Serie A - souhrn 1. kola

20.12.2011, 19:57, aktualizováno 21.12.2011, 23:04
Komentáře a souhrny
Italská liga mění lídra - Udinese remizovalo bez branek s Juventusem, takže v čele zůstal po včerejší výhře v Cagliari AC Milán. Lazio remizovalo s Chievem, výrazné výhry si připsaly Inter, Atalanta a především Neapol, která nastřílela Janovu šest branek. Uspěl také AS Řím.

Atalanta Bergamo - AC Cesena 4:1

21.12.2011 20:45

Góly: 17. Germán Denis (pen.), 18. Guido Marilungo, 44. Guido Marilungo, 71. Federico Peluso - 12. Antonio Candreva

Atalanta doma přejela Cesenu 4:1 a nejenže přerušila pětizápasovou sérii remíz, ale výrazně si polepšila v tabulce a učinila další krok v cestě za záchranou. Zápas přitom nezačal dobře, Nerazzurri celkem rychle inkasovali ale třemi brankami do poločasu výsledek otočili a po změně stran dali výsledku konečnou podobu.

Cesena, která se v posledních zápasech hodně zlepšila, se ujala na Atleti Azzurri D’Italia vedení už ve dvanácté minutě. Candreva předvedl magický moment a krásnou brankou překvapil brankáře Consiglih. Hned za pět minut ale bylo srovnáno. Rodriguez fauloval ve vápně Marilunga a rozhodčí nařídil pokutový kop. Argentinec German Denis si s penaltou v pohodě poradil a srovnal tedy na 1:1. Neuvěřitelnou dvacetiminutovku završila Atalanta druhým gólem a celkově třetím v celém zápase. Dlouhý pas Manfrediniho si dokázal zpracovat Marilungo a reprezentant jedenadvacítek posléze i přesně zakončil - 2:1.

Atalanta završila obrat a ještě do konce prvního poločasu si výsledek pojistila třetí brankou. Ještě předtím odmítl vyrovnání Mutu, když selhal ve své šanci, v posledních sekundách prvního poločasu překonal ofsajdovou past Peluso, který ještě akci vyšperkoval přihrávkou na Marilunga - 3:1 pro Atalantu. Pro talentovaného Marilunga to byla druhá branka v zápase.

Po změně stran už se tak ofenzivní utkání nehrálo, přesto se diváci ještě jedné branky dočkali. Čtvrthodiny před koncem si pohrál s obranou Peluso a brankář Francesco Antonioli počtvrté v zápase inkasoval. Atalanta vyhrála 4:1, prodloužila svojí neporazitelnost a v tabulce se posunula na jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Řím 0:2

21.12.2011 20:45

Góly: 17. Rodrigo Taddei, 40. Daniel Osvaldo

Řím ukončil podzim mnohem lépe, než by kdo čekal. Po špatném začátku se mu podařilo vzepřít se kurzům proti Juventusu, šokoval výhrou v Neapoli a dnes si přiváží tak trochu povinné vítězství z duelu proti Bologně.

Střelcem prvního gólu je Brazilec Rodrigo Taddei, který po patnácti minutách poslal AS do vedení. To poté znásobil po několika zahozených šancí krásnou střelou Daniel Pablo Osvaldo. Bologna dohrávala zápas v deseti, vyločen byl Portanova. Po posledním podzimním zápase je AS sedmé, Bologna ale sedmnáctá a bude bojovat o přežití. Zatím se vznáší pouhé tři body nad sestupem.

AS hrálo velmi sympaticky, předvádělo krátké a inteligentní kombinace, především díky Tottimu s Pjaničem se bylo na co dívat. Už po pěti minutách mohli jít ‚Giallorossi‘ do vedení, v šanci se objevil Fabio Simplicio, čerpající z nenadálé důvěry Luise Enriqueho a míč nahrál na kapitána Tottiho. Gillet byl ale na místě.

Na opačné straně barikády se snažil o skórování Alessandro Diamanti, ale Stekelenburg má v posledních týdnech skvělou fazonu a za svá záda nepustil míč ani dnes večer. Tottiho přímý kop nakonec skončil u kopaček Taddeie a Brazilec skákavou střelou z halfvoleje překonal Gilleta v bráně Bologně. V další šanci se ocitl Osvaldo, ale tentokrát po chybě domácí obrany nezamířil přesně.

Vše si vynahradil o pár minut později, ještě před poločasem zvýšil krásnou a přesnou střelou do rohu na 2:0 pro Řím. Erik Lamela mohl následně přidat třetí branku, ale po kombinaci s Pjaničem jej Gillet vychytal. Na druhé straně se musel Maarten Stekelenburg vytáhnout proti střele Koného.

Další velkou příležitost měl také Alessandro Diamanti, jehož střelu z míst pokutového kopu ale holandský reprezentační brankář skvěle vyboxoval. Poté přišla definitivní rána pod žebra Bologně, Daniele Portanova uviděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. AS už si vývoj zápasu pohlídalo a je sedmé.

Více informací k zápasu

Inter Milán - US Lecce 4:1

21.12.2011 20:45

Góly: 34. Giampaolo Pazzini, 49. Diego Milito, 73. Esteban Cambiasso, 81. Ricardo Álvarez - 20. Luis Muriel

Čtvrté vítězství v řadě a Inter zdá se býti definitivně na vzestupu. Nerazzurri tentokrát porazili Lecce, přestože během dvaceti minut prohrávali. Ještě do šaten srovnal Pazzini a ve druhém poločase dokonali obrat na konečných 4:1 Milito, Cambiasso a Álvarez.

První velkou šanci zápasu si vypracoval dle očekávání Inter Milán, konkrétně se dostal k hlavičce po rohovém kopu záložník Thiago Motta, ovšem branku netrefil. Inter si sice vypracoval první šanci, ale do vedení šli překvapivě hosté, a to po parádním sólo Muriela, ten si pohrál s Lucia a Maiconem a překonal třetího Brazilce v řadě brankáře Julia Cesara. Inter na nic nečekal a svého soupeře začal nemilosrdně mačkat! Forlánovo střela byla zablokována a Pazziniho hlavička po centru Maicona skončila na tyči.

Branková konstrukce se ozvala ještě jednou, hlavičkoval Forlán! Další velkou šanci měl Javier Zanetti, jeho střela se ale neujala stejně jako hlavička stopera Samuela. O pět minut později už ale bylo vyrovnáno, šťastně se trefil útočník Giampolo Pazzini, když zasáhl centr Maicona nohou - 1:1. Útočník Interu se mohl ještě do poločasu zapsat mezi střelce, bohužel mu k tomu chyběla přesnost, hlavou mířil mimo branku.

Po změně stran Inter nekompromisně zavelel k obratu a svého soupeře doslova smetl z povrchu zemského. Hned ve 49. minutě přetáhl vedení na stranu domácích Diego Milito, výbornou práci přitom odvedl Álvarez, jenž celou akci pro El Principeho vymyslel nádhernou kolmicí - 2:1 pro Inter Milán. A domácí se s hubeným náskokem nespokojili a dál prověřovali obranu Lecce co to dalo. Výjimku tvořila 63. minuta a šance Cuadrada, po které musel výrazněji zasahovat brankář Julio Cesar.

Sedmnáct minut před koncem zvýšil už na 3:1 pro Inter středopolař Esteban Cambiasso. Nagatomo ho přesným pasem našel na malém vápně a Cambiasso, byť to není rozený zakončovatel, si s těmito šancemi umí poradit - 3:1 pro Inter. O vítězi utkání už nebyl pochyb, Inter svého soupeře válcoval a bylo jen otázkou kdy a jak přidá další gól. Tečku za utkáním nakonec udělal Álvarez, ale znovu to byl obránce Nagatomo, jenž přesnou přihrávkou namazal Álvarezovi, jehož volej skončila za zády nešťastníka Gabrieliho - 4:1 pro Inter Milán.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 0:0

21.12.2011 20:45

Góly: -

Bodovou ztrátu překvapivě zaznamenalo Lazio, když jen remizovalo 0:0 s Chievem Verona. Ovšem mohlo být za tento výsledek rádo, Chievo dominovalo zápasu a bezbrankový stav zůstal jen díky skvělému brankáři Bizzarrimu.

Hosté začali hned v úvodu lépe a po chybě defenzívy Lazia se mohli v Římě ujmout vedení. Bostjan Cesar ale nedokázal zkrat potrestat. Neuspěl ani Paloschi, proti kterému poprvé výrazněji zasáhla pozdější hvězda utkání brankář Bizzarri. Lazio se z těchto šancí nepoučilo a šance Chieva začali přibývat. Sergio Pellissier si vylámal zuby na Bizzarrim, a ten následně bravurním zákrokem zlikvidoval i hlavičku Cesara, to byla velká šance hostí.

Lazio bylo neškodné, bylo to hodně překvapující, ale Chievo hrálo zkrátka skvěle a domácí do ničeho vážnějšího nepouštělo. Naopak, Luciano vypracoval další šanci hostů, Bizzarri byl opět proti. Po prvním poločase velmi nespokojený Edy Reja učinil změnu v sestavě, ale ke zlepšení to nevedlo. Sergio Pellissier minul branku a stav byl stále 0:0. V 71. minutě přišel první rohový kop Lazia, Miroslav Klose se dostal do zakončení ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Zápas postupně směřoval ke konci a Chievo cítilo šanci, že může na Olympijském stadionu zvítězit. Dobrý volej Thereaua vychytal dalším dobrým zákrokem Bizzarri a Konko na poslední chvíli zastavil Pellissiera. Nakonec mohlo brát tři body i Lazio, Klosemu se postavila do cesty tyčka! Zápas, kterému dominovalo Chievo skončil remízou 0:0.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Janov CFC 6:1

21.12.2011 20:45

Góly: 12. Edinson Cavani, 17. Marek Hamšík, 24. Edinson Cavani, 45. Goran Pandev, 49. Walter Gargano, 80. Juan Zúñiga - 27. Cristóbal Jorquera

Když se útok Neapole dobře vyspí a na San Paolo přijede děravá janovská obrana, může z toho vzejít dokonce tenisový výsledek. Azzurri dnes uštědřili soupeři šestigólový debakl, Grifové navíc mohli odjíždět s ještě větším přídělem. Jeden gól v síti Neapole žádnou útěchou není.

O tom, že to pro Janov nebude v Neapoli jednoduché, naznačila už 12. minuta a první vážnější šance duelu. Obrana hostů se sice snažila vystavit Cavaniho do ofsajdu, jenže na levé straně se zapomněl Kaladze a domácí hvězda samostatný nájezd proměnila. Rozjetá Neapol udeřila znovu už za čtyři minuty, z protiútoku se se štěstím trefil Marek Hamšík.

Poprvé ofsajdová past Janovu nezafungovala a to stejné se opakovalo i ve 24. minutě. Další obrovskou chybu obrany znovu zužitkoval Cavani, běžel sám na Freye, kterého si položil na zem, a pak ho mazácky přehodil. Na San Paolo se diváci bavili, šanci k jásotu dostali i hostující příznivci, když skóre korigoval přesnou ranou Jorquera. To, prosím, běžela 28. minuta a na světelné tabuli svítilo skóre 3:1.

Gólové hody ale ještě zdaleka nekončily. Ještě v rámci prvního poločasu vrátil Neapoli tříbrankový náskok Panděv, když mu soupeř dal příliš prostoru před šestnáctkou.

Hned po změně stran měl završit hattrick Cavani, ale v obrovské šanci minul. Pátý gól do sítě Grifů ale nakonec stejně přišel. Hamšík vypracoval skvělou pozici pro Gargana, kterému poslal zpětnou přihrávku, a domácí záložník svou první brankou v sezoně už popáté rozjásal fanoušky Partenopei.

Cavani měl ještě jednu příležitost, jak vstřelit třetí gól, ale v další velké šanci opět zklamal. Navíc to odnesl fotograf, kterého za brankou Uruguayec trefil. Neapol pak neproměnila ještě několik dalších šancí, až se v 80. minutě výstavní ranou prezentoval Zuniga. I pro něj to byla první branka v letošním ročníku, která stanovila výsledek na konečných 6:1.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - Città di Palermo 2:2

21.12.2011 20:45

Góly: 77. Andrea Mazzarani, 85. Marco Rigoni - 20. Carlalberto Ludi (vl.), 73. Nicolás Bertolo

Palermo mělo první venkovní výhru nadosah, jenže nakonec si odváží pouze bod za remízu 2:2. Sicilané vedli v Novaře čtvrt hodiny před koncem 0:2, ale rychlá kontaktní branka vlila domácím novou krev do žil a vyrovnání bylo jen logickým vyústěním, Palermo totiž hrálo už v prvním poločase bez vyloučeného Iličiče.

S premiérou na lavičce Palerma nemůže být Bartolo Mutti spokojen. I přestože tým hrál dlouho bez vyloučeného Iličiče, dokázal vstřelit druhý gól a čtvrthodiny před koncem si výsledek měl jednoznačně pohlídat. Jak se to tedy všechno seběhlo?

Hosté se ujali vedení ve dvacáté minutě a nutno podotknout, že dost šťastným způsobem. Iličičovu přihrávku adresovanou Budanovi si do vlastní sítě srazil Carlalberto Ludi. Novara mohla odpovědět brzo ale Granoche orazítkoval jenom tyčku. V další velké šanci byl Paci, ten úplně sám z dobré pozice hlavičkoval mimo. Před koncem prvního poločasu si Palermo zkomplikovalo zápas. Iličič totiž obdržel za faul na Paciho rovnou červenou kartu a rozhodnutí to bylo velice přísné, neboť ke kontaktu došlo minimálně.

Oslabené Palermo se ale drželo. Porcariho střela z dvaceti metrů se neujala a v 73. minutě velmi přiblížil první venkovní výhru Palerma Bertolo. Záložník Palermo dokázal parádně zakončit mezi dvěma bránícími hráči a překonat novarského brankáře Ujkaniho. Fanoušci a snad i sám trenér Bartolo Mutti už viděli kýžený tříbodový zisk, ovšem Novara se nevzdala, ba naopak!

Hned za tři minuty parádně vypálil Mazzarani a Benussi poprvé kapituloval - 1:2. Novara následně neuvěřitelně ožila a sedm minut před koncem vyrovnala na 2:2. Morganella našel Rigoniho, který z deseti metrů volejí překonal Benussiho. Závěr utkání byl hodně hektický, o deseti hrající Palermo nakonec přeci jenom mohlo vyhrát. Autor druhé branky Bertolo postupoval sám na Ujkaniho, ale ten v tento kritický moment obstál a uchránil domácím bod.

Více informací k zápasu

Parma FC - Calcio Catania 3:3

21.12.2011 20:45

Góly: 5. Francesco Modesto, 23. Jonathan Biabiany, 44. Sergio Floccari - 22. Sergio Almirón, 74. Francesco Lodi (pen.), 85. Andrea Catellani

Parma nedokázala udržet dvoubrankové vedení a v krásném zápase bohatém na góly pouze remizovala s hostující Catanií.

Montella zřejmě naordinoval svým hráčům to samé, na co byl zvyklý coby hráč - nikdy nevzdávat zápas. A to se mu také nyní vyplatilo. Ačkoli Modesto, Biabiany a Floccari dali svému týmu brzké vedení, Almiron, Lodi a mladý Catellani dokázali splatit důvěru svému trenérovi a zachránili bod z hostujícího prostředí.

Do sestavy Parmy se vrátila hvězda v podobě Sebastiana Giovinca, dnes svému týmu pomohl ke dvěma gólům, které připravil. První branku vstřelil Modesto. Obrana Catanie se mu nevěnovala tak, jak by měla a obránce toho naprosto využil - 1:0 pro domácí.

Svou slabou chvíli si ale Modesto v zápase vybral jen o několik málo minut později, kdy po rohovém kopu nedokázal odvrátit nebezpečí a Sergio Almiron napálil míč přesně tam, kam Mirante nedosáhl - 1:1.

Další branku vstřelili opět domácí, Sebastian Giovinco táhl útok domácích a předložil krásně míč Jonathanu Biabianymu, který se zakončením problémy neměl a poslal svůj tým do vedení - 2:1. Ještě před přestávkou dali domácí další gól. Na 3:1 upravoval Floccari, míč mu opět připravil Sebastian Giovinco.

Poločasová přestávka prospěla spíše hostům. Aktivní hra na nich byla znát a vyplatila se. Fabiano Santacroce srazil v pokutovém území Goméze a Lodi nařízenou penaltu s přehledem proměnil - snížení na 2:3.

Catania má po dnešním zápase nového hrdinu, je jím mladý Catellani. Na hřišti pobyl všeho všudy čtyři minuty a přesto zvládl rozhodnout. Rohový kop neodvrátila obrana Parmy zcela důkladně a Catellani krásnou střelou stanovil konečný výsledek na 3:3.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Juventus FC 0:0

21.12.2011 18:00

Góly: -

Juventus se rozešel s Udinese smírně, týmy si i přes množství šancí body dělily a diváci se branek na Stadio Friuli nakonec nedočkali.

Juventus přišel o možnost vrátit se do čela ligy, remizoval s dobře hrajícím domácím mužstvem a první příčku přenechává AC Milán, které dokázalo ve včerejším utkání vyhrát nad Cagliari.

Juventus je tak zatím druhý, má sice stejný počet bodůj jako Milánští, ale dělí je od sebe brankový rozdíl, hovoříce pro AC. Oba týmy mají shodně 34 bodů. Pro Udinese znamená remíza třetí místo v průběžné tabulce, od prvních dvou týmů jej ale dělí pouhé dva body.

Obě strany dnes měly výbornou šanci vyhrát, zápas byl plný mnoha zajímavých příležitostí a jak Gianluigi Buffon v brance turínského giganta, tak Samir Handanovič jako jeho oponent měli plné ruce práce, aby svá čistá konta uhájili.

Jen v prvních osmi minutách se dvakrát zkoušel prosadit Claudio Marchisio, ale jeho snaha změnu skóre nepřinesla. O něco podobného se se stejným koncem pokoušel také hostující Simone Pepe a donutil Handanoviče k vážnějšímu zákroku.

Chilan Mauricio Isla, o něhož jeví eminentní zájem AS Řím, se zkoušel prosadit na druhé straně a také tentokrát musel Buffon vytáhnout dobrý zákrok, aby svůj tým udržel v akci. Juventus svůj tlak zvyšoval a Marchisio se mohl před poločasem prosadit. Svého spoluhráče poté napodobil střelou z dálky také Arturo Vidal.

Po poločase vymyslel dobře mířenou střelu Andrea Pirlo, ale také tu Handanovič zlikvidoval. Udinese se aktivitou začalo soupeři vyrovnávat, Buffon měl dnes opravdu hodně práce. Nejprve jeho pozornost vyzkoušel Kwadwo Asamoah, poté přišla na řadu šance kapitána Antonia Di Nataleho. I s stou si ale brankář 'Staré dámy' poradil.

Pět minut před koncem utkání se vytáhl Samir Handanovič a zlikvidoval skvělou šanci Fabiu Quagliarellovi. Tím určil konečný stav utkání, šlágr kola a souboj o první místo tak skončil nerozhodně.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AC Milán 0:2

20.12.2011 20:45

Góly: 4. Francesco Pisano (vl.), 61. Zlatan Ibrahimović

Cagliari sice odehrálo s Milánem vyrovnanou bitvu, jenomže dvakrát inkasovalo a nedalo žádný gól. Favorita poslal velmi brzy do vedení Nocerino a po hodině hry zvyšoval na konečných 0:2 Ibrahimovič.

Zápas začal pro milánského giganta tím nejlepším způsobem a sice vstřelenou brankou. Nádhernou kolmici využil sprintem Robinho, rychlostně se zbavil obránce a před prázdnou branku naservíroval Nocerinovi - 0:1 pro AC Milán. Cagliari se po rychlé brance nezhroutilo, ba naopak velice nebezpečně vystrkovalo růžky. Pohotovou ránu Ekdala vyrazil neméně pohotovým zákrokem navrátilec do sestavy, uzdravený brankář Abbiati. Střelecké štěstí zkoušel i Nainggolan, ale ten narozdíl od Ekdala vůbec netrefil branku. Cagliari hrálo s Milánem velmi vyrovnanou partii, hosté přečkali i další šanci v podobě nepřesné Larriveyovo hlavičky! Nutno také říci, že hru hráčům znepříjemňoval déšť, který v průběhu zápasu nepříjemně zkrápěl trávník.

Milán veděl, že jednobrankový náskok nic neznaméná a v úvodu druhého dějství se snažil vstřelit uklidňující druhý gól. Aquilani se krásně individuálně dostal do šance, ale brankář Agazzi jeho pokus vyrazil. Cagliari se nadále drželo, zlom přišel až po hodině hry. První kombinaci Robinha s Ibrahimovičem ještě domácí přežili, neboť Brazilec z úhlu hodně přestřelil, ale při druhé už inkasovali.

Robinho hlavičkou přihrál do vápna rozběhnutému Ibrahimovičovi a švédský útočník přezdívaný Ibrakadabra neomylně zakončil - 0:2 pro AC Milán. Druhá branka vnesla do řad Rossoneri velké uklidnění, Cagliari sice mělo jakési pološance, ale Milán ho do ničeho většího nepustil. Čtyřminutový nastavený čas už byl pouze o tom neinkasovat, respektive vstřelit korigující gól. AC Milán v těžkém zápase uspěl a opět se ujal vedení v soutěži, na tahu je nyní Juventus.

Více informací k zápasu

AC Siena - ACF Fiorentina 0:0

20.12.2011 18:00

Góly: -

Toskánské derby se neslo ve znamení neproměnění šancí, které měly obě strany. Ani jedna z nich se ale nedokázala prosadit a tak utkání končí za stavu 0:0.

První zápas prvního kola, jež bylo odloženo, skončilo bez branek, což není dobrá zpráva zejména pro trenéra 'Fialek', Delia Rossiho. V dresu hostí nenastoupili Pasqual s Gilardinem, do týmu se ale po zranění vrátili Alessio Cerci s Riccardem Montolivem. Siena, která před tímto zápasem prohrála čtyřikrát v řadě, postrádala Vergassolu, Manniniho a Belmonteho.

Gaetano D'Agostino v úvodu zápasu zahrával přímý volný kop, na který si skvěle naběhl Mattia Destro, ale nedokázal přesně zamířit. Na druhé straně se o skórování pokoušela největší zbraň Rossiho výběru, Černohorec Jovetič. Provětral pouze Brkičovy rukavice. Mladý Destro se snažil vymodlit si penaltu po držení za dres ze strany Behrami, nicméně sudí jeho prosbu nevyslyšel.

Půlhodina hry byla odehrána, když mohla jít Siena do vedení. Na Brienzův centr si naskočil Calaio a hlavičkoval na Boručovu bránu, ale také tato situace gól nepřinesla. Krátce před poločasem se mohla prosadit také hostující Fiorentina, obrovskou příležitost spálil Jovetič. Nutno dodat, že Brkič se blýskl fantastickým zákrokem.

Lehké zranění Lorenza De Silvestriho se v pauze ukázalo jako vážnější a tak musel zadáka Fiorentiny nahradit Romulo. Destro opět dobře vystřelil, ale tentokrát se Boruč nemusel ani namáhat a střelu jen pohledem pohlídal.

Cerci hlavička byla obranou domácích odražena jen k Behramimu, který postupoval sám na Brkiče, také tentokrát se ale brankář Sieny činil a nedovolil švýcarskému záložníkovi skórovat. Gamberiniho hlavičku z následujícího rohu zlikvidovala obrana.

V sedmdesáté minutě Brienza na brankové čáře zasáhl proti hlavičce skvěle hrajícího Alessandra Gamberiniho a zachránil Sienu od pohromy. D'Agostinův přímý kop našel pouze rukavice brankáře Boruče a tak se oba týmy v derby rozešly bez branku po bodu na kontě. Siena stráví Vánoce dvě místa nad sestupovou propastí, 'Fialkám' se nedaří a jsou prozatím dvanácté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán16104235:1634
2.Juventus FC1697027:1134
3.Udinese Calcio1695220:932
4.SS Lazio1686224:1330
5.Inter Milán1682622:1926
6.SSC Neapol1666429:1824
7.AS Řím1673621:1924
8.Calcio Catania1657420:2322
9.Città di Palermo1663718:2021
10.Janov CFC1663719:2421
11.Atalanta BC1668223:1920
12.Chievo Verona1655613:1820
13.Parma FC1654721:2619
14.ACF Fiorentina1646615:1518
15.Cagliari Calcio1646612:1718
16.AC Siena1636714:1615
17.Bologna FC1643914:2415
18.Novara Calcio1626817:2912
19.AC Cesena1633108:2012
20.US Lecce16231117:339
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
Filipow

Člověk se tak těší na 1. kolo a ono skončí bez branek.

Reagovat
smazaný uživatel

V polovině ligy šest bodů od sestupu se zápasem navíc... Loni to bylo utrpení, ale dalo se to nějak ospravedlnit: nový trenér, přestavba kádru po Prandellim, atd. Navíc Sinišovi chybělo dost opor.

Letos je to ale výbuch. V Rossiho jsem věřil, ale dosavadní výsledky jsou pořád mizerný. Snad se Viola zvedne, ale zatím to vypadá, že došel dech. A pokud se něco nestane, tak nezůstane ani tenhle nepřestavěný a nevýkonný kádr.

Věřím v lepší zítřky.

Forza Viola!

Reagovat
miguel bain

To musela být zábava Viva la Italia

Reagovat
Hafna

Reagovat
JozkokozleJ

Hoc nie som nejaky fanusik talianskej ligy, tak taketo prispevky... to stoji za hovno.

Reagovat
rossoneri89

mas pravdu ... vcera to bola zabava ... Forza Calcio

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to s Violou děje , není to tak dávno co proháněly kluby v evropě ba i v itálii ale poslední dva roky je to jedno velké utrpení . Co odešel Prandeli tak je to jen stín toho týmu který hrál líbivý fotbal , nic se nedaří , Dellio Rossi měl být trumf , po tom co předváděl s Palermem jsem od něj čekal mnohé , ale zatím zklamání , nevím jestli je tam hráčský kádr tak špatný nebo prostě došlo sebevědomí. snad se dají dohromady , je to hrdý toskánský klub který patří někam úplně jinam než kde se nachází nyní.

Reagovat
GEGE

Muj fanta utok dobře s formy...Gila letos zase střelecky tápe.Calaio se po zranění a přestupu ke mě taky zasekl a Pato má smůlu a navíc těd hraje tak 20 minut...I za tu kratkou dobu je sice schopný dostat se do golovek ale zatim mu to tam moc nepada...

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrá zpráva

Reagovat
Shevchenko

Tak druhý poločas hodně v klidu, teď fandit Udinese ať přezimujem na prvním místě.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
GEGE

Cagliari za výkon,který bez opor podali.Povinné 3 body doma ale přes zimu je třeba vylepšit par věcí ať je to na jaře pořádný válec.

MILAN PER SEMPRE!FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě, dešti, na Sardinii a konci unaveného podzimu, skřípavých 0:2 beru...

velké díky za rok 2011

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Woods

nech je ten novy este lespi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna cagliari je už celkem dlouhodobě jeden z nejideálnějších soupeřů na venek. Sardinie se přeceňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dnes hráli Taiwo s Mexésem ? zápas jsem neviděl.

Reagovat
Woods

Ibra 18/16 golov len tak dalej

Reagovat
j_mrazik

Zase penalta? Neni to už podezřelý?

Reagovat
Shevchenko

?

Reagovat
j_mrazik

Nevím proč, ale na první pohled jsem za Zlatanem viděl "(pen)".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sila zvyku no

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerinovi to pálí.

Reagovat
smazaný uživatel

nominacia Interu na Lecce;

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Midfielders: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Zostava bude asi podobna ako posledny zapas v cesene. Vacsi priestor by mohol dostat Forlan

Reagovat
smazaný uživatel

Kiežby Cesena dostala poriadny klepec Bola by to pre nás dobrá rozlúčka s rokom 2011

Reagovat
smazaný uživatel

*Lecce samozrejme :-)

Cesenu som chcel tiež spomenúť, lebo že oni tam majú umelý trávnik. To by som hneď zakázal. Alebo ak by ho chceli mať, tak nech každý domáci zápas začínajú so skóre 0:1 v prospech hosťujúceho tímu. Možno aj preto sa nám v nedeľu nie tak ideálne darilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne prestárnutý tím. Ale dúfam že vybojujú aspoň to 3 miesto nech majú Ligu Majstrov

Reagovat
frankiefcb

Mohu se prosim zeptat nejakeho znalce italskeho fotbalu, jak vypada fanouskovska zakladna na Sardinii? O Sicilii se hodne vi diky Catanii a Palermu, ale opravdu si neumim udelat obrazek o tom, jak to vypada v Cagliari. (sorry za diakritiku, ale pisi na mobilu)

Reagovat
rossoneri89

skoda ze gol napisali ako vlastny a nepriznali ju Nocerinovi ...... neskutocne co ten chlapec predvadza este jedneho takeho Nocerina do obrany, zalohy a utoku a som spokojny Grande Noce Rino Rino Rino .... Noceerinoooo

Reagovat
smazaný uživatel

taketo vykony som od neho necakal

Reagovat
DelPiero137

Noce je symopatak, zeru ho.

Ale teraz bez urazky/klubovej prislusnosti, ma na to byt svetova klasa? Hrac ktory potiahne AC v LM a Squadru na velkych turnajoch? V zapasoch SA sa zda byt vynikajuci, ale neviem ci by obstal v konkurencii svetovej spicky...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

tesim se na Mirka..

Reagovat
GEGE

Grazie Udinese

Reagovat
DelPiero137

No jo no, dnes sme si moc sanci nevypracovali a ked uz Matri a Esti to zazdili... Tam mal Antonio skor reagovat a miesto Estiho poslat Giaccha. Proste dnes to tym 2 neslo, bojovali ale finalne prihravky kazili...

Od takej 70min nam zmyzol stred pola. Vidal, Marchisio vobec nezachytavali lopty a Udine bolo hned pred nasimi obrancami. Priliz vela lopt sme nakopavali dopredu a stracali. Skoda, mali sme vacsi potencial na sance ale sami sme si ich pokazili. Asi ta prestavka prichadza vhod.

Reagovat
M11

nicmene mit na konci roku 2011 stejne bodu jako jednoznacne nejsilnejsi tym je parada.. navic byt bez prohry.. o tom se mi pred zacatkem sezony ani nezdalo.. diky kluci

snad na radu neprijde nase tragicke jaro.. rozjete to mame skvele.. vzhuru zpet do LM

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

AC a Juve do LM jednoznacne pojdu

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co je rozjeté skvěle, akorát se mi zdá, že ostatní ztrácí víc (Inter, Neapol, AS...). Neříkám, že není vidět progres v naší hře a přístupu hráčů, ale kdyby AC nemělo slabší začátek ligy, tak je teď daleko před náma. Nevím přesně kolik jsme měli loni touhle dobou bodů, ale taky jsme byli bez prohry, měli jsme hodně remíz, to máme i teď, nezlobte se na mě, ale mě bilance 9 výher a 7 remíz z 16 zápasů nepřijde úchvatná, zejména remízy s Catanií, Bolognou, Chievem a AS. Je ještě před náma spousta práce, teď jen přichází zimní přestávka a chvíle pravdy, jestli se to zase zomí jak v předešlých letech, nebo si konečně uděláme i dobré jaro. Každopádně na Scudetto to letos není, 3. flek by se ale mohl zvládnout. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

*tak se omlouvám, oprava, nebyli jsme bez prohry, nicméně loni touhle dobou jsme měli 31 bodů ze 17 zápasů, když odečtu ten poslední (to byla remíza) tak loni po 16 zápasech jsme měli 30 bodů, 8 výher, 6 remíz a 2 prohry, takže to letos žádný výsledkový super zlepšení zatím není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

MICCOLI: Absolutně jsem tohle kolo fanty zazdil, úplně jsem to vypustil z hlavy, pitomý Vánoce . Započítej mi sestavu z minulého kola, třeba to nějaký bod hodí

Reagovat
smazaný uživatel

okey ....

...a výsledky 16.kola na fóre

Reagovat
smazaný uživatel

Díky amico

Reagovat
Al Capone

paráda AC, tak má vypadat tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se dívám na další mače co následují tak další dva zápasy v Lecce a doma s Cagliari musíme bezpodmínečně urvat a když je vyhrajem tak můžem trošku soupeře setřást.Snad se to povede.tak a jdu zkouknout Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon že měl dnes opravdu hodně práce??? No to teda nevím....

Reagovat
DelPiero137

Ja som to videl od 30min, 2-3 lahodkove centre stiahol, 2-3 pohodove strely chytil. To skor Udine malo stastie ze Matri nedokazal prihrat...

Reagovat
smazaný uživatel

to je výborný, celý podzim vedeme ligu a poslední kolo před koncem roku a před pauzou o to přijdeme. Doufám tedy, že to ACčku vrátíme na konci roku

Reagovat
-Pato-

konecne je tabulka tak jak má být FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Milito je borec !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti Lecce je každý útočník hrdina

Reagovat
One-Real

Neapol paradni destrukce. Takhle to vypada kdyz ma ofenziva Neapole den a chatrna defenziva Janova naopak neam. A Atalanta taky pekne, akorat bez Moriho.

Reagovat
REPLIKATOR

Lazio Zase jediná chyba

Reagovat
lnterista

6bodu na LM super

Vyhra pekna ale diky bohu ze Lecce je marne lepsi souper a tu nasi laxni hru dozadu by trestal a mozna by to ani nebyla vyhra..ale je prada ze sanci jsme meli jak za pulku podzimu takze vyhra urcite zaslouzena.

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

takze dnes zo strany Juve dopredu nic, uplny suhlas s hodnotenim goalu... chyba tam Mirko, nemoze tam byt jediny hrac, od ktoreho hrozi priame ohrozenie brany(Matri). Nehovoriac o tom, ako mu dnes chudakovi neslo. Je tu pre mna obrovsky paradox v tom ako krasne vidiet novy pekny styl hry Juve, v com sa odzrkadluje Conteho praca a to, ze podla mna Conte tvrdo stavia hracov podla oblubenosti unho. Inak si takuto zostavu vobec neviem vysvetlit. Na pozdne striedania hracov si tiez asi musime zvyknut. Takisto aj na to, ze presne vieme, ktoreho hraca vymeni za ktoreho. Potencial Eliu je totalne zabity, viem si predstavit, ze by dokazal viac zamestnat obrany superov ako Esti, ktory nie je zly, ale je to podla mna nanho az barz vpredu, je malo priamociary... Taze za Conteho a za cele juve na jesen a postavenie v tabulke som velmi rad, len tie zostavy ma kus stvu. Ale este raz zopakujem, co by som dal minulu sezonu za to aby ma stvali podobne veci. FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Počas nasledujúceho voľna si užívajte prázdniny, dovolenky, lyžovačky, chlastačky, jebačky, chatovačky a sánkovačky.

Dovidenia v roku 2012 !!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Lubinterista

10 dní bez? To nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... sakra nikdy by mě nenapadlo, že ti dám palec nahoru

Reagovat
Shevchenko

Sakra Lazio!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tak Reus dal dva nebo jak

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tady Vánoce, období klidu a lásky a obdarovávání a jeden krásný dárek můžeme rozbalit už nyní - je jím tabulka Serie A, konečně je dokonalá! Do budoucího roku vám kluci naši červenočerní přeji především povedený únor a začátek března, protože tam půjde o vše! FORZA MILAN!

Reagovat
DelPiero137

Kua! a kde je Pintu?To nie je mozne ze tu nie je.....kde si Pintu...?

Reagovat
Pipo123

Hrozný zápas, Chievo si zaslúžilo vyhrať, boli jasne lepší. Doma hráme otrasne, vôbec nevieme, dúfam že sa uzdravia hráči cez prestávku, chýba podla mna hlavne Matuzalem, Mauri a Brocchi, v tej zálohe fakt nemá kto hrať, taký Gonzalez je premierak, Cana je proste hráč ktorý bojuje ale v 90% prípadu to je k hovnu lebo niekoho zostrelí dolu, alebo napadá a potom sa otvorí priestor pre súperových hráčov. Hernanes posledné zápasy bez formy, to isté aj Ledesma. Obrana znova hrozná... celkovo 4. miesto je úspech a ten tým mal možno aj na viac, ale spokojenost

Reagovat
goodbay

AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hrac pricestoval z buducnosti

http://img535.imageshack.us/img535/6690/47026283.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii pořád jenom remízy 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

hold kluby v italii jsou velice dobre a neni to jednoduche jako jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trošku zklamání , protože se mě Udinese nezdálo Bůh ví jak dobré . První poločas se mě zdál lepší , ale měli jsme tam místa jako by nám stačil bod , navíc to že hrál Indián na křídle svědčí o tom že to chtěl hrát na jistotu . I to šetřené času ke konci a střídání o něčem svědčí . Nic méně jsme pořád dobří jenom nám chybí štěstí . Řeknu to tak před sezónou jsem měl pochybnosti že uhrajeme LM , do toho je sice daleko , ale mám lepší pocit . Opravdu bych nevěřil jakou změnu dokáže udělat trenér , hlavně po tom kdy se u nás vystřídalo tolik trenéru a změna žádná . Doufám že Juventus po přestávce zlomí své jarní prokletí a do té LM se dostane .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včera jsem viděl v grafice že Inter hraje Ranieriho klasiku 4-4-2 . Jak dlouho to hrajete ?

Reagovat
Jajinek

Fantu (minulé kolo, kolo s dohrávkou a 1.kolo) dopočítám přes vánoce.

Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

to flakas

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Řím. Jen tak dál

Reagovat
SaianSupaCrew

Včera skvělý výkon, podpořený skvělými individuálními výkony.. Na druhou stranu, takhle impotentní a tragickou Bolognu jsem neviděl fakt dlouho, jediný kdo se o něco pokoušel byl Diamanti, ale byl na to sám..

Každopádně AS zápas od zápasu sem lepší, jsem zvědavý kam to povede

Reagovat
Maritazzi

Je to tak, jsem nadšenej z toho, jak si k sobě sedá ten útok. V zimě to přesto chce posilu do zálohy a na kraje obrany, Taddei sice včera dopředu dobrý, ale všichni víme jak hráli proti Neapoli.

Reagovat
Mr.Jindros

Následujících osm kol kromě Udine doma je ten los relativně jednoduší (čti bez zápasu s někým ze špičky), bude potřeba vytěžit maximum.

Reagovat
j_mrazik

Já myslel, že Inter už skoro sestupuje a on je 5.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

Už jsem to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dojemný moment hneď na začiatok rána. Vidieť Zanettiho spolu s Nagatomom oslavovať gólovú prihrávku, tak človek vidí, čo je to hrať za Inter a prežívať každý pád a vzostup

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz je pohlad na tabulku predsa krajsi FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto prvé kolo sa mi páčilo Zo štyroch týmov (AC, Juventus, Udinese, Lazio), ktoré sú momentálne, podotýkam a zdôrazňujem slovo MOMENTÁLNE, zaváhali a stratili body až 3 týmy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, existují mnohem důležitější věci hráčů a zpěváků,

ale řekni mi, co je lepšího

než nekonečně trpět až k vítězství

a pak… neotravuj mě!

pro mne……JE JENOM INTER

Mně, který jsem do něj zamilovaný,

Nechoďte mi vyprávět, co INTER musí dělat…

protože pro nás nic není normální,

ani prohra ani vítězství,

vždyť je to stále stejný příběh,

hodinu a půl bez dechu

protože……JE JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

Ne, nemůžeš vyměnit prapor,

Je to černomodrý dres bývalých šampionů…

a pak je stejný i těch současných,

já od nich chci hrdost mužstva z Milána

protože…. Je jenom INTER

A vrací se mi v mozku advokát Prisco,

on říkával "Seria A je v našem DNA,

nekradu ligu (**)

a v druhé lize jsem nikdy nebyl" (***)

JE JENOM INTER, pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

(*) Právník Giuseppe "Peppino" Prisco (10.12.1921 - 12.12.2001) byl víceprezidentem Interu 38 let, od roku 1963, když ještě byl prezidentem Angelo Moratti.

(**) Juventus a AC Milan

(***) AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

liking your own status is like giving yourself a high five.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To som sa len zabudol prelogovať na Bennesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Di Vaio: "Roma are the best team in the form of the championship"

Reagovat
smazaný uživatel

formu chytli dobrou, ale jestli nejlepší nevím, navíc spíš než chválení soupeře by se v Bologni měli zamyslet nad včerejším výkonem.

Reagovat
FuckT

omg tomuto svetu drbe, jaka forma ? sak proti nam ste hrali horsie ako Novara, len sme mali extremnu smolu, neuznany gol a tie vase 2 goly boli fakt joke, jeden po chybe brankara a druhy strela jak od mojej babky a odrazi sa k tycke od nasich obrancov ... to akoze teraz znamena, ze ste v najlepsej forme ? :D

Reagovat
olis

as rim asi najvetsi luckery v seri A nech chodia po kanaloch , forza napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vůl

Reagovat
FuckT

tak snaha sa im neda odopriet, a tym, ze mali stastie ich tiez nemozeme obvinovat, ale ked zacnu pisat, ze maju super formu kvoli takym vyhram, tak to je trochu moc, teda aspon ta proti nam bola az moc moc stastna

Reagovat
Alberto Aquilani

100.PER ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Luigi DelNeri, bývalý trenér Juventusu by podle nejnovějších informací mohl nahradit Malesaniho v pozici trenéra Janova, který včera utrpěl vysokou porážku od Neapole.

Další zpráva: Podle dnešního vydání Daily Mail, chce Chelsea na hostování, v Juventusu nechtěného, Miloše Krasiče. No Marotta ho chce pouze prodat a pod 12 milionů nepůjde. Vyinkasované peníze by se mohli použít na koupi Oezila, o kterého prý Conte hodně stojí.

no zajímavé, jen co skončilo první a zároveň poslední kolo, naplno začala zimní okurková sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho?

Reagovat
homeles8

(jinak jestli myslí Özila z Realu Madrid, tak toho nechci, to je pro mě takovej Diego 2 )

Reagovat
smazaný uživatel

promin, Ozila, nevím proč pořád píšu Oezil

Reagovat
terry

To si snad Preziosi na triko nevezme.

Reagovat
lnterista

a co Gasperini?

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by ten Liugi nebyl špatná volba, i když samozřejmě chápu, že je to blbý, když vedl konkurenční Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšího volného trenéra k mání by asi jen těžko sehnali.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě snad Gaspa, ale to by byl šaškec jak v Palermu, kdyby ho vzal zpátky

Reagovat
stuff

a ved Gasp nebol vyhodeny, on len dal prednost interu, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Janov co vyhodil kvůli špatným výsledkům, pokud si dobře pamatuju, pak ho jako volnýho trenéra vzal Inter

Reagovat
stuff

ano, wiki Ti dala za pravdu... ja som ho bral ako jeden zo svetlych prikladov toho, ze aj v Taliansku moze dlho vydrzat trener a tvorit nejaky koncept(velmi slusny). Snad to bude pripad Conteho. Momentalne tak vyzera viacero trenerov- Mazzari, Guidolin a Reja podla mna odvadzaju skvelu pracu a maju na to byt na svojich miestach dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se mluví o De Caniovi, taky zkušený trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Další OT: Podle portálu 4-4-2.com Marotta dohodl příchod Alexe z Chelsea, zatím není jasné, jestli přestup nebo hostovačka s opcí, ale prý je vše domluvené už na leden

Reagovat
Il Architetto

Özil bude stát takovejch 30mega. Alexa celkem beru, i když jsem chtěl mladšího perspektivního Hummelse.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě Hummelse v zimě nepustí a s tím tak trošku Conte s Marottou počítají, stejně i kdyby přišel teď Mats, v létě by jeden stoper musel ještě dorazit, takže podle mě Matse (pokud vůbec) plánují na léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonnuci vůbec nehrál špartně,na to jak ho každý kritizuje,trošku je mi ho líto.

Reagovat
stuff

Reagovat
lnterista

OT: eurosport

Reagovat
Yanek

Malesani skončil, na jeho místo Marino.

Reagovat
goodbay

Nemáte někdo link na celej zápas Lazio - Chievo?

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 taky zapas sa ti chce pozerat???

Reagovat
goodbay

no, stahuju si jejich zápasy, ale ten včerejší nemůžu najít, tak spíš proto

Reagovat
goodbay

jinak podle sestřihu to uplně nezajímavý zápas nebyl, jen chyběly goly no.

Reagovat
smazaný uživatel

A inokedy ich zápasy z ktorej stránky sťahuješ? Ďakujem.

Reagovat
goodbay

czshare, hellshare, hellspy, uloz.to, rojadirecta

Reagovat
smazaný uživatel

To je čo sa ale týka ponuky zápasov na jednotlivých stránkach celkom dosť biedne. To už v tomto prípade by som skôr odporučil http://www.matchhighlight.com/ . Kde napr na tvojich nájdem Inter vs Lecce ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, super, ďakujem pekne

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán posílí v lednu o Carlose Tevéze, Juventus nezaostal a přivede Borriella, to mě poser, v tom Juventusu fakt fetujou

Reagovat
Dejwa

zdroj?

Reagovat
homeles8

Reagovat
Mr.Jindros

K čemu Borriello? To srovnání s Tevezem radši nekomentuju.

Reagovat
10

to dává smysl jen v případě, že už prodali Iaquintu, Amauriho a Toniho...

Reagovat
smazaný uživatel

proč? stejně se ti 3 nedostali ani na lavičku, to si půjčujeme hráče na tribunu, aby měl kdo sedět na Amauriho VIP místě?! Nehledě na to, že pokud přijde Marco, tak už moc šancí Fabio nedostane, a to už vůbec nemluvím o Alexovi..

Reagovat
10

Marco je jinej typ hráče než Alex a Fabio, pro ně to konkurence nebude. Pokud příjde, tak se bude prát o místo spíš s Matrim. Mirko, Alex, Fabio + Matri, Borriello.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl si, že tonda upustil od 4-4-2 a hraje jen na jednoho útočníka + kraje a ti jsou Mirko, Pepek, Giac a Chelo, pochybuju, že by se přes tuhle konkurenci dokázal prosadit jak Fabio tak Alex, vzhledem k tomu, že to nejsou jejich posty. Kvajára prostě bude využívanej jako hrot, tak to už máš 3-Matri, Kvajára a Marco a to nepočítám Vincka, Amaurikopku a Toniho. A Alex to bude mít prostě těžký

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj, tuttosport a tuttojuve, hostovačka za 1 milion + opce na 8 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem měl Marca vždy radši než Matriho.

Reagovat
10

já dřív taky, poslední dobou u mě ale docela klesnul...příjde mi, že začal dost machrovat a sere na to, viz. ty aféry s Ranierim

Reagovat
10

"viz" bez tečky, nechci přivolat Herbage

Reagovat
M11

ja mam Marca moc rad.. ale jak pise 10.. dava to smysl jen v pripade odchodu vsech trech

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je odchod těch tří jen otázkou času a stále si myslím, že Borriello je po Tottim nejlepší útočník AS, jen mu nevěřej. Pro Juventus to může být ten půlrok kvalitní posila, Matri nevypadá, že by byl schopný rozhodovat zápasy. A koneckonců když se Marco chytne, tak se vykoupí za celkem levno a bude pro další ročníky vítanou posilou za celkem levný peníz. Po odchodě Alexe, Toniho, Amauriho a možná Iaquinty by přišel vhod, navíc při zraněních a pohárech....

Já bych ho asi bral.

Reagovat
Il Architetto

Přesně tak, řekl bych, že myslí do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

no a pak přijde AC Milán a k Robihnovi, Patovi, Ibrovi, Cassanovi a Pippovi koupí ještě Tevéze, celkem rozdíl v té útočné kvalitě ne? To je důvod, proč má AC takový náskok v boji o Scudetto nejen před Juventusem ale o ostatníma

Reagovat
Pipo123

AC sú ale v tomto krok popredu pred zvyškom súťaže. Aj tak scudetto vyhraje AC tak nie je čo riešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

..." To je důvod, proč má AC takový náskok v boji o Scudetto NEJEN před Juventusem ale o I OSTATNÍMA"

Reagovat
lnterista

to je same jak u nas u Interu taky chceme vsechno hned...ale nemyslim si ze tento pristup je dobrej...AC se taky x let hledalo kadr pomalu starnul a zadnej poradnej prestup atd... myslim si ze Juve jde bohuzel dobrou cestou letos AC hodne potrapite a mozna titul udelate kdo vi tak nerealne to zas nevidim a kdyz to letos nevyjde tak pristi rok budete uricte jeden z nejvetsich favoritu na scudetto. Boriello se bude hodit jasne asi na zaklad Juve to je malo ale pro zkvalitneni a rozsireni kadru skvela posila

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci všechno hned, ale zase na druhou stranu AC to udělalo během dvou sezón, a to určitě není nic nereálného. Taky si myslím, že jdeme správnou cestou, a i když se mi ty posili zprvu nelíbí (Mirko, Giac, Lichťák) tak musím uznat, že Conte ví. Takže to strach nemám. Spíš mě přijde Borriello zbytečný, minimálně do léta, máme dost útočníků, a ta naše impotence v útoku je někde v hlavě každého hráče, Matri sázel loni branku za brankou, teď na gol potřebuje 20 šancí, a nejsem si jist jestli je Marco tím bombérem, který ty šance bude proměňovat. Neovlivním to a rozhodně do toho nevidím jak Conte, Marotta, Paratici, takže to nechám na nich, ale za mě říkám ne, nelíbí se mi ten přestup, jak jsem psal výše, už kvůli Alexovi a Fabiovi. O tom Scudettu se radši vyjadřovat nebudu, každý ví jaký jsme měli v posedních dvou sezónách jaro, takže počkáme a uvidíme, já osobně se spokojím se třetím flekem, letos

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, není tomu tak dávno, kdy na Gallianiho nadávali samotní milanisti. Už to vypadalo, že nemá týmu, co dát a nakonec takové majstrštyky v posledních 2 letech. Hlavně přivést Ibru byla polovina úspěchu.

Reagovat
lnterista

jj presne tak

Reagovat
10

skoro bych řekl, že víc než polovina

Reagovat
lnterista

nechtel jsem provokovat

Reagovat
smazaný uživatel

asi jono, rovnice Ibra=titul

Reagovat
M11

ja ho beru

Reagovat
smazaný uživatel

Mě byl vždycky teda sympatičtější Sandro, o to víc, když je teď juventino, ale to je věc názoru spíš jde o to, že přivedeme typologicky stejnýho hráče, jako máme další 4 na jeden post, to je dost na hlavu, proč teda prodávat Iaquintu, když chceme nějakýho dalšího útočníka, třeba by mu to tam padalo. Navíc mi Marco nepřijde jako nějakej superbombér, kterej dá ze dvou šancí jeden gol.

Reagovat
Il Architetto

Antonio ho chce, protože naši útočníci neproměňujou co mají. Navíc jde na hostovačku za pakatel...

Reagovat
DelPiero137

Nemal nejake blbe keci voci Juve lete ked sme o neho mali udajne zaujem?

Reagovat
10

měl...říkal, že dal přednost AS, protože chce vyhrávat

Reagovat
DelPiero137

Bude to moc detinske ako za to teraz nebudem chciet u nas?

Na druhu sranu ak odidu Amauri, Cenzo a Toni, dokopy by nas stal 9M, mal primereny plat (tusim ze aj v tom bol zakopany pes ze chcel vela zarabat) tak preco nie.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nás už jednou odmítl, a přišel místo něj Fabio za Del Neriho

Reagovat
goodbay

jinak podle sestřihu to uplně nezajímavý zápas nebyl, jen chyběly goly no.

Reagovat
Pipo123

OT: Mauri po posledných vyšetreniach bude chýbať až do apríla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele