Serie A - souhrn 29. kola

24.03.2012, 20:06, aktualizováno 25.03.2012, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus porazil Inter a stále ztrácí čtyři body na Milán, který si poradil s AS Řím. V boji o třetí místo se dařilo Laziu, které vyhrálo nad Cagliari, Neapol naopak ztratila dvoubrankové vedení a jenom remizovala s Catanií. Nerozhodně skončilo šest zápasů tohoto kola...

Juventus FC - Inter Milán 2:0

25.03.2012 20:45

Góly: 57. Martín Cáceres, 71. Alessandro Del Piero

Derby D’Italia ovládl Juventus a na výhru AC odpověděl tím nejlepším způsobem. Stará dáma tak nadále zůstává ve hře o Scudetto, naopak Interu se opět výrazně vzdalují evropské poháry. Derby D’Italia se lámalo až ve druhém poločase, trefili se Cacerés a Del Piero.

S první šancí zápasu přispěchal domácí Juventus, už ve 4. minutě musel zabraňovat nebezpečí brankář Cesar, který lapil přihrávku Pirla do jasné gólovky. Ve 14. minutě měl velkou šanci i Inter Milán. Poli krásně našel Milita a ten napálil jen Buffona. Milito vyloženě odmítl vedení Interu. O tři minuty později si naskočil na hlavičku Matri a Cesar musel boxovat na rohový kop.

Ve 32. minutě opět selhal Milito a to hned dvakrát, jeho první ránu Buffon stěží vyrazil, ale Militovo dorážka nesedla a skončila mimo branku. Pět minut před koncem prvního poločasu měl Inter další šanci, Stankovičova tečovaná rána nadělala Buffonovi opět velké problémy, skóre se ale nezměnilo.

Ve druhém poločase se diváci konečně dočkali branek a to výhradně do hostující sítě. Ještě než se tak stalo, protáhl Cesara střelou Marchisio. Z následného rohového kopu už Juventus udeřil. K hlavičce se dostal Martin Cacerés a Stará dáma vedla 1:0.

Conteho svěřenci výrazně ožili a nadále byli aktivnějším týmem. Pro Inter měla inkasovaná branka negativní psychický účinek, hostů se zmocnila herní křeč a Juventus měl další šance na zvýšení. Dvacet minut před koncem se ocitl sám před Cesarem Mirko Vučinič, ale jakoby se sám celé situace zalekl, v šanci nakonec pohořel.

O minutu později už to bylo 2:0. Vidal krásně vysunul Del Piera, ten se protlačil mezi hostující obranu a v tváří v tvář Cesarovi uspěl - trefil se na vzdálenější tyč! Ze strany Juventusu to nebylo vše, dalším zvýšením pohrdl Chiellini, fantasticky ho vychytal Cesar, a také Quagliarella, opět zazářil skvělý Cesar. Inter se nezmohl absolutně na nic a v Turíně zejména za druhý poločas zaslouženě prohrál.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Cagliari Calcio 1:0

25.03.2012 15:00

Góly: 88. Modibo Diakité

Třetí pozice patří po tomto kole Laziu. Biancocelesti narozdíl od Udinese a Neapole své utkání zvládli, ale v souboji proti Cagliari to neměli jednoduché. O výsledku utkání totiž rozhodl až dvě minuty před koncem Modibo Diakité.

Bylo to hodně vyrovnané utkání a zejména první poločas nenabídl žádnou větší šanci. Lazio sice bylo mírně aktivnější, ale tuto převahu nedokázalo brankově vyjádřit. Jako první vypálil na branku Cagliari Rocchi, střela to nebyla špatná, ale šla doprostřed, tedy přesně do míst, kde stál připravený brankář Agazzi. V 19. minutě se dostal konečně ke střele hostující Conti, ale trefil zeď domácích hráčů. Lazio postupem času začalo obléhat vápno Cagliari, ale obrana Sardiňanů byla pozorná. Diváci na Stadio Olimpico v prvním poločase branku neviděli.

A dlouho to vypadalo, že jí neuvidí ani ve druhém dějství. V 75. minutě Konko předložil míč Alfarovi, jenž z otočky nebezpečně vypálil a prověřil brankáře Agazziho. Rozhodující okamžik nastal až dvě minuty před koncem zápasu. Na centr z levé strany si naběhl volný Modibo Diakité a zařídil Laizu důležité tři body - 1:0 pro Lazio.

V tu chvíli se zdálo být rozhodnuto, ale v nastaveném čase bylo hodně rušno. Ve třetí minutě nastavení vypálil Ekdal a Marchetti jeho pokus vyrazil! S následnou dorážkou Astoriho si rovněž poradil a Cagliari si mohlo rvát vlasy. Z protiútoku mohl vstřelit definitivní pojistku Candreva, ale do cesty se mu postavila tyč. Poté následoval závěrečný hviz sudího a Lazio mohlo slavit důležité vítězství.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Calcio Catania 2:2

25.03.2012 15:00

Góly: 61. Blerim Džemaili, 67. Edinson Cavani - 75. Nicolás Spolli, 85. Davide Lanzafame

Sny Neapole o další výhře a lepším umístění jsou ty tam, dnes pouze remizovala s Montellovou Catanií. Ta dokonce prohrávala ještě čtvrt hodiny před koncem.

Domácí, kteří ze svých šesti zápasů vytěžili šestnáct bodů, v zápase vedli o dvě branky, o ty se postarali Blerim Džemaili a Edinson Cavani. I přesto se ale Catania nakonec zvedla a vzala týmu Waltera Mazzariho cenné dva body.

Neapol touží po třetím místě a důkazem měly být tři body proti dobře hrající Catanii, jejíž hra se vyznačuje organizovaností a pevnou obranou. Po ztrátě domácích a výhře Lazia v souběžně hraném utkání se ale počet bodů mezi oběma celky zvýšil na tři body.

Už po devíti minutách měl Sergio Almiron velkou šanci překonat brankáře Morgana De Sanctise, ale svůj projektil namířil vedle bránu. O chvíli později hlavičkoval Slovák Marek Hamšík nad bránu, autorem centru byl Ezequiel Lavezzi. O toho se zajímají přední světové kluby a tak je otázkou, zda-li se případně obejde bez Ligy mistrů.

Hostujícího brankáře Juana Pabla Carriza zaskočila střela Waltera Gargana, po něm střílel také Hamšík, ale v obou případech si brankář Catanie poradil a nebezpečí zažehnal. Po poločasové výměně stran se zastřeloval Lavezzi osobně, Carrizo zlikvidoval také další ránu Džemailiho.

Švýcarský reprezentant se ale za chvíli dočkal svého gólu, když pravačkou propálil Carriza a poslal svůj celek do zaslouženého vedení - 1:0 pro Neapol.

Protiútoky, které táhnou Cavani s Lavezzim, jsou velkou zbraní Neapole a diváci to mohli vidět i dnes odpoledne. Uruguayský střelec ve službách blankytně modrých neapolských dresů se prosadil jen chvíli po Džemailim a upravil na 2:0.

Catania ale sympaticky nesložila zbraně, vyčkávala a Llamův centr z rohového kopu hlavou správně namířil obránce Spolli.

Aby toho nebylo pro domácí fanoušky málo, pět minut před koncem se z blízkosti prosadil Davide Lanzafame a srovnal. Obrana Neapole opět nedokázala odvrátit rohový kop a stálo ji to dva body. Domácí jsou na čtvrté příčce, Catania má reálnou šanci na poháry.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 2:2

25.03.2012 15:00

Góly: 20. Fernando Belluschi, 89. Rodrigo Palacio - 31. Riccardo Montolivo, 70. Cesare Natali

Janovským Grifům se nepovedlo navázat na úspěch Juventusu, Fiorentina další debakl nedovolila a remizovala. Diváci se ale rozhodně nenudili, k vidění nakonec byly čtyři góly.

Fernando Belluschi, posila z Porta, se prosadil po dvaceti minutách a stanovil příjemný stav pro všechny domácí příznivce. Fiorentina ale - na rozdíl od utkání s Juventusem - ukázala bojovného ducha a soupeři vrátila gól i s úroky. Montolivo s Natalim se postarali o obrat, Janov spasil až Rodrigo Palacio.

Už ve třetí minutě musel Janov zachraňovat bývalý brankář právě Fiorentiny, Francouz Sebastien Frey. Na toho nevyzrál útočící Amauri. Po této akci se ukázal také Alberto Gilardino, jenž střílel po souhře s Biondinim. Varování nezabralo, a tak přišel trest.

Na centr Giandomenica Mesta si naběhl záložník Fernando Belluschi a hlavou míč usměrnil za Boručova záda - 1:0 pro domácí.

Do výraznějšího vedení mohl domácí poslat Rodrigo Palacio, ale svou střelu namířil jen nad bránu. Následovalo ofsajdové postavení Biondiniho, pro které rozhodčí správně neuznali gól. Něco podobného deklarovali hráči Janova o tři minuty později, když míč po Vargasově střele dostal do brány Montolivo, ale rozhodčí tentokrát gól uznal.

A po sedmdesáti minutách se Fiorentina mohla radovat znovu, hosty poslal do vedení hlavičkující Cesare Natali a rozjásal florentské příznivce - 1:2.

Vargasovu ránu poté tečoval mimo branku Mesto, což se nakonec ukázalo jako klíčový okamžik celého zápasu. Remízový výsledek totiž stanovil zachránce Rodrigo Palacio, který si pohrál se dvěma hráči a vyrovnal. Janov je čtrnáctý, Fiorentina o dvě místa za ním.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - US Lecce 0:0

25.03.2012 15:00

Góly: -

Lecce i Novara pouze remizují, vzájemný zápas nepřinesl ani gól. Výsledná remíza tak znamená, že oba týmy nadále zůstávají v sestupové zóně, ze které není snadného úniku.

Z nudného fotbalového utkání mohlo být srdcervoucí drama se šťastným koncem pro Novaru, ale na konci nastavení nedokázal střídající Takayuki Morimoto přesně zakončit. Místo slávy jej tak čeká ještě pořádný kus práce, chce-li se s kolegy prát v Serii A ještě další rok.

Případný gól mohl rozhodnout utkání v posledních fázích zápasu a Novara by tak vyhrála třetí utkání v řadě. Nestalo se, a proto se fanoušci mladého týmu musí i nadále strachovat o holé bytí.

Ve velké šanci se ukázal Marco Rigoni, který společně s Giuseppem Mascarou hodně zlobil obranou hostí v čele s brankářem Benassim. Ani Porcari s Pescem nedokázali přesně zamířit a poločasová přestávka by se zdála jako vhodná záminka k útěku většiny fanoušků dobrého fotbalu.

Za Lecce se po celé utkání snažil skórovat především nadějný Luis Muriel, jehož kvalit i talentu si všiml už mnohý skaut předních italských týmů. Společně s Juanem Cuadradem a veteránem Di Michelem pořádně větrali domácí obranu. Gól ale nevstřelil ani jeden z nich.

Střídající Daniele Corvia znamenal opět nebezpečí, se kterým si ale brankář Ujkani vždy poradil. V nastaveném čase mohla Novara udeřit s definitivní platností. Nejprve nebyl daleko od vstřelení branky Andrea Caracciolo, o minutu později musel Benassi vytáhnout parádní zákrok proti Morimotovi. To se mu povedlo a tak se oba týmy rozešly za nezajímavého stavu.

Ve výsledku sídlí Lecce na osmnácté pozici, od sedmnácté Parmy jej dělí pět bodů. A Novara je hned za Lecce, k záchraně by potřebovala v devíti zápasech ještě alespoň šestnáct bodů. Boj o nesestupové příčky bude ještě velmi zajímavý.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Parma FC 2:2

25.03.2012 15:00

Góly: 46. Mario Santana, 53. Simone Del Nero - 40. Sergio Floccari, 61. Gabriel Paletta

Ceseně se letošní sezona mezi nejlepšími celky Itálie nedaří, dnešní zápas ale víceméně zvládla. Obrala o body silnou Parmu a remizovala s Ducali 2:2.

Sergio Floccari poprvé úřadoval před poločasem a naznačil možnosti současné Parmy, jeho nadšení ale zchladily dva zásahy hostí. Nejprve vyrovnal Mario Alberto Santana, do vedení poslal domácí ve druhém poločase Simone Del Nero. Po hodině hry se prosadil hostující Gabriel Paletta a srovnal na konečný remízový stav.

Parma sice nehraje špatný fotbal, spoléhá na dravé mládí v podobě Okaky, Giovinca nebo Marigy s Biabianym. Výsledky ale nejsou nejlepší a zatím ani Roberto Donadoni nedokázal zcela zachránit slavný celek. Současné sedmnácté místo rozhodně není ideálním scénářem.

V první šanci zápasu se objevil Sergio Floccari, jehož rána ale narazila přes letícího Antonioliho do tyče. Parmu mohl rozradostnit Alessandro Lucarelli, který šikovně nastavil hlavu do Giovincova centru, ale mířil nakonec mimo.

Pět minut před poločasovou přestávkou byli hosté za svou aktivitu odměněni, když Sebastian Giovinco našel v pokutovém území útočníka Floccariho, který už si se zbytkem akce poradil a změnil ukazatel skóre ve prospěch hostí.

Nástup do druhého poločasu měli ale impozantní domácí hráči. Pudilův tým se dostal až k zakončení, které se povedlo náramně - Parma neodvrátila rohový kop, míč se dostal ke zkušenému Santanovi a ten ho napálil za Miranteho záda.

Po pouhých sedmi minutách se mohli domácí znovu radovat, tentokrát se prosadil Simone Del Nero - 2:1 a obrat ve hře!

Radost Ceseny ale neměla dlouhého trvání, Biabiany našel v pokutovém území Gabriela Palettu, který překonal Antonioliho a stanovil konečný výsledek. Ten znamená, že Cesena musí v devíti zápasech posbírat minimálně čtrnáct bodů k tomu, aby měla alespoň teoretickou šanci na záchranu.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Siena 1:1

25.03.2012 15:00

Góly: 9. Francesco Acerbi - 51. Mattia Destro

Body se dělily také na stadionu Marca Antonia Bentegodi ve Veroně. Chievo sice velmi brzo vedlo brankou Acerbiho, ale ve druhém poločase srovnal na konečných 1:1 Destro.

Diváci se dočkali první branky už v deváté minutě a vstřelili jí domácí borci. Bradleyho rohový kop se snesl na hlavu jednoho ze spoluhráčů a toho fantasticky vychytal Pegolo, míč vyrazil na břevno, ale nebezpečí v žádném případě nezažehnal, neboť následná dorážka Théreaua trefila spoluhráče Acerbiho a od něho skončil míč v síti. Chievo doma vedlo 1:0. Tento výsledek ale nemusel trvat dlouho, hned za dalších pět minut měla Siena velkou možnost vyrovnání. Destrova střela skončila těsně vedle! Hned z další akci mohlo Chievo zvýšit, Paloschi se objevil sám před Pegolem a selhal! Akce střídala akci a na tahu byla opět Siena. Bogdani hlavičkou našel Destra, ten se s míčem obtočil a jeho střelu zastavil bránící Acerbi.

O dalších pět minut později měla Siena další šanci. Destro si udělal prostor ke střele a přestřelil! Závěr prvního poločasu také nabídl vzrušení, centr Freye zakončil Pellissier těsně vedle branky a překvapivou střelu Sammarca sebral brankář Sieny.

Začátek druhého poločasu lépe vyšel hostům. Destro v první šanci napálil Sorrentina, ale ve druhé už mu to vyšlo. Obrana Chieva vyrobila hrubou chybu, Mattia Destro se zmocnil míče a srovnal na 1:1. Utkání poté poněkud ztratilo vysoké tempo a další velká šance byla k vidění až čtyři minuty před koncem. Stalo se tak po příchodu českého záložníka Kamila Vacka, jenž krásnou individuální akci pořádně zavařil obraně Sieny. Výsledek 1:1 se už nezměnil a oba týmy si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Bologna FC 2:0

25.03.2012 12:30

Góly: 50. Manolo Gabbiadini, 90. Simone Tiribocchi

Atalanta rozhodla během druhého poločasu o svém dvoubrankovém vítězství, po gólu vstřelili Manolo Gabbiadini a Simone Tiribocchi.

Oba celky se pohybují v klidných vodách uprostřed tabulky, ale k prvoligovému štěstí by určitě oba trenéři získali body z každého zápasu s konkurentem. Atalanta počítala zraněné a mezi jinými se jedná o jména jako Guido Marilungo, Germán Denis nebo Matteo Brighi. Bologna postrádala Gastona Ramiréze a Federica Casariniho.

Gabbiadini zlobil hostující obránce, jeho přímý volný kop málem zakončil Marco Di Vaio, zkušenému útočníkovi chyběly centimetry. Brankář Consigli poté zasahoval proti střele Diega Péreze. Obránce Andrea Raggi musel odvracet další ránu Gabbiadiniho, což nakonec s vypětím všech sil zvládl.

Atalanta se snažil a brankář Jean - Francois Gillet musel vyrážet střelu Lucy Cigariniho. A další úspěšný zákrok si Gillet připsal v minisouboji s Gabbiadinim, který zakončil akci Atalanty střelou doprostřed brány.

Bologna se také snažila skórovat, hezkou ranou se prezentoval Alessandro Diamanti, Consigli byl ale připraven. Aktivnější byli ale domácí, těsně před přestávkou musel Gillet zasahovat proti střele Manfrediniho.

Pět minut po změně stran se už mohli domácí příznivci radovat, svoji premiérovou trefou otevřel skóre dvacetiletý Manolo Gabbiadini - 1:0. Pěkná spolupráce centrujícího Raimondiho a hlavička mladého útočníka.

Atalantě se sice zranil Federico Peluso, ale na tempu neubrala, nebezpečně střílel rychlík Schelotto. Na poslední chvíli ho zablokoval Andrea Raggi. Gillet musel vytáhnout parádní zákrok také proti hlavičce zcela volného Stendarda. Bologna se z varování nepoučila a veterán Simone Tiribocchi ji po akci Moraléze potrestal - 2:0.

Atalanta si tak díky třem bodům vyměnila s Bolognou místo a je devátá, Bologna po prohře klesá na desátou příčku.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Udinese Calcio 1:1

24.03.2012 20:45

Góly: 32. Fabrizio Miccoli - 85. Gabriel Torje

Nezapomenutelná porážka Palerma se nekonala, místo ní se zrodila pouze remíza. Na Miccoliho gól odpověděl před koncem Gabriel Torje.

O vysoké výhře 7:0 ve prospěch hostů z Udinese jsme psali už v preview k zápasu. Kdo čekal něco podobného, nedočkal se. Právě naopak, v zápase to dlouho vypadalo na pouhou jednu branku. Konečnou remízu ale deset minut před koncem stanovil Gabriel Torje, který zastal roli střelce a získal bod pro svůj tým.

Fabrizio Miccoli mohl skórovat už po devíti minutách, jeho tradiční provedení přímého kopu ale Samir Handanovič vystihl. Na druhé straně vychytal Di Nataleho Emiliano Viviano. Po půlhodině se ale domácí mohli radovat. Miccoli překonal ofsajd systém hostí a prudkou ranou nedal Handanovičovi šanci.

Střelu Kwadwa Asamoaha vychytal Viviano, po Miccoliho pádu v pokutovém území se Palermo dožadovalo penalty. Marně. Bránu netrefil ani pozdě dobíhající Abel Hernandéz, a tak šly oba týmy do šaten za stavu 1:0 pro Palermo.

Francesco Guidolin udělal dvě změny v kádru, na hřišti se objevili Armero s Pereyrou. Spolupráce Di Nataleho s Armerem a Asamoahem nevedla ke kýženému gólu, stejně se na druhé straně vedlo Migliacciovi s Miccolim. Udinese bylo jasně lepším týmem a v této fázi zápasu dominovalo. Důkazem budiž střela Di Nataleho nebo zakončení Asamoaha.

Zajímavá situace nastala deset minut před koncem, kdy se Josip Iličič po Ekstrandově faulu před pokutovým územím skácel k zemi, rozhodčí ale místo druhé žluté karty pro hráče Udinese ukázal žlutou kartu za simulování právě palermskému záložníkovi.

Udinese se navíc dočkalo srovnání, když se po chybě Andrey Mantovaniho prosadil střídající Gabriel Torje a svým druhým gólem v sezoně rozhodl o konečné remíze. Udinese je zatím třetí, Palermo okupuje příčku desátou.

Více informací k zápasu

AC Milán - AS Řím 2:1

24.03.2012 18:00

Góly: 53. Zlatan Ibrahimović (pen.), 83. Zlatan Ibrahimović - 44. Daniel Osvaldo

AC Milán porazil ve šlágru sobotního programu AS Řím 2:1 a upevnil si vedení v tabulce. Zápas se přitom pro Rossoneri nevyvíjel dobře, Vlci se ke konci prvního poločasu ujali vedení, trefil se Osvaldo. Jenže Milán má Ibrahimoviče a ten dvěma zásahy z toho jednou z pokutového kopu výsledek otočil.

Generálku na Barcelonu milánští rozehráli dobře, od začátku byli aktivní, ale bohužel pro ně přišla špatná zpráva. V 10. minutě se zranil Thiago Silva, toho zastoupil zkušený Zambrotta. Šance v prvním poločase nepřicházely, až na jeho konci se začaly dít zajímavé věci. El Shaarawy napálil tyč a Milán mohla posléze tato nevyužitá šance mrzet. Těsně před odchodem do šaten se do Boriniho střely položil Osvaldo a překonal brankáře Abbiatiho - 0:1.

Milánští chtěli pochopitelně výsledek po změně stran zvrátit, a proto přidali na aktivitě. A to přineslo své ovoce. Ve vápně totiž zahrál rukou Heinze a sudí nařídil pokutový kop. Penalty v Miláně zahrává výhradně Ibrahimovič a nejinak tomu bylo i nyní. Na švédského forvarda bylo spolehnutí i tentokrát a Milán srovnal na 1:1.

Domácí měli následně převahu a čtvrthodiny před koncem Řím přežil několik dobrých šancí. Ibrahimovičovu tvrdou přízemní střelu zlikvidoval Stekelenburg a Sulley Muntari orazítkoval břevno! O vítězi utkání rozhodla 83. minuta a krásná branka hvězdného Zlatana Ibrahimoviče. Ibra si zpracoval krásný pas, přehodil brankáře a hlavou zakončil - 2:1. Milánští Římu nic dalšího nepovolili, výsledek v klidu udrželi a mohou se těšit na následující zápas s Barcelonou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán29196459:2363
2.Juventus FC291514046:1759
3.SS Lazio29156843:3451
4.SSC Neapol291212554:3248
5.Udinese Calcio29139740:2748
6.AS Řím291351142:3544
7.Calcio Catania291012738:3742
8.Inter Milán291251238:3841
9.Atalanta BC291013633:2937
10.Bologna FC29991131:3536
11.Città di Palermo291061341:4636
12.Chievo Verona29991125:3636
13.Cagliari Calcio298101129:3634
14.Janov CFC29971337:5134
15.AC Siena29891233:3133
16.ACF Fiorentina29891229:3533
17.Parma FC297111135:4632
18.US Lecce29691431:4527
19.Novara Calcio29591524:4624
20.AC Cesena29461918:4718
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (689)

Přidat komentář
Yanek

32 zápasů, 27 gólů.

To mluví za vše, IBRAAAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik z penalty...?

Reagovat
smazaný uživatel

ses divnej a co jako ? jsou to goly jako kazdy jiny, myslim ze se nepocitaj za pulku nebo tak nejak za min ne?? ...

Reagovat
smazaný uživatel

byl to pouze dotaz...

Reagovat
smazaný uživatel

ok sem za vola

Reagovat
smazaný uživatel

33 zapasov - 29 golov

Reagovat
Yanek

Reagovat
rossoneri89

skvelo .... 3 body doma .... 2 goly Zlatana a konecne nastupil aj Boa

FORZA MILAN

Reagovat
rossoneri89

a samozrejme zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený vítězství, bohužel ale asi hodně draze zaplacený absencí TS proti Barceloně. Jinak fanklub si to musel neskutečně užít

FORZA MILAN

Reagovat
Inzaghi

Porazili jsme poslední zvučné jméno, které nám stálo v cestě. Teď už se o titul můžem připravit jen sami.

CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI.

Reagovat
smazaný uživatel

06.05.2012 ?

Inter Milán - AC Milán

Reagovat
Inzaghi

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no inter je viac ako zvučné meno a okrem ineho nekrič hop, kym nepreskočíš. forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze vtedy uz bude rozhodnute budto my alebo Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Opět penalta pro AC,už mě to nebaví, s titulem jsem se už dávno rozloučil,to je jak boj proti větrným mlýnům.Kurňa ten Zlatan možná těch 10 branek z těch penalt letos dá,to je pěkný počit. Taky bych chtěl mít tolik branek v sezoně.

Reagovat
rossoneri89

ale to bola jasna penaltaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasna, ale to ze k nej vobec nemalo prist sme si spomenuli uz v inej diskusii, navyse ten druhy gol tiez nemal byt nakolko tam odpiskany ofsajd hracovi Romy, ktory vobec nejavil zaujem o hru

Reagovat
rossoneri89

ale takych situacii je plno aj v inych zapasoch .... nam tiez neuznali jasny gol Muntariho a Seedorfa v inych zapsoch .... v zapase s Neapolom nam neodpiskali penaltu po ruke obrancu Napolitancanov .... a to ma len narychlo napadlo ... bolo viac takych situacii .... vtedy sme "plakali" my teraz "placete" vy ..... ale to prejde casom

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš? Ty si tu ruku neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Já italskou ligu nesleduju, ale když každej druhej zápas remizujete, tak se nediv, že na ten Milán ztrácíte.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nám v těch remízových zápasech rozhodčí pomohli a pískly aspoň 3 penlaty,bylo by z toho o 6 bodů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná co je to slovo jasná?Víš kolik penalt už rozhodčí přehlídli nebo naopak darovali.Juve mělo jasných letos tak 5 a mají hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

zalez prosimte... AC proti Juve neuznali regulerni gol, kterej by znamenal o 2 body pro AC vic a pro Juve o jeden min a taky tu nefnukame.

Reagovat
Pinturicchio

Komedie.

Reagovat
M11

opet zapas na ktery se dlouho tesim.. opet ho znici rozhodci

Reagovat
Yanek

Vizitka...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

další..

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak Pintu

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho lize vládl Juventus, potom Inter. Teď už je konečně na řadě AC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba, hnus, bordel, kentus.....liga sa môže rozpustiť a titul rovno dať AC, takéto okaté výkony pánov rozhodcov v prospech jedného tímu....a kľudne ma tu aj zožerte, je to proste fakt. Quote the Raven, nevermore......

Reagovat
Inzaghi

Nulová výpovědní hodnota.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja slovná zásoba je vskutku úžasná

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj pohlad na vec je este uzasnejsi ako tak citam

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver

Reagovat
Yanek

CMOOON!

Reagovat
Yanek
Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad rytmusa ale tu sa to ho si zabiiiiiiil bráácho a to sa ceni

Reagovat
10

proč nenapíšeš, že Juve v tom zápase neuznali regulérní gól Matriho a že měl jít v prvním poločase Mexes do sprch za úder Borriellovi?

Reagovat
Shevchenko

Moc se mi líbí, jak ta rivalita tady mezi AC a Juve roste každým dnem.

Reagovat
M11

slusne je to tady zamorene z obou stran

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Že nám uznali ten gól Muntariho proti Juve, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus CZ/SK

Sobotní zápas Serie A

AC Milán - AS Řím 2:1 (53. z penalty a 83. Ibrahimović - 44. Osvaldo).

překvapuje už to vůbec někoho...?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Že jsme vyhráli? Mě ne.

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky AS - navštivte www.asroma.cz ;)

Reagovat
M11

jinak Steke.. muz zapasu na strane Rima

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri: "It will be very difficult to get Thiago Silva ready for Barça. Almost impossible."

Reagovat
Yanek

Tohle je prostě smůla. Na jednu stranu chápu, že byla teď fůra důležitých zápasů, ale minimálně pohár hrát nemusel. A pokud je to svalové zranění (jakože na 90% jo), tak je to úplně jasný. Takový zápasový rytmus by nezvládl ani Schwarzeneger.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, koukni na Messiho, Ronalda a další, ty hráči maj ke 4000 minutám v sezoně a to hrajou na mnohem běhavější a na fyzičku náročnější pozici než Thiago, kterej má 3200 minut a hraje stopera, kde si odpočine víc než ofenzivní hráči. Je to velká smůla ale je třeba si přiznat že je prostě na ty zranění celkem náchylnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt som sa vytočil. Milujem Calcio, ale koeficient už aj tak oproti nemcom tento rok nenahrabeme, takže budem fandiť Barcelone.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

tak to ma naozaj netrapi... a navyse ak sledujes eu pohare, tak ti musi byt jasne, ze Nemecko bude este velmi velmi dlho pred seriou, tak neviem, preco by mal niekto silou mocou fandit kvoli koeficientu, najma ked si to Talianske muzstva ani nezasluzia

Reagovat
milanista9

Njn Němci máj víc zástupců v LM než Italové že?

Reagovat
cervo

tak s marodkou AC bude zazrak postupit cez barcu, pricom nemci budu zrejme o krok vpredu ZASE... navyse nezabudni, ze sa do koeficientu rata aj europska liga, kde maju nemci stale dvoch zastupitelov, tak si to zrataj a nesmej sa ty kreten, jednoducho nemci budu takymto stylom este velmi dlho pred talianskom

Reagovat
milanista9

Uklidni se. Máš pravdu Barcelona má teď navrh ale Itálie měla v osmifinále 2 zástupce a ve skupinách jich mělo taky víc. LM se cení víc než EL snad ne?

Reagovat
cervo

skor mam strach, ze nas nemci zase s bodmi prevalcuju, kazdy rok tahaju v EL velmi vysoko a co som cital bodovanie za posledne roky, tak na nich stracame omnoho viac ako si mnohi myslia... a jednoducho pokial si talianske muzstva nevstupia do svedomia a budu srat na EL aj nadalej, tak nemecky koeficient NIKDY nedobehneme, najma ked v LM to tiez nie je hitparada... taky Bayern v semifinale je viac ako tri muzstva v skupine.. a najma ked pre talianske muzstva je v poslednej dobe velky uspech uz aj jedno muzstvo vo stvrtfinale

Reagovat
milanista9

Bohužel máš pravdu. I když pro většinu fotbalistu jsou tři nejsilnější ligi PL, Primera D. a Serie A. Chápu že ale trošku Itálie začíná zaostávát ohledem koeficientu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si, že jen Juventus je ubrečenej, ale, že i fanoušci? Achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to bude vypadat s obranou AC pro Barce? Bude ztráta Silvy velkým problémem?

Reagovat
rossoneri89

obrovskym problemom

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, ale myslím si, že Nesta a Mexés by to měli zvládnout a navíc se neskutečně zlepšuje Bonera. No uvidíme.

Reagovat
Alberto Aquilani

Milánčania stále nechapu alebo nechcu pochopiť , že asi 5 sekund pred tou rukou sa tam nedopískal jasný faul na Heinzeho ....a druhy gol padol ked odpiskal BOjanovi offside , ktorý bol v mrtvom offside , absolutne nehral , keby sa pokračovalo monžo by nepadoll ani en ale tak možná .....

Reagovat
smazaný uživatel

chlapce, proc Alberto Aqulani?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Alberto Aquilani v Římě začínal a řekl bych že zde prožil svoje nejlepší fotbalový léta, než se z něj stal žoldák

Reagovat
Alberto Aquilani

a pretože ten Nick som tu už mal ked bol Albe ešte v Ríme :D

Reagovat
smazaný uživatel

jj já vím ale je na čase ho změnit

Reagovat
Yanek

Těch momentů, kdy rozhodčí nepískl to, co měl tam bylo spoustu a že z toho zrovna teď vyšla pentle nic neznamená. Posledních dvacet minut pískal všechno sporné pro Romu, v podstatě možná už od té doby co ho tam Totti zjebal.

A jen tak čistě náhodou jsme trefili břevno a tyčku, kdyby z obou šancí padne gól, tak...

Kdy už konečně někteří pochopí, že na kdyby se nehraje?

Reagovat
Pinturicchio

"Těch momentů, kdy rozhodčí nepískl to, co měl tam bylo spoustu a že z toho zrovna teď vyšla pentle nic neznamená."

Reagovat
Yanek

Není to tak? Pískal tužku na obě strany, tak už se přestaň pořád přitrouble smát ty sektářský idiote.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej alibismus, hádat se během zápasu že to bylo oprávněné rozhodnutí a postupem času ustupovat a pomaličku přiznávat že máme pravdu.....a ještě vlastně udělat ty chudinky ze sebe, protože " Posledních dvacet minut pískal všechno sporné pro Romu"

Reagovat
Yanek

Já jsem se o tomhle vůbec nehádal, tak prosím tě nezobecňuj. Jediné, co mi přišlo směšné bylo to, jak tam Heinze skákal a fakt bych s určitostí neříkal, že to dělal kvůli neodpískanému faulu předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi úplně jedno jesli skákal kvůli faulu, kvůli penaltě ke který nemělo dojít, nebo jesli ho kousnul mravenec. To výsledek zápasu neotočilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, zrazu si ideme nadávať ?

Reagovat
Pinturicchio

To je Janek, neumí vyhrávat ani prohrávat.

Reagovat
Yanek

Aspoň, že vy jdete příkladem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milanista9

Vždy bylo jednodušší brečet než se stím srovnat.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

"a že z toho zrovna teď vyšla pentle nic neznamená " ...neznamena?,je rozdiel ked ma mat AS 0 bodov alebo 1 bod

Reagovat
M11

v ten moment by brala Roma dokonce 3

Reagovat
Yanek

Okamžitě to neznamená to, že je rozhodčí koupený nebo se nám záměrně nadržuje, protože takových momentů bylo v dnešním zápase x.

Reagovat
milanista9

no jóóó. Kdyby muntari nedal břevno, kdyby Ibra nenastřelil Brankáře, kdyby kdyby. TOHLE JE FOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby vam rozhodca nedaroval dva goly...atd.

Reagovat
milanista9

As neumí ani dobře bránit na tož vystřelit víc krát než 3x na bránu. Tak mi netvrď že si zasloužili 3body.

Reagovat
smazaný uživatel

kde som to povedal?

Reagovat
milanista9

Promin dobře tím pádem jsi chtěl říct že AS si body nezasloužilo. Zle jsem to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

ani to som nepovedal, ja som sa vobec k hre nevyjadril ani raz

Reagovat
Alberto Aquilani

keby sa body dávali len zato kto si čo zaslúži tak by ligu vyhrala Siena napríklad .....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ták, ale víme, že život není spraveldivý, tak ligu vyhraje třeba Ac nebo Inter

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Juve nebo AS, aby se ostatní neurazili

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
milanista9

No každopádně AS ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapiskany faul pred penaltou rozhodca ovplyvnil a ze dal muntari zrd a ze nastrelili stekelenburga to nema s rozhodcom nic spolocne,to mohol ako ovplyvnit.?.Zlatan Penaltyovič uz moze ziskat cenu strelca,ostatny za Penaltyovičom to mozu zabalit uz

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak! Ani jeden gol nemal byt! Pred prvym NEODPISKANY FAUL na Heinzeho, pred druhym, odmavany a odpiskany MRTVY OFSAJD proste dnes sa Milancania raduju len vdaka rozhodcom, bodka.

Reagovat
milanista9

výstižný nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dochádzajú argumenty, tieto trapnosti si nechaj pre seba

Reagovat
milanista9

To nebyl Argument, to byla jediná pravdivá věc na tvém příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

nick nie je sucastou prispevku a nezakryvaj si oci pred realitou, OBA GOLY ste dali po situaciach, ktore by nastali LEN CHYBOU ROZHODCU, takze ten vyrazne ovplyvnil zapas vo vas prospech

Reagovat
milanista9

Vaše jediná velká šance ze které padl gól a chcete 3body?

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme tři body za dobře zvládnutej zápas proti týmu o 12ti lidech

Reagovat
smazaný uživatel

Mas 12 rokov, alebo nevies citat? Zaslepene decko, nema vyznam sa s tebou bavit, lebo ty len odbacas od temy.

Reagovat
milanista9

Jde o to že můžem diskutovat dlouhé hodiny o tom jak to mohlo být. Smiřte se s tím bez tak vám nic nezbyde. Ale když na nás začnete houkat že jsme si podplatili rozhodčího tak se nesmíte divt všem těm reakcím.

Reagovat
smazaný uživatel

další,co diskutuje o něčem úplně jinym, než my, je to přesně tak, jak sem psal Trotlovi

Reagovat
smazaný uživatel

kaslime uz na to neda sa s nimi bavit normalne a krivdu nam to uz nenapravi po zapase s Novarou sa tu snad s nikym hadat nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

bude to lepší,tady se stejně diskutovat nedá, 90% z těh co odepisuje ani nedokáže držet směr diskuze, správně argumentovat.....dobrou noc FoRzA rOmA

Reagovat
smazaný uživatel

dobru FORZA ROMA!

Reagovat
milanista9

Hele já jsem rád že jsme vyhráli, bez tak jsme si body zasloužili my. A je mi jedno co na to říkáte pač ja za to nemůžu jak to dopadlo, jsem jen fanoušek a jsem hrdý na to komu fandím už dobrých 10let.

Reagovat
smazaný uživatel

MAŠ PRAVDU KAMO TET JSI NA TO KAPNOUL ..mam podobny nazor jen že ja AC fandim od roku 1990 ..ale to je fuk FORZA AC Milan...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tet to rozhoči prej vyhrali a ne mi....jsi smešnej TY ROZHOČI JEDEN...

Reagovat
smazaný uživatel

tr0t3l je VELKEJ TRAPAK on nesleduje fotbal ale rozhočiho,tak proto furt piše rozhoči tam to rozhoči zas tam to...a pak jse vrhne na chat a droby NAM tady NESMYSLI....o tom kdo mel vyhrat a kdo ne...bež jse zahrabat EXPERTE..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co se dívám na opakovačky tak ta první situace byla možná lehce sporná, ale ze záběrů co jsem našel to vypadá spíš že Shaarawy i Heinze šli do souboje šlapákem aniž by jeden druhýho trefili a Heinze se pro jistotu vyválel, aby to rozhodčí náhodou neposoudil pro AC. V každym případě je moc dobře vidět jak Heinze okamžitě vysokčí na nohy a hraje dál a začne se vztekat až ve chvíli, kdy se pískne ta ruka. Pokud máte někdo link, kde je to lépe vidět.... rád vezmu svůj názor zpět.

Druhá situace... Krom toho, že jak již někdo zminoval je celá diskuze asi stejně relevantní jako kdyby padl gol po obrácenym autu, byla posouzená absolutně správně! Bojan zasáhl do hry tím, že aktivně odblokoval bránícího hráče AC a ještě k tomu se pohyboval směrem k míči. Pokud by zůstal stát na místě ve chvíli kdy šla přihrávka bylo by vše v pořádku. Bohužel s ofsajdovým pravidlem by se mělo něco dělat, definice pravidel zvlášt, co se mrtvého ofsajdu týče dovolují rozhodčím obhájit si rozhodnutí prakticky v jakékoli situaci. V každém případě se aktivním zasahováním do hry rozumí i bránění protihráče či clonění golmanovi.

Například situace z minulého kola před golem Emanuelsona se dala posoudit jako ofsajd, protože Ibra na sebe navázal bránícího hráče a otevřel tak díky svému postavení prostor pro brejk... Na druhou stranu se nepohyboval, zastavil se a očividně nejevil zájem o hru...ale zrovna tahle situace se dá nazvat spornou. V případě Krkiče šlo bez debat o ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ako spravodlivejsia by bola vyhra AS? za co? prvy polcas 1strela na branu a druhy 2 a rozhodca ze piskal pre AC 25faulov oproti 10tim faulom AS nepomer vzhladom na to co sa dialo na ihrisku nemyslis

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, že vám odpískal 25 faulů na půlce je vlastně to samý, jako že špatně posoudí 2 situace, o kterejch jako náhodou padnou dva goly.....

Reagovat
smazaný uživatel

keby keby to sa mozme dohadovat do nekonecna Ac dalo tyč a brvno mohlo byt aj 4:2 alebo 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

až najdeš v tom na co reaguješ jednou slovo kdyby, tak dej vědět

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale okrem golu co ste ukazali vy?????

Reagovat
smazaný uživatel

neodbíhej o tématu, je jedno co sme dokázali nebo ne, protože to s tim co tady řešíme vůbec nesouvísí, klidně sme mohli vyhrát 1:0 protože my sme dokázali narozdíl od Milána dát gol bez pomoci rozhodčího a na to sem patřičně hrdej

Reagovat
smazaný uživatel

ako o mozes byt nato hrdy ja ti to neberiem ako poslednych 10 min prveho polcasu ste hrali nieco zmysluplne naco sa dalo pozerat s coho pramenil aj gol ale za 10 min byt hrdy na vykon a hrat sa na keby........vsetko je o rozhodcovi vid nas zapas s Juve jasny gol a nebol uznany skor ako na ten odpiskany ,,mrtvak" by by si sa mal hnevat na obranu a brankara ze ich Ibra ochcal.......inak keby sme mali viac stastia tak tie brvna mohli byt goly ale na keby sa nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

ty snad nečteš to co tady píšu, nebo to nechápeš, každopáně je mi to jedno, protože ať vytáhnu jakejkoliv argument, tak ty budeš zas a znova přebíhat k jinýmu tématu, jako to děláš právě teď. Hlavně že pořád připomínáš tyčku, břevno, ale to, že ste prohrávali a nemohli dát gol a že se vám ta penalta sakra hodila, to už nenapíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi nie ako vidim medzi milanom a rimom je asi ina frekvence tak to zacnem z ineho sudku ok bol apenalta bol tam faul nepiskal sa takze nebol bolo 1:1 potom ten vas mrtvy nebol odpiskany otazne ci tam bol alebo ste ho chceli vidiet nato bol druhy gol a ste prehrali o com je tu rec????ked ste tak najlepsi tak ste tam mali obratom dat dvoch nedali a ste prehrali snad tomu rozumies.........a na keby sa nehra lebo kazde vase keby je odbiehanie od reality a ta je ze ste prehrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A je tady zase to co píšu celou dobu. Poradim ti, když neumíš číst a držet se tématu diskuze, tak radši nediskutuj

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa drzim tematu ale ty neschopnost vasho muzstva a to ze ste hrali 15min a viac nic tak prskate na AC a na rozhodcu zapas sa hra 90min a na to ste NEMALI ako dole pise Maritazzi na ten druhy gol ste sa mali dostatok casu pripravit ved lopta letela 70metrov a bum bol gol a vasa vyhovorka ze to vasa obrana posrala je ze rozhoca vas podrezal ako trosku sebareflexie uznamvam bol to zapas na remizu a viac by jej slusela ale tvrdit demagogicky ze ste dali gol a rozhodca je trapne...............Hladaj chyby aj u vas preco to tak skoncilo????a nie ze nerozumiem pisanemu textu!!!!!!to je uz otrepane za 10 min a ze rozhodca sa nevyhrava

Reagovat
smazaný uživatel

Milanisti, vy ste v uplne inej diskusii, my stale piseme o spornych situaciach pred golmi, vy totalne o niecom inom...zrejme zamerne odbacate od temy

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby ste mali 50 sanci a my ziadnu a dali by ste jeden gol darovany rozhodcom, tak vas to neospravedlnuje, takze nebud alibista

Reagovat
smazaný uživatel

to máš tak, oni nemůžou přiznat že máme pravdu, radši to otočej proti nám, začnou s řečma o výkonu týmu (jakoby nás Milán o třídu přehrával) a že vítězství sme si nezasloužili atd. tak jim to jejich "zasloužený" vítězství rozhodčí pomohl získat no

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, nikto s Romanistov tu nic nepovedal o vykone AS alebo AC, iba oni sa to snazia tak otocit, my hovorime o situaciach, po ktorych padli goly

Reagovat
milanista9

Ale vy se snažíte říct že ty gĺy platit neměli, každopádně jak víte že by to změnilo průběh hry. Můžem diskutovat do nekonečna jak to mohlo vypadat. Brečet je jednodušší než se stím srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, vlastně máš pravdu, musíme se prostě smířit s tím, že vám rozhodčí daroval body sem rád, že si mi ukázal cestu

Reagovat
smazaný uživatel

pozri cokolvek napisem tvoj paralelnu realitu aj tak nezmenim k prvemu golu poviem len na heinzeho musel byt neskutocny faul najskor sa tam zvalil na zem jak zostrelena kacka a ked videl ze rozhodca na to serie tak zrazu bol plny energie a v poriadku k druhemu golu sporne odpiskanych ci neodpiskanych offsidov je tolko ze skoda nieco hovorit na adresu rozhodcov ale gol padol po nadhernom pase a paradicke ibru tot vsjo co poviem na tuto temu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že sis toho všiml, že Heinze o tom faulu vstal a rozčiloval se na rozhodčího, to je vlastně to hlavní

Reagovat
cervo

a nie je to skor o tom, ze my sme tie situacie boli schopni vyuzit, pricom ta druha situacia bola rozohrata od nasej brany... za to vam boli tiez ponuknute podobne situacie, iba ste boli uplne neschopni s nimi nalozit, tak to tak nebije do oci... penalta je samozrejme uz chyba neodpustitelna, ale tieto sracky na ktore sa tu obvraciate, ako offside a podobne su dost ubohe, sskuste sa sami zamysliet

Reagovat
smazaný uživatel

Jo zamyslim se, počkej....kdyby nám rozhodčí takhle věnoval penaltu, co by naši hráči s ní asi udělali.......

Reagovat
cervo

skus si este raz precitat, co som napisal, penalta je obrovska chyba, to nepopieram, ale vy tu nariekate aj, ze sme dali gol po zle odpiskanom offside, ale aj vy ste ziskali loptu viackrat po zlom usudku a to, ze ste s nou neboli schopni nic spravit je vas problem

Reagovat
exot12

sry ale ty uvazujes ako dement. 1. na keby sa nehra a za 2. bol to dlhy vykop, kde bola obrana??? Tam AS urobilo tolko chyb a mali tolko casu zastavit ten utok a ty tu places o dakom vymyslenom ofsajde??? Nezda sa ti to trapne?

Reagovat
Alberto Aquilani

ne

Reagovat
smazaný uživatel

keby nebol ten vymysleny ofsajd, tak by ziadny dlhy vykop nebol

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle ti borec určitě odpoví, že na kdyby se nehraje, už to vidim

Reagovat
exot12

ty akoze povazujes za chybu rozhodcu ak odpiska mrtvy ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

ne za chybu,ale ovlninění, vzhledem k tomu, že sme šli do jasný tutovky. Pokud mě pamět nemate, tak mám ten pocit, že sporný situace podle FIFA by se měli řešit ve prospěch útočícího týmu,aby to fotbal zatraktivnilo, tady to bylo přesně naopak

Reagovat
exot12

Ja za chybu, ktora ovplyvni zapas beriem napr. jasnu ruku po ktorej nieje penalta, neodpiskanie jasneho faulu v 16, ofsajd po ktorom padne gol, neuznanie jasneho golu ci neopravnene vylucenie hraca. Tieto veci mozu ovplyvnit vyrazne zapas. Odpiskanie autu opacne, ci odpisaknie rohu miesto odkopu, alebo odpiskanie mrtveho ofsajdu nepovazujem za nijak vyraznu chybu rozhodcu a uz vobec nie za ovplyvnenie zapasu. Obrana ma podla mna dostatok casu sa skoncentrovat a sformovat a odvratit nebezpecenstvo. To ze tak nespravi predsa nieje chyba rozhodcu, nie? Bol dlhy vykop, ktory nemal byt a? Ak by nepadol gol nikto sa tym ani nepozastavi. Riesite tu ovplyvnenie zapasu rozhodcom, ale pri tejto situacii nemozes z toho ze padol gol vynit rozhodcu, ale hracov AS a nikoho ineho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, já to uznávám, že Kjaer udělal chybu....potom co nám rozhodčí sebral balon a věnoval ho soupeři. Stejně tak můžu vinit DDR, že tam tu ruku strkal....potom, co se nepískl faul na Heinzeho....

Reagovat
exot12

Takto vobec nemozes uvazovat, pretoze touto analyzou by si sa dostal na zaciatok zapasu a k tomu ze si kapitan vybral zlu stranu mince, resp. ak by si chcel vinit rozhodcu tak by si ho mohol obvinit ze to blbo hodil a muzstvo nemalo vykop, dalsou chybou by bolo ze pri vykope, by po prihravke muzstvo stratilo loptu... Tak ako ty uvyzujes tak to je strasny alibizmus a hladanie lacnych vyhovoriek aby si ospravedlnil chyby vlastnych hracov. To ze spravi na ihrisku niekto chybu je normalne, inak by tie goly asi nepadali. Ty vidis chybu rozhodcu, ale tou zasadnou chybou nebola ta chyba rozhodcu, ale chyba obrancu po ktorej padol gol!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to ta tutovka, jak tam sebou Lamela plácnul, když si šlápl na míč. Z toho šlo dát gól velice těžko.

Reagovat
DelPiero137

Mne sa tiez zdalo ze to bol mrtvy offside a malo sa to pustit dalej. Lahko sa to kritizuje z pohladu divaka ale Kjaer to spravil dost nestastne. Ibru ubranit je tazke ale Simon ani nevyskocil pri tej hlavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

clovek sa tesi cely tyzden a ak to byva potom je sklamany totti musi hrat do konca aj keby nic nehra. uz ma jebu tie zasrate trapne penalty vid lazio,fiorentina,alebo dnes ,ktorej nemalo ani dojst.kjaera mi je luto,snazi sa ,bojuje,chce podat dobry vykon a jednou cybou si vsetko pokazi.AC je majster a najlepsi strelec Zlatan Penaltyovic FORZA ROMA !!!

Reagovat
Shevchenko

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

No, Milánští fanoušci, užívejte si dnešní vítězství (mě osobně by to svědomí nedovolilo), proti Barceloně to bude o něčem jiném, tam bude mít 12 hráčů Barcelona a ne vy

Reagovat
CubONE

cize ty by si vitazstvo v zapase, v ktorom by bola sporne odpiskana penalta vo vas prospech neoslavoval?

Reagovat
Shevchenko

Pamatuju si jak mi tady jednou pan Bojda tvrdil, že Zlatan je už za zenitem, že těch 28 gólů ze sezóny 2008/09 nikdy nezopakuje, teď už jich Ibra má 29. Škoda, že už tu Roberto není, zajímalo by mě, co by mi na to pověděl.

Reagovat
Pinturicchio

Že máš mindrák.

Reagovat
Shevchenko

Poď do mě!

Reagovat
Shevchenko

Nepochopil sem tě, sorry.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
milanista9

To spíš ty

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pinturicchio

To byl takový inside joke.

Reagovat
milanista9

Promin to nebyl joke.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ale byl.

Reagovat
milanista9

Ja zapoměl víš to líp než já.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlíp to vím nejspíš já, byl to vtip, narážka na toho uživatele, kterého zmiňuje Sheva. Nevíš, nekomentuj.

Reagovat
milanista9

Moment, zle jsme se pochopili ja myslel narážku na tvojí reakci.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ježiši, tohle byla reakce presne ve stylu jednoho uzivatele, který sem uz dávno nechodí. Proto to bylo vtipné.

Reagovat
M11

cim je starsi tim s vetsi lehkosti ty goly dava.. aspon me to tak prijde

Reagovat
hefy

Co se s nim vůbec stalo? To byl snad nejzaslepenější fanda na webu (i když jiri-fcb mu dělá značnou konkurenci).

Reagovat
smazaný uživatel

AC to ma kupene, Silvio a tucnak sa o to postarali

Reagovat
smazaný uživatel

si hnup

Reagovat
smazaný uživatel

nie som

Reagovat
cervo

ale si

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Ibrahimovic!

Reagovat
smazaný uživatel

zitra inter porazi juve a je to docela povedenej vikend

Reagovat
rossoneri89

ale inak nehnevajte sa na mna .... Roma okrem golu nic nepredviedla .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

patova priatelka dala rozhodcom zasukat a my uz roselku sensi v Rime nemame

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, za všechno můžou žen..., ehm kurwy

Reagovat
milanista9

Áno Áno to je zcela logické, děkuji za vysvětlení. Ale bez tak mi verze o tom že na To AS prostě nemělo víc sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, sem zapoměl že nás Ac úplně převálcovalo a že sme si zasloužily bůra....

Reagovat
milanista9

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ironie, neboj nemyslel sem to vážně a jesli to myslíš vážně ty......smutné

Reagovat
milanista9

Vy by jste chtěli za tři střely 3 body. A když je nemáte vztkáte se na nás fanoušky že my za to můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz moje reakce na Ondru. Jesli si to,co tady probíhá vykládáš takhle, tak prosím, ty budeš žít v omylu

Reagovat
rossoneri89

za vsetkym hladaj zenu

Reagovat
smazaný uživatel

No, jediné pozitivum vidím ve směru fanty, jinak to stojí za vyliž řiť

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 20:14 PSG jde po neapolské dvojici

Edinson Cavani a Ezequiel Lavezzi z Neapole jsou letní prioritou pro trenéra Paris Saint-Germain Carla Ancolettiho. Prozradil to skaut francouzského celku Giorgio Ciaschini.

Vtipné

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak nakonec si měl skoro pravdu, domů s brekem jedem, jen ne díky skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, účel světí prostředky Škoda, po poločase jsem si říkal (na zápas jsem nekoukal), že by z toho mohlo něco být a nic

Reagovat
Yanek

Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude diskuze, pokud Juve zítra nepísknou jasnou penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuse bude taková, jakou si ji zdejší pánové (a dámy?) udělají

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě už nebaví číst, ják to AC kupuje, jak se jim nadržuje a jak na Juve rozhodčí serou. Nikdo z webu za ty výkony rozhodčích nemůže, s tím aťsi jdou stěžovat na Italský fotbalový svaz, né sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás taky štve, jak sou na to někteří fanoušci hrdí a ještě to dávaj hlasitě najevo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nečti

Reagovat
milanista9

Reagovat
M11

uz je ted

Reagovat
Ragazzo d'oro

Forza Milan!

Reagovat
SaianSupaCrew

Jinak i z opakovaného záběru je vidět, že se Ibra po Marquinhovi prošel s chutí

Reagovat
milanista9

Reagovat
Pinturicchio

3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

v zadnem pripade

Reagovat
Nuno čomes

Teď dostane AC bůra od Barcy a budou zase pevně nohama na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

toto iste ste pisali na Slovensko ked sme postupili na MS ....no a co ked dostaneme "burana" my tam aspon sme

Reagovat
milanista9

Reagovat
FORZAMILAN

tak ,,bůra,, by od současné Barcy dostala asi většina ,,gigantů,,...........to nebude žádná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

TI VIŠ TI EXPERTE TRAPNEJ....

Reagovat
smazaný uživatel

TO RIKAM TOMU BLBOVI Nuno Čomesovi a tim jeho komentařum.....tomu TRAPAKOVI....

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic = titul

smutne zvysok timu plno nekopov a staci na to jeden trapny hrac

Reagovat
rossoneri89

teraz si dobre zabil

Ibra je trapny hrac? .... asi si zabudol ked hral u vas ... vtedy ti nebol trapny ? ......

plno nekopov? ... a co taky Silva, Abbia, Abate, Bommel a Boateng? ...

ale hlavne ze to hovori ten ktoreho tim prehral doma s Bolognou a nachadza sa na 8. mieste

tymto som nechcel urazit slusnych fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze Zlatan nedotiahol AC aj do finale pohara ... ale tak aj titul so Serie A bude dobry

Reagovat
FORZAMILAN

jo škoda, tajně jsem v to finále doufal, respektive v případné double, které nám stále chybí

Reagovat
Kenneth

Zlatááááán . Titul by měli dát jen jemu.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo cca pred mesiacom http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/424903_380608888623605_156404621044034_1421867_1020879657_n.jpg ide mi len o to, nech nikto nevravi, ze sa JUVE tych penalt doazduje opravnene...urcite by bolo viac bodov a menej remiz

Reagovat
smazaný uživatel

´ neopravnene

Reagovat
panca

tenhle rok, jestli vyhrajem, tak bych dal pohar jen ibrovi. Ostatnim bych dal jen malou kopii, aby nerekli

Reagovat
smazaný uživatel

ostatnych by som poslal trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

paradox, že Ibru ten titul bude těšit nejmíň ze všech

Reagovat
panca

ibra bude stredem pozornosti, to ma nejradej

Reagovat
Shevchenko

Asi jo. Ale on hlavně chce pokračovat v té jeho neuvěřitelné statistice 8 titulů v řadě.

Reagovat
FORZAMILAN

nebo obrázek, fotku

Reagovat
rossoneri89

s podpisom Ibru

Reagovat
Yanek

From me, to you.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

tak vysledek sem trefil kamo 2-1 jak sem odpoledne uz tady nekde psal akorad jsem mel podat tiket ale neva hlavne ze jsme to zvladli FORZA GRANDE AC Milan FORZA IBRA the best player on the world momentalne...

Reagovat
smazaný uživatel

zitra JUVE doma dostane nalož Inter je rostrha na hadry a je VYMALOVANOOOO.....mili divaci....

Reagovat
smazaný uživatel

A potom vypneš Fifu....

Reagovat
Slejdy

skoda neco komentovat...pouze sudi palec dolu

Reagovat
herbage

Jak hrálo AS?

Reagovat
SaianSupaCrew

Tragicky, kromě posledních 15. minut prvního poločasu naprosto nuloví. Největší rozdíl mezi prvními týmy tabulky a námi, není hráčská kvalita, ale organizace hry, který u nás prostě a jednoduše není

Reagovat
herbage

ok, díky. Já koukal jen na sestavy a už z těch bylo jasné, že hlavně směrem dozadu bude AS hořet

Reagovat
SaianSupaCrew

Krajní beci hořeli neuvěřitelně (klasicky), Heinze i Kjaer odehráli výborné utkání, ale oba si připsali po neuvěřitelné hrubce, hlavně Kjaer u druhého gólu jako benjamínek.

Reagovat
Maritazzi

To, co předvádí Rosi, to nemá už obdoby, jak někdo takhle špatně bránící může hrát v Serii A beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se mi tohle stává docela často u hodně hráčů na různých pozicích v různých týmech. Pravdou ale je, že u vás je ten pokles, co se beků týče, přímo brutální.

Reagovat
Maritazzi

V těch týmech, co bojují o poháry prostě takhle bídnou kvalitu nevidím. Ten zbytek týmu beru kádrově poměrně kvalitní, ale vždyť který tým v lize má horší beky než my. A u týmu, co chce hrát o poháry se to prostě musí výrazně projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Faktem je, že horší beky asi nemá nikdo, ale problémy s beky mají skoro všichni.

Reagovat
Maritazzi

To je taky pravda no, ať už AC, vy nebo kdokoliv další prostě nemá světovou nebo alespoň nějak evropsky nadprůměrnou kvalitu na kterou dřív ta liga byla zvyklá.

Reagovat
Yanek

Abate, Maicon. Přísnější měřítka by snesl možná ještě Lichsteiner..., jinak je to bída.

Reagovat
Alberto Aquilani

sucasny Maicon uz asi ani nie .....

Reagovat
Yanek

Imho ještě pořád jo, je to pendolíno, ale v Interu to má složité...

Reagovat
Pinturicchio

"Maicon", ... "možná Lichtsteiner", ... komik

Reagovat
Yanek

Jojo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Lichti je na svojej pozícii najlepší v lige, ty štrúdľa....

Reagovat
Yanek

Však říkám, že jste mě přesvědčili.

Reagovat
Pinturicchio

To by ho musel vidět hrát a neposuzovat to podle jména nebo loňských a starších výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dávají to na Digi...

Reagovat
herbage

nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho moc neviděl, takže se neodvažuju odpovídat.

Reagovat
Pipo123

To Calcio je nádherné, chyby rozhodcov, úplatkárske aféry, staré štadióny, obrovské podvody, kúpené tituly, rivalita, fanúšikovia sa nenávidia, každý na každého pičuje a pritom všetci sú "ok" toto je Calcio, milujem tú ligu, keď už bordel tak poriadny

Reagovat
Yanek

Reagovat
milanista9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
panca

Reagovat
FORZAMILAN

no něco na tom bude FORZA ITALIA

Reagovat
Kenneth

Rivalita.

Reagovat
cervo

a o tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Merdahimovič by mal dostať doživotný zákaz činnosti. Ked nefackuje súperov, tak sa im prechádza po nohách....

Reagovat
smazaný uživatel

NEBUD MEKEJ A TAK CITLIVEJ....

Reagovat
rossoneri89

budem asi za kkta ale ten co stoji medzi Patom a Robinhom je kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Strasser

Reagovat
rossoneri89

aha vlastne ano .... chlapec nevyrastol trosku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je Robinho prcek

Reagovat
rossoneri89

jop to je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci to nieje Strasser

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Yanek

Takový zástup.

Reagovat
Maritazzi

Já opravdu nechápu, proč tu většina fanoušků AS nadává na rozhodčí, když jsme zas hráli úplnou bídu a chyby je potřeba hledat jinde. To před tou penaltou ok, ale svádět i ten druhý gol na rozhodčího, to je fakt moc. Měli jsme možnost se na ten nákop připravit, to prostě byla jen Kjaer chyba. To, že se tu hecují fanoušci Juve s AC je normální, ale naše výmluvy na rozhodčí se mi fakt nelíbí ani trochu.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak tak, chtělo by to trochu soudnosti..

Reagovat
rossoneri89

konecne niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Normální to rozhodně není. Mně je z toho například na blití. Komentování toho druhého gólu v souvislosti s rozhodčími, je přesně důvod, proč drtivou většinu fans AS považuju za totální ubulence.

Reagovat
Maritazzi

Nebo já to prostě beru u vás jako vypjatý souboj o titul, takže se tam tohle hledání hovadin objevuje. My s výkony jako jsem viděl dneska nehrajeme už o nic a místo hledání chyb u sebe, se tu lidi pouští do skoro až konspirací.

Reagovat
Yanek

Pořád je to únosnější, než někteří Juventini tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

To klidně může mít. Směšný je spíš, kdo to říká.

Reagovat
smazaný uživatel

no spíš je směšný kdo na něj reaguje... ale zrovna v tomhle si nemáte moc co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

jj. ale zas zober ze momentalne je AC a Juve hlavny adepti na titul takze kazda sporna situacia supera je problem.Ale je pravda ze napr. je mi proti srti ked niekto cely cas nadava na inter ale ked hraje proti nam tak mu fandi a vykrikuje forza inter a pod.

Reagovat
Yanek

Tenhle styl fandění soupeřům hlava nehlava se mi taky příčí.

Reagovat
Yanek

bez toho palce na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho som tu nevidel nadávať na Inter, a potom napísať "Forza Inter".....nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale nechce sa mi hladat ale nemusis chodit daleko dnesny zapas a vase vykriky.......ked ste team a mate silu a tu mate vid zapasy proti nam tak je dost biende okato fandit kde komu......pozerajte na seba a na svoje vykony uz ste v LM a co bude dalej sa uvidi ja napr.by som nenapisl 100 pre zajtrajsiu vyhru interu........sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Daj sa liečiť, trepeš nezmysly....

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio24.03.2012 16:55

100. pro vítězství Juventusu a AS

ja neviem treba nieco komentovat???????

Reagovat
smazaný uživatel

Neporovnávaj rivalitu s Interom a tú s AS....,

Reagovat
Pinturicchio

Treba hlavne drzet papulku. Je naprosto normální, že přeju soupeřům AC, když z toho profituje Juve, trolle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajú poriadne argumenty, a tak musia písať takéto žvásty...

Reagovat
smazaný uživatel

dik za svoju prezivku to si nemusel

Inak zeby dnes skoncila seria bez porazky

Reagovat
10

mělo by se vážně zauvažovat o změně názvu jednotky demence...

Reagovat
Yanek

Poslužte si chlapci, od vás bych to stejně nebral vážně.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Musíme hledat pozitiva jinde, máme 44 bodů a to by s přehledem mělo stačit na záchranu (kontroloval jsem to s předchozíma ročníkama).

Reagovat
smazaný uživatel

Exkluzivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

zaujima ma, preco ked AC ma mat penaltu, tak im ju rozhodcovia daju...ked ju ma mat juve, tak ju nema?

Reagovat
rossoneri89

neboj sa aj nam niektore nepiskli

Reagovat
smazaný uživatel

je ale rozdiel, ked ste ich uz mali asi 8 a Juventus jedinu

Reagovat
rossoneri89

tak ale zato nemozeme .... zato mozu rozhodcovia co je momentalne asi najvacsia slabina v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia maju na Juve iny meter po poslednych rokoch, ci sa to niekomu paci alebo nie, je to tak...

Reagovat
rossoneri89

ale spinu ludia hadzu na nas (AC) ..... je to jasna chyba rozhodcov ....

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zitra bitvu o Scuddetto už oficialne prohraje...Inter ktery Juve nejvic nenavidi bude jejih popravči ...trochu paradox ale je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase o bod bližšie k záchrane. Zápas celkom nuda, jediné pozitvum snáď len Milanovič, a možno Labrín. Barreto tiež dobre. Bod ale dobrý, čakal som to dneska horšie.

PALERMO PER SEMPRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy gol Zlatana bol fakt dokonaly

Reagovat
Inzaghi

http://youtu.be/oVGvnIxj3yY

Fakt už to nechci moc hrotit, ale Juventus 3 zápasy bez publika? Jsem pro

Reagovat
rossoneri89

plus nam rasisticky nadavali na nasho hraca ..... ale vsak v pohode vsak co

Reagovat
M11

zadne v pohode.. uz probehla pokuta..

Reagovat
rossoneri89

jj... 20 alebo 25 tisic €

Reagovat
M11

bohuzel jsou to dementi

Reagovat
rossoneri89

nevies na ktoreho nadavali?

Reagovat
M11

nevim.. ale tipoval bych Muntariho.. jak tam v uvode ostre zajel a dostal tu zlutou tak jsem tam od te doby zaslechl nejake buceni na jeho osobu..

Reagovat
rossoneri89

aha to je mozne .... no skoda ze su taky ludia .... sranda ze drviva vacsina ktori kricia by v zivote nedosiahla to co Muntari, Eto´o, Cisse atd.

Reagovat
M11

jsou to ubozaci.. bohuzel je to caste..

Reagovat
10

jj, Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem že na Emanuelsona a Muntariho

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

3 zápasy bez publika? Nehrozí... ale dostali pokutu, stejně jako Allegri.

Reagovat
10

Yanku, ty máš bráchu?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ze sa vam tu do toho serem ale niektory tu spominate ze ac si kupilo zapas a podobne sracky... takze odkaaz pre vas drahy Rimania... pozrite sa este raz na ten moment pre ktory sa kopala penalta. dakujem... a zbohom...

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší, čo nevie čtať

Reagovat
smazaný uživatel

co k tomu dodat? som nehorazne sklamany..nie sme schopny si vypracovat skoro ziadne sance, ziadne strely..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes oslavuje 55. narodeniny Giuseppe Marotta ! Všetko najlepšie, snád mu ako darček venujeme výhru nad Interom

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

doufam, ze se dnes inter vytahne Ale jak jsou v rozkladu a juve zase bude drit, tak aby mel inter vubec sanci

Reagovat
lnterista

bohuzel taky to tak nejak vidim ale je to derby treba se nekdo ustreli a s AC se taky moc necekalo a ono to slo... ale to rozestaveni a zaloha je hrozna

Reagovat
rossoneri89

Inter nastal cas aby ste aspon dnes vyhrali .... tesim sa na vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Po rozpačitých dojmech ze včerejšího derby S mi po návratu domů spravil náladu výsledek milánských kluků. Jen tak dál chlapci, už se těším na Barcelonu! Škoda zranění Thiaga, nevíte někdo jak to s ním vypadá? Jinak to co tady předvádí fanoušci Juventusu to už je skutečně naprostá ničím nemaskovaná ubohost, trapnost a zoufalství. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty fanoušky Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

To je opravdu neuvěřitelný, když se podívám na naše výkony, že zase na pohárové příčky budeme ztrácet maximálně 4 body. Nemáme ani špatný los, s Udine, Neapolí a Catanií hrajeme doma, z těch silných akorát venku Juve, ale těžko něčemu věřit, když vidím, že se skoro nic nemění k kepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se navíc ještě trošku zamyslíš, zjistíš, že na pohárovou pozici neztrácíte ani bod, momentálně máte ještě 2 body náskok.

Reagovat
Maritazzi

Jo, zapomněl jsem na pohár, tak to je ještě vtipnější. Montella nás tedy klidně může připravit o poháry, to by byla hezká ironie.

Reagovat
GEGE

GRANDE MILAN!!!!ZLATAN IBRAHIMOVIC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro Milanisty: čtu právě, jaké monstrozní ztráty byste mohli proti Barce mít, tak by mě zajímalo, které jsou pravdivé, popř. jak podle vás Max poskládá sestavu? Ď

Reagovat
Inzaghi

Prince je zpátky, Robinho by měl snad taky hrát, takže ze základu chybí Silva, Antonini, Abate (3/4 obrany ) a MvB, když nepočítám dlouhodobě zraněný. Spekuluje se o tom, že tu obranu bude řešit Allegri Urbym na levým beku, což by byla s Bonerou na druhé straně docela sranda. Vypadá to teda na: Abbi - Bonera, Mexes, Sandro, Urby - Aqua, Ambro, Noce - Prince - Robson a Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini je tiez zraneny???ved proti Jve hral

Reagovat
GEGE

Antonini už dnes trenoval tak snad bude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tak hrozný není. Tam píší, že vám chybí i Prince.

Jinak Barce budou chybět oba levý bekové a bude tam hrát asi Puy.

Reagovat
GEGE

To je teda dost hrozné lépe řečeno totálně v prdeli bez nejlepšího obránce s půlkou sestavy vracejícich se po zranění....Tím to samozřejmě nevzdávám ve sportu se může stát cokoliv ale takhle je ta šance dost malá...

Reagovat
smazaný uživatel

No Tiago co je asi najvecsia,Bommel ma stop za karty,neviem ako natom je Robino a Boateng hral vcera cca 25-30min po zraneni na Arsenale, a Aquilani tiez este nehral cely zapas.ale asi budu hrat. A zostava asi Abbiati,Abate,Mexes,Nesta,Antonini(snad),Aquilani,Ambrosini,Nocerino,Boa,Maxi Lopez(Shaarawy),Ibra

Reagovat
GEGE

Je to masakr no.Thiago pravděpodobně nebude to je jednoznačně největší ztráta spolu s vykartovaným Van Bommelem...Abate nevím jak na tom je.Nesta už by měl být schopen nastoupit.Robinho s Maxim už běhají takže se možná dostanou na lavičku.Zatím to tipuju takhle:

Abbiati-Bonera,Nesta,Mexes,Antonini-Aquilani,Ambrosini,Nocerino-Boateng-Ibra,Faraon

Reagovat
Inzaghi

Thiago prý 3-4 týdny, mediaset informoval dokonce o konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu tipuju na:

Vicky - Dani, Pique, Mash, Puy - Sergio - Xavi, Iniesta - Alexis, Messi, Cesc (Pedro).

Bude to zajímavý.

Reagovat
GEGE

hm až na toho beka kde musí zaskočit Puyol jste v plné síle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ještě Villa a Afellay

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay není plná síla pro Barcu, lavičkový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nemění na tom, že je to absence

Reagovat
lnterista

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Branky: 61. Morgan De Sanctis

Reagovat
milanista9

Reagovat
smazaný uživatel

ibrovy to pali

Reagovat
10

Catania

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dal DE Sanctis gol?

Artur Boruc style?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas som nevidel, ale to co s diskusiou pod preview a souhrnom spravil Juventini a Rimania je proste hnoj. Inak, proti Barce to bude bez Thiaga slusny debakel.

Reagovat
smazaný uživatel

allegriho demencia no.

ale debakel by bol tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

o demencii trenerov ako Interista radsej mlc. Zranenia sa proste stavaju... tento rok na ne mame smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spamataj sa.

Thiago uz bol lahko zraneny, napriek tomu sa allegri rozhodol zariskovat a takto to dopadlo. zahral 11 min a je out do konca sezony.

Ale tak vam treba

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Thiago bude out 3-4 týdny . Už pochybuju že přes Barcu projdem (ale věřit nepřestávám)

Reagovat
panca

snad jedinej, kdo za posledni dva roky nebyl delsi dobu mimo je ibra. To je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra s Nocem zatím drží (klep, klep...)

Reagovat
smazaný uživatel

Campioni d´Europa FORZA RAGAZZI NERAZZURRI http://www.inter.it/aas/news/reader?N=57220&L=it

Reagovat
Darren Fletcher

no ked je na inter kurz 5.15, tak moze hrat aj s barcou, je to nadsadene. dnes dvojka za 6eur, solo

Reagovat
Pinturicchio

Vyhozené peníze, dej si radši pivo.

Reagovat
Darren Fletcher

za 30 eur si ich par dam, aj obed a este ostane na dalsi tiket

Reagovat
Pinturicchio

Já to s Tebou myslel dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alebo poldeci

Reagovat
Mr.Jindros

Zůstaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Aby ty poháry nakonec neudělala Catania.

Reagovat
Yanek

Mám z nich celkem respekt.

Reagovat
10

to umístění by si zasloužili...ale pak ty poháry no, ty by se na to vysrali stoprocentně

Reagovat
Shevchenko

400 pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je asi Ranieriho konec si myslím.

Reagovat
Yanek

To není ani zdaleka jenom o něm...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Celej Inter je v hajzlu, ale Claudia je mi vážně líto, vždyť on je tam stejně jenom tak do konce sezóny skoro jako loutka. Tohle si nezasloužil.

Reagovat
Mr.Jindros

11 bodů na LM

Reagovat
Rssa

Juve

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

druhy polocas parada.. GRANDE GIGI !!! GRANDE ALEX !!!

Reagovat
lnterista

gratulace Juve zaslouzene

Forza Inter

Reagovat
M11

diky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, mohla z toho být o dost výraznější výhra, škoda. 4 body, pořád věříme !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

super a islo to easy aj bez penalty :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ten Chiellini je takovej sráč...

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem ho pozoroval proč je lidem tak nesympatický, a už chápu, kdyby nebyl v Juve, tak ho taky nesnáším, takhle ho miluju

Reagovat
10

takových hráčů máme teď víc...a to je dobře

Reagovat
DelPiero137

Kto este? Mirko je aspon futbalovejsi a lavickarov nepocitam. Inak Boriello ma strasny look on si zmylil povolanie. On mal byt nemecky vojak v historickych filmov

Reagovat
10

Brad Pitt v Inglourious Basterds je očividně jeho velkou inspirací jinak z těch hráčů určitě Stephan, Vidal taky asi...no a Mirko

Reagovat
Yanek

Já si říkám, koho mi připomíná. Neskutečná podoba!

Reagovat
10

hroznej wannabe http://bit.ly/GO6DxO

Reagovat
DelPiero137

Presne ten film ma napadol :)

Este k tym hracom, urcite tam bude zaujatost ale Vidal a Litchy mozu vadit superom koli bojovnosti a nasadeniu. Zakerny nie su, moc nefilmuju, diskutuju len ak maju pocit pravdy a nemaju problem podat ruku protivnikovi (Vidal pomenej). Ale mozno som nepochopil ako si mysle tu nenavist nasich hracov

Reagovat
brenk

Možno sa tam dá zarátať aj Pepe v poslednom období...

Reagovat
brenk

Takých majú fanúšikovia najradšej

Reagovat
Pinturicchio

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Frájo

Reagovat
j_mrazik

Jsem rád, že chápete Barcelonu a Busquetse.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
j_mrazik

Hraje si na děsnýho ranaře a pak se když mineluje, tak padá, aby si vymodlil faul. Celkově takovej labilní.

Reagovat
brenk

Prečo sem dali ten obrázok Alexa, kde vyzerá ako pred pobytom v Pezinku?

Reagovat
smazaný uživatel

No čo povedať, fantastický zápas ! Inter môže byť rád že nedostali klepec, ale zase na druhej strane ak by kráľ Gigi v prvom polčase nečaroval, mohol mať zápas úplne iný priebeh. Chválim našich za predvedenú hru hlavne v druhom polčase, tam sme Inter takmer k ničomu nepustili, a boli sme jednoznačnými pánmi na ihrisku.

Nadpozemsky výborne zachytal Gigi, Vidal bol tiež skvelý, De Ceglie je v tejto sezone luxusným hráčom, a Caceres ? Ten by mal hrať základ namiesto Pepeho, ako tu už dnes bolo spomenuté. S ním a Alexom v základe by sme boli ešte silnejší. No a ten Alexov gol nenormálne potešil, snád sa Conte uvedomí a spoločne s Martinom bude hrať základ.

Milujem ked zdoláme úhlavného rivala, milujem ked takto skvele hráme, milujem našu hymnu ktorú hrali teraz po zápase, sprevádzanú zborovým spevom Juventinov. Takisto nesmiem zabudnúť na skvelú atmosféru na štadione

Dakujem kolegom Juventinom za príjemne prežitý športový prenos (už zniem ako Merčiak), dúfam že ešte AC popreháňame, nebudeme strácať narozdiel od nich, a jubilejné 30. Scudetto bude tento rok patriť nám.

FORZA JUVENTUS !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Po prvním poločase, kdy jsme měli alespoň nějakou z několika šancí proměnit, jsme ve druhým uplně odešli. Ve předu jaloví, v obraně bez důrazu. Když získáme balon, tak ho lacině odevzdáme. Bránění rohu před prvním gólem k smíchu. Ještě jsme trochu zdramatizovali boj o titul.

Každopádně gratulace Juventusu k zasloužený výhře a bodům.

Reagovat
M11

diky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Forlán je kúpený alebo na hosťovačke ? Mali by ste sa ho bezpodmienečne zbaviť....nechápem čo sa to s ním stalo...

Reagovat
Votas

koupenej, smlouva na dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Ok dík

Reagovat
smazaný uživatel

A díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Gratulace Juve...na následujících 9 přáteláku přivézt Dungu, ať se rozkouká před další sezónou a zkusit jestli má někdo z úspěšné primavery na to nějak týmu pomoct, což by třeba pro Longa s Bessou nemuselo být vzhledem k současnejm útočníkům neřešitelný zadání

Reagovat
M11

diky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že AC neztrácí, ať si říká kdo chce co chce Juve si titul zaslouží a snad ho získá!

Reagovat
smazaný uživatel

AC si to taky zaslouží, po pomalejším rozjezdu mají stabilní výkonnost, bude to ještě zajímavý a doufám, že s lepším finišem pro Juve

Reagovat
M11

zaslouzi si ho ten.. kdo ho vyhraje

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
DelPiero137

Slava vitazom cest porazenym. Nato ze Intre je v "rozklade"tak nas hodinu slusne trapil a nebyt Gigho...

Uz chvilu rozmyslam nad tym preco raz neskusime pravu stranu Litchy-Caceres. Martin vie centrovat, sprintovat, vracia sa podstivo a ma aj futbalove myalenie. Priam sa ponuka ako nahrada ze marneho Pepeho u ktoreho cakame kedy pride jeho chvila slavy ktora potrva mesiac.

Giorgio mi zacina vadit nie len vykonmi.ale.aj spravanim. Juventini srdcom ale on zaklad nemoze hrat! Takto sa neposunieme.

Dnesny vecer patril Gigimu, Vidalovi, Caceresovi, nenapadnemu Barzagliovi a konecne Alexovi

Pekny zapas, dobry vykon, skvele publikum

Forza JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo napoví AC jede to Catanie a Juve doma Neapol je to ošemetný ale jak Juve tak AC to příští kolo bude mít těžký,věřím že se štěstíčko k nám přikloní.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juve k parádnímu výkonu, hlavně v 2. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
M11

diky

Reagovat
smazaný uživatel

JInak by mě celkem zajímalo, co by Inter dělal, kdyby se jim na to vysral Ranieri

Reagovat
M11

vyhrali by

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě spíš kdo by je trénoval, klidně by mohli ještě bojovat o udržení

Reagovat
10

oslavovali by, že mu nemusí platit odstupný jinak to asi je úplně jedno, kdo tam bude sedět...

Reagovat
Lubinterista

asi by lítaly špunty

Reagovat
smazaný uživatel

tralala tralala juuuveeee

Reagovat
brenk

Chápem, že goal.com sú úplní idioti, ale keď De Ceglie dostane za dnešok známku 5, tak to je už naozaj na zamyslenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

demencia

Reagovat
Melchior

goal...

Reagovat
DelPiero137

Ked pozeram na tabulku, bude lepsie ak pojde do LM Neapol alebo Lazio? Pripadne Udine? Neapol ma uz skusenosti z LM, ked vhodne doplni moze to byt slubne. Naopak ak nepostupia tazsie udrzia svoje esa bez tej LM. Lazio ma vykivy a uzsi kader.

Reagovat
smazaný uživatel

sám sis odpověděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol, to je jasný, jen aby postoupila z té nemistrovské části kde zase bude Arsenal, Valencia ...

Reagovat
brenk

Ale tam by bol Neapol nasadený nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale do té nemistrovké části jdou týmy které skončili 4. v PL, PD, BL pak portugalské a ruské týmy

Reagovat
brenk

Náročné to bude tak či tak, ale tým najhorším by sa mali vyhnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio a zrejme i Neapol by byla v predkole zrejme nenasazena... ZATIM to vypada,ze by meli na vyber: Tottenham,Sachtar Doneck,CSKA Moskva,Benfica/Braga a jeste myslim Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii by roznesli na kopytech

Reagovat
smazaný uživatel

Snad, ale i Soldado je takový jejich matador, každopádně bych jí přál nějaký lehký tým

Reagovat
eLJay.91

Neapol, to je jasný. Do LM - Juve, AC, Neapol, a do EL - Lazio, Udine, AS. Catania se sice sympaticky bije a stoupá, ale nevím, jestli by byla dobrým zástupcem. A Inter asi potřebuje to co Juve, rok bez Evropy, prostor pro přestavbu kádru a další rok bude zase útočit na titul.

Reagovat
Melchior

listky na finale Coppy 200 euro :/ jsem tam chtel letet (wizz ma celkem levny letenky na tenhle termin), protoze jsem myslel, ze to bude jakysi pravdepodobny neoficialni rozlouceni s Alexem jednou potencialni trofeji, ale to je celkem brutalni

Reagovat
smazaný uživatel

vlk

24.03.2012 11:13

to ano ale pre Rubentus to nebude nic platne lebo zajtra stejne neporazi Inter..takze toto kolo sa bude zo zaciatku niest v pociatocnej euforii fanusikov rubentusu ze AC stratilo, po zapase rubentus-inter budu zase slavit rossoneri ze ich naskok zostal prijatelny a nie je dovod na paniku

Ten nech radšej nestávkuje

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu s tym tipovanim mi to poslednu dobu moc nejde tak ale trafil som ze naskok zostal nezmeneny

Reagovat
brenk

Johny |2012-03-25 23:54:53

Hoši počkejme z hodnocením na Mr.Shadow ...se tady radujeme z vyhry a z vykonu a pritom jsme nevideli ty hrozne nedostatky které nám určitě v krátké době Mr.Shadow rád vysvětlí....

Reagovat
Kenneth

Podařilo se už někomu neprohrát ani jeden zápas v sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

arsenau za vieiru, ljungberga piresa thierryho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal pred pár rokmi

Reagovat
Kenneth

Já myslím v Italské lize .

Reagovat
smazaný uživatel

Perugia na konci 70.tych rokov, a tuším aj AC na začiatku 90.tych....

Reagovat
j_mrazik

Samozřejmě.

Reagovat
Kenneth

Spartě.

Reagovat
Darren Fletcher

a nebyt pritom majster?

Reagovat
smazaný uživatel

sme porazeni lemplami

a este aj taka zostava, yuto, obi, poli

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka takým ako ty si tú vyhru ešte viac užívam

A keby chcem byť zmrd, hodím sem jeden joke ktorý by však vyvolal toľko hateu, že si ho taktne odpustím

Reagovat
Melchior

tak ho napis mne a ja si ho neodpustim.. fanousek Interu, ktery objektivne neposoudi, ze jeho oblibeny prohral proti lepsimu souperi a jeste mu misto toho nadava do lemplu, si nic jineho nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, snád sa nikto neurazí (vtip samozrejme nie je z mojej hlavy) :

"Inter je tak špatný, že pravděpodobně i Fabrice Muamba nosí tričko "PRAY4INTER..."

Reagovat
smazaný uživatel

sak sme dnes vyhrali ligu majstrov

Reagovat
Biozdenda

Alex je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Bennes:

Inter je na tom tak špatně, že Fabrice Muamba nosí pravděpodobně tričko s nápisem "PRAY4INTER"

zřejmě myslel tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus to tahne sympaticky. Cekal jsem, ze na nich bude tech stredecnich 120 minut znat, ale ocividne si na tohle tempo jiz zacinaji zvykat. Tak rychle zmrtvychvstani po calciopoli je celkem obdivuhodne....akorat to nekonecne fnukani to trochu kazi. Pokud se ma merit stejnym metrem tak napriklad Pirlo si mel letos posedet alespon 6 zapasu na tribune. Chapu, ze zvlast pro kreativni hrace je tezky udrzet nervy na uzde po tom, co jsou cely zapas okopavani, ale pokud se nenalezne pochopeni pro to, ze Ibra obcas vypeni, stejne by se meli hodnotit i hraci Juve jejichz lokty obcas litaji tam kde by rozhodne nemeli. Ono je jednoduche rict Muntariho gol se vykratil Matriho a opakovat tuhle matru, prestoze z nekterych zaberu je jasne videt, ze to ofsajd byl. Povest MIlana nemuze trpet jen na zaklade toho, ze souperi neumi branit ve vapne bez faulu nebo bez hrani rukou. To ze na hrace jako je Ibra, ktery je silny a umi si pokryt mic je tolik penaltovych zakroku je celkem logicke a koneckoncu pouze Cavani a Di Natale dali vice golu ze hry. Juventus je historicky velkoklub a vraci se tam kam patri, coz je pro celou ligu jedine dobre, ale meli by se zbavit nalepky ufnukanku ala Mourinhuv Real. Prestoze dneska by se vic hodila vyhra Interu, neni spatne, ze si Moratti jednou vypije kalich horkosti do dna. Po tech kecech o scudetto di honore a o tom co se prosaklo loni v lete je to ze strany Juve jedina mozna odpoved na sezony v hajzlu, ktery jim uz nikdo nevrati. Letos to ACM snad jiz dotahne do konce, ale pokud Juve posili lavicku a utok, bude to pristi rok hodne zajimave. Snad uz nebude pulka tymu na marodce a LM sebere Juve trochu sil...

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu prostřední pasáž o offsidu a o těch penaltách na Ibru..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ofsajd byl samozrejme milimetrovy a pokud by to rozhodci pustil bylo by to dle nazoru FIFA na reseni techto hranicnich udalosti uplne v poradku. Stejne tak ale bylo v poradku to jak to bylo posouzeno. Pointa je v tom, ze srovnavat mic pul metru za brankovou carou a "sporny" ofsajd je trosku sofisticky argument. Ale nema cenu o tomhle diskutovat. Milan neodehral idealni zapas, mel pojistit vedeni a hrat aktivne do posledni minuty tak jako doma proti Arsenalu...coz se nestalo takze nejak suverene zaslouzene vitezstvi by to nebylo.

Co se tyce Ibry...letos na nej byla jedna jedina penalta, ktera by e dala oznacit za spornou. Resp. spis zakrok, ktery se nesnazil ani nahodou ustat...spise naopak. Na druhou stranu pokud tam neni mic a je to noha na nohu rozhodci nema jinou moznost nez piskat. Vetsinou je to hlouposti obrance...obcas je nejlepsi si proste mic posunout mimo dosah braniciho hrace a nechat se sejmout. Nerikam, ze je to nejcestnejsi reseni, ale tzv si dojit pro penaltu je porad legitimni prostredek...Hraci, kteri si umi sikovne pokryt mic toho samozrejme hojne vyuzivaji. Problem Juve je ze tento typ hrace jakym byl napr. Vieri nebo Trezeguet momentalne k dispozici nema... Mozna kdyby vice hral Del Piero, ten je silny na balonu...

Reagovat
smazaný uživatel

a dost, Inter potrebuje zmenu.

Zainvestuju do nas nejaki arabi, kupime stopera, normalneho laveho obrancu, dalej Hazard, moussa Sissoko, Jovetic a nejakeho normaneho mladeho goly davajucho utocnika- Oliver Giroud a je to.

starci nad 30, yuto, obi, pazzo nemotivovany sneijder vsetko OUT!

Namiesto nich nejake mlade technicke talenty a zacneme hrat moderny futbal na ktory sa bude dat pozerat, rychly, technicky,vo vysokom tempe, po zemi, s drzanim lopty, s narazackami az do prazdnej brany.!!!

Taky arsenal style. Prec s vyckavacou taktikou na nahodu,so starymi nemotivovanymi preplatenymi hracmi, s dostupovanim a s vyplnanim priestorov,s tym ze je hlavne gol nedostat a vpredu sa to uz nejak do tej siete odrazi na 1:0.

To je stare nemoderne a prezite, teraz sa vo svete hra futbal!!!

Takze podme na to Moratti, idealna sanca na prestavba timu a na novy styl hry.

Aj ked sa zo zaciatku bude prehravat, bude to mat perspektivu a pojdeme postupne hore!!!

Reagovat
smazaný uživatel

promin.. jsi idiot

Reagovat
sinter

presteň sledovať Inter a pozeraj len Arsenal!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Cize utopicka novosezonna zostava

Julione- Maicon, Ranocchia, Samba, Tremoulinas - Sissoko,Cambiasso - Hazard,Coutinho,Jovetic- Giroud

a hrame utocne technicky do plnych!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím Coutinhem si to zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nemůže potěšit víc jak výhra nad Interem a Alex s jazykem venku . Když jsem viděl základní sestavy tak jsem se sám sebe ptal Pepe ? Proč ? Naštěstí se Conte snad poprvé v sezóně včas probudil a perfektně zareagoval . Hlavně bych pochválil Gigiho , Alexe , Vidala a Martina . Giorgo ( hlavně ten jeho Messi průnik )dneska taky fajn , ale jeho povaha je čím dál tím horší . Na druhé straně se mě líbil Maicom , měl včera chuť a vymazal Mirka . Co se týká Vučiniče tak bohužel po dvou výborných výkonech zase neslaný nemasný . Tak snad se v Neapoli zas nastartuje a já se budu tentokrát u toho , už střihám metr .

Reagovat
DelPiero137

Giorgio pekne namazal Militovi v prvom polcase ked Gigi musel vytiahnut prvy zo skvelych zakrokov. Celkovo mal problem s Militom. Pepe je slabucky a ma pocit ze mu budu piskat kazdu blbost, centrovat sa asi nikdy nenauci.

Mirko si po 2 dobrych vykonoch myslel ze mu patri svet a tak to aj vyzeralo. Maznal sa s kazdou loptou a isiel do 4 hracov.

Inak super vykone, Vidalovi svedcila ta uloha nabiehat si stredom do 16-ky.

Reagovat
j_mrazik

Konečně někdo, kdo reaguje na Chielliniho. Jinak nejvíc se mi líbil Caceres, ten toho nalítal neskutečně moc. Jinak včera jsem si smlsnul na Pirlovi, to je Pan Fotbalista. Vedle něj a Alexe vypadají všichni tak trochu dřevěně.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych řekl že včera to nebyl úplně Pirlův den , měl tam dobré momenty , ale jindy je cítit víc . Za ty jeho parádičky ve vlastní vápnu by ale už jednu zasloužil . Martin byl samozřejmě skvělí , tak nějak jsem ho opomenul . Měl ale smůlu že byl nucen spolupracovat s Pepem a taky se v první půlce skoro všechno tlačilo přes levou stranu . V tom 3-5-2 je geniální , jakmile to Inter musel otevřít začal být ještě nebezpečnější .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na něj reaguješ, protože ho nevidíš často. Mě už to příjde normální. Bohužel.

Reagovat
j_mrazik

Asi jo. A o kom se teď bavíme? O Chiellinim, jenom u něj mi vychází to bohužel. Zbytek by mi moc nedával smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, no... Giorgio sice neláme nohy, ale celkově je to jeden z nejvíc unfair hráčů, co znám.

Reagovat
lnterista

500. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FORZAMILAN

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

teď když vidím to choreo, Alexe jak dával gól, výborný výkon v druhém poločase a sladká výhra nad rivalem, docela mě sere, že jsem nakonec nemohl jet na ten zápas

Reagovat
FORZAMILAN

Hele, jak jezdíš, s kým, s fanclubem nebo sólo?

Reagovat
smazaný uživatel

Luciano Moggi: Inter offered me a contract before Calciopoli

The former Bianconeri chief has insisted that he had the chance to work at the San Siro outfit before the football scandal and dared Moratti to look at the contract he still owns

The 74-year-old has said on numerous occasions that Inter president Massimo Moratti presented him with the chance to become the club's general manager before Calciopoli erupted in 2006, allegations which the Nerazzurri supremo has always denied.

"Moratti said he never thought about me as a director for Inter?," pondered Moggi to Il Giorno.

"He talks through the media, if he feels the need to say so, I will invite him to meet me and I will ask him if he can recognise his signature from the three-year contract."

Inter won five consecutive Scudetti from 2006 to 2010 (the first of these awarded through the courts after Juventus were stripped of two titles and relegated), but have struggled this season and lie in seventh position in the Serie A table.

Prior to that successful period the Nerazzurri had not won the league since 1989, and Moggi has blamed the title drought on the club's raw material.

"They did not win because they bought bad players," Moggi blasted.

Reagovat
j_mrazik

Nevim proč, ale Moggiho citaci jsem si v hlavě četl s italským akcentem.

Reagovat
Pinturicchio

... protože se z Tebe stává Juventino

Reagovat
10

to je normální, to děláme všichni...ale musíš ještě přidat artikulaci a gesta Marlona Branda z Godfathera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej fotbalovej týden, dlouho jsem si Calcio takhle neužil. Conte konečně naprosto přesně vyhodnotil, co je na hřišti potřeba. Cáceres nemůže hrát ve čtyřčlenné obraně, ale ve 3-5-2 je lepší než Lichsteiner. To jsme ale mohli vidět už při jeho minulém působení. Každopádně by neměl mít problém s levou stranou, takže se dají využít oba (a využít dokonale). Cpát Cácerese místo Pepeho (4-3-3), jak jsem se tady dočetl, je totální nesmysl, s Lichsteinerem na jedné straně být nemůže. Alexe netřeba komentovat, do poslední vteřiny je třeba věřit, že ho v dresu Juventusu uvidíme i příští sezónu. Nebyla náhoda, že nás Inter do střídání opticky přehrával. Příšerný Matri, tragický Mirko a klasický Pepe v útoku znamenali, že se v "útočném pásmu" míč příliš neohřeje, z toho plyne tlak a chyby defenzivních hráčů. 3-5-2 musí být naše primární rozestavení. Eliminuje to nedostatky a vyzvedává přednosti skoro všech hráčů.

Když se na to podívám víc do budoucnosti. V létě je potřeba přitáhnout dva stopery. Četl jsem něco o Nestovi, ale to už by byla moc velká pohádka. Legrottaglie se taky těžko vrátí. AS prý nechce Kjaera, toho bych bral hned a pak někoho, jako je Biava. Nepotřebujeme nějaká drahá "světová" jména, potřebujeme kvalitu. Poprvé po Calciopolli nebudu volat po posílení na krajích obrany. Do 3-5-2 máme na kraje momentálně 5 hráčů a pokud by měl někdo přijít, musí to být opravdu extratřída, jinak to bude zbytečné. Střed zálohy by mohl být celkem v pohodě (Marrone, Giaccherini, Marchisio, Vidal, Pazienza), zase kupovat jen nějakou superkvalitu. Problém bude samozřejmě v nahrazení Pirla. Je potřeba někdo, kdo bude umět hrát, i když bude ve dvou třetinách zápasů sedět. Napadá mě "renegád" Almiron (asi už není náš, co?). Do útoku koupit nějakýho Torrese a hlavně nechat Alexe a jdem si pro ušatej pohár.

Reagovat
10

Almiron už náš není, napadá mě Pizarro, pokud ho City vrátí do Říma v létě, tam bude nadbytečný, Lodi v Catanii letos taky hraje parádně a má všechno potřebný pro to, aby mohl Pirlovi krýt záda, stejně tak třeba Cigarini. Plus máme Marroneho a ty kluky v Primaveře, píše se o Verrattim, o něm všichni mluví jako o novým Pirlovi. V záloze ti chybí Padoin, Pazienza zůstane v Udine. Torrese bys chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres byl sice jen příklad, ale rozhodně jedna z lepších variant. S ním bych byl spokojenej. Náhradu za Pirla je třeba vybírat obezřetně, abychom se nespálili. Padoin/Pazienza jasný...

Reagovat
j_mrazik

Já si myslím, že Del Piero a Torrés by byla hodně dobrá dvojka. Torrés má rychlý a dobrý náběhy a Alex i v obležení umí vidět tu ulici, kterou by ho uvolnil.

Reagovat
Maritazzi

No já doufám, že naše vedení nebude tak pitomý, že když už Enrique řekl, že Pizarra nechce, tak s ním neposílí nikoho v rámci ligy. Stejně tak doufám, že Verrattiho získáme my, ale spíš se bojím, že přijdou zas 4 mladí Argentinci.

Reagovat
Maritazzi

Sabatini prý bude chtít, aby se Kjaerovi prodloužila o rok hostovačka..

Reagovat
smazaný uživatel

A na to mu někdo přistoupí? I kdyby to tak bylo, rozhodně by nám to nebránilo v tom, abychom ho koupili. To už by musela přijít nabídka na přestup i od vás.

Reagovat
Maritazzi

No mně to taky přijde dost naivní. Ono když ho člověk vidí, je v něm dost potenciál, jemu prostě nesedí ta zbytečně vysunutá obrana +že beka u něj hraje Taddei nebo Rosi. U vás v tom 3-5-2 by byl asi výborný. Ale myslím, že na základě posledních výkonů je možný, že ho vykoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, jen si nejsem jist, že by pro nás bylo 3-5-2 jako základní rozestavení lepší než 4-3-3 už jen kvůli Bonuccimu, kterej by musel hrát a Lichtymu, kterýmu to moc nesedí, nechal bych to až jako změnu v průběhu zápasu, jako včera, to bylo geniální

Reagovat
smazaný uživatel

jo a do obrany co takovej Silvestre nebo Benatia?..

Reagovat
DelPiero137

Ja som cpal Martina pred Litchyho v 4-4-2

Prislo mi to lepsie ako Pepe, Litchy by sa mohol viac venovat obrane a zaroven prekvapit superov rychlym nabehom z kraja. Obaja maju kondicku vybornu a vedia aj dozadu.

3-5-2 ale jedine s novymi stopermi (kludne skusit aj Sorensena), Leo a Giorgiu su nestabilny. Jedna podarena kolmica na rychleho utocnika ked tlacime supera a prehravame o gol.

Reagovat
stuff

nadhera, tu suhlasim asi so vsetkym...

Reagovat
10

http://imgupload.sk/images/l/x/lxe39tyqioq01iddvcp6.jpg

zápasy AC a Juve do konce sezony, venkovní zápasy verzálkama...ten náš los je masakr, AC to má easy, pokud se nezraní Ibra, tak si nedokážu představit, s kým by měli ztratit, možná teď na Sicílii po Barceloně

Reagovat
GEGE

Jj tědka s Catanie mám největší obavy jsou ve formě...Pak je to relativně pohoda až na derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neztratí v Catanii, je hotovo. Ale oni tam ztratí.

Reagovat
10

taky tomu věřím, ale zároveň se bojím, že to nebude nic řešit...bojím se Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Masaker ten nas los...neva treba sa s tym poprat!

Reagovat
Shevchenko

Catanii bych jednu hvězdičku přidal, tam bych bral i remízu. Naopak Fiore bych jednu hvězdu ubral.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

to by byla nejlepší letní "posila"

Reagovat
smazaný uživatel

On by byl nejlepší posila už jen kdyby hrál letos. Což je zatím dost omezené a neviditím, že by se to mělo nějak závratně měnit. Pokud příští rok zůstane a bude sedět, tak to postrádá smysl. On je ten, kdo by měl hrát. Zvlášť v té italské lize si vytře zadek s kdekým. Ale než aby příští sezonu opět celou proseděl, na to nemám nervy, takový konec mu nepřeju. Už jen kvůli tomu, že je lepší než Matri s Pepem dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

no zase na druhou stranu pokud se nepřejde na 4-4-2, což se nepřejde kvůli Vidalovi s Marchisiem, nebo na 3-5-2, tak pro něj příští rok moc v základu nebude místo, počítám, že nějakej hitman přijde.. Ale máš pravdu, i když je to vůči němu nefér, možná bych se na něj radši díval v prostřihu na lavičce než v jiným drese než černobílým

Reagovat
smazaný uživatel

On si zaslouží úctu a uznání a především dohrát kariéru na trávníku. Proto ať jde klidně do USA, jen ho nechci vidět skleslého na lavičce. To vůči němu není fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane, aby hrál nebo půjde. Pro vedení a Conteho by byla daleko lepší situace, když by byl pryč, než aby ho všichni fanoušci viděli takto na střídačce potažmo tribuně. Nenechají si ho s tím, aby se fanoušci a novináři po každém zápase ptali, proč nehrál Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak. Proto počítám s jeho odchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Conte změnil názor. Musel by být slepý, aby neviděl, že na to Alex má a mít bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tondova slepota je zřejmá, vzhledem k letoším sestavám. Uvidíme, co bude dál.

Reagovat
10

snad prostor v útoku bude, zvlášť pokud odejde Fabio

Reagovat
10

navíc on příjme jakoukoliv roli a jeho přínos pro tým je enormní i když nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Conte ho po zápase s Interom veľmi chválil, povedal že je vo vynikajúcej forme, a je naším dôležitým hráčom.....dúfajme že dostal rozum, a Alex ostane aj v dalšej sezone !

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea chce koupit Higuaína, to by nám pak mohli pustit Torrese takže jen do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem čo máte všetci s tým Torresom páni....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak aj totiž zabudnem na moje osobné antipatie k tomuto pánovi, myslím že je veľkým riskom privádzať ho, kedže psychicky je totálne v hajzli, navyše španiel sa v Serii A naposledy poriadne presadil kedy ? Nová liga, nové prostredie, iný štýl hry.....fakt by som ho neprivádzal.

Higuain, Rossi, Suaréz, Benzema....to by boli lepší kandidáti....

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je neprodejný, jinak by byl nejlepší volba, Rossi by nebyl až zas taková výhra, navíc by musel přijít do systému pro něj, do 4-3-3 moc nepasuje, Higuaín je pan střelec, ale góly dává, když se daří týmu, což by nám taky hodně pomohlo proti slabším týmům, ale zase na velký týmy moc neumí, navíc když se nebude dařit, tak on sám s tím nic neudělá, Suaréz je frajer, toho bych chtěl, takovej Alex, ale když pominu to, že je to fracek, simulant a chce do PSG za Luganem, není taky moc golovej, spálí dost šancí na gol. Torres mi prostě přijde jako ideál, jasně je to španěl, teď je psychicky na dně, ale pořád hraje dobře a kdyby mu Conte promluvil do duše, tak by jsme vyhráli na plné čáře, protože Nando z Atlética a Liverpoolu patří mezi 5 nejlepších útočníků Evropy

Reagovat
Pinturicchio

* TOP 3 světa

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ronaldo, Messi... pak dlouho nic a pak Karim, Rooney, Nando, možná ještě Higuaín, Van Persie, ještě mě napadá Aguero, teda těch je ani bych to neposkládal

Reagovat
brenk

Ibra...na treťom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

na toho jsem úplně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

ale já si myslím, že Torres ve formě je srovnatelný, ne-li lepší než Ibra a to ho uznávám

Reagovat
olis

cavani "el matador"

Reagovat
olis

ale ten ostane v neapole takze nemate sancu ho ziskat Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby vám nezdrhol cez leto

Reagovat
olis

toho sa nebojim ani nahodou, neapol neni udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Máme na to zjavne odlišný názor, ja by som Torresa proste v Juve nedokázal stráviť. Fakt dúfam že príde niekto iný

Ale aj o tomto je diskusia, nemusíme sa vždy na všetkom zhodnúť či sa Juventusu týka....

Reagovat
smazaný uživatel

a já zase doufám, že přijde, bude fenomenální a ty si ho oblíbíš stejně jako my všichni Mirka

Reagovat
smazaný uživatel

No nehneval by som sa

Reagovat
10

ani já ne, ale to už jsme tady všichni probrali několikrát...uvidíme, hostování s opcí max, všechno ostatní je risk jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese si nechaji a Drogbu kopnou do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

neé

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FORZAMILAN

Ano, Alonso + Ferrari .............................

Reagovat
Yanek

Galliani: "Thiago Silva seemed to be fine before the Roma match... And not many people know that Ibra played despite his back pains."

Pro ty, co tady viní Maxe z toho, že dal do základu Thiaga. Roma není Novara...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu to spomínal jedine Bennes, ktorý zo zúfalstva svojho tímu tak trpí, že trapoší ako nikdy predtým....nevšímal by som si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Dejan Stankovič ma v predzápasovom vyjadrení dostal. Napriek mizérii svojho tímu nezabúdol Juventus varovať, že Inter je jediným talianskym tímom ktorý vyhral v sezone treble ....to je už slušný krrrrrč

Reagovat
smazaný uživatel

A ako sledujem zahraničné weby, okolo Alexa je fakt poprask, v pozitívnom slova zmysle. Vraj aj média v Taliansku tvrdo apelujú na Conteho, aby si Alexa ponechal. Goal.com píše len o ňom , dokonca ho vyhlásili za svetového hráča týždňa !

Conte je dosť tvrdohlavý, tak dúfam že si nášho kráľa ponechá....a o týždeň v základe ! Som veľmi zvedavý, ako to celé dopadne ....Forza Alex, Forza Juventus !

Reagovat
smazaný uživatel

A ked si tu už tak krásne vypisujem čeknite tento samozrejme fake twitter account Morattiho - https://twitter.com/#!/Massimo_Moratti a venujte veľkú pozornosť tým twítom

Luxus

Reagovat
Pinturicchio

"Forlan wanted to play in both EL and CL in the same season. That's passion. UEFA people don't get it."

Reagovat
smazaný uživatel

Veľký palec tomu čo to založil

Reagovat
rossoneri89

mne sa pacilo toto :

"Didn't go to Juventus stadium because I don't want to make Agnelli richer. (also, we could use that ticket money to buy new players)"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

-Didn't go to Juventus stadium because I don't want to make Agnelli richer. (also, we could use that ticket money to buy new players)

- If you're so upset with my team, BUY IT! €5.

- What was Del Neri's phone number again?

-I would sell my entire bull shit squad to get Marchisio.

- My next ex-Juve coach will be Del Neri. I made my mind.

- Miccoli and Balzaretti played at Juve at some point. I just might have a case. See you in court Palermo!

fucking awesomeness

A najlepšie je na tom to, že mu to tam retweetujú skutoční Interisti

Reagovat
10

Massimo Moratti ‏ @Massimo_Moratti

Some steal trophies, some steal tweets. I'm not the second guy.

Reagovat
Pinturicchio

Currently working on our new club song (yes, presidents write it, so STFU). It will say something like: "yes, we cheated and your point is?"

Reagovat
10

Massimo Moratti ‏ @Massimo_Moratti

Financial Fair Play - what a joke! I hate everything with "Fair" in it!

I want to reassure our fans that there's no financial crisis at Inter. The profit from Eto'o and Sneijder's sale will be reinvested in FIGC.

We didn't lose this game. Not until court decides so!

I'm being followed by 142 people. Wow! 100% of my fans!

Just read "Calciopoli: What Happened in 2006, and What Has Happened Since?" by @JuventiKnows. Quality stuff. Read to find out what we did.

Juve won their 1st summer friendly by 12-1. Silly people still believe results matter in Serie A. #connections

Reagovat
10

to není fake twitter, "Verified profile"

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa zaseriem asi

Reagovat
Pinturicchio

Went to the dentist earlier. He said he couldn't help my teeth. So I stole his diploma from his wall. Whatever, fuck him!

If my face is so ugly, how come I'm receiving tons of free iPad offers? Huh?! Explain THAT bitches! I know I'm hot.

U některých fakt slzím.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Need to find a way to steal Juve's new stadium. Ideas are welcome.

Reagovat
10

http://live.drjays.com/wp-content/uploads/2012/03/MrBurns.jpg

tahle postava je stejně inspirovaná Morattim, akorát vyměnili barvu kůže a zubů...

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky když koukám na simpsny mě si tam představuju Morattiho místo Burnse

Reagovat
smazaný uživatel

trapne

Reagovat
10

Reagovat
10

600. pro ALESSANDRA DEL PIERA!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

600. pro Alexe, aby zůstal i v příští sezoně a na novém stadionu si zahrál CHL ( v základu )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můj nekrásnější scénář bude když to dopadne tak,že Alex ne že jen bude hrát LM příští rok za Juve ale on i v ní dá gól na Santiago Bernabeu do sítě slavného Realu a fanoušci ho zase vytleskají ve stoje jako posledně ale bohužel to už by bylo opravdu naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

Och jej... letos je to vážně hodně špatné.

Ze sestřihu jsem pochytil, že to z naší strany bylo podobné utkání jako na podzim, že první poločas jsme hráli relativně vyrovnaně (alespoň co jsem ze šancí viděl) a druhý jsme úplně vypadli ze hry, je to tak? A jaké jsme hráli rozestavení?

Reagovat
Votas

hrálo se 4-1-2-(Poli osobka na Pirla v defenzívě, do útoku trqua)-2

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, a Javča a Obi hráli na krajích, nebo ve středu?

Reagovat
Votas

při útoku zkraje, při bránění se stahovali do středu...jakmile juve zjistilo, že jim stačí jeden kraj jištěnej stoperem na ty naše "křídla", tak Dekiho ve středu v pohodě řemnožili a už to bylo špatný

Reagovat
lnterista

Deki byl celkove mimo...kdyz ma cas tak je to v poho ale jinak to pro nej musi uz byt hroznej kolotoc...totalni nestihacka

Reagovat
Votas

já bych řekl, že už v téhle sezóně zahrál i hůř...což je ale asi tak jediná útěcha

Reagovat
lnterista

jj to nerikam...nehral zas tak spatne(na pomery)...treba ten volej trefil paradne ale uz bohuzel vubec nestiha

Reagovat
10

střelu má pořád neuvěřitelnou, ale to je poslední dobou tak všechno...

Reagovat
lnterista

jj a lepsi to nebude

Reagovat
Votas

njn...na nahánění Vidala a podobnejch už holt nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
lnterista

v 2.polocase to bylo vyrovnane do toho rohu ale pak konecna vystupovat...na to uz nemame tym otacet takovej zapas. Juve se mi libilo jak hralo dopredu ale v zadu to bylo spatny a meli jsme trestat skoda no ale prohrali jsme zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Votas

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

če emocyjony

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Pinturicchio

Tak on tam před tím prvním golem byl nejen faul, ale i ofsajd.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

... a Ambrosini hraje poslední dobou jak prase.

Reagovat
10

bez karty

Reagovat
Pinturicchio

Asi za zásluhy

Reagovat
10

toho Heinzeho bych chtěl do týmu, pokaždý chce vyhrát...přišlo mi že jako jeden z mála v sobotu

Reagovat
Pinturicchio

Taky jsem o něj stál, dost, oblíbenec už z United.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ti ho půjčil na zápas na hostovačku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

To je typ toho magora, co fanoušek soupeře nesnáší, ale já ho musím milovat. Kéž by těhle typů přišlo víc.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu se k tomu vyjadřovat.. Ty co maj oči otevřený, to viděli už v sobotu, zaslepenci se ti budou jenom smát......řeknu k tomu jenom jednu věc. Italští rozhodčí

Reagovat
Largo

Goodbayi, kdybys tu náhodou byl, myslíš, že bys mi sem hodil link na download AS - Interu? Mám jen druhej poločas, první už tam není. Dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sice Goodbay, ale snad tohle pomůže. Nezkoušel jsem to, takže nezaručuju, že to tam ještě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Conte: "Jak moc věřím v titul? Nechci nikoho zklamat, ale jsem objektivní. Teď je to v rukou AC, kteří dokazují, že jsou velmi silní a že se dokážou vypořádat i s těmi zranění. Pro dnešek jsou nejsilnějším týmem v Itálii a já doufám, že si povedou dobře proti Barceloně."

To je tréner !

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
brenk

http://www.youtube.com/watch?v=k08XaLHfd4k&feature=youtu.be

Čakal som, kedy to bude bez komentára, nádhera...

Reagovat
rossoneri89

nechcem sa v ziadnom pripade vtierkat ale budem velmi rad ak taketo choreo resp. podobne uvidim v buducej sezone v Lige Majstrov

Reagovat
brenk

Už to naberá reálne rozmery, ale v Taliansku nie je nič isté, každopádne verím, že už nám to neunikne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

naozaj nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UFFICIALE: ESONERATO RANIERI

Reagovat
smazaný uživatel

Interu momentálně asi nepomůže už nic, ale pokud chtějí bojovat alespon o Evropskou ligu...jakakoli zmena muze byt impuls. V kazdem pripade dobre jim tak. Po vsech tech pokryteckych kecech si zaslouzi vyžrat daleko vic.... minimalne to co muselo absolvovat Juve ale i ACM nebo Lazio. S promlcenim jejich ucasti v calciopoli i tzv scudetti di honore se jiz neda nic delat. a to ze se dostali vlastni vinou do tehle situace je alespon castecna satisfakce. Vsechny nepravem ziskane vyhody jiz vyprchaly a jen arogance a neopodstatnene sebevedomi je dohnalo tam kde jsou.

Jejich fanousci by konecne meli pochopit, ze je z tehle sracek nevytahne zadny sejk a ze v ramci obrody celeho italskeho fotbalu je nutne pracovat koncepcne a to jak na prestupovem trhu, tak v ramci mladeznickych celku a zpusobu jak generovat zisk a byt sobestacny... Juve, Neapol, Udinese jsou na spravne ceste...AC Milan svym zpusobem take, ale vlastni stadion by vyrovnanejsi rozpocet velmi usnadnil. Az uplynou prvni tri roky FFFP, kluby jako Chelsea, ManCity, PSG, Barca, Real apod. prestanou byt konkurenceschopne a bylo by idealni kdyby bylo calcio pripraveno znovu zapocist silnou eru...

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútny súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Ano, a obvzlášť ta Barca, která zkupuje za těžký prachy celej svět a nestaví koncepčně mužstvo, ta bude totálně v pytli

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se renomovaní finanční analytici nepletou, Barca má dluhy čítající několik set milionů euro, což několikanásobně převyšuje povolenou hranici pro účast v evropských pohárech. To že je Barca schopná vygenerovat obrat cca 500 mio ročně jí sice s přehledem pokryje provoz, ale ne dluhy. Za tři roky budou Xavi, Iniesta a další za zenitem a přestože je třeba nahradí někdo z B týmu...dluhy tu budou pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ranieri sacked

Reagovat
Yanek

Ranieri zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný som to skopíroval v taliančine

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych věděl kde bydlíš, dovezu ti medajli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooo. FORZA Andrea Stramaccioni

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Maritazzi

Podle Sky zájem o Luise Suaréze, pro něj bych udělal cokoliv, aby hrál u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musí ísť do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nechceš Torrese, já nechci Suaréze

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

A nakoniec príde aj tak nejaký Gilardino

Reagovat
smazaný uživatel

Denis

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ten Destro.

Reagovat
Pinturicchio

Má prý přijít nějaký mladý Ital + nějaký TOP kanón.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Ja som tiež skôr za Suaréza...

Reagovat
smazaný uživatel

uvítal bych ho, navíc Saba avizoval nějakou přestupovou bombu,ale jak moc se tomu dá věřit....

Reagovat
DelPiero137

To je ta velka ryba co sa objavila teraz v expreskach? Podla mna vas tlaci bota skor v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

IBRA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele