovat
adalbertus

váradi ádám,magyar jak repa

Reagovat
smazaný uživatel

Asi správně po maďarsku-Váragyi?

Reagovat
adalbertus

čéče i to je možné pravda

Reagovat
smazaný uživatel

1, 1, 0, 0, 0, 1, 1, 0

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 3 bodíky zatím ze 4

Reagovat
smazaný uživatel

A nyní 4

Reagovat
Didier Drogba

Zatím 5 bodů a zítra je ve hře ještě 1. Po dlouhé době mám docela dost bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele