33. kolo
24.04.2012 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Chievo Verona 1:0

Atalanta doma udolala jedinou brankou Maximilliana Moraleze 1:0 Chievo a znovu se více přiblížila vytoužené záchraně. Navíc svého soupeře předskočila v tabulce.

Zápas na stadionu Atleti Azzurri D’Italia začali lépe hosté, tedy přesněji řečeno byli o něco aktivnější. Po čtvrthodině hry to ale byli domácí, kteří měli první velkou šanci zápasu. Moralez dokonce vstřelil branku, ale ta nebyla pro ofsajd správně uznána.

Ve 35. minutě mělo velkou příležitost i Chievo, jmenovitě český záložník Kamil Vacek. Bývalý hráč Sparty z dálky napřáhl a těsně minul horní růžek Consigliho branky. Více se diváci v prvním poločasu nedočkali, do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu. Oba celky jakoby se neměly čím překvapit. Změna skóre se udála až v 72. minutě! Schelotto našel přesnou příhrávkou Maxiho Moraleze, který pohotově vypálil na vzdálenější tyč a rozvlnil síť Sorrentinovi branky - 1:0 pro Atalantu. Chievo se sice následně tlačilo dopředu, ale obrana Atalanty si vedla pozorně. Čtyři minuty před koncem se sice natlačil k hlavičce Théréau, ale větší nebezpečí pro branku Consigliho to neznamenalo. Atalanta dovedla zápas úspěšně do vítězného konce a výrazně se přiblížila záchraně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz, football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele