Serie A - preview 7. kola

06.10.2012, 10:14, aktualizováno 07.10.2012, 08:30
Previews
Juventus stále čeká na svého přemožitele, dnes se turínský klub pokusí porazit Siena. AS Řím přivítá Atalantu, Fiorentina si zahraje s Bolognou, Lazio zase cestuje do Pescary. Večer se hrají dva šlágry - Neapol vs. Udinese a také další milánské derby AC - Inter...
AS Řím - Atalanta Bergamo  (neděle 12:30)
Olimpico bude svědkem souboje celků, které v minulém kole utrpěly debakl. Domácí AS prohrálo s Juventusem, Atalanta nestačila na Turín. Který z nich uzdraví své šrámy?

Římští Vlci zažívají nepovedený start do sezony, metody a předvedená hra pod trenérem Zemanem zatím ne úplně přináší požadované výsledky. Giallorossi mají na kontě jen dvě výhry, z nichž jedna je výsledkem kontumace zápasu s Cagliari.

Před minulým zápasem s turínským Juventusem panovala v obou táborech značná nervozita, především kvůli vyjádřením trenéra Zemana na adresu šampiona. Ten s odpovědí nespěchal, o to více ráznější ale byla. Stará dáma díky skvělému startu do utkání vyhrála jasným poměrem 4:1 a ukázala, jak velký je rozdíl mezi oběma celky. Bianconeri se prezentovali naprosto přesnou obranou a dynamickou záložní řadou. Nutno dodat, že AS se utkání vůbec nepovedlo a Buffonovi mnoho práce nenachystalo.

Že Zdeněk Zeman není žádným větším přítelem defenzivy, to je vcelku dlouhodobě známá věc. Dokázal to již s Pescarou ve druhé lize. Jeho výhodou bylo opravdu skvostné skóre, za něž může děkovat útočníkům. Serie A je ale diametrálně jiná soutěž a v ní se již body bez defenzivní linie sbírat nedají. Nejedná se pouze o zápas s Juventusem, podobné obranné chyby byly k vidění i v utkáních s Catanií a Bolognou.

Jedním z mála pozitiv byl výkon mladého stopera Marquinhose, který naskočil do utkání až v jeho průběhu. Dvacetiletý Brazilec je v AS na hostování, klub z hlavního města ale má opci na koupi, pokud hráč odehraje alespoň osm zápasů. Při současné formě obrany by tuto metu překonat mohl. Místo Miralema Pjaniče opět nastoupí mladý Alessandro Florenzi, který je zatím příjemnějším překvapením.

Atalanta obdržela podobnou ránu, když v neděli prohrála 1:5 s Turínem. Pokud jste lékař a v práci se nudíte, zkuste se zeptat v bergamském týmu. V současnosti je mimo hru hned deset hráčů! Trenér Colantuono tak nemá moc variant sestavy. Stejně jako u AS panuje krize především v obraně s tím rozdílem, že Atalanta má své obránce zraněné.

Zraněni jsou Thomas Manfredini, Stefano Lucchini a Guglielmo Stendardo. Na místě stopera je prozatím zastoupí krajní obránce Peluso. Jak vidí své šance? "Místo středního obránce můžu zastoupit kdykoli. Z toho obavy nemám, i když doufám, že nějací klíčoví hráči se stihnout dát do pořádku," prohlásil.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti - Florenzi, Tachtsidis, De Rossi - Destro, Osvaldo, Totti
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Matheu, Peluso, Brivio - Schelotto, Cigarini, Cazzola, Moraléz - De Luca - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Parma FC  (neděle 15:00)
Na stadion Angela Massimina zavítá FC Parma, čtrnáctý tým soutěže. Domácí Catania je o čtyři příčky výše a vzhledem k vzájemným zápasům je favoritem. Nicméně Parma cestuje na Sicílii s velkými plány, a sice ziskem třech bodů, což by znamenalo historicky první vítězství nad tímto soupeřem na jeho půdě.

Catania vstoupila do sezony dobře, ale poslední kolo se jí hrubě nevydařilo. Elefantini totiž obdrželi od Boloni výprask 0:4. Svěřenci trenéra Marana chtějí na hrůzostrašný zápas co nejrychleji zapomenout a doma pokud možno porazit Parmu. "Na Massimino čekáme těžký zápas. Podpora fanoušků bude velkou pomocí. Jsme doma silní a protivníci to vědí," nechal se slyšet 23letý útočník Lucas Castro, jenž následně dodal: "Parma má spoustu skvělých hráčů, ale její síla spočívá v kolektivu. Všechny italské týmy jsou fyzicky, technicky i takticky silné a je těžké je zdolat."

Parma v právě probíhající sezoně vyhrála jen jednou, ale nedá se říci, že by její výkony byly špatné. Jediné dvě porážky přišly po těžkém losu na Juventusu a Neapoli. Parma tedy pravidelně boduje, ale tři remízy v řadě také nejsou vyloženým úspěchem. Gialloblu si rozdělili body s Fiorentinou, Janovem a AC Milán, pokaždé za výsledek 1:1. Parmě prozatím velmi citelně chybí Sebastian Giovinco, který ve žlutomodrém dresu rozhodoval zápasy a trenér Donadoni za něj nemá plnohodnotnou náhradu.

Jak bylo výše zmíněno, Parma na Catanii nikdy nevyhrála. Přepíší Gialloblu historii a odvezou si ze stadionu Angela Massimina tři body?

Sicilané se musejí obejít bez Keka, Terracciana a Spolliho. Nastoupit nemůže ani Capuano, který si odpykává karetní trest. Co se týče Parmy, ta také nebude kompletní. Kouč Roberto Donadoni nebude moci využít Santacroceho a Palladina.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
ANDUJAR - ALVAREZ, LEGROTTAGLIE, BELLUSCI, MARCHESE - IZCO, LODI, ALMIRON - BARRIENTOS, BERGESSIO, CASTRO
Parma FC - pravděpodobná sestava:
MIRANTE - ZACCARDO, PALETTA, LUCARELLI - ROSI, PAROLO, VALDES, GALLOPPA, GOBBI - PABON, AMAURI
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Bologna FC  (neděle 15:00)
Alberto Gilardino strávil úspěšnou část kariéry v renesančním městě, nyní se přesunul do Bologně. Los svedl tyto dva celky dohromady již v šestém kole. Bude Gilardinův návrat úspěšný?

Za Alberta Gilardina zaplatila Fiorentina v roce 2008 patnáct milionů eur. Ta 118 odehraných zápasů nastřílel 48 gólů. V následujících letech jeho forma klesala, což dokládá jeho současná tržní hodnota a nevalné výsledky za janovské CFC. V Bologně se mu ale daří, o čemž svědčí pět gólů v pěti zápasech. Přidá další trefu do sítě bývalého zaměstnavatele?

Rossoblu mají pověst klubu, který dokáže znovu probudit střeleckou sílu ve stárnoucích hráčích a dostat z nich to nejlepší. Své by k tomuto tématu mohli říci třeba Roberto Baggio, Beppe Signori nebo naposledy Marco Di Vaio. Alberto Gilardino by rád kráčel v jejich šlépějích. Má k tomu dobře nakročeno, v současnosti je v Serii A lepším střelcem pouze neapolský Edinson Cavani.

Trenér Montella byl zpočátku sezony chválen ze všech stran, nyní se mu ale příliš nedaří. Stoupající formu má Inter Milán, který Fiorentinu porazil 2:1. Velmi dobře odvedená práce Daniela Pradého při nákupech ale dává fanouškům naději na zlepšení. Fiorentině patří osmé místo, ze kterého by ráda ještě výš.

K tomu jí ale v tomto zápase nepomohou Alberto Aquilani, Michele Camporese a Francesco Della Rocca. Karetní trest navíc nepustí na hřiště Gonzala Rodrigueze. Trenér hostující Bologně řeší zajímavou hádanku - kdo obsadí prostor mezi třemi tyčemi. Jednička se jmenovkou Curci je zraněná, zdravotní stav není ideální ani u Agliardiho. Zranění jsou také Peréz a Antonsson.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Roncaglia, Savič, Tomovič - Cuadrado, Mati Fernandéz, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - El Hamdaoui, Jovetič
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Carvalho, Natali, Cherubin - Garics, Pazienza, Guarente, Morleo - Koné - Diamanti, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.60 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Jeden den byli hráči sardinského Cagliari bez trenéra, druhý den měli hned dva. V týmu Cagliari slovo stereotyp opravdu neplatí. Otázkou bude, jaký vliv na tým bude mít spolupráce dvou trenérů. Domácí Turín stále stoupá tabulkou.

Cagliari se na začátku sezony opravdu nedaří. Po šesti zápasech má sardinský klub pouhé dva body, což znamená poslední příčku. Pro Cagliari je to něco nemyslitelného, několik sezon je již zvyklé na prostředí středu tabulky. Při hledání viníka padl los na trenéra Massima Ficcadentiho, který musel z kola ven. Při naplnění uvolněné pozice nastala zvláštní věc.

Prezident Massimo Cellino chtěl jmenovat trenéra Primavery, Diega Lopéze. Ten ale nemá dostatečnou kvalifikaci na post hlavního trenéra. U týmu ale bude a to jako druhý trenér. Na místo hlavního trenéra byl jmenován bývalý hráč Cagliari Ivo Pulga. Také Lopéz hrál kdysi za sardinský klub, oba trenéři se tedy velmi dobře znají. Uvidíme, kam Cagliari jejich spolupráce dovede.

Zajímavý postřeh pronesl trenér Pescary Giovanni Stroppa, jehož tým v minulém kole nad Cagliari o gól vyhrál. "Trenéři jsou dnes najímáni proto, že jsou v módě nebo proto, že mají přátele na vysokých místech. Už ne proto, že by byli dobří ve své práci, ne pro své metody," posteskl si Stroppa.

Situace v Cagliari by se dala nazvat chaosem. To je v přímém kontrastu s Turínem. Místní FC postoupilo do Serie A a hned se uvádí skvělými výsledky. V současné situaci patří svěřencům trenéra Ventury šesté místo. Za prvních pět zápasů dokázali jeho střelci nastřílet čtyři góly. V šestém zápase přijeli do Bergama a domácí Atalantu rozstříleli 5:1. Takže v jednom zápase vstřelili o branku víc, než jak se jim dařilo dosud.

Velkou zásluhu na výhrách má také stoupající forma Alessia Cerciho. Ten sám dodává: "Skutečný Cerci se probudil k životu! Chybí mi jen góly, ale také ty přijdou."

Hostům se do sestavy vrací Davide Astori a Andrea Cossu. Karetní trest padl na Rossettiniho. Za domácí nenastoupí Masiello, Suciu a Valter Birsa.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Darmian, Glik, Ogbonna, D'Ambrosio - Brighi, Gazzi - Cerci, Bianchi, Sgrigna, Stevanovič
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Astori, Ariaudo, Avelar - Ekdal, Conti, Nainggolan - Thiago Ribeiro - Pinilla, Sau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Delfino Pescara - SS Lazio  (neděle 15:00)
Pescara konečně začala sbírat body, ale v tomto kole jí čeká těžký soupeř - Lazio. Biancocelesti v Evropské lize šeřili své opory a případná výhra nad Pescarou je vrátí zpět na třetí místo. Tedy pokud Inter nezvládne milánské derby.

Po špatném vstupu do sezony se Pescara rozjela a ze tří zápasů vytěžila sedm bodů. Po remíze v Boloni přišla výhra nad Palermem a Cagliari. Vyplatila se tak sázka na trenéra Giovanniho Stroppu, kterému po třech úvodních porážkách hrozilo odvolání.

Lazio má za sebou čtvrteční pohárové vystoupení proti Mariboru a trenér Vladimir Petkovič se rozhodl šetřit některé své opory. Biancocelesti i bez svých největších hvězd zvítězili 1:0 a v tabulce své skupiny jim patří první místo. Daří se i v lize, po dvou výpadcích se Petkovičovi svěřenci opět naladili na vítěznou vlnu a Sienu porazili 2:1.

Souboj týmů s aktuální dobrou formou má přeci jenom velkého favorita. Pescara je pořád nováčkem a pokud chce Lazio naplnit své velké ambice, mělo by na Stadio Adriatico zvítězit.

Domácí nemohou nasadit suspendovaného Weisse a rovněž potrestaného Zanona. To ale není jediná ztráta, Savelloni, Modesto, Crescenzi a Cosič jsou zranění. Bez komplikací se to neobejde ani na druhé straně, kde budou scházet Brocchi, Diakité a Radu.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
PERIN - BALZANO, TERLIZZI, CAPUANO, BOCCHETTI - CASCIONE, COLUCCI, NIELSEN - QUINTERO, CAPRARI - VUKUŠIČ
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
MARCHETTI - KONKO, BIAVA, DIAS, LULIČ - CANDREVA, GONZALEZ, LEDESMA, HERNANES, MAURI - KLOSE
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.30 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Siena - Juventus FC  (neděle 15:00)
Černobílý souboj dvou Bianconeri hostí Siena. Juventus přijíždí na stadion Artemio Franchi nejen prodloužit sérii neporazitelnosti, ale rovnou zvítězit. Sieně se ale zatím daří, což mimo jiné nedávno odskákal Inter Milán.

Poměrně dobře se zatím prezentuje Siena. Domácí vymazali "minusové" manko a na svém kontě mají dva body. Patří jim sice předposlední pozice, ale vzhledem k největšímu bodovému odečtu se není příliš čemu divit. V minulém kole cestovala Siena do Říma, kde se utkala s tamním Laziem. V zápase rozhodně nebyla horším týmem, ale prohrála 1:2.

"Abychom je porazili, budeme muset předvést perfektní hru. Zatím byli v nesnázích jen dvakrát, proti Fiorentině a Šachtaru. Budeme muset být stoprocentní, pak uvidíme, co se stane," prohlásil trenér domácích Serse Cosmi.

Juventus v lize válí, z šesti kol vyhrál pětkrát a jeho neporazitelnost nadále pokračuje. Stará dáma nenašla přemožitele ani na půdě Ligy mistrů. Po remíze na Chelsea přišla další bodová dělba, tentokráte 1:1 se Šachtarem Doněck. Ovšem pro Juve je tento výsledek ztrátou. V lize, jak bylo zmíněno, se Juventusu daří náramně, naposledy Stará dáma smetla AS Řím 4:1.

Korupční aféra do hry určitě nepustí Larronda, Vitiella, Terziho a Belmonteho. Chybět budou také zranění D'Agostino a Contini. Juventus zase bude postrádat autora vyrovnávací trefy proti Šachtaru Bonucciho a dlouhodobě také Pepeho.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
PEGOLO - NETO, PACI, FELIPE - SESTU, VERGASSOLA, RODRIGUEZ, DEL GROSSO - ROSINA, ZÈ EDUARDO - CALAIÒ
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
BUFFON - BARZAGLI, MARRONE, CHIELLINI - CACERES, GIACCHERINI, PIRLO, MARCHISIO, ASAMOAH - GIOVINCO, VUČINIČ
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 3.80 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
Velmi zajímavý duel se uskuteční na stadionu San Paolo, kde dosud neporažená Neapol hostí loni třetí tým soutěže Udinese Calcio. Neapol ve čtvrtek vybouchla v Eindhovenu, kde dostala tříbrankový příděl. Udinese je zase posilněno výhrou na Anfield Road.

Neapol před sezonou vyhlásila útok na Scudetto i na vítězství v Evropské lize, ale hned od samého začátku bylo jasné, že pro zápasy EL bude připravena zcela jiná jedenáctka, než na utkání Serie A. A právě jedna taková sestava vyběhla na trávník i v Eindhovenu. Místní PSV se s Neapolí vůbec nemazlilo, Mazzarriho svěřencům nastřílelo tři branky a zvítězil hladce 3:0. "V naší situaci je rotace nezbytná. Kdybychom nastoupili s nejlepším týmem, proti Udinese bychom za to zaplatili. Fakt je ten, že nemáme dost hráčů na to, abychom zvládli všechny soutěže. Buď ztratíme body v Serii A, nebo v Evropě," reagoval na nasazení jiné jedenáctky trenér Mazzarri.

V lize je Neapol stále neporažena a se stejným počtem bodů se přetahuje o vedení s Juventusem. Naposledy se domácí radovali z vítězství v Janově, kde zdolali dosud neporaženou Sampdorii 1:0.

Podobně jako Neapol nasadilo v utkání EL jiný tým i Udinese. Na rozdíl od Azzurri to ale nebylo znát. Je fakt, že Liverpool nasadil rovněž jinou sestavu se spoustou mladíků, ale výhru Udine 3:2 na Liverpoolu už Italům nikdo neodpáře. "Dali mi nádherný dárek. Byl to kouzelný večer, který si budu pamatovat po zbytek svého života," rozplýval se nad vítězstvím Francesco Guidolin. Bianconeri tak odčinili remízové utkání s Machačkalou a skupinu mají solidně rozehranou. Bianconeri se nyní opět mohou koncentrovat na domácí soutěž. Naposledy Udine remizovalo 0:0 s Janovem a byla to už druhá bezbranková remíza v řadě.

Azzurri budou postrádat dva klíčové hráče. Vedle suspendovaného kapitána Cannavara nenastoupí zraněný Britos. Udine je na tom podobně, kouč Guidolin nemůže počítat s Murielem a Domizzim.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
DE SANCTIS - CAMPAGNARO, GAMBERINI, ARONICA - MAGGIO, INLER, BEHRAMI, ZUŇIGA - HAMŠÍK - PANDĚV, CAVANI
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
BRKIČ - BENATIA, DANILO, CODA - BASTA, PEREYRA, PINZI, LAZZARI, PASQUALE - DI NATALE, RANEGIE
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Inter Milán  (neděle 20:45)
Největší sportovní událostí víkendu na Apeninském poloostrově bude jednoznačně milánské derby mezi AC a Interem. Oba celky jdou do vzájemného souboje posíleny pohárovými výhrami. Derby jako vždy nemá favorita, v tabulce je na tom lépe Inter, který je třetí. AC Milán prozatím okupuje jedenácté místo. Poslední derby ovládl Inter, AC má tak svému rivalovi co oplácet.

AC Milán ve středu zvládl těžký zápas na půdě Zenitu Petrohrad, kde vyhrál 3:2. Rázem se tak posunul na druhé, postupové místo své skupiny Ligy mistrů. Rossoneri potřebovali v Rusku nutně zvítězit, neboť předchozí domácí remíza s Anderlechtem byla velkou ztrátou. V domácí soutěži jsou výkony milánského AC zatím zklamáním. Po katastrofálním startu se tým přeci jenom vzchopil, vyhrál doma s Cagliari a bod si odvezl ze hřiště Parmy. "Domácí" v létě opustilo několik zvučných jmen, včetně Antonia Cassana, který přestoupil právě do konkurenčního Interu. Stramaccioniho svěřenci tak mají zkušenější tým.

"Víme, že to bude obtížné. Mají hráče s mezinárodními zkušenostmi i zkušenosti z velkých bitev. Musíme odehrát velký zápas a být mazanější, než oni," prohlásil trenér AC Massimiliano Allegri.

Inter svůj pohárový duel odehrál ve čtvrtek, ale jelikož není Evropská liga brána vážně, šetřil trenér Andrea Stramaccioni své největší opory. Nerazzurri zápas v Baku zvládli v pohodě, domácímu Neftči nastříleli už v prvním poločase tři branky a konečnou výhrou 3:1 si zajistili první vítězství ve skupině. V lize se černomodrým rovněž začalo dařit. Po domácích porážkách s Římem a Sienou si Inter poradil s Chievem a doma konečně zabral proti Fiorentině, kterou porazil 2:1.

Historie slavných "Derby della Madonnina" je opravdu bohatá. V loňské sezoně měl navrch paradoxně Inter, který ale skončil o poznání hůře v konečné tabulce. Inter vyhrál obě utkání 1:0 respektive 4:2, a právě poslední utkání, ve kterém padlo šest branek, se zapsalo do podvědomí fanoušků. Hattrickem se v něm blýskl Diego Milito, dvě branky vstřelil nyní už hráč Paris SG Zlatan Ibrahimovič.

Kvůli zranění zmeškají derby Pato, Strasser, Didac Vila, Muntari a Flamini. Na druhé straně to zase budou Palacio, Stankovič, Mariga, Mbaye, Chivu a především Sneijder.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
ABBIATI - ABATE, YEPES, ZAPATA, ANTONINI - DE JONG, AMBROSINI, NOCERINO - BOATENG - BOJAN, EL SHAARAWY
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
HANDANOVIČ - RANOCCHIA, SAMUEL, JUAN JESUS - NAGATOMO, J. ZANETTI, GARGANO, GUARIN, PEREIRA - CASSANO, MILITO
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Domácí Chievo má nového trenéra. Odvolaného Di Carla střídá Eugenio Corini. Bývalý zkušený hráč má jasný cíl - pozvednout formu tradičního italského celku směrem k horním patrům tabulky. Los mu ale nepřidělil snadného protihráče - do Verony přijede rozjetá Sampdoria.

Současná osmnáctá příčka vedla majitele klubu k ukončení spolupráce s Domenikem Di Carlem. Jeho post přebírá Eugenio Corini. Ten prostředí Serie A velmi dobře zná, jako hráč v minulosti působil třeba právě v Chievu. Vedení veronského celku tedy doufá, že se mu minimálně stejně dobře povede v jeho - v rámci první ligy - premiérové sezoně na pozici hlavního trenéra. To by Chievo nyní zoufale potřebovalo.

Posledních pět zápasů v řadě totiž domácí prohráli. Zápas s Palermem si pravděpodobně ještě pamatujete, třeba díky krásné trefě Fabrizia Miccoliho. Di Carlo si jej zapamatuje jako svůj poslední zápas coby trenér Chieva. Otázkou zůstává, zda je v Coriniho silách Chievu pomoci, přihlédneme-li k jeho minimálním trenérským schopnostem.

Nespornou výhodou bývalého skvělého záložníka je obliba u fanoušků a zvláště moment překvapení, protože v podstatě nikdo ze soupeřů neví, na co přesně by se měl připravit. Dalším elementem je čas, který Corini strávil s týmem ještě před svým oficiálním jmenováním. Velmi dobře si uvědomuje, že ho čeká klíčový zápas.

Sampdorii se totiž skvěle daří. V prvních zápasech překvapila většinu diváků i odborníků, když se jí podařilo třikrát vyhrát. Nyní sice zažívá menší úpadek formy, když ze tří zápasů nasbírala jen sedm bodů, nicméně se stále jedná o pozoruhodné výsledky práce trenéra Ferrary. A jakým lepší způsobem by mohla znovu nastartovat trochu zadřený motor, než na půdě osmnáctého Chieva?

V minulém kole prohráli domácí s Neapolí, jedinou branku utkání vstřelil Edinson Cavani z penalty. Proti Chievu se bude muset trenér Ciro Ferrara obejít bez Fernanda Tissoneho, Andrey Poliho, Nicoly Pozziho a Daniela Gastaldella. Naštěstí pro něj své zranění doléčil útočník Maxi Lopéz. A jeho jméno je v Sampdorii příslibem gólů. Domácí Chievo nemůže počítat s Lucianem, Paloschim a Sergiem Pellissierem.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Dainelli, Papp, Jokič - Vacek, L. Rigoni, Hetemaj - M. Rigoni, Cruzado - Théréau
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - Berardi, Rossini, Costa, Poulsen - Munari, Maresca, Obiang - Estigarribia, Maxi Lopéz, Krstičič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Città di Palermo  (sobota 20:45)
V rámci sedmého kola bude mít Janov letos poprvé tu čest odehrát ligový zápas už v sobotu večer. Na Marassi přijede Palermo a domácí zřejmě budou mírnějším favoritem, ač tipovat na zápasy Janova a koneckonců ani na zápasy Palerma se většinou příliš nevyplácí.

Grifové zatím mají vyrovnanou statistiku - dvě výhry, dvě remízy, dvě prohry - a sedí ve středu tabulky. Poslední dva zápasy přinesly dvě remízy, jednu s Parmou a naposledy nezáživnou bezbrankovou remízu v Udinese. V sobotu bude jistě Janov vzpomínat na poslední kolo loňské sezony, respektive na jeho výsledek. To totiž Rossoblu hráli právě proti Palermu a jen vítězství jim zajišťovalo stoprocentní jistotu setrvání v nejvyšší soutěži. Nakonec přišlo vítězství 2:0, které by nyní na Marassi jistě znovu brali.

Palermo, ač má na kontě jen jediné vítězství, totiž jede k zápasu značně nakopnuto. Právě ono jediné vítězství totiž přišlo v minulém zápase a řádění Fabrizia Miccoliho odskákalo Chievo, které prohrálo 4:1.

Pikantní příchuť bude mít duel pro kouče hostů, na lavičce Palerma totiž nyní sedí Gian Piero Gasperini, jenž dříve vedl Janov a poprvé od listopadu 2010, kdy byl prezidentem Preziosim propuštěn, se na Marassi vrací jako soupeř. Fanoušci na Gasperiniho ale patrně budou vzpomínat v dobrém. Vždyť to byl právě on, kdo po 12 letech dovedl Janov zpět do Serie A a zahrál si s ním i Evropskou ligu.

Teď už je nicméně všechno jinak, Janov vede Luigi De Canio a ten nyní musí řešit, jak poskládá základní sestavu bez zraněných Rossiho, Vargase a Ferronettiho. Na to už je však z posledních týdnů zvyklý, a tak to nebude nic nového. V útoku by se mohl po delší pauze po boku Immobileho a Borriella opět objevit Jankovič. Hosté přijedou bez Zahaviho, Milanoviče a Mantovaniho, karetní trest si odpykává Brienza.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Bovo, Granqvist, Canini, Antonelli - Kucka, Tozser, Seymour - Jankovič, Borriello, Immobile
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Munoz, Donati, Von Bergen - Morganella, Barreto, Rios, García - Iličič, Giorgi - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC651015:316
2.SSC Neapol651012:216
3.Inter Milán640210:612
4.SS Lazio64029:612
5.UC Sampdoria63218:610
6.Turín FC62319:48
7.AS Řím622212:118
8.ACF Fiorentina62227:68
9.Janov CFC62227:78
10.Calcio Catania62227:118
11.AC Milán62137:67
12.Bologna FC62139:97
13.Delfino Pescara62136:117
14.Parma FC61326:86
15.Udinese Calcio61326:96
16.Atalanta Bergamo62135:95
17.Città di Palermo61145:104
18.Chievo Verona61054:133
19.AC Siena62227:62
20.Cagliari Calcio60243:112
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1010)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER, v nedelu im dame trojku

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pokahontas

Souhlasím,tento počet bodů ze zápasu přijme Milán s povděkem

Reagovat
Milan.B

Reagovat
didosh

Reagovat
Pinturicchio

Catania, Viola, Toro = peníze zadarmo. Zvlást ten kurz na Cataniu mi přijde dost přestřelený.

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari dnes vyhraa je tam skvely kurz.

Novy trener=pod hracmi bude horiet trava

Reagovat
10

s tím Torinem bych nebláznil, zatím se mi nelíbí, Cagliari mají novýho trenéra a ten kádr rozhodně není na poslední místo

Reagovat
Pinturicchio

To určitě není, mají na to své klasické umístění v pohodě. Čekám zlepšení, ale na body to podle mě zítra ještě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Catania...ale že nespomenieš Lazio? Proti Pescare a kurz až okolo 2...a domáci bez Vladka

Reagovat
Pinturicchio

Nějak mi to vypadlo. . Tak to možná ještě popřemýšlím a šoupnu to tam místo toho Tóra.

Reagovat
brenk

V Taliansku mám na víkend Lazio a Violu...

Reagovat
Pinturicchio

Jinak dnes Forza Sampa, nevadilo by mi, kdyby Chievo konečně spadlo.

Reagovat
Pipo123

Dneska Chievo vyhrá, Dorii chýba Maxi aj Eder a bez nich to nepôjde... tam je pekný kurz na 1

Reagovat
Pinturicchio

Maxi má podle Gazzetty hrát, ale vzadu bude asi dost chybět Gastaldello.

Reagovat
Pipo123

Aha já som bol v tom že Maxi má ešte trest, sorry, Gasta bude chýbať nj, vidím to na 1, ale súhlasím stým že Chievo by malo ísť už dolu konečne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stas87

a to preco? chievo hra destruktivne a neda sa na ich herny prejav pozerat?ci co ta k tomu vedie?

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak + zdržování, simulování, válení se, atd.

Reagovat
Pettirosso

hlavně jsou to prasata, takový Moscardelli jak hraje, to je hnus.

Reagovat
Pinturicchio

To je to atd. . Kde mám nick?

Reagovat
stas87

takze mam prist o jediny klub ktory je mi sympaticky?

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se od nich odradit

Reagovat
stas87

nenecham treba su nastvany ze juventus nedokazal porazit chievo tusim 2,5 roka,az letos

Reagovat
smazaný uživatel

Derby della Madonnina:

Milan: Abbiati – Abate, Bonera, Zapata, Antonini – de Jong, Montolivo, Nocerino – Boateng, El Shaarawy - Krkić

Inter: Handanović – Ranocchia, Samuel, Juan – Zanetti, Guarin, Cambiasso, Nagatomo – Coutinho, Cassano - Milito

A gazzetta ma na Inter Handanović – Ranocchia, Samuel, Juan – Nagatomo, Zanetti, Guarin, Gargano, Pereira- Cassano, Milito

Reagovat
smazaný uživatel

A co Palacio? Jinak tak optimistický jako Ty bych nebyl, stačí vzpomenout na poslední roky, často vyhrával tým, který na tom byl s formou hůře, což je momentálně AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta ho nema ani na lavicke, asi to nestihol doliecit.

Dnes o 15:30 ma Strama tlacovku, ohlasi nominaciu a aj o Palaciovi da nejake info.

Reagovat
smazaný uživatel

A ktej druhej casti, sice nam chyba Wes aj Rodrigo, stale mame omnoho lepsi tim a tak verim vo vyhru. Lepsi v zapase budeme urcite, uz len zavisi ci premenime sance a ci nam oni daju njeaky nahodacky gol

Reagovat
GEGE

Ta sestava na gazzette je doufam vtip.

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!! musime ten modry cirkus porazit

Reagovat
smazaný uživatel

budete radi ked to udrzite na prehre pre vas o milostive 2 goly. Byt vami s takymi 1:3 som spokojny

Reagovat
Milan.B

si vtipny takto na obed. mozte ist spat

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat, jestli hraje Vacek pravidelně a jak hraje

Reagovat
Pipo123

Nehráva takmer vôbe

Reagovat
smazaný uživatel

Na pripomenutie, nadherny zapas Milan- Inter 0:4 a to sme mali este plno sanci, neuznany gol Sammyho pre ofsajd, prekrasny Dragov gol

So Scarpiniho komentarom - http://www.youtube.com/watch?v=jEI1UJM6qmk

Reagovat
Pokahontas

To je k vzteku,když se jeden z hlavních šlágrů špičkové ligy v jednom poločase časově překrývá s hlavním šlágrem nejlepší ligy světa (Milánské derby vs.El Clásico)

Reagovat
Shevchenko

Snad to Barca rozhodne do poločasu.

Reagovat
Pinturicchio

Rozhodne, dostanou trojku a pak už si to Real pohlídá.

Reagovat
10

njn, ale nejlepší liga světa má přednost, na Clásico se kouknu v pondělí ze záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
snuff24

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

budes koukat na PL?

Reagovat
božský John

Koukej na OM

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133323

SP na Dorii.

Reagovat
10

Pedro Obiang je top , tipuju, že další v řádě do PSG, nebo City

Reagovat
Pinturicchio

Vypadá hodně dobře.

Reagovat
10

Paraticiho práce

Reagovat
Pinturicchio

Boss, frajer přes tyhle mladé hráče.

Reagovat
Pipo123

Je to sráč, v FM som ho kúpil do Evertonu a hral hovno

Reagovat
Pinturicchio

Ty hraješ za Anglány?

Reagovat
Pipo123

Seriu A som v FM vždy za Lazio drtil, tak to chcelo zmenu

Reagovat
Pinturicchio

Tak určitě, měl sis rozehrát Calcio za Juventus.

Reagovat
Pipo123

Mňa nebaví hrať za iný tým v Calciu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

wtf

Reagovat
Pinturicchio

Sampaaaaaaa, goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia nakoniec aj s Palaciom

Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 14 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira, 41 Alfred Duncan;

Forwards: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Palermo, Forza Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky ankety s otázkou: Čo bude rozhodujúcim faktorom v zápase AC vs Inter?

Cassano - 30,9%

Milito - 24,3%

Coutinho - 25,86%

Trojčlenná obrana - 4,94%

Ostatní hráči - 3,22%

Stramaccioni - 10,78%

-odpovedalo cca 1800 respondentov

Zaujímavé, do akej pozície sa stavia Coutinho

Reagovat
cresposuper

Coutinho v základe určite nechcem..

Reagovat
celestial-

Som prekvapený, že tam chýba Zanetti, ten v derby vždy ako na speede

Reagovat
Milan.B

dpovedalo 1800 modrych kolchozníkov

Reagovat
Pettirosso

pan Pinturicchio, ať se u mě ihned hlásí..

Reagovat
Pinturicchio

Tu som, pán Pettirosso.

Reagovat
olis

OT: De Laurentiis vraj vcera vyjednaval o Gomezovom prestupe do Neapola, to by bolo sice velmi dobre ale do tohto prestupu by mal byt zahrnuty aj Vargas a to sa mi uz nepaci ale aj tak je to podla mna len kacica

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
clinger

Reagovat
olis

po prehe musi prist vyhra, toto setrenie sil sa musi ukazat ako dobra vec lebo ak sa prehra bolo to zbytocne, tipujem 3:1

Forza Napoli

Reagovat
Pinturicchio

No, a Marco ve Fantě zase na lavičce, chjo.

Reagovat
olis

tak pravdepodobne vdaka zlacnenym listkom by uz dnes mala byt navstevnost 50 tisic fanusikov

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Podme Roma, po dlouhe dobe uz ve 12:30, dnes povinne 3 body !!

Reagovat
Pipo123

Som zvedavý na váš zápas, môže byť dobrá prestrelka, obrana Atalanty takmer celá out a vám tuším chýba Burdisso

Reagovat
Maritazzi

Ne, akorát Zemanovi se nelíbí, že nechápe jeho systém.

Reagovat
Pipo123

On nechal sedieť Burdissa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Zeman je borec

Reagovat
olis

tvl to je blazon

Reagovat
Mr.Jindros

Sienu jednoznačně rozmáznout prosím.

Reagovat
Maritazzi

Jinak tedy nezlobte se za spam, ale ještě pro jednou to snad přežijete a pochopíte, teprve začínáme. http://www.asroma.cz/

Reagovat
Pettirosso

ty seš jaký autor?

Reagovat
Maritazzi

Píšu preview, souhrny a občas nějakej článek - třeba Sabatini na pozoru nebo Týden v Římě, ještě nám nějak nefunguje ten autorskej systém.

Reagovat
olis

ja tu stranku poznam uz asi rok, ale je tam novy dizajn, co zmenila majitela?

Reagovat
Alberto Aquilani

ono tie stránky povedzme "existujú" tak 5-6 rokov čo si ja pametám , akurát nikdy ta iniciatíva nevydržala niak dlho , snád už teraz áno ....

Reagovat
olis

ale ten dizajn predtym sa mi viac pacil nechces vymenit ikonku ? ssc-napoli.eu

Reagovat
Alberto Aquilani

ja tie stránky nemám , má ich Skeči , ten neviem či sem chodí , alebo možno aj Maritazzi by vedel , on tam píše články , kdežto môžem skečimu napísať cez forum ....

Reagovat
olis

tak Maritazzi nemas zaujem o vymenu ikoniek ? ssc-napoli.eu

Reagovat
Maritazzi

Pak to nějak probereme se skečim, jestli to tak chce.

Reagovat
olis

ok tak sa ho spytaj prosim a napis potom sem ci ano alebo nie, diki moc

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Derby de la Madonina by mohlo být nejslabší za posledních několik let.

Reagovat
The Krupy

Dnes hráme o tretej ? Fuck.... a ja sa musím crcať s prekladom knihy o Heideggerovi z angličtiny do slovenčiny. Mohli to dať až na večer, hoci si uvedomujem že nehráme s atraktívnym súperom...

Reagovat
Alberto Aquilani

chodíš na prekladateľstvo a tlmočnístvo ?

Reagovat
The Krupy

Nie na filozofiu, ale niekedy mám ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Don´t get it! What´s this stupid school?

Reagovat
Alberto Aquilani

a kam ? normálne tam musíš prekladať knihy ? kruté , ja rozmýšlam nad taliančinou ....

Reagovat
The Krupy

Košice. Inde je to vraj v pohode, ale tu nás dusia neskutočne....aj podľa rebríčka fakúlt je to najlepšia filozofická fakulta na Slovensku. Tieto preklady mám ako seminárne práce, plus musím ešte robiť bakalárku a kopu iných vecí.....

Reagovat
The Krupy

Btw. čistú taliančinu údajne vyučujú v BB, po mature som tam chcel ísť ale zmenil som názor...

Reagovat
Alberto Aquilani

ja som rozmýšlal nad Nitrou , to mám najbližšie , ale zas Bystrica je vraj pekné mesto :D len nechcem prekladateľstvo ,lebo to je vraj o nervi , aj ked povedzme uplatnenie s niakym iným jazykom ako ang. a nemčina je vraj velké už aj počas štúdia ....

Reagovat
The Krupy

Ale s prekladateľstvom sa docela dobre užívíš

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak dneska stopérska dvojica Corinthians Vraj fanúšikovia Corinthians potom čo sme kúpili Castana hovorili , že sú kludný , lebo maju Marquinhosa a ten je lepší .... bubabum , Marquinhos je tiež v Ríme ....

Reagovat
Alberto Aquilani

sakra , ešte stále nie su ofiko zostavy a už sa píše že Osvaldo na lavici

Reagovat
Slejdy

bude zaklad

Reagovat
Alberto Aquilani

DE ROSSI E OSVLADO IN PANCHINA. MARQUINHOS E BRADLEY DAL 1'

Reagovat
olis

to bude zase nejaky fail ale mozno sa vsetci prekvapime

Reagovat
Maritazzi

Ted mi naštěstí nejde net, protože tohle je vrchol.

Reagovat
Alberto Aquilani

LE FORMAZION UFFICIALI

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Destro, Totti

A disposizione: Goicoechea, Svedkauskas, Romagnoli, Taddei, Burdisso, De Rossi, Perrotta, Marquinho, Osvaldo, Lopez

All. Zeman

Atalanta (4-4-2): 47 Consigli; 77 Raimondi, 32 Ferri, 13 Peluso, 28 Brivio; 7 Schelotto, 21 Cigarini, 44 Cazzola, 10 Moralez; 91 De Luca, 19 Denis.

A disp.: 16 Polito, 78 Frezzolini, 25 Matheu, 92 Milesi, 23 Scozzarella, 94 Palma, 9 Troisi, 10 Bonaventura, 89 Marilungo, 99 Parr.

All. Colantuono.

Arbitro: Banti di Livorno

Reagovat
Pettirosso

DDR je po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

po hádce se Zemanem...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Maritazzi

Ne, pohádal se s tim debilem.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Maritazzi

To je takovej debil, že si snad přeju abysme dostali bůra, takhle vytočenej u nedělního oběda jsem nebyl už dlouho.

Reagovat
Slejdy

taktéž

Reagovat
Pipo123

Zeman nesklamal, to čo veľa ludí predpovedalo pred sezónou sa napĺňa, ZEMAN

Reagovat
10

nikdo ale asi nečekal, že si tam udělá takovej bordel s nejlepším hráčem týmu

Reagovat
Maritazzi

Jestli to rozesere až tak, že DDR odejde tak si nedovedu představit nikoho, kdo by ten tým mohl zničit víc.

Reagovat
Pipo123

Ale Zeman si za to môže sám, jeho túžba vyhrať Scudetto ho zaslepuje, predsezónne vyhlásania o Scudette a potom nič, pretože vždy mu bolo vyčítané že nič nikdy nevyhral, on sa obhajoval že mal druhé miesto v Calciu

Reagovat
10

jeho zaslepuje víc věcí, za všechny problémy může odjakživa někdo jinej, on nikdy nic špatně neudělal...

Reagovat
Maritazzi

Viz zápas s váma no. Bohužel.

Reagovat
10

mě pak dostal předzápasovým interview k dnešnímu zápasu, kdy to hodnocení zakončil tím, že v Turíně v druhým poločase hráli 1:1 a gól vlastně dostali až v poslední minutě, to už je fakt extrém docela

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo dobře vyvětrané...

Reagovat
M11

a spatne mikrofony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak pojďme, Atalanta, ideál 3:4 ( 3x Destro - to je jedno )

Reagovat
lnterista

Denis

Reagovat
Pinturicchio

Chceš, aby ladil formu do Interu?

Reagovat
lnterista

presne tak

Reagovat
10

kurz na Atalantu 7.2

Reagovat
Pipo123

Ani sa moc nečudujem, túto sezónu sa mi vôbec nepáčia, síce sa im vrátil Schelotto, ale chýbajú im všetci stopéri, v strede bude hrať Peloso, já to vidím na 1

Reagovat
olis

dobreeeeeeeee to mozno skusim

Reagovat
Alberto Aquilani

Pome Roma pome Roma hop hop hop

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Jsem zvědav, jak dlouho to pojede dneska.

Reagovat
olis

odkial mas take dobre streamy ?

Reagovat
10
Reagovat
Benesse

hmm tak som stiahol sopcast konečne a musím povedať že tá kvalita je libová

Reagovat
smazaný uživatel

AS musi rozhodnout už v prvni pulce, jinak ve druhym zas bude neskutečná trápená. Ale ono někdy ani ty dva goly nestačí...

Reagovat
olis

Rimania su nazhavený som zvedavy dokedy

Reagovat
Alberto Aquilani

sudi si potom faule na Pirisa spravil pi.u ne ? jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

stekeeeeeeeee 3 na brankara to je len u nas mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Velká šance??

Reagovat
olis

totalna tutovka 3 hraci isli na brankara

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
lnterista

to si dela prdel ne?

Reagovat
Pettirosso

Denisi, ty kokote

Reagovat
olis

Boze Denis to dojebal jak sa len dalo

Reagovat
Pettirosso

3 na brankáře..

Reagovat
smazaný uživatel

Bergamo?

Reagovat
Pettirosso

j

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Denis

Reagovat
smazaný uživatel

pirisov brankarsky zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

pirisov brankarsky zakrok

Reagovat
Slejdy

Nevidim to moc ruzove

Reagovat
Pinturicchio

Jak ho zalehl

Reagovat
Dejwa

lol to je hovado, tak snad do třetice..

Reagovat
smazaný uživatel

uz sme mohli tiect minimalne 0-2

Reagovat
Pinturicchio

Sorry, Interisto, asi jsem ti ho zaklel.

Reagovat
lnterista

v poho...ono to pujde

Reagovat
lnterista

a navic dneska neni dulezitej vice-Milito ale Milito

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

3 golovky v 13' minute.. hmmmm

Reagovat
Alberto Aquilani

Kriste pane , daj dole Lexa , sak ten nevie spraviť krok v behu

Reagovat
Pettirosso

tak po Juve dává AS kapky i Atalanta.. Stek už chytl 2 góly a teď Denis zadrbal další

Reagovat
Pinturicchio

Roma prvních 8 minut dobrý, po šanci Atalanty jsou totálně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát sleduju Levante-Valencia, ale už končí poločas, tak přepínám na AS. Škoda, že jsem neviděl tu tutovku Bergama

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi uvidis dalsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

ned takto z rana co to vidim

Reagovat
Slejdy

Tohle uz je moc

Reagovat
M11

4 golovky v 16' minute

Reagovat
smazaný uživatel

Však Atalanta ich prehráva lepšie ako Juventus

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to v tom Římě děje??

Reagovat
Pettirosso

ty vole už, AS mohlo prohrávat 4-0

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

AS snad porazilo jenom Inter ne?

Reagovat
M11

fakt ze jo

Reagovat
Pettirosso

De Luca se mi líbí, zatím je vidět víc než Maxi

Reagovat
Pinturicchio

Lamela

Reagovat
M11

AS to nezakopavani

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně se stydím za AS... Fair-play jim nic neříká?

Reagovat
Slejdy

komedie jak to nikdo nezakopl

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Alberto Aquilani

Gago , jak moc mi chýbaš ....

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy mají moc roztažené hřiště. Proto se nedivme, že dochází k tutovkám. Ale hlavně u Bergama to je sympatické, že nepřišlo betonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

maly kuzelnik pizarro ak by to teraz upokojoval

Reagovat
Slejdy

Snad tam posle na druhy polocas DDR a Osvalda

Reagovat
Milan.B

to AS je kolisave, dnes dostane 4 a dalsi zapas vyhra o 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

s Cagliari už nehrajou ne?

Reagovat
Milan.B

njj to bola konumacka ked dobre viem

Reagovat
smazaný uživatel

To Begamo hraje parádně!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To Begamo hraje parádně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mama mia destro za tie penoaze sa lesna skolka mola vysadit

Reagovat
Milan.B

nema svoj den dnes asi, neni taky zly

Reagovat
smazaný uživatel

destro to co bolo ak ta o loptu obral

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Destro je největší traged.

Reagovat
lnterista

proc nehraje Osvaldo?

Reagovat
Maritazzi

Zeman.

Reagovat
lnterista

nedela dobre...dik

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllllllllll

Reagovat
Pinturicchio

Destro

Reagovat
Dejwa

Totti

Reagovat
M11

TOTTI

Reagovat
GEGE

Lahudka

Reagovat
smazaný uživatel

france luxusna

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že sa o Destra zaujímal aj Inter a Juventus, tak je hodne slabý. Nakoniec dobre, že na miesto neho máme Palacia

Reagovat
smazaný uživatel

Totti no

Reagovat
Alberto Aquilani

LALALALALALALLA LAMELAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pipo123

Totti

Reagovat
Slejdy

Francek parada

Reagovat
smazaný uživatel

Pravy koleno při zakopnuti a gol - This is Lamela

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Benesse

Atalanta proste nemá Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

Totti

Reagovat
Maritazzi

Asi to vypadá blbě, ale já nemám ani radost. Z Fraceho geniality jo, ale jinak z čeho? Že Bergamo nám může dát bůra za půl hodiny?

Reagovat
Pinturicchio

Totti parádně. Skoda, že ho dal zrovna tenhle zmrdeček.

Reagovat
lnterista

proc zmrdecek?

Reagovat
Pettirosso

se podívej jak se chová

Reagovat
Pinturicchio

Strašně nesympatický hráč, mně, nedokázal nic a chová se jak mistr světa.

Reagovat
lnterista

ja AS moc nesleduji...diky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mam rad, fandim mu, ale nehraje dobře...

Reagovat
Pettirosso

co by bez toho Francka AS dělalo, Lamela doslova zakopl o míč po té geniální nahrávce za obranu.

Reagovat
Alberto Aquilani

lEXA lUTHORA MAL sUPERMAN ODNIESť DO TOHO kRYPTONITU čI ODKIAL POCHáDZA ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

michael bradley?

Reagovat
Pinturicchio

No ta byla celkem jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, Destro tam řve, jako kdyby mu ho ten hráč Atalanty fouknul do zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

totti ma 36 ?

Reagovat
Pettirosso

doufám, že 25

Reagovat
Pinturicchio

Totti bude muset Atalantu porazit prakticky sám.

Reagovat
10

ta finální fáze Atalanty je tragická...ale De Luca potvrzuje, že to je super talent, zatím Denise převyšuje o třídu

Reagovat
smazaný uživatel

prý fandí Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

destro

Reagovat
Slejdy

panebože za co

Reagovat
Alberto Aquilani

DESTROOO UZ CHOD DO PICEEEEEE

Reagovat
Pinturicchio

Pal do prdele, Destro

Reagovat
smazaný uživatel

destro musi byt psychicky v riadnej sracke

Reagovat
10

druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda, opravdová paráda!!!! Po dlouhé, dlouhé době fotbal, který mě skutečně baví! Fotbal ve skvělém tempu, v pohybu od všech hráčů, přímočarý a hlavně bez simulování a velkého zdržování! Totti záblesky geniality. Nicméně pro Bergamo výsledek krutý, ale za neproměněné šance musel přijít trest .. Ale i tak parádní fotbal!!! Doufám, že se dívají kluci z Barcelony a Realu, aby věděli, jak nás večer zabavit!!!! Vsadil bych se, že večerní šlágr zdaleka nenabídne takový fotbal jako tento zápas AS a Bergama. P.S.: Zeman je pan trenér, ten jeho „hokejový fotbal“ je fakt úžasný! Asi začnu fandit AS :-) INCREDIBLE!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty těch blicích smajlíků schytáš

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Alberto Aquilani

No pre teba to je možno super , ale pre Nás čo fandia AS a ešte nan maju podané na oboch tiketoch je to proste pôrod štvoričiek ....

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to z pohledu milovníka fotbalu. Ne z pohledu sázejícího. Ale i z pohledu sázejícího to musí být adrenalin!

Reagovat
Pinturicchio

Není to špatné, z obou stran. Taky se bavím.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pettirosso

pohled na ty prázdný tribuny je děsnej

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, tento fotbal si zaslouží plný dům

Reagovat
Maritazzi

Ty se divíš po tom všem?

Reagovat
Pettirosso

to není o AS, koukni na kdejaký jiný zápas, všude je to bída, jen na Juve to vypadá plný, protože máme menší kapacitu

Reagovat
Maritazzi

Hodnocení? Poprvé v životě mě sere, že vedeme. To je něco tak neuvěřitelně naivního, s DDR na lavici a pohledem na Tachtsidise a Bradleyho. Moc fajn je pohled, jak Totti bojuje a sám brání prostor Bradleyho a Lamely, který to vše sleduje od půlící čáry. Totti je jediný element, který nám může vyhrávat v současné chvíli zápasy. Když připočteme štěstí, kterém musíme mít při tolika šancích soupeře. Hnus, bída.

Reagovat
smazaný uživatel

nezasluzene vedenie ,hlavne ze je aby to destrovo brvno este nemrzelo,hlavne to "klasicky" nepokazit a 2 polcas sa na to ako tradicne vykaslat.......dnes home win musi byt,je potrebna ROMA !

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak toto je hrôza , po poločase musí nutne príst miesto Tachtsidisa DDR , ten kretén má žltú spravý tam dalsí faul pri 16ke , no a Bradley je proste najhorší futbalista , však pozičnej je uplne mimo , kým mu zapne že má ísť za loptou mu to trvá 10 minút , ja fakt nechápem , včom bol pre Zemana lepší jak taký Gago ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už keď sme pri tej atmosfére...tak kto chce zažiť fakt atmosféru, tak nech sa páči:

Ovečkin za obhajcu Gagarinovho pohára nastupuje počas výluky v zámorskej NHL, kde je kapitánom Washingtonu. Do Bratislavy pricestoval v dobrej nálade. "Už som v hokeji veľa preskákal. Počul som o atmosfére na zápasoch Slovana. Vraj je najlepšia v Kontinentálnej hokejovej lige. Som veľmi zvedavý, očakávam skvelý zápas a veľa ľudí v hľadisku," povedal Alexander Ovečkin.

Reagovat
panca

v utery oveckina uvidim, tak snad neco poradnyho predvede

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to uži. Ževraj včera na Lev prišlo aj hodne divákov, tak snáď bude aj nejaká atmosféra. I keď podľa Kovaľčuka atmosféra bola nič moc.

Reagovat
panca

na utery uz je vypradano, takze nejaka atmosfera snad bude

Reagovat
Lubinterista

No já byl včera na Petrohradu a atmosféra taková jo a ne, bylo cca 13 000 lidí. Lev tam měl asi 50ti hlavý kotlík, ale na to, že ten klub vznikl na zelené louce to šlo. Alespoň se to hraje na pořádným zimáku a i tak je to zážitek. Každopádně očekávej hromadu rusáků v hledišti, to tomu taky dodá náboj.

MSgoo, ty už jdi s tim Slovanem doprdele, nikoho tady nezajímá. Kromě toho, že sis letos poprvé vyhonil, tak si tayk poprvé zavítal na hokej a všichni to musíme vědět.

Reagovat
Pettirosso

jdu na něj do Prahy na LEV

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přepl na Levante s Valencií, neporovnatelné Pěší fotbal, bez pohybu, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

CALCIO nema konkurenciu

Reagovat
Milan.B

jedine CALCIO!

Reagovat
Alberto Aquilani

Dalsim po Tottim bez ktorého by sme boli uplne v cajku je Castan , ten sa javí zatial fakt neuveritelne , neskutočne to celú sezonu drží , ten Marquinhos bude super , síce prehráva osobné hlavičkové suboje , ale je neuveritelne rýchli a výbušný a aj po prehratom suboji je hned na mieste a schopný zakročiť ....

Reagovat
Il Architetto

Co udělal Destro?

Reagovat
Alberto Aquilani

z metra napalil brvno ..... keby to bola jeho prvá situacia v sezone OK , ale on už šiel asi tak 5 krát sám na bránu a nemá ani gol ....

Reagovat
Pipo123

Borini a Gago vs Bradley a Destro

Reagovat
Alberto Aquilani

nebe a dudy , mna najviac fascinuje na tom všetko , že hlavne tu ludia fuckovali na Gaga , ale to že s Gagom sa hral najlepší futbal a záloha DDR-Gago - Pjanič bola najlepšia a pritom systeme dokazal iba vtedy hrať Pjanič super , inak je vždy mimo , to si niak nikto nevšimol ....

Reagovat
Maritazzi

Není pravda. Tahle záloha byla chodící, to že tak přehráli Parmu a Cesenu neberu jako úspěch. Tahle záloha nemá s moderním fotbalem vůbec nic společného. Jsem rád, že je Gago pryč, škoda, že místo něj místo Bradleyho nepřišel fotbalista no.

Reagovat
Maritazzi

Neblázněte zas s tím Gagem. A Destro se taky chytí, prostě to v sobě má.

Reagovat
smazaný uživatel

No, naposledy zahodil megašanci

Reagovat
smazaný uživatel

AS musí dát ze ze začátku ještě jednoho, aby se ještě víc uklidnili, jinak to bude zase nervák až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co dneska sledujete večer? Derby by SERIA A nebo Derby by PRIMERA DIVISION??

Reagovat
Alberto Aquilani

asi by som mal prestať fandiť AS a ten futbal by som si fakt užíval , Atalanta 4 tutovky v prvých 13 minutách , AS gol , Balzarettiho center pred branu , šanca Destra , Bradley strela a dalsie utočné vypady .....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to paráda pro nás nezaujaté

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome, buď ať Destro 3x zasune nebo ať Atalanta vyrovná.

Reagovat
Alberto Aquilani

yeah , DDR zostáva na lavičke , tak zahajujem tipovačku , v kolkatej minute dostane Taxi červenu ....

Reagovat
smazaný uživatel

65

Reagovat
Slejdy

70´

Reagovat
smazaný uživatel

ak tam prestavka ubehla

Reagovat
Alberto Aquilani

Jeeežiš mama mia .....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to je nas vecer...FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

lamela sebec,tottiho si mal uplne volneho

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka zase zahazuje AS

Reagovat
GEGE

Nevím jestli je to tím zvukem na sopcastu nebo ti tifosi AS jsou tak slabí...

Reagovat
Maritazzi

Nedá se to srovnat se začátkem sezony, ale zase nemůžeš se divit.

Reagovat
GEGE

Tak Curva Sud na San Siru je slyšet pořád i když to těd byla taky hrůza...

Reagovat
Maritazzi

Vím no, jenže tady byli všichni před sezonou natěšení, po těch všech kecech a najednou dostaneš čtyřku do Juve... Proti Dorii ještě byla atmosféra parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

este bradley a mame zltu zalohu

Reagovat
smazaný uživatel

čas 55:55 a Steke stále čisté konto

Reagovat
Maritazzi

Opravdu oceňuju, že Zeman upřednostňuje Taxovo špatnou poziční hru, ledabylou defenzivu a lajdáckou rozehrávku před DDR.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna slovo rozehrávka a DDR nejde moc dohromady

Reagovat
Maritazzi

Chceš to srovnávat s Tachtsidisovo ztrátama? Nebo dal někdy dlouhej balon jako Daniele?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty dva si nemaj co se týče rozehrávky co vyčítat, DDR buďto pošle balon rozeběhnutýmu hráči na paty, nebo se pokouší o balon na 40 metrů ale ono to letí šedesát

Reagovat
Maritazzi

? Za prvé tahle charakteristika mi k DDR fakt moc nejde a za druhé se především bavím o situaci, kdy jde celý tým dopředu, Tachtsidis má míč na středu a pošle tím do brejku jediného stojícího hráče před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedinej rozdíl mezi ním a DDR, protože ten ten balon odevzdá tomu kterej je od něj nejdál

Reagovat
Maritazzi

To mi asi stačí no. A i když si myslíš tohle, tak si zkus odpovědět na to, co je pro nás nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že je lepší ty balony zakopávat pryč

Reagovat
smazaný uživatel

mna sere ze tam zdeno len tak sedi mraci sa ak keby ho paparazzi fotia ,ten jeho kysli ksicht ma sere, zeleninar ich aspon vedel povzbudit on tam sedi a sedi a sedi

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto je fakt smutný obrazok , Lamela robí prácu za Bradleyho ....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

konečně, Moralez dneska hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

BRADLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
spider_8

To by bylo něco, kdyby AS vyhrálo 1:0

Reagovat
spider_8

No jasně

Reagovat
smazaný uživatel

bradley sa nasral z kritiky na eurofutbale YES

Reagovat
Maritazzi

Snad to pomůže, hlavně Mattiovi.

Reagovat
Alberto Aquilani

BOZE NENI MOZNEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, AS ještě dva přidá

Reagovat
Maritazzi

Jinak Bradley potěšil dohráním situace, to u nás zatím dělal jen Florenzi.

Reagovat
GEGE

Consigli dneska taky žádná jistota...

Reagovat
smazaný uživatel

snad to uz neposereme aj z bolognou sme tejto chvili este viedli a ako to dopadlo

Reagovat
Alberto Aquilani

Kto iny moze nechat Denisa uplne volneho pri rohu ako Bradley .... no apson ze si dal gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

bozsky simone

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela je vynikajuci

Reagovat
smazaný uživatel

zdeno vstal z lavicky

Reagovat
Pinturicchio

Jinak se hojně nadává na Destra a Bradleyho, ale Balza, to je dneska taky tragédie.

Reagovat
Alberto Aquilani

dal 2 centr po ktorých skoro padol gol , zapaja sa do akcií s Tottim ,aj ked to dnes neni taka hitparada ....

Reagovat
Pinturicchio

No v prvním poločase tu jednu akci zadrbal právě on, měl to dát pod sebe a místo toho to cpal na zdvojeného Lamelu.

Reagovat
Maritazzi

Tak a aby Zeman nechal vyhrát svoje ego, očekávám, že tam dá Danieleho tak v 89. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ofsajd...

Reagovat
Pinturicchio

Kde? Regulérní gol. Jsem zvědavý na Zdendu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože nech to už skončí ....

Reagovat
spider_8

Vždyť se hraje docela pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to nuda celkem, ale jsem rád, že AS vybojovalo tři bodíky. Hlavně teda kvůli Zemanovi jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

este nie su

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálně ne, ale mentálně ano

Reagovat
Benesse

AS druhý polčas nemá prblém pretože Atalanta je dopredu doslova bezzubá, jediné získane lopty sú po individuálnych chybách hráčov Ríma...

Reagovat
Maritazzi

No, zajímalo by mě, co tomu bláznovi udělali Osvaldo s De Rossim. Jinak doma vyhrajeme poprvé od 11.4..

Reagovat
Pettirosso

AS vzadu s nulou?

Reagovat
smazaný uživatel

nekric hop kym neodpiska

Reagovat
smazaný uživatel

Co pozerate o 15;00?

Fialky? Weissino vs pipove Lazio? Alebo ako Siena nalozi juventusu?

Neviem sa rozhodnut

Reagovat
smazaný uživatel

ja na telke slovan a cez notas asi fialky

Reagovat
10

Weiss stojí pro karty

Reagovat
smazaný uživatel

hm skoda, na neho som sa tesil, vyzera ze ma formu

Takze asi mi neostava ine ako prepinat violu a juve, podla priebeu zapasu

Reagovat
10

ty zajímavý zápasy jsou až večer, bohužel ve stejnej čas...

Reagovat
Benesse

Weissino má karty...

Reagovat
božský John

Catania,Fiorentina,Lazio ...mají dneska na výhru ?

Reagovat
10

Catanii bych nehrál, tam čekám remízu

Reagovat
božský John

Dík

Reagovat
10

Jinak Pescara teď dva zápasy za sebou vyhrála, tam to nebude zadarmo, Lazio mělo ve čtvrtek EL. Ale hraju to taky.

Reagovat
božský John

Já to beru tak, že proti Mariboru se asi moc nepřetrhli, takže se silama na tom nebudou zle. Bude hrát Weiss?

Reagovat
10

nebude, karty...ale Pescara má ještě zajímavější hráče, třeba Quintera

Reagovat
božský John

Ty jo, takovej mladík

No, jsem na to zvědavej

Co Ciani, chytil se v Laziu?

Reagovat
10

to ti řekne Pipo, já ho viděl málo, ale příjde mi extrémně nemotornej

Reagovat
božský John

No, je velkej a černej, tak co bys chtěl. Ale má dvoje plíce a obrovskou vůli. Sympaťák a dříč. Když se nehraje ve vysokym tempu, tak je ohromně platnej

Reagovat
Pinturicchio

Hraju všechny tři, pude to.

Reagovat
smazaný uživatel

po polroku sa bude hrat grazie roma

Reagovat
Maritazzi

O 4 dny jsme to stihli, úžasný.

Reagovat
GEGE

Takže podle zdrojů to fakt vypadá,že se dneska bude zase hrát 4-2-3-1 Moc mě to v Zenitu teda nenadchlo ale je fakt,že je to teprve ve zkouškovém období...Nicméně na derby bych radší něco osvědčenějšího a hlavně základ bez Urbyho!!Další kdo by si zasloužil posadit je Abate.Ten už dojebal tolik derby,že bych ho fakt nerad viděl v základu.Moje sestava:

Abbiati-De Sciglio,Acerbi,Bonera,Antonini-Nocerino,Ambrosini,Montolivo-Prince-Bojan,Faraone

FORZA ROSSONERI!!!MERDA INTER!!

Reagovat
Maritazzi

Děkuju Francemu.

Reagovat
10

FORMAZIONI UFFICIALI

Siena (3-4-2-1): Pegolo; Neto, Paci, Felipe; Angelo, Vergassola, Rodriguez, Del Grosso; Rosina, Zè Eduardo; Calaiò.

A disp.: Farelli, Campagnolo, Dellafiore, Mannini, Bolzoni, Sestu, Rubin, Reginaldo, Verre, Valiani, Paolucci, Bogdani. All.: Cosmi

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Marrone, Chiellini; Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Giovinco, Vucinic.

A disp.: Storari, Rubinho, Isla, Lucio, Asamoah, Caceres, Pogba, Padoin, Giaccherini, Bendtner, Matri, Quagliarella. All.: Carrera

Reagovat
Maritazzi

Čekáš, že se někdy Bendtner dostane na plac?

Reagovat
10

je 5. v řadě, zatím to moc nevypadá

Reagovat
Maritazzi

To by mohl pustit nějakou parádu do novin.

Reagovat
10

pokud to tak bude dál, tak je to jen otázka času

Reagovat
Pettirosso

dneska ho tam čekám, na tréninku v minizápase prej válel

Reagovat
Benesse

Siena dnes značne oslabená. Tento zápas by mohol sedieť Giovi snáď sa nebude herne trápiť a som zvedavý na Paola

Reagovat
Alberto Aquilani

Jedine pozitiva tohto zapasu su 1.-Marquinhos , v 18 rokoch len ťažko nájdete lepšieho stopéra a po 2.Lamela , lebo ako sa zdá začal konečne hrať aj pre tím .....

Reagovat
Maritazzi

Začne hrát pro tým až když se začne dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby bolo 20:45!!! Strasne sa to vlecie..

Reagovat
Dejwa

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí 19:50 a El Clássico, Derby de la Madonina bude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

splachni sa za tu druhu cast vety

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to je pravda. Se podívej na soupisky, není tam žádná kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Hernanes nádhera krásne to kopol

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes je génius

Reagovat
SqueeZy

To je zabiják ten Cosmi

Reagovat
Pinturicchio

Lazioooooooooo, Cataniaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ta ruzova to je rozna farba, vidno ze len juventus moze mat take hrozne napady. To sa moze pacit len cukrouskovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nápad je starý viac ako 100 rokov. Pôvodné dresy Juventusu boli ružové a v bielo-čiernej kombinácii hrávajú v podstate len náhodou. Najprv si zisti fakty, kým trepneš hlúposť.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno ci maju 3 roky alebo 150, furt su hnusne

Reagovat
Mr.Jindros

Rumcajs po vlažném úvodu sezóny každým zápasem lepší. Doufám, že za chvíli ho máme zpět v plné palbě.

Reagovat
smazaný uživatel

btw dal uz niekedy Giovinco gol hlavickou?

Reagovat
Pinturicchio

Violaaaaaaaaa, Jovetiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
brenk

Dnes to pôjde ťažko, tá zostava sa opäť zmenila len minimálne a už na to začneme doplácať...

Reagovat
M11

PIRLOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Génius č. 2 - Pirlo

Reagovat
Il Architetto

Pirlooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea parádně

Reagovat
Mr.Jindros

Inspirace Ronaldinhem.

Reagovat
panca

a ten to ma od rivalda

Reagovat
10

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Benesse

Andrea

Reagovat
Pinturicchio

Pirllooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, kam se hrabe Ronaldo

Reagovat
The Krupy

PŘÍBĚH: Inter, to bylo vězení, vzpomíná mladý Švéd. A břitva na žílách byla cesta, jak se dostat ven

6. Říjen 2012 - 18:43

BBC zveřejnila zajímavý příběh mladého švédského fotbalisty Martina Bengtssona. Ten nezvládl drezúru v mládežnické akademii Interu a podřezal si žíly.

Příběh už je to mírně košilatý, nicméně zajímavý. Někdejší reprezentant Švédska do devatenácti let Martin Bengtsson v rozhovoru pro BBC před víkendovým milánským derby zveřejnil šokující informace o tvrdých podmínkách v mládežnické akademii Interu.

„Připadal jsem si jako ve vězení,“ líčí hráč, který do Interu nastoupil jako sedmnáctiletý v roce 2004. Už před tím vyzkoušel tréninkové metody v Chelsea a Ajaxu, nicméně Inter se pro jeho kariéru ukázal jako klíčový a zlomový. V negativním smyslu slova.

„Žíly jsem si nakonec podřezal, protože už jsem nevěděl, jak dál. Připadal jsem si tam jako ve vězení. Potřeboval jsem se dostat pryč,“ popisuje hráč.

Podmínky v akademii Interu hodně přituhly poté, co vedení přistihlo několik hráčů, jak kouří na balkóně marihuanu. „Nemohli jsme pak několik měsíců ani na nákupy. Prostě nás tam věznili. Byl jsem z toho totálně deprimovaný, nevěděl jsem, jak dál.“

Frustraci se pokoušel zahnat hraním na kytaru a také psaním básniček a krátkých povídek. Když se ale jednou vrátil z reprezentačního srazu, kdy hráli mladí Švédové ve Finsku, zjistil, že mu uklízečka kompletně všechny jeho materiály z pokoje milánské akademie vyhodila.

„To byla poslední kapka, břitva byla v tu chvíli pro mne jediné řešení. Moje duše byla v odpadkovém koši a já si podřezal žíly,“ dodává dnes už bývalý hráč.

Fotbal nakonec opustil úplně. Založil rockovou kapelu s názvem Waldemaar, dnes pokračuje v psaní, chystá první román. A pro mladé hráče má vzkaz. „Musíte být silní jako kámen. Jinak neuspějete. Něco je v systému výchovy mladých hráčů špatně. Ti, kteří neuspějí dále, to pak mají v běžném životě hodně, hodně složité,“ uzavřel Bengtsson.

Zástupci Interu zatím reportáž BBC ohledně tvrdých podmínek v mládežnické akademii nijak nekomentovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemaju fajcit travu ked su v treningovom centre a klub im plati pekny plat za trening a nie za drogovanie

A Inter nie je zodpovedny za to ze nejaka upratovacka povazovala jeho cmaranice ze bordel a nie za"umelecke dielo"

Strasne nafuknuty pribeh na zaklade precitliveleho idiota Vyhodia mu basnicky tak si podreze zily?? REtardacia?? Futbal je pre chlapov nie pre zenicky.

V priateloch na fb mam Vojtusa co bol v primavere, nikdy sa na nic nestazoval a pise dost casto

Reagovat
The Krupy

Ak by som mal hrať za Inter tak si podrežem žily aj ja

Ale vážne, precitlivená pičinka čo nezvládla tlak....čo by dali ostatní za flek v jednom z top klubov sveta...

Reagovat
Lubinterista

Podřezej si je i tak. Já asi před dvěma lety na našem srazu fc mluvil s Kyselou, který mezi nás zavítal, a na nic si nestěžoval. Naprosto v pohodě a neměl ani problém s tim kdyby jsme za ním do Milána přijeli na nějakou diskačku

Reagovat
The Krupy

Njn, to bude nejaký psychický labilný jedinec a tá štácia v Interi na to vôbec nemala vplyv....ako si napísal, urobil by to aj tak.

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
stuff

andrea

Reagovat
SqueeZy

člověk si odskočí a on padne gól

Reagovat
SqueeZy

Ty krááááááááááááááááásoooooooooooooooooooooooooooooo ANREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lovely!!!!

Reagovat
10

o 6 minut, really?

Reagovat
M11

se diva na zaznam

Reagovat
SqueeZy

jsem viděl až opáčko

Reagovat
brenk

Reagovat
10

Seboooo....ale zatím se na to kouká dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Serse Cosmi je zaujímavá postavička. Pamätám si ho ešte z čias, keď STV vysielala Euroligy

Reagovat
Shevchenko

2' 5' 7' - minuty, ve kterých se trefili týmy, které jsem vsadil. Tak to má být.

Reagovat
SqueeZy

Tak tohle byla hooooooodně dobrá akce... Ještě že je tak levej

Reagovat
Pipo123

Krásna akcia, Candreva a Klose

Reagovat
smazaný uživatel

Klose paráda

Reagovat
10

zrzavýho brazilce jsem ještě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ze Eduardo

Reagovat
brenk

Chiellini má slušne zarobené na červenú...

Reagovat
Benesse

Kurva Giorgo za toto si kľudne mohol ísť von...

Reagovat
M11

Chiellini by mel brzdit

Reagovat
stuff

giorgia radsej na lavku

Reagovat
SqueeZy

Jen blbni Giorgio.... Může být rád, že není venku

Reagovat
smazaný uživatel

teraz zas juve tlaci rozhodca ako buldozer, toto mala byt druha zlta pre chielliniho

Reagovat
10

Giorgio měl jít ven, tohle byla jasná karta...rozhodčí hroznej zatím, spoustu chyb

Reagovat
stuff

ale zas prvu neviem, ci by som mu dal

Reagovat
smazaný uživatel

tu ten Mazzoleni je strašný, vždy připískává větším týmům co sem si tak všiml, přizdisráč

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio měl jít ven.

Reagovat
Pipo123

Chlopy, inak prečo hraje Lecce až v 3 lige ?

Reagovat
smazaný uživatel

za ovlivňování zápasů myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

vypadli z druhej

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

to som si len tipol

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok vypadli a následne boli preradený o súťaž nižšie, kvôli účasti v Scomessepoli

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Shevchenko

Jsem si vůbec nevšiml.

Reagovat
Pinturicchio

Lucio místo Giorgia, hned.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
M11

hrajem tak na 50%.. snad se nam to nevymsti

Reagovat
Pipo123

Klose 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Klooose 3-0

Reagovat
M11

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu skoda Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo megalol, to nemůže vyměřit přesně?

Reagovat
SqueeZy

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOH SHIT!

Reagovat
Benesse

Ak to bude takto Pirlo kopať ďalej tak si chudák Seba nekopne nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle přímák MUSÍ Pirlo vyměřit přesně! O tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz mi napadlo ako pekne sa Inter stara o byvalych hracov.

V strukturach klubu pracuju Toldone, Matrix, Cordoba aj Figo Som rad ze im nas klub tak prirastol k srdcu a aj dalej pre neo budu odovzdavat to najlepsie.

Ostatne timy to maju ako, v juve je Nedved a inak o nikom dalsom neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

A urcite sa nejake pekne miestecko uz teraz chysta pre Javiera Zanettiho, to je Pan Interista.

Tiez Cambiasso si myslim ze ostane, to bude trener ako lusk ked ukonci karieru

Reagovat
Pinturicchio

Boniperti, 100% se vrátí Alex.

Reagovat
Pettirosso

To, ze o.nich nevis, neznamena, ze tam nepracuji

Reagovat
smazaný uživatel

No a to znamena ze sa pytam ci o niekom neviete

Preto som nadhodil tuto temu.

Samozrejme nesledujem juve az tak, preto netusim, tak si odpust take odveci poznamky .

Reagovat
10

Pessotto, Ravanelli, Amoruso, Conte, Carrera, Alessio, Nedvěd...

Reagovat
smazaný uživatel

A bolo to myslene ze o nikom dalsom v ramci serie A neviem, nie ze v juve je nedved a tym to konci.

Prestan byt taky vztahovacny

Reagovat
stuff

inak na siene to vyzera na plny dom... neviete niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

j, je.. všichni se přišli podívat na Mazzoleniho pískání.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA COSMI vole!

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Ho na té tribuně jebne.

Reagovat
SqueeZy

To je magor ten Cosmi ale po tom co píská se to dalo čekat...

Reagovat
SqueeZy

pěkně Claudio!

Reagovat
M11

Claudio uz to davej sakra

Reagovat
stuff

claudio

Reagovat
Benesse

Škoda Claudio

Reagovat
Pettirosso

Kuaaa Claudio ty mas pech

Reagovat
10

krásná akce od obou Pegolo potvrdil, že patří k nejlepším v lize

Reagovat
smazaný uživatel

L'Arciereeee

Reagovat
M11

De Ceglie vubec nevi dnes smerem dozadu

Reagovat
stuff

ziadnym smerom

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooool SIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL CALAIOO

Reagovat
SqueeZy

No doprdele

Reagovat
SqueeZy

Kvído, kvído, kvído...!

Reagovat
Pinturicchio

Tušil jsem, že tohle přijde.

Reagovat
Benesse

De Ceglie, GIorgo kurva!

Reagovat
Benesse

tak len De Ceglie...

Reagovat
stuff

toto neeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je nějak frustrovaný za tím sklem Že by došly prachy na stávky?

Reagovat
10

ne, měl dvojku na poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to lze chápat

Reagovat
smazaný uživatel

kokoooos jaký fór

Reagovat
Pettirosso

Neprijemny gol do satny, Siena nam dela problemy

Reagovat
M11

dnes je to tak odflaknuty vykon az hruza.. Conte na lavku hned.. pul tymu na vystridani

Reagovat
10

...jsem to zakřiknul, od tý doby se to sere

Reagovat
Benesse

Zase to hráme príliš profesorky a jediný bojovník na ihrisku od nás je Marchisio. Potom príde chyba a vyrovnanie, nepáči sa mi ako ľahostajne hru berieme keď vyhrávame snáď sa to po polčase zlepší...

Reagovat
brenk

Vypadol mi stream, tak som to aspoň nevidel, ale už rovno zhrniem celý polčas z môjho pohľadu. Vôbec sa mi naša hra už pár zápasov nepáči, všetko je to veľmi profesorské, z hry si moc šancí nevytvoríme a spoliehame sa na záblesky Pirla. V útoku Mirko s Giom chcú hrať všetko na krásu, na jeden dotyk, narážačkami prejsť cez celú obranu, pritom im to výjde tak raz za 3 zápasy. Zostava stále rovnaká, potom podľa toho vyzerá aj tempo našej hry... Mohli by už Conte s tréner tímom otvoriť oči...

Reagovat
Shevchenko

Jak se tak dívám na tabulku Serie B, bylo by super, kdyby postoupily týmy na prvních třech místech.

Reagovat
Pipo123

Pred sezónou by som nepovedal že Candreva bude lepší ako Mauri, neviem čo je z Maurim, ale je tam len do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v jeho prípade je to hlavne o psychike. Posledné mesiace musí žiť v neustálom strese a to sa logicky podpisuje aj na jeho výkonoch.

Reagovat
Pipo123

Keď Ederson nebude stále out, tak ho môže vytlačiť zo základu

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi Mauriho ľúto. Je to asi môj najväčší obľúbenec z Lazia a keď si spomeniem, že na začiatku minulej kvalifikácii bol hráčom základnej zostavy reprezentácie...škoda no

Reagovat
Pettirosso

jen malá otázka, Vučinič hraje, nebo jsme nastoupili v 10?

Reagovat
Pinturicchio

Pořád hraje líp než Giovinco.

Reagovat
Pettirosso

to bych neřekl, Gio alespoň běhá, spoustu toho sice ztratí, ale aspoň se potkal s míčem

Reagovat
stuff

Reagovat
Mr.Jindros

Zrovna dneska výjimečně ne.

Reagovat
Pinturicchio

Není to žádná sláva, ale Prcek je strašidelný.

Reagovat
10

dneska je jeden z nejlepších

Reagovat
M11

hrajeme v 9.. Lichtsteiner taky zustal v autobuse

Reagovat
brenk

A De Ceglie je tak mínus 1 hráč...

Reagovat
Pettirosso

to byla moje druhá připravená otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je nejlepší nápad dávat do centra obrany Marroneho(rodilého záložníka), když proti němu stojí hlavičkář Calaio...

Reagovat
Mr.Jindros

Nápad je to debilní.

Reagovat
Mr.Jindros

Ale asi s tím nic neuděláme. Marrone je náhradníkem za Bonucciho a tím to hasne. Do zálohy se letos asi nepodívá.

Reagovat
DelPiero137

Co sa stalo pred koncom polcasu? Padol mi stream ked sa tam Cosmi rozculoval, z coho sme dostali gol?

Reagovat
Shevchenko

Van Bommel gól za PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Okamžite vyrovnať, toto je neprípustné !

Reagovat
Benesse

kukáš? či sa mučíš v knihách?

Reagovat
The Krupy

Už pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

Tím ako je Juventus, by mal v takomto zápase proti súperovi ako je SIena dominovať a streliť aspoň tri-štyri góly. Tak ako to robia v domácich súťažiach Real, Barcelona či Bayern. Toto je hra o ničom, stále na pol plynu. Po každom góle príde sebauspokojenie. To sa môže v kľúčových zápasoch sezóny kruto vypomstiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho vymenil Kwadwo?

Reagovat
Mr.Jindros

De Ceglie

Reagovat
10

Tiger Man Cosmi už taky v kleci

Reagovat
Mr.Jindros

Sedí vedle Conteho, že jo?

Reagovat
10

jo? to asi ne

Reagovat
M11

Mirka ale nepoznavam

Reagovat
10

ten Mirko je jak vožralej

Reagovat
Benesse

Mirko

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
olis

Juventus to musi vyhrat ved to píska Mazzoleni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

za Moratiho

Reagovat
celestial-

Tú foto by mali dostať hráči, že kto si ich dnes podá ak nevyhrajú nad AC

Reagovat
Inter Eterno Amore

prečo má bielu časť vlajky prefarbenú ?

Reagovat
Mr.Jindros

Poslední zápasy se ty matné výkony nějak hromadí.

Reagovat
smazaný uživatel

link na Juve?

Reagovat
brenk

Bolia z toho oči

Reagovat
Benesse

Nechápem prečo to Claudio proste neskúsi vyjebať spoza šestnástky...

Reagovat
smazaný uživatel

njn samo to nepujde jak si asi borci mysli...

Reagovat
DelPiero137

V tomto polcase uz 3 tutovky, skoda ze to tam nepada.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten štadión v Siene niečo podobné majú v Dunajskej Strede

Reagovat
SqueeZy

No ty vole... Dneska je to špatnýýýý

Reagovat
DelPiero137

4 mega tutouka!

Reagovat
DelPiero137

Stephan asi zabudol centraovat, Pirlo dnes viac odobranych lopt ako Vidal

Reagovat
M11

Luca

Reagovat
DelPiero137

Tak to je smiesne, najmensi hrac v lige a pretlaci najvacsieho cernocha v lige a to tam bol kontakt lednva 2sekundy

Reagovat
Benesse

dvaja hráči tam boli na ňom zakvačení a nakoniec odpíska faul Gia....

Reagovat
Benesse

Aspoň že Leo sa tam má ako kráľ medzi tými ženami

Reagovat
Pinturicchio

Měl tam jít Isla.

Reagovat
DelPiero137

Naco mame Caceresa, Lucia ked sa tocia pravidelne len ti isty hraci ktorym to posledne zapsy ani nejde.

Reagovat
M11

Luca jim slusne daruje standartky

Reagovat
M11

sudi je fakt komik

Reagovat
olis

ved vam vyhral supercoppu mal by si mu byt vdacny este 10 rokov

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

proč nestřídáme zase?

Reagovat
Benesse

ja tomu už fakt nerozumiem

Reagovat
Maritazzi

Hehe, aspoň něco máme podobné.

Reagovat
Pinturicchio

Bergessioooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nikdo nechápe zaco dostává ty karty

Reagovat
Shevchenko

Sleduje někdo Violu?

Reagovat
SqueeZy

To musí být vtip tohle

Reagovat
Pinturicchio

Co to je, kurva?

Reagovat
10

co to je za bránění

Reagovat
The Krupy

Fabiooooooooooooo rozhodni ! Ten mal hrať v základe

Reagovat
brenk

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

KONEČNĚ FABIO SAKRA

Reagovat
Pipo123

Zasa sa zranil Biava a Konko

Reagovat
M11

MARCHISIOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Il Architetto

Gooooooooool Claudiooooooooooooooooo

Reagovat
lnterista

tak to pustim na konec a tohle...

Reagovat
SqueeZy

C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-C-CLAAAAAAAUDIOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

Gio dneska jezdí a bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Benesse

IL principiiiiiiiiiiinnnnnnnnnoooooooooooooo

Reagovat
10

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

IL PRINCIPINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

Biancoooo co jsem rikaaaal!!! CLAUDIOOOO AMORE MIO

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
olis

to uz nemohli 10 minut vydrzat

Reagovat
smazaný uživatel

ne :P

Reagovat
The Krupy

Choď sa obesiť

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu zkurvenej turincane

Reagovat
The Krupy

BAN

A v Turíne nebývam

Reagovat
olis

Reagovat
The Krupy

Aj ty môžeš

Reagovat
olis

lebo?

Reagovat
SqueeZy

Jen tak mimo - kolik ti je let? Občas se vyjadřuješ jako třináctiletý...

Reagovat
smazaný uživatel

to krupy taky

Reagovat
SqueeZy

o Krupym se tu nikdo nebaví, tak nevim co tu vykřikuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevykrikuji ja pisu, a co napsal jako 13 lety? To ze Siena mohla to uz udrzet, se vzpamatuj

Reagovat
SqueeZy

já se nemusím vzpamatovávat, reagoval jsem na jeho "lebo", jestli to v tom vlákně nevidíš, za to já nemůžu...

Reagovat
Pettirosso

ty ses tu vzal odkud?

Reagovat
The Krupy

Hovorí niekto kto ani nepoužíva diakritiku (ak vôbec vieš čo to je)

Reagovat
smazaný uživatel

vješčo ani nevjem

Reagovat
olis

18, co je na tom napisane ako 13-rocny ze ci nemohli este vydrzat ? jaj vy Juventini si velmi radi namyslate same sprostosti

Reagovat
The Krupy

SqueeZy

07.10.2012 16:55

já se nemusím vzpamatovávat, reagoval jsem na jeho "lebo"

Reagovat
SqueeZy

a ty jsi opět úplně mimo a reaguješ si tak jak potřebuješ... nebo brečíš...

Reagovat
olis

juventusacky argument number 1: si mimo to sa da pouzit na vsetko

Reagovat
SqueeZy

Tak jelikož jsi věčně mimo, tak se nediv. Za to ty jsi opět jinde, upozorním tě na to a než abys toho nechal, tak šťouráš v nečem, kde nic není...

Reagovat
The Krupy

Neuraz sa olis, ja s tebou problém nemám a to tvoje pubertálne nadávanie na Juve ma fakt úprimne rozosmieva, ale podľa toho ako sa tu prezentuješ si neuveriteľne hlúpy jedinec. Nemyslím trolla typu MsGoo či niekedy Bennes ktorí to robia naschvál, ale tupca....ty nerozumieš jednej jedinej poznámky, buď sa sťažuješ na skrivodlivosti Serie A alebo nadávaš na Juve, inak nie si schopný ničoho. Squeezy sa ťa normálne opýtal koľko máš rokov na základe tvojej primitívnej reakcie "lebo" (ktorou si zjavne opäť nepochopil význam tej vety "choď sa obesiť", a ty si ideš zase svoje.....to je stupidita najhrubšieho rangu.

Myslím to vážne, fakt ťa nechcem uraziť a v reálnom živote si možno rozhľadený človek, lenže tu sa prezentuješ (aspoň mne sa tak zdá) takto.

Neber to zle

Reagovat
SqueeZy

Od doby co s námi Neapol prohrála, tak se chová jako neskutečný kretén (bez urážky). Divím se, že fandíš Neapoli, celkově italské lize, když si pořád akorát stěžuješ, brečíš a plácáš kolem sebe jako uražené díte. Ale nechci tu zase něco rozjíždět, je to zbytečné a nikam to nevede.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

ked mu napises ze je hlupy, da sa to brat aj v dobrom?

Reagovat
The Krupy

Nenapísal som že je hlúpy, ale že sa tak prezentuje čo je fakt. Navyše sa lepšie pozri na poslednú časť príspevku. Páčiť sa mu to asi nebude, ale tak to vidím a nemám dôvod mlčať....

Reagovat
olis

tak vies pre mna si zase mimo a hlupy ty a tvoji "kamarati" a nepisem to tu pri kazdej prilezitosti, vacsinou sa nad tym iba pousmeje a zivot ide dalej, mam opacne nazory ako juventini tak je logicke ze sa vam moje nazory zdaju hlupe tak ako sa mne zdaju vase nazory hlupe a to ked tu niekedy napisem nejaku poznamku k juve tak ani vy to nikdy nepochopite tak ako to ja myslim a reagujete nato inak, a potom sa mi tu "smejete" ze ja nechapem vase reakcie, no ale je to vzajomne...

Reagovat
SqueeZy

Necháme to tak..

Reagovat
Pinturicchio

"nepisem to tu pri kazdej prilezitosti, vacsinou sa nad tym iba pousmeje a zivot ide dalej"

Takhle lhát.

Reagovat
olis

ked myslis

Reagovat
The Krupy

Viz. Squeezy

Reagovat
The Krupy

Ja ti len radím ako vyriešiť túto ťažkú životnú situáciu, mal by si lepšie chápať písaný text.

Reagovat
celestial-

lol

Reagovat
SqueeZy

Za tyhle 3 body můžeme děkovat bohu, doufám že se tomu vyhneme v dalších zápasech. Ať už to vezmu od výkonu přes rozhodčího...

Reagovat
The Krupy

presne tak, ale zase v minulých sezónach sme presne v takýchto zápasoch strácali body, čiže vidím posun aspoň v tom....

Reagovat
Pettirosso

letos sice výsledky jsou, ale ta hra je o 50% horší

Reagovat
SqueeZy

To minimálně.. Dost mi to připomíná hry z minulých let. Jediný rozdíl je, že bereme body a máme vůli to dotáhnout dokonce

Reagovat
Pettirosso

ale ta vůle taky upadá se mi zdá

Reagovat
SqueeZy

Určitým způsobem jo. Chvíli se mi zdálo, že po vytouženém titulu + po ztrátě Conteho na to sereme a nemá nás co hnát, ale snad to byl jen zvláštní pocit

Reagovat
The Krupy

Tonto veľmi chýba na lavičke, on je ten "IT Faktor" vďaka ktorému sme úspešní....

Reagovat
The Krupy

Tondo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Vydrene ale zasluzene 3body. Chcelo by to zmenu 2-3 hracov v zostave.

Reagovat
Pinturicchio

600. pro Juve

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

V dalsom zapase by to chcelo zmenu. U Vidala sme si zvykli na "besne" branenie a ziskavanie lopt. Tomu posledne zapasu moc nejde, posobi unavene, vsade je neskoro. Litchy a jeho povestne uniky po lajne chybaju. Pritom tam mame Martina ktory to vie rovnako dobre. Obcas je to az moc citatelne : prihravka Pirlovi, ten prihravka do strany alebo niekomu pred 16-ku kde to nas hrac nepspracuje alebo je v precisleni supera.

Marroneho prehlad, rozohravka, predskakovanie sa mi velmi pacila ale na store to nebude. Nachvilu by som si pozrel zalohu Claudio-Andrea-Marrone a na sopera konecne Lucio.

Gio MOTH dnes, konecne mu sadol zapas/super.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

LE PROBABILI FORMAZIONI (najnovšie)

INTER (3-4-1-2) - Handanovic; Ranocchia, Samuel, Juan; Zanetti, Cambiasso, Gargano, Nagatomo; Coutinho; Cassano, Milito.

MILAN (4-2-3-1) - Abbiati; Bonera, Zapata, Yepes, De Sciglio; Montolivo, de Jong; Emanuelson, Boateng, El Shaarawy; Bojan.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasa moze byt. Este namiesto Yuta radsej Pereiru a je to idealne

Reagovat
cresposuper

Coutinho tam nemá čo robiť, toto nie je zápas pre neho. Plus Pereira proste musí hrať základ v takomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s chutí do toho! -> http://1url.cz/XuNy

Forza INTER

Reagovat
Pinturicchio

Hodně kreativní fanoušci.

Reagovat
Yanek

merdy no.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zas na vecer naladu robim tymto - http://www.youtube.com/watch?v=n8Lr8W6j5xk

Pazza Inter Amala prespievana nasimi hracmi

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s fanúšikmi Slovana sme najlepší fanúšikovia na svete :-* :-*

Reagovat
Yanek

http://www.football-italia.net/25890/italy-azzurri-recalls-six - Prandelliho nominace

Stephan na úkor Cassana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ty si tu novy ? alebo mam tusaka ze by si mohol byt Pintu ano urcite to budes ty

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu? Jo, jo, jsem tu nový.

Reagovat
olis

podla mna si zase prehral nejaku stavku

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
10

zase celý Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Bez Cassana to je komédia.

Reagovat
olis

dnes namiesto Cannavara Fernandez dufam ze mu to pojde lepsie ako proti PSV

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Queste le formazioni ufficiali di Milan-Inter, tra poco in campo a San Siro per il derby:

Milan: Abbiati; Bonera, Mexes, Yepes, De Sciglio; Montolivo, de Jong; Emanuelson, Boateng, El Shaarawy; Bojan

Inter: Handanovic; Ranocchia, Samuel, Juan Jesus; J.Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo; Coutinho; Cassano, Milito

FORZA MILAN !

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

Milan: 32 Abbiati; 25 Bonera, 76 Yepes, 5 Mexes, 2 De Sciglio; 34 De Jong, 18 Montolivo; 28 Emanuelson, 10 Boateng, 92 El Shaarawy; 22 Bojan.

A disposizione: 1 Amelia, 59 Gabriel, 7 Robinho, 8 Nocerino, 11 Pazzini, 13 Acerbi, 16 Flamini, 17 Zapata, 20 Abate, 21 Costant, 23 Ambrosini, 77 Antonini.

Allenatore: Massimiliano Allegri.

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 7 Coutinho; 99 Cassano, 22 Milito.

A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 8 Palacio, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 20 Obi, 31 Pereira, 41 Duncan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 88 Livaja.

Allenatore: Andrea Stramaccioni.

Arbitro: Paolo Valeri (sez. arbitrale di Roma)

Reagovat
M11

tak snad to bude pekny fotbalek

Reagovat
Jajinek

Dnes jsme naprosto zvědavej na tu naši tříčlennou obranu. Tohle bude její naprosto nějtěžší zkouška. Její složení je vyvážené. Ranocchia má zatím životní formu, Samuel je zkušený a Juan do toho vnáší to zdravé mladí a jako jediný má jakš takš rychlost. Ve vzduchu a silově to na tuhle trojku nepůjde, ale kombinačně to hrozí. Asi proto i dostal příležitost od začátku Bojan.

Před časem jsem psal, že nejde strach z Faraona. Pak mi zavřel svými výkony pusu a to tak že hodně. Doufám, že v tom dnes nebude symbolicky pokračovat. On nyní táhne ofensivu Milána, vzhledem ke složení týmu a že je Boateng mimo, je to i logické. Uklidňuje mě trochu Urby, kterého bychom si pohlídat opravdu mohli.

V té záloze bych raději viděl na kraji Pereiru, protože Nagatomo opravdu v těhdle zápasech strašně zmatkuje. Jinak ten střed je takový, jaký si představuju. Ale u AC je ta síla taky koncentrovaná do tohodle postup, takže uvidíme, kdo si povede lépe.

Škoda, že už není fit Palacio, páč Coutinho se zatím prosazuje jen proti slabým a dobrá obrana na něj platí. Pokud Mexés nevyvede nějakou svou volovinu, tak vypadá obrana AC hodně stabilně a Max neriskoval a nasadil Boneru na pravého beka. Podle mě opět logická volba. Abate už totiž musí mít z Milita naprostou noční můru.

A tím se dostáváme ke králi Madonniny. Milito je jednoznačným pánem vzájemných zápasů, rozhodl už 6!!!! slovy 6!!! utkání proti AC, což je přímo neuvěřitelná bilance a pokud dnes bude jeho večer, tak už opravdu nebude mít chybu. Na druhou stranu AC na něj asi postaví hodně pečlivou obranu a proto je dobré, že je tu ještě Cassano, který umí rohodnou neméně dobře.

Doudám, že vyhrajeme. Věřím tomu.

FORZA INTER!

Reagovat
olis

Formazioni ufficiali:

Napoli (3-5-1-1) De Sanctis; Campagnaro, Fernandez, Gamberini; Maggio, Inler, Behrami, Hamsik, Zuniga; Pandev; Cavani.

A disposizione: Rosati, Grava, Aronica, Uvini, Mesto, El Kaddouri, Dzemaili, Donadel, Dossena, Insigne, Vargas.

All. Mazzarri

Udinese (3-5-2) Brkic; Benatia, Danilo, Domizzi; Pereyra, Allan, Pinzi, Lazzari, Pasquale; Maicosuel, Di Natale.

A disposizione: Padelli, Pawlowski Coda, Angella, Willians, Heurteaux, Armero, Barreto, Faraoni, Ranégie, Fabbrini

All. Guidolin.

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Marekiaro s páskou?

Reagovat
olis

jj

Reagovat
Dejwa

klid před bouří

Reagovat
Yanek

Neskutečné choreo!!!

Reagovat
Dejwa

nemáte někdo nějakej fajnovej sopcast? nechce se mě takovej zápas sledovat v okínku na betu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dejwa

Dík

Reagovat
Trand

Forza Inter!

Reagovat
GEGE

Choreo AC klasicky lepší

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
rossoneri89

FORZA AC MILAN !!!!

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Yanek

Allegri

Reagovat
Trand

Samueeel!

Reagovat
Yanek

7. gol ze standartky...

Reagovat
Lubinterista

reteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL WALLLLLYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dva, je jedno do které sítě !

Reagovat
Dejwa

Reagovat
rossoneri89

standartka

Reagovat
Nuno čomes

SAMUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
snuff24

pls někdo kvalitní stream

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano parádne burcuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Cassano .... to je ale bu*erant ....

Reagovat
lnterista

boreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec

Reagovat
Dejwa

proooooč?

Reagovat
smazaný uživatel

Milito ide sám na gólma a nedá

Reagovat
lnterista

boze to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

diegool aaa

Reagovat
cresposuper

Principe

Reagovat
Benesse

Aký padol gol? Akurát som si bol odtrhnúť klobásu

Reagovat
Trand

Samuel ze standartky hlavou na zadní tyči.

Reagovat
Benesse

dik

Reagovat
Yanek

Cassano by potřeboval zmalovat rypák tak, že by ho vlastní manželka nepoznala. Kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu

Reagovat
Yanek

Klidně to napíšu ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

napis

Reagovat
rossoneri89

uvidime co budes hovorit max. o 2 roky

Reagovat
Pettirosso

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Z interu čiší prostě sílá.sakra sere mě to ale je to tak.

Reagovat
Shevchenko

Abbiati si očividně všechno vybral v Petrohradě.

Reagovat
snuff24

PLSSSS LINK Poslete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám takové tušení, že Boateng nedohraje.

Reagovat
lnterista

Yanek asi taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Lubinterista

ten z neapole?

Reagovat
Shevchenko

Montyyy škodaaa

Reagovat
olis

boze nevie niekto najst normalny stream na neapol okrem BET ?

Reagovat
olis

to seka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

boze co ten chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link ? spadlo mi to

Reagovat
Jajinek

Tragédie. To rozestavení nedokáže udržet míč ani na vteřinu a přitom otvírá strašně moc prostoru na levé straně. Hrajeme s Milánem jak Brescia...

Reagovat
cresposuper

Coutinho tam je navyše. Chce to zaňho niekoho do stredu.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna takticka klasika. Vedieme, sme stiahnuty vzadu a hrame na protiutoky ked utocime len s 2-3 hracmi. Diegol, Fantantonio a Coutinho. Idu proti prevahe a je dost mozne ze hned stratia loptu.

Kym budeme viest, hrat budeme takto.

Reagovat
cresposuper

Však sme sa 15 minút nedostali za polku... To, že si dvakrát za sebou presne nenahráme nie je taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

ANo, chceme ich vylakat nech utocia s viacerymi hracmi a nam sa to otvori vpredu.

Ved dockaj ked vyjde nejaka akcia utocnemu trojlistku

Reagovat
Jajinek

nesmysl...vždy když Inter vedl, úplně se zatíhl, ale vždy dokázal podržet míč a z toho vyrážel do brejků. Dnes jsme měli nejdéle míč 3 vteřiny když si nahrál Samuel s Juanem vzadu. Tohle jsem u Interu neviděl za 13 let.

Reagovat
smazaný uživatel

NEmyslim. Ci uz to bolo za Vieriho ery, ADrianovej alebo Ibrovej, hrali sme takto.

Musi to len vyjst, treba dat loptu JAvierovi, ten to vie vyviest a zalozit nejaku akciu

Reagovat
The Krupy

Čo spravil Cassano ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podme AC, otocit ! Radsej nech vy mate 10b ako Inter 15

Reagovat
smazaný uživatel

A este Udine gogo

Reagovat
Pospovič

jak hraje Neapol ?

Reagovat
Pospovič

a nepište 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomanatura

to je hrozny fotbal

Reagovat
olis

kurva pojebany rozhdoca tam mal pinzi ruku v pokutovom uzemi pozera sa priamo nato, neodpiska a este hamsik dostane zltu

Reagovat
The Krupy

olis at his finest

Reagovat
FuckT

:) Ale v tomto pripade som aj ja nechapal tomu, hrac Udinese stal asi meter od rozhodcu a tu ruku do ktorej mu vrazila lopta keby podvihol na uroven rozhodcovej hlavy tak by mu vybil zuby... Takto slepy by rozhodca rozhodne nemal byt.

Reagovat
olis

Reagovat
Yanek

Musíme začít hrát po zemi, vzduchem je to prohrané od začátku. V defenzivě Interu bylo už dost mezer...

Reagovat
The Krupy

Yanku čo urobil Cassano že sa tu na neho tak nadávalo ?

Reagovat
cresposuper

Nič, len burcoval tifosi.

Reagovat
Yanek

U sektoru Interu dal ruce nahoru a hecoval je.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vaši fanúšikovia atmosféru nevedia urobiť ...

Reagovat
lnterista

nic jenom je Yanek hyster

Reagovat
Yanek

ok

Reagovat
lnterista

Reagovat
The Krupy

Díky všetkým

Reagovat
FuckT

Inac ta rozhodca je celkom dobra robota, zarobis pekne peniaze a v kritickych momentoch to aj tak mozes kludne dojebat :)

Reagovat
cresposuper

Ty vole, Strama urob niečo! Takto to proste nepojde.

Reagovat
Pospovič

gool neapol

Reagovat
olis

Marekiarrooooooooooooooooooooooooooooo Capitanoooooooooooooooo

a rozhodcu moze aj roztrhnut

Reagovat
FuckT

Zas to neprehanaj, rozhodca je trochu slepy, vzhladom k tomu, ze k danej situacii uz blizsie byt nemohol, ale pochybujem, ze to urobil narocky...

Reagovat
olis

nebudem sa hadat kedze si Neapolitan

Reagovat
snuff24

mě by zajímalo kde všichni čumí na derby .. .to se jako všechno seká jenom mě ??

Reagovat
smazaný uživatel

cez sopcast to neseka

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Hamsik

Reagovat
olis

Udinese prasce

Reagovat
Jajinek

Už je to trochu lepší...

Reagovat
10

Mexes nedohraje, co zákrok to žlutá.

Reagovat
rossoneri89

krasne Urby

Reagovat
Tomanatura

konecne se to rozjelo

Reagovat
Shevchenko

Urby fantasticky

Reagovat
Benesse

Prince snáď technicky ani nedokáže vystreliť, vždy do toho vjebe čo to dá

Reagovat
Yanek

Sudí neskutečně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

to běž do pi*e s takou žlutou, sudí

Reagovat
lnterista

si neprihrajem...to je tragedie

Reagovat
Yanek

ANI SE HO NEDOTKL ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako pískal?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nam zrusil brankara, jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Čím ho zrušil? Tím jak uhýbal?

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si zaznam

Reagovat
10

koukáte na stejnej zápas?

Reagovat
cresposuper

Jasný faul, čo riešia.

Reagovat
Lubinterista

tu prdel mu nastavil uplně ukázkově

Reagovat
Shevchenko

Hovno

Reagovat
Jajinek

IBRAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Benesse

Ac si za tú aktivitu gol zaslúži....Inter asi zaspal po tom gole

Reagovat
snuff24

mam stazenej sopcast .. kde najdu video ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten xicht mi na začátku něco připomínal.. A ano.. Je to jeden z nejhorších rozhodčích v SA..

Reagovat
Pospovič

kurwa neapol robí co ?

Reagovat
olis

omgggggggg keby nebol pandev taky lenivy mohlo byt 2:0 a po takomto debilnom odkope 1:1

Reagovat
olis

dobre no uz to odcinil Pandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev

Reagovat
rossoneri89

rozhodca co robi? .... to snad nie je mozne ..... kruto to nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

jediny kto spravodlivy vykon rozhodcu nezvlada su AC fans

Reagovat
rossoneri89

a co ten gol co sme dali??.... to mi vysvetli preco to neuznal ...resp. kvoli comu zapiskal

Reagovat
smazaný uživatel

faul na naso brankara

Reagovat
rossoneri89

smiesne .... v polcasovom studiu to opakovali a nebol tam ziadny faul ... plus s studiu sedia 4. ludia a vsetci suhlasili ze gol mal platit ...

Reagovat
Shevchenko

neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Pinziiii , po Borriellovi druhý hráč ve Fantě na lavičce, který dal gol.

Reagovat
Tomanatura

Hrace, ktery cely zapas dela a hraje hovno a potom da gol, nemuzu uznavat. Cassano by se mel zamyslet, stesti pri nem nebude neustale a pak mu zbudou jen tyto ''vykony''.

Reagovat
snuff24

pořád lepší než Pazzini, který hraje hovno a nedá ani ten gol

Reagovat
Pospovič

goool

Reagovat
Shevchenko

Jsem jediný, kdo si myslí, že ten gól měl platit? Tohle musíme vyhrát.

Reagovat
panca

neee, tohle piskat nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Montyho? Podle mě měl platit určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Rozhodci si to obhaji, ale taky bych to pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku absolutně strašný, inter dostal zadarmo vedení a naši hráči nebyli schopní si nahrát aniž by míč neskončil v autu. inter zdržoval a vypadalo to že takhle hnusnej bude celej zápas. Pak přišli ovšem pěkné šance, Boateng palič.. a pan rozhodčí to je jako co? Když upadla kvalita milánských klubů tak to ještě nemusí podtrhovat mizerný rozhodčí. Na góly 1:1. Faul na gólmana to nebyl ani náhodou.

Reagovat
cresposuper

Hm, zatial je to fakt tragedia, akonáhle nás Milán aspon trochu zapresuje tak je zle. Rozohrávka absolutne neexistuje... Najhorší na ihrisku je očakávane Coutinho, ktorý tam fakt len zavadzia, o polčase zaňho musí prísť niekto do stredu, najradšej by som tam videl Guarína.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Není to vůbec špatné derby, snad AC vyrovná.

Reagovat
panca

urby neni spatnej hrac, ale pro tym je uplne na hovno

Reagovat
10

mě se poslední zápasy docela líbí, ta jeho aktivita je pro vás důležitá, on tam lítá furt nahoru dolů, vytváří prostor...kritizoval bych jiný

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
panca

aktivni je dost, to mu neupiram, ale prave na to kolik ma balonu, tak je z toho vetsinou uplny prd

Reagovat
Yanek

Dívat se na toho rozhodčího fakt nedávám, jak by musel proti AC pískat, aby to šlo ještě víc vidět? Tu laťku si posouvá každou vteřinou...

Reagovat
FuckT

hh, nech ludia hovoria co chcu, takyto gol ako teraz dal Pandev Lavezzi dat nevedel... Uplne necakany gol, len tak si ho tam zajebe :)

Reagovat
olis

jj, jedine co mu chyba je rychlost, keby bol trocha rychlejsi mohol dat dnes uz dva kusy

Reagovat
Jajinek

Milán zatím lepší. Je to samozřejmě dáno tím, že jsme dali gól vlastně v první minutě. Na druhou stranu to bylo naše vysvobození. Protože tak kombinace je úplně nulová. Hráči jsou stašně daleko od sebe a to je špatně. Přitom, kdyby Milito dal tu milionprocentní šanci, tak není co řešit. Ale byl tak překvapenej, že toho Mexése za sebou vůbec netušil. Přitom to byl gól, Abbiatiho obstřelil.

Sudí Milán hodně řeže. Opravdu i já se divím, co všechno jim pískne. I když karty dal spávně a Mexés nemůže dohrát (na druhou stranu tu De Jongovi bych já nedal) a ten faul Urbyho tam podle mě taky byl. Jinak ale opravdu píská pro nás.

Musím se omluvit Urbymu, nejlepší hráč na place, společně s Bonerou, který Cassana úplně drancuje.

Za nás je jasně nejhorší Juan a Nagatomo. Juan vlastně vyrobil všechny šance Milána. Nagatomo pak vůbec nechápe, co má hrát křídlo v 3-4-1-2. Nechává tam tolik prostoru, že je to k zblití. Fakt se těším, až bude Chivu a Pereira. Pak se mi to možná začně líbit.

Nicméně to bude sakra těžké v druhé půli. Zachrání nás buď povedený brejk, nebo červená. Obojí je možné, takže věřím!!!

Reagovat
Tomanatura

Juan je dneska hroznej, pres nej by prosel i Taiwo

Reagovat
lnterista

Yuto vubec nevi ani jeden na jednoho nezkusi...dal bych ho tam za Pereiru a Guarin - Coutinho

Reagovat
lnterista

...dal bych ho ven...

Reagovat
lnterista

Coutinho, Cassano naprosta tragedie ale Milito taky zadna slava tohle kua musi davat to je velka hrubka

Dal bych tam Guarin a Pereira a na konec Palacio

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho dole, Guarín na pľac A okrem výsledku budeme kontrolovať aj hru a pôjdeme si za zaslúženými tromi bodmi

Reagovat
Inzaghi

Rozhodčí absolutně nezvládá. Nepíská jasný fauly, náš hráč dostane za nebezpečnej zákrok přes míč žlutou, o minutu později ve stejné situaci ukazuje po zákroku na druhé straně míč.... Nesmyslně neuznanej gól, Urby už prostě víc uhnout nemohl, nebyl tam ani náznak faulu..

Herně se mi to líbí, 4-2-3-1 je vážně asi momentálně nejlepší řešení. Jen prvních 30 minut neskutečně dementní taktika zkoušet to vzduchem, navíc když z dvaceti centrů nenajde ani jeden adresáta. Vzadu už je nula povinnost, v útoku tam něco padnout může, věřím tomu. Mohl by Interu i někoho vylít, docela si koledují (na druhé straně takovej Mexes taky). Tohle rozhodně není zápas, kterej bychom měli prohrát.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Urby výborný a líbí se mi i Bojan.

Reagovat
10

Pintu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano?

Reagovat
GEGE

Velká škoda takhle se likvidovat vlastníma chybama...Že Samuela brání při standartce De Sciglio k tomu se radší nebudu vyjadřovat.Ten neuzaný gol hodně sporný moment...Snad se to štěstí po přestávce obrátí na správnou stranu.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší hráč prvého polčasu je Zanetti

Reagovat
snuff24

je to naprostej král to je bez debat... ale dneska z něj taky nějak extra neusrávám

Reagovat
Pettirosso

Zdá se mi, že Inter nechává ACéčku hodně prostoru, měli by víc dostupovat hráče. AC je zatím v útoku bezzubé, pokud chtějí centrovat, mají tam hodit Pazza, s Bojanem a Faraonem musí hrát jednoznačně po zemi. Jinak celkem pěkný derby, Cassano tomu přidává určitý náboj ale měl by se nad sebou zamyslet. Gól Montyho měl imho platit, snad, už kvůli aktraktivitě, AC brzo srovná. Forza Calcio!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Handanovič by spadl na zem i kdyby se ho Urby nedotkl, byl ve skoku

Rozhodčí je kokot na entou.

Reagovat
smazaný uživatel

by to ustal a naslednu strelu montoliva by chytil. Spravne rozhodnutie rozhodcu

Reagovat
Lubinterista

Nejvíc mrzí Militova tutovka po geniálním Abbiatiho uvolnění. Ale jinak si koledujem.

Reagovat
snuff24

snad se zlepšíme

Reagovat
snuff24

ideální bude v 50.minutě proměněná penalta od Diegola a červená pro Mexese

Reagovat
rossoneri89

rozhodca na to je

Reagovat
Dejwa

dobrý střídání

Reagovat
cresposuper

Guarin-Coutinho

Reagovat
snuff24

Reagovat
lnterista

Reagovat
Inzaghi

...a je tady. Na druhou půlku to byla tutovka.

Reagovat
rossoneri89

rozhodca odpiskal nieco pre nas .... tlieskam

Reagovat
snuff24

jsme v piči

Reagovat
lnterista

to si dela prdel

Reagovat
smazaný uživatel

A ževraj rozhodca poškodzuje AC Poprosím ešte ďalší vtip

Reagovat
Yanek

A JEDEM ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí píská jen pro jednu stranu a to je ta pravá, teď, když si týmy srany vyměnili bude ještě veselo

Reagovat
Jajinek

To je kokooooooooooot!!! Poslat do Tokia bez zpáteční letenky!

Reagovat
snuff24

musel to nejak vyrovnat kdyz je to picus

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcu ma podplatene AC..

Co si ma tu ruku yuto odrezat??? pritom to zasiahol ramenom 300 km od brany kde ani naznak sance nebol

Rozhodca

Reagovat
Yanek

jojo, my jsme si koupili neuznané góly.

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebolo take okate.

A piskal aj tak rozhodca ovela skor ako padol gol cize je tvoja donienka nepodstatna

Reagovat
Lubinterista

Jasná karta. Yuto je debil.

Reagovat
Jajinek

jasná žlutá, nauč se pravidla. Byl tam jasný úmysl. Ten balón letěl dost od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

ano umysel tam bol, ale zasianut letiacu loptu telom, nie rukou. A zasiahol ho ramenom cize podla mna to bolo Ok

Reagovat
Shevchenko

Ale to je nemilé.

Reagovat
j_mrazik

Ten asiat je vůl.

Reagovat
M11

co se stalo prisel jsem pozdej na druhy polocas ?

Reagovat
Pettirosso

Yuto dostal druhou žlutou, za ruku, zbytečně

Reagovat
M11

dekuji

Reagovat
snuff24

třeba to bylo jako v okresním přeboru akorát s tím rozdílem, že si vzal od obou

Reagovat
Inzaghi

Druhý super střídání Interu.

Reagovat
rossoneri89

ze faul na Cassana v ziadnom pripade

Reagovat
Shevchenko

byl

Reagovat
rossoneri89

podla mna to faul nebol ... normalne ho obral o loptu ale ok ......

Reagovat
lnterista

Pereira a ubehat to

Reagovat
Shevchenko

Na hřiště jde ten největší expert na derby.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Dejwa

Abate.. Milito pod

Reagovat
Yanek

Táhni ty zmetku

Reagovat
celestial-

Ten bláznivý japonský kamikaze, mňa z neho jebne neviem čo v tom interi robí, keď chcú maskota, nech behá cez prestávku po ihrisku krista

Reagovat
j_mrazik

Můžu jenom ve zkratce... jak vypadal první poločas? Někdo měl kromě skóre navrch?

Reagovat
Pettirosso

víc ze hry mělo AC, podle mě jim neuznali regulérní gol, pro faul na brankáře. Jinak na gólové šance zhruba stejně, AC centrovalo do vápna, ale tam jasně dominoval Inter

Reagovat
Benesse

Inter sa dostal do skorého vedenia a zatiahol sa do obrany, odvtedy malo na vrch AC ale tá finálna fáza tam vždy chýbala, zo dva brejky Interu ale už žiadne veľké ohroznie okrem Millita ešte zo začiatku zápasu ked nepochopiteľne nedal z nájazdu....

Reagovat
Pettirosso

AC jedem, když nedáte gola teď, tak kdy?!

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo strelec

Reagovat
rossoneri89

krista Monto ... posiela pozdravy do neba ci co

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano dole, uz gol nedame. Bude to len o tom ci to ubranime na 0:1.

Casomiera ponahlaj sa !!!

Reagovat
Yanek

Urby LB

Reagovat
lnterista

kua to jsou hrozny chyby...za jak dlouho muze byt Mourinho z Barcelony v Milane?

Reagovat
Pettirosso

Proč je Pato v lóži plných číňanů?

Reagovat
rossoneri89

tiez som kukal

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí fakt komik. Nejdřív nás řeže jak žito, pak vyloučí Nagatoma z interu za pitchovinu, teď už se nebude hrát vůbec, inter se semkne, udrží nebo přidá z brejku, my budem zahazovat a oni ještě budou za hrdiny jak to ubránili v deseti. Komedie.

Reagovat
Yanek

BOAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

teraz to bude v tom vapne smrdiet golom kazdu chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo nejlepší hráč Ac naopak De Jong úplně zbytečný tam je.

Reagovat
lnterista

Handa jak to porad vyrazi pred sebe

Reagovat
rossoneri89

Bojan ... preco precooooooo

Reagovat
Yanek

infarktové situace...

Reagovat
Pettirosso

ty vole Božane, co víc chceš

Reagovat
Benesse

Bojan

Reagovat
Lubinterista

penalta

Reagovat
maras93

Bojan na nějakej fotbal a vůbec míč kašle, on se přišel klouzat po trávě !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Montolivo má neskutečný petelice.

Reagovat
M11

Handa to docela nebezpecne vyrazi

Reagovat
j_mrazik

Divný zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan místo střely upadne, no je toto možné. Asi se učil od Armera.

Reagovat
Yanek

Náš střed hraje na hranici sebeobětování, něco tam prostě musí padnout!!!

Reagovat
j_mrazik

Fakt?

Reagovat
Pettirosso

Mexés vypadá jako blbec

Reagovat
olis

pome AC nechcem aby mal Inter 15 bodov

Reagovat
Lubinterista

Do

Reagovat
Lubinterista

Dobře Ježíš

Reagovat
smazaný uživatel

frederik je drevenejsi ako drevene drevo zo smreku

Reagovat
rossoneri89

Pazzoo ... bozeeee

Reagovat
snuff24

Pazzo je pořád Interista

Reagovat
Lubinterista

Prdelí bych mohl štípat dráty

Reagovat
lnterista

taky cvaka

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan, Pazzini ten Galianni musel bejt v létě neskutečně zhulenej. Potřebujem gólovýho útočníka do vápna, Pippo by si to tam i po 40 dal s prstem v nose lépe než tyhle dva.

Reagovat
lnterista

to jsou nervy

Reagovat
j_mrazik

Na pravý straně má AC kvalitního čerstvýho křídelníka a místo toho to tahá proti Zanettimu Robinhem, kterej je neskutečně špatnej a čitelnej.

Reagovat
Shevchenko

No Abate hlavně hasí brejky Interu.

Reagovat
Pettirosso

tolik šancí Stramačóny je syn boží..

Reagovat
j_mrazik

Jaký šance? Jenom to kolem lítá, nic jinýho. Střely Montoliva se dají počítat, zbytek si hráči svojí nešikovností pokazili.

Reagovat
j_mrazik

Ok, tohle hodně smrdělo.

Reagovat
Pettirosso

..tak počítal jsem i ty vyražený Montolivovi střely, kdyby Bojan nebyl jouda, měl dva zářezy

Reagovat
smazaný uživatel

Stramu ale musim pochvalit za striedania, vzhladom na vyvoj zapasu reagoval optimalne

Reagovat
olis

haha Guidolin vykazany a Mazzari kludny to som davno nevidel

Reagovat
Shevchenko

Oh fuck

Reagovat
snuff24

KOOONEC nebo dostanu infarkt

Reagovat
Nuno čomes

Škoda Rodrigooo

Reagovat
rossoneri89

moje 23 rocne srdce tento zapas asi nezvladne

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaaa Rodrigoooo

Reagovat
Yanek

běž do hajzlu.

Reagovat
Nuno čomes

Ty běž do hajzlu ty zaslepenče co nic neumí přiznat.

Reagovat
Yanek

vždyť vůbec neměl v úmyslu hrát balon a jen do něj strčil, jasná penalta.

Reagovat
snuff24

ježiš za co všechno by chtěli penaltu ?

Reagovat
Nuno čomes

To je zmrd ty voleeeee

Reagovat
Pettirosso

Pazzo ale krásně, taková stahovačka

Reagovat
Pettirosso

penalta měla být, nastavil tam Robsonovi ruku

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade by sa kopalo tak 13 penalt kazdy zapas

trocu objektivyty by to chcelo chlapci

Reagovat
Pettirosso

když se mnou nesouhlasíš, tak na mě nereaguj, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Takze mozem na teba reagovat len s pochvalnym suhlasom a potlapkanim popleci ako mas pravdu?

Zabudni

Reagovat
Pettirosso

nemám zájem s tebou konverzovat, takže na mě nereaguj, když se ti něco nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pises na verejne forum takze musis pocitat s tym ze ak tu napises tonu kravin, moze s tebou niekto aj nesuhlasit.

Takze sry, reagovat na teba budem aj nadalej

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Pettirosso

a ty smajlíky si strč víš kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt sa nerovná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mexes je takovej kašpar. Kdyby radši trénoval střelbu místo toho, aby si nechal dělat na palici ty šaškárny

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nebyla! Jasná simulace, dívejte se na to i z jiných úhlů, lemry

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí to udělal chytře, vyhodil toho cipa Japonce, bo hrál hovno, a věděl, že bez něj to Inter zavře a bude bez něj lepší .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nagamoto je hrozný unfair hráč

Reagovat
Inzaghi

Ve vápně se to nepíská, mimo vápno je to karta....

Reagovat
Yanek

Stejný faul jako ve vápně na Robsona, tentokrát odpískán a ohodnocen kartou.

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
j_mrazik

Trochu soudnosti by neuškodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stramacioni Ten má snad ještě horší afektovaný styl koučování než Franta Straka s Bénitezem dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis a to ho tu vacsina hejtuje ze nic cez zapas nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

Šak tam skáče celý zápas jak na kolotoči

Reagovat
smazaný uživatel

ja som im tiez hovoril

Reagovat
M11

klobouk dolu jestli to Inter uhraje.. opravdu jsem cekal ze to AC minimalne srovna

Reagovat
smazaný uživatel

To AC je hrozně slabý mančaft, ale vlastně i Inter. Kdoví, kdy zase budou hodní svých jmen

Reagovat
olis

Insigne

Reagovat
Pospovič

Reagovat
j_mrazik

Stejně by to ten dřevák nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
snuff24

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO TAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Lubinterista

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
celestial-

Bomba

Reagovat
smazaný uživatel

ŠAMPIÓNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
snuff24

ted jeste UDinese

Reagovat
cresposuper

jooooooooooooooooo!!!

Reagovat
Pettirosso

Inter vyhrál Ligu Mistrů?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš mi ju lízať

Reagovat
smazaný uživatel

teď nevím, cos tím myslel? Jestli ti má lízat pičku, nebo jak?

Reagovat
The Krupy

Anus

Reagovat
smazaný uživatel

2010

Reagovat
lnterista

ja jsem tak stastnej

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus má velké štěstí, že oba dva týmy své kýdry rozprodaly Takhle může Juventus kralovat klidně i tři roky a bez nějakých vážnějších komplikací Jinak ten coach AC, dávám mu tak měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, vyjebany inter a vykokoteny rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

no, musel som si ulavit...

Reagovat
smazaný uživatel

KRAAAAAAAAAAAAASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Dali sme to, napriek rozhodcovej a Yutovej blbosti

Reagovat
GjøvikFF

Neuvěřitelnej ksindl - ten Cassano. Milán si za tu neschopnost cokoliv vymyslet zasloužil prohrát, něco tak zoufale bezradnýho jsem na téhle úrovni neviděl hodně dlouho. Gól bych uznal, pentle na Robinha ani omylem.

Reagovat
Votas

yes

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, minimálně bod jsme si zasloužili, teď se msíme dat do kupy v repre pauze.

Forza MILAN !

Reagovat
olis

je to tam, Juventusu stale dychame na krk, dalsi zapas prave s nimi to bude podivana, som zvedavy na rozhodcov ci to zase doseru dufam ze nie.... skoda ze AC nevyrovnalo

Reagovat
The Krupy

Nerieš stále ten Juventus, a sústreď sa viac na svoj tím

Reagovat
olis

preco musis mat vzdy blby komentar ku mne ? ved pise k veci dalsi zapas hrame s juventusom tak co je natom zle ? keby bol prvy iny klub spomeniem ten a nie Juventus

Reagovat
stuff

pici, pat a mat

Reagovat
The Krupy

Lebo si už dlhšie všímam že každý tvoj príspevok sa točí okolo Juventusu, "strašne prežívaš" ich zápasy a dostávaš záchvaty radosti ked nám nejaký súper strelí gól, atd. Nevadí mi to ale chcem ti poradiť, sústreduj sa viac na svoj tím, a teš sa viac z jeho úspechov

Ja to s tebou myslím dobre, mladý padawan

Reagovat
olis

no zabi ma ze ich tak neznasam... ja sa inak s uspechu Neapola tesim najviac a ked nieco nevide konkurencii to je uz len taky bonus

Reagovat
The Krupy

Aha, len že to nenávaš veľmi najavo

Reagovat
olis

co nedavam zas najavo ty "psycholog" ?

Reagovat
The Krupy

"ja sa inak s uspechu Neapola tesim najviac a ked nieco nevide konkurencii to je uz len taky bonus"

Reagovat
olis

no neviem asi malo citas, vzdy ked Neapol vyhra alebo aj prehra dam sem k tomu dost dlhy prispevok ked vyhrame samozrejme pozitivny ked prehrame tak nie, a o uspecoch alebo neuspecoch inych klubov tu nikdy dlhsie texty nevypisujem maximalne tak obcas na nieco zareagujem, takze si nevymislaj

Reagovat
The Krupy

V poslednom slove máš dosť nepeknú hrubicu.

Pozri olis, ja ťa o ničom presviedčať nebudem lebo to má asi taký efekt ako odnaúčať Braňa Mojseja piť....

Reagovat
olis

ved tvoje nazory mi ani vnucovat nemusis, aj tak sa ti to nepodari

Reagovat
The Krupy

Nevadí, zistíš po čase

Reagovat
Inter Eterno Amore

GRAZIE RAGAZZI

Reagovat
panca

jeste ze jsem koukal na film na coolu a fotbal sledoval jednim okem

Reagovat
smazaný uživatel

fanda ako smetny kos, pozeras len ked sa tvojmu timu dari

Reagovat
panca

zkus nekdy pouzit rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jedna věc, je sice pěkné vyhrát po haluzi derby s Interem, ale co to AC pomůže, když stejně další zápas nebo za dva týdny ztratí s nějakýma žebrákama

Reagovat
smazaný uživatel

Teda opačně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jen nemáš co dělat, nebo chceš být co nejvíc vidět a toužíš po tom, aby na tebe reagovalo co nejvíce lidí? Protože to druhé se zatím moc nedaří ...

Reagovat
smazaný uživatel

uz si v slusnom troll krci, skonci uz, nejde ti to vobec

Reagovat
M11

hele odjed na tom kole zase o diskuzi dal

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

A ty fandíš komu, neznámy šuhaj ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Interu..takticky to zvládli na výbornou

Reagovat
lnterista

diky konecne nekdo normalni

Reagovat
Jajinek

Je záhadné, že jsme aztím v lize odehráli 2 dobré poločasy a máme 15 bodů!!

Na druhou stranu musím říct, že druhý poločas byl ukázkový a chybělo mu jen přesné zakončení Palacia v té tutovce. Stama naprosto zvládl střídání. Ty troje rychlé nohy...tedy Guarín, Pereira a Palacio, byli přesně to, co se do toho tlaku hodilo. Zejména Pereira, i když s míčem to občas bude skřípat, je výborný fotbalista pro Inter. Rychlej, důraznej a umí být, kde je ho třeba. Příště jasný základ místo Yuta a ten už si snad nekopne.

Dále bych se pozastavil nad Ranocchiou. Ne Samuel, ale Rano šéfoval naši obranu v závěru. Skvělý výkon a myslím, že on to letos hodně potáhne. i Juan se zlepšil po půli. Ale s tím, že každý zápas udělá jednu až dvě boty prostě hrát nemůže.

Jinak Palacio musí dřív nebo později Cassana posadit. To je zatím trága co předvádí.

Milan opravdu ten blok nedokázal prorazit. Moty si sice koupil asi od Thora kladivo a po těch jeho střelách bylo horko, ale nakonec do dobře dopadlo.

Jinak přes repre pauzu to chce se uklidnit, uzdravit a pokud budeme v sezóně hrát takto:

Handa - Ranocchia, Samuel, Chivu (Juan) - Zanetti, Gargano, Cambiasso, Pereira - Wes, Palacio - Milito

tak věřím, že ten třetí flek uhrajeme. Strama už se poslední zápas chytá, zejména v obraně. Výborný je i ryhlý přechod do útoku. Ale kombinace a tlak, to nám naprosto nejde. Proto máme 7 venkovnch výher. Inter neumí útočit, tedy otáče zápas. Pokud nedáme první gól jsme v prdeli. A na tom musíme sakra hodně a hodně pracovat!!! Útočit do bloku, hrát s míčem atd.

Každopádně heclé derby, jako vždy. Tyhle zápasy miluju a výhry si nesmírně vážím!!!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je mě líto AC, něco jim tam spadnout mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter jsme uplne prehrali, ale presto gol nedali... Predvedena hra se mi libila, bylo videt zlepseni! Cassano je naprostej chudak, ale to vidi vsichni.. Jsem ten, kterej se k rozhodcimu vyjadruje pouze vyjimecne a myslim, ze tohle je prave ten vyjimecny pripad.. na nasi prohre ma obrovsky podil prave rozhodci! FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vylucil nagatoma za uplnu blbost, len vdaka tomu ste mali taky tlak tak neplac

Reagovat
Pospovič

díky Neapol

Reagovat
maras93

Gratulace Interu. Nedát gola za celý poločas s hráčem navíc, to prostě nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

1000 PRE INTER A STRAMU

Reagovat
The Krupy

Teraz ho zase velebíte, o týždeň budete na neho zase nadávať atd....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho velebim stale :-*

Len tuna kolegovci Interisti so mnou velmi nesuhlasia, ale Andrea ich presvedci, staci trochu casu

Reagovat
smazaný uživatel

Komentáře (997 / 997 nových)

Reagovat
smazaný uživatel

to musel nejaky zly admin zmazat 3-4 prispevky

Ale nie, INTER je tak dobry ze realne na 1000 cakat nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

Fíííha... ještě že tak.Celou dobu jsem se bál, že nakonec tam AC něco spadne.Hodně důležité tři body...Forza Inter!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele