Serie A - preview 5. kola

24.09.2013, 08:12, aktualizováno 26.09.2013, 08:31
Previews
Vložené páté kolo italské nejvyšší soutěže zakončí atraktivní dohrávka mezi Interem a Fiorentinou. Jedná se o souboj dvou z pěti zatím neporažených celků v Serii A, které ze čtyř zápasů dosud ztratili pouze jednou a hodlají bojovat o evropské poháry...
Inter Milán - ACF Fiorentina  (čtvrtek 20:45)
Italská Serie A nám přichystala velmi atraktivní dohrávku pátého kola. Ve čtvrtek večer hostí San Siro v Miláně souboj znovuzrozeného Interu a ambiciozního toskánského soupeře. Fialky pod trenérem Vincenzem Montellou v této sezoně ještě nepadly, což by rád zařídil právě Inter...

Domácí tým se přetahuje o cenné body i postavení v tabulce právě s Violou, takže se čtvrteční klání dá označit za velmi vypjaté. Ještě v loňské sezoně by pravděpodobně byly Fialky lehkým favoritem, po příchodu Waltera Mazzarriho jde ale z Interu opět strach. A pokud si zkušený trenér udrží standard, Nerazzurri budou brzy strašit celou Evropu. Alespoň tak vidí budoucnost slavného klubu brankář Samir Handanović. Slovinský brankář patřil mezi nejlepší hráče na svém postu již za působení v dresu Udinese, z ambiciozního celku potom přestoupil právě do italské metropole.

Stejně jako celému týmu se ani Handanovićovi příliš nedařilo, vše ale nyní vypadá o mnoho lépe. Po převzetí prvního týmu bývalým úspěšným trenérem Neapole se z Interu pomalu stává opět vážný vyzyvatel turínské Staré dámy. To dokládá i poslední ligový zápas Nerazzurri s nováčkem ze Sassuola. Drtivé skóre 7:0 však nebylo jediným důvodem k oslavám - na hřiště se opět po dlouhé odmlce způsobené zraněním podíval argentinský střelec Diego Alberto Milito. "Il Principe" se dokonce dvakrát zapsal mezi úspěšné střelce a přispěl k vysokému vítězství.

Samir Hanadanović v rozhovoru pro stránky klubu přiblížil fanouškům (i protivníkům) náladu v kabině: "Chceme pokračovat ve hře, kterou nyní předvádíme. Zápas od zápasu rosteme, ale stále je to ještě začátek. Můžeme dokázat mnohem větší věci," varuje slovinský brankář konkurenty. Milánský tým vstřelil již třináct branek, zatímco Handanović za svá záda pustil jen jedinou střelu. "Naše síla je v sebevědomí. A to nám dodal nový trenér. Hrajeme s větší intenzitou a chuť vyhrávat se nám vrátila," dodal.

Ani Fialky ale není radno podceňovat. Stálý koncept podpořený kvalitně odváděnou prací Vincenza Montelly v roli trenéra se vyplácí, což odměnilo fanoušky toskánského klubu účastí v evropských pohárech. Čtvrtá Fiorentina v posledním kole vyhrála nad Atalantou Bergamo, což znamenalo druhé venkovní vítězství v sezoně. Opravdovým testem jejích schopností však bude až utkání s Interem. "Procházíme skvělým obdobím, což tři body proti Atalantě ještě umocnily," říká brankář Neto a dodává: "Chceme si udržet skvělou formu a zůstat na dohled špici tabulky. Před zápasem s Interem tak máme své sebevědomí zpátky," zdůrazňuje mladý Brazilec. Tomu nepomohou zranění spoluhráči Juan Cuadrado a útočník Mario Gómez. Kvůli kartám v Miláně nenastoupí ani Chilan David Pizarro.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Taider, Nagatomo - Alvarez - Palacio
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Rodriguez, Savić, Pasqual - Aquilani, Ambrosini, Borja Valero - Joaquin, Mati Fernandez - Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Atalanta Bergamo  (středa 20:45)
Nevýrazná Parma přivítá v souboji dvou týmů z dolní poloviny tabulky Atalantu. Parma by také ráda konečně vyhrála.

Kouč Roberto Donadoni zatím nemůže být s výsledky svých svěřenců spokojen. Parma dosud nevyhrála a to se před začátkem sezony chvástala, že získala bývalého reprezentanta Antonia Cassana. Jenže italský útočník zatím skóroval jen jedinkrát. Parma zatím nasbírala jen dva body a to je velké zklamání. Nicméně zápas s Chievem, který skončil 0:0 ukázal potenciál Parmy. "Jsem spokojený s výkonem všech svých hráčů včetně Amauriho. Je důležité, že jsme si vytvořili šance a dřív nebo později se dočkáme cíle. Je to jen otázka času," podržel své svěřence trenér Donadoni.

Výsledkově to není růžové ani s Atalantou. Ta sice dokázala doma porazit FC Turín, ale z její strany to bylo doposud vše. "Očekávám v Parmě těžký zápas, ale pokud budeme hrát se stejným odhodláním jako proti Neapoli a Fiorentině, můžeme získat dobrý výsledek," věří Stefano Colantuono.

Gialloblu se musejí obejít bez Galloppy, Paletty a suspendovaného Cassaniho. Atalanta je na tom o něco lépe, i když i jí budou scházet dva hráči, jmenovitě Giorgi a Cazzola.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Benalouane, Felipe, Lucarelli - Biabiany, Gargano, Marchionni, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Stendardo, Yepes, Lucchini - Raimondi, Migliaccio, Cigarini, Carmona, Del Grosso - Bonaventura - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
UC Sampdoria - AS Řím  (středa 20:45)
V římském táboře panuje opět skvělá nálada. Jednak byl kapitánovi Tottimu prodloužen končící kontrakt o další tři roky, jednak se fanoušci opět baví herním stylem AS pod novým trenérem a především díky němu přicházejí i výsledky. Prověřit připravenost Giallorossi se nyní chystá Sampdoria.

Janovský celek prožívá velmi špatný vstup do sezony. Vždyť Sampdoria z posledních patnácti zápasů v lize vyhrála jen jedinkrát! Trenér Delio Rossi si je jasně vědom toho, že se něco rychle musí změnit a jeho svěřenci se k němu přidávají. Univerzál Lorenzo De Silvestri říká: "Víme, že procházíme těžkým obdobím. Ale s Římem musíme bojovat, ukázat to nejlepší a pokusit se zvítězit. Je jasné, že nás nečeká snadný soupeř, protože současný Řím je mezi nejlepšími týmy Serie A. Pokud ale vydáme maximum a zhodnotíme tvrdou práci z tréninků, můžeme na sebe být po zápase hrdí," zakončuje De Silvestri.

Sampdorie už opravdu nemá co ztratit. Série špatných výsledků pokračuje, což znamená až sedmnáctou příčku. Blucerchiati ještě ani jednou v sezoně nevyhráli. Do úvodu jim los nadělil velmi složitého soupeře - turínskou Starou dámu. Na ni mají v Sampdorii sice hezké vzpomínky, ještě hlavní strůjce výher nad favoritem - Mauro Icardi - odešel formovat nový útok v Mazzarriho Interu Milán. Po první porážce si hráči vydobyli také první bod za remízu s Bolognou. Po ní však tým trenéra Delia Rossiho nepokračoval ve zlepšených výkonech a prohrál ceněné městské derby s CFC Janov rozdílem třídy. Minulé kolo přineslo Sampdorii opět jeden bod za remízu 2:2 s Cagliari. Podle matematické posloupnosti by tedy nyní měla přijít opět porážka...

Což by proti rozjetému AS Řím překvapilo asi málokoho. Vlkům se nesmírně daří, oproti loňské sezoně si určitě užívají také obránci a zlepšená hra vystřelila AS na první pozici o skóre před ambiciozní Neapol. Ta se navíc musí soustředit ještě na Ligu mistrů, což dává malou výhodu týmu z Věčného města. K prvnímu místu pomohla Vlkům především výhra nad městským rivalem. V posledním kole slavila jen jedna polovina Říma - Derby della Capitale díky brankám Federica Balzarettiho a srbského talentu Adema Ljajiće vyznělo jasně pro lodivoda Rudiho Garciu.

Ten se ale o svou radost dělí především s fanoušky, když říká: "Jsem velmi ambiciozní muž, ale o našich cílech obšírně mluvit nehodlám. Nemám žádné ultimátum od vedení, mým cílem je skončit do pátého místa a vybojovat pro AS evropské poháry. Tam AS patří, to si zaslouží tým i fanoušci. Chtěl bych našim vášnivým fanouškům poděkovat za jejich podporu a nadšení. Derby jsme vyhráli a cíl jsme splnili. V takovém zápase nejde ani o pěknou hru, ale především o hrdost a výhru. To se nám podařilo a já chci v nastoleném trendu pokračovat," říká odvážně bývalý trenér francouzského Lille.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Gastaldello, Palombo, Costa - De Silvestri, Obiang, Krstičić, Regini - Sansone, Bjarnason - Gabbiadini
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Balzaretti - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Totti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - Hellas Verona  (středa 20:45)
V dobré formě hrající FC Turín přivítá nováčka Hellas Verona. Domácí se nacházejí na vynikajícím sedmém místě. Ani hosté si nevedou nejhůře, v tabulce jim patří devátá pozice.

Turínští zažehnali křivdu s Milánem a na hřišti Boloni v posledním kole zvítězili 2:1. Trenér Ventura mohl být s výkonem svých svěřenců naprosto spokojen. "Jsem velmi rád, že tým hraje dobře, ale to co mě skutečně zajímá jsou výsledky, neboť jedině to se počítá," prohlásil trenér Ventura.

Spokojeni mohou být i ve Veroně, tedy v té části, která fandí Hellasu. Nováček soutěže po těžkém losu zaujímá deváté místo, což je velký úspěch, přihlédneme-li k tomu, s jakými soupeři Hellas hrál. Mandorliniho hoši se poměřili s AC Milán, AS Řím i Juventusem. Právě v posledním kole Hellas na obhájce titulu nestačil, nicméně potrápit ho dokázal. V Turíně dokonce vedl brankou Cacciatore, ale Stará dáma dokázala výsledek otočit.

Před necelými dvěma lety se oba celky utkaly v Serii B. Zatímco pro Turín to byla nakonec úspěšná sezona, Hellas si musel na svůj návrat mezi italskou smetánku jště počkat. Při posledním vzájemném souboji na Stadio Olimpico se radoval Hellas, který tu vyhrál jednoznačně 4:1. Ale kádry obou týmů se za tu dobu přeci jenom proměnily.

Trenér Ventura se musí obejít bez Larronda, Rodriguéze, Gazziho, Barreta a Gilleta. Pro poslední tři zmiňované platí karetní tresty. Ztráty počítá také Hellas, jenž nemůže počítat s Ragatzuem, Maiettou, Tonim, Martinhem a Albertazzim.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Bovo, Moretti - Darmian, Brighi, Vives, El Kaddouri, D'Ambrosio - Cerci, Immobile
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Moras, Bianchetti, Agostini - Romulo, Donati, Hallfredsson - Jorginho - Cacia, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - US Sassuolo  (středa 20:45)
Suverenní Neapol se opět představí před vlastními fanoušky a proti Sassuolu se nečeká nic jiného, než tříbodový zisk. O tom, že jsou Azzurri ve velké pohodě netřeba dlouho hovořit. Sassuolo nemá na San Paolo co ztratit, nechce si však uříznou ostudu, jako tomu bylo proti Interu.

Začněmě u Neapole, která je po čtyřech zápasech ve velké pohodě. Napolitání stále neví, jaké je to ochutnat hořkost porážky, dokonce neví, jaké je to ztratit body. Neapol v minulém kole potvrdila skvělou formu výhrou v Miláně. "Vyhrát v Miláně jako kouč, to musíte být štastný člověk. Nebyl to náš nejlepší výkon v sezoně, ale vyhrát pět zápasů zasebou je impozantní. Pořád tu ale existují věci, které je potřeba zdokonalit, abychom i nadále vyhrávali. Každopádně jsme na dobré cestě," liboval si trenér Rafael Benítez.

Neapol teď čeká na první pohled snadná kořist, ovšem Sassuolo se bude chtít na San Paolo vytáhnout. Rozhodně zde nemá co ztratit.

Snažit se bude o to víc, že má svým fanouškům co odčinit. Nováček totiž doma prohrál ostudně 0:7. "Jsem velmi zarmoucen, jak kvůli našim fanouškům, tak kvůli klubu. Tento výkon nebyl hodný Serie A. S Interem můžete prohrát, ale ne tímto způsobem," prohlásil zklamaný trenér Di Francesco. Lodivod Sassuola očekává rapidní zlepšení, proti rozjeté Neapoli to ale bude těžké.

Neapol před zápasem se Sassuolem hlásí jednu velkou ztrátu. Je jím reprezentant Christian Maggio, který si poranil meniskus. Zbytek kádru je v pořádku. Sassuolo je na tom o něco hůře, hrát nebudou Valeri, Marrone, Terranova a Gomes.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Mesto, Cannavaro, Britos, Armero - Inler, Džemaili - Callejon, Hamšík, Mertens - Higuaín
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pomini - Gazzola, Antei, Acerbi, Ziegler - Kurtič, Magnanelli, Missiroli - Schelotto, Zaza, Alexe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Cagliari Calcio  (středa 20:45)
Úvodní zápas proti AS Řím se sice Livornu nepovedl, poté ale mladý tým sebral síly a začal sbírat i body. Dvě výhry a jedna remízy mu zatím zajistily šestou pozici. Nyní ale čeká Davide Nicolu a spol. těžká zkouška - ambiciozní Cagliari.

Sardinskému týmu se zatím nedaří naplňovat předsezónní očekávání, což dokládá minulá remíza se Sampdorií Janov. Po čtyřech kolech tak tým trenéra Diega Lopeze zaznamenal jen jednu výhru. Trenér Lopez je velice nespokojený s tím, že jeho svěřencům chybí disciplína a organizovaná hra. Cagliari ještě v nastaveném čase druhé půle o gól vedlo, ale infarktový závěr zvládli lépe hosté a ze stadionu Nereo Rocco si odvezli bod za konečnou remízu.

Trenér Cagliari Diego Lopez se vrací k minulému zápasu slovy: "Byli jsme velice naivní. Nemůžete dostávat góly v posledních vteřinách zápasu. Ale tohle je fotbal a my to tak musíme akceptovat. Pro mé hráče i mne osobně bude zápas se Sampdorií lekcí. Hráči by se měli učit ze svých chyb, protože to je způsob jak dospět. Teď se musíme dívat dopředu a dobře se připravit na zápas s Livornem. Vím, že můj tým může vybojovat tři body, které nám pomohou splnit náš cíl a zachránit se v Serii A."

Hlavním cílem Livorna je primárně také záchrana v první lize. Ta se Amarantu zatím docela daří, a to i přes úvodní porážku od AS Řím. Výhry nad Sassuolem a Catanií následovala remíza s Janovem. Tohoto bodu si trenér Davide Nicola zvláště cení: "Hrát v Janově nikdy není snadné, takže se z bodu raduji," ví Nicola.

"Toto utkání bylo důležitým testem pro všechny mé hráče, kteří odehráli skvělý zápas. Janovu jsme to nijak neusnadnili a sami jsme se snažili skórovat. Teď bych rád, abychom v nastoleném trendu pokračovali co nejdéle," uzavírá trenér, který se bude muset obejít bez zraněného Marca Biagiantiho.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Schiattarella, Luci, Duncan, Mbaye - Greco - Emeghara, Paulinho
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Rossettini, Astori, Murru - Ekdal, Conti, Nainggolan - Ibraimi - Pinilla, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Calcio Catania  (středa 20:45)
Lazio doma ještě nezaváhalo a všechny body bude chtít získat i proti Catanii, která naopak stále čeká na první vítězství v sezoně. Biancocelesti si navíc budou udobřovat fanoušky, neboť nezvládli prestižní římské derby.

Nezvládnuté prestižní derby vždycky bolí, ale Lazio je natolik zkušeným mužstvem, aby si s touto situací poradilo. "Musíme na tento výsledek zapomenout. Musíme otočit stránku," řekl stručně trenér Vladimir Petkovič. Jeho svěřenci zatím nedokázali venku bodovat. Římské derby se sice odehrálo na Stadio Olimpico, ale Lazio bylo bráno jako hostující tým. Doma je jinak Lazio stoprocentní a favoritem bude i proti Catanii.

Sicilané totiž stále čeká na první vítězství. V minulém kole pouze remizovali 0:0 s Parmu. Domácí premiéru si přitom odbyl Jaroslav Plašil. "Nejsme schopni prostě dát kontinuitu našim výkonům. Je to částečně i kvůli zraněním, které jsme měli. Poprvé v sezoně bych měl snad mít kompletní tým a to je dobré znamení. Je zřejmé, že tento tým může růst," nechal se slyšet trenér Maran. Catania ovšem ani v tomto zápase nebude kompletní. Scházet budou Bergessio, Izco, Peruzzi, Leto a Castro.

Elefantini nemají s Laziem vůbec špatnou bilanci. V minulosti ho dokázali několikrát potrápit a minimálně to bude cílem i v tomto klání.

Biancocelesti se musejí obejít bez Radua, Biavy, Novarettiho, Konka a k dispozici nejsou ani Biglia s Klosem.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Lulič - González, Onazi, Ledesma, Hernanes, Candreva - Klose
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Bellusci, Legrottaglie, Spolli - Álvarez, Plašil, Almiron, Guarante, Monzon - Barrientos, Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Juventus FC  (středa 20:45)
Staré dámě sice nepatří první místo, na nějž jsou Bianconeri zvyklí, přesto jsou i nadále považováni za hlavního adepta na mistrovské Scudetto. Další překážkou za obhajobou ceněného titulu je veronské Chievo, které se po výhře nad Udinese cítí být ve formě.

Turínský gigant nyní sídlí na pátém místě s deseti body, obklopuje jej také milánský Inter a Fiorentina. Tato trojice ztrácí po dvou bodech na vedoucí duo v podání AS Řím - Neapol. V minulé sezoně to byli právě Partenopei, kteří se dívali na záda turínskému týmu, nyní je situace obrácená. Inter Milán se pod organizovanou Mazzarriho rukou může zase soustředit pouze na ligovou scénu, stejně jako Garciovo AS Řím. Juventus tak musí sebrat síly a boj na více frontách zvládat lépe.

I díky mnohým kvalitním posilám obránce Leonardo Bonucci nepochybuje, že svěřenci trenéra Antonia Conteho překročí vlastní stín a svoji vitrínu brzy zaplní dalšími trofejemi. V předzápasovém rozhovoru Bonucci porovnával šance svých spoluhráčů a nejbližších rivalů, dostal se i k očekávanému klání s Chievem Verona.

"Tato sezona bude ještě náročnější. Neapol skvěle posílila, má nového trenéra a je hladová po úspěchu. Je to tým, ze kterého já osobně mám největší strach. O své místo na slunci se popere také Inter Milán, AS Řím a Fiorentina. Tohle jsou všichni potenciální mistři, určitě adepti na první místa. Tabulka pro tentokrát hovoří jasně - AS s Neapolí soutěží o první místo, až za nimi jsme my s dalšími dvěma týmy. Tento ročník pro nás bude opravdovým křtem ohněm, protože budeme muset hrát na více frontách s mnohem větším očekáváním," uvědomuje si Bonucci.

Italský reprezentační obránce také nepochybuje o kvalitách svého středečního soupeře: "Myslím, že pro Chievo je tohle největší událostí roku. Takže logicky budou chtít hrát na víc než sto procent. My musíme reagovat podobně, Juve musí být hladové a agresivní," zakončuje Bonucci.

Trenér Antonio Conte by mohl těžit ze zvýšeného sebevědomí střelce Fernanda Llorenteho, který ustál kritiku na svou osobu a vstřelil svou premiérovou branku v ligovém ročníku. Do minulého zápasu s taktéž veronským týmem - Hellasem - od úvodních minut nenaskočili Gianluigi Buffon, Claudio Marchisio (ten později střídal), ani Giorgio Chiellini. Proti Mussi volanti by však trio mělo figurovat v základu. Chievu se minulé utkání povedlo nad míru, i když brankou Maicosuela prohrávalo. Díky Pellissierovi a Rigonimu však vývoj zápasu otočilo a radovalo se ze tří bodů.

Jednalo se o první výhru Chieva v tomto ročníku, za což byl rád i trenér Giuseppe Sannino. "Pro morálku mých hráčů byla tato výhra darem z nebe. Nyní nás ale čeká další favorit - Juventus. Jsem si ale jistý, že moji hráči odvedou stejný díl práce a odevzdají maximum svých možností," nepochybuje Sannino.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sardo, Papp, Cesar, Dramè - Estigarribia, L.Rigoni, Radovanović, Improta - Thereau, Paloschi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Bonucci, Ogbonna, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Peluso - Quagliarella, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.50 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - AC Milán  (středa 20:45)
Boloňa stále čeká na svojí první výhru a ukončit čekání bude chtít doma proti oslabenému AC Milán. Rossoneri vedle "armády" zraněných budou postrádat také Maria Balotelliho.

Boloni se stále nedaří, po čtyřech kolech si svěřenci trenéra Pioliho připsali jen dva body za dvě remízy proti Sampdorii a Udinese. Naposledy Boloňa nestačila na FC Turín, se kterým doma prohrála 1:2.

Podle představ se nedaří ani Milánu. Ten pod Allegrim zažívá další špatný start do sezony. Rossoneri zatím vyhráli jen jedno utkání a jednou se štěstím remizovali. Marodka AC je sice solidně zaplněná, ovšem Milánští mají pořád dost kvality na to, aby si připsali lepší výsledky. Naposledy Allegriho svěřenci nestačili doma na Neapol, byť nepředvedli špatný výkon.

Každopádně vedoucí špička milánskému celku uniká. Neapol s Římem už mají na čele osmibodový náskok!

Domácí se budou muset obejít bez zraněných Khrina, Cherubina a suspendované dvojice Nataliho s Koném. O marodce Milána už byla řeč, scházejí Bonera, De Scigilio, Silvestre, Pazzini, El Shaarawy, Montolivo a Kaká. Na tři zápasy je distancovaný Mario Balotelli. "Mario by se měl naučit ovládat sám sebe. Je pro nás důležitým hráčem a ztratit ho na několik zápasů je problém," vyjádřil se k vyloučení spoluhráč Ignazio Abate.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Mantovani, Morleo - Pazienza, Perez, Della Rocca - Diamanti - Bianchi, Cristaldo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Zapata, Méxés, Emanuelson - Poli, De Jong, Muntari - Birsa - Matri, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Janov CFC  (úterý 20:45)
Zebrám se vstup do sezony nepodařil, což si uvědomuje i trenér Francesco Guidolin. Friuli přivítají janovské Grify po porážce od Chieva Verona. Mussi volanti připravili Guidolinovým svěřencům druhou porážku v novém ročníku. Napraví ji Zebry před domácím publikem?

Udinese dosud vyhrálo pouze jediný zápas, a trenér Guidolin dobře ví, že jeho tým musí rychle zareagovat. Na tiskové konferenci před úterním zápasem sdělil: "Z fyzického hlediska jsme dobře připraveni, ale z toho psychického nefunguje všechno podle plánu. Vím, že jsem zodpovědný za výsledky týmu, takže je na mne, abych našel řešení naší situace."

Vložené kolo Serie A připravilo Zebrám nesnadného soupeře - janovské CFC. Guidolin se vrací ke špatnému hernímu projevu z minulého zápasu proti Chievu. Udinese se sice ujalo vedení už po padesáti sekundách, ale ještě do konce první půle dvakrát inkasovalo a z tohoto šoku se již do konce zápasu nevzpamatovalo. "Naší největší chybou byl fakt, že jsme si mysleli, že jsme lepší než oni. Naše arogance nás ale vytrestala."

Proti Grifům by již měl nastoupit také velezkušený kapitán Di Natale, který v zápase proti Chievu odehrál pouze druhý poločas. Mimo hru je ale nadále domácí obránce Maurizio Domizzi. Janov má stejný počet bodů jako Udinese a na Stadio Friuli cestuje po bezgólové remíze s nováčkem z Livorna. Začínající trenér Fabio Liverani vyjádřil své znepokojení nad faktem, že jeho svěřenci nedokázali pokračovat v dobrém výkonu proti městskému rivalovi Sampdorii.

"Je pravda, že derby dalo mým hráčům mnoho motivace a sebevědomí. Ale v takové euforii jsme proti Livornu nedokázali sehrát podobně dobré utkání. Chci, aby si moji hráči uvědomili, že agresivní musíme být pořád. Pokud jen na chvíli usneme, pak můžeme prohrát s každým týmem," dodává bývalý záložník Palerma. Ten bude postrádat služby Thomase Manfrediniho, který z disciplinárních důvodů do utkání nastoupit nemůže.

Na stadionu Friuli se brankových hodů divák v utkání s Janovem příliš nedočká, poslední zde hrané utkání skončilo bez branek. Zebry ale mají Grifům co vracet - vzájemný zápas z konce minulé sezony v Janově rozhodl domácí Juraj Kucka a pomohl Janovu k záchraně.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Kelava - Heurtaux, Danilo, Naldo - Basta, Badu, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Di Natale, Muriel
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Gamberini, Portanova, De Maio - Vrsaljko, Cofie, Lodi, Bertolacci, Antonini - Calaiò, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím440010:112
2.SSC Neapol440011:312
3.Inter Milán431013:110
4.ACF Fiorentina431010:410
5.Juventus FC43108:310
6.AS Livorno42116:37
7.Turín FC42116:57
8.SS Lazio42026:76
9.Hellas Verona42025:66
10.Cagliari Calcio41216:75
11.AC Milán41127:74
12.Udinese Calcio41126:64
13.Janov CFC41125:74
14.Chievo Verona41124:84
15.Atalanta Bergamo41033:63
16.Bologna FC40224:82
 UC Sampdoria40224:82
18.Parma FC40222:62
19.Calcio Catania40131:71
20.US Sassuolo40041:150

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (539)

Přidat komentář
DelPiero137

Tak ked nikto tak :

FROZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A tak já ti to opalcuju. Když už, tak už...

Reagovat
madridcan

tolko casu a aj tak to popleties

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

Reagovat
Pipo123

Klose sa zranil, ďalšie svalové zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaa... Ale Catanii zvládnete i bez něho ne?

Reagovat
10

Catania se někdy zvednout musí

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že zrovna na Laziu? Snad jen pokud mají hráči Lazia v hlavách ještě ztrátu římského impéria z posledního ligového kola Já bych si možná tipl na plichtu, 1:1

Reagovat
Pettirosso

btw kdy že s nima hrajem?

Reagovat
Pipo123

Možno, bez Biavu, Diasa, Konka, Raduho, Novarettiho, Bigliu, Kloseho, otáznik je nad štartom Cianiho, hm máme čo robiť, obrana bude katastrofálne zložená ak to nestihne Ciani, Lulič na kraji a na stopéra možno Gonzalez

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak? Tak to je slušná jednotky chybějících

Reagovat
Pinturicchio

Po Hellasu nás čeká další tým z Verony a ani tentokrát to nebude nic lehkého, mnohými z nás nenáviděné Chievo jsme v posledních 10 zápasech porazili 3(!!), Chievo navíc v posledním zápase doma přehrálo nebezpečné Udinese.... Věřím, že se nám podaří navázat na poslední dva zápasy s Veronou (oba jsme vyhráli), ...nicméně nečekám žádnou kanonádu a spokojím se s jakýmkoliv vítězstvím.

Conte by měl zítra znovu trochu zamíchat se sestavou ( ) a před víkendovým turínským derby nechá nejspíš odpočívat Barzagliho, Vidala, Asamoaha, místo kterých by měli nastoupit Ogbonna, Pogba a Peluso.

Tip 0:2 (Carlito, Claudio)

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Pettirosso

Peluso na LWB

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Paolo.

Reagovat
Mr.Jindros

Naposledy hrál dobře. Jeho centry byli nejlepší, jaké jsem od kohokoli z Juve viděl za dost dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten střílený, z kterého dal Quagliarella v Kodani gól. O tom si může nechat takový DC zdát.

Reagovat
Pettirosso

"umí" to stejně jako DC s Lichtym. Ty kraje v calciu jsou v centrování všeobecně hrozný

Reagovat
Alberto Aquilani

Domenico Criscito ?

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie.

Reagovat
Pettirosso

pro oba: Mně se tam nelíbí stejně jako splašený Paolo, ale je pravda, že alespoň je lepší směrem dozadu. Mohl by tam dát Padoina

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rád jak Pelusa, tak Padoina, takže mi to je celkem fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jsem mířil na to, že jsou na tom kvalitou stejně.

Reagovat
10

Což je smutný...ale je pravda, že pokud nemá Stephan zrovna den, z křídelních prostorů toho moc nebezpečnýho nevzniká, nikdo z našich beků necentruje, kromě Stephana hrajou všichni hodně alibisticky, třeba takovej Isla už by konečně mohl začít předvádět nějaký výkony, proti Veroně dopředu nepředvedl nic, Kwadwo mi až na záblesky přijde taky málo aktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Cpeme to poslední dobou všechno zbytečně přes střed.

Reagovat
Mr.Jindros

Smutný možná, ale zároveň Peluso centroval nebál bych se říct úplně brilantně. Hlavně těch několik lahůdkových centrů po zemi - radost pohledět.

Možná to byla jen náhoda, možná to bylo soupeřem, nevím, každopádně se mi to strašně líbilo. Otázka je, jestli to dokáže zopakovat.

Reagovat
10

já už jsem to psal během zápasu, nadšenej jako vy jsem z jeho centrování rozhodně nebyl...několikrát to blbě načasoval a poslal možná dobrej centr, ale pozdě, kdy to všichni hráči přeběhli, Kodaň mu dávala dost prostoru, měl tam hodně možností to poslat z první nebo to zatáhnout víc na bránu, jenže on se zastaví a pak centruje

Reagovat
Pettirosso

nemyslím si, že dobře centruje, hlavně, jak píšeš, neumí to za běhu, vždycky tu akci zbrzdí

Reagovat
DelPiero137

Isla minuly zapas ma velmi sral. Aspon raz si predhodil loptu a presprintoval super? Zakazdym to zasekol a poslal slabi center alebo odovzdal Pirlovi. Pritom na konci zapasu tam krasne zbehol s kridla do 16-ky a nechybalo vela aby to namieril presne alebo prihral presne.

Reagovat
DelPiero137

Takze stred Pirlo, Pogba, Claudio? Postupne by som dal sancu Padoinovi (aj ked to nie je ziadne eso), Pogba aj Pirlo maju utlm.

Hlavne nerobit kixy v obrane, Lea dat do stredu a Ogbona nech je na Chielovom mieste. Netlacil by som sa silou mocou dopredu, ak nahodou fasneme gola, bude to sakra tazke.

Velmi sa tesim na ten zapas, Carlito a Nando to vomne velmi nakopli

Reagovat
Pinturicchio

Padoina bych se nebál, když dostal loni šanci, tak nezklamal.

Reagovat
SqueeZy

S Pelusem, formou Giorgia a Ogbonnou ve středu se trochu bojím remízy s tou naší koncovkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej, co z toho ted kouká pro Řím, když se řikalo, že Garcíovy týmy začínaj pomalejc

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Genoa !!

Reagovat
Pipo123

Zajtra by mala byť šokujúca zostava, Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Pereirinha - Canndreva, Gonzalez, Hernanes, Ederson, Keita - Floccari

Reagovat
Alberto Aquilani

tak to je šok

Reagovat
shafto

Di Natalem to zacalo, snad to zajtra bude tak dobre pokracovat Di Natale

Reagovat
madridcan

Dufam, ze fakt nastupi tato zostava Neapolu. Rafa by potesil moju fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 3 body proti Sasuolu, nic jiného se nebere.

Forza Napoli

Reagovat
madridcan

Juventus, Neapol(aj ked sa mi snivalo, ze remizovali 0:0) a Lazio(tam neviem, ze ci to nezahram na istotu a dam len, ze daju gol). K tomu Real a fajn

Reagovat
FuckT

Srsly, myslis, ze nasa obrana udrzi ciste konto?

Reagovat
madridcan

Podla toho, co mam chapat pod ,,nasa" Neviem komu fandis.

Reagovat
FuckT

Neapol, ved o tom sa ti snivalo.

Reagovat
madridcan

No...mozno Sassualu som myslel Podla normalu by ste mali vyhrat tolko, co Inter. Ta tragedia v SA nema co robit.

Reagovat
smazaný uživatel

podle RN dneska útok Gervinho, Borriello, Florenzi

Reagovat
didosh

Obávám se že dnes v té naší sestavě to nebude stačit ani na Bolognu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidim takhle:

Abbi - Abate-Mexes-Zapata-Constant-Nocerino-DeJong-Poli-Birsa-Robinho-Matri

FORZA MILAN

Reagovat
FORZAMILAN

Abate se pustil do Mária, má pravdu. ....Útok Matri / Robinho - bože můj, čeho já jsem se to dožil

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už se vrátí z marodky Pazzo, že? Nedokážu si představit, jak to bude dneska v zápase s kombinací Robson/Matri vypadat..

Reagovat
FORZAMILAN

Ať už se vrátí kdokoliv, takhle to nepůjde. Taky jsem na to dnes zvědavý a uvidíme, třeba překvapí, i když tomu moc nevěřím

Reagovat
FuckT

Som zvedavy, ako vam to dnes pojde, kedze Mario je mimo. Proti nam hral jedine Balo, teda, aspon co sa tyka nebezpecenstva pre nasu branu, z najvacsej casti sa o to postaral prave on.

Reagovat
FORZAMILAN

Jo, máš pravdu, on je fakt dobrý. Problém s ním je známý, je to namachrovaný namyšlený spratek. Ach jo, nejdřív jsme musel zkousnout Ibru, ale ten hned ukázal svojí kvalitu a přínos a teď tohodle blba...........

Reagovat
FuckT

Tak Ibra daval goly a niekedy to bolo s nim aj celkom pokojne, ale Balo toho aj dost zahodi a tuto sezonu este nejake golove laviny nepredviedol.

Reagovat
FORZAMILAN

Tak do Ibry má co se týče kvality ještě hodně daleko, spíš jsem to myslel po tý charakterový stránce

Reagovat
didosh

Já jsem si Maria moc přál do týmu ale čekal jsem od něj lepší chování i tak ho mám moc rád.. Já též neměl moc velkou radost z Ibri,potom ještě Van Bommela,Emanuelsona,Cassana,Flaminiho...

Reagovat
FORZAMILAN

Van Bommel se nakonec ukázal jako hodně kvalitní defenzivní hráč, až na ty občasný zákeřný fauly. Ten blbec Cassano je naštěstí už pryč stejně jako ten nekopa Flamini

Reagovat
didosh

Já neříkám že to byl špatný fotbalista(VB) ale strašná k*nda,Cassano nic nepředvedl a ještě to byl zmrd...o Flaminim nemá cenu ani mluvit,ten si náš dres nezasloužil... Taky jsem nikdy neměl rád moc Emanuelsona...

Reagovat
FORZAMILAN

Taky to tak vidím. Sakra, kde jsou ty časy, kdy v týmu byli sympaťáci typu Cafů, Rui Costa, Maldini, Ševa apod. nebo ještě dříve Baresi, Costacurta, Albertini...................

Reagovat
didosh

No pane... tak to jsi uhodil hřebíček na hlavičku...úplně se mi rozbušilo srdce... když si vzpomínám na ten Milán když sem mu začal fandit já hlavně můj Sheva.. Miluji i naši starší historii...

Reagovat
DelPiero137

To fakt povedal?

Reagovat
madridcan

co povedal?

Reagovat
FORZAMILAN

je to v preview toho zápasu

Reagovat
madridcan

Oci mi vybije dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Že se Mario musí naučit ovládat a některé jeho postoje nejsou v pořádku. Že je důležitým hráčem a jeho absence na několik zápasů je problémem.

Reagovat
DelPiero137

Ja som to spadne pochopil, som myslel ze povedal aj to o utoku Matri-Robson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

zeby dnes apache odychoval? az sa bojim jak bude vyzerat nasa hra bez neho dost som si zvykol ze tam je utocnik co maka hore dole

Reagovat
Pipo123

Na Cataniu je kurz 6, to by sa dalo skúsiť, Lazio má veľké absencie v obrane a chýba aj Klose, hrať nebude ani Ledesma a Lulič

Reagovat
smazaný uživatel

Já zkusil pro změnu Bolognu, protože ten útok Milána + absence vlivem zranění.. Byl by hřích to nezkusit

Reagovat
didosh

já bych proti milovanému AC nevsadilo nikdy ale tady se to přímo nabízí...

Reagovat
didosh

PS:to neznamená že proti nám vsadím..

Reagovat
stuff

rad by som videl dvojicu seba-nando. to by podla mna mohlo fungovat

Reagovat
Melchior

dneska je pravděpodobný, že nastoupí právě oni dva, nebo Q+L

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.

Reagovat
olis

aby to malo Sassuolo este ulahcene tak by malo byt vypredane

Reagovat
danko10

Stephan Lichtsteiner má v Laziu smlouvu do června 2015, což podle všeho nebude platit dlouho - švýcarský obránce se s turínským klubem podle některých zdrojů už dohodl na podmínkách nového kontraktu.

pobavilo

Reagovat
andycek1

Forza JUVE!!! Musíme zničit Chievo !! Dufam ze pocas zapasu vystrida Pelusa Isla FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso dostal padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Funny ZampaShow pokračuje

Reagovat
panca

mozna brzo pujde do ac

Reagovat
FORZAMILAN

ještě se hodí...............borec na konec

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

nečekaný

Reagovat
Votas

Novinář tuttosportu: jaký je nejhorší a nejabsurdnější nápad, který jste kdy měl?

Ernesto Paolillo: Inter and AC Milan should bury the hatchet and join as one club. In that way, the Milano-team would become a huge power in the world of football and be able to get the next Neymar.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Zije este ten novinar?

Reagovat
didosh

Blázen... Určitě je už u Chocholouška!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

proč zase musí jít všechny zápasy v jeden čas..?

Reagovat
madridcan

Aby ludia videli Real

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER

FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER

FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER FORZA INTER

Zašoustáme FIORENTINU do země

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

si to popletl, má tam být Zadupeme fialky do země...

Reagovat
didosh

Ani Inter ani Viola...

Reagovat
smazaný uživatel

sklapni didlosh

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

jak tak čtu,tak nás spojuje jen láska ke CALCIU bo nosím barvy z druhé strany Milána...

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode fanúšikov rešpektujem vadi mi ac ako klub

Reagovat
Robbie

tak kolik Neapol našuká Šašuolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevite nekdo kde bych mohl stahovat game of thrones???

Reagovat
FORZAMILAN

Asi na ,,uloz.to,,................

Reagovat
smazaný uživatel

na ulozto prave nejsou- to bych se neptal

Reagovat
FORZAMILAN

Já tyhle blbosti nesleduju, tak sorry. Dřív jsem právě odsud kámošovi bez netu ty píčoviny stahoval

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
olis

uz nech je nova seria

Reagovat
GEGE

Dneska se to už musí urvat.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ako vidite zapas Sampdoria - AS Roma ja to vidim na vitazstvo AS znova rozhodnu v druhej polovici

Reagovat
Slejdy

cekam vyhru o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

remíza

Reagovat
M11

Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Isla, Pogba, Pirlo, Marchisio, Peluso, Quagliarella, Llorente.

Reagovat
GEGE

BOLOGNA: Curci; Garics, Antonsson, Mantovani, Morleo; Perez, Pazienza; Christodoulopoulos, Diamanti, Laxalt; Cristaldo. A disp.: Agliardi, Stojanovic, Cech, Crespo, Radakovic, Sorensen, Khrin, Della Rocca, Moscardelli, Gimenez, Acquafresca. All.: Pioli

MILAN: Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Poli, de Jong, Nocerino; Birsa, Matri, Robinho. A disp.: Amelia, Gabriel, Zaccardo, Iotti, Piccinocchi, Emanuelson, Cristante, Muntari, Niang. All.: Allegri

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

NAPOLI: 4-2-3-1: Reina; Mesto, Cannavaro, Fernandez, Armero; Inler, Dzemaili; Mertens, Hamsik, Pandev; Higuain .....

Reagovat
Slejdy

Roma (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Marquinho, Borriello, Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimavy utok, prilis mu ale neverim

Reagovat
Slejdy

ja verim Marcovi, dnes zasune

Reagovat
Alberto Aquilani

je to fešák, o tom nemám pochýb ......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odpočívající Totti je ok, nasazení Marquinha mi docela vadí

Reagovat
spider_8

Hm, tak téhle sestavě moc nevěřím. Snad se projeví euforie z derby.

Reagovat
Pettirosso

NAPOLI: Reina, Mesto, Cannavaro, Fernandez, Armero, Inler, Dzemaili, Pandev, Hamsik, Mertens, Higuain. A disp: Rafael, Colombo, Britos, Uvini, Albiol, Bariti, Behrami, Callejon, Dadosevic, Insigne, Zapata. All. Benitez.

SASSUOLO: Pegolo; Antei, Acerbi, Bianco, Longhi; Kurtic, Magnanelli, Laribi; Schelotto, Zaza, Berardi. A disp: Pomini, Rosati, Pucino, Marzorati, Rossini, Ziegler, Missiroli, Chibsah, Alexe, Farias, Floro Flores, Masucci. All. Di Francesco.

Oh, yeah, konečně Pegolo... i když ta obrana je děs, už s Terranovou a Zieglerem to hořelo, natož s Longhim a Biancem. Nu což, pojďme zabrat!!

Reagovat
Pettirosso

jo a abych nezapomněl.. Berardiii

Reagovat
10

Reagovat
olis

Forza Napoli!!!

Reagovat
FuckT

Hamsik v zaklade? Dost necakane pre mna.

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Pereirinha - Gonzalez, Ledesma - Candreva, Ederson, Lulič - Floccari

Reagovat
Pipo123

a tak nakoniec Onazi namiesto Gonzaleza

Reagovat
Slejdy

vitezna ?

Reagovat
Pipo123

Absolútne netuším, toľko absencií

Reagovat
brenk

Som strašne rád, že si Conte konečne uvedomil, aký široký káder má k dispozícii a aj ho využíva. Minulý rok na to dosť kašlal a ku koncu sezóny to bolo vidno. Verím, že k tomu už nedôjde.

Reagovat
panca

nejakej sopcast na ac? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

RIMSKE IMPERIUM ESTE NEPADLO A PREZILO 4 BITKY , ZACINA BITKA CISLO 5 ...... RIMSKY SENAT , CISARI,SPARTANIA A GLADIATORI RIMA DO BOJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA -------ROMA------- --------- AS ---------------

Reagovat
Il Architetto

Klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

S.P.Q.R.

Reagovat
M11

opoustim diskuzi budu nas sledovat opozdene na Digi.. tak pojdme na to

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Ederson gooooooooooool

Reagovat
Pettirosso

ty jména na dresech Chieva jsou příšerný, kdo to vymýšlel?

Reagovat
Pipo123

Neskutočné

Reagovat
Slejdy

tj, drzeli ste to

Reagovat
smazaný uživatel

POLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Slejdy

Marquinho trefuj to !

Reagovat
Yanek

Pochybuju, že sám Galliani čekal od Poliho takové výkony. Binho za nahrávku

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
GEGE

POOOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!Bravo Robson!!

Reagovat
rossoneri89

Andreaaaaa Po Po Po Poliiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pettirosso

já to Chievo fakt nesnáším... Pokaždé, když získá Juventus míč, všichni peláší zalézt do vápna.

Reagovat
mastakillah

Blerim Reteee

Reagovat
olis

Dzemailiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mastakillah

Zaza hm pěkně

Reagovat
FuckT

Dufam, ze to zostane len pri jednom... Ja som cely den mal dnes do zapasu vidinu, ze budeme musiet aspon 8 golov dat aby sme mohli o 1 vyhrat:D

Reagovat
mastakillah

Ta vidina je dost přehnaná, ale na druhou stranu naprosto zasloužené vyrovnání

Reagovat
FuckT

Ja viem, ale na nasu obranu by sedelo minimalne to, ze dostaneme 2 goly, mozno ako jediny od Sassuola. :)

Reagovat
mastakillah

Ale ne. Oni hrajou co potřebujou. Hlavně zezadu a rychly brejky. Zatím jim to vychází a my máme docela velkej problém s tím se dostat do zakončení. Zatím hrozíme jen střelama z dálky

Reagovat
FuckT

To je sice pekne, ale su to vyhovorky... Aj proti Interu hrali oni, a tam dostali 7-0, tak nech hraju co chu, aspon 2-0 by od nas mala byt samozrejmost. WTF, ved hrame doma proti timu ktory ma skore 1:15, a to tiez su radi, ze su pod 20 inkasovanych golov...

Reagovat
mastakillah

Bohužel to tak je no. Tyhle zápasy my neumíme

Reagovat
olis

wtf

Reagovat
FORZAMILAN

Tvl. Šášulo

Reagovat
10

Dza-Dza!

Reagovat
Pettirosso

Zazaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
10

Isla z deseti míčů poslal přesně 10 dozadu

Reagovat
FORZAMILAN

Ufff Matri kurvaaaaaaaaaaaa , druhá tutovka, dřevák jeden

Reagovat
panca

matri

Reagovat
smazaný uživatel

Mm...Matri pekne spalil

Reagovat
Yanek

Matri

Reagovat
Slejdy

tlakuje vam bet ?

Reagovat
Pipo123

jebe mu neustále

Reagovat
FORZAMILAN

Jede normálně, akorát vpravo je ta hláška server error.........nejsou tam ty ostatní zápasy

Reagovat
Slejdy

no ja dal aktualizovat kvuli tomu a ted uz se tam nedostanu Server Error

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Tomanatura

CHIEVOOOO

Reagovat
10

here we go again

Reagovat
SqueeZy

Told ya

Reagovat
SqueeZy

Pavlík nasranej

Reagovat
brenk

Reagovat
olis

preberme sa

Reagovat
Pettirosso

já na to prostě nemám. Po třetí za sebou dostaneme gol při první střele soupeře.

Reagovat
10

počtrvrtý, ne?

Reagovat
10

resp. s Interem to nebylo z první střely, ale taky jsme prohrávali...

Reagovat
Pettirosso

popravdě je to to samý, prostě začnem hrát až prohráváme

Reagovat
Pettirosso

je to možný, já to jen plácnul.

Reagovat
SqueeZy

Sice jsme depresivní a negativistický, ale já se prostě už než začala příprava nemůžu zbavit pocitu, že to nepadne tak růžově jak bychom čekali... Když je u koryta jeden, ostatní začínají mít větší a větší hlad. Tak to prostě je. A ten vykrmený pašík se s tím musí poprat

Reagovat
Pettirosso

to není o ostatních hladových, ale o tom pašíkovi, co musí něco dělat průběžně a ne jen tloustnout..

Reagovat
SqueeZy

Tak jistě, ale poukázal jsem na to, že pašík tloustne, lenivý a ostatní hladoví víc a víc. Není to jen o konkurenci, ale i o přístupu

Reagovat
FuckT

Olis, co hovoris? Nasa obrana zaznamenala intergalakticke zlepsenie, jak si povedal. Toto by sa nestalo ani u nas 10 rocnym na zakl. skolach... Normalne to je uz na grcku, co sa tam zas stalo...

Reagovat
One-Real

Calleti a Insigne jsou unaveni, nebo akorat rotace? Snad tam vletnou, Sasy musite smest.

Reagovat
mastakillah

Rotace. Ikdyž Calleti hrál všechny zápasy, všechny minuty, tak nějakej ten oddych přijde určitě vhod

Reagovat
olis

hra uplne nova stoperska dvojica, takisto aj kraje, pokial si dobre pametam tak v takomto zlozeni hraju snad prvy krat, takze asi tolko k tomu

Reagovat
FuckT

Nech uz nastupi hocijako improvizovana obrana, tak proti Sassuolu to musi byt lepsie...

Reagovat
Pettirosso

já na to seru, mě ty zápasy s Chievem vůbec nebaví, jdu radši koukat na Sassuolo

Reagovat
Counter

Pf (-.-)

Reagovat
Pettirosso

kdybys to viděl.. my se ani nesnažíme přiblížit se vápnu, ťukají si to stopeři s Pirlem a stejně to pak poserou a je z toho gol.

Reagovat
mastakillah

Théréau

Reagovat
10

34 minut bez střely na bránu, to nepamatuju...

Reagovat
Yanek

Už to není ani k smíchu...

Reagovat
FORZAMILAN

No jo, nedáš dostaneš

Reagovat
Slejdy

zamrdany bet boze, nema nekdo dobry link na AS ?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Slejdy

diky, na lemon jsem uplne zapomel

Reagovat
smazaný uživatel

Do ktoreho kola ma presne trvat ten "uvod" ligy? Neviem sa dockat.

Reagovat
Mihal

Pískaj koniec sudí...všade

Reagovat
Shevchenko

Jestli nevyhrajem ani tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Peluso centruje a čumí u toho do země to je chuj :-/

Reagovat
Pipo123

Lulič goooooool

Reagovat
10

Pogba, neuvěřitelná věc

Reagovat
Tomanatura

Ta Parma...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo dobrej stream na Bolognu s AC ? Vše co sem našel se strašně seká...prostě se na to nedá čumět. Případně díky.)

Reagovat
FORZAMILAN

podívej se výš na odkaz

Reagovat
10

co je s tou Atalantou panebože?

Reagovat
Pipo123

Bohužiaľ Floccari by mal pravidelne hrávať, príde mi že má lepšiu formu ako Klose

Reagovat
Pipo123

Padne ešte aspoň jeden gol v Neapoli ?

Reagovat
Yanek

Tohle už je ale trochu přeháňka

Reagovat
smazaný uživatel

Co nam to ten Juventus preboha predal.

Reagovat
10

všechno se naučil u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Naucil sa tam strielat ako Abate centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente chodí do všeho moc měkkce

Reagovat
Slejdy

no nic moc, Totti na plac !

Reagovat
panca

jestli neporazime extra slabou bolognu, tak uz asi nikoho

Reagovat
FuckT

Master Killer a Olis, poslite linky na zapas pls, ten moj ma dost irituje...

Reagovat
FuckT

tam sa musim registrovat, nie ?

Reagovat
olis

nie

Reagovat
FuckT

Aha, mas pravdu, to len na niektore... Thx

Reagovat
mastakillah

Samotnýmu se mi to seká, takže ti moc nepomůžu

Reagovat
FuckT

Ok, kazdopadne dik. ;)

Reagovat
Pettirosso

Channel - 141111 - sop

Reagovat
mastakillah

Tak tohle je fakt umění. Jsme fakt dobří. Hrát takhle špatně proti Sassuolu je fakt kumšt. Sámá střela za vápnem, žádná větší šance. Naopak soupeř hrozí snad z každé akce. A to tam chodí ve třech až čtyřech lidech. Bohužel to nezvládáme zachytávat. Bude to ještě dost těžký ve druhým poločase. Tohle jestli urveme tak to bude tak tak. Nákup Mertense mi přijde zatím totálně chybným, snad mě ještě přesvědčí

Reagovat
Pipo123

Já som videl pár min a Mertens hraje hrozne, ale u neho sa to aj dalo čakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Juanito Goméz

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, my dostanem gol uplně ze všeho, produktivita týmu co hrají proti nám je snad 100%.Chievo jen brání zalezlé humus.Nevěřím že ten náš tlak přežijou, ale bohužel teď čekám festival zahozených šancí a výsledek 1:1.

Reagovat
M11

toto ma jako bavit ? nejlepsi vec predvedl Pogba.. doted nechapu jak to tam vymotal

Reagovat
M11

vic alibisticky vykon jsem dlouho nevidel

Reagovat
10

to bylo neuvěřitelný, navíc ten míč ještě předtím vybojoval, pak tam vymotá takovým způsobem dva hráče...klobouček, takhle to uměl jen Zizou

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko sa nieco tvori ked mas pred sebou 9 betonarov Ale jj, chce to nejaky rychly prechod do utoku a nie vsetko riesit postupnym prechodom a tlacit kazdu druhu prihravku na Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

2-8 strely, 23%-77% srzanie lopty a 1-0 Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zamyšlení, ale ty týmy hrají chytře, ví že kdyby to otevřeli tak dostanou nakladačku.Bohužel tak to bude každý zápas.My se musím evyvarovat zbytečných chyb, co udělal Gigi, zbytečně to někdy rozehráváme v zadu na riziko

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
lnterista

Laxalt

Reagovat
DelPiero137

Co za holomajznu to opat hrame. My mame vzdy smolu ze super tresta kazdu sancu, 100% uspesnost premienania sanci. Tento krat to Gigi zvoral a to nemal za cely zapas co robit!!!

Peluso a centre je kapitola sama o sebe ale aspon sa snazi. Isla je dopredu nulovy, nepouzitelny. Problem je ze nikto z hracov nema formu, teraz by to chcelo Giacka na rozprudenie. Dufam ze Carlitos pride namiesto Fabia, dnes to je asi jediny rozdielovy hrac.

Forza Juve!!!

Reagovat
M11

QQQQQQQQQQQQQQ !!!

Reagovat
SqueeZy

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

FAAAAAAAAAAAAAAAAABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ještě že zůstal!!!!

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Aky gol... Ale hlavne ze je tam hned na zaciatku polcasu

Reagovat
10

někdo funkční sop na Juve? Rusáci to vypnuli...

Reagovat
smazaný uživatel

daj iba play. Mne to ide...

Reagovat
10

jj, už to jede

Reagovat
smazaný uživatel

Dopice uz, to co ma byt za zakoncovanie.

Reagovat
Yanek

12 mio...

Reagovat
lnterista

to bylo tezky

Reagovat
FuckT

Zaciname vyborne.

Reagovat
SqueeZy

Gigi, Gigi, Gigi.... Ještě že to byl ofsajd dopr**********

Reagovat
smazaný uživatel

To teda ofsajd v ziadnom pripade nebol

Reagovat
SqueeZy

Nebyl no

Reagovat
brenk

Gigi ma fakt deň blbec, ešteže ofsajd

Reagovat
brenk

vlastne ani nebol

Reagovat
M11

to melo platit

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze taaaaak, uuuuuuuuuf Bufoooooon co jeeeee

Reagovat
M11

nicmene Gigi si dnes dela prdel ?

Reagovat
M11

sudi zatim bida.. tohle byl jasny gol.. v prvnim halfu domaci dve ruky ve vapne.. ted uz nevi komu dat prvni kartu..

Reagovat
DelPiero137

Ty vole, ja ze bude prestavka na digi a oni ide uz live.

Co je to dnes Gigim? Obrana je myslou niekde pri dalsom scudette, na to som si zvykol ale ked sa prida aj Gigi? Nuz obrana bude musiet byt poskole a biflit sa rozostavenie a takticke pokyny az do noci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Tak to je moc toto už....

Reagovat
lnterista

Laxalt

Reagovat
10

to je ten od vás?

Reagovat
lnterista

jj hostovacka

Reagovat
Yanek

Allegri ven, tohle už je moc

Reagovat
10

v 55. minutě první Islova přihrávka dopředu...slibnej brejk v prdeli

Reagovat
SqueeZy

On je nulovej... I Kwadwo není takový jako byl před APN

Reagovat
10

bohužel, od tý doby opravdu moc povedených zápasů neměl

Reagovat
M11

zadne sebevedomi.. nechal ho v Udine.. a Kwadwo v Africe

Reagovat
Slejdy

co udelal Amauri ?

Reagovat
One-Real

Co ta Neapol, uz je to lepsi, nebo to jde na remizu?

Reagovat
FuckT

Horsie.

Reagovat
mastakillah

Bída

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze mame v utoku akviziciu za 11mega co je Muntari oproti nemu pan fudbalista bravo Galliani možno cas ist do dochodku

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

Fernandez

Reagovat
DelPiero137

Aspon to ma grady, ale uz sme mali prehravat. Nadruhu stranu v prvom polcase bola ruka vo vapne po Drogbovej prihravke.

Reagovat
Slejdy

pochopil nekdo za co sel Garcia na tribunu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako uplne iny zapas tento druhy polcas Dobry futbal...

Reagovat
Rip

A tady už se počítalo kolik dá Napoli golu jestli 5 nebo 8 anebo 10 :D budou rádi za výhru 2-1 pokud vůbec.

Reagovat
mastakillah

Dneska chybi Behramiho důraz a ty jeho souboje. Je pro nas nepostradatelnej

Reagovat
FuckT

Dneska tomu skor chyba zdravy rozum,

Reagovat
Rip

Juventus to dá jako vždycky o nějaký ušmudlaný jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Co hovori carovna gula na AC?

Reagovat
Rip

Jsou v řiti :D

Reagovat
smazaný uživatel

V piciach si chcel povedat.

Reagovat
Rip

Laxalt nástupce Cambiassa .

Reagovat
panca

bavi tohle nekoho?

Reagovat
10

Reagovat
FuckT

Stale sa vam nedari s Chievom, co je pochopitelne, pretoze Chievo, a hlavne doma, je velmi dobrym superom. Ale nam momentalne hrozi prehra s timom ktory drzi rekordne skore 1:15 za 4 kola. :)

Reagovat
10

panca je Milanista

Reagovat
FuckT

Aha, tak v tom pripade to chapem. :)

Reagovat
panca

Reagovat
Shevchenko

piča

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

konečně Isla vysvobozen.

Reagovat
M11

GOOOL !!!

Reagovat
brenk

spoiler ale je mi to jedno

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

no, v zimě bych zavolal Thohirovi, jestli toho Islu ještě chtěj a poslal bych ho s mašlí do Milána...

Reagovat
M11

nesnasim ten jeho styl HLAVNE NIC NEPOSRAT.. pritom takovy fotbalista

Reagovat
10

bohužel to neunesl psychicky, Udine a Juve je obrovskej rozdíl, v tom funknčním systému Udine ty hráči většinou vypadají o třetinu lepší, než doopravdy jsou

Reagovat
M11

ja hlavne doufal ze kdyz uvidi duveru a bude castej nastupovat ze se odvdeci.. jeste nad nim hul nelamu ale pokud se to do ledna nezlepsi nema cenu ho drzet..

Reagovat
10

já mu věřil hodně, ale bohužel tam není vidět vůbec žádnej progres...Padoin by takovou šanci využil líp

Reagovat
M11

paradoxne defenzivnejsi Padoin je daleko vice nebezpecnejsi

Reagovat
Pettirosso

Juventusu se to vítězství dneska vyloženě daruje

Reagovat
smazaný uživatel

Dikyyyyy Btw, 3-17 strely

Reagovat
Slejdy

BENATIAAAAAAAAAA

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, prial som Catanii nech sa zdvihne, ale radsej oni nez my...

Reagovat
Pettirosso

dej tam Sebu, minule mu to šlo. A stáhni Pirla, ten je fakt hroznej

Reagovat
rossoneri89

do p*ce ... vyj*b*nej ....sku*ven*j clovek sa tesi ako k*k*t na novu sezonu a ako to vyzera tak zase to bude len o dobiehani superov ...... lebo naco nam obrancov...hlavne ze kupime za 12 mega hraca ktoreho potrebujeme najmenej (tymto neutocim na Matriho ale na sprostu prestupovu politiku klubu)?? ... p*c* ho tam ....... ospraveldnuje sa za sproste nadavyk ale musel som

Reagovat
smazaný uživatel

prave mi nabehne link a benatia FANTASTICKE SOLO ,GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
M11

Claudio hruza vykon

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

kdo snese přísnější měřítko? snad jen Pogba, možná Fabio...

Reagovat
M11

pravda.. ale Claudio se snad tomu balonu dnes vyhyba.. jeste mohl odpocivat a naskocit az na derby

Reagovat
Pettirosso

na něm je vidět, že je nerozehranej, dobře, že dneska dostal minuty

Reagovat
M11

no ja si myslim ze neni OK hlavne fyzicky.. aspon z toho projevu mne to prijde

Reagovat
Pettirosso

máš pravdu, ale to dožene

Reagovat
DelPiero137

Brza a Chilelo. Fabio ma moc neukecal. Celkovo je to bieda nasich. Nikto nevezme na seba zodpovednost, nespravi nic navyse. Nevidim tam ziadnu extra bojovnost, okrem Carlita.

Reagovat
mastakillah

Mertens je ve druhým poločase o 100% lepší než v prvním

Reagovat
FuckT

My hrame proti superovi, ktory je az tak zly, ze ja ani v 70 minute neverim tomu, ze by sme mohli remizovat. :D A pri tom mozeme byt radi, ze neprehravame.

Reagovat
smazaný uživatel

Este si to pustajte vo vlastnej sestnastke!!!!

Reagovat
brenk

to je taká bieda, že ani Sopcast mi to nechce zobrazovať...

Reagovat
herbage

itale, Cristaldo hraje za Bolognu

Reagovat
smazaný uživatel

Teveeeeeeeeeez jedes

Reagovat
mastakillah

Střídej Rafo !!

Reagovat
FuckT

Uz tam davno mal byt Insigne, jeho absencia v takomto case je nepochopitelna...

Reagovat
smazaný uživatel

je pozapase a Max namiesto toho aby tam dal Saponaru tam da Muntariho

Reagovat
rossoneri89

Saponara ma drobne zranenie

Reagovat
brenk

Tevez okamžite odobraná lopta...to je obrovský rozdiel oproti Fabiovi, výpomoc v defenzíve, aktivita, hlavne za takéhoto stavu...

Reagovat
Votas

Livaja

Reagovat
maras93

Bídnější už být asi nemůžeme.. ach, 3:1 prohrávat s Bolognou. To je dost smutný.

Reagovat
10

De Marco si Llorenteho pěkně podává, sráč jeden

Reagovat
M11

ale i celkove katastrofa.. strasna bramboracka

Reagovat
DelPiero137

Je to buzna ten sudi, neodpiska mu ani jasny faul ( Nando tiez nemusel tomu pridavat v polcase)

Reagovat
10

píská úplný nesmysly, po tom "ofsajdu" už jen proti Juve, jako by kompenzoval

Reagovat
OVi.77

Tak vsadit HCP na Neapol byla blbost jak tak vidím

Reagovat
Pettirosso

penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán je současně nejhorším "Velkoklubem" na světě.

Reagovat
panca

spolu s liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Liverpool ide tuto sezonu hore. A to im este chybal Suarez.

Reagovat
Pettirosso

hore chodí už několik sezón a nakonec je to vo tom samým

Reagovat
DelPiero137

Tak toto cista pencle na Teveza. Ten sudi je tak slabi az to boli, uz ani nevie co ma piskat. Totalne chujoviny piska a jasne situacie piska. Poriadnu vinu si nesie aj on za tento zapas.

Reagovat
Slejdy

zerveeeee oleeee najs kantr

Reagovat
smazaný uživatel

Super, uz to vobec neni hanba.

Reagovat
Pettirosso

sudi už na to sere cokoliv pískat. Noha nad hlavou Teveze...nic

Reagovat
brenk

neskutočné niečo..a aj tak bude každý vyhadzovať Juve na oči len ten neuznaný gól...

Reagovat
Pettirosso

ale imo správně, ten dnes rozhodl o výsledku.

Reagovat
brenk

určite to bol veľký zásah do vývoja zápasu, o tom niet pochýb...

Reagovat
smazaný uživatel

GE GE GE GE GERVINHO ,TOTTI S UPLNYM KLUDOM

Reagovat
maras93

PROČ vždycky snížíme v posledních minutách. Jakoby nemohli hrát pořádně od začátku, nechápu

Reagovat
10

Italové už by skoro mohli ke Garciovi přestat být tak pohostinný

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč musí mít AC nějaké tréninky. Vůbec mi nepřijdou jako tým, to je jako bych sehnal pár chlápků z hospody. Fakt to už je moc... Díky téhle generaci půjde AC totálně dolů + "jakoby naschvál" se zraní všichni "lepší " FML

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

ABATEEEEEEEEEEEEEE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JEBEM BOHA!

Reagovat
Shevchenko

Jestli to vyhrajem tak se poseru

Reagovat
GEGE

ABAAAAAAAAAAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!PODME!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
rossoneri89

Ignaziooooooooooooo

Reagovat
Tomanatura

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu to, prohráváme 3:1, a najednou 3:3 otočit !

Reagovat
Pettirosso

důležitý body, ale dost rozpačitý.

Sudí už by si zapískat na profesionální úrovni neměl za ten dnešní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

rekni mi je tohle mozny? Stat se to v manazeru tak to vypinam ze je to blbost

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
panca

mel to diamanti trefit, to by bylo stylovy

Reagovat
SqueeZy

Tak tohle bylo hodně upocený... Dost už takových výkonů, proti lepším týmům už se nám nemusí takové obraty dařit... Dneska byl na ručník skoro každý, Gigi a rozhodčí tomu asi kralovali dneska... 3 body doma, jde se dál. Los je dost náročný

Reagovat
Tsigi

Aspoň je to zábavný

Reagovat
2miguel1

neapol

Reagovat
10

10:0 prej

Reagovat
FuckT

Kto to napisal? Ani raz som to tu nikde nevidel, ale mozno som si to nevsimol. Kazdopadne, ak sme schopni vykonu ktory je az takto zly, tak to je obrovske negativum pre nas tim, pretoze takeho vykonu aky sme dnes predviedli nie je schopny snad nikto, ani AC s 200 000 000 0000 00000000000 zraneniami...

Reagovat
FuckT

Nechapem, viac sa k tomu asi neda napisat. Dnes odporny vykon, keby takto hra ruska repre tak dostanu s jablkami do hlavy...

Reagovat
Pettirosso

AC, klasici

Reagovat
Pettirosso

Sassuolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

o co jste se vsadili s olisem?

Reagovat
Pettirosso

o nick (původně mě napadlo, že kdo prohraje pojede na domácí zápas oblíbenýho týmu toho druhýho, ale na to sem neměl koule )

Reagovat
10

dej si záležet, dal bych mu něco africkýho

Reagovat
Pettirosso

Tunisko, nebo ještě níž?

Reagovat
olis

Tunis je pekny, moze byt

Reagovat
Pettirosso

kamoška teď byla v Kambodži, tak se s ní hned poradím

Reagovat
smazaný uživatel

Co má Kambodža společného s Afrikou?

Reagovat
Pettirosso

ja sem vosel, spletl sem se

Reagovat
M11

SSC Odpadky Somalsko

Reagovat
olis

fakt originalne

Reagovat
M11

Reagovat
The Krupy

Hamšíkov kaderník

Reagovat
mastakillah

Prvně bych zametl před vlastním prahem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu význam tohoto příspěvku.

Reagovat
mastakillah

Rád ti ho vysvětlím. Jsem k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufal, že to právě už vysvětlíš Nechápu, co je špatného napsat něco pozitivního, což palec nahoru jistě je, k Sassuolu Já jim taky hodně přeju, a to samozřejmě kvůli hráčům, kteří tam nyní hrají. Takže jestli v tom je něco skrytého, pak OK

Reagovat
mastakillah

No mě příjde, že o Sassuolo v tomhle případě vůbec nejde Možná je to jen můj pocit, ale bylo to první co mě při přečtení tohodle příspěvku napadlo.

Reagovat
Pinturicchio

A co je na tom? Ty nemáš radost, když Juventus ztratí?

Reagovat
mastakillah

Ano to mám. To je pravda. A když už jsme u toho. Co se dělo v tom Chievu? Neuznanej jasnej gól domácích. Bylo tam těch situací víc i na druhé straně?

Reagovat
Pinturicchio

Včera jsem bohužel nemohl koukat, ale kluci ti určitě odpoví.

Reagovat
mastakillah

ok ok dík. Docela by mě to zajímalo. De Marco se očividně moc nevytáhl, ale co na to se stejně nikdo ptát nebude. Důležitý jsou body a ty máte

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, ale radši budu, když budeme vyhrávat běz těhle chyb, které vyvolávají zbytečné kontroverze, spekulace a tak.

Reagovat
mastakillah

rozhodně. Samozřejmě každej by chtěl vyhrávat po jednoznačným, dobře koukatelným výkonu. Jenže takhle to nejde věčně. Někdy je potřeba to urvat ikdyž se nedaří a všechno nešlape jak má. Nám se to povedlo proti Ac, ale včera bohužel ne

Reagovat
Pinturicchio

Nejde mi ani tak o náš výkon, jako o výkon rozhodčího. My ať klidně hrajeme holomajznu, při které nepouštíme soupeře do šancí a vepředu uhaluzíme jeden gol po osminásobné dorážce , protože ve výsledku mají ty tři body stejnou hodnotu, jako při excelentním výkonu a výhře o 4-5 gólů.

Reagovat
mastakillah

Přesně o tom to je. V celkovým souhrnu jsou důležitý body a každej bod navíc i po té holomajzně se počítá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Tak za prve by sis mohl vsimnout, ze Sassuolo drzim palce od prvniho kola, vyjadruju se k nim i kdyz proHrali s Livornem, i kdyz dostali mlatu od Interu, neustale tady pisu co by jim pomohlo, jak se tesim az se vrati Marrone s Berardim, ze jim to obrovsky pomuze, navic me je vazne nejaky posmivani souperum, co ztrati fuk, protoze to z predchozich let moc dobre znam. A za druhe, pokud sis tohohle nevsiml, mohl bys treba vedet, ze sem se vsadil a vyhral sem, takze nevidim nic spatnyho na tom pochvalit tym, ktery mi vyhral sazku.

Btw tenhle nesmyslnej rypanec bych cekal od jinych, myslel sem, ze ty tohle neresis.

Reagovat
mastakillah

Samozřejmě, že sem si té sázky všiml. To mi bylo jasné, že to je součástí ta radost. Jen mi přišlo, že za tím je i něco jiného. Nepsal jsem to ani náhodou utočně ani za účelem rýpnutí. Spíš mě zajímal ten podtext. To, že přeješ od prvního kola body Sassuolu to jsem fakt netušil. Ok beru zpět. Moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA !!! sassuolo

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem jak sme to spravili, ale nejak sa vyhralo .... kazdopadne Totti opäť áčko a Gerv gol a hral pritom dobre ....

Reagovat
Pipo123

3:1 pohodička, naša výhoda je že máme širokú lavičku, napriek absenciám sme to zvládli hodne dobre

Reagovat
madridcan

Olis zmeneny nick

Reagovat
Pettirosso

chvíli asi potrvá než mu nějakej ušiju

Reagovat
rossoneri89

obrovska vyhoda fanusika AC je ze musi mat silne srdce a nervy ..... pretoze posledne roky dostava riadne zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutčný ta síla AC v posledních minutách.To je fakt už neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to hej. No aj tak vlastne stale 2b stratili

Reagovat
FCSL

Gervais Jak se mu daří vůbec? Snad se chytne zase, mám ho hrozně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny zaver !!! a uz len stupat tabulkou !! Forza Milan

Reagovat
snuff24

BRAVO Stramaccioni získal trenérskou licenci ...to je dost po roce trénování Interu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by to chtělo remízu

Reagovat
Jajinek

Včera sakra zajímavé kolo, dlouho to vypadalo, že všichni favoriti ztratí.

Když se vyjádřím k AC, ta koncovka je žolostná, zejména Matri a Birsa...ale to, že si i v té naprosto grcové sestavě vypracují těch šancí tolik, a jakou mají zejména vůli jít za vyrovnáním až do konce, je celkem na klobouček. Ty jejich góly v závěru vzhledem k jejich vesmírnému počtu už nejsou náhoda. Fyzicky na tom jsou hodně dobře.

Bologna s trojkou Diamanti - Laxalt - Cristaldo velmi nebezpečná. Rozhodně o parník nebezpečnější než s Bianchim. Cristaldo byl výborný kauf do fanty...no a Laxalt, už na MS20 mě celkem uchvátil, jen tak dál!! Za rok by na tom mohl být tak dobře, že poměrně uvelněný post pod hroty Interu by jako náhradník možná zvládl.

Co se týče Juve, tam jsem věřil, že by mohli ztratit. Může mi někdo vysvětlit, proč neplatil druhý gól Chieva? Tam snad sudí zešílel. Škoda, mohl to být zajímavý závěr.

AS pak naopak jede jak válec a jen by mě zajímalo, jestli je to tím, že zatím nepotkali silní soupeře a nebo jsou fakt tak nabušení. Ta nainkasující obrana a že dokáží vyhrát i se změnami v sestavě ale o něčem svědčí.

Neapol je pak druhý extrém, tam mi přijde, že vypadne pár hráčů ze základu a už se to veze. Stejně jako před LM, kdy se góly dali až po příchodu hráčů z lavičky nyní remizují doma s jasně nejslabším týmem soutěže...nu což, aspoń je to naučí (i olise), že podcenění soupeře je prostě volovina...v Calciu obzvlášť.

Nicméně musím uznat, že ze všech týmu se mi za 5 kol zatím AS jeví jako nejlepší a zaslouženě vedou. Uvidíme, co ty těžší konfrontace.

No a dnes Inter. Neočekávám změny v sestavě a ukáže se, jak s únavou. Viola je sakra těžký soupeř, ale že by z ní šel naprostý strach, jak se zdálo dle mercata, to zatím ne. V aktuálním rozpoležení je to uričtě tým, který se dá na domácím hřišti porazit. Bude to chtít ale perfektní výkon, uhlídal standardky, střed hřiště a Rossiho. Rossiho by si měl pohlídat Campagnaro a střed...to je otázka. Tam bude mít Cuchu s Taiderem zajímavou šichtu. Možná bych se nebál od začátku nasadit odpočatého Kovačiče. Icardiho a Milita ale správně šetřit až na druhý poločas. Ten střed otevřít nesmíme.

Jsme rád, že se to hraje dnes a těším se!!!

FORZA INTER!!!!

Reagovat
10

asi myslel, že stříli Bentivoglio, btw. stejnej pomezní jako z Derby u nás, co pustil gól Vidala

Reagovat
Pinturicchio

Juventino

Reagovat
Jajinek

Jak je možný, že takový rozhodčí stále píská ligu? Buď je kvalitatnivně naprosto špatný a nebo opakovaně od Juventusu ovlivněný. Obě situace byly naprosto jasné. Jiné vysvětlení tak neexistuje. Děs.

Reagovat
10

ty si ten zápas viděl, nebo komentuješ jen na základě GDS/nějakýho dvouminutovýho souhrnu? tohle je totiž trošku styl MSgoo a Bennes, pokud bys zápas viděl, o nějakým ovlivnění bys i vzhledem k neodpískaným penaltám pro Juve a celkovýmu tendenčnímu řízení De Marca v druhým poločase nemohl vůbec mluvit...

Reagovat
Jajinek

já nepíšu, že byl ovlivněnej...já píšu, že je buď nekvalitní (protože ty chyby byly už dvě a obrovské) a nebo ovlivněný, že to nemá jiné vysvětlení. Daleko více se kloním k tomu, že je prostě nekvalitní. Opravdu nechápu, o co ti jde...nikde nepíšu, že byl ovlivněný. Jen říkám, že jiné možnosti nejsou.

Reagovat
Pipo123

Čo vravíš na zvyšok ?! zaujímal by ma tvoj názor na vývoj v Laziu, Catanii a Udine ? zatiaľ je to také nijaké od všetkých, prekvapuje ma hlavne tá Catania, hrôza...

Reagovat
Jajinek

I když se to nezdá, tak Catania se lehce obměnila...odchody Lodiho a Gomeze jsou zatím znát více, než se čekalo. Přitom jim ale hoří zejména obrana. Útok si šance vypracovat dokáže a ten jejich živelný domácí styl pořád funguje, jen nejsou výsledky. Podle mě se to musí změnit.

Udinese má tradiční svůj nic moc úvod, taky půjdou nahoru. Guodollin zatím hledá složení obrany, vypadl mu Domizzi a Pinzi, Lazzari nemá formu a náhradní útočníci nemají kvalitu a vše tu musí táhnout Muriel a Toto (Maicosuel hrůza, Renegie nedostává ani šanci, stejně tak Nico Lopez).

Lazio...zatím jsem neměl možnost moc zápasů vidět. Jen derby...tradičně defensivní a ovivněné sudím...a EL, kdy hráli fakt dobře..

Reagovat
Pipo123

Musíme zamakať, ale keď si zoberiem náš los a to že máme 9 bodov po 5 kolách tak to je dosť dobré, pritom neskutočná maródka, ale na druhej strane som tej maródke aj trocha rád, pretože šancu dostal Ciani a hraje výborne, to isté Cavanda, včera pekne zahral Pereirinha, na to sa môžme spoliehať že lavička má istú kvalitu. Dúfam že obrana do budúcna bude vyzerať Cavanda, Ciani, Cana, Radu, u CIaniho si mal pravdu, hraje hodne dobre, Cana občas má blikanec a stratí loptu

Reagovat
Mr.Jindros

To, že se Fiorentina ještě trochu hledá a i přesto dokáže vyhrávat mě naplňuje snad ještě větším strachem než kdyby to nějak válcovali. Dneska se uvidí, na co mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina !

Reagovat
Melchior

mate nekdo replay toho druheho, neuznaneho golu Chieva? nemuzu ho nikde najit..

Reagovat
Melchior

díky

Reagovat
Pinturicchio

Boakye gol Realu

Reagovat
Pinturicchio

Sannino

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Jajinek

Sestavy očekávané, jdeme na to...FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

Inter: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Nagatomo, Taider, Cambiasso, Guarin, Jonathan; Alvarez; Palacio

A disposizione: Castellazzi, Maniero, Andreolli, Belfodil, Icardi, Kovacic, Kuzmanovic, Wallace, Milito, Samuel, Pereira, Rolando

Allenatore: Walter Mazzarri

Fiorentina: Neto, Gonzalo, Aquilani, Fernandez, Savic, Joaquin, Borja Valero, Ambrosini, Pasqual, Tomovic, G. Rossi

A disposizione: Munua, Lupatelli, Marcos, Roncaglia, Compper, Bakic, Rebic, Vecino, Wolski, Matos, Vargas, Ilicic

Allenatore: Vincenzo Montella

Arbitro: Valeri (Roma)

Assistenti: Bianchi, Domosz

Quarto uomo: Padovan

Assistenti addizionali: Banti, Damato

Reagovat
10

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
FCSL

2:1

Reagovat
CubONE

2:3, goly da Palacio s Campagnarom

Reagovat
lnterista

verim ze to dame a konecne zapas vecer a navic doma...hodne se tesim

Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Ježiš Ricky

Reagovat
VdV

OT Bojinov do Madarska...bude vyucovat asi

Reagovat
VdV

OT Bojinov do Madarska...bude vyucovat asi

Reagovat
Pipo123

Taider

Reagovat
lnterista

kua 5 na 2 ... na tech brejkach musime jeste hodne zapracovat

Reagovat
Nuno čomes

5 na 2 to je škodaaa

Reagovat
cresposuper

Koľký brejkt sme dnes zadrbali ? (Resp. Ricky zadrbal.)

Reagovat
10

Inter to hraje jak Chievo (s větší individuální kvalitou), všichni na půlce za míčem, 8 hráčů ve vápně...je to účelný, ale u takovýho týmu bych se s tím jako fanoušek nespokojil

Reagovat
lnterista

souhlas ale s kym to tam chces hrat? To je tak nase max. a hlavne nam tento fotbal bude sedet a sedi...jen to chce vyladit ty brejky a bude to dobry

Reagovat
10

jasně, ale tohle je extrém, to je normální catenaccio

Reagovat
Jajinek

extrém to není...musíš si uvědomit, že Inter takto hrál vždy...prostě držel doma míč na diagonále a přihrával si horizontálně a vlastně nic nevymyslel...a jinak byl za míčem a chodil hlavně do brejků. S tím materiál se více hrát nedá a hrálo se takto už s daleko lepšími hráči...a na rovinu ti říkám, že se s tím jako fanoušek naprosto v pohodě spokojím, páč se mi tenhle styl velice líbí a jsem na něj zvyklej...daleko lepší než to Leonardovo nebo Stramovo nahoru-nic...

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

tohle hrál Inter možná v 60. letech, potom po CP, ale nepamatuju si, že by hráli doma až takhle defenzivně s deseti hráčema za míčem...

Reagovat
sinter

90-te roky asi napamatáš

Reagovat
10

právě že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty trička ohledně Maria by Neapol měla být nějak potrestána

Reagovat
snuff24

Johnatan out -Wallace in..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Jonathan out, to je základ ...

Reagovat
cresposuper

Juan s Ranom si dnes asi robia prdel..

Reagovat
DelPiero137

Chcel by som vidiet Inter keby inkasoval a musel nieco vymysliet. Rossi je tam priliz osamoteny, Valero sa vzdy stahoval takto do streny, daleko v predu? Amro je dnes platny v zadu.

Nezda sa mi ze Aqu fauloval v zavere ked vypichol loptu na polke Interu a isli v precisleni na branu. Joaquin sa mi paci, dobre to hraje smerom dopredu.

Reagovat
Jajinek

Největší slabinou Interu je zatím prostě Jonathán (což je jasné), ale zejména podhrotová dvojice Alvaréz - Guarín, který z těch nadějných brejků, křídelních situací atd prostě nikdy nedokáže vytěžit nebezpečnou situaci. Zejména Guarín je od začátku sezóny mimo a jeho posazení se stále více nabízí.

Obrana jakš takš jde. Kromě dvojitého zaváhání, kdy Cuchu ztratil míč a Juan jako benjamínek čuměl na situaci a nechal si trestuhodně utéct Joaquina toho vlastně Viola nic neměla.

Je škoda, že jsme nepokrčovali v tom dobrém úvodu a ztratili jsme ten střed poločasu...

...každopádně otevřený zápas, který klidně může rozhodnout jedna akce...

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

Ricky mi pije krev...on je sice super ve vapne ale jinak nic

Reagovat
snuff24

on je schopnej si udělat 5 hráčů za sebou,ale pak to nakonec stejně zdrbe

Reagovat
lnterista

chce to hrota a vic zapojit Palacia do hry

Reagovat
snuff24

Druhý poločasy máme zatím většinou mnohem lepší tak snad to bude i tentokrát

Reagovat
DelPiero137

Bal sa to Ranovi pisknut...

Reagovat
10

PEPITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
shafto

zvlastna penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ...

Reagovat
cresposuper

Sudí kvalitne

Reagovat
snuff24

Reagovat
lnterista

tak je cas neco predvest

Reagovat
DelPiero137

Akurat som chcel napisat ze Viola sa musi viac osmelit, s tymi 3 hracmi na polke Interu moze utocit aj tyzden a gol neda. Stacil rychly, vydareny prechod... Ale jasne tam sahol po nom, mozno keby ho pustil tak to Joaquin ani nestihne.

Reagovat
10

Jesus je časovaná bomba, on může hrát 2 zápasy dobře, ale pak má zatmění mysli a předvede podobnou pí°°vinu

Reagovat
lnterista

dej tam utocnika

Reagovat
10

Guarin si teď udělal asi hodně fanoušků

Reagovat
cresposuper

čo spravil?

Reagovat
10

krásně reagoval ne vypískání při střídání, počkej si na video

Reagovat
cresposuper

Omg, Fredy

Reagovat
DelPiero137

Az to bolo smiesne po tom vikone...

Reagovat
lnterista

Cuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
shafto

GOOOOOOOOOOOOOOOL !!!

Reagovat
10

bože takovej gól

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Votas

CUCHUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Nuno čomes

CUCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatane, byl jsi to ty? Dobrý gól Estebane Ještě jeden

Reagovat
snuff24

CUCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
DelPiero137

Ten Aqua ma sere, slabi priemer(a to mu prajem). Aj ten gol po jeho mega laxnej rozohravke....

Reagovat
Nuno čomes

Ještě jeden pomee

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso Pekny gol. A takto by to mohlo aj ostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shafto

Zas taka sanca po Jonathanovej pixovine..

Reagovat
10

kua!

Reagovat
10

je pravda, že Inter vypadne z formičky a už se ukazují ty starý dobrý Jonathanové, Ranocchiové a Alvarezové...

Reagovat
cresposuper

Jonathanové

Reagovat
10

klasika, nečekal jsem nic jinýho

Reagovat
cresposuper

Ako kebyže mi niekto povie, že Jonathan otočí skóre a navyše takou jebou, tak by som sa dobre zasmial .

Reagovat
10

kouzlo EF prostě funguje, mě snad nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, před tím gólem to tak bylo, ale teď.

Reagovat
lnterista

Jonathaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já tři minuty zpátky vsadil live, že Fiore dá následující branku......

Reagovat
10

jedna velká haluz

Reagovat
snuff24

JOOOOOOOOOOOOOHNYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Votas

JOJOJOJOJOJONATHAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Nuno čomes

JONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
DelPiero137

Ked ti ide karta das gol aj z hovna. Aj zakopnes sam o seba...

Viola skolacke chyby vo vlastnej 16. Hraci si nerozumeju, nevedia kto si ma koho preberat.

Reagovat
10

tomu gólu předcházelo snad sedm soubojů za sebou, který prohráli kvůli totálnímu nedůrazu

Reagovat
smazaný uživatel

A minutu predtym mali dat gol na 1-2, no Ilicic to bol sa mi zda vypali iba do brankara a Vecina by mali naucit spracovat loptu To mal z prvej strielat

Reagovat
DelPiero137

Tomu nedorazu vo vlastnej 16 nerozumiem. Pritom vsade inde idu naplno. Chvilu pred tym si nerozumel Ambro s ostatnymi na rovnakom miest a skoro si inter zobral stojacu, opustenu loptu.

Reagovat
DelPiero137

Inak Viola sa mohla viac hecnut, dost sa setrili v zapase. Po vyrovnani zapli a vytvorili si sance. Valero uz isiel z ihriska ovela vycerpanejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba goly po hrubych chybach obrany...

Reagovat
lnterista

kua mel nahravat...ale chapu ho

Reagovat
shafto

take dve sance..

Reagovat
lnterista

jooooooooooooo

dulezite 3body

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti Galliani milanski mafiani

Reagovat
shafto

zaujimalo by ma, co nebolo pisknute spravne, ked je moratti taky mafian.. mimoto, dost prisna penalta proti interu..

Reagovat
DelPiero137

To mi je zapas, potom maj rad Inter. A mne ich bolo luto minuly rok so Stramom a 2 najhorsou obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dnes neskutočne bojoval, tak bojovný výkon som vo futbale už dlho nevidel...je vidieť že aspon čo sa týka herného prejavu a bojovnosti idú správnym smerom, a aj ked po technickej stránke nie su hráči tak vyspelý ako trebars Juventus , Neapol či Fiorentina majú na to im v lige konkurovať, a Cambiasso ten je neskutočný, bojovník, prosto úžasný príklad pre mladíkov... dnes zaslúžená výhra

Reagovat
Nuno čomes

Fiorentina si dnes nezasloužila ani bod. 3 body zůstaly tam kde měli. ale hitparáda to zas takové nebyla. důležitá výhra!

Reagovat
smazaný uživatel

ja som naozaj rád, že milujem inter lebo fandiť niekomu inému v SA bol by som posratý až za ušami

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem to neviděl, ale tipuji, že Cuadrado Fiorentině hodně schází. Že dělají chyby vzadu a dostávají laciné góly, taková klasa, ale vždy se o ten bod dokáží hodně poprat, co víc, tak i získat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele