6. kolo
02.10.2011 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - SS Lazio 1:2

Lazio po rozpačitém rozjezdu konečně zabralo a ze stadionu Artemia Franchiho si odváží nesmírně cenné tři body. Hostům zajistil podobně jako v Ceseně tři body Miroslav Klose.

Domácí měli raketový nástup a už v osmé minutě se ujali vedení. Po odvráceném rohovém kopu vrátil míč do ohně Jovetić a Cerci z blízkosti překonal Marchettiho, čímž jenom potvrdil dobrou formu z předchozích zápasů - 1:0. Odpovědět mohl Cissé, z úhlu ale nemířil přesně.

Biancocelesti srovnali krok ve 28. minutě, kdy si na centr Brocchiho naběhl Hernanes a střelou ke vzdálenější tyči zavěsil - 1:1. O pár chvil později mohl ten samý hráč utkání otočit, ale Boruc si s jeho hlavičkou poradil. Na opačné straně potom musel prokázat své kvality proti zakončení Jovetiče i Marchetti.

Po obrátce se pokračovalo v hostující režii. Po rohu se k hlavičce protlačil Dias, pozorný Boruc ovšem jeho hlavičku vyrazil a následný pokus Ledesmy si cestu mezi tři tyče nenašel. O pár minut později měl příležitost opět Cerci, z ostrého úhlu ale pálil nad branku. Po příchodu z lavičky se ihned ukázal i Silva, po spolupráci s Cercim, ale včas zasáhl pozorný Marchetti.

Ten samý hráč potom našel nabíhajícího De Silvestriho, ani odchovanec Lazia ovšem nedokázal strážce hostující překonat. A tak zahrozilo před domácí brankou. Na centr střídajícího Matuzalema si naběhl Klose, ale tentokrát ještě nemířil přesně. To se povedlo až sedm minut před koncem, kdy si bývalý střelec Werderu naběhl na centr Sculliho a z bezprostřední blízkosti překonal Boruce - 1:2.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 Forza Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

xD metuzalem :D :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele