Serie A - preview 7. kola

05.10.2013, 09:04, aktualizováno 06.10.2013, 08:57
Previews
Římské AS v sobotu znovu vyhrálo a nyní bude čekat na odpovědi svých pronásledovatelů. Výhra se proti Livornu očekává od Neapole, stejně jako by si Juventus měl poradit s trápícím se AC Milán. Lazio doma hostí Fiorentinu, Hellas se na povedený začátek pokusí navázat v Boloni...
Parma FC - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Domácí Parma na stadionu Ennia Tardiniho přivítá v nedělní poobědové siestě bojující Sassuolo. Nováček soutěže sice ještě ani jednou nevyhrál, zejména však utkání s Neapolí a Laziem dokazují, že jeho forma prudce stoupá. Podaří se mu vyhrát na půdě Roberta Donadoniho?

Ani o Parmě se nedá říct, že by sezonou proplouvala podle svých možností. Ducali mají tým i trenéra rozhodně na lepší umístění, než je současná čtrnáctá pozice. Částečně můžeme řešení hledat v losu, který k Parmě nebyl příliš přívětivý - Fiorentina, AS Řím i Udinese jsou více než favorizovanými celky. Ze zápasů proti Zebrám a Vlkům si Parma neodnesla ani bod, poslední zápasy ale ukazují pozitivní znaky. V utkání s Atalantou Bergamo se Donadoniho svěřenci nezalekli a v prvním poločase nastříleli čtyři branky. Atalanta sice v závěru snížila na rozdíl branky jediné, to však nic nemění na tom, že Ducali opět bojují. Ideální příklad tohoto tvrzení můžeme nalézt v minulém kole.

Fiorentina je dlouhodobě považována za ambiciozní celek schopný zamíchat mistrovskými kartami, takže žádné utkání s ní není snadné. I když nyní trpí přívalem zranění zejména pro útočné hráče, ve svém kádru má ještě mnoho kvalitních osobností. Přesto se Parma díky Garganovi ujala vedení. To si sice Viola vzala zpět, ale morální i fyzické síly dokumentovala Parma v devadesáté minutě, když Massimo Gobbi srovnal na konečných 2:2.

Se zmiňovanou výhrou nad Orobici a remízou proti Catanii se série neprohraných zápasů protáhla již na číslo tři. Za bod proti Fialkám je rád také bývalý trenér reprezentace. Zkušený Roberto Donadoni po utkání prohlásil: "Myslím, že výsledek je fér pro oba týmy. Odehráli jsme velmi dobrý zápas, i když jsme chvíli prohrávali. Kdybychom za stavu jedna nula proměnili naše šance, pak by to bylo zcela jiné utkání. Já jsem ale rád i za bod," chválí Donadoni své svěřence.

Bude je chválit i po utkání se Sassuolem? Dvojice mladíků v podání Zazy a Berardiho se pokusí tomu zabránit. Nováček soutěže nezačal dobře, z počátku se rozkoukával a na tvrdé boje italské elitní soutěže se zdál být nepřipraven. Poslední zápasy však v rukopise Di Francescova týmu značí jisté změny k lepšímu. K losu jsme přihlíželi u Parmy, Sassuolo by ale mělo právo stěžovat si na něj ještě víc. Inter Milán, Neapol a Lazio hned po sobě? S prve jmenovaným týmem ještě Sassuolo prohrálo, Neapol a Lazio ale již na uzdě udrželo a většinu Itálie šokovalo remízami. Navíc, minimálně za utkání s Laziem musí být hráči chváleni - neustálé napadání, aktivní hra a jednoduchý přechod do útoku pomohl nováčkovi k bodu.

Respektive, pomohl mu i střídající zkušený útočník Antonio Floro Flores, který před koncem zakroutil přímý kop do sítě a srovnal. O utkání řekl: "V Neapoli jsme mnoho šancí zahodili, stejně tak proti Laziu. Chci ale poděkovat celému týmu za způsob, jak reagovali na nepříznivý stav. Když budeme pokračovat ve stejném duchu, můžeme bojovat o mnohem vyšší příčky," nabádá Floro Flores.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli - Biabiany, Acquah, Gargano, Parolo, Gobbi - Cassano, Palladino
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Marzorati, Bianco, Acerbi - Schelotto, Kurtić, Magnanelli, Missiroli, Ziegler - Zaza, Berardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - AS Livorno  (neděle 15:00)
Slovo "v lize" je důležité, protože Benitezův tým už jednu porážku zažil. V rámci Ligy mistrů mu ji uštědřil rozjetý Arsenal Londýn, který si bez větších problémů s Partenopei poradil. Serie A a především nováček z Livorna jsou ale jiným kalibrem.

Serii A znovuzrozená Neapol ovládala v prvních zápasech bez větších potíží, dobře investované peníze z prodeje střelce Edinsona Cavaniho se fanouškům vracely, a na nově poskládaném týmu trenéra Rafaela Beniteze byla vidět chuť dokázat velké věci. V Lize mistrů se jakékoli naděje obdivovatelů Hamšíka a spol. ještě znásobily, když si Partenopei s přehledem poradili s favoritem z Dortmundu. Hostující Borussia se ještě nedávno pokusila zastavit rozjetý Bayern Mnichov ve finále, takže na úvod nečekalo Benitezovy svěřence nic lehkého.

Ti si ale s grácií poradili a německý tým porazili 2:1. Další počínání v milionářské soutěži už ale tři body nepřineslo. Emirates Stadium zcela ovládl domácí Arsenal, který po brankách Mesuta Özila a Oliviera Girouda poslal Partenopei do Itálie s prázdnou. Z předchozích šesti kol Serie A Neapol neprohrála, v honbě za prvním místem ji však překvapivě zdrželo Sassuolo. Nyní čeká bývalý tým Diega Maradony další nováček - dočká se stejně vřelého přijetí, jako jeho kolega ze Serie B?

Zkušený španělský trenér Neapole se ve svých komentářích po prohraném utkání vracel zejména k jeho začátku, který Partenopei zaspali. V rozhovoru pro deník Corriere dello Sport uvedl: "Nebyla to otázka zkušeností, ale individuálních chyb. Zaplatili jsme za své chyby hned na úvod a už jsme se nedokázali dostat do tempa. I když byla hra převážně v rukou domácích, jsem hrdý na své hráče za to, jak se postavili ke druhé půli. Cesta před námi je ale ještě dlouhá a jediné co musíme udělat, je dostat se zpět do formy. Ideálně už proti Livornu," dodává bývalý trenér Liverpoolu.

Vše tedy nasvědčuje tomu, že Livorno nečeká na stadionu San Paolo nic snadného. Zlepšující se tým může spoléhat především na střelecké instinkty dvojice Innocent Emeghara - Paulinho. Jistě nenastoupí pouze Ruben Botta a Giuseppe Gemiti. Dres Neapole před vlastními fanoušky neobleče duo Christian Maggio a Raul Albiol.

První kolo se nováčkovi soutěže sice nepovedlo, ale po prohraném duelu s AS Řím se Livorno dostalo až na osmou příčku. Plány v cestě vzhůru však pokazil další nováček. V minulém kole totiž Amaranto nezvládlo utkání s Hellasem Verona, který si díky brankám Juana Manuela Iturbeho a Jorginha nechal všechny tři body doma. Utkání na stadionu San Paolo sice není ideálním místem na znovuzrození, ale možná by si Livorno mohlo vzít příklad z přístupu Sassuola a uniknout s bodem v kapse.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Zuniga, Cannavaro, Britos, Armero - Džemaili, Behrami - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuain
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Rinaudo, Ceccherini - Schiattarella, Luci, Emerson, Duncan, Lambrughi - Greco - Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Turín FC  (neděle 15:00)
Tradiční janovský celek prochází rozsáhlou herní i výsledkovou krizí - v nové sezoně jsou Blucerchiati stále bez výhry, což má za následek předposlední místo. Turín se v posledním kole utkal s městským rivalem a ze zajímavého klání odešel poražen - o motivaci má tedy postaráno.

Horší než Sampdoria je pouze nováček ze Sassuola, což je stav, se kterým počítal asi jen málokdo. Hrůzné jsou také statistiky janovského klubu - ofenzíva si stále neumí poradit s obranami soupeře, její útočníci skórovali pouze čtyřikrát. A obrana se může "chlubit" snad ještě horší vizitkou - jedenáct inkasovaných gólů je po šesti utkáních zkrátka moc. Turín má v kolonkách svou šťastnou osmičku - skóre 8:8 mu zaručilo stejný počet bodů, které stačí na klidný střed tabulky.

Minulé utkání však přece jen dalo nějakou naději Blucerchiati, když se utkali s nevýrazným AC Milán. Utkání rozhodla jediná branka Valtera Birsy, Doria ale rozhodně nebyla zcela horším týmem. Trenér Delio Rossi sám věděl, že jeho tým neproměnil velkou řadu šancí, což je hlavní rozdíl mezi vítězi a poraženými. I když vedení slavného celku stále projevuje víru v Rossiho schopnosti, možná by další porážku unést nemuselo. A to bývalý trenér Fialek či Lazia rozhodně nehodlá dopustit.

Pro turínskou Granatu představuje Sampdoria docela slušnou šanci na návrat k vítězstvím. Poslední zápas Turín příliš nezvládl a se silnější Starou dámou se po většinu utkání měřit nemohl. Také toto utkání rozhodla jediná branka, na svědomí ji měla francouzská hvězda Paul Pogba. Pozitivní zprávou pro trenéra Giampiera Venturu je uzdravení dvou klíčových hráčů - do středu pole se vrací Omar El Kaddouri, své místo v útoku by měl opět zaujmout Ciro Immobile.

Domácí se budou muset obejít bez obránce Andrey Costy, také záložník Nenad Krstičić je suspendován. Kvůli zranění nemůže nastoupit ani Gaetano Berardi. Ventura nechá doma dlouhodobě zraněné Guillerma Rodrigueze a útočníka Marcela Larronda. Turínem stále hýbou důsledky sázkové aféry, která postavila mimo službu hned tři hráče. Duo Barreto - Gazzi se blíží návratu, zkušený brankář Jean-Francois Gillet ale nemůže nastoupit až do roku 2017.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Mustafi, Gastaldello, Regini - De Silvestri, Gentsoglu, Obiang, Barillà - Sansone, Gabbiadini - Pozzi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Bovo, Moretti - Darmian, Brighi, Vives, El Kaddouri, D'Ambrosio - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Možná je to překvapením, protože se Zebrami se počítalo na pohárové pozice. Faktem ale je, že sardinské Cagliari a Guidolinovy svěřence od sebe dělí pouhý rozdíl ve skóre - oba týmy mají sedm bodů. V podání ani jednoho ze soupeře se tedy rozhodně nejedná o ideální start.

Z Cagliari se postupně stává remízový král. Po premiérové výhře nad Atalantou nedostali svěřenci trenére Diega Lopeze ani bod ze zápasu proti AC Milán. Od té doby ale ustálili svoji formu a čtyřikrát remizovali. Překvapením byl určitě bod z Toskánska, největší úspěch pak Cagliari zaznamenalo v posledním ligovém kole. Na Nereo Rocco zavítal Inter Milán, který po převzetí kormidla trenérem Walterem Mazzarrim opět straší drtivou většinu protivníků. Organizovaný celek je nyní vedle Juventusu, Říma a Neapole považován za regulérního kandidáta na scudetto, což měl dokázat právě na hřišti nevýrazného Cagliari.

To v prvním poločase vzdorovalo lépe hrajícímu soupeři, jeho obranu prolomil až Mauro Icardi. Radost vedení i fanoušků Interu však trvala jen krátkou dobu, protože o konečné dělbě bodů rozhodl pár minut před koncem belgický záložník Radja Nainggolan. Z úspěchu má radost také trenér Diego Lopez, který po zápase prohlásil: "Dnes jsme hráli opravdu velice dobře, musím své hráče pochválit. Proti skvělému týmu se nám povedlo udržet remízu, i když jsme prohrávali. Moje taktika je jasná - když hrajete proti ofenzivně laděnému týmu, musíte také sami umět útočit," dodává Lopez.

Na přestupovém trhu nebylo Cagliari právě příliš aktivní (vlastník Massimo Cellino měl v tu dobu rozhodně jiné, poněkud více právní, záležitosti). Do klubu tak zamířili pouze dva noví hráči. Cellino se po přestupech dvojice Marios Oikonomou - Agim Ibrahimi ke své přestupové politice vyjádřil velice jasně: "Mojí prioritou je udržení hvězd, ne nakupování nových. Přivádím pouze hráče, kteří budou chtít za Cagliari hrát a kteří nám mohou dodat něco navíc," naráží Cellino na udržení hráčů jako jsou Davide Astori, Radja Nainggolan nebo Victor Ibarbo.

Zebry se pokusily proniknout do Evropské ligy, v ní ale zůstaly za očekáváním a po porážce od Slovanu Liberec se se soutěží rychle rozloučily. Nyní už se mohou plně soustředit jen na ligovou scénu, i když tato taktika zatím příliš úspěchu nevyvolává. V minulém kole totiž nestačily na Atalantu Bergamo, která si díky dvěma zásahům střelce Germána Denise nechala všechny tři body doma.

Trenér Francesco Guidolin zprvu kritizoval rozhodčí za podle jeho názoru penaltovou situaci, kterou ale sudí Giacomelli jako prohřešek proti pravidlům neposoudil. S odstupem času ale i Guidolin musel uznat kvality soupeře: "Že sudí v náš prospěch nepískli penaltu? No, s tím už nic neuděláme. Musím ale říct, že Atalanta si za svůj výkon tři body zasloužila, my jsme udělali příliš mnoho chyb," dodává sebekriticky zkušený trenér.

Pro výlet do Udine bude muset trenér Lopez udělat několik změn v sestavě. Kvůli kartám nenastoupí kapitán Daniele Conti, jeho místo by měl zaujmout Švéd Eriksson. Danila Avelara pravděpodobně nahradí mladík Murru. Cossu, Ekdal a Pisano jsou zranění. Úplnou soupisku nemá k dispozici ani domácí tým. Tomu chybí Maurizio Domizzi, Giampiero Pinzi a Željko Brkić. Otazník visí také nad startem Luise Muriela.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Kelava - Heurtaux, Danilo, Naldo - Basta, Badu, Allan, Lazzari - Pereyra, Maicosuel - Di Natale
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Nainggolan, Eriksson - Ibraimi - Pinilla, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Janov CFC  (neděle 15:00)
Catania i zásluhou Jaroslava Plašila v minulém kole konečně vyhrála a navázat na tři body bude chtít proti Janovu. Ten se podobně jako v předchozí sezoně trápí, spasit by ho měl staronový kouč Gian Piero Gasperini.

Catania v minulém kole konečně zabrala a výsledkem bylo první vítězství v sezoně. Sicilané porazili veronské Chievo 2:0 a v tabulce si polepšili šestnáctým místem. "Toto vítězství je velmi důležité, ale bude nám k ničemu, pokud výsledkům nedáme kontinuitu. Nemá smysl dělat kroky dopředu a pak zase zpět," apeluje své svěřence trenér Catanie Rolando Maran. Elefantini odehrají další kolo doma, navíc proti soupeři, který rovněž bojuje ve druhé polovině tabulky.

Janov před týdnem opět doma prohrál a vedení došla trpělivost. Fabio Liverani byl odvolán a Enrico Preziosi vsadil na starou dobrou kartu - Giana Piera Gasperiniho. Ten by měl nový tým pozvednout a nasměrovat ho do první poloviny tabulky. Svojí premiéru si odbude na sicilské půdě.

"Zápas v Catanii nebude jednoduchý, ale rozhodně tam nejedeme s poraženeckou náladou," nechal se slyšet kapitán Daniele Portanova.

Sicilané musejí oželet starty Spolliho, Peruzziho a suspendovaného Lanzafameho. Absence hlásí i druhá strana, mimo jsou Antonelli a Marchese.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Rolin, Legrottaglie, Biraghi - Izco, Plašil, Almiron - Castro, Bergessio, Barrientos
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Manfredini - Vršaljko, Matuzalem, Lodi, Sampirisi - Santana, Gilardino, Kucka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Hellas Verona  (neděle 15:00)
O první vítězství v sezoně budou usilovat fotbalisté Boloni, proti kterým nastoupí nevyzpytatelný nováček Hellas. Veronský celek je v dobré formě a v tabulce mu patří sedmé místo. Boloňa je až osmnáctá.

Domácím se začátek ligy zle nevydařil a vrcholem byla potupná porážka 0:5 od AS Řím. Domácí mají po šesti kolech pouze tři body a žádné vítězství, což okamžitě rozvířilo spekulace ohledně odvolání trenéra Pioli. "Nikdy jsem, ani vzdáleně, o vyhození Pioliho nepřemýšlel. Mam v něj velkou důvěru a jsem si jistý, že si povede dobře," neplánuje změnu trenéra prezident Albano Guaraldi.

Porážka 0:5 sice byla silnou kávou, ale i to se občas ve fotbale stává. "Římané na nás zkrátka byli příliš dobří, i když jsme samozřejmě měli hrát lépe. Důležité je nechat tuto porážku za sebou a v neděli proti Veroně začít znovu," prohlásil po debaklu s Římem trenér Pioli.

Hellas si naopak jako nováček vede velmi dobře a po úvodní výhře nad AC Milán přidal další body. Doma na Stadio Bentegodi je dokonce stoprocentní, naposledy tam porazil Livorno 2:1.

Tým trenéra Pioliho se musí obejít bez zraněného Cherubina, Pazienzy a Gimenéze. Chybět bude také vykartovaný obránce Natali. Pioliho protějšek Mandorlini má starostí méně, nemůže počítat pouze s Ragatzuem a Morasem.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Sorensen, Antonsson, Čech - Koné, Peréz, Della Rocca - Diamanti - Bianchi, Cristaldo
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Maietta, Gonzalez, Agostini - Romulo, Jorginho, Hallfredsson - Gomez, Toni, Iturbe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Velice atraktivní zápas nás čeká v neděli večer, na Olympijském stadionu v Římě se představí Fiorentina. Souboj soupeřů v tabulce bude zajímavý z několika důvodů - fyzické i morální síly jsou po pohárových kláních dost omezené, Fialky se potýkají s řadou zranění a jejich trenér Vincenzo Montella se vrací na staré známé místo.

Olympijský stadion je místem mnoha vzpomínek nejen domácího Lazia, ale také trenéra Vincenza Montelly. Ten strávil v dresu rivala AS několik úspěšných sezon, než se rozloučil s aktivní hráčskou kariérou. Kromě něj má na římskou arenu dobré vzpomínky také záložník David Pizarro a jeho kolega Alberto Aquilani. Montella bude muset řešit velmi tíživou situaci v útočné lajně, protože vlivem zranění nemůže počítat s obvyklou dvojicí útočníků. Po Mariu Gómezovi přišel toskánský tým také o Pepita Rossiho a Anteho Rebiće. K dispozici zůstává pouze mladík Ryder Matos a je pravděpodobné, že jej Montella doplní odpočinutým Slovincem Josipem Iličićem.

Kromě nedostatku hráčského výběru je ve hvězdách také fyzický fond obou týmů. Fiorentina i Lazio se dostali do základních skupin Evropské ligy a v týdnu je čekal velmi náročný soupeř. Fialky odcestovaly na Ukrajinu, kde se utkaly s Dněprem. Vcelku atraktivní zápas brzdil především povrch trávníku, který vlivem velmi nepříjemného počasí omezoval jakoukoli kreativitu obou mužstev. Přesto se díky dvěma penaltám a jedné hlavičce sítě obou bran rozvlnily, o jednu víc trefila Fiorentina. Díky pozdnímu zásahu Massima Ambrosiniho se Fialky mohou radovat ze tří bodů.

K utkání se vyjádřil také 'Il Aeroplanino' Montella, když v rozhovoru s médii poznamenal: "Jsem moc rád, jak se moji hráči vypořádali se zápasem. Soupeř nám toho příliš dovolit nechtěl, naši kombinační hru ztěžoval nekvalitní terén. Ale my jsme předvedli flexibilitu a přizpůsobili jsme se podmínkám. Jsem rád i za nové tváře - hráče, kteří moc nenastupují. Dokázali, že si zaslouží být součástí týmu a kdykoli jsou schopni nastoupit," dodává bývalý trenér Catanie.

Fialky sice slaví tři body, neméně důležité "vítězství" slavilo také Lazio. V těžkém utkání na půdě Trabzonsporu sice na body nevyhrálo, impresivní comeback v závěru zápasu se ale za jisté vítězství považovat dá. Biancocelesti úvodní nápor Turků zaspali, což mělo za následek dvě inkasované branky. Erdogan a Mierzejewski potrestali obranné chyby Lazia, za ně zvedl prapor k útoku mladík Ogenyi Onazi. Ještě v rámci první půle však turecký klub přidal třetí zásah.

Do druhého poločasu naskočili mladík Balde Keita a především zkušený zakončovatel Sergio Floccari. Ten na sebe v rozhodující chvíli vzal odpovědnost a dvěma góly v závěru zápasu body rozdělil. Jeho aktivitu pochválil i trenér Vladimir Petković, který po utkání prohlásil: "Zápas ukázal, že se s námi musí počítat. Na počátku zápasu jsme vyrobili několik chyb, ale dokázali jsme se zvednout a v závěru jsme dle mého názoru mohli i vést," uvádí trenér pro Sky Sport Italia.

Také římský celek se potýká se zraněními, takže se do zápasu dostali mladé posily v podobě Brayana Perey a záložníka Felipe Andersona. I když dvojice není v novém působišti příliš dlouho, trenér Petković našel v jejich výkonu mnoho pozitiv. "Byl jsem příjemně překvapen. Oba hráči ukázali, že si zaslouží nominace, i když s námi nejsou příliš dlouho. Do týmu se dobře zapracovali a kromě kolektivního výkonu jsem si všiml několik individuálních kvalit," dodal zkušený trenér.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Ciani, Dias, Lulić - Ledesma - Candreva, Onazi, Hernanes, Ederson - Floccari
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Rodriguez, Compper - Cuadrado, Pizarro, Borja Valero, Aquilani, Vargas - Iličić, Matos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - AC Milán  (neděle 20:45)
Další z velkých taháků obstarají obhájce titulu Juventus a AC Milán. V týdnu si oba týmy nepříliš dobře vedly na půdě Ligy mistrů, a tak si budou chtít spravit chuť ve vzájemném souboji. Zatímco Juventus je neporažen a drží krok se špičkou, Rossoneri se v úvodu ligy tradičně trápí.

V italské lize to zatím Juventusu jde, ale v milionářské soutěži je to bída. Stará dáma po úvodní remíze v Kodani nezabrala ani ve druhém zápase a doma s tureckým Galatasarayem pouze remizovala 2:2. Italský šampión sice drží druhou postupovou pozici, ovšem nyní ho čeká konfrontace s Realem Madrid. Pouze bod získal do své skupiny také AC Milán, který remizoval v Amsterdamu s Ajaxem. Hosté prohrávali brankou z devadesáté minuty, avšak ve čtvrté minutě nastavení si ve vápně vymodlil špatně odpískanou penaltu Mario Balotelli. Také Rossoneri čeká konfrontace se španělským celkem, přesněji s Barcelonou.

Vraťme se ale k domácí soutěži. Juventus naposledy vydřel výhru 1:0 v derby nad Turínem a má stejný počet bodů jako Neapol. Na první AS Řím ztrácí pět bodů. Milánští jsou na tom o poznání hůře. V lize už dvakrát prohráli a s osmi body jim patří až deváté místo. Naposledy se sice Allegriho svěřenci radovali z vítězství 1:0 nad Sampdorií, ale opět to bylo po nepříliš kvalitním výkonu.

Největšími ztrátami Staré dámy jsou bezpochyby absence Lichtsteinera a Vučiniče, dlouhodobě scházejí i Pepe, Rubinho a Caceres. Ještě hůře je na tom Milán. Allegrimu se sice dal do pořádku kapitán Montolivo, ale stále nemůže využít služeb Bonery, De Sciglia, Silvestreho, Pazziniho, Kaká, El Shaarawyho a Birsy. Karetní trest si i nadále odpykává Balotelli.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Tevez, Quagliarella
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zaccardo, Zapata, Mexes, Emanuelson - Poli, De Jong, Muntari - Montolivo - Robinho, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Sedmnácté Chievo přivítá na své půdě o čtyři příčky lépe postavenou Atalantu Bergamo. Utkání nemá favorita, povede se hráčům Nerazzurri navázat na domácí výhru nad Udinese?

Fly Donkeys naposledy prohráli na hřišti Catanie 0:2 a trenér Sannino neskrýval zklamání. "Proti Catanii jsme nehráli dobře a zasloužili jsme si prohrát. Je to zklamání, protože umíme hrát lépe, než jak jsme předvedli proti Catanii." Chievo porážkou spadlo až na sedmnácté místo, jen bod je dělí od sestupových příček.

O něco lépe je na tom Atalanta, která naposledy prolomila smůlu a vyhrála nad Udinese 2:0. "Doufám, že tato výhra bude znamenat přelom v mém týmu. Moji hráči podali proti Udine solidní výkon a zasloužili si vyhrát. Nyní musíme dát tomuto výsledku kontinuitu," prohlásil kouč Stefano Colantuono.

Atalanta má s Chievem vyrovnanou bilanci, ovšem na stadionu Bentegodi se jí příliš nedaří. Za posledních jedenáct let tam totiž nedokázala vyhrát.

Veronské Chievo nastoupí bez Dainelliho a Kupisze. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, kde budou chybět Giorgi, Cazzola, Migliaccio a Del Grosso.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sardo, Bernardini, Cesar, Dramé - Estigarribia, Radovanovič, L.Rigoni, Sestu - Théréau, Paloschi
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Stendardo, Brivio, Lucchini - Raimondi, Cigarini, Carmona, Bonaventura - Moralez - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - AS Řím  (sobota 20:45)
Už v sobotu čeká Apeninský poloostrov velký šlágr mezi vedoucím Římem a Interem Milán. Oba týmy ještě neprohrály a v porovnání s minulými sezonami prožívají fantastický start. Na stadionu Giuseppe Meazzy se po delší době zase bude hrát o čelo ligy.

Souboje mezi Interem a AS Řím byly ještě před pár lety ve znamení boje o titul, jenže jak Nerazzurri, tak i Giallorossi čekal strmý pád a vyklizení předních pozic. A to natolik, že oba týmy jsou letos bez evropských pohárů. Inter i AS Řím mají několik společných jmenovatelů, jedním z nich je nový trenér.

A právě Walter Mazzarri, nový kormidelník Interu, oslaví soubojem s Vlky své 52. narozeniny. "Doufám, že mi moji hráči dají v sobotu dobrý dárek. Chci, aby si vedli jako doposud. Vše jde podle plánu a já jsem spokojený s naší současnou situací," nechal se slyšet Mazzarri. Jeho nový tým zatím šlape. V minulém kole Inter sice ztratil, ale remíza na půdě Cagliari není žádnou tragédií. Inter stále nenašel přemožitele a s bilancí dvou remíz a čtyř výher vyzve jiného neporaženého - AS Řím.

Svěřenci trenéra Rudiho Garcii dokonce neztratili ani bod. Šest zápasů a šest výher je vskutku parádní bilance. Římané vedou ligu a sklízí jen samá slova chvály. Kapitán Francesco Totti ale varuje před přílišnou euforií. "Ještě jsme nic nevyhráli a stále máme co dokazovat. Očekávám v Miláně těžký zápas. Inter udělá vše proto, aby nám ztížil život." Vlci v minulém kole zdecimovali Bolognu 5:0 a mohou se pyšnit neuvěřitelným skóre 17:1.

Domácímu Interu bude chybět zkušené duo Chivu, Zanetti a také náhradní brankář Carrizo. Absence kapitána Zanettiho zatím Interu paradoxně neškodí a bude zajímavé sledovat, jak jej Walter Mazzarri zařadí do dobře fungujícího stroje. Zkušenost v podobě Maicona bude chybět i na druhé straně, přičemž pro brazilského zadáka by to byl pikantní zápas. Vedle Maicona budou Garciovi scházet Destro, Bradley a Romagnoli.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Nagatomo, Guarín, Cambiasso, Kovačič, Alváro Pereira - Alvarez, Palacio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti - Pjanič, De Rossi, Strootman - Florenzi, Totti, Ljajič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím660017:118
2.SSC Neapol651014:416
3.Juventus FC651011:416
4.Inter Milán642016:314
5.ACF Fiorentina632113:811
6.SS Lazio631211:1010
7.Hellas Verona63129:910
8.AS Livorno62228:68
9.AC Milán622211:108
10.Turín FC62228:88
11.Cagliari Calcio61418:97
12.Udinese Calcio62137:87
13.Atalanta Bergamo62048:106
14.Parma FC61328:116
15.Janov CFC61145:104
16.Calcio Catania61144:104
17.Chievo Verona61145:124
18.Bologna FC60337:163
19.UC Sampdoria60244:112
20.US Sassuolo60244:182

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (762)

Přidat komentář
Maritazzi

V tom preview by bylo dobrý dát pozor aspoň na základní chyby - jako je ta účast Campagnara.

Reagovat
Maritazzi

Konečně jsem si vyčlenil aspoň trochu času na souhrn letošního tripu po Itálii. Na úvod musím říct, že jak jsem byl nadšený minulý rok, tak letos to bylo, co se týče fotbalu a Itálie ještě o dost intenzivnější. Minulý rok, díky cestování vlakem a díky tomu, že Itálie byla vlastně jen tak třetina tripu, tak bylo velmi složité čerpat nějak víc atmosféru, přijít do styku s Italy, poznat tu zemi nějak víc. Letos jsme, co se týče pohybu, měli o dost větší svobodu kvůli autu, ale bohužel kvůli práci a škole jsme zase měli míň času (15 dní na Itálii je opravdu málo).

Ještě než přejdu k fotbalovým věcem, chtěl bych poděkovat 10, který mi poskytl mnoho užitečných informací, jak minulý rok, tak letos a celý trip mi hodně usnadnil a vylepšil – hlavně ta Sicílie, na kterou si prostě musím udělat měsíc a ta neapolská pizza.

Hned po příjezdu do Modeny jsem měl obrovský štěstí, bydleli jsme u studenta, který jako vedlejšák dělá stewarda v Reggiu Emillia, Livornu a v Parmě, takže jsme měli okamžitě společné téma. Pak jsem trošku naivně doufal, že mi pomůže líp sehnat lístky na derby. První opravdové setkání s Itálií – hodinový tón, oznamující, ať počkám (těším se na účet za telefon) a poté konečně Stefano objednával – 3 lístky pro tři kamarády na tribunu Tevere. Ok, není problém, pošlete občanky – poslali jsme občanky. Pracovnice callcentra se zarazí, zjistí, že jsme cizinci a hned se opravuje. Pro cizince pouze Monte Mario – 95 euro. Co se dá dělat, aspoň byla jistota.

Hned druhý večer v Itálii jsem pak měl na programu výjezd do Parmy. Do římského kotle už už vypadalo, že mě pustí i bez Tessery, že to uhraju na cizince, nicméně další telefonát mi zhatil naděje, takže jsem volil mezi lístky na tribunu za 65 euro a mezi lístky do kotle domácích za 25 euro. Nebudu lhát, rozhodovala hlavně finanční stránka, ale také zvědavost, poznat fandění v kotli v Itálii. Zápas pro mě byl očistec, připadal jsem si jako dement. Celý zápas fandit proti těm tisícům lidí v kotli, po gólech Říma ta bezmoc se radovat, pouze potutelný úsměv. Naopak aspoň snaha předstírat radost po gólu Biabianyho. Přesto byla radost obrovská, vidět tu spoustu Římanů v hledišti, kteří prakticky vytvořili domácí prostředí, vidět střílet kapitána gól… Nevím proč, ale i když jsme prohrávali, nebyl jsem nervózní, ten tým má takovou vnitřní sílu, že jsem věřil, že otočíme. Co se týče fandění kotle parmy, byl jsem zklamán, úroveň byla velmi slabá, několik málo pokřiků, většinou se kotel probral jen při urážení Říma a při hromadném opouštění stadionu víc než 10 minut před koncem. Pro mě tedy první tři římské body.

Pak jsme si užili Toskánsko, bydleli jsme v domě na venkově a Florencie, Siena nezklamou nikdy, letos jsme to nastavili o výlet na kolech po vinících, super relax.

Pak přišel konečně Řím, kde jsme byli od pátku a nervozita. Hned první den navíc problém, v kempu ještě přespávali fanoušci Legie po zápase na Laziu a naše opilost způsobila velkou nepříjemnost. Pokřik Baník jim nahrál, přišel za námi urostlý Polák a Baník na nás zopakoval. To mi přišlo jako výhra, tak jsem pokračoval – „GKS Katowice“ a záchvat smíchu, to už nás Polák vzal kolem ramen a vedl za kamarády. Úsměv jsme ztratili ve chvíli, kdy řekl, že teda není problém, že se jdeme prát a solidně nám o sebe srazil hlavy. Po půl hodině vše vyřešil až příjezd policie. Já nakonec byl v pohodě, zaskandoval jsem si s nimi nějaké pokřiky a nechal mě být, kamarád ale podle něj fandil málo, takže se musel učit dost nepříjemným způsobem hymnu. S několika rozumnějšími jsem se potom bavil a ptal se, jak se jim líbil fotbal – prý super, spojili se s fanoušky Lazia a zahnali policii….

Jinak ještě jednou ticketing, šli jsme do Romastore, tam se ptali na lístky na Tevere – jsou. Super, prosíme o zrušení rezervací na Monte Mario. Obsluha říká, že nemůže, callcentrum řídí někdo jiný, ale určitě nám to prý stornují. Voláme tedy na callcentrum, kde nám okamžitě utínají všechny naděje, takhle to prý nefunguje.

V sobotu jsme se pak místo přelidněných míst soustředili na pohodu v Testacciu – nepříjemné vidět značky polepené nálepkami Lazia, kde se píše o vládcích Říma. Neděle už pak byla jasná, nervozita působila od samého rána. Už tři hodiny před zápasem jsem přistavili auto k Olimpicu, nakoupili suvenýry a vnímali atmosféru. Ta byla pro všechny Římany značně nepříjemná – znovu, nervózní – po tolika nezdarech byl v nás všech prostě strach. Místa na tribuně byla nakonec super, blízko Curvě Sud, super výhled. Kluci, kteří byli se mnou, byli poprvé na takovém zápase a bylo super vidět, jak jim při zpěvu hymnu nabíhá husí kůže, okamžitě bylo vidět sympatizování s Římem, nadšení. Fotbal tu moc hodnotit nechci, první půli se každý bál udělat chybu – znovu mi chyběla ale větší podpora od fanoušků, pokřiků zoufale málo, zapojení stadionu nulové (kromě Forza Roma). Druhý poločas již byl pravým peklem, jakmile jsme viděli, že se naši hráči nadechují k náporu, podpora narostla neuvěřitelným způsobem. Bylo jen otázkou času, kdy dáme gól. Nikdy jsem nezažil takovou euforii, která ale následně byla vystřídána strachem o výsledek, nebylo to tak jen u mě, bylo to tak u všech lidí kromě mě. Když se v 89. minutě řítil Ederson sám na bránu, na stadionu by bylo slyšet spadnutí špendlíku, naštěstí nás Dani zachránil a po druhém gólu pak mohla vypuknout již ničím nerušená radost, to pravé objímání se všemi kolem vás, obrovská úleva a slzy štěstí na tvářích plno lidí. Grazie Roma, můj největší dosavadní zážitek pomalu končil. Po zápase jsme si neskutečně užili i oslavné troubení v kolonách, vypadalo to, jako kdyby někdo vyhrál přinejmenším Ligu mistrů, a myslím si, že hodně z nás to tak vnímalo. Magica Roma – lépe to popsat nejde. Z neděle mi ještě v hlavě utkvěla jedna myšlenka, od servírky v resturaci, kam jsem přišel s dresem a šálou jsem se dočkal velmi příjemného uvítání – „Merda Totti“.

Tím pro mě fotbalové šílenství skončilo, věnovali jsme se pak poznávání Itálie, protože los poté nebyl příznivý. U této příležitosti se pak musím zastavit u Neapole, zvěsti nelhaly. Opravdu tak špinavé město s velmi prapodivnými obyvateli jsem ještě neviděl. Už u vjezdu bylo jasné, že tady se nám zůstávat chtít nebude – silnice obsypané prodejci nakradeného zboží, nefunkční doprava (jinde jsme se aklimatizovali celkem rychle), všudypřítomná špína a odpadky, nepříjemné pohledy na auto cizinců. Rádi jsme to viděli, ale jakmile to bylo možné, upalovali jsme dál na jih. Jih Itálie a Sicílie byl opravdu úžasný, milí, ochotní lidé, super jídlo. Zážitky jako spaní pod Etnou, atmosféra menších měst (Ragusa, Modica) ve mně zůstanou navždy. Užil jsem si i Catanii, málo turistů, ale o to větší klid pro vnímání té pravé Itálie.

Musím říct, že trip se povedl úžasně, za naprosto směšné peníze, ale prostě tomu chyběly ještě dva týdny, aspoň se mám na co těšit na příští rok.

Závěrem pak ještě jednou k AS – Garcia je neskutečný trenér a psycholog, umí to jak s hráči, tak s diváky, žádný alibismus – derby je něco víc a jdeme ho pro vás vyhrát. Super vztahy s kabinou, takticky naprosto přesně připravený tým, skvěle složené řady, schopnost reagovat na nepříznivý vývoj, probuzení hráči z loňska k tomu super vydařené posily – De Sanctis, Maicon, Gervinho, Ljajič, Strootman – všichni jsou víc než platní. Ještě u De Sanctise bych se rád zastavil, možná dělá chyby, možná mi nebyl úplně sympatický, ale on je tím, co naše obrana potřebovala, celý zápas neúnavně diriguje, krotí euforii nebo naopak nakopne tým – jaká změna oproti mrtvému Stekelenburgovi. Je zbytečné mluvit o titulu, užívejme si tyto chvíle, kdy z nás konečně jde znovu strach, pro mě zůstává snem Liga mistrů, i když už jí vidím alespoň reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Yanek

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
M11

Reagovat
madridcan

DIky...vyborne citanie k ranajkam

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

mozem sa skromne opytat na kolko ta vysiel ten trip po Italii?

Reagovat
Maritazzi

Já to odhaduju na 17 tisíc. Pak sem klidně dám fotky, kde jsme spali, k tomu jsme jedli vlastně jen v relativně dobrých restauracích, do toho derby.. Největším výdajem byla nafta, ale i když jsme měli žrouta auto, dostali jsme se na rozumné částky. Jo a jeli jsme ve třech.

Reagovat
M11

kolik jste narajtovali km ?

Reagovat
Maritazzi

5500 km, celkem sme to prohnali.

Reagovat
M11

tak to je solidni naloz

Reagovat
Jajinek

To je docela palka pro studenta ne? To musis mi dobrou brigadu :-)

Reagovat
Maritazzi

Jo, tak s brigádou se většinou zadaří a když teď není přítelkyně, tak se cestuje snáz.

Reagovat
Pettirosso

Student se automaticky rovná pouze brigáda? A i kdyby to tak bylo, připadá ti nemožný za prázdniny našetřit takový peníze?

Reagovat
Jajinek

jasně že brigáda, nebo mi chceš říci, že se dá plnohodnotně skloubit plný pracovní úvazek a prezenční vysokoškolské studium. Jinak našetřit se dá hodně věcí, ale z vlastní zkušenosti vím, že našetřit při studiu 17 tisíc na dovolenou bylo pro mě skoro nereálné. Pokud to má někdo jinak, nemám s tím problém.

Reagovat
Alberto Aquilani

vy hlavne neviete že je marritazzi Tottiho utajený syn ....

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Alberto Aquilani

inak, obdivujem mladých ludí, čo si vedia popri študiu na VŠ ešte zarabat, ja som z toho tak unaveny, že si neviem predstaviť ani že by som mal ist vyniesť smeti ...... ale inak napríklad ja si "zarábam" tak, že na narodeniny, meniny, vianoce, velku noc dostavam od rodiny keše, takže tých 400-500 eur za toto všetko dokopy fakt dostanem, lenže ich potom ani neviem začo miniem..... ak niekto študuje externe je to iné, lenže si musí platiť za školu, takže tiež bez pomoci rodičov je to IMHO ťažké ..... 17 litrov je dosť no .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak foto rádi uvítáme (jak z celé Itálie, tak hlavně z derby)

Reagovat
smazaný uživatel

kuva to by som siel na taky vylet len nemam s kym..

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

super

Reagovat
Arne

Mám otázku - umíš, resp. umí někdo z té vaší trojky italsky, nebo se tam takhle dá protlouct i s anglinou?

Reagovat
Maritazzi

Protloukli jsme se s angličtinou, fakt celkem bez problémů. Ale italsky se určitě chci naučit, v tom prostředí by to do člověka šlo samo.

Reagovat
FORZAMILAN

Super článek Probudilo to ve mě vzpomínky, když jsem v 90-tých letech jezdil na San Siro a Itálie vůbec. Vím přesně, o čem píšeš, to prostředí, přátelští lidé, vůbec ta atmosféra malých měst či vesniček.............to se musí zažít, těžko to popsat ve třech větách

Reagovat
Votas

pokud se nepletu, tak poslední výhra nad Romou:

http://www.youtube.com/watch?v=2Ps-1ffMIBc

aneb good old Leonardo days...

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE! Keď ACecku piskne rozhodca penaltu, Conte by mal všetkých odvolať do satien a na tie hoveda vypustiť našich fanúšikov! Šak jedno AC hore-dole

Reagovat
Pinturicchio

Radši budťe tiško oba, Juve ani AC nemůžou za to, že rozhodčí stojí za prd.

Reagovat
Il Architetto

Jsou to asi fanoušci.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

byl bych radši z ticha

Reagovat
smazaný uživatel

z ceho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska tam budeme za tři bodíky v tom Miláně

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že AC přejedem, nemají nás čím překvapit.Nemají Balla nemají faraona.Leda že by jak to tak bývá nás sejmul bývalej hráč . Ale ne tuším že už konečně zahrajem čistý konto a vyhrajem 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

třebas Noce ne?

Reagovat
Jajinek

Dnes to bude velké, obdboně jako proti Viola, umocněné to však bude tím, že to bude v sobotu večer a mělo by být daleko více lidí včetně fanoušků Romy (doufám, že zase nezničí město).

Asi nikdo nečekal, že by tento zápas mohl být mezi prvním a čtvrtým v tabulce, navíc zápasem poměrně slušně fungujících mančaftů.

Poslední léta byly mezi AS a Interem zápasy plné branek, nicméně tohle dnes opravdu nečekám a nedivil bych se, kdyby zápas skončil bez branek....

...ale....

Musíme si uvědomit, že absence Campagnara může být klíčovější, než se zdá. On je takovým tím klidným můžem obrany, tím pilířem a majákem, který uklidňuje nabuzeného Juana a občas nesmyslně zaváhajícího Rana. Bez něj se může klidně stát, že se ta obrana protrhne. Ano...v Cagliari to šlapalo, ale přeci jen, tam jsme je spíše přehrávali v záloze a oni se před Handu moc nedostávali, dnes to bude s těmi rychlostně hrajícími krajy, které bude dirigovat Totti trochu o něčem jiném. Nic proti Rolandovi, ale trochu se divím, že Mazzari nepostaví Wallyho. Ano, byl by to risk a trochu zásah do pozičnních návyků té obrany, protože by se Rano musel přesunout zpět na pravo, ale dodalo by mi to více klidu.

Dále jsem zvědavej na dvě věci, jestli dostane ve středu přednost atletičnost soubojové v podobě Taidera a nebo rychlostní v podobě Kovačiče. Já bych spíše řekl, že tohle je zápas pro Taidera. Nicméně tady se dostávám k tomu druhému bodu. Mazzari už si v hlavě jistě rovná variantu, že by časem mohl nastupovat se svým klasickým 3-4-2-1, tedy že vyndá jednoho středního záložníka a a před Palacia dá ještě jednoho hrota. Icardi i Milito už jsou na ten základ nachystaní dříve nebo později se budou muset začít používat v základu. V rámci útoku nám to dá neuvěřitelnou zbraň v podobě Palacia na podhrotu, kde letos prostě hraje fantasticky, i když měl omezený časový prostor na tomto místě. To se prokázalo i v Cagliari. No a mám trochu tušení, že by to mohl Mazzari zkusti už dnes. Tedy pravděpodobně Icardiho v základní sestavě.

Co se týče Romy, je pravda, že ten los měli lehčí, ale myslím, že museli překvapit úplně všechny. Tak organizovaný, vnitřně silný tým zase řízený De Rossim a Tottim, je prostě nečekané. Chytly se i posily, což mě zejména u Strootmana překvapuje. Je sice pravda, že jeho hra také stojí a padá na De Rossim vedle něho, ale i tak. No a to, že vůbec nedostávají góly, i když dvojici Benatia Castan vlastně typově nemá kdo pomoct a přesto to funguje zajištěně, je zázrak.Tohle bych před sezónou rozhodně nečekal.

Bude to rozhodně těžší, než proti Viole, takže pokud tento zápas vyhrajeme, a to jakýmkoli způsobem, budu nadšený. A to není alibismus. Ty velké soupeře máme zatím doma a nějak moc šancí jsme si za ty dva zápasy nevypracovali. Snad nám ta produktivita vydrží i dnes!!

Dělám to málokdo, ale zrušil jsem si večer všechen soukromý i pracovní program, protože tohle bude sakra zajímavá konfrontace.

Takže poladit volátko...a FORZA INTER!!!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Pinturicchio

Římani, jak to vypadá s Predatorem? Co jsem koukal, tak by mohl dostat přednost Ljajic.

Reagovat
smazaný uživatel

v pátek trénoval s Tottim a Florenzim Ljajič, ale zase vynechal nějaký tréninky kvůli stehnu

Reagovat
smazaný uživatel

S největší pravděpodobností by měl hrát v základu společně s Tottim a Florencem.

Reagovat
Pinturicchio

Díky oběma, ... pokud je zdravotně v pořádku, byla by škoda nechat ho na lavici, když chytá takovou formu. Snad nastoupí, pro dobro mé Fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

I přes nedobro mé fanty TI přeji, aby Gervi aspoň jednoho fíka dal

Reagovat
Pinturicchio

Hrajem spolu, co, ... ten Predátorův naženeš jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky Gervais taky hrál ten minulej zápas s takovou bandáží na stehně

Reagovat
Pinturicchio

Tak není o čem, Predator do základu.

Reagovat
M11

my chceme predatora

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Interistí sa nám tu nejako rozpísali

Reagovat
M11

na vecer se moc tesim.. zase tyhle matche maji uplne jinou stavu kdyz je AS ve forme.. stejne tak Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jsem opily, tak se zmuzu jen na FORZA MILAN!

Snad se podari vecer sledovat Inter-Roma

Reagovat
M11

kluci ma nekdo predpokladanou na zitra ? kdo vypada napravo ?

Reagovat
Pinturicchio

Souboj mezi Padoinem a Islou, ... FantaGazzetta má Pada a Gazzetta Islu.

Reagovat
M11

Isla je mimo.. snad Padoin.. ale teda nejak citim ze tam Conte da Islu

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel taky. Ono je sice dobrý, že se ho snaží nakopnout a dostat do formy, ale když to nejde několikátý zápas po sobě, tak to nemá cenu lámat přes koleno.

Reagovat
M11

jsme tady cele leto volali at sance dostava takze by od nas bylo docela nefer ted nadavat bohuzel asi nikdo z nas necekal ze bude porad tak v pasti.. no uvidime zitra pokud nastoupi ma mozna na delsi dobu posledni poradnou sanci ukazat jak to s nim teda bude.. celkove jsem zvedavy i na vykon celeho tymu.. verim ze nas tento zapas muze konecne nakopnout.. zacinam byt trosku nervozni a rozpacity z dosavadnich vykonu.. a kdyby se to nemelo zlepsit ani po zitrku.. nevim nevim

Reagovat
Pinturicchio

Herně už to začíná nahlodávat i mě, navíc některé pro mě nepochopitelné Antoniovy tahy , ... zítra by to chtělo se chytnout vysoko výhrou, totálně AC smést ... ideálně by ta sestava mohla zítra vypadat takhle ..

Buffon - Ogbonna, Bonucci, Barzagli - Peluso, Asamoah, Pirlo, Vidal, Padoin - Tévez, Llorente

Reagovat
M11

Conte postavi opet svou.. Kwadwa do stredu neda.. urcite bude hrat Marchisio.. Llorenteho bych kvitoval.. ale zitra bych preferoval Quagliarellu..

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel asi budeš mít pravdu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že nastoupí quagliarella, byl by hřích nevyužít jeho formy.

Reagovat
Pettirosso

jenže ty šance nemůže dostávat do nekonečna. Měl na to loňský rok, celou přípravu a teď dostatek prostoru. Když to neumí využít, má dostat šanci další. Pado by s tímhle prostorem naložil jinak.

Reagovat
Pinturicchio

... jinak za sebe říkám jednoznačně Pado

Reagovat
Pettirosso

Fredy Guarín od ledna 2012 obléká dres Interu, kolumbijský záložník ale tehdy mohl z Porta přestoupit také do jiného italského klubu. "Vždy jsem říkal, že jsem sem přišel vyhrávat trofeje. Pamatuji si, že když jsem byl ještě v Portu, odmítl jsem Juventus, abych mohl jít do Interu," prohlásil Guarín.

Pamatuju si to trošku jinak Fredy...

Reagovat
madridcan

Higuian asi ani nie je nominovany co?

Reagovat
Pinturicchio

Zraněný, pořád.

Reagovat
Pinturicchio

Ve Fantě vložena absolutní důvěra do hráčů Juve (Bonucci, Asamoah, Marchisio, Vidal, Tévez) a hráčů, které má Juventus ve spoluvlastnictví (Sorensen, Gabbiadini, Berardi)

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu určitě Predátor s instinktem zabijáke což?

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo - Atalanta cisty X !!!

Reagovat
GEGE

Atalanta ostrá 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Docela haluz

Reagovat
Pipo123

Dneska sa ukáže ako na tom naozaj AS je, Inter hraje hodne dobre a organizovane, doteraz takého súpera nemali, ale vidím to na takú remízu, moc gólov nečakám.

Reagovat
Alberto Aquilani

remíza alebo prehra

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho

Reagovat
Largo

Z Giallorossi:'FORZA ROMA!!!

Reagovat
GEGE

CONSIGLI

Reagovat
smazaný uživatel

Roma si odnesie 3 body, Francesco aspoň jeden šupne... Forza Roma!

Reagovat
snuff24

FORMAZIONI UFFICIALI

Inter (3-5-1-1): Handanovic; Rolando, Ranocchia, Juan Jesus; Nagatomo, Guarin, Cambiasso, Taider, Pereira; Alvarez; Palacio.

All. Mazzarri

Roma (4-3-3): De Sanctis; Torosidis, Castan, Benatia, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho.

Reagovat
Votas

to bude mač!!!

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

aha sorac

Reagovat
Deki

Vysílá Digisport?

Reagovat
Slejdy

jo

Reagovat
lnterista

Inter: Handanovic; Rolando, Ranocchia, Juan Jesus; Nagatomo, Guarin, Cambiasso, Taider, Pereira; Alvarez; Palacio

A disposizione: Castellazzi, Carrizo, Andreolli, Belfodil, Icardi, Kovacic, Mudingayi, Kuzmanovic, Wallace, Milito, Samuel

Allenatore: Walter Mazzarri

Roma: De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho

A disposizione: Skorupski, Lobont, Dodò, Marquinho, Ljajic, Taddei, Caprari, Burdisso, Jedvaj, Borriello, Ricci

Allenatore: Rudi Garcia

Arbitro: Tagliavento (Terni)

Assistenti: Di Liberatore, Cariolato

Quarto uomo: Di Fiore

Assistenti addizionali: Mazzoleni, Guida

Reagovat
lnterista

takze ocekavam beton s rychlym a doufam drtivym prechodem do utoku...AS bude chtit hrat a Inter bude davat goly(snad). Uz se nemuzu dockat

Forza Inter

Reagovat
Maritazzi

Inter jsem letos ještě hrát neviděl, ale asi lze hodně usuzovat ze složení kádru a Mazzariho Neapole. V aktuální pohodě je můžeme porazit vlastní hrou, chce to zase trpělivost v průběhu první půle a potom využít klasicky Gervinha s Ljajičem. Trochu mám strach jak se proti té záloze Interu bude prosazovat Pjanič, naopak by zase měl vyniknout Kevin. U něj určitě nesouhlasím s Jajinkem, že by byl závislej na DDR.

Reagovat
Alberto Aquilani

skor si mylsím, že s DDR a Strootmanom je to presne naopak

Reagovat
Alberto Aquilani

Nemám ružove okuliare, 9 bodov z týchto 3 zápasov nedáme, ale dať 4-5 bodov som maximálne spokojný, nemyslím si, že všetky prehráme a určite aspon 1 vyhráme ....

Reagovat
Slejdy

podme na to!! hlavni je neprohrat !

Reagovat
smazaný uživatel

RIMSKE LEGIE, GLADIATORI TIAHNITE KOCMI NA MILANO..MESTO MODY ,DNES BUDE MESTOM POPOLA.... RIMSKE IMPERIUM SI UZ PRIVLASTNILO 6 CASTI ZEME PO 6 GLADIATORSKYCH SUBOJOCH... zverenci mazzariho dnes budu kusat a da sa cakat vyhoteny a dramaticky zapas ......... KOPIE , STIT A VYTVORIT KORYTNACKU ZACINA SA BITKA O MILANO .....

BOJUJTE ZA RIM ,ZA VASE VECNE MESTO ZA VASI RIMSKU PODU !!!!!!

INTER - AS GLADIATORI RIMA !!!!!!!!!!!!!!! FORZA ROMA ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ---- AS --- ROMA ROMAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Inter Eterno Amore

stihol si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

ty si pán

Reagovat
Alberto Aquilani

Sakra, mám to na DIGI na nejakých Rumunov a ešte to nejde, je tam že o 21:45 začína, to nepojde Live alebo tam je časový posun ?

Reagovat
Alberto Aquilani

aaa dobre ide to :D

Reagovat
Alberto Aquilani

nejaký stream prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký flash pls?

Reagovat
Pipo123

Totti krása

Reagovat
Slejdy

TOTTIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Francék

Reagovat
Maresma

Totti krásně

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

pořád bůh. TOTTI

Reagovat
Nuno čomes

To je bránění

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
lnterista

zabak mi zati hodne pije krev

Reagovat
Melchior

Tottiho nelze než závidět..

Reagovat
snuff24

jee z takovyho hovna

Reagovat
Maritazzi

Ranocchia. France genius, tam slova nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho přihrávka

Reagovat
Pettirosso

tak jako...

Reagovat
Milan.B

dobre to tam dzigol

Reagovat
Pipo123

AS nie je lepšie, ale futbalovejšie, Inter tam má na môj vkus moc kopáčov AS si to vie rýchlo dať od nohy, Gervinho, Totti, Pjanič

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanič ma neskutočne baví

Reagovat
M11

jak je to jednoduche.. Roma proste bavi Tottiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky Pěkně ho poslal na párek

Reagovat
Pipo123

Trojica Pjanič, Totti, Gervinho hrajú skvele

Reagovat
Slejdy

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Guaro Škoda

Reagovat
M11

to je zapas

Reagovat
Pettirosso

wow Ricky, jak ho umyl

Reagovat
snuff24

GUARIN SAKRA

Reagovat
lnterista

kua to je skoda

Reagovat
Alberto Aquilani

Najprv tam Taider zachrani gol a potom ho skoro aj dali

Reagovat
Slejdy

ty karty to neni dobry

Reagovat
Nuno čomes

Nic

Reagovat
One-Real

Garcia ocividne tezi ze skvele prace Zemana.

Reagovat
Melchior

jenze sam Zeman neumel tezit z prace Zemana

Reagovat
Milan.B

pencla

Reagovat
Slejdy

penaltaaaa......gerve player

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Co ten kluk ještě v Interu dělá

Reagovat
M11

Predator nazdaaar

Reagovat
Slejdy

2-0 nazdaaaar

Reagovat
Pettirosso

Geeerv

Reagovat
Mihal

kurva ten Rím ide

Reagovat
snuff24

Panebože ta obrana to dneska dojebala. Namísto zaslouženého vedené 0 -2

Reagovat
Pipo123

AS prežilo tlak Interu, ale inak sa mi ich hra páči podstatne viac.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Alberto Aquilani

žerv 2 áčka, vynikajuci

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira nejspíš rozhodl zápas.

Reagovat
olis

Totti na hattrick

Reagovat
Milan.B

skoro 0:3

Reagovat
stuff

golazo

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne nedostať do šatne !!!

Reagovat
Pipo123

Moja fanta je založená na štvorici Totti, Pjanič, Candreva, Hernanes

Reagovat
Jajinek

Roma není lepším týmem...ale prostě hraje účelně a mají kopu štěstí...

...otázkou co s tím

Reagovat
Milan.B

ale no

Reagovat
Jajinek

trefit růžek proti čtyřem padajícím hráčům když na druhé straně ze stejné akce trefíš tyč...udělat penaltu v kousíček ve vápně, když na druhé straně je to v podobné situaci kousíček ven z vápna...to je prostě klika...

Reagovat
Milan.B

ale dost polahky sa tam dostavaju

Reagovat
Pipo123

Pravda, lenže u vás tá kvalita proste nie je, aspoň nie v tej zálohe, chýba vám niekto ako Totti

Reagovat
Maritazzi

Štěstí jsme měli u jedný střely, jinak jsme vás k ničemu nepustili. Hrajeme přesně to, co máme. Hodně to ovlivnil náš první gol.

Reagovat
Jajinek

viz můj koment výše...nehrajete nic moc. Nicméně ten poslední brejk byl famózní, proti němu už nemůžu říct ani popel.

Reagovat
Maritazzi

No já nevím, zatáhli jsme to, vy v záloze nic nevymyslíte - taky jste tam nic neměli a podle mě bylo spíš otázkou času, kdy se nám povede brejk.

Reagovat
Jajinek

měli jsme dvě gólovky...vy 3...výsledek 0:3...

Reagovat
Maritazzi

Nebere zle, ale jedna mi asi vypadla, v paměti mám akorát to Guarinovo dělo.

Reagovat
Jajinek

ta hlavička Rickyho z malého vápna, kterou De Sanctis likvidoval na čáře?

Reagovat
Maritazzi

Mně přišlo, že to šlo skoro z penalty a za vyloženou šanci jsem to nebral, ale budiž.

Reagovat
Jajinek

to byla hlavička z ideální pozice, daleko větší šance, než gólová střela Tottiho...

Reagovat
Alberto Aquilani

asi ešte myslí tu Taiderovu strelu čo chytil De Sanctis

Reagovat
Jajinek

to bych neřekl, to byla taková pološance

Reagovat
Alberto Aquilani

tak nič :D

Reagovat
DelPiero137

Vzdy sa hraje tazsie ak musi muzstvo tvorit a tlacit doplnych. Mali ste tam par vylozenych sanci, dalo sa to zdramatizovat. Teraz je Roma na koni a na vsetko naco sahnu im vyde. To je tazke takto hrat.

Reagovat
Alberto Aquilani

pred strelou Guarina predchadzal ten super zakrok mylsím Taidera, kedy zobral gol Gervinhovi, my sme sa zatiahli po gole na 1:0, a využili to, suhlas že ste lepší, to že my nič nehráme nesuhlasim ...

Reagovat
Milan.B

3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak to jsem divak..

Reagovat
Inter Eterno Amore

dobre, že som netipoval

Reagovat
Slejdy

tak to je nadhera do hajzlu !!

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira zase u gólu, takhle bránit Tottiho ...

Reagovat
Pipo123

Totti neskutočne

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
M11

dejte jim bura

Reagovat
Slejdy

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Ty vole, az takto som to necakal. Hraci AS su v 200% pohode. Protiutoky maju najlepsie z ligy.

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

destroy them! Roma baví

Reagovat
Maritazzi

Co s nima dělá France je neuvěřitelný. Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tahá bílou vlaječku...

Reagovat
lnterista

zapomen

Reagovat
smazaný uživatel

Tao toto ano!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Totti pobavil

Reagovat
Pipo123

AS nie je lepšie, ale finálne situácie riešia výborne, hlavne trojica Totti, Gervinho a Pjanič hraje neskutočne, možno ak by Guarin dal gól tak to bude iné, treba ale priznať že obrana Interu je komická.

Reagovat
frankiefcb

Totti dneska famzní a Gerv čím dál tím víc lepší.

Reagovat
blaugrana

AS!

Reagovat
Maritazzi

Jinak Gervinho si všechny italské obrany maže na chleba.

Reagovat
Pipo123

Hraje výborne, hodne mi pripomína Candrevu.

Reagovat
Pettirosso

neblázni, to vůbec

Reagovat
DelPiero137

Cuadrado typ ale technicky je lepsie natom. Celkovo v Taliansku platia rychly hraci na obrany, treba ich dokazat vyuzit.

Reagovat
Alberto Aquilani

neblázni stým Cuadradom :D

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha... Btw, Totti

Reagovat
GEGE

Totti ASR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

oplati sa sledovat druhy polcas?moze sa inter este posbierat a trosku to zdramatizovat?

Reagovat
Darren Fletcher

snad nie

Reagovat
Alberto Aquilani

To je proste neskutočné, normálne by sme zatial xli, alebo už prehrávali,, ale my vedieme 3:0 !!!! Inter ma prekvapil, hraju fakt dobre, lenže tie naše protiutoky su proste smrtiace, Gervinho je neskutočnýý, a hrozne ma baví Pjanič. A napríklad obsadenie pravého beka, dnes hrá Torosidis len preto, že je zranený Maicon, ale hrá super aj v obrane aj v utoku, to je proste 300% rozdiel od typkou typu Rosi, Taddei, Piris !! FORZA ROMA !! Hlavne nedostať rýchli gol, a strašia ma žlte pre stoperov !!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
lnterista

Rim pekne ale nemyslim ze jsou o tolik lepsi...rozhoduji nase individualni chyby a toho stesti taky moc nemame...rozhodne se mi celkove pojeti Interu libi a je videt jak moc chybi Campagnaro.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mihal

3 strely 3 goly...to je potom radosť hrať

Reagovat
snuff24

Tohle jsme si nezasloužili celkem smůla.. AS prostě všechno vychází dneska.

Reagovat
Inter Eterno Amore

chudák Samir ten snáď žiadnu penaltu za inter nikdy nechytí

Reagovat
Jajinek

Je to škoda...ten rozdíl není rozhodně takový, jaké je skóre. Roma nás rozhodně neníčí, ale ve finální fázi jim to prostě lepí a to je klíčové.

V podstatě děli 3 góly ze 3 nebezpečných situací před bránou, nutno podotknout, že po dvou našich naprostých chybách. Rano už je zase ten "starý dobrý Rano"...ten odkop, to byl fakt omyl. Nicméně Totti proti čtyřem padajícím hráčům do růžku...na druhé straně se to odrazí od tyče. pak Ricky vykoupe Benatiu, bohužel půl metra před vápnem a Pereira pak sundá Gervaise, bohužel půr metra ve vápně...to jsou prostě ty memonty, které rozhodují fotbal.

To, že nemáme kvalitu na to AS přehrát je jasné, ale v rámci možného vyrovnaného průběhu prostě nedotahujeme ty maličkosti.

Takhle je vlastně vymalováno, protože takto organizovaná Roma si to vzít nenechá, snad to hráči nevypustí a druhý poločas odjezdí pro fanoušky.

To štěstí proti Viole už se nám 14 dní vrací...

...co nadělat.

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

Presne ako píšeš, vo finále vám to vôbec nejde, lenže ako to zmeniť ? Taider sa mi v zálohe moc nepáči, jedine Alvarez a občas Guarin dokážu niečo vymyslieť.

Reagovat
Jajinek

já prostě můžu kritizovat individuální chyby, to, že je Rolando daleko od Gervaise, že Taider není moc přímočarý v útoku při brejku...ale to jsou spíš jen detaily, které však rozhodují zápas. Obecně ten herní projev je ucházející...když to ale soupeři lepí a týmu ne, tak se s tím těžko něco dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nehraje vůbec špatně, měl trochu smůlu s tou tyčí, ale dělá hrozný chyby

Reagovat
The Krupy

No hele, to že Inter dostáva na búdku poteší vždy, ale AS ma už začína jemne povedané srať ale nech im dajú čo najviac

Reagovat
Maritazzi

Inter mě ale mile překvapil, Mazzari je taky okamžitě přetransformoval. Ale jak už tady padlo, chybí tam větší individuální kvalita, nemyslím si, že nás něčím můžou překvapit.

Reagovat
Pipo123

AS nijak extrémne neprehráva súperov, ale finálne situácie riešia výborne, videl som ich zápasy proti Dorii, Laziu a teraz Interu a vždy im stačilo málo aby dali gól, na druhej strane sa ich drží aj to šťastie. Kde sa zastavia ? titul ?

Reagovat
M11

nevim no.. 7 vyhra ze 7 zapasu.. porad mluvit o nejakem lehkem losu nebo dokonce ted o stesti mi prijde uz docela nemistne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

O tom to nie je, ako píšem videl som len 3 zápasy, hrajú dobre, ale napr derby bolo vyrovnané, 60 minut sa nič nedialo, Ciani nastrelil brvno, mali štastie a hned o dve min dali gól a už to išlo, v Dorii tiež odolali slušnému tlaku, dneska tá strela Guarina, jo výsledkovo je to super, ale občas im to šťastie dopraje, ale idú mu naproti takže je to v poriadku

Reagovat
M11

my taky hrajem hovno.. 2x nam pomohli sudi.. a jsme v kontaktu s prvnim mistem.. a stacilo malo a mame bodu jak AC treba

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

mají to výborně poskládané... chytrá záloha, útočné křídla, které mají dravost, jistou obranu a do toho Totti.

Reagovat
M11

Garcia je buh

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... ted po Interu už nemůže být jen o nějaké přízni losu vůbec řeč.

Reagovat
Jajinek

to by jim to muselo lepit celý rok...už jsem toho viděl dost na to, abych řekl, že na titul asi ne, když jsme u té absolutní kvality, které se tu zmiňuje, tak na titul ji taky nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto má podľa teba kvalitu na titul?

Reagovat
Jajinek

Juventus

Reagovat
Pettirosso

s tou momentální letargií určitě ne

Reagovat
Jajinek

bavíme se o abosolutní kvalitě na hru o titul...

Reagovat
Pettirosso

kvalita je ti na houby, když ji nevyužiješ. Takový AS nemá papírově to, co Juve, ale šlape jim to mnohem líp.

Reagovat
Jajinek

kvalita se v soutěži o 38 kolech vždy nakonec prosadí, páč se hraje 10 měsíců...

Reagovat
Pettirosso

do určité míry máš pravdu, ale neviděl bych to tak, že Juventus má jako jedinej na titul, protože má na papíře nejsilnější tým.

Reagovat
Jajinek

to rozhodně ne...ale co jsem viděl AS letos, tak to byl ze 7mi kol válec 2x...v Livornu a s Boloní. To, že vyhráli zápasy trpělivostí, kvalitou v obraně a efektivností v zakončení je výborné, ale toto nemusí vydržet.

Reagovat
Alberto Aquilani

v Livornu to bol 2. najhorší výkon AS v sezone, ale OK :D

Reagovat
Jajinek

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

História ukazuje, že to nie je pravda. Vždy sa nepresadí...

Reagovat
Jajinek

cože? kdy se naposledy neprosadila...v roce 1999?...za posledních více jak 10 let vyhrál ligu vždy tým s nejlepším kádrem a nejvyšší absolutní kvalitou...

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz neviem, tvoje slová sa vzťahujú len na Sériu A? A ty ako dlhoročný Interista pamätáš ako Moratti pchal neskutočné peniaze, kupoval kvalitných hráčov, ale tituly neprichádzali. Aj Capellovi, keď bol trénerom v AS Roma odborníci v Taliansku vyčítali, že s takým kádrom získal "len" jeden titul. Ďalšia vec, kto posudzuje, ktorý tím ma najlepší káder, najvyššiu kvalitu?

Reagovat
Jajinek

v letech 98-2006 přes všechy Morattiho peníze neměl Inter nikdy nejsilnější kádr

Reagovat
smazaný uživatel

To je subjektívne konštatovanie. Čo taký Monpellier v 2012, mal najlepší káder? Samozrejme, je ľahko povedať, že titul vyhrá ten, kto ma najväčšiu kvalitu, ale niekedy to tak proste nie je... A tvrdiť po siedmych kolách, že ten tím na to nemá je blbosť. Ešte stále môže v zime posilniť... Juventusu sa môže zraniť na dlho 5 najlepších hráčov... Je tam veľa faktorov, čo to môžu ovplyvniť.

Reagovat
Jajinek

já se tady nebavím o Francii...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, v Taliansku stále vyhrá najväčšia kvalita, ale vo Francúzsku to tak nie je, chápem. Keby náhodou Juventus tento rok nevyhral titul, tak povieš, źe nemal najsilnejší káder.

Reagovat
Slejdy

a vy mate na titul ?

Reagovat
Alberto Aquilani

skor otazka, kto iný okrem Juventusu

Reagovat
Slejdy

ty draku radsi nepis

Reagovat
Alberto Aquilani

MEHDIIIIII

Reagovat
Pettirosso

Florenzi je prostě úžasnej. Neskutečně vyrostl, už pod Zemanem se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Gervinho se snad nikdy nezastaví. Dokonale jim tam sedí

Reagovat
10

Inter je zpátky škoda, že to nevidím

Reagovat
Alberto Aquilani

Ajaj Taddei :D

Reagovat
Ángel di María 22

To AS je fakt neskutečný

Reagovat
Alberto Aquilani

De Sanctis s tymi trenkami zapravenými až na prsiach vypada jak moj dedo ,,,,,

Reagovat
spider_8

Ten tým hraje v obrovský pohodě. Přijde mi, že každej ví přesně co chce udělat a kde se pohybovat, hlavně střed zálohy a křídla. Líbí se mi Florenzi, hodně se zklidnil ve finální fázi, přitom už loni se často dostával do nebezpečných situací, ale byl moc splašený.

Reagovat
Maritazzi

Jo, přesně za tohle jsem nesnášel De Sanctise.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam žádnej faul neviděl...

Reagovat
frankiefcb

já ano. A jasný. v tom náskoku mu vrazil do ruky, díky tomu mu vypadnul míč. Až bude gif, tak si toho všimni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě je to v pořádku. Díky

Reagovat
spider_8

Nebylo to nic dramatickýho, ale tyhle kontakty s brankářem se obvykle pískají.

Reagovat
frankiefcb

hlavně v malém vápně, a když mu ramenem (loktem) vychýlí paži brankáře natolik, že mu vypadne míč, tak ot faul prostě je, obvzlášť v malém vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho asistencia a spravil penaltu? Boží hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

strašne som zaňho rád, asi začnem sledovať AS.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Alberto Aquilani

škodáááááááááááááá .....STROOTMAN super

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět Adema hrát ještě...

Reagovat
Maritazzi

Za tý konstalace, kdy potřebuje od křídel hlavně defenzivu je to pochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá řešit i jinak.

Reagovat
Maritazzi

Jedině stáhnutím Tottiho, což při tom, jak držel balon nemělo cenu.

Reagovat
Pipo123

V taliánsku ak by bol stav aj 10:0 tak tam nikto nepošle mladších hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinho....tak to zas budu trnout...

Reagovat
M11

AS 400 minut bez inkasovane branky

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježiš Balza

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pettirosso

Ricky se mi líbí. Nesouhlasím s tím, že neudělal žádný pokrok. V první sezóně byl příšernej, dneska je s Palaciem jedinej, kdo snese přísnější měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Strootman tam po tom faule Balzu dobre nakričal naňho, a mal pravdu, uplne stupídne vylúčenie

Reagovat
Slejdy

to nerval nannho

Reagovat
smazaný uživatel

mu řval ať neutíká ze hřiště se mi zdá, pak i Balza zklidnil krok

Reagovat
Alberto Aquilani

aha

Reagovat
Slejdy

nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

je to chytrý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodri zmaten. V takových příležitostech se často neocitá.

Reagovat
stuff

inter nemal dnes narok

Reagovat
smazaný uživatel

v 2 polcase sa v klude strazil naskok...

Reagovat
Maritazzi

Ten tým spolu neskutečně žije, po dlouhý době. Jinak v zimě je nutnej příchod záložníka do rotace, s Rodrim to fakt nepůjde a Bradley to taky nevytrhne. Dneska zase paráda, zaslouženě, 3:0 z Interu je úžasný.

Reagovat
Alberto Aquilani

mne sa Rodri páči :D ako je to fešák, ale mylsím na tejto pozícii

Reagovat
Maritazzi

Ale chodí tam za stavu, kdy o nic nejde a stačí mu akorát včas přerušovat hru, dovedeš si ho představit v tom šíleném tempu na začátku?

Reagovat
Alberto Aquilani

pravda, ja tiež volám už dlhšie po záložníkovi čo vie kopať na rozhranie lavičky/základu ....

Reagovat
Maritazzi

Těžko ale říct, kde brát, v lize mě moc hráčů nenapadá, snad zas Rudi ukáže šťastnou ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem dostal zákaz na to téma otevřít topic

Reagovat
Jajinek

No nic. Druhý poločas už byla křeč a AS si to zaslouženě pohlídalo.

Musíme se poučit a vyvarovat se těch individuálních chyb. Hráli jsme s třemi asi aktuálně nejlešími týmy v Itálii a žádný z nich nás vyloženě nepřehrál, na tom by se dalo stavět.

Pokud máme v zápase i trochu kliku, dokážeme tyto týmy porážet a to je důležité. Dnes nám nebylo přáno, je potřeba se z toho nějak oklepat a jet dál.

1) Škoda, že jsme tu přesilovku hráli asi 4 minuty....

2) Co měl ještě Rano udělat, aby nefauloval..jedině se zastavit a do toho souboje vůbec nejít. Nezvedl ruce, nešel tam ramenem, jen vyskočil a De Sanctis do něj míč hodil.

Na AS jsme dál zvědav, mají velice dobře nakročeno přinejmenším k LM...Totti je stále geniální. Pokud budou mít kliku jako dotaraz a pevnou obranu jako doteraz a pokud se jim budou vyhýbat zranění (ta lavička je celkem mimo, jak na stopera, tak Taddei s Maqouinhem), tak můžou být nahoře hodně hodně dlouho.

Nás nyní čeká trochu lehčí los, tak uvidíme, co to pro nás udělá. Hlavně, ať se dá dopořádku Campagnaro a vlastně i Ricky.

Gratulace Romě k výhře.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia ve výskoku vrazil ramenem do ruky, která už držela balon, to se muselo pískat

Reagovat
Jajinek

ty vole vás tu najednou je...

Tak jasně bych to rozhodně neviděl

Reagovat
Votas

smolnej zápas, ale určitě jsme nebyli marní... do budoucna se snad nebude Mazza bát posadit Guarína a Pereiru k té lavičce přilepit izolepou...Nagatomo napravo u taky ne-e bych prosil...a Rolando by někdy mohl dát odpočnout Ježíšovi, aby se zkusila obrana Campa,Rano,Rolando

Jinak klobouk dolů před Romou a gratulace k vítězství...z Florenziho se stává nástupce Vučiniče jako hlavní noční můry AS pro Inter...dneska nám dal už myslím třetí gól

Reagovat
Jajinek

mě se Pereira prostě líbí více než Nagatomo...ano, udělá tam občas naprostou kravinu, ale to Nagatomo taky. Dobré je na něj ale to, že prostě nehraje alibisticky, chodí dravě dopředu, ve sprintu a občas tam pošle dobrý rychlý centr. To Yuto ani omylem.

Reagovat
Votas

mně právě dopředu příjde alibistickej až na půdu a ty centry dá za rok tak dva...Samuraj tam prostě vlítne, udělá bordel a něco z toho vznikne, ale hlavně je to po zemi...navíc na ty Pereirovy centry nemáme útočníka...on by tam potřeboval Kollera v nejlepší formě protože to tam všchno pere z kroku a to tam nemá kdo ty stopery přetlačit...mně prostě pije krev aktuálně asi nejvíc

Reagovat
Inter Eterno Amore

presne tak to vidím aj ja ... viac sa mi to páči po zemi ako to spraví Yuto ... navyše podľa mňa Yuto má aj dobrú strelu len to málo využíva

Reagovat
lnterista

to je tezky...Yuto jede na svoje max. a Pereira ma vetsi potencial ale dokazeme ho z nej dostat?

Reagovat
Votas

to sem si říkal před přípravou a doufal sem, že to v něm Mazza probudí... zase pracant si nemyslím, že by byl špatnej a posadit Yuta taky není nadlidskej úkol...v současnosti bych nad ním ale asi zlomil hůl, protože jeste rok a půl zpátky jsem si nedokázal představit, že bude nalevo hrát někdo tak, abych tam toužil po Samurajovi...asi v tom jsou i nějaký osobní antipatie, ale prostě Alvarovi bych udělal pápá

Reagovat
lnterista

ja myslim ze odejde a neco mi rika ze i Guarin

Reagovat
Pettirosso

taky si to s tím Guarinem myslím, zvlášť při té touze přivést Radju a s rostoucím Kovačičem na lavičce

Reagovat
Votas

nedivil bych se, kdyby ho nějak potajmu zkoušeli zpeněžit, ale on se projevuje jako že mu na Interu hodně záleží, takže je možný, že řekne, že prostě nikam nepůjde + on pořád má na to ten tým táhnout, jenom musí jít trochu do sebe...dneska to už aspoň neposň neposílal dvakrát za polčas na oběžnou dráhu, takže tam zlepšení je...

Reagovat
lnterista

jj souhlas...a dneska makal takze nejde mu zas nic moc co vytknout

Reagovat
Pettirosso

AS moc pěkně, hráli to, co potřebovali a Inter, až na jednu střelu a jednu hlavičku, do ničeho nepustili. Brejky, v čele s Gervaisem a Florenzim mají zmáknutý parádně, navíc jsou ohromně produktivní, což chybí většině týmů ze špičky. Garcia si zaslouží vělkou pochvalu, organizace hry, zejména dozadu je o 1000% lepší.

Jen mi pořád vrtá hlavou, co na tom Strootmanovi tak chválíte. Mě přišel dneska průměrný, ve více zápasech sem ho neviděl.

Reagovat
Slejdy

Strootman ?? Ma svoji roli, kterou plni na vybornou posila

Reagovat
Pettirosso

neříkám, že není. Jen nejsem z něho unešenej jako vy. Odehraje si svůj standart, ale nic navíc dneska nepřidal. Mně se jako "posila" mnohem víc líbí Pjanič, ten ožil neskutečně.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanič vyborny, ale ked hovoríš o tých stratách, bol to práve Pjanič ktorý ich robí ovela viac ako Strootman, ale je to aj štýlom hry ....

Reagovat
Pettirosso

za prvé, a za druhé, on si to "může" dovolit, má za sebou dva štíty a obranu, kteří ho zastoupí. Takovým hráčům se nepočítají ztráty, ale geniálně vymyšlený akce, momenty, přihrávky atd.. Je to přehnaný srovnání, ale když Messi ztratí za zápas 10 míčů (a co koukám na Barcu, tak je to pravidelný jev), tak mu to nikdo nevyčte, když pak vymyslí krásnou gólovku pro sebe, nebo spoluhráče.

Reagovat
Maritazzi

Ale v tom je právě ta záloha super složená, Dani si plní svojí roli a ty ztráty po Pjaničovi i Kevinovi pokryje.

Reagovat
Pettirosso

No v tom případě se mi Kevin nelíbí už tuplem. Pokud hrajete tak, že on i Pjanič mají tvořit hru a všechno defenzivní za ně bude řešit Dani s obranou, tak je to jednak strašně riskantní a za druhé Strootman do té ofenzívy má třetinovej přínos, jakej by měl na té pozici mít. Navíc mi nepřijde, že by Dani měl hasit problémy i po něm, ten má především hasit po Pjaničovi, Strootman je "samostatná jednotka", která si odbrání svoje, plus má přidat něco navrch a jelikož si svoje párkrát neodbránil a těch věcí nacrh přidal míň, než bych čekal, tak z něho nejsem tak nadšenej. Ale to je jen můj názor, zatím vám to šlape, takže se ty chybky a nedostatky hledají hůř.

Reagovat
Maritazzi

Kevin nemá tvořit, má pohybem otvírat prostory, dostat se do vápna, do zakončení a pak si to svoje odbránit. K tomu všemu přidá super fyzické vlastnosti. Myslím ale v situaci, kdy je někde na výletě, tak to za něj Dani zvládne. Jinak spíš kooperujou, co se defenzivy týká, spolu, to máš pravdu.

Reagovat
Pettirosso

však ano, přesně tohle bych od něho čekal, že bude hrát jenže já jsem dneska neviděl žádnej výraznější výpad do vápna, do zakončení. Jak píšu, odehrál si to svoje, ale, víc se mi líbil i Pjanič, i Dani a pokud ho tam můžu počítat, tak i Florenzi. Jen mi přijde, že si kolikrát jeho výkon idealizujete, zřejmě vzhledem k jeho kritice, když přicházel. Na druhou stranu, píšu to z pozice "pokrytce", protože u Vidala dělám/děláme, úplně to stejný

Reagovat
Alberto Aquilani

Strootman hral zle na Sampdorii ako celý tím, dnes hral najma zo začiatku vynikajuco Pjanič, ale Strootman je hráč, ktorý sa zbytočne nikam nehrne, naopak vie kedy má, a preto poslal dnes svojimi prihrávkami 3 krát hráčov do čistej šance ...... raz je najlepší zo zalohy DDR, raz Kevin a raz Miralem .....

Reagovat
Pettirosso

Ok, ale dneska jím Kevin nebyl. Taky proto jsem psal, že jsem víc zápasů neviděl

Reagovat
Alberto Aquilani

vobec nesuhlasim :D Strootman dnes 3 golove áčka(jasne padol len 1 gol),vtej obrane som tiež nevidel že by nejak prepadal jak píšeš .....

Reagovat
Alberto Aquilani

Predsa Strootman neni hráč typu Pastoreho a pod, ktorý ti bude stále niečo vymýšlať, je to CM, ktorý nemá nikde medzeru, vie brániť, ukludniť hru, vystreliť a to dnes robil ..... navyše dal áčko Florenzimu na gol, krásne našiel Florenziho na začiatku 2.poločasu kedy jeho volej zastavil Handanovič, a poslal loptu skoro cez cele ihrisko na Gervasa ktorý šiel sám na bránku ....

Reagovat
Pettirosso

co jsem koukal, tak několikrát propadl a musel se vracet za něho Dani. Taky tam několikrát zbytečně ztratil míč špatnou přihrávkou. Ale tím, neříkám, že neměl i světlý momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat, snad jen, že zasloužené 3 body. Výsledek 0:3 asi nikdo nečekal, o to to těší víc. Když si tak nějak přeformuluji všechny zápasy letošní sezóny, nějak si nemohu vybavit ty velké kopy štěstí, o kterých se tu mluví, když už se nedá vymlouvat na lehký los.

Reagovat
Pettirosso

Rozhodně je váš náskok na čele zasloužený, obhajovat to losem, nebo štěstím je blbost. Ale na druhou stranu, dneska, kdyby Guarínova střela neskončila na tyči, kdoví, jak by to dopadlo..

Reagovat
Jajinek

štěstí možná není ten přesný pojem, dnes to bylo spíše o těch maličkostech, které se v první půli překlopily na stranu AS...tohle vyhrává vyrovnané zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Carlitos da prvy

Reagovat
mastakillah

Avanti Napoli!!!!!

Reagovat
panca

inter tak snad ac dnes dopadne o dost lepe

Reagovat
GEGE

Pokud se nam podari uhlidat standartky nastoupi Marchisio s Islou a budem konecne produktivni verim v dobry vysledek...

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
panca

v jednom zapase se tohle vsechno sejit nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pěkný stadion Juve

Reagovat
FuckT

Budme veseli, stale a vzdycky... http://www.youtube.com/watch?v=g6OtHak1Cyc

Reagovat
Inter Eterno Amore

kolega akordeonista

Reagovat
smazaný uživatel

333. stříbrných stříkaček za výhru Juve nad ACM. Vsadil sem za 2000,- na JUVE a Chelsea!

Reagovat
Pipo123

Dneska to bude zaujímavé, Lazio aj Fiore majú početnú maródku a síl tiež nemajú dosť kvôli EL, ale docela verím v našu výhru, FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Mám, že oba dají gól. Tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jasná výhra, nic jiného neberu. Matri rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri uz rozhodol tym prestupom vdaka bohu za to Dneska verim, ze Llorente sa trafi ako zolik..

Reagovat
Dominator

Reagovat
cervo

Reagovat
The Krupy

Som zvedavý, či by Sandro v prípade skórovania ten gól oslávil. Ale asi áno, však?

Reagovat
The Krupy

Ach, nestíham čítať expresky. Tak nič.

Reagovat
snuff24
Reagovat
Alberto Aquilani

predem rikam ze sa ni nič nevymlouvam .... a toto sem dáš :D OK, penalta byť nemala, ale ten faul bol jasny, a z tohoto obrazku predssa nemoze byť nič jasne ..... De Sanctis držal loptu obidvoma rukami a potom nanho naletel hrac Interu, vzdy sa tieto kontakty s brankarom piskaju a ešte aj menšie ....

Reagovat
Pipo123

Presne tak, Rano tam vletel do brankára, aj keď ten to ako vždy náramne prihral, lenže faul to bol určite.

Reagovat
snuff24

nevím co je na tom tak směšné .Ano nebudu kvůli tomu brečet do dalšího kola a ani po zápase jsem žádnou křivdu necítil jenom poukazuji na,že opět rozhodčí chybovali...Promiň,ale tohle mi vážně jako faul na brankáře nepřišel.Nohy,ruce všechno dole, jakoby se snad dnes s brankářem ani nesmělo do toho souboje jít.

Reagovat
Maritazzi

Proto ti řiká, že ta fotka není průkazná. A golman je v malym vápně nedotknutelný.

Reagovat
Jajinek

kravina

Reagovat
Maritazzi

Vždyť ty golmani s tímhle do těch soubojů chodí, prostě neexistuje, aby ho někdo v malém vápně rozhodil.

Reagovat
Jajinek

gólman by měl být v maélém vápně chráněn, tedy jakýkoli sebemenší faul, by se na něj měl písknout. Rozhodčí si to pravidlo ale začali vykládat tak zcestně, že pískají v podstatě jakýkoli, i čistý sobouj hráče s gólmanem. Tady to nebyl snad ani souboj. Jak už jsem psal, Rano neudělal nic, čím by gólmana fauloval. Jediné co mohl udělat jiného bylo to, že by do toho souboje nešel. Takováto ochrana gólmanů je nesmyslná a poukazuju na to už dlouho. Úplně stejně dopadl kontakt Emanuelsson x Handanovič minulé derby...a všichni tady byli na straně útočícího hráče. Chce to shodit ty brýle týmu, kterému fandíš a začít se na ten fotbal koukat normálníma očima.

Jinak právě to, že to rozhodnčí stále foukají vytvřá ífotbalový mýt, že je to správně. Stejně jako nastřelená hra rukou ve vápně, držení hráče při rohu za dres nebo pouštění ofsajdů, když je to na hraně.

Reagovat
Maritazzi

Nevím, jestli osočuješ správnou osobu z nějaké neobjektivity. To, že se to takhle rozhoduje je prostě fakt a vychází z toho pak i chování golmanů v těchto situacích, prostě ví, že je chráněn proti kontaktu a podle toho se zařídí. To, že mu ramenem strčí do ruky, kterou se snaží chytit balon faul samozřejmě je, není o čem. Pokud by mu nestrčil do ruky, balon by nevypadl, jednoduchý.

Reagovat
Jajinek

neobjektivita nebyla mířena na tebe...ten kontakt ramenem byl naprosto minimální a všichni se jím ohání, byl to navíc důsledek přirozeného pohybu při výskoku a rozhodně nikterak De Sanctise nezbořil. Byl to naprosto normální souboj. Jak má jít hráč takto do souboje s gólmanem, aby se ho náhodou vůbec nedotkl?

Reagovat
Maritazzi

V malém vápně není takřka prostor jít do nějakého tělesného kontaktu s golmanem. Od mala se to vtlouká do dětí. Já souhlasím s tím, že ten kontakt velký nebyl, ale toho golmana tím rozhodíš a řikám, oni do těch soubojů chodí podle toho. Vždyť ani na tom hřišti se nikdo moc nerozčiloval (kromě De Sanctise).

Reagovat
Jajinek

no právě...ani hráči se nerozčilovali, to je prostě špatně. Pokud by bylo ve fotbalových pravidlech to, že se hráč nesmí v malém vápně dotknou gólmana, je to v pořádku, ale tam je, že v malém vápně nesmí hráč faulovat gólmana. A tohle faul nebyl. I ten gólman do toho souboje musí jít prostě tak, že ten míč udrží, pokud mu i při minimálním kontaktu míč vypadne, je to jeho chyba.

Tohle řeším spíše principielně, ten včerejší zákrok měl na zápas naprosto minimální vliv.

Reagovat
Maritazzi

Ale pokud tu ten trend je, tak ho nezměníš tím, že to jednou uznáš, tohle je o dlouhodobé práci mezi rozhodčími a pravidlové přípravě před sezonou. Teď to všichni berou takhle a jsou s tím srozumění, proto to jako pochybení neberu.

Reagovat
Jajinek

tan penalta byla ve vápně...ten obrázek zkresluje...naopak gól Rana regulérní. Pokud by se hráč nemohl při souboji gólmana ani dotknout, může si sednou na půlce na židli a sledovat televizi...to, že se to normálně píská je sice fakt, nicméně je to pořád špatně.

Reagovat
snuff24

........ ta penalta byla hraniční no,ale zase i z tohoto pohledu to vypadá na faul mimo vápno.

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/558920_665497236802972_1286940084_n.jpg

Reagovat
Pipo123

Bajza

Reagovat
Pinturicchio

Berardiiiiiii

Reagovat
Pipo123

Cassano je génius, druhá asistencia, hraje hodne dobre, Inter môže ľutovať

Reagovat
Maritazzi

Těžko by tam Mazzarrimu zapadl, do toho pracovitého schematu.

Reagovat
Pipo123

Ani v Parme sa nepretrhne, ale stačí mu trocha priestoru a hned dostáva spoluhráčov do šancí. To by Inter potreboval

Reagovat
Maritazzi

Jenže Mazzarri potřebuje, aby se ten hráč do defenzivy nějakým způsobem zapojil. To, že se nepřetrhne, je jasný.

Reagovat
Pipo123

Jak by som ho já chcel do Lazia, mám ho hodne rád

Reagovat
Pinturicchio

By pošel, lenoch.

Reagovat
lnterista

jasne vseci budou makat a on se bude poflakovat s pupkem...dekuji nechci

Reagovat
mastakillah

Jedině dobře pro Inter i pro něj samotnýho, že odešel

Reagovat
olis

co moze akoze lutovat, toto je podla mna blbost, to ze sa jednemu hracovi nedari v jednom klube neznamena ze sa mu nebude darit uz v ziadnom a naopak, nikde je napisane ze by hral dobre ak by ostal v Interi

Reagovat
Pipo123

Gege tež sa na debalek, Totti dva góly, Cassano gól a dve asistencie

Reagovat
GEGE

zatím mi dáváš dobrou sadu no...

Reagovat
smazaný uživatel

preco maju makaroni take otrasne travniky? a to je este len zaciatok sezony

mam dojem ze oni seru na ludi, stadiony sa rozpadaju a oni pchaju dukaty radsej do hracov

Reagovat
olis

Formazione ufficiale del Napoli: Reina; Mesto, Fernandez, Britos, Armero; Behrami, Inler; Mertens, Hamsik, Callejón; Pandev

Forza Napoli

Reagovat
Maritazzi

Co vůbec ten Mertens? Už něco předvedl?

Reagovat
mastakillah

Ne, zatím dost velký zklamání. Rafa akorát vyhlašoval, jak na tréninku všechny převyšuje. Tak jsem dneska zvědavej

Reagovat
olis

urcite kazdy cakal viac, ale vidiet ze chce, snazi sa, je to na nom vidiet, nezatracoval by som ho, urcite by som nehovoril ze sklamal len kazdy cakal viac ako som uz pisal, uvidime, snad da dnes uz aj gol alebo asistenciu

Reagovat
snuff24

Bardi dneska musíš chytat jako o život

Reagovat
DelPiero137

No ty vole, tak to sa hraje inak kazdemu ked z prveho naznaku sance skoruje. Keby sa to nam podarilo aspon v 1/5 zapasov sme majstri a vsetci by boli o polovicu oddychnutejsi.

Reagovat
madridcan

Ano...skurveny Neapol zato, ze to vy neviete premienat

Reagovat
DelPiero137

To zase nehovorim, nech si premienaju kazdu prvu sancu. ale potom aj my chceme aj AS vcera, uplne inak sa hraje ked ti to tam od zaciatku pada.

Reagovat
madridcan

Ja nechapem, ako to, ze po tebe nechmatol nejaky velkoklub, ked mas taketo prevratne myslienky

Reagovat
DelPiero137

Vidis, nie kazdy to dokaze...

Reagovat
Slejdy

Livorno

Reagovat
snuff24

Panebože

Reagovat
olis

spomenme Mertensa a hned krasna akcia

Pandeeeeeeeeeeeev goooooooool

Reagovat
Il Architetto

Lyon

Reagovat
Slejdy

jedoooou

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa v Bologni nezacalo?

Reagovat
GEGE

Bardi

Reagovat
Maritazzi

Jedovatá.

Reagovat
olis

Inleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

konecnce jeho gol, on je top v tomto, krasa

Reagovat
FuckT

Je dobry, ale top hraci taketo strely davaju aj proti timom ako Arsenal, a tam Inler nevedel trafit ani branu.

Reagovat
olis

dal take goly uz aj proti Juventusu ci AC, ten zapas proti Arsenalu nezahral nikto dobre, bohuzial to bola prave LM :/ nepoznam hraca ktory by na taketo vzdialenosti daval goly nejak uplne pravidelne a kazda jeho strela isla na branu, ak ty ano tak kludne daj meno

Reagovat
mastakillah

Ronaldo

Reagovat
FuckT

Nerob, nechcel som mu ich zacat menovat. :P

Reagovat
mastakillah

je jich daleko víc, ale tohle je do očí bijící příklad

Reagovat
FuckT

Tak to ano, ten hned napadol aj mna ako prvy. :)

Reagovat
FuckT

Samozrejme nikto ich nedava stale, ale su hraci, ktori maju lepsiu strelu z dialky a davaju krasne goly. Ten gol proti AC bol vtip, to by si chytil aj ty. To hadam nemozes povazovat za nejaku krasnu strelu z dialky, islo to priamo na brankara...

Reagovat
olis

tak ostanme pri tom ze mame iny vkus

Reagovat
FuckT

Preco? :D Iny vkus mozme mat, ale to, ze Ronaldo je kvalitnejsi hrac ako Inler sa popriet neda a nepoprel by to ani sam Inler, ani Benitez a ani Matt Stone, John Cleese alebo Dave Chapelle. Je to proste tak, ako to, ze nepasterizovane mlieko je pre teba zdravsie ako to pasterizovane... Samozrejme, ze kazdy mame na danu vec svoj subjektivny nazor, ale to neznamena, ze fakty neexistuju, aj ked pre mnoho ludi to asi znamena presne to...

Reagovat
olis

za prve som to nemyslel na porovnanie hracov ale na to ze co je pre koho pekna strela z dialky a za druhe nejdem tychto dvoch hracov vobec porovnavat kedze hraju na uplne inych poziciach

Reagovat
FuckT

Ale v tomto pripade je post hraca uplne irelevantny, ci uz krasne vystreli obranca, utocnik alebo defenzivny zaloznik, to je uplne jedno.

Reagovat
olis

to mas samozrejme pravdu, akurat to vyznelo tak ako keby si porovnaval celkovo hracov a nie len ich strely z dialky, samozrejme Ronaldo je v tomto mozno aj uplne najlepsi ale Inlera by som urcite radil tiez medzi tych najlepsich

Reagovat
FuckT

Tak radit ho medzi najlepsich je mozne, ak ''ti najlepsi'' znamena 50 hracov a Inler je tak 35.

Reagovat
olis

ale no

Reagovat
mastakillah

Seš zbytečně moc kritickej. Každej den není posvícení. Přece jen jsme hráli proti týmu s nejlepší současnou formou v Evropě

Reagovat
alcantara

My, Bayern nic?

Reagovat
mastakillah

tak jednomu z týmů s nejlepší současnou formou. Spokojenej

Reagovat
FuckT

Nie som prehnane kriticky. Je to fakt, Inler je rozhodne jednym z tych hracov, ktory zopar golov z dialky vie dat. Ale su aj hraci s lepsou strelou z dialky, all I'm saying. Proti Arsenalu sme v tom zapase nemali sancu, ale to bol iba 1 zapas a dalsi uz mozno doma vyhrame. Alebo tentokrat k nam nebudu milosrdni a daju nam 5 kuskov.

Reagovat
Maritazzi

Livorno mě celkem překvapilo, škoda, že je potopil Bardi, mohli se rvát o bod.

Reagovat
FuckT

Livorno nehralo nic dovtedy, pokym sme my hrali nieco... My tradicne dame na zaciatku rychle goly a potom sa stratime z ihriiska, bez stopy.

Reagovat
Slejdy

Bologna zavani redkou, celkem to neunasi

Reagovat
mastakillah

Caletti tohle jsme potřebovali

Reagovat
olis

Pandev si pri tom cakani mohol dat este aj kavicku

Reagovat
mastakillah

Goran hraje dneska fakt parádně. Udrží každej balon, fakt paráda

Reagovat
madridcan

Immobile fantickaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, aby Samp po poločase vedli 2:0, tak na konci zápasu prohrávají 1:2. Achjo, ti rozhodčí jsou vážně mimo.

Reagovat
madridcan

Luca Toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
FuckT

Tento chlapec co prave vystriedal Hamsika, prehanam to s travou alebo co sa deje? Ako sa k nam dostal? :D

Reagovat
olis

s Primavery myslim

Reagovat
FuckT

To je dobre, ocividne to bude novy Maradona.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hellas po tomto kole predbehnu minimalne jedneho z dvojice Lazio-Fiorentina, idu zatial hodne slušne .....

Reagovat
madridcan

Alebo oboch

Reagovat
madridcan

Vecerne budu obe jednotky. Juventus neverim, ze po Istanbule dovoli dalsie zavahanie a Fiorentina po tom mociari na Ukrajine neviem neviem ci bude mat dostatok sil...

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

NHL diskusia neni ?

Reagovat
Alberto Aquilani

....Dnes Carolina- Philadephia na Nova Sport v normálnom čase pre europanov, teším sa ....

Reagovat
Pettirosso

je, ale jen pro vyvolené

Reagovat
madridcan

Takze v nej nie si hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle posledních zpráv záloha Nocerino,De Jong,Muntari

Reagovat
mastakillah

Píšu to poprvé a nejspíš naposled, ale večer rozhodně FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
mastakillah

Popravdě mě už nebaví ty vymyšlený penalty Milána díky kterým získávaj body. Vím, že o tom rozhodujou rozhodčí, ale tohle už je dost divný

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy počkej. Výjma zápasu s Ajaxem a Sienou, které penalty byly za poslední dobu vymyšlené?

Reagovat
mastakillah

Já to nechci nějak rozmázávat. I ta proti nám se mi moc nezdála, ale písknout se dala no. S Ajaxem byla úplně mimo a Sienu si už ani nepamatuju o co šlo. Pro nás by bylo rozhodně výhodnější kdyby vyhrálo Ac no na druhou stranu

Reagovat
olis
Reagovat
mastakillah

Reagovat
M11

casto s tebou souhlasim.. a opet musim

Reagovat
mastakillah

tohle se už mockrát opakovat nebude

Reagovat
Yanek

JUVENTUS: Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Padoin, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah, Tevez, Quagliarella. A disp.: Storari, Rubinho, Ogbonna, De Ceglie, Peluso, Motta, Pogba, Isla, Llorente, Giovinco. All.: Conte

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, Constant, Nocerino, de Jong, Muntari, Montolivo, Robinho, Matri. A disp.: Amelia, Gabriel, Zaccardo, Emanuelson, Poli, Mastalli, Saponara, Niang. All.: Allegri

Reagovat
Ángel di María 22

Bez Balotelliho a Shaarawyho ta sestava nevypadá skroro vůbec nebezpečně. Snad překvapí. Plichta by byla dobrá.

Reagovat
Pipo123

Obrovské prekvapenie od Petkoviča, dáva šancu mladíkom

Lazio (4-3-3): Marchetti; Cavanda, Ciani, Cana, Lulic; Onazi, Biglia, Hernanes; Candreva, Perea, Felipe Anderson

Reagovat
Pettirosso

Padoin

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri me opet zvolenou sestavou zklamal!

FORZA MILAN!

Reagovat
DelPiero137

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

S takym stredom zalohy sa vyhrat neda, ale co uz.

FORZA MILAN!

Reagovat
snuff24

A jako naschválm když by se nám to zrovna hodilo do krámu nebude pro AC žádná penalta nebo branka v 90+15 minutě už to vidim

Reagovat
rossoneri89

ver mi ze ani mna nebavia tie penalty ... ci uz su opravnene alebo neopravnene ... a to som fanusik AC

Reagovat
snuff24

To chápu musíš pak poslouchat zbytečné narážky na klub.Ty co jsem já viděl tak byli odpískané správně, jen je prostě zajímavé to množství a taky to,že zapnete až na posledních pár minut

Reagovat
CubONE

FORZA MILAN!

Dufam, ze v druhom polcase uvidim Poliho aj Rickyho.

Reagovat
Pipo123

Nakoniec to je rozostavenie 4-3-2-1, záloha Onazi, Biglia, Hernanes - Candreva, Anderson, hodne ofenzívne

Reagovat
Alberto Aquilani

nemáš nejaky stream ?

Reagovat
Pipo123

http://www.frombar.com/

tu niečo vyberieš

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooool :D

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

wtf?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari :DDD ho trefil brankář ne :D

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooooooo

Reagovat
brenk

Reagovat
DelPiero137

Je toto mozne? Takyto gol sa uz nepodari asi v zivote nikomu, ale proti Juve urcite.

Asi budem musiet is k lekarovi pre nejake prasky. Inak sa Juve tuto sezonu neda pozerat.

Reagovat
Yanek

Fakt jedinečný gól no

Reagovat
rossoneri89

MUntaaaaaari

Reagovat
M11

az do dna..

Reagovat
Sali5
Reagovat
panca

zasranej sopcast. Ma nekdo fungujici?

Reagovat
rossoneri89

sop://broker2.sopcast.com:3912/145800

Reagovat
CubONE

Sulleeeeeey

Reagovat
brenk

Som už zvyknutý na gól z prvej strany ale toto je už aj na mňa moc...

Reagovat
brenk

*strely

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Pátý zápas z posledních šesti, který musíme otáčet?

Reagovat
Pettirosso

víc, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Inter nepočítám, tam to byl trochu jiný případ než u zbytku.

Reagovat
Shevchenko

Wtf Já to nestih

Reagovat
panca

nebyl jsi jedinej

Reagovat
Slejdy

Bet opet jednou potvrdil sve kvality

Reagovat
smazaný uživatel

kdo psal, že je sestřelí bývalé články kádru? Zatím Noce přihrávka...

Reagovat
Melchior

s naší obranou byl oba gól jasnej bet.. aspoň se to potvrdilo dostatečně brzo a teď otočit

Reagovat
rossoneri89

sudi piskaj koniec zapasu

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
olis

piskaj konec

Reagovat
Alberto Aquilani

asi som si vybral zlý zápas .....

Reagovat
M11

co chces Fabio..

Reagovat
smazaný uživatel

Q zakoncenie a la Matri.

Reagovat
Il Architetto

Naschvál.

Reagovat
Pettirosso

Fabio vole

Reagovat
brenk

Fabio si robíš piču...

Reagovat
M11

Pirlo uz zacina dalsich 20 tragickych rohu

Reagovat
brenk

Už dosť dlho mi z toho stúpa tlak

Reagovat
REPLIKATOR

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič na plac, Islu koupíme do AS, stejně ho Juve neumí využít

Reagovat
Alberto Aquilani

som si hovoril, že z Lazia v tejto zostave nejde starch z tych protiutokov, a aha ...... Pizarro hrozne zahral .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez si zaplaval

Reagovat
M11

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
DelPiero137

Andreaaaaaaa

Reagovat
Mr.Jindros

GOOOL

Reagovat
lnterista

zasunul do bejvalky

Reagovat
smazaný uživatel

Picus.

Reagovat
Il Architetto

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Slejdy

gol !

Reagovat
Yanek

Abbiati

Reagovat
Pettirosso

Tevez teď očividně zná De Jonga

Reagovat
smazaný uživatel

dyt tam nebyl žádný kontakt

Reagovat
Pettirosso

a co asi píšu dmnte

Reagovat
DelPiero137

Lavacka sa mu vo vzduhu sama od seba nepodlomila. Bol tam jemny tukes po tej smykacke.

Reagovat
Pettirosso

nebyl. Tevéz věděl, že DJ do toho půjde, spadl ještě před kontaktem. De Jong si to uvědomil pozdě

Reagovat
SqueeZy

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

gol po vymyšleném přímáku

Reagovat
Shevchenko

Vždyť to šlo doprostřed brány

Reagovat
M11

a pojdme hrajeme dal rychle obrat..

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

Abbiattiho gól. Pirlo to kopnul nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavne, ze Tevez je tu povazovany za bojovnika a picoviny, a pritom simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Abbi

Reagovat
rossoneri89

hmmmm

Reagovat
panca

tvl abbiatti boha muj

Reagovat
smazaný uživatel

ten pirlo vypada jak kdyby nosil plinky

Reagovat
rossoneri89

Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez je dobry ale nemá zapotřebí simulovat ked juve to ma podmazane aj u sudiho

Reagovat
FORZAMILAN

Abbiatiho chyba

Reagovat
panca

simulace ale slusna

Reagovat
smazaný uživatel

dve karty na teveze skoro za nic

Reagovat
brenk

De Jong tam išiel dosť zbytočne, ale tá Constantova úplne vymyslená, to musím súhlasiť.

Reagovat
M11

druha urcite.. na druhou stranu Muntarimu byla odpustena taky jasna karta

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Yanek

Chybí mi tu 10, ten moc rád rozebírá každý sporný moment.

Ale nevadí, Juve lepší, Abbiati tragický

Reagovat
panca

tohle ani sporny nebylo. Uplne jasna simulace

Reagovat
Il Architetto

Tragický?

Reagovat
Yanek

Proč ne? Kixuje už dva roky v kuse

Reagovat
Pettirosso

gol jeho, ale jinak chytil už pár hezkých střel

Reagovat
Yanek

Všechny šly přímo na něj

Reagovat
smazaný uživatel

pice ten juventus je fakt blby klub, neveril jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že 87čka zahraje snad každej post. I když jsem čekal, že tuhle sezonu bude fakt TOP, ale asi se veze s Laziem no....ne, že by mi to jako fanouška AS vadilo, ale za repre v Brazílii jsem si ho celkem oblíbil..

Reagovat
smazaný uživatel

to odkedy maju chlapci z Fiorentiny biele ponozky

Reagovat
smazaný uživatel

a Laziali cierne

Reagovat
Alberto Aquilani

Fiorentina hrozne dlho drží loptu, ale stratí ju a nevedia čo robiť, Ambrosini hrá nepochopitelne moc vpredu, Aquilani ako keby tam ani nebol a Pizarro hra pod svoje možnosti .... Lazio ich IMHO zachvilu potresta

Reagovat
smazaný uživatel

v Dnepru byli uplne jaloví též..

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiatiho chyba, Constantova žlutá je směšná, to byla spíš už chyba Teveze. Pojďme to zpřesnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link, který se neseká ?

Reagovat
Pettirosso

Q vedle Carlose jak alenka v říši divů

Reagovat
M11

Robinho

Reagovat
M11

snad to rozbeha

Reagovat
lnterista

Reagovat
DelPiero137

Spravne Giorgio!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CO tam zas stvaraju.

Reagovat
Pettirosso

Robinho

Reagovat
brenk

no ty vole

Reagovat
Pinturicchio

Robinho je simulantská mrdka, nic jiného.

Reagovat
panca

cervena

Reagovat
rossoneri89

boze Robinho .... zato by som dal aj tebe zltu

Reagovat
smazaný uživatel

me uz ta korupcni liga neba, diky juventusu a takovymto.

Reagovat
snuff24

juve přece za nic nemůže všechno je to bouda

Reagovat
Pettirosso

škoda, že svý občasný inteligentní komentáře zabiješ tím, že ze sebe uděláš debila.

Reagovat
Mr.Jindros

Muntari by se možná nechal vykartovat.

Reagovat
M11

musi ale dostavat karty

Reagovat
Mr.Jindros

Sudí nechce vytáhnout redku v derby no...

Reagovat
smazaný uživatel

Necudoval by som sa, keby AC pri navrate do Milana "zabudlo" Matriho na letisku...

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Matri 12-ty hrac juve

Reagovat
panca

kdyz mi nekdo rozumne vysvetli, jak se muze utocnik za 300 mega typu matriho tymu ac vyplatit, tak pred nim smeknu

Reagovat
smazaný uživatel

No podla vsetkeho ho chcel Max

Reagovat
Yanek

Dlouho u nás nebyl horší hráč. Nejhorší na tom je dvojí přístup Allegriho, ve srvonání s např. El Shaarawym. Fakt trapas, Niang měl mít jeho minuty...

Reagovat
Pipo123

Perea vyzerá dobre, má slušnú techniku na svoju výšku a nebojí sa behať,

Reagovat
panca

neotravuj ted s laziem

Reagovat
M11

my jsme strasne mimo formu.. snad ta repre pauza v tomhle smeru pomuze

Reagovat
DelPiero137

Arturooo konecne si mal cas a priestor na skvelu strelu co mas a ty prihravas (este k tomu spatne)

Reagovat
Pinturicchio

Nocerino

Reagovat
M11

Pogba na plac.. a je jedno misto koho.. cela stredova trojice je uplne mimo

Reagovat
brenk

a budú tam šaškovať okolo vlastnej 16-tky

Reagovat
smazaný uživatel

stoji to tej mrtke zato padat?

Reagovat
Shevchenko

Tevez je kurvička

Reagovat
M11

dneska fakt jo.. nechapu takto zatim u nas nehral

Reagovat
M11

posledni zapasy se vytraci i herne

Reagovat
DelPiero137

Myslis ze ten suboj s Constantom prifilmoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli hadr.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna.

Reagovat
Yanek

dobry joke

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sarkazmus znamena, ze mala byt? To nemozes mysliet vazne.

Reagovat
Yanek

to není sarkazmus

Reagovat
DelPiero137

Ale teraz to Constat prehnal, to sa dalo piskat. Aspon je to bojovny zapas.

Reagovat
Pinturicchio

Jasná.

Reagovat
lnterista

Tevez je vybornej...zavist

Reagovat
Pinturicchio

Ted už je to slabší, ze začátku hrál mnohem líp.

Reagovat
lnterista

jj ale jeho pojeti se mi moc libi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

pískateľná...akurát, že s prihliadnutím na priebeh zápasu si to už rozhodca nemohol dovoliť...

Reagovat
Dominator

Kto to tam spadol pri tom rohu? Vsak presne nanho letel center...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, juve muze hrat vybijenou treba tevez

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, proc nepiskal, kdyz si tevez na ten mic sahl, jak spadl jak mimino

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím bych v AC radši Kevina než Matriho

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ted můžou být rádi, že nemají oba rozbité kokosy.

Reagovat
DelPiero137

Este ze je to take hekticke, niektori nasi namazavaju priamo superovi na nohu, na nasej polke!!!

Tevez je bojovnik

Reagovat
blaugrana

Toľko nepresností, to je hrôza. Nie sp schopní tri krát po sebe presne si prihrať. A Robinho je totálne na smiech.

Reagovat
Pettirosso

Nemůžu se zbavit dojmu, že ten rychlej vzestup Juve nezvládá hlavně Conte. S tímhle týmem by se dalo hrát úplně jinak.

Reagovat
lnterista

nechapu proc sedi Pogba...ten by mel hrat jako prvni

Reagovat
M11

hlavne kdyz vidis formu Marchisia

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
Pettirosso

i Pirla

Reagovat
M11

taky

Reagovat
Pinturicchio

Obranu máme snad ještě lepší než loni, díky čemuž vyhráváme alespon v Itálii. Carlito poslední zápasy slabota. Nando okamžitě na hřiště.

Reagovat
Mr.Jindros

"Obranu máme snad ještě lepší než loni"

To je nějaký druh humoru?

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, že ne.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

No co hra rozharana na oboch stranách vela subojov sem ta sudi zapiska blbo.Juve ukaze tu svoju kvalitu a nas zatlaci ze sem tam to je des a zaloha nic nevypracuje pre Robina ktory je tam osamoteny.

Reagovat
M11

co to zase hrajem za bramboracku.. cekal jsem ze dnes konecne predvedeme vykon ale cim dal horsi.. stred je horsi nez kraje a to je co rict.. Marchisio se hleda.. ale at se hleda na lavicce s nim hrajeme o deseti.. Tevez + Fabio vubec nefunguje.. AC muze v klidu bodovat a ani se nenadre pokud urychlene nezacneme slapat do pedalu..

Reagovat
CubONE

Zatial Juve az na tu desatminutovku nic moc. Noce ma prekvapil, celkom dobry, Abate by sa mal viac zapajat do utoku. Do druheho polcasu snad zasiahne Poli a Saponara. Dnes sa da vyhrat!

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

prvnich 20 sekund jsem nevidel, pak nema smysl nasi utocnou snahu ani komentovat. Je to skoda, protoze juve celkem zmatkuje. Toho by se dalo vyuzit

Reagovat
snuff24

já to beru,když nemám den tak melu sračky

Reagovat
Inzaghi

I přes držení míče je Juve dopředu mnohem nebezpečnější. Sice je hezký, že si minutu přihráváme na jejich půlce, ale když nikdo nedá centr, nebo nezkusí obejít hráče a jít do vápna, tak to má nulovej efekt. Někdo z lavičky s tím těžko něco udělá, jedině Sap, ale to je moc velkej risk a Max už má určitě nachystaný svoje tradiční střídání v podobě Urbyho, Poliho a Nianga.

Reagovat
rossoneri89

kebyze nemame De Jonga tak nasa zaloha by bola totalne nulova

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pettirosso

zmrdeček Mexes

Reagovat
smazaný uživatel

chielini si neumi cistit zuby

Reagovat
rossoneri89

Mexes taketo zakernosti by si mohol odpustit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Matri.

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne nahral Robinhovi na golovku.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ja mam nejaky pomaly sopcast

Reagovat
rossoneri89

krasne vysunul Robinha

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
M11

Mexes samozrejme mel jit ven ale to tezko mohl sudi videt.. udelal to chytre..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Toto by bol Padoinov gól...

Reagovat
Pinturicchio

Co je to za střídání?

Reagovat
rossoneri89

vidim ze sa aj Vidal s Pogbom seru s ucesmi

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy chce byt krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou hraje juve příšerně

Reagovat
brenk

Neviem, či toto je správna pozícia pre Pogbu...

Reagovat
brenk

Kwadwo

Reagovat
Pettirosso

Ten Conte je vážně cáklej. Za každou cenu oblíbence...

Reagovat
smazaný uživatel

už mě s tim začíná srát jak malý děcko na pískovišti

Reagovat
smazaný uživatel

Constant

Reagovat
Pinturicchio

Nečekal bych, že to řeknu, ale Seba na plac, spolu s Nandem.

Reagovat
smazaný uživatel

Seba to celý rozhodne

Reagovat
madridcan

Asamoah

Reagovat
Dominator

Hmm, z tohto mal byt gol uz...

Reagovat
Melchior

prcek rozhodne

Reagovat
M11

doprdele vzdyt se nam nedari v utoku podrzet mic a on tam da Giovinca

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Ten tam mohl skončit.

Reagovat
Pettirosso

marchisio je na procházce

Reagovat
Pinturicchio

Kwadwoooooooo, co ještě chceš?

Reagovat
Dominator

Cakal som, ze tam teraz posle Torresa, aby urval mozno nejaku vysoku loptu...presny opak -> Giovinco

Reagovat
Dominator

Heh, tak Contemu to vyslo

Reagovat
DelPiero137

Prceeeeek

Reagovat
M11

beru zpet SEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Melchior

však vim, ne?

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
madridcan

GIOVINCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

SEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

Luxus!!!

Reagovat
Pettirosso

GIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

mne to teraz spadlo

Reagovat
Coniglio

taky..asi na 2 minuty

Reagovat
stuff

sebaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze preco mi to padlo..

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

SEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pinturicchio

Pinturicchio

06.10.2013 22:09

Nečekal bych, že to řeknu, ale Seba na plac, spolu s Nandem.

Reagovat
panca

Hovinko. To bylo tak jasny

Reagovat
smazaný uživatel

nvm proc, ale nechci ac pristi rok hrat LM nebo EL, at vyhrajou SA.

Reagovat
Slejdy

Mexes : ))

Reagovat
smazaný uživatel

prcci maji vzdycky velke prdele

Reagovat
smazaný uživatel

ma ji jak mravenec no :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Mexééés

Reagovat
DelPiero137

To je skutocny valeznik, milujem taketo typy. Meda 2.

Reagovat
M11

nashle pane Mexes

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes.

Reagovat
Il Architetto

Pal do piče.

Reagovat
DelPiero137

To je huste, Mexes ani nevidel ze dostal cervenu. To akoze dostal 2x zlte za sebou?

Reagovat
Yanek

takticky

Reagovat
M11

CHIELLINIIIIIIIIIIII !!! tohle neni Mexesuv zapas

Reagovat
Pettirosso

už ji měl dostat před 20 minutama. Nevím čemu se diví

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GIORGIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

Andreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ostatní stáli jak kuželky

Reagovat
Pinturicchio

Kurvaaaaaaaaaaaaa, já věděl, že se na ten livesport nemám dívat :D

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

to si delas prdel :D:D goooooooooooool

Reagovat
Pettirosso

ježiš jak já to tomu Mexesovi přeju

Reagovat
SqueeZy

Dobře mu tak, debilovi

Reagovat
panca

me to nebavi. Mexes je proste debil

Reagovat
Thorrin

Za co dostal tu druhou žlutou? Za kecy?

Reagovat
Dejwa

vydrží ještě Allegri?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon uz prestanu juventini plakat.

Reagovat
Yanek

nepřestanou, ale tyhle komenty nemají smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Prislo mi to lepsie nez len prachsprosto nadavat.. Ale pravda.

Reagovat
brenk

Lazio 17 striel, 4 na bránu

Reagovat
brenk

mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, niekto mi tu asi chcel vynadat.

Reagovat
brenk

Chcel som slušne reagovať.

Ja len toľko, že tu plače každý a každý z toho obviňuje toho druhého, ale to je jednoducho v ľudskej povahe.

Reagovat
Pinturicchio

Těmahle komentama se snažíš sám sobě omlouvat neschopnost vlastního týmu nebo jak tomu mám rozumět?

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda ze mas smutny život lebo delas ramena vdaka juve...........

Reagovat
Pinturicchio

Mně se zase zdá, že meleš pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale také tvrde slova trosku klud ved ti juve vyhralo pobi sa do hrude si hrdy a tvrdy juventin a ukaz jadro svojej malosti

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze je AC marne, s tym predsa vobec nesuvisi. Je to zbytocny koment.

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE DO TOHO

Reagovat
Coniglio

ty vole trafil to tam jak utocnik

Reagovat
Pinturicchio

Táhni, Mexesi

GIORGIOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
madridcan

Nech sa na mna nikto nehneva, ale Matri mi prislo divne, ze bol vobec v Juventuse. A ono ho(a este za taku palku) kupi AC. Ten hrac je podla mna neskutocne drevo a patri do timu, ktory bojuje o zachranu a nie o pohare.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Melchior

tak dal za dva a pul roku 29 golu v Juve.. za to co odehral mi to neprijde malo.. on je zkratka doklepavac a potrebuje aby mu nekdo ty sance vytvoril.. sam s balonem mimo vapno moc nevi

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

on prisel, aby delal sabotaz...

Reagovat
smazaný uživatel

DALSIHO FIKA, MAXIPSA

Reagovat
Il Architetto

Nevím no, ale Q a Popo jsou mnohem lepší když jdou z lavky.

Reagovat
danko10

Ufff, Filipova stará dobrá nátura zaúradovala v pre AC najhoršom možnom okamihu. Každopádne mal ísť pod sprchu už za bombi Chiellovi, čiže vydržal aj tak dlho.

Inak trochu nechápem niektorých tunajších milánistov. Vážne si myslíte, že by takto zraneniami zdecimovanému AC pomohla zmena trénera? Odolávali tej turínskej mašine 70 minút, čož bolo podľa mňa na hranici možností tých ľudí, čo má Max momentálne k dispozícii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ze AC zdecimovane ma velku zasluhu Max lebo vecsina hracov bola zranena kvoli tomu ze ich pretazoval a nestreidal alebo na treningu

Reagovat
Melchior

super sestřih

Reagovat
Dominator

Torres ostrihany

Reagovat
smazaný uživatel

btw. nevite, co se stalo v minulosti s Chielinim nosem?

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jako jeden týpek z filmu Gomorra.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to si Nando stříhal sám před zápasem, ne?

Reagovat
Melchior

nevíte kde seženu tu kšiltovku co má dneska Conte?

Reagovat
smazaný uživatel

eBay

Reagovat
Coniglio

ani rozhodca nema taky prehlad o hre ako Pogba..

Reagovat
Coniglio

bo-ha!

Reagovat
smazaný uživatel

Atencijóne ragaci, pomalu ale jistě příchází čas BALOpenaltiček, takže si držte klobouky, bude to jízda.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Yanek

snaha se cení

Reagovat
Dominator

Pozeraj, Juve je schopne este nechat ACcko skorovat v poslednych minutach...

Reagovat
Coniglio

kto este dnes hovorii Acéčko...boooha

Reagovat
smazaný uživatel

proč by ne ty chytráku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tak takovou hrubku si Pogba za ramecek neda

Reagovat
Dominator

Reagovat
danko10

Už som sa bál, že to dnes nepríde.

Reagovat
brenk

pozor na tie ich závery

Reagovat
smazaný uživatel

MUNTAAAAATIIIIII

Reagovat
brenk

Leo klasický darček Gigimu

Reagovat
Pinturicchio

Tohle už je několikátá taková teč.

Reagovat
Il Architetto

Taková pátá.

Reagovat
Pettirosso

Pogbo, jdi do pí*i...

Reagovat
rossoneri89

este jeden ... nastal nas cas

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to padlo, cize zas gol.

Reagovat
M11

Muntari dostane zlutou za cisty zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude remiza tak snim exkrement

Reagovat
smazaný uživatel

ok snim hi i tak.

Reagovat
Nuno čomes

Kurva Zapata to musíš trefit

Reagovat
smazaný uživatel

90´: Juve uteklo hrobníkovi z lopaty

Reagovat
lnterista

jsem zvedavej jestli bude na konci Matri taky brecet jako Schelotto

Reagovat
smazaný uživatel

Matri příště na lávce, další zápas v základu už fakt ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele