Serie A - preview 6. kola

28.09.2013, 08:59, aktualizováno 30.09.2013, 08:34
Previews
Fiorentina v minulém kole prohrála na půdě Interu a nejlepší týmy se jí trochu vzdálily. Proto fialky v pondělní dohrávce proti Parmě pomýšlejí jedině na výhru. Nebude to ale snadná práce, protože soupeř přijíždí povzbuzen středeční výhrou nad Atalantou.
ACF Fiorentina - Parma FC  (pondělí 20:45)
Toskánský gigant by se rád opět zapojil do bitvy o nejvyšší příčky, z něhož na chvíli vypadl. Po prohře z rukou Interu Milán jej čeká soupeř možná papírově slabší, zato však odhodlanější. Navíc se Ducali podařilo v minulém kole zvítězit na Parmou, na což by Donadoniho svěřenci rádi navázali.

Nerazzurri připravili Fialkám jejich první prohru v nové sezoně. Ve čtvrteční dohrávce pátého kola sice hosté z Toskánska vedli díky proměněné penaltě Pepita Rossiho, nicméně dobře organizovaný Inter po góle Estebana Cambiassa srovnal. V závěrečných fázích zápasu přežili domácí hráči několik tutovek Montellova výběru a po střele obránce Jonathana sami zasadili smrtící úder.

Přesto se mladý trenér na prohru nedívá pouze z negativních hledisek. Po zápase svěřil novinářům svůj pohled: "Nevidím na prohře nic špatného, jediná věc, která se mi nelíbí, je výsledek. S naší hrou jsem ale velice spokojen a hráči samotní na sebe mohou být hrdí," chválil jindy pragmatický taktik.

Fialky nemají zrovna snadnou pozici. S ne právě zkušeným kádrem musí čelit boji na více frontách - kromě ligové scény je to především Evropská liga, do níž se Viole podařilo proniknout. Jistě, účast v ní s sebou přináší prestiž, ale ubírá cenné síly. A ty by Fiorentině mohly začít docházet. Po remíze s Cagliari sice toskánský tým odpověděl výhrou nad Atalantou Bergamo, ale právě poslední ligová prohra ukazuje, že bývalý útočník AS Řím má se svým týmem ještě mnohé mezery. Jednou z nich je momentálně i absence klíčových hráčů, jakými jsou Juan Cuadrado nebo Mario Gómez.

V pondělní dohrávce šestého kola se na stadionu Artemia Franchiho představí Parma. Ani ta doposud neměla příliš štěstí na soupeře a oponent v podobě Fialek jí situaci rozhodně neulehčuje. Pozitivem je fakt, že proti každému ze soupeřů předvedli Ducali bojovný výkon. Dobře odváděná práce na trénincích se Donadoniho mužstvu konečně vyplatila, když na prohru s AS Řím navázali vítězstvím nad Atalantou Bergamo. V gólově bohatém klání Ducali porazili svého soupeře těsně 4:3, dvěma zásahy se zaskvěl zejména záložník Marco Parolo.

Parmu ale trápí rozsáhlá marodka. Do utkání nenastoupí Amauri, Daniele Galloppa ani Gabriel Paletta. V ofenzivní linii by se měl představit Jonathan Biabiany vedle zkušeného Antonia Cassana, do utkání pravděpodobně zasáhne také další bývalý Říman - Stefano Okaka Chuka. Poslední vzájemný zápas zbarvil Fiorentinu do fialova, protože domácí tým díky Tonimu a Jovetićovi zvítězil. Oplatí mu Parma výsledek?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Rodriguez, Savić, Alonso - Aquilani, Pizarro, Ambrosini - Borja Valero, Joaquin - Rossi
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli - Rosi, Acquah, Gargano, Parolo, Gobbi - Cassano, Biabiany
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Juventus FC  (neděle 12:30)
Velkým tahákem šestého kola bude také divácky sledované turínské derby mezi Juventusem a FC Turínem. Favoritem bude samozřejmě obhájce prvenství, ale turínští letos hrají velmi dobře a svého slavnějšího soka hodlají konečně skolit.

FC Turín zatím pod trenérem Venturou šlape a v tabulce mu před tímto kolem patří osmé místo. Naposledy se Granata představila doma proti Hellasu Verona, ovšem pouze remizovala 2:2. Opět se střelecky prosadil Alessio Cerci. Italský reprezentant je s pěti brankami aktuálně nejlepším střelcem Serie A a na turínské derby se hodně těší. "Nikdy jsem v derby neskóroval, ale musí to být skvělý pocit. Doufá, že se mi to v neděli podaří a přispěje to k výhře mého týmu," prohlásil nabuzený Alessio Cerci.

Juventus jakožto obhájce prvenství nechce nic jiného, než městského rivala porazit. Stará dáma za pět kol nenašla přemožitele a trenér Antonio Conte doufá, že se série bez porážky protáhne na šest utkání. Juventus naposledy zvítězil na hřišti Chieva, avšak tříbodový zisk se nerodil lehce. Conteho svěřenci museli totiž po brance Théréaua otáčet skóre, což se podařilo. Nyní favorit vyhlíží těžký zápas s Turínem.

"Nebude to jednoduchý zápas. Derby nikdy není jednoduché a proto musíme být připraveni. Musíme být ve střehu od začátku do konce a nesmíme dávat žádný prostor Cercimu, který odvádí skvělou práci," nechal se před derby slyšet Andrea Barzagli.

Turínští se musejí obejít bez Larronda a také potrestanou trojici Gazzi, Barreto, Gillet. Na druhé straně má Conte kompletní kádr, krom dlouhodobě absentovaných Pepeho, Rubinha a Cacerese.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Darmian, Bovo, Moretti - D'Amrosio, Basha, Vives, El Kaddouri, Pasquale - Cerci, Meggiorini
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah - Tevéz, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.20 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - SS Lazio  (neděle 15:00)
Nováček Serie A si zatím jen těžko zvyká na náročné boje první italské ligy, což dokumentuje svou pozicí v tabulce i předvedenou hrou. Poslednímu celku probíhajícího ročníku se vůbec nedaří a na kontě má pouze jeden bod. Nyní navíc hostí římské Lazio.

Po dlouhé době (přesněji po čtyřech kolech) se Sassuolo dočkalo prvních bodů. Respektive, jednoho bodu za remízu s Neapolí. Výsledek to byl vskutku nečekaný, Partenopei byli jasným favoritem středečního zápasu. Na brzkou branku Blerima Džemailiho ale dokázal reagovat mladý útočník Simone Zaza, který srovnal na konečných 1:1. Nyní by si Sassuolo přálo skalp dalšího velikána.

Pro Lazio se nejedná o zrovna snadné týdny. Náročný program Serie A mají Biancocelesti zpestřený ještě bojem v Evropské lize, do níž se díky výhře nad městským rivalem probojovali. První prověrka se svěřencům trenéra Vladimira Petkoviće vydařila na výbornou, když na Olympijském stadionu porazili polskou Legii Varšava a připsali si první tři body. Následný zápas jim ale tak dobře nevyšel - prestižní římské derby vyhrálo díky brankám Federica Balzarettiho a Adema Ljajiće AS. Z porážky s věčným rivalem se ale Lazio vzpamatovalo velice rychle, když se do Říma podívala Catania.

Vložené kolo domácí hráči zvládli a díky brankám Edersona, Luliće a Hernanese zvítězili nad Elefantini 3:1. Sassuolu se daří mnohem méně. Zvláště domácí půda dělá hráčům pod vedením trenéra Eusebia Di Francesca velké problémy. Ve dvou domácích zápasech inkasovali hned jedenáct branek, sami skórovali jen jednou. Jistě, může za to především vysoká prohra 7:0 od Interu Milán, přesto je na mladého trenéra neustále vyvíjen tlak. příval špatných zpráv ale pro Sassuolo nekončí jen u špatné koncovky, ještě horší obranné činnosti nebo posledního místa.

Stadion Cittá del Tricolore bude dalším dějištěm boje s favoritem, stejně jako proti Neapoli ale budou chtít svěřenci trenéra Eusebia Di Francesca překvapit mnohé a ponechat si alespoň nějaké body. Proti zkušenému Laziu to ovšem nebude snadné. Čáastečně by domácí tým mohl profitovat z faktu, že římský celek čeká v nadcházejícím týdnu utkání Evropsé ligy proti tureckému Trabzonsporu, což by mohlo odvádět pozornost jeho hráčů. I přesto jsou hosté jasným favoritem.

Nováček ligové scény se v následujícím utkání bude muset obejít bez několika zraněných hráčů. Mimo jiné nemohou do zápasu naskočit dlouhodobě zraněný Emanuele Terranova, Marcelo Gazzola, Luca Marrone, Carl Valeri a Gomes. Také Lazio se potýká s řadou indisponovaných hráčů. Sedmička čítá jména jako Berisha, Stefan Radu, Giuseppe Biava, Diego Novaretti, Abdoulay Konko, záložník Lucas Biglia a útočník Miroslav Klose. Šanci na místě německého střelce by měl dostat veterán Sergio Floccari. Tyto dva týmy se ještě nikdy nesetkaly - jak tedy dopadne jejich premiéra?
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Acerbi, Marzorati - Schelotto, Kurtić, Magnanelli, Missiroli, Longhi - Zaza, Berardi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Ciani, Dias, Pereirinha - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Ederson - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - AS Livorno  (neděle 15:00)
Další souboj letošních nováčků obstarají Hellas Verona a Livorno. Oba celky si zatím vedou dobře a zaujímají pozici v první desítce. Livorno dokonce ztrácí na evropské poháry jen dva body.

Hellas i Livorno po svém návratu do Serie A okamžitě dali najevo, že se nespokojí jen s bojem o záchranu. Veronský celek dokázal například porazit AC Milán, či nasbírat bod na půdě nevyzpitatelného FC Turína. Právě zápas s Granatou se odehrál ve středu během vloženého kola. Turínští dvakrát vedli, pokaždé po brance Cerciho, jenže soupeř vždy zareagoval a nakonec si odvezl bod.

Livorno po úvodní porážce s AS Řím zabralo a od té doby neokusilo hořkost porážky. Hosté smetli Sassuolo i si poradili s Catanii a v tabulce se posunuli na velice dobré sedmé místo.

Domácí se s Livornem ještě v historii samostatné italsé ligy nikdy nepotkali. Vždy se jednalo o bitvu v rámci Serii B. Nutno ale podotknout, že Hellas má mnohem leoší nabídku. Domácí musejí vyřešit absenci Ragatzua, Maietty a Martinha. Hosté také počítají ztráty, jsou jimi Botta a De Lucia.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Gonzalez, Moras, Agostini - Romulo, Cirigliano, Jorginho - Gomez, Toni, Jankovič
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Schiattarella, Luci, Duncan, Biagianti, Gemiti - Emeghara, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Sicilský klub se ocitá v potížích již na začátku dlouhé cesty zvané "Serie A 2013/2014". Catania Calcio totiž stále ještě nevyhrála, což jí v budoucnu může přijít draho. Vedení ale neláme hůl a dává týmu další šanci. O tu se Catania i s Plašilem popere proti Chievu Verona.

Oba týmy sice vložené kolo prohrály, přece však je v jejich způsobu hry patrný rozdíl. Zlepšující se Chievo ztratilo body s favorizovaným Juventusem po takticky zvládnutém utkání až kvůli vlastnímu gólu obránce Alessandra Bernardiniho. Stará dáma ale musela čekat celý první poločas, než se jí povedlo vyrovnat. Sicilský celek také prohrál, v jeho případě ale obraz hry rozhodně neodpovídal definici vyrovnané partie. Po nadějné remíze s Parmou se Catania utkala s římským Laziem a favorit na domácí půdě díky brankám Luliće, Edersona a Hernanese uspěl v poměru 3:1.

Catania se tak pomalu stává pouhým stínem ambiciozního týmu, který se snažil projít až do evropských pohárů. Malý rozpočet nikdy nebránil sicilskému výběru v těžkých bojích o své místo na slunci. Od dob, kdy tým opustil mladý trenér Vincenzo Montella, se ale věci na Sicílii neubírají právě nejlepším směrem. To však Slonům nebrání v postupu tabulkou. Ideální start by mohli domácí spustit právě v utkání s Chievem.

Veronský celek také nepůsobí právě jistým dojmem suverénnosti, Laziu dokonce (na rozdíl od Catanie) nevstřelil ani branku. Díky veteránům Sergiu Pellissierovi a Lucovi Rigonimu však Mussi volanti otočili utkání s Udinese a tři body zůstaly na stadionu Marc'Antonio Bentegodi.

Za domácí tým nenastoupí zranění Mariano Izco, Gino Peruzzi, Lucas Castro a kvůli kartám stojící Giuseppe Bellusci. Do základu hostí by se mohl opět vmísit uzdravený Perparim Hetemaj, utkání naopak pravděpodobně vynechá dvojice Dario Dainelli - Tomaz Kupisz. Ještě se krátce zmiňme o statistikách - v šesti vzájemných duelech se hned třikrát radovalo Chievo Verona.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Rolin, Legrottaglie, Spolli - Alvarez, Plašil, Almiron, Guarente, Monzón - Barrientos, Bergessio
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Bernardini, Cesar, Dramè - Hetemaj, Radovanović, L.Rigoni, Estigarribia - Théréau, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Inter Milán  (neděle 15:00)
Zatím neporažený Inter pocestuje pro další body na horkou Sardinskou půdu. Cagliari má na svém kontě zatím jedno vítězství a hned tři remízy. Bod proti rozjetému Interu by byl nejspíš úspěchem.

Cagliari je se třemi remízami a jedním vítězstvím na solidní dvanácté pozici, avšak liga je teprve na začátku. Sardinský celek si při posledním ligovém duelu rozdělil body s Livornem a nyní se poměří s Interem. "Musíme hrát jako tým, být v zadu organizovaní a doufat v nějaký povedený brejk. Budeme se snažit naší hru, ale proti takovému soupeři to nebude jednoduché. Odvádějí skvělou práci a mají fantastického trenéra, který jim vštípil svůj styl za krátkou dobu," pochválil Inter a práci jeho trenéra Nainggolan.

Inter v počátku sezony překvapivě šlape a fanoušci po dlouhé době mohou být zase spokojeni. Nerazzurri totiž ještě nenašli přemožitele a okupují první tři pozice zaručující pro příští sezonu Ligu mistrů. Forma Interu se naposledy projevila zápasem s Fiorentinou. Fialky prohráli těsně 2:1. "Zasloužili jsme si vyhrát proti tak silnému týmu, jakým Fiorentina je. Jsem velmi potěšen rakcí týmu, když šla Fiorentina do vedení," neskrýval radost Walter Mazzarri.

Cagliari se bude muset obejít bez Pisana, Cossua a Ekdala, což jsou citelné zásahy do základní jedenáctky. Inter má na začátku letošní sezony oproti té minulé jednu velkou výhodu a sice téměř prázdnou marodku. Zranění jsou sice veterání Chivu se Zanettim, ale úspěšná kostra týmu, která má momentální formu zůstává v pořádku. Schází také náhradní brankář Carrizo.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Conti, Naingollan - Cabrera - Pinilla, Ibarbo
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Taider, Nagatomo - Álvarez, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Atalanta neprožívá dobrý vstup do sezony, jelikož z pěti zápasů získala jen pět bodů. Trenér Stefano Colantuono věří, že jeho tým v neděli proti Udinese zabere. Hostům v tuto chvíli patří desátá příčka, i oni pomýšlejí na lepší umístění.

Tým z Bergama porazil pouze Turín, v týdnu v divoké přestřelce podlehl Parmě. "Máme problémy v obranné fázi, což se znovu potvrdilo. Dobře víme, co potřebujeme zlepšit. Pevná obrana je základ," říká Colantuono, který se svůj tým snaží probrat i změnami herního systému.

Domácí budou postrádat vykartovaného obránce Yepese, přesto věří v úspěch. "Soupeř má velký potenciál, na to se ale nesmíme ohlížet. Potřebujeme vyhrát a věřím, že se nám to povede," dodal kouč. Atalanta je se třemi body těsně nad sestupovými příčkami.

U Udinese je už tradicí, že mívá slabší rozjezdy sezony, o to lepší výkony pak podává v dalším průběhu. Jestli tomu tak bude letos, to se teprve uvidí. Svěřenci Franciska Guidolina si svou situaci vylepšili úterní výhrou nad Janovem, po které jsou se sedmi body desátí.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Standardo, Canini - Raimondi, Brienza, Cigarini, Carmona, Del Grosso - Bonaventura - Denis.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Kelava - Heurtaux, Danilo, Naldo - Basta, Agyemang-Badu, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Maicosuel; Di Natale.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Bologna FC  (neděle 20:45)
Trenér Rudi Garcia po dlouhé řadě koučů konečně dokázal vtisknout hře AS smysl a styl, díky kterému se zatím Giallorossi drží na prvním místě. Bologna ale již v minulé sezoně dokázala, že otáčet zápasy s favorizovanými Vlky jí nečiní větších problémů. A ráda by se o to pokusila opět.

Zatímco v minulé sezoně se ale Bologně vstup do sezony dařil, v té letošní je to úplně jiná píseň. Rossoblu bojují o záchranu a dokonce ještě nevyhráli! V drtivé úvodní premiéře nové sezony přivítala Pioliho tým Neapol, která neměla slitování a po třech přesných zásazích si všechny tři body nechala na San Paolu. Po remízách se Sampdorií a Udinese byl nad síly Bologně FC Turín, který díky Cercimu vyválčil tři body. Minulé kolo si pro tři body přijel nevýrazný Milán, utkání ale nakonec patřilo k těm nejvýraznějším celého programu. Andrea Poli sice poslal milánský tým do vedení, ale skvělý výkon mladíka Diega Laxalta podpořený jednou brankou útočníka Cristalda otočil výboj zápasu ve prospěch Felsinei. Drtivý nápor AC sice znamenal konečnou remízu, ale Bologna se za svůj výkon - minimálně v první půli - rozhodně stydět nemusí.

Mladík Diego Laxalt patří z poloviny Interu Milán, na prostředí italského calcia si zvyká právě v Bologně. A zvyká si zatím velmi dobře - v utkání proti Milánu prokázal své schopnosti dvěma zásahy a diváci mu po právu tleskali. V utkání proti AS Řím ale bude muset podat skvělý výkon nejen uruguayský záložník, ale také všichni jeho spoluhráči, pokud si chtějí z Olympijského stadionu odvést nějaké body. Do utkání nezasáhne Nicolo Cherubin, který je zraněný. Kvůli kartám nebude moci hrát ani Cesare Natali.

Domácí Vlci svými výkony překvapují možná i vlastní fanoušky. Trenér Rudi Garcia sice prokázal své umění ve francouzském Lille, nové prostředí a velký tlak, který je vyvíjen na každého činovníka mezi nejlepšími týmy, ale neunese každý. Lavička AS Řím se po každé neúspěšné sezoně bez pohárů obměňuje, před touto sezonou se situace opakovala. Když byl sportovní ředitel AS Walter Sabatini pověřen, aby našel nového kormidelníka, vsadil prý na svůj instinkt. A soudě dle výsledků, udělal dobře.

Vlci vyhráli všech pět zápasů a čtyřikrát dokonce udrželi čisté konto! Velkou zásluhu na tom má skvěle fungující defenzíva v čele s veteránem Morganem De Sanctisem. Bývalý hráč Neapole přesídlil do Věčného města teprve před sezonou, stal se ale ihned oporou svého týmu a změna prostředí naznačuje možné ambice ohledně návratu k reprezentaci. V AS se ostatně veteránům daří, což připomínala nedávná oslava kapitána Francesca Tottiho. Ikoně Římanů chybí do čtyřicítky už jen tři roky, přesto patří stále mezi tahouny týmu. Další zásahy by si rád připsal proti Bologně. Vlkům se v zápasech s Felsinei dlouhodobě daří, z posledních patnácti střetů vyhráli devětkrát. K rozšíření této bilance nepomohou zranění Mattia Destro a Maicon, fit by už měl být řecký obránce Torosidis.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Balzaretti, Benatia, Castán, Dodo - Strootman, De Rossi, Florenzi - Ljajić, Borriello, Totti
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Mantovani, Morleo - Pazienza, Della Rocca - Kone, Christodoulopoulos, Laxalt - Cristaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - SSC Neapol  (sobota 18:00)
Domácím Grifům se vůbec nedaří, po vyhraném městském derby se Sampdorií se tradiční opět probudil do skličující reality - remízu s Livornem vystřídala prohra se Zebrami. Neapol také není suverénní - v posledním kole překvapivě nevyhrála proti Sassuolu.

Stadio Luigiho Ferrarise se stane sobotním dějištěm večerního duelu dvou týmů, které nutně potřebují získat fanoušky zpět na svou stranu. Začněme Janovem. Tamnímu CFC se minulá sezona vůbec nepovedla, tým se do posledního kola musel bát o sestup. Ani přes letní posilování a sliby vedení se však situace stále nelepší. Grifové vyhráli jen jedno utkání z pěti, třikrát museli spolknout hořkou pilulku prohry. Nutno dodat, že los nebyl k janovskému celku příliš milostivý a po Interu, Fiorentině a Udinese mu nadělil dalšího nepříjemného soupeře...

Neapol si pod vedením trenéra Rafaela Beniteze pomalu získávala na svou stranu fanoušky i zbytek evropského fotbalového světa. V letním přestupovém intervalu sice z týmu odešla největší ofenzivní hvězda, přesto dokázal zkušený prezident Aurelio De Laurentiis zacelit mezeru po Cavanim více než dobře. Navíc přivedl španělského stratéga Beniteze, který mu od začátku prokazoval velké služby. Dobře fungující soukolí Partenopei se však v posledním kole nečekaně zadrhlo. A to proti nejneočekávanějšímu soupeři - remízu 1:1 totiž na stadionu San Paolo uhrál nováček ze Sassuola!

Díky čtvrteční výhře milánského Interu (vedeným právě ex-neapolským trenérem Mazzarrim) se tak Nerazzurri bodově dotáhli na do té doby druhou Neapol a díky lepšímu skóre ji odsunuli na třetí příčku. Na první příčce je stále usazeno římské AS a právě tyto tři celky zatím spolu s Juventusem usilují o Scudetto. Rafael Benitez už v profesionální kariéře musel vstřebat mnoho porážek a ani ta poslední remíza mu nedělá zbytečné vrásky na čele.

"Všichni tady plně důvěřujeme našim hráčům. V každém sportu nemůžete být na výši neustále, někdy je přirozené, že zakopnete," uznává vítěz Ligy mistrů.

Benitezovo místo není předmětem případných spekulací a jeho usazování v Neapoli tedy může pokračovat. To se ovšem nedá tak úplně tvrdit o jeho protějšku. Nezkušený Fabio Liverani byl sice na hřišti velký bojovník a každé utkání prožíval, ale jeho trenérská štace mu přináší spíše zklamání. Janov nemá špatný tým, ale jeho fanoušci rozhodně nemohou mít z předváděných výkonů radost. Kvůli negativnímu skóre 5:8 se Grifové krčí až na čtrnácté příčce, což nápadně připomíná loňskou nepovedenou sezonu. Vzhledem k nabitému programu se pravděpodobně dočkáme nějakých změn v dresu domácích, představit by se mohl Duván Zápata. Překvapí hosté své hostitele a odvezou si tři body, nebo se židle pod Liveranim začne kývat ještě víc?
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Gamberini, Portanova, De Maio - Vrsaljko, Biondini, Lodi, Matuzalem, Antonini - Calaiò, Gilardino
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Zuniga, Albiol, Britos, Armero - Inler, Behrami - Callejon, Pandev, Insigne - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Milánskému AC se v lize nedaří a s pouhými pěti body se krčí až ve druhé polovině tabulky. I proto další zaváhání nepřipadá v úvahu. Rossoneri proti Sampdorii neberou nic jiného než vítězství.

Fotbalisté AC Milán si prožívají stejný start do sezony jako před rokem. Jedna bodová ztráta za druhou znamená, že manko na první místo činí propastných deset bodů. Navíc na prvních místech jsou i další celky, které na lídra ztrácejí minimálně - Neapol, Inter, Juventus. AC Milán se tak díky svým mizerným výkonům dostává pod tlak a je zde riziko, že si v příští sezoně nezahraje Ligu mistrů. Přece jenom v loňské sezoně týmy, které měly bojovat o třetí místo, vyhořely a letos se situace opakovat nemusí. Nedá se totiž spoléhat na to, že Neapol, Fiorentina, AS Řím, Juventus či Inter budou příliš ztrácet.

Svěřenci Maxe Allegriho ve středu remizovali 3:3 v Boloni, ale nutno podotknout, že měli velké štěstí. Boloňa totiž v zápase vedla už 3:1, jenže Milán si tu největší kanonádu schoval na závěrečnou minutu a podruhé v sezoně zachránil alespoň remízu. Dosavadní zisk pěti bodů je ale tristní, přestože má Milán značně zaplněnou marodku.

Na San Siro tentokrát zavítá Sampdoria, která prožívá ještě smutnější začátek sezony. Svěřenci trenéra Delia Rossiho minulý rok v Miláně vyhráli 1:0 a o něco podobného se pokusí i tentokrát.

AC krom ligového zápasu nastoupí v úterý v Lize mistrů na půdě Ajaxu. Jedná se o veledůležitý zápas z hlediska postupových ambicí.

Domácí budou i nadále bez Bonery, De Sciglia, Silvestreho, Pazziniho, El Shaarawyho, Montoliva, Saponary a Kaká. Obrovskou ztrátou je i absence suspendovaného Balotelliho. Na druhé straně budou chybět jenom Éder a Barilla.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Zapata, Mexés, Constant - Poli, De Jong, Muntari - Emanuelson, Matri, Robinho
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa - Gavazzi, Palombo, Obiang, Wszolek - Sansone, Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím550012:115
2.Inter Milán541015:213
3.SSC Neapol541012:413
4.Juventus FC541010:413
5.ACF Fiorentina531111:610
6.SS Lazio53029:89
7.AS Livorno52217:48
8.Turín FC52218:78
9.Udinese Calcio52127:67
10.Hellas Verona52127:87
11.Cagliari Calcio51317:86
12.AC Milán512210:105
13.Parma FC51226:95
14.Janov CFC51135:84
15.Chievo Verona51135:104
16.Bologna FC50327:113
17.Atalanta Bergamo51046:103
18.UC Sampdoria50234:102
19.Calcio Catania50142:101
20.US Sassuolo50142:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (488)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER !

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA GRANDE AC Milan.....4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten utocny trojlistok naha hrozu snad Robine si nevybral tym golom v predchadzajucom zapase potenci.

Forza Milan!

Reagovat
GEGE

Abbiatiho kritizoval už i bývalý brankář AC Albertosi.Nedává té obraně už takovou jistotu jako hlavně v poslední mistrovské sezoně a sezony po ní...Navíc jako kapitán by měl mít trochu zodpovědnost za ty výkony....Dneska se snad nebude opakovat loňský provar 0-1...I když to bude těžké Matrimu to tam nepadá a obrana je v katastrofální formě...Zapata takhle špatně za Milan snad nehrál ještě a Abate po zranění přispívá nemálo k obdrženým golum...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Abbiati by měl být kritizován z obrany nejmíň.

Reagovat
CubONE

Podla mna Mexes, nevidel som Bolognu, ale dovtedy hral suverenne.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mexés, no. Jinak to, co předváděli Abate s Zapatou proti Bologni byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Abate ani nie, ale Zapata je hrozný už asi mesiac. Takticky a pozične absolútne mimo, ako keby ani v živote nehral v Taliansku....

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati je odpovědný za spoustu gólů a trošku mě překvapuje, že všude čtu o chybách obrany a gólmana nikdo nezmiňuje. Zkrátka a dobře to není ani náhodou naše současná jistota a akorát podtrhuje ten sranda výkon našich obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas s tej obranej 6-tice hracov nieco hraje iba de Jong a Mexes inak je to bieda a obe kraje obrany su desne a cez nich prepadaju goly.....

Reagovat
CubONE

Daj 1 na Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

za ktoré góly mohol Abbiati? Menovite. Higuaín? Videl si, z akej smiešnej situácie sa dostal ku strele a nikto ho nekrižoval, iba Mexés stál oproti nemu a dával to Abbiatimu dosť nepríjemne k bližšej tyčke? A ten gól na 3:1 hlavou v Bologni, to ako tiež bol jeho gól? Však tam nemal šancu. Obrana je katastrofa, jediná výkladná skriňa posledných rokov....

Reagovat
CubONE

Ten v Eindhovene. A podla mna ten Higuainov bol chytatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

V Eindhovene sotva, nijaký hráč nešiel oproti strele, hoci to bola celkom úctyhodná vzdialenosť, ale strele veľmi nepríjemná, ktorá navyše tuším aj skočila a obranci tiež mohli zareagovať lepšie. Ten gól vznikol len preto, lebo nikto nevyrazil proti hráčovi, ktorý si mohol veselo strieľať no a potom akože ´ofsajdová (pseudo)pasca´ na Matavža.

Reagovat
CubONE

Prijemna, neprijemna strela, brankar si nemoze dovolit, aby sa mu lopta pri pokuse chytit ju odrazila od hrude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovať v tejto katastrofálnej mizérií Abbiatiho je choré, choré, choré a ešte raz CHORÉ, nech si toho hovorila legenda akéhokoľvek kalibru. Prechod do útok nefunguje takmer už dva roky, prechod od obrany od prípravy, obrana zmätkuje, totálne nedokáže pokryť štandardky, rozohrávka katastrofa, záloha si nevie dať rady, nestíha ani brániť a útočníkom svojou činnosťou moc nepomáha a kto za to môže - Abbiati.... brankár, ktorý nás už nespočetne krát vytiahol z kaše aj túto sezónu, fakt neviem, ako ho môžu niektorí kritizovť za ten Higuaínov gól a góly v Bologni, však ani jeden nešiel čisto na jeho manko, a to on takých lacných gólov dostal dosť, ale toto je fakt autizmus - káder plný ťažkých podpriemarákov typu Birsa a Matri, tréner s ambíciami, taktikou a hrou hoden Cagliari a tu sa ide hľadať obetný baránok v podobe Abbiho....

Reagovat
smazaný uživatel

sa čudujem, že si radšej nezobral do huby Matriho, lebo čo ten prepálil, to by musel dať aj dorastenec. Ale nie, to je ´veľký milanista a šampión´, ešte chudáčik nie je zohraný s tímom, ´nemá skúsenosti´ asi, ale hlavne kvôli nim sem 29 ročného totálne preplateného a nepotrebného corgoňa ťahali....

Reagovat
stas87

catania-chievo,under 2,5 je dobra volba ci nie?

Reagovat
10

neřekl bych, Chievo má výborný brejky, což ukázalo proti Juve, Catania na druhý straně musí jít konečně doma na vítězství...

Reagovat
stas87

tak obaja gol? lebo z tohto kola si nejde vybrat ved aj fiorentina moze len remizovat

Reagovat
10

on tě někdo nutí něco vsadit? když není co, tak je lepší se na to vysrat

Reagovat
stas87

ee,skusam preniknut do calcia lebo sa vravi ze co najviac nenavidis zacnes casom lubit a tak to mam teraz ja..ale dam na tvoju radu a toto kolo vynecham

Reagovat
smazaný uživatel

ved tam mas kopec zapasov na tipovanie

daj toto a vyhras

Milan 1

Catania gol

Verona 1x

Roma 1

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě ta Roma

Reagovat
Melchior

proč není v předpokládané sestavě proti AS Diamanti? karty?

Reagovat
10

nachlazení, ale start vyloučen není - Christodoulopoulos 60% Diamanti 40%

Reagovat
Melchior

díky

Reagovat
smazaný uživatel

moze mi admin vysvetlit preco u jasneho zapasu AS-Bologna je tip 0. vlastne ma to ani neprekvapuje uz som si zvykol, ze takmer s kymkolvek AS hraje tak su typy admina proti AS. merda rubentus forza roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neplac stale, ked ta nic neprekvapuje a zvykol si si. Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna je silna, dokazala predsa remizovat s AC !

Reagovat
Melchior

definice slova tip ti není příliš blízká, že? jen se nervuj, doufám, že se fotbalisté AS také nervujou, stejně každý ví, že to nemá Řím šanci udržet, jakmile přijde pár těžších zápasů za sebou..

Reagovat
Largo

Může... Vždycky, když tam dám tip proti AS, tak Vlci vyhrají. A protože jim fandím, mám v plánu to dodržovat i dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev, najsympatickejsi hrac v Neapoli

Reagovat
Largo

Celá Neapol je mi hned sympatičtější, s novými hráči jako Reina, Higuain nebo Callejon s Mertensem...

Reagovat
olis

Viemzacat pozerat az od druheho polcasu ale pandeeeeeeev

Reagovat
mastakillah

Může mi někdo blíže popsat náš výkon a góly Gorana? Teď sem došel z brigádky, tak nestíhám

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len 1.polcas, kde Neapol dominovala a po rychlom gole kontrolovala hru, Janov sa prakticky k nicomu nedostal,

Reagovat
mastakillah

Ja viděl zase jen druhej a to byl pravej opak. Takova ta udržovací taktika, nikam jsme se nehnali.

Reagovat
olis

Callejon

Reagovat
Maritazzi

Konečně návrat! Dojmů je hrozně moc, zkusím něco sepsat, něco pak využít i do problémů italskýho fotbalu. Zítra musí být tři body!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Britos!! To je forma jako kráva

Reagovat
CubONE

Abbiati; Zaccardo, Zapata, Mexes, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Birsa, Robinho; Matri

Abate setreny na Ajax, kde by mal byt uz aj SES. Verime, snad to Matrimu raz padne

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

to San Siro je skoro prazdne

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

To by bol golik, keby to Constantovi leti do brany.

Reagovat
CubONE

Constant.

Reagovat
Dejwa

Robinho si to slušně dává..

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pan rozhodca si zahra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musíme urvat, Doria je dopředu slabá

Reagovat
CubONE

No musi to tam padnut v druhom polcase. Najlepsi Birsa a de Jong. Nigel je neskutocne zviera!

Reagovat
snuff24

V neděli nastoupí Inter jen s mírně poupravenou sestavou oproti čtvrtečnímu klání s Fiorentinou. Odpočinout by si měli Jonathan a Taider naopak Kovacic bude hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby byl zdraví Javier a snad bude hrát místo Jonathana.. hned to bude dozadu jistější.Na Kovačiče jsem zvědaví... Taider bojuje a snaží se jenže dopředu je to tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

No s Urbym miesto Muntariho by sa ta zaloha mohla ozivit, Allegri si je zjavne vedomy nemohucnosti DOrie.

Reagovat
smazaný uživatel

BIRSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NADHERNE

Reagovat
CubONE

Birsaaaaaaa

Reagovat
GEGE

BIRSAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Robson je kapr!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robson ty si robit rit ! To snad neni mozne-

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

Robinho neztratil nic ze svýho instinktu zabijáka

Reagovat
GEGE

Jeho klasika no...Ale nebýt jeho pořádně se k ničemu nedostanem...

Reagovat
10

když ho to baví, tak je v takových zápasech většinou rozdílovým hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžem sa pozerať na toho matriho

Reagovat
GEGE

Poli opět s Nigelem ve středu kralovali

Reagovat
GEGE

Já chci zpátky loňského Constanta...

Reagovat
smazaný uživatel

a zapatu.mali im dať zmluvu na rok s opciou, by sa možno snažili viac

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pozooor, dnes byl Kevin skvelej!

Reagovat
Melchior

vypadá to, že Matri poputuje v lednu zas někam do pryč, pokud bude hrát takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze duo Galliani a Allegri si nepriznaju ze vyhodili 11mega s okna vid Max kde by bol sudny tak je tam Niang

Reagovat
smazaný uživatel

Zjavne ocakavali, ze dopadne ako Pazzini. A Niang tiez nie je golovy.

Reagovat
smazaný uživatel

nieje ale ma 18 tj este ma sancu sa zlepšovat to u 29 rocneho dreva uz nieje sanca zlepšovat........

Reagovat
CubONE

Snad, v nasom drese to je parodia na utocnika.

Reagovat
stuff

pozor, hovorite o hracovi, ktory by bol v bundeslige/evertone kral

Reagovat
cristiano.K.

vtipný je jak kolovaly při přestupu názory,že do AC skvěle pasuje

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY DELLA MOLE! FORZA JUVE!

Reagovat
M11

snad nebudem opet prohravat.. 4x po sobe uz stacilo

Reagovat
10

v útoku to vypadá na duo Tevez-Giovinco, záloha Marchisio-Pogba-Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nejde netěšit

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

Seba byl uz na case.. tohle je slusne naspeedovany utok o to vic bude potreba poradne vykony od kraju.. zadne alibisticke vypady..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude otevřená hra z obou stran. Toro půjde do plných. Carlos a Seba mají dneska největší šanci využít okének.

Reagovat
M11

Derby jak ma byt

Reagovat
10

Seba už si to zasloužil, snad tu šanci pořádně využije, motivaci by jako Turíňan měl mít o to větší, podobně jako Claudio

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

oba moji kluci na hřišti, co víc si přát

Reagovat
Pettirosso

Sestava vypada hezky, skoda, ze to neuvidim

Reagovat
M11

Marchisio se teda snad rozehral a bude na tom lepe jako v tydnu.. mohl by prihodit manzelce ''darecek'' v podobe dalsiho golu

Reagovat
The Krupy

Giovinco

Reagovat
M11

Žádný tým z TOP 5 Evropských lig nedovolil soupeři za tuto sezonu méně střel na svou bránu, než Juventus (39).

skoda ze to ale souperum vzdy staci na to aby zapas poradne zdramatizovali

Reagovat
10

z toho 3 na bránu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3) - Marchetti; Cavanda, Ciani, Dias, Pereirinha; Gonzalez, Ledesma, Hernanes; Candreva, Perea, Ederson. Allenatore: Petkovic

Perea od úvodu, tak isto aj Dias FLoccari a Cana len na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo mam chut vsadit na lazio vyhra??

Reagovat
Pipo123

Ten kurz láka aj mňa, lenže by som neriskoval, vonku nám to moc nejde a navyše ak bude táto zostava. Šancu dostane mladík Perea a v obrane tragéd Dias, takže sa docela toho obávam.

Reagovat
smazaný uživatel

no já asi zariskuju láká mě i udine :) vsadim asi nějakej sranda tiket na náhodu :)

Reagovat
Pipo123

Já by som skôr išiel do toho že obaja dajú gól, naša obrane nie je moc istá a niekto ako Hernanes tam určite aspoň jeden gól zasunie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem tam to lazio nakonec dal :) věřím vám

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem taky Lazio, k tomu ještě Inter a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Však ještě ani nejsou základní sestavy.

Reagovat
Pipo123

Neni sú, ale zostavy Lazia sa moc nemenia, včera som čítal že Cana a Floccari budú odpočívať, inak je zostava rovnaká

Reagovat
Pipo123

Gyomber dneska v zostave Catanie

Reagovat
smazaný uživatel

to už niekde je oficialna zostava? ale ked bude hrať, tak aspon polčas si určite pozrem

Reagovat
10

JUVENTUS (3-5-2): Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Tevez, Giovinco.

Reagovat
M11

pojdme na to

Reagovat
mastakillah

Krásnej kurz na Cerciho, že se dneska prosadí. Lákavé

Reagovat
Pinturicchio

Zbytečně vyhodíš peníze.

Reagovat
mastakillah

A tak, výsledek 1:3 s tim, že Cerci dá gól bys taky určitě bral

Reagovat
Pinturicchio

Já Cerciho pro tohle kolo nechal ve Fantě na lavičce, takže radši ne, ... 0:2 bude stačit

Reagovat
10

žádnej pořádnej sopcast, co?

Reagovat
GEGE

je šak klasicky na livetv.ru

Reagovat
10

díky, našel jsem tam Channel - 147191

Reagovat
Pinturicchio

Jej, jsem si nevšiml.

Reagovat
panca

Channel - 145804

Reagovat
brenk

Channel - 146690

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/147191

3000 kbps

Reagovat
Mr.Jindros

Bez Pirla s Giovincem navrch. Jsem zvědavý.

Reagovat
GEGE

Choreo docela chudé na derby...

Reagovat
DelPiero137

Zda sa mi to alebo je to priserne staticke, pomale? Presnost uz vobec neriesim.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, je devátá minuta.

Reagovat
DelPiero137

Kartami nesetri sudi, toro je az moc namotivovane!

Reagovat
DelPiero137

Potom ked Giorgio pritvrdi na oplatku tak dostane kartu...

Reagovat
M11

proc jsme tak nervozni ?

Reagovat
DelPiero137

Asi ze tam nie je Andrea na ktoreho sa vzdy mohli spolahnut a odovzdat loptu.

Reagovat
Pinturicchio

Z velké části absence Pirla, tam není nikdo, kdo by to hru dokázal uklidnit.

Reagovat
GEGE

Neskutečné co zas předvádí troll u toho rohu a on pískne faul Torinu

Reagovat
DelPiero137

Jaaaj ten sk*rveny gol Chieva teraz budu dva roky omielat. Ale ruku v 16 z polcasu a penaltu na Gia uz nikto nespomenie...

Reagovat
Il Architetto

Gigi

Reagovat
M11

no to byl faul teda

Reagovat
GEGE

Pogba On se ještě diví...

Reagovat
Pinturicchio

Podle toho, jaký metr rozhodčí nasadil, se diví úplně oprávněně.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Bože, vystřídej toho Giovinca.

Reagovat
Pinturicchio

Kua, sem ne.

Reagovat
DelPiero137

Z casti pravda, boli dva velmi nebezbecne slapaky bez karty. Ale Pogba to zvoral, aspon keby trafil loptu.

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, byli tam minimálně dva zákroky od hráčů Tora, kdy se mělo žlutit.

Reagovat
DelPiero137

Ochotny pad :) Vidal je silak

Reagovat
10

jasně, hrajme vysoký míče na hroťáka Sebu proti dřevorubcům Glikovi s Rodriguezem

Reagovat
M11

nechapu co to ma znamenat.. kam se zeneme.. vzdyt nepodrzime hru..

Reagovat
DelPiero137

To je taky zufaly stereotyp ked nevieme co vymysliet dopredu. Pogba zatial mimo ako Pirlov zaskok/reziser hry.

Reagovat
M11

do prdele proc to porad delame ? neni normalni

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej fotbal :-/ chieliniho rozehrávky stojej za to :-D

Reagovat
10

jste si jistý, že je na lavičce Conte a ne Ciro Ferrara?

Reagovat
Mr.Jindros

Já jsem si velmi jistý.

Reagovat
M11

no ale tohle bylo na cervenou

Reagovat
M11

z opakovacky humus zakrok

Reagovat
10

moc dobře věděl, zmrdeček ukřivděnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Mazzoleni je piča, Býci hrajou jako hovada.

Reagovat
Pinturicchio

Jak by se ted hodil Marrone.

Reagovat
10

červená

Reagovat
brenk

Ciro ty hovado

Reagovat
DelPiero137

A potom ze Juve robi rozruch. Toro uz malo mat min 2 zlte a potom pride zakrok co skoro odrovna Teveza zase rozhodca co nevidi co sa deje na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

To malý hov*o ven z trávníku

Reagovat
M11

to bylo ciste

Reagovat
brenk

Gio je nulový, fakt sa na to nedá pozerať...

Reagovat
DelPiero137

To je zase sudi, priposrany pisknut priamy kop a potom ako kompenzaciu pusti nas faul.... Taketo piskanie viac ovplyvni hru ako neuznany gol.

Reagovat
GEGE

Prasácké od Cira no...Juventino

Reagovat
10

Rodriguez bez karty na konci poločasu je špatnej vtip...

Reagovat
Mr.Jindros

Mně to zase vypadlo - Mirko je zraněný, že jo?

Reagovat
10

není

Reagovat
Mr.Jindros

Tak proč do Prčic poslední zápasy nehraje? Dneska to ještě chápu - šetří se na Galatasaray, ale ty předchozí...

Reagovat
10

to zraněnej byl, resp. byl po zranění

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to jo.

Reagovat
10

navíc třeba proti Veroně už hrál a bylo to jeho zdaleka nejhorších 25 minut v Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Proti Gala ho čekám v základu.

Reagovat
10

nevidím to tak jistý, Llorente a Quagliarella mají imho stejnou šanci

Reagovat
Pinturicchio

Ty kraje jsou absolutně mimo, Kwadwo není ani stínem toho hráče, když k nám přišel, Lichty na druhé straně není o nic lepší. Pogba není vhodným náhradníkem za Pirla a vepředu tragický Seba, který se utápí v kličkách někde u lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

kraje a absence Pirla ve formě jsou jednoduchým vysvětlením toho, že se na to nedá poslední dobou dívat

Reagovat
M11

dnes je to ale extrem.. nepochopil jsem co chceme hrat za cely polocas.. a na hristi to vypada ze to nevi ani hraci..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A co má Seba dělat? Do kraje to dát nemůže, protože ti tam jsou buď statičtí nebo tam vůbec nejsou. U Tevéze pořád někdo je a záložní trio nijak zvlášť nepodporuje. Pak ti tam přijde dobytek Rodriguez a sundá tě. Těžko s tím Seba něco zmůže. Měli bychom nechat hrát Toro a donutit je to otevřít, jinak se nikam nepohneme. Celý poločas jen bezmyšlenkovité posouvání míče.

Reagovat
Mr.Jindros

A co má Seba dělat?

Sedět na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou jsem se nebavil, tak na mě nereaguj, děkuju.

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud se chceš bavit jen s jedním člověkem, vřele doporučuji nepoužívat veřejná diskusní fóra. Nejsou pro to moc vhodná.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Dominator

Reagovat
DelPiero137

Skratka nemam hraca vo forme, ani v priemernej, vsetci su z formy. Nie je to len o Pirlovi a krajoch. Videl, Pogba v priemernej forme by takyto zapas rozhybali. Marchisio sa uz daaavno neblisol. Mirko je tiez z formy, kto to tam trzi ako tak nad vodou je Tevez a s prizmurenim oka Barza. Gigi si po 5 rokoch vybral par zapasov kde polavil.

Reagovat
Mr.Jindros

Ten Giaccherini nás bude mrzet ještě víc, než se zdálo ze začátku.Právě v těhle zápasech proti slabším, kdy je potřeba rotovat sestavu případně přijít s nějakým žolíkem nemá Conte pořádný trumf. Jedině Pogbu, ale ten už taky hraje v základu.

Reagovat
10

prodat Giaka, kterej dokázal hrát snad na všech postech mimo stopery, byla mega f chyba...Conte nemá možnost ani změnit rozestavení, navíc když je Pepe bohužel jednou nohou v invalidním důchodu

Reagovat
DelPiero137

plus jeho bojovnost. On ked tam prisiel viaceri prepli na vyssi stupen. Posledne zapasy sa nevie nikto hecnut na svoj priemer. Ani Vidal kde som si myslel ze je to vytazenostou.

Reagovat
smazaný uživatel

Gio - vyhozene peníze.. 2x!

Reagovat
smazaný uživatel

strašný výkon

Reagovat
M11

nejaka dlouha prestavka

Reagovat
mastakillah

Fabio to zase zachrání klasicky. Teda pokud vůbec bude hrát

Reagovat
M11

SEBOO boze

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Il Architetto

Co chceš vííííííííííííííííííííííc ?

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco

Reagovat
10

nejhorší je, že by to takhlel zakončil každej z našich útočníků...

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Znova to tak isto zahodil ako v Kodani. Ja tomu nechapem... Brankar v sklze a on striela po zemi ?!

Reagovat
snuff24

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Il Architetto

POPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Seba výborně kopnutý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ofsajd

Reagovat
mastakillah

Offside

Reagovat
smazaný uživatel

Parada. Aspon ze po rohu to tam padlo. Btw, esteze tam Pogba bol lebo Tevez ma riadnu smolu, po tycke - tycke von teraz v polmetra brvno

Reagovat
M11

Carlitos ale ofsajd

Reagovat
DelPiero137

bohuzial, ale slusne sa tam na neho vesal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez v ofsajde. Druhy zapas po sebe?!

Reagovat
M11

Turin zatim nenastoupil na druhy polocas

Reagovat
DelPiero137

Podla mna ani na prvy, o to smutnejsie ze sme ich nedokazali zatlacit a skorovat.

Reagovat
mastakillah

Kadourri je fakr špatnej. Skoro každej míč pokazí. Pochybuju, že se někdy u nás může prosadit

Reagovat
Alberto Aquilani

Konečne aj Juve niečo rozhodcovia pripískli !! KONECNE !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

ano ano

Reagovat
M11

dela si prdel pesti do zad ?

Reagovat
Mr.Jindros

Aspoň nás tolik nemusí mrzet ten ofsajd. Turín měl dostat minimálně jednu redku a pár žlutých.

Reagovat
M11

druha cervena odpustena

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
DelPiero137

Claudi dostal pastou do rebra ale nezdalo sa mi ze by to bola taka supa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole na koníky je to moc brzo hrát v půl 1, vždyť ještě spěj. Juve katastrofa zatim, ale vzhledem k nerozkoukatelnosti soupeře jim nic nehrozí.

Reagovat
brenk

čo je totoza hovadá

Reagovat
M11

Meggiorini sila ale

Reagovat
brenk

si pamätám minulý rok v derby podobnú prasačinu od Glika myslím, vtedy to bolo aj za červenú, asi to u nich nie je nič neobvyklé...

Reagovat
Pinturicchio

Příští zápas klidně s kraji Pado - Peluso

Reagovat
smazaný uživatel

TORINO , v derby hrat taketo mega hovno

Reagovat
10

Kwadwo zrovna v druhým poločase začal hrát celkem dobře, odhodil tu připosranost a chodil i do 1:1

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze Mirko miesta Gia

Reagovat
Pinturicchio

Další takový zákrok od Vivese, Býci hrajou hrozně prasácky dneska.

Reagovat
Pinturicchio

Cerci žlutá za simulaci

Reagovat
Il Architetto

Ty vole škoda Miro.

Reagovat
DelPiero137

Ked uz trafil branu tak zakrok jak z partesu ale Mirka mam rad, len nech maka.

Reagovat
Il Architetto

Hezky mu to lapil, chtělo by to pojistku.

Reagovat
DelPiero137

No kto sa toho ujme?

Reagovat
M11

skoda Mirko pekne trefil

Reagovat
M11

no ale to byl spis faul na Vidala

Reagovat
DelPiero137

v 16-ke su rozhodcovia "opatriny"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Mamina musi mat s teba radost.. Kde sa rodia takito kok?

Reagovat
Pinturicchio

Je to vypatlaný hlupák, který tady má založených tak 120 nicků, nemá cenu na něj vůbec reagovat.

Reagovat
The Krupy

Ešte raz ľudia, nereagovať. Trolla, navyše psychicky narušeného ako je tento, sa zbavíme jedine tak.

Reagovat
mastakillah

Cerci nutně potřebuje přestup do většího

Reagovat
10

třeba zpátky do AS

Reagovat
smazaný uživatel

Po hlavě do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

SURPRISE MORHERFUCKER !!!! I'm still here

ako jeden z mála poctivých milánskych zbojníkov vyhlasujem vojnu všetkým správcou čo udeľuju takú nezmyselnú vec ako je BAN.Bvedomte si, že som NESMRTELNA LEGENDA, ktora tus vami bude v časoch zlych aj dobrych.váš jánošík

Reagovat
smazaný uživatel

You are the most significant asshole in the world!!

Reagovat
Dejwa

Cagliari: 1 Agazzi; 24 Perico, 15 Rossettini, 13 Astori, 8 Avelar; 21 Dessena, 5 Conti, 4 Nainggolan; 22 Cabrera; 23 Ibarbo, 51 Pinilla

A disposizione: 25 Avramov, 3 Ariaudo, 9 Sau, 10 Ibraimi, 16 Eriksson, 18 Nenè, 29 Murru

Allenatore: Diego Lopez

Inter: 1 Handanovic; 35 Rolando, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus; 55 Nagatomo, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 10 Kovacic, 31 Pereira; 11 Alvarez; 7 Belfodil

A disposizione: 12 Castellazzi, 45 Maniero, 2 Jonathan, 6 Andreolli, 8 Palacio, 9 Icardi, 14 Campagnaro, 17 Kuzmanovic, 18 Wallace, 21 Taider, 22 Milito, 25 Samuel

Allenatore: Walter Mazzarri

Belfodil tak se ukaž.. FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Campa a Palacio na lávce, tak to jsem hodně zvědaví jak se kluci poperou.

Reagovat
Dejwa

z obrany bez Campagnara mám strach

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme muset doufat, že Rano bude pokračovat v dobrých výkonech a Juan neudělá svojí tradiční botu.Na Rolanda jsem zvědaví v Portu hrál dobře.

Reagovat
GEGE

Tohohle musí Cagliari využít dva nejlepší hráči Interu na lavičce...

FORZA CAGLIARI!

Reagovat
Votas

radši než Campagnara bych nechal sedět Ježíše...s Rocchim u píšťalky mu ty jeho kokotiny procházet nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio: Marchetti; Cavanda, Ciani, Dias, Pereirinha; Hernanes, Ederson, Ledesma, Onazi, Candreva; Floccari

Co jsem ti říkal, Pipo.

Reagovat
Pipo123

Tak Floccari hraje, ale čo ten Dias ? tam mal byť jasne Cana, Lulič bude tiež asi chýbať...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem lazio easy win

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto je jedna z dalsich veci u pippa čo som nikdy nechápal, že 3 hodiny pred zápasom sem dáva zaručené zostavy ....

Reagovat
Pipo123

Písal som že je zaručená ? lenže bude hrať tragéd Dias a Perea, oficiálna zostava to nebola, len predpokladaná. Nakoniec sa zmenil len Perea, inak je rovnaká stejne to nič nemení na tom že mám strach s toho čo predvedie znova Dias

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Onazi

Reagovat
Pipo123

Takže kto ešte sedí ? teraz som troška mimo s toho

Reagovat
Pipo123

Takže Gonzalez,

Reagovat
Dejwa

ten terén tyvole

Reagovat
Pipo123

Ešte sme ani u lopty poriadne neboli

Reagovat
10

jestli Interu závidím nějakýho hráče, tak je to Kovačić...už teď dokáže neuvěřitelný věci, v jeho věku bych nějakou nevyrovnanost neřešil, spíš možná jeho přístup, občas to má dost v prdeli

Reagovat
Dominator

Dlho sa o nom rozprava ako velkom talente, som zvedavy, ako to s nim dalej pojde. Ked napokon siel do Interu, bol som prekvapeny, v buducnosti sa moze ukazat ako super prestup.

Reagovat
GEGE

Škoda,že nedávají Rusáci radši Atalanta-Udine..dívat se na tu bídu na tom katastroálním hřišti...

Reagovat
10

na co koukáš?

Reagovat
GEGE

Cagliari-Inter

Reagovat
10

já taky...bída spíš ze strany Cagliari, nebýt Agazziho, tak už to je minimálně o dva

Reagovat
Dejwa

ještě uplně bez atmosfery, nesnáším takový zápasy

Reagovat
GEGE

Reagovat
GEGE

AGAZZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Belfodil a ten terén u střídaček zatím strašné.

Reagovat
FCSL

Jarda Plašil zasunul

Reagovat
Slejdy

Reagovat
GEGE

Ibarbo dávačky...Škoda,že nedotáhl ten brejk akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

Jára Plašil

Reagovat
smazaný uživatel

Denis gooool....haha, celkem vtipné, že se ve fantě musím spoléhat na tyhle útočníky z klubů hrající většinou v druhé polovině tabulky.

Reagovat
Pipo123

Ciani má smolu, brvno proti AS, teraz tesne mimo hlavičkoval, ale sním máme aj rohy nebezpečné

Reagovat
Jajinek

Dát ten gól bude nesmírně těžké...je heezké, že pro morálku v týmu musí Mazzari ukázat, že i hráči z lavičky mají šanci, když to teď stavěl vlastně pořád totožnou sestavu, ale prostě Belfodil nemá na hřišti absolutně co dělat. Palacio nebo Milito musejí jít do hry...možná klidně oba.

Věřím

FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

Tak to jsem čekal,že spíš Belfodil půjde pryč

Reagovat
Dominator

Ale sa s tym natahuju v Bergame...

Reagovat
Dominator

A nakoniec odvolana penalta

Reagovat
Pipo123

To je neskutočné koľko gólov dáme strelami z diaľky

Reagovat
madridcan

Yeeees Lazio som potreboval gol

Reagovat
Dominator

Nie nadarmo sa o Denisovi svojho casu rozpravalo aj v suvislosti s Realom

Reagovat
smazaný uživatel

Candrevu mam na lavičce...tak aspoň Bonaventura...

Reagovat
Votas

YESSSSSSSS ICARDIIIIII

Reagovat
Dejwa

Mauritooo

Reagovat
snuff24

ICAAAAAAAARDIII..... PALACIO JE BŮH

Reagovat
Jajinek

Naprosto zaslouženě zatím!!!....nyní to neposrat!

Icardi mě zatím opravdu pozitivně překvapuje.

FORZA INTER!!!

Reagovat
snuff24

sakra

Reagovat
Pinturicchio

Radjaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Lazio a to už jsem se chtěl radovat xD

Reagovat
CubONE

Radjaaaaaa Moja fanta sa zatial raduje - Radja, Pogba s golmi

Reagovat
Il Architetto

Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

Už žádný experimenty s Pereirou a Belfodilem, to ukázal tenhle zápas.

Reagovat
Jajinek

Pereira hrál velice dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne.Zazdil naprosto většinu akcí dopředu a dozadu za něj většinu akcí hasil Juan.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Divně psaný, ale pochopit to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari

Reagovat
Mihal

zasrane cagliari...takto uhaluzili bod

Reagovat
Jajinek

Je to obrovská škoda...ale tak jak jsme měli proti Viole štěstí, tak nyní jsme měli prostě smůlu. Cagliari jsme dokázali eliminovat, ale pak tam spadla taková šmrdla a je po úsilí. Nevadí. Každý bod je dobrý, i když je škoda, že nám Juve a Neapol utekli...uvidíme, co večer AS a zítra Viola.

Každopádně Belfodil ukázal, že přes Palacia, Icardiho a Milita se na hřiště asi už nepodívá a líbil se pak výkon Pereiry.

Jedeme dál...FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

Saussolo vypadá to,že jsme je pěkně nakopli

Reagovat
Pipo123

hrôza, neskutočne chýba Radu

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem tě poslechnout :D ale nechat vyrovnat za stavu 2:0 pro lazio je umění :-D

Reagovat
madridcan

Radja a Denis vyborne skoda kariet...

Reagovat
smazaný uživatel

Rui Costa

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho. Čekal jsem spíš Ljajiče místo Florenziho. Dneska to musíme natáhnout, nečeká nás potom snadnej los.

Reagovat
Pinturicchio

Gervais , snad spasí moji Fantu alespon on, zatím je to katastrofa z mé strany, ... Gerva hattrick a celkově 3:3

Reagovat
Slejdy

dnes to musi byt za 3 body, pote na Inter, repre pauza, Neapol dojede a pote na Udine, tady se teprve ukaze na co muzem tuhle sezonu pomyslet....

Reagovat
smazaný uživatel

Už zas ta trapná repre pauza, ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

LUD RIMA ,TAHAJTE DO ARENY IDU HRAT VASI GLADIATORI ,VASI RIMSKI GLADIATORI

CURVA SUD FORZA ROMA --------------AS-----------------

Reagovat
spider_8

Reagovat
Inter Eterno Amore

ty si kráľ Ríma

Reagovat
Slejdy

FLORENZIIIIIIIII !!

Reagovat
cresposuper

Curci

Reagovat
Alberto Aquilani

Vôbec náš 1. gol v 1.poločase, začínam sa báť

Reagovat
10

Curci pořád Říman

Reagovat
smazaný uživatel

pořád mamlas

Reagovat
10

hroznej tragéd, už od předkola LM za Dorii ho nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

já snad od narození

Reagovat
Alberto Aquilani

Jeeezis, to bola akcia

Reagovat
smazaný uživatel

stream na AS, prosím??

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Slejdy

gervinhoooo oleeee

Reagovat
Alberto Aquilani

GERVAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
Pinturicchio

No, pome, predátor ještě dva.

Reagovat
M11

predator

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera ,uzivam si zapas

Reagovat
Largo

Po hooodně dlouhý době!!!

Reagovat
spider_8

Paráda Kdyby to pořád trénoval Zdena, tak bych se právě začal bát.

Reagovat
Pinturicchio

To by ses nebál, to by ti to bylo jedno, protože pod ním by AS rozhodně nebylo tam, kde je ted.

Reagovat
10

Zdenda ten tým Garciovi připravil přece

Reagovat
Pinturicchio

Na to jsem zapomněl, hotový římský spasitel.

Reagovat
M11

tohle byla slusna hlaska

Reagovat
10

jj, ještě mohl Marty napsat, že měl Zdenda smůlu v tom, že jemu ten tým připravoval Enrique

Reagovat
DelPiero137

aj Strootmana a Gervinha mu pripravil Zeman. Hlavne ze mal navyse v muzstvu hracov ako Lamela, Marquinhos a pod.

Reagovat
Pipo123

Musím uznať že futbal AS sa mi páči, hlavne im neskutočne závidím obranu

Reagovat
M11

AS na tituuuul

Reagovat
Pinturicchio

Se ti někdo naboural na účet?

Reagovat
M11

ja mam AS rad

Reagovat
Pinturicchio

Mně taky nevadí, ... souboj o titul s nima by byl fajn, s lepším koncem pro Juve, samozřejmě.

Reagovat
Largo

Až na druhou část věty, nemůžu nesouhlasit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Nutno říct, že ze všech týmů budu nejradši o titul soutěžit právě s váma, pedofilama.....ještě Neapol bych snesl

Reagovat
Pinturicchio

Pedofilama? 1. Juve, 2. AS, 3. Viola

Reagovat
Largo

Jo, Fialky jsou taky super a Toskánsko krásnej kraj. Taková italská Provence...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

....Myslel jsem vlastně spíš gerontofílii ( měla to být narážka na "Starou dámu", i když nepovedená ), ale občas rychlejc myslím, než píšu, sorry

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ti gerontáci už dávají větší smysl

Reagovat
Largo

Taky bych řek' No, třeba příště

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

2. místo ať si klidně uhrajou, Roma mi nevadí

Reagovat
DelPiero137

Okrem ineho mame dvoch super tazkych superov co nehraju Europu. Bude to tazke, AS posobi najfutbalovejsie z celej ligy.

Len ma sere, ze vzdy, vzdy ked je niekto v lige genialny nehraje Europu aby to nejako pretavil v uspech. V nasledujucej sezone uz to bude ine cafe ako je zvykom....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

BENATIAAAA fazona

Reagovat
Alberto Aquilani

Mehdi sniper

Reagovat
Dejwa

ti jedou.. těším se na další kolo

Reagovat
smazaný uživatel

To je lahoda Grande Roma

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Bologna na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

benatia uzasne,skvely nakup

Reagovat
Pinturicchio

Predátor říkám, ne Benatia

Reagovat
Slejdy

neboj jeste prida

Reagovat
Pinturicchio

Musí, tohle kolo mi tahá trn z řiti on a zítra ještě Rossi.

Reagovat
SqueeZy

Začínám mít z Rudiho armády respekt zlatej Zeman

Reagovat
Alberto Aquilani

Gervas hrá ale výborne ....

Reagovat
Melchior

spolubydlící co dlouho fandí Arsenalu říkal, že i tam hrál celkem dobře, ale pravidelně selhával proti silnějším soupeřům, tak uvidíme,... zatím je ale dobrej, tj

Reagovat
Largo

Nemám slov..... Snad jen.... FORZA ROMÁÁÁ!!!

Reagovat
10

to jsou ty dresy z tržnice

Reagovat
Dejwa

vietnamci k tomu přidali nějakej speed?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem přišel a koukám, že jsem přišel o tři fíky. Kdo by to čekal v prvním poločase po tom, co jsme zatím zažili.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem řikal nedej Bože aby AS začalo hrát i první poločasy

Reagovat
smazaný uživatel

AS jede

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto bolo trošku tesné, už sa trochu prekombinovali, zrovna Strootman, ten hrá dnes vyborne ...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to De Sanctis tlačil i očima ven

Reagovat
Alberto Aquilani

Jajaj Gervas

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

zapol som to v 30. minute, predpokladam, ze taky odvar sme prvu polhodinu nehrali, takze som o vela prisiel

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, super výkon celého tímu, ale vypichol by som najma Gervasa, Strootmana(až na to áčko Diamantimu) a Balzu- jeho najlepší poločas v rímskom drese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no Balza překvapuje...ten gól v derby mu hodně pomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Rudiho jsem moc přečtenýho z Francie neměl, ale zatím se to jeví jako výbornej tah od AS hlavně v koncepčnosti, což zní s ohledem na Zemana paradoxně...ta hra má hodně prvků z toho, na čem si Zeman zakládal, hlavně ten důraz na "verticalizzazione" je tam hodně viditelnej a Roma to prostě umí...takže možná Marty nebyl zase tak daleko od pravdy

Reagovat
10

resp. ne hra, ale ofenziva...

Reagovat
Largo

Reagovat
Slejdy

padl jeste nekomu obraz na betu ?

Reagovat
Pipo123

Bologna tento rok zostup ? Tá ich obrana je hrozná, už proti AC stratili výhru v samom závere.

Reagovat
Alberto Aquilani

please link ? moj skonal

Reagovat
Alberto Aquilani

dik :-)

Reagovat
Slejdy

dobry cakot, snad se to dohraje

Reagovat
Slejdy

ZERVEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to stylař ten Gervinho Bologna marná

Reagovat
smazaný uživatel

to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

žervino sa chytil paradne

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

GERVAAAS

Reagovat
smazaný uživatel

Ten déšť mě trochu zneklidňuje...

Reagovat
Alberto Aquilani

Načo Taddei ? čo tam nedá niekoho mladého ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahradnííííííííííík!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

Antonssonovi se zamotala hlava Bologna trapná, takovou jí pod Piolim neznám...ale předvádí to zatím od začátku ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Dani nemá zub?

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si všimnul

Reagovat
Largo

Škoda, že nezkouší mladý....Jedvaj, Caprari, Romagnoli....ti by si to zasloužili....

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to ma napadlo, trochu mi tadi, ze toci stale rovnakych hracov viem, ze mame uzky kader, ale teraz mali dostat sancu mladi

Reagovat
Largo

Přesně tak......

Reagovat
Pipo123

AS a Inter majú výhodu že nehrajú poháre, tie sily si pekne rozložia

Reagovat
Slejdy

BUUUUUUR

Reagovat
smazaný uživatel

bůůůůůra

Reagovat
Alberto Aquilani

NOT BAD

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
Alberto Aquilani

skoda Totti, mohla byt pekna bodka za zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

to by měl dávat no

Reagovat
smazaný uživatel

Na to má Curciho hodně rád

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA

Reagovat
Pinturicchio

Forza Pepito, dneska hattrickem zničí Parmu.

Reagovat
10

FIORENTINA (4-3-2-1): Neto, Roncaglia, Gonzalo, Savic, Alonso, Pizarro, Aquilani, Borja Valero, Wolski, Joaquin,Rossi. A disp: Munua, Compper, Bakic, Rebic, Cuadrado, Matias Fernandez, Vecino, Ambrosini, Matos, Tomovic, Vargas, Ilicic. Allenatore: Vincenzo Montella.

PARMA(3-5-2): Mirante, Cassani, Lucarelli, Felipe, Biabiany, Marchionni, Parolo, Gargano, Gobbi, Palladino, Cassano. A disp: Pavarini, Bajza, Mesbah, Valdes, Okaka, Sansone, Mendes, Munari, Benalouane, Aquah, Rosi. Allenatore: Roberto Donadoni.

Reagovat
GEGE

Cassano do té Parmy ideálně zapadá kolem sebe samé pracanty a rychlíky jen ji to rozdává...

Reagovat
GEGE

Ted měl Rossi na hlavě gol...

Reagovat
Tomanatura

Aqua predtim taky, bohuzel to tam proste nepada.

Reagovat
GEGE

Tak nepadá Rossi není žádný super hlavičkář a tohle vyloženě blbe trefil jeho chyba žádná smůla.

Reagovat
Tomanatura

Tak vzdycky je utocnikova chyba, kdyz neda gol

Reagovat
GEGE

jasné ale někdy je to prostě dobře trefené a je to jen smůla tohle byla vyloženě fail hlavička s mrtě dobré pozice...

Reagovat
GEGE

Palladino

Reagovat
smazaný uživatel

taky 5 roků pořádně nebyl ani vidět

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Viola su "mafiani" Montela je Vito a Aqua Michael Corleone

Reagovat
Tomanatura

A Rossi je takovy ten smejd na spinavou praci, ktereho potom osklive oddelaji.

Reagovat
DelPiero137

Na toho som zabudol, to je Santino ako roztrielaju pri mytnom

Reagovat
Pipo123

Wolski tragédia

Reagovat
GEGE

Rossi down?

Reagovat
Tomanatura

Tak toto je v pici. Snad je to jen preventivni stridani.

Reagovat
Pipo123

Bol u neho lekár Fiore, pozeral sa mu na stehno, možno len troška natiahnuté

Reagovat
Tomanatura

jj, uz to ctu.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
db18

Snad

Reagovat
Pettirosso

takový hovno jim tam padlo

Reagovat
snuff24

gargaano

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
GEGE

Nice

Reagovat
blaugrana

Omfg.

Reagovat
snuff24

naprosto zasloužené vedení

Reagovat
DelPiero137

Parma nebezpecna a nakoniec jej to tam padlo. Cassano klasicky ozivy kazdu ofenzivu ale aj tak mu nedokazem priat.

Viola posobi rovnakym utlmom ako my. Sance boli ale mam z nich pocit akoy nehrali naplno ani z daleka.

Reagovat
Pipo123

Viole sa pekne rozpadá kostra týmu, v EL si užijú pekné peklo...

Reagovat
mastakillah

rozhodne Joaq

Reagovat
Tomanatura

Ono to proste potrebuje nejakeho lidra, Valero, Rossi i Pizza jsou paradni fotbalisti, ale ''slecinky''. Neco jako Vargas, Mutu ci Toni tam chybi. Prvne jmenovany je pry dokonce fit a pripraven na zapas, tak proc by ne?

Reagovat
Pipo123

Ide na trávnik

Reagovat
Tomanatura

Konecne si zase muzu dat jeho dres

Reagovat
10

Reagovat
10

Vargas takhle hubenej nebyl ani v Catanii

Reagovat
10

jsem ho teď v tom náběhu ani nepoznal

Reagovat
DelPiero137

Alonso a Pasqual to je obrovsky rozdiel. Uz v Milane to bolo citelne.

Reagovat
DelPiero137

Zasluzene, s Vargasom sa to rozbehlo. Par podarenych akcii, publikum ozilo a Viola je razom v tempe.

Reagovat
Tomanatura

1000 rohu a stopadesat centru do vapna. Gomez uz by spalil tri tutovky a dal hattrick.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Pipo123

Vargasssssssssssssssss

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Tomanatura

fucking Sibyla

MANUUUUUUUUUU

Reagovat
10

je zpátky

Reagovat
DelPiero137

Ak by hrala Viola takto intenzivne na San Sire tak vezu tri body. Darmo tvrdil Montela ze hrali naplno.

Reagovat
OVi.77

Bože z takového...ničeho

Reagovat
blaugrana

bravo.

Reagovat
Pettirosso

dělá si Viola prdel?

Reagovat
Pettirosso

Jasná chyba brankáře

Reagovat
Milan.B

Parma

Reagovat
Tomanatura

tyvole, Montolivova hlavni stetka vyrovna

Reagovat
DelPiero137

Ten nedoraz Violy v 16ke je otrasny. Parma ani ten bod nezasluzeny. Toto a minule kolo bude Fialky stat vela fyzickych aj psychickych sil.

Reagovat
Pipo123

Fiorentina dopláca na zranenia, do toho EL, to sa nedá utiahnuť, uvidíme či Montela vypustí EL a sústredí sa na ligu, lebo oboje nemajú šancu.

Reagovat
Tomanatura

Jinak Rebic zatim slabucky, i kdyz to mel sakra tezke

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele