Serie A - preview 4. kola

15.09.2018, 08:45, aktualizováno 17.09.2018, 08:14
Previews
Atalantě se po zajímavém úvodu sezony přestalo dařit, čtyřikrát v řadě v soutěžních duelech nevyhrála a to by ráda změnila na půdě SPALu. V jeho táboře naopak může panovat spokojenost a v pondělí večer ho kupředu požene fakt, že se v případě výhry posune na druhé místo tabulky...
SPAL 2013 - Atalanta Bergamo  (pondělí 20:30)
Město Ferrara obstará pondělní dohrávku mezi domácí SPAL a Atalantou Bergamo. Favoritem budou hostující fotbalisté, přestože SPAL nemá vůbec špatnou formu. Bergamaschi však po domácí porážce chtějí zabrat a vzít si body zpátky.

Zatím ne moc atraktivní herní styl v podání SPAL, avšak o to účinnější. Celek z Ferrary dvakrát zvítězil nejtěsnějším rozdílem 1:0, ale kolo před reprezentační přestávkou narazil a stejným výsledkem podlehl FC Turínu. Pro tým, který se loni v lize jen tak tak zachránil je to však výborný začátek a i na porážce s Granatou našel trenér Semplici pozitiva.

Tím prvním je pevná defenzíva, i když je pravdou, že teprve těžší soupeři jí prověří a Atalanta bude jedním z nich. Turín se koneckonců prosadil jen jednou, přestože se možná očekávalo vyšší vítězství. Tou druhou je bojovný duch a dobrá taktická příprava.

Atalantu nečeká na stadionu Paola Mazzy snadná práce, v zápase je ale pořád velkým favoritem. Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho začali velmi dobře, nad Frosinone vyhráli vysoko 4:0, následně si přivezlo cenný bod ze hřiště AS Řím a až minulé kolo ukázalo některé škraloupy. Bergamaschi doma nejtěsnějším výsledkem podlehli sardinskému Cagliari. Domácí kouč Semplici nemůže pro zápas s Atalantou počítat s Bonifazzim i zkušeným střelcem Floccarim. Ani Gasperini nemá všechny svěřence pohromadě, citelná je především absence zraněného Iličiče a dalšími na marodce jsou Varnier a Palomino.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Vicari, Felipe, Lazzari - Kurtič, Schiattarella, Missiroli, Costa - Petanga, Antenucci
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Mancini, Djimsiti, Masiello - Hateboer, Pessina, Valzania, Adnan - Pašalić - Gómez, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.26 - 3.53 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Chievo Verona  (neděle 12:30)
Římané se snaží najít rytmus a nechat za sebou první rozpačité zápasy. Další šanci na body budou mít doma před vlastním publikem v rámci poledního menu. Na Stadio Olimpico zavítá Chievo Verona, kterému se zde moc nedaří.

AS Řím vstoupilo do nové sezony s mnoha obměnami, které byly poměrně často kritizovány většinou fanoušků. Především odchody hráčů jako Nainggolan, Alisson nebo Strootman jádro fanoušků špatně neslo. Příliv nových tváří taktéž neznamená vyloženě pozitivní přístup, neboť se nejedná o okamžitou kvalitu, ale spíše o množství talentu. A ten zatím trenéru Di Francescovi nestačí.

Římané první duel s odřenýma ušima zvládli, ale pak už to bylo jenom horší. Divoká remíza 3:3 s Atalantou, v níž AS tahalo většinou za kratší konec, nechala spoustu otázek ve hře a taktice Vlků. Vykřičníky se k nim přidaly především v minulém kole, kdy AS prohrálo s AC Milán po dalším vyloženě slabém výkonu. O nestálosti výkonů a náladě v kádru svědčí také fakt, že od prvního poločasu letošního ročníku už trenér Di Francesco vyzkoušel pět rozestavení!

Svůj názor na Řím objasnila také někdejší legenda Juventusu, Alessandro Del Piero. "Myslím, že AS Řím má na to být takovým italským Liverpoolem. Neustále se zlepšuje, je hodně moderní a daří se mu v Evropě. Každým rokem nabírá na kvalitě a postupně se určitě dostane mezi špičku. V létě se také hodně změnil, mluví se třeba o absenci brankáře Alissona. Nejvíce mu ale ublížil prodej Nainggolana, který byl podle mě největším tahounem týmu."

Je pravda, že brankář Robin Olsen nepodává dostatečně dobré výkony a ani na reprezentační úrovni se mu nedaří. Ani záložní řada neodvádí tak jistý výkon a není příliš kreativní. Alespoň se Římanům vyhýbají zranění. Do hry se vrací Patrik Schick, dále také Alessandro Florenzi a Kostas Manolas, který utrpěl menší zranění při plnění reprezentačních povinností.

Chievu se také letošní ročník moc nedaří. V prvním utkání Chievo těsně prohrálo s Juventusem, pak dostalo šest gólů od nadšené Fiorentiny a v minulém kole remizovalo bez branek v těžko stravitelném utkání s Empoli. Zatím dostalo už devět gólů ve třech duelech a jeho obrana je jeho největší slabinou. To dobře ví i hráči.

Zkušený obránce Nenad Tomović k tomu řekl: "Často děláme zbytečné a nevynucené chyby, které lepší soupeř vždy potrestá. Jsme velmi nervózní a pod tlakem se sesypeme. Takhle to dál nejde. Musíme zapracovat na kompaktnosti a snaze neinkasovat. Pomáhat při tom musí celý tým, ne jen obránci. Vždycky jsou veškeré výsledky odpovědností celého týmu, nikoli jednotlivců. Proti Římu si nemůžeme dovolit takhle chybovat," uvědomuje si zkušený obránce.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Karsdorp, Marcano, Fazio, Kolarov - Pellegrini, Nzonzi, Cristante - Ünder, Džeko, El Shaarawy
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Tomović, Bani, Rossettini, Barba - Depaoli, Radovanovic, Obi - Giaccherini, Birsa - Stepiński
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.20 - 14.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (neděle 15:00)
FC Janov se po druhé v sezoně představí vlastním divákům a znovu bude chtít získat všechny body. Aby ne, když na jeho půdu zavítá dosud gólově impotentní Boloňa. Dokáže výběr trenéra Filippa Inzaghiho konečně zabral?

Pro Filippa Inzaghiho je to přímo hororový začátek sezony. Někdejší útočník AC Milán zatím Boloňu vůbec nepozvedl, právě naopak. Tým nedokázal ještě vstřelit ani jeden gól a tím pádem nevyhrál. Na osmnáctém místě je na tom úplně stejně jako Frosinone. Boloňa každopádně potřebuje být produktivní a čím dříve se jí na Luigi Ferraris podaří skórovat, tím lépe. V Janově se jí daří, vyhrála tu i minulou sezonu.

Rossoblu před reprezentační přestávkou prohráli s Interem Milán 0:3, ale herně nepředvedli vyloženě špatný výkon. S Nerazzurri sehráli vyrovnanou partii, jenomže své gólovky zahodili a Inter pak nekompromisně trestal.

Porážku schytal v minulém kole i Janov, který v divokém zápase nestačil na domácí Sassuolo (3:5). Kolo před tím však Grifové vyhráli a uspěli i v zápase italského poháru proti Lecce.

Davide Ballardini bude postrádat Guntera, Romera, Lopeze a Favilliho a podobně je na tom i Filippo Inzaghi. Citelná je především absence útočníka Palacia, dalšími absentéry jsou Paz a Donsah.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Biraschi, Spolli, Zukanovič - Lazović, Romulo, Hiljemark, Criscito - Panděv - Piatek, Kouamé
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Maio, Danilo, Helander - Mbaye, Poli, Pulgar, Džemaili, Dijks - Santander, Falcinelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.32 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Vedoucí tým italské Serie A Juventus se v nedělní odpoledne střetne se Sassuolem, které velmi překvapivě okupuje druhou příčku. Ani jeden z celků zatím neprohrál, nicméně zápas bude mít jen jednoho velkého favorita a tím bude domácí Stará dáma. Letos v únoru na Allianz Stadium rozprášila Neroverdi vysoko 7:0.

Jak moc drtivá porážka bude hostům ležet v hlavě ukáže až samotný zápas. Pravdou je, že současné Sassuolo se od února viditelně proměnilo a základní jedenáctka, která onoho dne v Turíně vyběhla na trávník prakticky neexistuje. Současné Sassuolo se sice nadále opírá o Domenica Berardiho, ale v létě kádr doznal změn a přišlo hráči jako Manuel Locatelli, Kevin-Prince Boateng, Marlon atd.

Kouč Roberto De Zerbi může být s výkony svých svěřenců naprosto spokojen. Dvě výhry, jedna remíza a navíc atraktivní pojetí hry. Na úvod sezony si Neroverdi poradili s favorizovaným Interem Milán a před reprezentační přestávkou přestříleli v divokém zápase FC Janov. Sassuolo teď čeká cesta na velice neoblíbenou půdu. Hosté v Turíně zatím všechna utkání prohráli a nejhorší vzpomínky mají právě na poslední návštěvu, během které utrpěli ošklivý debakl 0:7.

Juventus začal sezonu dle očekávání a ze tří zápasů třikrát vyhrál. Neměl to ale jednoduché. V prvním kole se na hřišti Chieva pořádně nadřel a také v dalších zápasech ze sebe musel vydat maximum. Fanoušci zatím ale netrpělivě vyčkávají, kdy že se konečně prosadí hvězdná posila Cristiano Ronaldo? Portugalec si v předchozích zápasech vytvářel šance, ovšem jakoby pro něj byly branky v italské lize zakleté. Prolomí Ronaldo proti Sassuolu střeleckou smůlu nebo prodlouží půst?

Zápas se Sassuolem bude pro Juventus generálkou na očekávaný start v Lize mistrů. Právě v této soutěži si Juventus klade ty nejvyšší cíle. Stará dáma začne pouť milionářskou soutěží na půdě španělské Valencie už tuto středu.

Dobrou zprávou pro Massimilliana Allegriho je plný stav, pouze s výjimkou zraněného Spinazzoly. Jeho protějšek Roberto De Zerbi je na tom ještě lépe a do Turína přicestuje s nejsilnější možnou jedenáctkou.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Bentancur, Matuidi - Douglas Costa, Mandžukič, C.Ronaldo
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Magnani, Marlon, Rogerio - Bourabia, Locatelli, Duncan - Berardi, K-P Boateng, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.40 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Turín FC  (neděle 15:00)
Turín konečně zabral a v minulém kole si připsal první výhru. O další tři body se pokusí v neděli odpoledne, kdy se podívá do Udine. Tamní Zebry také neprožívají úplně jednoduchou sezonu a další úspěch by byl rozhodně vítán.

Bývaly doby, kdy Udinese celkem pravidelně svého soupeře z Turína poráželo. Zebrám se nějakou dobu dařilo právě proti Granatě a tato střetnutí pro něj byla zárukou bodů. V poslední době se ale tato statistika kloní spíš na stranu Turína. Udinese doma porazilo návštěvu z Turína naposledy před více než třemi lety a od té doby strádá. V tomto ročníku má Udine nového trenéra a Julio Velazquez si zatím snaží ujasnit, jak chce s týmem vlastně hrát.

Postupně to začínají chápat i hráči. Mladík Simone Pontisso k tomu řekl: "Chvíli to trvalo, než jsme pochopili, jak chce hrát a co máme dělat, ale s každým dalším tréninkem se zlepšujeme. Trenér po nás chce hlavně kreativitu a agresivitu při hře dopředu. Napadáme, bojujeme a všechno je mnohem víc intenzivní. Věřím, že se nám povede už v dalších zápasech ukazovat, kolik kvality máme. Turín bude taky hodně těžký soupeř, ale máme podporu našich fanoušků."

Udinese si připsalo jednu porážku, jednu výhru a jednu remízu. Nejčerstvější je prohra s Fiorentinou. Udinese v minulém kole nehrálo vůbec špatný fotbal a zmíněná agresivita byla hodně vidět. Ale ke konci utkání se hráči přestali soustředit a toho využila parta kolem Federica Chiesy. Jediným střelcem utkání se stal Marco Benassi a Udinese opět zbyly oči pro pláč.

Turín je na tom v podstatě podobně. Taky on už okusil všechny tři možnosti konce zápasu, nastřílel tři branky a stejný počet jich dostal. To aktuálně stačí na průběžné 10. místo, o něž se Turín dělí právě s Udinese. V minulém kole Turín konečně vyhrál, když si poradil se SPALem. Tři body mu vystřelil obránce Nicolas N‘Koulou a tým trenéra Mazzarriho může zase o něco volněji dýchat. Domácím se do hry vrací Mandragora, který si odpykal karetní trest.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Stryger Larsen, Nuytinck, Troost-Ekong, Samir - Behrami, Mandragora, Fofana - De Paul, Lasagna, Machis
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N’Koulou, Moretti - De Silvestri, Soriano, Baselli, Meité, Berenguer - Iago Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.28 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - SS Lazio  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer patří duelu domácího Empoli s Laziem. Římané zatím vůbec nezažívají povedený vstup do sezony a za nějakou stálejší formu by byli velmi rádi. Empoli se daří produkovat dobrý fotbal, který ale zatím nepřináší kýžené výsledky.

Laziu se první tři kola Serie A nepovedla tak, jak by si hráči nebo fanoušci představovali. Je pravda, že žádný jiný tým neměl tak náročný rozpis, neboť v prvním kole Lazio narazilo na Neapol a ve druhém muselo změřit síly s Juventusem. Minule už to bylo o poznání lepší a první tři body si Lazio uchovalo soubojem s Frosinone. Krátce po změně stran mu výhru vystřelil Luis Alberto.

Po reprezentační pauze se trenér Simone Inzaghi opět pouští do boje. K dispozici bude mít také to nejkvalitnější, neboť nikdo z hráčů základní sestavy není zraněn. Mimo hru jsou jen Jordan Lukaku a Luiz Felipe, přičemž se k nim přidal ještě Valon Berisha. Lazio má co napravovat, protože v Empoli se mu zase tak moc nedaří. Od roku 2002 vyhrálo v Toskánsku jen třikrát.

Někdejší záložník Lazia Stefano Fiore k utkání poznamenal: "Tohle je utkání, ve kterém Lazio potřebuje bodovat. A to za jakýchkoli podmínek. Hráči po první výhře v ročníku potřebují zopakovat dobrý výsledek a chytit nějakou stálejší dobrou formu. Myslím, že ta pauza Laziu v tomhle trochu uškodila, protože minulé kolo zvládli velmi dobře. Teď je nutné zopakovat tři body také v Empoli," míní Fiore.

K tomu bude Lazio potřebovat najít svého střelce. Zatím se mu povedlo vstřelit jen pouhé dvě branky, což zkrátka nestačí. Empoli jako nováček zatím plní roli fackovacího panáka, kterému trvá, než si zvykne na vyšší tempo. Tým trenéra Andreazzoliho nezapomněl nic z minulé sezony a dál hraje líbivý fotbal plný rychlých nahrávek na kratší vzdálenost. Jednoduchost v přechodové fázi zůstala, ale efektivita v zakončení již ne.

Hned na úvod ligy Empoli zvítězilo doma proti Cagliari, ale následující dva duely se mu zase tak nepovedly. Po porážce od Janova jelo Empoli do Verony, kde se utkalo s Chievem. V divácky nepříliš atraktivním utkání sice Empoli mělo dostatek šancí na skórování, ale ani jednou nemířilo přesně. Zatím tak vstřelilo jen tři góly.

Jedním z úspěšných střelců je bosenský záložník Rade Krunić, který před utkáním s Laziem připustil: "Lazio je kvalitativně někde úplně jinde, to je jasné. Baví mě jeho hra, dosahují dobrých výsledků v lize i Evropě, takže to pro nás nebude snadné. Ale věřím, že se správným přístupem a minimem chyb můžeme získat nějaké body. Klíčem bude především dobrá obrana a koncentrace," dodává Krunić.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Di Lorenzo, Rasmussen, Silvestre, Pasqual - Acquah, Capezzi, Krunić - Zajc - La Gumina, Caputo
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Wallace, Acerbi, Radu - Marušić, Parolo, Lucas, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.38 - 4.13 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - AC Milán  (neděle 20:30)
AC Milán zajíždí v neděli na oblíbenou sardinskou půdu k utkání s Cagliari. Rossoneri před přestávkou zdolali za velké slávy AS Řím a výkon potřebují s méně zvučným soupeřem zopakovat. Loni na stadionu Sant'Elia zvítězili dvěma brankami Francka Kessiého 2:1.

Pouze jednou v novodobé éře se stalo, že milánský velkoklub odjel ze Sardinie s prázdnou. V předloňské sezoně prohrál v Cagliari 1:2, ale jinak je jeho bilance naprosto skvostná. AC Milán vyhrál drtivou většinu vzájemných zápasů a favoritem zůstává i tentokrát.

Gattusova ekipa v prvním zápase v Neapoli neudržela slibné vedení a nakonec prohrála 2:3, o týden později si ale vše vynahradila a pozdní brankou Patricka Cutroneho udolala AS Řím. Milánské teď čeká papírově slabší soupeř, i když i přes lepší vzájemnou bilanci si nesmějí dovolit nic podcenit.

Cagliari by rádo nelichotivou bilanci alespoň částečně vylepšilo, podle kouče Marana ho ale čeká velmi obtížný soupeř. "Skvělý tým, který stojí před námi, by nás neměl zastrašit. Naopak to musíme považovat za příležitost k růstu," nechal se slyšet kouč.

"Rossoneri mají zničující potenciál v ofenzívě. Vždycky hledají vhodné okamžiky a mají skvělé individuality v soubojích jeden na jednoho, čímž vytváří přečíslení," dodal Rolando Maran.

Sardiňané se po úvodní porážce v Empoli nečekaně zvedli a následně remizovali se Sassuolem 2:2 a zvítězili na půdě silné Atalanty Bergamo 1:0.

Rolando Maran nebude moci využít služeb Ceppitelliho i Rafaela a podobně je na tom i Gennaro Gattuso. Conti stále není fit, stejně jako Montolivo. Na dlouhou dobu je kvůli potížím se srdcem mimo obránce Strinić a nově se zranil i hrdina předchozího zápasu s AS Řím Patrick Cutrone.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Klavan, Romagna, Padoin - Castro, Bradarić, Barella - Ionita, Sau - Pavoletti
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bíglia, Bonaventura - Suso, Calhanoglu - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.86 - 3.52 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Parma Calcio  (sobota 15:00)
Po reprezentační pauze se opět naplno rozjíždí italská elitní liga a jako první dva týmy se proti sobě postaví Inter Milán s Parmou. Nováček soutěže je odhodlán jet na San Siro s odvahou, ale jeho výsledky v domácím prostředí Interu nejsou nijak dobré.

Po třech odehraných kolech se Interu začíná vracet dobrá nálada. Vstup do sezony se mu totiž vůbec nepovedl. Ambiciózní celek byl i díky mnoha investicím spolu s postavou trenéra Spallettiho v čele pasován do role hlavního vyzyvatele Juventusu Turín. Ani předsezónní příprava neprobíhala vůbec špatně. O to větší šok nastal v prvních dvou kolech, ve kterých Inter uhrál jen jeden bod.

Mnohem lépe se může cítit nyní. Před reprezentační pauzou totiž sehrál utkání s Bolognou a konečně si připsal tři body. Navíc poskytl svým fanouškům výbornou zábavu podpořenou třemi vstřelenými góly. Nerazzurri se tím pádem dostali na sedmou příčku a nehodlají zpomalovat. I díky tomu se nálada v týmu hodně zvedla a fanoušci se mohou těšit na další podívanou.

Interu v boji o moc věří například Pierluigi Casiraghi, který říká: "Myslím, že pokud někdo vůbec bude schopný vyzvat Juventus a prohnat ho třeba tak jako naposledy Neapol, pak to bude buď Neapol, nebo jeden z milánských týmů. Největší šance osobně dávám Interu, který má nejkvalitnější a nejširší kádr. Navíc má výborného trenéra, který umí zaujmout a dostat z hráčů maximum. Inter podle mě skončí druhý," očekává Casiraghi.

Dobrou zprávou je také návrat Maura Icardiho, který strávil utkání s Bolognou jen na tribuně. Menší zdravotní potíže trápí Lautara Martineze a zraněn odcházel z duelu reprezentace také Šime Vrsaljko, jehož budoucnost je v tuto chvíli nejistá. V případě Parmy se jakožto o zraněných mluví o dvojici Biabiany a Ciciretti.

Parma nutně potřebuje znovu zabrat. Zatím je její návrat do první ligy spíše zklamáním, a to především po stránce výsledků. Na hřišti to zase tak bledě nevypadá, o čemž se přesvědčil například Juventus Turín. Ale výsledkově Parma tápe. V prvním kole si sice ještě rozdělila body s Udinese, ale následující dvě kola se jí nepovedla a nezískala v nich ani bod. V minulém kole narazila právě na Juventus a až do 58. minuty s ním držela remízu, ale ani to nestačilo.

Krajní útočník Antonio Di Gaudio nicméně věří, že jeho tým může na San Siru uspět. "Děláme zbytečné chyby, které nás stojí hodně bodů. Nejsme zrovna v dobrém postavení, ale nehodláme nic vzdávat. Jedeme na San Siro plní odhodlání a Inter musí vědět, že budeme hodně těžkým soupeřem. Nemáme co ztratit a pro každého z nás je tohle velká výzva," dodává Di Gaudio.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, De Vrij, Škriniar, Asamoah - Gagliardini, Brozović - Politano, Nainggolan, Perišić - Keita
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo, Gobbi - L. Rigoni, Štulac, Barillà - Gervinho, Inglese, Di Gaudio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.39 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Neapol prožila v minulém kole pod novým trenérem ten nejhorší zápas a jedinou reakcí na něj je výhra. To ale pro Neapol ani přes výhodu domácího prostředí nebude snadná záležitost. Letošní Fiorentina je totiž pořádně těžkým sokem a je ve formě.

V prvních dvou kolech se z hlediska Neapole opakoval stejný scénář. Špatný úvod do zápasu, brzká ztráta kontroly a inkasování. Pak se hráči zase zvedli, přidali a otočili vývoj utkání ve svůj prospěch. Podobně to začínalo také v minulém kole, kdy se Partenopei utkali se Sampdorií Janov. S tou výjimkou, že dostali hned tři branky a nedokázali na to ani jednou reagovat. Debakl a naprosté odhalení slabin Neapole těsně před reprezentační pauzou.

Po tak velkém šoku, který hráči Neapole předvedli, by bylo snadné ztratit optimismus. Něco podobného ale nehodlá trenér Carlo Ancelotti vůbec připouštět. A podle vyhlášeného odborníka a zkušeného trenéra Arriga Sacchiho to ani nemá v povaze.

"Z mého hlediska je Carlo Ancelotti jediným trenérem, který může zacelit ránu po odchodu Maurizia Sarriho. Nikdo jiný by to podle mě nedokázal. Ancelotti je nejen profesionál, ale pokud jde o taktiku, tak je to přímo génius. Vůbec nemám strach, že by Neapol nějak trpěla nebo nedokázala napodobit minulou sezonu. Chvíli to samozřejmě potrvá, než si hráči na sebe zvyknou a přijmou jeho myšlenky, ale až k tomu dojde, Neapol se bude bít o nejvyšší místa," míní někdejší skvělý trenér.

Neapol se s Fiorentinou utkala už několikrát a z historie vyplývá, že se zase tak moc o body obávat nemusí. Proti Fialkám to Partenopei jde velmi dobře, a to zvlášť v poslední době. Fialky si ze San Paola odvezly tři body naposledy v březnu 2014 a od té doby se daří především Neapoli. Současná Fiorentina ale bude něco úplně jiného, než na co je Neapol zvyklá.

Fialky ukazují, že vstup do sezony se jim náramně povedl. Ačkoli se kdekdo bál exodu větších jmen, týmu to evidentně neuškodilo. Naopak, tým trenéra Stefana Pioliho válcuje zatím všechny své soupeře a ve dvou duelech ještě ani jednou neprohrál. Po úvodní kanonádě proti Chievu se mu povedlo porazit také Udinese, i když to se poměrně srdnatě bránilo. Opět ale rozhodl skvělý Federico Chiesa, který si připsal parádní asistenci.

Současná Fiorentina je týmem mladých hráčů, kteří se naučili spolu spolupracovat a náramně se jim daří. Obrovský potenciál pak má Pioli především v útoku, kde vedle sebe hrají potomci slavných hráčů Simeone s Chiesou a k nim přibyl ještě Marko Pjaca. Právě Giovanni Simeone, jehož otec v tuto chvíli koučuje Atlético Madrid, se do Neapole hodně těší.

"Jsem moc rád za to, jak se vyvíjí moje sezona na poli klubovém i reprezentačním. Je to skvělý pocit, když víte, že vaše tvrdá práce se setkává s odměnou a že to není zbytečné. Utkání proti Neapoli bude určitě náročné, ale také vzrušující. Hodně se tam těšíme a věříme v dobrý výsledek. Jsme sehraní, jde to čím dál lépe a musíme se měřit s nejlepšími. Jedeme si do Neapole pro tři body," dodává mladý kanonýr.

Dobrou zprávou pro trenéra Ancelottiho je zdravotní stav mladého brankáře Mereta, který by mohl usednout alespoň na lavičku. Zraněn je obránce Chiriches, stejně jako brankář Violy Lafont. Místo něj bude zřejmě hrát Dragowski.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Hamšík, Zieliński - Callejon, Milik, Insigne
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Biraghi - Benassi, Veretout, Gerson - Chiesa, Simeone, Eysseric
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.69 - 8.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Frosinone Calcio - UC Sampdoria  (sobota 20:30)
Už jen Frosinone a Boloňa čekají na první střelecký zápis, přičemž prvně jmenovaný celek se tuto skutečnost pokusí změnit v zápase se Sampdorií. Hrát se bude opět na stadionu Grande Torino v Turíně.

Frosinone se v Turíně představí podruhé. Poprvé se tak stalo v zápase s Boloňou, který skončil bezbrankovou remízou 0:0. Longovi svěřenci se ale zápas od zápasu lepší. Po úvodním debaklu od Atalanty a již zmiňované remíze jen těsně podlehli favorizovanému Laziu. Nutno ale podotknout, že Lazio bylo v zápase výrazně lepším týmem a klidně mohlo zvítězit výraznějším rozdílem.

Trenér Longo doufá, že jeho tým může proti Sampdorii uspět, za lehčího soupeře než bylo Lazio nebo Atalanta jí však nepovažuje. "Nesmíme si myslet, že nás čeká jednodušší zápas, než které už jsme odehráli. Nesmíme také zapomínat, že Sampdoria hrála v minulé sezoně Evropskou ligu a je stavěna pro tyto cíle," nechal se slyšet kouč Moreno Longo.

Sampdoria zatím ve dvou zápasech podala zcela odlišné výkony. Po těsné porážce od Udinese přepnula na vyšší obrátky a na stadionu Luigi Ferraris smetla Neapol výsledkem 3:0. Ze dvou zápasů tak má tři body a bude zajímavé sledovat, jak si výběr kouče Giampaola povede v dalším venkovním zápase, tentokráte v Turíně proti Frosinone.

Oba celky spolu dosud sehrály dvě utkání a pokaždé se radoval domácí celek. Námořníci zvítězili na Luigi Ferraris v roce 2016 2:0 a stejným výsledkem skončil i duel hraný ve Frosinone.

Frosinone dost možná bude v souboji se Sampdorií postrádat Paganiniho, Goriho, Dionisiho a Ciofaniho. Až na Goriho však všichni ostatní dělají pokroky a jejich neúčast není úplně stoprocentní. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana. Té budou chybět Regini a Saponara.
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Brighenti, Salamon, Krajnc - Zampano, Chibsah, Maiello, Crisetig, Molinaro - Ciano, Perica
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Andersen, Tonelli, Murru - Linetty, Barreto, Ekdal - Ramírez - Quagliarella, Deferel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.15 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33007:39
2.US Sassuolo32108:57
3.ACF Fiorentina22007:16
4.SPAL 201332012:16
5.SSC Neapol32015:66
6.Atalanta Bergamo31117:44
7.Inter Milán31115:34
8.Empoli FC31113:24
9.AS Řím31115:54
10.Udinese Calcio31113:34
 Turín FC31113:34
12.Cagliari Calcio31113:44
13.UC Sampdoria21013:13
14.AC Milán21014:43
15.Janov CFC21015:63
16.SS Lazio31022:43
17.Parma Calcio30123:51
18.Bologna FC30120:41
19.Frosinone Calcio30120:51
20.Chievo Verona30123:9-2
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (293)

Přidat komentář
cizinec

Forza Inter

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic (C) - Dalbert, De Vrij, Skriniar, Danilo - Brozo, Gaglia - Candreva, Ninja, Peri - Keita Balde.

No som zvedavy, konecne je uz za nami repre prestavka, teraz nas caka 7 zapasov za 21 dni. FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, partyboy- helikoptéra :)

Viola dneska dvojka, 2:3

Reagovat
Dejwa

Dnes musíme, ikdyz to určitě nebude lehký.. Dalbert asi poslední šance.. FORZA INTER!!

Btw. máte někdo odkaz na stránku s celyma zapasama ze záznamu? Viděl jsem to tu někdy a živě dnes nestíhám

Reagovat
ED91
Reagovat
Dejwa

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
cizinec

Link na Inter by nebyl? Dekuji

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cizinec

Dekuji Ti

Reagovat
Panděvova ofina

Zase spoléháme na Brozoviče, který tvůrcem prostě není. Už to mohlo být 0-1, naštěstí nás podržel Handa. Hra opět bez myšlenky.

Reagovat
cresposuper

Skor to mohlo byt tak 2-0, z tych sanci Perisica (2x), Nainggolana, Keitu a Skriniara sme mali dat gol.

Reagovat
lnterista

A Keita neni hrot

Reagovat
Nuno čomes

Nevidel jsem první poločas, ale proč nedal dolu Candrevu a Keitu nedal napravo?

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole piska fauly které nejsou. Čistou ruku nefoukne

Reagovat
GEGE

Gerv ty kokot hraj něco...

Reagovat
olis

tento komentator na digi je hadam este horsi ako minuly rok na sport1/2

Reagovat
Melchior

Konečně zase Serie A Ta repre pauza snad byla nekonečná...

Reagovat
FuckT

A najhorsie na tom je, ze clovek ani poriadne nevie, ze sa nieco dialo, pretoze to bol tak strasne nezaujimave.

Reagovat
ED91

Reagovat
Mihal

Parma absolútne nemá záujem hrať...a nám tam nič nepadne...

Reagovat
Nuno čomes

To přijde.

Reagovat
Mihal

Prišlo

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic zas kurvi co muže a ještě ten kokot kope všechny rohy 30x na první tyč. Proč tady není tleskající smajlik?

Reagovat
sinter

Brozo je uplne mimo, naspat ide ťapi ťapi stylom, dopredu bez myslienky a kopec nepresnosti

Reagovat
Nuno čomes

Zlatý Borja.

Reagovat
olis

Reagovat
Mihal

Co som komu urobil

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic uz nech ukonci karieru dopice.

Reagovat
10

od vlastního odchovance to potěší ještě víc...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi malo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale taka si sa to dalo cakat, ze zas pride nejaka takato vec.

Dlhe centre do sestnastky a nevysiel ani jeden

Reagovat
lnterista

To je proste smula

Reagovat
Nuno čomes

4. kolo a je úplně jasné, jak ta sezóna bude vypadat. Ani nevím, proč se každý léto těším.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to jsou fakt největší žebráci evropského fotbalu v zimě by mohli nakoupit dalších 50 hráčů s tetováním až na prdeli, třeba konečně začnou něco hrát

Reagovat
cink

Amen bohužel

Reagovat
10

Tam se nikdo nehne, jedinej náběh...jen čumí

Reagovat
Mihal

Vy keby hráte tak ako my dnes, tak vyhráte 2:0...to je asi ten najväčší rozdiel

Reagovat
10

ne, největší rozdíl je v tom, že v Interu hraje až moc průměráků

Reagovat
Mihal

Politano dnes nulový prínos

Reagovat
smazaný uživatel

To nakonec za Juventusem skončí na druhym fleku Fiorentina

Reagovat
GEGE

Epic blondie Brozo dneska těžce na pána

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze toto nas caka celu sezonu. v utorok ocakvam velku naloz od Spurs.

Reagovat
Yanek

Jina soutez, zapas i atmosfera. Ted prohrali s Live.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale lpool ide zatial bomby

Reagovat
Pipo123

Veď toto sme tu všetci písali v lete že Interu bude chýbať kreativita, hra bez myšlienky, bez pohybu.

Reagovat
cresposuper

Jasne , zahodime 10 tutoviek a moze za to kreativita

Reagovat
Pipo123

tutoviek

Reagovat
Alberto Aquilani

a ten (neviem koľko násobne) lepší hráč jak Džeko ako to, že nič nezakončí? :O

Reagovat
cresposuper

Asi sledoval Dzeka proti Milanu, tam hral paradne

Reagovat
Alberto Aquilani

tak ho snád sledoval aj v LM, tam to budete potrebovať :-)

Reagovat
smazaný uživatel

10 střel nebo 10 tutovek?

Reagovat
lnterista

Tam chybi Rafinha

Reagovat
Nuno čomes

Picoo vyliskejte někdo toho zkurveneho obarveného curaka!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, paralympiáda začala už hneď od začiatku. Akurát dúfam, že Inter nevezme Conteho (a že ho vezmeme čo najrýchlejšie my :P ).

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
sinter

Reagovat
Mihal

Zas dojebaná sobota...my sme proste tragický. A Icardiho v lete konečne predať prosím. Už mal ísť toto leto...

Reagovat
GEGE

Po tom všem co si prošli tohle musí být neskutečná euforie pro tifosi...Grazie Parma!

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, sranda čítať názory Interistov na Brozoviča. On je jednu dobu 60 miliónový hráč, úplný pokladík v centrocampe :*, a pak po 3 zápasoch je to už táto stará známa klasika :D

Reagovat
lnterista

Vsak on se tak prezentuje

Reagovat
Nuno čomes

Ja ho už 3 roky prodávám za 5 mega € a nikdo jo nechce.

Reagovat
sinter

Lepsie zapasy pocas jarnej casti z neho 60m€ neurobia

Reagovat
smazaný uživatel

ja si stale myslim, ze je dobry. dnes mu nevysiel zapas, ale to nevysiel ani jednemu hracovi. fakt dnes neviem o kom povedat, ze hral dobre. max tak Ninja.

tam chyba kreativa a Spalletti neviem preco sa rozhodol, ze to bude na Brozovicovi. jak u kokotov

Reagovat
Nuno čomes

Jako Sorry, ale jak te dlouhodobě čtu, ty jsi úplně mimo. Pošli jim jeste chlebíčky za ty výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je dovod. ty nepochvalis hraca ani ked hra dobre, ja som napisal, ze hrali dnes zle. lebo ked nejaky tim robi to, ze cely zapas jebe centre do 16 a mysli si, ze to je cesta aj ked vsetko Parma ubranila, tak to asi nie je dobre. takze sa ukludni

Reagovat
Nuno čomes

Ono chválit není za co totiž. Loni Mauro Milan Ivan a zbytek paralympiada. Fakt věř, ze bych rad chválil

Reagovat
smazaný uživatel

je to depresivne. a je to rok co rok

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, v čem je problém, dva oky nás zachraňoval Radja na treqovi a najednou to nefunguje? On je přece 10

Reagovat
cink

To píšeš fuet- dnes mu nevyšel zápas, příště to bude lepší. Nebude. Je to hovado co si neváží toho že hraje fotbal na takové úrovni.

Reagovat
10

tak on i dneska byl jako jeden z mála aktivních a nehrál alibisticky, jenže pak totálně vypustí věci, který normiální hráč nevypustí, několikrát za zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Spal se pohřbí vždycky sám.

Zítra se potvrdí, jestli je Inter z té čtverky o 2. místo nejhorší, nebo to trumfneme domácí remízkou se Sorrentinem my :)

Reagovat
smazaný uživatel

Paralympiáda pokračuje, AS, viete čo robiť

Reagovat
10

Doria parádní gól, tuhle sezonu vypadají zatím super

Reagovat
10

Lionel Defrel ten útok Caprari-Quagliarella-Defrel je parádní

Reagovat
danko10

Defrel je ďalšia Di Francescova genialita.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam, kde mu bude dobře. Prodal bych ho po sezoně klidně za 12, protože u nás to bude opět totéž co loni. Někteří hráči nebudou fungovat proti zavřeným obranám.

Reagovat
10

on v tom vašem současným fotbale někdo z ofenzivy funguje? kromě Džeka, protože ten jedinej má šanci se dostat k míči...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi úplně ne, ale to vychází ze zálohy. Krom toho, Patrik, Kluivert, Under, ti všichni mají kvalitu a styl hry k tomu, aby hráli nátlakový fotbal.

Kdo s tím má odjakživa problémy, je Stephan. Ale ještě letos má poslední šanci.

Greg byl loni fyzicky z formy kvůli všem zraněním a hrál křídlo.

Edin, pokud do dvou let skončí, by mohl s Patrikem alternovat na hrotu, ale co do té doby?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to rozjel ve velkém tempu, bod na zápas je super

Reagovat
Recoba Inter

Kdo se směje naposled...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že bude hrát Patrik, ale Edin je Edin, no, stejně jako Under i Kostas snad budou v rytmu.

Nzonzi bude snad všechny balony cpát dopředu do zálohy. A vůbec bych se nebál poslat v 65. Kluiverta, Zaniola a Patrika. EDF měl plnou hubu keců o tom, jak mladí musí hrát.

Reagovat
Largo

Jsem rád za dvojku Cristante - Pellegrini v záloze. Těším se na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí hrát spolu, spolu i porostou.

Reagovat
Largo

I do toho Difrancescova systému se dvěma ofenzivníma hráčema obklopující jeden defenzivní štít pasujou.

Reagovat
Lech

Nalevo brzo Lu. Pellegrini, snad Zaniolo dostane taky cuchnout, kdyz uz ho vymenili za Radju

Reagovat
Largo

Taky by mohl dát šanci Ćorićovi s Lucou Pellegrinim.

Reagovat
M11

Nadherny balon

Reagovat
Largo

Reteeeeeeeeeee

Reagovat
Largo

Bryan!!!!

Reagovat
M11

Florko krasne mice dnes

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Veľmi pekný výkon, najmä v prvej polovici. Florko hrá opäť veľmi dobre. Konečne to padlo Stephanovi a najmä Cristantemu, snád mu to pomôže. Tá záloha teraz nevyzerá ani zle, ale hráme proti tímu, ktorý má mínus dva body... Nzonzi najmä v prvých 25 minútach získal strašne veľa lôpt, to je oproti Gonalonsovi naozaj veľký rozdiel a Pellegrini až na takú jednu jeho klasiku sa mi dnes dosť páči. Na tú záloha s Pellegrinim a Cristantem sme proste teraz vsadili, takže nech hrajú, teraz navyše majú ideálne obdobie na to, aby získali sebavedomie, v lige máme slabých súperov. Ešte by to chcelo, aby dal gól aj Cengiz, ale pekne to spravil pri 2. góle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Přsně, dneska ta záloha dobrá. Nejsbaší mi přijde Pellegrini, někdy zbytečně moc drží balon. Ale celkově spokojenost.

Reagovat
Largo

Do druhýho poločasu ještě Kluivert s Karsdorpem, ať Florko na Real odpočívá, a budu maximálně spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol ale asi dostaneme, při centrech tam jsou hrozné díry, ale věřím, že ještě dva dáme.

Reagovat
Largo

Škoda, ale krásná rána.

Reagovat
10

proč sundal nejlepšího hráče na hřišti?

Reagovat
CR7RONALDO

Nechápem, prečo dáva Allegri do stredu zálohy stále len defenzívnych hráčov

Reagovat
Melchior

Emre by měl vzít roli Pjanice, kterej je zraněnej z repre, ale stejně bych tam radši viděl Bentancura

Reagovat
CR7RONALDO

Ale aj keby tam bol Pjanič, tak stále tam sú Matuidi a Khedira. V Real bol maximálne Casemiro defenzívny, myslím si že v strede zálohy by mali byť Pjanič a Matuidi s Khedirom by sa mali striedať, pred nimi by mal byť Dybala, na pravom krídle Cuadrado, Costa a Bernardeschi by sa mali striedať, na hrote by mal byť Mandžukič a na ľavom krídle Ronaldo. Myslím si, že jeden DM by mal stačiť takému tímu, akým je Juventus a to ešte doma proti slabšiemu súperovi.

Reagovat
FCSL

AS

Reagovat
10

Roma voe...

Reagovat
10

1 hráč Chieva ve vápně na 6 hráčů AS

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
GEGE

Poláci to tam jinak sypou letos

Reagovat
Largo

Neskutečný

Reagovat
olis

Stepinski, dalsi poliak s velkym potencialom

Reagovat
Largo

Roma Style...

Reagovat
Pipo123

To bránenie hráčov AS je katastrofálne

Reagovat
10

takže nakonec ještě dobrej bod pro AS

Reagovat
Eldarion

Tak kto tam pôjde Conte, Prandelli? Nečakal som, že táto paralympiáda začne takto skoro začínam sa už pomaly báť toho Cagliari večer

Reagovat
Kenneth

Conte vezme Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci písal som to ešte AC a Cagliari a môžme si kolo odfajknúť za splnené

Reagovat
Eldarion

Reagovat
10

Sami ještě k tomu všemu kapitán...co bude dál?

Reagovat
Furia Ceca

Obávám se, že se blížíme k zápasu, kdy v základní jedenáctce nebude ani jeden Ital...

Reagovat
10

njn, dneska tam je jeden, takže to je bohužel jen otázka času...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Podle mě to tuhle sezónu přijde. Ale nedá se nic dělat, na současný Juve má hodně málo Italů... Italové mají na svý poměry strašně slabou generaci.

Reagovat
10

s přehledem nejhorší v historii...snad někdo vylítne, ideálně Mandragora v Udine, protože ta záloha bude v příštích letech potřebovat vyměnit

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, málo který Ital má na Juve a je to vidět i v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Koho jinýho bys dal?

Reagovat
10

to je fakt...ale dal bych Lea, už jen pro tu prdel

Reagovat
Furia Ceca

Ještě ji mohl dostat Mandžukić nebo Dybala.

Reagovat
Furia Ceca

Teď doufám, že Ronaldo klel v portugalštině, jinak je na další zápas out.

Reagovat
madridcan

No uz daj ten gol, lebo polames ruku o travnik

Reagovat
10

Emre je hrozný hovado, ten to kosí jak kombajn

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto, Barák i Schick na lávce

Reagovat
10

Ládík taky

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam to není nic nového

Reagovat
10

u těch 3 už pomalu taky ne

Reagovat
Baronne

Celá ta naše nadějná Italská delegace sedí no, to neni dobrý

Reagovat
Pinturicchio

Boateng je hrozný otrapa.

Reagovat
Pipo123

Ronaldo

Reagovat
M11

Na toto se tesim dva tydny

Reagovat
10

ono to s tímhle složením zálohy ani nemohlo vypadat jinak...nechápu, proč tam doma se Sassuolem máme 3 DM

Reagovat
M11

Max no.. takova ofenzivni sila a my hrajem s takovou zalohou.. doma proti tymu kteremu dame minule 7

Reagovat
10

a Matuidi hraje levý křídlo, přitom nedokáže ani zpracovat míč...

Reagovat
Pipo123

Chudak Ronaldo, vobec ho nespoznávam, tolko stratených lôpt, zle vyriešených situacii...

Reagovat
smazaný uživatel

To on tak dělal vždycky...zvlášť na začátku sezóny v lize proti slabším soupeřům...v LM to rozjede.

Reagovat
10

to se asi díváme na jinej zápas...

Reagovat
Pipo123

tebe sa jeho vykon paci?

Reagovat
10

jeho výkon je zdaleka ten nejmenší problém dnešního Juve...rozhodně je mimo psát " tolko stratených lôpt, zle vyriešených situacii", když ztratil jeden míč

Reagovat
Pipo123

Jeden mic?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on opravdu hrával v Realu mnohem hůř. Co se týkalo hry, tak patřil vždycky k tomu horšímu

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi moc neodpověděl na otázku.

A ztratil toho více..

Reagovat
10

odpověděl, hlavně ta otázka ale nemá nic společnýho s tím nesmyslem, co tady napsal...

Reagovat
Pipo123

Ok tak hral dobre...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Pst teď už ztrácí jen jeden míč za zapas přece

Reagovat
CR7RONALDO

Pravdepodobne si nepozeral jeho posledné 2 sezóny. Povedal by som, že v posledných 2 sezónach hrá vo väčšine zápasov aj horšie ako dnes.

Reagovat
Pipo123

Videl v LM, v lige som mal vzdy smolu, ked som zapol Real tak ho vzdy Ziadne šetril

Reagovat
CR7RONALDO

No práve v LM hral vždy o dosť lepšie a to isté od neho očakávam aj v Juventuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá v ČR normálně kouknout na serii A mimo internetový streamy? Koupila nějaká TV práva?

Reagovat
Pipo123

Digi sport, ten nemáte v CR?

Reagovat
smazaný uživatel

mame a je to top

Reagovat
M11

Digisport.. takze bud digi tv nebo t mobile

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc.

Reagovat
10

symbolickej první gól...ale za tu smůlu si to zasloužil

Reagovat
M11

RONALDOOOOO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Criiiiiiiiis

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOL

Cris bol šťastím celý bez seba

Reagovat
CR7RONALDO

Kráľ bude odteraz kraľovať Taliansku

Reagovat
Pipo123

To co spravil ten hrac hostí? Hlavicka na brankara, Preci kurva?

Reagovat
olis

preco asi, fakt sa to potrebujes pytat?

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Zas ti účet hacknul ten váš dement?

Reagovat
Nuno čomes

Na stehno a na tribunu. Jak učeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalskej Lafata

Reagovat
Nuno čomes

Neskutecny idiot ten obránce.

Reagovat
Furia Ceca

LOL, konečně první gól Ronalda v SA – a taková haluz!

Reagovat
ADM

Reagovat
lnterista

To je hrozna uroven ta italska

Reagovat
Nuno čomes

Komedie.

Reagovat
Nuno čomes

Dlouhodobě fičí jen Španělsko. A v Anglii jsou ty velkoklubu jinde.

Reagovat
madridcan

joooooooooooooooooooooooooo

klasicky nadych pred Ligou Majstrov A vydychne mozno za tri mesiace

Pripravte sa Juventini, stroj sa nastartoval

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ten obránce se musel zbláznit

Reagovat
Pinturicchio

Cancelo je výborný.

Reagovat
10

dneska s přehledem nejlepší zápas v Juve, hlavně v defenzivě je až překvapivě kvalitní...od tý penalty s Chievem si dává větší pozor

Reagovat
Pinturicchio

A jak jsme se báli, že to bude pruchodak, to nejlepší z Lichtyho a MdS.

Reagovat
10

to bych zase brzdil...

Reagovat
Pinturicchio

Však mě znáš.

Reagovat
10

dokud nepíšeš "to nejlepší z Cafua a Zambrotty", tak je to ještě v pohodě

Reagovat
Pinturicchio

Dám si na to pozor.

Reagovat
10

v euforii to bude první věc, co tě napadne, to se klidně vsadím

Reagovat
Pinturicchio

No teď už jo, když si mi to nasadil do hlavy.

Reagovat
10

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cancelo je skvělý

Reagovat
Furia Ceca

Inter nám ho dobře připravil – a pak jsme se přes něj ještě dostali k Ronaldovi

Reagovat
M11

RONALDOOOO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Criiiiiiiiiiiis

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to začíná sypat

Reagovat
Furia Ceca

Ty dva záběry na kozy Ronaldovy přítelkyně, aniž by se kameraman obtěžoval nasnímat i obličej!

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že zabíral syna

Reagovat
Furia Ceca

Ten tam ale byl nějakej přikrytej, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Kurňa, nějak jsem zapomněl, že už je to od tří a prošvih jsem oba góly.

Reagovat
valloire

Král se rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sprint Roncka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Ne. Měl to dohrát.

Reagovat
Pinturicchio

Neměl jak.

Reagovat
10

vtipný je, že Ronaldo s trochou štěstí mohl mít už tak 8-9 gólů

Reagovat
vilp

Reagovat
lnterista

Inter s trochou stesti 10bodu

Reagovat
10

ne, Inter má už s tou trochou ty 4

Reagovat
smazaný uživatel

škoda on dneska ten hattrick dá.

Reagovat
vilp

Pěkný výklus Sandra.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni gol Ronalda naprosta klasika

Reagovat
Mr.Jindros

Jooooj.

Reagovat
Nuno čomes

Dybala nehraje ne?

Reagovat
10

nehraje...ale na hřišti je

Reagovat
Nuno čomes

Však tak jsem to myslel.

Reagovat
10

to je palič

Reagovat
M11

To je palic

Reagovat
Pipo123

Tj Dzeko a Immobile maju zdatného konkurenta v zahadzovaní tutoviek

Reagovat
Mr.Jindros

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj.

Reagovat
Mr.Jindros

Dvakrát prakticky do prázdné brány... už mohl spoluvést ligu.

Reagovat
Mr.Jindros

Bentancur do těžších zápasů zatím raději ne prosím.

Reagovat
Pipo123

Costa jasna cerveba a on mu da len žltú, pritom to vsetko videl

Reagovat
Pinturicchio

A ještě na něj flusl.

Reagovat
10

tohle hodně posral...dostane pěknou stopku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

centr na naší obranu = automaticky gól

Reagovat
Mr.Jindros

Obrana a potenciálně golman jsou naše největší slabina.

Reagovat
10

3. gól po centru (z celkových 4, jeden byl z penalty), znovu přes Bonucciho...co k tomu dodat

Reagovat
Nuno čomes

To je hovado ten costa. Zájezd. Loket. Čelo. A jenom žlutá.

Reagovat
Nuno čomes

Aaaa ještě plivanec. To musí ty minimalne tři stop ne.

Reagovat
Pipo123

Este ho aj opľul

Reagovat
Pipo123

Costa hlavicka do tvare hraca a este ho aj opluje do ksichtu, on vytiahne len žltú

Reagovat
10

to neviděl, teď mu zahlásil VAR

Reagovat
Pipo123

Verim ze dostane tak 4-5 zapasov, 3 dost hnusne veci stihol za par sekund :D

Reagovat
10

většinou dávají 3, on to v první fázi začal Di Francesco...ale to plivnutí je ubohost největší

Reagovat
Pipo123

Myslim ze tu bude horsi trest, mal tam viac prestupkov a opľuť hraca nie je nic hrozne, casto Vidis ako to niekto hodi na niekoho, ale nie do tvare, to je cez čiaru.

Reagovat
10

je to možný, zaslouží si to...Juve nad tímhle asi taky nemávne rukou

Reagovat
mato Kreator

preplo mu dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ten deges cigansky mu naplul do ksichtu hovado zato by mal dostat ban na 5 zapasov deges

Reagovat
vilp

Toho Costu by měl ale řešit VAR, ne?

Reagovat
vilp

Reagovat
ADM

Reagovat
10

tohle hodně posral, magor

Reagovat
GEGE

Jak hrál Loca?

Reagovat
10

dobře, sebevědomě, nedostával se do problémů...myslím, že už teď v základu bude

Reagovat
GEGE

dik

Reagovat
Nuno čomes

Ten Polák hezky nesympatak. To raději ať chytá perin Ital?

Reagovat
M11

Je to blbec.. pritom ma slusnou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dobrej nezvladajko

Reagovat
Pipo123

Sa cudujem hracom ze si to nechaju, pľuvanec do tvare a ten hrac hostí sa pozrie na rozhodcu, toto spravit Costa tak 15 rokov dozadu tak ho tam niekto dolame. Chybaju mi na trávniku tie hovada ako Simeone, Gravesen, Stam atd

Reagovat
The Krupy

Montero

Reagovat
smazaný uživatel

Takyto cigan tam nema co robit , len zato ze zaraba miliony si mysli ze je pan sveta,hovado

Reagovat
Nuno čomes

Automaticky pěst a ani by mě nestvalo, ze dostanu stop.

Reagovat
Pipo123

No prave, v tom momente by to dost ludi chápalo a nemohlo sa cudovat.

Reagovat
Pipo123

https://youtu.be/blBUZV9v428 Takto sa ma reagovať ;D

Reagovat
ADM
Reagovat
Pipo123

To je skor smiesne, to nevedia dat poriadnu ranu a hotovo? Sa mlátili jak ženské

Reagovat
Yzemi
Reagovat
lnterista

Trosku si zaplavali

Reagovat
ADM

takto vyzerám, keď okolo mňa lieta osa...

Reagovat
Usty

Jenom za plivnutí by měl dostat tak 6. K tomu ten loket, tak aspoň 8 zápasů stop. A to čelo mi uniklo. Strašný hovado

Reagovat
Melchior

Zrovna když Costa prožívá svoje herně nejlepší období v Juve, tak mu začně mrdat v hlavě..

Reagovat
smazaný uživatel

Costa zkušeně sejmul z Ronalda tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Z oblíbeného hráče se rázem stává idiot

Reagovat
smazaný uživatel

No Interu a AC ide karta, ostáva im sa jedine spojiť ak chcú titul.

Reagovat
rossoneri89

tak to teda nie !!!

Reagovat
Nuno čomes

Nikdy s borakama.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak nech sa Juve spojí so Sassuolom

Reagovat
10

AC dost pod tlakem, za 10 minut nebylo za půlkou...Cagliari letos vypadá mnohem líp

Reagovat
GEGE

Pod Maranem mě to nepřekvapuje ten hrál dobrý fotbal všude...

Reagovat
10

hlavně vypadají dobře snad všechny ty posily, Srna s Klavanem v obraně a Bradarić před nima...Barella si to taky dává čím dál víc, ten už Sardinii přerostl dávno

Reagovat
GEGE

Já sem v práci takže to bohužel nevidím...na Barellu sem byl zvědavý,prý ho chcem...

Reagovat
10

to buď rád, v 15. minutě to mohlo být 3:0...ale teď to imho vyrovnáte, posledních 15 minut jste se zvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Jacku

Reagovat
CubONE

Mate nejaky stream, co ide bez problemov?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý zoufalství

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzaloooooo

Reagovat
10

Cagliari dalo 96% veškerý energie do prvních 19 minut, od tý doby je to docela boj

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kdyby jim to vyšlo,tak už bylo dávno hotovo

Reagovat
10

to asi jo, asi to byl dobrej plán, protože AC moc netušilo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to vůbec nepřekvapilo,poslední zápas jsme tam začali úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte by se současným kádrem AS, Interu, AC, hrál o titul. Nebo aspoň o úplnou špičku ligy. Když vezmu v potaz co dokázal s Chelsea při mistrovský sezóně. Teď jde o to, který tým ho uloví dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele