29. kolo
25.03.2012 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Siena 1:1

Body se dělily také na stadionu Marca Antonia Bentegodi ve Veroně. Chievo sice velmi brzo vedlo brankou Acerbiho, ale ve druhém poločase srovnal na konečných 1:1 Destro.

Diváci se dočkali první branky už v deváté minutě a vstřelili jí domácí borci. Bradleyho rohový kop se snesl na hlavu jednoho ze spoluhráčů a toho fantasticky vychytal Pegolo, míč vyrazil na břevno, ale nebezpečí v žádném případě nezažehnal, neboť následná dorážka Théreaua trefila spoluhráče Acerbiho a od něho skončil míč v síti. Chievo doma vedlo 1:0. Tento výsledek ale nemusel trvat dlouho, hned za dalších pět minut měla Siena velkou možnost vyrovnání. Destrova střela skončila těsně vedle! Hned z další akci mohlo Chievo zvýšit, Paloschi se objevil sám před Pegolem a selhal! Akce střídala akci a na tahu byla opět Siena. Bogdani hlavičkou našel Destra, ten se s míčem obtočil a jeho střelu zastavil bránící Acerbi.

O dalších pět minut později měla Siena další šanci. Destro si udělal prostor ke střele a přestřelil! Závěr prvního poločasu také nabídl vzrušení, centr Freye zakončil Pellissier těsně vedle branky a překvapivou střelu Sammarca sebral brankář Sieny.

Začátek druhého poločasu lépe vyšel hostům. Destro v první šanci napálil Sorrentina, ale ve druhé už mu to vyšlo. Obrana Chieva vyrobila hrubou chybu, Mattia Destro se zmocnil míče a srovnal na 1:1. Utkání poté poněkud ztratilo vysoké tempo a další velká šance byla k vidění až čtyři minuty před koncem. Stalo se tak po příchodu českého záložníka Kamila Vacka, jenž krásnou individuální akci pořádně zavařil obraně Sieny. Výsledek 1:1 se už nezměnil a oba týmy si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

cosi shnileho - X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele