Serie A - souhrn 6. kola

01.10.2011, 19:58, aktualizováno 02.10.2011, 22:40
Komentáře a souhrny
Šlágr kola proti AC Milán pro sebe v závěru rozhodl Juventus, který tak vede ligu. Udinese vyhrálo nad Bolognou, zůstává bez porážky o bod před triem Neapol, Palermo, Cagliari. AS Řím má druhou výhru v řadě, 3:1 zvítězila i Parma nad Janovem. Gólová přestřelka byla k vidění v Novaře, Lazio si veze body z Florencie.

Juventus FC - AC Milán 2:0

02.10.2011 20:45

Góly: 87. Claudio Marchisio, 90. Claudio Marchisio

V nedělní velkém šlagru kola porazil vedoucí Juventus loňského mistra AC Milán 2:0 a upevnil si vedení v tabulce. Stará dáma vyhrála díky brankám Claudia Marchisia, ještě v 86. minutě platil bezbrankový stav.

Domácí Bianconeri vstoupili do zápasu aktivněji, jejich hlad po vítězství byl větší než u Rossoneri a v úvodu zápasu to bylo na hřišti cítit. Christian Abbiati musel zasahovat hned po Lichtsteinerově střele, následně ho prověřili Marchisio a Pirlo. Juventus zasypával Milánské střelami, ale díky výtečnému Abbiatimu se skóre neměnilo. Ve 36.minutě měl obrovskou příležitost Mirko Vučinič, jeho lob Abbiati dokázal konečky prstů vyškrábnout na břevno. Ještě do konce poločasu zazdil vyloženou šanci Vučinič a také po změně stran spalování šancí Juve pokračovalo.

Andrea Pirlo našel Bonucciho a Abbiati znovu, poněkolikáté v zápase zasáhl. Posléze přišla jedna z mála šancí AC. Cassano našel uzdraveného Boatenga, který z voleje pořádně protáhl Buffona. Už se zdálo, že Milán nápor Juventusu po celý zápas přežije, když v tom udeřil Claudio Marchisio.

Tři minuty před koncem předvedla Stará dáma velmi pohlednou akci, přihrávkami na jeden dotek se dostal Marchisio až před Abbiatiho a se štěstím, když ho svým odkopem trefil jeden z obránců, proměnil - 1:0 pro Juventus. Pro Milán to byla pochopitelně velká rána, na pozdě inkasovaný gól měl strašně málo času odpovědět.

Definitivní jistotu vítězství dal Juventusu opět Claudio Marchisio, nebo spíše brankář Abbiati, který Marchisiovu střelu propustil ostudně jesličkami za svá záda - 2:0 pro Juventus. Stará dáma mohla začít slavit, velkou neskrývanou radost nad vítězství v přestižním zápase měl i trenér Antonio Conte.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Chievo Verona 0:0

02.10.2011 15:00

Góly: -

Cesena to dokázala a má první bod v nové sezoně. Navíc mohla i rozhodnout, ale utkání nakonec končí bez branek.

Byla to rumunská útočná hvězda Adrian Mutu. Ten si bude asi ještě dlouho sypat na hlavu popel za penaltu, která jeho tým stála dva body. Trenér Marco Giampaolo může být hrdý na výkon svého týmu, který proti favorizovanému Chievu předváděl mnohem lepší výkon, než doteď.

Domácí si svou první šanci vytvořili v úvodu, kdy Antonio Candreva nahrával Robertu Guanovy, ten ale střelou z deseti metrů branku nevstřelil. Další šanci měli hráči Ceseny díky Ghezzalovi. Toho našel v pokutovém území dobrým pasem obránce Luca Ceccarelli, ale útočník svou šanci promarnil.

Chievo dnes působil velmi matným dojmem, souhra vázla a obrana byla velmi nejistá. Co se týká útoku, jedinou šanci před půlhodinou hry nevyužil zkušený útočník Sergio Pellissier a stav byl nadále bezbrankový. Cesena se snažila o poznání víc, před poločasem mohla jít dokonce do vedení, Candrevovu dělovku ale perfektním zákrokem chytil Stefano Sorrentino.

Po změně stran přišla již zmíněná šance pro Mutua, po faulu Cesara na Erjona Bogdaniho přišla penalta ve prospěch domácích, k níž se Rumun postavil. Svou penaltu ale vůbec nekopl dobře a Sorrentino si s ní poradil. Místo zaslouženého vedení Ceseny se stále hrálo bez branek.

To se snažil před koncem zápasu změnit Citadin Eder, jeho střela se ale do brány nevešla a týmy se tak rozešli bez branek. Cesena ukázala velkou chuť po vítězství, projevenou zlepšeným výkon, Chievo bude muset ještě hodně pracovat na souhře, pokud se chce zachránit.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SS Lazio 1:2

02.10.2011 15:00

Góly: 8. Alessio Cerci - 28. Hernanes, 83. Miroslav Klose

Lazio po rozpačitém rozjezdu konečně zabralo a ze stadionu Artemia Franchiho si odváží nesmírně cenné tři body. Hostům zajistil podobně jako v Ceseně tři body Miroslav Klose.

Domácí měli raketový nástup a už v osmé minutě se ujali vedení. Po odvráceném rohovém kopu vrátil míč do ohně Jovetić a Cerci z blízkosti překonal Marchettiho, čímž jenom potvrdil dobrou formu z předchozích zápasů - 1:0. Odpovědět mohl Cissé, z úhlu ale nemířil přesně.

Biancocelesti srovnali krok ve 28. minutě, kdy si na centr Brocchiho naběhl Hernanes a střelou ke vzdálenější tyči zavěsil - 1:1. O pár chvil později mohl ten samý hráč utkání otočit, ale Boruc si s jeho hlavičkou poradil. Na opačné straně potom musel prokázat své kvality proti zakončení Jovetiče i Marchetti.

Po obrátce se pokračovalo v hostující režii. Po rohu se k hlavičce protlačil Dias, pozorný Boruc ovšem jeho hlavičku vyrazil a následný pokus Ledesmy si cestu mezi tři tyče nenašel. O pár minut později měl příležitost opět Cerci, z ostrého úhlu ale pálil nad branku. Po příchodu z lavičky se ihned ukázal i Silva, po spolupráci s Cercim, ale včas zasáhl pozorný Marchetti.

Ten samý hráč potom našel nabíhajícího De Silvestriho, ani odchovanec Lazia ovšem nedokázal strážce hostující překonat. A tak zahrozilo před domácí brankou. Na centr střídajícího Matuzalema si naběhl Klose, ale tentokrát ještě nemířil přesně. To se povedlo až sedm minut před koncem, kdy si bývalý střelec Werderu naběhl na centr Sculliho a z bezprostřední blízkosti překonal Boruce - 1:2.

Více informací k zápasu

US Lecce - Cagliari Calcio 0:2

02.10.2011 15:00

Góly: 10. Thiago Ribeiro, 40. Davide Biondini

Cagliari vítězí na půdě Lecce díky dvěma gólům z prvního poločasu a opět se posouvá tabulkou vzhůru, zatím je na čtvrtém místě. Lecce naopak balancuje v zóně sestupu.

Hned na úvod našel Andrea Cossu útočníka Thiaga Ribeira, který už v desáté minutě prostřelil Julia Sergia a poslal hosty do vedení. Lecce se snažilo přijít s okamžitou odpovědí, konkrétně to byl Djamel Mesbah. Z jeho střely ale srovnávací branka nebyla.

Krátce poté byla k vidění souhra dvou útočníku Lecce, David Di Michele nahrával Ignaciu Piattimu, útočník ale zblízka netrefil. O vstřelení vyrovnávací branky se snažili také Massimo Oddo nebo znovu Di Michele, ale jejich úsilí ale kýžený efekt nepřineslo. To samé lze tvrdit o přímém kopu Cossua, který zakončil nepřesně obránce Astori.

Brankář Agazzi musel řešit ještě jednu nepříjemnost, hlavičku Cuadrada ale bez problému chytil. Neproměněná šance musela domácí mrzet, Cagliari krátce poté navýšilo své vedení v zápase. Agostiniho centr proměnil v gól Biondini a za tohoto stavu také končil první poločas.

Zajímavou střelou zakončil protiútok Cagliari záložník Radja Nainggolan, na druhé straně Di Michele svou šanci také neproměnil. Na hrací plochu se poté dostal Pasquato a dostal šanci zahrát přímý kop, ten ale v bráně také neskončil. Nový muž na hřišti v dresu Lecce, Daniele Corvia, se prezentoval zajímavou hlavičkou, obrana ale jeho pokus zneškodnila.

Poslední akci rozjel Andrea Bertolacci, zakončoval Di Michele, ale Lecce dnes opravdu nemělo svůj den a zaslouženě prohrálo.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Siena 2:0

02.10.2011 15:00

Góly: 19. Giulio Migliaccio, 90+4. Abel Hernández (pen.)

Palermo pohodlně přehrálo Sienu a potvrdilo tak dobrý vstup do sezóny. Sicilský celek se ujal zásluhou Migliaccia brzkého vedení, které i přes početní oslabení udržel až do konce. V nastavení navíc přidal konečnou podobu výsledku z penalty Hernández.

Domácí byli od úvodních minut aktivnější a dávali tak jasně najevo, že si chtějí udržet doposud stoprocentní domácí bilanci. První příležitost měl po Balzarettiho pasu Miccoli, který si pohrál s Rossettinim, ale následně už nedokázal udržet míč ve hře.

V osmnácté minutě se už domácí fanoušci mohli radovat. Volný přímý kop rozehrál Miccoli, na centr se nejvýše vyšrouboval Migliaccio a zajistil tak svému celku zasloužené vedení - 1:0. Siena byla v první půli takřka neškodná. Za zaznamenání stojí pouze akce Destra, z jehož přihrávky však Brienza nic nevytěžil.

O poločasové přestávce musel udělat domácí kouč nepříjemné rozhodnutí, neboť Miccoli nebyl schopen stoprocentně pokračovat ve hře, a tak se na jeho místě objevil Zahavy. Další komplikace pak pro domácí tým přišla v 55. minutě. Balzaretti nedovoleně zastavil protiútok Gonzálese a protože už hrál se žlutou kartou, tak další kartónek stejné barvy znamenal pro krajního beka předčasný odchod ze hřiště.

Siena mohla téměř vzápětí trestat, ale Tzorvas si střelu Gonzálese pohlídal. Na druhé straně střílel Hernandéz, Brkić jeho ránu vyrazil pouze k nohám Zahavyho, ten ale nedokázal nabídnuté šance využít. V nastavení potom Vitiello fauloval ve vápně Zahavyho sudí Romeo nařídil pokutový kop, za protesty byl navíc po druhé žluté vyloučen Rossettini. Míč si na značku postavil Hernández a uzavřel na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - Janov CFC 3:1

02.10.2011 15:00

Góly: 29. Sebastian Giovinco, 42. Sebastian Giovinco (pen.), 50. Stefano Morrone - 90. Rodrigo Palacio (pen.)

Janov se už určitě těší, až se opět představí na domácí půdě. Dva venkovní zápasy mu teď totiž vůbec nevyšly. Po Chievu prohrál i v Parmě, kde exceloval Sebastian Giovinco. A nebýt brankáře Freye, pravděpodobně by Grifové prohráli víc než 3:1.

Na Stadio Tardini se Janovu nikdy moc nedařilo, jen jedinkrát tu dokázal vyhrát, loni zvítězil 3:2.

V osmé minutě se poprvé ukázal Giovinco. Jeho roh našel Modesta, proti jehož zakončení musel vytáhnout parádní zákrok Frey. Také Freyův protějšek Mirante se zapotil. Nejprve musel vytěsnit Jorquerovu ránu a vzápětí se štěstím zlikvidovat i Constantův pokus.

Skóre se měnilo až po půlhodině hry, kdy Floccari patičkou vyslal Giovinca, ten utekl obráncům a přeloboval Freye. Janov mohl odpovědět trestným kopem Bova, ale při domácím mužstvu se drželo štěstí. Mirante míč totiž sice vyrazil do tyče, od které se odrazil zpátky do něj a mířil do brány, jenže na čáře ho stihl vykopnout Lucarelli.

Pár minut před přestávkou obešel na levé straně Velosa aktivní Giovinco a ve vápně ho následně fauloval Kucka. Sám Giovinco penaltu proměnil a zvýšil na 2:0.

Do druhé půle nasadil kouč hostů Alberto Malesani dalšího útočníka, Pratta, ale už po pěti minutách opět sledoval, jak jeho svěřenci inkasují. Biabiany v protiútoku našel Morroneho a ten sice nejprve trefil břevno, ale v dorážce už se nemýlil. Frey byl bezmocný.

Valdes mohl z dalšího rychlého protiútoku zvyšovat už na 4:0, ale fantastický Frey mu to nedovolil. V nastaveném čase pak nakonec z penalty alespoň korigoval výsledek Palacio.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Bologna FC 2:0

02.10.2011 15:00

Góly: 29. Medhi Benatia, 72. Antonio Di Natale (pen.)

Skvělý start do sezony zažívá Udinese, vyhrává doma důležitý zápas se silnou Bolognou. Obrana na Stadio Friuli dokázala udržet útočníky hostí na uzdě a bere tři body.

Dobře pracující obranu domácích nedokázali překonat Marco Di Vaio, Robert Aquafresca, ani Diamanti, za 'Zebry' naopak skórovali Benatia a kapitán Antonio Di Natale. První šanci zápasu měl právě Benatia, střela obránce ale nakonec mířila mimo bránu, stráženou Federicem Agliardim. Bologna měla i trochu smůly, po čtvrthodině se zranil obránce Antonsson a na hřiště musel veterán Simone Loria.

Hlavičku Torjeho po Di Nataleho centru zlikvidoval opět Agliardi a neujala se ani Koneho rána. V dalších dvou šancích měl prsty opět Di Natale, ale štěstí mu dnes tolik nepřálo. Po půlhodině hry se ale přece jen dostali domácí hráči do vedení, Ferronettiho roh přetavil hlavou v branku aktivní Benatia a Udinese vedlo 1:0.

Di Natale střílel ze všech možných úhlů, jeho projektil ze třiceti metrů ale vytáhl opět skvělý Agliardi. V další pozici se objevil Armero, ani tento záložník ale brankáře nepřekonal. Krátce před poločasem po nahrávce Dušana Basty zazvonila levá tyč, autorem byl opět Di Natale. V prvním poločase tedy padla jen jedna branka.

Ten druhý začali domácí aktivněji, Chilan Mauricio Isla vybídl ke skórování Di Nataleho, jeho střelu ale domácí obrana zastavila. Bologna se snažila o odpověď, po centru Raggiho hlavičkoval nebezpečně Kone, mířil ale vysoko nad bránu. Za Udinese se snažil prosadit Gabriel Torje, ale nevedl si o mnoho lépe.

Ke konci zápasu začali být hráči hostí nervózní, projevilo se to v zákroku Diega Peréze v pokutovém území, kde fauloval pronikajícího Armera. Rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu a Di Natale se tentokrát už konečně prosadil - 2:0 pro Udinese.

Isla ani Asamoah své šance neproměnili a Udinese tak může slavit další cennou výhru. Ta ho za určitých okolností může poslat do čela tabulky.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - Calcio Catania 3:3

02.10.2011 12:30

Góly: 49. Marco Rigoni (pen.), 65. Takayuki Morimoto, 85. Jeda - 14. Nicola Legrottaglie, 56. Francesco Lodi, 90. Alejandro Gómez

Novara nejdřív prohrávala, poté zápas otočila ještě pět minut před koncem vedla. Bod ale nakonec zachránil hostující Goméz a tak se oba týmy rozešli se stejným počtem bodů.

Kdo by čekal takovou přestřelku, jen těžko by mu před zápasem někdo uvěřil. Tým z Novary platí nováčkovskou daň, svěřenci trenéra Montelly zase nijak neoplývají střeleckou potencí. Diváci se ale dnes krátce po obědě rozhodně na stadionu v Novaře nenudili.

První šanci měli hosté, Davide Lanzafame ale svou střelou minul bránu, střeženou Samirem Ujkanim. První branka zápasu přišla po čtvrthodině hry, kdy se prosadil veterán Nicola Legrottaglie. Ciro Capuano od rohového praporku nacentroval a obránce Catanie napálil levou nohou míč za Ujkaniho záda. Filipo Porcari se poté snažil srovnat, jeho střelu ale brankář Catanie chytil.

Po rychlém protiútoku Novary mohl srovnat také Pablo Granoche, ale ani jeho střela gól nepřinesla a tak se do šaten oba týmy rozešly za stavu 1:0 pro Catanii.

To se ale změnilo hned po přestávce, kdy v pokutovém území zahrál rukou záložník Catanie Delvecchio a Marco Rigoni nařízenou penaltu proměnil. Uběhlo jen šest minut a hráči Catanie se rozhodli, že je na čase vzít si vedení zpět, postaral se o to Francesco Lodi krásnou střelou z přímého kopu.

Když uběhla hodina hry, trenér Tesser vystřídal Granocheho za Morimota a jen o chvíli později se útočník vyznamenal. Po centru Rigoniho umístil míč do míst, kam brankář nedosáhl a stanovil průběžný výsledek na 2:2. Zraněného Meggioriniho nahradil Jeda a opět ukázal, jak skvělý čich na střídání má trenér Tesser. Deset minut po svém nástupu na hřiště to byl právě Jeda, kdo poslal Novaru do překvapivého vedení! Hlavou uklidil míč do středu brány a otočil tak stav utkání ve prospěch nováčka.

Když už to vypadalo, že hosté odjedou poraženi, po Ledesmově pasu míč skvěle zpracoval Alejandro Goméz a vyrovnal na konečných 3:3. Krásný zápas tedy přinesl hned šest branek a po bodu pro každý tým.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SSC Neapol 0:3

01.10.2011 20:45

Góly: 42. Hugo Campagnaro, 56. Christian Maggio, 75. Marek Hamšík

Ani jeden vstřelený gól, naopak tři ve vlastní síti. Takový součet si možná udělal trenér Ranieri při své první porážce coby kouč Interu. A to v dresu hostí chyběl Edinson Cavani...

Ranieriho domácí vystoupení skončilo fiaskem, o góly se zasloužili Hugo Campagnaro, Giuseppe Mascara a Marek Hamšík. Utkná ovlivnila také červená karta pro záložníka Joela Obiho. Ranieri tak vehementně protestoval, že ho rozhodčí potrestal stejně.

Zápas byl bezpochyby zajímavý pro Gorana Panděva, který ještě v minulé sezoně hrál právě za poraženou stranu. Vítězství Neapole mu tak bylo velkou satisfakcí. Za Inter nastoupil útočník Giampaolo Pazzini, ačkoli původně hrát neměl. Svou důvěru trenérovi splácel už od začátku, dokonce byl prvním, kdo dal gól. Pro ofsajd ale uznán nebyl. Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby šel Inter do vedení. V tomto případě to ale bylo jinak...

Hostující Lavezzi se snažil Pazziniho napodobit, po centru obránce Juana Zunigy ale jeho hlavičku Julio Cesar chytil. Hra pokračovala ve velkém tempu, obě strany se snažili prolomit hradbu soupeře. To se podařilo pět minut před poločasovou přestávkou a byli to hráči Neapole, kdo utišili stadion San Siro.

Skvělý sprint Christiana Maggia se rozhodl ukončit záložník Obi, ale vybral si špatný způsob a ještě horší místo - fauloval v pokutovém území a následovat nemohlo nic jiného, než penalta pro Neapol, žlutá karta pro Nigerijce. A protože byla jeho druhou, automaticky následovala karta barvy červené. Penaltu Marek Hamšík neproměnil, mrzet ho to ale nemuselo, míč dopravil do sítě Campagnaro.

Deset minut po zahájení druhé půle se skóre měnilo znovu. Obránce Nagatomo vyrobil chybu, z níž resultovala šance pro Giuseppeho Mascaru a ten ji bezezbytku využil. Stále horší scénář se pozvolna měnil v noční můru. Přesněji to bylo tehdy, když čtvrt hodiny před koncem hosté udeřili znovu!

Marek Hamšík dostal od Lavezziho hezkou nahrávku a přesnou střelou rozplakal fanoušky domácího týmu. Hosté si už vedení pohlídali a tři body odváží domů. Vítězství posouvá Neapol s deseti body do čela tabulky, zatímco Inter padá těsně nad hranici sestupu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 3:1

01.10.2011 18:00

Góly: 20. Bojan Krkić, 31. Daniel Osvaldo, 81. Fábio Simplício - 48. Germán Denis

Luis Enrique prokazuje, že důvěru v něj vkladenou dokáže splatit. Prosadili se i oba noví útočníci AS, Atalanta korigovala těsně po poločase.

Řím začal utkání velmi aktivně, rychlé kombinace ale hráči zakončovali nepřesnými střelami. Ty, které do hostující brány mířily, zneškodnil brankář Consigli. Mezi třemi tyčemi AS nastoupil Bogdant Lobont, zraněný Maarten Stekelenburg utkání sledoval jen z tribuny. Jeho konkurent ale příliš práce neměl, římská obrana tentokrát fungovala velmi disciplinovaně. V útoku nastoupili vedle Tottiho Bojan Krkič s Pablem Osvaldem.

Velmi speciální musel být zápas pro novou posilu Atalanty, Mattea Brighiho, jenž v týmu z Bergama od léta hostuje právě z Říma. V záložní řadě 'Giallorossi' udělal Luis Enrique jednu malou změnu, oproti předpokládanému start Pizarra naskočil na jeho místo ofenzivnější Fabio Simplício.

Po úvodním oťukávání obou týmu měl první vážnější šanci v utkání obránce Nicolas Burdisso, Tottiho rohový kop ale hlavou do sítě neusměrnil. To ale po chvíli napravil mladíček Krkič. De Rossi našel výbornou nahrávkou dobře rozběhnutého útočníka a ten zkušeně propasíroval míč mezi obráncem a brankářem hostí - 1:0 pro AS.

O chvíli později měla šanci také Atalanta, hlavičkou ale Manfredini Lobonta nepřekonal. Za to přišel trest v podobě druhého gólu. Rohový kop Tottiho sice obrana odvrátila, míč ale perfektně vrátil do ohně Aleandro Rosi, Pablo Osvaldo si pohlídal ofsajdovou hranici a přes brankáře Consigliho zakončil.

První poločas nabídl například ještě ránu Francesca Tottiho, ale tempo postupně upadalo a držení míče vyhrávala Atalanta. Do druhého poločasu jakoby nastoupil úplně jiný tým z Bergama. Po několika drobných chybách celé hry AS se po rohovém kopu prosadil útočník Germán Denis a vstřelil kontaktní branku.

V tu chvíli Atalanta sebrala síly a vrhla se do útoku. Držení míče opět na její straně, šance domácích ubývaly a množily se šance hostí. Schelotto svou hlavou mířil nad Lobontovu svatyni a vrátit domácím dvoubrankové vedení mohl kapitán Totti, jeho střela ale bránu Consigliho o pár centimetrů minula.

Luis Enrique vystřídal Bojana i Tottiho, nahradil je Pizarrem a Borinim, hra ale přesto trochu ztrácela tempo i přesnost. Všechny tři body vzápětí pojistil Fabio Simplício, jehož skvělou narážečkou poslal do šance Pjanič a brazilský záložník přeloboval Consigliho - 3:1 pro AS.

Dnešní zápas ukázal, že se Řím pomalu sehrává, Osvaldo že pálit umí a že i vítězná série Atalanty jednou skončí...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC53209:311
2.Udinese Calcio53207:111
3.SSC Neapol53119:310
4.Città di Palermo53119:610
5.Cagliari Calcio53118:510
6.AS Řím52216:48
7.SS Lazio52217:68
8.Chievo Verona52216:58
9.ACF Fiorentina52126:47
10.Janov CFC52129:87
11.Calcio Catania51315:76
12.Parma FC52036:106
13.Novara Calcio512210:105
14.AC Siena51224:45
15.AC Milán51225:85
16.Atalanta BC53118:74
17.Inter Milán51137:114
18.US Lecce51043:93
19.AC Cesena50142:71
20.Bologna FC50142:101
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (572)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter per sempre

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma

Reagovat
Oxbow

AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

že by se Enriqueho systém začal prosazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dve homosexuálne vlaštovky oneskorené leto nerobia

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, jestli se začíná prosazovat. Ale nikdo nemohl čekat že si na něj hned hráči zvyknou. A navíc je půlka týmu nového že. Chce to čas

Reagovat
Pipo123

Mne to práveže prišlo iné, ako keby ich trénoval niekto iný, bolo to rýchle, nebol otam toľko zbytočných kombinácii, nehralo sa na držanie lopty, bola tam nápaditosť, dobrá tvorivosť, toto je futbal aký AS musí hrať, skôr sa bojím toho že to bola možno náhoda a Enrique bude chceť stále hrať to neskutočné držanie lopty ako v minulých zápasoch. Teším sa na derby

Reagovat
domingo

Spis prisel na to, ze ten system je k nicemu :)

Reagovat
Pinturicchio

Dnes to bylo jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl že se to nedá hrát ze dne na den a né se všema hráčema - to je to potom k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

*čárky si v tom domysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrál Heinze?

Reagovat
Pipo123

Parádne, je skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

A Bojan? Viděl jsem teda ten gól, to udělal dost dobře Co zbytek zápasu?

Reagovat
Pipo123

Jo páčil sa mi, mal tam slušne momenty, uvidíme, mňa prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Super díky, aspoň jeden obránce mi zahraje slušně, uff.

Reagovat
Pipo123

Já neskutočne obdivuje Schelotta, dnes mi hral a nehral vôbec zle, jeho by som chcel do Lazia ako nikoho iného, predstava ofenzívnej trojky Mauri, Hernanes, Schelotto je lákavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ezequila jsem chtěl už vloni do Juve. V tom klukovi je obrovský potenciál.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeho chtěl do juve snad každý kvůli Moggiho bych řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co říkal Moggi. Možná jsem četl, ale nepamatuju si to. To už je dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

doporučil ho Juventusu ještě za minulýho vedení, škoda, že jsme ho nekoupili, do dvojky na pravou stranu ke Krasicovi by se mi líbil náramně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Inter mi dnes zdvihne náladu a vráti s5 to co som dnes prehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fans ASR: Jak se nyní jeví Osvaldo? Přeci jenom sem se tý přestupový částce divil, i když loňský rok měl parádní. Má na to prosadit se tady?

Reagovat
Abaddon

Osvaldo je v zápase neviditelnej, občas pokazí přihrávku, ale pak z ničeho nic je na správným místě a dá gól. Mně se ale stejně pořád moc nelíbí, ale pokud bude střílet, tak jedině dobře :)

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím tě (eSuba|BuRgin)

Reagovat
Abaddon

No ahoj...jak to jde v Lukách?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevím, já sem před 2roky koupil byt v jihlavě, tak už sem velkej jihlavák . Co novýho ve vaší domovině??

Reagovat
smazaný uživatel

dneska očekávám hodně vyrovnaný zápas. Zálohy vypadají hodně zajímavě a vyrovnaně, trošku sem čekal, že místo Obiho na tenhle zápas nastoupí v základu Stankovič. Obrana vypadá dobře, snad Lucio nevyhoří. Doufám, že vyhrajeme, tip: 3:2 Forza INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro Hamsyk

Reagovat
smazaný uživatel

inteeer PCHACHACHACHACHACHA PCHACHACHACHA

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesně otřesný, ale i tak INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol má prostě dobrou fazónu, byť v tomhle zápase to bylo až do penalty vyrovnané, troufám si říci, že z naší strany aktivnější. Tentokrát trošku hořká gratulace, ale nedá se nic dělat. Osobně mě velmi potěšil Maicon, snad bude mít zase chuť hrát. Yuto fakt síla, přechválil jsem ho kluka, tohle se mu opravdu nepovedlo. Nezbývá než odpočinout přes pauzu, doléčit zranění, nezranit se a hurá na Catanii.

Forza INTER

Reagovat
cresposuper

Do penalty sme boli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedali jsme gól, říci lepší je podle mě až moc, ale záleží to, co si člověk představuje pod pojmem lepší samozřejmě. Lepší jsme třeba byli proti Trabzonsporu, ale proti Neapoli ne.

Reagovat
FuckT

inteligentne a rozvazne uvazujuci clovek, pravy fanusik, mozno to znie gay, ale je to tak dopici !

Reagovat
smazaný uživatel

gay?

Reagovat
FuckT

rozcitlivene, fakt ma tento clovek dojima, vies, hlavne ked citas dost casto prispevky v PD tak takato objektivita a rozvaznost ti proste vyrazi dych :)

Reagovat
smazaný uživatel

tu je to fakt samí emo

Reagovat
FuckT

ani ne, moj hudobny svet je dost siroky a rozhodne nie som prilis emocionalny, praveze by som mohol byt o dost viac :) alebo su The Beatles, Joy Divisiom, Nirvana alebo System of a Down a Rage Against The Machine emo ? :P

Reagovat
smazaný uživatel

wiki ?

Reagovat
FuckT

nene, ja vazne pocuvam vsetko, co je dobre od rokov 1940 do 2011 :D

ale tak vzhladom k tomu, ze Ian Curtis sa obesil v 23 rokoch, trochu emocionalne nevyrovnany mozno bol

Reagovat
KnoxXx

Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

SSC sympatický tým.

Reagovat
smazaný uživatel

jen v dalším utkání LM musí prohrát (v dalších dvou teď nevim, jak to pak jde popořadě)

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
M11

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo táák,že SSC musí prohrát. Tak to Jsem poprvé nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak si myslím,že FCB stačí remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, stačí, ale další výhra o dva góly by byla pěkná Neuer by mohl vyjít s další nulou (ikdyž to se s remizou nevylučuje) a Gómez by mohl přidat branku, aby měl lepší vyhlídky na zlatou kopačku (možná bych se měl uskromnit )

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nestačí, výhra je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol? Skôr by som povedal, že rozhodca bol "pekne" mimo ...

Reagovat
smazaný uživatel

¨Nemám rád Neapol, nemám rád Hamšíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to říkej doktůrkovi, nepiš to sem, tady není psychiatrická poradna

Reagovat
smazaný uživatel

mucQ :* FuCk

Reagovat
JacoBee

nemyslel si fuck mucq?jako že chceš šukat bláto?

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív se nauč anglicky a pak si jdi šukat třeba krávy na pastvinu... brácho

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas Inter vs Neapol prišlo 64.824 divákov

Reagovat
cresposuper

Chudáci.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jeden muž čo dokáže spraviť

Reagovat
snuff24

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

drž mlč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

chapem tvoj neovladatelny hnev 15 rocneho pubertaka alebo dost smutneho dospeleho cloveka, ale pls, ja ako fanusik Neapolu tiez nie som spokojny s tym, ze rozhodca Inter poskodil, a takisto si nemyslim, ze ste boli do cervenej karty 100 krat lepsi ... omg kde sa taki dementi jak ty beru, zacinam rozmyslat ci ma svet vyznam ked taki ako ty dokonca vladnu a je ich plny parlament ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

I o deseti se dá hrát-sejně jako neapol loni s milánem když v deseti je mačkali jak citron i když nakonec prohráli s tim co předvedl dneska inter se nedá srovnávat. Musim uznat že inter asi udělal něco špatně protože je rozhodčí fakt řežou.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli jste dát hezčí fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšíka? Taková neni

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli do redakce fotku svého penisu, žaluda, tedy autoportrét a pak tam bude možná hezčí fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nepíšeš slovensky, jseš tu under cover?

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamičtěji tě pošlu někam

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta hezčí

Reagovat
olis

neapol super , len tak dalej , a to ze rozhodca pomohol je blbost , raz rozhodca podrzi raz zase nie , mozem povedat kopu zapasov kde neapol rozhodca nepodrzal ale uskodil mu , proste taky je futbal

Reagovat
homeles8

tak jsem to spočítal na zejtra:

z 2.místa -> 11.

Reagovat
lnterista

Strasna reklama na fotbal...kluci sice bojovali a tenhle zpusob se mi moc nezamlouva. Zapas blbec...snad to bude priste lepsi. S Ranierim jsem spokojenej ono to pujde...jen bych stridal Alvareze a poslal Zarateho

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasov- tri penalty proti nám

Reagovat
M11

snad zitrejsi slagr kola bude lepsim zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu niekto, kto sa namastil na tomto zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem 3 a více gólů,Bordó 0 a Malaga,že dá gól S.Cazorla..... tak čekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná výhra je aká?

Reagovat
smazaný uživatel

3200.-

Reagovat
One-Real

:))) Moc pekne Neapol, bohuzel jsem to nevidel. Kdo bude tak hodny a da mi nejake aspon trosku obsahlejsi (ne 2 vety) hodnoceni + kdo zazaril a naopak zklamal. Diky

Reagovat
FuckT

prvy polcas fakt pekny, zapas bol vcelku vyrovnany, mozno Inter hral trochu dravejsie dopredu, ale obidva teamy mohli skorovat, Inter dal v 1 poclase gol neuznany za tesny ofsajd, potom ale rozhodca spravil fatalnu chybu ked odpiskal penaltu za faul mimo pokutoveho uzemia a opo Hamsikovom chabom pokuse Campagnaro lahko dorazil do prazdnej branky,Obi po faule za penaltu dostal 2 zltu kartu, takze druhy polcas sa zacal 11 na 10 a napriek tomu, ze Inter sa symapticky snazil zabojovat, Neapol dal 2 gol po chybe obrancu Interu(Yuka myslim) a to uz Inter polozilo, najma ked Hamsik este ptm zvysil na 3:0 ...

Neapol vyhral, ale dost nam pomohol rozhodca, bez tej cervenej karty to mohlo dopadnut fakt hocijako

Reagovat
lnterista

Reagovat
One-Real

k

Reagovat
smazaný uživatel

Reportáž z utkání připravujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že to bude napsáno tam.

Reagovat
Edgar Davids

Takový překvápka mám rád.Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

S Rainierim jsem spokojenej, nespokojenej jsem kromě letní přípravy s Obim, ten prostě nemá v základu co pohledávat. Zesílit střed pole Dejanem nebo Javierem a rozhodně se výsledky dostaví. Zítra budem sice asi na sestup, ale proč ne

Reagovat
snuff24

One-Real: zaríl rozhodcí ten byl fakt skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

skús kolonku "reagovat"

Reagovat
Jajinek

Těžký začátek sezóny pro Interisty...musíme to zkousnout, ne brečet...a hlavně makat!

Gratulace Neapoli

FORZA INTER!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

Najsprávnejší fanúšik na EF, to je Jajinek

Reagovat
Jajinek

ale prd...

Reagovat
Pipo123

Ale jo, nevyhováraš sa na rozhodcu a vždy to berieš s chladnou hlavou a napíšeš niečo čo dáva zmysel, aj teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžká a krutá sezona pro Interisty...musíme to zkousnout, ne brečet...a hlavně makat v té další

Gratulace Neapoli

FORZA INTER!

Reagovat
Jajinek

haha

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som ti len ušetrit slova po sezone snažím sa byt triezvy

Reagovat
Jajinek

věř, že během zápasu jsem chladnou hlavu rozhodně neměl...ale prohráli jsme 0:3 s Neapolí doma...další ostuda a hořký kalich, bez ohledu na okolnosti...Obi, Nagatomo a i další by zasloužili ostnatým drátem na holou. Po těch letech, kdy jsme byli nahoře, je tohle hodně ubíjející...navíc příšlo 64 tiscí lidí, což je hezké číslo...jako těžko hledám nějak slova

Reagovat
lnterista

Reagovat
FuckT

jj, trochu mi chybaju tie casy(nie tak davno), ked si Mou mohol dovolit povedat, ze by AC dali aj so 6 hracmi, a v skutocnosti mal vtedy aj pravdu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže dneska Pandev hral na druhej strane barikády ako v tom zápase Interu proti AC.

Reagovat
cervo

ano pandev v kazdom zapase ukazuje, ze je rozdielovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

nestihol som ten zapas vidiet nazivo a urcite to zo zaznamu poerat nebudem tak my opis ako sa to mohlo stat prehrat doma s neapolom 0:3???? toto budem asi tazko prehltat lebo je to vazne hamba........fandim interu roky ale tento uvod sezony je asi najvacsia skuska akejsi vernosti aku som za tu dobu zazil pretoez tie vysledky su hrozne prehrat doma s trabzonsporom je katastrofa ale tento debakel od neapola to je uz fakt moc cim to moze byt???ved ked sa pozrem na kader je to stale vysoka kvalita uz aj trener vyzera ze bude schopnejsi alebo teda aspon pouziva pre inter vhodnejsi herny system napriek tomu dostaneme 0:3 od neapola.......ano je to kvalitne muzstvo ale stale sa kvalitou a ani ziadnym inym aspketom interu nemoze rovnat a biiim 0:3 no vazne mam dost ale stale verim ze sa na konci sezony budeme radovat.......forza INTER

Reagovat
Votas

neviděl sem to, ale ten výsledek mě strašně vyděsil... doma by se tohle nemělo stávat ať se děje co se děje...

Reagovat
FuckT

tak mas pravdu, ale treba to brat aj tak, ze Hamsik, Lavezzi a Maggio hrali moc dobre a boli extremne efektivni, takisto Inler, stred pola fakt dobri, nevidel som tam dnes nejak moznost Interu nieco spravit, tie okolnosti boli moc dojebane

Reagovat
Votas

jasně, co tak čtu, tak vidím, že to rozhodčí ovlivnil a kvality Neapole nechci snižovat za žádnou cenu...že jsou hodně silní předvedli i v LM...ale přecejenom po předchozích letech je to docela těžké zkousnout od nich takový klepec

Reagovat
FuckT

tak poviem ti takto, keby nebola cervena, tak by podla mna bola remiza, alebo nam date 1:0 :) Neapol ma teraz formu a Inter z 10 hracmi a plnymi hlavami nervou a krivdy, emocie ktore kazdy normalny clovek v takom zapase pociti, je proste dost tazke proti tomu ist ...

ja ako clovek, co ma Inter fakt rad musim len povedat, ze sa nemate zaco hanbit,do 2 polcasu ste viditelne prisli s tym, ze chcete zabojovat, ale proste tam spravil Yuko chybu a dostali ste 2 gol a ptm 3, to bola proste fakt aj chyba rozhodcu, aj chyba jednotlivca, to sa proste zo strany Interu nedalo zvladnut ...

Reagovat
Votas

díky...jako já na to snad fakt budu mít čas kouknout, jenom prostě přijet ze sklípků z Egeru a najít tohle, to sem fakt nečekal...ale jako omlouvat nás nemůžu, říkám, neviděl sem to

Reagovat
FuckT

jj, ked to ceknes, nebudes to podla mna vidiet tak tragicky, Inter do cervenej karty hral uspokojivo, rozhodne ste mali nato, aby ste vyhrali, ale vyhrat sme mohli aj my, mohla to byt aj remiza, bol to taky vyrovnanejsi zapas, kde vy ste boli trochu dravejsi ...

ale ked takto budete hrat dalsie zapasy(ako s nami v 1 polcase), tak ptm sa nemusite o vysledky v dalsich zapasoch obavat

Reagovat
torcida

tož ten moment penalta byť nemala a zrejme nie ani žltá, ale... byť na mieste rozhodcu tak by som dal tých kariet interu ešte viac. taký lucio mal byť von 2x. trošku to neuniesli, ale na druhú stranu ich chápem.

Reagovat
FuckT

tak tuto sa neda povedat nic ine ako to, ze Inter treba pochopit, ten zapas im rozhodca prakticky neumoznil vyhrat a ich reakcie boli priamo umerne ich tuzbe darovat fanusikom 3 body, takze by som kludne mohol povedat, ze aj za tie reakcie davam Interu

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak faul to bol .. síce nie tak tvrdý, ale hráč sa už približoval k bránke čiže myslím že žltá to byť mala

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá smysl to už nějak moc řešit, osobně si myslím, že přímák se kopat měl, žlutá to taky mohla být, každopádně ta první žlutá byla ujetá. Teď už je to opravdu jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

*ne mohla ale měla

Reagovat
Inter Eterno Amore

no prvú som žiaľ nevidel .. a záznam už nemám chuť ani pozerať ... je pravda, že je to už zbytočné riešiť ... treba sa len zdravo nabudiť do ďalších zápasov, veď je ešte len začiatok októbra netreba robiť horory z tohto výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

On tam měl předtím takový dost nevybíravý zákrok (jestli to byl Obi), ale ten, za který dostal tu první žlutou, tak mně osobně přišel čistý, nemůžu si pomoct. Ale fakt to už nemá smysl řešit.

Reagovat
FuckT

asi tak, mal to by priamy kop bez cervenej karty, ta prva zlta bola joke ...

Reagovat
lnterista

podle toho jo ale v tom momente neomohl udelat nic jineho...chudak Obi ted

Reagovat
FuckT

jj, v tom momente uz tu zltu dat musel, a pravdepodobne si ani neuvedomoval, ze ta prva bola dost vymyslena, proste chyboval, stava sa ... po pozreni zapasu ani on urcite nebude so sebou spokony

Reagovat
lnterista

jj stane se no...porad je mraky zapasu

Reagovat
lnterista

jj nic jineho udelat nemohl

Reagovat
snuff24

nevite kolik dostal ten rozhodci ???? muselo to bejt hodne , odvedl slusnou praci Neapol bude vdecna

Reagovat
FuckT

ako som hovoril, dufam, ze nas Godfather s tym nic nema

Reagovat
smazaný uživatel

100. per INTER

Reagovat
FuckT

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas mi trochu pripomenul to naše fiasko s Parmou, ked sme po vylúčení Mela rupli 1:4 ....

Reagovat
Kenneth

Trojka doma a MSgoo si stěžuje na rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sťažujem si naňho, pretože tá druhá žltá + odpískaná penalta, ktorá ani nemala byť, ovplyvnili celý zápas, celý vývoj dnešného stretnutia, z ktorého pramenila tá trojka ... ten druhý, tretí gól, už išli v ruka v ruke s tým, čo rozhodca urobil v 1.polčase, malo to nadväznosť ... ale samozrejme, že Nagatomo takú chybu nesmie spraviť, ale tak raz za život sa to stať môže

Reagovat
cresposuper

Ty si tiež prípad..

Reagovat
Kenneth

Ty též a necpu ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak hral Alvarez ?

Reagovat
10

tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fans SSC, ale ten rozhodci to dneska neskutecne ovlivnil, ta penalta vubec nemela byt pisknuta a 2. zluta pro Obiho byla taky velice prisna, ale tak 3 body jsou 3 body a historie se nepta:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teraz bez srandy, z toho Neapolu ide strach

Reagovat
smazaný uživatel

tak jede se na titul, to je jasny, tym je vic nez silny

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dúfal že zoberú Interu nejaké body, takže som spokojný ale myslel som že to budú mať viac než ťažké, bez Cavaniho....a oni kľudne sundajú Inter trojkou....

Reagovat
FuckT

hmm, je to pekne ked to takto napises, ale keby neni tej cervenej a penalty, tipoval by so rozhodne do 2 polcasu remizu, alebo moznu vyhru oboch teamov, skor ale Interu :)

Reagovat
FuckT

tak, Cavani zraneny, Lavezzi vyzeral, ze ma nejake problemy, ta nasa lavicka sa zatial neukazuje nejak oslnivo, Pandev dnes ukazal akurat to, ako ukazkovo posielat Inter do protiutokov alebo sa zamotat v 16-tke supera, ostatni hraci ked dostali sancu zatial nic moc ... okrem Inlera ma zatial ziadna posila nepresvedcila, a pri pripadnych zraneniach 2 z trojice H,L,C by to vobec nemuselo byt sexy

Reagovat
JacoBee

Jako příčky 12 a 16 jsou parádní no

Reagovat
smazaný uživatel

nemit Atalanta odpocet, tak je 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo De Ceglie nakonec nenastoupí k utkání proti AC Milán. Obránce Juventusu se po zranění už zapojil do tréninku, na tom dnešním ale utrpěl další zdravotní újmu.

Takže zrejme "môj" Grosso predsa nastúpi.......ale samozrejme ľutujem Paola, napriek tragickým výkonom som dúfal že sa dostane do formy, ktorej zranenie samozrejme nepomôže...

Reagovat
Tsigi

Nechápu, že Hamšík kope penalty. Kolikrát musí zklamat než ho na ně přestanou posílat ?

Reagovat
rossoneri89

a kolkokrat sklamal?? ... vsak skoro vsetky premenil ... ak nie vsetky

Reagovat
smazaný uživatel

teraz len 2x

Reagovat
rossoneri89

no dobre ak dnesok neberem ... inak vzdy premenil .... aj za Slovensku repre on kope a vzdy dal ...

Reagovat
Tsigi

V lize má bilanci něco jako 11 pokus a 6 tref. Prakticky by se týmy mohly dohodnou, že si hodí mincí a ta šance by pro Neapol byla dost podobná

Reagovat
smazaný uživatel

a nato si ako prišiel?do dnes nepremenil len jednu

Reagovat
FuckT

mne sa zda, ze 2, alebo 3, ale ani Cavani minuly rok nedal 1 alebo 2, nedat penaltu neni zas taka nevidana vec a kazdy hrac je zato vzdy kritizovany ...

Reagovat
Tsigi

Ze statistik

08-09 Kopal 3 dal 2

09-10 Kopal 4 dal 2

10-11 Kopal 3 dal 2

letos jedna a tu nedal

Reagovat
Inter Eterno Amore

mal by sa učiť od Milita

Reagovat
Inter Eterno Amore

Obiho by som nezatracoval stále je to perspektívny hráč. Ja verím, že sa rozohrá a nebude na neho prevažne nadávať.

Reagovat
Inter Eterno Amore

* nebude sa

Reagovat
Woods

celkom by som doprial Neapolu ten titul, aj ked tomu sam neverim

Reagovat
Inter Eterno Amore

veria tomu iba Neapolčania a zopár Slovákov

Reagovat
FuckT

tak, v minulom rocniku boli AC aj Inter na tom lepsie (aj ked oni sa za chvilu zdvihnu, tym som si isty one hundred percent), a Neapol sa pobil o LM, tento rok sme posilnili, tak stat sa moze fakt hocico a zas az take prekvapujuce by to nemuselo byt, ale je pravda, ze ani ja sam tomu moc neverim :)

Reagovat
Inter Eterno Amore

no inter síce prehral, ale aspoň Zemplín potešil

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso , Nagatomo super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ironie?

Reagovat
rossoneri89

zapas som sice nevidel ale kukol som si highlight:

1. gol Pazziniho spravne nemal platit .... este som si prilozil pravitko na obrazovku aby som pozrel ci bol alebo nebol offside a jednoznacne BOL ....

2. faul Obiho bol cca. na ciare takze to mohol odpiskat ako penaltu ale mohol aj nariadit priamy kop ... takze to je take diskutabilne

3. Obi fauloval hraca Napoli zozadu, takze spravne dostal zltu ..... zato ze uz jednu mal je jeho problem

4. druhy gol Napoli bol zase problem Nagatama

5. gol Hamsika nebol offside takze spravne platil

takze nechapem preco zrazu vsetci Interisti placu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Highlights si zle zanalyzoval, ešte raz si pozri, ak niektoré momenty nevidno správne, tak si ich pozri radšej inde

Reagovat
rossoneri89

nepozrem lebo som uz unaveny

Reagovat
smazaný uživatel

No dle mého Obi první žlutou dostat neměl (upřímně si myslím, že to nebyl ani faul) a u toho penaltového faulu si taky nejsem jistý, že to bylo až tak hrozné a z opakovaných záběru bylo jasně vidět, že to bylo mimo penaltu, takže to měl vytáhnout. S ostatním souhlasím.

Reagovat
rossoneri89

tu prvu zltu som nevidel takze neviem .... inak ak odmyslim penaltu tak aj tak to je 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

bože takovou blbost říct. Inter se po te penaltě už vůbec neuměl soustředit na hru a pořád se hádal, takže to ovlivnilo zásadním způsobem vývoj utkání a nebýt te penalty nedostal by Inter takové laciné góly.

Reagovat
rossoneri89

tak to su uz len dohady .... "keby nebol vyluceny" a "keby nebola penalta" ... nam (AC) v zapase s Laziom tiez piskal rozhodca na kkt a boli sme vysmiati Interistami a aj inymi .... tak nech teraz vidia ake to je .... a myslim ten zapas minuly rok ked nam Kozak svojimi laktami odrovnal 3. hracov

Reagovat
Inter Eterno Amore

po penalte sme hrali 10

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě naprosto nezaujatě, ať už by hrál kdokoliv - je naprostá kravina tvrdit, že by to bylo 2:0, panebože, to není možné... Jsou to všechno jenom samé kdyby, i kdyby směřovala JEDNA přihrávka jinak, tak přeci žádná další nebude stejná, to vůbec nemá smysl takhle analyzovat, protože jiná by směřovala třeba tak atd, to máš úplně jiný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

strašně hloupý koment

Reagovat
FuckT

tak penalta to nemala byt, ako hovoris, ten prvy faul bol joke, mozno slaby kontakt, nevidel som zaznam bo mi padol stream, ale urcite nie zlta, ale druhy faul na zltu bol, tam ide o to, ze Maggio sa dostaval do lepsej pozicie a Obi sa mu znazil zabranit, ta ruka tam nemala co robit, a neviem ci hras futbal, ale ked si rozbehnuty jak dabel tak niekedy ti staci fakt maly kontakt a mozes sa tak lahko vydrbat :) (to len aby som zvyraznil, ze Maggio nemusel divovat :P)

Reagovat
Inter Eterno Amore

faul na čiare ? prosím ťa trošku objektívnejšie sa na to pozri a nie cez tie červenočierne okuliare

ale za to pravítko

Reagovat
rossoneri89

no dobre .... ale pisal som ze mohol nariadit aj priamy kop .... aj tak este ostavaju 2 goly ktore padli uz v ramci pravidiel ...

Reagovat
FuckT

v ramci pravidiel mozno, ale s 10 hracmi, opravnenymi nervami, a hlavne, proti teamu, ktory ma teraz zo Serie A mozno aj najvacsiu formu, takze tie 2 goly boli jednoznacne ovplyvnene tou red card ...

nechcem nic hovorit, ale sam dobre vies vdaka nasom zapase s vami, ze vobec neni take tazke od nas dostat 3 goly s plnym poctom hracov, no nie ?

Reagovat
FuckT

no, ten 2 bod je cisty joke, to nebolo ani zdaleka diskutabilne, ako fanusik Neapolu mozem objektivne povedat, ze to bol jasny priamy kop ...

Reagovat
rossoneri89

po tolkych protestoch som tu situaciu kukol este raz a suhlasim .... Oficialne odvolavam 2. bod ... ale za ostatnym si stojim

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte mě pokud se pletu, ale doražející Campagnaro byl hráč Nagatoma ne? Jinak Inter

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pre AS ROMA.

Reagovat
smazaný uživatel

200. per INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promiňte, nechci to řešit pořád dokola, ale:

"Skvělý sprint Christiana Maggia se rozhodl ukončit záložník Obi, ale vybral si špatný způsob a ještě horší místo - fauloval v pokutovém území a následovat nemohlo nic jiného, než penalta pro Neapol (...)"

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri už obviňuje rozhodcu.... nevravím že nie bezdôvodne, pískal viac než divne ale nadávky na rozhodcu už nič nezmôžu....

Reagovat
homeles8

Když ti někso uřízne nohu, tak taky na něj budeš ještě dlouho nadávat, i když už bude ve vězení, a taky už to bude k hovnu. Tak to prostě je. Každej si vždykcy stěžuje na někoho, kdo ho nenávratně poškodil. Lidská psychika prostě tak je udělaná :-)

Reagovat
.13

Prosim vas, ako hra zatial ten Lamela v AS?

Reagovat
smazaný uživatel

AS ROMA A pro některé posměváčky..Barcelona B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci římští a co Osvaldo , pořád je to nej. tragéd ? Možná je na čase projevovat k nejlepšímu střelci trochu úcty

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vyžeral ve skvělé fyzické kondici a sbíral všechny odkopnuté balony, Neapol si vůbec neškrtela, ale nutno poznamenat, že Inter zase takový nějaký vyloženky neměl. No a pak se rozhodčí upísknul a ranil psychicku celý Interu. Doufam, že se chalani milásnký z toho budou vzpamatovávat alespoň 5 kol, evropská liga by jim slušela :o)

Reagovat
smazaný uživatel

LM hrát nebudou to je skoro jistý už teď dvě místa si zaručí AC a Neapol to vidím jako tutovky a na to posledí místo je velká tlačenice,Udine,AS,Juve a že by to byl zrovna Inter?šance je tak 20%.

Reagovat
lnterista

jeste je plno zapasu na takove zavery ale je pravda ze uz musime zacit bodovat...konkurence porad ztracet nebude

Reagovat
Mr.Jindros

Inter, i když jde do pr*ele, je pořád největším favoritem na TOP3.

Reagovat
smazaný uživatel

Zazpomínal jsem si na před minulou sezónu , kdy šlo AS s ranierim na Scudetto a v podobném zápasu o něj přišlo . Claudio je tak trošku smolař ,rozhodčí byl včera 12 a to naprosto klíčovým hráčem Neapole .

Jinak první půlka , pěkný výkon hlavně Maicom a Zanetti . Zanetti už tolik led přihrává na půlce , že když popotáhne míč dál , tak jsou z toho všichni vedle .

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

s tím zanettim je to fakt :D

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Pro borce , co si myslí, že faul byl na hranici vápna: http://www.inter.it/aas/img/153200-500.jpg

Ať si každý říká co chce, do vymyšlený penalty a vymyšlěný červený kartě byl Inter lepší. Vytvořil si šance, byl mu neuznán gól za hraniční offside (mimochodem, ten offside byl daleko diskutabilnější, než pencle), Inter prostě líp. V takovémto zápase jsou takovéto hrubky rozhodčího vždy klíčové. No nic, jede se dál. FORZA INTER (a Napoli gratulovat nebudu, museli by to být trubky, aby nevyhráli)

Reagovat
smazaný uživatel

*karty, *hrál

Reagovat
10

TERNA ARBITRALE: ROCCHI 3 Protagonista negativo. Sbaglia a favore dell’Inter, poi agevola il Napoli nell’azione del rigore fasullo (non c’era neanche il primo giallo a Obi). Nicoletti 4-Romagnoli 7

Reagovat
10

prvních 20 stránek v Gazzettě se věnuje tomu, jak Inter zaříznul rozhodčí, všichni dostali dostatek prostoru pro slzy...ať žije Gazzetta dell'Inter

Reagovat
M11

jedine zariznuti byla ta penalta.. cervena byla naprosto jasna

Reagovat
10

tu první Obiho kartu jsem neviděl, ta druhá byla...některým Interistům tam i vadí, že bylo 5 jejich hráčů ve vápně před penaltou a že se tím pádem měla opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vápně byl ale i skórující hráč Neapole. Tohle bych vůbec neřešil. Jestli tvrdí, že se měla opakovat, tak je to nesmysl.

Reagovat
M11

ta prvni karta Obiho byla sectena z minuleho jeho zakroku.. po kterem ho napominal jeste jednou a mas to za kartu.. zakrok to byl podle meho nazoru spise cisty ale myslim si ze si to obhaji.. sudi je zarizl tou penaltou.. ale cervenou v zadnem pripade.. navic stale si stojim za tim ze Cesar mel jit ven.. tam je naopak usetril

Reagovat
10

Maggio už šel do šance, tam nebylo o čem...jinak ta penalta se opakovat měla, to si Rocchi nepohlídal...prdel je, že na Campagnara tam byli 3 Interisti v mnohem lepší pozici a stejně ho nechali dorážet

Reagovat
10

konkrétně Yuto, MOTM

Reagovat
M11

Reagovat
M11

a to vbehnuti do vapna uz je jen vykrik do tmy.. to by se muselo opakovat 90% penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne mu to teda Gazzetta natrela, paráda Snáď si už nikdy do píšťalky nefúkne

Reagovat
Jajinek

Opravdu by jsme se měli vysrat na to brečení na rozhodčí, tím nikdo nic nevyřeší...takto jsem jednak jako Romanisté, který se za stejnou věc dlouhou dobu smějem a navíc poskytujeme Juventinům další možnost pro útoky, které si poslední dobou neuvěřitelně užívaj a přibývají na síle.

Poďjme spíše řešit, proč došlo k tomu brejku, po kterém musel Obi fauloval a proč se pak Campagnaro dostal tak snadno k dorážce, i když s ním Samuel vbíhal do vápna stejně brzo před Hamšíkovím kopem...

Tohle brečení nikdy nikomu nepomohlo, což by někteří z vás, co si pamatují aspoň Mourinha, mohli vědět!

Prohráli jsme doma s Neapolí, zažíváme nejhorší vstup do sezóny za poslední roky a my si na oficiální stránky dáváme fotku nějakého zákroku před penaltou. To je prostě nechutné...

Je mi úplně špatně na těle, jak ty zápasy nyní vedeme a jak je zvládáme...ale pořád si s tojíém za to, že ta cesta nahoru tu je...jen se na ní musíme dostat. Sobota snad definitivně naznačila, že někteří hráči v sestavě nemají co dělat! Už máme relativně ustálené rozestavení...vrátil se Maicon, vrátí se Deki, posléze snad i Wes. Musíme probudit aspoň jednoho z útočníků, přestat brečet, pindat do médií, jak jsme prohráli díky okolnostem, tomuto a tomuto...a začít hrát fotbal. Zápas po zápasu, sbírat bod po bodu. V následujícch kolech máme poměrně příjemný los, tak už proistě musíme začít vyhrávat a nechci slyšet žádné kecy, co kdyby.

V týmu je dost zkušených hráčů a já právě na Zanettiho, Cambiassa, Dekiho, Wallyho či Milita spoléhám, že ten tým potáhnou tak, kde má být.

I přes to, že se Juventini téhle větě rádi vysmějou....tak jsme Inter, hrdý italský klub a já chci abychom tak opět působyli na hřišti...prohry s Novarou nebo jakékoli na Meazze jsou dost těžkou ranou do hrdosti i samotných fanoušků a já tohle těžko koušu. Modročernou miluju příliš dlouho na to, aby mi tohle bylo nějak jedno...

FORZA INTER!! ORA E PER SEMPRE!!!! Více než kdy jindy!

Reagovat
M11

moc pekne

Reagovat
Lubinterista

Brečet ne, ale na takovou penaltu by poukázal každý bez rozdílu.

Jinak souhlas.

Reagovat
Jajinek

určitě...penaltu ještě chápu. Ale abychom si stěžovali na jasně neregulerní gól Pazza nebo vběhnutí hráčů do vápna...to už jsme vážně za blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

jj, na to se vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O tom či mal byt uznan Pazz.gol alebo či mala byt červena resp.penalta je už zbytočne polemizovat,ale nato sú tieto diskusie či tu alebo v taliansku či hocikde inde.Ak by to mali brat tak ako ty,že bolo to zlé ale nabudúce to už bude možno lepšie aj vo vnútri Interu tak to by tam museli byt pod vplyvom xanaxu alebo iných ukludnujúcich liekov.Tu sa človek aspon "vybleka" ale hovno si tým pomože.Je jasné,že niečo nieje v poriadku a ani príchod CR sa nič nevyriešilo.Je len otázkou kde je problem.ale ináč s tebou súhlasim.

Reagovat
lnterista

souhlas...ja nebrecim. Naopak prohra ktera bolela nejmena...citim ze jdem nahoru a z Ranieriho mam radost.

Jen bych toho Forlana spis stavel na AMC a prednim Milito(Zarate)-Pazzini(Zarate)

Reagovat
Jajinek

dokud nebude Wes tak jasný souhlas

Reagovat
lnterista

jj mam pocit ze na utok Forlan moc nema...chybi mi tam dravost utocnika

Reagovat
Jajinek

tak on zatím hraje takového second strikera...zatím to rozhodně není z jeho strany ono

Reagovat
lnterista

jj chapu ale i kdyz je sam pred obrancem ma balon a jde do to zkouset jeden na jednoho se zakoncenim tak nema moc sanci

Reagovat
SaianSupaCrew

"takto jsem jednak jako Romanisté, který se za stejnou věc dlouhou dobu smějem..."

Tak za tohle se musím smát já tobě, protože jestli si utváříš názor na fanoušky na základě emočních výlevů pár jedinců (kteří zjevně prochází obdobím puberty), tak se prostě musím smát...

Úroveň rozhodčích v Serii A je tragická, tedy alespoň v konfrontaci s ostatními top ligami. Bohužel vzájemné zápasy Interu a AS z posledních let jsou toho jasně důkazem (především v Coppě) a osobně sem si v nich docela hodněkrát zakur*****, ale nikdy jsem neměl potřebu vinit z toho Inter a kydat na ně hnůj, tak si tu pohádku o uplakáncíh z Říma nech třeba pro vnoučata..

K tomu shrnutí k Interu

Reagovat
Jajinek

to není na základě emočního výlevbu pár jedinců ale drtivé většiny fanoušků Romy v Itálii. Vztah mezi nimi a Interisty je dost napjatý a založený právě na tom, že poslední zápasy, řekněme od roku 2007, nedělají nic jiného, než že si stěžují jak Interu pomáhají rozhodčí a jak je poškuzují, zejména v zájemných zápasech. Zejména pak ten bordel, co pak dělají na stadioně a v Miláně samotném. Za všechny příklady je nejvtipnější asi video, které bylo vytvořena na youtube po zápase Copy v sezóně 2008/09, co jsme vyhráli 2:1....bylo tam cosi o spiknutí atd atd. Poslední léta byli v Itálii nejubrečenější fanoušci prostě Romanisti, to nikdo nikomu nevymluví. neříkám, že to vzhledem k okolnostem v tabulkách nechápu...ale nechci, aby jsme nyní byli za blbce my...

Reagovat
smazaný uživatel

A "vyplakávali" aj po zápasoch s inými tímami? Alebo je to náhoda, že o Interi sa vo všeobecnosti hovorí ako o špinavom skorumpovanom klube? Pozrite sa najprv na seba, posledných 5 rokov je Inter totálne protekčný klub, ako v Česku dlhodobo Sparta a na Slovensku Slovan

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš zapomenout na zápasy s Brescií,kde však myslim nám nemůže nikdo nic říct,že sme byli naštvaný na rozhodčího,když vyoučil Phillipa za krásnej čistej zákrok před vápnem,nařídil penaltu ale předchozí ofsajd v zárodku celý akce nefouknul,stejně jako ty ruce ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

když už teda tady mluvíš o Romanistech a snažíš se nad nás "povznést" a ukázat, že si "lepším než my", tak si jednou pusť pár zápasů nás s vámi a trochu objektivně posuď kolikrát pomohl vám a kolikrát nám

Reagovat
Jajinek

když vy máte dost zkreslenou realitu při posuzování výroků sudích. Neříkám, že nám ve vzájemných zápasech kolikrát nepomohl, ale ty fantasmagorie, co se vždycky po celé Itálii šířily fakt odmítám. Pak vzniká fáma, jako klasická penalta pro Inter a už se nevidí, kolik jich někdy kope Francek...

Reagovat
smazaný uživatel

já nemluvim o fantasmagoriích,když něco takovýho vymyslí Říman, je mi ho líto, ale poslední zápasy byli hodně ovlivněny rozhodčímy (skoro bych to přirovnal k zápasům Barcy s Realem, tam se ale vyložené po zápasech brečí a vtipný je, že většinou brečí obě strany) a myslim, že nemluvim jen za sebe, když řeknu, že mě to začíná unavovat. Přinznávám, že minulou sezonu nás posledních párzápasů rozhodčí podrželi, ale stejně jako včera proti vám vymyslel sudí penaltu a červenou kartu a zásadně ovlivnil průběh zápasu,tak pro nás už je to skoro "běžná záležitost" v zápasy s vámi, pak se nemůžeš divit že se fanoušci ozvou (a někteří, méně obdaření jedinci, pak plácaj blbosti o korupci) a v důsledku toho nás ty a další označujete za ubrečence, ale objektivně ke konkrétním situacím se málokdy vyjádříte

Reagovat
Jajinek

Myslíš loňskou Copu, kdy sudí neuznal úplně regulérní gól Stankoviče v prvním poločase?

nebo zápas s výseldek 5:3 kde vaše obrana hořela jak papír a Pazzo (i když pádu jako vždy přidal) šel jasně sám na bránu a Burdisso ho zcela viditelně zatáhl a byl správně vyloučen...

Nebo utkání 1:1 na Meazze rok předtím, kde sutí pískal jakýkoli faul na Vučiniče a Menéze?..

nebo odvetu, kde jste vyhráli, my sice dali neregulerní gól, ale trefili další tři tyčky a měli smůly kopec...

nebo finále Copy 2010, kdy si neměl nikdo co moc vyčítat, všichni jsme hráli jak prasata a vyvrcholilo to zcela poprávu vyloučeným Franckem, když si kopnul do Maria?

Zápas 0:4 v Římě nemusíme řešit...stejný zápas o rok dřív taky ne, protože když Guily zahraje rukou na brankové čáře, tak jaksi opravdu musí jít ven...

Stejné to pak bylo i té vaší křívé ofsajdové linii při Copě 2008/09

Nebo když se Mexés v roce 2008 zbláznil a udělal ten druhý zkluz a dostal u nás kartu?

Problém je v tom, že vy si ty pravidla někdy vykládáte po svém. Zápas, kdy vás sudí o body s námi opravdu připravil byl ten 3:3 na Meazze a Mario nasimuloval tu pencli...jinak si opravdu nemyslím, že by to nějak vybočovalo...což je ten zásadní problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten penaltovej zákrok, ke kterýmu vůbec nemělo dojít,pprotože těsně před přihrávkou na Pazza byl zezadu sestřelenej Menez Mottou? Nebo ti taky můžu připomenout Luciovo kopačku na hlavě Boriella na malym vápně (Lucio je na tohle odborník)? takovejch věcí bylo víc a nevyprávěj mi tu o vykládání pravidel, když ty sám tady píšeš jen to, co se tobě hodí

Reagovat
Jajinek

Lúcio kopačkou na hlavu Marca zahrál v tom zápase, kde jste vyhráli 2:1...

Ten faul Motty byl možná spornej...ale rozhodně nebyl těsně předtím...

http://www.youtube.com/watch?v=pBtoaYBErjE

To je právě ono...já nepíšu jen to co se mi hodí. Jenže vy si to všechno přizpůsobujete tak, aby to vypadalo, jak jen kvůli sudím nemůžete Inter porazit. Přitom jak píšu, jediný zápas, kde sudí výrazně ovlivnil výsledek v náš prospěch byl ten 3:3...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nebylo bezprostředně,tak to bylo asi deset vteřim předtim,každopádně faul se měl písknout a nepísknul,stejně tak jako Zanneti měl dostat minimálně žlutou za zákrok na Meneze a nedostal. A ten Lucio je krásnej příklad toho, že vás porazit můžem i když vám pomáhá rozhodčí,to jen ty si dost neobjektivní a jak sem řekl,píšeš jen to co se ti hodí

Reagovat
Jajinek

opravdu nevím, kdo z nás tu píše jen to, co se komu hodí...

Reagovat
smazaný uživatel

klidně bych ti na to mohl napsat referát,přiložit i obrázky a video, bohužel pospíchám,tka sem to musel napsat takhle stroze,jednu věc ti k tomu řeknu,se všim seš hned hotovej viz třeba to (Burdisso byl správně vyloučen,což v takovymhle případě je na rozhodnutí sudího a ten rozhodl v náš neprospěch),víc někdy třeba jindy...

Reagovat
Pinturicchio

"což v takovymhle případě je na rozhodnutí sudího a ten rozhodl v náš neprospěch"

Ted jsi potvrdil to, co Ti Jajinek píše, vlastní výklad pravidel a co je proti nám, je špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastní výklad pravidel? V pravidlech stojí,že ve sporných situacích rozhoduje rozhodčí,tímhle rozhodnutím rozhodčí zásadně ovlivnil zápas, to není vlastní výklad pravidel,ale holej fakt,vlastní výklad pravidel v tomhle případě ukazuje Jájínek,když napsal že "byl správně vyloučen". Správně vyloučen byl z pohledu Interisty, z mého pohledu se rozhodčí rozhodl vyloučit Burdissa (je jedno jesli správně nebo nesprávně) a zápas to ovlivnilo a jako jedno z mnoha rozhodnutí rozhodčích, to bylo rozhodnutí proti nám. To byl zase pohled Římana. Nezaujatý divák řekne, že za tohle kartu dávat nemusel, ale o to tady nejde, tady jde o ovlivňování zápasů právě ve prospěch Interu,tohle byl nádhernej příklad jednoho ze sporných rozhodnutí, kdy sme na tom byli byti my.

Reagovat
smazaný uživatel

kua nesnášim notebooky,to co sem napsal,vypadá,jako kdyby to psalo desetiletý dítě a ještě mi tam půlka chybí,tak snad vám to dá smysl a alespoň trochu pochopíte o co mi de

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole , ty si fakt interista humorista , sa tu bavíte o verdiktorch rozhodcoch a ty tam napíšeš niečo o tom ako ste mali kopu šancí a strelili 3 tyčky :D . Len pre osvieženie pamäte za všetko hovorí vylúčenie Mexésa , ktoré ked si pozrieš normálne sa ho ani nedotkol, Crespo to jednoznačne prisimuloval . Potom ked ste nas vyradili z Coppy jasný faul Samuela s Burdissom(tuším to boli oni dvaja) , ktorý jasne faulovali Vučiniča , tam skutočne nebolo o čom , ten v páde zasiahol loptu rukou - ktorá síce skončila golom, no namiesto penalty nasledovala ŽLTÁ karta pre Vučiniča !!! O teatrálnom páde Adriana v sezone 2006/2007 ani nehovorím a pri tom Vašom úžasnom otočení z 3:1 na 3:3 , kedy toho syčáka Balotelliho hodil na zem Tajfun za oceanu tiež netreba hovoriť . Milé je , že vy ste sa potom zápase vyhovárali nato , že ROMA SI TO MALA PROSTE UDRZAT ALEBO DALSI GOL PRIDAT .... jediny vtipny a uplakany ste tu Vy .... INTER MERDA PER SEMPRE

Reagovat
DelPiero137

Este pred CP sa AS casto stazovali na Juve a rozhodcov. Matne si spominam ze Sensi sa stale stazoval ze ho rozhodcovia casto rezu a nie len voci Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

teší ma, že aj Interisti spoznali to, čo zažívali ich súperi posledných 5 rokov, sústavné poškodzovanie rozhodcami

Reagovat
M11

Jeda to bylo radosti

Reagovat
M11

3-3 to je zapas

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

To měla Novara vyhrát.

Reagovat
Pinturicchio

Inter ( a zrovna takový zápas jsem neviděl )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

( Kdyby měl někdo link na celý zápas, byl bych mu nesmírně vděčný )

Reagovat
lnterista

vcera jsem byl s hrou spokojenej jen par jedincu proste na zaklad nema...pujdem nahoru a mam i radost z Ranieriho jak jsem ho moc nemusel tak jsem rad ze je u nas...skoda toho vcerejsiho vecera...fotbal na Meazze vecer a v sobotu ma vzdycky svoje kouzlo a je to takovej muj "svatek" skoda ze to dopadlo tak jak to dopadlo

Reagovat
Pinturicchio

Tak víš jak, já sem rád, že jste prohráli, ne že by to bylo nějaké "jooo vysmívání" . Ranieri byl dobrá volba, z toho, co bylo na výběr, ten nejlepší.

Letos je pro Vás ta CHL dost důležitá, vzhledem k tomu, že v létě budete muset nakupovat.

Reagovat
lnterista

ja ti rozumim ale musel jsem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio taky musel

Reagovat
lnterista

starej se o sobe

Reagovat
smazaný uživatel

"Rozhodca bol zlý. Bol tak zlý, že svojimi rozhodnutiami hlúpo pokazil celý zápas. Mal to byť krásny futbal, ktorý však on pokazil. Skutočne dúfam, že tohto rozhodcu už nikdy neuvidím. Som z neho veľmi sklamaný," citoval Morattiho portál goal.com.

To taktiež dúfam, že takýto rozhodca a jemu podobní, zápas Interu už pískať nebudú.

Reagovat
Jajinek

A Oscara za celoživotní slzy v telenovele "Jak jedem muž zhatil sny černomodré krásky" vyhrává...chvilka napětí...MSgoo

Reagovat
cresposuper

Jediný kto to tu rieši si ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcu?

Reagovat
Yanek

Ježiši kriste. AC je poškozováno v každém třetím zápase dementy typu Tagliaventa, jsem fakt rád, že jediný kdo tu brečí jsem já popř. ještě někdo v diskuzi a nemá potřebu se o tom vyjadřovat Max nebo Galliani... Nedej bože dávat nějaké ublížené obrázky na OFICIÁLNÍ stránku.

Původně jsem se k tomu nechtěl vůbec vyjadřovat, ale pro Jajinka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nie je zďaleka ani jeden zápas, v ktorom sme boli túto sezónu poškodení.

Reagovat
smazaný uživatel

forza ac milan

Reagovat
Shevchenko

Novara nejlepší útok, Inter nejhorší obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první bodík je na světě, bohužel jsem nesehnal přenos, takže hodnotit nemůžu. Po reprezentační pauze přijde Fiorentina, další domácí zápas, další bod(y) by se určitě hodily. Jinak po repre pauze by se konečně mohl vrátit Antonioli, co jsem měl možnost vidět letošní zápasy, tak je Ravaglia nejistý a nechytí nic navíc, tak snad to půjde.

Forza Cesena

Reagovat
lnterista

ty mas teda zaprah

Reagovat
smazaný uživatel

proč im fandiš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandím, rád se na ně podívám, přijdou mi jako strašně sympatický klub, i když bohužel odešel Giaccherini.

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter,Arsenal,Cesena.Kdo este?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter a Arsenal, na Cesenu se rád podívám, nefandím ji.

Reagovat
Mr.Jindros

Co tam ten Seba vyvádí? Hraje fakt tak dobře?

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! SEBASTIAN GIOVINCO ! ! !

Reagovat
M11

Reagovat
M11

jestli chceme zpet do cela.. nezbyva nic jineho nez vyhrat o dve branky

tesim se moc..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi, ve Fantě, když nastoupil Martinez v 87', to už se mi asi počítat nebude, ne?

Reagovat
M11

ne ne.. minimalne 15 minut musi odehrat

Reagovat
Pinturicchio

Super, díky, tak mám zatím 4x gol + 1x asistence Pjanice . A ještě večer Milos ve hře, pome, pome.

Reagovat
Pipo123

Hernanes, Palacio, Hernandez, Di Natale, Rigoni, góly FORZA FANTA

Reagovat
M11

ty nemas formu

Reagovat
Pipo123

Bohužiaľ asi stým skončím, ako nováčik platím nováčikovskú daň

Reagovat
GEGE

Trošku debakl

Reagovat
M11

docela nechapu proc nehrava Martinez.. dnes zase jen v 87' stridal

Reagovat
Pipo123

Tak a 16 derby, teším sa

Reagovat
Kovi81

klose me vazne prekvapuje. jak sem se bal, ze to na klubove urovni nebude nic moc, navic zmenil na stara kolena ligu... a on strili jako za mladych let

Reagovat
smazaný uživatel

je to Pan střelec !

Reagovat
Pipo123

Mauri je už v poriadku a pripravuje sa na derby skvelá správa, mal by stihnúť aj Biava

Reagovat
Pinturicchio

To budu mít ještě větší dilema, koho postavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduj SPORT jako v TV na netu, vše na jednom místě zdarma: ★ www.sazkovky.info ★

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco borec největší.V Juve byl famozní nikdy na něho nezapomenu,vždycky se mě vybaví zápas s Chelsea jak nastoupil a skoro nikdo v čechách ho neznal a on si to tam vodil jak největší mazák :-) Přeju mu ať se prosadí naplno v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopím proč ho Juve pustilo

Reagovat
Mr.Jindros

Ten zápas s Chelsea byl plus mínus jediný jeho povedený.

Reagovat
Pinturicchio

300. pro dnešní vítězství Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

302. pre AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Brrrr... Milán nastoupí v hodně silné sestavě, až je mi z toho špatně a Juve nastoupí na podhrotě s Vidalem a jednim útočníkem - minulé kolo to byla tragédie, snad Conte ví, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

pre Jajinka za to, že obhajuje Inter pred rímskymi sympatizantmi..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

co chceš tímhle dokázat?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoducho som tu dal video ale už viac tu nejdem o tom písať ....najskôr až v nasledujúcom kole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

MILANO – Juventus-Milan, così tra poco in campo allo Juventus Stadium:

JUVENTUS: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Pirlo, Krasic, Marchisio, Vidal, Pepe, Vucinic.

MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Cassano......FORZA MILAN!!!

Reagovat
rossoneri89

Giovinco je frajer

Reagovat
GEGE

Tak nakonec trochu defenzivnější Bonera místo Antoniniho dobrý tah. Luca může jít kdyžtak za blbeho stavu to trochu oživit.Seedorfovi velké zapasy svědči ale poslední dobou toho odehrál hodně.Aquilani neodehrál poslední zápasy v nijak oslnive formě takže dostává šanci po zranění Prince těším se na něj.Věřím,že Ibra rozhodne zápas.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
tomasinho

Aquilanimi se nevede jo? Jsem doufal, že se chytí, když bylo jasné, že mu v PL pšenka nepokvete. Tak snad se zvedne.

Reagovat
GEGE

Tak úvod mu celkem vyšel ale je malo produktivni na to kolik mel vyložených šancí.Říkám jen poslední zapasy neodehral tak jak je schopny.

Reagovat
tomasinho

Aha, ok. Dneska se na něj mrknu.

Reagovat
GEGE

v druhém poločase se nejspíš dostane na hriště tak na 25 min tipuju.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dal 2 áčka a gol Neapolu , nevyšiel mu zapas s Udine ako celemu muzstvu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ho na včerejší tiskovce dost vychválil, je s ním spokojenej, ale dodal, že neměl ideální přípravu co do fyzické kondice a potřebuje se do toho ještě dostat...

Reagovat
tomasinho

Aha, díky za info. Snad ho dneska uvidím. Měl jsem ho vždycky rád a bylo mi ho líto, kdyžjsme ho koupili, věděl jsem, že PL nebude pro něj. Dneska jsem rád, že nehraje Urby, proti Plzni byl mimo, v tomhle systému je zabitý.

Reagovat
smazaný uživatel

No Bonucciho jsem v základu nečekal. I když ono je to prašť jako uhoď jestli místo toho bude hrát De Ceglie/Grosso. Snad se aspoň Chiellini probudí, zatím to není ten starý dobrý Giorgio. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Tifo

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA ROSSONERI...............

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo ňákej dobrej stream na ACM, pls?

Reagovat
FORZAMILAN

já sleduju zápas na bet365,ale tam musíš být zaregistrovaný a mít vklad na účtě min. 150,- kč,jinak ti nepordím,sorry...........

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Dik moc Tohle funguje super.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast 106723

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ale už se koukám na to od tomasinha Btw. AC docela tragédie

Reagovat
FORZAMILAN

No hrajem těžký hovno,neudržíme balon přes dvě přihrávky,strašný.Ještě že ta obrana to drží,snad jim Alllegri o přestávce trošku promluví do duše

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se bál ja sviňa, když Pirlo kopal ten přímák. Byla by to docela ironie, kdyby nám dal góla a ještě z přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se opravdu bavím. Bojovnost, energie, entuziasmus… Jsme lepším mužstvem, ale stačí jeden brejk a může být všechno jinak, AC (a hlavně Ibra) tyhle příležitosti umí využívat. Škoda břevna a šancí Vučiniče s Marchisiem, ale doplňování útoku a celkově počet hráčů Juve ve vápně soupeře je skvělým příkladem Conteho nátlakového stylu. Vzadu jistý Chiellini, který je jako vyměněný, vepředu „jezdící“ Mirko. V druhé půli hlavně pokračovat tímhle způsobem a nenechat se vyloučit za nějakou hloupost jako proti Parmě nebo Bologně. Jen ty centry by to chtělo zpřesnit, ty nám nejednou ulítly.

Reagovat
smazaný uživatel

až na to "ježdění" Mirka, zase je to lehoch, navíc ještě k tomu těžkej palič

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se právě dneska líbí v napadání, zdá se mi, že tu lenost nechal v šatně

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda, že na jeho poměry je to docela slušný spíš mě štvou ty nevyužité šance, snad nás to nebude stát body

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, něco z těch 3-4 šancí se mělo proměnit... I tak věřím, že to 1:0 urvem

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce na Juvemana

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta typickej Ital Spadne při souboji na zem, běžej k němu s nosítkama a on si začne uhlazovat vlasy dozadu (Nic proti Nestovi, mám ho rád)

Reagovat
smazaný uživatel

Vučiniča už nechcem v drese Juve vidieť....

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tu šanci zadrbal, ale jinak si myslím, že hraje dobrej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago opět neuvěřitelnej. Krásně si poradil s Mirkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrá nuda, nikdo nic nepředvádí

Reagovat
Aldeano

Pls kde zítra najdu záznam Juve s AC ??? Předem díky

Reagovat
smazaný uživatel

Digi dává zítra ve 23:10 záznam.

Reagovat
Aldeano

Nemám Někde na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MARCHISIOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal, Vučinić, Marchisio

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu náhoda, ale... Jinak pěkná kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, pomohlo i štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve si tu uhaluzenou výhru asi zaslouží, držení míče měli vyšší ale to je tak všechno. Hroznej match z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhaluzenou? Hroznej match? Si děláš srandu, ne?

Reagovat
brenk

To si trafil

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha simulování na konec...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to dnes bylo o dovednostech tak Juventus vyhrál 8:0 byli úplně někde jinde Boateng je blbec

Reagovat
Yanek

Jsem strašně zklamanej. Celý zápas jsem jel na streamu, který se sekal každých 5 sekund, hráči předvedli hovno, Max předvedl hovno. Takhle už prosím ne. Prohra s Juventusem, v lize zatím jediný zápas, který by nám vyšel. Neříkám to rád, ale díky bohu za repre pauzu, vrátí se Robinho, Pato, Mexes, odpočinou si hráči. A snad konečně začneme, na novo!!! Protože tohle je ostuda týmu, který v lize minulou sezonu suverénně přejížděl kohokoliv. Taiwo snad začne hrát taky, protože fakt nechápu, co si Max slibuje od pomalých a přestárlých krajů (Bonera, Zambro).

Co dodat, takový začátek sezony jsem fakt nečekal, Juventus má rozjetý hodně dobrý projekt...

FORZA MILAN v časech zlých i špatných!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Musime sa prebrat po repre pauze chcem vidiet ine muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, ne, jen ne slovo projekt!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sis nenašel jiný, lepší stream?

Reagovat
Yanek

Nenašel jsem. Dneska to bylo bída i se streamy, jediné, co mi šlo bez sekání byl stream o minutu pozadu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nezranil Nesta, tak ten gól nemusel bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

No projekt mají možná rozjetý ale dneska to bylo otřesný z obou stran, jen si vem kolik nepřesných míčů a střel pánu bohu do oken bylo za celý zápas. Od 70. min bylo na Zlatanovi a spol. vidět trocha frustrace a pak už šla veškerá jakž takž úroven do kytek. Jinak taky nechápu ty střídání. Měl přijít Acqua místo Seedorfa a Faraon místo Tondy. Ale at si Juve užije výhru na novém stadáku, 1:0 by ale slušelo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

T.R.A.P.A.S

Reagovat
smazaný uživatel

nejvýstižnější slovo

Reagovat
M11

Fantazie.. tohle si uzivam.. zaslouzene porazit AC.. vratit se do cela tabulky.. nadhera.. Chiellini MoM..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zaslouženě, to co v týhle sezoně zatim předvádíme je propadák, UŽ SE PROBERTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super, neksutečně jsem si to dneska užil Z Juve dle mě nejlepší trojka Chiellini, Marchisio, Vučinić. AC kromě střely Boatenga prakticky nic směrem dopředu nevyprodukovalo, takže výhra zasloužená, což těší o to víc. FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Nádhera, nádhera, nádhera, obrovská radost. Naprosto zasloužené vítězství, AC bylo dnes vyloženě slabé a je s podivem, že bez inkasovaného golu vydrželi tak dlouho.

http://www.youtube.com/watch?v=ZrzAUG13GTg

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Il Architetto

Bianco musí být v sedmým nebi. Marchisio si bůh! FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak při prvnim gólu ho krásně nastřelil Bonera a při druhym další Abbiatiho zkrat

Reagovat
Il Architetto

Na to se HISTORIE nemtá panáčku!

Reagovat
smazaný uživatel

no že z něj tady děláš boha panenko..

Reagovat
Il Architetto

Bylo dost šancí a velkých a prostě tam spadly tyhle, co naděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

že bylo dost šancí nepopírám, jenom řikám, že ty co dal Marchisio byly trochu šťastný, jinak vítězství samozřejmě zasloužený, to už jsem psal výš

Reagovat
brenk

A pred tým milión šancí...trochu objektivity by nezaškodilo...

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

viz výš

Reagovat
smazaný uživatel

sice ho Bonera nastřelil, ale ta akce byla fantastická a navíc i kdyby ho nenastřelil tak byl Claudio sám před brankářem, kterej byl navíc v protipohybu, takže gol by to byl na 99% tak jak tak

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem juve k trom bodom boli uplne zasluzene...........nas vykon slabota zaloha nedokazala podrzat loptu a utok uplne odstrihnuty........zacina pomaly scenar boj o LM alebo lepsie o pohary.Ja viem je skoro ale stou nekreativnou zalohou s pomalym Seedorfom je des..........

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy, ZBYTEČNÝ nervy, rozhodnout se to mělo už v prvním poločase ale asi je to dobře, aspoň to mělo šťávu. Jsem v extázi, fantazie, dneska všichni na jedničku. asi sem vzbudil půl sídliště když dal Claudio prvního gola, ale je mi to jedno, za to to stálo! sice se stěstím, ale akce to byla krááásná. po x letech jsem zase hrdý fanoušek a co víc, moje, NAŠE starý Juve je zpátky. FORZA JUVE

Reagovat
10

http://youtu.be/OJl4n8hEc0I podařilo se to dřív, než jsem čekal, jen tak dál...GRAZIE RAGAZZI, nádhernej večer!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Abiatti = MOTM

Reagovat
maras93

MSgoo = IOTC

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis urobil jednu chybu a ty sa mu tu vysmievas ako keby dostal 10 golov z vlastnych chyb...Ja viem ze ty si pán dokonaly a ze si v zivote nikdy neurobil chybu ale mohol by si s tymto uz fakt prestat...Nechapem co je na tom dobre zosmiesnovat inych

Reagovat
smazaný uživatel

Moje, dneska si nejako naštvaný, kľud, mňa to nezaujíma

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy ci by si bol takyto arogantny aj face to face....ty internetovy hrdina

Reagovat
brenk

A obrana odteraz v tomto zložení, Chielini úplne fantastický naľavo a Bonuccimu to viac sadne s trochu "elegantnejším" stopérom- Barzaglim. Lichtáka považujem za samozrejmosť

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž je pravda, že AC dneska moc obranu neprověřili a když už se o to pokoušeli, tak je zastavil Vidal nebo Pepe s Lichťákem

Reagovat
smazaný uživatel

snad teď neztratíme v dalším kole!!Krásný zápas.Zatím Juve v každém zápase diktovalo tempo hry a to je důležité.

Reagovat
M11

!!! GRAZIE RAGAZZI !!!

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hochu tak ty máš tu palici hodně vymletou

Reagovat
smazaný uživatel

říká ten pravej

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

ani takova holota mi nemuze zkazit radost

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

takovydle cry commenty sou pro me jako tresnicka na dortu

Reagovat
DelPiero137

Musis kazit radost? Fanusikovia Juve uz davno nezazili takyto zapas proti takemuto superovi.

Reagovat
smazaný uživatel

no s tim bych si dovolil nesouhlasit... minulou sezonu sme proti velkym tymum hrali vyborne zapasy... problemy nam delali tymy ze spodni casti tabulky...

Reagovat
DelPiero137

To mas pravdu, ale takto jednoznacnu, takto bojovnu vyhru som uz davno nezazil. Asi to bolo tym ze kazdy hral na 110% a vtedy je to ine. Mna tento zapas velmi chytil a hlavne ze to bolo proti silnemu AC.

Reagovat
panca

to silnemu je hodne prehnany zatim je ac v tabulce na zcela zaslouzenem miste

Reagovat
smazaný uživatel

silní a favoriti na titul jste i po dnešku, po repre se vylížete z té brindy a půjdete nahoru, snad ne před nás, ale na 2-3 místo, to bych vám přál

Reagovat
smazaný uživatel

výborně jsme nehráli ani omylem, dneska to bylo výborný, minulý rok jsme jen silnější soupeře porazii, ale ne s takovým parádním výkonem

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda dneska to melo uplne jiny naboj...

Reagovat
DelPiero137

Fuha....davno ma nepohltil nejaky zapas tak ako tento. Aj keby to skoncilo 0-0, bolo to genialne. Asi netraba co dodat, takto sa ma hrat. Bojovsto, nasadenie, miestami az fanatizmus ale nechybal tomu rozum a myslienka. Hraci sa naucili ze netreba loptu hned nezmyselne odkopvat, naucili sa reagovat na supera. Ked bolo treba stiahli sa branili podstivo.

Podla mna Marchisio uz druhy zapas po sebe vyborny. Aj ked dal 2 goly, v prvom polcase sa mi zdal este lepsi. V druhom akoby sa Claudio a Vidal vytratili a odtrhli sa od obrany a Pirla. Genialny zapas, dufam ze to takto pojde do konca sezony s nasadenim.

Som rad ze rozhodca neskocil na Princove a Cassanove teatralne filmovack. AC by potrebovali poriadne prefackat. Toto uz je niekolky zapas ked to doslova odflakli a spoliehali sa na zablesk niekoho v utoku. A nie je to len zraneniami, vracaju sa opory ale obraz hry rovnaky(okrem individualnych kvalit). Je to skoda lebo AC ma na ovela viac. Velky sympataci z AC Tiago Silva a Nocerino.

Nadherny vecer, tak skoro nezaspim JUVE!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa to zdalo, že tu bude nudný zápas, no ale brankár AC nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Este to napis 100krat ty vymlety uboziak

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

JUUUUUVEEE STORIA DI UN GRANDE AMOOOREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Delsemela

Ano,bože ano ..todle byl staronový JUVE!!! Bylo tam nasazení,láska ke klubu,doslova dření o dobrý výsledek. Ti kdo tady žvatlali dříve něco o Giacherinim tak asi nerozumí fotbalu,ten hráč dal tomu zápasu potřebný obrat. Samozřejmě mě je líto hodně Del Piera,Quagliarelly,Eliy

atd,ale bohužel dneska nehráli,tak se nesmí nasrat a dále šlapat jako tým. Conte je ten pravý,to je juventino !!!jdeme správnou cestou. Trochu mě nasral výkon Krasiče ,ale jinak Vučinič a celkově všichni klobouk dolů. Chileini hrál na sto padesát rpocent,celá obrana absolutorium.

Alex nhrál to mi je líto,protože on je muž takových utkání,ale conzte mu ještě dá šanci nebojte.Forza and forever Juve mám strašnou radost !!!

Reagovat
stuff

taze stadion a atmosfera nieco uzasne... lichtsteinerove sprinty v nadstavenom case nieco neskutocne... dufam, ze mu conte este dovolil si ist zabehat ak by mal malo... a cely timovy vykon parada!!! ak by hral pato a robinho, bol by to iny zapas... verim, ze si to vyskusame v odvete. A este dnes skoda Vidalovej musky :D

Reagovat
rossoneri89

tak dnesny vykon bol absolutne tragicky .... minule zapasy som to bral s rezervou ale toto bol otras ..... ja neviem ako chceme hrat ked kazdu vyj**anu loptu davame pre istotu obrancom ..Nesta si ju tam pinka s Bonerom az pokym sa Juventus vrati, stmely a o to tazsie sa dostaneme pred sestnastku supera .... dnes nepriedviedol dobry vykon NIKTO (len Silva ale to je klasika) ... asi som moc zaujaty ale Seedorf a Cassano mi uz dlho lezia v zaludku .... Clarence namiesto toho aby nastartoval protiutok tak len caka alebo nahrava obrancom .... Cassano zase sere na hru .... jeho taktika je valat sa na zemi a potom provokovat rozhodcu ... ja viem ze bol skoro pri kazdom nasom gole ale kolko slubnych akcii posral tak to sa len tak nevidi... dalej nerozumiem preco posle lavonoheho Emanuelsona na pravu stranu zalohy .... tie striedania boli tragicke ... za Cassana mal ist Pippo, za Seedorfa - Aquilani .... ale neviem ci to ma Allegri nariadene nech hraju stari veterani alebo ci je fakt priposraty ....

POZRIME sa na Juve .... odisli nepotrebny hraci, prisiel tvorca Pirlo, prisli rychly hraci a cely zapas valcuju posledneho sampiona .... som rad ze sme prehrali prave s Juve lebo mne su fakt sympaticky .... proste bolo vidno ze nieco chceli ... my namiesto toho sa spoliehame na 34 rocneho Bommela a 35 rocneho Seedorfa a na stale padajuceho Cassana ... mam v pi*i ze mame vela hracov na listine zranenych ... ak by sme prehrali po bojovnom vykone tak nepoviem nic ale dnes sme si nic ine nezasluzili len PREHRU .... dufam ze to konecne Allegri videl a spic**je hracov v kabine ako este nikdy ..

ach sorry ze to je dlhsie ale muselo to vyjst zo mna ... inak FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tabulka vyzera katastrofalne

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

No zas AC na 15.mieste nevyzerá zle, jediné pozitívum

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, jen to AC by se mohlo vyšvihnout někam výš do evropy a budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

"dokonale duo" Ibra + Cassano dneska naprosto zneskodneni perfektni obranou u Chielliniho je proste videt ze patri na ten kraj, i kdyz se mu to nelibi... juve dokazala, ze dokaze zahrat vyborny fotbal i s 4-1-4-1, coz v predchozich zapasech tolik neklapalo... vyborna trojce Vidal, Pirlo, Marchisio... na krajich taky nadstandartni vykon no a kdyby Vucinic promenil aspon jednu sanci, tak by byl asi nejlepsi hrac na hristi... takle se muzem jen poklonit pred Claudiem, kterej dokazuje, ze v zadnem pripade neni precenovanej... GRAZIE ANTONIO CONTE! Grazie Juve

Reagovat
Yanek

Kdo o těch dvou rozhlašuje, že jsou dokonalé duo? Klasika, vyhraný zápas a vynikající výkon a ego některých Juventinů tady strmě stoupá...

Reagovat
smazaný uživatel

po zapase s Plzni se objevilo na nekterych italskych platcich oznaceni tech dvou hracu jako "dokonale duo"... nevim co ma znamenat ten tvuj nonsense o stoupani ega, ale je mi to uprimne jedno... ja du slavit, ty si muzes treba vyhonit...

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nie je Ibra + Cassano dokonale duo a povedat to mohol len troll...

Reagovat
juveforever

Milánske kluby máme zmáknuté

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Shevchenko

Obrovská gratulace Juve, byli skvělí. Atmosféra na stadionu na mě úplně dýchala, dneska to asi nemohlo dopadnout jinak. O Juve jsem hodně pochyboval, ale začínám si myslet, že na ten titul opravdu mají. Ani nechci pomyslet nato, jak by to vypadalo, kdyby se jim to mercato povedlo :) K našemu výkonu se ani nechci vyjadřovat, jen sem rád, že je konečně pauza. Jinak Abbiati během 12 dnů dvě BRUTÁLNÍ chyby, to není dobré...

Reagovat
10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

u Abbiatiho mě to mrzí, je to sympaťák a vždycky byl spolehlivej, snad ho to nepoznamená a bude opět jistej, už 2 roky měl být v repre

Reagovat
DelPiero137

Asi sa veze s tymom ale je to sympatak.

Reagovat
panca

jaka byla ta prvni?

Reagovat
Shevchenko

No Udinese...

Reagovat
panca

to mi uplne vypadlo

Reagovat
rossoneri89

proti Udinese

Reagovat
Mr.Jindros

To jo - je to stokrát omletá písnička, ale znova - stačilo udělat tři nákupy jinak (případně dva jinak a jeden navíc) a bylo by to o level jinde.

Reagovat
M11

diky.. moc si toho od tebe vazim

Reagovat
Pinturicchio

Potěší moc, díky.

Reagovat
DelPiero137

Jednu mensiu kritiku by som si dovolil. A to nase standardky, obzvlast rohy. Tolko rohov sme kopali, tolko standardiek ale priame ohrozenie brany skoro ziadne. Zbytocne si to rozohravame na kratko. Hlavickarov mame dobrych.

Reagovat
raduinho

Není většího týmu v Itálii než Juve. Forza Juve !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouzena vyhra Juve. Jsem zvedavej co se bude dit dal, tohle byl otresnej vykon! Smerem dopredu otresny! Zaloha to musi odjezdit! At uz je ten Robinho zpet, jedinej tvurci a primocary hrac! Samozrejme i Pato... Cassano max na lavicku, je pomaly a jen se válí... FORZA MILAN

Reagovat
Jajinek

Gratulace Juve. Zápas jsem neviděl, ale hezky mi zavřeli hubu...

Reagovat
homeles8

tak to nemá chybu, škoda že jsem se nemoh koukat :-(

Reagovat
homeles8

btw jak hrál Krasič?

Reagovat
10

Miloš včera nehrál, ztratil se v Matrixu...

Reagovat
smazaný uživatel

nehral hrozne... rozhodne si nezaslouzi takovou znamku jakou mu dali na SKY sport... on cejti tihu toho dresu a dokaze makat pro tym... rozhodne v posledni dobe podcenovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gazzettě dostal 5 i za výborný výkon v minulém kole...

Reagovat
homeles8

ok, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a mě zradí technika . Škoda , nemůže to někdo trošku víc rozebrat ?

předem dík

Reagovat
Pinturicchio

No, parádní výkon po všech stránkách. Hráči dřeli jak blázni, hráli týmově. Na branku AC se valil útok za útokem, naše záloha tu milánskou vygumovala, takže Ibra úplně odříznutý a prakticky se u naší branky nedostal k míči, to samé Prince. ( Takže si nemyslím, že by tohle utkání nějak ovlivnilo to, kdyby nastoupil třeba Pato )

Tady jsou statistiky :

60% Držení míče 40%

17 Střely celkem 5

9 Střely na branku 2

8 Střely mimo branku 3

Gigi prakticky neměl práci, jednu tutovku chytil. Giorgio nalevo ožil, jeden z nejlepších na place, Barza + Bonucc slušný, Lichty klasika.

Claudio se mi ohromně líbil už v prvním poločase, Andrea je Bůh, kraje se rozjížděly pomaleji ( Milos se bohužel nerozjel, ale ono to bylo i tím, že se to víc táhle přes levou stranu a středem ), Pepe slabší, ve druhém hodně ožil, líbil se mi. Vidal paráda, v odebírání míče nemá moc konkurenci, sice byly i ztráty, jenže on je schopný ho okamžitě vybojovat zpáty.

Mirko měl dost šancí, ale žádné tutovky, takový ten klasický "lenochodácký" výkon, ale u rozhodující akce znovu nechyběl.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma , večer stáhnu a kouknu . Zrovna u Miloše jsem předpokládal že to bude jeho zápas . Claudio sice minule nic moc , ale teď se zřejmě zase zvedl . Pod Contem mu to jde , jako tehdy za Ranieriho . Jinak jsem si všiml že Conteho Juve má po 5 zápasech o bod míň jak Ciro , příští kolo ho ale už může předběhnout . Uvidíme po 10 kolech , jak na tom bude .

Reagovat
M11

Reagovat
10

známky z Gazzetty: http://img833.imageshack.us/img833/308/znamkyk.jpg

poslední dobou je nechápu čím dál častěji...

Reagovat
DelPiero137

Giorgio a Litchy a 6,5? To tak to je hodne mimo.

Inak by sme mohli skusit takuto obrannu formaciu aj v dalsich zapasoch. AC ich az tak nepreverilo a bolo by dobre konecne zistit v akej zostave je ta obrana najlepsia.

Reagovat
Tomanatura

Mazec vysledky. Atalantu jsem cekal, Bolognu bohuzel taky. Ta chce snad spadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zápas, který jsem hodně prožíval. Celkově výkon velmi dobrý. Zastavil bych se u několika věcí. Claudio si tu dvojhaluz zasloužil halvně tím, že se do těchto možností cpal celej zápas. Několikrát chyběl krok, přesnější přihrávka a nakonec se dočkal. Ale jeho hlavní a nejdůležitější přínos spočíval v tom, že se vracel do kombinace s obránci. Pět kroků zpátky a jednoduchá přihrávka na 10 metrů, tohle mělo obrovský vliv na výkon celého týmu. Rozdíl o parník od Catanie. Nejlepším hráčem zápasu byl podle mě Mirko. Nezkazil v podstatě žádný míč, výborně kombinoval, tak o 3 levely výš než Matri. Stejně si ale myslím, že tohle rozestavení není dobré, protože třeba Vidal se pohybuje na strašně úzkém prostoru a nemyslím si, že by byl co se týče defenzívy nějak zvlášť prospěšný. Co se týče Vidalovy ofenzívy. Člověk si řekne "tak tohle se mu nepovedlo" a stále mu věří. Dvakrát třikrát to jde, ale podesáté už mi začalo vrtat hlavou, jestli to není omyl. Tenhle post rozhodně není jeho šálek kávy a není důvod k tomu, aby museli hrát Claudio a Vidal v základu na křeč. Co se týče krajů, nejmíň se mi líbil Pepe. Ty jeho centry jsou strašný. Giaccherini včera určitě lepší. Nutno říct, že po přesunutí Pepeho napravo úplně skončil Lichsteiner v ofenzívě. Je to dáno souhrou Lichtiho a Miloše, který se hodně stahuje do středu a vytváří Lichtimu prostor. I tady chybí druhý útočník. Tyto akce a centry od Lichsteinera by mohly být naší velkou zbraní.

Jinak děkuji klukům za výborný zážitek.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Pepeho centry su prahbiedne, to by si mal natrenovat. Inak v druhom polcase sa mi zdalo ze jediny Pirlo ostal v zadu a zbieral lopty od obrany. V prvom polcase som mal pocit ze zaloha Marchisio-Vidal-Pirlo slape dokonale.

Krasic-Litchi nefunguje idealne. Stephan potiahne loptu, Krasic mu robi priestor a ponuka sa. Ale ked sa dostanu na uroven 16-ky, tak sa obaja zaseknu, ako by sa nevedeli dohodnut kam si to maju prihrat a co maju robit. Cele sa to zabrzdi, Milos strati loptu alebo ju prihra spat Pirlovi. Ta spolupraca zdaleka neslape podla predstav, tak ako by mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

opět výborné zachycení detailů, kterých si my častokrát nevšímáme, skvělá práce

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
Pinturicchio

To je škody, panečku. Zkus Cerciho, Silvu a Jovetice.

Reagovat
cristiano.K.

rozhodl jsem se pro Boruce hlavně se chci vyhnout sestřihům zjistit,že nedali tři tutovky dvě břevna a pak dostali gola z brejku bych nechtěl zjistit

Reagovat
Pinturicchio

První poločas mohl dát Jovetic, druhý tam měli pár loženek ( ale to i Lazio ), byl to dost otevřený zápas.

Reagovat
cristiano.K.

jj potom co jsem dopsal koment,tak mi to nedalo a musel jsem si to tu přečíst v souhrnu

Reagovat
johan14

Inter najviac obdržaných gólov v celej Serii A, to je niečo neuveriteľné. S obranou ktorá vyhrala LM. Ako to dokázali za rok a pol zničili špičkový team. A začal to Rafa, ten by mohol trénovať Machačkalu, hľadajú nového trénera.

Reagovat
Jajinek

Fanta výsledky Serie C na foru...

Reagovat
Pipo123

Jaké štestí ? to už je čisté vyplakávanie ala Roma to je moje umenie

Reagovat
Jajinek

tak sorry ale 2 penalty v 90. minutě?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je fanoušků Juve najednou.

Jinak jsem včera viděl až od cca půlky druhé půle, takže na hodnocení málo, ale Juve hrálo s obrovským nasazením, začínám mít obavy na vzájemný duel, už za měsíc, ale těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, co se to tu vyrojilo. Ale stejně tak u AC. V podstatě celej zápas vypadal +-stejně...

Reagovat
homeles8

Jo, to je pecka, ale za Del Neriho byl taky dobrej podzim, že jo :-)

Reagovat
homeles8

neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jo no. Tak pokud to bylo tak celý zápas, tak pak Juve zaslouženě (i když fotbal není o zásluhách, tentokrát tomu tak bylo).

Reagovat
GEGE

Allegri ma pravdu v tom,že pořád hrajou prakticky ti samí včera ta únava byla vidět.Nicméně jsem trochu nepochopil ty střídání...Urby dostal přednost před Aquilanim přitom podal další tragický výkon a neustále ukazuje,že na AC nemá.Taky nevím proč nestřídal dřív Prince,který fauloval jak magor a ta červená visela ve vzduchu už pěkně dlouho.Sice by to průběh nezměnilo ale rozhodně si říkal o vystřídání.Za ty jeho debilní zákroky by si zasloužil nějakou pokutu Van Bommel se stále nepotkal s formou a jde to hrozně vidět na hře zálohy.Nocerino zatím novy Gattuso není ani nahodou(kdo ví jestli vůbec bude)jediný kdo hraje je Seedorf na kterém byla ale hodně vidět únava.Jediný kdo za ten zápas zaslouží pochvalu byly klasicky Thiago a Sandro škoda,že musel střídat být tam on tak se Marchisio k te haluzi ani nedostane...Abbiati mě vystrašil další taková hrubice.Nicméně bych mu pořád věřil.Amelia by taky nebyl žádná vyhra.Juve nás přejelo a zaslouženě vyhráli.Pirlo je bohužel dostal úplně někam jinam.Těd je třeba odpočinout dát se do kupy.Další zápas s Palermem se musíme zvednout.

FORZA MILAN!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Fanta Serie A na fóru.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to vůbec hrajete, když je od začátku jasný, kdo vyhraje...

Reagovat
Pipo123

kto ?

Reagovat
smazaný uživatel

One - Real

Reagovat
Tsigi

Těžko

Reagovat
Tomanatura

No, trosku mi to prolezlo hlavou. Sice gratulace Laziu, ale myslim, ze byt na prave obrane Cassani, tak to skonci 2:0 pro Fiorentinu. Vsechno slo pres De Silvestriho, vsechno posral vyhradne on. Fakt blbec, dostane sanci, navic proti oblibenemu Laziu a on ji takto zazdi. O budoucnost Violy se nebojim, odehrali super zapas, potesil me i Silva, jenom chybel ten gol. Jinak Jove za par zapasu zastinil Mutua z poslednich dvou let a to je teprve zacatek. S Cercim je to vyborna dvojka.

Reagovat
GEGE

De Silvestri traged zapasu.Jove je neskutečný s Cercim to těd tahnou sami.Ještě me sere Montolivo ten je duchem uplně někde jinde.

Reagovat
Tomanatura

Jj. Jako uz jsem si vypestoval slusnou duveru v Sinisu, cili mu verim v nasazovani Montoliva a myslim si, ze pokud bude takto hravat i nadale, tak jde na tribunu. Misto toho, aby do zapasu daval vsechno, tak hraje takto. Fakt magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s Cassanim? Ještě v sobotu byl v předpokládané sestavě, stejně jako Domizzi a já pak čučím, že díky zranění Comotta v 10. minutě hraju v deseti...

Reagovat
Tomanatura

Asi dostal proste sanci De Silvestri, nic z kabiny ven nevyslo.

Reagovat
Pinturicchio

Jovetic a Cerci jsou super, navíc sympatáci jak řemen. Silva se mi taky dost líbil, šel do všeho po hlavě, bijec, škoda, že mu to tam nepadlo ( i Cercimu ). Vargase bych zkusil klasicky do zálohy a do toho trojzubce Jove - Silva - Cerci.

Reagovat
Tomanatura

Vargas jeste neni fit, ma dost spatnou kondici, CA mu dala poradne zabrat. Ja bych dal misto Montoliva Ljajice/Kharju, proste podle formy a ten utok tak, jak ty rikas.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, na Juanovi to šlo vidět, že to není optimální. Každopádně se mi to líbilo, doufám, že Viola letos jednoznačně do pohárů.

Reagovat
Pipo123

Já im to tiež prajem, hlavne na úkor Palerma ktoré ak sa tam dostane tak to už bude fakt výsmech

Reagovat
Pipo123

Cerci a sympaťák ?

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě jo.

Reagovat
Pipo123

No povahovo je, ale výzor ma nezaujal, každopádne má životnú formu a do repre sním, Raduho nikto netočil celú minulú sezónu ak on včera. Možno návrat po zranený to Cercimu uľahčil, Radu predsa len hral prví zápas, ale aj tak treba ho pochváliť, oproti minulej sezóne hraje úžasne. Bol by som zvedavý čo by spravil Cassani ak by hral na kraji obrany, v minulom roku ho Hernenes vyškolil zopár krát v Palerme, možno by to dopadlo rovnako.

Reagovat
Pinturicchio

Mně je právě sympatický i vzhledem, ted ve Viole , s tou čelenkou = ♥. On se chytal už ke konci loni, to co zápas, tak pomalu dva goly, proto jsem ho letos, a na doporučení Tomanatury, vzal do Fanty. . A vyplácí se

Reagovat
Pipo123

Tomanatura je tu nejaký guru čo radí hráčov do fanty ? odomna nechcete radi či co ?

Reagovat
Pinturicchio

Ted už ne, když mám všechny výměny pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jsi to všechno provyměňoval? já to škudlím na zimu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Poskládané je to OK, tak jsem do toho praštil a uvidíme. . Čekáš na toho Teveze, bo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na číhané Věřím, že se v lize někdo objeví. Pokud ne, tak si trochu pořeším obranu, v jednu chvíli jsem měl 3 zraněné, 2 vykartované a pak není co vybírat, když zbývají 3

Reagovat
Pinturicchio

Já čekám nějaký větší nákup od nás a od AC, tak uvidíme. Ale tak jako tak bych na to neměl prachy, takže mi to zas tak nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mě by bodlo, kdyby dorazil nějaký útočník nebo se mi někdo rozstřílel. Zatím obstarávají body ve značné míře záložníci a na to se nemůžu pořád spoléhat.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, na mercato už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stačí se těšit na další kolo ve Veroně a potvrzení vedoucí pozice

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že z toho nevypadneme, během pauzy. Jinak Andrea by mohl dostat volno.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesare by ho mohl taky nechat odpočinout. Mohl by zkusit nějaké alternativy, když už se povedlo se předčasně kvalifikovat. Stejně bude hrát to svoje 4-3-1-2, tak by mohl loupnout zálohu De Rossi, Nocerino, Marchisio - Aquilani/Montolivo a bylo by to. Navíc tam má Cigariniho. Nechal by Andreou pěkně oddychnout.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Škoda no, víš já se nechcu moc chváliť, ale sú v tomto odborník

Reagovat
Pinturicchio

Schelotta jsme Ti vybrali my

Reagovat
Tomanatura

A to jeste pockej, az zacne hrat Lamela

Reagovat
lnterista

jestli bude hrat jak Alvarez

Reagovat
Tomanatura

Alvarez ale nemel byt spicka, toho jsem neprorokoval a Interu nedoporucoval

Reagovat
lnterista

nekdo tu hodil odkaz s tim ze Moggi rikal ze je to world class player

Reagovat
Tomanatura

Moggi nema tak oscoutovane Argentince jako ja

Reagovat
lnterista

ok...takze nenasel by se novej Zanetti, Samuel a treba Milito?

Reagovat
Tomanatura

Momentalne ne, je tam zase vykradeno. Ale za pul roku uz muze byt situace zase uplne jina, zatim mam vytipovane jen dva hrace, kteri muzou byt hvezdama.

Reagovat
10

jo, to o něm myslím říkal...že to je super posila, stejně jako Jonathan

Reagovat
lnterista

jj ze Jonathan bude a Alvarez uz je hvezda

Reagovat
10

mě je úplně maximálně nesympatickej už od doby, kdy hrál v AS...vždycky mi přišel strašně průměrnej a zároveň nebývale namyšlenej, což je kombinace, kterou nesnáším ze všeho nejvíc

Reagovat
Tomanatura

Ale stoupa u me v hodnote za ty vykony, jeste z neho fakt bude reprezentant

Reagovat
Pinturicchio

500. per Juventus e Antonio Conte

Reagovat
M11

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

No, až ted jsem si přečetl, že Mutu nedal penaltu , ... příště sedíš + pokuta.

Reagovat
smazaný uživatel

a já si říkal, co mi udělalo v bodech ztátu...žebrák florencký twle. Cesena ať zhoří.

Reagovat
Pinturicchio

za to jsou mínus tři?

Reagovat
Shevchenko

jj

Reagovat
Pinturicchio

Ani na lavičce nebude, na tribunu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mucky, mucky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Grazie

Reagovat
Pinturicchio

Aaarghhhhhhhhh, 4x gol + 1 asistence a nestačí to ani bod. . Ty uvidíš, Adriane !

Reagovat
smazaný uživatel

Asistencie dokonca dve, aj Jovetič mal jednu ....

Reagovat
Pinturicchio

Bertík musí cheatovat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

ty voe ja vyhral...panca to je fakt traged

Reagovat
cresposuper

Ciao, ideš na Juve?

Reagovat
lnterista

bohuzel nemam cas

Reagovat
smazaný uživatel

krásne kolo

Reagovat
cresposuper

Ze zápasu s Neapolí si Inter neodnesl ani bod a ještě bude pykat za protesty, které utkání provázely. Joel Obi dostal v utkání červenou kartu, trenér Claudio Ranieri byl zase vykázán z lavičky a oba budou chybět v příštím zápase v Catanii. Ivan Cordoba a Diego Milito musí za protesty zaplatit 10 tisíc eur, Javier Zanetti 1500 eur. Interu samotnému byla vyměřena pokuta ve výši 8 tisíc eur.

Reagovat
lnterista

a jakej trest ma rozhodci?

Reagovat
smazaný uživatel

2 alebo 3 zápasy ...pískať bude teda ďalej

Reagovat
M11

a proc by nemel piskat dal ? za jednu spatne narizenou penaltu ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím zápasy Interu ...

Reagovat
lnterista

vubec ho neres

Reagovat
smazaný uživatel

No horšie môže dopadnúť taký Julio. Za incident v tuneli mu hrozia až 3 zápasy.

Reagovat
10

může si za to sám, většina ostatních rozhodčích by mu dala červenou už na hřišti za to fénování...

Reagovat
cresposuper

Ćo vlastne spravil..?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

zahrál trošku "pazza Inter" http://youtu.be/e2zr2tpO_GY

Reagovat
lnterista

to je vasen..to miluji

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som sa v tom článku nedočítal, len ešte aj to, že podobne môže dopadnúť aj Milito + Cordoba. Bude sa to ešte vyšetrovať. Bolo to po prvom polčase, takže asi niečo také, ako vyvádzal Julio na ihrisku smerom k rozhodcovi, najskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Kdyby Ťa tak mama viděla, na co po nocách kukáš !

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nie je porno

Reagovat
smazaný uživatel

To je mizérie, jediná výhra z pěti kol Kluci dejte se přes repre pauzu do kupy, Maxi ty nacvič na tréninku vše potřebné a jdeme už konečně vítězit, jiná cesta není.! FORZA ACM!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele