Serie A - preview 8. kola

18.10.2013, 09:01, aktualizováno 20.10.2013, 09:54
Previews
Nedělní program otevřou Atalanta s Laziem, šlágr dne se ale hraje ve Florencii, kam zajíždí mistrovský Juventus. Poslední Sasuolo hostí předposlední Bolognu, Sampdoria zajíždí do Livorna, Hellas se utká s Parmou, Janov hostí Chievo a ve večerním utkání se Inter představí na půdě turínského FC...
Atalanta Bergamo - SS Lazio  (neděle 12:30)
Atalantě se proti Laziu dlouhodobě nedaří, což by nyní ráda změnila. Její výhodou je domácí prostředí, jinak ale favorita budeme hledat těžko - oba celky dělí jen dva body. Lazio musí své síly rozprostřít také do bojů v Evropské lize, Atalanta trpí výkyvy formy.

Hlavní starostí obou pánů trenérů bude nejspíš najít konzistenci, díky které by se výkony jejich svěřenců ustálily. Právě to činí v současné době problémy nejen Atalantě, ale také trochu překvapivě Římanům. Současná sedmá příčka rozhodně není uspokojivá, přes veškeré zdravotní lapálie je Lazio Řím jedním z favoritů na boj o evropské poháry. Výhru ale střídá porážka, v posledních dvou kolech se laziale také nemohli radovat ze tří bodů. Nováčkovi ze Sassuola se výkon v zápase proti favoritovi nesmírně povedl, houževnatá obrana za svá záda pustila jen dva pokusy. Konečnou remízu zachránil z přímého volného kopu střelec Antonio Floro Flores. Remíza se urodila také v nepříjemných podmínkách Turecka, na jehož půdě Lazio dlouho hledalo klíč k obraně Trabzonsporu. Ten našel až střídající útočník Sergio Floccari, jehož dva zásahy ze samého konce utkání přinesly Petkovićovi alespoň nějakou radost.

V Serii A se ale Biancocelesti nadále poměrně trápí, což nevylepšilo ani poslední klání proti zraněním decimované Fiorentině. Fialky bez několika klíčových hráčů dorazily do Říma, aby se utkaly s podobně "okleštěnou" jedenáctkou domácích, po devadesáti minutách se oba týmy rozloučily bez branek. Prezident Claudio Lotito neviní své hráče ani trenéra, vadí mu ale nepřízeň osudu.

"Náš tým je decimován zraněními, které nám brání v postupu. Doufám, že se všichni naši klíčoví hráči brzy vrátí a jejich forma se odrazí na výsledcích týmu," věří Lotito. Je pravda, že například kanonýr Miroslav Klose je dlouhodobě zraněn, takže jeho místo většinou zaujímá ještě nezkušený mladík Brayan Perea. Na druhou stranu, právě proti Atalantě by měl být německý reprezentant schopen naskočit alespoň do rozběhnutého utkání. Kromě něj ale stále nemůže nastoupit ještě šest hráčů!

Podobné počty sužují myšlenky trenéra Stefana Colantuona, který nemůže nasadit hned čtveřici hráčů. Ten ale přesto zůstává optimistou, když říká: "Lazio pro nás vždy bylo velmi těžkým soupeřem, oba zápasy v minulé sezoně jsme prohráli. Ale nyní chci tři body a věřím, že je můžeme získat," dodává sebevědomě. Z poslední branky v síti Lazia se ale Orobici radovali v roce 2010.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Stendardo, Lucchini, Del Grosso - Raimondi, Cigarini, Carmona, Bonaventura - Moralez - Denis
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Lulić - Onazi, Biglia, Hernanes - Candreva, Perea, Ederson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Bologna FC  (neděle 15:00)
Nejvyšší italská soutěž v tomto kole přivítá také souboj posledního s předposledním. Sassuolo i Bologna stále čekají na první vítězství. V případě nováčka ligy Sassuola to není příliš překvapivé, u Boloni je to přesně naopak. Trenér Pioli má však nadále důvěru.

Sassuolo po dvou nadějných remízách nezvládlo utkání s Parmou a po porážce 3:1 zůstalo přikováno na dně ligové tabulky. Herní projev Di Francescových svěřenců se sice zlepšil, ale především je potřeba sbírat body. Velkou šanci na první výhru bude mít Sassuolo v tomto utkání proti předposlední Boloni.

Katastrofální start do sezony prožívá Bologna. Pioliho svěřenci ještě nevyhráli, navíc v minulých dvou kolech inkasovali dohromady devět branek. Bologna si uřízla ostudu v Římě, s tamním AS prohrála 5:0 a debakl utržila i doma s Hellasem Verona (1:4). Kouč Pioli má však nadále důvěru, jenže na jak dlouho? Tým kolem Diamantiho má rozhodně větší potenciál než hrát o záchranu, takže předposlední místo je zcela určitě velkým propadákem.

Sassuolo bude postrádat Valeriho, Terranovu, Gomese, Masucciho a suspendovaného Magnanelliho. Ztráty počítá i Bologna, konkrétně budou chybět Cherubin, Stojanovič, Gimenez.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Bianco, Acerbi - Schelotto, Kurtič, Marrone, Laribi, Longhi - Floro Flores, Berardi
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Sorensen, Natali, Mantovani - Garics, Koné, Khrin, Laxalt, Čech - Diamanti - Cristaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Livorno - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Další ryzí bitvu o záchranu svedou fotbalisté Livorna a Sampdorie. Domácí jsou v tabulce čtrnáctí, Sampdoria dokonce až osmnáctá.

Livorno před reprezentační přestávkou utržilo debakl od Neapole 4:0, ale s osmi body se zatím vyhýbá sestupovým pozicím. Až do šestého kola se domácím vedlo dobře, výhra v Sassuolu a týden na to výhra doma s Catanií mají svojí cenu. Livorno navíc dokázalo bodovat v Janově (0:0) a doma s Cagliari (1:1).

Podstatě hůře jsou na tom hosté. Sampdoria nasbírala v dosavadních sedmi kolech jen tři body a společně se Sassuolem a Bolognou je jediným týmem, který ještě nevyhrál. Delio Rossi a jeho svěřenci jsou pod palbou kritiky a bodejť by ne. Sampdoria měla rozhodně větší ambice, než okupovat sestupovou osmnáctou pozici.

Domácí se budou muset obejít bez Botty, Belingheriho a potrestaného De Lucii. Na druhé straně zase budou scházet Berardi, Eramo, Salamon, Mustafi a Petanga.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Schiattarella, Luci, Duncan, Mbaye - Greco - Emeghara, Paulinho
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Gastaldello, Regini, Costa - De Silvestri, Krstičič, Obiang, Gavazzi - Sansone - Eder, Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - Parma FC  (neděle 15:00)
Oba nedělní soupeře od sebe na ligové scéně dělí dlouhých jedenáct let! V roce 2002, kdy se v rámci Serie A spolu tyto dva celky utkaly, vyhrál domácí Hellas, který má lepší výchozí pozici také nyní. Parmě patří až desáté místo, nováček ligy zatím pozitivně překvapuje.

Málokdo pravděpodobně v případě Hellasu čekal tak úspěšný start do sezony, minimálně fanoušci Chieva určitě ne. Přesto je to tak, po sedmi kolech je Hellas o celých jedenáct příček výše! A rozhodně se nejedná o náhodu - ambiciozní tým to dokázal čtyřmi výhrami. Už samotný vstup do nové sezony prokázal, jakým stylem plánuje Hellas udržet prvoligovou příslušnost. V utkání s favoritem z Milána sice díky brance Poliho prohrával, ale dva zásahy veterána Luky Toniho přisoudily první tři body právě mladému týmu. Na výborný výkon Hellas navázal zejména v posledních dvou zápasech, když si nejprve poradil s Livornem a následně zdemoloval domácí Bolognu.

Fabrizio Cacciatore, Juan Manuel Iturbe, Luca Toni a Jorginho obstarali cennou výhru, která Gli Scaligeri posunula na současnou pátou příčku. Nebývalý úspěch sice v současné chvíli mnoho neznamená, ale svěřenci trenéra Mandorliniho jasně ukazují, že první ligu jen tak opustit nehodlají. Většina fanoušků navíc na stadion Marc'Antonio Bentegodi přijde uctít památku nedávno zesnulého viceprezidenta. Jeden z hlavních strůjců novodobého vzestupu Hellasu, dvaašedesátiletý Giovanni Martinelli se již případného postupu mezi elitní evropské týmy nedočká.

O to větší motivaci budou domácí hráči mít. Proti Parmě by se jim navíc mohlo poštěstit, protože ani Ducali rozhodně nezáří štěstím. Výhru stíhá porážka a tento stav zavinil současné desáté místo. Parma má ale především s útočným duem Amauri - Cassano rozhodně na víc. Ducali může těšit alespoň fakt, že neprohráli již více než měsíc, kdy bylo nad jejich síly římské AS. Od té doby se rytmus opakuje, na remízu reagují svěřenci trenéra Roberta Donadoniho třemi body. Parma sbírá body především na domácí půdě, coby pozvaní soupeře již body spíše rozdávají. Z toho pramení jistá výhoda motivované Verony. Ta se bude muset obejít bez služeb Daniela Ragatzua a Vangelise Morase. Hosté pravděpodobně nastoupí bez Gabriela Paletty, Daniela Gallopy a Stefana Okaky, jejichž forma není ideální.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Gonzalez, Marques, Agostini - Romulo, Donati, Jorginho - Iturbe, Toni, Martinho
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Bajza - Cassani, Felipe, Lucarelli - Rosi, Marchionni, Gargano, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Opět tu máme souboj dvou týmů, jimž probíhající sezona nesedí. Janov i Chievo mají v kolonce výher stejné číslo, a to číslo ne úplně potěšující - jedna. Na svůj druhý tříbodový zápis stále čekají. Který z dvou konkurentů se dočká v osmém kole?

Pokud jste fanoušků janovských Grifů, v dosavadním průběhu sezony máte jedinou jistotu - svůj tým na domácí scéně vyhrát zkrátka neuvidíte. Bohužel - tradiční italský klub zatím nenaplňuje jakákoli očekávání a ani široká a dlouhotrvající přestavba kádru či změna na trenérském postu mu k postupu mezi nejlepší italské týmy nepomohla. Janov si zatím připsal jedinou výhru, když v městském derby porazil konkurenční Sampdorii. Ani výhra ale nezměnila daný stav a na jeho zlepšení tak musí všichni fanoušci přístavního města stále čekat.

Nezkušeného trenéra Fabia Liveraniho nahradil starý známý - Gian Piero Gasperini lavičku Janova ovládal v letech 2006 - 2010. Jeho týmu sice nyní patří až patnácté místo, ale zkušený trenér je se svými hráči spokojen. Na dotazy novinářů odpověděl jednoduše: "Máme tu všechno, co je potřeba, abychom mohli vyhrát. Místní atmosféra a podpora fanoušků vás prostě nutí odvádět svou práci výborně. Když se podíváte na tabulku, tak je asi jasné, že jsme měli mnoho problémů. Naším cílem teď chvíli nebude krásný herní projev, ale získávání bodů a boj. Já si ale myslím, že časem půjdou skloubit oba faktory," míní bývalý lodivod Interu Milán či Palerma.

Velkým problémem Janova je střílení branek. Nedostatek kvalitních zakončovatelů podtrhuje smutná statistika - pouhých šest vstřelených branek, jedenáct inkasovaných. I takový střelec jako Alberto Gilardino, má na svém kontě pouhý jeden ligový zásah. Ani Chievo ale nemůže být s průběhem sezony spokojeno. Gialloblu mají na svém kontě pouhé čtyři body, v posledních šesti zápasech pětkrát nezískali ani bod. V Janově se svěřencům trenéra Giuseppa Sannina obzvláště daří - v minulé sezoně se na stadionu Luigiho Ferrarise hattrickem blýskl Alberto Paloschi. Slabou produktivitu bude muset v zájmu tří bodů notně zlepšit každý ze soupeřů.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Manfredini - Vrsaljko, Biondini, Lodi, Antonelli - Santana, Gilardino, Stoian
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Claiton, Cesar, Dramè - Estigarribia, Radovanović, L.Rigoni, Hetemaj - Thereau, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus by případnou výhrou mohl Neapoli uzmout druhou příčku, což je dostatečná motivace. Na straně Staré dámy stojí také historie, protože už dlouhých patnáct let ve Florencii nepadla. Viola teď doufá, že i bez několika zraněných hráčů dokáže negativní sérii ukončit.

Ač se to nemusí na první pohled zdát, právě Fiorentina je jedním z největších rivalů Juventusu. Jejich společná historie je plná incidentů, poškozených citů a všeobecně nesnášenlivosti. V sezoně 1981/1982 rozhodla o majiteli Scudetta sporná penalta a neuznaný gól, z prvenství o vlásek se radovali Trapattoniho Bianconeri. Pokračujeme v krátkém historickém exkurzu, teď se zastavíme v Poháru UEFA. Stadion Artemia Franchiho nebyl dostačující, takže komise musela najít vhodnější "domácí" prostředí pro utkání se Starou dámou. Volba tehdy padla na Avellino, což podle tehdejších představitelů Fiorentiny zvýhodnilo právě soupeře. Ten vyhrál celkovým skóre 3:1. A aby toho nebylo málo, v ten samý den se z pohledu fanoušků zrodila snad největší zrada v dějinách Fiorentiny.

Byl totiž prodán slavný Roberto Baggio - za deset milionů eur (tehdejší světový rekord) přestoupil hádejte kam. Baggio se neodhodlal k penaltovému kopu proti Juventusu, navíc políbil dres toskánského klubu a vhodil jej mezi fanoušky. Tím si je navždy získal, stejně tak ale napsal další kapitolu dlouhých sporů mezi oběma týmy. Přesuňme se blíže do současnosti. V právě uplynulém přestupovém období se Fialkám podařilo ulovit dalšího skvělého útočníka, když do letadla směr Florencie nastupoval Dimitar Berbatov. Nadšení fanoušci jej přijeli přivítat na letiště, ale jejich radost pokazil opět Juventus. Ten se podle mnoha zdrojů zapojil do jednání o bulharského útočníka, který poté ukončil obě italské možnosti, a svou budoucnost spojil s Fulhamem. Napjaté atmosféře nijak nepomohlo ani vyjádření Violy, která nazvala Juventus "arogantním týmem".

Rivalita byla značně omezena pádem obou celků do druhé (v případě Violy až čtvrté) nejvyšší ligy. V novodobé historii se ale stín napětí vznáší kolem obou trenérů - turínského Antonia Conteho a florentského Vincenza Montelly. Historie ve Florencii vždy favorizovala Turín, Bianconeri zde neprohráli již patnáct let! Současná forma nijak nenapovídá faktu, že by se tento stav měl změnit - Fiorentina přišla na nějakou dobu o Maria Gómeze a Anteho Rebiće, mimo hru byl chvíli i Pepito Rossi. Zraněními decimovaný celek navíc musel rozložit své síly mezi ligovou scénu a boje evropské.

Charakter je ale právě věcí, která Fialkám nyní chybí. Kromě bojovného výkonu proti Dněpru ztratila Fiorentina vedení nad Interem, Parmou i Cagliari! Oproti tomu, Juventus dokázal dotáhnout nepříznivé skóre ve čtyřech utkáních. Po dobrém začátku zabrzdilo toskánský celek několik zranění, s nimiž musí trenér Montella kalkulovat. Pokud chce jeho tým dosáhnout evropských pohárů na delší časový úsek, než je jen jedna sezona, musí zapracovat na ustálené formě a potvrdit příslušnost k italské špičce. S tím si bude muset poradit bez Maria Gómeze. Ani Juventus ale není kompletní: Antonio Conte nemůže povolat Fabia Quagliarellu s Mirkem Vučinićem, startu by se naopak mohl dočkat Simone Padoin nebo Sebastian Giovinco. Přeruší konečně Fiorentina dlouhé období tříbodového půstu?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Rodriguez, Savić, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Ambrosini - Cuadrado, Borja Valero - Rossi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Tévez, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.30 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Inter před reprezentační pauzou poprvé padl a nyní bude chtít zpátky na vítěznou vlnu. Nečeká ho ale snadný úkol. Turínští jsou letos nevyzpytatelní, o čemž se přesvědčil třeba městský konkurent Interu AC.

Granatě patří po sedmi kolech jedenácté místo, s čímž může být trenér Ventura spokojen. Aby také ne, turínským se předvídal boj o záchranu. Důležité je, že Venturovi svěřenci pravidelně bodují. Naposledy si domácí připsali bod za remízu 2:2 v Janově s tamní Sampdorií.

Spokojenost panuje i v Interu, který loni prožil katastrofální sezonu. Léčba pod Walterem Mazzarrim zatím zabírá, i když se poslední kolo Nerazzurri vůbec nepovedlo. Inter doma nestačil na AS Řím, se kterým poměrně jasně prohrál 0:3. Vlci ale mají fazonu a zatím neztratili ani bod. Inter tak stále drží pohárové pozice, což je pro něho nanejvýš důležité.

Granata vyrukuje na Inter bez Larronda, Maksimoviče, Bashy, Kaddouriho, Rodriguéze a Bova. Mimo jsou rovněž suspendovaní Glik s Gilletem. Ztráty počítá i Mazzarri, zkušení Chivum, Zanetti, Milito, Alvarez a Campagnaro jsou všichni zranění.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - D'Ambrosio, Darmian, Moretti, Pasquale - Brighi, Vives, Farnerud - Cerci, Immobile, Barreto
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Rolando, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Taider, Nagatomo - Kovačič - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Calcio Catania  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer bude sice patřit dvěma týmům, pouze jeden z nich se ale bude moci cítit jako opravdu domácí. Cagliari se totiž konečně vrací na domácí stadion! Jak se mu povede obnovená premiéra? Zabránit radostnému znovuotevření se pokusí hosté z Catanie.

Oba týmy se pokusí o tři body, což by v obou případech bylo teprve druhé letošní vítězství. Cagliari se podařil vstup do sezony na výbornou, hned v úvodním kole porazilo Atalantu. Poté se od svěřenců trenéra Diega Lópeze pravděpodobně čekal útok na první desítku, ten se ale nekonal. Místo toho Isolani padli v Miláně, jediný bod brali také v následujících čtyřech kláních. Po dobrém výkonu s druhým milánským týmem a remíze 1:1 ale opět nestačili na Udinese. Zebry si na začátku měsíce nechaly všechny tři body na Stadio Friuli, dokonce nedovolily soupeři ani jednou skórovat.

Cagliari se na hřišti nedaří, takže by změna prostředí měla pomoci. A jako jediný tým v probíhajícím ročníku si to může dovolit. Z azylu v Trieste se po dlouhých osmnácti měsících vrací opravdu domů, na zrekonstruované Stadio Sant'Elia! Mnoho fanoušků a nemálo hráčů pravděpodobně již ani nedoufalo v to, co se v sobotu večer stane skutečností. Brány stadionu v Cagliari se opět otevřou také pro někoho jiného, než jsou stavební dělníci. Dlouhé spory a průtahy kolem rekonstrukce stadionu jsou podle majitele Massima Cellina na vině špatných výsledků, takže dle jeho logiky by nyní mělo Cagliari začít vyhrávat. A zápas s Catanií je ideální příležitostí.

Také Gli Elefanti sužuje neúrodné období, protože tři body získali jen jednou. Výsledek je odsuzuje na průběžnou šestnáctou příčku, což by časem mohla být komplikace. Trenér Rolando Maran má ale stále důvěru vedení, takže se rodák z Trenta o svou práci bát nemusí. Zatím. Na rozdíl od soupeře má forma jeho svěřenců vzestupnou tendenci. Po velice špatném startu do sezony (prohry s Fiorentinou, Interem Milán a Livornem) si Sloni rozdělili body s Parmou, v šestém kole dokonce zvládli o dvě branky porazit Chievo Verona. Ani poslední remíza s Janovem se nedá považovat za úplně katastrofický scénář.

Ten by naopak nastal v případě, že by Plašil a spol. nedokázali uhrát body v Cagliari a sestoupili by do spodní části tabulky. Což je dle statistik docela možné - v Cagliari nevyhrál sicilský celek od září roku 2006! Třikrát zde padl, ze stejného počtu zápasů si odnesl jen jeden bod. Diváci v domácím dresu Cagliari neuvidí trojici zraněných hráčů: Albin Ekdal, Vlada Avramov i Daniele Dessena se do zápasu nezapojí. Stejný osud čeká soupeřovu dvojici Nicolas Spolli - Gino Peruzzi.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Rossettini, Astori, Murru - Cabrera, Conti, Nainggolan - Cossu - Sau, Ibarbo
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Bellusci, Legrottaglie, Biraghi - Izco, Almiron, Plašil - Castro, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
AC Milán a jeho trenér Massimiliano Allegri slíbil po reprezentační přestávce jiný Milán - lepší. Rossoneri v úvodu sezony tápou, v minulém kole nezvládli šlágr na Juventusu a jejich ztráta na čelo je již enormní. AC Milán potřebuje zabrat, na San Siro ale nepřijede lehký soupeř.

Nedaří se a nedaří a kritika na Massimiliana Allegriho, popřípadě celé vedení AC, se stupňuje. Terčem nejsou jenom špatné výsledky v lize, ale především špatná přestupová politika. Vyčítán je odchod Boatenga a zejména předražený nákup Alessandra Matriho, který v žádném případě nenaplňuje očekávání. AC před reprezentační pauzou podlehlo Juventusu 2:3 a v tabulce se znovu propadlo. Allegri doufá, že právě reprezentační přestávka jeho mužstvu pomůže a zejména, že se dají do kupy hráči, kteří měli nejrůznější zdravotní obtíže. Zdárným příkladem je Brazilec Kaká.

AC se krom domácí soutěže musí koncentrovat také na Ligu mistrů. Milánští mají po dvou zápasech čtyři body, jenže nyní je čeká těžký dvojzápas s Barcelonou. Domácí dokázali minulý rok Katalánce porazit, i když na postup to v konečném součtu nestačilo.

Udine také neodstartovalo podle představ, nicméně trenér Guidolin dal po vyřazení z EL kádr rychle do "latě" a nyní se černobílým celkem daří. Udine v minulém kole porazilo Cagliari 2:0 a v tabulce je osmé. Tehdy hned o čtyři příčky před Milánem.

Hosté nemají s Milánem vůbec špatnou bilanci. V minulé sezoně dokonce Guidolinovi hoši zvítězili 2:1, ovšem stalo se tak na Stadio Friuli. Na San Siru pro změnu triumfoval stejným výsledkem Milán.

Dobrou zprávou pro Milán je návrat Brazilce Kaká, naopak špatnou absence Maria Balotelliho. Reprezentační útočník si už odpykal karetní trest, ale nyní si pro změnu přivodil lehčí zranění. Chybět budou i další útočníci Pazzini s El Shaarawym, mimo je i De Sciglio a dvojice karetních hříšníků Méxes s De Jongem. Udine je oproti Rossoneri kompletní, trenér Guidolin akorát nemůže počítat dlouhodobě s brankářem Brkičem, místo něho chytá Kelava.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Silvestre, Zapata, Constant - Poli, Montolivo, Muntari - Birsa - Matri, Robinho
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Kelava - Heurtaux, Danilo, Naldo, Gabriel Silva - Basta, Pinzi, Allan, Lazzari - Muriel - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (pátek 20:45)
Itálii čeká šlágr kola - již v páteční večer se o čelo utká domácí AS Řím s Neapolí. Oba týmy se mohou pochlubit ligovou neporazitelností, ztráta bodů je ale minimálně v jednom případě nevyhnutelná. Partenopei ztrácí na svého konkurenta dva body, takže se pokusí dobýt brány Olympijského stadionu.

Páteční souboj by mohl mnohé napovědět o budoucím králi Itálie, i když oba tábory vehementně protestují. Nedá se sice říci, že šlágr kola určí příštího držitele Scudetta, ale v každém případě zodpoví důležitou otázku: zůstane AS stoprocentní i po duelu s konkurentem, nebo se dočkáme nového lídra?

Začněme domácím týmem. Vlci se pokouší poslední dvě sezony vymazat ze své historie. Po slibně se tvářící verzi barcelonského projektu pod záštitou trenéra Luise Enriqueho měl fanoušky z Věčného města zavést do země zaslíbené Zdeněk Zeman. Jeho "Zemanlandia" se však stala spíše utopií. AS velmi často bavilo fanoušky na tribunách, ne vždy se ale jednalo o kompliment. Skvěle vyhlížející ofenzívu mnohem více bourala strašidelně otevřená obrana. Tu asi nejlépe charakterizoval italský odborník a korespondent stanice Sky Italia José Altafini, který poznamenal: "Obrana AS má více děr než švýcarský ementál."

Zpět do současnosti. Vedení AS vsadilo na instinkt svého sportovního ředitele a Walter Sabatini opět nezklamal. Rudi Garcia představoval až vedlejší postavu příběhu za jmény jako Walter Mazzarri, Massimiliano Allegri nebo Vincenzo Montella, poměrně neznámý kouč si ale během několika týdnů získal ochozy i vedení na svou stranu. Jeho ucelený pohled umě kombinující rychlé útoky s pečlivě vybudovanou obranou přispěl k famózní sérii sedmi výher ve stejném počtu zápasů. Co víc, skvěle vyvážený tým se opírá o mnohé individuality, mezi nimiž nechybí některé z posil: Mehdi Benatia, Gervinho, Maicon nebo Kevin Strootman dodávají punc Římanům jako jsou Alessandro Florenzi, Daniele De Rossi nebo fenomén Francesco Totti.

Pro posouzení kvalit římského AS stačí krátký pohled na statistiky - dvacet vstřelených branek, pouhý jeden inkasovaný gól. Poslední tři utkání se Vlkům povedla na výbornou, když udolali domácí Sampdorii, pět branek nadělili Bologně a možná až překvapivě snadno si odvezli tři body ze hřiště Interu Milán. První velký test se znovuzrozeným Mazzarriho týmem Giallorossi zvládli - druhý velký konkurent je čeká nyní...

A není divu, že mnozí fanoušci AS mají z jeho jména obavy - do Věčného města zavítá rozjetá Neapol. Také Partenopei prošli přes letním přestupové období mnoha změnami. Uveďme odchod střelce Edinsona Cavaniho, který dlouho plnil funkci hvězdy a spasitele týmu. Odešel také zmiňovaný taktik Mazzarri. Jméno trenéra Rafaela Beníteze možná nevzbuzovalo důvěru všech příznivců, ale také tento španělský stratég si začal budovat svoji pozici úspěchem. Od vedení bývalého celku Diega Maradony dostal skvělý poukaz na investování více než sta milionů eur, které využil ideálně.

Argentinskou tradici po Maradonovi a Lavezzim převzal v Realu nechtěný Gonzalo Higuain, obranu zpevnil Raul Albiol, křídelní prostory po přechodu na nový systém zaplnili zatím skvěle hrající José Callejón a Dries Mertens. Přidejme slovenskou hvězdu Marka Hamšíka, brankáře Pepeho Reinu nebo mladý talent Lorenza Insigneho a dostaneme skvěle fungující tým, který právem produkuje výtečný fotbal. Jediné zaváhání předvedli Benítezovi hráči s nováčkem ze Sassuola, který si vybojoval bod

Nevýhodou Neapole je zatím nedostatečně široký kádr, když vezmeme v úvahu její vysoké herní vytížení. To bylo trochu poznat i v utkání Ligy mistrů proti londýnskému Arsenalu. Domácí tým na Emirates Stadium díky brankám Özila a Girouda dominoval, přesto Partenopei nemusí skládat zbraně. Převážná většina času v utkání s Borussií Dortmund (2:1) ukazuje, že Neapol má ve svých rukách neobyčejný potenciál. Ten se pokusí zúročit proti domácím Vlkům. Speciální utkání čeká brankáře Morgana De Sanctise, který své nejzářivější okamžiky zažil právě pod Vesuvem. V létě ale musel udělat místo nově příchozímu Reinovi a zamířil právě do Říma. Na ten má spadeno také ve formě hrající Goran Pandev, dlouholetý hráč městského rivala.

Krátce se podívejme na sestavy. V dresu domácích nemůže nastoupit karetní hříšník Federico Balzaretti, jehož místo pravděpodobně zaujme Brazilec Dodó. Útok nepodpoří ani mladík Mattia Destro. V táboře protivníka kolují fámy o zranění Juana Camila Zúňigy. Jinak mají oba trenéři kompletní týmy, což slibuje velkou podívanou. Slovy neapolského prezidenta De Laurentiise, "svět nás bude pozorovat."
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Dodò - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Totti, Gervinho
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Mesto, Albiol, Britos, Armero - Inler, Behrami - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím770020:121
2.SSC Neapol761018:419
3.Juventus FC761014:619
4.Inter Milán742116:614
5.Hellas Verona741213:1013
6.ACF Fiorentina733113:812
7.SS Lazio732211:1011
8.Udinese Calcio73139:810
9.Turín FC723210:109
10.Parma FC723211:129
11.Atalanta Bergamo73049:109
12.AC Milán722313:138
13.AS Livorno72238:108
14.Cagliari Calcio71428:117
15.Janov CFC71246:115
16.Calcio Catania71245:115
17.Chievo Verona71155:134
18.UC Sampdoria70346:133
19.Bologna FC70348:203
20.US Sassuolo70255:212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (819)

Přidat komentář
Pinturicchio

! ! ! FORZA REMÍZA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

modlíš se ve Fiore za plichtu jo?

Reagovat
Pinturicchio

Jedem na výhru.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Largo koukám pořád věrný své tradici sázení proti AS

Reagovat
Largo

Zatím mi to vychází, tak snad....

Reagovat
Largo

Jestli AS vyhraje titul, měli by hráči děkovat mým tipům

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
scr

AS!!

Reagovat
olis

http://www.youtube.com/watch?v=CWN8zlbexpM

na dnesny zapas sa velmi tesim, dufam ze to bude pekna podivana, hlavne neprehrat, to by si AS mohlo vytvorit neprijemny naskok, verim vsak ze mame aj na vyhru

Forza Napoli!!!

Reagovat
Pedro10

dnešný zápas vela napovie , no verím vo výhru AS http://www.youtube.com/watch?v=KliUC5nAryc môj tip je 3:1 (Gervinho , Totti , Pjanic - callejon )

Reagovat
Largo

Hlavně doufám, že bude pořádnej stream, sop, něco....

Reagovat
olis

to bude urcite

Reagovat
mastakillah

Avanti Napoli !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Korupční liga

Reagovat
Pinturicchio

Proč sem takové věci píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo to je kok.. co sa na viac nezmoze

Reagovat
smazaný uživatel

ty zavři rypák nulo slovenská

Reagovat
FuckT

Korupcia je vsade, peniaze su nasim Bohom, pomaly ale isto sa blizime k tomu, ze v tej svetoznamej a najslavnesjej knihe sa slovo God nahradi slovom Money. Korupciu si mozes uzit vsade, nie len v tal. lige. Skus ist do USA, tam to kvitne krasne.

Reagovat
Largo

Reagovat
snuff24

http://www.inter.it/img/193021-800.jpg Pereira udělá všechno pro zlepšení výkonnosti

Reagovat
Pinturicchio

Se inspiroval u hráčů Juve, ne?

Reagovat
10

Alan Pereira

Reagovat
FuckT

Dnes sa velmi tesim na zapas, avsak bojim sa rychlych golov od AS, pretoze nasa obrana je schopna pustit aj 3 za prvych 5 minut zapasu, a ofenziva AS je tuto sezonu neuveritelna, dokonca lepsia ako ta nasa a to uz maju za sebou zopar tazkych zapasov, kde boli vcelku presvedcivy, az moc presvedcivy. Dnes budeme potrebovat podla mna stastie, kompaktny vykon a konecne aj dobry vykon od nasej obrany.

Reagovat
olis

neuveritelna ofenziva bola aj u BVB

Reagovat
FuckT

jj, a dost sa jej darilo aj napriek tomu, ze mali o jedneho hraca menej. Samozrejme, ja nehovorim, ze nemame na vyhru, ale cisto statisticky ma AS na vrch. Na ihrisku sa moze stat hocico, avsak bojim sa toho, ze trener AS na nas doma vybehne s poriadnou ofenzivou hned zo zaciatku, nasi obrancovia tam zacnu padat a behat ako stado splasenych krav a daju nam 2 goly... Jednoznacne by sme nemali zacat zapas s tym, ze pockame, co AS ukaze, ale nedovolit im, aby nas zatlacili hned zo zaciatku... Som zvedavy, ako sa k tomu postavia obaja trenery z taktickej stranky. Oba timy su vysoko efektivne v ofenzive a AS ma vyhodu v obrane + to, ze nehraju LM. Dnes to bude zaujimavy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám pěknou podívanou hlavně z naší strany. Nic jiného než 3 body neberu. Věřím, že je přejedem. FORZA ROMA!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Largo

Též....

Reagovat
spider_8

Ale bude to těžký, protože jestli Benitéz něco opravdu umí, tak je to právě připravit tým na tyhle vélké zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vždycky uměl, tak nějak se mi to vtlouká do hlavy pořád. Viz třeba březen 2009 MANU - LFC 1:4 a takový se ještě najdou. Je to jeho silná zbraň, která, doufám, zafunguje až na jaře a snad né proti nám.

Reagovat
Alberto Aquilani

Si vlastne teraz po vyše 3 rokoch znova uvedomujem, jak ja tieto zápasy ked hra Rím vysoko neznášam .....

Reagovat
Pinturicchio

Máš bobky nebo co?

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie, ale celý ten "boom" okolo toho .....

Reagovat
Pinturicchio

Po takovém úvodu se to dalo čekat, no

Reagovat
Largo

Já jsem teda osobně radši za tenhle boom, než za boom typu "Garcia navazuje na "úspěchy" Enriqueho a Zemana", popřípadě ještě "AS v krizi"....

Reagovat
smazaný uživatel

AS dnes vyhrá 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

na LB podle všech novin Torosidis

mam strach

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám pocit, že Tora si na hřišti nikdo nevšímá? Málokdo ho zapojí do hry. Je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsie jak Dodo, Toro je kvalitny bek, nemam obavy

Reagovat
smazaný uživatel

strach mam obecně, ne z Torosidise

Reagovat
Alberto Aquilani

pametam si ho na LB jeden zapas pod tým zahradkarom z Trigorie, a bol tam hrozny, nevie s lavou nohou prihrat na meter

Reagovat
Yanek

Allegri: "The match against Udinese is a lot more important than the one on Tuesday against Barça."

Síla...

Reagovat
smazaný uživatel

Dá dnes Florenzi gól?

Reagovat
M11

dnes to bude jizda z obou stran.. moc se tesim.. pojdme AS

Reagovat
Maritazzi

Ten strach o naší levou stranu je oprávněnej (preferoval bych Doda), tam hodně bude záležet, jak si to směrem do defenzivy odehraje Gervinho. Jinak je to zápas mezi vyrovnanými týmy, jsem rád, že se jich konečně po letech můžeme účasnit. Snad dáme první gól, pak věřím, že bychom toho využili jako s Interem.

Reagovat
FuckT

Hh, stale je to velka vec, ze mate aspon 3 hracov v obrane, s ktorych vykonmi mozete byt spokjni... My tam narozdiel od vas mame 3 od ktorych sa uplne realisticky da ocakavat obrovska chyba priamo pred nasou sestnastkou... Ale raz za cas to aj nasa obrana zvladne bez skolackych chyb, tak dufam, ze to bude dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Římě je,ale odporný stadión !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Ty jsi neskutečnej kokot, to už fakt nejde říct jinak, ať ti je třeba padesát.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Že ten stadión na fotbal je . Proto kokot? Ty vůbec nevíš co píšeš? Aha...chápu v tuhle dobu si přišel z hospody a plácáš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jsem zapomněl na to jak byl Dinho ještě u nás, a když se dobře vyspal tak si to dával parádně http://www.youtube.com/watch?v=iizmgrrE1C0#t=336

Reagovat
FuckT

Dostalo ma to na vlnu videi, pozrel som si Ronalda za cias Interu a RM, Zidanea, to boli casy... :) Vyvolalo to vo mne pocity nostalgie, kde su tie casy ked bol hrac 3 krat faulovany, nepadol a este dal aj potom gol.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Dodo

Reagovat
Largo

LE FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA: De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho.

A disp: Lobont, Skorupski, Burdisso, Romagnoli, Torosidis, Bradley, Marquinho, Taddei, Ricci, Ljajic, Borriello, Caprari.

All. Garcia.

NAPOLI: Reina; Maggio, Albiol, Britos, Mesto; Inler, Behrami; Callejon, Hamsik, Insigne; Pandev.

A disp.: Rafael, Colombo, Cannavaro, Fernandez, Armero, Dzemaili, Radosevic, Mertens, Higuain, Zapata.

All. Benitez.

Arbitro: Orsato di Schio. Assistenti: Tonolini e Padovan. IV uomo: Vuoto. Assistenti di porta: Tagliavento e Banti.

Reagovat
FuckT

V nasej zostave hned 2 prekvapenia, teda aspon pre mna. Aj ked, dvojica Maggio + Mesto ukazuje, ze Benitez si plne uvedomuje obrovsku silu AS. O tom, ze dnes nastupi Higuain som nepochyboval ani sekundu, ale ocividne som sa mylil. Snad Benitez vie, co robi.

Reagovat
olis

vraj znova nejake zdravotne problemy

Reagovat
FuckT

Co uz, ako pisu ostatni, Pandev je hrac svetovych kvalit a za svoje vykony za SSC za posledne roky si zasluzi respekt, verim mu.

Reagovat
mastakillah

Jsem rád, že hraje Goran. Přeci jen poslední zápasy hrál dobře a Gonzalo není rozhodně stoprocentně fit. Snad to Panděv potvrdí. Na druhou stranu mě mrzí ten Armero

Reagovat
FuckT

Tak podla mna Armero nema velmi daleko k tomu, aby dopadol ako Zuniga proti Arsenalu. On tiez dokaze solidne horiet na kraji obrany a Benitez ho tam proste nepostavi proti momentalne najlepsej ofenzive v SA. Ale tiez by som ho rad videl v akcii.

Reagovat
Largo

Na první pohled je zranění (?) Gonzala velkou smůlou a oslabením, ale Goran je skvělej hráč do vápna, navíc ta jeho minulost jako motivace....ASi budu rád i za remízu. Hlavně ale pořádnej stream a kvalitní fotbal!!!

Forza Roma!

Reagovat
FuckT

Presne tak, hlavne pekny zapas a dobry stream!

Reagovat
olis

Forza Napoli !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 {Totti - Higuain,Inler}

Reagovat
Slejdy

doma musime !

Reagovat
Alberto Aquilani

Nejaký slušný stream ?

Reagovat
Largo
Reagovat
Alberto Aquilani

dobre aj ja, ale máš niečo ?

Reagovat
Largo
Reagovat
smazaný uživatel

LUD RIMA ,RIMSKEJ RISE BRANY ARENY SA VAM OTVARAJU VITAJTE !

RIMSKE LEGIE POZOR ! DNES SA CHYSTA ARMADA Z JUHU NA SLONOCH DOBIT NASE VECNE MESTO ,BUDU DBIJAT NASE HRADBY KATAPULTMI,HORIACIMI SIPMI A ODPADKAMI V TASKACH.... BRANTE RIM A NENECHAJTE HO DOBIT !!!

ROMA ROMA ROMA ROMAAAAAAAAAA

GLADIATORI DNES VAS CAKA SUBOJ O VELKE VITAZSTVO .... HRAJTE AKO VLCIA SVORKA RIMSKYCH LEGII .... ROMA ROMA !!!!!!!!!! ..............F................O...................R...............Z..................A................. ******** ROMA ------------------------ ------------------ AS ---------------------- Gialorossi

Reagovat
smazaný uživatel

ja se bojim, ze to jednou nestihnes a prohrajeme ted sem klidnejsi

Reagovat
10

BUDU DBIJAT NASE HRADBY...ODPADKAMI V TASKACH....

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz prekonavas aj moje chystanie sa na Old Firm derby

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Dodo už hoří

Reagovat
panca

diego uz tam ma devky

Reagovat
10

je tam s dcerou

Reagovat
panca

a ta druha?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá? No due putani...

Reagovat
10

áha

Reagovat
Alberto Aquilani

aaach Gerv

Reagovat
smazaný uživatel

je Olimpico vypredane?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Alberto Aquilani

Prosím stream, a nie stránku na wizivig, plsss

Reagovat
10
Reagovat
Alberto Aquilani

už aj ty mi to robíš

Reagovat
10

co?

Reagovat
Alberto Aquilani

neznášam, ked sa pýtam na link, ked mi niekto pošle link na všetky streamy, sopcasty daneho zapasu ..... je snad jasne, že chcem nejaky konkretny co ide, ja poznam tieto stranky, nesledujem to prvy rok, chápeš, len je strašne vela streamov čo nejdu, nejde zvuk obraz atd. takze kliknut na ten spravny je niekedy celkom zaberák ....

Reagovat
10

tak jsem ti měl radši poslat sopcast, na kterej koukáme všichni, jenom tobě nejde?

Reagovat
Alberto Aquilani

presne

Reagovat
10

Pjanić 3 zápasy stop.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic

Reagovat
FuckT

Zda sa mi to, alebo si nevieme presne hodit ani out ? Zatial je to jasne v rukach AS.

Reagovat
mastakillah

Jasnej loket

Reagovat
10

Orsato to zatím moc nedává, teď jasnej loket na Callejona, předtím vymyšlená žlutá pro Panděva po simulaci Pjaniće...

Reagovat
Alberto Aquilani

Obidva tie pasy na Callejona za obranu boli offsidy

Reagovat
10

na Gervinha jeden taky

Reagovat
Alberto Aquilani

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

to není Orsatova chyba

Reagovat
olis

kurva spinava

Reagovat
Slejdy

zajed

Reagovat
smazaný uživatel

france snad to nebude vazne

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti dole, z toho nebude nič dobré .....

Reagovat
panca

ja vidim poprve rim a totti se zrani

Reagovat
Oxbow

Co se mu stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

stehenny sval

Reagovat
Oxbow

Achjo, snad to nebude nic vaznejsiho a dik!

Reagovat
smazaný uživatel

de rossiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

preco siel dole Totac?

Reagovat
Largo

Moc se mi nelíbí Florenzi, hodil bych tam třeba od 50. minuty Ljajiće... Jinak nám občas Neapol dává zabrat a už se tak moc do útoku nedostáváme....Skvělej De Rossi...

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Majn gott

Reagovat
FuckT

Nebolo to az tak zle zakoncene, skor by som povedal, ze De Sanctis dost dobry zakrok...

Reagovat
mastakillah

Měl to dat na zadní tyč. Hlavně se mi zdálo, že to byla dost slabá razance teda. Tohle se prostě musí proměňovat

Reagovat
olis

asi tak

Reagovat
FuckT

Samozrejme, ze to mal by gol, ale to zakoncenie nebolo az take otrasne. Podla mna by to vela brankarov pustilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev nikdy nebol rodeny zakoncovatel, jeho sila je inde Ale toto mal dat , no

Reagovat
Alberto Aquilani

v Klidku :D De Rossi s Morganom to mali pod kontrolou

Reagovat
panca

proc to daval levou

Reagovat
mastakillah

Panděv je levák:-)

Reagovat
panca

to je pravda

Reagovat
Arne

Dodó ven!

Reagovat
Largo

Torosidis a Ljajić IN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Miloš prihráva prsiami vo vápne, ked su okolo neho 3ja Napoletánci

Reagovat
M11

Marco uzasne sklepnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, ten Pandevov pohyb mi pripomina Emersona

Reagovat
olis

mne medvedika cistotneho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nemozes pamatat dedka Emersona, kedysi hraca AS Rim , dokonca sa na neho Pandev aj podoba

Reagovat
Pipo123

Dodo je horšia verzia Luliča

Reagovat
Alberto Aquilani

Ztial je najvacsia prdel vtom zápase počítať kolkáty hráč je už ošetrovaný, celkom zabavka oproti tomu futbalu

Reagovat
Alberto Aquilani

Dodova chvila prišla, ked tam došiel Marco, Dodo vie dobre centrovať tak snad to víde

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak kdyby teď Insigne spadl tak nevím

Reagovat
Pipo123

Asi by to pískal, škoda pre Neapol

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Hm s tím Britosem to je v pi*i

Reagovat
mastakillah

Náš nejlepší obránce out, jak to může asi tak dopadnout

Reagovat
stuff

insigne mohol ist pokojne k zemi

Reagovat
Mr.Jindros

AS optická převaha, ale dvě největší šance spálila Neapol.

Reagovat
FuckT

Kym nepadol totti, hrali sme ako stado splasenych krav, ale pravdu mas.

Reagovat
smazaný uživatel

Lemmy to trefí teď

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si kuzelnííííííííííík

Reagovat
M11

Pjanic to uklidi

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Largo

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Pipo123

Pjanič

Reagovat
smazaný uživatel

miralemmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
stuff

krasne kopnute

Reagovat
mastakillah

Gól do šatny by nebyl moc fajn

Reagovat
Milan.B

jak ze ne?

Reagovat
mastakillah

Mam zpomalenej streem. Jak se to odeslalo, hned mi to bylo jasny

Reagovat
Milan.B

trafil to no

Reagovat
smazaný uživatel

MIRAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
olis

uzasne hrac co mal byt vonku da gol, chode do...

Reagovat
Pipo123

Posral to váš kapitánko, bol minutu na ihrisku a hned to posere...

Reagovat
olis

to tiez, aj tak mal byt ten idiot vonku to na tom nic nemeni

Reagovat
Slejdy

toho idiota si odpust

Reagovat
FuckT

Mozno sa mylim, ale neostala kapitanska paska po prichode Paola na Hamiskovej ruke?

Reagovat
Alberto Aquilani

hráč ktorý príde na ihrisko ako striedajuci by podla pravidiel nemal vziať kapitánsku pásku.....

Reagovat
FuckT

Aha, to som nevedel, dik za info. Aj ked mi to pride ako neuveritelne primitivne pravidlo.

Reagovat
FuckT

Za simulovanie je zlta, aj ked ja by som za kazdy naznak simulacie daval cervenu + 10 zapasov distanc a k tomu sex s nejakou 200 kilovou cigankou co pred tescom predava merchandise vsehodruhu.

Reagovat
olis

a za ten utok ako by povedali juventini na kriminal na Callejona druha

Reagovat
FuckT

Ale takto to brat nemozes, to by taky Behrami napr. dohral iba nejakych 10 zapasov za sezonu! :D

Reagovat
Mr.Jindros

Vyrovnat.

Reagovat
stuff

Reagovat
FuckT

Cannavaro sa vyhraza odchodom cez agenta, potom pride na travnik, nie je tam ani 10 sekund a po jeho faule dostaneme gol. Dava nam poznat, o co prideme ak nahodou odide.

Reagovat
smazaný uživatel

gol rovno do satne skvele ,nadherne kopnute

Reagovat
M11

Cannavaro to jako slusne poresil

Reagovat
mastakillah

Ten Britos mě tak sere

Reagovat
FuckT

Jednoznacne nas najlepsi obranca a teraz je out, Cannavaro uz aj stihol potvrdit to, ze patri na lavicku, takze to bude velmi ale velmi zaujimave v buducich zapasoch. V prestupovom treba kupit nejakych 3 zaloznikov, 4 utocnikov a predat 1 obrancu, tak to bude idealne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, oničom zápas, máme prevahu, zbierame väčinu lôpt, máme opticku prehahu najma v strede ihriska, opat super Gerv, spravil standartku po ktorej to Miralemmy trafil paradne. Dodo je trochu na facku. Inak pred zápasom som si hovoril, že kazdy rieši, či bude miesto Balzaca hrať Dodo alebo Toro, ale mne stale behalo v hlave, ci by miesto Siseida nemal hrať Toro, ktorý posledne 2 zapasy hral super, a nie je až taky strašne moc individualny jak Maicon, Ok Doug je pán, ale namna hra až moc individuálne, a potom zybtočne stráca ..... Inak nas Nepaol 2 krát vykupala, nič cely poločas a bum 2 šance, pozor nato, chcelo by to ešte gol ....

Reagovat
Pipo123

Neapol si to posrala sama, mali lepšie šance, mohli dať gól do šatne, no nevyšlo. AS si to už ustráži

Reagovat
FuckT

Ban.

Reagovat
celeb

OMG Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v 1 polcase boli sance na oboch stranach a mohlo byt kludne 2-2 ....neapol to otvori ,to bude hrat na žervinov mlyn .

Reagovat
2miguel1

.

.

v najvyššom stupni futbalu je to krásne vidieť ako napr. neodpiskanie faulu na Maggia a nasledne neoperovanie na pozícii obrancu vedie ku šanci,tentoraz aj golovej ...vo svetovom futbale rozhoduju maličkosti, preto je to najkrajší šport na svete

Reagovat
smazaný uživatel

a Serie A je pro inteligentní fanoušky, kteří umí tohle vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Když to posoudím objektivně, tak na Cannavara si až tak stěžovat nemůžu. Ono přijít nerozhranej na hřiště a čelit Gervinhovým kliki hákům s nohama, když jde v rychlosti do brejku, to není žádný med. Můžeme jen spekulovat, jak by to dopadlo, kdyby hrál Britos. Zastavil rozvíjející se akci za cenu faulu. Kdyby ten gól nepadl, tak Cannavara tu snad ani nikdo nezmíní.

Reagovat
FuckT

Tak samozrejme, ale tu nejde iba o to. Cannavaro dokazal nahrat loptu utocnikovi ked je poslednym obrancom. Nejde iba o tuto situaciu, nech uz by dopadla akokolvek za ucasti ineho obrancu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Zas DDR, skvely zapas

Reagovat
10

Borriello by s tou 88 měl hrát spíš v Laziu

Reagovat
SqueeZy

To ti Pippo poděkuje Jako díte jsem měl tričko s touhle krásnou číslovkou. Bohužel jsem nevěděl v tý době co to znamená... Ale ostatní mi to rádi vysvětlili

Reagovat
10

takových bylo, Marco podle mě taky neví která bije

Reagovat
SqueeZy

Götze si taky nosí co chce. Asi primadóny

Reagovat
Melchior

Lindros musí mít noční můry z toho, že jeho číslo nosí takovej nekopa

Reagovat
10

dřevák Borriello nebo dřevorubec Lindros, to vyjde nastejno

Reagovat
Alberto Aquilani

Doprdele, čo to je, už aj Gerv

Reagovat
smazaný uživatel

privítal by som striedanie caprariho za florenziho

Reagovat
smazaný uživatel

on jedno stehno už měl špatný dřív, ted tam dostal koňara v rohu

Reagovat
smazaný uživatel

ljajic ides

Reagovat
FuckT

Ked sa Gervinho po tomto postavi a bude hrat ako keby nic, tak pouzijem vulgarizmus. Simuluje este viac ako Busquets a este aj cas bude zdrzovat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
FuckT

Co je na tom vtipne ?

Reagovat
Alberto Aquilani

tu mas toho simulanta, trotle, čo ide dole kvoli zraneniu

Reagovat
FuckT

??? Nechapem, co tu riesis, ale asi mas problemy s pochopenim pisaneho textu. Po prve, pouzil som slovicko KED, ktore jasne naznacovalo, ze Gervinho moze mat v skutocnosti problemy. V zapase uz 2 krat dost skaredo zasimuloval, raz sa pokusil vysimulovat si penaltu a predtym to bolo v poli. Takze simulovat simuluje, takisto ako u nas zopar hracov, aj ked dnes sa im nejak nechce. :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajic mal ist meisto Florenziho, ach jaj

Reagovat
Alberto Aquilani

Poojd predatore

Reagovat
Alberto Aquilani

Hrajte niečo

Reagovat
10

ten Mertens je horší než Callejon, nebo proč vůbec nehraje..?

Reagovat
FuckT

Callejon dava goly, Mertens toho zatial vela neukazal, ale v poslednom zapase uz boli nejake naznaky.

Reagovat
10

ty jeho góly dost zkreslujou, většinou to jen uklízí do prázdný brány, herně se mi vůbec nelíbí

Reagovat
SqueeZy

Merte když nastoupil místo Lorenza v LM tak vypadal hodně zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

privítal by som striedanie caprariho za florenziho

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajic je kreteeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Ljajić je prostě.... Ljajić

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Alberto Aquilani

Cannavaro man of the match

Reagovat
mastakillah

Grazie Paolo Grazie

Reagovat
frankiefcb

tohle se mi nelíbilo

Reagovat
smazaný uživatel

dal by som kopať borrielovi

Reagovat
olis

Reagovat
Slejdy

Goooool

Reagovat
blaugrana

Cannavarooooooooooo.

Reagovat
Alberto Aquilani

MMMMMIRALLLLLLEEEEMMMYYY

Reagovat
smazaný uživatel

nekompromisne PJANIC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

po 17 letech penalta proti Neapoli

Reagovat
mastakillah

nepřeháněj. Je to dost trapný

Reagovat
mastakillah

Jak je to starej článek prosím tě se podívej

Reagovat
10

jinak jsem schválně napsal před 17-ti lety, aby to bylo pochopeno jako ironie...měl jsem asi napsat před 150ti lety

Reagovat
mastakillah

moc se ti to nepovedlo. škoda

Reagovat
FuckT

Tak musis to pochopit, fans Juve tu dost casto nadavaju na Neapol a momentalne prehravame 2:0 s AS, je 70 minuta a mame vyluceneho hraca, zranil sa nam jeden z najdolezitejsich hracov a este k tomu ani Cannavaro nebude moct v lige hrat dalsi zapas. Naozaj chces, aby sme tu teraz detekovali ironiu? Keby som si nepzorel jeden zo sketchov od Monty Python tak by som tu asi rozkopal monitor, PC skrinu a dokoncil by som to s klavesnicou.

Reagovat
olis

takze my sme naposledy hrali proti AC pred 17 rokmy na com frcis ?

Reagovat
smazaný uživatel

mi mi mi miralem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už si Cannavaro u mě neobhájí Penalta jasná...Miralem to zabil....

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by vystriedať Florenziho a dať hrať Caprariho

Reagovat
FuckT

Fans Neapola tu na fore, uvedomujeme si spolu ze absencia Britosa na dlhsie obdobie pre nas pravdepodobne znamena 3 miesto v CHL? Ked si to Cannavaro bude takto sebavedomo davat aj nadalej, tak sme v piciiiiiiii.

Reagovat
mastakillah

Třetí? Aby jsme nebyli poslední nakonec.Teď nás čeká Marseille a to nebude nic lehkýho. Absence Britose je pro nás nejcitelnější ztrata jaká mohla přijít

Reagovat
FuckT

Snazil som sa byt optimistom, kedze ma tu pokazde obvinite z pesimizmu a negativizmu.

Reagovat
olis

Cannavaro si uz podla mna nezahra

Reagovat
FuckT

Preco? Tento zapas znicil ako sa da a nie je to pre nas ziadna novinka, ale stale je to asi lepsi choice ako Fernandez, ci nie?

Reagovat
olis

ani nahodou

Reagovat
10

penalta neexistující

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavara je mi líto no

Reagovat
FuckT

Asi tak, ten jeho vykon bol az tak zly, ze uz sa na nho ani nedokazem hnevat.

Reagovat
mastakillah

Není důvod, bohužel jen dneska potvrdil to, proč nehrává v základu. Forma je pryč a bohužel pro něj je až třetím stoperem na dvě pozice. V téhle situaci možná už aji čtvrtým

Reagovat
FuckT

Myslis, ze narazal na jeho momentalnu poziciu v time? Ja som to pochopil tak, ze mu je ho luto pre to, ako mu nevysiel vstup do tohto zapasu.

Reagovat
mastakillah

Však jo. Tak sjem to i bral. A tím výkonec jen potvrdil svoji pozici v týmu. Bohužel

Reagovat
mastakillah

*jsem

Reagovat
FuckT

Tak to mas pravdu, bude to pre mna ako fanusika Neapolu tazke predychat jeho odchod, ale on sam si musi uvedomit, ze takto to proste nejde. Ked chceme vyhravat, tak na stoperskej dvojici potrebujeme istotu a tu nam on nedokaze poskytnut ani nahodou.

Reagovat
mastakillah

No právě a smutný je, že jedinej kdo dodával jistotu byl Britos a ten je teď out buhví na jak dlouho

Reagovat
FuckT

Tak tak. Drzal sa za rameno, uvidime, co s tym ma. Kazdopadne treba dufat, ze Cannavaro poda ovela lepsi vykon v LM.

Reagovat
celeb

Mimoriadne nepodarene vystupenie od Cannavara. Arrivederci Napoli!

Reagovat
Alberto Aquilani

Načo Marquinho ?

Reagovat
Largo

Přesně.....Tohle mi připadá jako jediná vada na Garciovi....nezkouší nový hráče, počítá jen s těma, který dobře zná

Reagovat
stas87

cannavaro prisiel v 45 a v 45+2 si nechal dat zltu?za co?

Reagovat
FuckT

Faul na Pjanica. Co uz no, dnes to zahral az tak zle, ze normalne rozmyslam, ci to nespravil naschval ako protest proti jeho lavickareniu. Aj ked, zrovna toto mu asi k navratu do zakladnej 11 nepomoze.

Reagovat
FuckT

Teda, faul na niekoho, ale Pjanic to asi nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho

Reagovat
FuckT

Reagovat
Alberto Aquilani

Diego už odchadza ....

Reagovat
smazaný uživatel

U Maradony něco našli

Reagovat
FuckT

Reagovat
10

Příští kolo v Udine může Roma vyrovnat rekord Capa s Juve ze sezony 2005/06 (9 vítězství v řadě od začátku sezony)...kdo by to před sezonou řekl

Reagovat
SqueeZy

Neskutečný... Respekt tohle zvládnout po Zemanovi

Reagovat
10

Zeman to přece Garciovi připravil se divím, že tady ještě nebyl o Zdendovi článek, kde tohle říká...

Reagovat
SqueeZy

Ten se vyjádří proti Juve a Muťákovi a dodá jak Garcia čerpá z jeho práce, to se neboj. Pak tu bude 250 komentů jak by měl jít k repre a svět bude zase o něco hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle víkendové idylky zkrátka žeru

Reagovat
Alberto Aquilani

však ale to by sa nemalo počítať

Reagovat
10

vám taky pomáhaj rozhodčí

Reagovat
M11

Garcia rikal, ze se s tímto Juve srovnávat nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

Slabej los..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

V neděli musíme vytřískat Fiorentinu stůj co stůj. Letošní AS si nemůžeme nechat utéct.

Reagovat
Bily

Parádní match! Atmosféra, nasazení a fyzické výkony všech. Přijde mi, že Římani fakt pořád běhají.

Jednoznačný absolutorium má pan De Rossi , pokud takhle půjde dál (např. za Itálii na MS v Brasílii),má na dosah Zlatý míč. Dalšího pána bych rád zmínil je p. Borrielli, takhle má vypadat náhradník, maká, jezdí po prdeli, napadá celou dobu co tam je. takhle hrát za Řím jsem ho snad neviděl

Jinak samozřejmě nejvíc si užije střelec, přímák nádhera, penalata to samý!! Teď zvládnout další zápasy a zejména uhrát body s Juventusem.

Forza ROMA !!!!!

Reagovat
Bily

Ještě jsem zapomněl na Doda, který na to, že to byl fakt vyhecovaný zápas + jeho věk, odehrál velice slušně!

Maicona ani nezmiňuji, takovej chodicí happy player, omluví se, poplácá se spoluhráčem a navíc přidá ve svým věku parádní sprinty se stahovačkama, kličkama

Reagovat
smazaný uživatel

Na zlatý míč určitě nemá.

Reagovat
Bily

De Rossi po zápase:

1/You always said you wanted to stay here to experience these matches…:

“This is the most beautiful part of our job, working to get some satisfaction. We speak of a strong team that is doing great things, it is still early to talk about something else.

“De Sanctis made the clearance, he is phenomenal, they took two shots and he saved the game, it’s all thanks to him.”

2/The numbers are scary, just one goal conceded and 22 scored, how is it possible?

“We have worked hard together, on and off the field, everybody knows you have to defend in eleven but doing it is something else.

“I would like to say a few words for Borriello, who once had to go to Genoa, once to Cremonese, once to Nocerina, he is the greatest example we have in the team, I can also talk about Bradley or Taddei who never complain, when you are a great professional it is beautiful.”

Reagovat
Melchior

já pořád nechápu, jak je to možný, to je ten kádr vyladěnej nějakým smyslem nesmyslem k dokonalosti? hrajou takticky téměř bezchybně? jsou na tom fyzicky líp? nebo to bylo Zemanem? .. nevěřím, že tohle je stejnej tým, kterej se poslední roky potácel tam kde se potácel, i když ta (Conteho) obroda Juve byla taky z popela.. skóre 22:1 ani snad nevypadá reálně.. zajímalo by mě, nakolik jim pomáhá to, že nehrají evr. poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kader bol kvalitny, ale treneri tragedi + velmi vhodne sme sa posilnili v lete

Reagovat
Melchior

nikdy jsem neveril, ze po odchodu Lamely a Marquinhose to bude takovy terno

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo, sme čarovný

Reagovat
The Krupy

í

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

to bolo po rímsky

Reagovat
smazaný uživatel

pichod Matriho a Kaka a odchod Prince fakt delo

Reagovat
Alberto Aquilani

preboha, ty už si nejaky preemotivovany, určite by ste teraz s Princom hrali o titul ....

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Lol typ 1 na Milán proti Udine, tak potěší no Pokud hráči nejsou vykartovaní, tak je zničí tréninkové metody. Ještě že nás teď táhne Matri, kdo ví kde by bez něj Milán byl.

Reagovat
Shevchenko

Večer nic jiného než tři body neberu v úvahu, už nám vlak ujel dost a je na čase konečně začít vyhrávat. Jinak co se týče LM, Barca byla v TV dvakrát, i když to s Ajaxem i Celticem byla děsná nuda, a jak jsem předpokládal, zápas s AC dávat NEBUDOU

Reagovat
CubONE

Abbiati si zranil lytko. To uz fakt nie je mozne. No snad dostane sancu Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

kam to ten Giaccherini sel

Reagovat
10

snad se rychle vrátí...do Juve

Reagovat
M11

kez by

Reagovat
Mr.Jindros

Kéž by, nevěřím tomu.

Reagovat
10

já se obávám, že se sice vrátí do Itálie, ale nebude to do Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha na ty zmínky o Interu...

Reagovat
lnterista

fakt je tak dobrej jak o nem pisete?

Reagovat
Pettirosso

vůbec bych se tomu nedivil, hodil by se jim, navíc teď mají peníze....

Reagovat
10

mimochodem to samý platí pro Stevana

Reagovat
M11

zahledl jsem nejaky clanek o nem s nadpisem ze do Juve nikdy nechtel.. je to pravda nebo to byl kec ?

Reagovat
10

něco jsem četl, ale to už spíš beru jako řeči pro fanoušky Violy...

Reagovat
M11

ok nejak se mi to nezdalo

Reagovat
CubONE

300. pre vitazstvo AC a Gabriela v brane

Reagovat
GEGE

Pinigol

Reagovat
10

Abbiati, salta l'Udinese. Gioca Gabriel...přání některých Milanistů vyslyšeno

Reagovat
GEGE

Ibarbo opět famozní...Sice zahodil pencli ale jinak 1+1...Sau si po slibném začátku těd asi moc nekopne...

Reagovat
M11

Ibarbo otazka casu nez ho nekdo z Calcia vykoupi..

Reagovat
GEGE

Jj příští rok to vidím na nějaký West Ham nebo Stoke....

Reagovat
GEGE

MILAN: Gabriel; Abate, Silvestre, Zapata, Constant; Poli, Montolivo, Muntari; Birsa; Robinho, Matri. A disposizione: Amelia, Coppola, Vergara, Zaccardo, Cristante, Emanuelosn, Kakà, Nocerino, Saponara, Niang. All. Massimiliano Allegri.

UDINESE: Kelava; Heurtaux, Danilo, Naldo; Basta, Pinzi, Allan, Lazzari, Gabriel Silva; Pereyra, Di Natale. A disposizione: Benussi, Bubnjic, Douglas, Widmer, Badu, Bruno Fernandes, Merkel, Zielinski, Maicosuel, Nico Lopez, Muriel, Ranegie. All. Francesco Guidolin.

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
CubONE

Reagovat
GEGE
Reagovat
Votas

a teda Bastia pěkně hnusný dresy...kde se s tím proboha nechali inspirovat

Reagovat
CubONE

Gabriel v brane, snad sa do hry dostanu obaja Rickyovia, Matri by sa mohol prebudit.

FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

Moc si přeju aby Gabriel tuhle šanci využil a nikoho už letos do brány nepustil....Když není jíistá obrana musí být aspoň jistota v bráně a tou Abbiati bohužel letos není.

Reagovat
CubONE

Reagovat
GEGE

Pinzi měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nedal zrovna v tu chvíli Birsa míč od nohy, tak si myslím že by ho poslal...

Reagovat
smazaný uživatel

MIlimetry ke gólu... hm, zatím ta kombinace vychází až na nějaké nepřesnosti Muntariho, klasika. Je to rychlé a pohyblivé, potřebujeme gól.

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

BIRSAAAAAAA! ježišimarjá on prostě hraje líp a líp

Reagovat
panca

hmmm

Reagovat
GEGE

WALTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!To je pán

Reagovat
CubONE

Nemozeme sa nechat takto zatlacit na konci. Birsa skvely, korunoval to nadhernym golom, fakt sa ta vymena oplatila V druhom polcase Saponara, prosiiim!

Reagovat
CubONE

A Montymu ta pozicia registu neskutocne sedi. Mal tam snad 5-6 skvelych odberov alebo zachytil prihravky.

Reagovat
panca

vidim to poradne od naseho golu a udine ma vic ze hry. Hodne nakopovame na matriho s robinhem, Dopredu to je celkem slabota.

Reagovat
Yanek

Gabriel vypadá hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam mal byt Saponara namiesto Matriho

Reagovat
panca

nevite nekdo, kdy se ma vratit faraon?

Reagovat
Yanek

Prý ještě 10 dní

Reagovat
smazaný uživatel

ten Niang je strašnej loser

Reagovat
panca

niang je hroznej

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tiket by byla dobrá výhra Juve, pro mě, jako fanouška 0 či 1 by nebyla taky zlá

jinak doufám, že Atalantě zase zachytá brankář, na něj koukat, to je paráda, je vybornej

Reagovat
Pinturicchio

Atalanta: Consigli; Bellini, Stendardo, Lucchini, Del Grosso; Raimondi, Cigarini, Carmona, Bonaventura; Moralez; Denis

Atalant bench: Sportiello, Polito, Yepes, Scaloni, Brivio, Canini, Nica, De Luca, Kone, Brienza, Livaja, Marilungo

Lazio: Marchetti; Cavanda, Ciani, Cana, Lulic; Onazi, Biglia, Hernanes; Felipe Anderson, Perea, Floccari

Lazio bench: Berisha, Strakosha, Dias, Novaretti, Ledesma, Ederson, Gonzalez, Candreva, Klose, Keita

Reagovat
Pipo123

Cadreva a Klose na lavičke bože Petkovič

Reagovat
Pinturicchio

#PetkovicVen?

Reagovat
Pipo123

To ne, chápem že sa musia sily rozložiť, ale zrovna dneska som čakal v základe minimálne Candrevu a Gonzaleza

Reagovat
Pinturicchio

Já zas čekám, jak na smilování boží, až začne Hernanes něco hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím poradí mě někdo nějaký odkaz na záznam zápasu Juve.Přes co to běží.Díky tomu kdo bude ochotný poradit.

Reagovat
Pinturicchio

http://livetv.ru/en/video/

... tady to bude určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/145800

! ! ! Forza Hernanes ! ! !

Reagovat
Pipo123

Perea v útoku a Floccari - Anderson na krajoch, zaujímavá varianta od Petkoviča

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva na lávce jinak Bellini dnes hraje 399. zápas za Atalantu, za týden by mohl dát jubilejní 400

Reagovat
Pinturicchio

Lazio je před 16-tkou hrozné, všichni hráči nahnětené v sobě a všechno tahají středem. Hernanes at to urve z dálky!

Reagovat
smazaný uživatel

pravý dělostřelec sedí

Reagovat
Pinturicchio

Candreva samozřejmě umí taky, ale toho nemám ve Fantě.

Reagovat
Pipo123

Je síce pekné že držíme loptu, ale nám strašne chýba niekto ako Totti, Hernanes nemá formu a náš najlepší hráč je na lavičke, tragédia. Atalanta zaslúžene, ak to bude takto naďalej pokračovať tak Petkovič by sa mal obávať o svoju pozíciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta lepší, krásný gol

Reagovat
Pipo123

Já toho Petkoviča nechápem, on tam dá Onazho, Pereu a Andersona, pritom prečo kurva ich nasadzuje v lige ?! Jebať na celú EL, to najsilnejšie musí hrať v lige

Reagovat
Alberto Aquilani

sranda bude, ked tu EL vyhráte, už minuly rok ste od toho neboli daleko .....

Reagovat
Pipo123

Jako já som rád za EL, ale teraz by mohli hrať mladší hráči v EL, skupinu by sme mohli odfláknuť a potom už nasadzovať to najlepšie. Šetriť Candrevu, Kloseho, Gonzaleza či Edersona na EL mi príde zbytočné. Keď pôjde do tuhého tak by som to chápal, ale nie teraz.

Reagovat
Pipo123

Perea prekvapuje, to je kurva rozdiel on a Kozák

Reagovat
Pipo123

Keita sa pohybuje ako Ronaldo

Reagovat
10

JUVENTUS (3-5-2): Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente.

A disposizione: Storari, Rubinho, Motta, Caceres, Ogbonna, Peluso, Isla, De Ceglie, Bouy, Vidal, Giovinco

http://www.youtube.com/watch?v=1zVn2WEbpKs

FORZA JUVE!

Reagovat
Melchior

vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Boh nas ochranuj, ked hra Padoin..

Reagovat
M11

pojdme

Reagovat
SqueeZy

Jde se na to!

Reagovat
madridcan

DENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS fantickaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Pipo123

Ciani a Cana sa môžu aj pojebať, Cavanda a Onazi si zahrali na tragédov

Reagovat
Pipo123

Prečo stiahol Hernanesa a nechal tam vytrápiť Onaziho, keď jasne bolo vidieť že Onazi všetko kazil za stavu 1:1 kedy potrebujeme vyhrať tam pošle 18 ročného Keitu namiesto toho aby tam išli hráči ako Ederson, Ledesma alebo Gonzalez. Petkovič robí v poslednej dobe všetko zle, rotuje zo zostavou ako sa mu zachce, na silu tam tlačí Onaziho bez formy a úplne ignoruje Gonzaleza a Ledesmu. Tragédia, 14 zápasov vonku a len jedna výhra Posledná šanca pre Petkoviča inak si to už úplne poserie a fans aj Lotito stratia nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostaneme aj dnes gól z prvej strely a budeme otáčať? Dnes verím, že to bude konečne o inom. Forza Juve!

Reagovat
brenk

Tak poďme chlapci, dlho som sa na Juve tešil, tak my to nepokazte.

Reagovat
brenk

*mi

Reagovat
smazaný uživatel

Cacciatore zase s jeho typickou oslavou

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
SqueeZy

Tomu už s těma gólama hráblo ne? Chce vyhrát korunu střelce?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu, asi že si všichni si hlídají při rohu Toniho...

Reagovat
SqueeZy

Ten to ještě někam dotáhne... Pár takových a začne se o něj zajímat Tonda určitě

Reagovat
smazaný uživatel

ho Tonda trénoval ještě v Sieně pár zápasů, ale je to dřevák pomalej

Reagovat
SqueeZy

a slaví jak orangután a ještě dal gól nám... Má to těžký

Reagovat
SqueeZy

Zatim nás solidně tlačí...

Reagovat
brenk

za 10 minút som nevidel 1 slušnú akciu

Reagovat
Pettirosso

Berardiiiiii

Reagovat
Melchior

Rizzoli dneska píská hrozně..

Reagovat
M11

se zblaznil Alberto muze byt rad za zlutou

Reagovat
Il Architetto

Ty vole Berto.

Reagovat
Pettirosso

Aquilani, ty seš ču*ák

Reagovat
SqueeZy

Ta Bologna je solidně v prdeli... Tohle už Pioliho bude bolet...

Reagovat
brenk

chuj sa bude ešte sťažovať

Reagovat
SqueeZy

Za tohle si ještě stěžuje za žlutou jo? Debil

Reagovat
Melchior

wtf, jasná redka.. když už by se za něco měla dávat, tak by mě zajímalo za co..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda solidní řezba z obou stran.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole to je vyhecovaný jako prase.

Reagovat
10

pro Violu zápas roku

Reagovat
brenk

Marrone asistencia na druhý gól. Len nech sa mu darí.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
10

stejně jako včera Pinzi, za takovýhle prasárny se maj dávat červený

Reagovat
SqueeZy

Koukám že moji koně zatím válí... Bologna, Chievo i Catania děs a hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Parolo nejdřív tyčka pak pěkný gól, ve veroně zatím pěkný zápas

Reagovat
10

Rizzolli tyvole

Reagovat
SqueeZy

To je fakt hrozný hovado... Nevím nad čím pořád dumá. Pak dá červenou nějakýmu trotlovi úplně za nic jen aby ukázal svojí sílu vocas...

Reagovat
brenk

Chiellini by mal mať zakázané viac ako 2 dotyky s loptou za sebou.

Reagovat
Dejwa

diver

Reagovat
M11

faul jasny ale nahral to Carlitos

Reagovat
Mr.Jindros

Tak.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
M11

CARLITOS !!!

Reagovat
The Krupy

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
SqueeZy

CAAAAAA - RLOOOOOOOOOS

TEEEEE - VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

CARRRRRLITOOOOOO

Reagovat
brenk

rozhodca to trochu nezvláda, prísna penalta, kopa zlých rozhodnutí.

Každopádne veľmi dôležitý moment.

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SqueeZy

Můžeme si pořád stěžovat vzájemně na týmy a řvát kvůli penaltám, ale dokud to budou pískat pořád ty stejný hovada, tak je chyba jen v nich...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Pinturicchio

Ano, jasná.

Reagovat
10

v druhým poločase přijde kompenzace pro Violu, na to bych klidně vsadil...

Reagovat
SqueeZy

a v nejhorší okamžik... To je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAA !!!

Reagovat
10

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Il Architetto

POPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Dominator

Pogba hra strasne dnes.

Reagovat
Dominator

Gol si nezasluzil dat

No, mozno mu vsak ten gol pomoze a v dalsom priebehu zapasu to bude uz o inom.

Reagovat
Pettirosso

taky se vám zdá, že poslední dobou kopeme nezvykle moc penalt?

Reagovat
The Krupy

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tak to bola parádička

Reagovat
SqueeZy

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGBAAAAAAAAAAAAA

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGBAAAAAAAAAAAAAAAA

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

Ty vole, takovej gol

Reagovat
Pettirosso

Pogba to nakonec zachránil, ale měl Asu vysunout už asi před 10 vteřinama

Reagovat
Dominator

V tomto zapase mu to nejde.

Reagovat
Pinturicchio

Carlitooooooooooooooooooooooooooooooooo

Pauuulllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ILLL POLPOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, Viola, s kotrej bol každý odvarený, pomaly tu bolo niečo ako najlepšie talianske mužstvo bude mať problem sa vobec dostať do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni nemůžou hrát jako Řím

Reagovat
SqueeZy

Jen jim dej čas... Přijde Gomez a přijdou góly

Reagovat
Pinturicchio

Cuadrado v obou situacích zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore otočit!!!!!!

Reagovat
10

Viola slaboučká, tohle připomíná spíš Violu co od nás dostala bůra, než tu z minulý sezony...

Reagovat
SqueeZy

prvních 10 minut to byla jiná písnička. Teď už se to hroutí. Hlavně Cuadraro chce nejspíš přestoupit k nám

Reagovat
Pettirosso

no, ale i tak nás přehrává, opticky

Reagovat
10

vždyť jsou úplně impotentní, takováhle "převaha" je úplně k hovnu

Reagovat
Dominator

Oni tak hraju stale.

Reagovat
10

minulou sezonu takhle nehráli, tuhle taky dokázali zabrat, když šlo do tuhýho, ale už to není ono...příidou mi líný

Reagovat
Dominator

Mal som hlavne na mysli tu opticku prevahu, obliehanie sestnastky...to sa viac-menej nemeni/nezmenilo.

Reagovat
10

dneska mi to nijak extrémní nepřijde,

Reagovat
Dominator

V prvej casti polcasu sa to badat dalo, potom to uz vsak bolo horsie

Reagovat
Dominator

*Nejake extremne sice nie...

Reagovat
Pettirosso

Mají tam Borju, co bys po nich chtěl

Reagovat
Alberto Aquilani

opticky, to je presne ono, ten tím nemá "gule" ...

Reagovat
10

tuhle sezonu moc ne, motor se zadřel...

Reagovat
Alberto Aquilani

mne taký prišli aj minulu sezonu, akurat im to tam padalo po štandartkách

Reagovat
10

bylo to minimálně o úroveň výš, hlavně ty kraje, třeba Pasqual hrál v životní formě

Reagovat
smazaný uživatel

Velký nezvyk vidět Conteho se ve 40. minutě usmívat

Reagovat
Mr.Jindros

Moc dlouho mu to nevydrželo.

Reagovat
10

už někdy v 15. minutě se smál a ironicky tleskal fanouškům Violy...akorát nevím, co skandovali

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky zaznamenal, ale rovněž nevím o co tam šlo. Ale je fajn vidět ho usmívat se na základě pozitivního vývoje hry. Od Lazia nic takového nepamatuju, jen samé vrásky na čele a zahloubaný výraz "kokoti, být na hřišti já, tak vám ukážu, jak se bojuje o míč a neprohrávají se souboje"...

Reagovat
SqueeZy

Tonda by určitě takhle sprostý nikdy nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

každý kontakt automaticky faul

Reagovat
Dominator

Uff

Reagovat
Dominator

Aquilani...

Reagovat
brenk

tak to sa nepríjemne sledvalo

Reagovat
Pinturicchio

Já tam pořádně nic neviděl, co udělal?

Reagovat
brenk

popravde neviem, ale reakcia vyzerala dosť zle

Reagovat
Pinturicchio

Jj, přišlo mi to jako vyražený dech.

Reagovat
Dominator

Zrejme laket od Aquilaniho (asi niekam pod rebra, resp. horna predna cast tela).

Reagovat
Pinturicchio

A Nando prostě patří jednoznačně do základu.

Reagovat
SqueeZy

Bojovník dost rozhazování rukou a nevracení se

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, navíc je hodně šikovný na balonu a výborný do kombinace.

Reagovat
Dominator

Dnes tam uz spracoval viacero lopt, posunul dalej, povyhraval suboje atd.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Náš Mandžukič

Reagovat
Dominator

Musia tam vpredu toho spolu nahrat viac, aby ta spolupraca bola lepsia. Aj v dnesnom zapase tam bolo viacero zaujimavych situacii, ale vyriesili ich napokon mizerne.

Reagovat
Pinturicchio

To je právě to, v tomhle případě, nesmyslné rotování.

Reagovat
10

akorát bych mu přál aspoň jeden pěknej centr za poločas, to je zatím ze strany Asy a Padoina velká slabota

Reagovat
10

nejlepší centr za poločas dal Cuadrado Pogbovi

Reagovat
Pinturicchio

Ale ten jeden od Pada z konce poločasu byl solid, no, ale to je zoufale málo.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád víc než Lichti s Islou

Reagovat
SqueeZy

Pořád máme Cuadrada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ten jeden od Pada je pořád víc, než kolik zatím u nás dal Isla za celou dobu, no.

Reagovat
10

jo, ten byl dobrej, akorát do něj vběhnul Carlitos

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Jj, když by tam létaly pořádné balony, tak to bude ještě o ničem jiném.

Reagovat
Dominator

Raz sa tam pytal center z lavej strany od Marchisia, ale ten toho nebol schopny, poslal prizemnu loptu do prveho hraca, a potom tam este kolidoval s Cuadradom...

Reagovat
M11

pokud to pujde posetril bych v prubehu druhe pule Teveze a poslal tam Sebu

Reagovat
Il Architetto

Díval se někdo na Atalantu? Jak hrál Giac?

Reagovat
Alberto Aquilani

Typická Viola pod Montellom, teraz bude posobiť ako "vševed", ale písal som to už minulu sezonu, ten tím nemá gule, vie držať loptu a robiť si na očko prevahu, ale to je tak všetko, Montella ešte nedosahuje uroven trenerov typu Conte a pod. pretože už 2.rokom stymto nevie nič spraviť. Je jasné, z čoho ťažili minulu sezonu - AS, Inter boli " z formy", to im vypadli 2 konkurenti, tuto sezonu ich myslím jednoznačne prejdú ...

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je problem aj prilisny pretlak v zalohe. je tam hracov na 2 zalohy, zakazdym hraju inak, nikto nema svoje miesto, chyba zohratost a hlavne lider.

Reagovat
Alberto Aquilani

sak minulu sezonu spolu odohrali skoro celu Aquilani-pIZARRO-BOrja, akurat im tam teraz pribudol Ambrosini, ktorý mal byť na lavičke, a nie v základe, MOntellova blbosť

Reagovat
smazaný uživatel

uuufff do pizzi

Reagovat
10

jinak Carlitos tou oslavou gólu hodně drze připomněl domácím Batigóla

http://www.calcioclips.com/wp-content/uploads/2011/09/Batistuta1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

pogba taky.. provokace

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ten Cuadrado patri do cirkusu

Viola je ocividne z formy, tazko povedat ci za to moze nabity program alebo strata sebavedomia po zraneni Gomeza. Fakt je ze hraju prakticky bez utocnikov lebo Rossi sa stahuje a na hrote nie je potom nikto. Ale verim tomu ze Montella ich v prestavke zobudi a aspon 2-2 z toho bude.

Reagovat
Alberto Aquilani

Možno by Fiore stačilo, aby hral miesto Aqu nejaky futbalista

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď na sebe tak zlý

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA VIOLAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Melchior

Rizzoli si na Llorenteho nějak zasedl..

Reagovat
smazaný uživatel

Viola nevyhrala doma s Juventusom 15 rokov...

Reagovat
M11

mohlo byt hotovo

Reagovat
10

velká škoda, až do zakončení super

Reagovat
Mr.Jindros

Snad z toho ještě nebude mrzení.

Reagovat
brenk

pekná akcia

Reagovat
Pettirosso

Claudio ty seš letos marnej

Reagovat
SqueeZy

Je to s ním špatný letos... škoda toho zbytečnýho zranění

Reagovat
Dominator

Dnes hra solidne Pirlo

Reagovat
Dominator

Aquilani Joaquin

Reagovat
M11

to jsou zakroky

Reagovat
Melchior

Asamoah by fakt potřeboval v zimě nějakou konkurenci.. Peluso a De Ceglie prostě nestačí..

nebál bych se tam frnknout Cacerese

Reagovat
smazaný uživatel

Martín tam bych tam necpal, nehraje tam zrovna rád.

Reagovat
Melchior

myslím teď do zápasu místo Padoina napravo.. nedostatečně jsem to odlišil..

Reagovat
SqueeZy

Je to jen duch toho co hrál dřív... Veliká škoda, byl neskutečný... De Ceglie ať jde konečně do Sieny a přivést tam konkurenci jak píšeš...

Reagovat
10

ještě se diví idiot

Reagovat
smazaný uživatel

co sa neholi ten Pirlo ved vyzera jak bezdomovec

Reagovat
Pettirosso

Della Valleovci snad vypsali odměny za zranění hráčů Juve, nebo nevím..

Reagovat
M11

Parma 6 zlutych

Reagovat
Pettirosso

Cuadrado se do calcia prostě nehodí.. takticky je úplně nulovej, líp by mu bylo v PD

Reagovat
M11

Asa krasne.. skoda

Reagovat
10

už to mělo být o víc...

Reagovat
brenk

Cuadrado MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi 1-2 ides

Reagovat
smazaný uživatel

Že by podobný průběh jako Viola x Milán ?

Reagovat
M11

jake prekvapeni.. 3 ciste sance a dovolime snizit

Reagovat
Il Architetto

A je to tady.

Reagovat
SqueeZy

A je to tu

Reagovat
brenk

takto sa serie zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
SqueeZy

Místo 4:0 přichází tohle...

Reagovat
Pettirosso

kompenzace je na světě. Rizzo....achjo

Reagovat
smazaný uživatel

otocit chlapci toskanski

Reagovat
Dominator

10

20.10.2013 15:42

v druhým poločase přijde kompenzace pro Violu, na to bych klidně vsadil...

Pekne, "desitka"

Reagovat
smazaný uživatel

se v tom vyzná

Reagovat
SqueeZy

Já k tomu čekal ještě červenou... těsně vedle

Reagovat
M11

bylo by vhodne aby uz sudi ty lety Cuadradovi prestal piskat..

Reagovat
10

co jsem říkal

Reagovat
smazaný uživatel

ROSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...Viola cmooon...

Reagovat
GEGE

ROSSIIIIIIIIIIIIIII!!!Vyrovnat!!!

Reagovat
Pettirosso

z čeho jako?

Reagovat
SqueeZy

bojí se o EL, tak ho nech

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

aha, tak už mi to hovno ukázali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

přesně jsem to věděl, že se na to nevysereš

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

ty vole karta.. no to je sila co zase predvadi

Reagovat
10

aspoň jsme po 35 letech viděli Andreu se smát

Reagovat
M11

Reagovat
10

místo 4:0 se budeme klepat o udržení vedení...jak typický

Reagovat
Il Architetto

To je vůl.

Reagovat
10

Rizzolli z toho klasicky udělal totální sračku...loket Pirla tam ale byl, to karta byla

Reagovat
10

zeď metr od Pirla

Reagovat
Il Architetto

Tak si říkám, jestli se neměl Claudio prodat.

Reagovat
CubONE

Luca Toni

Reagovat
M11

nemam slov.. Gigi achjo

Reagovat
The Krupy

KURVA

Reagovat
SqueeZy

A je to v prdeli

Reagovat
brenk

Gigi si robíš piču...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

tohle je trapas

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

V Calciu jsou parádní levačky

Reagovat
Dejwa

parádně Rossi, ta kontrola míče ale Buffon měl chytat tohle

Reagovat
smazaný uživatel

otičit

Reagovat
SqueeZy

Nepamatuju sezónu kdy by Gigi udělal tolik chyb...

Reagovat
SqueeZy

a to jsme teprve na začátku

Reagovat
brenk

náhoda to už zrejme nebude

Reagovat
Dejwa

ty krávo je tam

Reagovat
M11

ostuda

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
SqueeZy

No to snad ne tohle

Reagovat
SqueeZy

Tak teď jsme vážně pro smích. Tohle si po těch 2 letech vychutnejte

Reagovat
brenk

toto je trapné chlapci

Reagovat
Pettirosso

tak jo no

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAA

Reagovat
Melchior

tolik k tomu, jak to mohlo bejt 4:0

Reagovat
Dominator

Nakoniec to bolo 4-0 pre Fiorentinu za druhy polcas.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Dominator

Madridista + Joaquin (ktoreho som v Madride vzdy vidiet chcel)...

Reagovat
10

"tým bez gulí"

Reagovat
olis

tvl piskaj koneeeec

Reagovat
brenk

ty vole, ešte tento dojde so svojou tradičnou frázou

Reagovat
olis

Reagovat
SqueeZy

Těšte se to kabiny klucí

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz sa dobre pozerajte:

ally

19.10.2013 17:45

Zajtra Viola-Juve cista 1 to si zapamatajte (a Rossi da gol) !!!

tipujem vela golov, mozno 3-2 tesim sa ako fialove prasa.

Forza Viola !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

rofl

Reagovat
Dejwa

ty krááávo

Reagovat
Dominator

Uuu...

Reagovat
Votas

Viola moc pěkně

Reagovat
The Krupy

Ja sa asi obesím

Reagovat
brenk

Reagovat
Il Architetto

Ty pičo vypínám.

Reagovat
The Krupy

WHAT THE FUCKING FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fraška, škandál, niečo neprípustné, hanba!!!!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Pettirosso

Viola právě vyhrála scudetto

Reagovat
SqueeZy

No já nemůžu... Tohle je fotbal... ikdyž to bolí

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůůůůůůraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

trošku se mi vrací Fulham...

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore klobouček

Reagovat
Melchior

ručníček, no..

Reagovat
smazaný uživatel

profesorsky futbal dostal na pizzu

Reagovat
The Krupy

Choď si tam prudiť pod Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

si nervozny co

Reagovat
The Krupy

Takéto zápasy sme hrali pod Del Nerim, zlý sen a Buffon nech sa na mňa nehnevá, ale Storari by to pochytal lepšie

Reagovat
sansiro

FORZA VIOLA

Reagovat
SqueeZy

Bylo až s podivem že nám to s těma výkonama pořád vycházelo. Dobře nám tak. Je čas se kurva probudit, plány a malování si finále LM jsou sice pěkný, ale je důležitý k tomu taky něco udělat a předvést. Každý z nich (kromě Pogby) je tam jen duch toho co býval v minulých dvou letech

Reagovat
smazaný uživatel

Presne V tejto sezóne je to individuálne veľká slabota. A ako tím taktiež.

Reagovat
Melchior

kdy jsme naposledy dostali 3 góly za 5 minut?

Reagovat
SqueeZy

za posledních 2.5 roku to nebude...

Reagovat
brenk

Rossi hattrick za 15 minút

Reagovat
smazaný uživatel

kedy naposledy dostal Gigi stvorku?

Reagovat
smazaný uživatel

proti Španělsku ve finále eura

Reagovat
smazaný uživatel

v stredu v Madride to bude mlčení jehňátek

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok scudetto nebude, su tu nato ine timy...

Reagovat
olis

vdaka fialky

Reagovat
GEGE

Reagovat
Melchior

Conte korunoval nasazením Motty všechno co dnes bylo i nebylo

Reagovat
brenk

to je na slučku

Reagovat
Dominator

Reagovat
10

Motta spasitel...a já si říkal, co tomu ještě chybí dneska

Reagovat
SqueeZy

Ten rozhodne

Reagovat
M11

Conte ma smysl pro humor.. chtel to jeste vysperkovat

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

sa im tazko hra bez Moggiho

Reagovat
SqueeZy

smát se můžeš, ale tohle je trapný i na tebe a tvojí čtvrtou ligu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon, Bonucci, Chiellni... přesně jak jsem psal včera, chlapci nezklamali. Nic jiného si za tu bídu v druhé půli nezasloužíme. Dobře nám tak.

Reagovat
SqueeZy

zakousnout se do toho pomeranče a pořádně vysát tu kyselost... Udělat tohle proti Madridu, tak prohráváme o 10

Reagovat
SqueeZy

citrónu*

Reagovat
panca

tvl juve

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskáme Rossimu....

Reagovat
Pettirosso

Né že by jsme si to už dlouhou dobu nezasloužili, vždycky to nějak vypytlíkujem, dneska nám dali nálož. Jestli něco okamžitě Tonda nezmění, tak nám Real dá bůra

Reagovat
Melchior

možná je to skleněnka, ale jestli si tu někdo myslí, že je Balotelli nejlepší aktuální italský útočník, tak je hrubě na omylu

Reagovat
GEGE

To mě poser odejdu za stavu 1-2 na ani ne 15 min a těd nemůžu věřit vlastním očím...Už se těším na záznam...GRANDE ROSSI!!

Reagovat
mithro

Fialky Rossi

Reagovat
SqueeZy

Je to zajímavý pocit po těch letech tohle... Ta nenávist a radost ostatních po tom co to posereme... Dlouho jsem to nezažil

Reagovat
Pettirosso

Jen je nech se vystříkat, když nemají nic lepšího na práci

Reagovat
SqueeZy

Je to ukázka toho, že to co děláme, děláme správně. Juventus byl vždycky nenáviděný a když ti nezbyde nic jiného než se na nás dívat zespodu tabulky, tak se tu pak musíš virtuálně vystříkat. Já to chápu

Reagovat
10

snad to hráčům vrátí tu nasranost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Ta tam chybí jak sůl... Nikdo už nejezdí tak jak jezdil. Nando, Pogba, Carlitos tu chuť mají, ale zbytek týmu hraje alibisticky a jak mistři světa. Jsem zvědavý na Real

Reagovat
Kenneth

Pristi tyden to budes muset zazit i podruhy.

Reagovat
10

tohle je pro vás naopak hodně špatný načasování

Reagovat
Kenneth

Jj ted jste se nasrali a 4ku date nam.

Reagovat
brenk

no nič...vypiť do dna a poriadne sa namotivovať na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viola , Slováci

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

17-tka si ukazkovo odjebala postup zo skupiny

Reagovat
Kenneth

Rossi je porad pan.

Reagovat
goodbay

Kolik se nastavuje v Livornu? Kdo má zase vsazeno?

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut

Reagovat
10

8 penalt dneska

Reagovat
smazaný uživatel

a ani jedna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Viole

Přece jen dneska něco pozitivního - Atalanta, Janov, Verona, díky za pár euráčů kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina

Reagovat
The Krupy

Soton

Reagovat
smazaný uživatel

len kvoli tebe som to tu napisal

Reagovat
mithro

Reagovat
Euphael

Vzkaz pro Pniturichia

Reagovat
The Krupy

Komplex alebo úbohý život v realite?

Reagovat
Euphael

:*

Reagovat
Melchior

ještě že tu žádného "Pniturichia" nemáme

Reagovat
Pettirosso

Pintu je tady superstár... chudák nic neřekne a stejně se mu vysmějí

Reagovat
Votas

kloubok dolů před vykalkulovaným riskem Violy...za sázku 10 mega mají 30 milionovýho útočníka

Reagovat
10

kurz na Violu byl před jejich prvním gólem 40...takže spíš postaví novej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Fiore, gratuluji!

Reagovat
Alberto Aquilani

Je.e Vám ? Učil som sa, teraz kuknem a 4 fíky ?

Reagovat
smazaný uživatel

se máš učit ve zkouškovym

Reagovat
Alberto Aquilani

ja mám priebežné hodnotenia skoro na všetkých predmetoch, takže v listopadu a prosinci píšem testy ....

Reagovat
smazaný uživatel

Verona taky fajně....

Reagovat
smazaný uživatel

s Gomezom by to bolo 6-2

Reagovat
smazaný uživatel

to ako keby som napisal, ze za stavu 0:2 premeni Juve jednu z 3/4 sanci a bolo by 0:3, 0:4.. netreba mat hlavu v oblakoch.. jedna lastovicka, leto nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

leto nerobi ani jedna lastovicka

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali sme riadny naklad, ale nechapem preco to niektori vidia tak tragicky. Za stavu 0:2 bola Viola drevenna a doslova mrtva. Mozeme si za to sami, ze sme nepremenili ani jednu tutovku a ak si dobre pamatam 3/4 tam boli take ciste.. Opat raz sa potvrdilo neslavne nedas, dostanes..

Na druhej strane, je mozno dobre, ze sme vybuchli prave pred Realom..

Reagovat
smazaný uživatel

Nehoraznost co predviedli za 15 minut. Lebo treba 4 sance na 0:3 spaaalit A potom dostat za 5 minut 3 goly Barzagli otrasny vykon Dnes pri rozohravke odovzadal minimalne 10 lopt. Druhy gol tiez po jeho odovzdanej lopte. A Buffon si ho za klobuk tiez asi neda A najlepsi Conteho tah bolo nasadenie Vidala - prvy dotyk - odovzdana lopta Viole do protiutoku - gol na 3:2. Gratulujem Fiore ku krasnemu comebacku a Juve zahrabat sa pod zem za tuto frasku co ste dnes predviedli 4 sance na 0:3, 4 sance na 0:3 Lenze Neto aj nieco chytil. Hlavne pri Marchisiovej + Pirlovom priamaku udrzal domacich v hre

Reagovat
smazaný uživatel

srať na výsledok zápas to bol pekný

Reagovat
SqueeZy

Jde se dál, čeká nás Real a důležité zápasy. Tohle byla solidní lekce, snad to Tonda využije správně a pořádně se po nich povozí. Za tohle bych jim dal tréninky, že se na Realu poserou. Už to není sranda a i přes "výhry" hrajeme špatně. Čas se probudit. FORZA JUVE!!!!

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
10

Gigi to dneska bohužel odstartoval, jako poněkolikátý v sezoně, takovýhle věci nepředvádí žádnej brankář v lize

Reagovat
M11

je mimo.. a nejhorsi je ze nepodrzi v momentech kdy se lame zapas.. ba naopak

Reagovat
10

v Realu už by nechytal...mám trošku obavy, že tohle bude docela problém

Reagovat
M11

zacina byt uz ted

Reagovat
DelPiero137

Naopak si myslim ze Gigi by nerobil problemy ak by par zapasov sedel. Sam vidi co predvadza a nehrotil by to. Aj po zraneni este pod DelNerim dlho naskakoval Alex a Gigi to bral sportovo.

Reagovat
snuff24

Viola

Rossi škoda,že jsme ho tenkrát neriskli

Reagovat
snuff24

FORMAZIONI UFFICIALI:

TORINO (3-5-2): Padelli; Darmian, Vives, Moretti; D'Ambrosio, Brighi, Gazzi, Farnerud, Pasquale; Cerci, Barreto.

Allenatore: Ventura.

INTER (3-5-1-1): Handanovic; Rolando, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Taider, Nagatomo; Kovacic; Palacio.

Allenatore: Mazzarri.

Reagovat
snuff24

Jsem na to zvědavej, bojím se, že v té oslabené obraně bude cerci řádit

Reagovat
Votas

hlavně aby konečně začal řádit Mateo

Reagovat
Dejwa

su nejvíc zvědavej na podhrotu jak bude hrát..

Reagovat
Votas

jj...z té pozice by se měl tlačit i do vápna, ale to u něj nevidím reálně...bych si tip, že i takhle budou Taider s Guarinem dost času před ním...no bude to zajímavý

Reagovat
Dejwa

čekal sem spíš Icardiho.. hlavně vyhrát a dotáhnout se zas na Juventus s Neapolí

Reagovat
snuff24

Icardi má prý nějaké svalové problémy

Reagovat
lnterista

dneska musime 3body a dotahnout se...

Forza Inter

Reagovat
10

kuaaaa

Reagovat
Votas

tak to je v hnoji

Reagovat
10

to je zápas

Reagovat
snuff24

kurva

Reagovat
Votas

CARRRRRRRRRRIZZZZZZZZZZZOOO

Reagovat
Pipo123

To je pán

Reagovat
lnterista

kua to je pravidlo

Reagovat
Votas

hmmm a teda Kovacica sem si na tom podhrotu užil...

Reagovat
lnterista

kua to je pravidlo

Reagovat
10

debilní...a zrovna v tomhle případě bych ani neřekl, že to podle pravidel červená být měla

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
Votas

to byl o repre pauze Mazzarri na dovolené a nechal to trénovat Stramu?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto vypadá zatím i přes tu chycenou penaltu na solidní průser...Carrizo si dneska zachytá.

Reagovat
10

zatím se to vyvijí jako klasickej vítěznej zápas Interu

Reagovat
Mihal

mne to viac pripomína minulosezónnu obranu...

Reagovat
smazaný uživatel

jako minule Inter proti Torinu taky nijak zvlášť dobrý výkon, ale Milito to stejně zlomil parádním gólem. Jinak, teď jsem k tomu přišel... co se zatím stalo?

Reagovat
Votas

skoro nic...

Reagovat
Votas

2 superšance Torina+ penalta...tu chytil Carizzo po vyloučení Handy...jednu šancu měl Taider, jinak Inter hoříme...+ teď gól

Reagovat
10

všechno přes jednu stranu, přes "Campagnara"

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem čekal nudu..

Reagovat
10

ve čtvrtý minutě to mohlo být klidně 2:0, nejdřív Cerci tyč, pak centr zleva, Cerciho sejmul Handa a šel ven, špatně kopnutou penaltu Carizzo Cercimu chytil

Reagovat
lnterista

skoda

Reagovat
OVi.77

Reagovat
sinter

Vyborne Rolando....ešte pozera okolo seba ako kkt

Reagovat
snuff24
Reagovat
Votas

Mazzarri jim to nakázal, ať hrajou jak retardi, aby si Thohir začal myslet, že jsou potřeba velký nákupy...

Reagovat
10

aby se Mazzarri vůbec dožil mercata

Reagovat
Votas

když přežil Strama, tak už musí každej

Reagovat
smazaný uživatel

Přepnu na Juve, dostane 4 branky, teď zas Toro sotva to zapnu ...

Reagovat
10

tak takhle to bylo!

Reagovat
smazaný uživatel

ale loni nebo předloni, když jsem přišel, tak začalo vést Juve

Reagovat
M11

skoncils

Reagovat
CubONE

Reagovat
lnterista

to je hruza

Reagovat
panca

za co cervena?

Reagovat
10

D'Ambrosio kapitán...nevim jestli by fanoušci Tora rozdýchali, kdybysme jim dvě mercata za sebou vykoupili kapitány

Reagovat
GEGE

D'ambrosio je hlavně super to by byla skvělá posila pro všechny týmy ze špičky.Snad kromě ASR.

Reagovat
10

už minulou sezonu jsem si ho začal všímat, tuhle vyletěl ještě víc...ta jeho univerzálnost je super

Reagovat
GEGE

přesně u něho je jedno jestli hraje v pravo či vlevo.

Reagovat
10

já jsem dlouho nevěděl, jestli je to levák, nebo pravák...v tom mi dost připomíná Zambrottu

Reagovat
GEGE

Já ho pokaždé co sleduju Toro vidím hrát jednou v pravo podruhé zas vlevo a všude hraje stejně dobře...

Reagovat
10

uvidíme co s ním bude, zvlášť pokud mu končí v létě smlouva...Juve by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam je Glik kapitán

Reagovat
10

to radši ne...i když i on pod Venturou hraje dobře, Ventura umí

Reagovat
smazaný uživatel

zvednul se

Reagovat
M11

kdo by nas rezal

Reagovat
smazaný uživatel

už by zbyl jen Tevezův osobní masér Ciro

Reagovat
M11

vlastne ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě navíc mu na konci sezony končí smlouva. Snad Galliani zareaguje, potřebovali bychom trochu posílit konkurenci na té pravé straně.

Reagovat
SqueeZy

Danilo D'Ambrosio by mohl odejít z Turína do Neapole, ta se za 25letého obránce údajně chystá nabídnout tři miliony eur.

Reagovat
Pipo123

Už sa špekuluje o odchode Petkoviča Reja ako náhrada

Reagovat
lnterista

ty uz ho nechces?

Reagovat
Pipo123

Nene, ešte je skoro, dúfam že zostane, ale ak budeme naďalej hrať tak ako hráme tak asi pôjde, je pekné že doma hráme dobre, ale zo 14 zápasov vonku sme vyhrali jeden krát a Petkovičovi sa začína vyčítať to že ignoruje Gonzaleza, Ledesmu či Floccariho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

počkal bych na Pioliho, když už teda...

Reagovat
Pipo123

To áno, toho som chcel v čase keď odchádzal Edy

Reagovat
Votas

hoooomerun

Reagovat
10

Jonathan

Reagovat
lnterista

co tam porad nacvicujem? Centr pred branku a nejak to dopadne

Reagovat
Votas

GUARRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
lnterista

konecne

Reagovat
snuff24

Guuuuuuuuariiiiiiiiiiiin

Reagovat
10

Vidal si za tu chvíli ve Florencii stihnul přivodit svalový zranění a jeho start proti Realu nevypadá reálně. Úplně vidím vysmátýho Vidala se Sebou za stavu 2:0, jak se "rozcvičujou"...takhle to dopadá

Reagovat
M11

jeste se tam z prdele postuchovali.. dneska to byl teda den

Reagovat
snuff24

To by mě vážně zajímalo jestli to vzadu fakt tak stojí na Hugovi nebo se obrana vrací do staré "formy" ,protože i před vyloučením jsme mohli dostat 1-2 branky

Reagovat
Shevchenko

Tak snad to Torino neposere

Reagovat
10

už to posralo

Reagovat
smazaný uživatel

I 1-1 je dobrý výsledek. Navíc je čeká ještě 45 minut proti oslabenému soupeři

Reagovat
10

měli je na lopatě, teď se poserou a Inter je porazí i v 8 lidech...

Reagovat
Dejwa

přijde mi, že to sudí moc nezvládá, mohl by dostat redku i někdo z Tora a hned by se hrálo líp.. každopádně zatim tragoška

Reagovat
10

Juventino

Reagovat
10

bejvalej teda...

Reagovat
snuff24

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
10

na co koukali Guarin s Rolandem? Immobile na penaltě hodinu sám...

Reagovat
lnterista

Palaciooooo

Reagovat
snuff24

bože palacioooooooooooooooooooooo

Reagovat
10

Padelli dneska lítá hodně naprázdno

Reagovat
10

golmani z Turína mají dneska super den

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s těmi obranami je? samý over... Není to tak dávno, co se tu smáli příznivci PL za remízy 0:0

Reagovat
10

...všichni hrajou hurá fotbal 4-3-3, nikdo neumí bránit, ty tradiční defenzivní týmy dostávaj 4 góly za zápas...nechápu to

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo není zvědavý na nějakou eredivise

Reagovat
10

a ty gólmani, kde jsou ty sezony, kdy měl každej tým svýho Freye, Gilleta atd..? teď je to samá díra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

tak schválně...co Belfodil zazdí dneska?...ale jinak sympaticky Mazza, že nechce držet plichtu...a na Ishakovi by se někdo mohl vykartovat

Reagovat
GEGE

Belfodil dobré střídání

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
snuff24

PALAAAAAAAAAAAAAAACOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Votas

pískej konec

Reagovat
lnterista

Palacioooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

Tak to je moc

Reagovat
10

klasika, to bylo jasný asi tak od 15. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas!

Reagovat
10

2 zápasy jsem dneska vsadil...neuhodnete jaký

Reagovat
M11

oba tabory z Turina se dnes predhani kdo udela vetsi trapas

Reagovat
10

nechtějí nás v tom nechat

Reagovat
Slejdy

Torino

Reagovat
CubONE

NO aspon fanticka Teraz vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

exInterista Meggiorini

Reagovat
10

na Padelliho s Gigim šlo dneska 6 střel...a dostali jenom 7 gólů

Reagovat
snuff24

rozhodčí je taky jak švihlej dneska

Reagovat
Votas

dopsiprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Bellomo a jeho jedovky

Reagovat
OVi.77

Reagovat
snuff24

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Dejwa

Reagovat
10

Wallace to pěkně posral

Reagovat
GEGE

BELLOMOOOOOOOOOOOOOOOOOO'''nádhera

Reagovat
Slejdy

no aspon tak

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne Torina

Reagovat
rossoneri89

Bellomooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý

Reagovat
10

takhle calcio fakt brzo vyrovná BL v průměru gólů na zápas

Reagovat
Pipo123

Strašné kolotoče, toľko gólov

Reagovat
smazaný uživatel

zato může Zeman

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pipo123

Petkovič nech si strčí tú skromnosť do prdele, na dnešnú prehru povedal "sme tam kde si zaslúžime"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele