Serie A - souhrn 21. kola

19.01.2013, 19:58, aktualizováno 20.01.2013, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus doma roznesl Udinese a radost mu udělaly i výsledky konkurentů - Lazio získalo jenom bod v Palermu stejně jako Neapol ve Florencii a Inter v Římě. Na pohárové pozice se dotahuje AC Milán po výhře nad Bolognou, Siena udolala Sampdorii, z venkovních hřišť vezou tři body Catania a Turín, Chievo remizovalo s Parmou stejně jako Atalanta s Cagliari...

AS Řím - Inter Milán 1:1

20.01.2013 20:45

Góly: 22. Francesco Totti (pen.) - 45. Rodrigo Palacio

Stadio Olimpico dnes večer hostilo závěrečný souboj právě skončeného kola. Domácí Vlci v něm přivítali Stramaccioniho výběr, s nímž soupeří o evropské poháry. Pokud se jim domácí chtěli přiblížit, museli vyhrát. Nestalo se, každý tým se prosadil jednou a zatímco Inter zůstává na své pozici, AS o jednu klesá.

AS Řím neprožívá právě ideální časy. Týmu se nedaří vyhrávat, výjimku tvoří pouze těsná výhra v pohárovém utkání na hřišti Fiorentiny. Jediným střelcem byl Mattia Destro, který dnes začal na lavičce. Vedle něj usedli například Maarten Stekelenburg, Nicolas Burdisso nebo Miralem Pjanič. Interu se rozpadl útok, chyběli Diego Milito i Antonio Cassano. Stopery AS tedy kromě Rodriga Palacia nejvíce ohrožoval mladík Livaja. Dnes se rozehrál první díl trilogie zápasů mezi AS a Interem, oba týmy na sebe totiž narazí i v Coppa Italia.

Domácí Giallorossi se hned po rozehrání ujali aktivity. Soustavný tlak ale dobře zformovaná defenzíva Stramaccioniho výběru eliminovala bez větších problémů. Ve čtvrté minutě přebral na pravé straně míč Erik Lamela a centrem našel nabíhajícího Pabla Osvalda, jeho skok ale trajektorii balónu neproťal. O trochu blíže k první gólové asistenci měl kapitán Francesco Totti, jehož centr ale zastihl pouze nepřipraveného Michaela Bradleyho.

Holohlavý Američan sehrál v dalších chvílích rozhodující část představení, když se po spolupráci s Osvaldem skácel k zemi v pokutovém území a píšťalka sudího Orsata dala jasně najevo, co bude následovat. A když se k penaltě postaví Totti, většinou mívá situace jasný výsledek - Tottiho palec v ústech na oslavu gólu.

Eriku Lamelovi dnes štěstí nepřálo. Po několika úspěšných pokusech jak obejít spoluhráče se dostal i do několika - již mnohem méně úspěšných - zakončení. Po půlhodině hry se mu ale přeci jen jedna střela povedla, technickým obstřelem napjal nervy všech přítomných diváků s lepším vyzněním pro ty hostující.

Inter Milán postupně získával pevnou půdu pod nohama, což jasně deklaroval Marko Livaja. Mladý útočník si zpracoval přihrávku a pohotově vypálil, jeho radost ale ukončil zvuk pravé Goicoecheovy tyče! Na druhé straně se podobným (leč méně zdařilým) pokusem prezentoval Pablo Osvaldo. Tlak Interu ale nabýval jasnějších obrysů, což ukázal i Rodrigo Palacio. Mauro Goicoechea při vyběhnutí míč nezasáhl a Palacio se málem radoval. Na poslední chvíli ale zasáhl zkušený bek Balzaretti a míč vykopl z brankové čáry!

Římané trochu zvolnili a s přibývajícím časem rostl také počet žlutých napomenutí. Po Lamelovi a Osvaldovi se jednoho takového dočkal i "Capitan Futuro" De Rossi. Právě ve chvíli, kdy by domácí rádi odešli do šaten, se hosté rozhodli udeřit. O tom, že je těžké odstavit Fredyho Guarína od míče, svědčí jeho průnik do vápna i přes to, že byl hostující záložník tísněn dvěma protihráči. Jeho centr do vápna ale prošel a připravený Palacio "uklidil" míč za Goicoecheova záda - srovnáno.

Druhý poločas začalo aktivněji opět domácí mužstvo, na Samira Handanoviče vyběhl Pablo Osvaldo, míč si ale příliš předkopl a hostující brankář ho na chvíli zneškodnil. V akci sice pokračoval dobíhající Totti, ale ani on proti výborně zasahujícímu Handanovičovi neuspěl. V tu chvíli již nebyl na hrací ploše zastupující kapitán De Rossi, jehož nahradil Řek Tachtsidis.

Trenér Zeman se pravděpodobně rozhodl "uběhat" soupeře a místo aktivního Florenziho nasadil zkušeného Simoneho Perrottu. O chvíli později střídal také Andrea Stramaccioni, když stáhl dobře hrajícího Livaju a nahradil jej Tommasem Rocchim. O motivaci tohoto hráče netřeba spekulovat, dlouhá léta odehrál v dresu rivala AS - Lazia.

Deset minut před koncem se rozhodl změnit daný stav krajní obránce Ivan Piris. Ten v italském prostředí nezažíval právě snový začátek, nicméně poslední týdny se mu daří a je stálým členem sestavy. Svou ofenzivní pouť však zakončil nepřesně a poslal míč nad bránu. Podobně se vedlo i Osvaldovi, který stál téměř osamocen před brankářem, ale poslal po Tachtsidisově centru míč zcela mimo! Dnešní utkání nedokončil v základní sestavě ani Francesco Totti, jehož nahradil žolík Destro. Proti bývalému klubu se ale nakonec neprosadil. Sudí Orsato tedy mohl po nastaveném čase v klidu ukončit emotivní, ale nikterak ofenzivní utkání. První půle se sice odehrávala ve vysokém tempu, to ale na druhou část už zůstalo v šatnách...

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 1:1

20.01.2013 15:30

Góly: 57. Guglielmo Stendardo - 2. Michele Canini (vl.)

Remízou 1:1 skončilo i utkání mezi Atalantou Bergamo a Cagliari. Hosté měli raketový nástup a velmi brzy vedli. Domácí však ve druhém poločase srovnali a na konečné remíze se nic nezměnilo ani po vyloučení Luigiho Giorgia.

Na stadionu Atleti Azzurri se začalo se zpožděním. Na vině bylo sněžení a celkově špatné počasí. Nicméně i tak si diváci přišli na své a bezgólový stav vydržel jen pouhé dvě minuty. Centr Saua si totiž srazil do vlastní sítě Canini a Cagliari vedlo. Bohužel celkově toho ale první poločas příliš nenabídl. Oba týmy se vypořádávaly zejména se špatným terénem, který se postupem času neustále horšil a horšil. Ke konci prvního poločas zazdil velkou šanci na vyrovnání German Denis, tomu chyběl jen kousíček, aby dopravil míč do hostující sítě.

Ve druhém poločase už se Atalanta dočkala. Na Cigariniho rohový kop si naskočil Guglielmo Stendardo a bylo to 1:1. Atalanta o chvíli později opět hrozila prostřednictvím rohového kopu, ale tentokrát obrana Cagliari nebezpečí odvrátila, sama pak nedokázala využít rychlý brejk. Následně byla k vidění vyrovnaná podíváná a dlouho se zdálo, že si oba týmy dojdou spokojeně pro bod. V 79. minutě dostal zápas nový náboj, po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen domácí Luigi Giorgi a Sardiňané dohrávali v početní převaze. Vyloučení Giorgia nakonec ale nemělo na výsledek vliv. Atalanta remizovala s Cagliari 1:1.

Více informací k zápasu

AC Siena - UC Sampdoria 1:0

20.01.2013 15:00

Góly: 71. Erjon Bogdani

Veledůležité vítězství si po dnešku připsala Siena. Ta vítězstvím 1:0 nad Sampdorií oživila své naděje na záchranu. Její situace je ale i nadále kritická, s pouhými čtrnácti body je nadále poslední.

Sampdoria před tímto zápasem porazila Juventus a remizovala s AC Milán, a proto byla v tomto duelu považována za mírného favorita. Siena ale předvedla dobrý výkon a připisuje si tři body.

Diváci na stadionu Artemio Franchi čekali na první šanci do pětadvacáté minuty, nebezpečnou přihrávku cpal do vápna Rubin, ale nenašel se nikdo, kdo by míč usměrnil do sítě. O několik minut později dobře vypálil Reginaldo a Romero musel vyhlásit pohotovost. Na druhé straně spálil velkou příležitost Icardi, z jasné pozice netrefil branku!

První poločas skončil 0:0 a dlouho se takto vyvíjela i druhá půle. Vyrovnaná podívaná se zlomila až čtvrthodiny před koncem zápasu. Centr Sesta zatloukl hlavou do branky Bogdani a Romero byl bez šance - 1:0 pro Sienu. Nyní byla na tahu Sampdoria ale v ofenzívě se jí dneska vůbec nedařilo. Siena mohla kontrolovat výsledek opět Bogdanim, ale ten tentokrát netrefil branku. Sampdoria ještě měla šanci odpovědět během pětiminutového nastaveného času, branka ale nepadla. Poslední Siena porazila Sampdorii nejtěsnějším výsledkem 1:0.

Více informací k zápasu

AC Milán - Bologna FC 2:1

20.01.2013 15:00

Góly: 65. Giampaolo Pazzini, 82. Giampaolo Pazzini - 84. Philippe Mexès (vl.)

Giampaolo Pazzini znovu prokázal, že se mu proti Boloni daří. Útočník AC dnes zaznamenal dvě branky a byl hlavním strůjcem těsného vítězství 2:1. AC Milán mělo zápas plně pod kontrolou, ale závěr svojí vinou zdramatizovalo, neboť si vstřelil vlastní gól Mexes.

Milán si vytvořil první velkou gólovku ve 13. minutě, prostor si dobře udělal El Shaarawy, ale gólman Agliardi skvěle zasáhl a nebezpečí definitivně zažehnala hostující obrana. Další šance domácích přišla po vynikající individuální práci Constanta, ten se zbavil obránce a odcentroval, načež hlavičkoval Pazzini a znovu dobře zasáhl Agliardi. Změna skóre se neudála ani v závěru prvního poločasu, kdy mělo AC další gólovku. Po centru Flaminiho měl Agliardi opět plné ruce práce, celá akce nakonec skončila nepřesnou ranou Kevina Prince Boatenga.

Svěřenci trenéra Allegriho zatím marně dobývali boloňskou branku a ve stejném duchu se pokračovalo i na začátku druhého poločasu. Abate cpal míč na malé vápno, kde zakončoval nepřesně Pazzini. AC zlomilo odpor Boloni až v 65. minutě, opět centroval Abate, Pazzini si zpracoval míč a s pomocí obránce přeloboval Agliardiho - 1:0 pro AC Milán.

Domácí si hlídali hubený náskok a osm minut před koncem zvýšili na bezpečných 2:0. Pazzini ve vápně převzal Boatengův pas, přehodil si obránce a střelou z první uklidil míč do sítě! Krásná branka znamenala vedení 2:0. Jenže to by to nebylo AC, kdyby si situaci ještě nezkomplikovalo. Po závaru před brankou si vstřelil vlastní gól Méxes a bylo to znovu jen o jedinou branku. Boloňa se pak hnala do útoku a i během čtyřminutového nastaveného času domácím zatápěla. AC ale výsledek 2:1 udrželo a připisuje si důležité tři body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Calcio Catania 0:2

20.01.2013 15:00

Góly: 4. Gonzalo Bergessio, 86. Pablo Barrientos

Janovští Grifové mají za sebou další nepovedené domácí utkání. Stadion Lugi Ferraris tentokráte vyloupila Catania, která tu vyhrála 2:0. Utkání bylo dá se říci orámováno brankami, ve 4. minutě se trefil Bergessio, před koncem zase Barrientos.

Janov, který potřeboval body kvůli bojům o záchranu, vstoupil do utkání zle. Už ve čtvrté minutě zapomněla obrana Grifů na Bergessia, který nehlídaný trefil odkrytou Freyovu branku - 0:1. Janov na branku zareagoval zvýšenou aktivitou a po celý druhý poločas byl lepším týmem. Ve 24. minutě pohořel Immobile a v závěru přestřelil branku Kucka.

Vedení Sicilanů pokračovalo i po změně stran, především po šanci Immobileho, po které zazvonila tyč! Místy byla převaha Janova opravdu drtivá, jenže čemu je to platné, když se ne a ne podařit vyrovnat.

Catania na stadionu Luigi Ferraris hodně bránila a nutno podotknout, že úspěšně. Janovští se opravdu snažili, ale čtyři minuty před koncem zápasu rezignovali. Pablo Barrientos zčistajasna vstřelil druhý gól a Catania byla blízko výhře. Pro Janov to bylo hodně kruté, prakticky celý zápas byl lepším týmem, ale doma nakonec padl. Druhá branka Grifům definitivně zlomila vaz.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Turín FC 0:2

20.01.2013 15:00

Góly: 4. Mario Santana, 41. Alessio Cerci

Hosté se dnes trefili dvakrát, za jejich výhrou stojí především dobrý první poločas. V něm se trefili Mario Santana a Alessio Cerci. Za domácí Delfíny nedohrál utkání Vladimír Weiss, jenž byl vyloučen.

Souboj nováčků neměl vyloženého favorita. Turín sice sídlil na dvanácté příčce, ale pro domácí hovořily výsledky z posledních utkání. Trenéru Bergodimu se podařilo naordinovat svým novým svěřencům taktiku, která jim vynesla tři body proti týmům jako je Janov nebo Catania, vyhráli ale také nad Fialkami. Turínské FC mohlo vycházet z historie vzájemných zápasů - naposledy porazilo Pescaru o tři branky.

Dnes to turínskému týmu téměř vyšlo podruhé. Svěřenci Giampiera Ventury ukázali raketový start, když se dostali do rychlého protiútoku. Jeho výsledkem byl centr na osamoceného Maria Alberta Santanu, který si již s Perinem poradil. Hosté tedy rychle vedli a nezdálo se, že by se s tím chtěli spokojit.

Druhou branku chtěl přidat hostující obránce Danilo D'Ambrosio, ale po obdobné akci nemířil přesně. Na další přesný zásah si tak diváci na stadionu Adriatico museli počkat až ke konci první půle. Po rychlé kombinaci se k míči dostal ofenzivní hračička Cerci a prostřelil brankáře Perina - 2:0.

Ve druhém dějství už se domácí počínali mnohem lépe. Impulsem ke zlepšeným výkonům bylo především dvojí střídání hned po změně stran. Po rohovém kopu vyzkoušel pozornost zkušeného Gilleta Birkir Bjarnason, ale Gillet byl na tuto variantu připraven a akci zastavil. Vladimír Weiss si chtěl získat pozornost hlavního sudího, ale jeho pád Mazzolenimu nijak neimponoval.

Kontaktní gól měl na hlavě domácí Antonio Balzano, brankář Gillet ale opět ukázal svůj rychlý reflex a míč lapil do náruče. O dvě minuty později se mohli hosté radovat ještě víc, protože hráli přesilovku. Svůj herecký um chtěl ve vápně dokázat Weiss, s jehož etudou ale Mazzolenimu došla trpělivost a Slováka vykázal ven.

Poslední akci zápasu si připravil střídající Gianluca Sansone, jehož střela ale Perina už nepřekonala. Turín tedy vyhrál nad Pescarou a o jedno místo si polepšil, Pescaru ale čeká ještě mnoho práce, má-li se zachránit.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma FC 1:1

20.01.2013 15:00

Góly: 56. Alberto Paloschi - 40. Ishak Belfodil

Body se dělily i na severu Itálie. Chievo doma přivítalo Parmu a po nepříliš povedené první půli těsně prohrávalo, trefil se Belfodil. Naštěstí pro domácí ve druhém dějství srovnal Paloschi. Chievo je dvanácté, hosté se zase udrželi v první polovině tabulky.

Domácí Chievo začalo hodně aktivně a už v prvních deseti minutách si vypracovalo tři velmi solidní příležitosti. Tu první měl Théréau, jenž se hnal na Miranteho sám - neuspěl však. Zbylé dvě měl na svědomí Paloschi, nejprve těsně minul branku a poté mu sebral míč brankář Mirante. Po půlhodině hry mělo Chievo další šanci, Sardo parádně vypálil a Mirante vyrazil na rohový kop.

Ve 38. minutě si zkoušel vymodlit pokutový kop Sansone, ale sudí ho za přifilmovaný pád ocenil žlutou kartou. Parma ale nakonec branku vstřelila. Belfodil pronikl do vápna a střelou na vzdálenější tyč zajistil Parmě vedení - 0:1.

Chievo tedy bylo lepším týmem, ale Parma ukázala skvělou efektivitu. Nicméně domácí to nezabalili a i ve druhém poločase měli navrch. V 57. minutě se pak dočkali zaslouženého vyrovnání. Théreaův mič hlavou prodloužil Paloschi za záda Miranteho a bylo srovnáno - 1:1! Domácí byli lepší a cítil šanci na obrat. Po Théreauvě hlavičce se opět předvedl Mirante a míč vyrazil na rohový kop. Další snaha jak domácích, tak i hostí vyšla vniveč. Remíza 1:1 se až do konce utkání nezměnila.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SSC Neapol 1:1

20.01.2013 12:30

Góly: 33. Facundo Roncaglia - 42. Edinson Cavani

Souboj druhého celku tabulky s pátým nakonec zůstal nerozhodný, skórovaly oba týmy. Na úvodní gól domácích zareagovali Partenopei svou největší zbraní - Edinsonem Cavanim.

Neapol se po úspěšném soudním odvolání posunula na druhé místo za vedoucí Juventus. Stará dáma si ale včera jasným výsledkem poradila s Udinese a tak byla na tahu Mazzariho parta. Nečekal ji ale lehký soupeř - Montellovi svěřenci jsou černým koněm soutěže a o body se jen tak nedělí. Dnes tomu ovšem bylo jinak.

Tempo zápasu bylo od začátku poměrně vysoké, ale oba týmy dobře bránily. Horkokrevná atmosféra byla znát a zapříčinila hned pět žlutých karet ještě v rámci první půlhodinky. Po jejím uplynutí se ale už skóre měnilo. Facundo Roncaglia nacentroval míč před bránu na vysokého Toniho a jeho důraz se vyplatil - brankář Morgan De Sanctis vyrobil velkou chybu a míč skončil v síti!

S tím se ale hosté nechtěli smířit a chybu svého gólmana brzy napravili. Nejlepší střelec Serie A, Edinson Cavani, opět úřadoval. Dráhu přímého volného kopu pozměnil uruguayský ostrostřelec přesně tak, aby na míč brankář Neto nedosáhl a bylo srovnáno.

Po hodině hry se míče ujal Slovák Marek Hamšík a posunul jej na nabíhajícího Gorana Panděva, tomu ale zkazil radost pomezní rozhodčí, jehož praporek vyletěl nahoru. Brankář Neto se musel ohánět také o minutu později, když hlavičkoval Marek Hamšík, do vedení ale svůj tým neposlal. Po chybě Angela Britose mohl střílet Cuadrado, ale také on byl zastaven ofsajdem.

Gökhan Inler nám předvedl svou oblíbenou disciplínu, když pálil z větší vzdálenosti, Neto byl ale opět připraven a perfektním skokem zkazil hostům radost. Edinson Cavani mohl otočit průběh utkání, ale na vybídku Hamšíka nestihl zareagovat. Obdobný konec měla akce z poslední desetiminutovky, kdy se po Britosově centru rozhodl zakončit Goran Panděv, ale Neto se dnes již překonat nenechal.

Poslední zajímavou střelu utkání měl na svědomí domácí Alberto Aquilani, záložníkův projektil ale mířil mimo. Sudí Bergonzi tak ukončil klání remízou, po níž se mnohé nezměnilo - jen Juventusu se lépe dýchá. Florentský celek ale určitě neklesne ani po tomto kole.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Udinese Calcio 4:0

19.01.2013 20:45

Góly: 41. Paul Pogba, 66. Paul Pogba, 72. Mirko Vučinić, 80. Alessandro Matri

Udinese doplatilo na velký večer mladíka Paula Pogby. Talentovaný záložník zaznamenal dvě branky, na něj poté navázal Mirko Vučinič a střelecké hody Bianconeri uzavřel Alessandro Matri.

Na Juventus se v posledních týdnech snesl trochu tmavší mrak neúspěchů, když prohrál se Sampdorií a remizoval s Parmou. Dříve stoprocentní mašina v italských poměrech začal ztrácet a nijak jí nepomohl ani úspěch Neapole v odvolání. Soud jí vrátil dva body, čímž se Partenopei téměř dotáhli na Juventus. Ten tedy dnes musel vyhrát.

Udinese prožívalo v podstatě opačný jev - zprvu se partě trenéra Guidolina nedařilo, v posledních dvou zápasech ale Zebry nabraly dobrou formu a poradily si s Interem Milán i Fiorentinou. Oběma celkům navíc nasázely tři branky, v obou utkáních se dvakrát prosadil Antonio Di Natale. Dnes měl ale dvojnásobné štěstí někdo jiný.

K první ráně se odhodlal obránce Lichtsteiner, ale jeho projektil nebyl z nejpřesnějších. Toho napodobil Giaccherini, ale se stejným výsledkem. První trefy v zápase se tak diváci dočkali až před koncem první poloviny. Padelliho překonal výstavní a přesnou ranou Paul Pogba a načal svůj obdivuhodný výkon - 1:0.

Do druhé části představení se po bok Vučiniče postavil Alessandro Matri, který nahradil Sebastiana Giovinca. Dost práce měl také Buffon, jehož prověřil Pereyra, ale mladý záložník nakonec nebyl úspěšný. Druhou branku mohl přidat Giaccherini, který přes střed prošel až k zakončení, ale Padelli byl připraven.

Po snaze Vidala se zdálo, že druhý gól není Juventusu souzen, ale s tím nesouhlasil Paul Pogba. Opět velká vzdálenost, opět přesné zakončení - 2:0.

O pouhých šest minut bylo dílo zkázy dokončeno - v pokutovém území se k míči dostal Mirko Vučinič a z otočky napálil prostor, kam Padelli nedosáhl. Udinese inkasovalo potřetí a utkání bylo rozhodnuto. Hosté sice reagovali střídáním, ale byl to Juventus, kdo se ještě jednou radoval. Deset minut před koncem se po krásném centru do běhu před Padellim ukázal střídající Alessandro Matri a zasadil čtvrtou ránu.

V nastaveném čase mohl další gólový úspěch zaznamenat Vučinič, ale tentokrát se již Padelli překonat nenechal a skóre se nezměnilo. Nicméně, Stará dáma si připisuje jasné a zasloužené vítězství. Díky třem bodům se na chvíli odpoutává od svých pronásledovatelů, Udinese opět klesá.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - SS Lazio 2:2

19.01.2013 18:00

Góly: 70. Egidio Arévalo, 71. Paulo Dybala - 10. Sergio Floccari, 85. Hernanes (pen.)

V předehrávce 21. kola dokázalo Palermo vybojovat bod proti Laziu. Pro hosty je konečný výsledek 2:2 spíše ztrátou. Utkání se přelévalo z jedné strany na druhou, konečně slovo ale měl šest minut před koncem Hernanes.

Lazio dávalo v úvodu jasně najevo, proč mu patřilo před tímto kolem třetí místo. Územní převaha hostů nakonec vyústila už v 10. minutě v první branku. Dlouhý centr z pravé strany zužitkoval Sergio Flocccari a Lazio vedlo na Renzo Barbera 1:0. Hosté byli i nadále lepším týmem, ve 36. minutě se jim naskytla zajímavá příležitost ze standardní situace, ale Palermo další nebezpečí odvrátilo. Domácí toho v prvním poločase příliš nepředvedli, pořádně se zapojili do hry až po změně stran.

Trenér Gian Pier Gasperini měl svým svěřencům v šatně rozhodně co říci a nejspíše ho muselo být pořádně slyšet, neboť Palermo vstoupilo do druhé půle jako vyměněný tým. Lazio se bránilo, ale vyrovnání dlouho ne a ne přijít. Až v 70. minutě mohly ochozy stadionu Renza Barbery začít jásat. Po centru zleva si na balón naběhl Arevalo a bylo to 1:1. Následně uběhly další dvě minuty a Sicilané skóre dokonale otočili. K míči se dostal Dybala a přízemní ranou překonal Marchettiho. Palermo tak během pár minut dokonale otočilo skóre a najednou bylo na koni.

Biancocelesti si ale nakonec ze Sicílie odvezli alespoň bod. Šest minut před koncem byla nařízena penalta a Hernanes vyrovnal na konečných 2:2. To už byl na hřišti i Libor Kozák, český útočník se nakonec mohl stát hrdinou utkání, jenže svojí šanci nevyužil. Výsledek 2:2 je nakonec ztrátou pro oba týmy, Palermo stále zůstává v sestupovém ohrožení a Lazio nevyužilo možnost vyrovnat se vedoucímu Juventusu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC21153345:1448
2.SSC Neapol21134441:1943
3.SS Lazio21134432:2143
4.Inter Milán21123633:2339
5.ACF Fiorentina21106538:2536
6.AC Milán21104738:2834
7.AS Řím21103844:3533
8.Calcio Catania2195729:2732
9.Parma FC2187629:2731
10.Udinese Calcio2179532:3130
11.Turín FC2169625:2426
12.Chievo Verona21741022:3425
13.Atalanta Bergamo21741019:3123
14.Bologna FC21631226:2821
15.UC Sampdoria21641122:2921
16.Cagliari Calcio21551120:3720
17.Delfino Pescara21621317:3920
18.Janov CFC21451221:3417
19.Città di Palermo21371118:3416
20.AC Siena21551120:3114
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (290)

Přidat komentář
Pinturicchio

Lazio

Reagovat
mastakillah

Pěkně Palermo Snad to bude začátek lepších zítřků a půjdou v tabulce nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Řím AS ŘÍM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Pettirosso

nějak to blbne, čas 5:40

Reagovat
Pokahontas

Tak dneska Zeman(Zdeněk) odporného soupeře bohužel neporazil,snad v tomto bude Miloš za týden úspěšnější

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva

Reagovat
Mrvinho

Škoda Palermo

Reagovat
Pipo123

Škoda neuznaného gólu na 2:0, mohlo byť po zápase, ale minule nám pomohol rozhodca, teraz zasa nie, stáva sa. Ale mali to byť 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tej penalty ale bod aj tak dobrý. Dybala konečne potešil, Dossena umí, Rios ok. Iličič naopak sklamanie ale konečne sme hrali fotbal. Ďalšie kolo Cagliari tak konečne zabrať aj vonku...

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Iličič zklamaní? jeden z nejlepších na place a tuším byl u obou golů u toho druhého určitě. Výbornej hráč.

Reagovat
Pipo123

Veď hral hrozne, 1. polčas bol absolútne mimo a 2. tiež nehral zázračne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1.gol center Dosseny, 2.gol Miccoli to načapal Dybalovi. Neviem, práve pri tých góloch mi začal blbnúť sopcast, ale bolo to tak myslím. Rozhodne vie zahrať aj lepšie, čo už ukázal a ako vraví Pipo, 1.polčas bol mega mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

při druhém golu to tam dobře zamíchal a byl to on kdo krásně hru přenesl na Miccoliho který pak jednoduše posunul Dybalovi.Pro mě hrál super, má výbornou techniku, strašně nebezpečný hráč, líbí se mě prostě a to ne jen dneska.Dybala má v sobě neskutečný potenciál taky super hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, máš pravdu s tým 2.gólom. Ale dnes mi nijak neprišiel, že by vynikal, ako by sa od neho malo čakať...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

10 zápasov bez prehry, Juve sa musí báť o rekord

Reagovat
cervo

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mnohonasobny Francuzsky reprezentant prestupi za velke love do QPR a tu o tom nie je ani zmienka?? Len jedna expreska? SRSLY???

Reagovat
Yanek

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ok mam teraz vela inych povinnosti, nesedim na EF cele dni ako vy, tak mi to uniklo.

Presiel som dnes 4 strany EF dozadu a nebolo to nikde, tak som myslel ze sa na to zabudlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Slejdy

dobre Palermo

Reagovat
Mr.Jindros

Po tomhle chci pro Juve pětibodový náskok. Fialky zabrat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Tak snad se potvrdilo, že ta dvě první lednová zaváhání byla jen kvůli tomu, že Parma a Sampdoria nám opravdu nesedí. Dneska koncert.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
brenk

Dnes paráda, Pogba si to dával ako 30-ročný mazák

Reagovat
stas87

wtf?chievo zajtra od 20:45?

Reagovat
smazaný uživatel

jakto?

Reagovat
stas87

som blb som to rychlo preletel a nevsimol som si to

Reagovat
Pinturicchio

Hrajou v 15:00.

Reagovat
The Krupy

Shiiiiit mne sa prvýkrát stalo že som zabudol na zápas, a namiesto toho som pozeral dokument o The Beatles. Aspoň že sme vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Já pro změnu koukám na NHL a vůbec mě to nemrzí, Hawks drtí Kings. A věřím, že The Beatles za to taky stáli

Reagovat
Benesse

tiež som si zapol hneď po Juve

Reagovat
The Krupy

výborný dokument, rozšíril som si obzory....netušil som že mali taký skvelý zmysel pre humor a iróniu

Reagovat
FuckT

Ktory si pozeral? Mozes mi podsunut nazov? Najlepsie original anglicky. :)

Reagovat
stas87

fandis jastrabom?

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
stas87

ako sa dari krugerovi?ten ma strasne zaujal na ms20 a odvtedy sa snazim ho sledovat ale chicago nepatri medzi moje oblubene timy,to skor v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Můj velký oblíbenec mezi mladíky. V AHL měl celkem formu, sypal spoluhráčům dost přihrávek. Teď v prvním zápase hraje parádně. Líbí se mi jeho nasazení, chodí i na oslabení, nebojí se jít do těla. Ale ještě je pořád sem tam takový "vyplašený", chce zkušenosti. Ale mohl by být dobrý, letos bude mít doufám dost prostoru.

Reagovat
stas87

pozeram ze je v chicagu aj stallberg svedom rastu skvely mladici collberg,forsberg,kruger,landeskog...len ma trosku mrzi ze tedenby sa zahrabal,on je sikovny ako granlund ale je prilis maly tesim sa ze svedsko dobuducna opanuje svetovy hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi mají skvělé hráče, i Larsson nebo Zibanejad nesmí být opomenuti Já jsem poslední dobou hrozný kanadofil, takže sleduju spíš ty kanadské mladíky. Ale mám hrozně rád Finy a Švédy, to jsou panečku hokejové školy. A na Granlunda jsem zvědavý, jak se uvede u Wild. A samozřejmě jak si povede Gabi Landeskog jako kapitán, snad půjde ve šlépějích Big Joa Sakica

Reagovat
stas87

urcite som na niektorych zabudol mne sa teda paci finska brankarska skola ktora je top(kiprusoff,rask,rinne...)granlund podla mna neuspeje,sikovne ruky nie su vsetko a on nema povahu bojovnika ako theo

alex galchenyuk...povies mi o nom nieco?habs s nim vraj rata do prvej ci druhej lajny,fandim avs a habs tak ma to zaujima,kedze mas v malliku kanadanov tak snad aj amikov

Reagovat
smazaný uživatel

V OHL letos podle statistik válel. Na MSJ to bylo slabší, ale vzhledem k tomu, jak šlapal celý tým USA to bylo zanedbatelné, protože šlo o perfektně promazaný stroj. V Habs s ním počítají snad i na křídlo k Plekancovi, ačkoliv je to dost kreativní center, umí to s pukem, a hlavně je to rychlej hráč. Takže k Plekancovi asi ideální křídlo, kdo ví jak se to celé vykrystalizuje. Ale jsou to jen takové ty povrchní řeči, které provází kupu hráčů. Co v nich je se ukáže až přímo na ledě "velkého divadla" NHL

Reagovat
stas87

jj na ms neziaril tolko ako sa cakalo ale to nevadi inak som rad ze ho zastupuje larionov bude mat skvelu skolu a radcu do zivota,larionov je velmi chytry a dokaze tych mladikov usmernit

mas este nejaky tim okrem jastrabov?

Reagovat
smazaný uživatel

Larionov je skvělej, ten mu hodně pomůže. Na ledě to byl pan hráč a ví, jaké to je se vyrovnat s tlakem apod.

Na východě mám rád a sem tam sleduju Sabres, fandí jim dost i mladší brácha, jeho velkým oblíbencem je Ryan Miller. A jinak letos bych rád, jak jen to bude možné, sledoval první lajnu Oliers: Hall - Hopkins - Eberle. Tyhle tři mladý děla budou do dvou let ofenzivní smrští NHL, věřím tomu. A pak je to spíš o jedincích v různých týmech. Primárně jsem ale fanda Hawks a k nim ti Sabres.

Reagovat
stas87

s paajarvim neratas?ten ma zatial sklamal,na 20 bol fantasticky v edmontone dieru do sveta nespravi

aj tu je fanusik sabres na EF treba spolu niekedy pokecate

Reagovat
smazaný uživatel

Paajarvi nebo Omark se mi zdají, že hodně nenaplnili očekávání. Od nich se taky čekalo, že se zapojí do té mladé obměny Oilers, ale nic moc.

Já vůbec nevím kdo tu komu v NHL, když se tu objeví nějaké OT o NHL, tak to postřehnu fakt ojediněle. Navíc když už, tak je to o českém hokeji, Jágr sem, Jágr tam, a to mě moc nebere

Reagovat
stas87

omark bol skvely v europe...oilers nesledujem,ja vidim za sezonu tak 15-20 zapasov a z toho len avs ci habs

no ja sa priznam ze rozjizdim OT o hokeji dost casto ale skor pod PL kde tych ludi je dost co diskutuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přesun z Evropy do NHL je znát.

Já pod jiné diskuse nechodím, jsem jen tu po Calciem Sem tam někde něco prolítnu, ale "doma je doma", takže jedině Serie A

Reagovat
stas87

a ma cenu zakladat nhl okienka ked budeme diskutovat len ja a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ani ne

Reagovat
stas87

tu v taliansku nie su hokejovy fanatici?

Reagovat
Maritazzi

Já se pro hokejová OT klidně přidám.

Reagovat
stas87

nebude to miestnej elite vadit?

btw.komu prajes?

Reagovat
Maritazzi

Nejvíc asi Philly, ale pak mám hodně týmů, který jsou mi sympatický (Nashville) nebo na který se chci letos víc zaměřit (Dallas, Edmonton).

Reagovat
Maritazzi

+ se shodnu s biancem na Sabres, ale to je spíš takovej pozůstatek po Haškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jako kluk jsem je žral, Dominik je Dominik

Reagovat
Maritazzi

Taky už by se mohl víc prosazovat Gagner, uvidíme co Hemský a k nim ten talent Yakupov.. snad letos už budou výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Gagner Já nevím, Hemáka mám sice rád, protože je to Pardubák, ale nikdy jsem ho nijak zvlášť nežral. A Yakupov bude zářit! Když jsem viděl teď highlights Blues - Wings, a viděl, co předvádí Tarasenko, ty krááávo! A Yakupov byl na MSJ skvělý. Mám letos strašně moc mladých hráčů, které chci sledovat.

Reagovat
Maritazzi

Ještě že už to začalo, letos je tam plno hráčů (včera Huberdeau) a týmů ke sledování, víc prostoru si musím najít třeba pro St. Louis.

Reagovat
Inter Eterno Amore

AVS

Reagovat
smazaný uživatel

Tedka tam o pul sedme hraje Flyers v Buffalu a v devět Real ve Valencii. To je sen takova neděle

Reagovat
Benesse

ja som aj rozmýšľal či ti napíšem k statusu že čo nekukáš

Reagovat
The Krupy

Už mi tam písal Rado, hoci som na FB došiel až keď som dopozeral

Reagovat
Pettirosso

ale tak Beatles se dají, furt lepší, než kdyby byl o Seleně Gomez

Reagovat
The Krupy

alebo o tej čo ide do Superstar

Reagovat
madridcan

Pripijam na byte na zdavie Barzaglimu, Caceresovi a Pogbicovi....pankovia Juve

Reagovat
Pettirosso

Pogbovy góly: 32m101km/h a 27m97km/h

Reagovat
M11

delostrelec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a kdes to čet?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbovi to nejde nepřát Je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Snad od nas Juve koupi jeho brachu.

Reagovat
Godwinson

Pogba

Reagovat
fantomas

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri

Huge twist in the Sneijder saga: might accept the initial pay cut offered by Inter, according to tomorrow Gazzetta.

Reagovat
10

to by bylo super

Reagovat
FuckT

Dnes Juventus krasne zahral a na 100% si zasluzili vyhrat, dokonca aj vyssim rozdielom. Je pravda, ze Udinese(najma v 1. polcase) si vonku proti Juve neverili ani minimalne, ale to nijako neznizuje kvalitu vykonu, ktory podal Juventus. Pirlova absencia, o ktorej som si myslel, ze bude sancou Udinese nebola citelna, co ma dost prekvapilo. Kazdopadne, ako som povedal, dnes Juventus ukazal, ze si zasluzi byt na 1. mieste a konkurencia musi ukazat, ze to s utokom na nich mysli vazne. Lazio to dnes neukazalo. Neapol hra zajtra tazky zajtra vo Fiorentine, a tam si myslim, ze sa bude lamat chleba. Ak chceme mat sancu a neustale superit s Juve, zajtra musime jednoznacne tento tazky zapas zvladnut a malo by to byt rovnako chladnokrvne ako Juve zvladol dnes ten svoj.

Tabulka zatial vyzera uplne perfektne, pre toto mam rad Seriu A. Ziadne 150 bodove rozdiely, vsetky timy su od seba na krok a bojuje sa o kazde miesto. Juventus zatial najsuverenejsi a ja ako fanusik Neapola ich velmi rad vidim opat na vrchole, ci uz tuto alebo minulu sezonu. Neda sa zabudnut na stare casy s Nedvedom, Del Pierom a mnohymi inymi, to bola perfektna generacia. Dufam, ze Juventus tento rok zamiesa vody v CHL a bol by som velmi rad, keby vyhrali.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

mas pravdu bude to velmi tazky zapas, ale hra nam do karat viac veci, lepsia forma, Fiorentina hrala v stredu 120 minutovy zapas, navrat dvoch bodov a kapitana ties vnimam ako psychicke zvysenie sil, ale aj cez tieto vsetky faktory to bude velmi tazke ale kedze Lazio stratilo tak by sme to mali vyuzit a ziskat 3 body.

Forza Napoli !

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Viola tento rok je z formy, sanca je.

Reagovat
smazaný uživatel

MWAHAHAHA

Senzační obrat. Wesley Sneijder se rozhodl přistoupit na podmínky nové smlouvy a přijmout tak menší plat. Prezident klubu Massimo Moratti měl ale údajně prohlásit, že už je příliš pozdě. Mezitím dal Galatasaray Sneijderovi ultimátum do 22.ledna. Pokud se do té doby nerozhodne pro přestup, začne shánět jiného hráče.

Teraz znizit ponuku platu na 2,5, nech Wesko stiahne chvostik a uvedomi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Na romu bez Diegola aj Cassana

APPIANO GENTILE - Andrea Stramaccioni has named a squad of 25 Nerazzurri players for Roma v Inter, the 2012/13 Serie A Week 21 fixture to be played at Rome's Stadio Olimpico at 20:45 tomorrow.

Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 31 Alvaro Pereira, 33 Ibrahima Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 14 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi, 41 Alfred Duncan;

Forwards: 8 Rodrigo Palacio, 18 Tommaso Rocchi, 88 Marko Livaja, 82 Daniel Bessa

Reagovat
Il Architetto

To užke sunější Fernet sračko voeeee-

Reagovat
smazaný uživatel

a pre alkohol tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbovi už drbe s tými účesmi

Reagovat
homeles8

náhodou, mě se to líbí. Pogba, Balotelli, Sakho, Cissé .... Kdybych byl negr, tak bych si taky udělal něco takovýho :))

Reagovat
smazaný uživatel

sak si nieco tak daj ako biely. Ci to sa nehodi?

Reagovat
homeles8

v 16ti jsem měl Ale nebavilo se mě o to starat. Teď vypadám jak Andrea Pirlo a to je jednoduší a na mě to sedí víc. ono taky ne každýmu negrovi by to slušelo, třeba Eto'o by vypadal jak kretén, s takovýmdle účesem.

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Paula Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

OT: nechali by jste si toho Sneijdera kdyz pristoupi na nizsi plat? Po tom vsem asi ne ale za takovy prachy nesezenem lepsiho

Reagovat
Mr.Jindros

Myslíš, že neseženete nikoho, kdo by seděl, za méně než 4 mega ročně? Fotbalisti jsou dneska rozmazlený, to je pravda.

Reagovat
lnterista

a sezenem za 10mega takovyho hrace...jestli koupime nekoho za 15 nebo 20 s 3mega platem tak je to uplne jedno, ale souhlasim s vama nema to smysl

Reagovat
M11

ja myslim ze uz nema pro vas vyznam..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych už dost pochyboval nad jeho chutí něco dokázat v Interu a nenechal bych si ho.

Reagovat
10

po tom všem by to asi byla blbost jak od vás, tak od něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to debil. Než aby šel hrát do Turecka, kam se mu jak vidno nechce, tak bude sedět na lavičce v Interu. Amauri hadr. Moratti by ho měl vypráskat. Vyzýval ho několikrát, aby šel s platem dolů, on nechtěl. A teď když mu teče do bot a má jít tam, kam se mu nechce, tak bude dělat "poslušného"? Ať táhne ke všem čertům, nezaslouží si být v Itálii, natož v Interu. Týmu stejně nijak nepomůže, protože je to řadovej hráč, v Itálii nikdy nebude víc než lehce nadprůměrným.

Reagovat
Pipo123

Asi čakal že príde ponuka s predných klubov PL sklamal sa...

Reagovat
lnterista

jj na to cekal

Reagovat
lnterista

jj souhlas ale kdyz vidim tu nasi sestavu na AS tak by se hodil a treba by ozil vedle Cassana, Guarina ale to se uz asi nedozvime

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo by jim bral míč a bral to nesmyslně na sebe, čímž by jejich snahu pohřbil. Já v něm nevidím nic dobrého, co by vám pomohlo. Jste silnější bez něho, než s ním.

Reagovat
lnterista

ja myslim ze mu hlavne nesedi nas styl...on potrebuje hrat nekde kde bude hrat s balonem a ne porad jenom behat a s minima vytezit maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

on nikdy nebude ten, co by pracoval na ostatní, ostatní musejí pracovat na něho

Reagovat
lnterista

z minima...presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Asi týden zpátky jsem odmítal ho srovnávat právě s Amaurim, ale začíná se mu nepříjemně podobat.

Reagovat
snuff24

A ty by ses měl starat o vaše hráče a nesrat se do těch o nás Sneijder pokud není zraněný tak je to TOP hráč, to mi nikdo nevymluví a v současnosti by nám rozhodně pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď se do klidu chlapče, já se budu starat o to, co se mi bude chtít. Sneijder u vás nikdy neukázal TOP kvalitu, tak nevím co tu plkáš. V lize lehce nadprůměrný a v Champions league sem tam nějaký záblesk, ale to je vše. Pro Inter i pro něho by bylo nejlepší, kdyby se rozešli, protože z toho spojení už nemůže vzejít nic dobrého ani pro jednu stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z principu nie.

Ale pravda je ze Wes je spickovy hrac a pomohol by nam, ale musime mat svoju hrdost a s radostou ho poslat do p..e.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě pro připomenutí včerejška http://www.youtube.com/watch?v=hbv7YMgErQE

Reagovat
10

http://youtu.be/xSesvda_iMo

nejhezčí gól v historii novýho stadionu..?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Balo výraz po tom gólu

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli pogbicovi asi fakt zacnu juve poradne sledovat, hrac presne podle meho gusta

Reagovat
The Krupy

Conte: "Pokud ode dneška uvidím na tréninku nějaké jiné chování u Pogby, tak budu muset obnovit jeho myšlení tak, aby zůstal takový, jaký je.

To je tréner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Aneb klasický vyjádření jakýhokoliv trenéra na světě po povedenym výkonu mladíčka. Neuvěřitelný.

Reagovat
The Krupy

Lenže Conte taký naozaj je, stačí začať rozmýšľať predtým než sa zahráš na múdreho.

Reagovat
Bakary3

To ale neznamená, že ho musíte vychvalovat za každou sra..ku (nic proti Contemu).

Reagovat
The Krupy

Je to najlepší tréner aký nás od čias Deschampsa trénoval, je to normálne.

Reagovat
Bakary3

To Vám neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máme zase o pět bodů.

Reagovat
Mr.Jindros

Kolo jak má být.

Reagovat
Pinturicchio

Viola

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč kvalit Aquilaniho netrefí z téhle vzdálenosti a z tak dobrého úhlu bránu.. Fakt tomu nerozumim..

Reagovat
Pinturicchio

Aquilani ukazuje všechno, jen ne kvalitu, dneska příšerný, respektive úplně neviditelný.

Reagovat
Pipo123

Ale ten trávnik tam majú tiež k hovnu, to je hanba na takom niečom hrať, tá lopta si tam celú dobu skackala...

Reagovat
Pinturicchio

Tomu by dneska nepomohla ani umělka.

Reagovat
Pipo123

To je tiež pravda, dneska hral hrozne, má hrozne výkyvy formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dneska byl hroznej, to je pravda.. Právě proto jsem doufal, že vloží všechno soustředění do tý střely a ukáže, že tam nebyl 90 minut jen pro parádu.. No nic, už to prostě neni ten Aqua z Říma a asi již nikdy nebude..

Reagovat
Pinturicchio

Nebude, no.

Reagovat
olis

Diki De Sanctis - diki za stratu 2 bodov

Reagovat
Votas

Reagovat
FuckT

Kazdy ma pravo na chybu. V tejto sezone nas De Sanctis zachranil velmi vela krat, ked nasa obrana na cele s Cannavarom stala v strede ihriska, pamatam si takych momentov minimalne 586. De Sanctis dnes nemal svoj den, a bohuzial on sa nemoze schovat medzi 9 dalsimi hracmi, u nho sa to proste ukaze.

Nemusel by si za kazdou prehrou hladat jedneho vinnika, podla mna keby sme ten gol nedostali, tak by sme ani nezacali hrat. De Sanctis to asi videl, tak jeden pustil, nech nas aspon nasi trochu zabavia aj dopredu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

ako myslis....

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Aj Gigi spravil kix kariery proti (Bologni tusim) v predposlednom kole ked islo o titul. Stava sa, ide sa dalej. Len sa to nesmie opakovat priliz casto.

Reagovat
Maritazzi

Zrovna třeba s námi vás podržel neskutečně a nemyslí si, že to byla výjimka.

Reagovat
M11

jeste AS vecer a super kolo

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Pinturicchio

Destro hattrick.

Reagovat
Pettirosso

nemyslím, že bude mít tolik gólovek

Reagovat
Maritazzi

Vždyť minimálně tři má v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti s Lamelou

Reagovat
Pinturicchio

Tak 9:0 by mi nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem na začátku říkal, že Inter je přesně soupeř, co AS sedí, tak tenhle Inter je přesný opak. Ale výhodou AS je, že nehraje Cassano.

Reagovat
mastakillah

Zápas, ve kterým jsme si body ztratili sami. Promin Morgane, ale takovýhle chyby se stavat nesměj. Ty dva body co jsme získali zpět jsi nám právě dneska ztratil Navíc nechápu Mazzariho a ta jeho střídaní. To, že stáhnul Behramiho bylo logické i Gamberini musel dolů, ale to že na hřišti zůstával dnes naprosto nulový Hamšík mi přislo nelogické. Na co jsi toho Calaia do týmu vůbec chtěl, když ho v zápasech, který by mohl rozhodovat necháš sedět na lavce!!! Dneska jsme měli rozhodně vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Nulový Hamšík?

Reagovat
mastakillah

samozřejmě. Tolik ztrát míče v jednom zápase u něj dlouho nepamatuju

Reagovat
FuckT

Ako pisem v preview, ja som si nejak excesivne stracanie lopt u Hamsika nevsimol. Skor som si vsimol, ze skoro kazda nebezpecna situacia isla cez neho, mal tam vela peknych pasov za obranu. A preco ho nedal Mazzari dole?

1. Je to momentalne nas kapitan.

2. Hamsik je zlomovy hrac, ma v time najviac asistencii a ak sa nemylim, tak najviac zo vsetkych hracov Serie A. Hamsik je ten typ hraca, ktory aj ked nehra vobec nic, tak je u nho sanca na asistenciu alebo gol dost vysoka.

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Ano je kapitán, má nejvíc brankových asistencí, ale dneska mi přišel nevidtelnej, pár přihrávek samozřejmě měl, nahrál na gól. Jenže mi přišel nevýrazný, dost míču ztrácel. Vůbec mi teda dneska nepřišel ve svojí kůži. A dost mě opravdu naštvalo, že nepřišel calaio, protože si myslím, že zrovna on by do toho závěrečnýho tlaku pasoval jak prdel na hrnec

Reagovat
olis

bohuzial zaverecny tlak ale mala Fiorentina a nie my

Reagovat
mastakillah

například ta Panděvova hlavička byla v závěru a troufám si tvrdit být tam Calaio, tak je to gól

Reagovat
Pettirosso

Bianco?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano?

Reagovat
Pettirosso

super, máš chvíli?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, za mmnt jsem na FB.

Reagovat
smazaný uživatel

Z ofic. stranky: MILAN - "I met Sneijder. I wanted to have a chat with him, I thought we needed to. Have we made peace? I don't think there was ever a war in the first place, and certainly not with me personally. Did we chat to see if we were all moving in the same direction? Which one? It's a surprise... Is he close to a move to Galatasaray? Yes, I think so." This is what president Massimo Moratti had to say to Sky Sport 24's Matteo Barzaghi when asked about this morning's meeting with the Dutch midfielder.

Sneijder added the following: "I spoke a lot with president Moratti because we have a good relationship, we had a good talk, nothing more than that. He said that it's looking like I'll be off to Galatasaray but there's still a slim chance I could stay? What the president said is exactly right. The Inter fans expect me to stay? Inter fans are the best around, I've won everything here and I'm happy here. Now I don't know whether I'll be saying, 'I am happy here' or 'I was happy here'. One of two things could happen, we'll see."

Takze su len 2 moznosti, bud Wes ostane, alebo ide do Turecka To veru nevyhral, asi sa precenil a myslel si ako po nom budu skakat vsetci od Realu, Barcy, ManU, ale prepocital sa.

Pravdepodobnejsi je zatial jeho odchod do Gala, tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam. A vecer pekne remiza.

Reagovat
Shevchenko

Pazzinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdani KRÁL ALBÁNSKÝ!! !

Reagovat
GEGE

Reagovat
mastakillah

Reagovat
GEGE

Dneska s přehledem až na ten konec.Líbilo se mi to.Skvěle beci Constant a Abate šéf zálohy Montolivo hrozny Flamini a průměrný Boateng.Útok super hlavně Faraon s Niangem.V této sezoně Milan vs Bologna 5-1=5x Pazzo...

FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Zaslouženě, ale mohlo to skončit víc. Potěšili Niang, Boa, Montolivo. Naopak Mexes si zase jednou vybral zápas, ve kterém zakiksuje a Pazzo taky moc nepřesvědčil, i když tím gólem to trochu vyžehlil.

Bologna nám to ulehčila tím, že nepostavili autobus a snažili se presovat. Nevím, jestli bylo Allegriho záměrem tak využívat křídla, ale pokud ne tak dnešek by ho měl poučit. Abate s Constantem to větrali obstojně.

Teď Atalanta, FORZA MILAN!

Reagovat
The Krupy

AC, o rok sa vidíme v LM

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu je ešte ďaleká a ťažká cesta. ale verím, že to vyjde

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan s takovým výkonem nás Barcelona nemůže překvapit

Reagovat
M11

ROBUR !!!

Reagovat
Milan.B

jazdis na roburi?

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu napalici ne ta Sampa? S náma v deseti zvítězí a proti poslední Sieně prohraje.. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Juve chybí zabiják typu Bogdani

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šůtr.. Vzal bych ho k nám na hostovačku, možná by vytlačil Matriho ze sestavy..

Reagovat
M11

Siena je mancaft

Reagovat
M11

KWADWO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Canini pomáhá Cagliari i v dresu Bergama

Reagovat
Largo

Reagovat
homeles8

200. pro Juve, AC Milán a Fiorentinu v LM

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Janov. ...pozeral si terry? Čo to ste zase robily?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak potrvzuje se co mnozi rikali uz od zacatku, a to, ze stoperska dvojice musi byt Mexes - Zapata.. Neustale toceni stopperu a prehlizeni Zapaty nas stalo dost bodu! Constant se neuveritelne vysvihl! Ma techniku, dovoli si hrat 1v1 a neboji se, vzdadu taky spolehlivy! Vratim se jeste k Pazzinimu - ani ty dnesni 2 goly me nepresvedcily, on mi tam vubec nesedi,casto prohrava osobni souboje, do kombinace vubec neni a jako zakoncovatel zatim nic moc.. Jenze ted dal dva goly, cimz si u Maxe predplatil na par zapasu listek v zakladni sestave a vse vyse popsane bude zapomenuto..FORZA MILAN!

Reagovat
Recoba Inter

Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, aby jsme drtili soupeře 4:0 skoro každý zápas prostě nemáme hráče, jinak se začíná krystalizovat ten Maxův oblíbený styl - hodně flexibilní a běhavý tým. Být na hrotu Ibra který by to tam dával jeden za druhým a na stoperu Thiago, který by to hlídal, tak by znás šel celkem i strach. Už dlouho nepamatuju, kdy naposledy hráči Milána pendlovali jak pendolina nahoru dolů. Zlepšit efektivitu a bránění a ten tým nebude tak špatnej jak se zdálo.

Reagovat
Yanek

GATTUSO tady od začátku psal o záměrech Allegriho. Aby to mělo něco do sebe, tak to chce ještě jednoho kreativního hráče, protože jakmile je pokryt Montolivo, nemá kdo tvořit. Paradoxně by to mohl být Kaká... pak by se na to mohlo dívat moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN! treba zbierat body na LM!! a hlavne posilu do zalohy!

Reagovat
Pinturicchio

19 anni, un talento raro, una personalità da campione di razza e un missile al posto del piede. Signore e signori, ecco a voi Paul Labile Pogba

http://www.youtube.com/watch?v=vYArDG2Qcsk

Reagovat
cervo

Pazzo je zvlastna figurka, pri prvom gole ma pred sebou prazdnu branu a on aj tak (nepochopitelne ) kopne do obrancu, ktory tecou prelobuje brankara , potom pride zablesk a on ako najvacsi zabijak a majster ligy streli nadherny gol... ale myslim, ze zrovna on si kritiku dnes nezasluzi...

je utrpenie pozerat sa na Princa.. ten chlapec bojuje maximalne tak sam so sebou... toci sa s loptou okolo svojej osi, posobi dojmom, ze nevie kde je...je to velmi slaby odvar Princa z minulej sezony, pred rokom (na zaciatku sezony) podaval dvakrat lepsie vykony a bol dost kritizovany... potom dnes nerozumiem chvale na jeho adresu ... ak som zaujaty, tak mi prosim niekto vysvetlite, co dnes spravil?.. vobec som nepochopil jeho rolu na ihrisku, motal sa ako prd v gacoch... jeho vykon iba zakrylo to, ze na jeho mieste riadil Constant

rovnako Nocerino

Kde sa berie nenavist voci Traoremu, ktory ked nastupi, za desat minut je uzitocnejsi ako Prince s Nocem dokopy... nechcete na striedacke Pata za 4 miliony, ani Traoreho za milion... TAK KURVA KOHO? uz dlhsie sledujem, ako ho mnohi radi predavaju, sa ho za kazdu cenu zbavuju... ale pritom kto hra v zaklade, je to este luxusna nahrada, dokonca by som bol rad, keby dostal viac priestoru na ukor Princa/Noceho/Flamstra

Mexes vlastny... budis, stane sa ... ono v takom momente tomu obranca niekedy tazko zabrani, proste zla chvilka

pohlad na Constanta dnes bavil, v hre 1na1 si robil peknu srandu zo supera, aj ked par finalnych akcii pekne zabil... neviem si predstavit akoby hra vyzerala, keby dnes za Boatengom nastupil Luca

SES a Niang su borci, ked zratame, ze dokopy maju tolko rokov co Pippo, ktory bol v time este pred rokom, tak mame v utoku nadejnu buducnost... bolo by pekne ich sledovat pri podpore Rickyho zo stredu

inak dnes pekny zapas, hra mala hlavu a patu... ale neprecenoval by som vyhru nad Bolognou, ktora je tohto roku u mna trochu sklamanim... ktokolvek by si z dnesnou Bolognou vytrel zadok

Reagovat
Yanek

Až na Boatenga. Minulý zápas mu nesedl, dnes bojoval od začátku do konce a min. 3x tam nahrál krásně do uličky Abatemu, z toho byly moc pěkné šance. Dokonce na sebe bral víc odpovědnosti a neposouval míč. Pořád může hrát o parník líp, ale dnes to byl jeden z těch lepších výkonů.

Traoré je kopyto, dnes to oživil, i když ke konci si vystřihl taky jeden fail. Na druhou stranu je pravda, že pohybově na tom není tak špatně jako třeba Flamini, takže prostoru by mohl dostávat víc. Ale rozhodně ne na úkor Noceho s Princem.

Reagovat
cervo

suhlasim ale najma to mi pride smutne, ze toto je jeho lepsi vykon... pred rokom mu lopta sedela na nohe ako na suchy zips, dnes mi pripada nejaky zmeteny, akoby sa mu lopta motala medzi nohami a nevedel si s nou rady, akoby zapasil viac sam so sebou ako so superom

v momentalnej situacii su Prince s Nocerinom vyuzitelny iba na LCM, co je paradoxne asi nasa najvacsia slabina v zostave, skor by som sa zamyslel, ci nie je rozumnejsie niekoho predat, kym maju cenu... casy Ibrahimovicovej slavy uz su prec

viem ze Traore nie je ziadny zazrak a tu loptu nejako odflakol ako buran, ale na druhu stranu tomu predchadzalo, ze ju sam dokazal vyviest z obrany a podrzat... Boa/Noce/Flamini by sa po ceste o nu potkli alebo by ju venovali prvemu protihracovi... viem, ze prehanam, ale iba nechapem niektore nazory na Traoreho... pri momentalnej ekonomickej a sportovej stranke je Traore nas posledny problem, skor mam pocit, ze popri zbavovaniu sa zbytocnych typu Mesbah, bohuzial Pato si to nejako vyzral aj Traore... niekto musi raz za cas sediet aj na tribune a tazko tam ocakavat hviezdy, ked ich nemame ani v zakladnej zostave

Reagovat
cervo

inak zabudol som na Flaminiho... ten keby hral na dedine, kde je ihrisko obklopene lesom, tak by bol s jeho vymakanymi centrami podozrivy, ze kradne lopty.. asi by ich niekolko stratil v lese... nelogicke ako hrac "jeho formatu" moze uplne nekryty s dostatkom casu zakopnut loptu ako valach

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuhlasim s tym, ze je Traore luxusna nahrada, je to drevo a na to hrat v AC by nemalo stacit byt lepsi nez Flamini. I ked ta doba je uz bohuzial prec. Mne to bude asi dlhsie trvat nez si na to zvyknem. Ale za svojim nazorom si stojim, a ak mi ho vykonmi niekedy vyvrati, tak budiz. Zadrbavanie sanci mi zatial akosi nestaci.

Reagovat
cervo

"by nemalo stacit byt lepsi nez Flamini" pokial ten Flamini hra v zaklade, tak ano

urcite som sa nevyjadril najstastnejsie, urcite nechcem robit z Traoreho hviezdu, ale treba si uvedomit, ze pokial nemame plnu marodku (sranda ), tak je to hrac medzi striedackou a tribunou, pokial je potreba, jeho zaskok nie je nijako tragicky, problemy dnesneho AC treba hladat uplne niekde inde, kazdy den citam ako ho ludia vyhadzuju z AC (teraz nemyslim iba EF) a je mi ho luto, pretoze si to v skutku nicim nezasluzil... je to v podstate posledna nahrada do zalohy a ked nastupi, nejako nevidim velky rozdiel so zakladnou zostavou, to je o dost viac smutne

prisiel ako zaplata, nikto od neho nic necakal... ked v lete znova odide, ani pes po nom nestekne a mne je to vskutku jedno... iba sa mi nejako napacia vyhlasienia na jeho adresu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

za 3 body jeste zijem ale kdyz dava goly pazzo, ja z toho proste radost nemam a nikdy mit nebudu. Jinak bologna slaboucka jako caj, takze bych ten vykon neprecenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za polhoďku im mali dať trojku jako AC a bolo by po zápase...

Jsem zdrcen...

Reagovat
lnterista

slabota z obou stran...remiza zaslouzena

Reagovat
smazaný uživatel

8 z 10 zápasů v SA je slabota,takže spíš klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduji tvoje příspěvky už vcelku dlouho a jsi hrozný hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt mám pravdu a to tu nikdo nemá rád.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

A v jak důkladné analýze tvá pravda spočívá? Koukáš na více zápasů, nebo se jen koukneš na jedno utkání a podle toho odsuzuješ celou ligu? Takhle se kouknout na první zápasy Chelsea pod Benitézem a tvá tvrzení jsou o to více k smíchu.

Reagovat
The Krupy

Juve zmietlo jeho Chelsea v LM, tak to nezvláda

Reagovat
lnterista

jo to bude urcite ono

Reagovat
The Krupy

Vážne to myslíš alebo irónia ?

Reagovat
lnterista

ironie

Reagovat
The Krupy

Ale je to tak, dovtedy sem ani neprišiel. Po tom výprasku hatuje hlavne Juve, a celé Calcio.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale jsi tupec. Juve zaslouženě postoupilo. Vůbec v tom nevidím nic divného. Juve nebylo ani tak dobré,jako spíš my dost tragičtí. Jako letos bohužel často. Ale furt se nedá vyhrávat poháry /jakékoliv/. Co má říkat takový Arsenal?

Reagovat
The Krupy

Až tak sorry, si si to načasoval presne po tej prehre. Viz vyššie reakcia na Interistu.

Reagovat
smazaný uživatel

A propo.... když už nškoho ze SA,tak jedině Juve. Jen tak na okraj.

Reagovat
DelPiero137

Hlavne by som rad vedel, odkedy moze niekto posudzovat co je nuda a co je kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je furt dokola. Vidím spoustu zápasů SA ( od Juve,Lazia,AS,Neapole až po Palermo,Janov,Udinese ) a . Nesrovnatelné s PL,BL,PD. A nechápu hate koment na CFC s Benítezem. Co to má s tím co dělat?

Reagovat
DelPiero137

To fak su az tak nudne tie zapasy SA? Nevidel som tolko zapasov kazdej ligy, ale naslo sa ich dost co neboli kto vie ako zaujimave. Ze niekto beha ako splaseny mna moc nebavi...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny ne,ale většina bohužel ano. Nemám rád to katenáčo. Teď po AS-Inter sem si řek´: Bože to byl zase hnus. A to sem dneska viděl CFC-AFC, Kury-MU a Ajax-Feyenoord. A na závěr SA a sem zhnusen..... ale už sem si zvykl.

Reagovat
Maritazzi

Gratuluju ti.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

CFC bolo miestami tiez nudne, rovnako ManU, hlavne ta faza ked rozostavenie rozpadli bolo to hurra hore dole.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně nebyly tu super mače,ale oproti tomuhle? Nebe a dudy.

Reagovat
DelPiero137

Napriklad Sobotnejsie Juve sa ti muselo pacit

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl sem.

Reagovat
10

máš smůlu, že jsem tu PL viděl taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Smůlu? Jako chápu to tak,že AS-Inter bylo lepší než ty anglické?

Reagovat
10

z mojeho pohledu to bylo tak nastejno, přestože včerejší večerní zápas za nic nestál...

Reagovat
Alberto Aquilani

AS-Inter bolo catenaccio ?

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá smysl.

Reagovat
Alberto Aquilani

sak vyjadri sa , odpovedaj .....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem katenáčo celkově. A o tom zápase AS-Inter se nemíním bavit. Už mě to stejně nudí. Ahoj.

Reagovat
The Krupy

To hovorí aj Braňo Mojsej.

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

? neznám.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
lnterista

jinak teda Livaja lepsi jak Rocchi(bez durazu a jeste pomalej)

Reagovat
Largo

Souhlasím, dneska poprvý, co jsem ho pořádně viděl a klobouk dolů. Líbilo se mi, jak se vracel pro míče, bojoval. Navíc moc neztrácel. Do budoucnosti dobrý útočník...

Reagovat
Votas

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cresposuper

Ani náhodou..Rocchi má aspon mozog..

Reagovat
lnterista

Livaja se mi dneska libil(mile prekvapil)...jak pise Largo

Reagovat
Maritazzi

Nevím koho chceme porazit, když ne takovej Inter. Prosím, v létě se zbavit Taxe, to je něco hroznýho.

Reagovat
Largo

Dneska se mi nelíbil ani Lamela, po dlouhý době

Reagovat
Maritazzi

Taky se mi moc nelíbil, ale pár dobrých věcí tam měl. On vymizel ze hřiště i Totti, škoda že nešlo reagovat tim Miralemem no.

Reagovat
Largo

Nešlo? Jakto?

Reagovat
Maritazzi

Ta nemoc ho myslím nepustila.

Reagovat
Largo

Aha. To mě mrzí. A hlavně DDR, já toho Taxe fakt nesnáším. V přípravě jsem byl nadšenej, teď mám chuť vypnout zápas, když nastoupí....+ Stekelenburg mě mrzí

Reagovat
Maritazzi

Hlavně mě i sere jak je tlačenej Zemanem, kdyby se tam dostal na základě výkonů...

Reagovat
Largo

A nakonec oněm ještě Zdeno s klidem prohlásí něco ve stylu: Hrál líp než minule.....To je jasný, kdo by moh' hrát hůř?

Reagovat
Maritazzi

Ne, on vždycky zatím řekl, že hrál velmi dobře nebo tak. A aby mě nesral málo, tak dodá, že na registu se hodí víc jak Dani. Ok.

Reagovat
Maritazzi

Ne, on vždycky zatím řekl, že hrál velmi dobře nebo tak. A aby mě nesral málo, tak dodá, že na registu se hodí víc jak Dani. Ok.

Reagovat
Largo

No co, my to asi rveme přes Coppu

Reagovat
Maritazzi

Regni se u nás na fóru.

Reagovat
Jajinek

My dokážeme být konkutenceschopní...ale to musíme hrát v plné sestavě, mít víc jak 2 hráči formu a Strama musí mít den...dohromady je to jednou za měsíc...cool

FORZA INTER!

Reagovat
madridcan

A ked pride svetla chvila Pazziniho, tak Madridcan ho necha na lavicke...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na druhýho fleka už jen čtyři fíky

Reagovat
Pinturicchio

První místo, pětibodový náskok, nejlepší útok, nejlepší obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

A najvacsia korupcia, falos a zlo.

Reagovat
Il Architetto

Zááááávist.

Reagovat
Pinturicchio

Inter mi do toho netahej, dík.

Reagovat
Melchior

Reagovat
DelPiero137

Nebavime sa o Interi...

Reagovat
The Krupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele