Serie A - souhrn 31. kola

02.04.2011, 19:53, aktualizováno 03.04.2011, 22:37
Komentáře a souhrny
Velké milánské derby zcela jasně ovládlo AC, které konkurenční Inter porazilo 3:0 a přiblížilo se vysněnému Scudettu. Toho však v neděli překonal Cavani, který vsítil další hattrick a byl hlavní hvězdou úžasného zápasu s Laziem, který nakonec Neapol vyhrála 4:3. Juventus dobyl Řím, Udinese prohrálo v Lecce, Catania deklasovala Palermo.

AS Řím - Juventus FC 0:2

03.04.2011 20:45

Góly: 60. Miloš Krasić, 74. Alessandro Matri

Ve večerní dohrávce kola zvítězil Juventus na hřišti římského AS a přiblížil se evropským pohárům. Naopak Římu se opět vzdálila první čtyřka. Utkání se rozhodlo až ve druhém dějství, kdy se nejprve trefil Krasič a po něm pojistil výsledek Matri.

První práci měl brankář Staré dámy Marco Storari, nebezpečnou střelou ho protáhl Mirko Vučinič. Po půlhodině hry zakončil z těžké pozice Totti a míč směřující do branky na poslední chvíli hosté odkopli. Giallorossi byli aktivnější, další De Rossiho střelu vyrazil pozorný Storari.

Skóre se poprvé změnilo po hodině hry, Grosso se rozpomenul na své nejslavnější časy v dobách mistrovství světa v Německu, u lajny zasekl a pak poslal přesný centr, který rovnou z voleje propasíroval za Doniho záda Miloš Krasič - 0:1. Za chvíli bylo před Donim znovu horko, Pepe měl spoustu času rozmyslet si, kam umístí střelu, jenže zaváhal a napálil přímo brazilského brankáře ve službách Říma. Na obhajobu Říma lze říci, že měl i dost smůly. Po střele Menéze se totiž ozvalo břevno. Vzápětí opět upaloval Juventus a Krasič z úhlu nepropálil Doniho.

Juventusu se podařilo vstřelit pojistku, Římu selhala ofsajdová pas a Alessandro Matri se řítil sám na branku, celou situaci zvládl zkušeně a přízemní střelou zvýšil na 2:0 pro Juventus. Giallorossi se ani za tohoto stavu nevzdávali, nicméně Stará dáma bránila dobře a výsledek už nepustila.

Více informací k zápasu

Parma FC - AS Bari 1:2

03.04.2011 15:00

Góly: 80. Amauri - 64. Alessandro Parisi, 90. Édgar Álvarez

Poslední Bari dokázalo senzačně vyhrát v Parmě 2:1 a ještě oživilo naděje na záchranu. Parmě nebylo nic platné, že byla po celý zápas lepším týmem. Hosté rozhodli až v nastaveném čase prostřednictvím Alvareze.

Parma byla po celý zápas lepším a aktivnějším týmem, jenže svojí převahu nedokázala zužitkovat. Centr Candrevy minul Amauri a na přední tyči pro změnu hlavičkoval Angelo, dobře přitom zasáhl brankář Gillet. Gialobllu pokračovali v ofenzivním snažení, Crespo možná trochu hamounil a místo přihrávky volil střelu, která se však mezi tři tyče nevešla. Před koncem prvního poločasu měl na své kopačce vedoucí trefu domácí Angelo, ovšem to by si musel řádně seřídit mířidla.

Obraz hry se po změně stran nezměnil, Amauri v pádu opět minul branku a Candrevu zase vychytal skvělý Gillet. Parma tlačila, ale nic z toho. Angelo trefil jen dobře postaveného obránce a na ukazateli skóre nadále svítilo 0:0.

V 64. minutě dostalo utkání jiný ráz, protože jako blesk z čistého nebe se prosadili hosté. Stalo se tak prakticky z jejich první vážné situace. Parisi si při zahrávání přímého kopu nechal přiťuknout míč a přesnou střelou poslal Bari do překvapivého vedení - 0:1. Pro Parmu to byl velmi krutý výsledek, nicméně nevzdávala se a nadále Bari tlačila. Deset minut před koncem se i ona dočkala branky, ze vzduchu se neomylně trefil Amauri a srovnal na 1:1.

Jenže to ještě nebyl konec. Parma pochopitelně pokračovala v náporu, jenže zapomněla na zadní vrátka. Obraně domácích utekl Alvarez a rozhodl o senzačním vítězství Bari.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Cagliari Calcio 0:1

03.04.2011 15:00

Góly: 16. Robert Acquafresca

Fotbalisté Janova podali další matný výkon a z domácího zápasu s Cagliari nemají ani bod. Ač je vítězství Isolani na Marassi poměrně překvapivým výsledkem, za dnešní výkon si hosté tři body určitě zaslouží. Zápas rozhodl jediným gólem Robert Acquafresca, bývalý hráč Grifů.

Ani poslední vzájemné zápasy v Janově totiž nenasvědčovaly tomu, že by mohlo Cagliari tříbodově uspět. V posledních čtyřech střetnutích na Marassi padlo 19 branek a pokaždé vyhrál Janov.

V úvodu zápasu nejprve zkoušeli štěstí Nainggolan s Acquafrescou, gól padl až z další akce v 15. minutě. Biondini si na pravé straně zvedl míč a parádním stříleným centrem našel hlavu Acquafrescy, který otevřel skóre. Janov se nezmohl na prakticky žádný odpor, útočilo se především na domácí branku. Eduardo si musel poradit s další Acquafrescovou hlavičkou a Pericovou tvrdou ranou.

Po půlhodině hry se ozvala i branková konstrukce, tu po trestném kopu hlavou nastřelil Simone Missiroli. Až ve 33. minutě Grifové poprvé vážněji ohrozili soupeřovu branku, Palaciova dobrá střela ale na Agazziho nestačila, protože i on předvedl skvělý zákrok.

I ve druhém dějství pokračovalo Cagliari v tlaku. Lazzarri šel sám na Eduarda, ale ten stačil vyběhnout a zneškodnit ho. Pak si Eduardo připsal další zaváhání při standardní situaci a na brankové čáře ho musel zastoupit Omar Milanetto. Hosté sice byli jasně lepší, ale nedokázali přidat druhý gól, a tak v závěru ještě doufal ve vyrovnání Janov. Palacio ovšem branku netrefil a gól Flora Florese nemohl být uznán pro jasný ofsajd. Cagliari si tak odváží tři body za vítězství 0:1.

Více informací k zápasu

AC Cesena - ACF Fiorentina 2:2

03.04.2011 15:00

Góly: 18. Luis Jiménez, 86. Fabio Caserta - 35. Alberto Gilardino, 69. Riccardo Montolivo

Remízou 2:2 skončilo utkání mezi Cesenou a Fiorentinou. Domácí obstarali úvodní trefu zápasu, ale Viola dvěma brankami otočila. Poslední slovo měli znovu domácí, kteří vyrovnali na 2:2, ovšem v závěru dokonce mohli vyhrát.

Diváci na stadionu Dina Manuzziho nemuseli na úvodní branku čekat příliš dlouho. V 18. minutě se totiž postavil k volnému přímému kopu Jimenez a s trochou štěstí propálil zeď i brankáře Boruce - 1:0 pro Cesenu. Viola se pokoušela o okamžitou odpověď a byla blízko vyrovnání. Po hlavičce Natalito totiž zazvonila levá tyč Antonioliho branky. I nadále se musela Cesena bránit, přízemní střelu Vargase vyrážel Antonioli, ale ve 35. minutě už byl krátký. Gilardino se položil do Vargasova centru a taktéž s notnou dávkou štěstí srovnal na 1:1. Brankář Antonioli obdržel potupné jesličky. Nic podstatného už se do konce prvního poločasu nestalo, oba celky šly do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Další branky přinesl druhý poločas. Santana přiťukl míč a Montolivova technická a především dobře umístěná rána k tyči skončila v síti. Fiorentina dokonala obrat a vedla v Ceseně 2:1. Zápas ještě nekončil, Cesena za pár minut vyrovnala, ale pro ofsajd nebyla branka uznána. Domácí to nemuselo příliš mrzet, neboť z další akce už dosáhli regulérní branky. Směr střely změnil tečí Caserta a Boruc s tím nemohl nic dělat - 2:2.

Polský brankář ve službách Violy pak svůj tým zachránil, když vychytal jasnou gólovou hlavičku Boghdaniho, ten tak doslova odmítl tříbodový zisk pro Cesenu. Utkání skončilo spravedlivou remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Città di Palermo 4:0

03.04.2011 15:00

Góly: 48. Federico Balzaretti (vl.), 61. Gonzalo Bergessio, 67. Pablo Ledesma, 76. Simone Pesce

Sicilské derby mezi Catanií a Palermem mělo jasného vítěze, a to sice domácí Catanii. Ta zásluhou skvělého druhého poločasu rozstřílela Cosmiho svěřence 4:0 a v tabulce jí patří čtrnácté místo.

První poločas toho příliš nenabídl, jakési šance sice byly, ale nešlo o nic, co by zvedalo diváky ze sedadel. Snad jen Bačinovičova střela měla gólové parametry, nicméně brankář Andujar nemusel zasahovat.

Branky začaly padat až ve druhém poločase a to výhradně do branky Palerma. Při prvním brance hrubě chyboval reprezentační obránce Balzaretti, jenž sklepl centr jednoho z domácích přímo na protihráče a s cílem zabránit chybě si vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Catanii. Za chvíli hrozil Bergessio, jenže obrana Palerma ho znegovala a domácí zahrávali pouze rohový kop. Palermo bylo ve druhém poločase neškodné, jedinou hrozbu představovala střela Hernandeze, která šla však těsně vedle.

V 61. minutě přišla druhá branka Catanie a po ní se obrana a hra celého Palerma totálně sesypala. Při druhé brance domácích překonal ofsajdovou past Bergessio a sám proti Siriguovi nezaváhal - 2:0 pro Catanii. Uběhlo sotva šest minut a už to bylo 3:0. Obrana hostí selhala a Ledesma doslova dotlačil míč za brankovou čáru.

Zlomené Palermo bylo v šoku a do konce zápasu muselo spolknout ještě jednu hořkou pilulku v podobě čtvrtého zásahu. Pesce se dostal před Sirigua a lehkým obloučkem dokonal zkázu Palerma - 4:0. Catania tak potvrdila, že se jí v posledních letech v derby daří a Palermo deklasovala čtyřmi brankami.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - UC Sampdoria 0:0

03.04.2011 15:00

Góly: -

Tak trochu očekávaně skončilo střetnutí Chieva se Sampdorií bez branek. Zatímco veronskému celku bod příliš neuškodil, pro Sampdorii je to stále málo. Její náskok před osmnáctým místem činí pouhé dva body.

Hned z kraje by se slušelo říci, že utkání nenabídlo vůbec nic. Diváci se na stadionu Bentegodi doslova pronudili k remíze 0:0. V prvním poločase vystřelily oba týmy jenom jednou a pokud se nestřílí, těžko se může vyhrát. Nejblíže brance byl určitě Daniel Gastaldello, který málem zužitkoval centr kapitána Angela Palomba. Na druhé straně hlavičkoval kanonýr Sergio Pellissier, ale stejně jako Gastaldello neuspěl.

Druhý poločas byl podobný, Biabiany hlavičkoval vedle a Palombův přímák vytěsnil Sorrentino. Tento okamžik byl vůbec nejzajímavějším v celém utkání. Nic více se nestalo a remíza 0:0 je spravedlivá. Pro Sampdorii je to další ztráta, neboť se opět více přiblížila sestupu, než záchraně. Chievo je s šestatřiceti body třinácté.

Více informací k zápasu

US Lecce - Udinese Calcio 2:0

03.04.2011 15:00

Góly: 48. Andrea Bertolacci, 65. Andrea Bertolacci

Neuvěřitelná série Udinese skončila. Postaral se o to překvapivě výběr Lecce, který favorita skolil dvěma brankami. Dvěma brankami přiblížil Lecce k záchraně Bertolacci.

Lecce se snažilo favorita zaskočit aktivní hrou a to se mu dařilo. Domácí byli lepším a aktivnějším týmem, ale co se týče stoprocentních šancí, těch příliš nebylo. Z dobré pozice těsně netrefil branku Di Michele a na druhé straně trefil z přímého kopu pouze zeď kanonýr Di Natale. Mírnější převaha Lecce v prvním poločase k brance nevedla.

Domácí se dočkali až ve druhém poločase, Di Michele se proháčkoval obranou Udinese až k brankáři a zejména z jeho skvělé práce vytěžil úvodní branku zápasu Bertolacci - 1:0 pro Lecce. Udinese bylo lehce v šoku, ale mohlo vyrovnat. Abdi ale orazítkoval tyč. Lecce ale bylo při chuti, další branka se nesla vzápětí, ale míč směřující do branky na poslední chvíli odkopl obránce Zapata.

Pětadvacet minut před koncem se podařilo domácím vstřelit druhou branku. Jeda zatáhl míč až před svatyni Udinese a zde naservíroval míč před prázdnou branku skórujícímu Bertolaccimu - 2:0 pro Lecce. Udine se nevzdávalo, ovšem domácí výběr hrál velmi dobře a pozorně a nadějný výsledek si pohlídal.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - SS Lazio 4:3

03.04.2011 12:30

Góly: 60. Andrea Dossena, 62. Edinson Cavani, 82. Edinson Cavani (pen.), 88. Edinson Cavani - 29. Stefano Mauri, 56. André Dias, 68. Salvatore Aronica (vl.)

Pokud vaší programem dnes po obědě nebyl duel na Stadio San Paolo, pak můžete skutečně litovat. Neapol s Laziem totiž připravily úžasnému publiku famózní představení, které bylo vyšperkováno sedmi góly. Neapol sice prohrávala už o dva góly, ale pak se probudil střelec Cavani a hattrickem římského soupeře sestřelil. Partenopei tak nadále živí naděje na titul.

Neapol měla po včerejší prohře Interu postaráno, protože v případě vítězství by se před něj dostala na druhé místo a zároveň by si udržovala tříbodový odstup od vedoucího Milána. Body však potřebovalo v boji o evropské poháry i Lazio.

Na San Paolo byla opravdu vynikající atmosféra, ve které to muselo hráčům hrát samo. V úvodu duelu kouzlili Marek Hamšík s Ezequielem Lavezzim, ale ze všeho nakonec byl jen rohový kop. Lazio hrozilo z protiútoku, ale Zarateho v šestnáctce zastavil pohotovým zákrokem Aronica. První z brankářské dvojice se musel činit Muslera, se střelou Hamšíka z pravé strany si poradil.

Ačkoliv větší tlak si v úvodu vypracovali Azzurri, byli to Římané, kdo se ujal vedení. Běžela 29. minuta, Stefano Mauri se zmocnil míče, skvěle prokličkoval mezi všemi soupeři a šajtlí přesně mířenou ranou překonal De Sanctise. Neapol doma inkasovala po dlouhých čtyřech hodinách a chtěla rychle vyrovnat.

Zanedlouho to však mohlo být už o dva góly, tentokrát však Brocchiho centr Mauri do branky neusměrnil. Po chybě v domácí obraně mělo Lazio další slibnou příležitost, ale Sculli situaci zmařil nahrávkou do ofsajdu.

Po změně stran testoval Musleru z dálky Hassan Yebda. Ačkoliv si Biancocelesti nevytvářeli vpředu tolik šancí, v 58. minutě znovu udeřili. Dlouhý volný přímý kop Garrida našel ve vápně stopera Diase, který z voleje skvěle zavěsil. Nicméně tentokrát už dokázali domácí bleskurychle odpovědět. Lavezzi posadil trestný kop na hlavu Dosseny a na světelné tabuli po hodině hry svítilo skóre 1:2.

Jenže takový stav nevydržel ani dvě minuty. Další trestný kop domácích našel Hamšíka, který poslal zpětnou přihrávku na Edinsona Cavaniho a domácí ostrostřelec se v zakončení nemýlil. V 66. minutě to mohlo být neskutečných 3:2, ale Muslera pohromu z kopačky Mascary zastavil.

Pak se ujali slova znovu hosté a Brocchi nebyl daleko skórování. Jeho střelu však zastavilo břevno a následné odražení od země rozhodčí jako gól neuznali, ačkoliv opakovaný záběr naznačil, že míč možná brankovou čáru skutečně překročil. Nicméně Lazio nemuselo smutnit, protože zanedlouho se třetí branky stejně dočkalo. V 68. minutě po levé straně unikl Zarate, jeho střelu sice De Sanctis vyrazil, ale jen před sebe, kde dobíhal nešťastník Aronica a míč si srazil do vlastní sítě.

Drama na San Paolo pokračovalo. Deset minut před koncem, kdy napětí gradovalo, fauloval ve vápně Cavaniho Biava a od sudího Bantiho uviděl nekompromisní rozhodnutí v podobě červené karty a nařízeného pokutového kopu. Ten Cavani bezpečně proměnil a vyrovnal na 3:3. Domácí pak v závěrečných minutách vyvinula na soupeře obrovský tlak a nakonec se vyplatilo, v 88. minutě totiž Neapol dokonala skvostný obrat z 0:2 na 4:3. Cavani zbystřil vybíhajícího Musleru a snažil se ho přehodit. Ačkoliv si gólman na míč sáhl, nedokázal ho dostatečně vyvést z dráhy, a tak nakonec doplachtil až do sítě, načež v Neapoli vypuklo hromadné nadšení.

Závěr zápasu příliš neunesl Giuseppe Sculli, jenž se pustil do potyčky právě s Cavanim, za což nakonec oba uviděli žluté karty. To znamená, že Cavani nebude moci nastoupit proti Bologně. Mnohem důležitější ale je, že svým hattrickem dnes pomohl porazit Lazio.

Více informací k zápasu

AC Milán - Inter Milán 3:0

02.04.2011 20:45

Góly: 1. Alexandre Pato, 62. Alexandre Pato, 89. Antonio Cassano (pen.)

Milánské derby tentokrát vyznělo lépe pro AC Milán, který si jednoznačnou výhrou 3:0 pojistil vedení už na pět bodů. Inter si přitom mohl odnést debakl, kdyby několikrát skvěle nezasáhl Julio Cesar. K vidění byly i červené karty, na straně Interu jí viděl Chivu a měla mnohem vážnější následky než závěrečné vyloučení Cassana. Hrdinou zápasu byl dvougólový Alexandre Pato.

Derby della Madonnina mělo začátek jako hrom! Inter se nestačil ani rozkoukat a už prohrával 1:0. Obrana Nerazzurri nedokázala odvrátit první nebezpečí a dorážející Pato měl snadnou úlohu - 1:0 pro AC Milán. Odpovědí Interu byl pouze nepřesný přímý kop v podání Wesleyho Sneijdera a zazděná tutovka Giampaola Pazziniho, při této akci se vyznamenal brankář Abbiati. Ve 36. minutě zachránila Inter branková konstrukce, střílel středopolař Mark van Bommel. Poslední šanci prvního poločasu měl autor první trefy Pato, ovšem tentokrát takové štěstí neměl a branku přestřelil.

Nerazzurri toho v prvním poločase moc neukázali a ani ve druhém to nebyla žádná sláva. Navíc od 54. minuty šel Inter do desíti, neboť Chivu uviděl rovnou z fleku červenou kartu. Stalo se tak poté, co fauloval v tutovce Pata.

S Interem bylo amen po hodině hry, krásnou akci Rossoneri zakončil střílenou přihrávkou Abate a druhou brankou Alexandre Pato - 2:0 pro AC Milán. Allegriho hoši pak měli spousty dalších šancí na třetí branku. Před Robinhem skvěle zasáhl Julio Cesar a tento brazilský minisouboj se za pár minut opakoval se stejný výsledkem, přitom Robinho byl dvakrát před Cesarem úplně sám. Branku nedal ani Boateng, jehož na poslední chvíli zablokoval obránce Ranocchia. Třetí branku se nakonec podařilo vstřelit, Flaminiho zásah ještě nebyl pro těsný ofsajd uznán, ale zákrok Zanettiho na střídajícího Cassana byl penaltový.

Sám Cassano si vzal míč a svojí první brankou v milánském derby stanovil výsledek na 3:0. Branku oslavil sundáním dresu, za což se uděluje žlutá karta, sám Cassano ještě netušil, že to pro něj bude mít fatální následky. Už za pár minut totiž zbytečně fauloval a druhá žlutá znamenala Cassanovo vyloučení. Na průběh výsledku už to nemělo žádný vliv, AC ovládlo derby a vyhrálo 3:0.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Bologna FC 3:1

02.04.2011 18:00

Góly: 4. Perparim Hetemaj, 9. Davide Zoboli, 66. Andrea Caracciolo (pen.) - 30. Marco Di Vaio

Důležitý krok na cestě za záchranou učinila Brescia, která doma přehrála nevyzpytatelnou Boloňu 3:1. Domácí měli famózní vstup do utkání a během osmi minut rozhodli o třech bodech.

Na centr Zambelliho si v pohodě naběhl nehlídaný Hetemaj a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Brescii. Obrana Boloni byla nedůrazná i po dalších čtyřech minutách, Brescia udeřila znovu ze vzduchu, tentokrát se dostal k hlavičce Zoboli a tak trochu překvapil brankáře Viviana - 2:0 pro Brescii. Po půlhodině hry vykřesal naději na bodový zisk letošní ostrostřelec Marco Di Vaio. S obranou domácích si udělal co chtěl a pak i s trochou štěstí překonal brankáře Arcariho - 2:1. Do konce prvního poločasu se skóre nezměnilo, nicméně Boloňa měla ve druhém poločase stále o co hrát.

Definitivní konec nadějí udělala 66. minuta. Caracciolo byl uvnitř pokutového území faulován a sám pak proměnil nařízenou penaltu a definitivně stvrdil důležité vítězství domácího týmu nad Boloňou 3:1. Boloňa už se na žádný odpor nezmohla a Brescia si vedení pohlídala. Domácí se tak alespoň do neděle posunuli na nesestupové pozice.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán31198454:2265
2.SSC Neapol31195750:3062
3.Inter Milán31186756:3560
4.Udinese Calcio31175956:3256
5.SS Lazio31166939:2954
6.AS Řím31148947:4350
7.Juventus FC31139947:3848
8.Città di Palermo311341445:5043
9.ACF Fiorentina311012937:3342
10.Cagliari Calcio311261337:3642
11.Bologna FC3111101034:4040
12.Janov CFC311091229:3439
13.Chievo Verona318121130:3236
14.Calcio Catania31981429:4035
15.UC Sampdoria317111325:3432
16.Parma FC317111330:4332
17.US Lecce31871633:5231
18.AC Cesena31791527:4330
19.Brescia Calcio31781627:3929
20.AS Bari31481919:4620
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (418)

Přidat komentář
One-Real

Kurzy před zápasem, 1,4 na výhru Brescie, to to bylo podplacené?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si řikal..

Reagovat
M11

dival se nekdo ?? vypustili to ?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to podplacene a uz jsem cetl na nejmenovanych italskych serveru ze uz tento zapas vysetruje policie!

Reagovat
Shevchenko

Ale nebylo.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Jajinek

fantagazzetta dokonce doporučovala, at lidi zkusí 02...takže asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by to bolo podplatené, vyhral by Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase toho nech.

Reagovat
maras93

Jdi spát , už je na tebe moc pozdě.

Reagovat
Slejdy

no neco na tom urcite bude,nemuze jen tak vzniknout kurs 1,4 tim, ze ten tym proste musi vyhrat,aby drzel nadeji na Serii A..zitra jsem zvedavy na to Chievo vs Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

Patooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

cista penalta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme čo zajtra Doria a Genoa,dnes zo štyroch "podplatených" zápasoch Serie B vyšli iba dva

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ti říkal, že je to kravina... Bohužel tenhle zápas jsem hrál docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

sampdoria snad prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Seedorfova vyjebávka ze stoje s dvěma hráči Interu.... nádhera Pořád je to pan hráč.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takový divný derby, nelíbí se mi to.

Reagovat
didosh

proč???

Reagovat
didosh

Fajné přivítání Antonia

Reagovat
didosh

Pecka!!!!!!

Reagovat
didosh

čekal jsem že Tonda sundá dresík..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter si za tohle může sám dneska totální kolaps

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Cassano má psychiku jako Mutu

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřemýšlí.

Reagovat
didosh

pŘESNĚ ZA STAVU 3:0 a v takovém čase kdy už každý čekal na hvizd udělá takový kure.ský faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Mutua nemá někdy se taky chová jako blázen ale rozhodně není jako Mutu..... Navíc dneska dostal 1. žlutou za sundání dresu a pak za ten faul a to se může stát musel bejt ve velký euforii takže když už tak ten dres to omlouvá jinak ten zákrok na konci si mohl odpustit...

Reagovat
didosh

hej on ji fakt dostal,zrovna jsem to říkal:sundá dres 1.žlutá a pak dostane druhou a je to tady!!!Cassano,Cassano....

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace ac...derby to bylo bezva..forza calcio

Reagovat
didosh

FORZA CALCIO

Reagovat
GEGE

Je to tam Díky všem za skvělý výkon dnes není co vytknout.Naprosto zaslouženě.Ukázalo se kdo je momentálně v Itálii nejlepší Jde se slavit.

FORZA MILAN!MILAN PER SEMPRE!!!!

Reagovat
Tomanatura

Ještě o ničem rozhodnuté není, příští týden to bude zase o 2 body a pak se uvidí. Můj favorit je stále Inter, i když toto teda byl konec. Leonardo za dnešek jednoznačné " ", nechápu, proč nehrál místo jednoho z "P" Kharja a nehrálo se normální klasické obyčejné 4312 + Pazzini měl jít dolů už o poločase.

Gratulace Patovi, líbil se mi Seedorf, Gattuso a Boateng.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to nějak nepobral. Proti záloze AC trojčlenná záloha Interu se Sneijderem a za nima navíc Ranocchia-Chivu. To se musí v záloze pořádně zpevnit. Odepsal to v podstatě od začátku. Jeho trenérské skóre z derby je, jak furt opakoval komentátor, 0:9 a náhoda to asi nebude.

Reagovat
Tomanatura

Já bych to ještě pochopil, pokud by v té záloze hrál Zanetti s nějakým Muntarim, ale pokud tam dá dva chodce a nad ně další 2, tak to prostě dobře jenomtak nedopadne. Za Maicona neběhal nikdo, do obrany se vracel Motta, který vůbec nevěděl, co se hraje... Prokauč jako kráva.

Reagovat
Tsigi

Motta byl naprosto zmatený. Podle mě nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
Tomanatura

Jj. Ono jich ale bylo víc (Maicon, Motta, hrozný byl i Cuchu, stopeři..). Moc pozitiv tam nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě napadá... Leonardo je přece Milanista.

Reagovat
Tomanatura

Za vše může Berlusconi...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Moggi...

Reagovat
Tomanatura

Mezi tu mafii stejně nevidíme, je možné, že za to nakonec může Kaddáfí.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to nakonec bude Standa Gross.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jako nasral me...AC v tlaku a ten zevl(Leo) tam haze balon myslim Robinhovi pred nasi branku at muze hazet out...no kua kde to jsme...tohle je derby

Reagovat
Shevchenko

NÁÁÁDHERA! Parádní výkon, titul se zase přiblížil, tohle už nesmíme ztratit!

FORZA MILAN! PER SEMPRE ROSSONERO!

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol nenormalny pruser.

Reagovat
smazaný uživatel

SCUDETTOOOOOOO MIIIILAAAAN

Reagovat
didosh

olé,ole,ole,olééé scudettoooo,scudettoooo

Reagovat
Didier Drogba

luxustní fotka no a AC

Reagovat
didosh

pravda fajná fotečka

Reagovat
smazaný uživatel

FORZAAA MILAAAAN! Paradni vykon!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Milanisti dokedy ma Pato vlastne zmluvu ?

Reagovat
Tsigi

2014

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Jajinek

Tohle je asi nejtěžší z těch ran, které jsme v téhle sezóně dostali...a že jich bylo. Ale vloni k nám byl osud milostivý, nyní se musíme naučit rány přijímat. A že to jako Interisté zmáne po dlouhá léta z té druhé stránky.

Předem, můžeme tady dlouze spekulovat, jestli Abbiati nevytahoval míč za brankovou čárou, jestli Pato přifilmoval Chivuův faul, jestli druhý gól nepadl z těsného ofsajdu a či Cassano napadal moc ochotně po faulu Zanettiho. Ale přiznejme si, že jediné 100% jasné chyby sudí v zápase udělal, když neodpískal penaltu po ruce Maicona, a že nevyloučil Zanettiho, když už tedy odpískal penaltu. Je to smutné, ale je to tak. Na ty situace v podání Milána jsem se koukal a říkám vám, že nevím.

zápas rozhodlo pět faktorů

1) zcela nezachycený začátek

2) totálně tragická Leova obrana, která naprosto idiotsky bránily přechod Milána do útoku a přihrávky středem za obranu.

3) neproměnění šancí na konci prvního poločasu

4) To, že jsme se druhého poločasu ani nezúčastnili

5) Milán hrál dobře

Kdybych to měl zhodnotit, tak asi opravdu se mělo hrát 4-3-1-2 protože krajní beci vůbec nepomáhali těm středním, a když ta obrana je bez Wallyho i Lúcia, tak prostě musí...dva štíty na to nestačily a Milán se na nás někdy valil jak lavina a Seedorf s Boatengem a Robinhem ty příhrávky za obranu fakt dnes na abolutorium (bál jsme se Seedorfa, a to se potrvdilo, měl tam být na něj Deki od začátku).

Tragédem zápasu jasně Ranocchia, první gól zavinil společně s Maiconem, červenou kartu svou nepochopitelnou chybou..a pak dál ještě kiksoval, ale Robinho byl asi zhulený. Pokud bude klíčové zápasy hrát takto, nemůže být nikdy členem základu...to bylo opravdu otřesné.

Tyhle zápasy nám prostě nevyhraje držení míče a Samy..ale jistá obrana...ale když z ní je cedník, tak pak nemůžeme myslet na úspěch. Bayern se složil sám, to se ale nebude stávat vždy. Leo ještě nikdy nevyhrál Milánské derby jako kouč a v těžkých zápasech má naprosto špatnou bilanci...a to prostě není náhoda.

Pochválil bych Pazza, i když nedal svou jedinou šanci, tak se rval více než Goran...Wes v prvním poločase fantazie...ale nesmí se kurva po každé ztrátě míče hádat se sudím a nevrátit se, tohle je na přes držku. Samy opět selhal v největší šanci...za to, co pro nás v zápasech udělal, ho nemůžu nějak kritizovat...ale udělá to potřetí a už se neznám!!! Jinak moc utopen na křídle, ale to souvisí s tím neš´tastným rozestavením.

V druhém poločase pak už přišla trochu rezignace...škoda...Milán když měl prostor, tak je v kombinaci prostě perfektní. Milito pak přišel do stavu, kdy se k míči ani moc nedostal, ale sledoval jsem ho podrobně a nebylo to úplně nejhorší...soboje maá 3:2. uvidíme proti Schalke.

Tohle je strašná rána, jak jsem psal, derby málokdy vyhrává favorit...mám strach aby to Milán nenakoplo k jízdě...ale tak ten los mají pořád těžký a 5 bodů není neřešitelné...ale může to být rozhodující zápas. Já doufám, že nebude a že se o tom ještě poperem!!!! ten tým to určitě udělá...a kdo ví...třeba to za týden může být zase jen o tři.

jinak k diskuzi. nevím jesli MSgoo dostal BAN...snad už jo. Ale Milanisti prosím vás, zrychtujte si toho Maldiniho3, protože to je takovej...no nestojí mi za nadávku, že je to děs. Provokuje stejně jako ten náš scum a hláška s Morattipoli po jasném diveu Robsona a ty provokativní kecy, přitom informační přínos nulovej...to je fakt prašt jak uhoď.

první poločas to byl parádní fotbal...gratulace Milánu k výhře...ten titul vám ještě určitě nedáme zadarmo. Například já jsem ve stavu fandovství snad největším v této sezóně, snad budou taky tak nabudezení i hráči.

Jsem fakt hodně rozhořčený, až jsem se sám divil, jak klidný koment jsme napsal...ale budu si muset jít do něčeho praštit.

ORA E PER SEMPRE INTER!!!!!! I přes prohru jsem vždy byl a budu hrdým Interistou!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj další kolo prohrajou venku s Violou a bude to zase o 2 body.

Reagovat
Tomanatura

Pochvala Pazzinimu? Ten snad nevybojoval míč, protiútok 3 na 3 zazdil na 3 na 7 a následný faul, svou gólovku neproměnil a nahrávky měl nepokažené tak 3.

Reagovat
Jajinek

hrál špatně..ale pochvala ve smyslu, že jsem to čekal horší...občas vepředu i udržel míč, obtočil se kolem obránce nebo někomu narazil. Jinak samozřejmě souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím Inter zabilo to rozestavení když sem to viděl řekl sem si Inter do nás půjde ale kdyby si hráli to co jim jde ta Leova 4-3-1-2 tak to mohlo třeba bejt jinak a ten první gol Inter zabrzdil a pak ke konci poločasu se probouzel... Jinak myslim že sme zaslouženě vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci moc rýpat, ale ta poslední větami dost připomíná něco, co jsem od Interistů slýchával hooodně často.

Reagovat
Jajinek

te´d moc nechápu...ale pojď do mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních několik let jste tuhle větu moc nepoužívali, před Calciopolli v podstatě furt. A já se nebudu zlobit, když se bude opakovat zase často.

Reagovat
Jajinek

tak sám víš, že já tuhle větu používal před Calciopoli když se prohrávalo, vloni když se vyhrávalo, letos i když se vyhrávalo a prohrávalo...a budu ju používat pořád, takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako důležitý je, aby tam bylo to "prohru", jinak je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana interu je celkovo v tejto sezne hrozna ale to co ukazali proti ac tak to bola co sa tyka defenzivnej hry totalna blamaz nakoniec blamaz je aj ten vysledok s ktoreho sa este budem asi dlhsie spamatavat treba povedat ze ranocchia hra hrozne a to hlavne proti silnym superom lenze proti tym slbasim sa do obrany interu mozem postavit aj ja sam a zahram to lebo mi ostatny pomozu......proste ranocchia nato zatial nema ale neda mi nepsomenut aj eto a.........jasne je najlepsi strelec ale tolko sanci co ten chlap spali to je uz nemyslitelne.........keby vyuzil aspon polovicu svojich tutoviek je inter uuuplne inde preto by bolo namieste najst mozno lepsieho utocnika......nehovorim eto o je super hrac ale to co zahodil aj vcera?????smiesne....niekedy je nehorazne neschopny

Reagovat
Yanek

Nastartovali sme vlak, který bude velmi těžké zastavit. Dnešní tým byl absolutní válec, Seedorf hrál nejlepší zápas sezony. Celá obrana byla stoprocentní, Zambrotta za Antoninho a levá strana uplně někde jinde. Abate roste do nového Maldiniho, je to Milanista, pán, král, bojovník, brousič lajny, zamiloval sem si ho. Příchod Flaminiho naši hru strašně oživil, hrál fakt dobře. Bommel jeden z nejlepších hráčů na place, neskutečně hrál! Boateng se mi líbil ze všech nejvíc, to je neskutečný pán, hecoval a odjezdil celý zápas, určitě musí zůstat!! Robinho hrál taky výborně, makal, jezdil, strašně se snažil, ale někdo by ho měl naučit skórovat. Pato rozhodl zápas, je to budoucí nejlepší hráč planety a doufám, že mu Barbara bude pravidelně kvalitně dávat, protože pouštět ho do Barcy by byla strašná chyba.

Cassano samostatná kapitola, někdo to tady vystihl dokonale, ukázal se v celé kráse. Každopádně na Violu už bude Ibra, tak to bude lepší. Inter byl po druhém gólu hodně odevzdaný, každopádně sem rád, pomsta Leovi, 3:0, co víc?

Výkon celého mužstva jedna velká paráda, výborně takticky zvládnuto, sem na ně hrdý. Hlavně to neposrat a pokračovat, tento rok to musí klapnout.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Yanek

píšu jak desetiletý harant, omlouvám se, sorry, sem v sedmém nebi.

Reagovat
Jajinek

hráli jste v obraně dobře..leč rozhodně nebyla stoprocentní, protože jsme měli 3 gólovky...

Reagovat
Yanek

No, jedna standartka, to bych nepovažoval za chybu obrany. Potom Eto'o - okej a pak ještě asi jedna, nepamatuju si to.

Reagovat
Jajinek

ještě Pazzo To byla velká chyba Zambra

Reagovat
Yanek

Ajoo, uznávám. Ale i tak zaslouží obdiv.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa bolo 1000%

Reagovat
smazaný uživatel

bola obrana

Reagovat
lnterista

ja bych z toho vaseho vykonu zas tak neprehanel...spis vidim tragedii v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

jdu to oslavit, páč je ku.va co ! 3:0 !!! z Lea se pomalu stává expert na tyhle nakládačky, náááádherně se na něj koukalo, v průběhu zápasu jsem se přesvědčil o tom, že mu to upřímně přeju. velké uznání Allegrimu, na to jak tým připravil, na koni byl během celé té doby před zápasem Inter, sám Savičević tipoval spíš remízu a říkal, že by za ni byl Milán asi rád. na druhou stranu přišel rychlý gól, poté červená, Interisti to vyloženě zabalili (celkem ostuda) a hlavně - defenzíva Interu, to je něco hroznýho..., opět i druhá strana mince - jaká by byla naše bez Sandra a Thiaga v porovnání se Samuelem a Luciem..., možná lepší, možná ještě horší, ale upřímně si myslím, že by tam takový brutální okna nebyly, páč to je otázka taktiky, né hráčského materiálu..., těžko se mi v lize hledá tým, o kterém bych z fleku řekl, že brání hůře, alespoň co se týče první desítky, možná i patnáctky..., na druhou stranu většina z nich jsou defenzivně založené mančafty.

co se týče nás - GRAZIE RAGAZZi , Pato nám dorostl, Robson asi už nedoroste, ale krom těch tutovek se mi moc líbil..., Fantantonio to svoje - génius a blázen. opět vyvstává otázka, jeslti Ibru potřebujem, na kterou ovšem navazuje ten rozbor defenzívy Interu..., každopádně se na to krásně koukalo, ta rychlost a flexibilita, to já mám rozhodně radši než jeden velkej hroťák v centru, kolem kterého je naskládanej tým. defenzíva klasika, letos naprosto spolehlivá..., záloha stará, ale právě na takové zápasy ona ještě umí, před zápasem jsem jí věřil, navíc dodal po zranění Rina výborný impuls Flamini, dnes skvěle. Van Bommel to pole vyhrál, dnes poslal Thiaga Mottu na párek..., velký šéf..., on, Rino a pan Seedorf, který si prostě tohle užívá a jde to vidět, navíc seděl na lavičce připravenej Pirlo, který ho snad nahradí pro finiš ligy, páč si fakt nemyslím, že by to Clarence v blízký době zopakoval. vrací se navíc Ibra..., budu samozřejmě doufat, že alespoň naváže na podzimní formu a udrží v týmu tu vítěznou jistotu, kterou borci snad zase našli. o Scudettu rozhodnuto není a opět je to jen na nás, jak dlouho ještě nebude..., dotáhněme to !!!

p.s.: Allegri vyhrál obě letošní Derby della Madonnina, kdy naposledy se nám to povedlo ?

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Tomanatura

Já si myslím, že ta obrana šla určitě víc vyztužit, na druhou stranu ovšem nehráli 2 stálí stopeři a nastoupili 2 náhradní, kteří ještě 3 dny dozadu leželi na ošetřovně a hrají tak na 60% fit. To se prostě projevilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

GRAZIE RAGAZZI! Ukázkový výkon od všech, jen v 1. poločase 2 okýnka v obraně, jinak není co vytknout. Dnes se ukázalo, kdo je nejlepší tým v Itálii -----> AC MILAN.

V 1. poločase neskutečně podržel Abbiati, ten zákrok na čáře byl klíčový. Skvělý zápas odehrál Abate, Seedorf, Bommel, Boa + útočná dvojka. Začínám si pomalu myslet, že to jde bez Ibry líp, než s ním (když se hecne záloha). Ty narážečky Pata a Robinha jsou úplně něco jinýho, než nakopávání na Ibru. Ten má zase dar, že to dokáže protrhnout, když se nedaří, ale tohle byl prostě nejkrásnější zápas za poslední dobu a Ibra by tomu jen škodil. Kdo si však zaslouží největší pochvalu je MISTER MASSIMILIANO ALLEGRI, který tým za 14 dní pauzy skvěle připravil a zvedl po té prohře v Palermu a totálně si vytřel s Leomerdou. Čekají nás další těžký zápasy, ale nechat si teď sebrat Scudetto by už byla velká facka. Pojďme si pro něj, FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak zase 1.poločas horší 2. dobrý ale to je furt snad nechápu čím to je že nám jde skoro vždycky líp 2. poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A má nejlepší diskuzi.

Reagovat
homeles8

jako vždycky

Reagovat
Tsigi

Po každém takovém zápase vyvstává otázka, jak s Ibrahimovičem, protože všichni víme, že s Patem prostě nejsou schopni zahrát solidní zápas a ubíjet Patův nezměrný talent se mi rozhodně nezdá jako naprosto ideální cesta. Docela mě zajímá, jak se k tomu vedení postaví. Osobně tipuji, že se Ibrahimovič koupí, ale sám bych se rozhodně nezlobil, kdyby za peníze, které se do něj musí v budoucnu investovat přišel jeden za záložníku, které AC jednoznačně potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatana musia kupit. Za 24 to je genialna cena..... neboj nic aj nejaky zaloznik pride

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka

Reagovat
homeles8

ale ty tu diskuzi kazíš

Reagovat
Tsigi

Inler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já bych ho přál Barceloně, aby jim zůstal na krku. Mohla by být sranda.

Reagovat
Tsigi

Tohle není o nějaké ceně. Tohle je ocelého týmu, o tom že AC musí být úspěšné i Evropě a konečně si musí vytvořit svou tvář hry a je na vedení, aby si na tyto otázky odpovědělo.

Reagovat
Tsigi

Tranquillou

Reagovat
Tsigi

Pokud ho nekoupíme, tak vsázím na Juventus

Reagovat
Tomanatura

Jj, tím jsem si taky jistý. Ale nepřál bych jim ho teda ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru každého hráče, kterého Milán po sezóně odloží, kromě Flaminiho a Emanuelssona.

Reagovat
Jajinek

Jankul?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovím ti nepřímo. De Ceglie, Grosso, Traoré. Stačí, nebo chceš ještě něco dodávat?

Reagovat
homeles8

Grosso neni horší než Jankul

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
homeles8

Tak Jankul je víc dopředu, no, ale jestli tam má bejt Grosso nebo Jankul, to výjde na stejno. Chtělo by to někoho, když to přeženu, ''normáního''.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Tomanatura

Já bych se na místě Marotty soustředil především na Bommela.

Reagovat
Tsigi

Já bych se na místě Gallianiho taky především soustředil na Bommela

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Reálný a dost možná nejlepší možná posila.

Reagovat
10

to už měl udělat v zimě...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co vsetci mate proti Zlatanovi. Ok berem v LM je totalne dreveny ( vyradovacia faza ) ale v lige je genialny, a vsade kde hral sa golovo presadil ... nech si hovorite kto chce co chce, Ibra je genius

Reagovat
Tomanatura

Tady nikdo netvrdí, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom sa ospravedlnujem, zle som to asi pochopil ... do Barcelony nech sa nevracia, AC je pre neho idealne.... navyse Barcelonu nemusim

Reagovat
Tomanatura

Já právě taky ne, proto bych jim ho přál. Rozhodil by kabinu, zatížil by je svým platem...

Reagovat
smazaný uživatel

o peniaze az tak nepojde, viem ze potrebovali nejaky uver ale nemyslim si ze zlatanov plat by ich zabil .... ich nebude treba ani rozhadzovat, buduci rok ich real prevalcuje tento rok nech si este beru titul v PD

Reagovat
Jajinek

To bezesporu je

Ale o tom oni nepochybují...tsigi se snažil říct, jestli by pro Milán z různých herních hledisek nebylo lepší tu opci neuplatnit

Reagovat
smazaný uživatel

asi som to zle pochopil, ja ale aj tak vidim viac pozitiv ako negativ.... moj pohlad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal náhodou Zanetti po 11.letech červenou? Jestli jo byla by to další třešnička na dortu

Reagovat
Votas

nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

ouu srry on jí nedostal Zanetti on jí jen zavinil.... ach jo tak proto mu jí asi nedal....

Reagovat
smazaný uživatel

I bez Zlatokopkoviče to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Moneybayor, Zlatokopkovič , Messieuro , Roolar.

Reagovat
REPLIKATOR

and Cashley

Reagovat
homeles8

závidíte jim prachy?!!

Reagovat
C-M@ster

pro mě teda překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

na chuja

Reagovat
REPLIKATOR

Prostě AC hrálo doma, takže to měl Inter těžší

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Jajinek

vždycky je lehčí hrát před vlastními fanoušky...ale tak někdy zase více nabudí nepřátelské prostředí...myslím, že tohle nesehrálo roli

Reagovat
blaugrana

Oba teamy zdieľajú ten istý štadión, je tam vôbec cútiť, kto je považovaný za domáceho?

Reagovat
Jajinek

ano..kdo je domácí se doržuje. Když je domácí AC Milán, má k dispozici celý stadion a Inter jen jeden kotel na Curva Nord, konkrétně střední okruh. Takže fanoušků jednoho týmu je tam tak 8 až 10 tisíc a druhého tak 70 000....

Reagovat
blaugrana

No ty kokso, tak to je dosť razantný rozdiel. Myslel som, že pomer bude tak 50 ku 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nekukal dnešný zápas alebo jeho časť? Jak milanisti stále na nás bučali a vždy keď sa dalo, tak svietili lasérami do xichtu našim hráčom?

Reagovat
blaugrana

Mal som to v pláne, ale krčma bola mocnejšia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Chudák Panděv, ten kluk si bučení vůbec nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa ale nejedná o Pandeva alebo konkrétne o toho alebo oného hráča. To bolo komplexné. Ale tak kluci sú na to zvyknutí, stretli sa s tým už po xyz krát.

Reagovat
Yanek

To, že bučí fanoušci v derby na hráče rivala je uplně normální jev. A co se týče laserů, podle mě to byla odplata za podzim, ale taky to nepodporuju. V druhém poločase sem si laseru už nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja viem, že to bučanie sa v zápasoch vyskytuje a preto píšem, že hráči sú na to zvyknutí. A prečo? Lebo sa s tým už stretli po xyz krát. A lasery skôr neboli odplata za prvý zápas, to je jednoducho hnus, ktorý sa začal používať. A takmer vždy sa nájde niekto, kto ho použije.

Reagovat
maras93

A čekáš že vám budou fandit ? Co se týče laseru , viděl jsem to jedinkrát a na Ibru v předchozím derby svítili taky , jenže ty se na to budeš vymlouvat ještě půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len snažil dať názorný príklad toho, že vás bolo na Meazze viac. A používanie laserov milanistami snáď nechceš ospravedlňovať tým, že lasery používali aj Interisti. To je proste zvrátené, jednak to tak ospravedlňovať a jednak používať tie lasery.

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto hrou na OLD T. nemusí ani chodiť

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíme, dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nemluvíme o UNITED.

Reagovat
smazaný uživatel

však som založil nové vlákno, hore je AC, tu môže byť United ako celkom dosť vážny súper v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj my se o ně v LM postaráme

Reagovat
panca

ta barbara je krasna!!!!!!!

Reagovat
homeles8

fotka?

Reagovat
panca

ja ji videl v nejakym videu na yutube po cassanovym golu

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky stečí se podivat na reportáž ze zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

AC docela dobrý zápas

Reagovat
lnterista

tak co k tomu rict no...to nas AC zase jednou zpraskalo

s tim co mame nemuzeme hrat vyrovnanej fotbal s AC takze nejvetsi chyba byla v Leovi ze hral na kridla misto 4312. AC svoje sance promenilo Inter ne...po cervene to uz byla jenom formalita ale libilo se mi ze to hraci nezabalili a snazili se ikdyz bylo jasne ze to uz asi nepujde.

Gratuluji AC 5 bodu je dost muzou si dovolit 2x remizovat nebo dokonce 1prohrat a remizovat. Bude to tezke ale musime porad verit a tech kol je jeste hodne

Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaky interista co ví že jste prostě na to neměly většina se vymlouvala že jste byly lepší a že jsme dali gol z jedne šance

Reagovat
lnterista

nikdo nerika ze jsme na to proste nemely...ale mely jen proste jine rozestaveni vic stesti a promenovat sance....to je cele. Ale dneska AC zaslouzene

Reagovat
Jajinek

ukaž mi prosím tu většinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim nesouhlasim, že to hráči nezabalili. Ten výkon v druhém poločase byl úplně odevzdanej a nebýt Júlia, tak jsme dostali šestku...

Reagovat
lnterista

a co jsme meli delat? neprehravali jsme je v 11 natoz v 10...chodici Seedorf si tam s nama delal co chtel...proste ostuda nejvetsiho kalibru

Reagovat
GEGE

včera to nebyl chodící Seedorf ale ta jeho druhá lepší stránka.

Reagovat
lnterista

jako ze z niceho nic zacne clovek behat a zrychli?...tomu sam neveris...mel prostor spatne branneni a nikde zadnej nas hrac...klickou na miste si udelal hrace(co umi dobre) a nikde nikdo...to je cele...z nasi hlouposti a tragedie tezil

Reagovat
smazaný uživatel

spíše to Gege myslel tak, že včera se mu chtělo hrát...

Reagovat
lnterista

tak jasne kdy jindy nez v derby by chtel hrat...ja jsem jen chtel rict ze jsem vam to hodne ulehcili.

Beru to ze AC je skvele sportovni auto a Inter skvele auto do terenu a my se rozhodnem vas vyzvat na okruhu...to proste nejde. Za mne za selhani Interu muze nejvic Leo

Reagovat
GEGE

Dali jste mu hodně prostoru to je fakt ale Seedorf když chce tak to prostě umí odmakat .Včera to byl zase jasný důkaz.U něho je to prostě jen otázka motivace.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas byl úžasný neskutečně vyhecovaný(jako vždy).Začátek byl neskutečný hned po 42 sekundách Pato dal gol a to podle mě rozhodlo Inter prakticky měl "jen" 3 šance Pazziniho střela,Eto ova hlavička (nevím jestli to hlavičkoval Eto nebo Rannochia) to při nás stálo velké štestí, ale i my jsme měli šance třeba dřevno van Bommela.Druhý poločas jsme spoléhali na brejky a jeden z nich Chivu sice zastavil, ale nedovoleně a červená definitivně rozhodla.Inter pak už vůbec nijak neohrozil naši bránu. Pato pak zvýšil na 2-0 a už jsem věděl že to už vyhrajem. Robinho měl velkou smůlu César chytal výborně asi nejlepší hráč Interu bez něj bychom dali mnohem víc golu. Toho 3. golu jsme se dočkali když Zanetti fauloval Cassana a pískala se penalta Zanetti už věděl že je rozhodnuto. Penaltu Cassano proměnil, ale sundal dres takže žlutá a kdyby zbytečně nefauloval tak by to odehrál do konce, ale ta červená pro něj mě nevadila hlavní je výhra 3-0!

FORZA MILAN!!!!!

Reagovat
Biozdenda

shrnuti jsem uz cetl, co tam mas dal?

Reagovat
Lubinterista

*BBřevno

Reagovat
panca

da se nekde zhlednout celej zapas???

Reagovat
blaugrana

Btw, to "racionálne" vykartovanie zo strany Cassana bolo úmyselné, či zas sa len nevedel vpratať do kože?

Reagovat
smazaný uživatel

ze čtyřzápasu s Interem a Neapolí, tedy hlavními konkurenty, 12 bodů, skóre 9:1

ten "tým plnej šampionů" je zkrátka strašně dvojsečná zbraň (Cesena, Lecce, Bari), následovaný dobrými výkony v zápasech, které se ztratit neměly (Juventus, Sampdoria, Roma). bláznivá remíza s Udinese, poctivé s Catanií, víceméně obě s Laziem a porážka v Palermu, tam není co řešit. co na to říct..., ten tým asi máme přecejen nejsilnější, ale umíme si to krásně komplikovat..., oproti předešlým letům né s takovou tragickou pravidelností, kdy jsme se pomalu třásli na každej domácí zápas s outsiderem, ale přesto se to dá považovat za slabinu. Allegri zatím odvádí dobrou práci, o tom snad nebudem diskutovat (přestože se mu dá navěky mlátit o hlavu, že má k dispozici nejsilnější kádr, jakej AC dalo ze poslední roky dohromady, ale s tím roste otázka tlaku), nicméně pro příští sezonu - ať už tahle dopadne jakkoliv - z toho materiálu, kterej se v létě pravděpodobně ještě zkvalitní, musí udělat daleko větší válec a hlavně - musí to více bavit, podobně jako včera..., to se od něj čekalo a to se čeká od Milána. nebudu mu to vyčítat první sezonu, kdy si na všechno zvyká, buduje se novej tým, dostal hromadu nových hráčů, které musel zapracovat, čeká se od něj, že to Scudetto prostě vyhraje a nikdo by se nezlobil za double..., nicméně příští sezonu na něj budu v tomhle přísnější a moc se na ni těším..., protože mu věřím..., ALE asi bych mu víc věřil přecejen spíš bez Ibry, uvidíme.

Reagovat
Jajinek

to je jediné, co nás může ještě zachránit...to, že v podstatě nikdy člověk neví, jak ten zápas odehrajete. Jsem zvědavej už na Violu...ale na druhou stranu jak píšeš tu bilanci s námi a Neapolí...to je něco no...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, včera bylo vidět že vyhrát se dá i bez Ibry a hlavně fotbal alespoň pro mě na oko rozhodně pohlednější... Ale pokud by odešel Ibra, koho případně pak do toho útoku ještě přivést? Či zapracovat někoho z juniorky? Jelikož Patovo zdraví taky nevydrží vkuse víc než 5 zápasů a potom by nám v útoku vlastně zbyl jen Robson s Cassanem a Boateng zrovna 2x odolnej také není...

Pokud by odešel ten Ibra, přál bych si návrat Paloschiho. Myslím, že v lize by dostával prostoru více a naučil by se tady toho více než v Janově..

Reagovat
smazaný uživatel

těch možností by pár bylo...

přivedla by se nějaká špička na úrovni Pata, Robsona a Cassana a točilo by se to, stejně jako letos, podle formy, kondice, zranění a soupeře..., prachy by na to byly, s Ibrou bychom ušetřili 24 milionů za přestup a 9 za plat..., na světě příliš mnoho hráčů, kteří by takové prachy dostali, neběhá..., navíc jsou prakticky neprodejní. ten nový by musel dostat o dost méně, aby jeho Ibrův odchod dával smysl..., aby se daly nějaké ušetřené peníze použít ještě na jiné posty, které jsou taky potřeba (levý obránce, centrocampista). musel by se daleko lépe umět přizpůsobit týmu, né tým jemu...

druhou možností je spolehlivý, gólový náhradník typu Tomassona, který by nás stál daleko méně..., Paloschi, Matri, někdo ze zahraničí, další sezona pro Inzaghiho apod.

třetí, nejlevnější možností je odchovanec..., v tomto případě nejpravděpodobněji Verdi. nejrizikovější varianta, na druhou stranu s mladými umí Allegri pracovat nejlépe.

abych byl nicméně upřímný, myslím, že Ibra spíš zůstane..., kór jestli se vyhraje Scudetto a on k tomu do konce ligy ještě přispěje.

co se týče té zranitelnosti Pata - nabízí se ho považovat za skleněnku a je to možná pravda..., ale jsou tady 2 nadějné argumenty..., zaprvé než se mu přihodilo to první vážnější zranění, odehrál u nás prakticky sezonu a půl bez zranění, pod Ancelottim měl celé to první jaro a přes 30 zápasů následující sezonu..., až pak se mu to začalo srát, navíc to byly často svaly, páč hodně pracoval na síle, hodně se nabouchal, to se na něm muselo projevit. zadruhé nebyl zraněný od té doby, co si ho vzal do parády ten údajně největší expert na svalová zranění na světě..., Patinha zpracoval a od té doby drží..., že měl nedávno horečku snad nepočítáme..., navíc se mu to začíná rozjíždět s Barbarou, to je psychická pohoda (jestli ho nebude srát :)). jsem sám hodně zvědavý, jak to s těmi jeho zraněními bude v blízkým budoucnu...

Reagovat
Jajinek

No a dodal bych, žeje zajímavé, jak je Gazzetta doslova v p*či z některých svých koní, protože aby dostal Ranocchia za včerejšek známku 6...je opravdu výsmech.

Reagovat
M11

sleduju to pravidelne.. je to vysmech jak nektere tlaci

Reagovat
GEGE

Kde jsou ty znamky pls?ja to tam nemůžu najít nikde

Reagovat
Jajinek

musíš si rozkliknout hráče na statistikách...celkově to taky neumím najít

Reagovat
10

http://avaxhome.ws/blogs/pollicino63

tady je případně každý ráno pdf verze aktuální Gazzetty

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

diky moc...parada

Reagovat
lnterista

v tom jak jsme hrali by tam uplne stejne horel Lucio se Samuelem

Reagovat
Jajinek

hořel ano...ale Samuel by neudělal ty dvě individuelní chyby před prvním gólem červenou...které byli do očí bijící

Reagovat
lnterista

ja sem byl tak nasranej ze uz ani nevim co tam udelal...

Reagovat
Jajinek

no tak první gól se naprosto nedohodli s Maiconem, kdo a jak bude bránit...Maicon se pokusil o ofsajdouvou past a pak se na to vysral a Ranocchia se jen otáčel kolem své osy a byl jak Alenka v říši divů...ta akce byla hezká, nikoli nezastavitelná. No a před brejkem kdy byla červená, prostě promáhl pas, který měl zastavit skluzem a už se pádilo samo nabránu. Tohle jsou tak závažné chyby, které v takovém zápase nemůže udělat, i když se to na něj valí.

Reagovat
lnterista

Reagovat
lnterista

ted to vidim...to je hruza no...ale vic skandalni je ta nepromenena sance Etaka...on je skvelej ale nekdy ty jeho vylozeny sance to je fakt...

Reagovat
Jajinek

dobře...zazdil dvě...ale kde bychom bez něj byli...až zazdí třetí, sjedu ho jak psa...

Reagovat
lnterista

vsak ja proti nemu nic nemam..naopak mam ho moc rad...ja mu to prominul ale proc zrovna s AC a Juve takove sance nepromeni?

Reagovat
Jajinek

nedokážu si to vysvětlit...to je jak Ibra...dám gól z jakékoli šance, jen ne z té vyložené...ale tohle bylo obrovské selhání!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci děkuju za včerejší překrásnej zápas, moc jsem si ho užil! Teď není pochyb o tom kdo je pánem Milána! Výkon byl od všech stoprocentní, příjemně mě překvapil Seedorf s Van Bomelem. Útok bez Ibrahimovice rozhodně není slabinou, možná by stálo za úvahu, místo věčnýho sehrávání Pato - Ibra se spolehnout na tu trojku Pato, Robinho, Cassano, Ibrahimovicovi poděkovat a odeslat ho zpět a za ušetřené peníze přivést zpět na San Siro Ricarda. To je můj sen. Co se týká scudetta, věříme v něj od začátku sezony a ukrajujeme zápas za zápasem a vysněný cíl je čím dál blíž. Řeknu to takhle - z následujících 4 zápasů Fiorentina, Brescia, Bologna, Sampdoria je potřeba získat 10 bodů. Forza Milan!

Reagovat
M11

hluboka poklona Neapoli a Cavanimu.. nadherny.. nadhernyyy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

s čistou hlavou jsem chtěl remízu, ale přistih jsem se, že to Neapoli strašně moc přeju a slavím s Cavanim vítěznej gól . parádní zápas, San Paolo je pekelné...

Reagovat
Shevchenko

Chtěl jsem spíš remízu, ale teď si nemůžu na nic stěžovat. Škoda jen že jsem to viděl až od 5. gólů. Cavani je blázen.

btw. všimli jste si, že Sculli hrál dál i po druhé žluté?

Reagovat
10

Sculli nedostal ani jednu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Vybavuju si tu žlutou, co dostal společně s Cavanim. Žádnou před tím jsem nezaregistroval.

Reagovat
Shevchenko

No já se řídil podle livescore.com, jinak taky se mi zdálo, že dostal žlutou společně s Cavanim, tu první měl dostal kolem 60. minuty. Podle gazzetty ale nedostal ani jednu, tak nevím.

Reagovat
Aldeano

Úžasný zápas moc takových v Sérii A jsem neviděl. Víc takových zápasů

Reagovat
Dejwa

Tak tohle byl asi nejlepší zápas za poslední rok co jsem viděl, jen pořád nechápu proč mu dal hnedka redku. Nevyhráli by nebýt toho. Ale fakt parádní zápas, nabídnul vše co mohl. Po 37.kole očekávám Milán, Inter a Neapol v rozmezí 3b.. to by bylo vzhledem k losu pekelný odpoledne.

Reagovat
Aldeano

Tj. Juve s Neapolí a Udinese s ACM je se na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO!!!

Reagovat
Shevchenko

200 pro scudetto

Reagovat
Pinturicchio

Remíza by byla lepší, ale výhra Napoli je lepší, než výhra Lazia. Před oběma ale klobouk dolů, jeden z nejlepších zápasů letošního Calcia.

Reagovat
SniperxXx

Cavani dobrej diver, neuznaný gol Brocchiho....a 4. gol neapole...to byl offside nebo ne?

Reagovat
Shevchenko

Nebyl.

Reagovat
SniperxXx

Tak mi to tak jen přišlo při té hlavičce.

Reagovat
lnterista

musis byt diver jinak nemas sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale tak či onak, oproti tomu, čo predvádzali včera hráči AC, tak toto je len kvapkou v mori.

Reagovat
Yanek

Já sem si včera říkal, že to docela dáváš, a ty to takto rozjedeš... ale nemám co říkat no..

Reagovat
Jajinek

na jeho obranu, já když včera viděl toho Robsona skočit, tak jsem byl tak nasranej, že kdybych byl u počítače, tak tu taky něco peprného napíšu...jako letos jasně největší diver Calcia...

Reagovat
Yanek

Robinho simulant je, podobně jako třeba Panděv, ale tak strašné jak tu MSgoo plače to určitě nebylo...

Reagovat
Jajinek

můžeš mi najít odkazy na nějaké Panděvovi cílené skoky ve vápně? to, že goran padá v soubojích ve středu hřiště, protože si pokryje balón a nechce se mu dále někam běhat, tak sebou radši řízne, z něho dělá spíše lenocha a vychcance...ale že by si chodil pro penalty takovýmito skoky...

Reagovat
Yanek

Já hráče, který dostane lehce nakopáno a pak se tam válí jak kdyby mu polámali nohy za simulanta považuju.

Reagovat
Jajinek

dá se říct...já spíš za lenocha...

Reagovat
lnterista

Pandev je simulant ale Robinho to simulanstvi posouva uplne na jinej level

Reagovat
niflheim

Chtěl bych vědět, co ten Cavani jí hergot

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k jeho postavě, toho asi moc nebude. Ale padá mu to tam pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol snad letos ještě neměla smůlu.Ale pokaď se dostane ten tým do LM tak snad nikdo neodejde jinak zas v LM propadne italksý tý,m.Musí prostě udržet svoje hvězdy Lavezzi a Cavani.

Reagovat
lnterista

maji vic stesti jak rozumu...mit tolik stesti Inter tak mame minimalne plnej pocet

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nesmí vyhasnout jako třeba Wolfsburg v BL. Povedená sezóna a druhou sezónu zas kroužit kolem 10.místa. Bylo by dobrý, kdyby se ustálili v top a konkurovali nadále o Scudetto. Pro Calcio jen a jen dobře. LM jim nejspíš už neunikne a jsem na ně hodně zvědav, co tam předvedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol to nemá v plánu rozpouštěť, De Laurentiis má plány..., to je rozdíl mezi nimi a Udinese, kteří jsou spíš obchodníci..., Napoli chce do špičky ligy, Udine se ty kádry točí podle toho, kdo zrovna vylítne a prodá se za značně větší částku, než se pořídil. za Cavaniho by musel přijít fakt pořádný ranec..., Lavezzi s Hamšíkem to tam milujou, ti odcházet nechtějí, Edinson zatím vypadá ze stejného těsta.

Reagovat
Tsigi

Tak on je taky rozdíl ve finančním zabezpečení klubu. Udinese prostě na svým malým trhu nemůže držet hráče.

Reagovat
DelPiero137

hracov nemusia pustat, ale ak vyraznejsie neposilnia-nezmenia styl hry tak v LM vyhorie. tie citatelne nakopy dopredu na ofenzivne trio+Dossenove a Maggiove uniky=>nasledne priemerne cetnre nikoho v LM neprekvapia.

vedia obcas zakombinovat a vydu im niektore akcie ale aj tak si myslim ze tuto sezonu ma na uspechu priliz veky podiel stastie.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol dala několikrát gól v nastaveném čase a bodovali

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu žlutá-nebude příští týden hrát. A je o starost míň

Reagovat
Yanek

Supeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si všímal Hamšíka, když byl tak kritizovaný. Ten kluk nepokazil snad jedinou přihrávku za celý zápas, umí hrát jak defensivního záložníka, tak útočníka. Tak komplexního hráče jsem snad neviděl

Reagovat
Jajinek

dnes mu to sedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

jj,Neapol ma tento rok fascinujucu trojku ;) Cavani skoruje snad s kazdej pozicie,Hamsik ma neuveritelnu prihravku a pokoj,s Cavanim sa vidia aj ked su obidvaja k sebe otoceny chrbtom :) a Lavezzi ma pekne prieniky a nahravky ;) fakt pekna zaloha ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je v pytli, prý nejlepší zápas v historii Serie A a ja sem ho neviděl a navíc sme prohráli sbohem Ligo mistrů

Dal se by někde sehnat celý zápas?

Reagovat
Jajinek

tak nejlepší zápas v historii Séria A to zase nebyl...

Reagovat
Shevchenko

Tak už jenom letos se mu může jeden zápas v pohodě vyrovnat.

Reagovat
Filipow

Smál bych se, kdyby titul nakonec vyhrála Neapol.

Reagovat
lnterista

ja bych se klidne taky smal

Reagovat
Yanek

Já bych brečel.

Reagovat
SniperxXx

Nesleduju celou sezonu, ale jestli mají takovou kliku celou sezonu, tak bych brečel taky...

Reagovat
FuckT

nechapem, co ti vadi, Neapol dnes ukazali krutu vasen pre futbal, prezident bol pokojny pri prehre, neuveritelne stastny pri vyhre ...stastie neexistuje, ked sa prenho nepohnes, bojovnost a nestracanie nadeje ti doda stastie vzdy !

Neapol ma tento rok fakt sympaticky kader, prezident, ktoremu ako jednemu z mala verim, ze na Neapole ho najviac zaujima futbal ! Neuveritelne sympaticky team, ktory sa kvalitativne este nevyrovna Interu alebo AC, ale zase maju perfect trio Hamsik-Cavani-Lavezzi, ktore to stale drzi vysoko ...

tiez ale dnes ++++ za vykon Lazia, takisto hrali perfect so srdcom !

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani trochu blázní! Už ohrožuje Messiho a Ronalda ve Zlaté kopačce

Reagovat
smazaný uživatel

No Udinese keby prehralo, tak by som sa nezlobil, aspoň by neboli na nás tak nalepení.

Reagovat
M11

AMAURI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo riaden klepec dostalo To je asi spolu s Doriou najväčší prepadák oproti prvej polke sezóny.

Reagovat
Lubinterista

Bych blil, na derby se dlouho těším o po první minutě je po.

Už před zápasem se mi nelíbilo tohle Leovo rozestavení, raději klasiku s Dekim bez Pandeva, sice je Stankovič trochu mimo, ale v derby umí. Na co je Pandev, který polovinu přihrávek zpracuje tak, že mu balon ulítne do výše hlavy. Tohle rozestavení může zkoušet až bude fit Samuel, popřípadě kdyby hrál alespoň Lucio. Takovou díru nechávat před nešima včerejšíma stoperama je na zabití. Při prvním golu mi připadalo jakoby si dávali přednost, nebo aby se nesrazili. Při vyloučení jsem nejen já, ale i Chivu zřejmě mysleli, že Ranocchia sebou praští a půjde do skluzu a balon tam nepustí. Žabák ještě musí hodně zapracovat, navíc zase ty odevzdaný přihrávky. Druhý gol z naší strany smůla pro ně štěstí. Samyho šance a Abiattiho zákrok na čáře nám vzali nějakou naději na úspěch.

V Mnichově jsem říkal, že Ibrova absence může být z našeho pohledu kontraproduktivní, stěžoval si na únavu a teď bude fit. Nadruhou stranu doufám, že jeho návrat naopak rozhodí je. Ta souhra s Patem není nic moc, dle mě. Přesto Milanu gratulace, zasloužená výhra, byli by hloupí kdyby to teď celkově nedali.

Bohužel Rafa jim dal po podzimu neskutečný náskok. Leo nám dal šanci dále snít tou stíhačkou, ale nejen tohle posral. Stále ovšem není hotovo. Forza INTER!!!

Tak a teď si to tady jdu pročíst...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

Siniša tu šálu bude nosit ještě v červenci ...jinak ty výsledky jsou tenhle víkend hodně divoký, nejen o Evropu bude velký boj do posledního kola, na spadnutí je tam s Bari dalších 6 týmů

Reagovat
Tomanatura

Má ji strašně sepranou, takže tipuju, že je to furt ta samá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je moc dobře, že je to takhle vyrovnané, janak doufám, že se zachrání Casena

Reagovat
mastakillah

Musím odejít za stavu 0:1 a oni z toho pak udělají takový drama a nádhernej zápas..to je jak naschvál...ale paráda důležitý 3 body..scudetto není pro Neapol nereálným cílem..jen tak dál Cavani je neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude mat dakto link na stiahnutie celeho matchu dajte ho sem, hold dnes som na Neapol zabudol a asi som zmeskal zapas sezony

Reagovat
Shevchenko

Trapas že jsme prohráli v Palermu.

Reagovat
cresposuper

Im sa proti vám ale darí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si to pustit na you tube. Rozhodčí dost pomohl-neuznanej jasnej gol lazia a penalta s červenou taky hodně vymodlená. Ale ty lidi v neapoli to je něco šílenýho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol neuznanej je jasnej , ale kdyby ho uznal tak tezko dalo Lazio snad ani ne za minutu ten gol takze to bych nepocital , penalta prisnejsi ale rozhodne naprosto v pohode se dala pisknout akorat ta cervena nemusela byt .

Reagovat
smazaný uživatel

4 od Catanie a 7 od rozbehnutého Udine,to výjde na rovnako.A to mal Cosmi kompletnú obranu...a dvoch najlepších hráčoch nechá na lavičke...

Reagovat
10

Pasquale Marino oficiálně skončil jako trenér Parmy...škoda, docela oblíbenec, klasicky ho zradila defenziva, kterou pod ním měla Parma doslova strašidelnou, s takový kádrem se prostě nemůže hrát o záchranu...

Reagovat
lnterista

OT: tak aspon at Rafa mi udela o vikendu radost jinak vsechno spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Do řitě, Gigi má horečku! To už není ku*va normální! Tohle v takové p*či, kterou svět neviděl! Už mě to všechno začíná neskonale sr*t!

Reagovat
cresposuper

Storari je OK?

Reagovat
10

Reagovat
Francesco Totti AS

tak to je fakt pech jako prase

Reagovat
Francesco Totti AS

super kolo! Lazio i Udine prohráli (zvlášť u Udine jsem to vůbec nečekal)...my ale na tyto výsledky většinou neumíme dobře odpovědět ale pokud se potvrdí ty zranění z tábora Juve, tak by to snad mohlo vyjít...mám z toho strach FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Strach? z čeho?

Reagovat
10

vždyť jsou potvrzený, Chiellini a Del Piero nejsou v nominaci, Buffon nebude ani na lavičce...

Reagovat
Francesco Totti AS

že prohrajem i se zraněními zdecimovaným Juventusem ( )

Reagovat
Francesco Totti AS

srry reakce na Bianca

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí vám pouze J. Sergio, jinak jste v plné polní. My máme tým v troskách. Vzhledem k tomu, že v poslední době bez Alexe nevítězíme, obrana je v totálním rozložení a záloha nemá myšlenku, tak bych být tebou neměl žádné obavy. Pokud naši kluci nenajdou vůli jít do toho jako kamikadze, totálně se vydat až na krev, tak nemáme nárok uspět. A to, že bychom celý zápas bránili a pak dali náhodňáka z jednoho protiútoku, je šance asi 1:1000, vzhledem k tomu, co v poslední době předvádíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám může pomoct jedině vítězství. Ale nevěřím v něj. Doufám, ale nevěřím.

Reagovat
Pinturicchio

Vidíš to až moc černě. Gigi a Giorgio zase taková oslabení nebude, vzhledem k formě obou ( Giorgio by nastoupil na středu s Leem a to by zase bylo tóčo )

Jako opravdové oslabení beru jen Alexe, jinak ta sestava zas tak špatně nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Motta, takže určité obavy mám.

Reagovat
Pinturicchio

To jo, Motta(k) tam nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť když jsou na lavičce Soe a Grygera.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Francesco Totti AS

no a vidiš to ......

Reagovat
Pipo123

Bože zápas som nevidel, ale čo sa tam stalo ? 2x viesť a tak to posrať, no pekne teda....

Reagovat
Pipo123

Ludia čo tá penalta ?, bola prísna podla Laziale

Reagovat
Pinturicchio

Penalta byla, ale červená mi přišla dost přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

http://www.youtube.com/watch?v=dTQMjsWeMTU

4:29...penalta podle mě přísná, červená už potom automaticky musela přijít

Reagovat
Pipo123

na to si nejak zvykám v tejto sezóne že nám to tak pískajú, inak výkon náš bola aký ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol vas mirne prehravala , mela o dost vetsi drzeni mice , ale z brejku ste meli dost sanci , dneska takovej zapas spatnejch obran na obou stranach se chybovalo . Muslera taky par sanci chytil a za zadnej gol nemohl .

Reagovat
DelPiero137

Mne sa vas vykon pacil a viac som Vam prial ako Neapolu. Hlavne v prvom polcase chybal Radu. Zapas ste mali idealne rozohrany, mali ste tutovky-precislenia kde ste mohli dorazit supera na 0-3 aj viac. Potom prisli kikxy vo vasej obrane tie hlavicky na 1-2 a 2-2.

Zapas pekny, goly tomu pomohli ale takto prehrany zapas zamrzi, Neapol to uhaluzila.

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA (4-2-3-1): Doni; N. Burdisso, Juan, Mexes, Riise; Pizarro, De Rossi; Menez, Perrotta, Vucinic; Totti.

A disp.: Lobont, Cassetti, Castellini, Brighi, Simplicio, Taddei, Borriello.

All.: Montella.

JUVENTUS (4-3-3): Storari; Motta, Barzagli, Bonucci, Grosso; Aquilani, F. Melo, Marchisio; Krasic, Matri, Pepe.

A disp.: Manninger, Soerensen, Grygera, Traorè, Salihamidzic, Martinez, Toni.

Takže když to vezmu kolem a kolem, hrajeme od začátku prakticky v 10 lidech, takže snad to nebude až moc velká ostuda.

Forza Juve!

Reagovat
10

zase bych to nepřeháněl, sestava je pořád dostatešně kvalitní, aby uhrála dobrý výsledek...navíc z posledních 6ti zápasů v Římě máme 16 bodů z 18ti možných...

Reagovat
smazaný uživatel

Na plichtu to uhrát můžeme, ale ta nic neřeší.

Reagovat
10

remíza dobrý výsledek není

Reagovat
smazaný uživatel

V současné formě by pro Vás byl dobrý výsledek i 0:1

Reagovat
Pinturicchio

To by byl vynikající výsledek, ostatně jako jakékoli vítězství ... ( mám takový pocit, že tohle "rýpnutí" se moc nepovedlo )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to asi špatně napsal...tady je oprava Roma 1:0 Juve

Reagovat
Pinturicchio

To už by bylo horší, no.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

Reagovat
cresposuper

Som zvedavý na súboje Menez vs. Motta. Rašej by som tam na Vašom mieste dal Sorensena.

Reagovat
panca

a kdo je ten jedenactej?

Reagovat
smazaný uživatel

Motta - tudíž jako kdyby tam nikdo nebyl

Reagovat
panca

ja si to myslel, ale jeste tam mate grossa, tak jsem si nebyl uplne jistej

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

remiza absolutne nic neresi pro oba celky.. ba naopak.. cekam dobry zapas..

FORZA JUVE.. sestava neni idealni ale verim ze hraci dokazi za nas pruhovany dres zabojovat aspon ke konci sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím doufám vyhraje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ten arabskej komentátor má fakt dost .Teď u té šance Matriho řval jak pominutej

Reagovat
smazaný uživatel

posli link Ď

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Pinturicchio

Možná koukám na to samé, je to Tunisan, nebo "něco" takového. Borec.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím skvělý fotbal, daje maggica!

Reagovat
smazaný uživatel

milos

Reagovat
SqueeZy

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Reagovat
One-Real

Tak "proroctví" se vyplnilo, Neapol vyhrála a AS i Udinese ztratí, co se týče SA, tak parádní kolo. LM je hodně blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

JUVVVEEEEEEE

Reagovat
lnterista

vsechno spatne tento vykend ale uplne vsechno

Reagovat
lnterista

vikend...to uz je moc

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

to uz se i ja za sebe stydim

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

Reagovat
Slejdy

slabota,dneska to na vitezstvi nebylo...zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát sme si bohužel taky nezasloužily potřebujem posílit jako sůl, Perrotta tma byl dneska zbytečnej, Menez dělal všechno obráceně, Totti už není co bejval, měl teď dva supr zápasy a bůh ví, kdy se mu zase něco podobnýho podaří, Borriello sice umí dát gol, ale jinak je dřevák a Vučinič se ztrácí v útočné šedi, Juan dělá čím dál tím víc chyb, náš nejlepší stoper, hraje pravýho beka a Riise dopředu prd platnej( aspoň že dozadu to ještě de)

Reagovat
M11

mile prekvapeni

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne se vse k dobremu obraci v Juve, verim ze tedka po tomhle zapasu uz to bude to nove Juve....projekt pokracuje

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Juve chytne a nevyhoří v dalším kole...Přeju jim minimálně EL

Reagovat
DelPiero137

Juve velmi si ma dnes potesilo(a dnes som to aj potreboval).

Parada, hlavne obrana sa zlepsil a pripominalo mi to zaciatok sezony. Takto treba branit v kazdom zapase a sanca na dobry vysledok je hned vyssia.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
10

Grande vittoria! -8

Reagovat
Pinturicchio

Jinak se musím pochlubit, dneska jsem nám věřil a vsadil si čistou 2 ... škoda, že mi to vzhledem k ostatním zápasům bylo prd platné.

Reagovat
M11

ja mel 3+ .. jediny gol chybel.. sice jenom na litr ale skoda

Reagovat
Pinturicchio

Dneska nás hřeje vítězství. ( Peníze budou příště )

Reagovat
M11

Juve je prednejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

a kdepak máme Bianconera?

Reagovat
DelPiero137

isiel to asi oslavit. vysiel mu tiket aj zapas

Reagovat
homeles8

toho z toho mrdlo

Reagovat
M11

propadl se k sousedum.. otazkou je z jakeho duvodu

Reagovat
Pinturicchio

Ten to 100% nerozdýchal, vzhledem k tomu předzápasovému pesimismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně na hovno týden mi takhle zpříjemní naši kluci ušatí, co víc si přát, snad aby se to přeneslo do dalšího týdne To nešlo nezapít Jak z radosti, tak z překvapení, což pro mě toto vítězství je Asi bych měl být častěji pesimističtější

Reagovat
smazaný uživatel

z našich zbývajících soupeřů vyhrála jen Brescia a Cagliari, které se musí porazit..., stejně jako Bologna a Sampdoria..., bylo by fajn, kdyby Viola, Roma a Udine ztráceli pro finiš šťávu, ono posbírat ze všech těhle zápasů nějakých 15 bodů je absolutní minimum a i to by mohlo stačit..., i když by bylo konečných 80 bodů pro mistra ligy o 20ti týmech celkem bídných. nakonec by mohl být ten náš původně "vražedný" los ještě celkem v klidu, zatímco souboj Interu s Napoli v předposledním kole by mohl věci rozhodnout..., mám rád tyhle kalkulace před finišem.

Reagovat
Yanek

Roma se porazit dá, Juve o tom dnes přesvědčil. Taktéž Udinese, trochu se bojim Violy. Zbytek v poho, nemáme tam žádné vyložené betonáře typu Chievo, Bari, Cesena.

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo, 24 - Student

“I give a warm welcome to DiBenedetto. We are not getting carried away here. All we want is a president who can do great things with the club. I have faith in him and know that Roma is very important to him. People say that he doesn't know a lot about football, but Francesco Totti and the rest will tell him what it means to be in charge of Roma. New signings? I want Buffon first and then later on it'd be nice to get Maicon and Milito as well.”

S tým Maiconom ma pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik AS sa vyjadroval o klube v nadväznosti na nových majiteľov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan, 31 – Clerk

"The Sensi family have done a lot for this club, but things will be different under the new owners. Now we have the funds, we'll have a superb team again. Don't forget that we haven't bought new players in ages. Who would I like to see at Roma? It would be fantastic if we got Benzema and Oezil."

Oezil

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na tom příjde vtipnýho? Každej fanoušek si může přát jakýhokoliv hráče, já si třeba dycky přál vidět v Římě Riquelmeho i když je to nepravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale umiestniť to na jeden z najčítanejších futbalových portálov priamo do článku, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

když tam můžou bejt ankety.....

Reagovat
10

ty tady předvádíš něco jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja do článku nenapíšem, že chcem Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nepsal autor, on jenom přepsal názor fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

To viem, že to nenapísal autor.

Ale dobré je, že ako si navzájom protirečia, jeden vymenuje troch už relatívne starších hráčov a ďalší, že nemôžeme kupovať starých hráčov:)

Reagovat
smazaný uživatel

každej má jinej názor na věc, krásnej příklad sme třeba my dva, ty se tomu směješ a já třeba pořád nechápu proč....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
terry

To se směješ tomu, jak je to napsaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Že aké posily chcú.

Reagovat
Filipow

Oezil = Özil..

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec mi nejde o to meno. A to, že niekde to píše tak, inde hentak, som už taktiež videl.

Jedná sa o hráča.

Reagovat
Dejwa

měl by ses napřed soustředit na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taktiež, k Jajinekovi máš ďaleko.

Reagovat
Dejwa

co s nim mám společnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Cosmi prej skončil a vrací se Rossi..., Zamparini je synonymem slova fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Lež bohužel svěkdy podobných "rošád" jsme v Itálii častěji a né jen v Palermu, bohužel.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Storari , toto jsou vyloženě jeho tři body . Nejlepší na place . Pochvala si zaslouží Grosso a max. za snahu Pepe . Jinak průměr až podprůměr . Nejhorší stopeři , hlavně teda Leo ten byl úplně tragický . Alberto včera taky nic moc .

Reagovat
Pinturicchio

STORARI, Motta, Grosso, MELO, Marchisio, Pepe, pak se rozehrál i Alberto, zas tak černě bych to neviděl. . Jinak souhlas, Leo je bohužel totálně mimo.

Reagovat
j_mrazik

Tak tohle kolo dopadlo ideálně. AC, Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Síce mám po včerajšku v papuli Saharu a zápas som nevidel, ale asi môžem ľutovať....Forza Juve !!!

Reagovat
niflheim

Je nějaký kurs na to, že Cavani v létě odejde?

Reagovat
Tomanatura

Jj, 1,01 na to, ze prestoupi do Neapole.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Teď jsem se vrátil z Milána a ještě pořád jsem trošku v extázi.

Když jsem poprvé uviděl z okna taxíku San Siro, zalapal jsem po dechu, neskutečně majestátní! Cestou na zápas mě dost překvapilo to obrovské množství stánků s dresy ACM a Interu. Vrchol těchto "prodejen" byl těsně před San Sirem, kde to vypadalo skoro jako fotbalové tržiště

Tradiční tlačenice u vstupu, která je snad na každém stadionu nemohla chybět. Po vstupu na stadion mě upoutal San Siro store (dres Pata a šála byli téměř poviností). Další co mě na stadionu upoutalo byli toalety, které jsou hromadné. Pánové vykonávají potřebu na mušlích a dámy vesele stojí frontu hned vedle nich

Zápas samotný byl dle mého názoru obrovskou reklamou na Calcio. Ohlušující potlesk při vyhlašování a rozcičování se našich borců a uši drásající pískot při nástupu Interu ohlašování jeho sestavy. Když se hlasatel ohlásil trenéra Interu, slabší povahy si museli dát ruce přes uši.

Předzápasové choreo bylo u obou stran neskutečné. Bohužel jsem nerozpoznal obrázek co vytvořila Curva Sud. Zato mě upoutal obrovský transparent "Gluda Interista". Fans nerazzuri se ale také ukázali ve velmi dobrém světle a to v momentě, kdy se celý jejich sektor změnil v žluto-modrý nápis Inter. To vše bylo doprovázeno lehkým pyrem.

Zápas samotný byla neskutečná jízda. Poprvé na San Siru, poprvé vidím své miláčky na živo, poprvé na derby a hráč, jehož dres jsem si před několika málo minutami koupil vstřelí gól.

Obrana zahrála dobře, ale v létě je opravdová nutnost přivést kvalitního lb. Jinak z Ignazia nám roste solidní bek, Etoa hlídal skvěle. Stoperská dvojce je skvělá, zvláště na TS je radost pohledět.

Záloze za sobotu patří absolutorium, protože to co předváděli bylo jako z jiného světa. Seedorfův lob na Abateho byla lahůdka. Nade všemi ale dle mého čněl Mark Van Bommel. Neskutečný hráč

K útoku se pomalu nemá snad ani cennu vyjadřovat Pato je božský, Robsona bych zavřel na měsíc na hřiště jenom by chodil sám na brankáře. Přitom při rozcvičce to tam pálil o sto šest... Kdyby tohle zlepšil tak věřím, že by měl přes těch 20 fíků.

Max taky zaslouží pochvalu za správně zvolenou taktiku i sestavu. Jediné co jsem nepochopil bylo to, proč střídal Pata už v 83 (?), ale to je jen drobnost.

Co mi přišlo neuvěřitelné bylo, jak se k sobě chovali fanoušci obou táborů mimmo stadion. Z toho by si měli vzít čeští fandové příklad.

Děkuji nejlepšímu klubu na světě za úžasný zážitek. FORZA MILAN!

Reagovat
Jajinek

Na Meazzu se zásadně nejezdí taxíkem, ale tramvají...!!!! Jinak hezké...

Reagovat
smazaný uživatel

Copak jsi někde četl, že by jel na nějakou Meazzu?

Reagovat
Jajinek

ok, tak i na San Siro se jezdí tramvají...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tou tramvají bych rád jel. Bohužel hotel byl ještě za San Sirem, kam jezdilo jen pár autobusů.

Reagovat
Tomanatura

Chčije se u Meazzy, mezi autobusama a u každého stromu, který je poblíž. Záchody jsou pro padavky

Reagovat
smazaný uživatel

Curva Sud vytvořila obraz Poslední večeře, kde byli všichni v červenočerném, jen Leonardo (Giuda Interista - Jidáš Interista) sedí oblečenej v černomodrém...

Reagovat
Pinturicchio

Neměl bys, prosím, odkaz? Tohle bych rád viděl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

moc pěkný

Reagovat
10

btw. Belen fandí Interu, tak to u mě frajerka skončila

http://www.fcinternews.it/?action=foto&id=45651&id_album=1415&start=40

Reagovat
Jajinek

ten kluk stojí přimo v tom nejdebilnějším úhlu...

Reagovat
j_mrazik

Kdo to je? Komu patří?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabriziu Coronovi http://www.igossip.it/http://www.igossip.it/wp-content/uploads/2010/11/Belen-Rodriguez-e-Fabrizio-Corona.jpg

A co jsem viděl, tak je často v italských tv show.

Reagovat
smazaný uživatel

byla to myslím právě Belen, kdo se s Borriellem rozešel, z čehož byl před časem na dně..., pár let už tomu bude.

Reagovat
Jajinek

taky bych byl na dně...

Reagovat
j_mrazik

Borriello si ukáže a má.

Reagovat
Tomanatura

Taky jde vidět, odkud pochází

Reagovat
j_mrazik

Navíc takových je v Itálii mraky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, jak se mu daří od té doby, co se začal stříhat sám...

Reagovat
Tomanatura

Aha, na wiki to mají špatně

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pinturicchio

já píšu fakt jak retard, *tady to jde vidět líp

Reagovat
j_mrazik

Parádní.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Yanek

LUXUS

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jo a prosimtě nevíš co to zpívají milanisti na Etoaa za písničku? Kdyz se šlo že stadionu, tak to bylo po chorálu o Patovi druhý nejčastější popěvek.

Reagovat
FORZAMILAN

Gratuluju Ti k hezkému zážitku,při čtení tvého hezkého příspěvku jsem si vybavil doby,kdy jsem také jezdíval,celkem pravidelně.A co se týče té dopravy,tramvají jsem jezdil a i metrem,kde jsem se jednou ztratil .....................FORZA ROSSONERI

Reagovat
Pipo123

No tá penalta a tá červená, dneska som to videl, to je fakt moc, to sa nemuselo pískať....

Reagovat
Pipo123

inak od toho brvna, bol to vlastne gol alebo nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši teď koukám na sestřih, neuznanej regulérní gól a pak vymyšlená penalta s červenou, fakt mazec.

Reagovat
Pipo123

no jo, to je tak ked sa niekto posere s tých hašišákov posraných čo tam hučia

Reagovat
Pinturicchio

Jednoznačně gol, to bylo dobrých 30-40 čísel za čárou.

Reagovat
Pipo123

tak to pekne potom, a tá penalta, Cavani tam padol jak keby ho moje novučké BMW zrazilo v 100 km rýchlosti, fakt paródia tie penalty proti nám

Reagovat
Tomanatura

Vždyˇje to jedno, dali jste gól hned z další akce. Kdyby tento uznal, druhý by nepadl.

Reagovat
Pipo123

Neni to jedno, Brocchi by si ten gól zaslúžil, taká pekná strela, to už sa mu asi nepodarí inak viac ma seire ten Cavani, padol si tam pekne, škoda obralo nás to o 3 body. Ale EL by nám utiecť nemala

Reagovat
Jajinek

400. pro dramatické Calcio až do posledního kola na všech frontách (no offense Bari)

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Jajinek

?

Reagovat
Pipo123

mám tej drámy už dosť, stačilo mi

Reagovat
Jajinek

no mě jde hlavně o to, aby všechny týmy dlouho o něco hráli...zejména pak Roma a Udinese...

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
didosh

Nejlepší liga na světě? SERIE A Miluju CALCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Udi mě překvapily.... pro Milánské derby a jeho výsledek pro další derby v Itálii a to sicilské,pak pro přestřelku v Neapoli a její výsledek + pro Cavaniho a taky pro nestárnoucího M.DiVaio. a taky paleček tak trochu pro Juve... ale plno palců pro celé Calcio!

Reagovat
didosh

Tak Cavani prej neni naprodej ,už se těším v létě ke známým do Kampánie,navštívím San Paolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele