Serie A - souhrn 33. kola

24.04.2012, 20:27, aktualizováno 25.04.2012, 19:55
Komentáře a souhrny
Juventusu stačila jedna branka na výhru v Ceseně a drží si svůj náskok na AC Milán, které stejným výsledkem udolalo Janov. Lazio prohrálo na půdě předposlední Novary a znovu ztratilo část ze svého náskoku na třetím místě. Inter v důležitém klání vyhrál v Udinese, tři body si připsala i Neapol, naopak AS Řím doma nestačilo na Fiorentinu, která se výrazně přiblížila k záchraně...

AC Milán - Janov CFC 1:0

25.04.2012 18:00

Góly: 86. Kevin-Prince Boateng

Boj o mistrovské Scudetto nadále dramaticky pokračuje. AC Milán proti Janovu sice splnil povinnost a získal tři body, avšak pořádně se na ně nadřel. Hubené vítězství 1:0 zařídil až pět minut před koncem střídající Kevin-Prince Boateng. A jelikož zvítězil i Juventus, ztrácejí Rossoneri na čelo stále tři body.

V prvním poločase se toho na hřišti příliš neudálo. Janov hrál dobře a Milánské prakticky k ničemu nepouštěl. Samotní Grifové pak několikrát před Abbiatiho brankou zavařili, ale nebyli schopni vstřelit úvodní branku utkání.

Z diváckého hlediska byla mnohem zajímavější druhá půle. Milán v ní přeci jenom přitlačil a konečně si začal vytvářet šance. Po hodině hry Ibrahimovič krásně sklepl na volného Emanuelsona, který z voleje vypálil těsně vedle vzdálenější tyče. O deset minut později znovu nahrával Ibrahimovič a tentokrát v jasné pozici vůbec netrefil míč záložník Antonio Nocerino. Jeden z klíčových okamžiků celého utkání přišel o dvě minuty později, Jankovič šel nebezpečně do skluzu a přestože Abate pád přifilmoval, uviděl hostující hráč červenou kartu.

Po vyloučení Jankoviče tlak Milána ještě zesílil. Do dobrého zakončení se dostal netradiční zakončovatel Alessandro Nesta, který odehrál velmi dobré utkání, jenže jeho projektil šel přesně do míst, kde stál Frey. Ještě gólovější parametry měla střela Cassana, míč šel těsně kolem šibenice. Janov se bránil co to šlo, ale čtyři minuty před koncem nakonec inkasoval. Po centru do vápna se při Ibrahimovičově teči dostal k míči Kevin-Prince Boateng a doslova propasíroval míč za Freyova záda. Milán vedl 1:0 a byl na nejlepší cestě získat důležité tři body.

Závěrečné minuty zápasu se nesly ve znamení držení balónu milánského AC. Ten prakticky celý čtyřminutový nastavený čas držel míč a nedovolil už žádné drama.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Juventus FC 0:1

25.04.2012 18:00

Góly: 79. Marco Borriello

Na vítězství se pořádně nadřel i Juventus. Stará dáma zvítězila na půdě Ceseny 1:0 a definitivně jí poslala do nižší soutěže. O jedinou branku utkání se postaral devět minut před koncem Marco Borriello.

Juventus nechtěl ponechat nic náhodě a do Ceseny se hned v úvodu pořádně opřel. Pirlo vyslal kolmici na Matriho a Rodriguez obětavý zákrokem šanci zmařil na rohový kop. V 7. minutě měl Juventus tu největší možnost na vstřelení branky, kopala se totiž penalta. Hráčům Ceseny se to vehementně nelíbilo, ale hlavní sudí svůj verdikt neodvolal. Nicméně míč si na penaltový puntík postavil Pirlo, ovšem střelu napálil jen do tyče. Utkání tak bylo i nadále nerozhodné 0:0.

Se Starou dámou to nijak neotřáslo, Conteho svěřenci nadále útočili a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí první gól utkání. Marchisio z hranice šestnáctky přestřelil a Mirko Vučinič hlavičkoval těsně nad. Šance Juventusu přibývaly, ještě do poločasu spálil solidní příležitost hlavičkující Pirlo - zaskvěl se brankář Antonioli.

Také po změně stran určoval tempo zápasu Juventus. Matri byl dokonce tak blízko branky, že Antonioli musel lovit míč konečky prstů z brankové čáry. Následně Marchisio stejně jako v prvním poločase přestřelil. Marchisio měl o pár minut později další sérii šancí, ale Antonioli jako zázrakem stále držel čistý štít.

Smolařem zápasu byl bezpochyby Andrea Pirlo. V 72. a 79. minutě měl dvě obrovské příležitosti, ale ani jednu nedal. Při první situaci těsně minul branku, při druhé donutil ke skvělému zákroku brankáře Antonioliho.

Obrovský tlak Juventusu nemohla Cesena vydržet a tato slova se potvrdila devět minut před koncem. Marco Borriello si ukázkově zpracoval míč na prsou a přízemní ranou zajistil Staré dámě vedení 1:0. Hosté drželi zápas pevně v rukou a v nastavení mohli ještě zvýšit, Pirlo však přestřelil, ale nemuselo ho to vůbec mrzet. Juventus vyhrál v Ceseně 1:0 a nadále vede o tři body.

Více informací k zápasu

AC Siena - Bologna FC 1:1

25.04.2012 15:00

Góly: 52. Mattia Destro - 69. Alessandro Diamanti

V záchranářském duelu si Siena rozdělila body s Boloňou za remízu 1:1 a jejich situace v tabulce zůstává stejná. Všechny branky padly ve druhém poločase. Sienu poslal do vedení Mattia Destro, o vyrovnání se postaral Alessandro Diamanti.

Siena se mohla poprvé dostat do vedení v 17. minutě. To měl na kopačce stoprocentní šanci Claudio Terzi, zblízka dorážel a i přesto branku dokázal přestřelit. Za dalších pět minut spálil rovněž obrovskou příležitost i Andrea Rossi a domácí kouč nevěřícně kroutil hlavou.

Zasahovat musel i gólman Boloni Agliardi, po nepříjemném volném přímém kopu předvedl důležitý zákrok. Boloňa toho v prvním poločase příliš nepředvedla, v závěru sice nasadila vyšší tempo, ale výsledek 0:0 se do poločasu nezměnil.

Diváci na Stadio Artemio Franchi se dočkali až v 52. minutě a do vedení šli domácí. Bianconeri rozehráli rohový kop a nikým nehlídaný Mattia Destro z dorážky rozvlnil síť. Siena se radovala z vedení pouze čtvrthodinu, Alessandro Diamanti předvedl fantastický přímý kop a Brkič byl bez šance - 1:1. Další branku už diváci neviděli, Siena byla v závěru o něco lepším týmem, ale žádnou větší šanci si už nevypracovala.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 1:2

25.04.2012 15:00

Góly: 71. Francesco Totti - 2. Stevan Jovetić, 90. Andrea Lazzari

Hostům z Florencie se výborně povedl začátek a konec utkání. Řím se sice na chvíli dokázala zvednout a vyrovnat, na tři body to ale nestačilo. Červenou kartu navíc viděl domácí útočník Osvaldo.

Ani jeden z týmů nebyl v ideálním rozpoložení. AS se vzpamatovávalo z krutého, ale zaslouženého výsledku 0:4 s Juventusem, Fiorentina bojuje o záchranu, neprožívá ideální sezonu a na Stadio Olimpico nevyhrála od roku 1992.

Enrique poslal na hřiště symbol týmu a kapitána, Totti nehrál proti Juve a podle mnoha lidí byl právě toto klíčový faktor neúspěchu. No, posouzení nechám na vás. Nedařilo se totiž ani nyní. Navíc nemohl nastoupit Stekelenburg, Lamela a Bojan. NA střídačku se tak dostal mladíček Tallo.

Fiorentina začala zostra a hned po dvou minutách utišila Stadio Olimpico tím nejprostším způsobem - Andrea Lazzari našel nabíhajícího Stevana Jovetiče a černohorský útočník se skvěle umístěnou střelou prosadil - 1:0.

Mladý talent mohl přidat další branku jen o pár chvil později, ale tentokrát netrefil přesně. Nutno podotknout, že Fiorentina byla mnohem agresivnějším týmem, snažila se napadat a právě rozehrávka dělala týmu AS velké problémy.

AS začalo tlačit na soupeře, ale jeho nakopávané míče nevedly k úspěchu. Mimo střílel Totti, na druhé straně se neprosadili Kharja, Jovetič ani ve skvělém náběhu Cerci.

Do druhého poločasu už v dresu AS vyběhli Gago a Marquinho, dohráli Greco s Angelem. Zvláště brazilský záložník se zapojoval do hry stále častěji a byl velmi nebezpečným. Taddeiův centr nezpracoval přesně Pablo Osvaldo, Gago sice s Tottim kombinovali blízko pokutového území Fialek, ale chybělo jim přesné zakončení.

To se povedlo až kapitánu Tottimu. Po nahrávce Gaga tečoval Totti míč přesně opačným směrem a srovnal - 1:1.

Velkou šanci měl Osvaldo, který přesprintoval obranu a obešel brankáře, na přesné zakončení už ale neměl síly. Právě čerstvé síly přinesl na hřiště mladý Tallo, po jehož patičce se římský kapitán dostal k voleji, který ale bravurně vyrazil Boruč.

V nastavení tak udeřili hosté. Římská obrana byla téměř v troskách, ze kterých vytěžil tři body Lazzari. Po Ljajičově šance napálil míč za Curciho záda a stanovil konečný výsledek - 2:1 pro Fiorentinu. Ten neunesl Pablo Osvaldo a byl odměněn červenou kartou.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 1:3

25.04.2012 15:00

Góly: 6. Danilo - 10. Wesley Sneijder, 28. Wesley Sneijder, 38. Ricardo Álvarez

Wesley Sneijder se gólově prosadil hned dvakrát a otočil vývoj zápasu ve prospěch hostí. Inter se tak pod Stramaccionim dočkal dalšího prestižního vítězství, nad Udinese se naopak stahuje mračna ročníku bez pohárů.

Zebry měly za sebou negativní sérii utkání, kdy v jedenácti zápasech vyhrály pouhé dvě. To Stramaccioniho tým zvládl vyhrát dvě ze čtyř. A dnes odpoledne si připsal další cennou výhru, když dokázal obrátit nepříjemný průběh zápasu ve svůj prospěch. Udinese chyběli Mauricio Isla, Coda a Fernandes. Hosté postrádali Zanettiho, Forlána, Chivua, Palomba, Samuela a Castaignose.

Domácí šli do vedení už po šesti minutách, kdy nadějnou akci založil geniální nahrávkou Antonio Di Natale. Pablo Armero poté obešel Douglase Maicona a Danilo vstřelil svůj první gól v Serii A!

Bastův centr nedopravil do brány Antonio Floro Flores a Inter za to trestal. Velkou chybu udělal Samir Handanovič, jemuž proklouzl Sneijderův balon mezi prsty a hosté srovnali - 1:1.

Pinzi s Guarinem se na obou stranách snažili o gól, Cesara prověřil také Floro Flores. Míče se chopil Diego Milito, našel Sneijdera a holandský záložník se svou druhou brankou vrátil do skvělé formy - 2:1.

A Nerazzurri byli při chuti. Protiútok Interu začal Argentinec Ricardo Álvaréz, který jej také zakončil a hosté vedli o dvě branky.

Druhý poločas už branku nepřinesl, příležitostí ale bylo stále mnoho. Floro Flores sice prošel mezi Luciem a Nagatomem, ale v pokutovém území upadl a vysněné penalty se nedočkal. Kwadwo Asamoah se s Di Natalem předháněli o to, kdo vystřelí ostřejší ránu, šance ani jednoho z nich ale Cesara z míry nevyvedla.

Hezká kombinace mezi Guarinem a Sneijderem také ke gólu nevedla, netrefil se ani střídající Gabriel Torje. Utkání uzavřela srážka Stankoviče s Floro Floresem, nikdo z hráčů ale zraněn nebyl a Inter mohl slavit.

Více informací k zápasu

US Lecce - SSC Neapol 0:2

25.04.2012 15:00

Góly: 5. Marek Hamšík, 51. Edinson Cavani

Fotbalisté Neapole potvrdili výhru z minulého kola a osmnácté Lecce porazili na jeho půdě 2:0. Přiblížili se tak účasti v Lize mistrů, neboť Lazio i Udinese svá utkání prohrály. Napolitány poslal do vedení Marek Hamšík a krátce po změně stran zvýšil na konečných 2:0 Edinson Cavani.

Hosté měli na stadionu Via del Mar raketový start, Inler našel přesným centrem na šestnáctce volného Hamšíka a ten krásnou střelou z voleje překonal Benassiho - 1:0 pro Neapol. Lecce následně hru vyrovnalo a směrem dopředu bylo nebezpečné, ovšem další tutovku měla znovu Neapol. Zuňiga si s Džemailim vyměnil míč a druhý jmenovaný přihrávkou pod sebe vybízel spoluhráče ke skórování, avšak nikdo tam zrovna nebyl, takže si mohlo Lecce oddechnout.

Ve 36. minutě měl na kopačce vyrovnání Muriel. Vše podstatné začalo u Cuadrada, který přesným pasem našel Di Micheleho, jenž pro změnu prodloužil hlavou na Muriela. Muriel však se střelou váhal a De Sanctis nakonec jeho pokus kryl. Poslední šanci prvního poločasu měla Neapol, konkrétně střílel Džemaili a Benassi musel boxovat.

Lecce mělo ve druhém poločase jasný úkol. Co nejrychleji vyrovnat a pokusit se pokud možno i výsledek otočit a získat důležité tři body. Tento plán však vzal brzy za své. Cannavaro vyslal krásný pas za obranu, jehož se zmocnil Cavani a svým střeleckým instinktem rozvlnil síť Lecce podruhé - 2:0 pro Neapol. Za dalších pět minut byl Cavani opět v jasné pozici, ale Benassi se činil.

Domácí celek hledal recept na obranu Azzurri marně. Neapol sehrála výborné utkání, zvládnuté zejména po taktické strance a připisuje si tři body. Navíc se plnohodnotně vrací zpět do bojů o Ligu mistrů, neboť Udinese i Lazio prohrály.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Parma FC 1:2

25.04.2012 15:00

Góly: 6. Abel Hernández - 55. Stefano Okaka, 70. Jonathan Biabiany

Parma vyloupila sicilské Stadio Renza Berbery a učinila výrazný krok na cestě za záchranou. Pro Gialloblu se utkání nevyvíjelo dobře, už v 6. minutě totiž poslal Palermo do vedení Abel Hernandez. Po změně stran se ale děly věci, nejprve srovnal Okaka Chuka a poté otočil výsledek Jonathan Biabiany.

Palermo vstoupilo do utkání nejlepším možným způsobem, už v 6. minutě totiž vstřelilo branku. Po standardní situaci se dostal k hlavičce Abel Hernandez a bylo to 1:0 pro domácí. Domácí úvodní branka pořádně nažhavila a ti byli nadále lepším týmem. Další větší šance však byla k vidění až ve 25. minutě, Hernandez se zbavil Santacroceho a postupoval sám na branku. Santacroce však Hernandeze stihl dohnat a celou situaci mu pořádně ztížil. Parma mohla prohrát první poločas mnohem vyšším rozdílem, ale pomohl jí i brankář Mirante. Tváří v tvář Budanovi předvedl dobrý zákok a naděje Parmy na bodový zisk stále žily.

Dá se říci, že Parma to nejhorší přečkala a ve druhém poločase možná trochu překvapivě vyrovnala na 1:1. Giovinco vypálil a Okaka Chuka pohotově dorazil - 1:1. Hráčů Gialloblu bylo následně plné hřiště. V 66. minutě mohl vstřelit svojí druhou branku Okaka Chuka, ale těsně minul branku. Obrat utkání Parma dokonala dvacet minut před koncem. Pohlednou kombinaci Paletty, Giovinca a Biabianyho zakončil posledně jmenovaný a Parma vedla na Sicílii 2:1.

Utkání tím dostalo nový náboj. Parma mohla brzy ještě zvýšit, když postupovala ve třech na jediného obránce. Toto přečíslení ale nedokázala využít, a tak to bylo stále "jen" 2:1 pro hosty. Palermo se tlačilo za vyrovnáním a čtyři minuty před koncem bylo velmi blízko. Fabrizio Miccoli totiž trefil tyčku. Parma se ubránila i během dlouhého pětiminutového nastavení a ze stadionu Renza Barbery si odváží všechny tři body.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - SS Lazio 2:1

25.04.2012 12:30

Góly: 35. Modibo Diakité (vl.), 79. Giuseppe Mascara - 37. Antonio Candreva

Novara opět zaskočila jasného favorita a vyhrála nad Laziem. To jej ale nemusí příliš mrzet, třetí místo si zatím udrží i s prohrou.

Domácí Novara dokázala porazit Lazio, bojující o poháry. A to především díky vlastnímu gólu Diakiteho a skvěle kopnutému přímému kopu Mascary. Za Lazio kontroval Candreva.

Novara nastoupil v oproti jiným zápasům ve značně pozměněné sestavě, Římané se museli obejít bez Brocchiho, Hernanese, Stankevičiuse, Kloseho a Radua.

První velkou šanci zápasu měl Candreva, jeho střela se ale mezi tři tyče nakonec nevešla. Stejně tak skončila rána Lorika Cany. Centr Porcariho na druhé straně odvracel Scaloni, český útočník Libor Kozák také minul. Ten střílel také po spolupráci s Maurim, naskočil si také na centr Ledesmy. Dnes mu ale přáno nebylo.

Deset minut před koncem prvního poločasu si centr Mazzaraniho sklepl do vlastní brány Mobido Diakité, Novara tak šla do šokujícího vedení.

Radost domácích ale netrvala příliš dlouho, už o dvě minuty později se po Mauriho ráně rychle zorientoval Antonio Candreva a stanovil nerozhodný výsledek 1:1.

Po změně stran se musel vytáhnou brankář Fontana a zachránit Novaru před hlavičkou Scaloniho. Z následného rohu se o zakončení postaral Libor Kozák, dnes velmi aktivní. V tomto případě se ale jednalo o ofsajdové postavení. Novara se snažila o zvrat a Rigoniho ránu musel likvidovat Marchetti.

Candreva později nenavázal na svůj gól, neučinil tak ani Alfáro. Gól naopak vstřelila Novara. Zkušený Giuseppe Mascara se postavil k přímému kopu a svojí pravou nohou poslal míč přesně za Marchettiho záda. Italský brankář neměl šanci zasáhnout a Novara vedla o branku. Třetí gól mohl přidat Andrea Caracciolo, ale toho zlikvidovala hostující obrana. Skóre už se nezměnilo, Novara dokázala šokovat a vyhrála.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Calcio Catania 3:0

24.04.2012 18:30

Góly: 21. Thiago Ribeiro, 79. Mauricio Pinilla, 90+4. Víctor Ibarbo

Cagliari opět odehrálo zápas na půdě Trieste, na jehož stadionu hraje svá domácí utkání z důvodů rekonstrukce svého domovského stánku. A tento nový domov mu, zdá se, svědčí. Oba týmy zasáhl stejný problém, museli totiž tento zápas odehrát bez svých tradičních gólmanských jedniček. Michael Agazzi i Juan Pablo Carizzo nemohli nastoupit kvůli kartám.

V první šanci utkání se ocitli hosté, když se Marchese protáhl po levé straně a jeho centr našel neobsazeného Gonzala Bergessia. Ten dokázal zakončit i přes veškerou snahu Davide Astoriho. Bránu ale minul.

Domácí se ale prvního gólu v zápase dočkali, hodně jim k tomu pomohla chyba mladého brankáře Terracciana. Ten podcenil dlouhý míč za obranu a pozdě reagoval na střelu Thiaga Ribeira - ve svém druhém startu za Cagliari napomohl k inkasovanému gólu.

Po inkasovaném gólu se v dobré pozici ocitl Daniele Conti na jedné a Francesco Lodi na druhé straně, oba ale nebyli přesní. Hostující Alejandro Goméz mohl srovnat, ale ani jeho střela Avramova nevylekala.

Druhý poločas začal lépe pro Cagliari. Conti kombinoval s Pinillou, do jejich spolupráce se ale vložil obránce Marco Motta a nebezpečí zažehnal. Avramovu pozornost prověřil Llama, Thiago Ribeiro svůj druhý gól nepřidal.

Velkou šanci na srovnání prováhal Gonzalo Bergessio a může si za to sypat popel na hlavu - Cagliari se totiž ujali už dvoubrankového vedení. Rychlé nohy a dobrou orientaci prokázal Victor Ibarbo, který předložil míč útočníkovi Pinillovi a ten už neměl se zakončením problémy - 2:0.

Canini sice třetí branku nepřidal, mrzet ho to ale příliš nemuselo, protože Victor Ibarbo byl dnes naprosto rozdílovým a smrtícím hráčem. Po svém nástupu na hřiště jeden gól připravil a v závěrečném nastavení další vstřelil. Obrana nechala Terracciana zcela na holičkách a Ibarbova rána uzavřela celý zápas.

Cagliari se tři body hodily, protože má stejný počet jako dvanácté Palermo, Catania je prozatím stále osmá.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:0

24.04.2012 18:30

Góly: 72. Maximiliano Moralez

Atalanta doma udolala jedinou brankou Maximilliana Moraleze 1:0 Chievo a znovu se více přiblížila vytoužené záchraně. Navíc svého soupeře předskočila v tabulce.

Zápas na stadionu Atleti Azzurri D’Italia začali lépe hosté, tedy přesněji řečeno byli o něco aktivnější. Po čtvrthodině hry to ale byli domácí, kteří měli první velkou šanci zápasu. Moralez dokonce vstřelil branku, ale ta nebyla pro ofsajd správně uznána.

Ve 35. minutě mělo velkou příležitost i Chievo, jmenovitě český záložník Kamil Vacek. Bývalý hráč Sparty z dálky napřáhl a těsně minul horní růžek Consigliho branky. Více se diváci v prvním poločasu nedočkali, do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu. Oba celky jakoby se neměly čím překvapit. Změna skóre se udála až v 72. minutě! Schelotto našel přesnou příhrávkou Maxiho Moraleze, který pohotově vypálil na vzdálenější tyč a rozvlnil síť Sorrentinovi branky - 1:0 pro Atalantu. Chievo se sice následně tlačilo dopředu, ale obrana Atalanty si vedla pozorně. Čtyři minuty před koncem se sice natlačil k hlavičce Théréau, ale větší nebezpečí pro branku Consigliho to neznamenalo. Atalanta dovedla zápas úspěšně do vítězného konce a výrazně se přiblížila záchraně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC342014058:1874
2.AC Milán34218564:2771
3.SS Lazio341671150:4355
4.SSC Neapol341412860:4154
5.Udinese Calcio3414101045:3552
6.Inter Milán341571250:4652
7.AS Řím341551453:4850
8.Calcio Catania3411131044:4646
9.Parma FC3411111246:5144
10.AC Siena3411101342:3643
11.Atalanta BC341213938:3643
12.Chievo Verona3411101330:4143
13.Bologna FC3410121235:4042
14.ACF Fiorentina3410111334:3941
15.Città di Palermo341181547:5341
16.Cagliari Calcio3410111336:4241
17.Janov CFC34991644:6336
18.US Lecce348111538:5135
19.Novara Calcio346101829:5728
20.AC Cesena344102021:5122
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (248)

Přidat komentář
bruchy

Juve jdem si pro >TITUL<

Reagovat
homeles8

wtf

Reagovat
homeles8

a když nás ještě předjede AC Milán, tak budeš fandit Milánu :))

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra už ten Inter, ktorý poznám, možno ani nenastúpi Zanetti nenominovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Inter so changed

Reagovat
smazaný uživatel

Schizofrénia

Reagovat
smazaný uživatel

OT: fanta c, hosi, nevedel sem, ze je o vikendu vlozene kolo a nehodil sem sestavu, mam ji dopsat dodatecne, nebo mi uz budete pocitat tu z minula?

Reagovat
smazaný uživatel

heh, ono to je vlastne to odlozene kolo, tak to nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít Pinillu, tak Cagliari snad letos spadne. Jestli na něj mají opci, tak by ji měli využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by tam být opce. Takový hráč jim po Matrim chyběl, jen škoda těch jeho věčných zranění, jinak patří ke špičce ligy v zakončení. Pinigol.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak I kdyby jim ten stadión už měl spadnout na hlavu, tak se na Pinillu musí najít peníze.

Reagovat
Shevchenko

Lazio proboha.

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

tu LM nikdo nechce asi

Reagovat
olis

neapol pre to robi vsetko

Reagovat
GEGE

Lazio přyč s třetího fleku trapáci.Místo nich Udine nebo Neapol.

Reagovat
Pipo123

Lazio neni trápne, trápni sú hráči čo tam hrajú, zo základu hral len Marchetti, Dias, Ledesma a Mauri, inak všetko náhradníci a tý sú trapáci, lebo na to nemajú

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhite negri by v Laziu hrat nemeli

Reagovat
Pipo123

Presne tak

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...a co "opálení" Jihoameričané, ti tam hrát můžou?

Reagovat
smazaný uživatel

nevsiml jsem si, ze by v Laziu hral nejaky Jihoamerican, ktery ma vyrazne negroidni rysy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba všichni Brazilci z Lazia mají tak trochu černošsky rozpláclé nosy .

Reagovat
Slejdy

parada Lazio

Reagovat
doNny

Pipo123: hoď mi krátké shrnutí zápasu, pokud jsi to viděl , doposud jsme měli štěstí, že když jsme ztratili my, tak i Neapol s Udinese, zbytečně ztrácíme se slabšíima

Reagovat
Pipo123

Videl som hovno keď som v práci, ale určite to bolo také že po kokot centrov do šestnástky a hovno s toho, neger v obrane rovná sa skoro vždy prehra :D

Reagovat
Bily

Fuck, opet nula bodu. Velice velice pravdepodobne vyhraje u me pocit, (ktery nastal i hned pote co Enrique vystridal Tottiho proti SLovanu hodne nestastne), ze pan spanel by mel TAHNOUT!!!!

At si kvakaj o projektu, cilu a dalsich pakarnach, ale pokud se nesbiraji body a hra (treba proti Juvemerda je zalostna) tak proste CIAO!!!!

Reagovat
Shevchenko

Viola Jako přes kopírák s AC.

Reagovat
Bily

Jako kurva 14 proher, jsme jak Lecce!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super Parmaaaaaaaa

A o rok útok na poháry

Reagovat
Maritazzi

Enrique zas ukázal svojí genialitu. Už ho prostě nejde obhajovat za tyhle čachry se sestavou, za to jak neustále lpí na "systému", který nemá šanci na úspěch. Vždyť my neměli pořádnou šanci, nic.

Reagovat
Largo

No tak šanci sme měli....Třeba Osvaldo, hned dvakrát. A Tottiho volej taky nebyl špatnej. Ale jinak naprosto souhlas, celková hra hrozný!!! S těma hráčema by třeba takovej Spalletti uhrál LM v klidu,,...

Reagovat
Maritazzi

Jenže ty šance nebyly nějak vypracované, ze hry to prostě nejde, trapně obléháme vápno a čekáme, jestli Totti něco vymyslí. Přesně, taky si myslím, že ten kádr má na to hrát úplně jinak a úplně jiné umístění. Už ho tu nechci trpět další sezonu.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že posledné kolo rozhodne o tretiom mieste, súboj Lazio - Inter to by bola paráda, ak by sme aj prehrali tak Inter by mi absolútne nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sme to dali na pánov

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že ten Inter LM neukope, to by bola skaza....v súčasnom stave by v Europe nezahrali zhola nič, tretí flek jednoducho musí získať Neapol, pre dobro celého Calcia....

Reagovat
smazaný uživatel

to tvrdí fanoušek Juventusu, který se tento rok v Evropě převedl.....

Reagovat
smazaný uživatel

your argument is invalid

Reagovat
lnterista

kazdy ma sveho smigla nebo smoga nebo jak se pise

Reagovat
Pinturicchio

Dyť má pravdu, v obou případech

Reagovat
Jajinek

v druhém má, v prvním tu svou pravdu ničím nepodloží. Že je vaší alternací Smooga je holý fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostaňme radšej pri tom Yankovi, kedže sa nevydávam za dve rozdielne osoby, a nerobím zo seba eurudovaného odborníka hoci o danom probléme viem trt....no som ti vlastne už písal predtým

Reagovat
lnterista

nemyslim...v evrope jsme byli lepsi jak v lize(i ta Marseille se v te krizi dala dat)..navic je tu leto a treba posily...je mi jasne ze tu ukazuje jak je velkej Juventino ze Inter nikdy ale myslim ze je to blbost a slova jako skaza je trapas

Reagovat
lnterista

jasne ze zkaza

Reagovat
Pinturicchio

Tak je to trochu "patetické", no, ale je to jeho názor, s kterým já třeba souhlasím ( že byste byli na tom v CHL hůř, než letos a že vám to třetí místo nepřeju )

Reagovat
Jajinek

v největším srabu za posledních 7 let jsme měli k čtvrtfinále LM blíž, než Neapol ve svém nejlepším období za 7 let...navíc první zápas LM se hraje za půl roku...takže "v súčasnom stave" je poměrně odvážná konstrukce. Netvrdím, že se v Interu něco zlepší, ale vzhledem k tomu, že není známo kdo bude Inter trénovat, jaký bude mít kádr a jaký bude mít kádr a formu Neapol je Tvá teze pro dobro Calcia celkem věštění z křišťálové koule.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

(Nie je o čom)

Ale skôr by som to bral ako rýpnutie si a trápnu provokáciu smerom k Interu, viac by som za tým vôbec nehľadal. Preto som to ani neriešil, lebo to na provokáterov nemá zmysel reagovať. Je to len zbytočné mrhanie drahocenným časom.

Reagovat
smazaný uživatel

Trápne je podľa mňa písať z dvoch nickov a schizofrenicky sa vydávať za dve rozdielne osoby, dokonca sám na seba reagovať....ale ok.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

S urýpanými ľuďmi sa nebavím. Nemám to za potrebu. Viac ti k tomu nemám záujem povedať.

Reagovat
Shevchenko

Čím měl Inter blíž čtvrtfinále než Neapol?

Reagovat
10

Inter byl asi o 15 minut blíž

Reagovat
Shevchenko

Inter se nedostal ani do prodloužení.

Reagovat
10

navíc Neapol hrála s finalistou LM, co přešel přes mimozemšťany z Barcelony

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Jajinek

ok sorry...jsem si neuvědomil, že 1:0 by nebyl postup. My bad...každopádně to bylo myšleno příkladně, ne doslova.

Reagovat
mastakillah

ježiš to je blbina

Reagovat
Jajinek

jasný

Reagovat
mastakillah

promin, ale není to blbost, že jste byli blíž čtvrtfinale jak my? pochybuju.my meli Chelsea na lopatkach. Nic proti Marseile, ale Chelsea i v tom svarbu v jakym byli je svetový muzsto. Marseile ne.A navíc my to dotahli do prodlouzeni, kde jsme klidne mohli vyhrat..Navis s nulovyma zkusenosttma s ligou mistru. Uz i kdyz vidim kádr interu nyní a neapole nyní tak mi prijdou prinejmensim rovnocenne.A podle letosni formy by neapol mela vetsi sanci jak inter

Reagovat
Jajinek

ano...to slovo blíž je možná blbost...ale celé gró toho příspěvku blbost rozhodně není. I přes totální krizi jsme uhráli to stejné co vy a nikdo nemůže tušit co bude za půl roku. Tečka.

Reagovat
celestial-

To je veľmi odvážne tvrdenie vzhľadom k tomu, že je pred Interom letné prestupové obdobie. Ok, má za sebou nie najlepšiu sezónu, ale aj tak to stačí na 3 miesto Btw.. Zaprognózujem si aj ja: "Ako vlastne vieš, že Neapol bude mať budúcu sezónu rovnako skvelú ako tú súčasnú?"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nič neviem, ale tretie miesto im prajem lebo nechcem aby rozpustili káder a posilnili dalšie ligy, kedže v prípade nekvalifikovania sa do LM by iste nastal odliv hráčov, čo by neurobilo dobre talianskemu futbalu

Reagovat
Jajinek

což je dobré odůvodnění, za které ti musím dát palec...

Ale nic z toho prostě nevyplývalo z toho prvního příspěvku, který byl mimo.

Reagovat
celestial-

Súhlasím s Jajinekom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to myslel hlavne kvôli tomu Neapolu, je fakt že s tou súčasnou formou Interu to bola dosť blbosť, kedže som si neuvedomil že za leto sa situácia môže radikálne zmeniť....

Reagovat
olis

no len to upresnim ze neapol neplanuje predavat nikoho aj ked nepostupy do lm aj ked ak by prisla fakt obrovska ponuka tak mozno by niekoho predali ale urcite necakajte rozpredavanie klubu, predpokladam ze s troch tenorov nikto neodide, ten klub je de laurentisov zivot, dava donho vsetko a on ma penazi dost, navyse pekne velky balik by mal byt s LM takze ak si niekto bude chciet kupit lavezziho, hamsika alebo cavaniho musi siahnut pekne hlboko do vrecka najlahsie by to maly s lavezzim ten ma vykupnu klauzulu 30 milionov

Reagovat
Jajinek

stále poukazuju na výsledek Interu v LM i přes ten horor letos...tedy stejný výsledek jako Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak vy ste mali súpera ktorý bol totálne rozložený, a mali ste ho prehrať...to sa dá síce povedať aj o Chelsea, ale predsa je to iná liga než Marseille....ale fajn, napísal som to blbo to uznávam

Reagovat
smazaný uživatel

zase nemůžeš srovnávat jabka a hrušky, podívej z jaké skupiny postoupila Neapol, a z jaké vy, a Chelsea sice neoplývala formou jak teď, ale pořád tam měli kvalitu jinde než Marseille, troufám si tvrdit, že kdyby Neapol dostala Marseille vyklepe z nich všechen prach

Reagovat
smazaný uživatel

*ní

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea na tom byla hodně podobně, oba maj starý hráče a kde je chelsea teď. Když je trenér správně namotivuje tak si myslim, že má Inter větší potenciál než Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je špatný a Neapol dobrá, když má momentálně o celé 2 body více? Neapol ať si táhne vybojovat čtvrté místo v LM pro Calcio do EL.

Reagovat
mastakillah

Neapol je nejlepší možné řešení třetího místa a učasti v lize mistru pro Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplná kravina už vzhledem k tomu, že Inter by byl nasazený v předkole a v prvním koši, kdežto Neapol nenasazená v předkole a nejlíp třetí koš. A i kdyby ne, věřím víc Interu.

Reagovat
mastakillah

jenže jde o to, že Inter tohle postavení má vybudovaný z minulých let v současné době má lepší formu a kralitu fotbalovosti, týmovosti a kvalitní souhry je na tom Neapol. Už mají i zkošenosti z letoška.a pokud neodejde žádná hvězda tak na semifinále ligy mistrů klidně mají

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť se do toho semifinále nedostala ani přes rozsračkovanou Chelsea. Přes koho se tam má dostat? Inter v největších sračkách je záruka osmifinále, Neapol může dostat těžký soupeře z vyšších košů a vypadnout ve skupině. Navíc dva body rozdílu v tabulce říkají, že kvalita je v podstatě totožná, nevím, kde bereš přesvědčení, že Neapol je momentálně lepší.

Reagovat
olis

ty si kompletny ? neapol si exceletne poradil v skupine smrti tak to neto ze neapol moze dostat tazkych superov a vypadnut ano moze ale takisto moze aj v lahkej ako MU napriklad

Reagovat
DelPiero137

Ale v skupine LM dokazala Neapol kvalitu (porazila City a to sa aj tebe pacilo). Ta Chelsea bolo kix, nesadol im styl hry, nevedeli si rady s centrami(co by malo kazde muzstvo zvladat). Inak Chelseu prehrali.

Reagovat
mastakillah

nemá cenu se vyjadřovat. Neapol si s Chelsea doma pohrála jak kočka s myší. Kdyby tam padly z těch tutovek šance, tak by to Chelsea už neotočila a navíc myslím, že Chelsea nebyla rozesračkovaná.Di Mateo ji neskutečně zvedl a dodal sebevědomí. A kde teď je? Ve finále ligy mistrů a přešla i přez Barcelonu. Zato Intersi neporadil ani se slaboučkým Marseille tak myslím, že tady beru jistotu větší kvality na straně Neapole

Reagovat
M11

Inter v nove sezone bude hrat snad v soucasnem stavu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique vypadni!!!

Reagovat
Pinturicchio

Viola

Reagovat
Pinturicchio

... a Neapol taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A Parme palec nedáš ?

Reagovat
Pinturicchio

Prcek nedal gol, nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... mal ale 2 asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

... a tak jo, Parma

Reagovat
olis

no vsetko ide skvelo neapol super a velmi nam pomohol inter dakujeme aj ked najlepsia by bola remiza, lazio ich vykony sa my pacia coraz viac a viac aj ked mozme sa hanbit ze nad nami vyhrali, rim lepsie to uz ani nemoze byt osvadlo nas neohrozi, lamela takisto tak ked dame AS tak ja verim ze uz to tretie miesto nejak vybojujeme dufam ze inter da na konci to lazio

Reagovat
Jajinek

Bude to strašná řehole...naše šance se z 10% zvedli tak na 30%, ale to už je poměrně hratelné číslo. Největším favoritem je pro mě nyní Neapol, které stačí vyhrát v Římě a už jí to asi nikdo nevezme. Udinese s Laziem si vezmou body o víkendu. Poražený asi končí. Ideální by byla remíza a s tím výhra Romy.

My musíme bezpodmínečně porazit Cesenu a vyhrát v Parmě. To by nás mělo dostat na 3. - 4. místo...pak už to bude loterie.

Důležité je, že jsme ve hře..!!

Když se člověk zamyslí, kolik ztrát bylo letos úplně zbytečných. Ano hrajeme špatně, prohry v Neapoli s Juve atd atd moc nemůžeme zmiňovat...ale Novarra a Wesovo břevno? Atalanta a Militova penalta? Totální zmar v neděli ve Florencii?...ty zápasy se mohli v pohodě vyhrát i s tou naší mizérií...a kde jsme mohli být...ale na kdyby se nehraje, je třeba bojovat!!

FORZA INTER!

Reagovat
olis

takto to nemozeme brat neapol mal takichto zapasov ties minimalne 5 cize mohol mat o 15 bobov viac ale nema

Reagovat
Jajinek

jasné

Reagovat
lnterista

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

No, letos je těch zaváhání u každých týmu dost, skoro všude se dá bodovat, taková Catania dostala poříležitost v podobě evropské lize, lazio LM atd.

K Interu, zase jste měli dost štastných her a výher o gól, přičmemž jste mohli být rádi, tak to je asi všude, každý tým si říká, že by mohl tam a tam a být tak v tabulce výš.

Tahle sezóna je prostě maras, dejme tomu Siena získala na podzim 19 bodů, ted na jaře 24 a ještě má 4 kola do konce. Dalo by se říct, že tým se sehrál, začal šlapat a v dalším roce může být ještě silnějším. Už teď hrají vyrovnaně s každým. 4 nejlepší obrana a semifinále coppy na nováčka není špatné.

Letos prostě zklamali AS, Inter, Janov, Viola, Palermo a tím umožnily zase dalším týmům se na ně natlačit, jsem zvědav jak se v létě přeskupí síly, a jak se které týmy zvednou.

Je to zajímavá sezóna, taková Cesena tu byla pasována na černého koně a s Mutum a spol hrát v pohodě v první 10ce a teď jsou úplně na koncu.

Mercato bude silné a na týmy ze serie B se v příštím roce taky těším.

Reagovat
DelPiero137

Ja som napochybach ci Inter alebo Neapol. Nepol ma elan, ak udrizia formu v LM z tejto sezony + posilnia, tak nemam o nich strach. Na druhu stranu je tu nasadenie v kosoch, druha sezona novacika v LM, moze mat negativny efekt.

Inter je psychicky silny, skuseny a v LM bol vzdy silny. Ale u Vas sa bojim vaseho vedenia, vyberu opat tu horsiu variantu v trenerovi a hracoch. U Vas je zaklad asi dobry trener ktory vie co chce a dokaze vyuzit co najviac toho dobreho co este mate k dispozicii v hracoch (neber v zlom). O Vas by som sa v LM potom nebal.

Nechame sa prekvapit, palce v LM budem drzat kazdemu z Calcia

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte lepšie zvládať centrované a nakopávané lopty a bol by som spokojný !!!

FORZA INTER!!!

Na budúce snáď už so Zanettim, ktorý mi dneska neskutočne chýbal. S ním to nebolo ono, kapitánsku pásku musí nosiť len on! Dneska bez neho mi Inter pripadal neskutočne zmenený.

Udinese v niektorých momentoch zápasu úplne trápne

Reagovat
Jajinek

podle jakýho klíče se loguješ by mě zajímalo a proč to děláš už úplně...

Reagovat
smazaný uživatel

Sa ti čudujem, že riešiš niektoré veci a to si spomínal, že ako mega si vyťažený. O blbostiach tu nemám záujem viesť vlákno.Pa.

Reagovat
smazaný uživatel

a vidíš, nehrál Zanetti a Inter vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je paradox co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj bez Zanettiho sa dá vyhrávať, pretože náš tím nie je len o jednom top hráčovi - Zanettim. Je aj o ďalších 20 hráčov, ktorí bývajú nominovaní na zápas a pravidelne, či nepravidelne hrávajú zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil, nevadí kašli na to..

Reagovat
Pipo123

Inak obrovské sklamanie je pre mňa Udine, ten tým nemá zranených moc, hraje skoro v tom najsilnejšom a sú v posledných kolách v srabe, niečo tam asi nie je v poriadku. U nás to môžme zvaliť na zranenia, u AS na trénera, ale to Udine mi nejde do hlavy vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

byla jen otázka času než odpadnou, drželi se dlouho až nečekaně..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to letos ještě Inter ukope, tak to bude ještě větší prdel než mistr ligy Juventus se 14 (zatím) remízami Sice jim to nepřeju letos, ale zase na druhou stranu, ani Lazio, ani Neapol nemají větší šanci udělat v LM díru do světa než Inter, navíc bůhví, jak si povedou v létě.. S Bielsou nebo Blancem by byl hřích nehrát LM

Reagovat
Pinturicchio

86 / 24-14-0 je OK

Reagovat
smazaný uživatel

no jen aby

Reagovat
olis

no uvidime ako na tom budu po lete neapol a inter v sucasnom stave by asi viac dokazal neapol ja ten zapas s chelsea neriesim bola to proste novacikovska obrovska chyba, pozrime sa skor na zapasy s bayernom, MC , villareal, a ten jeden s chelsea bol ties na vybornu navyse ak by sme postupili cez chelsea proti benfice by sme mali ties obrovske sancem inter sa v LM trapil ovela viac ale tak uvidime po sezone aky hraci pridu a odidu do oboch klubov, snad to uz neapol ukope ak ano idem o rok na domaci zapas neapolu nech to stoji co to stoji

Reagovat
Shevchenko

Když se dívám na ten los, tak Lecce se přes 40 bodů dostane určitě, Janov musí vyhrát aspoň jeden zápas, ale ani to nemusí stačit. Letos klidně může spadnout klub, který bude mít 42-43 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle těch zápasů, co zbývá, to podle mě dopadne takto:

3. Neapol - 63

4. Roma - 60 (6:4)

5. Lazio - 60 (5:4)

6. Inter - 60 (2:5)

7. Udinese - 59

Reagovat
smazaný uživatel

dost Římanům věříš po prohře s Juve a Fiore

Reagovat
olis

no ja si myslim ze pre nich aj pre nas bude vzajomny zapas najdolezitejsi ak to rim zvladne tak maju velku sancu na LM a ak to zvladneme my tak to uz asi nepustime, ale rim je taky nevyspitatelny ze sa toho zapasu velmi bojim

Reagovat
smazaný uživatel

omg co dělalo to Lazio?

Reagovat
smazaný uživatel

prohráli zápas

Reagovat
Pipo123

Já mám úplne nervy s tých hráčov, Diakite proste čierny neger čo vie super hlavičkovať, je silný vo vzduchu, ale niečo ako ofsajd systém mu nič nehovorí, nedokáže uzavrieť obranu, pozične je hrozný. Garrido prichádzal ako super hráč, ale kde ? veď on okrem techniky je absolútne nulový, Scaloni je zasa pomalé hovno, Cana okrem faulov nevie nič, to je hráč do PL kde bez rozmýšlania môže vraždiť. Rocchi už je starec, dlhodobo na to nemá, Kozák zasa nie je hráč čo vyhráva zápasy pravidelne, je to len žolík a tým asi aj zostane. Zrovna taký Cana a Garrido, tým som dosť veril, ale nemajú na to ani zdaleka, prakticky len Marchetti, Dias, Ledesma a Mauri majú na základ, zbytok sú sráči, Tento rok mám najviac zranených s celej Serie A a napriek tomu sme v boji o LM - EL čo je samo o sebe úspech. Ale stejne polovica hráčov musí ísť do riti...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bychom se do LM dostali, byla by nutne vynalozit dost velkou castku na prestupy, protoze jinak by to byla tragedie, nutne musi prijit kvalitni stoper, ktery bude hrat zaklad s Diasem a na lavce Biava, Diakite je retardovana opice, ktera na Lazio nikdy nemela, otazkou je take pravy bek, protoze Konko mi jako nejaka velka jistota neprijde, co se tyce zalohy, byl bych pro prodej Hernanese, Mauri je jednoznacne platnejsi, Candreva by mohl zustat, podle me hraje dobre, co se tyce utoku, vic sanci by meli zacit dostavat mladsi hraci- Rozzi, Barreto a Ceccarelli, jednicka v utoku Klose

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne gol Hamšo

Reagovat
olis

a este aky nadherny

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo zase tu penaltu kopol zle

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič zpátky ve formě ! ještě se vrátí Babacar z hostovačky a bude to zase slušnej mančaft

Reagovat
Maritazzi

Dneska jste neměli moc soupeře, my to odehráli naprosto hrozně.

Reagovat
Pinturicchio

Juve spirit, pyčo ! S přibývajícíma minutama šlo vidět, jak utahujem šrouby a Cesena prakticky nepřelezla půlku. Příště by to chtělo rozhodnout dřív. Janov škoda.

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomína mi to Lippiho Juve zo sezony 2002/2003 , vtedy sme tiež rozhodovali a otáčali zápasy až tesne pred koncom

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

MARCO

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zase porod...ale aspoň sme pořád ve hře

Reagovat
GEGE

Jde o všechno takže jsem nečekal nic lehkého.Vydřená výhra a naděje pořád žije.

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Big Bang Boateng !

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne, takéto vydreté 3 body sa cenia ! Hoci to bolo očakávané.....Matriho už nechcem v Juventuse vidieť, ako som ho po jeho príchode obdivoval tak teraz ho nemôžem ani cítiť....nie len že nedáva goly, ale posral všetko na čo siahol. Veľká škoda výhry AC, už sme mohli mať 5-bodový náskok, bude to ešte boj .

Gigi asi aj zabudne aké je to chytať , a dúfam že Borriello aj napriek golu v Juventuse neostane. A tento zápas nevyšiel ani Pirlovi, ten by penaltu už kopať nemal nikdy.....FORZA JUVENTUS !

Reagovat
DelPiero137

Vydrene a zasluzene vitazstvo. Dominancia a spalovanie sanci.

Boriella asi maju spoluhraci vazne radi ked sa s nim tak tesili a aj Gigi prisiel slavit pocas zapasu.

Pekny stadion Ceseny a skvely kotol Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Juve hrálo jako doma

Reagovat
rossoneri89

sice sme vyhrali ale hra bola zla .... presnejsie v 1. polcase katastrofalna a v druhom o nieco lepsia .... ale ide sa dalej .... FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ide sa dalej juve este zavaha, len neviem ci potrebujeme dohnat 3 body alebo ziskat o 1 viac ako oni..rozhoduje pri rovnakom pocte bodov skore alebo vzajomne zapasy v serii A lebo momentalne neviem:))

Reagovat
M11

vzajemne.. musime zavahat 2x

Reagovat
rossoneri89

rozhoduju zapasy takze teoreticky je Juve pred nami o 3 body ale prakticky o 4

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude veeelmi tazke pri tom s kym este juve bude hrat ich defenziva je uzasna v poslednych zapasoch dali dole neapol inter lazio as aj v palerme vyhrali velmi dobre su na tom, ale zase mozu opat uhrat nejake dve remizky s timami v zostupovom pasme:))

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zase o kolo blíž :-)

Reagovat
Pinturicchio

Jinak by mě docela zajímalo, kdy se nám naposled povedlo vyhrát 7 zápasů v řadě ( navíc to skore 19:1 )

Reagovat
M11

moc pekne jak to s Marcem po zapase vsichni oslavili

Reagovat
smazaný uživatel

tak super, a teď Real vyhrát

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

švajnštajger sa tešiť nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som sa pousmial nad našim debilným Slovenskom, v športe ukazovali Hamšíkov gol JEHO SSC Neapol, pričom za neviem koľko rokov tam o Juve, AC či Interi nepadla ani zmienka...ak nerátam ligu majstrov....

Reagovat
smazaný uživatel

to je normální, u nás ve sportu taky dávají jen Čechovu Chelsea, popřípadě Rosickýho Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozné, všade ľudom pchajú len tú PL, poprípade ešte Real alebo Barcelonu.....vôbec nepoznám nikoho mladého kto by fandil tímom z Calcia, mám na mysli moje okolie...okrem Bennesseho

Reagovat
smazaný uživatel

jo je to bída, já taky neznám nikoho kdo by fandil Italskému týmu, dokonce ani Bayernu apod. ..o to víc si vážím a jsem hrdý, že fandím CALCIU a JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ja neznasam PL, forza Calcio, forza Napoli nas sport myslim v TV e fakt onicom ale digisport celkom dobry su musim uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza, no. Málokdo z mladých u nás fandí někomu jinému než Barceloně, Realu, Chelsea, United, Arsenalu či případně Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte sa na teba potom pozerajú ako na debila, že či si normálny ked fandíš nejakým talianskym tímom

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mám jednu odpověď: FUCK PREMIER LEAGUE!

Reagovat
DelPiero137

palec celej konverzacii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, my máme aspoň vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ako keď som sledoval El Clasico a prvy gol mi ušiel, lebo som musel odbehnuť. A ked som sa pytal, kto ho dal, Tak nikto nevedel ako sa vola ten strelec. Hlavne , že všetci fandili Realu a nevedeli kto je Khedira. Hlavne, že poznali Mourinha a Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, a jsem na to hrdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, a jsem na to hrdy

Reagovat
rossoneri89

sport na slovenkych kanaloch sa ani neoplati pozerat ..... stoja za vlecku hnoja

Reagovat
DelPiero137

Slovensko si sport nezasluzi. SA nebola spominana v spravach na komercnych kanaloch ani statnych nepamatam. Ani ked bola dominantna v Europe, proste vobec!

Poznaju big four a dva kluby zo Spanielska, Slovenska futbalova verejnost

Reagovat
smazaný uživatel

ja od 1992 fandim rkc waalwijku (vyhral som na nich vtedy v nike pekne peniaze), potom este fylkiru reykjavik a hjk helsinki (robil som zopar rokov helsinkach, chodil som na nich pravidelne). je tu este niekto kto fandim "malym" klubom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Krupymu jdeš spíš o to, že Calcio je nedoceněné a všichni jím opovrhují. "Každý" se řídí stereotypními hláškami jako "pan západní střih" Csaplár a na Apeniny sotva dohlédne. Malé týmy jsou fajn, ale k nim si najdeš většinou vztah dost ojediněle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

proboha Pirlo dal tyc, neudelal zadnej hyperkiks.. nevim proc kolem toho kopani penalt delaji vsichni takovy halo, vcera to nedal ani Messi a kvuli tomu cela Barcelona vypadla ze semifinale LM.. a nikdo to nesvaluje na jeho penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

však pohoda, ale už když nedal proti AS, to měl jít kopnout teď Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Juve VYTRVAT!

Reagovat
kiwwi

Juventus have equalled a Serie A record by staying unbeaten in their 1st 34 matches of an Italian top flight season (AC Milan in 1991/1992)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Mr.Jindros

Snad Interu v derby s AC o něco půjde. Neracůri!

Reagovat
smazaný uživatel

Stramačóny snáď pripraví nejakú dobrú taktiku na eliminovanie Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ronaldo dal letos 19 golů z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nám včera ukázal Messi, tak je to docela úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem ke 2 neproměněným penaltám Pirla v posledních 2 zápasech je to úspěch, ale 19?

Reagovat
smazaný uživatel

a tu nejdůležitější stejně nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to jsem se hodne smal, vzhledem k tomu srovnavani s Messim, kdyz ji nedal Leo

Reagovat
Kenneth

To je co za kravinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal to komentator vcera.. mysleno ve vsech soutezich asi

Reagovat
smazaný uživatel

Gólová spolupráca medzi Militom a Sneijderom mi pripomenula staré časy. Konkrétne zápas Inter vs Barcelona. Až sa mi tlačia slzy do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello dedicates goal to Fortunato..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přeci jen to není zase až takový ocas, ještě vylepšit image a bude OK

Reagovat
smazaný uživatel

Prd, zase tak zle nevypadá. To se zkrátka dnes nosí ulízané patky jsou zase zpět

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten knírek ala Eddie Murphy?

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to za chvíli shodí

Reagovat
smazaný uživatel

to doufám, knírky nesnáším, i když takovýmu Eddiemu to sluší

Reagovat
smazaný uživatel

pred chvilou som prisiel domov a vidim 1-2 uz sa ani nerozculujem , snival som a prial som si aby sme hrali kombinacny futbal a dlhu dobu enriquemu stale veril ze ono to pojde ale uz STOP. chcem spet tradicny taliansky klub nie saskarnu skurvenu.....l ten " projekt" bol uplne zbytocny a k hovnu cely ten projekt splachnime do hajzla . enrique vypadni ty pajac.zasraty zelovocar bradaty ,smradlavy,zhnity . na fife si mazem sezonu,ja dal trenera timu podla skutocnosti luis enrique ponizenie...jedine co potessilo ze totti si golik pripisal,enrique by si musel zozrat psie hovno aby som ti to uveril,zahadzat ta pokazenymi rajcinami ty smrad.hlavne ze sme sa upisali s disney .pre enriquho nova uloha moze tam hrat sasa,amici urobte daco dobre a vyuzite NASU na pozorovaie enriqueho,mimozemstan spanielsky ...takto uz nie,nie a nie

Reagovat
smazaný uživatel

joooo

uz len 3 body na LM, to musi vyjst

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro dramaticky boj o scudetto az do konce a rozhodnuti o zisku titulu pro AC v derby

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

MARCOOO BORRIELLOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! yes je to tam!!!!!!!! tolik sem mu to pral zustan s nama do pristi sezony a Matri bye bye... hlavne doufam ze ted chytnul sebevedomi a ze tam rozbombi vsechny

JUVEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
DelPiero137

Neodpisujte Matriho koli tomu ze dal Marco gol . Matri si ma uz ziskal, akurat mi vadi ze nema formu posledne zapasy. Ale nato mame siroky kader aby sme nahradzovali hracov bez formy. Kazdy ma obcas utlm. Marco si ma este musi zikat , tie oslavy golu boli pekne ale este chvilku musi bojovat aby si ma ziskal. A tie reci ze nedava goly ale podstatne je aby Juve vyhravalo ok, ale neoblbne ma tym , to moze povedat hocikto a uznam to len u Alexa a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

me vubec nejde o to, ze si me ziskal nebo tak... Marco je podle me este furt horsi jak Matri (i kdyz tesne)... problem je v tom, ze Matri stoji 18M a Marco jenom 8M... uprimne Matri se mi na hristi skoro nikdy nelibil... je pomalej, prumernej v soubojich, prumernej ve vzduchu a jedina jeho prednost je, ze si umi najit tu spravnou pozici pro zakonceni... jestli mame mit jako patyho utocnika hrace za 18M nebo za 8M, tak vyber jasne pada na Marca...

ted jde tedy jenom o to, jestli dokazem koupit toho top utocnika + nekoho na urovni Matriho za nizsi cenu... zakladni utok by mel bejt tedy top player + Quaglia, pripadne top player + Vucinic, podle toho kdo z nich ho lip doplni...

Reagovat
smazaný uživatel

Boriello mluví moc hezky, asi mu odpustím a budu mu věřit a to ne jen pro včerejší gol, ale hlavn ěproto jak mluví o Juve a o Contem.Juve dokáže změnit hráče, věřím že Marco zůstane, promiňte fanoušci Juve

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, co ukáže v dalších zápasech ( a že by toho mělo být opravdu hodně ), ... těch 8 milionů je za to, co zatím předvedl, hrozně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se ve vápaně rychle orientuje, když se dostane k balonu. Proti Ceseně nechytatelně zakončil na zadní tyč, ikdyž děcka na fcjuventus.cz psali, že ani nevěděl jak to kopl. Podle mě je golovej, vždycky byl, jen si musí začít věřit a možná zvyknout na ten systém a víc se dostávat do golovek - to byl a je zatim jeho největší problém. V zakončení dost možná bude lepší než Mirko a Matri. Věřim, že proti týmu ze spoda tabulky ještě nějakej důležitej gol přidá a to, že na podzim nedal žádnej gol za Řím? Však se stačí podívat na toho španělskýho chuje na lavičce a musí být vše jasné, navíc s nim nepočítal. Conte mu dost možná dodá ztracenou sebedůvěru. Od roku 07 dal ve třech různých týmech přes 10 branek v jedné sezoně, což neni náhoda kor, když ani v jednom z nich neměl pořádnej čas pořádně se usadit a daptovat. Třeba to po odchodu Alexe a nenávratu "žakvinty" bude ideální čtvrtá nebo pátá volba do útoku a na hřiště se dostame, když se bude hrát na třech frontách a třeba se někdo zraní.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby se přiblížil té bojovnosti, co ukazoval v AC a dával tak 15-tku za sezonu, tak by to byl dobrý kup. Jinak může být třeba golovější, než Mirko, ale u toho to není jen o golech, letos jeden z našich nejdůležitějších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nebál dát od záčátku v dalším kole Mirka a Marca vedle sebe a po poločase podle vývoje tam poslat Alexe nebo Matriho, kdyby to Marcovi nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

On to hlavně není žádné dřevo, viz ty jeho akrobatické góly, voleje atd. Ale když je v pohodě, tak je hodně platný, ukázal to v AS, AC, Janovu, nevidím důvod, aby se ještě nerozehrál i v Juve. Asi bych si ho ponechal, ale ne třeba na úkor žeby nepřišel Destro.

Reagovat
Pinturicchio

Ten mladík přijde asi určitě, asi Gabbiadini nebo právě Destro. Bych to viděl tak, že po sezoně odejde Alex ( ) a jeden z dvojice Matri - Quagliarella, spíš ale Sandro.

Reagovat
Largo

Přesně...snad nikdy nezapomenu na jeho luxusní gól za AS proti Kluži....unikátní!

Reagovat
Pinturicchio

200. pro vítězství Juve v následujících třech zápasech v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Keisuke Honda údajne posilní Lazio v letnom prestupovom období, cena prestupu by sa mala pohybovať v okolí 18 miliónov eur. Keďže by sa jednalo o druhého ofenzívneho hráča popri Edersonovi, špekuluje sa o odchode Hernanesa, záujem by mohli mať Juve, Arsenal, AC či Inter

Reagovat
Mr.Jindros

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, když to říkáš ty, tak jsem klidný

Reagovat
smazaný uživatel

jsem říkal, že příjde v létě

Reagovat
Pipo123

Zbytočné

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
Pipo123

Myslíš že bude ku prospechu ?

Reagovat
smazaný uživatel

místo Hernanese ideální hráč

Reagovat
smazaný uživatel

(ale hlavně pak ty kecy, že šel do Lazia budou k nezaplacení )

Reagovat
Pipo123

proč ? myslíš kecy typu že má naviac atd ? já ho stejne moc nechcem, nevadí mi ako hráč, ale je to džaponec

Reagovat
smazaný uživatel

dej si už facku jo, že ho chtěli do Arsíku a pod...

Reagovat
Pipo123

Heh inak Gamberini do Bologne Lotito schop sa, kup to, kupuj to všecko

Reagovat
smazaný uživatel

Honda? tutove, rozdilovy hrac kor pro LM

Reagovat
smazaný uživatel

ved teraz mal ist za 14 a nechceli ste ho a teraz tolko priplatite?

Reagovat
Pipo123

Jojo bolo to údajne 13 a teraz by malo byť cca 18.

Reagovat
Maritazzi

V souvislosti s AS se spekulují jména jako AVB, Benítez, Spalletti, Blanc, Rijkaard a Prandelli. Tak polovina z nich by se mi i líbila.

Reagovat
smazaný uživatel

První dva raději ne z deště od okap.

Reagovat
Maritazzi

Právě první dva a Rijkaard se mi nelíbí.

Reagovat
Pinturicchio

Benítez ne, AVB by byl docela risk, ale zase kdyby se mu dala důvěra a přivedli správní hráči, ... ale podle mě by měl s Tottim problémy jako v CFC ( takoví dva kohouti se nesnesou ), jinak zbytek dobrý. Hlavně, ať už je Španěl pryč, chci vidět Romu před Laziem.

Reagovat
Pipo123

Fuck you

Reagovat
Pinturicchio

Tebe mám rád, Pipo, ale Lazio ne

Reagovat
Pipo123

Ta toto ne, ta já fandiť Juve, držať palec pri Scudette a ty mňa takto pichnúť do ritného otvoru, zozadu k tomu ešte, ta toto ne. Od dnes vám už nedržím palce, preklínam Juve do tých najčernejších hlbín samotného pekla Moggiho. Toto je hnus velebnosti,

Reagovat
Pinturicchio

Jestli kvůli tomu ted přijdeme o Scudetto, tak se asi zabiju.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

A já pokud náhodou zapomeneš , tak ti to připomenu .

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Nesmúť, má to aj jedno plus, skončíš spoločne s Del Pérom

Reagovat
Pinturicchio

Ale ty bys měl být smutný, ... když vyhrajeme Scudetto i bez tvé podpory, tak nebudu mít rád nejen Lazio, ale i tebe.

Reagovat
Pipo123

Už žiadny sex, bukake, gangíg s 10, Bianco, Krupy a spol ?

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tak toto nééé, FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si na pissing a petting

Reagovat
Largo

Benitez ne!!!! Ten ať se vyhýbá AS oooobloukem. AVB je risk, Rijkaard to samé...Takže nejlíp Spalletti nebo Blanc...připojil bych ještě Carlita...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Juventini, ja by som si Borriella nechal iba ak by strelil ešte 5 golov a zmenil look....

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud má přijít ještě špičkový útočník, tak by byl v útoku strašný přetlak... (Alex zůstane samozřejmě)

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, a stále si myslím že namiesto Borriella by sa kľudne uchytil zdravý Cenzo, ktorý je navyše sympaťák....taká piata voľba do útoku, kedže budeme hrať tri súťaže..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele