Serie A - souhrn 9. kola

25.10.2011, 22:50, aktualizováno 27.10.2011, 22:37
Komentáře a souhrny
Juventus včera vyhrál a na první příčce se udržel i po dnešku, jelikož Udinese prohrálo v Neapoli a Lazio doma nedokázalo porazit Catanii. AC Milán neměl problémy s Parmou, Inter naopak jenom remizoval v Bergamu. Janov porazil AS Řím a ve čtvrteční dohrávce Lecce potvrdilo špatnou formu na hřišti Palerma...

Città di Palermo - US Lecce 2:0

27.10.2011 20:45

Góly: 28. Mauricio Pinilla (pen.), 77. Abel Hernández

Ve čtvrteční dohrávce 8.kola italské Serie A zvítězilo domácí Palermo nad Lecce 2:0 a posunulo se tak na sedmé místo tabulky. Naopak hosté se nadále propadají tabulkou, s pouhými čtyřmi body jim patří předposlední místo.

Palermo se mohlo ujmout vedení už po šedesáti sekundách, kdy mělo vlastně první šanci zápasu. Iličiče ale na poslední chvíli odzbrojil Piatti. I v následujících minutách měli Sicilané více ze hry a branku Lecce zasypávali několika střelami. Do zakončení se dostal i navrátilec do sestavy Federico Balzaretti, naneštěstí pro něj však trefil hradbu těl hostů. V 19. minutě měli skvělou příležitost i hosté, konkrétně Corvia, jehož pokus s vypětím všech sil zlikvidoval výborným zákrokem Tzorvas. Salentini tedy svůj okamžik prováhali a následně za to měli pykat. Ještě než došlo k brankové situaci číslo jedna, spálil dobrou příležitost Pinilla, po rohovém kopu se dostal k hlavičce ale branku netrefil.

Ve 28. minutě se dostalo Palermo do vedení. Abel Hernandez se po souboji s Tomovičem poroučel k zemi a rozhodčí to posoudil jako penaltový zákrok. Exekuce se ujal Pinilla a střelou do protisměru zajistil domácím jednobrankové vedení - 1:0 pro Palermo. Netrvalo to dlouho a Lecce mohlo srovnat krok. Tzorvas Oboda vychytal a za svá záda nepropustil ani dorážku Corvii. I další nebezpečná situace patřila hostům, Massimo Oddo z volného přímého kopu minul branku. Ještě do konce prvního poločasu zahodili velkou tutovku domácí, Iličič krásnou kombinací s Migliacciem vyzval ke skórování Acquaha ale toho zablokoval Oddo, následně ještě zkrotil Pinillovu volej Benassi.

Po změně stran už se tolik ofenzivní fotbal nehrál, každopádně se bylo nadále na co koukat. Útočit muselo především Lecce a podle toho také druhý poločas vypadal. Cuadrado se sice vyhnul ofsajdové pasti, ale v další fázi akce nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. S postupujícím čase bylo Lecce nuceno více otevírat zadní vrátka a to se mu nakonec stalo osudným.

V 77. minutě si totiž vyměnili míč Zahavi s Abelem Hernandeze a druhý jmenovaný bez problému zakončil - 2:0 pro Palermo. Druhá branka byla rozhodující, protože po ní už se Lecce na nic nezmohlo. Naopak zlomený soupeř mohl ještě jednou inkasovat, Miccoli ale v čisté šanci nedal a za chvíli neuspěl ani hlavičkující Hernandez. Palermo tak doma porazilo Lecce 2:0 a posunulo se na sedmé místo tabulky, hosté jsou předposlední.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Inter Milán 1:1

26.10.2011 20:45

Góly: 44. Germán Denis - 32. Wesley Sneijder

Fotbalisté Interu Milán se nadále trápí, dnes totiž pouze remizovali na půdě Atalanty Bergamo 1:1 a vlastně mohli být rádi, neboť Denis v závěru neproměnil penaltu. Domácí pokračují v dobrých výkonech a bod proti Interu je přeci jenom velkým úspěchem. Všechny branky padly už v prvním dějství, nejprve otevřel skóre Sneijder, do šaten ale vyrovnal Denis.

Bylo to takové lokální derby. Bergamo je od Milána vzdálené jen několik kilometrů, takže zápas byl z tohoto hlediska poměrně prestižní. Atalanta měla lepší start do zápasu, Pelusova hlavička ale skončila mimo tři tyče. Na druhé straně se individuální akci dral neúspěšně do zakončení Mauro Zarate. Po půlhodině hry tlak hostů sílil, Chivuova hlavička skončila opět vedle. Za chvíli už ale šel Inter do vedení! Sneijder na hranici pokutového území vystřelil a s výraznou pomocí Cigariniho teče překonal Consigliho - 0:1. Svěřenci trenéra Ranieriho měli i další šance na zdvojnásobení výsledku, Zarate svými kličkami opět hrozil, ale branku nedal.

Inter výsledek zdánlivě kontroloval, ale do šaten se šlo nakonec za nerozhodného stavu. Ve 44. minutě totiž poslal Bonaventura jemný centr na hlavu Germana Denise a brankář Julio Cesar inkasoval. Brazilec v brance Interu zrovna dělal krok na druhou stranu, takže na nikterak důraznou ani umístěnou hlavičku nedokázal zareagovat - 1:1.

Do druhého poločasu vstupovali hosté bez brankáře Julia Cesara, tomu se ozvaly svalové problémy a zaskočit ho musel Luca Castellazzi. A domácí se okamžitě postarali o jeho vytížení, Bonaventurova střílená přihrávka měla gólové parametry. Atalanta chvílemi Interu hodně zatápěla, nicméně to mohl být slavnější soupeř, kdo by šel do dalšího vedení. Stankovič ve vyložené šanci, po Lucchiniho chybě, netrefil branku.

Hodně důležitý byl výkon brankáře Consigliho, ten zlikvidoval hned několik pokusů Interu. Nejprve zmařil šanci střídajícího Milita a posléze jen sledoval, jak Milito opět míjí balón. V závěrečných minutách mohla Atalanta brát všechny body, jenže to by musel proměnit penaltu Denis. Celý okamžik nastal po Chivuově zkratu na Marilunga, rozhodčí neváhal a odpískal za jeho zákrok pokutový kop, jak se ale ukázalo, Denis penaltu nedal a výsledek 1:1 už zůstal až do konce.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Cagliari Calcio 1:1

26.10.2011 20:45

Góly: 45. Antonio Candreva (pen.) - 20. Nenê (pen.)

Fotbalisté Ceseny byli doposud bez jediného vítězství a na tříbodový zisk si budou muset i nadále počkat. Dnes totiž opět neuspěli a před domácím publikem jen remizovali 1:1 s Cagliari. Diváci na stadionu Dina Manuzziho viděli branky jen z pokutových kopů.

Zápas byl hodně zvláštní pro hostujícího trenéra Ficcadentiho, jenž ještě v minulé sezoně Cesenu vedl. Koneckonců i pro Marca Giampaola byl zápas hodně zajímavý, spekuluje se totiž o jeho odvolání a tak potřeboval aby jeho svěřenci proti Cagliari uspěli.

Cesena ale do utkání nevstoupila dobře, už po dvaceti minutách musela čelit pokutovému kopu. Martinez zahrál po Cossuově přihrávce rukou a rozhodčí neváhal. K penaltě se postavil Nené a Antonioli byl bez šance - 0:1. Domácí se ještě do poločasu dočkali vyrovnání a opět za to mohlo hraní rukou v pokutovém území, i když na rozdíl od prvního okamžiku poněkud sporné. Canini si totiž pouze kryl obličej po Ederově střele, ale rozhodčí to posoudil jako přestupek proti pravidlům. Penalta tedy byla na světě, exekutorské role se chtěl ujmout Ghezzal ale trenér Giampaolo z lavičky střelce pozměnil. K penaltě se nakonec postavil Candreva a nezklamal - 1:1.

Po změně stran se už příliš atraktivní fotbal nehrál. Cesena nakonec mohla vyhrát ale Ederovo sólo utnul až brankář Agazzi. Oba celky se tak rozešly smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Bologna FC 0:1

26.10.2011 20:45

Góly: 53. Robert Acquafresca

Nepříliš povedený večer zažili ve Veroně. Domácí tým si totiž nedokázal poradit s Boloňou a po jediné brance Acquafrescy prohrál nejtěsnějším rozdílem 0:1. Boloňa si rázem polepšila a je sedmnáctá, Chievu patří čtrnácté místo.

Chievo mělo o něco lepší začátek, v sedmé minutě vyslal nepříjemný pokus na branku Cyril Thereau. Za chvíli ale chyboval Morero a Boloňa toho mohla rázem využít, Sorrentino však svůj tým podržel, takže se pokračovalo za stavu 0:0. S rovnou dvěma příležitostmi přispěchal Paolo Sammarco, jak hlavička, tak i střelecké zakončení skončilo mimo branku. Největší šance prvního poločasu však měla přijít a měl jít Thereau, v jasné pozici stačilo míč jen šikovně umístit, ale to se nestalo. Thereau minul a později to muselo Chievo pořádně mrzet.

Na začátku druhého poločasu zlikvidoval hlavičku Ramireze spolehlivý Sorrentino. Zanedlouho už ale poprvé a naposled v zápase inkasoval. Přímý kop Ramireze se dostal až k Acquafrescovi, jenž se zblízka nemýlil - 0:1.

Domácí mohli okamžitě odpovědět, jenže to by museli mít alespoň špetku štěstí a to dnes prostě neměli. Moscardelliho fantastický volný přímý kop orazítkoval břevno! Nicméně branková konstrukce se ozvala i na druhé straně a to sice po střílené přihrávce Ramireze. Boloňa mohla svoje vedení zvýšit prostřednictvím Pulzettiho, ten šest minut před koncem nedokázal překonat Sorrentina, jenž tak stále držel šance na bodový zisk. V samotném závěru se brankář Chieva vrhl do útoku a dokonce se i dostal k hlavičce, jeho protějšek Gillet jí však lapil a Boloňa už se o vítězství připravit nenechala.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Řím 2:1

26.10.2011 20:45

Góly: 38. Boško Janković, 89. Juraj Kucka - 82. Fabio Borini

Fotbalisté Janova doma dokázali vyhrát nad AS Řím 2:1 a vítěznou brankou se na tom podílel ex-sparťanský záložník Juraj Kucka. Výsledek je pro hosty z Říma poněkud krutý. Jejich hra rozhodně nebyla špatná, ovšem svěřenci trenéra Enriqueho tvrdě doplatili na neproměňování šancí.

První velké vzušení měli na svědomí hostující borci. Angelův centr prosvištěl pokutovým územím a následně Perrotta nepříjemně vypálil, odražený míč se dostal k Lamelovi, který z otočky vůbec netrefil branku. Za chvíli se řítil do obrovské šance Borini, v tváří v tvář Freyovi ale neuspěl. Trenér Luise Enrique se mohl nad tím, co Borini spálil zbláznit. Tím ale šance Říma nekončily, zanedlouho se vyšplhal do vzduchu neveliký Gago a Frey si připsal další klíčový zákrok. Bez práce nakonec nezůstal ani Stekelenburg, rohový kop Merkela musel pro jistotu vyrážet.

Ve 38. minutě šel domácí Janov do vedení, Palacio přihrávkou připarvil jasnou šanci pro Jankoviče, který z kroku překonal Stekelenburga - 1:0 pro FC Janov. Ještě před koncem prvního poločasu prověřil jedovatou střelou Freye Lamela, nicméně francouzský brankář se nachytat nenechal.

Frey sehrál klíčovou roli i ve druhém poločase. AS Řím totiž začal nápor a Frey dalším těžkým zákrokem uhájil vedení Janova. Giallorossi si za svojí hru vyrovnání určitě zasloužili a osm minut před koncem se jim to skutečně povedlo. Na konci pohledné akce byla Borriellova přihrávka a zakončení Borini zbesprostřední blízkosti - 1:1.

AS Řím se z vyrovnání neradoval dlouho. Grifové rozehrávali rohový kop a Merkel na zadní tyči hlavičkoval! Branku však nedal on, ale Juraj Kucka, právě od jeho nohy se Merkelova hlavička odrazila do branky - 2:1 pro Janov. AS Řím už se na další honbu za vyrovnáním nezmohl a s Janovem trochu smolně prohrál 2:1.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Calcio Catania 1:1

26.10.2011 20:45

Góly: 17. Miroslav Klose - 63. Gonzalo Bergessio

Římské Lazio promeškalo ideální možnost vyhoupnout se do čela Serie A, když doma pouze remizovalo s trápící se Catanií 1:1. Lazio přitom začalo dobře, poměrně brzy vedlo zásluhou Kloseho, jenže na branku Bergessia po hodině hry už nedokázal nikdo odpovědět.

Lazio mělo převahu hned od začátku, ale postupem času nedokázalo své šance přetavovat v góly. Po Cissého přirávce mohl vsítil první gól Sculli, ale netrefil branku. Na druhé straně zase musel Marchetti nadvakrát likvidovat zakončení Delvecchia. Lazio zlomilo odpor Catanie po čtvrthodině hry, přesněji v 17. minutě. To totiž poslal do pokutového území krásný centr zkušený Brocchi a Miroslav Klose na zadní tyči hlavou poslal Lazio do vedení - 1:0 pro Lazio.

I nadále byli výrazněji aktivnější domácí Biancocelesti , poté co se Sculli zbavil ofsajdové pasti, pelášil sám na Andujara, ale ten celou situaci zachránil, takže se zahrával pouze rohový kop. Z něho následně hlavičkoval opět Sculli a Andujar i na podruhé na útočníka Lazia vyzrál. Catania na své šance vyčkávala a ještě v prvním poločase se jedné takové dočkala. Sergio Almiron se dostal k hlavičce a Marchetti brance zabránil. Brankář Lazia byl klíčovou postavou celého zápasu. Před koncem poločasu museli domácí řešit jednu nepříjemnost, zranil se stoper Biava, takže do hry musel Diakité.

Krátce po změně stran měla Catania obrovskou šanci na vyrovnání. Maxi Lopéz měl na kopačce jasný gól, ale Marchetti předvedl parádní reflex a výrazně svůj tým podržel. O chvíli později měli domácí štěstí, Lodi totiž orazítkoval břevno! Lazio si místy hodně koledovalo a nakonec za svojí naivitu zaplatilo. Vše začalo u přímého kopu Stankeviciuse, po kterém se následně dostal k voleji Bergessio a Marchetti musel lovit míč ze sítě. Bergessio jenom pro představu střílel asi z devíti metrů - 1:1.

Lazio ještě dokázalo zvýšit tlak ale na výsledku se až do konce zápasu nic nezměnilo. Přitom dobré šance měl i střídající Libor Kozák, Andujar ho v jedné šanci výborně vychytal.

Více informací k zápasu

AC Milán - Parma FC 4:1

26.10.2011 20:45

Góly: 30. Antonio Nocerino, 32. Antonio Nocerino, 73. Zlatan Ibrahimović, 90. Antonio Nocerino - 78. Sebastian Giovinco

AC Milán opět dokázal nastřílet čtyři branky a tentokrát v poklidu porazit Parmu. Hlavní postavou zápasu byl Alberto Nocerino, jenž vstřelil hattrick. Na konečném výsledku se ještě podíleli Zlatan Ibrahimovič a za hosty Sebastian Giovinco.

Parma hrála s Milánem vyrovnanou partii až do prvního gólu, dokonce první větší šanci měla na svědomí ona. Giovincova rána šla ale těsně vedle tyče. Ve 26. minutě zamířil rovněž těsně vedle i Ibrahimovič a za další tři minuty už AC vedlo. Ibrahimovič si počkal až mu naběhne Nocerino a posila z Palerma dravě dopravila míč do sítě - 1:0 pro AC Milán. Úvodní brance však předcházela dobrá šance Parmy, kdy Zaccardo trefil Abbiatiho koleno. Nicméně uběhly jen dvě minuty po první brance a Nocerino slavil další branku. Krásně si zpracoval míč na prsa a senzační ranou do šibenice nedal Mirantemu šanci - 2:0 pro AC Milán.

Milán měl až do konce zápasu převahu a pochopitelně nastřílel i další branky. FanAntonio, neboli Cassano prokličkoval mezi dvěma obránci ale netrefil branku. Čtvrthodiny před koncem byl Cassano znovu vidět, dobrou přihrávkou našel kolegu Ibrahmioviče a Milán vedl už 3:0. Parma sice vzápětí snížila ale vliv na celkový výsledek to nemělo. Biabiany vyslal do šance Giovinca a velký talent italské kopané nezaváhal - 3:1.

Každopádně poslední slovo měli domácí, a kdo jiný než Antonio Nocerino. Cassano si pohrál s míčem a lehkým centrem našel nabíhajícího a především dobře hlavičkujícího Nocerina! Minulé kolo slavil hattrick Kevin-Prince Boateng, nyní si stejný pocit vychutnal Antonio Nocerino, největší hrdina celého utkání.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Udinese Calcio 2:0

26.10.2011 20:45

Góly: 20. Ezequiel Lavezzi, 44. Christian Maggio

Neapol doma porazila lídra tabulky Udinese Calcio 2:0 a připravila ho o průběžné prvenství. Svěřenci kouče Mazzarriho rozhodli o výhře už v prvním poločase, kdy se trefili Ezequiel Lavezzi a Christian Maggio.

Neapol se hned v úvodu dožadovala pokutového kopu, Basta zatáhl za dres jednoho z domácích, ale rozhodčího píšťalka zůstala němá. Azzurri vstřelili první branku v 17. minutě, ovšem Hamšík stál při přímém kopu v ofsajdu a pomezní si toho všiml, branka tedy nebyla uznána. Každopádně to netrvalo dlouho a stadion San Paolo se mohl začít radovat. Tři minuty po neuznané brance sklepl Cavani míč Lavezzimu a Argentincova skvělá volej znamenala vedení 1:0. Samir Handanovič inkasoval po neuvěřitelných 407 minutách bez obdrženého gólu. Domácí branka notně nabudila a Handanovič s Ferronettim museli řešit další závěr ve vápně Udinese.

Lídr tabulky měl velkou možnost na vyrovnání po rohovém kopu, Floro Flores střílel přes hlavu a Morgan De Sanctis bravurním zákrokem uchránil domácím jednobrankové vedení. De Sanctis se vyznamenal i o chvíli později, kdy lapil střelu Asamoaha. Těsně před koncem poločasu, přesněji ve 44. minutě, vstřelili domácí druhou branku zápasu. Dzemailiho centr dopravil do sítě nekompromisně hlavou Christian Maggio.

Po změně stran měl opět více práce Samir Handanovič, proti Dossenově pokusu zasáhl bezchybně. Za chvíli mohli vsítit třetí branku Lavezzi s Hamšíkem, ale Handanovič dalším dobrým zákrokem brance zabránil. Udinese se proti dobře organizované obraně Neapole špatně prosazovalo, zvláště když chyběl Di Natale. Výjimku představoval pouze Ferronetti, který hlavou minul branku. A když před koncem z brejku nedal branku Dossena, skončilo utkání vítězstvím Neapole 2:0.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - AC Siena 1:1

26.10.2011 20:45

Góly: 80. Giuseppe Gemiti - 17. Emanuele Calaió

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi dvěma nováčky Novarou a Sienou. Domácí se ale na remízu pořádně nadřeli, už po sedmnácti minutách totiž prohrávali ale deset minut před koncem zachránil bodový zisk Gemiti.

Nutno říci, že se na Stadio Piola nehrál pěkný fotbal. Nakonec sice padly dvě branky, ale celková podívaná za moc nestála. Ještě než přišla úvodní branka zápasu, došlo k prvnímu střídání. Novarský zadák Ludi se zranil a na plac musel Centurioni.

Nový muž na hřišti se příliš "neohřál" a už sledoval jak jeho tým prohráva 0:1. Angelovu přihrávku za obranu Calaio dokonale zužitkoval a z pěti metrů pohodlně zakončil - 0:1 pro Sienu. O chvíli později už mohlo být vedení hostů výraznější, jenže brankář Fontana střelu Gonzaleze vychytal. První poločas tedy skončil vedením hostů.

Novara ve druhém poločase přidala a výsledkem byly střely Jedy a Rigoniho. Tlak domácích sílil Paciho hlavička skončila vedle a Porcari si po rohovém kopu nevedl dobře. Snažení se nakonec vyplatilo, deset minut před koncem zůstal při rohovém kopu úplně neobsazený Gemiti a jeho branka znamenala konečné vyrovnání na 1:1. Více se toho totiž v zápase neudálo.

Více informací k zápasu

Juventus FC - ACF Fiorentina 2:1

25.10.2011 20:45

Góly: 13. Leonardo Bonucci, 65. Alessandro Matri - 58. Stevan Jovetić

Juventus dokázal zvládnout zápas s Fiorentinou a alespoň na pár hodin se vrací do čela tabulky. Vytváří tím tlak na Udinese, ale také na Sinišu Mihajloviče, trenéra florentského velikána.

'Bianconeri' zápas zvládli, získali tři body a vstřelili více než jednu branku. Navíc hru kontrolovali. Jen jediný cíl hráči 'Juve' nesplnili - nedokázali uhlídat Stevana Jovetiče, jenž vyrovnával. Góly Bonucciho a Matriho ale na vítězství stačily.

Jak bývá v posledních zápasech Juventusu zvykem, díky podpoře domácích fanoušků a magické příchuti nového stadionu, turínský velkoklub zabral už od začátku a na Fiorentinu se vrhl se vší silou. Už v šesté minutě musel Artur Boruc vytasit skvělý zákrok proti Simone Pepemu, jehož do velké příležitosti poslal Mirko Vučinič. Další hezkou kombinaci zakončil Claudio Marchisio.

Juventus v těchto fázích utkání jasně dominoval, o čem svědčí také střela Mirka Vučiniče z úvodní desetiminutovky. Náznak gólu se vznášel ve vzduchu. A po právu, protože po Pirlově rohu se do balónu opřel Arturo Vidal a Boruc míč neudržel v náručí. V tu chvíli se své šance chopil obránce domácích, Leonardo Bonucci a pohotově poslal míč do sítě - 1:0 pro Juventus.

Hosté jakoby byli opařeni, nedokázali najít správný klíč k obraně Juventusu a sami v defenzivní složce značně zaostávali. Artur Boruc by si dnes mohl připadat jako pohyblivý terč, neboť byl hráči 'Staré dámy' ostřelován téměř každou minutu. Nejprve to byl dvakrát Vučinič, poté Matri a Pepe.

Důvodem ztráty bodů je ale u Juventusu neschopnost projevit svou dominanci vstřelenými góly. A to se projevilo také dnes. Fiorentina ukázala více než jasně, jak ošidné může být jednogólové vedení v zápase. Hned minutu po začátku druhého dějství se po Vargasově rohu dostal k hlavičce nejnebezpečnější muž 'Violy', Černohorec Jovetič. Juventus si měl vzít varování věcí budoucích, ale obranu to zřejmě nevyděsilo.

Mělo, protože o deset minut později už zahřmělo. Střídající Alberto Gilardino totiž skvělou nahrávkou našel právě Jovetiče, jenž si dal záležet na zpracování a chladnokrevně zakončil - 1:1.

Charakter týmu a svou důležitou práci se ale rozhodl jen o deset minut později předvést Alessandro Matri. Po Pepeho průniku a nahrávce si právě italský útočník vzal míč pod kontrolu a rozhodl se ho důkladně seznámit s prostorem za zády brankáře Boruce - 2:1 pro domácí.

Zápas pokračoval ve stejném tempu až do závěrečného hvizdu sudího, po kterém se mohl celý stadion radovat - Juventus je zpět na první příčce průběžné tabulky. Na jak dlouho?

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC844013:616
2.Udinese Calcio843110:315
3.SS Lazio843112:815
4.SSC Neapol842212:514
5.AC Milán842216:1214
6.Cagliari Calcio83419:613
7.Città di Palermo841311:1013
8.Janov CFC833213:1112
9.AS Řím83239:811
10.Calcio Catania825110:1111
11.AC Siena82427:510
12.Atalanta BC843111:99
13.ACF Fiorentina82339:89
14.Chievo Verona82336:79
15.Parma FC830510:179
16.Inter Milán822410:148
17.Bologna FC82155:127
18.Novara Calcio813411:166
19.US Lecce81166:154
20.AC Cesena80353:103
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (181)

Přidat komentář
M11

‎!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4. per MITRA MATRI!!!!!

Reagovat
homeles8

Chiellini přestal chlastat, Pepe když chce, tak mu to jde, hráč je to dobrej, Conte je dobrej i když je znaát neezkoušenost a týmová hra taky dobrý -

Conte pozdě střídá, hráči Juve si to sami poserou a pak se z toho poserou. Prostě kdyby dali aspoň 3:0 v prvním poločase, tak nebudou mít nervy a celej druhej poločas by vypadal jinak a třeba by ani nemuseli inkasovat. A i když by to bylo 0:0, tak by mělůi ti hráči zůstat klidnější, ti hráči se moc nechají ovládat emocema a pak hrajou zbrkle a sere je každá málo povedená přihrávka. Prostě by to chtělo nějakýho klubovýho psychouše :-) -

jinak dneska jsem se těšil na konec zápasu už od začátku, protože jsem úplně v prdeli (už před zápasem jsem byl) a zejktra brzo vstávám, co já všechno neobětuju kvůli Juventusu ♥ Dobrou noc :-*

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

já kvůli ním nešel chlastat, to se pozná praví fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

v srpnu si mi do očí říkal , že na Juventus už sereš

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

to jsem byl ožralej určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Po prvním poločase měla být z toho druhého pouhá formalita. Vlastní neschopností v zakončení jsme si na závěr připravily zase pěkné nervování se, ... zbytečně. Tak jako tak, důležité vítězství před Derbry d'Italia a zasloužené tři body.

http://www.youtube.com/watch?v=ZrzAUG13GTg

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

* připravili

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!! PER SEMPRE!!!

A menšia spomienka na naše najlepšie obdobie:

http://www.youtube.com/watch?v=yooH-PU7v68&feature=player_embedded#!

Reagovat
smazaný uživatel

to je smutny, ze vase nejlepsi obdobi je to, ktery ste si museli vynutit pomoci spinavejch machinaci... ale kazdy svecho stesti strujce...

Reagovat
smazaný uživatel

(dlouho sem si nerejpnul do nejakyho Interisty, tak sem musel neco )

Reagovat
smazaný uživatel

že ti za to stojí

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak proc si trochu ze srandy nerejpnout po povedenym veceru nemyslim to ve zlym... Inter respektuju jako klub, ale sportovni rivalita je proste takova...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď myslíš, že napr takú LM sme vyhrali kvôli "machináciám", tak budiš ...je to tvoj boj ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ďalej samozrejme na úbohé provokovanie reagovať nebudem ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze bez Farsopoli by ste LM nevyhrali... muj nazor... a myslim, ze o cely ty kauze vim vic jak ty... (muzu se mylit, ale to by ses o to musel fakt zajimat do detailu) Inter na tom vydelal vic nez se muze na prvni pohled zdat... a rozhodne vic nez sou fanousci Interu schopni priznat

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní první poločas .. Nebýt zahozených šancí, Fialky si po 45 minutách mohli hodit mašli.. Příště už to ale chce Alexe .. FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra Forza Milano!

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco: "I am heir to Del Piero? We'll see ... "

Reagovat
Mr.Jindros

Na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím jako pozičně, rozhodně tam chci vidět Sebu než Teveze apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasić si nikdy nedokáže udržet formu, je to tady znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Eliju jsme kopili jen proto aby jme ho potrestali za ty řeči o velikosti Juve ? Indián sice v posledním zápase nehrál zle , ale poslat ho na plac c takové situaci je dost riskantní . Vůbec se mě zdá že Conteho střídání je velká tragédie . Včera ale musím pochválit výkon , hlavně první půlku .

Reagovat
Pinturicchio

"Toho Eliju jsme kopili jen proto aby jme ho potrestali za ty řeči o velikosti Juve ?"

Na ja, Agnellimu to nedalo spát.

Reagovat
DelPiero137

Pritom Elia mohol byt platnym v druhom polcase svojou rychlostou, priamociarostou ked bola hra vyrovnana a miestami nas Viola zatlacial.

Uz by som bol zvedavy na neho v domacom zapase.

Reagovat
DelPiero137

Dominantnejsi polcas nasich som nevidel Skoda ze padol z toho len jeden gol. Ale bol to napinak a cely zapas som si uzival.

Conte opat riskoval ked pred koncom nestriedal, hraci boli velmi unaveny a mohli sme nato doplatit. Navyse to striedanie DeCeglieho mi moc nedavalo zmysel. Vlastne v akom rozostaveni sme potom stredani mali hrat?

Pepe a Mirko su pre mna zahada. Simone ked chce odohra vyborny zapas. Potom pride super ked to chce urvat zo vsetky sil ale skratka nato nema kvalitu. A potom su tu zapasy kedy sa mu nechce... Mirko zatial tuto sezonu neukazal ziadnu bojovnost, dravost ale nejakym zahadnym sposobom sa dostava do sanci, nieco malo vytvori pre spoluhracov. Len mu to tam nepada (mozno aj pre jeho laxny pristup k hre, vcera tusim nevybojoval ani jeden hlavickovy suboj). Neviem co si mam mysliet o tychto 2 hracoch, ci patria do zakladu a stavat na nich alebo nie.

Mirka mohol do 2 polcasu striedat, on je asi zakliaty. Matri genialny, drzim mu palce aby mu ten zapal, bojovnost vydrzali este par sezon.

Proti silnejsim superom, ktory maju dobru ofenzivu, individuality musime jednoznacne hrat 4-3-3 so stredom Marchisio-Vidal-Pirlo. Obrana nema take kvality aby to sama ubranila, potrebuje podporu zo stredu pola. Potom uz je len na Contem aby vybral spravny utocny trojlistok. Mozno aj proti Janovu sme mali hrat takto.

Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím je to herně o třídu lepší, než loni a předloni... což bohužel nic neznamená. Za největší plus považuju naší neporazitelnost - nejen, že jsme ještě neprohráli, my jsme se k prohře ani plus mínus nepřiblížili. V každém zápase taháme za spíš delší konec, což je po dvou sezónách bolení očí příjemná změna. Následující dva zápas ukáží dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by sme mali nastúpiť v takomto zložení:

Cesar-Maicon,Lucio,Chivu,Nagatomo-Zanetti,Motta,Stankovič-Sneijder-Zárate,Milito

Cambiasso a Pazzini by sa mali šetriť na sobotné Derby d Italia.

Musíme sa teda pred ním navnadiť, čím iným ako výhrou, i keď to bude poriadny boj.

Reagovat
Tomanatura

Tak snad dneska aspon Inter vyhraje 3:4 a Maxi zasiti hatrick

Reagovat
lnterista

ty prejes Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

Si nevedel? On podľa mňa dosť fandí tej našej juhoamerickej enkláve

Reagovat
lnterista

dik ale me by spis zajimal jeho nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj mňa tiež zaujíma jeho názor, ja som to napísal z môjho pohľadu, ako sa tu Tomanatura prezentuje ohľadom Interu.

Reagovat
lnterista

ke vsemu se musis vyjadrit co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Jasne, uz dlouho. Aj jsem s vama byl na Inter - Juve loni. Skoro ve vsech zapasech drzim palce, az na par vyjimek.

Reagovat
Pinturicchio

Třeba ted v sobotu, což?

Reagovat
Tomanatura

Juventus je jeden z tech, ktere momentalne uprimne nemam rad Ale treba se to zase zmeni, jeste 3 roky zpet jsem vam ty palce drzel obcas taky.

Reagovat
10

proč ne?

Reagovat
Pinturicchio

Jsem myslel, že Juve nemáš rád ať se děje co se děje. . Jinak proč, jestli se můžu zeptat? Hráči, fanoušci?

Reagovat
Tomanatura

Nesedi mi ti hraci, styl hry se mi za cele tri roky ani jednou nelibil a uprimne nechapu vasi prestupovou politiku a dost mi vadi, ze jste nas v minulosti dostkrat vyradili z LM . Za Nedveda jste byli sympatictejsi, s Camoranesim, Alexem v sestave...

Reagovat
Pinturicchio

Některé přestupy taky moc nechápu ( doted třeba Elia, to dostala hrdost pořádnou ránu ), no, koncepce dostává taky pěkně na prdel ( hlavně, že jedeme projekt ). To je věc, která mě na současném Juventusu sere ze všeho nejvíc ( Mela jim neodpustím nikdy, pořád doufám, že se vrátí )

Jinak ty hráče docela chápu, vyložených sympatáků u nás momentálně moc není a spíš jsou to typy, které má většinou rád jen fanoušek týmu, kde ti hráči momentálně hrajou, ... ale zas takový Barza, Pirlo, Quagliarella, Matri nebo Alex

A ad vzájemné zápasy, ... alespon byl super fotbal.

Reagovat
Tomanatura

Pro me jen Pirlo a Alex, vic tam nenajdu. A to je pro me malo, to by musel byt nejak extra oblibeny hrac jako Lamela, abych nekomu kvuli nemu pral.

Jenom at si to tu nekdo neprebere jako ze fandim tomu a tomu tymu. Jde pouze o sympatie, fanousek jsem jen United.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, já vím jak to máš.

Reagovat
smazaný uživatel

United má k Juve zvláštní vztah si myslím, aspoň podle vzájemných zápasů, přáteláků a nebo rozluček, myslím, že tam je velký vzájemný respekt, zvlášt mezi tou starší generací.

Reagovat
Tomanatura

Jj, je to tak. Ja osobne treba hlavne kvuli tem zapasum mam rad Alexe, byl tam fakt bozsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sice to byl jen přátelák ,ale i tak myslím, že tam udělal dojem...tady sem našel jeho zápas, pak i potlesk ve stoje přišel:

http://www.youtube.com/watch?v=xPRIVjK4Oac

Reagovat
Tomanatura

Nn, ja myslel ty zapasy v LM v 90. letech.

Reagovat
lnterista

to jsem ho mel taky rad...pamatuji si prvni zapas co jsem ho videl...byl na stridacce a zaber na nej a komentator rikal jakej to je talent atd. a za chvilku dal gol z primaku

to byl Juventus porad v TV. A jeste sedyho vlka Ravanelli

Reagovat
DelPiero137

Podla mna aj Gigi je sympatak a legenda. On ma tu auru osobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter, Viola a Catania...to je slušný výběr

Reagovat
Tomanatura

Mam rad skoro vsechny tymy, mimojine se k nim letos pridala Atalanta, rad se kuknu i na AC, Udinese, ted k tomu musim pridat AS. Ono to je spis o tom, co za hrace tam hraje, u vetsiny tymu mam nejakeho extra sympataka jako Di Natale, Vargas, Thiago, Lamela atp...

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, v Itálii je těžké to někomu vyloženě nepřát a nebo přát...sestup, je tam plno sympatických týmů a hráčů jako nikde jinde. a ta Atalanta se divím, že až letos, u mě byla díky Doniho vždycky dost aktrativní právě.

Reagovat
Tomanatura

Mne moc ne, ta parta se mi nejak extra nelibila. Ale je to zase jenom mnou, ted tam maji plno Argentincu tak maji moje sympatie

Reagovat
Pipo123

A čo Lazio ? tam argentinčania mali ustlané na ružiach

Reagovat
Tomanatura

Taky se mi libi, akorat vas moc nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo nejaký link na záznam zápasu Juve - Viola? Díky moc..

Reagovat
Jajinek

No...bod se dá vzít. Ten druhý poločas byl opět celkem vyrovnaný...měli jsme tam nějaké šance a škoda jich. Zarate a Milito 2x...ta druhá byla zase ložená, kterou mohl rozhodnout zápas. Naopak Maxi nám dělal sakra problémy. Penaltu už nekomentuju...ale Luca nás dobře zachráníl. Ale jak říkám, v Bergamu se bude letos těžko vyhrávat, navázali jsme defensvině, nyní přidali i kombinaci ve středu pole. Ještě vypilovat finální přihrávku a musí to jít...bohužel už není čas na srandy a musíme bodovat, než nám ten vrch uteče hodně.

Reagovat
cresposuper

Ako by si to postavil do derby?

Reagovat
Jajinek

Nevím, jestli třeba někdo nestojí za karty a jak na tom bude Forlán...

ale Julione - Maicon, Lúcio, Chivu, Nagatomo - Zanetti, Cuchu, Deki - Wes - Pazzini, Zarate

Reagovat
cresposuper

Ja asi rovnako, akurát ma zaujíma, či dá Dejana, alebo sa vráti k Mottovi.

Reagovat
Jajinek

možná se vrátí k Mottovi, nedivil bych se...ale Deki dnes druhý poločas zahrál zase dobře....měl tam prá chytrách přenesení, rozjel tu akci před naší největší šancí a mohl dát gol tou střelou z první. Motta by se ale proti Juve mohl hodit víc...mohl by "dokopat" Pirla...

Reagovat
smazaný uživatel

Mottu ne, to je prase a Mela jsme poslali pryč, jen tam hezky dejte Dejana

Reagovat
smazaný uživatel

8 zápasov, 5 penált sa kopalo proti nám. Som zvedavý, koľko to bude na konci sezóny. Tipol by som si, že tak 20 až 25 penált sa bude proti nám v SA kopať.

Reagovat
rossoneri89

bodaj by

Reagovat
stuff

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Jajinek

Horší je špatný rozhodčí je jen ubrečený scum

Reagovat
Jajinek

*než

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle hattricky mě začínaj bavit

ANTONIO NOCERINO

Reagovat
Yanek

Spokojenost. Nocerino

Reagovat
rossoneri89

MOTM:

Antoooonioooo Nocerinoooooooo

Reagovat
EL Gringo

KUCKA

Reagovat
Jerichoo

Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka

Reagovat
EL Gringo

pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CHľAST

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to budou nervy,to je tak vyrovnané až je mi z toho zle

Reagovat
smazaný uživatel

jAJINEK SI ZNOVA RýPAL :dd ...ALE ASPOň žE KUCKA ZOSTRELIL as

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta zatim velke prekvapeni 15 bodu (kdyz nepocitam odpocet), to myslim nikdo necekal...

naopak Parma me zatim zklamala... Giovinco v zivotni forme a Parme se nedari... to je opravdu smula

pohled na celo tabulky je po tomhle kole opet nadherny... jen tak dal

pozor na Milan... dostali se z mensi krize a jestli budem ztracet, tak se bojim, ze nam za chvily zas utecou a behem par kol si muzou ziskat pohodovy naskok v tabulce

Reagovat
DelPiero137

Milan by mi vobec nevadil, bohuzial maju lepsi kader a su zohratejsi ako my. My sa musime sustredit aby sme bodovali a stacilo to na 3 miesto.

Reagovat
Tomanatura

Nekteri to cekali, namatkou vyberu treba me a Gattusa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

* a itala

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, stačilo říct "tři největší odborníci"...

Reagovat
Kenneth

Nádherně Juraj, krása když spartan sestřelí Barcelonistu na římské na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser se na nějakou Barcelonu. Snad je hlavní, že je to sparťan, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

takovou pohodičku si dám jednou za čas líbit. škoda toho gólu, na druhou stranu co do vstřelených to konečně začíná vypadat jako Milán. záloha v tomhle složení by měla proti většině ligových klubů stačit, líbí se mi. Ambra střídat s Bommelem podle únavy, Seedorfa bych tam pouštěl do těžkých zápasů a Urbyho, pokud bude potřeba to pobláznit. v lednu by navíc centrocampo mělo dostat kyslík (Nainggolan, Eriksen, Montolivo, Isla, Constant...). nadává se tady na Cassana a já na něj mám taky často pifku, ale dnes u těch gólů zase byl..., letos má zatím kolik ? nějakých 3+6 ? Robinho je fajn a mám jeho fotbal radši, ale musí se začít projevovat na statistikách, jako loni. co se týče obrany - zvedá se, Taiwo se začíná usazovat, na Romu jsou ready Nesta s Thiagem, Bonera je v pohodě, Yepes je v pohodě a Mexés se rozehrává..., Abate bez diskuze. konečně by to ovšem chtělo pár nul za sebou, 12 gólů za 8 zápasů je trapas a začít se musí od Abbiatiho...

Noce je super, získává si mě..., on a Prince, to jsou volty, které ta záloha potřebovala.

Roma bude těžká, tam už 3 body dlouho nebyly...

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100.per Miccoliho zajtrajší hetrik !!!

Reagovat
smazaný uživatel

100. PRE INTER

Reagovat
smazaný uživatel

STOPRVÝ JE EŠTE KRAJŠÍ

Reagovat
smazaný uživatel

AKO 101 DALMATÍNCOV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ONI SÚ TAKÉ ZLATULILINKÉ :-*

Reagovat
smazaný uživatel

si pil?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Giorgio Kučka OLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme získat aspoň 4 body ze zapasů v Miláně a Neapoli při dobré konstalaci výsledků by i tři body nebyl průser.Jeden zápas ale musíem určitě urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja radsi 2 remizy nez prohru v Interu a vyhru s Napoli samozrejme by byli lepsi 3 body nez 2, ale ja si nedokazu pripustit prohru s Interem... zvlast ne kdyz maj takovou formu...

samozrejme vyhru s Interem a prohru s Napoli bych bral... ale i s tim Napoli bychom mohli neco urvat FORZA JUVE!

Reagovat
alcantara

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Máme 5. nejhorší obranu v lize, to je teda síla

Reagovat
Pinturicchio

MS "101 Dalamatinů" GO se asi definitivně zbláznil.

Reagovat
stas87

nebude sjetej?

Reagovat
Pinturicchio

Kdo ví, kdo ví.

Reagovat
stas87

chlas ci drogy,nic ine v tom nevidim alebo je to zoofil

Reagovat
smazaný uživatel

tebe neprídu také chru-ňu-ňu ?

Reagovat
DelPiero137

Ty si to tusil? Lebo pridal este nejake crazy posty

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre kluci moji ...najskôr sa vidíme až v sobotu...takže užite si hlavne piatkový večer

Reagovat
smazaný uživatel

bude myslieť na Vás, cmučiky moje :-*

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli,ty se půjdeš bavit a na FIGC budou řešit jak zaseknout Inter

Reagovat
DelPiero137

Nase posledne 2 zapady a dnesny Udine sa mi pacilo, ze rozhodcovia nepustali tie teatralne filmovacky ale pustali hru. Sice robili chyby ale tieto blbosti nepustali.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, že se Kucka trefil. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

po peti letech sami v cele tabulky zadna vyhra, ale pocit to vubec neni spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

a btw. jedinej tym serie A bez jediny porazky letos... taky niente male

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych krotil tenhle optimismus, být na 1. místě nám nesvědčí

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC MILAN.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezona je neskutěčná, po osmy zápasech ztrácí šestnáctej tým tabulky na prvního "pouhých" osm bodů....nechci vidět ty nervy dvě kola před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraj Kucka

Reagovat
atlee

Tak ten gol dal ani nevie ako

Reagovat
forrest

Co ten Inter provádí, může mi to někdo vysvětlit? Italskou ligu nesleduji, jen takhle projedu výsledky, ale ten Inter to je hrůza...

Reagovat
lnterista

co chces...tenhle tym uz to nejlepsi zasebou...za dva roky neprisly zadne adekvatni posily a kdyz odesli hraci co rozhodovali zapasy tak se neni cemu divit.

Ono ani pred tema ctyrma rokama to nebyla zadna hitparada ale meli jsme stesti a Ibru nebo Etaka a Mourinha...ted nikoho takoveho nemame navic o nekolik let starsi takze ta pozice je asi zaslouzena

Reagovat
10

Milito už nedá gól, ani když ho trefí na brankový čáře, takhle by to nevyčistil ani obránce Atalanty Ta penalta nebyla, zase...

Jinak Noce jede slušně, ten druhej gól byl lahůdka Možná ani fanoušci Rossoneri nečekali, že Galliani zvládne oživit tu zálohu tak kvalitně a za takový drobáky, prostě umí no. Doufal jsem, že to pro AC bude větší oříšek

Reagovat
lnterista

Milito to mel tezky...to mel za sebou to snad ani neslo

Reagovat
Lubinterista

vsechno jde..

Reagovat
lnterista

tak jasne je bez formy...mame jeden z nejhorsich utoku co jsem zazil...ale setrime no ja to chapu ale pri tom nasim stylu potrebujem v utoku svetovou kvalitu jinak nebudem uspesni

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád Juraje Kucku, je to borec, ale to sakra nemáte fotku Nocerina???????? Včerejší zápas jsem bohužel nemohl vidět, ale věřil jsem, že proti Parmě problémy nebudou a nebyly. Nocerino mi vyrazil dech, on skutečně může být nový Gattuso! Kluci jen tak dál, do konce kalendářního roku máme průměrné soupeře, ztrácet by se moc nemělo, ten trůn je doslova volný, stačí usednout, stačí týden co týden odvést stoprocentní práci, vy na to máte!! FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

Zápas jsi neviděl, ale podle nastřílených golů soudíš, že může být nový Gattuso? A pokud vidím dobře, trůn volný není a Vám nestačí jen vyhrávat své zápasy. ( O komedii, kdy po poločase v Lecce pomalu chcete, aby Allegriho vyhodili, a ted po 3 poločasech už máte "trůn volný a stačí na něj usednout", radši ani nemluvím, ... budu citovat Krystofa - "povede se jim dva a půl zápasu a už začínají vylézat z nor prapodivné červenočerné existence..to brzo."

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš zač (viz. Kucka)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale viděl jsem zápasy předešlé a highlity zápasu tohoto. Novým Gattusem rozuměj hráč kterého milují fanoušci, bojovník, ital, po té invazi hráčů které jsem před příchodem k nám nesnášel (Ibrahimovic, Van Bommel) je jako balzám, navíc hattrick u takového hráče to je něco mimořádného. Co se týče úvodu sezony, ano nevyšlo nám prvních pět kol, ale loni to bylo na začátku podobné. Tabulka je velmi vyrovnaná, ale u ostatních týmů co maj podobně bodů nemůžeš říct, že by jim nevyšel začátek, prostě jak vy tak Lazio budete takhle ztrácet celou sezonu, o tom nepochybuju. Udinese těm to vyšlo naopak nadočekávání. Prostě když nebudem v období Vánoc první bude chyba v nás, snad si nemyslíš, že třeba vy dokážete vyhrát 4, 5 zápasů po sobě???

Reagovat
smazaný uživatel

Až do poslední věty se zdál tvůj příspěvěk rozumný

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že tuhle Tvou sračku si budou ostatní pamatovat, až nám ( Juventinům ) tady bude někdo vyčítat aroganci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady když si někdo dovolí zapochybovat o tom že Juventus na první příčce zůstane delší dobu tak ho sežerete, ale to mi nevadí, od toho jsem tady abych vám čeřil ten váš rybníček. Až tu sérii uděláte rád se omluvím. Jestli muj příspěvek působil arogantně tak co nadělám, chtěl jsem jenom říct, že v těch klukách to prostě je, nikdo mi nevymluví že můžou pravidelně vítězit tak jako loni, tolik změn přes léto nebylo, zranění nás zlobila už loni a špatný začátek neznamená že forma nepřijde, navíc to zlepšení už jde vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Nocerino může být nový Gattuso, když dal v jednom zápase 3 góly, to dá volovi rozum

Reagovat
smazaný uživatel

No, podívej se, jak hrál i dřív. On má podobný styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, než jsme ho prodali tak jsem si pochvaloval, že budeme mít "Turínského Gattusa", ale 90% srovnávání s Gennarem přišlo až po vstřelení hattricku, což je divný vzhledem k faktu, že jsou to defenzivní záložníci a mají bořit soupeřovu hru, ne dávat góly.

Reagovat
Yanek

Naopak, srovnání s Gennarem přicházely prakticky hned po jeho prvním startu u nás, Antonio to pak ale rázně odmítl prohlášením, že ho bránit nebaví. Že chce běhat a střílet na bránu a v žádném případě to není nový Gattuso. Potom ho Max začal stavět na LCM a bylo rozhodnuto jakou roli u nás bude zastávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jste získali výborného bojovníka. On na hřišti nechá tolik, co Gennaro nebo Massimo. A to je myslím nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

k tomuto kolu asi tolkoto: inter opat nebodoval naplno co ma ale stve coraz menej pretoze si nato akosi zacinam zvykat co by som nebol povedal noale lazio sk..vene, zas..ne spinave ma vcera totalne zlozilo a keby sa mi dostane do ruk vcera v noci hociktory hrac ktory vcera za lazio nastupil proti catanii tak sa urcite pokaka v rukach.......dal som si ich na tiket ako jediny zapas za 100eur sak jasna tutovka nie???1.75 kurz fuuu bazina dam za stovku a 75 v keseni a lahky zarobok za jeden lahky zapasik a oni remizuju s tymi nezdrarenymi polepenimi sicilcanmi........velka zlost ma vcera bila a stale ma bije ked si premietnem tolku neschopnost.........nakoniec to uzavriem mierumilovnym gestom: ,,kto nehra nevyhra,, ...........ale ani neprehra kuurna co uz

Reagovat
smazaný uživatel

takze mily biancocelesti ste mi dlzni rovnych 110eur pretoze samozrejme manipulacny poplatok vam len tak neprejde ale ste este v pohode v porvnani z brazilcanom Dantem v borusie monchengladbach ktory este od minulej sezony dlzi rovnych 330eur zo zapasu v bremach splatnost do vianoc ................jajaaaaj ci som len hlupak ze taketo veci pokusam coo?? na seba

Reagovat
smazaný uživatel

Mafiáni díky

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon teda ideálny nebol, najmä 2.polčas, ak by nebolo Lecce také márne, tak sme mohli kľudne stratiť. Som rád, že som opäť mohol vidieť Bačinoviča, aj za ten krátky čas ukázal, že sa sním ešte musí počítať, až na tú žltú, ale to už u ňeho klasika

Už by to ale chcelo zabrať konečne aj vonku, tak snáď s Udine.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo díval jsem se.

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnana horni cast tabulky letos to bude napinavy...

Reagovat
Pinturicchio

Derby d'Italia bude řídit jeden z téhle trojice : Rizzoli, Tagliavento, Bergonzi. Největší favorit je Rizzoli, nejmíň pravděpodobný ( naštěstí ) Tagliavento.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak to zatím vypadá, že bychom mohli nastoupit ve stejném rozestavení, jako proti Viole.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám úplně totožnou sestavu.

Reagovat
Pinturicchio

Zatím to tak vypadá.

Reagovat
DelPiero137

Podla mna to bude pruser, lebo Pepe bude unaveny este na dva zapasy a nie je sam kto v Utorok zamakal na pokraj sil. Skoda ze nehrame Nedelu...

Andrea ma prekvapuje kolko zapasov odohra a kolko toho nabehal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by bylo, kdyby hrál Krasić místo Pepeho a Quagliarella/Elia místo Vučiniće. Ale Antonio nechce asi riskovat.

Reagovat
Pinturicchio

V takovémhle nasazení hrál Pepe po delší době, Krasic je zraněný, Giaccherini taky. Navíc před takovým zápasem regeneruješ rychlej, hrát chtějí všichni. Podle mě to bude bez problémů. Místo Pepeho může nastoupit případně Quagliarella.

Reagovat
10

snad to bude Rizzo, o parník nejlepší rozhodčí v Itálii...u těch dvou ostatních šašků je velká pravděpodobnost, že by z toho akorát udělat frašku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi Rizzoli líbí nejvíc

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele