1. kolo
20.12.2011 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Milán 0:2

Cagliari sice odehrálo s Milánem vyrovnanou bitvu, jenomže dvakrát inkasovalo a nedalo žádný gól. Favorita poslal velmi brzy do vedení Nocerino a po hodině hry zvyšoval na konečných 0:2 Ibrahimovič.

Zápas začal pro milánského giganta tím nejlepším způsobem a sice vstřelenou brankou. Nádhernou kolmici využil sprintem Robinho, rychlostně se zbavil obránce a před prázdnou branku naservíroval Nocerinovi - 0:1 pro AC Milán. Cagliari se po rychlé brance nezhroutilo, ba naopak velice nebezpečně vystrkovalo růžky. Pohotovou ránu Ekdala vyrazil neméně pohotovým zákrokem navrátilec do sestavy, uzdravený brankář Abbiati. Střelecké štěstí zkoušel i Nainggolan, ale ten narozdíl od Ekdala vůbec netrefil branku. Cagliari hrálo s Milánem velmi vyrovnanou partii, hosté přečkali i další šanci v podobě nepřesné Larriveyovo hlavičky! Nutno také říci, že hru hráčům znepříjemňoval déšť, který v průběhu zápasu nepříjemně zkrápěl trávník.

Milán veděl, že jednobrankový náskok nic neznaméná a v úvodu druhého dějství se snažil vstřelit uklidňující druhý gól. Aquilani se krásně individuálně dostal do šance, ale brankář Agazzi jeho pokus vyrazil. Cagliari se nadále drželo, zlom přišel až po hodině hry. První kombinaci Robinha s Ibrahimovičem ještě domácí přežili, neboť Brazilec z úhlu hodně přestřelil, ale při druhé už inkasovali.

Robinho hlavičkou přihrál do vápna rozběhnutému Ibrahimovičovi a švédský útočník přezdívaný Ibrakadabra neomylně zakončil - 0:2 pro AC Milán. Druhá branka vnesla do řad Rossoneri velké uklidnění, Cagliari sice mělo jakési pološance, ale Milán ho do ničeho většího nepustil. Čtyřminutový nastavený čas už byl pouze o tom neinkasovat, respektive vstřelit korigující gól. AC Milán v těžkém zápase uspěl a opět se ujal vedení v soutěži, na tahu je nyní Juventus.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No konečně, AC jedem vykrást Stadio Sant'Elia... rozebereme jee ! 0:4 ! Forza ACCC

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje sa stavka

Reagovat
smazaný uživatel

0-2 Ibra,Robson

Reagovat
-Pato-

1:3 Forza MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 boateng .FORZA GRANDE MILAN.....

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Gullit, van Basten, Rijkaard

Reagovat
smazaný uživatel

tazko, Gullit je zraneny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele