6. kolo
02.10.2011 12:30 CET
3 : 3
(0:1)

Reportáž

Divoký zápas skončil remízou 3:3!

Novara nejdřív prohrávala, poté zápas otočila ještě pět minut před koncem vedla. Bod ale nakonec zachránil hostující Goméz a tak se oba týmy rozešli se stejným počtem bodů.

Kdo by čekal takovou přestřelku, jen těžko by mu před zápasem někdo uvěřil. Tým z Novary platí nováčkovskou daň, svěřenci trenéra Montelly zase nijak neoplývají střeleckou potencí. Diváci se ale dnes krátce po obědě rozhodně na stadionu v Novaře nenudili.

První šanci měli hosté, Davide Lanzafame ale svou střelou minul bránu, střeženou Samirem Ujkanim. První branka zápasu přišla po čtvrthodině hry, kdy se prosadil veterán Nicola Legrottaglie. Ciro Capuano od rohového praporku nacentroval a obránce Catanie napálil levou nohou míč za Ujkaniho záda. Filipo Porcari se poté snažil srovnat, jeho střelu ale brankář Catanie chytil.

Po rychlém protiútoku Novary mohl srovnat také Pablo Granoche, ale ani jeho střela gól nepřinesla a tak se do šaten oba týmy rozešly za stavu 1:0 pro Catanii.

To se ale změnilo hned po přestávce, kdy v pokutovém území zahrál rukou záložník Catanie Delvecchio a Marco Rigoni nařízenou penaltu proměnil. Uběhlo jen šest minut a hráči Catanie se rozhodli, že je na čase vzít si vedení zpět, postaral se o to Francesco Lodi krásnou střelou z přímého kopu.

Když uběhla hodina hry, trenér Tesser vystřídal Granocheho za Morimota a jen o chvíli později se útočník vyznamenal. Po centru Rigoniho umístil míč do míst, kam brankář nedosáhl a stanovil průběžný výsledek na 2:2. Zraněného Meggioriniho nahradil Jeda a opět ukázal, jak skvělý čich na střídání má trenér Tesser. Deset minut po svém nástupu na hřiště to byl právě Jeda, kdo poslal Novaru do překvapivého vedení! Hlavou uklidil míč do středu brány a otočil tak stav utkání ve prospěch nováčka.

Když už to vypadalo, že hosté odjedou poraženi, po Ledesmově pasu míč skvěle zpracoval Alejandro Goméz a vyrovnal na konečných 3:3. Krásný zápas tedy přinesl hned šest branek a po bodu pro každý tým.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
vanGomm

Věřím domácím tip 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele