21. kolo
20.01.2013 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Bologna FC 2:1

Giampaolo Pazzini znovu prokázal, že se mu proti Boloni daří. Útočník AC dnes zaznamenal dvě branky a byl hlavním strůjcem těsného vítězství 2:1. AC Milán mělo zápas plně pod kontrolou, ale závěr svojí vinou zdramatizovalo, neboť si vstřelil vlastní gól Mexes.

Milán si vytvořil první velkou gólovku ve 13. minutě, prostor si dobře udělal El Shaarawy, ale gólman Agliardi skvěle zasáhl a nebezpečí definitivně zažehnala hostující obrana. Další šance domácích přišla po vynikající individuální práci Constanta, ten se zbavil obránce a odcentroval, načež hlavičkoval Pazzini a znovu dobře zasáhl Agliardi. Změna skóre se neudála ani v závěru prvního poločasu, kdy mělo AC další gólovku. Po centru Flaminiho měl Agliardi opět plné ruce práce, celá akce nakonec skončila nepřesnou ranou Kevina Prince Boatenga.

Svěřenci trenéra Allegriho zatím marně dobývali boloňskou branku a ve stejném duchu se pokračovalo i na začátku druhého poločasu. Abate cpal míč na malé vápno, kde zakončoval nepřesně Pazzini. AC zlomilo odpor Boloni až v 65. minutě, opět centroval Abate, Pazzini si zpracoval míč a s pomocí obránce přeloboval Agliardiho - 1:0 pro AC Milán.

Domácí si hlídali hubený náskok a osm minut před koncem zvýšili na bezpečných 2:0. Pazzini ve vápně převzal Boatengův pas, přehodil si obránce a střelou z první uklidil míč do sítě! Krásná branka znamenala vedení 2:0. Jenže to by to nebylo AC, kdyby si situaci ještě nezkomplikovalo. Po závaru před brankou si vstřelil vlastní gól Méxes a bylo to znovu jen o jedinou branku. Boloňa se pak hnala do útoku a i během čtyřminutového nastaveného času domácím zatápěla. AC ale výsledek 2:1 udrželo a připisuje si důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad přijdou už ty lepší časy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele