24. kolo
09.02.2013 18:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Juventus FC - ACF Fiorentina 2:0

Juventus porazil v předehrávce kola Fiorentinu 2:0 a upevnil si vedení v ligové tabulce. Stará dáma zároveň zvládla generálku na první osmifinálový zápas Ligy mistrů se Celtikem. O výhře rozhodla už první půle, gólově se prosadili Vučinič a Matri.

Pro Juventus byl šlágr s Fiorentinou nesmírně důležitým a to hned z několika hledisek. Aktuální italský mistr měl na čele k dobru jen tříbodový náskok a dobrý výsledek potřeboval i pro sebevědomí před zápasem Ligy mistrů.

Stará dáma začala dobře, už v 10. minutě orazítkoval tyč Marchisio a Viola si mohla pořádně oddechnout. Nerozhodný výsledek ale netrval dlouho, Lichtsteiner ještě Viviana nepřekonal, ale dorážka Mirka Vučiniče už našla cíl - 1:0 pro Juventus. Viola hrála nepřesvědčivě a turínský gigant si dělal, co se mu zamanulo. Po hrubce hostující defenzívy postupoval sám na Viviana Vučinič, jenže selhal. O devět minut později už Juventus vedl o dvě branky. Vidal našel Matriho a ten přízemní ranou překonal Viviana - 2:0 pro Juventus.

Domácí měli zápas plně pod svou kontrolou. Vůbec první opravdu velkou šanci měla Fiorentina až v 72. minutě. Romulo ale nedokázal ve velké šanci překonat Buffona, ten vytáhl skvělý zákrok a dodal svému týmu patřičný klid. Snížení nepřišlo ani o čtyři minuty později, kdy zazdil tutovku El Hamdaouí. Juventus se nepotřeboval hnát dopředu, výsledek 2:0 si pohlídal a může se začít připravovat na Celtic.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

do utoku skusit anelku s quaqliarellom a bude to OK FORZA JUVE!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Dám dva fíky

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

No, chybí nám 6hráčů základní sestavy...KWADWO, MARCHISIO, PIRLO,GIOVINCO,CHIELLINI A BONUCCI...Takže si myslím,že za vydřený bod budeme rádi.Hodně bych se divil kdybychom vyhráli,byl bych mooooc rád.Třeba nás lavička mile překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si Viola ani neškrtla...Forza JUVENTUS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele