Serie A - preview 36. kola

04.05.2014, 09:27, aktualizováno 06.05.2014, 08:31
Previews
Šestatřicáté kolo italské ligy v úterý zkompletují zápasy finalistů národního poháru. Vítězná Neapol si může proti Cagliari pojistit konečné třetí místo, Fiorentina je blízko definitivě čtvrté příčky. Proti fialkám se postaví Sassuolo, které se všemi silami snaží odvrátit sestup.
ACF Fiorentina - US Sassuolo  (úterý 19:00)
Fiorentina Sassuolo již jednou v sezoně porazila a ráda by to dokázala znovu. Hosté ale nebudou snadnou kořistí, protože mají hodně o co bojovat. V současné chvíli jsou v pásmu sestupu a na záchranu ztrácejí jen lepší skóre. Sedmnáctá Bologna tedy bude v ohrožení.

Hlavní událostí v Sassuolu bylo bezesporu utkání s budoucím mistrem ligy. V minulém kole totiž nováček soutěže přivítal Juventus, který má ke Scudettu zatím suverénně nejblíž. A zápas to vůbec nebyl špatný. Neměl ale očekávaný průběh, protože jako první udeřili právě domácí. Simone Zaza je spoluvlastněn právě Starou dámou a do její sítě se trefil již v začátku utkání. Sám je na tuto trefu hrdý, protože v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport uznal: "Byl to zvláštní pocit, věděl jsem, že bych mohl být cenný a důležitý."

"Teď je pro mě ale nejdůležitější záchrana Sassuola a doufám, že k ní ještě nějak přispěji. Jsem moc rád za to, že nastupuji v takovém týmu. Vůbec by mi nevadilo, kdybych tu měl ještě chvíli zůstat, protože cítím, že se tu rozvíjím a neustále zlepšuji. Kdybychom zůstali v první lize, byla by to moje priorita. Ale chápu, že to nezáleží jen na mě. Samozřejmě si věřím, ale kdybych měl bojovat s konkurencí v podobě Fernanda Llorenteho, Carlose Téveze a dalších, tak to si moc představit neumím."

"Podle mého mínění je Juventus nejlepším týmem v Itálii a dlouho jím ještě bude. Líbí se mi jeho hra a pokud si mám zasloužit hrát v takovém dresu, musím se ještě hodně učit. Takže pokud tu zůstanu, udělám všechno, co bude v mých silách, abych se tomuto celku odvděčil za šance, které mi dal," uzavírá Zaza.

Zápas s Juventusem nakonec pro Sassuolo nedopadl úplně dobře, ale přesto je trenér Di Francesco na své hráče hrdý: "Chci poděkovat svým hráčům, protože do zápasu dali duši. Nebylo lehké proti Juventusu nastoupit, ale vím, že udělali maximum. I když se Juve dostalo do vedení, tak to nevzdali a dál se pokoušeli útočit. Mám radost z toho, co předvedli. Naším bezprostředním cílem je zopakovat podobnou aktivitu i proti Fiorentině. Doufám, že se nám nakonec podaří zachránit se a poděkovat tím fanouškům za jejich podporu."

Za tu může děkovat také Fiorentina. Fanoušci ji dovedli až do finále Coppa Italia, což je pro zraněními pronásledované Fialky velký úspěch. V lize se Montellův tým pokouší udržet nájezdy milánského Interu a zachovat si současnou čtvrtou příčku. Když vezmeme v úvahu počet zranění a fakt, že očekávané duo útočných hvězd Mario Gómez a Pepito Rossi spolu odehrálo sotva pár úvodních klání, je to skvělý výsledek. S výjimkou utkání proti AC Milán a AS Řím jej Fiorentina poslední dobou potvrzuje a naposledy si poradila i s Bolognou. O jednoznačný výsledek 3:0 se postaraly trefy dvougólového střelce Juana Cuadrada a Josipa Iličiće.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Rodriguez, Savić, Vargas - Aquilani, Pizarro, Borja Valero - Iličić - Joaquín, Cuadrado
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Gazzola, Antei, Cannavaro, Longhi - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Cagliari Calcio  (úterý 21:00)
Úterní dohrávka 36. kola nabízí duel čerstvého držitele trofeje Coppa Italia s Cagliari. Oslavy triumfu tedy nesmí trvat dlouho - Cagliari už tři poslední duely neprohrálo a nebude tedy snadným soupeřem.

Neapol splnila svůj cíl a povedlo se jí získat v letošní sezoně velkou trofej a Fiorentinu v Římě porazila. Utkání sice poznamenaly násilnosti provázené dokonce střelbou, ale přesto se fanoušci Partenopei mohli radovat.

To dodává také slovenský záložník Marek Hamšík. Ten možná v poslední sezoně nezáří tak, jak u něj bývalo zvykem, ale přesto je pro klub velmi důležitým hráčem. Utkání bylo pozdrženo o tři čtvrtě hodiny, neboť panovaly obavy ohledně možných reakcí fanoušků Neapole po zmiňovaném incidentu. To popsal i Hamšík, který v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport mimo jiné uvedl: "Byla to velmi složitá a těžká noc. Každé finále je velmi komplikované a psychicky náročné, což podobná událost ještě více ovlivnila. My jsme ale měli větší motivaci a chtěli pro naše fanoušky zvítězit."

"Tato sezona pro nás byla velmi těžká, protože se měnil trenér a celý náš dosavadní systém. Mnoha hráčům trvalo, než se dokázali koncentrovat. I proto bylo tak důležité, abychom vyhráli. Tuto trofej chvi věnovat našim fanouškům, své ženě a dětem," uzavřel ofenzivně laděný hráč.

Cagliari sice srazila porážka od Římanů, ale na tu odpověděli svěřenci trenéra Pulgy remízou se Sassuolem. Ještě lepší bodový přínos jim zajistily poslední dva zápasy. Nejprve se Isolani poradili s domácím Janovem, později si k překvapení všech připsalo tři body také proti ambiciózní Parmě. Ducali padli po úspěšně proměněné penaltě Mauricia Pinilly a Cagliari se posunulo na čtrnáctou příčku. Na svém kontě má nyní 39 bodů a vzhledem k formě soupeřů jej sestup pravděpodobně mine.

Právě Pinilla je hlavní ofenzivní zbraní současného Cagliari a potvrzuje to již delší dobu. Pinilla přišel do týmu před dvěma lety a za sardinský celek odehrál více než padesát utkání. Jeho novým cílem je dostat se na nadcházející světový šampionát, i když se jedná o velmi náročný úkol. Chilský útočník by dokonce povolání do národního výběru považoval za velkou čest.

"Chtěl bych do Brazílie, protože miluji svou zemi a rád bych ji reprezentoval. To by pro mě byla velká zkušenost po osobní stránce, ale také v profesní kariéře. Pokud jde o můj klub, tak tady mám smlouvu ještě na rok. Nikdo samozřejmě neví, co přinese budoucnost, ale já jsem tady moc šťastný a rád bych svůj kontrakt dodržel," uvádí Pinilla.

Partenopei sice vyhráli finálové klání, ale v lize se jim už tolik nedaří. Jejich suverénnost narušily porážky od Fiorentiny a Parmy, pouze jeden bod si pak Benítezův celek připsal z utkání proti Udinese a Interu Milán. Přesto může být prezident Aurelio De Laurenttis spokojen a plánovat tahy na trhu. Neapol je třetí a její fanoušci se opět mohou těšit na Ligu mistrů. Bohatý činovník chce opět lovit v přestupových vodách a rád by do svého milovaného týmu přinesl další trofeje.

"Před finálovým utkáním jsem hráče požádal, aby se bavili a bavili i své fanoušky. K tomu fotbal slouží především. Byly to dlouhé roky bez trofejí, mnoho věcí se neustále měnilo. Teď jsme ale našli vyrovnanost a sebedůvěru, máme jasné vize do budoucna a chceme na úspěchy navazovat dalšími. Myslím, že příští sezona bude ještě mimořádnější," dodal De Laurentiis.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Henrique, Albiol, Fernandez, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuain
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Eriksson - Ibraimi, Sau, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Hellas Verona  (pondělí 19:00)
Souboj sousedů v tabulce je připraven na Stadio Olimpico v Římě, kam zavítá Hellas Verona. Oběma týmům se povedly minulé zápasy a domácí ještě úplně nezavrhli myšlenku o evropských pohárech. Proto potřebují zvítězit nad Hellasem, ale ustrážit Toniho ve formě nebude snadná věc.

Hellas prožil velmi špatný březen, v němž začal ztrácet body a připsal si jen jedno jediné vítězství. Poslední dobou však opět začal body sbírat a může za to děkovat především jednomu hráči. Tím je veterán Luca Toni, který rozhodl o vítězství nad Atalantou Bergamo a v minulém kole proti Slonům z Catanie skóre utkání pro změnu otevřel. Není divu, že vedení nabízí zkušenému útočníkovi prodloužení stávajícího kontraktu.

Jeho smlouva ve městě Romea a Julie končí již toto léto, ale Toni si výrazně řekl o její prodloužení. Síť soupeřových brankářů napjal již devatenáctkrát a reálně mu "hrozí" titul Capocannoniere! Je jasné, že se Tonimu do fotbalového důchodu ještě nechce, takže připravenou dvouletou smlouvu by někdejší hráč Fiorentiny neměl odmítnout. Prospěje to oběma stranám, neboť právě na Tonim je založena útočná fáze ambiciózního klubu. A ohledně peněz nemusí mít vedení strach.

Podle italských médií je totiž na spadnutí prodej talentovaného Juana Manuela Iturbeho do většího klubu. Konkrétní zájem již projevilo římské AS, ale není jediné, kdo se chce ucházet o služby tohoto mladého útočníka. Někdejší hráč Porta, kde byl ve Veroně jen na hostování s opcí patnácti milionů eur, by se mohl stěhovat také do Neapole, Interu či rovnou Realu Madrid. Budoucnost mladíka, zdá se, leží v těch nejambicióznějších kruzích.

Lazio má shodný počet bodů, ale lepší skóre. Nicméně, na Hellas nemá dobré vzpomínky. Tehdy čerstvý nováček Serie A Biancocelesti roznesl čtyřmi brankami, když se na domácí půdě prosadili dvougólový střelec Luca Toni, Juan Manuel Iturbe a Romulo. Jinak se ale týmu trenéra Edyho Rejy daří a potvrdil to také v posledním utkání. Na Stadio Armando Picchi v Livornu se jako první trefil Stefano Mauri a po něm také Antonio Candreva. Přesto na toto utkání nebudou mnozí hráči vzpomínat v dobrém.

Po jeho skončení byl totiž fyzicky napaden útočník Paulinho, kapitán a střelec Livorna. jeden z fanoušků jej prý verbálně urážel a když se kapitán rozhodl nereagovat, byl fanouškem udeřen do obličeje. K celé situaci se oficiálně vyjádřily veškeré skupiny fanoušků Livorna, které poslali útočníkovi otevřený dopis. V něm mu prokazují úctu a distancují se od podobného chování.

"Věříme, že osoba, která toto udělala, bude potrestána a již nikdy nevstoupí na půdu našeho stánku. Poškodila naši pověst a jednalo nepatřičně. Paulinho je náš kapitán a hráč, kterému věříme. Stojíme za ním i za klubem, kterému tolik obětoval. Dotáhl nás až k postupu do Serie A a navíc dal veškerou svou energii do boje o záchranu. Děkujeme mu za vše, co udělal," stojí mimo jiné v obsáhlém dopisu.

Zpátky k Laziu. Tomu by se mohl vrátit střelec Miroslav Klose, který byl většinu poslední doby zraněn. Navíc se lepší zdravotní stav Andreho Diase, který by již v zápase mohl nastoupit. V minulém utkání nemohli hrát ani Diego Novaretti a Stefan Radu, ale oba by již měli být připraveni. Do zápasu s Laziem určitě nenastoupí Donati a Mihajlov, ve hře je také případná absence Iturbeho a Martinha.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Pereirinha, Biava, Cana, Radu - Biglia, Ledesma, Lulić - Candreva, Mauri, Keita
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Raffael - Pillud, Moras, Marques, Albertazzi - Sala, Donadel, Hallfredsson - Gómez, Toni, Marquinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Atalanta Bergamo  (pondělí 21:00)
Nejednomu fanouškovi Atalanty asi při jméně Juventusu Turín naskakuje husí kůže. Stará dáma totiž používá při zápasech s Atalantou nějakého tajného receptu. Poslední výhra Orobici nad turínským gigantem se totiž datuje až do roku 2001! Překoná jej hostující tým, nebo Juve oslaví Scudetto?

Co je snad ještě horší, tak to je úžasná schopnost Juventusu střílet Atalantě množství branek. Posuďte sami - za posledních pět zápasů se skóre zastavilo na čísle čtrnáct ku jedné ve prospěch týmu trenéra Antonia Conteho. A vzhledem k dlouhodobým problémům Atalanty střílet branky to není úplně dobré znamení. Její charakteristický herní styl byl vidět v několika posledních zápasech - neschopnost vstřelit rozhodující branku a naopka množství chyb v obranné fázi. I to jsou faktory, které Orobici vedly k výsledkům jako porážky od Sassuola, AS Řím a Hellasu Verona.

V posledním utkání se vše přeci je trochu zlepšilo a hráči trenéra Colantuona na domácí půdě remizovali s Janovem. Navíc ukázali, že se jen tak snadno nevzdají, protože po sedmadvaceti minutách prohráli po brance Paola De Ceglieho. Deset minut před koncem ale vyrovnal na konečných 1:1 Giuseppe De Luca. Teď čeká Orobici další těžký test a celý tým si je vědom toho, že na něj spoléhají nejen fanoušci AS, ale především jejich vlastní.

Pokud Juventus toto utkání vyhraje, stane se mistrem ligy potřetí za sebou. Ani proti favoritovi se ale La Dea nechce vzdát. V interview pro deník Gazzetta dello Sport promluvil generální ředitel Bergama s novináři. Pierpaolo Marino řekl: "Jsme sice outsidery, ale to nám nevadí. Neznamená to, že bychom šli na hřiště s poraženeckou náladou. Proti AS Řím jsme byli v totožné situaci, ale přesto jsme odehráli skvělý zápas. Než jsme od Říma inkasovali, hráli jsme s nimi vyrovnanou partii a já jsem rád, že můžu hráče pochválit."

"Roztržka mezi trenéry obou týmů? To je normální, zvláště na konci sezony. Ale když se podíváme na rozdíl mezi oběma týmy, myslím si, že Scudetto si Juventusu Turín zaslouží. A co se týče nás, jsme rádi za naše umístění. Naděje na Evropskou ligu jsme sice dlouho uchovávali, ale objektivně musím říct, že by to byl spíše zázrak. Celý sen se rozplynul, když jsme prohráli se Sassuolem. Jinak chci trenérovi pogratulovat, protože splnil náš předsezónní cíl. Zajistili jsme si záchranu už dlouho před koncem."

Marino musel vysvětlovat také to, jak se klub postavil k jednání útočníka Marka Livajy, který svými kontroverzemi častokrát ohrozil bezproblémový vztah mezi klubem a fanoušky. "Teď se léčí doma v Chorvatsku. Víme, že nejednal správně a napadl fanoušky, takže jsme se k tomu také tak postavili a byly tam nějaké sankce. Ale Marko se omluvil a litoval toho. Ohledně jeho budoucnosti ale nic nevím, protože je ve spoluvlastnictví s Interem Milán, takže my nejsem jediní, kdo o něm rozhoduje," dodal Marino.

Domácí titul Juventusu jen těžko unikne. Pomohla k tomu i výhra nad Sassuolem. To sice poslal do senzačního vedení Simone Zaza, ale Stará dáma odpověděla náležitě - góly od Carlose Téveze, Claudia Marchisia a Fernanda Llorenteho stačily na obrat v utkání a navíc i velký krok směrem ke Scudettu. Ten sice Juve ještě nepatřil, ale dlouhodobě je Stará dáma považována za jasného favorita. V zápase proti ní nebude stát Moralez, který je zraněn. Bianconeri mají na druhou stranu kádr úplný a nemusí je trápit žádné velké absence.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Tévez, Llorente
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Yepes, Stendardo, Del Grosso - Estigarribia, Baselli, Carmona, Bonaventura - De Luca, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Turín FC  (neděle 15:00)
Chievu se letos nedaří zejména doma na Bentegodi. Ze sedmnácti zápasů prohrálo hned desetkrát, víc porážek už má jenom Sassuolo. Mizerná je i jeho produktivita, sedmnáct gólů patří opět k tomu nejhoršímu, co Serie A nabízí. Hůře už je na tom jen Boloňa, která doma rozvlnila síť pouze čtrnáctkrát.

Turínští pokračují v dobrých výkonech, tak jako po celou sezonu. Svěřenci trenéra Ventury mohou stále myslet na historický úspěch a tím by bezpochyby byla kvalifikace do Evropské ligy. Granata má aktuálně 52 bodů a patří jí šestá pozice, která Evropskou ligu zaručuje. Nicméně ze zadních pozic je na šesté místo velká tlačenice. Do EL chtějí Lazio, Hellas, Parma a AC Milán. Turínští mají v dostizích o EL jednu velkou výhodu a tou je duo Ciro Immobile - Alessio Cerci. Útočný tandem se stará o většinu branek svého týmu a pro kouče Venturu je zcela nepostradatelný. V minulém kole si Turín poradil s Udinese (2:0) a celkově si připsal páté vítězství za posledních sedm kol. "Zaslouženě jsme tam, kde jsme. Máme před sebou tři životně důležité zápasy, proto musíme zůstat soustředění," dělá si zálusk na EL trenér Ventura.

Granata je opravdu v dobré formě a proti Chievu bude favoritem. Také vzájemná bilance z posledních let hovoří lépe pro Toro. To jednoznačně ovládlo první zápas v Turíně v poměru 4:1.

Domácím bude chybět zraněný Rubin a trojice vykartovaných fotbalistů Cesar, Hetemaj a Frey. Stejný počet hráčů nemůže využít ani kouč Turína Ventura. Na marodce totiž zůstávají Masiello, Rodriguez, Pasquale a Farnerud.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Sardo, Dainelli, Canini, Dramé - Radovanovič, Rigoni, Guarante - Guana - Théréau, Paloschi
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Maksimovič, Kurtič, Vives, El Kaddouri, Darmian - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Fotbalisté Parmy v boji o Evropskou ligu ještě neřekli poslední slovo. Na šesté místo ztrácejí jediný bod a ve zbytku soutěže udělají vše proto, aby se na onu pozici vrátili. Jejich soupeř - Sampdoria, už na Evropu nedosáhne, nicméně cíl skončit na desátém místě je stále reálný.

Parma v minulém kole prohrála na Sardinii s Cagliari 0:1 a znovu si zkomplikovala boj o Evropskou ligu. Na šesté místo je ale velká tlačenice, a tak jsou Ducali stále ve hře. Jejich forma ale není zrovna oslnivá. Poté, co svěřenci trenéra Donadoniho překonali klubový rekord v neporazitelnosti, šla jejich výkonnost dolů. Vždyť za osm kol vyhrála Parma jen jedinkrát, trochu překvapivě proti třetí Neapoli. K tomu navíc už více než 180 minut nevstřelila ani gól, střelecky naprázdno vyšla totiž i proti Interu, což byl důležitý duel o EL. Parma teď přivítá Sampdorii a bude chtít pochopitelně zvítězit.

"Vyhrát tento zápas je pro nás velmi důležité. Zbývají nám tři zápasy a když budeme chytří, můžeme je všechny vyhrát. Nemůžeme udělat stejnou chybu jako proti Cagliari, totiž myslet si, že jde o jednoduchý zápas, protože soupeř je v pořadí daleko za námi. Musíme se soustředit na každý zápas, bez ohledu na to, proti komu hrajeme," varoval před podceněním soupeře trenér Parmy Roberto Donadoni.

Samdporia si na poháry také brousila zuby, ale nakonec je ráda, že se s předstihem zachránila. Navíc v tabulce má o čtyři body více než konkurenční Janov. Blucerchiati v minulém kole přerušili třízápasovou šňůru bez zisku bodu a porazili brankou v nastaveném čase Chievo. Hrdinou se stal autor jediné trefy Soriano.

Ducali nemohou počítat s Vergarou, Pozzim a suspendovaným Felipem. Kompletní nebudou ani hosté. Trenér Siniša Mihajlovič nemůže nasadit Obianga a Mustafiho, ten je v karetním trestu.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli, Molinaro - Acquah, Gargano, Parolo - Biabiany, Cassano, Palladino
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Fiorillo - De Silvestri, Fornasier, Gastaldello, Regini - Palombo, Krstičič - Gabbiadini, Eder, Soriano - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - AS Řím  (neděle 15:00)
Zdá se, že první sezona Jaroslava Plašila v Catanii skončí neslavným sestupem. Gli Elefanti jsou poslední a ztrácí na nesestupové pozice celých pět bodů. Teď je navíc nečeká žádný snadný soupeř - do Catanie zavítá rovnou druhé AS Řím, které nechce dopustit nedělní oslavy Juventusu.

Ty by se konaly v případě, že AS proti Catanii zaváhá. Nehledě na to, že Juventus hraje svůj zápas až v pondělí, může slavit bez ohledu na jeho výsledek. Stačí mu zaváhání AS na půdě Catanie. To se ale jeví jako nepříliš pravděpodobné. Giallorossi prohráli z posledních deseti zápasů jen jeden jediný a to už je hodně dávno. Překonala je Neapol, která zvítězila brankou Josého Callejóna. Od té doby svěřenci trenéra Rudiho Garcii plánuji pečlivě útok na první místo.

Ani tento úkol ale s největší pravděpodobností nesplní. Na druhou stranu, zajistili si několik rekordů včetně toho bodového nebo bezchybné obrany. A především se mohou tifosi těšit na Ligu mistrů! Po celou sezonu bylo AS jediným vážným a konstantním soupeřem mistrovského Juventusu, což dokazuje například pohled do tabulky. Ostatně, vztahy Juventusu a Říma teď nejsou nijak poklidné, k čemuž přispívají především vyjádření obou hlavních trenérů. Vše se točí kolem pojmu "fotbalová kultura."

Conte nařkl AS z toho, že tento tým včetně jeho trenéra tuto věc postrádá a chová se jako při okresní kopané. I když se Řím jako celek distancoval od podobných reakcí, trenér Rudi Garcia si neodpustil vyjádření o tom, jak že je Conte před klíčovými duely nervózní. Je jasné, že oba tábory se teď nějakou dobu nemusí a bude zajímavé sledovat reakce obou "kohoutů" při blížícím se vzájemném střetnutí. V hlavním městě se teď začíná probouzet k životu sportovní ředitel Walter Sabatini, který má na starosti především nákupy a prodej.

Jeho kolegové z vedení absolvovali výlet do USA za majitelem AS, aby dohodli další postup na trhu. S informací ohledně základního kapitálu na přestupy (ten by měl činit asi 35 milionů eur), dorazili za Sabatinim a ten v úterý odpoledne projednával celou situaci s trenérem Garciou. Mimo jiné stanovovali cíle, které by měly AS pomoci k soubojům Ligy mistrů i v příštím ročníku Serie A. Především ale musí vedení vyřešit některé kontrakty. Slavné a bohaté kluby se začínají nebezpečně blízko objevovat kolem Miralema Pjaniće, Kevina Strootmana a Mehdiho Benatii.

Ti však vyjádřili touhu zůstat v hlavním městě. V dotazu deníku Gazzetta dello Sport Pjanić sdělil: "Chceme tady zůstat, celá tahle skupina. Doufám, že v příštím roce vyhrajeme Scudetto a navíc nás čeká skvělá kampaň v Lize mistrů." Právě Pjanić byl hlavním protagonistou minulého zápasu proti AC Milán, který Vlci vyhráli o dvě branky. Bosenský záložník prokázal neuvěřitelné zrychlení a technickou dokonalost po sólu přes tři obránce AC a následně prostřelil i brankáře Abbiatiho. Druhý gól Giallorossi vstřelil Gervinho, který prožívá pod staronovým trenérem Garciou bezmála obrození.

Catania se naopak stále nemůže probudit ze zlé noční můry. Je poslední a fotbal, který předvádí, nejednoho fanouška dohání k slzám a zlosti. Svědkem toho byli i hráči, protože po návratu z posledního prohraného duelu s Hellasem Verona (4:0) byli na letišti Fontanarossa verbálně napadeni. Desítky fanoušků Slonů demonstrovali své rozhořčení nad aktuálními výsledky a trenér Maurizio Pellegrino si musel vyslechnout mnoho urážek. "Trénuješ Primaveru, nemáš na to ani ty, ani ti hráči," slýchával trenér podle deníku Gazzetta. Napraví si hráči reputaci, nebo AS oddálí oslavy Staré dámy?
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Peruzzi, Spolli, Gyömber, Monzón - Plašil, Lodi, Rinaudo - Barrientos, Bergessio, Leto
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castan, Dodo - Taddei, De Rossi, Pjanić - Gervinho, Totti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Už stoprocentně zachráněný Janov přivítá na Marassi Boloňu, pro kterou je to veledůležité utkání. Boloňu totiž na rozdíl od Grifů čeká ve zbytku sezony tuhý boj o přežití. Aktuálně má stejně bodů jako osmnácté Sassuolo, lepší skóre, ale horší vzájemnou bilanci.

Kdyby tedy momentálně liga skončila 35. kolem, Boloňa by sestupovala do Serie B. Ale kdyby je kdyby a do konce soutěže stále zbývají tři kola - pro Boloňu "životně" důležitá. V nich se postupně utká s Janovem, Catanií a Laziem.

První překážkou bude Janov, který si definitivní záchranu vybojoval v minulém kole remízou na půdě Atalanty. Grifové na Atleti Azzuri D'Italia dlouho drželi vedení, ale osm minut před koncem zařídil konečnou dělbu bodů Giuseppe De Luca. Na Marassi ale nemohou být s celkovou sezonou spokojeni. Návrat do bojů o evropské poháry se nekonal, navíc ve stále ještě probíhající sezoně je na tom městský rival Sampdoria o příčku lépe. To by mohla být jedna z motivací, proč ve třech zbývajících kolech získat co největší počet bodů - předskočit Sampdorii.

O motivaci postaráno má především Boloňa, která prostě musí sbírat body. Boloňa hrála Serii B naposledy v sezoně 2007/2008 a pokud si to po šesti letech nechce zopakovat, měla by v Janově získat body. Doma totiž sehraje už jen jedno utkání s Catanií a končit sezonu bude na horké půdě Lazia.

Hosté si na Grify věří, první duel totiž ovládli oni. Jedinou branku v zápase obstaral Alessandrou Diamanti, který ale v průběhu sezony odešel do Číny.

Janov se musí vypořádat s absencemi Matuzalema, Centuriona, Calaia, Kucky, De Ceglieho a Portanovy. Je také dost možné, že trenér Gian Pier Gasperini zamíchá sestavou a dá příležitost i méně vytíženým hráčům. Šetřit nikoho ale rozhodně nehodlá jeho protějšek Davide Ballardini, který v Janově rovněž jako trenér působil. Della Rocca, Perez, Moscardelli a Stojanovič, ti všichni jsou zranění.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Burdisso, Marchese - Motta, Sturaro, Bertolacci, Antonelli - Fetfatzidis, Gilardino, Sculli
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Krhin, Pazienza, Christodoulopoulos, Morleo - Koné - Bianchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Udinese Calcio - AS Livorno  (neděle 15:00)
Stoprocentně zachráněné je už i Udinese, které v tomto kole vyzve Livorno. To je naopak v těžké pozici, nicméně stále může prvoligovou příslušnost zachránit. Je ale potřeba začít sbírat body a v prvé řadě ukončit sedmizápasovou šňůru bez vítězství.

Pro Udine to byla zcela jiná sezona, než byli na Stadio Friuli zvyklí. Místo bojů o evropské poháry se Bianconeri plácali ve druhé polovině tabulky. Úspěšný Guidolinův tým byl před sezonou znovu zredukován, ale tentokrát Guidolinovo kouzlo nefungovalo. V Udine si ze zpackané sezony zase tak těžkou hlavou nedělají a doufají, že v dalším ročníku už bude Udine bojovat opět tam, kam patří.

Livorno čeká ve zbytku sezony, stejně jako Sassuolo či Boloňu, těžká záchranářská práce. Momentálně hosté ztrácejí na nesestupovou pozici tři body, ale los, který je ještě čeká, není moc příznivý. Zatímco Udinese už v podstatě nemá o co hrát, další soupeři stále bojují o Evropskou ligu. Jedná se o Fiorentinu, respektive Parmu.

A vzhledem k tomu, jakou se Livorno pyšní formou, to nevypadá s týmem vůbec dobře. Svěřenci trenéra Nicoly už sedm kol v řadě nevyhráli. Z oněch sedmi zápasů pouze jednou remizovali, trochu paradoxně s favorizovaným Interem Milán 2:2. V Livornu ale věří, že případné vítězství na Stadio Friuli tým nakopne a nakonec bude znamenat záchranu.

Bianconeri se musejí obejít bez ikony klubu Antonia Di Nataleho, ale nejen jeho. Na marodce jsou i Kelava, Lazzari, Basta, Maicosuel a Domizzi. Na druhé straně je situace podobná. Na marodce jsou sice "jen" Luci, Mbaye a Emeghara, ovšem ty doplňují vykartovaní Bardi s Rinaudem.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Bubnjič, Gabriel Silva - Badu, Allan, Pinzi - Pereyra - Fernandes, Muriel
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Annania - Piccini, Coda, Emerson, Mesbah - Benassi, Biagianti, Duncan, Greco - Siligardi, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Inter Milán  (neděle 20:45)
Zajistit si Evropskou ligu a porazit nenáviděného rivala je hlavním cílem Milána, respektive Interu. Další díl slavného Derby della Madonnina je opět tady! Milánské derby láká vždycky a ani tentokrát to nebude výjimkou. Lépe je na tom Inter, který drží páté místo, na to šesté by pak rádo poskočilo AC, které bude uvedeno jako domácí tým.

Že je Inter pátý a AC dokonce desáté je odraz toho, v jakém rozpoložení se oba týmy nacházejí. Inter se do bojů o Scudetto nezapojuje už nějaký ten rok, AC Milán už loni vyklidil první dvě místa a i když skončil třetí, byla to z jeho pohledu poměrně bída, alespoň v první polovině sezony. V příštím ročníku se navíc stane málo vídaná věc, ani jeden z milánských týmů totiž nebude hrát Ligu mistrů a to se dlouho nestalo. Milán opanoval milionářskou soutěž v roce 2003 a 2007, v roce 2005 byl ve finále. Inter zase triumfoval v roce 2010. Ale slavné časy jsou pryč a v Miláně doufají, že se co nejdříve zase navrátí. V Interu kvůli tomu angažovali Waltera Mazzarriho a vyměnil se i prezident klubu, když Massima Morattiho nahradil Erick Thohir. Rossoneri zase vsadili na Clarence Seedorfa, jehož osud na trenérské lavici je pořád hodně nejistý.

Derby della Madonnina je specifický zápas a velký svátek. Od ostatních derby se ale přeci jenom v něčem liší a sice, že spoustu hráčů hrálo za oba týmy, což se v případě například El Clásica mezi Realem Madrid a Barcelonou říci nedá. Mezi tyto hráče patří útočníci AC Giampaolo Pazzini a Mario Balotelli. Ale také Andrea Poli oblékal dres Nerazzurri. "Chceme vyhrát derby pro nás i pro naše fanoušky. Je to důležitý týden, neboť po porážce v Římě jsme spadli. Utkání je pro mě výjimečné, protože jsem bývalým hráčem Interu. V milánském derby jsem navíc nikdy neskóroval, takže bych rád s tímto tabu skoncoval," prohlásil natěšený Giampaolo Pazzini. Jak už bylo zmíněno, AC Milán ztratil šestizápasovou šňůru bez porážky, když podlehl Římu 0:2 a díky tomu spadl až na desáté místo. Na šestou pozici ale ztrácí jen jeden bod.

Inter naposledy remizoval s Neapolí 0:0 a celkově neprohrál šest kol v řadě. Na druhou stranu hned čtyřikrát remizoval, takže stále nemá jistou Evropskou ligu. Návrat do evropských pohárů, kam samozřejmě Nerazzurri patří, je ale velmi blízko. Proti AC si v případě vítězství mohou EL definitivně zajistit. "Očekávám, že můj tým zvítězí, i když derby je vždy nevyzpytatelné. Derby je o vášni, historii a atmosféře. Jsme opravdu odhodláni tento zápas vyhrát, ale očekáváme obtížnou bitvu," hlásí sebevědomě stoper Andrea Ranocchia, jeden z mála Italů v sestavě Interu.

Seedorfovi se uzdravila značná část kádru, hrát stoprocentně nebudou pouze Birsa a Saponara. Marodka se zcela vyprazdňuje i Interu. Zatímco v minulém kole byl nedostatek stoperů, na zápas s AC Milán nebude pouze Juan Jesus, což je také jediná absence Nerazzurri.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Bonera, Mexés, Constant - De Jong, Montolivo - Poli, Kaká, Taarabt - Balotelli
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Samuel, Rolando - D'Ambrosio, Hernanes, Cambiasso, Kovačič, Nagatomo - Palacio, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC35303275:2393
2.AS Řím35267271:1985
3.SSC Neapol35209664:3669
4.ACF Fiorentina351871059:3861
5.Inter Milán351415657:3557
6.Turín FC3514101154:4552
7.SS Lazio3514101149:4752
8.Hellas Verona351641556:5852
9.Parma FC3513121053:4551
10.AC Milán351491253:4651
11.Atalanta Bergamo351451640:4747
12.UC Sampdoria351281543:5244
13.Janov CFC3510101538:4640
14.Cagliari Calcio359121434:4639
15.Udinese Calcio351161836:4939
16.Chievo Verona35862131:5230
17.Bologna FC355131727:5528
18.US Sassuolo35772134:6528
19.AS Livorno35672236:6925
20.Calcio Catania35582226:6323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (521)

Přidat komentář
didosh

Faraon bude dnes na lavičce!Super!!!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
brvno

Reagovat
snuff24

Miluju tohle derby... sakra já se tak těším FORZA INTER

Reagovat
Milan.B

v derby sa nam v poslednom case nedari.... ale verim ze to dnes zlomime FORZA MILAN!!!

Reagovat
didosh

Věřím též! FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Votas

v každým ligovým derby, když nastoupil Walter Samuel (10x), tak Inter vyhrál...tááákže

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

Fakt?

Reagovat
Votas

jj...jediný, co sme s ním prohráli byla supercopa

Reagovat
lnterista

Frajer....to uz neni nahoda

Reagovat
M11

silena statistika

Reagovat
smazaný uživatel

ta fiorentina to asi zase prohraje....cítím že se z toho finále poháru ještě nevzpamatovala

Reagovat
smazaný uživatel

Řím asi se stoperskou dvojicí De Rossi - Romagnoli

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm ale ten romagnoli to kurví toho bych tam nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy něco zkurvil?

Reagovat
KillSwitch

ja by som tam tiež videl radšej Toloi-a...ale nehovorím že Romagnoli robí niečo zle

Reagovat
M11

co je to za nesmysl s tim Nanim ?

Reagovat
Pinturicchio

Tak píše o tom Tuttosport , ... ale tak za 5+bonusy berem, ne?

Reagovat
Pinturicchio

... a ještě podle nich chce Conte špičkového útočníka - Cavaniho, Suareze nebo Mandzukice.

Reagovat
M11

tam uz chybi jen Ronaldo

Reagovat
Pinturicchio

Toho už asi berou jako samozřejmost.

Reagovat
10

hostování s opcí prej

Reagovat
Pinturicchio

Beppe style

Reagovat
didosh

Tak to mě poser!Nerad vidím že konkurent posiluje ale tyhle přetupy pomůžou myslím celému calciu.

Reagovat
Pinturicchio

Nepomůžou, protože nebudou. (útočníci)

Reagovat
didosh

Reagovat
Mr.Jindros

Ne. Proč?

Reagovat
Pinturicchio

O tom jsme se bavili už víckrát.

Reagovat
10

to zase budou nervy...

Reagovat
M11

jeste ani neskoncila sezona

Reagovat
Maritazzi

Jojo, my už se taky dostáváme ke Cuadradovi a nějakym šíleným teoriím jak ho dostanem díky super vztahům s Udine

Reagovat
M11

ja ze podepsal vcera barcelone

Reagovat
10

http://www.tuttojuve.com/calciomercato/tuttosport-colpo-juve-preso-nani-e-un-altro-affare-di-marotta-e-paratici-5-milioni-pia-bonus-188063

"è certo, al cento per cento", v překladu "é čérto al čento perčento"...a 100% je podle mě ještě víc, než 90% olise

Reagovat
Pinturicchio

Záleží, jestli to berou v Di Marziově vesmíru, nebo v tom našem, pro obyčejné smrtelníky.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

Lepsi jak Torres ne?

Reagovat
smazaný uživatel

u nej je problem, ze je vecne zraneny. Jinak by to byla super posila pro Juve

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím, že by mu ten přestup do Itálie pomohl. Není to tak fyzicky náročná liga, jako PL, nehraje se tak ostře, navíc v Juve jsou vynikající doktoři ... a jak píšeš, kdyby to bylo za tuhle cenu, tak má Juve za pár šušňů rozdílového hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Za 5 mega to muze byt podobna trefa jako Vidal

Reagovat
DelPiero137

Zaujimave, za 5m by som to riskol. Ale ja chcem ale dvoch spickovych stoperov!!! To je priorita.

Reagovat
didosh

Tak toho vám závidím!

Reagovat
*CZE*

Korupcnici zase prohrajou a my to stahnem..my ten titul.stejne vyhrajem!! Rome!! Glory glory Rome

Reagovat
smazaný uživatel

zobuď sa z toho sna

Reagovat
DelPiero137

To co je za zvast Rome+ anglicke Glory??!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Nani moze byt, + este by som rad videl Kolarova a Gabiadinniho. Nejakeho mladika to chce z tych 4 - Imobille, Zaza, Berardi, Gabiadinni. Ja by som bol pre Gabiho.

Reagovat
*CZE*

Nenazranej Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl pro trojzubec Tevez-Cavani-Nani a alternace Gabiadini-Llorente-Giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani?

Reagovat
smazaný uživatel

vše se může stát.Výměna za Pogbu není vůbec nereálná.

Reagovat
Il Architetto

Jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká to byla sezóna pro Juve? Začněme ligou, je to jednoznačně to nejdůležitější. Titul bude již zítra (několik šampaňských se chladí), třetí v řadě, což je poprvé po 2. světové válce (pro Juve). Závěr poněkud unavený, především díky ztrátě dominantního Vidala, který není Vidalem první poloviny sezóny, ale body naskakovaly a naskakují dále neuvěřitelným tempem. Díky několika nepříliš přesvědčivým výkonům bych nezapomínal na počet získaných bodů, s největší pravděpodobností bude nejvyšší v historii ligy. Takže hodnocení je – super. AC ztrácí cca 40 bodů, Inter 35, to je doslova absolutní dominance. Ještě jednou super. Liga mistrů průser. Jednoznačně ukázala (přes některé lepší výsledky či výkony a nejen u Juve), že italská liga se ze suverénně prvního místa v Evropě propadla během 15 let na 5. – 6. s tím, že nejlepší kluby Francie a Portugalska jsou prostě lepší než italské. Současná úroveň italského fotbalu je, jaká je, a tvrzení, že je italská liga lepší než německá, anglická, jsou fanouškovská a směšná. Takže Juve letos po loňském čtvrtfinále a vyřazení Chelsea opět nic, ale ze všech italských klubů nejlepší. Evropská liga to potvrdila, bylo by sice hezké hrát finále doma, ale… tohle není soutěž pro klub kalibru a jména Juve. Pokud za rok Juve půjde v LM dále a daleko, po letošní EL nevzdechne pes. Takže hodnocení je – špatné, jasně nejlepší z italských, ale špatné. Co se týká atmosféry v celém italském fotbale, je na historickém dně, nikdy nebyla horší a z farsopoli se dlouho Itálie nevzpamatuje. Kdybych neměl v srdci Juve dlouhá desetiletí (s tím se nedá nic dělat), přestal bych číst italský tisk (což jsem omezil na minimum). Jednoznačně převládá hloupost, agresivita, kecání do všeho, urážení kohokoli kdykoli, brečení, stěžování, pomlouvání, teď nemám na mysli jen fanoušky, ale především představitele mnoha klubů, trenéry, novináře, moderátory, politiky (i ti kecají do fotbalu). Hodnocení – děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Italská liga je suvereně horší jak španěslká, horší jak Anglická a i o něco horší jak Německá.V globálu ale ta italská je kvalitnější jak Portugalská a Francouzská.Co se týče Juve, dle mě je to otázka času kdy udělá uspěch i v Evropě.Máme k tomu všechny předpoklady jako jedni z mála v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny předpoklady? Jaké? Mne nenapadá ani jeden. V Itálii převládá negativní a nenávistná atmosféra všech proti všem a v té se již roky utápějí všechny předpoklady. Spíše to vidím dále na prohloubení toho dna. A italská repre? Prohrává i se Slovákama, neporazí ani Nový Zéland, takhle špatná nebyla snad nikdy.

Reagovat
Maritazzi

To je vynikající příklad s tou repre po druhym místě na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy i na neschopného spadne štěstí. Co je dle tebe realita? Skutečně druhé místo v Evropě? To jsou lepší než Němci, Portugalci, Nizozemci? Pro mne je realita 0:4 se Španělskem. A nějaké desáté místo na žebříčku FIFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Dane, neřeš to

Reagovat
Maritazzi

Znáš to, občas se člověk nechá unést.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

nepopieram ze repre po Pirlovi bude slabsia ale taketo prikaldy ktore sa hodia "do kramu" su strasne.

Alebo ze EL je podradnou sutazou pre Juve. Co je toto za blbost? Ked sme sa uz raz dostali do tej sutaze za tychto podmienok (liga, sirka kadru atd) je to povinnostou vyhrat ju. Kecy ze je pre nas podradna a preto sme nehrali naplno alebo ju nepotrebuje su totalna blbost.

Reagovat
didosh

Čekám že to po Pirlovi převezme Veratti,jen musí jít někam kde bude hrát pravidelně!

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem psal, že Juve nehrála naplno? Že je EL podřadná soutěž, když z nejlepších lig hrají 4 kluby LM, je snad na první pohled jasné. Když ji vyhraju, čeho budu mistrem? Jsem tak lepší než Atletico Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

To je blábol. MS2010 byl výbuch, ale už je to minulost. Od té doby už je Squadra Azzurra o hodně dál. Důkazem je druhé místo na Euru. A o budoucnost s hráči jako Verratti, Insigne, Ogbona, De Sciglio, El Shaarawy a spol. nemám strach.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

pro příště poprosím o odstavce

Reagovat
madridcan

Parma, Torino, Rim by mohlo vyjst nie?

Reagovat
Pinturicchio

Dávám taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať dá Cerci aspoň góla a nějakou tu asistenci, u Darmiana se za nějakou gólovku nebudu zlobit. A De Rossi by taky mohl něco přidat

Reagovat
Pinturicchio

Cerci

Reagovat
Maritazzi

Dani dneska asi na stoperu, tam jsem dost zvědavej na výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

To zvládne na jedničku. Kdo s ním bude hrát?

Reagovat
Maritazzi

Měl by Romagnoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Romagno a Castan

Reagovat
Maritazzi

Já zatím jenom čtu, že je připravenej naskočit, uvidíme až to bude oficiální.

Reagovat
Maritazzi

Jo, už to vidím, celkem mě překvapuje, že toho Castana riskuje a že nebude Gervinho v základu, to je po hodně dlouhý době.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zajímavý. Catania je ale zápas od zápasu horší. Věřím, že to oba zvládnou se ctí. Romagnoliho bych chtěl vidět hrát pravidelně, aby ukázal, co v něm opravdu vězí.

Reagovat
madridcan

Pri pohlade na tu zostavu menim Rim za Furth

Reagovat
Alberto Aquilani

čo je zlé na tej zostave ? s prstom vzadku 2:0

Reagovat
madridcan

uz len jeden tym padom

Reagovat
madridcan

sikula

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

že prej:

De Sanctis; Maicon, Romagnoli, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Taddei; Florenzi, Totti, Ljajic

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba nechat na hřišti duši a porazit ty Argentínce. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gladiatori Rima vychovani na rimskej pode a v piesku zmacanou krvou ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ---AS---

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Parolo opat asistencia

Reagovat
KillSwitch

áno Dodo určite prejdeš cez 3 obrancov keď na všetkých použiješ tú istú klučku

Reagovat
Votas

Toto je pěkně vyškolil

Reagovat
Votas

3 góly, jeden z přímáku, zahozená penalta, pokus dědka Di Nateleho o nůžky...to je 20 minut

Reagovat
KillSwitch

tak toto sa už dlho nestalo

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježiš to je nuda, normálne sa pri tom učím

Reagovat
KillSwitch

tak toto je trápne

Reagovat
Alberto Aquilani

Som hovoril, že 2:0

Reagovat
Alberto Aquilani

sakra

Reagovat
Maritazzi

K zblití, co předvádíme.

Reagovat
M11

chybi motivace.. narozdil od domacich..

Reagovat
KillSwitch

zato môže suchý trávnik

Reagovat
Votas

vyměnit Belfodila za Paulinha, vůbec bych se nezlobil

Reagovat
lnterista

Reagovat
KillSwitch

chudák Totti dá po 100 zápasoch gól a ani sa z toho nemôže radovať

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
madridcan

Dal som, ze daju gol, takze parada. A celkovo aj chcem, aby vyhrali. Mat titul prehrou hlavnemu konkurenta je na picu...

Reagovat
lnterista

pome Bologna

Reagovat
Alberto Aquilani

miesto koho šiel Gerv ? šiel som cikať :D

Reagovat
KillSwitch

Taddei

Reagovat
KillSwitch

Udinese 4-2 a to ani nedali 1 penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

V Udine koukám střelecká show

Reagovat
smazaný uživatel

prvy krat podam zapas Rima v sezone ..ze catania pocet golov 1,5 minus ako narocky

Reagovat
smazaný uživatel

Já podal poprvé na vaši výhru!a dokonce blbec na dva tikety.Snad ještě otočíte, Catania bojuje, ale postupem času AS převzalo iniciativu a šance přicházeli.

Reagovat
smazaný uživatel

bez motivacie to je onicom ...hlavne ze dal fero gol

Reagovat
KillSwitch

live stávka na Rím je na správnom mieste si myslím...3,5 kurz

Reagovat
KillSwitch

ja som dal 2/2 a 2 tikety fuč za 80GBP

Reagovat
smazaný uživatel

už víme, čim to je

Reagovat
M11

UDINE

Reagovat
Slejdy

Reagovat
lnterista

jak chyta Bardi?

Reagovat
madridcan

doma v obyvacke mozno

Reagovat
Deki

nechytá

Reagovat
lnterista

aha diky...tak to je pak jasny

Reagovat
M11

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

AS otočit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

prečo???

Reagovat
Melchior

o titulu už je pár kol rozhodnuto a tipl bych, že má vsazeno (tak, jako já)

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše.

Reagovat
Alberto Aquilani

podal si si ? :D

Reagovat
db18

Reagovat
Deki

Kurňa už se tak těším na večer! Musíme vyhrát a potvrdit 5. místo... FORZA INTER!!!

Jinak jsme podle Gazzetty a CDS domluveni na přestupu Niltona (záložník Cruzeira, 27 let). Prý za 5,5 mega. Nevíte o něm někdo něco? Já o něm snad vůbec neslyšel

Reagovat
M11
Reagovat
smazaný uživatel

ten druhej

Reagovat
brenk

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
DelPiero137

Catania s nami suciti aby sme zajtra na 100% oslavovat?

Reagovat
M11

uz slavime dnes pokud to neotoci

Reagovat
DelPiero137

Len co som ti dopisal gol asi nam chcu dopriat aj najlepsiu obranu (najmenej inkasovanych golov).

Reagovat
KillSwitch

dám vám radu...nikdy nevsaďte na tím ktorému fandíte

Reagovat
Alberto Aquilani

keby sa to nehovorilo u nás asi tak 8 rokov, aj by som ti to lajkol ....

Reagovat
KillSwitch

ja som to hovoril už veľa x ale vždy tomu podľahnem

Reagovat
FORZAMILAN

já ti dám lepší radu, nikdy nevsázej na nikoho, ušetříš si peníze

Reagovat
Votas

nebo ke koncu Serie A na tým, kterej prakticky nemá o co hrát

Reagovat
KillSwitch

Garcia na tlačovke povedal že chcú 10 výhier v rade tak som mu veril idem radšej do baru smútiť

Reagovat
Alberto Aquilani

a tiež na poslednej povedal, že už neni šanca ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Bastos to ide otočiť

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
M11

Pellissier

Reagovat
Slejdy

Reagovat
db18

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak to vyzerá ? musel som na chvilu odísť a už sa mi to nechce zapínať .... otočíme to jak Baston ?

Reagovat
db18

Neřekl bych...

Reagovat
DelPiero137

To su tie zapasy ked vychadza vsetko naco sa siahne.

Reagovat
Alberto Aquilani

ale tú najlepšiu obranu sme si takýmto štýlom nemuseli vziať .....

Reagovat
Maritazzi

Pochopil bych, kdyby se na to vysrali a hráli v klidu fotbal, ale nechat si dát čtyřku od takových tragédů, to je vrchol. Dnešní motivace Castana, Pjaniče, Ljajiče, Maicona...

Reagovat
DelPiero137

Mali ste uz tuto sezonu podobny vypadok koncetracie?

Reagovat
Alberto Aquilani

s vami

Reagovat
10

snad se ta Catania zachrání a v létě se dají nějak dohromady, pořád v nich z těch všech týmů zespoda vidím největší potenciál...btw. dneska 8 Argentinců v základu

Reagovat
M11

dalsi kolo Bologna - Catania asi hodne napovi

Reagovat
DelPiero137

Dalsia expreska podla ktorej sme s Nanim dohodnuty za 4M rocne. Mozeme si vobec dovolit taky budget na platy?

Reagovat
danko10

Jako predať je jedna vec. Ale ono sa musí vedieť ako na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nechci nijak vymlouvat, ale přišlo mi to až příliš okatý. Takovejch kiksů neudělali za celou dobu tolik, jako dnes. Nicméně mě osobně to pobavilo, ale byla to trapná komedie.

Reagovat
danko10

No práve. Dneska to videl aj mŕtvy.

Reagovat
Slejdy

Gratulace Juve k dalsimu scudettu

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Campioni z gauče

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maritazzi

Osvaldo s titulem mi dělá velký deprese

Reagovat
Alberto Aquilani

Všetci ukazujú na tých fotkách, kolko titulov dali za sebou, len Osvaldo ukazuje koľko dal gólov

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo zdraví Řím...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DelPiero137

Dnes je povinny zraz hracov aby sa mohlo instagramovat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

se divím, že neodlítnul

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

to bol Pirlo ????

Reagovat
DelPiero137

pogo so sampusmi v ruke

Reagovat
smazaný uživatel

stvorka na catanii je hanbou s fanusikmi sa rozlucit vyhrou nad zebrami...

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE CAMPIONE D'ITALIA !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Maritazzi

Gratulace Juventusu. Tohle jsme posrali hodně nedůstojně, takže doufám, že příští kolo to odehrajeme se ctí, to už bych byl asi nasranej hodně. Každopádně odpornej výkon hlavně Castana, Pjaniče a Maicona. Taddei se dneškem taky odepsal. Nevím, jaký tam byly motivace, ale i to by šlo odehrát jinak.

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

Gratulace Juventusu zaslouzene

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Juventusu. Nicméně my taky můžem bouchnout flašku.

Reagovat
Maritazzi

Po dnešku můžem bouchnout flašku o několik hráčů možná tak, to je naprosto odporný, co jsme tam dneska předvedli.

Reagovat
danko10

Normálne mi to zhnusilo talianský fotbal asi. Jako niečo som vážne čakal, ale že takto...

Reagovat
Maritazzi

Jo no, fakt bych nikdy nečekal, že budu tenhle tým podezřívat z něčeho takovýho, ale ty výkony tomu nasvědčovaly dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si představ, že dostanem doma čtyřku od Juve...

Reagovat
Pettirosso

to ne. Nám budete určitě zkazit útok na bodový rekord

Reagovat
danko10

Tá by sa ešte pochopiť dala. Toto bolo o niečom inom. Hanbím sa asi prvý krát v živote za to, že som fanúšik Ríma.

Reagovat
Maritazzi

Na mě to působilo jako záležitost několika hráčů..

Reagovat
danko10

O to je to horšie. Celú sezónu tu pcháš fanúšikom nejaký team spirit a dve kolá do konca ti ho Castán and company zahrabú do čiernej zeme jak poslední žebráci.

Reagovat
Maritazzi

Ale jinak bych to asi neviděl jen v Itálii, vždyť tohle je poslední kola ve všech soutěžích.

Reagovat
danko10

To je mi uplne jedno.

Reagovat
10

blbá kaňka na tu sezonu, něco jako Benfica pro nás...

Reagovat
Pettirosso

jenže my jsme tou kaňkou ztratili mnohem víc

Reagovat
Maritazzi

To jo, zas ale u vás nemůžeš říct, že někdo něco vypustil. U nás, kdy za sezonu prohrajem s váma, Neapolí a najednou to Catanií to vypadá dost blbě.

Reagovat
10

právě, já bych byl paradoxně radši za vědomí toho, že jsme se na to vysrali, než že jsme tu slabou Benficu neporazili ani jednou v plný palbě a motivaci

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

183. pre ďalšie instagramové fotky osláv titulu !!!

Reagovat
rossoneri89

taktiez gratulujem Juve .... vyhrali to absolutne zasluzene Forza Seria A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Pripajam sa, zvysok ligy im absolutne nestacil. Buducu sezonu sa nic take NESMIE opakovat!

Reagovat
smazaný uživatel

tak treti hvezda je na svete .... super, pristi rok chci usaka

Reagovat
Alberto Aquilani

nikomu by som ušiaka neprial, vraj je to dosť nepríjemné ho mať .....

Reagovat
smazaný uživatel

3 hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Olé Olé Olé Olé Juve Juve

Reagovat
Maritazzi

Proč jsem skončil s chlastem zrovna tenhle tejden, teď bych do sebe něco šoupl rád

Reagovat
Pettirosso

Ale i přes tu dnešní ostudu, smekám před AS a Rudim. To jak je zvedl a jak celej tým hrál bylo neskutečný, rozhodně nejlepší fotbal v Itálii. Téměř nikdo nečekal, že by mohli zažít z ničeho nic takovou parádní sezónu a už tuplem jim nikdo nevěřil, že Juventusu budou dýchat na záda až do samotnýho konce.

Klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

taky tak

Reagovat
FORZAMILAN

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko Vučinić - diagnóza: demence nejvyššího stupně ale stejně je to frajer!

http://instagram.com/p/nlG1XeRg-z/

Reagovat
rossoneri89

takychto blaznov mam rad

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

to bolo točené v januári/v lednu na ceste do Milána za Thorirom

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=XCV47yQsHJ4

oficiálně největší magor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Kto to dokaze pozriet cele je vacsi

Reagovat
Pinturicchio

Je to borec ... takové mám radši než nějaké upjaté kokůtky.

Reagovat
CubONE

Reagovat
DelPiero137

na niecom musia ficat ti ludia

Reagovat
DelPiero137

Sakra, mala byt reakcia na Bianca a Mirka

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Roma. My by sme si to pri tej forme ešte boli presrali Forza Juve! Tretí zárez

Reagovat
KillSwitch

co by som dal zato keby to levante udrzalo

Reagovat
smazaný uživatel

forza inter! musíme vyhrát

Reagovat
rossoneri89

nic take nebude

Reagovat
blaugrana

Inter to dnes dá. Ćistá dvoječka.

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN: 32 Abbiati; 2 De Sciglio, 13 Rami, 5 Mexes, 21 Constant; 34 De Jong, 18 Montolivo; 23 Taarabt, 22 Kakà, 16 Poli; 45 Balotelli

A disposizione: 1 Amelia, 59 Gabriel, 17 Zapata, 20 Abate, 25 Bonera, 4 Muntari, 10 Honda, 15 Essien, 28 Emanuelson, 7 Robinho, 11 Pazzini, 92 El Shaarawy

Allenatore: Clarence Seedorf

INTER: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 35 Rolando; ‎ 2 Jonathan, 88 Hernanes, 19 Cambiasso, 10 Kovacic, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 9 Icardi

A disposizione: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 33 D'Ambrosio, 11 Alvarez, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 21 Taider, 20 Botta, 22 Milito

Allenatore: Walter Mazzarri

Arbitro: Bergonzi

Assistenti: Giallatini, Dobosz

Assistenti Addizionali: Damato, Ciampi

FORZA INTER

Reagovat
Votas

nevěřil jsem, že to napíšu, ale: konečně je Jonathan zpátky!

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

radeji bych tam videl Javiera a Diega pokud opravdu konci jinak doufam ze aspon behem zapasu naskoci

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Deki

FORZA INTER

Sestava asi nejlepší, co mohla být...

Reagovat
GEGE

Alespoň to jedno derby vyhrát pro tifosi,kteří si musí protrpět tuto sezonu.

FORZA ROSSONERI!!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA BENEAMATA !

Reagovat
CubONE

Dufal som v 4312, ale nevadi.

FORZA MILAN!

Reagovat
FORZAMILAN

Trochu videa pro navození atmosféry ......................

http://www.youtube.com/watch?v=DtE7Rr2bSB0

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Aspoň to derby musíme urvat...

Stephan konečně na lavičce, tak 2 poločas ho tam pošli Clarenci

Reagovat
mojmira

jen to ne ... radši ať si tuhle sezónu už nezahraje a je 100% ready na tu příští

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na cca 15 min. by ho tam mohl poslat v derby pred domacimi..

Ale taky bych ho rád viděl příští sezonu s Ballotelim radit na 100% bez zraneni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

* Balotellim

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA RAGAZZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
DelPiero137

Tesim sa na Milanske derby, FORZA CALCIO!!!

Reagovat
panca

tvl ja uplne zapomnel na hondu jsem zvedavej, jestli zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes ide na cervenu, zas.

Reagovat
rossoneri89

Mexes je na taketo zapasy expert .....

Reagovat
DelPiero137

Mexes je strasny psychous...

DeSciglio sa takto "lacne" nechat obist od Yuta

Reagovat
Yanek

Constant na LB mě bude strašit ještě v příštím desetiletí.

Reagovat
Inter Eterno Amore

pekný ofsajd hmmm

Reagovat
panca

prej ofsajd

Reagovat
rossoneri89

ofsajd zabil

Reagovat
smazaný uživatel

dnešního dne byl De Sciglio poněkud neklidný

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mattia je zatim silenej..

Reagovat
CubONE

"Skvele" tempo.

Reagovat
DelPiero137

Mario musi vzdy vystrelit celkom rychla akcia a on to zakonci mizernou strelou.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter by už mohl začít hrát, takhle to zavřou, počkaj až se vyblbnem a pak dostanem gol z rohu v 90´

Reagovat
rossoneri89

zatial na hovno vykon ci uz z jednej alebo z druhej strany

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
rossoneri89

Kakaaa ...boze to je skoda

Reagovat
FORZAMILAN

uffffff Kaká ...............

Reagovat
Yanek

letošní klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Mattia elegantně

Reagovat
DelPiero137

Mattia to ako dokazal

Reagovat
rossoneri89

krasne Mattia ... ako stary mazak

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej fotbal

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Corriere della Sera tvrdí, že Seedorfův osud nezávisí na dnešním derby. Vedení je již údajně rozhodnuté, že bude v příští sezoně pokračovat s novým trenérem. (ac milan cz/sk)

Reagovat
rossoneri89

vedenie by trebalo vymenit

Reagovat
FORZAMILAN

Těžko říct, co a jak bude, to snad ví jen Berlusconi s Gallianim. Co si budem povídat, Seedorf není žaádný trenér a už vůbec né ten, co by s týmem vyhrál nějakou trofej. Je to z nouze ctnost, vede si v rámci možností dobře, to jo, ale myslím si, že to je jeho maximum. Tím myslím teda pouze to, že to není zkušený a ostřílený trenér

Reagovat
CubONE

Hrozny futbal, sme o troska lepsi, skoda sanci Rickyho. Mattia hruza, ale ten nechceny sklz na Palacia nemal chybu. Od nas dobre hlavne Monty a Rami.

Snad v druhom polcase uvidime Stephana, Zanettiho a gol pre AC.

FORZA MILAN!

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

pod juventusa

Reagovat
Shevchenko

NIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL KURVA JOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

NIGEEEEEL ! ! ! !

Reagovat
CubONE

Nigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Ragazzo d'oro

NIIIGEEEELLLL!!! Miluju tě!!

Reagovat
smazaný uživatel

NIGEEEEL DEJOOOOOONG

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

DJ

Reagovat
smazaný uživatel

NIGEEEEEEEEEEEEL DEEEEEE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
snuff24

Ac bohužel zaslouženě hrajeme hovno

Reagovat
mojmira

ale néééééé zrovna mi spadnul stream ... jak to dal? roh, centr, střela z dálky??

forza milan!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Trestný kop ze strany a prudká nechytatelná hlavička

Reagovat
mojmira

Reagovat
FORZAMILAN

ano, z rohu, prudká hlavička z blízka, gólman byl bez šance

Reagovat
Shevchenko

Přímák Maria

Reagovat
FORZAMILAN

ale bylo to někde u rohu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takový výhodnější roh

Reagovat
FORZAMILAN

jo dík, já myslel, že to byl roh, neviděl jsem to rozehrání

Reagovat
smazaný uživatel

koukam sice jen tak jednim okem sem tam.. ale De Sciglio teda hodně velké bída..

Reagovat
FORZAMILAN

jo, dneska to je slabý od něj

Reagovat
DelPiero137

Neviem ci to bolo na kartu a vobec faul ten Samuelov sklz.

Reagovat
DelPiero137

Po 2-3min pribehne aj ochranka

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mario se baví

Reagovat
Yanek

Samuel už měl letět.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusik je srdcar.

Reagovat
Inter Eterno Amore

výkon na zaplakanie

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi dnes nemachruje jako že neslyší? Ten pískot by přitom musel slyšet i hluchej.

Reagovat
Inter Eterno Amore

posledná naša šanca ... Abate a jeho "Militovka"

Reagovat
Inzaghi

Seedorf s Abatem těsně po Militovi trollí?

Reagovat
Recoba Inter

Mazzari je pěkná svině, nedat tam Javiera na poslední velký zápas

Reagovat
snuff24

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gratulácia AC

Reagovat
Votas

mizernej zápas, mizernej výkon a prolomený Wallyho kouzlo...všechno stojí za hovno

Reagovat
Recoba Inter

Gratulace Rossoneri, ten náš utahanej výkon by si nezasloužil ani bod.Jediný co se mi na dnešním derby líbilo, byla tvrdší hra do Batolete

Reagovat
panca
Reagovat
rossoneri89

Reagovat
KillSwitch

no dobre juventusáci, dajte na mňa nejaké fotky osláv titulu nech si trošku poplačem

Reagovat
M11

mas jich tu malo ?

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jste slavili v Catanii druhé místo?

Reagovat
Deki

Hnus výkon z naší strany, myslím, že rozhodně nejhorší z lednový krize. To byla ta namotivovanost, o které se vždycky mluví před derby? Hm, asi ne... Celkově fotbal k zblití, ale AC zaslouženě. My za to nic nemohli počítat s ničím jiným. A Mazzarri je vůůůůl to s Pupim podělal...

Reagovat
smazaný uživatel

FOR THE FIRST TIME IN 10 YEARS INTER END THE GAME WITH 0 SHOTS ON GOAL... to asi hovori za vsetko.. dnes to bolo velmi zle..

Javier mal ist jednoznacne hrat, o tom bez debaty..

Reagovat
Recoba Inter

jednu střelu jsme určitě měli, ale tu odvrátil jejich obránce na roh, ta tvá statistika je asi myšlená na střely na bránu že?

Reagovat
CubONE

Shots on goal su strely na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj na branu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Maritazzi

http://www.vocegiallorossa.it/rassegna-stampa/steward-allo-stadio-scontri-prima-di-una-partita-abbiamo-paura-e-non-possiamo-fare-niente-70037 Koukám, že Italové maj podobnou legislativu jako my, to je fakt odporný. Hlavně že se řeší slovní urážky.

Reagovat
mastakillah

Antonio Di Natale včera dvěma góly přispěl k výhře Udinese 5:3 nad Livornem a v historickém pořadí střelců italské ligy se posunul na osmé místo. Zkušený útočník dal v Serii A 189 gólů a má o jeden zásah více než Alessandro Del Piero a Giuseppe Signori.

Klobouk dolů !! Je to pan fotbalista. Snad ještě rok vydrží a nejméně těch 15 gólů za sezónu zvládne

Reagovat
olis

zaujimavy prehlad vztahov ultras https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10168032_663294643708140_8183735729275180570_n.jpg

neviem nakolko je to pravdive lebo sa v tom az tak nevyznam ale cudujem sa ze tam k nam nedali Juve a BVB medzi spriatelenych

Reagovat
sankakofi

BVB a možno aj Real Madrid

Reagovat
sankakofi

Teda zle som si prečítal, sorry, ja som myslel že by som ich dal k juventusu

Reagovat
Pipo123

Je sranda ako všetci chcú EL, pritom paradoxne by bolo lepšie ak by ju nehrali a mohli sa sústrediť na ligu, vôbec neviem či by som bol rád za EL, zrovna Edy tú súťaž nepovažuje za nič extra a možno by bolo lepšie ak by sme sa tam nedostali a mohli sa sústrediť len na ligu

Reagovat
lnterista

ja ji zrovna moc nechci ale videt Inter jednou tydne plus repre prestavky je sileny...takze ji chci hrat

Reagovat
snuff24

Ja ji chci moc... ta Evropa mi proste chybi i presto, ze neni samozrejme tak prestizni jako LM... A k cemu nam vlastne bylo letos,ze jsme nic nehrali ?

Reagovat
lnterista

treba kvuli tomu aby jsme nebyli napr. 14.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam chtěl vidět současné Torino. To je ale bohužel sci-fi...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pipo123

Proč scifi ? Parmu by mohli poraziť a Fiorentina tiež nemá nijak extra formu aby ich nemohli prekvapiť

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jak zahraje AC v Bergamu a jak dopadne duel Toro - Parma. Pokud AC pouze remizuje a Toro vyhraje, pak je Toro v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité je slovo "současné". I když postoupí, hrát tam bude někdo úplně jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile, Cerci, možná Darmian, půjdou "za lepším"... Očekáváš ještě odchod někoho dalšího?

Reagovat
Pipo123

Neverím tomu že to tak rozpredajú, očakávam odchod maximálne Immobileho

Reagovat
smazaný uživatel

nieje to myslene tak ze otazne ci Torino v lete rozpreda muzstvo a nebude v takom zlozeni jako hraje teraz?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
didosh

Je někde možné shlédnout včerejší derby ještě jednou ale ne v záznamu od Digi,někde na netu?Já kokot jsem se včera namrdal a měl jsem z toho hovno!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Díky borci.Takovou dobu se na to těším...Jsem opravdu kokot!

Reagovat
CubONE

Sice zapas nic moc, ale za ten vitazny pocit to stoji.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
El Matador

keitaaaaaa

Reagovat
Pipo123

Keita

Reagovat
El Matador

bože

Reagovat
Kincl

Musí se tam ta Verona dostat :D Aby ještě Toni zahrál aspoň jeden rok poháry :)

Reagovat
M11

Storari, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Padoin, Marchisio, Pogba, Peluso, Osvaldo, Giovinco

Reagovat
Il Architetto

9 italů.

Reagovat
Mr.Jindros

Útok na stovku se nebere moc vážně no.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Melchior

rozhodčí v Římě

Reagovat
Pipo123

Hrozne prísna penalta, inak tá naša obrana to je paródia, Konko, Biava, Cana absolútne mimo

Reagovat
Melchior

no offense směrem k Laziu, ale rozhodčí sebral letos sympaticky hrajícímu Hellasu šanci hrát o poháry (i když je to paradoxně možná pro italskej fotbal lepší)

Reagovat
FORZAMILAN

Proboha, co se tam dělo v Římě, čtu dvě červený na konci, 93 neproměněná penalta, pak vyrovnání Ale plichta je pro nás dobrá

Reagovat
FORZAMILAN

Do prdele, zase hejbou s těma článkama, zmizí a objeví se jinde. Hlavně, že na první straně je od včera Brabec z bohemky nebo ,,hérečka,, Suarez .................

Reagovat
smazaný uživatel

So Storarim je to vždy taký nezvyk, že brankár po malej domov vie vykopnúť loptu a nie zmätkovať v rozohrávke vo vápne

Reagovat
DelPiero137

Po velmi dlhej dobe ma Juve moznost mat CC v podobe Teveza a zaklad hraje Osvaldo na hostovani

Reagovat
Melchior

spíš jsem čekal (chtěl) 4-3-3

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl proč si to nezpracuje než vystřelit takový hovno

Reagovat
brenk

Gio si kľudne mohol spracovať

Reagovat
Pettirosso

ty vole, Sebo

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Pirla je ta hra podstatně rychlejší.

Reagovat
Pettirosso

bohužel to zase vyrovnává Peluso

Reagovat
Pinturicchio

Peluso dnes hraje dobře.

Reagovat
DelPiero137

Claudio sa mi celkom pozdava na jeho mieste. Skoda ze Paul je neisty, ani strely mu nejdu.

Reagovat
10

já vůl s těma oslavama úplně zapomněl, že ještě hrajeme...a že zrovna dneska

Reagovat
Pettirosso

omg, ten Osvaldo je jak Alenka v říši divů, úplně zbytečný mu tma dopředu posílat míče

Reagovat
DelPiero137

Gio chce vsetko urvat, bez problemov ide do 5 superov

Reagovat
Mr.Jindros

Kvajára musí být s Contem fakt hodně na kordy. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze osvalda uz na buducu sezonu nebudem nikdy vidiet v nasom drese

Reagovat
Pinturicchio

- Pogba poslední dva zápasy (Benfica, dnes) paráda

- Chiellova rozehrávka je fakt lepší a lepší, pokud se nezlepší Leo a Angelo, nebál bych se jeho nebo Barzu vyzkoušet na středu

- Peluso bych si představoval jako vice-Chiella, ale dnes dobrý

Celkově super fotbal z obou stran, bavím se moc. Takovéhle nasazení nebylo od našich hráčů v lize dlouho vidět, zvláštní, že je to zrovna dnes, v osekané sestavě a po zisku titulu.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Barza ve středu obrany.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, mohl by to Conte zkusit. Ale umím si tam představit i Giorgia, přijde mi, že tu rozehrávku má lepší, než Leo (u kterého je to jeden míč z 5, Chiello tam při rozehrávce neztratil snad jediný míč), je jistější a nevymýšlí takové blbosti, jako Bonucci.

Reagovat
10

jenže Giorgio "dřevěný nohy" jen posouvá míč na 10 metrů, už to mu většinou dělá velký problémy a soustředí se na to jak chirurg při operaci srdce

Reagovat
Pinturicchio

No jo, jenže co dělá Leo? Dyť on působí stejně tak dřevně. Občas má se mu povede míč za obranu, ale jak píšu, to je tak 1 z 5 ... a to mu možná ještě fadním.

Reagovat
Il Architetto

S Giorgiem by to bylo z bláta do louže si myslím.

Reagovat
Pinturicchio

Je to možný, ale tak, jako tak bych to v přípavě zkusil, minimálně by to bylo podle mě jistější směrem dozadu.

Reagovat
Il Architetto

To asi jo. Musím se smát, když si představím ty 50 metrový míče na Nanda.

Reagovat
Pinturicchio

To by byl rock n roll

Reagovat
10

z bláta na tribunu spíš

Reagovat
10

ty už děláš toho mluvčího?

Reagovat
Pinturicchio

Dneska jsem teprve mluvil s Contem, prý mi dá vědět

Reagovat
DelPiero137

Nasedenie je super ake sme davno nevideli, vela robi svoje aj vaznost zapasu. Bohuzial tie sance ubudaju a stava sa z toho nakopavana.

Mne sa paci Claudio posledne zapasy.

Reagovat
Pinturicchio

Claudio super

Reagovat
Pinturicchio

400. aby Pogba podepsal novou smlouvu

Reagovat
Pettirosso

Q na hřišti a hned je to vidět. Krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

ou to vypadalo hnusně

Reagovat
DelPiero137

Aby sa nam to "zahra si kazdy" nevypomstilo. 18x domacich vyhier v sezone je nadosah!

Reagovat
Mr.Jindros

Nějakých 18 výher je pro lidi v klubu desetiřadý cíl.

Reagovat
brenk

Sa mi to zdá alebo Osvaldo vyzerá jak kentaur v mytologicých filmoch?

Reagovat
smazaný uživatel

ale hraje jako kkt ani zjev mu nepomůže

Reagovat
brenk

šak už ide dole chlapec

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám, že v příští sezóně bude vypadat jako kentaur v mytologických filmoch odehrávajících se na tribuně jiného klubu.

Reagovat
brenk

myslím, že to je jasná vec...

Reagovat
DelPiero137

Krasa, takto sa striela!

Reagovat
DelPiero137

Jooooooo

Reagovat
Il Architetto

PADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

PADOOOOOOOOOOOOOOOOO

Pogba král

Reagovat
10

SIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

PADOIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
M11

PADOIN !!!

Reagovat
DelPiero137

Nevyzera to moc dobre, chudak Yepes.

Reagovat
brenk

čo sa tam stalo?

Reagovat
M11

me tak jebe ze se odstavil fabio na ukor osvalda

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Mr.Jindros

Tenhle krok vyhrává cenu "facepalm sezóny". Tam musí být nějaká osobní averze nebo fakt nevím.

Reagovat
10

...i Mirko

Reagovat
DelPiero137

dufam ze neuplatnime opciu

Reagovat
DelPiero137

Simoneeeeee PEPE!!!!!!

Reagovat
Dominator

wow

Reagovat
Pettirosso

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nezraň se!

Reagovat
smazaný uživatel

pepeee c´mon

Reagovat
brenk

aha kto sa objavil

Reagovat
M11

Myslim ze pokyny pro pepeho jsou jasne.. Hlavne se prosimte nezran

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Pepinho

Reagovat
Mr.Jindros

OT kdo nesleduje: Liverpool

Reagovat
10

přeju jim to

Reagovat
DelPiero137

Oni stratili 0-3, ja im to naopak prajem.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Krása! City pro titul

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Shevchenko

Gerrard

Reagovat
CubONE

Krasa, Steve nic nebude mat.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
brenk

Carlitos

Reagovat
Pettirosso

Tevez

Reagovat
DelPiero137

Pogba a jeho tanecky

Reagovat
DelPiero137

AC/DC - Thunderstruck na Juve Stadium

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

(ale o přestávce komerční sračky z radia)

Reagovat
DelPiero137

Mate niekto pls link na oslavy?

Reagovat
Hans82

sop cast Channel - 150341

Reagovat
Hans82

ty vole i Edgar Davids tam je

Reagovat
Pinturicchio

On má tuším dělat nějakého ambasadora, nebo něco takového.

Reagovat
Bayern +

Mohli by ste mi, prosím, niekto priblížiť toho Mehdiho Benatiu? Díky.

Reagovat
M11

letos nejlepsi stoper v lize

Reagovat
CubONE

Do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Opora naší obrany a hráč, co je výborně pozičně disponovanej a k tomu super hra hlavou, důraz tak akorát, není zákeřnej, je tak kvalitní, že si nemusí pomáhat nedovoleně, nejlepší obránce ligy dle mě za tento rok, a minulý určitě top3, nerad bych aby odešel no

Reagovat
Bayern +

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Domenico si celkem vodí fialky

Reagovat
M11

Fiore 0:3 Berardi

Reagovat
CubONE

Berardi ma patent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt zrušte tu Italskou ligu, kdyby ty zápasy aspoň pouštěli trochu míň okatě.

Reagovat
Slejdy

nevsazej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako včera Litrpůl viď? Když nevíš, tak nesázej

Reagovat
smazaný uživatel

Já neměl vsazeno ani jedno, za zrušením korupční ligy si stojím dál a vaše rádoby krutopřísné komenty mi fakt nevadí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! SASSUOLO, BERARDI ! ! !

Reagovat
Milan.B

peter nagy rulez!

Reagovat
Pinturicchio

V pátek si to musím pustit v jukeboxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=6F7zajvFFss

Tohle jsem dával k nějakému článku o Sassuolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Petera mám rád

Reagovat
Pinturicchio

Některé kousky má dobré.

Reagovat
brenk

vždy sa zasmejem na českom "Petera" skloňuje sa to rovnako česky, teda Petra, slovenské okienko

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si to dohledal na příslušném odborné místě a je to tak. Zase jsem o něco moudřejší

Reagovat
brenk

Ja som si to všimol párkrát aj u českých komentátorov trebárs, ale je to logické Peter - Petera

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct zakořeněná chyba. Používá se dost globálně. Schválně si udělám soukromý průzkum, jak by to kdo skloňoval

Reagovat
brenk

To isté platí trebárs aj pre iné mená... Marek, Pavol atď. Brat sa volá Marek, ale celý život skloňujem Mareka, Marekovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jop jop. Koukal jsem na to teď v rámci češtiny v internetové příručce pro ústav jazyka českého a i v časopise Naše řeč to je zmíněné. Je to dobré téma. Možná toho do budoucna využiju

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, tím, že ted nastoupil Rossi, jsem ve Fantě propásl další Domenicovy gólové hody

Reagovat
smazaný uživatel

já ho velice prozíravě postavil do základu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, ještěže proti nám nemohl hrát Se Zazou by nás popravili, věřím tomu.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to nám zahrálo do karet hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam máš gól i od Pepita jen doufám, že nezačala pověstná závěrečná toskánská dvacetiminutovka

Reagovat
Pinturicchio

Už je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

No do psí prdele

Reagovat
Pinturicchio

Oni mít lepší obranu, tak hrajou v klídku střed tabulky, snad se zachrání a pořádně na tomhle zapracujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky očekával, že budou hrát kolem 15. místa a v pohodě se zachrání. Ta obrana nevypadal před sezonou zle. Ale celkově si to zpočátku moc nesedlo. Byla obrovská škoda, kdyby to neudrželi. Teď vyhrát, pak doma porazit Janova mohlo by to být doma. Uvidíme.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FORZAMILAN

Viola se nějak rozjela ...........

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Domenico úplně nešťastný, ta křeč přišla nejméně vhodnou chvíli Ale Pegolo, perfekntí zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

SASSUOLOOOOOO

Reagovat
db18

Fialky to pěkně protočili Ale Rossi je zpět

Je nějaká šance, že pojede na MS (když mu vydrží zdraví) - případně, jaká?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude zdravý, tak na 100 % jede. Prandelli řekl, že na něho počká, jak bude zdravý.

Reagovat
db18

super tak snad...

Reagovat
REPLIKATOR

Komedie, horší jak naše Kaprliga

Reagovat
Pettirosso

SASOOOOOL, BERARDIIIIII

Reagovat
olis

Pandev je na tie penalty skvely

Reagovat
olis

Cagliari slabucke, trosku rozvahy keby mame vpredu uz sme im mohli dat 3-4 kusy

Reagovat
olis

Marekiaro to snad nemyslis vazne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele