Serie A - preview 31. kola

02.04.2011, 08:35, aktualizováno 03.04.2011, 09:58
Previews
V Neapoli stále mohou snít o italském titulu, k snížení náskoku vedoucího AC Milán dnes SSC potřebuje zdolat nebezpečné Lazio. Ostře sledovaný bude také zápas AS Řím s Juventusem. Udinese přijíždí jako favorit do Lecce, Parma hraje s Bari, Janov hostí Cagliari a Cesena Fiorentinu.
SSC Neapol - SS Lazio  (neděle 12:30)
Další z mnoha lákadel tohoto kola obstará stadion San Nicola. Neapol může využít výsledku milánského derby a posunout se na druhé místo soutěže. Do cesty se ji postaví Lazio Řím, které spřádá plány na Ligu mistrů.

Neapol se oklepala z nezdarů proti Villarrealu, AC Milán a Brescie a dvakrát po sobě si připsala plný počet bodů. Svěřencům trenéra Mazzarriho patří aktuálně třetí místo, avšak výsledek milánského derby jí může pomoct dostat se zpět na druhou pozici. Neapol to ale nebude mít jednoduché, pod Vesuv totiž zavítá Lazio, které letos hraje rovněž o špičku, navíc do Neapole se jede vrátit zpět do první čtyřky, kam se mezitím prodralo Udinese.

Podobně jako Neapol se otřepalo i Lazio. To dalo zapomenout na prohru v římském derby a doma udolalo jedinou brankou Zarateho Cesenu 1:0. Bohužel pro Biancocelesti zvítězilo i Udinese a pohlídalo si čtvrté místo, které jako poslední zaručuje Ligu mistrů, přesněji start v jeho předkole. Římský klub má z Neapole velký respekt, ale nebojí se a na stadionu San Nicola chce uspět.

"Mazzarri odvádí vynikající práci. Bojují o Scudetto a daří se jim to velice dobře. Jsem šťastný i za ně. Mají silný tým, zejména v útoku. Vybudovali tým, který může v nejbližší době dosáhnout velkých úspěchů, a já doufám, že v této sezoně vybojují ligový titul," sklonil obrovskou poklonu Neapoli a trenéru Mazzarrimu kouč Lazia Edy Reja.

Napolitáni budou bez zraněného Gravy a Zunigy. To Lazio je na tom s marodkou hůře, k dispozici nebudou Rocchi, Diakité, Ledesma, Meghni a Radu. Vykartovaný je Matuzalem.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Yebda, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Brocchi - Gonzalez, Mauri, Hernanes, Sculli - Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Parma FC - AS Bari  (neděle 15:00)
Parmu čeká velice nepříjemné utkání proti Bari. Nepříjemné je v tom, že proti poslednímu týmu musí zkrátka zvítězit, jinak by se jednalo o překvapení, které by navíc mohlo Parmu nepříjemně stáhnout do bojů o záchranu.

Na kvalitu kádru si Parma stále nevede ideálně. V posledním ligovém zápase sice vyhrála na půdě Sampdorie Janov 1:0, ovšem proti katastrofální Sampdorii snad ani nešlo nebodovat. Gialobllu by měli ukázat svojí sílu především doma, kde se jim paradoxně příliš nedaří.

Na stadion Ennio Tardini zavítá poslední Bari. "Musíme dát našim výsledkům kontinuitu, na Sampdorii jsme hráli dobře a proti Bari očekávám vítězství. Musíme chrlit dobré výsledky, abychom zabránili sestupu," nechal se slyšet trenér Parmy Pasquale Marino.

Bari cestuje na sever Itálie s vidinou, že ještě není vše ztraceno. "Nemůžeme se vzdát! Stále je ve hře 24 bodů, v neděli hrajeme těžký zápas proti Parmě, ale musíme soustředit veškerou energii na získání tří bodů," nehází flintu do žita trenér Bari Mutti. Jeho tým prohrál další ligové utkání před dvěma týdny, když doma nestačil po obrovských hrubkách na Chievo.

Parma bude v utkání poměrně značně oslabena, přeci jenom bude chybět vykartovaný Giovinco, stejně jako Galloppa, Dzemaili a Valiani. K tomu všemu se musejí připočítat zranění Palladino, Marques a Ze Eduardo. Marodka Bari je v této sezoně známou věcí a nejinak tomu bude i v zápase s Parmou. Stále jsou mimo S. Masiello, Kutuzov, Barreto, Okaka a Castillo.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Paletta, Lucarelli, Pisano - Zaccardo, Morrone, Gobbi, Modesto - Candreva - Crespo, Amauri
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Belmonte, Rossi, Parisi - Bentivoglio, Almiron, Gazzi - Huseklepp, Ghezzal - Rudolf
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Janovští Grifové nastoupí v domácím prostředí proti ostrovnímu Cagliari. Jedná se o souboj sousedů z tabulky, vždyť Janov je dvanáctý a Cagliari se stejným počtem bodů jedenácté.

Už aby tato sezona skončila! Toto si určitě říkají v Janově, a to jak fanoušci Sampdorie, tak i přívrženci druhého janovského celku, a to sice FC. Jenže na rozdíl od Blucerchiatti se nemusejí Grifové strachovat o záchranu, tedy alespoň prozatím! Deseti bodový náskok se zdá být dostatečný, ovšem ve zbývajících osmi kolech se může stát cokoliv! I z toho důvodu by to neměl janovský celek podcenit a ve zbývajících kolech pořádně zapnout.

"Myslím si, že to bude proti Calgiari krásný zápas. Přijedou sem hrát na vítězství, stejně jako my. Není to nikdy snadné odvézt si body z Janova," proklamoval útočník Grifů Antonio Floro Flores.

Cagliari vyznává ofenzivní styl fotbalu a trenér Donadoni si je vědom, že jeho svěřenci mohou v Janově uspět. Určitě by to byla potřeba, zvláště když sardinský celek poslední dva ligové duely prohrál. Doma dokonce utrpěl potupný debakl od Udinese 0:4.

"Tým je odhodlaný získat ve zbývajících osmi zápasech co nejvíce bodů. Nedělní zápas je důležitý, musíme dát do toho všechno a přivézt si domů dobrý výsledek," nechal se slyšet obránce Lorenzo Ariaudo.

Trenér Davide Ballardini se musí obejít bez Velosa, Kucky a Destra, všichni tři mají zdravotní potíže. Na druhé straně jsou mimo hru Nené, Pelizzoli a suspendovaný Conti. Poslední vzájemné střetnutí ovládl Janov, který na Sardinii zvítězil nejtěsnějším rozdílem 0:1.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Konko, Milanetto, Rafinha, Rossi - Palacio, Floro Flores
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu, Missiroli - Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Cesena - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Osmnáctá Cesena balancuje na hraně sestupu a záchrany, a k tomu, aby se dostala mimo ohrožení potřebuje bodovat proti Fiorentina. Viola ale v posledních zápasech chytla dech a vrátila se do bojů o evropské poháry.

Cesena nabrala solidní formu, ale ve 30. kole nestačila na Lazio Řím. Cesena inkasovala už po dvou minutách a to jí stálo body. "Prokázali jsme, že se můžeme měřit i s Laziem, takže není důvod, proč bychom nemohli porazit Fiorentinu. Můžeme se zachránit, a to zejména tím, že vyhrajeme naše zbývající domácí zápasy," nechal se slyšet trenér domácího celku Ficcadenti. A má pravdu, pokud jeho tým bude hrát jako v předchozích zápase, muže Fiorentinu porazit. Každopádně Viola zůstává pro tento zápas papírovým favoritem.

Fiorentina z devíti posledních ligových zápasů prohrála jediný a jak už bylo řečeno, vrátila se do bojů o evropské poháry. Viole hodně prospěl návrat Adriana Mutu, jenž okamžitě začal střílet důležité branky. Na posledy se trefil do sítě římského AS se kterým Viola remizovala 2:2.

"Stále můžeme skončit v první šestce a zahrát si Evropskou ligu. Do konce zbývá ještě osm zápasů a stát se může cokoliv. Samozřejmě ještě je co zlepšovat, ale jsem si jistý, že můžeme sezonu zakončit nejlepším možným způsobem," neztrácí naději na Evropu záložník Fiorentiny Mario Santana. Nyní čeká Mihajlovičovo svěřence cesta do Ceseny. Na podzim Fiorentina Cesenu porazila, jedinou branku obstaral na stadionu Artemia Franchiho Alberto Gilardino.

Cesena bude bez zraněného Fatiče a vykartovaného Laura. Hosté jsou na tom podobně, také jim budou chybět dva hráči, a to sice Jovetič a Behrami.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Santon - Sammarco, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Santana, Donadel, Vargas - Montolivo - Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Na stadionu Angela Massimina se střetnou dva rivalové a to sice Catania a Palermo. Sicilské derby je další z několika taháků kola

Catania se v posledních zápasech zvedla a především před domácím publikem předvádí dobrý fotbal a co je důležitější, získává tři body. Sicilané doma po sobě porazili Lecce, Janov i Sampdorii a v tabulce jim patří s dvaatřiceti body patnácté místo. Pochopitelně sestupové ohrožení je stále aktuální, vždyť Simeoneho hoši mají před osmnáctým Lecce náskok pouhých čtyř bodů. Nyní čeká na Catanii nesmírně důležitý zápas, jednak se hraje o záchranu a jednak o prestiž, neboť sicilské derby bývá vždy hodně vypjaté a sledované.

"Je to pro nás rozhodující zápas. S podporou našich fanoušků můžeme porazit Palermo, ale bude to těžké, mají velmi silný tým," je si vědom důležitosti zápasu trenér Diego Simeone.

Palermo v minulém kole přerušilo pěti zápasovou sérii bez výhry, když si rovnou vyšláplo na vedoucí tým soutěže AC Milán. Sicilané vyhráli 1:0 a potvrdili, že se jim proti Milánu v poslední době poměrně daří. Vůbec první výhru mohl slavit trenér Serse Cosmi, jenž nahradil odvolaného Delia Rossiho. Palermo se také díky tříbodovému zisku vrátilo do hry o evropské poháry, výsledek by to ale chtělo potvrdit na stadionu Angela Massimina v prestižním derby proti Catanii.

Domácí Catania bude bez zraněných Capuana, Bellusciho, Potenzy, Martinha a Llamy. Posledně jmenovaný by i tak nemohl nastoupit, neboť si odpykává karetní trest. Palermu saze schází Iličič a Paolucci.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese - Carboni, Lodi - Schelotto, Ricchiuti, Bergessio - Maxi Lopez
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muñoz, Goian, Bovo - Cassani, Migliaccio, Bačinovič, Nocerino, Balzaretti - Pastore - Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.90 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Chievo usiluje o co nejrychlejší záchranu a aby se tak stalo musí oloupit o body Sampdorii Janov. Loni čtvrtý tým soutěže se neustále propadá a nyní je si vědom, že bojuje o holé přežití.

Fly Donkeys po šesti zápasech zase vyhráli a polepšili si v boji o záchranu. Celá situace ve druhé polovině tabulky je hodně vyrovnaná a každý bod se počítá. Proto byla výhra na půdě posledního Bari nesmírně cenná a především důležitá. Stejnou důležitost bude mít i zápas se Sampdorií, neboť se jedná o konkurenta v boji o záchranu. "Zápas proti Sampdorii je pro nás důležitý, jsme pět bodů od udržení, chceme se zachránit co nejdříve," stručně okomentoval situaci útočník Chieva Sergio Pellissier.

Sampdoria Janov pokračuje v bídných výkonech a nadále se trápí. Janovští se propadli už na šestnácté místo a zatím nebylo viděno zlepšení. Blucerchiatti mají velké problémy v ofenzívě, po odchodu dvojice Cassano - Pazzini, se nenašel nikdo, kdo by střílel branky, a bez branek se zkrátka nedá vyhrát. Hosté ale situaci rozhodně nevzdávají a jsou připraveni bojovat až do samotného konce.

"Máme před sebou osm klíčových zápasů. Viděl sem své hráče nemotivované, jsou si vědomi situace, jsme připraveni dát do toho vše. Nemůžeme si dovolit dělat žádné chyby, musíme zůstat soustředění," prohlásil prezident Sampdorie Riccardo Garrone.

Chievo bude bez Luciana a Freye, hosté zase bez Semioliho a vykartovaného Tissoneho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Mandelli, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Konstant - Bogliacino - Pellissier, Moscardelli
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Volta, Gastaldello, Lucchini - Mannini, Dessena, Palombo, Poli, Ziegler - Pozzi, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.20 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Udinese chce pokračovat ve spanilé jízdě a po zápase v Lecce se dokonce může přiblížit Scudettu. Po pravdě řečeno v Udinese si na něj příliš nárok nedělají, jenže za hosty jasně hovoří dlouhá série neporazitelnosti a úderná dvojice Sanchéz - Di Natale.

Předposlední Lecce se doma pokusí obrat o body rozjeté Udinese a to se zdá být vzhledem k formě hostů nadlidským úkolem. "Určitě to bude těžké utkání. Budeme hrát proti silnému týmu, který sem přijede vyhrát, aby si pojistil čtvrté místo v lize. Ale nic není nemožné, chceme-li uspět, budeme muset ukázat něco navíc," okomentoval nastávající duel bývalý hráč Udinese Di Michele, ten na stadionu Friuli v letech 2005 - 2007 působil. Jeho stávající zaměstnavatel Lecce má vážné záchranářské problémy, po třiceti kolech mu patří předposlední příčka.

Série Udinese je doslova dech beroucí. Tým vedený trenérem Guidolinem válcuje jeden tým za druhý a zcela zaslouženě je v první čtyřce. Bianconeri dokonce už sedmkrát v řadě neinkasovali a dohromady v těchto zápasech nasázeli devatenáct branek, což je obdivuhodné! O favoritu utkání mezi Lecce a Udinese tedy není pochyb, cílem hostů je zisk tří bodů a upevnění čtvrtého místa.

Lecce nastoupí bez zraněných Giuliatta s Oferem a vykartovaným Giacomazzim. Na druhé straně budou chybět Basta, Ferronetti, Angella a Pinzi. Posledně jmenovaný si odpykává jedno zápasový distanc.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovic, Ferrario, Fabiano, Mesbah - Munari - Vives, Bertolacci, Olivera, Grossmuller - Di Michele
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Abdi, Inler, Asamoah, Armero - Di Natale, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.40 - 3.55 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Juventus FC  (neděle 20:45)
V sobotu bylo událostí číslo jedna milánské derby, v neděli patří primát souboji římského AS s Juventusem Turín. Před sezonou dva adepti na Scudetto, nyní rivalové v boji o evropské poháry. Lépe je na tom AS Řím, který je před Juventusem o pět bodů na šesté pozici.

AS Řím se vrátil zpět do hry o Ligu mistrů po vítězném římském derby, ale hned další kolo výsledek nepotvrdil a jen remizoval 2:2, byť to bylo na horké půdě Fiorentiny. Aktuálně patří hráčům Giallorossi šesté místo s šestibodovou ztrátou na čtvrté Udinese Calcio.

"Nemůžeme už ztrácet. K mání je ještě 24 bodů a my potřebujeme získat co nejvíc z nich. V neděli to bude těžké střetnutí, ale musíme se snažit vyhrát a zůstat ve hře o elitní čtyřku," prohlásil kapitán Francesco Totti. Zápas s Juventusem bude mít tradičně velký náboj, však se jedná o dva z největších klubů Itálie a hraje se o účast v evropských pohárech, pro oba týmy tolik důležitou.

Juventus před několika týdny zažíval výsledkovou krizi a tu se alespoň částečně podařilo prolomit v minulém kole. Stará dáma sice nijak neoslnila ale doma Brescii povinně porazila 2:1. Nyní jsou všichni připraveni na velký souboj v Římě, ovšem bez kapitána Alessandra Del Piera, který nebude moci v tomto šlágru nastoupit.

"Věřím mému týmů a kamarádům, a věřím také, že naváží na naše nedávná představení. Byl bych rád, kdybych mohl v Římě nastoupit, ale jsem si jistý, že mí kamarádi předvedou to nejlepší a dají do toho vše. V uplynulých dvou týdnech tým tvrdě pracoval a nyní je čas sklízet plody," projevila důvěru svým spoluhráčům ikona klubu Alessandro Del Piero.

AS Řím bude mít tu výhodu, že bude mít pohromadě takřka celý kádr, chybět bude pouze brankářská dvojka Julio Sergio. To Juventus je na tom o poznání hůře, jako vždy v této sezoně se potýká s obrovskou marodkou. Tentokrát budou scházet Martinez, De Ceglie, Traore, Del Piero, Chiellini, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella a Iaquinta.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - N. Burdisso, Mexes, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Menez, Perrotta, Vučinič - Totti
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Grygera - Melo, Aquilani, Marchisio - Krasič, Matri, Pepe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brescia Calcio - Bologna FC  (sobota 18:00)
Pokud se chce Brescie udržet mezi elitou více než jednu sezónu, čeká jí v sobotu klíčový duel. Zápas s Bolognou bude první, který po reprezentační pauze rozjede italskou nejvyšší soutěž a hned půjde o hodně. Pokud totiž Rondinelle neuspějí, jejich naděje na záchranu se výrazně ztenčí.

Brescia je od nesestupových příček vzdálena jen tři body a venku bude hrát důležité duely s Cagliari a oběma janovskými celky, jenže jelikož zatím venku v letošní sezóně zvítězila jen jednou, příliš úspěchů se neočekává. Veškeré naděje se tak v táboře domácích vkládají do posledních čtyřech zápasů na Stadio Rigamonti. Dva z těchto zápasů však jsou proti AC a Fiorentině, a tak musí být duel s Bolognou skutečně tříbodový.

Pokud bychom však měli soudit podle posledních duelů, nebyli by Rondinelle nijak výrazným favoritem. V posledních šesti zápasech nedokázala Brescia vyhrát, Bologna v nich získala 8 bodů a pokračuje navzdory nefotbalovým problémům ve skvělé sezóně.

Ačkoliv měli Rossoblu finanční problémy a dlouho se nevědělo, jak to s klubem bude, mohou svěřenci Alberta Malesaniho dokonce pomýšlet na evropské soutěže, kam to mají nyní jen pět bodů. Ze sedmého místa se ovšem půjde do Evropy jen podle toho, jak dopadne Coppa italia.

Domácí budou jen bez dvojice Dallamano, Mareco. První jmenovaný je zraněný, druhý pyká za karty. Bologna přijede bez Montelonga, Garicse, Mudingayiho a Gimeneze.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Zanetti, Hetemaj, Accardi - Diamanti - Eder, Caracciolo
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Casarini, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Krhin, Della Rocca - Ekdal - Ramirez, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Inter Milán  (sobota 20:45)
AC Milán versus Inter Milán, tradiční milánské derby má opět velký náboj. Rossoneri vedou před Interem pouze o dva body a tudíž může být po tomto kole vše jinak. Včetně samotného zápasu je velká pozornost upřena na jednu osobu - trenéra Leonarda.

V prvním derby této sezony byla nejsledovanější postavou švédská hvězda Zlatan Ibrahimovič, teď je ale vše jinak. Ještě v minulém roce vedl AC Milán Brazilec Leonardo, nyní však vede konkurenční Inter Milán. Pro některé fanoušky nevýslovná zrada, vždyť Leonardo u Rossoneri působil dlouhá léta nejen jako hráč. Leonardo si tak během dvou let vyzkouší obě varianty, jak trénovat v derby AC, tak i Inter. Na lavičce Rossoneri se mu v derby nedařilo, prohrál obě, s Interem chce být úspěšnější.

Milán vykročil do této sezony správnou nohou a po celou dobu si hlídá první místo v tabulce. V posledních zápasech si ale vše hodně zkomplikoval, zbytečná remíza s posledním Bari a zejména porážka v Palermu znamenaly radikální zmenšení náskoku na pouhé dva body před konkurenčním Interem. Největším problémem současného Milána je zdravotní stav hráčů. Po celou sezonu se Milánu nevyhýbají všelijaká zranění a Massimiliano Allegri musí dost obměňovat sestavu, i s těmito potížemi se mu daří. Zápas s Interem má pochopitelně nesmírnou důležitost, pokud jej Rossoneri zvládnou a zvítězí, udělají důležitý krok v cestě za vytouženým titulem. Všichni ale ví, že i případné vítězství ještě nemusí definitivně rozhodnout.

Stejného faktu si jsou vědomi i na druhé straně. Inter vstoupil do sezony dost tragicky, a ačkoliv získal titul klubového mistra světa, musel se rozloučit s trenérem Benítézem. Leonardo vliv hráčům Nerazzurri do žil čerstvou krev a ti okamžitě začali sbírat dobré výsledky. Inter nejenže stáhl manko na dva body, ale také postoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů a ve hře je i v Italském poháru, tudíž může stále pomýšlet na všechny tři trofeje. Obhajoba treblu je pro Leonarda velkou výzvou. Stejně velkou jako uspět v tolik prestižním milánském derby.

Největší absencí milánského AC je jednoznačně Zlatan Ibrahimovič. Někdejší hráč právě Interu rozhodl první letošní derby, jenže teď kvůli vyloučení nemůže hrát. Jeho trest byl sice zmírněn, ovšem na derby to nemělo vliv. Dalšími ztrátami jsou Filippo Inzaghi, Massimo Ambrosini a Daniele Bonera.

Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, chybět budou totiž dva klíčoví střední obránci - Samuel a vykartovaný Lucio.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Gattuso, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Pato, Robinho
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti - Thiago Motta, Cambiasso - Sneijder, Panděv, Pazzini - Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.15 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán30188451:2262
2.Inter Milán30186656:3260
3.SSC Neapol30185746:2759
4.Udinese Calcio30175856:3056
5.SS Lazio30166836:2554
6.AS Řím30148847:4150
7.Juventus FC30129945:3845
8.Città di Palermo301341345:4643
9.ACF Fiorentina301011935:3141
10.Bologna FC301110933:3740
11.Cagliari Calcio301161336:3639
12.Janov CFC301091129:3339
13.Chievo Verona308111130:3235
14.Parma FC307111229:4132
15.Calcio Catania30881425:4032
16.UC Sampdoria307101325:3431
17.AC Cesena30781525:4129
18.US Lecce30771631:5228
19.Brescia Calcio30681624:3826
20.AS Bari30381917:4517
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (761)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele