Serie A - souhrn 35. kola

09.05.2009, 19:58, aktualizováno 10.05.2009, 22:29
Komentáře a souhrny
Inter jen remizoval na půdě Chieva a mistrovské oslavy se tak odkládají. Městský rival AC remizoval doma ve šlágru kola s Juventusem a udržel před soupeřem svůj náskok. Fiorentina uniká Janovu v boji o čtvrté místo, šesté je římské AS. Prvoligová hladina se pomalu uzavírá nad Regginou...

UC Sampdoria - Reggina Calcio 5:0

09.05.2009 18:00

Góly: 2. Daniele Dessena, 31. Daniele Dessena, 37. Gennaro Delvecchio, 46. Guido Marilungo, 52. Giampaolo Pazzini

Reggina dnes v Janově bojovala o holý život v Serii A, jenže na Stadio Luigi Ferraris předvedla, jak se o záchranu hrát nemá. Blucerchiati soupeři nadělili pět branek a možná tak definitivně potopili naděje Regginy na udržení.

Sampdoria rychle ukázala, kdo je na hřišti pánem, když už v první minutě vedla. Parádní ranou z 20 metrů otevřel skóre Daniele Dessena. Regginu rychlá branka zaskočila, ale snažila se odpovědět ranou Brienzy. Tu likvidoval Castellazzi. Situace hostů se zhoršila v 19. minutě, kdy před pokutovým územím poslal k zemi Pazziniho Carlos Valdez a jelikož kolem něj nebyl žádný další obránce, sudí Trefoloni to posoudil jako gólovou šanci a Valdeze vyloučil.

Reggina následně zvolila defenzivní rozestavení 3-4-1-1. To ale příliš nepomohlo, když druhou branku v zápase vsítil po půlhodině hry Dessena, který se až do dnešního duelu letos ještě netrefil. Rohový kop se dostal až na hranici vápna, kde ho přímo do branky napálil právě Dessena. O pět minut později to bylo už 3:0, když měli Blucerchiati při zakončení trochu štěstí. Delvecchio hlavičkou lízl centr z trestného kopu, směr míče ale změnil nechtěně Barreto a Puggioni již nemohl nic dělat.

Začátek druhého poločasu se dokonale podobal tomu prvnímu, když hned po minutě hry vstřelila Sampdoria branku. Pazziniho střelu Puggioni sice vyrazil, ale hostující obránci nedokázali pokrýt Marilunga, jenž lehce zavěsil. V 52. minutě se do střelecké listiny zapsal také Giampaolo Pazzini. Ten prošel kolem čtyřech obránců a s pomocí menší teče pečetil výhru domácích v poměru 5:0.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Udinese Calcio 1:3

09.05.2009 20:30

Góly: 56. Tommaso Rocchi - 60. Antonio Floro Flores, 69. Gaetano D'Agostino, 86. Fabio Quagliarella (pen.)

Lazio sice vedlo nad Udinese 1:0, jenže poté se hosté nadechli k velkému obratu a nakonec si z Říma vezou tři body za vítězství 1:3. Bianconeri si tak připsali pátou výhru v řadě.

Úvodní minuty zastihly v akci oba dva gólmany. Musleru ranou z úctyhodné vzdálenosti prověřil Quagliarella, na druhé straně Del Nero zkoušel Handanoviče. Po půlhodině hry se domáhal odpískání pokutového kopu Alexis Sanchez poté, co ho stáhl De Silvestri, ale sudí Stefanini pouze rozpažil. Krátce před přestávkou se Rocchiho zpětné přihrávce vytvořil ve vápně Udinese menší zmatek, míč ale nestihl do branky usměrnit Del Nero.

Po 11 minutách druhého poločasu byl k vidění na Stadio Olimpico první gól. Zarate připravil přesnou přihrávkou dobrou pozici pro Rocchiho, jenž tvrdou ranou otevřel skóre. O čtyři minuty později však již bylo vyrovnáno, další povedenou střelu předvedl Antonio Floro Flores, jenž nebyl na hřišti ani dvě minuty. Z hranice pokutového území přesnou ranou k tyči vyrovnal.

Zarate na druhé straně mířil dobře, ale míč nakonec pouze olízl břevno. Matuzalem dělovkou přestřelil. Další ránu ze 30 metrů vysílal opět Zarate, ale Handanovič ji kryl. Nakonec to bylo Udinese, které dokázalo otočit utkání ve svůj prospěch. Nádherný trestný kop předvedl D'Agostino, jehož střela se odrazila od bližší tyčky do branky. Muslera byl bez šance.

V 80. minutě si mohli hosté pojistit vedení, kdy klasický protiútok zakončoval přehozením Simone Pepe, jenže těsně před brankovou čárou míč odkopl Siviglia. Zarate poté na druhé straně opět obstřeloval branku, ale bezúspěšně. V pokutovém území pak navíc Siviglia fauloval Flora Florese a mohl být rád, že neviděl červenou kartu. Penaltu proměnil Quagliarella a rozhodl o výhře Udinese. V poslední minutě mohl stejný hráč přidat ještě čtvrtou branku, ale jeho pokus zastavilo břevno.

Více informací k zápasu

AC Siena - Città di Palermo 1:0

10.05.2009 15:00

Góly: 60. Emanuele Calaió

Siena porazila jedinou brankou Calaia Palermo 1:0 a svému soupeři uštědřila nepříjemnou porážku. Sicilané totiž bojují o evropské poháry a díky zaváhání AS Řím se mohli posunout na šesté místo.

Pro diváky se nehrál příliš ofenzivní fotbal, první šanci měl z přímého kopu Miccoli, ale brankář Curci si s jeho pokusem poradil dobře. Na druhé straně měli dobré příležitosti Calaio a Daniele Ficagna, oba mířili vedle a brankář Amelia nemusel výrazněji zasahovat. Palermo muselo už v 11. minutě řešit velkou nepříjemnost, zranil se totiž Tedesco a do hry musel naskočit Mark Bresciano. S další šancí přispěchala opět Siena, Calaio sklepl míč na Gallopu a ten střelou z první minul.

Blízko vstřelení první branky byli hosté, Ficagna vyrobil velkou chybu, míče se zmocnil Cavani, ale místo zakončení volil kličku a tím celou akci zbrzdil a pokazil. Ve 41. minutě vypálil nebezpečně Lukáš Jarolím a brankář Amelia předvedl dobrý zákrok.

Po hodině hry Siena rozebrala hostující obranu a zakončující Emmanuel Calaio poslal domácí celek do vedení - 1:0 pro Sienu. Bianconeri mohli vedení navýšit, Calaiova střela orazítkovala břevno Ameliovy branky. Když v samotném závěru utkání minul branku Miccoli, mohli domácí slavit nejtěsnější vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - Bologna FC 1:1

10.05.2009 15:00

Góly: 37. Alessandro Rosina (pen.) - 86. Marco Di Vaio (pen.)

V přímém souboji o záchranu si rozdělily body FC Turín s Bolognou, čímž prakticky nic nevyřešily. Jako první se prosadili z pokutového kopu domácí, respektive Rosina, vyrovnání zařídil taktéž z pokutového kopu Marco Di Vaio.

Turínští začali aktivněji a svojí agresivitou se dostávali více do zakončení. Roberto Stellone vypálil tvrdě za hranicí pokutového území a brankář Antonioli se musel činit dobrým zákrokem. Ve 13. minutě ztratili hosté Casariniho, nahradit ho musel Amoroso. Turín pokračoval v náporu, Baronemu byl v klíčovým moment odmáván ofsajd a Rosinu vychytal Antonioli. Ve 37. minutě byl v pokutovém území sražen Matteo Rubin k zemi a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Rosina a Turín vedl 1:0. Bologna si v průběhu prvního poločasu nedokázala vytvořit více příležitostí a zaslouženě prohrávala 1:0.

Ve druhém poločase se hra hostí zlepšila, dobrou příležitost měl Coelho a po něm i Amoroso, nicméně ani jeden z pokusů v brance neskončil. Tečku za utkáním mohl udělat v 74. minutě domácí Rolando Bianchi, ale byl mu odmáván ofsajd. Čtyři minuty před koncem se pískala penalta i na druhé straně, brankář Calderoni srazil Osvalda a nařízený pokutový kop proměnil Marco Di Vaio - 1:1. Do konce utkání se už nic nestalo, a tak si oba celky připsaly po jednom bodě.

Více informací k zápasu

US Lecce - SSC Neapol 1:1

10.05.2009 15:00

Góly: 43. Andrea Zanchetta (pen.) - 33. Inácio Piá

Lecce vytěžilo z domácího zápasu proti Neapoli pouze bod za remízu 1:1 a je i nadále v přímém ohrožení sestupu. Na jihu Itálie byl k vidění ofenzivní fotbal plný šancí.

Už ve druhé minutě utkání měl dobrou příležitost kapitán Zanchetta, který zakončil závar před brankou Neapole střelou těsně vedle tyče. O chvíli později opět střílel Zanchetta a v 9. minutě hlavičkoval Papadopoulos vedle. Papadopoulos měl i další velkou šanci, když se ocitl naprosto sám před brankářem Navarrem, ale neprostřelil ho. Hráči Neapole začali hrozit až přesně po půlhodiny hry. To se řítili na domácí branku tři hráči na jednoho, nicméně mizerně zakončili.

O tři minuty později Neapol znovu utekla, tentokrát bylo zakončení mnohem lepší. K míči se dostal Pia a přízemní střelou překonal brankáře Lecce - 0:1. Pro aktivnější Lecce to byla těžká rána, nicméně, domácí se snažili dále. Neapol byla první půlhodinu neviditelná, ale v závěru utkání byla mnohem nebezpečnější než její soupeř. Pia měl další šanci, naštěstí domácí obrana odvrátila na roh. Ve 44. minutě odpískal rozhodčí kvůli ruce v pokutovém území penaltu a tu s přehledem proměnil kapitán Zanchetta - 1:1.

Šance pokračovaly na obou stranách i ve druhém poločase, tu první měl po krásné individuální akci domácí Konan, ale vystřelil vedle. V 66. minutě hlavičkoval Giacomazzi, ale stejně jako Konan mířil vedle. Závěrečný nápor Lecce v další branku nevyústil, a tak se oba týmy rozešly za remízového stavu 1:1.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 2:2

10.05.2009 15:00

Góly: 27. Michele Marcolini, 73. Luciano - 3. Hernán Crespo, 65. Mario Balotelli

Mistrovské oslavy Interu se minimálně o týden odkládají. Nerazzurri sice ve Veroně dvakrát vedli, ale Chievo pokaždé dokázalo odpovědět a odnáší si cenný bod za remízu 2:2.

V základní sestavě Interu se po dlouhé době objevil útočník Hernan Crespo a trenérovi Mourinhovi se už po třech minutách odměnil brankou. Cambiassovu střelu totiž pouze vyrazil Sorrentino a na dorážku Crespa již neměl. Na druhé straně se ve slibných pozicích ocitli Marcolini s Yepesem, ale ani jeden šanci nevyužil. Ve 27. minutě už ale Marcolini situaci zvládl lépe. Levačkou totiž v pokutovém území vyslal nechytatelnou ránu a brankář Cesar pouze sledoval, jak se míč odrazil od tyče do branky. Inter chtěl vzápětí kopat penaltu, ale zákrok na Javiera Zanettiho byl přes míč.

Druhý poločas zahájil dvěma střelami Balotelli, ale ani jedna se neujala. Vše si hostující útočník napravil v 64. minutě, kdy pálil Stankovič, jehož střela se odrazila na hranici vápna, kam přiběhl Balotelli a halfvolejem vrátil Interu vedení. Chievo dokázalo na branku soupeře ale zareagovat i podruhé, když využilo zaváhání v obraně Interu. Na levé straně totiž byl úplně volný Luciano, jenž využil Mantovaniho centr a stanovil konečné skóre 2:2.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Řím 2:2

10.05.2009 15:00

Góly: 34. Alessandro Matri, 58. Robert Acquafresca - 63. Francesco Totti, 68. Simone Perrotta

AS Řím opět nevyhrálo a s Ligou mistrů je amen. Domácí Cagliari vedlo už 2:0, ale Giallorosi se vzchopili a dvěma údery vyrovnali. Z remízy 2:2 mají větší radost domácí, kteří stále bojují o pohárovou Evropu.

Hosté začali lépe a více drželi míč na svých kopačkách. První šance ze strany Giallorossi příliš nebezpečí nepřinesla, to když se Vučinič hezky uvolnil, ale vystřelil velice špatně. V 18. minutě už přineslo více vzruchu zakončení kapitána Tottiho, symbol AS Řím střílel dvakrát z dálky a pokaždé mířil těsně vedle. Řím v útočení nepolevoval a přesně po půlhodině hry se naskytla obrovská šance, kterou měl Matteo Brighi, Totti mu centrem připravil ideální příležitost, jenomže Brighi z blízka brankáře Cagliari nepřekonal.

Jako blesk z čistého nebe udeřili hráči Cagliari, hlavou se po centru prosadil Jeda a domácí vedli 1:0. Giallorosi mohli vzápětí vyrovnat, ale dobře centrovaný míč netrefil ani jeden z hráčů. V závěru prvního poločasu vystrašil domácí fanoušky dělovkou De Rossi, povedeným zákrokem se zaskvěl Marchetti a v nastaveném čase podobně zasáhl i brankář Vlků Artur.

Římané vcházeli do druhé půle s cílem vyrovnat, ale v 53. minutě zmrazil všechny hostující fanoušky Robert Acquafresca, který využil hned několik zkratů obrany a střelou do prázdné branky zvýšil na 2:0. V ten moment by jen málokdo věřil, že se Římu podaří vyrovnat. Dlouhého míče se zmocnil Totti, obešel brankáře a střelou do prázdné branky snížil na 2:1. Řím ožil a vstřelil druhý gól, který ale nebyl kvůli ofsajdovému postavení De Rossiho uznán. Svěřenci trenéra Spallettiho si vše vynahradili v 69. minutě. To se krásně individuálně prosadil Perrotta a brankáři Marchettimu nedal nejmenší šanci - 2:2.

AS Řím dokonce sahalo po vítězství, když dvě minut před koncem sám před brankářem Marchettim ztroskotal Francesco Totti. Konečná remíza 2:2 prakticky nic neřeší, Římané nebudou hrát v příští sezoně Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Janov CFC 1:1

10.05.2009 15:00

Góly: 9. Jaime Valdés - 90. Domenico Criscito

Janov v Bergamu celý zápas prohrával, ale v poslední minutě nakonec alespoň bod pro hosty vystřelil brankou Domenico Criscito. Získaný jeden bod však znamená pro Janov ztrátu v boji o Ligu mistrů, která se po dnešku vzdálila.

Janov na hřišti Atalanty vyhrál naposledy v roce 1993 a dnes potřeboval na vousaté vítězství navázat, když s Fiorentinou bojuje o čtvrtou pozici. Úvod se ale Grifům nevyvedl a z protiútoku už v 9. minutě udeřil Jaime Valdes. Ten využil Floccariho přihrávky, jemuž míč adresoval Padoin. Hosté odpověděli akcí Milita, po které donutil k akrobatickému zákroku Consigliho Giuseppe Sculli.

Domácí ale k dalším šancím soupeře nepustili a sami dominovali prvnímu poločasu. Tiberio Guarente branku z trestného kopu netrefil. Ve 36. minutě mohl náskok Orobici zdvojnásobit Floccari, jenž v nájezdu na Rubinha napálil míč pouze do hostujícího gólmana. V závěru první pětačtyřicetiminutovky nakonec mohl vyrovnat Milito, ale jeho ránu zlikvidoval Consigli, dorážka již šla mimo.

Poločasové změny trenéra Gian Piera Gasperiniho jasně naznačili, že Janov nechce odjet poražen. Na hřiště vyběhli Marco Rossi a Boško Jankovič, přičemž se změnilo rozestavení na 4-3-3. Atalanta však pokračovala v dobré obranné práci a soupeře k ničemu nepouštěla.

Rozhodující zřejmě byla 74. minuta. To totiž druhou žlutou kartu inkasoval Tiberio Guarente a na poslední čtvrthodinu oslabil svůj tým. Chvilku poté mohl vyrovnat Jankovič, ale po Palladinově trestném kopu jen těsně minul branku. Janov ale v závěru přeci jen srovnal. Militův akrobatický volej přeletěl gólmana a mířil do branky, kde se o jeho skončení za brankovou čárou ujistil Criscito, jenž ho tam vlastnoručně doklepl.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - ACF Fiorentina 0:2

10.05.2009 15:00

Góly: 11. Stevan Jovetić, 90+3. Luciano Zauri

Fiorentina se přiblížila účasti v příštím ročníku Ligy mistrů, když porazila Catanii 2:0 a poté, co Janov jen remizoval, má na čtvrtém místě náskok třech bodů. Pokud navíc večer zaváhá Juventus, může pomýšlet i na třetí místo.

První minutu ozdobily dvě střely Kuzmanoviče a Montoliva, obě ale kryl Tomáš Košický. V 11. minutě už Košický kapituloval. Gilardino vyzval Stevana Jovetiče a makedonský útočník otevřel skóre. Poté se k zakončení dostal sám kanonýr Gilardino, ale jeho pokus pouze olízl tyč. Na druhé straně měl šanci na vyrovnání Tedesco, když obešel Gamberiniho, ale Freye zachránilo břevno.

Brankové konstrukce se trefovaly i ve druhém poločase. Nejprve Košického dvěma střelami prověřil Vargas, Montoliva zastavila tyč. Fialky byly jasně aktivnějším týmem, jenže druhá uklidňující branka ne a ne přijít. Blízko byl na zadní tyči hlavičkující Jovetič, ale byl natolik blízko brance, že Košický ještě stihl zasáhnout. Košický byl doslova pod plnou palbou, ale Catanii stále držel skvělými zákroky. Montolivovu střelu vytahoval nad břevno. Fiorentina si nakonec výhru pojistila až v 93. minutě, kdy se trefil střídající Zauri.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 1:1

10.05.2009 20:30

Góly: 57. Clarence Seedorf - 60. Vincenzo Iaquinta

Poslední zápas Paola Maldiniho neskončil vítězstvím Milána. V souboji gigantů si AC Milán rozdělil body s Juventusem za remízu 1:1. Skóre utkání otevřel Seedorf, ale za tři minuty vyrovnal Iaquinta. Zápas navíc nedohrál domácí Favalli, který byl čtyři minuty před koncem vyloučen. Milán přišel o možnost zdramatizovat Interu cestu za obhajobou.

Začátek utkání a prakticky celý první poločas patřil hostujícímu Juventusu, ten si vytvořil první šanci v 11. minutě, když se snažil akrobaticky zakončit Iaquinta. O pět minut později se dral do šance Marcchioni, kterého na poslední chvíli zablokoval Flamini. Stará dáma pokračovala v sérii neproměněných šancí a dokonce se dožadovala odpískání pokutového kopu, nicméně rozhodčí údajný faul na Iaquintu neviděl. První vážnější šanci Milána, pokud se tomu tak dá říci, měl Kaká, jeho nevýraznou střelu doprostřed Buffon v klidu lapil.

Ve 36. minutě uprchl domácím Poulsen, vystřelil, ale jeho rána skončila vedle tyče. V prvním poločase nevýrazný Milán měl ještě jednu pološanci, to když Pirlův centr cpal před Buffona Inzaghi, bohužel pro Rossoneri tam nikdo nestál. Poločas skončil bezbrankovou remízou.

Ve druhém poločase se diváci na San Siru dočkali branek. První stoprocentní šanci druhého poločasu měl opět Juventus. Střelu Iaquinty Kalač vyrazil před sebe a před dobíhajícím Amaurim zasáhla domácí obrana. V 57. minutě udeřili domácí, Inzaghi poslal pas na Ambrosiniho, ten vystřelil, nicméně střela byla zablokována a následná dorážka Seedorfa už skončila v síti - 1:0.

Odpověď na sebe nenechala příliš dlouho čekat. Flamini totiž natěsno neuhlídal Iaquintu, jenž se položil do centru a hlavou překonal Australana Kalace - 1:1 v 60. minutě. Dvacet minut před koncem se hrál velice otevřený fotbal, v 70. minutě se pokoušel o zakončení Kaká, ale chyběla razance a přesnost, na druhé straně zase netrefil míč Del Piero. V 86. minutě byl vyloučen obránce Giuseppe Favalli, někdejší italský reprezentant obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Oslabený Milán mohl v nastavení rozhodnout, po standardní situaci míč prosvištěl pokutovým územím, ale nikdo ho neusměrnil do branky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán35239362:2778
2.AC Milán35218665:3071
3.Juventus FC351910662:3567
4.ACF Fiorentina352041151:3564
5.Janov CFC351710847:3461
6.AS Řím351591154:5454
7.Città di Palermo351641551:4652
8.Udinese Calcio351491251:4551
9.Cagliari Calcio351481344:4150
10.SS Lazio351451645:5147
11.Atalanta BC351361638:4045
12.UC Sampdoria3511111345:4744
13.SSC Neapol3511101438:4043
14.AC Siena351271632:3743
15.Calcio Catania351171734:4340
16.Chievo Verona358121533:4436
17.Turín FC357101831:5431
18.Bologna FC35791938:6030
19.US Lecce355141634:6029
20.Reggina Calcio355121827:5927

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (258)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To neni možné aby Reggina vypadla....

Reagovat
Tsigi

už to tak vypadá

Reagovat
Paddy

dobre me posrali tiket

Reagovat
smazaný uživatel

To byl funus . Doteď si to mohli uhrát i sami, protože mají v posl. kole doma Sienu, což je kamarádská jistota. Ještěže po pátým gólu Mazzarri zakázal dávat víc jak jednu přihrávku dopředu za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, pěkně, spokojenost

Reagovat
M11

no neke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

nepochopil, nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože máš to pěkně jen 2x?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem viděl jen druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

A ake boli recy o zarucenej 2

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Lecce jasná 1 .

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou 100% jisté, neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre,tak keby je remiza nepoviem nic,ale 0:5?

Reagovat
GEGE

Rocchi pěkná střela.Lazio zaslouženě vede.

Reagovat
vitasrp

Už je to 1:1

Reagovat
GEGE

Nj jede mi to trochu se spožděním.

Reagovat
vitasrp

To mně taky, ale Livesport běží reálně Navíc už je to 1:2

Reagovat
GEGE

Tak tomu se říká vydařené střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Carozzierri: "Nejde zapomenout na těch 28 let poctivé práce"

Když trénuje od narození, tak to bych ho ještě nechal si zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych mu počítal i 29, on je takové dřevo trošku, takže jeho nejzdařilejší průnik byl ještě před narozením .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Doria může fakt litovat toho nezdařeného úvodu, v posledních týdnech válí

Reagovat
smazaný uživatel

Crespoooooooooooooooooooooo!! Olé Inteeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no ale neva...dobrej bod.Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Už od začátku přenosu mi ten zápas nápadně připomínal kultovní duel Lazio - Inter z posledního kola sezony 2001/2002 - krásné počasí, Inter sahající po titulu, vedení 0:1 po chybě golmana (stejně jako tenkrát Peruzzi), srovnání, vedení 1:2 a srovnání. škoda, že to Chievo nedotáhlo do těch finálních 4:2, ale to už by bylo pro Inter nespravedlivé. bod je fér pro oba...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě mrzí, že přes všechny patálie, které nás potakli celou sezónu, budu i po ní zklamaný z toho, že nám ten titul utekl...ještě před časem sem o něm ani neuvažoval, leč poslední dobou se ukázalo, že bychom na něj za určitých okolností klidně dosáhnout mohli..dnes hlavně porazit Juve a udobřit si všechny fanoušky za tuto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

lze jen spekulovat o tom, jak by sezona vypadala, kdyby jsme měli k dispozici opory (Nesta, Rino, Borriello, Kaka'), respektive jak by vypadala, kdyby Inter neměl podobně dlouho Ibru, ale to už je teď jedno. Ragazzi mi tím dosavadním finišem dokázali, že jsou schopní prohánět špičku, když chtějí (mimochodem to i dokázalo, jak důležitej je pro nás Ricky), takže to snad potvrdí proti Juventusu a přes léto posílí tak, abychom mohli o Scudetto konečně vážně bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak Inter je si uz vedomy svojho naskoku,nehraju ako o prezitie.Nemozes pozerat na to co by bolo keby mate par opor a mali by ste trochu viac bodov

"Keby" Inter potrebuje zabrat tak zaberie:)

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že kdyby nám teklo do bot a měli jsme vskutku vážného soka, ktreý by byl třeba jen dva body za náma po delší dobu, tak neztrácíme tak často jak tomu je...

Reagovat
smazaný uživatel

Navyse takto sa moze titul oslavit doma,ne ako minuly rok v Parme,bude oslava ako ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

no loni jsem za ty oslavy byl rád i tak

Reagovat
smazaný uživatel

"lze jen spekulovat o tom...", "...ale to už je teď jedno". vy interisti, aby jste se hned nezbláznili, když vám někdo sáhne na ten váš bezchybnej ansábl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemluv o tom

Reagovat
smazaný uživatel

STEVAAAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram ze posledne zapasy Catanie davaju do brany Kosickeho,dobre lapa?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný kolo . Colombo a Tiribocchi trefili v 93. břevno, tam to muselo být o nervy. A ještě bude .

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo "jarni" tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

danke

Reagovat
smazaný uživatel

Nichts zu danken vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Mere, jakými všemi jazyky umíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dohromady umím tak 2,5, pořádně ani jeden .

Reagovat
smazaný uživatel

pocitas i cestinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlivá remíza. Ale s touhle zálohou to prostě pro příští sezónu nepůjde, musí se posílit o kreativní hráče. Júlio dneska neměl pořádný zákrok, ten první gól se nejspíš nedal chytat, u toho druhého to posral Maxwell. Nechat tam Luciana samotného a pak rozhazovat rukama... Přitom nehrál špatně, měl tam sice pár špatných přihrávek, z kterých mohlo Chievo něco vytěžit, ale jinak bránil dobře. Záloha slabá, Figouš se snažil, ale moc toho nevymyslel, škoda, že ta jeho střela byla zblokována Freyem, mohl to být gól. Já už od něj tolik nečekám, přece jenom už má svůj věk a letos to vidím na jeho poslední sezónu v Interu. Crespovi jsem ten gól přál, ale pak už se skoro do žádné šance nedostal, Mario pěkný gól, ale jinak nehrál nic. Poncharello se do šance nedostal. Snad večer něco uhraje Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Figouš podle měm ještě rok zůstane, já se tomu nebráním, Je jasné, že základ už není reálný, ale mám ho rád a on s těmi slabšími, jako dnes, dokáže být platný. Mario nic moc no, ale důležité že začal dávat poměrně pravidelně góly. Na příští rok bych dal pryč (lavička) Dejana s ofenzivně tragickým destruktivním Muntarim, na místo nich Diego a Motta (popřípadě Deco, Hamšík ...), k nim zůstat Cuchu a Javier, nebo Maicon a Javča doprava do obrany jak to píšu výše... Crespo i Cruz jsou na odpis, sice mám oba rád, ale už na to asi nemají no (bohužel). Je vždy pěkné sledovat Crespa jak ty góly slaví, jako malej kluk . Zato Cruz se tam tak plouží, furt padá, až mě to někdy sere

Reagovat
Tomanatura

Mottu snad ne. Deco by byl vynikající, jelikož Diego už je nereálný.

Reagovat
Tomanatura

A Figo je bez diskuze, minimálně ještě rok. On se k tomu taky vyjádřil, že ani nepočítá s tím, že by v příští sezoně nehrál (Otázkou je, jestli myslel Inter).

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, že je nerálný, musíme prostě více přihpodit, Juve se s náma momentálně nemůže rovnat ani finančně ani výkonnostně, a tak by Diego určitě dal přednos tnám, ale musíme holt chtít... Proč ne Motta? Já bych ho bral všemi 10

Reagovat
smazaný uživatel

no financne...inter je zadluzenej kam se podiva Juve to "vychazi! Na dluh neni umeni nakupovat

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych že jsme zadlužení výrazněji než kdokoli jiný, kdyby ano, tak se nechováme, jak se chováme... Nechce se mi věřit, že Moratti nakupuje na dluh

Reagovat
smazaný uživatel

nevim nevim...ale muj pocit je ze Inter tech uveru par ma

Reagovat
Tomanatura

Pochybuju, že je jak Robinho. Říká o Juve samé pěkné věci, dost pochybuju, že by najednou přešel k Interu. Ale za pokus by to stálo, no.

Nelíbí se mi Mottův styl, za tolik šlupek by to byla hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už moc nevěřím, že Diego přijde. Deco by mohla být dobrá volba, navíc by nebyl ani moc drahý. Lucho by byl taky dobrý. Případně zkusit tu výměnu s Realem (Mancini+peníze za Sneijdera, pokud je pravda, že s ním Peréz nepočítá).

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych klidne utok Ibra Mario nechal hlavne posili zalohu..Diego asi nevyjde, Deco nevim nevim...co D´Agostino,Motta nebo Lucho Gonzalez?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky záleží, jaký typ přesně chcete. D´Agostino hraje na pozici Cambiassa, Motta na pozici Vieiry a Lucho by zřejmě konkuroval hlavně Dejanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

právě píšu, že Mottu ano - za Muntariho (Vieiru), Lucha (kdyby nevyšel Diego) za Dejana

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan hraje režisera hry, nebo takovy typ jako treqartista? Ja jen, že Porto sleduju, a Lucho by byl právě na to typický CM, prostě není to AM a ani DM, takovej typickej střeďák.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chci jednoho top AMC a MC plus jeste nekoho do poctu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho by vyšoupl Dejana na lavku, a misto Sulleye vzít Gaga

Reagovat
smazaný uživatel

To by jim tam pak možná chyběl nějakej fyzickej typ, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho je nejběhavější hráč Porta, bez míče, s míčem, naběha toho opravdu nejvíc. Nevypada jako nějaka vazba, ale silu ma, rozdá toho, vybojuje dost balonu, takovej nenapadnej, ale vynikající. Do Interu by se hodil, jak narodnosti, tak i tím, že tam takyho nemaj. S Cambiassem by moh byt sehranej z repre, znaj se. Problem by podle mě byt neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTTA

LUCHO

STANKOVIČ

DIEGO

CAMBIASSO

FIGO

ZANETTI

MUNTARI

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ještě jednoho plnohodnotného střelce chtěl určitě, cojak se Ibra zraní? Milito nebo Kun, případně Fresca. Motta ano, Lucho ano, Hamšík ano, D´Agostino ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

jasne utocnika potrebujem o tom zadna hlavne pokud odejde Cruz,Crespo,Obinna...co koupit Adriana z Flamenga?Myslim ze tak za 15mega ho pusti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak špatnej by nebyl, nevím jak se mu ale povede v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

už ked ten Ibrahimovic chce odist,tak nak odide napr do Realu-70 mil eur ak by dali tak to by nebolo zle....a do utoku by prisiel Drogba(ktory ma v Chelsea problemy teraz,nejako ho už nechcu,s Mourinhom sa poznaju) a este do utoku by prisiel bud Aguerro alebo Milito(jeden z nich dvoch)...a v utoku by stabilne hravali Drogba,Milito +Balotelli(podla potreby,niekedy by sa mohlo vyskusat hrat aj na 3 utocnikov,alebo ked by bol Drogba alebo Milito vykartovaní,zranení alebo chorí) a 4.utocnikby mohol byt Acquafresca(alebo niekto iný)....do zálohy by mohol prist este Hamsik a este by mohol prist z Portugalska aj Lucho Gonzalez-taky typ Inter potrebuje(hodne toho nabeha,a je celkom aj rychly,a takych hracov treba,lebo ta zaloha Interu mi pripada hodne pomala a treba tam nejaky rychlostny typ)....a Mancini a Quaresma by mohli odist(aspon niktori z nich)...

Takže posily:Drogba,Aguerro alebo Milito,Hamsik,Gonzalez a odisiel by Ibrahimovic,lebo pocuvat tie jeho slova že chce odist do spanielska už ma zacina s tym srat,a ak neodide po tejto sezone ,tak myslim,že už po dalsej sezony odide

Reagovat
terry

A peníze by si bral kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Predaj Ibru+zase raz nejaka pozicka:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akože kde by som bral peniaze?Ibrahimovic 70 mil eur a este by z kadra odisli Mancini+Quaresma...napr vymena Quaresma za Lucho Gonzalez,popripade nejaky doplatok...lebo Quaresma bude chcieť z Interu odist,lebo ako mlady hrac chce samozrejme hravat...cena Drogbu by mohla byt 35mil eur,max 40mil eur..inak sa kupovat neoplati ,lebo ma svoj vek...ale optimalna cena by mohla byt 30 mil eur...potom napr Milito by stal 25 mil eur....takže nevidim co sa vam tu nepaci?! ...rozdiel medzi nakupom a predajom by bol max 20 mil eur ..pred touto sezonou to bolo 52 mil eur -je to viacej o cca 30 mil eur...a tie posily su k HOVNU-vid napr Quaresma,Mancini a Jimenez je len do poctu

Reagovat
smazaný uživatel

já se nesmál tobě, špatně jsi vyvodil vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

a ibrahimovica by Real mohol kupiť,lebo ževraj chysta robiť nakupy a taky hrac ako Ibrahimovic by sa im zisiel(ktoremu tymu by sa nezisiel::D)...ale myslim že Real by mohol mat aj nanho peniaze...a novy prezident Realu bude urcite niekoho noveho chcieť do tymu pritiahnuť,lebo vykonnostne je Real na tom velmi zle-vid LM,posledne zápasy v lige,tak im treba kvalitneho hraca jed nechcu dopadnuť ako tuto sezonu v Lm,respektivne ked chcu konkurovat Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba 30 mega? Bych za něj víc jak 20 nedal. Já si jeho příchod ani nepřeju. Možná ho bude José chtít, jestli odejde Zlatan, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

navic pristi sezonu nastoupi po trestu mozna az ve finale LM to bude fakt platna posila

Reagovat
smazaný uživatel

Dorgba ma cenu tak 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Dorgba možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

nechci jej ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

inak neviem teda koho by ste chceli do utoku ak Ibra odide

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ibra neodejde

Reagovat
smazaný uživatel

ak nie po tejto sezone,tak po nasledujucej sezone už odide

Reagovat
Pinturicchio

Ta Atalanta je hrozně nevyzpytatelné mužstvo. Dneska jsem dal na Janov, samo, remíza. A sledovat ten zápas, to bylo opravdu za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to Chievo trochu vadnějšího a zmutovanějšího zrna? Když se na ně dívám, buť prohrají nebo remizují se slabšími... Dnes jsem se nedíval a oni remizují...

Reagovat
smazaný uživatel

No,mozno si tym zrnom ty a na dialku to ovplyvnujes

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky možnost...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se na ně nedíváš častěji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Calaiooooooo. SERIE A, SERIE A, SERIE A ancoraaa

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že na příští kolo plánuješ nám "zaplatit" oslavu Scudetta

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, to už je zápas s Interem jo?

Reagovat
GEGE

MILAN : Kalac; Flamini, Maldini, Favalli, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Kakà, Inzaghi.

JUVENTUS: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Camoranesi, Poulsen, Zanetti, Marchionni; Iaquinta, Amauri

Tak to jsem zvědavý na Kalace.FORZA MILAN!

Reagovat
Tsigi

Doufal jsem, že Seedorfa vynechá a bude hrát klasicky s Patem. Jinak z Kalačových vlasů mi je špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímáva obrana AC.

Reagovat
GEGE

Několik zápasů už jsme v tomhle složení odehráli.Momentálně to nejlepší co je k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Udivuje mě tam hlavně Favalli

Reagovat
Tsigi

Favalli je letos parádní hraje často

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně nejlepší možná..., při kompletním složení by byla změna akorát Nesta místo Favalliho a prohození si pozic s Paolem...

Reagovat
Tsigi

Škoda, že Udinese začalo hrát až na konci ligy jinak kádr maj lepší než Janov jen to chce přetavovat ve výsledky. UEFA by byla pěkná, ale na úkor vlků jim to snad ani nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN MILAN SOLO CON TE

MILAN MILAN SEMPRE PER TE

kaminijáááámo noooj

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jdu do hospody a ve 23 si dám krásný obraz na Sport1. Jenom doufám, že po cestě zpátky nenatrefím na nějakýho kořalu, který mi prozradí výsledek .

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se jede živě ty alkoholiku

Reagovat
smazaný uživatel

jdeš zapíjet titul Barcelony?

Reagovat
Inzaghi

Parádní choreo na začátek.. Doufám, že ta nálada na San Siru vydrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máte ěkdo solidní nick na Milan-Juve? Atdhe se mi seká

Reagovat
M11

presne.. prosim vas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Inzaghi

Tak s ohledem na tento zápas mám docela dobrej nick. Doufám, že tak 2x zavěsí....

Reagovat
smazaný uživatel

ku*a chtěl jsem říci link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

diky

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
M11

ja si toho ani nevsim

Reagovat
Shevchenko

bet365.com

Reagovat
M11

tipuju dneska Pippo 15 ofsajdu.. z osmeho da gol

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako by tomu bylo nějakej zápas jinak

Reagovat
M11

vzdyt prave proto

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít tak malý odstup na Fiorentinu, tak bych snad přál AC, aby ještě stáhlo Inter a zkusilo to malinko zdramatizovat....

Reagovat
smazaný uživatel

pokud AC dnes vyhraje tak pristi kolo bude na San Siru party

Reagovat
smazaný uživatel

Marchionni, křídelní kouzelník

Reagovat
GEGE

Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo má výhodu, že mu dneska nebudou mít to srdce písknout pencli. měl by to řezat co vleze

Reagovat
M11

no sak to je mazec

Reagovat
Benesse

Kalač

Reagovat
M11

Kalac nechtelo se mu na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nabita AC střídačka

Reagovat
smazaný uživatel

proc nehraje hovinko?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mohly být dvě penalty Jinak opět se ukazuje, že Serie A nemá absolutně žádné tempo, hráči se dloubou v nose, válejí po trávníku, kecají s rozhodčím a čekají na pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rina to musí zvedat z lavičky, když vidí na trávníku pobíhat Poulsena...

Reagovat
Benesse

škoda že nemôže nastúpiť, boli by to dobré boje

Reagovat
smazaný uživatel

stačí jak se mu zas po zápase přiběhne vyřvat do xichtu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Však to kopyto Gattusovo taky nic jinyho neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattusovo kopyto ? to je nějaká sexuální metafora, nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je přechodník ne? To je jedno, Prostě Gattuso = kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

zklidni se, nebo začneš být neoblíbenej

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě blbost, no.

Reagovat
M11

urco ho uz svrbi zadek

Reagovat
smazaný uživatel

no zatím slabší fotbálek. Juve nechce hrát ( ), to je pak těžký. chybí tomu Pato, snad příjde co nejdřív..., mít tam Seedorfa kvůli zpětným jedničkám je zbytečnej luxus.

Reagovat
GEGE

Zatím teda nic moc...Juve je zalezle a hraje na brejky...Do druhe půlky to chce Pata ať to trošku rozhýbe.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Než to uvadlo, tak to byl výborný fotbal, před pauzou to bylo slabší. Juve hraje líp než jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Než to uvadlo, asi tak v 5.minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

25...

Reagovat
Benesse

Juventus musí viacej strieľať, ten Kalač je fakt babrák...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by měl jít dělat dvojku někam do Serie C.

Reagovat
Benesse

no tam by sa možno uživil..

Reagovat
GEGE

Flamini

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a je po titulu chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf Jaka ironie

Reagovat
smazaný uživatel

CLAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENCE

CLAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENCE

CLAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENCE

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOORF !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo ukázkovej křídelník

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo

Reagovat
Shevchenko

CLAREENCE SEEEEEEEEEEDORF !!!

Reagovat
GEGE

CLARECE SEDOOOOOOOOOOOORF!

Reagovat
M11

Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

ŽAKYNTÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou díru už jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

myslím první gol

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Shevchenko

To šlo rychle.

Reagovat
M11

VICENZOOOO IAQUUUIIINTAAAAAA

Reagovat
Benesse

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Vincenzo

Reagovat
smazaný uživatel

gol gol gol gol goL gol gol gol gol . GÓÓÓÓÓÓĹLLLLL

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych to hodil na Željka, protože si pro to mohl jít, ale je si třeba uvědomit, co je to za golmana, takže gól jde na vrub Paola (zazdil offside-systém) a Flamstra za to, jak se nechal přejet..., nicméně ten už to jen hasil.

Reagovat
smazaný uživatel

A gol a gol a golagolagol - Inter komentátor

Reagovat
GEGE

Sakra Flamini celou dobu parádní dozadu zachranil dvě golovky a těd tohle škoda no...Jedem dál...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Alex manninger forza

Reagovat
smazaný uživatel

Kdeee je ten Pato ?

Carletto, kdeee je ten Pato ?

Kdeee je ten Paaatooo ?

Carletto, kdeee je ten Paatoo ?

Reagovat
M11

uz ideee

joo uz ideeee

PATO uz ideee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Už je tam plešoun jeden.

Reagovat
terry

FORZA MILAN!

Reagovat
Tomanatura

Paolo

Reagovat
smazaný uživatel

mu musel trošku srovnat límeček...znáš milanisty

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by se rozloučit bitkou..., v "Zizou stylu"

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

PATINHOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Becks si v Miláně otevřel nějaký kadeřnictví, ne? Pato, Gattuso a Pirlo, všichni ostříhaní.

Reagovat
Tsigi

SPíš Abbiati rozšiřuje svůj světonázor :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Victorii už nebavilo šmikat jen Beckse...

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, má to kratší, než obvykle...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho mám s tou hřívou právě už zafixovaného.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už to není on

Reagovat
smazaný uživatel

teď vypadá drsně

Reagovat
M11

jen konecky

Reagovat
smazaný uživatel

Plešatý Pirlo, to by bylo už moc hardcore.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm a máme Ka-Pa-Ro...

Reagovat
M11

600. ALEX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned schytal facku od Maldiniho

Reagovat
M11

to bylo takove.. me stejne nedozenes

Reagovat
smazaný uživatel

...a jestli, tak Ti přidám druhou

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, 600. to už je fakt neskutečné číslo Zanetti (J.) už má nějak 642

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, 600. to už je fakt neskutečné číslo Zanetti (J.) už má nějak 642

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i 1 zápas je dost

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
M11

200. FORZA JUVE

Reagovat
terry

Nebyl si dvoustý.. já ale taky ne.

Reagovat
M11

Reagovat
terry

200. pro Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

z Chielliniho se pomalu stává "zlý muž ligy" po vzoru Paola Montera

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

no a už ho tam máme...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, bývalý Interista se nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalač - Senderos..., doufal jsem, že ten den nikdy nepříjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Teď nevím jestli nebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Shevchenko

Sendy nás jde spasit.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

jinak penalta to byla ne?

Reagovat
Inzaghi

Mohla, nemusela. Už jich tam dneska takovejch bylo víc.

Reagovat
Shevchenko

Po míči šel souměrně s nohou, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Silvio na nově ve střepinách

Reagovat
Tsigi

Silvio musí být hroznej premiér. Teď nedávno prohlašoval, že je nejoblíbenější politik na světě

Reagovat
smazaný uživatel

"Cítíte to? To je aroma posvátnosti," odvětil Berlsuconi legendárně novináři, který se jej ptal, jakou používá voňavku

Reagovat
smazaný uživatel

"Víte, proč mám tak málo vlasů? Protože můj mozek je všechny vytlačuje," odvětil Silvio na otázku ohledně svého účesu

Reagovat
Shevchenko

Potřetí zasebou dohráváme s Juve v 10. A nikdy to nedopadlo dobře.

Reagovat
terry

Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tante grazie Stará dámo. Sedm bodů a tři zápasy, vidím to jasně. Příští neděli na Meazze nám Trewinn předá pohár, Javier si opět připomene jaké to je se první dotknout vytouženého Scudetta! Počtvrté za sebou! Konečně vyrovnáme AC! Per sempre Internazionale !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Nuda

Reagovat
Shevchenko

Tak Inter má definitivně titul. Škoda no, docela jsme je tlačili (a to i v 10). Teď ještě uhájit to druhé místo.

Reagovat
GEGE

No čekal jsem lepší zápas.S naší strany nic moc výkon nepotvrdili jsme dobrou formu s předešlých zápásů.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, druhej poločas už nabídnul lepší podívanou..., bohužel né fotbalovou. takhle vyhecovanej zápas s Bianconeri jsem dlouho neviděl (ale možná mám jen špatnou paměť). očekával jsem spíš elegantní rozlučku Maldiniho a pohodovou 600. Del Piera..., né že se tam budou matadoři lískat. rozhodčí dnes celkem kontroverzní výkon, ale na obě strany, navíc si na něj nikdy nestěžuju, takže pohoda. bude se třeba rozhodnout, co dál s Dinhem, protože je na lavičce poslední dobou čím dál tím nabroušenější a to mu na hřišti neprospívá..., navíc šel dnes s jeho příchodem dolů i výkon Kaka'..., Pato sám na hrotu taky nebývá nejideálnější. trošku mě překvapilo, že hrálo Juve na remízu i po vyloučení Favalliho, ale to mi ani tak nevadilo. no snad si užijem zbytek sezony, po ní dovču a....., pak se uvidí.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

250 pro Adriana

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že jsme nevyhraly ted mají interisti co oslalavovat titul už ma inter aspon snad už uhajíme 2 místo forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkovou spokojenost z výkonu během zápasu naprosto pokazilo posledních 10 minut. Hrát chtěli jen střídající hráči. Nasralo mě to neskutečně, takhle se za Juventus nehraje. Tohle akceptuju u Cagliari, Lecce, ale u Juventusu rozhodně ne. Pochválil bych Maura, zase ukázal, že je extratřída...

Reagovat
GEGE

Souhlas Mauro včera hodně zatápěl...Včera nejlepší hráč Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jako posledni maldiniho zapas? vzdyt jeste zbyvaji ctyri kola, ne?

Reagovat
Antijuve

Naši kluci to musí trochu okořenit, aby to nebyla takový nuda...... snad to nepřeženou.Jinak jsem rád, že se trefil Crespo tomu jsem to přál z celého srdce.Crespo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele