Serie A - souhrn 20. kola

18.01.2014, 20:07, aktualizováno 19.01.2014, 22:40
Komentáře a souhrny
Juventus a AS Řím v sobotu vyhrály a druhý jmenovaný celek dokázal navýšil svůj náskok na třetí Neapol, která jenom remizovala v Boloni. Inter odjíždí s prázdnou z Janova, Fiorentina úřadovala v Catanii, Lazio otočilo zápas v Udine. AC Milán díky Balotelliho penaltě vydřel výhru nad Hellasem.

AC Milán - Hellas Verona 1:0

19.01.2014 20:45

Góly: 81. Mario Balotelli (pen.)

Clarence Seedorf začal v Miláně vítězstvím, i když jeho svěřenci se na něj proti Hellasu hodně nadřeli. Každopádně co je doma, to se počítá. Milán byl celkově lepším týmem a tři body si zasloužil. Jediná branka přišla z pokutového kopu osm minut před koncem. Gonzalez fauloval Kaká a Balotelli se nemýlil.

Milán vstoupil do nové etapy a vsadil kartu na Clarence Seedorfa. Ten je u kormidla teprve pár dní a ihned se rozhodl pro změnu v rozestavení. Namísto předchozího 4-3-3 či 4-3-2-1 zvolil 4-2-3-1 s výrazně ofenzivním pojetím. Domácí měli územní převahu takřka po celý zápas, ovšem s šancemi už to tak růžové nebylo. Hellas pozorně bránil a víceméně jenom vyčkával na svojí příležitost. O rozruch se tak starali domácí borci prostřednictvím dalekonosných pokusů. Balotelli, Robinho, Kaká i Honda to zkoušeli několikrát, ale vždy narazili na připraveného golmana Rafaela. Střelecké pokusy byly zcela na místě, neboť trávník San Sira zkrápěl vytrvalý déšť.

Ve stejném duchu se nesl i druhý poločas. AC stále nemohlo najít na pevnou defenzívu soupeře žádný recept. Seedorf se také rozhodl pro překvapivá střídání, na plac postupně přišli Silvestre, Birsa a Petanga. Vůbec v největší šanci utkání se objevil ve druhém poločase Robinho, jeho další rána po teči výrazně změnila směr a orazítkovala brankovou konstrukci.

Konec utkání se blížil a obrana Hellasu byla stále skálopevná. Osm minut před koncem si potáhl míč do vápna Kaká, Gonzalez jej zezadu nešťastně fauloval a sudí nařídil pokutový kop. Kapitán Maietta ještě protestoval, ale nebylo to nic platné. Mario Balotelli poslal míč na druhou stranu, než kam skákal Rafael, a Milán vedl 1:0.

Teprve až po inkasované brance se hráči Hellasu rozhodli pro pořádný přechod do ofenzívy. Rossoneri byli pod tlakem ale hubené vítězství ustrážili.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Turín FC 0:2

19.01.2014 15:00

Góly: 26. Ciro Immobile, 49. Matteo Brighi

Fotbalisté Sassuola nenavázali na skvělý výkon proti Milánu a před domácí publikem tentokráte podlehli 0:2 turínskému FC. Rázem se díky remíze Boloni s Neapolí dostali na osmnáctou pozici, která už znamená přímý sestup do Serie B.

Diváci na Cittá di Tricolore čekali na první branku zápasu do 26. minuty. Sassuolo ve středu hřiště hrubě chybovalo, čehož využil Immobile a sám proti Pegolovi uspěl na výbornou. Domácího brankáře přehodil lehkým lobem a Turín se mohl ujmout vedení 1:0. Nic dalšího se v prvním poločase už neudálo.

Až po změně stran zase začali padat branky, tedy přesněji řečeno branka. Cerciho obstřel Pegolo vyrazil před sebe a do míče se následně z dorážky položil Brighi. Sassuolo se dostalo do nepříjemné situace, s Turínem na začátku druhého poločasu prohrávalo už o dvě branky. Svěřenci Di Francesca ale ukázali v minulém kole, že ani dvoubrankové manko jim nemusí dělat problém. Jenomže tentokrát se nedařilo Berardimu a do hry nezasáhl druhý útočník Zaza.

Přesto si Sassuolo jakési šance vypracovalo. Zieglerův centr Padelli vyrazil, ale nenašel se nikdo z domácích, kdo by dorážel. Jen o několik minut později znovu domácím zle zatopil Immobile. Pegolo jho další pokus ustál. V 68. minutě přišla dosud největší šance domácích. Ziegler se řítil sám na branku, jenomže při celé akci zpomalil a vracející se Glik mu pak odebral balón. Závěr utkání se nesl ve znamení sassuolské křeče. Neroverdi nebyli schopni velkého tlaku a Turín si výhru v pohodě pohlídal.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Parma FC 1:2

19.01.2014 15:00

Góly: 15. Alberto Paloschi - 27. Antonio Cassano, 90+4. Alessandro Lucarelli

Boj až do závěrečných minut, mnoho emocí i vypjatých soubojů - to jsou hlavní kulisy odpoledního utkání mezi vzmáhajícím se Chievem Verona a Parmou. Donadoniho svěřenci se nakonec mohou radovat až díky brance Alessandra Lucarelliho, který se trefil ve čtvrté minutě nastavení!

Chievo Verona neprožívá vyloženě špatné období, ale po skončení dnešního utkání si pravděpodobně budou hráči stěžovat na ztrátu koncentrace. Přijít o nadějný remízový výsledek jen pár sekund před koncem utkání se zkrátka nevyplácí a tato zkušenost bude Chievo možná ještě dlouho trápit. Už po třech minutách dostali domácí hráči varování, že by si měli lépe hlídat nebezpečné hráče soupeře - Marco Parolo po samostatném úniku nastřelil tyč brankáře Puggioniho.

Dalších deset minut nepřineslo žádnou větší podívanou a zdálo se, že budou obra týmy s bezbrankovým výsledkem spokojené. To však rázně popřel mladík Alberto Paloschi, který pokračuje v dobrých výkonech a dnes se jeho tým díky němu ujal překvapivého vedení. Střelu Perparima Hetemaje ještě brankář Antonio Mirante vytáhl mimo nebezpečí, následně se hlavou do břevna trefil Cyril Théréau. Do třetice všeho dobrého v očích Chieva stál na místě připravený Paloschi a neposedný míč konečně uklidil za záda brankáře Miranteho!

Netrvalo dlouho a Parma se mohla radovat. Po evidentní ruce v pokutovém území totiž sudí Daniele Orsato nařídil penaltu. K ní se postavil zkušený střelec Amauri, ale své pověsti nedosáhl a nechal vyniknout brankáře Puggioniho! Radost domácích však trvala jen krátce, protože zhruba dvacet metrů od brány napřáhl zázračný talent Antonio Cassano a přesnou ranou zlikvidoval čisté konto svého soupeře!

Do konce první půle se zkoušel ještě jednou prosadit Amauri, ale ani před přestávkou si chuť nenapravil. Škoda, jeho nůžky by určitě kandidovaly na gól kola. Takto zazvonilo pouze břevno. Druhý poločas ale tragicky zaostával za svým starším příbuzným, neboť ani jeden z týmů se neměl ke skórování. Do zápasu se vloudilo množství zbytečných zákroků a nepřesných nahrávek. Když už se na některé straně schylovalo k dalšímu gólu, proti byl soupeřův brankář. Ani jeden z dvojice Mirante - Puggioni se dnes rozhodně nenudil, ale zaměstnávali ho především vlastní hráči. Právě v čase, kdy se oba trenéři loučili s nadějí na tři body a nejeden divák již zklamaně opustil stadion Marc'Antonio Bentegodi, rozhodl se z posledních sil zaúřadovat Alessandro Lucarelli. Veterán v dresu hostí překvapil střelou z úhlu pravděpodobně i sám sebe, klíčové však je, že tím vybojoval svému týmu tři body.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 2:2

19.01.2014 15:00

Góly: 37. Rolando Bianchi, 90+1. Rolando Bianchi - 62. Gonzalo Higuaín (pen.), 80. José Callejón

Další z mnoha atraktivních zápasů se odehrál v Boloni, která přivítala aspiranta na titul. Svěřenci trenéra Rafaela Beníteze ale nejprve prohrávali a i když se jim povedlo otočit vývoj utkání, nakonec se tří bodů nedočkali. V samotném závěru si druhý gól připsal Rolando Bianchi.

Pomalu se zdá, že bezbrankovým remízám s množstvím zdlouhavých nahrávek a malým počtem atraktivity v Serii A odzvonilo. Jen považte, jaký gólový příděl si pro nás hráči první italské ligy neustále připravují! Ani právě dohrávané kolo není výjimkou, v dosavadních utkáních jsme ani jednou nebyli svědky bezbrankového stavu. Dalším adeptem na krásné utkání, i když s poněkud hořkým koncem pro favorita, byl duel mezi domácí Bolognou a Neapolí.

Zpočátku opatrně rozehrané taktické tahy vedly jen k velkému procentu v držení míče, žádné větší akce jsme se nedočkali. Platonický a statický herní projev Partenopei spočíval v tom, že mužstvo Rafy Beníteze sice nepouštělo míč z kopaček a neustále se snažilo tlačit se do pokutového území soupeře, ale chyběl jí klíč k otevření pečlivě uzavřeného zámku. Až po půlhodině hry se do zakončení dostal útočník Rolando Bianchi, který míč napálil jen těsně vedle! Aktivita domácích najednou zabušila na dosud nevyužívané dveře obranných řad Neapoli s drtivým výsledkem: brankář Rafael Cabral byl nucen kapitulovat po hlavičce Bianchiho, který se tím pádem radoval z druhého letošního gólu.

Neapol marně hledala odpověď, s ní jí pomohl až José Callejón. Rychlík z Realu Madrid zatím patří k nejlepším hráčům Partenopei a svou aktivitu vyjadřuje nejen gólově. Krátce před změnou stran se na malém vápně dostal k hlavičce a jen těsně minul Curciho svatyni. Ani na začátku druhé půle se obraz hry příliš nezměnil - Neapol se snažila útočit, ale nedařilo se jí proniknout přes pečlivě uzavřenou obranu Felsinei. Větší aktivitu a rozptýlení pro Curciho a spol. znamenal až příchod Slováka Marka Hamšíka, který se po dlouhém zranění snaží dostat zpět do bývalé formy.

Po hodině hry se pokoušel prosadit Dries Mertens, který však pálil přesně do připraveného a dobře zasahujícího Curciho. Obránci před ním pak míč odkopli do bezpečí. Větší aktivita se Neapoli brzy vyplatila, protože nejprve mimo mířil Gonzalo Higuain, následně se sudí Antonio Damato rozhodl odměnit Neapol pokutovým kopem a potrestat dvojici Garics - Kone. Nabízenou šanci bez větších problémů využil právě Argentinec Higuain, který srovnal!

O pouhé dvě minuty později se centr od Mertense nebezpečně snášel na branku, ale nikdo z hráčů Neapole se jej nedotkl. Neapol dál tlačila, například Mertens si málem připsal další gól. Brankář Gianluca Curci ale předvedl skvělý zákrok a míč směrující do brány zlikvidoval. Jeho radost ale trvala jen chvilku. Necelých deset minut před koncem utkání totiž Neapol předvedla skvěle sehranou akci, na jejímž konci se José Callejón vřítil do pokutového území a propálil Curciho! Neapol tedy otočila vývoj zápasu a mohla pomýšlet na tři body.

Ty si ale nakonec neodvezla. Vše vypadalo pro Benítezův celek skvěle, protože po druhé žluté kartě byl vyloučen Kone. Bologna se ale ani v deseti mužích nevzdala a pokusila se o zázrak. Díky Rolandu Bianchimu se jí povedlo vykouzlit vyrovnání, když se zkušený střelec dokázal "procpat" na zadní tyč a špatně hlídaný se prosadil!

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 1:0

19.01.2014 15:00

Góly: 68. Giacomo Bonaventura

Jedinou branku viděli diváci také v Bergamu. Atalanta ve druhém poločase rozhodla o svém vítězství nad Cagliari a v tabulce se posunula na dvanácté místo. Mezi oběma celky tak vznikl tříbodový rozdíl. Autorem jediné trefy se stal Giacomo Bonaventura.

Sardiňané nepředvedli na severu Itálie špatný výkon, jejich problém ale vystanul z neproměňování šancí. Utkání by se zcela určitě ubíralo jiným směrem, kdyby v sedmé minutě nezastavila Ibarbovu pumelenici tyčka! Ibarbo byl vidět i v následujících minutách, kdy po dalším zakončení těsně minul branku. Také po půlhodině hry si šance vytvářeli hosté. Conti se nijak nerozpakoval a z velké dálky otřel svojí ránu o tyč. Bylo to už podruhé, co domácím v zápase pomohla branková konstrukce. Nerazzurri velkou aktivitou neoplývali a ani druhý poločas nebyl v tomto směru jiný.

Nepříliš záživné utkání nabralo zcela jiný směr až v 68. minutě, kdy po Brienzově centru nastavil nohu Giacomo Bonaventura a Avramov v brance Cagliari mohl lovit míč ze své sítě. Atalanta vedla 1:0 po trefě takřka z jediné vypracované šance.

Frustrovaní hosté se snažili odpovědět, ale Nerazzurri dobře bránili. V nastaveném čase byl přeci jenom blízko srovnání Pisano, jehož hlavičku musel likvidovat Avramov. Jen o chvíli později neudržel nervy na uzdě Ibarbo, loktem udeřil Raimondiho a sudí neměl jinou možnost než útočníka hostů vyloučit. Pak už nebyl žádný problém dovést utkání do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - ACF Fiorentina 0:3

19.01.2014 15:00

Góly: 25. Matías Fernández, 28. Alessandro Matri, 41. Alessandro Matri

Alessandro Matri odpověděl svým kritikům ve velké stylu a zejména milánským fanouškům ukázal, že branky dávat umí. Fiorentina vyhrála na půdě Catanie 3:0 a právě Matri vsítil dva góly svého týmu. Třetí branku měl na svědomí Fernández. Viola nasadila nového útočníka od první minuty a byl to skvělý tah. Catania v prvním poločase vůbec nestačila a prakticky po pětačtyřiceti minutách měla po zápase.

Skóre utkání otevřel ve 25. minutě velice povedenou ranou Matías Fernández. Frison v brance Slonů se mohl natahovat, jak chtěl, ale na Fernándezovu ránu prostě neměl - 0:1. Jen o tři minuty později dobře odcentroval Pasqual, Matri se dostal před svého strážce a pohotově zvýšil na 0:2! Nebohá Catania inkasovala ještě jednou ve 41. minutě. Fernández opět vypálil, ale tentokrát byl Frison na místě. Naneštěstí pro Catanii ale dorážel Matri a bylo to už 0:3.

Vincenzo Montella si byl nejspíše tolik jist svým vítězství, že si dovolil hned po změně stran sáhnout ke dvěma razantním změnám. Odešel autor dvou gólů Matri a také Tomovič, u něhož se ale jednalo o zdravotní problémy.

Druhý poločas už tolik zajímavostí nepřinesl. Zostra dnes pálil především Fernández, po jehož další ráně zazvonilo břevno. Catania si směrem dopředu vypracovala šance, ale jako poslední instance dnes spolehlivě působil gólman Neto. Výhra Fiorentinu udržela v kontaktu s Neapolí.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Inter Milán 1:0

19.01.2014 15:00

Góly: 83. Luca Antonelli

Inter Milán klopýtl i v Janově a Hellasu znovu hodil rukavici. Veronský celek to ale bude mít těžké, neboť hraje na půdě AC Milán. Výhru Grifů rozhodl jedinou brankou sedm minut před koncem Antonelli. Velkou radost pak pochopitelně musí mít Gian Pier Gasperini.

Mazzarriho svěřenci před týdnem remizovali s Chievem a potvrdili, že se jim v posledních týdnech vůbec nedaří. Jenže nezdar se nepodařilo odčinit, ba naopak. Antonelli se postaral o to, že Inter odjíždí z Marassi s prázdnou.

Hosté ale začali aktivněji. Jonathan dělovkou prověřil Perina a o několik minut později se dostal Militův centr opět až k Jonathanovi, který v dobré pozici vůbec netrefil branku. Ve 24. minutě pálil vedle i Palacio. Inter byl v průběhu prvního poločasu lepším týmem, ale co naplat, když svojí převahu nedokázal brankově zužitkovat.

Také ve druhém poločase byl lepší Inter. Krátce po změně stran přestřelil z ideální pozice Palacio. Po hodině hry zahrozil i Janov, jmenovitě Fetfatzidis. Handanovič předvedl dobrý zákrok a ránu vyrazil nad břevno. Utkání pomalu směřovalo k bezbrankovému konci, když v tom, sedm minut před koncem, udeřil Antonelli. Bertolacci rozehrál rohový kop a Antonelli nekompromisně poslal Janov do vedení - 1:0. Inter se z tohoto šoku nevzpamatoval a nakonec v Janově prohrál.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SS Lazio 2:3

19.01.2014 12:30

Góly: 8. Antonio Di Natale (pen.), 68. Emmanuel Badu - 63. Antonio Candreva (pen.), 82. Andrea Lazzari (vl.), 90. Hernanes

Medikamenty trenéra Rejy zabírají až obdivuhodně rychle. Také dnes se totiž římský celek dokázal vzchopit a ukázal, že ještě hodlá promluvit do boje o evropské poháry. Na půdě Zeber sice Lazio prohrávalo a muselo dohrávat v početním oslabení, ale nakonec se raduje ze tří bodů.

Krátce řečeno, oba týmy nám nachystaly velkolepou podívanou. Žádná polední siesta či rozvláčné tempo - dočkali jsme se vyloučení, mnoha ostrých zákroků a také velkého obratu v posledních minutách hry. Už po pěti minutách se do první větší šance dral Pereyra a jeho centr si málem do vlastní brány srazil Cavanda, ale brankář Berisha si počínal jako hotový umělec a skvělým zákrokem zachránil Lazio od překvapivého inkasování. Tedy, jen na chvíli, protože ani Berisha nemohl tváří v tvář střelci Di Natalemu plně stačit. Pronikající Heurtaux byl v pokutovém území faulován Cavandou a sudí Rocchi ukázal na značku pokutového kopu. Toto gesto je v kombinaci se jménem Di Natale pro brankáře velmi nepříjemné, což zkušený útočník potvrdil také dnes - 1:0 pro Zebry.

Mladík Etrit Berisha se málem po půlhodině hry dopustil po "malé domů" velké chyby, ale naštěstí pro Lazio posoudil sudí Rocchi zákrok na něj jako faul. Do míče se na opačné straně opřel také Dias, ale brankář Željko Brkić si s jeho projektilem dokázal poradit a střelu chytil. Tlak Lazia se pokoušel ve vyrovnávací branku přetavit také hvězdný záložník Antonio Candreva, který jako jeden z mála hráčů laziale prokazuje dlouhodobě skvělé výkony. V prvním poločase ale mířil jen vedle tyče. Problémová desetiminutovka pro hosty započala akcí Badua, který sice pronikl až do pokutového území, ale míč si zbytečně předkopl a o šanci přišel. Krátce před ukončením první půle se nepodařená standardní situace mohla Laziu zle vymstít, když se v protiútoku hnal na bránu Etrita Berishy Maicosuel, ale ani on nepojistil vedení svého týmu.

O mnoho šťastnější mohl být trenér Guidolin o pár chvil později, když se po dvou žlutých kartách nechal vyloučit mladík Onazi a v rozhodující chvíli oslabil svůj tým. Bylo nasnadě předvídat, že Lazio se zatáhne do defenzívy a bude spoléhat na zázrak. Ten vešel na hřiště přesně v čase, kdy diváci počítali hodinu odehraného času. Brazilský mág Hernanes se sice pod trenérem Petkovićem spíše trápil a ještě nedávno by asi uvítal odchod do jiného klubu, ale dnešní poledne patřilo jen jemu. Pouhé tři minuty po jeho střídání totiž Domizzi fauloval v pokutovém území Kloseho a nařízenou penaltu proměnil Antonio Candreva!

O další tři minuty později se k ráně dostal samotný brazilský kouzelník, ale jeho prudká rána těsně minula tyč. A tak se ke slovu dostalo opět trochu laxně hrající Udinese. Dušan Basta ve středu hřiště nalezl spoluhráče Badua, který si míč zpracoval na prsa a poté jej vypálil směrem k Berishovi. Ani ten pravděpodobně nečekal tak famózní ránu a pouze se ohlédl. Skvělý gól a velice efektivně pojatá střela, na kterou budou diváci na stadionu Friuli ještě dlouho vzpomínat!

Nebude to ale to jediné, co je v dnešním utkání hodno zapamatování. Další momenty totiž patřily překvapivě aktivnímu Laziu. Jako by si svěřenci trenéra Rejy nepřipouštěli, že hrají v oslabení jednoho muže v poli, vrhali se do dalších a dalších kombinací. Edersonův centr jen těsně nevyužil Klose, dvě po sobě jdoucí rány Hernanese musel Brkić na několikrát zkrotit. Ani ten však nebude na dnešní utkání vzpomínat jako hrdina, protože deset minut před koncem se dopustil chyby a centrovaný míč vyrazil jen do spoluhráče Lazzariho - 2:2.

Udinese se snažilo dostat míč co nejdále od své brány a dohrát utkání alespoň s bodem na kontě, ale ani to mu nebylo přáno. Výstavní dělovkou se totiž o pár minut později prezentoval právě Hernanes, který se tak stal hvězdou utkání. Právě o něm trenér Reja mohl prohlásit: "To je přesně ten Hernanes, kterého jsem znával."

Více informací k zápasu

Juventus FC - UC Sampdoria 4:2

18.01.2014 20:45

Góly: 19. Arturo Vidal, 24. Fernando Llorente, 41. Arturo Vidal (pen.), 78. Paul Pogba - 38. Andrea Barzagli (vl.), 70. Manolo Gabbiadini

Juventus vyslal do Říma i Neapole jasnou zprávu - k titulu nehodlá Stará dáma pouze kráčet, ale naopak chce spolu s dalším Scudettem přinášet do Turína také atraktivní fotbal. I to jsme dnes večer mohli vyčíst z napínavého utkání mezi Bianconeri a janovskými Blucerchiati.

Ani inkasování dvou branek Juventus nezlomilo. Conteho tým naopak prolomil smůlu zvanou Sampdoria, protože v posledních sezonách nepatřili Blucerchiati k právě oblíbeným soupeřům turínského velkoklubu. To je dnes již minulostí. Navíc se Juventusu podařilo protáhnout úchvatnou sérii neporazitelnosti na číslo dvanáct. Dnešní večer se povedl zejména chilskému záložníkovi Arturu Vidalovi, který se stal autorem dvou branek. K němu se za Juve připojili ještě Fernando Llorente a Paul Pogba. Chvíle napětí na Juventus Stadium přinesl vlastní gól Barzagliho a zásah Manola Gabbiadiniho.

V dresu Bianconeri se na hřiště nedostali Andrea Pirlo a Leonardo Bonucci, kteří jsou jako důležití hráči šetřeni na klíčový a prestižní pohárový duel s AS Řím. Přesto jejich absence nebyla nijak znatelná, zvláště záložní řadě se dnes dařilo. Kvalitě utkání samozřejmě ubíral prudký déšť, který znemožňoval rychlejší kombinace. Například Kwadwo Asamoah se proto rozhodl přímo střílet. Aktivitu Juventusu demonstroval také Carlos Tévez, který si pohrál se dvěma protihráči a následně vypálil. Z gólu se ale neradoval, a to ani Paul Pogba po něm. Tak se z Pogby stal nahrávač. Francouzský talent našel Artura Vidala, který překonal nejen ofsajdovou past, ale také brankáře Da Costu - 1:0 pro Juve. Doria se sice pokoušela dostat zpátky do rytmu utkání, ale hostům radost nepřinesla ani rána Manola Gabbiadiniho a zakončení Daniela Gastaldella.

O chvíli později se Juventus dostal do dvoubrankového vedení, protože po ráně Asamoaha a rohovém kopu se k hlavičce dostal vysoký Španěl Fernando Llorente a vstřelil svou osmou ligovou branku!

Také další trefu v utkání si na své konto připsal hráč Juventusu, i když se pravděpodobně nejednalo o ideální stranu hřiště. Do vlastní brány si totiž nasměroval centrovaný míč zkušený obránce Andrea Barzagli, který se snažil zachytit nahrávku od Gabbiadiniho. To se mu však nepovedlo ideálně, Buffon byl bez šance. Odpověď Bianconeri však byla velmi rychlá. Pád Artura Vidala v pokutovém území Dorie ocenil sudí Gervasoni žlutou kartou pro Reginiho a navíc nařízenou penaltou. Hozenou rukavici zvedl záložník Arturo Vidal a přesnou ranou vstřelil svůj dnes již druhý gól!

Úvodní desetiminutovka druhého dějství jako by dávala zapomenout na gólové hody z prvního poločasu, neboť další velké akce jsme se dočkali až po více než hodině hry. Na svědomí ji měl hrot Éder, který nevstřelil gól jen díky skvělému reflexivnímu zákroku zkušené legendy Buffona. Vidala mohl napodobit také Llorente, který po Asamoahově nahrávce běžel sám na Da Costu, ale jeho zakončení již tak výtečné nebylo. Rušno bylo na opačné straně, protože dvacet minut před koncem se na listinu střelců zapsal také Manolo Gabbiadini. V pokutovém území dostal tento střelec až příliš mnoho prostoru a jeho přesná rána skončila za Buffonovými zády.

Opět se Juventus snažil o rychlou odpověď, ale tentokrát se rána Paula Pogby do brány nevešla. Na druhé straně mohl Turín utišit Gabbiadini, který ale další branku také nepřidal. Šťastnější byl ze zmiňované dvojice Francouz Pogba, který potvrdil pravačku o síle dynamitu a po nahrávce Angela Ogbonny zamířil přesně! Mašina v záložní řadě Staré dámy se málem prosadila ještě jednou, ale vybídku střídajícího Pelusa už nenasměrovala přesně. Mrzet to ale Turín nemusí, neboť náskok na druhé AS zůstal nezměněn.

Více informací k zápasu

AS Řím - AS Livorno 3:0

18.01.2014 18:00

Góly: 6. Mattia Destro, 36. Kevin Strootman, 78. Adem Ljajić

AS Livorno se v Římě střetlo s tamními Vlky a chtělo se před novým trenérem na lavičce vytáhnout. To se mu ale nepovedlo, protože branky Mattiy Destra, Kevina Strootmana a Adema Ljajiće znamenaly bezproblémovou výhru domácích.

Trenér Rudi Garcia se rozhodl šetřit síly kapitána Francesca Tottiho a do boje proti Livornu vytáhl s trojicí Adem Ljajić - Mattia Destro - Gervinho. Nová akvizice se jmenovkou Radja Nainggolan a číslem 44 na dresu zůstala jen na lavičce náhradníků. Lavici hostí obýval coby trenér nováček Attilio Perotti, který si za svůj premiérový souboj nevybral lehkého soupeře.

To se potvrzovalo prakticky od počátku utkání, domácí Vlci hrozili díky rychlým kombinacím. V další z nich se objevil holandský záložník Kevin Strootman, který se dostal až do pokutového území. V něm našel nabíhajícího Mattiu Destra a mladý útočník AS tváří v tvář Bardimu nezaváhal - 1:0 pro domácí.

Livorno sice nepůsobilo nijak ustrašeným dojmem, ale jeho dnešní soupeř mu nedovolila příliš mnoho přesných zakončení. Naopak - na míč do pokutového území číhal Gervinho, který ve snaze napodobit spoluhráče Florenziho z minulého kola zakončoval nůžkami. Bránu Bardiho ale o kousek minul. Stejně se vedlo také dvojici Mehdi Benatia - Kevin Strootman. Ani oni nepřidali do konce první půle další branky.

Respektive, holandský záložník si na svůj zásah musel ještě počkat. Připravil mu jej zčásti Mattia Destro, který pronikl až k Bardimu (dnešnímu oslavenci) a vypálil. Obrana ve spolupráci s brankářem jeho pokus tečovala právě k dobíhajícímu Strootmanovi, který se pohotově prosadil - 2:0.

Úvod do druhého poločasu vyšel také lépe domácím Vlkům, i když na brankovém rozdílu to vidět nebylo. Pět minut po změně stran završil drtivý tlak Giallorossi Mattia Destro, dnes v roli osamoceného hrotového hráče. Pálil sice razantně, ale jen do připraveného Bardiho. Ve snaze fotbalově se pomstít bývalým spoluhráčům chtěl skórovat Leandro Greco, ale jeho projektil po hodině hry nebyl důrazný ani přesný. Římané pod taktickými pokyny trenéra Garcii kontrolovali průběh zápasu a neohrozil je ani nebezpečný centr v situaci dvou na jednoho. Situaci řešil Daniele De Rossi dost nebezpečně, naštěstí pro AS si brankář De Sanctis pro míč vyběhl z brány a včas jej lapil.

Ke slovu se dostal také kapitán Francesco Totti, ale ještě před svým nástupem musel zatleskat umění Adema Ljajiće. Talentovaný mladík se často pokouší zakončovat, ale dosud se mu jeho snaha příliš nevyplácela. Až deset minut před koncem přerušil smolnou sérii bez vstřelené branky a po slalomu mezi obránci prostřelil i brankáře Bardiho. Giallorossi tak zakončili perfektní sobotní večer a čekají na reakce Juventusu a Neapole.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC20181150:1455
2.AS Řím20145142:1047
3.SSC Neapol20134343:2243
4.ACF Fiorentina20124437:2040
5.Inter Milán2088438:2432
6.Hellas Verona20102834:3132
7.Turín FC2078533:2729
8.Parma FC2078531:2729
9.SS Lazio2076726:2827
10.Janov CFC2075820:2426
11.AC Milán2067732:3025
12.Atalanta Bergamo20731021:2924
13.UC Sampdoria2056924:3121
14.Cagliari Calcio2049719:2921
15.Udinese Calcio20621220:3120
16.Chievo Verona20451115:2617
17.Bologna FC2038919:3517
18.US Sassuolo20451121:4317
19.AS Livorno20341316:3613
20.Calcio Catania20341313:3713

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (283)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Michal Bastos v pondelok rimanom vie mi niekto povedat viac o tomto hracovi?

Reagovat
Pedro10

nie náhodou do neapolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodol sa pre Rim v pondelok pride na prehliadku a podpisat polrocne hostovanie s opciu

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi jak Gervinho, ale som zvedavy ako bude vyzerat po roku trapenia sa v Schalke, resp. "futbalu" v SAE

Reagovat
smazaný uživatel

ja netusim ako natom je Balzareti je v riti zrejme a potrebuju alternativu na lavu obranu tak asi tam bude zaskakovat ked Dodo vypadne nahodu

Reagovat
smazaný uživatel

pokial viem, tak Bastos vie hrat aj vpredu aj vzadu, takze je alternetivou tak za Gervinha, tak za Doda/Balzu

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak ten Gervinho hraje? Zpočátku parádní výkony a teď se mi zdá, že se na něj spíš nadává, ale nevím...

Reagovat
danko10

Behá. Proste... Behá a... A nič.

Ale je vtipný.

Reagovat
Pedro10

plus sem tam niekomu ujde a trafí branára

Reagovat
El-Pistolero-68

No po prvních pár kolech tady někteří psali, jak je nadpozemský. Viděl jsem ho v různých sestřizích a předváděl celkem zajímavé kousky, vypadalo to dost dynamicky. A pak se mu začli smát, no. Já mu ale fandím.

Reagovat
JozkokozleJ

Nepovedal by som, ze by sa v Schalke trapil, odohral dobru polsezonu. Odisiel z inych dovodov, nez vykonostnych .

Reagovat
smazaný uživatel

On ide do Neapolu tiez aj podla mna,ved dnes sa mal podrobit zdravotnym testom v Neapole,nie?

Reagovat
olis

nie pisalo sa ze zajtra, ale nikdy sa nenapisalo ze je to vsetko na 100% dohodnute a dotiahnute do konca, stale prebiehali kontakty, nakoniec sa rozhodol pre AS, udajne kvoli Rudimu

Reagovat
smazaný uživatel

celkom dobra kupa pre nas podla mna teda ak to je pravda,bolo treba tu lavu stranu obrany posilnit,po pripade moze zaskocit aj na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

ze vraj Rudi s nim telefonoval a presvedcil ho sam

Reagovat
olis

nj, vy nam velmi radi prekazujete prestupy :D ale v tomto pripade som rad

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ano,hlavne toto mercato je to uz druhy hrac ktoreho sme vam vyfukli ja som zas rad za Bastosa,potrebovali sme ako sol posilnit tu lavu stranu....teraz uz len kvalitneho utocnika co neverim ze pride teraz cez zimu ale necham sa mozno prekvapit,stacil by aj kridelnik

Reagovat
olis

ved Bastos je kridelnik

Reagovat
Pipo123

Hraje aj na kraji obrany a viac než dobre, pre vás to mohla byť výhra, namiesto Armera by bol super

Reagovat
olis

si ho nejak pravidelne sledoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem ze je kridelnik ale ja si skor myslim ze ho Rudi chce ako laveho obrancu,moj nazor......ale ako kridelnik moze byt neprijemny

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá s Borriellem?chtěj ho pustit nebo ne?

Reagovat
danko10

Áno. Ale je tam problém s tým jeho obrovským kontraktom. Jemu sa logicky z Ríma vďaka nemu moc nechce,

Reagovat
smazaný uživatel

díky,jsem si říkal,jestli nebude chtít zdrhnout zase k nám

Reagovat
danko10

On by určite chcel, keby Preziosi prevzal jeho kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mám smůlu

Reagovat
Slejdy

parada jen skoda tech zahozenych sanci

Reagovat
Pinturicchio

Dnes mě potěšil jen výsledek, herně slabota, obzvlást obrana a útok. Jsme rád, že jsme zlomili prokletí jménem Sampa.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

30 golů na domácím stadionu z deseti zápasů sem zvědavej jestli sme schopný vyhrát všechny domácí zápasy

Reagovat
Pinturicchio

Možné to je, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vám to zase zlomíme

Reagovat
Pinturicchio

Třeba jo, jak píšu, uvidíme.

Reagovat
M11

Uf..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba,Vidal,Gabiadinni show.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je bodový rekord SA? A nastřílených gólů.

Reagovat
Mr.Jindros

97 bodů... a tipuju, že nepadne... ve druhé polovině máme venku AS, AC, Lazio, Hellas, Neapol...

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak schválně jsem si našel - gólů je to 118, AC sezóna 49-50... (mimochodem v té sezóně vyhrál titul stejně Juventus).

Reagovat
smazaný uživatel

Přátelé, jak hráli Pogba, Chiellini a Gabbiadini? Fanta.

Reagovat
Pettirosso

všichni nejlepší na hřišti, za svý týmy

Reagovat
madridcan

DRZTE SA!!! Nikfes chysta utok na tretie miesto v sestmiestnej tabulke Vosic ma i tak Vidala a Ljalica plus hra doma. Destro s Pogbom su razom vyrovnany

Reagovat
Pettirosso

TANTI AUGURI IL PRINCIPINO!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Juventus se stal prvním klubem v historii italské ligy, který dokázal z prvních dvaceti zápasů sezony osmnáct vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Anaheim hadr

Reagovat
Pinturicchio

Úžasný.

Reagovat
M11

pro zajimavost se tohle v elitnich ligach povedlo jeste Barcelone a Chelsea

Reagovat
panca

Juve nemá soupere

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

Nebo má? Koho?

Reagovat
Pinturicchio

Samo sebe, ... silné AS, které nevypadá, že bude ztrácet a navíc ještě posiluje, je tam Viola, Neapol, AC, o kterém jsem přesvědčený, že půjde pod Clarencem nahoru.

Reagovat
panca

Samo sebe nepocitam AS vypadá silne, ale na Juve nemaj. Stejnej level je Neapol. Jsou o třídu niz

Reagovat
Pinturicchio

Já ano, protože můžeme podlehnout uspokojení, třeba jako včera. S tím zbytkem souhlasím, ale výš než AS je jen Juve, která bude nejspíš taky ještě ztrácet a AS těhle zaváhání nejspíš při jejich formě využije. Máme náskok, výborné výsledky, ale ještě to bude těžký, ... čím dřív o titulu rozhodneme, tím líp.

Reagovat
Shevchenko

Forma AS není žádný zázrak, 4-5-1

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, měli zaváhání, ale právě kvůli té úzké lavičce, na čemž už pracují.

Reagovat
M11

Gabbiadini je ukazkovy bojovnik.. takovejo hrace musi byt radost mit v tymu

Reagovat
M11

*takoveho

Reagovat
Pettirosso

je pravda, že v Juve jsme všichni rádi

Reagovat
10

chudák Guidolin...ale to Udine je opravdu strašný, tam ani není moc vidina toho, že by mělo někoho vykouzlit jako dřív...ty tři týmy Pozza asi nedělají moc dobrotu

Reagovat
Pipo123

Hrajú hrozne, myslím že sme nehrali proti horšiemu klubu tento rok, je to príliš individuálne, ale čo im hlavne nefunguje je stred zálohy, dlho si nespomínam aby sme mali toľko striel a tak ľahko sa dostávali na ich polovicu. Tak slabé Udine som hrozne dlho nevidel...

Reagovat
Maritazzi

Skoro celý je to o tý záloze, není tam nikdo kreativní, dozadu taky špatný, obrana je bez Benatii o dost níž a ještě je nepodrží golman, kupí se jim to na sebe.

Reagovat
madridcan

Musim sa priznat-neveril som, ze sa fotky Hernanesa dockam tuto sezonu na suhrne v pozitivnom zmysle

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA LAZIO !

Reagovat
smazaný uživatel

Matri cerstvy vzduch prospieva..len ci to tak ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Matri Jeho najlepší polčas v SA nečakal som

Reagovat
panca

tvl kterej vul prodal toho matriho? Ja rikal, ze si ho mame nechat!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že máte Robinha

Reagovat
10

no dovol

Reagovat
smazaný uživatel

no co?toho jste měli kopnout do.....

Reagovat
10

Oblíbené kluby - hlavní

Juventus FC (ITA)

Reagovat
smazaný uživatel

už mlčim,sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz se poseru to neni mozny!!!!!!!!!!!Musej prijit nejaky posily!!!

Guarin ven!!!

Reagovat
Deki

přijde Boriello, uvidíš 31. ho dojednáme 2 hodiny před koncem přestupů

Reagovat
Jajinek

Být dnes Marco na hřišti, tak vyhrajeme...

Reagovat
Deki

jistě, on by totiž obě loženky ve druhý půli proměnil. je to spíš ta smůla, o který píšeš níž

Reagovat
Jajinek

to ne...ale svým stylem by na tomhle terénu byl asi nejplatnější hráčem na hřišti

Reagovat
Deki

když jsi si tím tak jistý, tak to nemá cenu dál rozebírat

Reagovat
Jajinek

no vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

taky jsem pro Boriella

Reagovat
Deki

já to napsal ironicky ale...

Reagovat
Jajinek

proto se ti smějeme

Reagovat
lnterista

zadny velky prestupy necekej...nevis co rikal Thorir?

Reagovat
Deki

vím. ale opakem velkého přestupu není zbytečný přestup, kterým by rozhodně Boriello byl

Reagovat
lnterista

proc zbytecny? Vzdyt nemame druheho utocnika navic Milito taky uz zadny zazrak nebude...takova jistota

Reagovat
Jajinek

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám ho klidně vraťte on se ještě rozjede,bejt váma,tak ho ještě nezatracuju

Reagovat
Deki

já už jsem to tu psal, Rocchi vol. 2. jinak to prostě nevidim. spíš mě sere Icardi...

Reagovat
10

o to víc bych od vás čekal, že půjdete intenzivně po těch relativně levných příležitostech, který ten aktuální trh dává...ať už je to D'Ambrosio, Jorginho, Matri, Bastos

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
lnterista

asi uz nechce jit ani o euro do vetsiho minusu

Reagovat
lnterista

dneska bych rekl ze patril k tem lepsim a on se aspon do te nejake sance dostane ikdyz me pije krev...asi menim nazor...Guarin musi zustat a to jenom proto ze ostatni jsou jeste horsi

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Nuno čomes

Jenomže koho dovést? Branca je mongol, ten není schopen nikoho dotáhnout. potřebujeme přebudovat zálohu a obranu. Pořádného stopera to chce a kreativního záložníka + krajního. Yuto a Johny to se vší úctou nemohou zmáknout. a ta záloha, to se každý zápas točí Ricky, Kuzma, Cuchu, Guarin, Taider, Kovacic + teď Botta. Výsledek není žádný. Kdyby aspoň jeden z nich byl schopen hrát ve formě aspon pár zápasů po sobě. Jo a vsadím se, že v jiných klubech by hráli o 50% líp.

Reagovat
Jajinek

Guarín dnes patřil k těm lepším, vytvořil dvě šance...asi největší naše v druhém poločase

Reagovat
Pettirosso

a ty bys ho tam nedal..

Reagovat
Jajinek

jj, špatný úsudek

Reagovat
Pettirosso

stane se, jen sem si rýpnul ;)

Reagovat
Jajinek

Ono je to těžký. Zase to budou všichni házet na Mazzarriho...ale když se to prostě sere, tak se to sere. On chce s tím týmem něco hrát, tak relativně se mu ten systém nesype. Pak už třetí zápas po sobě tak neuvěřitelně chčije, že se ani nedá hrát fotbal a ten terén už je prostě mimo. I přes to si vypracujeme v prvním poločase 2 tutovky a hráči je zašmatlou. Do druhého pak pošle správnými střídáními vše, co v útoku má, ale tím, že Inter útočí na tu polovinu, kde je více hráčů a častěji míč, tak se tam prostě už nedá ani nahrát...

...pak mu Jonhny zazdí roh a bum...gól na druhé straně. Tým se ještě zmátoří, vypracuje si 100% šanci...a Perin to Bottovi zázračně vytáhne...

jako tyhle zápasy se vyhrávaj haluzí, jinak to ani nejde, a my jsme tak na dně, že tam prostě není ani kapka toho štěstí. Dříve by nám sudí písknul penaltu, za tu ruku ve vápně, ale toho se jaxi v nynějším rozložení sil nedočkáme, takže prostě musíme zápas uhaluzit samy. Večer by bodla remíza...ale musíme si začít dávat pozor i na Lazio, které se pod Rejou zvedne...

....no...snad už vysvitne slunko...nejen na hřiště, ale hlavně na naše výkony. Ony tam ty náznaky fotbalu jsou, ale prostě se to musí nějak urvat, urvat a urvat.

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mas naprostou pravdu ale Thohir nemuze furt tvrdit ze nepotrebujeme posily,no nevim co si o tom mam myslet takhle ta LM nebude ani za par let

Reagovat
Jajinek

posily potřebujeme, ale nejsou na ně peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Musime zacit asi prodavat no...Zabaka nebo Guarina a koupit treba Hernanese

Reagovat
olis

Bologna dve strely na branku a dva goly, ak by sa cely obrana vymenila nebol by som proti, ale my radsej zhaname zaloznikov, ako keby sme ich nemali dost

v ofenzive hrali vsetci dobre okrem Pandeva ako byva zvykom...

najvacsie pozitivum je Hamsik, ked prisiel na ihrisko to ako keby zacal hrat uplne iny Neapol, je az skoro zazrak ze sme bez neho nahrali tolko bodov ak si este vezmem kolko zapasov tam hral ten traged Pandev, skoda ze Marek nehral od zaciatku, mozno by sme vyhrali, no nic aj ked to druhe miesto este nevzdavam asi sa budeme musiet uspokojit s tretim

Forza Napoli!!!

Reagovat
Jajinek

s Violou budete mít ještě honičku...dokonce bych je nyní i lehce favorizoval

Reagovat
olis

ty si favorizuj koho chces ty AC druhy najlepsi kader v lige

Reagovat
Jajinek

já hlavně nechápu, proč tohle neustále vytahuješ, když AC po Juve opravdu má druhý nejvkalitnější kádr v lize (i když tím, jak AS posiluje lavičku, tak už se dá říci, že s tím kádrem jsou asi i třetí. To nedovedeš pochopit, že i s lepším kádrem dokážeš hrát mizerně, že to individuální kvalita hráčů nerozhoduje

Reagovat
olis

no lebo je to totalna kravina na ktorej sa budem bavit este dost dlhu dobu

Reagovat
Jajinek

totální kravina to není, už jsme to tu rozebírali 1000x. Je to možná věc, o které se dá polemizovat, diskutovat, ale ty se zmůžeš jen na to se jí naprosto přihlouple smát. Tvoji hlopost pak podrthuje právě pak ta jedna věc, že si myslíš, že je to tak veliká blbost, že to neustále opakuješ a ztrapňuješ se tak ještě více.

Reagovat
olis

no maximalne si sa strapnil tak ty ze si to vypustil von :D

Reagovat
Jajinek

no vidíš...to je vono, je to pořád dokola

Reagovat
olis

inak sa to ani neda

Reagovat
Jajinek

dá...ale neumíš to. říká se tomu diskuze.

Reagovat
olis

k takej blbosti aku si napisal sa inak neda, natom sa da len dobre bavit....

Reagovat
Jajinek

po čtvrté...neuvěřitelné. To už hraničí se základní školou

Reagovat
olis

takto mi fandis? ja som myslel ze napises maximalne so skolkou

Reagovat
The Krupy

Že sa ešte vôbec snažíš

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím...

Reagovat
10

...ukončenou v 6. třídě

Reagovat
Pinturicchio

Olino, ty si eště malý ušák, prozradím ti jednu veliků životní pravdu, ... nemáš pravdu vždycky jen proto, že si myslíš, že ju máš, ... a konkrétně v tomhle ani nejde mít pravdu, protože tohle není nijak objektivně měřitelné.

Reagovat
olis

takto ponaucenie by sa skor hodilo Jajinekovi

Reagovat
Jajinek

no vidíš, v tohle případě ne a všímají si toho i ostatní

Reagovat
olis

Juventini...

Reagovat
Pinturicchio

Ty si fakt mimoň.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Velka skoda tych zranenych utocnikov. To by bol neskutocny valec s Vargasom, Cuardadom a hlavne Borjom za chrbtom

Reagovat
Jajinek

jj, ale oni to nyní tím Matrim solidně zalepili...ta záloha je výborná, obrana solidní a uvidíme, co s tím udělá Gomez.

Reagovat
10

Rafa a il presidente mají velký štěstí, že má Viola zraněnýho Pepita s Gomezem, jinak by měli asi trošku problém s těma proinvestovanýma 90-ti milionama

Reagovat
olis

ale to ze sme mali dva mesiace zranenho Hamsika nejak nespomenies ty nemala byt penalta

Reagovat
10

2 měsíce? chyběl 5 zápasů prosimtě

Reagovat
olis

ved ty ani nevies o com rozpravas, naposledy nastupil na zapas prave proti vam, potom este proti Parme a to bolo max. 10 minut a musel hned dole, cize ano 2 mesiace

Reagovat
Pettirosso

tak či tak, ač to přeju víc Viole, pro dobro calcia by Neapol v LM chybět neměla, rozhodně ne na úkor Fiorentiny

Reagovat
10

to je pravda, za ty letošní výkony by si tam zasloužili být...Viola zatím za EL taky

Reagovat
mastakillah

No nevím. Jde o to jak dlouho bude chybět Rossi a s jakou formou se vrátí Goméz. Pochyhbuju, že by je mohl Matri dlouhodoběji gólově táhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

už vidim GILARDINA V INTERU

Reagovat
The Krupy

Kurva tam máte pochybovači SANDRO MATRI

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Virtuos

Turín v Sassuolo v ťažkých podmienkach to zvládli

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Serie A je tak uzasna si nemuzu pomoct, kolo co kolo se udej neco co nikdo neceka.Po Berardiho show tu mame znovu oziveni sympataka Matriho.Kurva ja tu ligu zeru.At uz je zas vikend :(

Reagovat
10

v úterý Coppa, Juve s AS

Reagovat
Pettirosso

to bude zajímavý, zvlášť, pokud se Garcia z té Conteho lekce poučil

Reagovat
10

uvidíme, v jakých sestavách se nastoupí...podle toho včerejšího zápasu čekám dost změn, hlavně v útoku

Reagovat
Pettirosso

tak Juve do Coppy nasazuje náhradníky, osobně čekám třeba Padoina, Ogbonnu, Pelusa, nebo Cacerese. Otázkou je, jak k tomu přistoupí AS, jestli v plné polní, nebo taky s náhradníkama (radja )

Reagovat
Pinturicchio

Bude hrát Andrea a Leo, ... nemyslím si, že to nějak podceníme.

Reagovat
Pettirosso

zrovna Andreu bych tipoval na odpočinek (pokud myslíš Barzu), jak píše desítka, Chiello, vzhledem k té ligové stopce, nastoupí a kdy jindy dát Martínovi šanci, než v poháru

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo , s Martínem souhlasím.

Reagovat
Pettirosso

mě to právě napadlo, až sem to měl rozepsaný

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Giorgone má stopku na ligu, takže zítra hrát bude, jinak asi rotace...AS podle mě nastoupí v plný palbě

Reagovat
smazaný uživatel

AS bude podle mě komplet, Maicon, Totti, Florenzi ted seděli...

Reagovat
Pettirosso

jak to vypadá se zálohou?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě nastoupěj Kevin, DDR a Radja... nikdo jinej než oni tři nebo Pjanič hrát určitě nebude

Reagovat
Pettirosso

tak to je mi jasný, mně šlo právo o to, kdo z těch 4 bude hrát. Jestli proti nám bude hrát záloha DDR, Strootman, Radja, tak to bude těžkej masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tj parada, takovy zapasy vždycky vyjdou na odpoledni, zitra taky, v sedm krasně tam hraji Flyers a samozřejmě odpoledni...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem ten Inter teda neviděl, ale z toho, co tady čtu, mam pocit, že Marquinho by tu jejich hru určitě rozhejbal

Reagovat
jany kozak

matri

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je asi Mourinhuv syn

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně si nezaslouzime ani tu Evropskou ligu a doufám že do ní ani nepostoupime dělat ostudu,banda naprosto průměrnych hráčů kde jsou jen lehce nadprůměrni Guarin,Palacio a Handa,přeju Handovi a Kovacicovi klub který hraje o trofeje a ne se zajebavat u nás s prumerakama věřme v lepší zítřky ale toho se dočkáme tak za 3 roky možná

Reagovat
Elliasson

Oživil trochu Mateo? Hodně bych si ho přál do Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Icardi ? to je tak špatnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než to.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vylízanej!

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je moc mladej, nevyzralej, nevyhratej a měl dobry dva měsice v Dorii, kdy sestřelil Juve u nich doma a pak dal myslim hattrick nebo quatrick doma s kym si, už jsem to tu psal v dobe jeho spekulaci o prichodu do Interu, že nic v podstatě nepředvedl a že je Inter přiliš velky skok, že ma zustat nejmin rok ještě v Dorii. Ale nakonec to dopadlo dobře, protože Doria ma Gabbiho a je to valec

Reagovat
Votas

protože přemýšlí penisem a z románku s manželkou Maxiho Lopeze ma natrženej rozkrok

Reagovat
10

zlatej Strama

Reagovat
Pettirosso

jestli vám za ten bod těch 90 mega stálo

Reagovat
olis

no ty mas co hovorit

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mu tady dneska zase dáváte slušný kapky, jak to tady čtu. Zase dostal hysterický záchvat. Už ho nechte být, chudáka

Reagovat
olis

ale zachvat, este sa len zabavam

Reagovat
olis

*aky

Reagovat
olis

ale zachvat, este sa len zabavam

Reagovat
olis

co ti je, ved mam pravdu

Reagovat
Pinturicchio

Juve utratila cca 10 milionů (+/- přestupy), má o 10 bodů víc, ... v tom je rozdíl , ... nebo jak jsi to myslel?

Reagovat
olis

lebo to sa hodnoti len podla jedneho mercata

Reagovat
Pinturicchio

A podle kolika bys to chtěl hodnotit, když se jedná o bodový rozdíl mezi touhle a loňskou sezonou a Petti tohle vlákno začal taky v tomhle duchu?

Reagovat
olis

ja by som to zacal hodnotit asi od vtedy co oba celky postupili znova do Serie A

navyse ked tu strielas nejakych 10 mega tak ani on nema strielat 90 ked to bolo cca 86 - 87 a z toho dal De Laurentiis zo svojho cca 16

navyse som skor chcel poukazat na taku Cataniu a podobne ale co som mal cakat ze ano....

Reagovat
Pettirosso

a já blbec si myslel, že když se porovnávají body oproti loňské sezóně, že jde jen o letošní mercato

Reagovat
olis

nejde o ziadne mercato ale kedze si blbec tak si to zacal porovnavat

Reagovat
Pettirosso

kde, co porovnávám?

Reagovat
olis

nie len ze je blby este ma aj vypadky pamate a je slepy

Reagovat
Pinturicchio

Nebo chceš srovnávat dobu, kdy byl Juventus gigant (což je i dnes), který došel třikrát za sebou do finále LM, sbíral trofej za trofejí a Neapol pendlovala mezi první, druhou, třetí ligou a byla na pokraji bankrotu?

Reagovat
olis

este tu mozem vytiahnut calciopoli, maradonovu eru, co este?

Reagovat
Pinturicchio

Já se bavím pořád o mercatu, ale vidím, že s tebou fakt nemá cenu ztrácet čas.

Reagovat
olis

j, skoda ze to x ludi napise na x ludi a potom sa stale snazia

radsej staci povedat, ok mas pravdu, ja nemam, nechajme to tak

tot asi vse

Reagovat
10

drahej bod

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Jinými slovy letošní AS by loni bylo první.

Reagovat
Pettirosso

Conte jenom loni věděl, že je konkurence slabá, tak se tolik nesnažili

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas v Bologni a zbytečná ztráta bodů. Vedeme 2:1 a v 10 vyrovnají. To bránění standartních situací a centrů je zlé, chce to bezpodmínečně na něm zapracovat.

První poločas byl nic moc, krom šance Callejóna. Jinak děs a hrůza.

V druhé půli se hra zlepšila, pomohlo vystřídání Panděva za Hamšíka. Panděva bych jako prvního poslal v létě pryč, nelíbí se mi jeho hra..... Nejsem velká fanda Hamšíka, ale jeho příchod na hřiště pomohl.

Jinak mi se dneska nejvíce líbil Mertens, hraje dobře a jeho přímáky jsou super.

Avanti NAPOLI

Reagovat
Tomanatura

Mati trochu jinaci vykon, ten prichod Andersona ho solidne nastartoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri rozviazal nohy ?

Reagovat
stas87

Neapol se zajímá o Ralfa

wigguma?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem stejné myšlenkové pochody

Reagovat
stas87

rozumeli by si so zunigou

Reagovat
10

ty spekulace o odchodu Icardiho jsou založený na nějakých pevnějších základech?

Reagovat
Recoba Inter

ne

Reagovat
Chazy

NFL OT: http://www.eurofotbal.cz/souteze/cerna-hora/prva-liga/2008-2009/reportaz/jezero-plav-jedinstvo-bijelo-polje-169482/?nocount=1#forum

Tady sídlíme pro dnešní NFL, kdyby někoho zajímalo. Pravidla a všechno vysvětlíme, je to semifinále PO, hned od 21:00 gigazápas obrovskejch legend.

Reagovat
Pettirosso

doufám, že dostanete naprdel.

Reagovat
Chazy

Táhni

Reagovat
Pettirosso

někdy to prokletí Peyton musí zlomit a kdy jindy, než po skvělé sezóně, proti největšímu rivalovi o postup do SB

Reagovat
Chazy

Prokletí!! Jeden SB má a to mu může stačit na celou kariéru. Tom si jde pro rekordy.

Reagovat
mastakillah

Zápas jsem neviděl, ale tak či tak neubránit poslední standartku v nastaveni je hrubá nedbalost a chyba... Z části rozhodně i nekoncentrace. Hráči se už viděli v šatně se třema bodama v kapse. Takhle to hrát nejde. Jestli hodláme takhle zbytečně ztrácet body, tak se můžeme rozloučit i s tím třetím místem

Reagovat
olis

200. pre privedenie obrancu este v january

Reagovat
mastakillah

Chce to někoho zkušenýho. Klidně někoho jak Réveillère se zkušenostma. I v jeho věku si to dává s prstem v nose a je lepší než všichni naši ostatní obránci

Reagovat
olis

ten tam bol dnes jediny pozeratelny, aspon nech sa uz vrati ZuZu a kiezby sa potom Reveilere presunul na pravo kde patri a nemuseli by sme sa pozerat na trageda Maggia, ale ja mam taky pocit ze Rafa je s nim spokojny

Reagovat
panca

noo, milanisti asi cekali neco jinyho. Kaka asi nejlepsi na plce. Honda neviditelnej a mario jako obvykle na ranu

Reagovat
smazaný uživatel

podle statistik na livesportu ale asi valec, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne...

Reagovat
panca

uzemni prevaha obrovska, ale bez nejake finalni faze. Mario tam mel v prvnim polocase slusnou sanci. Jinak slabota a hodne utraoeny vitezstvi

Reagovat
El-Pistolero-68

Kaká dost kazil, jeden z jeho horších výkonů. To už se mi víc líbil ten Mario.

Reagovat
Shevchenko

No co si budem povídat, byl to porod. Clarence to nebude mít jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

zacali jsme ve velkem stylu, pak to polevilo.. nicmene za me dnes spokojenost! Ve srovnani s predvadenou hrou pod Maxem, viditelne zlepseni... jen ta finalni faze, chce jeste poladit, ale dnes to bylo taky upornou obranou Hellasu..Taky si je potreba uvedomit kolik toho Kaka Robinho Honda a MArio spolu odehrali...FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

AC nic moc, přišlo mi, jako by se snad báli se do toho pořádně opřít a útočit do plných, ... ale nedalo se čekat, že Seedorf stihne něco pořádně změnit, na to měl zatím moc málo času. Pro AC ohromně důležité vítězství, které jim dodá klid a myslím, že příště to bude lepší a budou se zlepšovat i nadále.

Reagovat
maras93

Důležitý jsou 3 body a nula vzadu. Od hry jsem žádný super představení nečekal, takže jsem rád, že to dopadlo tak jak to dopadlo. Seedorf to bude mít těžké, ale nic jiného se nečekalo. Snad ta výhra hráče nakopne.

FORZA MILAN!

Reagovat
Pettirosso

Alessandro Matri při svém debutu za Fiorentinu dvakrát skóroval a přispěl k výhře nad Catanií. "Už jsem něco takového dlouho nezažil a opravdu jsem to potřeboval. Chtěl jsem být znovu klíčovým hráčem po těžkých časech, které jsem prožíval. Jen mí nejbližší vědí, co jsem prožíval," svěřil se Matri. Zápas pro něho ale skončil už v poločase kvůli zranění lýtka.

achjo Sandro, taková smůla

Reagovat
Pettirosso

do toho věčně zraněnej Anderson.., fakt italskej Arsenal letos

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, věřím, že mohl klidně dokonat hattrick. Však on se dá dohromady, kluk ušatá. Viola připomíná Juventus pár let zpátky.

Reagovat
Pettirosso

tak vzhledem k tomu, že jde o lýtko, to snad nebude nic vážnýho a bude hned k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

kde oni prisli k takej smole, to je neskutocne

Reagovat
Tomanatura

To neni smula. Kazdy, kdo do sveho tymu vezme Rossiho, Andersona, Pizzara ci Aquilaniho, musi pocitat s tim, ze budou obcas zraneni. Smula je Gomez, u ostatnich se to dalo ocekavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita pod cenou, s jistým rizikem. Může se to vyplatit, pokud se do laufu s těmito hráči dostanou i ostatní.

Reagovat
Tomanatura

Vsak ja proti tomu nic nemam, furt lepsi nez Olivera, Migliaccio, Bolatti, Dago, Kharja, Munari ci ostatni posledni kousky pana Corvina.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale aby Matri prisiel ako nahrada do utoku a hned sa zranil, to je trosku smola no

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Tampa je valec jak prase, sem necekal ze pojedou bez Stamkose takhle. A Marty je fakt borec

Reagovat
maras93

Hlavně, že se daří Palátovi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 1+1 zatim, obě akce nadhera

Reagovat
Alberto Aquilani

zas až taký válec nie su, teraz maju celkom zlé obdobie, BTW včera/dnes išlo na Bishopa až 51 striel, ale ako jo, nečakal som, že bez Stamkosa budu na tom takto, čakal som, že už budu mimo PO

Reagovat
smazaný uživatel

Ja reagoval na včerejši pruběh zapasu, protože nemam moc šanci vidět zapasy NHL, a když tak Flyers. Ale hrali fakt dobře, jednoduchej hokej, na dvě přihravky a Palat daval gola. Mně se libil včera jejich vykon.

Reagovat
kubys

Všechno stojí a padá s Bishopem, i ten včerejší zápas. Na silnější mančafty se nechytají.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si všiml, že mu docela padal puk z lapačky, pusobil na mě dost nejistě.

Reagovat
kubys

To je celkem pravda, nebylo to jenom včera, ovšem on tenhle nedostatek letos nepotřebuje zatím nijak redukovat. Tou svojí obrovskou postavou pohodlně pokryje i další dorážku.

A to je že vypadá nejistě je možná způsobené i tím, že on je letos vlastně poprvé v pozici, kdy se na něj tým spoléhá jako na jedničku a se zraněním Stamkose koneckonců i jako na hlavního tahouna. St. Louis je samozřejmě taky důležitý, ale tak jako ti dva (letos) prostě ne. Jsem zvědavý jak se popere s play-off.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zaujalo, jak jsou hráči oproti hračum Canes rychli. Oni je přebruslili po třech krocich, to jsem žasl.

Reagovat
Kenneth

Kaka hraje dobre? Mel by formu na MS?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím není tak účinný v koncovce tedy spíš nerozumí si tak moc s Balotellim ale ten kluk tam nechá všechno. Nevím kdo jiný by si zasloužil kapitánskou pásku v Brazílii více než on. Včera nejvýraznější hráč. Škoda že někteří vidí jenom jeho hrubky ale když seš jedinej kterej se zkouší dostat přez tu zeď co tam postavili tak hold o míč sem tam příjdeš. Každopádně penalta byla jeho zásluha.

Reagovat
Yanek

Samozřejmě

Reagovat
Milan.B

nebolo to zle, hlavne prvy polcas. snaha bola a zmenu bolo vidiet

FORZA MILAN

Reagovat
Kenneth

Caletti vic branek ze hry nez Pipita . Asi zatim jedno z nejvetsich zklamani ne?

Reagovat
CubONE

Podla mna ano. Ja som od neho cakal ciac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze hry jo no, ale podle mě ma takovy ukoly od trenera, protože se hodně stahuje do středu pole, hlavně když chyběl Hamšik, tak musel pomoct tomu střeďakovi, protože tam se točili snad všichni ofenzivni hráči. Vzal si vždycky balon a rozehral to do kraje nebo přimo do golovky, ono to celkem zanikne ale ma 5 asistenci, což je z utočniku nejvic. Herně nezklamal, goly přijdou.

Reagovat
10

dokáže zahodit neuvěřitelný věci, včera znovu...občas je to až Gervinho level

Reagovat
olis

sklamanie? ani nahodou, ak ale hodnotis hracov podla statistik tak ok, ja ich hodnotim podla vykonu na ihrisku a tie mava Higuain skvele pravidelne

Reagovat
mastakillah

Výkon pro tým dobrej každej zapas co hraje odmaka na 100 procent, ale co se týká střílení gólů a nahrazení Cavaniho, tak je to daleko za očekáváním. Rozhodně jsem od něj čekal víc branek. Z tohoto pohledu jednoznačně zklamání.

Reagovat
olis

ja ti neviem, ale ja osobne som ani neocakaval ze tolko golov bude davat, ved sam Rafa hned na zaciatku povedal ze to nemame cakat ze na goly budeme mat jednehk6o hraca ktory nas bude v tomto tahat ze tak je robena aj taktika aby goly davali vsetci...

Reagovat
mastakillah

Jo to je sice hezky, ale přeci jenom stál 40 míčů a přišel jako náhrada za útočníka, kterej byl schopnej těch gólů za sezonu dat skoro 40. Věřím, že i Pipita by se vklidu mohl přiblížit hranici 30 golů za sezonu, ale musel by mít optimální formu a některý ty vyložený šance řešit jinak. Jako fanoušek, jsem od něj čekal teda víc gólů na to jaké má jméno

Reagovat
olis

je pravda ze niektore sance mal dat, o tom ziadna, urcite mohol dat viac golov ale mna si ziskal tym jak maka, jak vie vytvorit sance a celkovo jeho prezentacia na ihrisku sa mi paci, pre mna urcite nie je sklamanim skor naopak

Reagovat
mastakillah

Jo maká to se mi taky líbí. Odjezdí každej zápas na 100% a je taky vidět, že mu na výsledcích záleží. Viz. nepostup v lize mistrů. Jenže to není všechno. Přece jen hraje na takovým postě kde se od něj ty góĺy čekají a on jich na svou cenu a jméno, které si udělal v Realu moc nedává. V tohle pohledu to zklamaní (alespon pro me) je. Třeba takový Callejon mě přesvědčil daleko víc jak on

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on neni až takovy zabijak jak Cavani. Taky zaleži jaky ma ukoly od trenera, Mazzarri třeba po Cavanim nechtěl aby se stahoval pro miče, po Pipitovi to třeba chce, aby si vzal miče, pomohl s rozehrou, přece jen kolem sebe ma ( když nebyl Marek ) spoustu mladych a nezkušenych hraču.

Reagovat
mastakillah

Však jo. to jsem i nahoře psal týmový výkon během zápasu je na jedničku. Jen jsem od něj opravdu čekal něco navíc a to jsou asi ty góly nevím. Pět asistencí je na útočníka taky super. Z tohodle pohledu nezklamal, ale z pohledu střílení gólu jsem opravdu čekal víc. Pravda taky je, že nikdo z nás neví co po něm Benítéz přesně chce, aby hrál s tím souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jasny, taky jsem doufal, že bude mit už třeba o čtyry goly vic a SSC bude druhy o par bodu za Juve.

Reagovat
lnterista

plus treba gol z penalty co vcera nemel byt

Reagovat
olis

Reagovat
lnterista

nebo snad chces rict ze to byla penalta?

Reagovat
cervo

Co k vcerajsku... Nato, ze tim hral pod novym trenerom, v novom zlozeni, novy system, tak sa mi to celkom pacilo, hraci konecne vyzerali, ze ich ten futbal aj bavi a najviac snad potesil pohyb, aj ked to nebolo nijako idealne, aspon sme videli to klasicky nevypusit na poslednych pat minut.. Dokonca obrana, nato v akom zlozeni nastupila, zahrala obstojne, ved este pred tyzdnom sme dostali styri kusky

Ale co sa mi nepaci, je rozostavenie, ked nam super spravi val pred sestnastkou, tak sa nasi hraci o seba leda zakopavaju, napokon mam taky neblahy pocit, ze kazdy silnejsi super nas dotrha ako noviny, do definzivy budeme proti silnym superom bezbranni.. I ked Seedorf chce vyizit naplno utocny potencial, s nasou obranou mi to pripada ako sebevrazda.. Snad sa Clarence rozhodne vratit k 4-3-2-1, co by mne osobne bolo najmilsie, radsej yhrat 38 zapasov v lige 1:0, ako hrat vabank a sem tam niekoho skolit styrmi kuskami

Som zvedavy, co bude dalej, ale aspon sa po dlhej dobe budem znova tesit na dalsie kolo plny nervozity a ocakavania

Reagovat
Yanek

4-3-2-1 zní líp, ale chybí tam třetí kvalitní záložník

Reagovat
cervo

Bohuzial ten Naingolan bol presne, co tam potrebujeme

Reagovat
Yanek

Nebo Strootman, popř. Jorginho. Pak se nemůžeme divit, když ty týmy budou výš. I s tou současnou formací se dá hrát, ale obrana musí hrát vysunutěji a De Jong s Montolivem si musí svědomitě plnit defenzivní úkoly, ne jako včera. Navíc to chce větší sehranost té trojky vepředu, rychlejší přechod a hlavně žádné fantasy jako pod Leonardem, ale jasně dané pozice.

Reagovat
cervo

Ja prave v tomto systeme ale uz vobec neverim nasej stoperskej dvojici, cakam, ze to bude prievan, alebo iba dufat, ze Jaap uz sedi v lietadle a da ich do late

Co sa utoku tyka, verim, ze si ta trojka k sebe este sadne, ale zase mi tam nepasuje Mario, ktory si chodi pre loptu hlbsie, popravde si tam potom iba zavadzaju a vo vapne nie je nikto, komu to poslat.. Snad to Seedorf vidi a zmeni to, alebo mam potom bude vo vapne platnejsi Pazzo, pretoze vcera stali za sestnstkou bezne styria hraci v lajne

Reagovat
panca

neco ve stylu fabregase, kdyz se trochu zasnim

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chce využít dohromady Honda a Kaká, dal bych Keisukeho na registu ve 4-3-1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

koho na mezz'aly ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost složitá otázka. S momentálním kádrem by to byl asi systém pokus-omyl. Asi bych nejvíc věřil dvojici Cristante - Muntari (možná Nocerino).

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari a Noce je fotbalově dost rozdíl. na tu Cristanteho pozici by se Ti zatím pohodlně vlezl Montolivo, to jsou podobné typy, ale na druhé straně by to nutně chtělo defenzivní jistotu, což vyloženě nesplňuje ani jeden z výše zmíněných..., pokud bych se musel rozhodnout, tak Muntari, nejlépe De Jong, schopný hrát na mezz'ale, ale Hondou na registovi jsi ho odepsal ze sestavy, to jsem pochopil :).

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem ho neodepsal, jen si nemyslím, že by to zvládl líp, než ostatní. Ale je to spíš tip, protože ses zeptal. Hráli by ti, kdo by nejlépe pochopili tu pozici. Mohl by to být kdokoli ze současných záložníků. Zajímavou možností by byl ten Essien.

Reagovat
smazaný uživatel

ať přemýšlím, jak přemýšlím, dostávám se k tomu, že Honda a Kaka' spolu v sestavě jsou možná zbytečný luxus..., trochu to připomíná ten rebus Kaka' vs. Ronaldinho v sezoně 08/09. pokud už by se našlo rozestavení, ve kterém by mohli fungovat oba, nemáme do něj ostatní hráče, v tomhle případě minimálně tu jednu mezz'alu. nemluvě o tom, že kdyby se 4-3-1-2 nakonec přecejen hrálo, není místo pro El Shaarawyho, za předpokladu, že ho nechcem postavit na hrot vedle Maria.

jediným jakžtakž hratelným rozestavením s Faraonem, Rickym a Hondou je nakonec to Seedorfovo 4-2-3-1, Robinho by šel po Shaarawyho návratu z kola ven. musel by se citlivě vymezit hrací prostor a úkoly pro Hondu a Kaka', ani jeden z nich z křídla nedá týmu maximum a nechat jim vyloženě volnou ruku jako včera, očividně taky není ideální..., ale byl to první zápas, Seedorf vypadal, že spíš pozoruje, co se bude dít.

Reagovat
smazaný uživatel

prave, pokud se bavime o soucasne sestave, zda se mi, ze formace 4-2-3-1 je tou nejlepsi moznou variantou z hlediska typologie hracu..a myslim, ze by to mohlo klapat, chce to cas..

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 v tomhle složení je naprosté šílenství. Ve 4-3-1-2 ti "chybí" kvalita na 3-4 místech sestavy a může to být i lepší, pokud se trenérovi podaří některé hráče usměrnit. Do 4-2-3-1 ti ta kvalita chybí na více postech mnohem výrazněji a ještě k tomu není v podstatě naděje, že do toho někdo dostane. Faraon může hrát (alternovat) vedle Maria.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 v tomhle složení je šílenství, pokud budem hrát příští sezonu se stejnou obranou, což se doufám nestane. příliš bych v něm nedůvěřoval ani Montymu, který už se tam trápil ve Viole. zbytek je relativně v pořádku, pokud by se dokázali sehrát Kaka' s Hondou, aniž by jeden z nich musel trávit příliš času na křídle. vím, že je tam příliš monoho "pokud", netvrdím, že je to ideální a ani nepatřím k fandům tohodle rozestavení, ale ve 4-3-1-2 máš s otazníkem Hondu na registovi, Stephana vedle Maria, jednoho mezz'alu a sami jsme tuhle sezonu viděli, že 3 centrocampisti současné obraně stejně příliš neulehčí..., oba ty systémy se v první řadě potřebujou opřít o zadní řadu, aby si mohly uvolnit ruce dopředu. nezapomínej na El Shaarawyho práci dozadu na křídle, loňskou sezonu..., to Ti s ním v útoku, nebo s Robinhem na jeho místě úplně odpadá...

Reagovat
cervo

To si prave moc predsavit neviem, ako by to fungovalo a kto by zastal miesto vedla Maria ( i ked asi pochopitelne Pazzo, ktory tiez nie je zo zeleza) a potom, co so Stephanom? Ja by som to predsa videl najradsej na ten stromcek

Reagovat
smazaný uživatel

Jaap Stam se pravděpodobně stane součástí nového trenérského týmu Clarence Seedorfa v AC Milán. "Stam přijde, o dalších nevím. Davids? Možná příští sezónu," prozradil informace ze zákulisí jeho krajan Urby Emanuelson. Stam dříve za Rossoneri hrával, dnes pracuje v Ajaxu

Byl bych rád, kdyby tam časem přišel i Nesta

Reagovat
panca

dalsi holandska kolonie

Reagovat
Pinturicchio

Edgar doufám ne.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Direttore Sportivo od nové sezony pravděpodobně Sean Sogliano (post-Braida).

Maldini nedávno řekl, že pro návrat nejsou vhodné podmínky, prakticky to padlo od potvrzení Gallianiho ve funkci, to samé se víceméně týká Albertiniho..., ti by to po něm mohli v budoucnu společně převzít jako D.T. (Maldini), respektive D.G. (Albertini).

Reagovat
smazaný uživatel

Il Mattino: Prestup Vargasa do Valencie by sa mohol v najbližších dňoch uskutočniť, Valencia zaplatí za Edouarda 15 miliónov eur.

Škoda, že nedostane šanci, ale 15 mega se hodí.

Reagovat
olis

Il matino neber vazne ale je pravda ze jeho odchod je na spadnutie, otazne je ci to bude prestup alebo hostovanie, o sume som ale este necital nic, 15 mega by bolo dobre, to by sme na nom este zarobili

Reagovat
10

15 mega za Vargase? ještě od Valencie?

Reagovat
smazaný uživatel

To tam teď vzal nějakej Lim, ani nevim kdo to a co to vlastně vubec je zač.

Reagovat
Pettirosso

další bohatej Singapuřan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele