Serie A - souhrn 24. kola

09.02.2013, 19:55, aktualizováno 10.02.2013, 23:05
Komentáře a souhrny
Juventus bude i po tomto kole na čele tabulky italské ligy, Stará dáma si doma dokázala poradit 2:0 s Fiorentinou. Juventus navíc navýšil svůj náskok na Lazio i Neapol, vzájemný duel skončil výsledkem 1:1. Remízy se rodily i v neděli. Nejprve Parma remizovala s Janovem, načež v Cagliari ztratilo také AC Milán. Inter proti Chievu ukončil čekání na výhru.

Inter Milán - Chievo Verona 3:1

10.02.2013 20:45

Góly: 2. Antonio Cassano, 26. Andrea Ranocchia, 50. Diego Milito - 21. Marco Rigoni

San Siro se může těšit z další výhry, domácí miláčci vybojovali tři body v důležitém utkání s Chievem. Celek z Verony tedy odjíždí bez bodů, o ty jej připravil nejprve Cassano, na něj navázal spoluhráč Ranocchia a definitivní pečeť výhry vtiskl utkání Diego Milito.

Hráči Nerazzurri nepůsobili v posledních týdnech zrovna oslnivě, jejich forma byla plná výkyvů a nespokojení fanoušci dávali své rozhořčení najevo. Trenér Stramaccioni nemá zrovna pevnou pozici a tak dnes hrál také o svou prestiž. Případná jizva na jeho jméně ale byla včas zažehnána, Chievo kontrovalo jen jedním gólem z kopačky Rigoniho. Inter je tak nadále ve hře o Ligu mistrů - zdá se, že se dočkáme bitvy mezi městskými rivaly.

Domácí se nezalekli případného nezdaru a do utkání vešli suverénně. Již ve druhé minutě se pak radovali z gólu. Antonio Cassano se nejspíš snažil centrovat, ale míč z jeho kopaček nakonec skončil za zády brankáře Puggioniho. Hosté ale nesložili zbraně a jen těsně vedle tyčky mířil svou hlavičkou Alberto Paloschi. Mussi volanti se snažili o vstřelení branky a jejich úsilí se vyplatilo - zkušený Marco Rigoni se hlavou perfektně trefil a dal hostům naději na bodový zisk.

Ani Nerazzurri ale neplánovali stávku a znovu se aktivně pustili do boje o tři body. Esteban Cambiasso se snažil překonat náhradního brankáře soupeře, ale nebylo mu přáno. To ho ale mrzet nemuselo, neboť už o minutu později jeho tým opět vedl. Jednobrankové vedení na stranu Interu posunul Andrea Ranocchia, který po rohovém kopu byl přesně tam, kde jej bylo třeba - 2:1.

Ještě do konce poločasu musela úřadovat branková konstrukce za Puggionovými zády, tu nastřelil Walter Gargano. Vstup do druhé půle nemohl být pro Inter lepší. Trenér Stramaccioni pravděpodobně povzbudil své svěřence k aktivitě a ta se vzápětí vyplatila - pět minut po změně stran se po Cambiassově nahrávce prosadil Diego "Il Principe" Milito a zvýšil vedení svého celku.

Po této brance se ale tempo hry uklidnilo, Inter byl spokojen se svým dvoubrankovým vedením a Chievo nemělo sílu na vzdor. Dvacet minut před koncem zápasu se ale přesto zmohlo na zajímavou akci, nebezpečnou střelu Rigoniho musel nadvakrát likvidovat brankář Handanovič. Práci měl také jeho protějšek, jehož vystrašila střela střídajícího Alvaréze.

Ve vyložené šanci na navýšení skóre selhal po Alvarézově střele i věhlasný zakončovatel Rodrigo Palacio. A protože se v posledních deseti minutách nic vážného nestalo, Inter si pohlídal své zasloužené vedení a dál útočí na Ligu mistrů. Veronský celek je na průběžném třináctém místě.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Řím 3:1

10.02.2013 15:00

Góly: 56. Marcelo Estigarribia, 73. Gianluca Sansone, 77. Mauro Icardi - 75. Erik Lamela

Premiéra trenéra Andreazzoliho nemohla dopadnout hůř. Jeho novému týmu se nepodařilo napravit výsledky z posledních týdnů a opět prohrálo. Domácí se totiž v klidu propracovali ke třem gólům a po zásluze vyhrávají.

Po zápase na Luigi Ferraris se nám nabízejí odpovědi na několik klíčových otázek: například v jakém rozestavení bude AS hrát? Andreazzoli upustil od ofenzivního kolotoče Zdeňka Zemana se třemi útočníky bez obrany a přešel k více defenzivnější taktice. Do útoku postavil Tottiho s Osvaldem a ze dvou stoperů udělal tři. Nevýhodou se zdá být nenasazení krajních obránců. Další otázkou bylo, jak dopadne premiéra nového hlavního trenéra. Odpověď je po více než devadesáti minutách jasná - frustrované AS nadále pokračuje v žalostných výkonech.

V úvodu utkání projevilo AS jednoznačně více chuti po vítězství a napravení reputace. Totti napodoboval sám sebe z před několika let, kdy v utkání s 'Dorií' střílel krásný gól z voleje - dnes se mu ale nevedlo. Obdobný pokus zkoušel Erik Lamela, který po individuální akci donutil nepříjemnou střelou Romera k brilantnímu vyražení. K zahrávání přímého kopu se dostal opět Totti, jehož projektil Romero s námahou vytěsnil mimo.

První poločas ukončil velmi povedenou akcí hostující celek. Pablo Osvaldo našel v pokutovém území Pjaniče, mladý záložník ale napálil jen obránce stojícího na brankové čáře! Ve druhé půli již tempo začalo stoupat, obzvláště pro domácí Sampdorii. Časomíra z druhého dějství odkrojila teprve deset minut, když se stadion dostal poprvé do varu. Do pozdě se vracející obrané řady pronikl centr na Estigarribiu, který střelou ke vzdálenější tyči prostřelil Maartena Stekelenburga.

Holandský brankář neoslavil svůj návrat mezi tři tyče nejlépe, ale těžko mu něco vyčítat. Zaskvěl se o dvě minuty později, když zlikvidoval šanci Poliho. To mohlo být klíčové, kdyby AS proměnilo další nabízenou příležitost. Daniele Gastaldello stáhl k zemi Pabla Osvalda v pokutovém území a sudí Celi pískl do píšťalky. Zahrávání pokutového kopu se ale neujal Totti, nýbrž sám faulovaný. Kapitán Vlků nebyl moc spokojený a ještě méně radosti měl, když viděl laxně vyřešenou situaci a zákrok Romera.

Sampdoria tuto chybu velmi rychle potrestala - Gianluca Sansone ukázal, jak se opravdu zahrávají standardní situace a poslal míč za Stekelenburgova záda - 2:0.

Naději hostujícímu celku v čele s trenérem Andreazzolim dal opět Erik Lamela, k němuž se dostal míč po Florenziho centru. Mladý Argentinec prostřelil Romera a už to bylo jen o gól. Jakýkoli optimismus ale Sampdoria rázně uťala. Má totiž ve svém středu novou hvězdu - Maura Icardiho. Právě talentovaný útočník při rohovém kopu vyskočil nejvýše a domácí publikum slavilo. AS se naopak propadá.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Siena 1:1

10.02.2013 15:00

Góly: 41. Panagiotis Kone - 33. Innocent Emeghara

Atmosféra v Sieně má stoupající tendenci. AC totiž dokázalo alespoň částečně navázat na svůj nedávný úspěch proti Interu Milán a dnes remizovalo s Bolognou. Prosadila se také nová posila, úvodní branku vstřelil Innocent Emeghara.

Dnes byli favoritem domácí hráči, kterým zatím vychází taktika poklidného středu tabulky. Siena je v mnohem kritičtější situaci, tradiční toskánský celek byl ještě nedávno poslední tým tabulky. Po dvou výhrách ze tří zápasů se ale jeho forma zvedá a tak nás čeká ještě velmi zajímavý boj o přežití.

Domácí Bologna si byla vědoma síly publika coby dvanáctého hráče a od úvodních minut přitlačila Sienu ke zdi. V takových situacích obvykle obrana toskánského klubu kapitulovala, dnes tomu ale bylo jinak. V některých fázích jí vypomohl brankář Pegolo, jindy ji zachránil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Jako po dvaceti minutách, kdy se z ofsajdové pozice prosadil Alberto Gilardino. A tak mohla udeřit Siena. Bianconeri přešli do rychlého útoku a přesný centr poslal za Curciho záda Emeghara - druhá branka ve třech utkáních.

Felsinei se ale nevzdali a ještě do konce první půle srovnali krok. Míč z volného přímého kopu dostal nečekanou rotaci a nakonec se snesl ke kopačkám nabíhajícího Koného. Řecký záložník vstřelil svou pátou branku v probíhajícím ročníku a jak se později ukázalo, byla to branka znamenající bod.

S ním se ale domácí dlouho nechtěli smířit a tak do druhé půle místo obránce Motty vyběhl útočník Gabbiadini. O slovo se přihlásil také domácí tahoun Alessandro Diamanti, ale jeho pokus nakonec mezi třemi tyčemi neskončil. Stejně tak jeho další pokus, tentokrát mnohem razantnější. K zakončení se dostal také střídající Manolo Gabbiadini, ale míč napálil vysoko nad bránu.

Ke konci zápasu se v šancích vystřídali Diamanti, Gabbiadini a Peréz, ale za Pegolova záda se už žádná střela nedostala. A protože ani útok Sieny již nebyl tak nebezpečný, skončilo utkání remízovým výsledkem. Ten určitě víc těší Sienu, které dává naději na setrvání mezi nejlepšími.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Turín FC 1:0

10.02.2013 15:00

Góly: 7. Roberto Pereyra

Udinese Calcio porazilo jedinou brankou Roberta Pereyry FC Turín 1:0, čímž ho připravilo o sedmizápasovou sérii bez porážky. Udine navíc dalo zapomenout, na minulou neděli, kdy prohrálo po nesmyslné penaltě s AC Milán.

Domácí svěřenci trenéra Francesca Guidolina nastoupili do zápasu hodně aktivně a Turín se musel v úvodu bránit. Di Nataleho placírka skončila na připraveném Gilletovi a tentýž brankáž zlikvidoval i další nebezpečný pokus, tentokrát v podání Pinziho. Aktivita Udine nakonec přinesla kýžené ovoce. V 7. minutě dorazil do branky Di Nataleho střelu Pereyra a Udinese vedlo 1:0. Hosté nemohli najít na obranu Bianconeri recept a ještě v prvním poločase mohli jednou inkasovat. Maicosuel ale orazítkoval jenom tyč!

Pokud byl v dresu Granaty někdo vidět, byl to Cerci. Ten byl ve druhém poločase blízko vyrovnání, ale do cesty se jeho střele postavilo břevno! Udinese si jednobrankový náskok hlídalo, čtvrthodiny před koncem mohlo zvýšit, ale Di Natale rozehrál volný přímý kop prachbídně.

Závěr utkání byl z obou stran poměrně nervózní a hra se kouskovala. Turín se tak do žádného závěrečného náporu nedostal a na stadionu Friuli prohrál nejtěsnějším rozdílem 1:0. Granata navíc přišla o sedmizápasovou neporazitelnost.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Calcio Catania 0:0

10.02.2013 15:00

Góly: -

Catania nevyužila zaváhání AS Řím a s Atalantou pouze remizovala. Navíc v divácky neatraktivním utkání, které nepřineslo ani jeden gól. Atalanta si tak dál může užívat relativní bezpečí středu tabulky.

Domácí Orobici nenavázali na dobrý výkon z posledního utkání, v němž porazili Palermo. Dnešní výkon stačil na bezbrankovou remízu. Catania prožívá výbornou sezonu a tým trenéra Rolanda Marana se vyhřívá na osmém místě. Kdyby dnes vyhráli, pohárové příčky by se jim znovu přiblížily.

Již po dvou minutách se dostal k zakončení obávaný útočník Germán Denis, ale brankář Andújar byl na jeho střelu dobře připraven a včas zasáhl. Po dvaceti minutách narušilo zranění plány trenéra Marana, na hřiště musel místo Cira Capuana poslat Giovanniho Marcheseho. Na Bergessiovu nahrávku před bránu nedosáhl Castro. V konečných minutách prvního poločasu se mohli hosté prosadit, ale hlavička Marcheseho skončila mimo bránu.

Rychlý protiútok Catanie na začátku druhého poločasu zakončil Lucas Castro, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče. S jeho další střelou si poradila pro změnu domácí obrana, takže brankář Consigli si mohl oddechnout. Dvacet minut před koncem se po rohovém kopu dostal ke střele Bonaventura, ale Andújarovu bránu minul.

Na posledních deset minut se v dresu Atalanty ukázala i posila z Interu Milán v podobě Livajy. Ani on se ale nedostal do větší šance a tak se po tříminutovém nastavení oba celky rozešly s jedním bodem na kontě. Catania díky tomu zůstává na dohled pohárům, Atalanta není bezprostředně ohrožena sestupem.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Milán 1:1

10.02.2013 15:00

Góly: 45. Víctor Ibarbo - 82. Mario Balotelli (pen.)

Cagliari na novém stadionu remizovalo s AC Milán 1:1, když výhru ztratilo až několik minut před koncem. Konečný výsledek je ztrátou i pro hosty, kteří tak nevyužili včerejší ztráty Lazia a Neapole. AC se může po dnešku propadnout ze čtvrtého na páté místo.

Úvod utkání nabídl opatrnou podívanou. Jak Cagliari, tak i AC Milán se dopředu nehrnuly. První výraznější vzrušení přinesla 22. minuta, nadějnou akci Rossoneri pokazil Ambrosini a na druhé straně spálil stoprocentní příležitost Ibarbo. Abbiatiho branku hodně přestřelil. AC Milán kontroval o několik minut později přímým kopem Maria Balotelliho. Nová posila AC pořádna protáhla Agazziho, branku však nevsítila. Diváci v ochozech nového stadionu Cagliari se nakonec v prvním poločase branky dočkali. Těsně před odchodem do šaten zužitkoval Contiho centr Ibarbo a Cagliari doma vedlo 1:0.

Hosté ani po změně stran nehráli bůhvíjaký fotbal a Sardiňané je do žádné větší příležitosti nepouštěli. Proto v 80. minutě zapůsobila nařízená penalta jako blesk z čistého nebe. Astori ve vápně objal Balotelliho, naprosto zbytečně, a po druhé žluté byl vyloučen. Mario Balotelli i druhou penaltu za AC proměnil a srovnal na 1:1.

AC Milán měl nyní deset minut na to aby dokonal obrat. Rossoneri zatlačili domácí výběr a byli blízko vyrovnání. Balotelli zblízka hlavičkoval do Agazziho a ve druhé minutě nastaveného času stejný souboj vyzněl opět lépe pro brankáře Cagliari. Agazzi byl nakonec hrdinou utkání, jeho Cagliari remizovalo s AC Milán 1:1.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Delfino Pescara 1:1

10.02.2013 15:00

Góly: 80. Diego Fabbrini - 73. Birkir Bjarnason

Ve veledůležitém utkání remizovalo Palermo s Pescarou 1:1 a s tímto výsledkem nemůže být spokojena žádná strana. Rozhodně tedy ne Palermo, které tak ani pod dalším novým trenérem Malesanim nevyhrálo.

Oba celky se před tímto kolem nacházely v sestupové oblasti a zůstanou tam i po dnešku. Palermo po špatných výsledcích znovu vyměnilo trenéra, ale premiéra se Albertu Malesanimu příliš nepovedla. Bohužel první poločas toho divákům na Renzo Barbera příliš nenabídl. Šance nebyly prakticky žádné a změnu, tedy alespoň gólovou přinesl, až druhý poločas.

V jeho úvodu byla hra plná nepřesnosti. Výjimku přinesla až 73. minuta, Birkir Bjarnason stál ve správný čas na správném místě, centrovaný míč dopravil za záda Sorrentina a Pescara vedla na Sicílii možná překvapivě 1:0. Alberto Malesani a celé Palermo bylo v nelichotivém postavení, ovšem do konce utkání ještě stihlo vyrovnat. Diego Fabbrini krásně vystřelil a srovnal na 1:1. Tento výsledek byl ale pro oba stále málo, domácí byli o něco aktivnější, ale na obrat už se nezmohli.

Palermo je po remíze 1:1 nadále poslední, Pescara je zase osmnáctá. Oba budou mít možnost vylepšit svá postavení v příštím kole. Palermo bude zajíždět na půdu Chieva, Pescara se doma utká s Cagliari.

Více informací k zápasu

Parma FC - Janov CFC 0:0

10.02.2013 12:30

Góly: -

Remízový výsledek z Parmy není nikterak překvapivý, ovšem zklamanějším týmem bude jednoznačně Janov, který si mohl odvést víc než jen bod. Andrea Bertolacci totiž dvakrát nastřelil brankovou konstrukci. Grifové nicméně zůstávají pod Davidem Ballardinim neporaženi.

Hodně nešťastně utkání odstartovalo pro MacDonalda Marigu. Ten přišel v lednu z Interu a dnes poprvé po 10 měsících nastoupil do ligového utkání, ale už ve třetí minutě si natáhl sval a musel střídat. Na hřiště vyběhl Ninis.

Jednou z hlavních postav utkání byl Andrea Bertolacci, který hrozil celých 90 minut. V úvodu musel jeho tvrdou hlavičku likvidovat Nicola Pavarini. Na druhé straně odpovídal Amauri, ale po rohovém kopu nezamířil přesně. V nastaveném čase úvodního dějství se Bertolacci proměnil do role asistenta a připravil dobrou střeleckou pozici pro Borriella, ale ten z voleje přestřelil.

Krátce po změně stran opět úřadoval Bertolacci, pronikl až před branku a levačkou překonal Pavariniho, ale proti změně skóre byla branková konstrukce. Bertolacci napálil míč přímo do spojnice. Druhý gól ve druhém zápase v janovském dresu mohl slavit Marco Rigoni, ale ani jeho volej se nevešel mezi tři tyče.

V 57. minutě už musel být Andrea Bertolacci trochu zoufalý, protože podruhé trefil břevno, tentokrát se jeho střela odrazila od Borriella. Nakonec za své neproměněné šanci mohli Rossoblu zaplatit, ale Amauri Freye nepřekonal. Ani Belfodil nedokázal své pozice využít, přestřelil, a tak se v Parmě hrálo 0:0.

Více informací k zápasu

SS Lazio - SSC Neapol 1:1

09.02.2013 20:45

Góly: 11. Sergio Floccari - 87. Hugo Campagnaro

Domácí Lazio se v bitvě o Ligu mistrů rozešlo s Neapolí smírně. Přestože Biancocelesti dlouho vedli díky trefě Floccariho, tři minuty před koncem jim vzal tříbodovou příchuť Hugo Campagnaro. Díky jeho trefě Neapol nejede domů poražena a dál pronásleduje první Juventus.

Neapol chtěla navázat na úspěch proti Catanii, kterou porazila 2:0. Příprava na důležité klání s římským klubem tedy vyšla na jedničku. To Laziu se v minulém kole vůbec nedařilo, když prohrálo o gól s Janovem. Navíc se v následujících týdnech bude muset obejít bez zraněného kanonýra Kloseho.

Brazilský navrátilec Hernanes upozornil již ve druhé minutě brankáře De Sanctise, že utkání začalo a že domácí rozhodně nebudou ztrácet čas. Po deseti minutách jeho hrozba přešla v činy, když se Lazio dostalo do vedení. Rychlík Konko si načasoval centr na Floccariho přesně, italský ostrostřelec zpracoval míč a přesně zakončil. Tím si řekl o důvěru a Kloseho místo. Vedoucí gól potěšil i náhradníka a novou posilu Louise Sahu.

S rychlou odpovědí přispěchal Panděv, jeho projektil ale mířil mimo bránu. Floccari se dnes opravdu činil, jeho další ránu zastavila tyč! Brankovou konstrukci za zády Federica Marchettiho ale orazítkoval také hostující šutér Edinson Cavani. Po příchodu z šaten se na trávník ale vrátila daleko aktivnější Neapol, která s domácím týmem začala hrát více než otevřenou partii.

Po hodině hry si vzal míč pod patronát švýcarský reprezentant Inler a jak je jeho dobrým zvykem, napřáhl k dalekonosné ráně. Ta sice protivníka vystrašila, ale mezi třemi tyčemi neskončila. Dobrým náběhem se prezentoval například Juan Zuniga, ale když už se odhodlal ke střele, upadl a z akce sešlo. Své fanoušky poté trochu vystrašil stoper Cannavaro, ale jeho nepovedenou kličku Cana nepotrestal. A to ho brzy mrzelo. Po Inlerově ráně do břevna se totiž hosté dočkali - na rohový kop si naběhl obránce Hugo Campagnaro a potrestal laxní přístup domácích hráčů - 1:1.

Festival nastřelených konstrukcí završil pár minut před koncem utkání dřívější hrdina Floccari, který hlavou trefil břevno. Přes jeho snahu si tedy oba celky body dělí. V tabulce to neznamená větší změnu, Lazio je stále třetí a Neapol se opět drží za Juventusem.

Více informací k zápasu

Juventus FC - ACF Fiorentina 2:0

09.02.2013 18:00

Góly: 20. Mirko Vučinić, 41. Alessandro Matri

Juventus porazil v předehrávce kola Fiorentinu 2:0 a upevnil si vedení v ligové tabulce. Stará dáma zároveň zvládla generálku na první osmifinálový zápas Ligy mistrů se Celtikem. O výhře rozhodla už první půle, gólově se prosadili Vučinič a Matri.

Pro Juventus byl šlágr s Fiorentinou nesmírně důležitým a to hned z několika hledisek. Aktuální italský mistr měl na čele k dobru jen tříbodový náskok a dobrý výsledek potřeboval i pro sebevědomí před zápasem Ligy mistrů.

Stará dáma začala dobře, už v 10. minutě orazítkoval tyč Marchisio a Viola si mohla pořádně oddechnout. Nerozhodný výsledek ale netrval dlouho, Lichtsteiner ještě Viviana nepřekonal, ale dorážka Mirka Vučiniče už našla cíl - 1:0 pro Juventus. Viola hrála nepřesvědčivě a turínský gigant si dělal, co se mu zamanulo. Po hrubce hostující defenzívy postupoval sám na Viviana Vučinič, jenže selhal. O devět minut později už Juventus vedl o dvě branky. Vidal našel Matriho a ten přízemní ranou překonal Viviana - 2:0 pro Juventus.

Domácí měli zápas plně pod svou kontrolou. Vůbec první opravdu velkou šanci měla Fiorentina až v 72. minutě. Romulo ale nedokázal ve velké šanci překonat Buffona, ten vytáhl skvělý zákrok a dodal svému týmu patřičný klid. Snížení nepřišlo ani o čtyři minuty později, kdy zazdil tutovku El Hamdaouí. Juventus se nepotřeboval hnát dopředu, výsledek 2:0 si pohlídal a může se začít připravovat na Celtic.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC24174350:1655
2.SSC Neapol24155446:2150
3.SS Lazio24135635:2644
4.Inter Milán24134739:2943
5.AC Milán24125742:3041
6.ACF Fiorentina24116741:2939
7.Udinese Calcio2499635:3336
8.Calcio Catania24106831:3036
9.AS Řím241041050:4534
10.Parma FC2488830:3132
11.UC Sampdoria24851131:3028
12.Turín FC24611727:2728
13.Chievo Verona24841225:3928
14.Atalanta Bergamo24851121:3327
15.Bologna FC24751233:3426
16.Cagliari Calcio24671126:4125
17.Janov CFC24571225:3722
18.Delfino Pescara24631520:4921
19.AC Siena24661224:3418
20.Città di Palermo24391221:3818
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (207)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. komentář

Reagovat
brenk

Krásny zápas, tímový výkon, skvelá kulisa... niet čo dodať, forma pred Celticom graduje, Caceres vyzerá na stopérovi pomerne isto, Pirlo mi opäť pripomína toho génia z minulej sezóny a dokonca aj útočníci dávajú góly. Conte snáď vyberie na LM najlepšiu možnú zostavu, neviem sa dočkať utorku.

btw škoda, že v stredu sa hrá Real - United aj Sachtar - BVB, na tieto zápasy som sa tešil.

Reagovat
M11

diky za super 3 body

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

stroj se začíná zase rozjíždět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, takovýhle řeči jsou to nejhorší.. -pak příjde někdo, kdo neměl šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Co nejvíc pro Juve, Neapol a AC v LM.

Reagovat
10

místo Neapole Violu

Reagovat
Pettirosso

s tím dnešním výkonem snad raději ne. Ale taky dám palec

Reagovat
10

Neapol u nás nevystřelila na bránu, když to chceš posuzovat podle toho

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

majka??

Reagovat
smazaný uživatel

si signore

Reagovat
smazaný uživatel

to ja Mito

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra AC bez Kevina obranu by som skusil takto Zaccardo-Zapata-Mexes-De Sciglio

Reagovat
M11

Vidal a Barzagli.. to je radost pohledet.. neskutecni hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, když Barzagliho umí někdo ocenit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barza by sa nestratil ani v utoku uz druhu sezonu hra famozne a Vidal to je moj vysnivany sen♥

Reagovat
Pettirosso

Super výkon dneska. Pirlo si to dneska užíval jako za mlada, o Barzaglim ani nemusím mluvit, ten chlap zraje jako víno, Arturo dneska podal neuvěřitelnej výkon a Gigi na začátku podržel. Doufám, že leden je za námi a my jsme opět na vlně, dneska to byla radost sledovat. Grazie ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak A mne sa velmi pacil aj Lichrak...

Reagovat
The Krupy

Fiorentiny som sa obával lebo majú našlapaný káder (hoci v poslednej dobe na nich prišiel trochu útlm) a vedia na nás zahrať, lenže dnes sme ich nepustili prakticky k ničomu. Krásny výsledok 2-0 ešte do polčasu, takéto zápasy mám rád, žiadne stresy. Na našu hru sa pozeralo úžasne, prakticky každý člen tímu okrem De Ceglieho podal výborný výkon. Matriho z posledných dvoch zápasoch nespoznávam, ten človek je na ihrisku všade....behá, nahráva, neunávne bojuje a predovšetkým dáva góly. Veľmi si želám aby mu tá forma vydržala, a ten top útočník vlastne ani nebol potrebný nemohol som pochopiť čo sa stalo s tým Matrim z Cagliari a z prvej polovice sezóny u nás, prečo sa tak zadrhol. Pirlo podal exibičný výkon, hru si viditeľne užíval a hráčov Violy si tam vodil ako malé deti. Vidal a Barzagli detto, no proste radosť sa pozerať. Buffon taktiež super, spoľahlivo zbieral ťažké lopty. Akurát by som namiesto Giovinca poslal na ihrisku Quagliarellu. Teraz treba dúfať že Vučiničové zranenie nebude vážne, a proti Celticu bude môcť hrať. Forza Juve !

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem malovat certa na stenu ale Celtic vam da v utorok zabrat. dnes nenastupil ani jeden hrac co bude hrat a z toho je vidiet aku dolezitost tomuto zapasu davaju. jasne pri ich naskoku si to mohli dovolit navyse po medzistatnej strede to by bol poriadne nabity tyzden.

uefa by sa mala zamysliet nad tymito nezmyselnymi terminmi pretoze toto je diletantstvo na kvadrat, kto hral futbal vie o com hovorim.

inak ale predpokladam ze Juve cez Celtic prejde hlavne kvoli tomu ze odveta je v Turine kde si to postrazi.

Reagovat
The Krupy

Ja ich rozhodne nepodceňujem, hrajú presne taký štýl futbalu aký nám nevyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked vas porovnam s Barcelonou tak vy hrate rozumnejsie co bude Celticu robit problemy.

Barcelona hra futsal a potom ma vzadu den otvorenych dveri. Juve to vie zavriet ked bude treba a Celtic bude bezradny.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic prolezl s haluzí už předkolo a k postupu ze skupiny mu pomohla stejná haluz v Moskvě a s Barcelonou a především šílený sudí v posledním zápase. Juventus má sice z "dřeváků" určitý komplex, ale myslím si, že tenhle Juventus hraje srdcem stejně, jako oni. A to je jediná věc, díky které nás tyto týmy porážely. Každopádně klub, který chce LM vyhrát, nemůže mít s Celticem sebemenší potíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers ponukol svoje spickove treningove centrum Murray Park Juventusu na pripravu pred zapasom s Celtikom

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

"Brothers in arms. Juve know what it's like to be wrongly treated at the hands of the authorities."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
suldik

OT: chlopi sorry za ot, ale je to skoro otázka života a smrti :) nemá niekto torrent na Horici ker 2 časť? vopred vďaka za odpoveď

Reagovat
smazaný uživatel

to je nake porno?

Reagovat
suldik

bad troll is bad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Neviete, či bude v utorok Juve aj v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

1TV (georgia) / HD

2+2 (ukraine)

Al Jazeera Sport +3

Al Jazeera Sport +5

Al Jazeera Sport HD2

Arena Sport 1 (serbia)

Arena Sport 1 HD (cro)

Arena Sport BiH

AzTV

beIN Sport 1 / HD

C+ Liga Campeones / HD

Digi Sport 2 (rom)

ITV / ITV HD

Nederland 3 / HD

nSport / HD

NTV Plus Futbol / HD

Ring.bg

SF Zwei / HD

Sky Calcio 1 / HD

Sky Sport 1 (germany)

Sky Sport 1 (italy) / HD

Smart Spor / HD

Sport 1 (hungary) / HD

Sport 1 Voetbal

Sport 5 (israel) / HD

Sport TV2 / HD

STV (scotland) / HD

SuperSport 1 (alb) / HD

SuperSport 10 (africa)

SuperSport 1HD (za)

SuperSport 3 (za)

SuperSport MaXimo

TV3 (ireland)

TV3 Sport 1 (den) / HD

TV6 (sweden) / HD

UTV (ulster) / HD

Viasat Football (nor) / HD

YLE TV2

~ CYP: Cytavision Sports 2

~ ISL: Stöd 2 Sport / HD

~ ITA: Premium Calcio

~ SUI: TeleClub Sport 2

~ SUI: TeleClub Sport 2 HD

~ SUI: TeleClub Sport PPV

~ USA: Fox Soccer 2GO

~ USA: Fox Soccer Channel

Reagovat
brenk

CZ/SK?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidis ze nikto nic?

Reagovat
brenk

Nechcelo sa mi to celé prechádzať. Bianco dole píše, že to bude na Prime, takže fajn.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pedro10

sky sport

Reagovat
Dejwa

Flocca

Reagovat
zde73

super juve...lazio by mohla byt plichta at juve utece!

Reagovat
madridcan

Moji hraci Juventusu vo fante-Marchisio, Barzagli a Asamoah. Na vsetkych je radost pozerat. Uz sa vrat z tej zbytocne blbosti Kwadwo

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jak bude hrát pod "novým! trenérem AS nechám se zítra překvapit

Reagovat
Mr.Jindros

Lazio. Škoda, měli je na lopatě, ale dva body dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale....

Reagovat
The Krupy

5 bodový náskok, fajnota

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme uz 9 ci 8 ale po tom hroznom januari je aj 5b super Skoda ze nie sest, Lazio to pekne pokakalo v poslednych minutach. Dva goly mali dat a namiesto toho dostanu z rohu na 1-1

Reagovat
mastakillah

Zlatej bod. Lazio dneska hrálo opravdu skvěle, vyhrávali většinu soubojů a poctivě nás dostupovali. Mazzarri to posral už na začátku tím, že nechal sedět Britose, kterej je momentálně prostě o parník našim nejlepším stoperem. S jeho současnou fornou v základu chybět nesmí. A ta situace, že v 90 minutě hlavičkuje Flocca sám na malým vápně a kolem něho na dva metry žádnej náš obránce je trestuhodná. Zasloužili jsme si dostat gól, protože tohle se stávat nemůže. Říkám to už po několikáte, ale musím to zopakovat Marchetti je fakt třída !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To se Britos tak zlepsil ? Co k vam prisel tak vim ze mel zlomenou nohu, ale i pak byl docela slabej..

Reagovat
mastakillah

Teď jak nehrál Cannavaro kvůli trestu tak ta obrana stála na něm a neskutečně to šlapalo. Každej souboj vyhrával a šel do každého míče fakt naplno, což o některých našich obrancích říct nejde. Výkonostně šel opravdu dost nahoru.Jak říkám momentálně náš nejlepší obránce

Reagovat
FuckT

Suhlas, ja som mal v hlave cely zapas 2 otazky, ako zle musi Pandev hra nato, aby si sadol a do hry isiel perfketne hrajuci Insigne, a ako dobre musi Britos hrat aby hral zaklad. ... Velmi tazko sa mi to hovori, ale s navratom nasho kapitana sa nam vratila aj obrana, ktora by dostala viac ako 1 gol snad aj od Trnavy. Ako moze nas kapitan spravit 3 neuveritelne chyby v obrane, z coho jedna nie je len neuveritelna, ale aj nepochopitelna a neospraveditelna? Tam ked bol posledny obranca a stratil tu loptu, to som myslel, ze mam halucinacie normalne. :D

Kazdopadne, pre nas bod hodny zlata, vcera sme mali dost stastie, aj ked zapas to bol taky, kde aj my sme mohli dat viac ako 1 gol, takze remizu by som aj oznacil za spravodlivu. Dokonca, ak sa pozrieme nato, ze my sme si museli sance vypracovat, zatial co Laziu stacilo ist dopredu, tak my sme museli o nu aj viac bojovat. :D Seriozne, keby tento zapas hrame s Juve, dostaneme 10:0 a mozme ist domov.

Reagovat
mastakillah

Ten Panděv mě neskutečně sere. Má pro nás prakticky nulovej přínos a to jsem mu na začátku sezóny věřil. Jak je to zkušenej hráč a dokáže nám v těžkých chvílích pomoct, ale opravdu ne. To už i calaio, kterej je samozřejmě taky z formy tam v udělá víc jak on. Tohle musí Mazzarri vidět a stejně ho tam nechává. K*rva proč

Reagovat
madridcan

Ja som si myslel, ze Campagnaro je zraneny a preto som ho nedal do fanty Ja uz tam fakt kurvim vsetko, na co siahnem.

Reagovat
GEGE

Tohle Lazio hrozně posralo.dá se říct,že se připravili o 3 body samy svojí připosraností.Neapol měla ke konci na hřišti prakticky 6 útočníků a i tak pořád bránili a nechodili vůbec do brejků(kromě Luliče ale ten to totálně zabil)...Hrát začali až když Neapol vyrovnala.Cannavaro katastrofální výkon dneska 3 totální hrubky a k jeho štěstí 2 zůstali nevyužity.Panděv už několikátý zápas po sobě s formy a přesto ho tam Mazzarri nechává furt až do konce zajímavé...

Reagovat
mastakillah

Toho Panděva taky nechápu a už mě fakt začíná sr*t

Reagovat
M11

skoda ze se tak Lazio posralo,, ale i tak aspon 2 body k naskoku

Reagovat
smazaný uživatel

LM musia uhrať JUVE, NEAPOL a AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, jsem rád, že jsem se rozhodl strávit večer u Serie A. Lazio hrálo opravdu dobře, nechápu jak nedokázalo využít tolik prostoru v obraně Neapole ještě víc. Neapol docela zklamala až na Campagnara, Zunigu a Insigneho. To je opravdový talent, dokázal to pořádně rozhýbat. De Sanctis byl fakt špatnej, po sezoně jde pryč? Sand zejtra bude výhra a pak už jen 1 bod od Lazia!

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Tohle mělo Lazio vyhrát. Ale Campagnarův gól byl parádní .

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
cervo

Osud nam dnes doprial tak sa zajtra neposrat a vyuzit to, hned sa nam bude krajsie dychat jeden bod od Ligy majstrov

inac AC za poslednych 10 zapasov ziskalo 25 bodov, tak aby to tak zostalo aj zajtra po obede

Reagovat
stuff

viaceri dufame, ze to tak zostane aj zajtra poobede

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pipo123

Nasrať na futbal já sú najebaný jak prase FORZA SS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já sú? ta to ty jaký slang používaš? záhorácko-český?

Reagovat
smazaný uživatel

Morava.

Reagovat
Maresma

já su

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dĺžen tam dal náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si přečetl zajímavou kachničku: Manchester United prý lanaří Nagatoma. Co Ty na to, Jajinku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají Schelotta

Reagovat
smazaný uživatel

to je hracik

Reagovat
madridcan

In the end of the match [Juve - Fiorentina], after players switched jerseys, Viviano droped the t-shirt of Juventus and left it there.

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/535775_563779403662280_1849171973_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, je to dres Pirla? Viviano je hovado!

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano je křupan a jen ukázal svou slaboduchost.

Reagovat
CubONE

ale Valero taky nesportovy typ

Reagovat
The Krupy

On tam na konci zápasu vyštartoval po Lichsteinerovi a udrel ho, dostal kartu ale neviem o čo presne išlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to vypada jako photoshop

Nehlede na to, nespadnul nahodou ten dres Borjovi z ramene?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakpak se Neapol tesi na ctvrtek?

Reagovat
Mr.Jindros

Cagliari aspoň ta plichta.

Reagovat
GEGE

Vzhledem k tomu co se dnes na hřišti dělo je ta remíza zlatá.Čekají nás ještě důležitější zápasy do,kterých už doufám půjdem v lepší formě a připravenosti.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Po zapase mam pocit, ze ani ten jeden bod nie je zasluzeny. Stoperi vykon ako z nocnej mory, v lete jednoznacne treba priviest posilu - dufam, ze takto Astori nehrava bezne.

A nakoniec, zrazu si nikto okrem Maria nevie vytvorit sancu.

Reagovat
Yanek

Dnes se ukázalo, co stejně všichni ví - bez Montoliva je to marnost. Mario nejlepší na place.

FORZA RAGAZZI!

Reagovat
mastakillah

Kdy to Palermo chce vyhrávat, když ne doma proti Pescaře. S takovou je Serie B nemine

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce Palermo ještě víc delat, kdyz doma neporazi ani Pescaru.

Reagovat
M11

spadnout

Reagovat
madridcan

Di Natale hovno, Pandev hovno, Klose v pi*i uz sa na nikoho neda spolahnut.

Reagovat
olis

u mna napodobne, bojim sa ze prehram

Reagovat
madridcan

ja mam v zostave Campagnara, ale som myslel, ze je zraneny, tak som ho nedal ani na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam campagnara, lamelu, estigarribiu

Reagovat
The Krupy

Si si mal zobrať Sandra Matriho

Reagovat
madridcan

Jeho nikto nema, asi ho vymenim za Kloseho

Reagovat
The Krupy

Dobre urobíš. Miro je dlhodobo zranený a Sandrovi stúpa forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je istotka a Sansone v základe? To bol geniálny ťah, on to v sebe má, Maxi si už nekopne.

Reagovat
madridcan

Maria u*ebal pre seba Cukrousek

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Estigarribiu

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som iba 1.polčas, Fabbrini gól asi zaslúžene, do polčasu najlepší hráč. Šikovný klučina, Nelson tiež dobré ale inak nuda. Snáď bez strely na bránku...bod je málo, špátenka.

Boj !!!

Reagovat
10

ten Astori mě znovu nasral, za tohle mu přeju Southampton, do Juve už bych ho nechtěl ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné, že jsme toho Abateho za 12 nestřelili? Tragédie, naprostá. Santon, prosím.

Reagovat
Yanek

Já jsem si ho tady hodně bránil, ale dnes mě taky dost vytočil. Z 10. centrů nedal jediný... hrůza. Santon by byl vysvobození, ale je otázka jestli ho Angličani budou ochotní pustit a hlavně jestli Zenit v létě nabídne znovu.

Mimochodem Mattia dnes taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mattia nezahrál moc dobře hlavně kvůli tomu, že není primárně LB.

Reagovat
Yanek

To sice jo, ale stejně jsem čekal trochu víc. I na tom LB už párkrát zahrál nadprůměrně... ale dlouho nehrál, u něj to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Do dalších zápasů sna Constant-De Sciglio.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa Mattia dnes najlepší výkon z našich,nech si hovorí kto chce čo chce, oproti Abatemu je oveľa futbalovejší. Abateho nezatracujem, on zle centroval, resp. necentroval už minulú sezónu, lenže to bola iná situácia, dozadu je dobrý, len tá jeho podpora ofenzívy je platonická - nabehá sa po lajne ako kôň a nič z toho, čo je škoda. Santona by som bral, ale aj s Abatem, na zvýšenie konkurencie, ktovie, ako to bude s Zaccardom, na jeho miesto by som bral Darmiana a potom Sampirisiho. Astori nás dnes podržal ale aj tak by som ho bral do AC. A pozeral som aj Chievo a Acerbi hral dosť dobre, bohužiaľ AC je v situácií, keď si nemôže dovoliť experimentovať s mladými stopérmi, Acerbi by sa časom zapracoval, vyslovene zle odohral len pohár proti Juve, lenže to sa predbiehal v márnosti spolu s oveľa skúsenejším Mexésom, čiže zbaviť sa ho po jednom zbabranom zápase sa mi vidí dosť predčasné, ale snáď sa bude chlapcovi dariť, má dobrú techniku a prehľad v hre, jeho slabosťou je dynamika a rýchlosť, ale má vlastnosť, ktorá je u vzácna a ktorou vynikajú hlavne talianski stopéri - rozum. Časom možno príde aj kvalitná rozohrávka (na tom by mal zase zapracovať mnou protežovaný Astori ). FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu ty centry nešly ani v mistrovské sezóně, kdy byl nejlepší pravý bek v lize. U něj to už beru jako klasickou věc. Jinak Santona bych chtěl taky

Reagovat
Yanek

Jenomže právě od mistrovské sezony udělal naprosto nulový pokrok, tehdy jsem si od něj sliboval fakt hodně a určitě jsem nebyl sám.

Reagovat
panca

jeste by me zajimalo, proc prisel ten zaccardo, kdyz abate zustava

Reagovat
10

v Rusku se ještě může přestupovat, třeba ještě odejde

Reagovat
CubONE

Uprimne, dufam, ze este pojde

Reagovat
panca

de sciglio neni o nic lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

A to soudíš jen podle dnešního zápasu, kdy hrál na LB, který není jeho primárním postem?

Reagovat
panca

dnes jsem si ho ani nevsim, takze ho ani nemuzu hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Má potenciál být světovým bekem. Musíme mu dát prostor a ovoce přijde. Vzpomeň si na utkání s Juve. Byl famozní a Asamoaha vymazal.

Reagovat
smazaný uživatel

a práve dnes hral Mattia dosť dobre, síce v tej biede byť kráľom medzi slepcami nie je nijaká výhra, ale smerom dopredu úplne iný prejav. Náš ďalší problém však je ten, že ak by aj Abatemu teoreticky centre išli, kto by ich tam upratoval okrem Bala a potom Pazza do siete, keď za prvé - okrem týchto dvoch nemáme poriadnych hlavičkárov? Po druhé - Niang s El Shaarawym brúsia lajnu a do 16ky sa až tak netlačia? Čiže v tomto kontexte predávať Abateho je hlúposť, to už skôr Antoniniho za tých 7,5 či 8 mega Galatasarayu, ja by som bol spokojný aj s Darmianom, Garciom či Sampirisim, hoci Santon je Santon.

Reagovat
CubONE

Ale ma potencial, vie centrovat a podla mna dostat 12 ci kolko za Abateho by bola parada

Reagovat
Yanek

Já bych řekl, že svou roli bude mít asi až od příští sezony po odchodu Yepese. Zkušený univerzál, navíc Ital se bude hodit. A taky to byla šance, jak se zbavit Mesbaha tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu no. Ta rychlost zachraňuje Abatemu kariéru

Reagovat
panca

smerem dozadu to neni spatny. Ale v utocne fazi je prakticky nulovej a to je u mice dost casto

Reagovat
smazaný uživatel

presne. Nevie sa presadiť dopredu, to je najväčšia chyba, keby to išlo aspoň kombinačne, čo nám teda už skoro dva roky viazne, nejaká súvislejšia kombinačná hra. hoci Ignác nie je nejaký myslitel, týmto smerom by to možno mohlo ísť lepšie, len to by chcelo zásadné zmeny v zálohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Abate vzdy svoje zahraje, je to sympatak ano obcas ma nejaky slaby zapas ale nezbavoval by som sa ho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska se mi zase líbil Flamini. Zlepšuje se zápas od zápasu a vypadá to, že definitivně posadil Noceho.

Reagovat
smazaný uživatel

Noceho snáď neposadil, lebo rozdiel medzi špatným či bez formy hrajúcim Nocem a Flaminim ukazujúcim to lepšie z neho nie je až tak markantný.... dúfam, že sa Flaminiho a Traorého po sezóne zbavíme, aj keď Flamini hral posledné tri zápasy dobre, lenže čo z toho, keď 4 roky z toho (ne)bol do počtu a ešte k tomu do minulej sezóny bral tuším plat Nestu a Pirla dokopy....

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, ty jsi na EF. Souhlasím s tebou, ale Flamini ve formě je prostě kvalita. Druhá věc je když je z formy, vracející se po zranění, ale teď ukazuje, že na to má. Jinak ten rozdíl je vcelku znatelný. Noce je hrozný do defenzívy a neumí pořádně přihrát. Flamini na tom s přihrávkami není o nic lépe, ale jeho defenzivní přínos je o poznání lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

V živote sú 3 istoty. Smrť, dane a to, že Balotelli dá penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže Balotelli je fakt lepší než Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme len bod od tretieho miesta. A momentálne naberáme stúpajúcu formu a do zostavy sa vrátil kľúčový hráč - Diego Milito aka Il Principe Plus treba dodať, že s Kuzmanovičom a Kovačičom sme veľmi dobre vystužili zálohu. Schelloto zatiaľ v Siene vyhorel, no dneska v ňom bola znova vidieť odveká bojovnosť, ktorou sa vyznačujú hráči Interu po dobu už vyše 100 rokov. Bojovníci a hrdinovia. Do tej LM sa musíme dostať za každú cenu. A potom v lete budú ďalšie peniaze na posily - Paulinho, Ogbonna a Jovetič do Interu a v sezóne 2013/2014 je Scudetto naše. O tom som rozhodne presvedčený

Reagovat
snuff24

dobrý scifi

Reagovat
snuff24

ale rád bych tomu věřil

Reagovat
Mr.Jindros

Je teprve poločas.

Reagovat
Mr.Jindros

Kurva, ruším.

Reagovat
mastakillah

Tak hlavně, že seš přesvědčenej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel Jojo do horšího?

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, špatně jsem se vyjádřil. Do méně ambiciozního. Viola ukazuje, že má ambice, nakupuje kvalitně, ale ne zas tak draho. Pokud si tento tým již zmiňovaného Jovetiče udrží, tak by to mohl být celkem válec a kandidát na přední příčky v příští sezoně. Inter? Vcelku přestárlý tým, který drží nad vodou hráči za třicítkou (Zanetti, Cambiasso, Cassano, MIilito). Nevidím tam žádné ambice. Hráči jako Schelotto, Kuzmanovič nevypadají nadějně. Kovačiče uznávám, ale ten musí ještě růst.

Reagovat
smazaný uživatel

To si teraz robíš, že áno? Pretože Inter je z dlhodobého hľadiska podstatne úspešnejší klub ako Fiorentina. Síce sme minulú sezónu skončili až na 6.priečke, ale pozri kde skončila Fiorentina, ktorú tu spomínaš - až na 13.priečke. Túto sezónu sme taktiež vyššie ako Fiorentina. Ďalšie sezóny do minulosti snáď netreba ani spomínať, keďže tam sme boli absolútnymi kráľmi. A čo budúcnosť? Zanetti? Ten chlapík sa zlepšuje s pribúdajúcimi rokmi. Neznamená, že keď je niekto starý, tak je ihneď zlý. Obmena kádru zatiaľ prebieha super - starších hráčov nahradili mladší - viď César-Handanovič, Lucio- Juan, Chivu - Nagatomo/Pereira, Stankovič - Guarín, Forlán - Palacio. A Jovetič bude odchádzať z Fiorentiny tak či onak. Už je to len na tom, či dáme zaňho potrebné peniaze alebo ich investujeme do nejakého iného kvalitného ofenzívneho hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o momentální situaci. Inter je úspěšnější i v současné chvíli lepší, ale Fiorentina ambicioznější. Handanovič se vám povedl, Juan taktéž, ale toho Pereiru snad nemyslíš vážně? Velký provar. Guarín je dobrý, 31 letý Palacio rozhodně není žádná výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira zatial priemer a akurát lavička, čo sa však môže ešte zmeniť (snáď nie )

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri v akom veku prichádzal do Interu Milito a potom kydaj na 31-ročného hráča. Ako spomínam vyššie, nemôžeš hráčov posudzovať len podľa veku. A Fiorentina? Druhý najgólovejší a najproduktívnejší hráč má 35 rokov - už keď chceš spomínať ten vek. Fiorentina môže byť ambicióznejšia len na papieri, pretože momentálne sme lepší my a čo sa týka budúcnosti, tak aj budeme Taktiež Fiorentina, keďže nehrá LM, dlhodobo nemôže udržať tak mladého a kvalitného hráča, o ktorého je enormný záujem a ten záujem bude aj v budúcnosti, keďže Jovetič stále hrá dobre (nielen jednu-dve sezóny). Takýto hráči z tých "menších" klubov odídu vždy. Možno Interu ti leží hodne v žalúdku, ale to je scifi, že Fiorentina môže byť z dlhodobejšieho hľadiska vyššie ako Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bude určite vpredu, ale nie tak, ako si vyššie napísal, také ľahké to nebude. Aj keď budem rád za silnú konkurenciu, lebo tá ťa posúva dopredu, radšej porážať či aspoň remizovať s kvalitou než machrovať víťazstvami nad shitom.

Reagovat
smazaný uživatel

posily by to boli paradne

Reagovat
smazaný uživatel

sono sogni per voi coglioni...... http://www.youtube.com/watch?v=_zuV3FHyIDg

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Kovacicicicicicicom? Na ako dlho je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava pre sezónu 2013/2014:

Handanovič-Zanetti,Ogbonna,Juan,Nagatomo-Paulinho,Cambiasso,Guarín-Cassano-Jovetič,Milito

Reagovat
snuff24

to už spíš přijde Džeko než Jovetič

Reagovat
smazaný uživatel

Toto caka vsetkych juvefans a vacsinu navstevnikov eurofotbalu v stredu:

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/65786_491940490864871_526073174_n.jpg

Zato my si dame s Mirim u neho doma trojku, mozno aj stvorku s 2 fajnymi slecnami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

kto z vás bude za slečnu?

Reagovat
Melchior

vy jste fakt utopisti

Reagovat
Jajinek

No...nebylo to ideální, při tom góle Chieva jsem myslel, že to opět můžeme rovnou zavřít, ale výhra byla zasloužená. Důležité je, že to přišlo právě tohle kolo, kdy vlastně všichni ostatní konkurenti o LM nebodovali naplno. Nyní jsme od LM bod, problém je ale ten, že jsme nyní měli být na druhém místě s náskokem. Měli jsme lehčí los a ten jsme prosrali a nyní jedem na Violu a pak do Madonniny. Chtělo by to 4 body, ale bude to sakra a sakra těžké.

Velké plus vidím v Kuzmanovičovi, který je přesně ten hráč, který nám pomůže ve středu hřiště dikvoat tempo hry, jako dřív. S návratem Milita do hry se pak vrací určité náběhy, které jsme taky potřebovali.

Největší radost mi ale udělal návrat Dekiho...on prostě musí kariéru končit na hřišti, ne na ošetřovně. Nyní nějak přestát Kluž a pokusit se ji vyřadit...škoda, že nemůže hrát Schelotto a Rocchi, aby se trochu pošetřili síly.

A uvidíme co na Viole...stále věříme.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

ten Dekiho nastup na ihrisko bol velmi emotivny, presne pre toto ho mam rad

Reagovat
snuff24

Myslím, že současnému Interu dělají většinou problém právě, že lehčí soupeři a na ty lepší týmiy jako by jsme se uměli líp vyhecovat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že AS Řím spadnou na hubu ještě víc, za to, že to vyhodili Zemana . Cagliari je větší soupeř než Sampdorie, co se sotva vrátila z druhý ligy a sehnala pár posil

Reagovat
smazaný uživatel

Doria išla pod Rossim hodne hore...

Reagovat
Maritazzi

Včera to zvládl parádně, o poločase udělal pár změn a docela se mi to líbilo. Obrovská změna oproti začátku.

Reagovat
snuff24

Podle pravidel nesmějí fotbalisté při ztrátě své kopačky zahrát míč a jakákoliv taková snaha se trestá volným kopem ve prospěch soupeře, takže Matriho branka neměla platit. Hlavní rozhodčí Paolo Silvio Mazzoleni ovšem druhý gól turínského celku uznal a Juventus po výhře 2:0 i nadále dominuje italské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

a sa čuduješ??je to juventrus...u nich to je normálne že im to nechajú...ale včera keď hralo AC tak keď dal Balotelli gol s nožnicami tak lopta "bola" za brankovou čiarou...no nič už neurobime

Reagovat
M11

zase

Reagovat
Melchior

hloupost, v hokeji taky gól zlomenou holí neplatí a v případě, že se ti hůl zlomí při střele, která vede ke gólu, je gól považován za regulérní.. naprosto správně odhadnutá situace rozhodčím.. a ty jen plácáš hloupost, aby si tě někdo všiml

Reagovat
10

jak říkáš, naprosto regulérní gól, protože se to stalo při střele...oni s tím totiž přišli analfabeti ze Sport.cz, jinak by to snad ani nikoho nenapadlo

Reagovat
lnterista

uz to potvrdila i nova tak na tom asi neco bude

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on si tu kopačku vyzul ještě před gólovou střelou.

Reagovat
10

ban

Reagovat
FuckT

Stavil by som svoje krasne bradavky na to, ze keby ten gol da Hamsik tak by v tvojej hlave zvitazili pravidla a urcite by nemal platit.

Reagovat
10

Ty se radši starej o svojí hlavu

Reagovat
FuckT

Staram sa, but I keep my third eye hidden under my hair. Kazdopadne, som milovnikom pravdy v akejkolvek forme, preto som ju sem napisal.

Reagovat
SaianSupaCrew

Hezký no, ještě že jsem si tohle galapředstavení nechal ujít. Náš útok na poháry v praxi vypadá tak, že v minitabulce z posledních osmi zápasů okupujeme předposlední příčku a "mocně" se na nás dotahuje poslední Palermo.. To je při pohledu na soupisku vážně k uzoufání..

Fakt jsem zvědavý, v jakém rozestavení dohrajeme sezonu a nebál bych se při některých absencích experimentovat. Třeba kdyby chyběl Erik, zkusil bych diamant, když už máme kraje obrany konečně kvalitně pořešené. Bradley - Marquinho, DDR - Pjanič - Totti - Osvaldo by v praxi nemuselo být vůbec špatné.

Reagovat
SaianSupaCrew

Btw, AC letos v poslední patnáctiminutovce dalo už 18. gól, neskutečný

Reagovat
Maritazzi

Jsme původně měli mít sraz u toho zápasu s Juve... Já už se ani nechci pouštět do nějakých rozborů (sotva jsem něco napsal na stránky, navíc teď se mi bude vracet protěžování Daniho ), ale na ten tříobráncový systém fakt tým nemáme. Juve asi (naštěstí) neuvidím.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tohle se ti nemůže vrátit, i kdyby těch chyb nasekal pět a jestli jo, tak bych to s klidnou hlavou přešel

Reagovat
Maritazzi

A Osvalda už nenapíšu snad do žádný sestavy, kterou bych chtěl.

Reagovat
SaianSupaCrew

Já se k jeho přístupu vyjadřoval už několikrát a nebál bych se na hrotu podpořit Destra...

Reagovat
SaianSupaCrew

A jak by podle tebe měla momentálně vypadat optimální sestava ?

Reagovat
Maritazzi

Říkám, moc si tim nejsem jistý, ale pokud bych bral náš kádr, byl bych asi pro 4-3-2-1. Pod hrotem Totti, Lamela. Do útoku Destra nebo klidně Nica, ten byl za tři minuty lepší než Osvaldo na zápas. Problém je ta záloha, nevím jak toho Pjaniče, nebo jestli právě Pjaniče jako alternativu pod útočníky a mít zálohu jen bojovníků... Obrana je teď asi jasná, když se zranil Castan.

Reagovat
spider_8

Já myslím, že by se mělo hrát 4-2-3-1. Totti je na kraji lepší, to samý Lamela.

Reagovat
Il Architetto

OT: Paolo De Ceglie bude kvůli zranění měsíc mimo hru.

Reagovat
SaianSupaCrew

šampáňo ?

Reagovat
Il Architetto

Celkem mě zklamali reakce Juventinů typu: posila, hurá apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavuju to čajem. Nepřeju mu nic špatného, ale jsem neskutečně rád.

Reagovat
Melchior

Matriho jsme taky 15x posílali do háje a poslední dva zápasy jsme za něj rádi... proč to nezkusit s De Cegliem, třeba za něj taky jednou budem rádi.. mě se třeba na Paolovi líbí jeho fyzička.. je to takovej horší Forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, Paola sleduju už dobrých 6-7 let, ještě od doby, kdy hrál za Primaveru, a jeho posun je dost pomalý. Pokud bys chtěl, aby se dostal na úroveň Lichťáka nebo Isly, tak bys čekal dalších 15 let. On je hrozně laxní. Byla chyba z něho dělat obránce. On byl typický levý záložník, žádný obránce nebo křídlo. A je dost nepřizpůsobivý. Ideální by pro něho byl odchod někam, kde by hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Melchior je mimo ako vždy

Reagovat
Mr.Jindros

Jednou? Minulou sezónu jsme za něj rádi byli.

Reagovat
stuff

minulu jar bol vyborny. Asi mu neprospieva lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Ogbonnu, Paulinha a Jovetiča v Interi

Reagovat
snuff24

radši Nainggolana misto Paulinha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele