6. kolo
02.10.2011 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Città di Palermo - AC Siena 2:0

Palermo pohodlně přehrálo Sienu a potvrdilo tak dobrý vstup do sezóny. Sicilský celek se ujal zásluhou Migliaccia brzkého vedení, které i přes početní oslabení udržel až do konce. V nastavení navíc přidal konečnou podobu výsledku z penalty Hernández.

Domácí byli od úvodních minut aktivnější a dávali tak jasně najevo, že si chtějí udržet doposud stoprocentní domácí bilanci. První příležitost měl po Balzarettiho pasu Miccoli, který si pohrál s Rossettinim, ale následně už nedokázal udržet míč ve hře.

V osmnácté minutě se už domácí fanoušci mohli radovat. Volný přímý kop rozehrál Miccoli, na centr se nejvýše vyšrouboval Migliaccio a zajistil tak svému celku zasloužené vedení - 1:0. Siena byla v první půli takřka neškodná. Za zaznamenání stojí pouze akce Destra, z jehož přihrávky však Brienza nic nevytěžil.

O poločasové přestávce musel udělat domácí kouč nepříjemné rozhodnutí, neboť Miccoli nebyl schopen stoprocentně pokračovat ve hře, a tak se na jeho místě objevil Zahavy. Další komplikace pak pro domácí tým přišla v 55. minutě. Balzaretti nedovoleně zastavil protiútok Gonzálese a protože už hrál se žlutou kartou, tak další kartónek stejné barvy znamenal pro krajního beka předčasný odchod ze hřiště.

Siena mohla téměř vzápětí trestat, ale Tzorvas si střelu Gonzálese pohlídal. Na druhé straně střílel Hernandéz, Brkić jeho ránu vyrazil pouze k nohám Zahavyho, ten ale nedokázal nabídnuté šance využít. V nastavení potom Vitiello fauloval ve vápně Zahavyho sudí Romeo nařídil pokutový kop, za protesty byl navíc po druhé žluté vyloučen Rossettini. Míč si na značku postavil Hernández a uzavřel na konečných 2:0.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

na Palermu se body nerozdávají 2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele