Serie A - preview 35. kola

25.04.2014, 08:50, aktualizováno 28.04.2014, 09:04
Previews
Pětatřicáté kolo italské ligy dnes dohrávají Sassuolo a Juventus. Zatímco domácí bojují o záchranu, hosté kráčí za titulem. Sassuolo má stejně bodů jako sedmnáctá Boloňa, potřebuje se však posunout minimálně na její pozici. Juventus v tuto chvíli vede před AS Řím o pět bodů.
US Sassuolo - Juventus FC  (pondělí 20:45)
Za jistých okolností může Juventus slavit Scudetto již tento víkend. V cestě mu ale kromě Sassuola stojí především nabitý plán a s tím spojená únava, protože Bianconeri mají za sebou náročné utkání Evropské ligy proti portugalské Benfice.

A jejich účinkování mezi evropskou smetánkou poprvé ostře narazilo. Juventus sice žene touha po trofeji a navíc motivace v podobě finále před vlastními fanoušky, ale to je nyní dál, než se zdálo. Juventus totiž v Portugalsku prohrál o gól a lepší výchozí pozici do odvety má soupeř. Už po třech minutách načal hosty domácí obránce Ezequiel Garay, který vstřelil úvodní gól. Binaconeri sice nehráli špatně, ale nedokázali svoje šance nijak využívat. Povedlo se to až Argentinci Tévezovi, který dvacet minut před koncem srovnal.

To byl důležitý moment, protože gól vstřelený na půdě soupeře může být rozhodující. Přesto má blíže k postupu Benfica, kterou spasil zkušený střelec Lima jen deset minut po Tévezově brance. Trenér Antonio Conte ale soptil, protože jeho tým si prý zasloužil mnohem lepší výsledek. Po utkání řekl úspěšný trenér zástupcům médií toto: "Myslím, že tento výsledek je nefér. Zasloužili jsme si lepší skóre, protože jsme hráli dobře. I když jsme na úvod zápasu inkasovali, nepoložilo nás to. Bojovali jsme a nedovolili jsme soupeři téměř nic. Nemám, co bych svým hráčům vytkl."

Brankáře Artura se pokoušel překonat také obránce Stephan Lichtsteiner, který to ale nedokázal. Po utkání zklamaně prohlásil: "Když prohrajete, nikdy to není dobrý výsledek. Bylo pro nás ale důležité alespoň skórovat a to se povedlo. Měli jsme také víc šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Několikrát jsme mohli srovnat a dostat se i do vedení, ale poté jsme obdrželi lacinou branku, které jsme mohli zabránit. Teď se nedá dělat nic jiného, než soustředit se na ligu a poté udělat maximum před našimi fanoušky," odhodlaně dodává Lichsteiner.

Pokud jde o Serii A, Juventusu se daří mnohem lépe, protože z deseti posledních utkání prohrála Stará dáma jen jedno jediné a ve všech ostatních zvítězila. To jí vyneslo primát jedničky a na druhé AS Řím má pohodlný náskok osmi bodů. To prakticky znamená naději na to, že pokud AS prohraje s AC Milán, měly by v Turíně proběhnout mohutné oslavy.

Sassuolo ale nelze podceňovat. To udělala Atalanta Bergamo i Chievo Verona. A oba týmy nakonec své duely s nováčkem soutěže prohrály. Jedinou branku minulého utkání vstřelil Domenico Berardi, který rozhodl o třech bodech pro Sassuolo. To se díky tomuto bohatému přísunu ocitá na osmnácté příčce a sedmnáctá Bologna má stejný počet bodů. Prakticky to znamená, že Sassuolo stále může věřit v záchranu.

Problémy by mu mohla způsobit absence Domenica Berardiho, který nebude moci proti svému mateřskému klubu nastoupit. Kvůli karetnímu trestu tak Berardi neohrozí brankáře Gianluigiho Buffona. Kdo převezme jeho úlohu? Nováček soutěže se cítí být z poloviny zachráněn, což dokládá také brankář Gianluca Pegolo. Ten v posledním interview pro Sky Sport Italia sdělil: "Získali jsme cenné tři body. Kdyby se nám to nepovedlo, naše situace by byla naprosto kritická. V tomto případě ale můžeme doufat a jsme na padesát procent zachráněni. Teď nás čekají čtyři zápasy, které jsou pro nás jako finále. Chceme z každého alespoň nějaký bod."

"Snížili jsme výskyt chyb, které jsme dělali dříve. A naše defenzíva je stále pevnější. Kdybychom takto nastoupili od úvodu sezony, možná bychom v sestupovém pásmu vůbec nebyli. Teď se ale díváme vpřed a zápas s Juventusem bude pro mnohé z nás vrcholem sezony. Bude to nesmírně těžké, ale třeba se nám povede zázrak. Záchrana by pro nás znamenalo hrozně moc, to by byla krásná chvíle pro celý klub," zasněně dodává brankář Pegolo.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Gazzola, Antei, Cannavaro, Longhi - Chibsah, Magnanelli, Ziegler - Floro Flores, Zaza, Sansone
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Llorente, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Calcio Catania  (neděle 12:30)
Všechny tři body bude v utkání na Stadio Bentegodi potřebovat Catania, jenž se krčí na samotném dnu ligové tabulky. Sicilané ztrácí na nesestupovou pozici pět bodů, takže jakákoliv další ztráta už je pro klub kritická.

Zato Hellas je ve zcela jiném rozpoložení. Na desátém místě dává záchranářským bojům vale a jakožto nováček se mezi italskou elitou představí i v příští sezoně. Veronský celek navíc stále může pomýšlet na evropské poháry. Na šesté místo totiž ztrácí jen dva body! Hellas je jinak v dobré formě, ze čtyř zápasů třikrát vyhrál, naposledy vybojoval tři body na horké půdě Atalanty. Nyní na Stadio Bentegodi zavítá poslední Catania, takže favorit utkání je jasný.

Catania v minulém kole zlomila dlouhé čekání na vítězství, když porazila Sampdorii 2:1. Vítěznou trefu obstaral Gonzalo Bergessio a naděje na záchranu tak stále žije. Situace Elefantini je však nadále kritická a i v tomto utkání musí získat body, nejlépe všechny tři.

Zápasy Catanie s Hellasem bývají hodně vyrovnané. Koneckonců poslední střetnutí na Sicílii skončilo bezbrankovou nudou. Další zápasy se pak datují až k roku 2006, kdy oba týmy působily v Serii B. Diváci však doufají, že nějaké branky v zápase padnou a že se bezgólová nuda nebude opakovat.

Domácím bude chybět Donati, Romulo a Martinho. Stejný počet hráčů postrádají i Elefantini. Kouč Pellegrino nemůže počítat s Almironem, Andujarem a Belluscim.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pillud, Marques, Moras, Agostini - Sala, Donadel, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Marquinho
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Peruzzi, Spolli, Gyomber, Monzon - Izco, Lodi, Rinaudo - Barrientos, Bergessio, Leto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Tamní FC se těší velké formě, protože z posledních čtyř zápasů neprohrálo jediný a jen jednou remizovalo. Za to Zebry ze čtyř zápasů jen jediné vyhrály a naopak si připsaly dvě porážky.

Osmý Turín těží ze střeleckých schopností oceňovaného dua Alessio Cerci a Ciro Immobile. To by se ale brzy mohlo rozpadnout, protože o oba hráče mají eminentní zájem větší evropské kluby. Hlavní pozornost je věnována mladému střelci Immobilemu, který má na svém kontě již dvacet ligových branek a to mu v současné chvíli stačí na první místo mezi střelci Serie A. Není divu, že se o něj zajímají věhlasnější kluby. Jedním z nich je také německá Borussia Dortmund, která shání posily místo odcházejícího střelce Roberta Lewandowského.

A právě Ciro Immobile by se brzy mohl dostat do jejího kádru. To potvrzuje také jeho agent, který je otevřen přestupovým jednáním a nabídkám. Marco Sommella v rozhovoru pro Süddeutsche Zeitung naznačil: "Ciro Immobile chce hrát za velkoklub s pohárovými ambicemi a to Borussia zcela jistě je." Nebude ale jedinou alternativou, protože se prý již ozvalo také Atlético Madrid, které by se díky případnému zisku Ligy mistrů a triumfu v Primera Division mohlo stát ještě vyhledávanější destinací.

Ciro Immobile se mezi střelce zapsal také v posledním ligovém duelu s Laziem, i když ze tří bodů se jeho spoluhráči nakonec radovat nemohli. Přesto jsou nyní v poklidném středu tabulky. To samé neplatí o ambiciózních Zebrách, v jejichž táboře se navíc spekuluje o možnosti, že po sezoně skončí nejen klubová legenda Antonio Di Natale, ale také věhlasný stratég Francesco Guidolín. Jeho týmu letošní sezona vůbec nevychází a Udinese je zatím na čtrnácté příčce.

Guidolín svou budoucnost zatím nechává otevřenou všem případným variantám. V rozhovoru pro Sky Sport Italia jasně naznačil: "Vždycky jsem měl v téhle otázce jasno. Vztahy mezi mnou a klubem jsou na nejvyšší možné míře profesionality, vládne tu zdravé ovzduší a já klubu věřím. Zatím jsem odmítl všechny další návrhy a nabídky, které jsem dostal. Jistě, mohl bych jít do většího klubu, brát větší peníze, ale nechtěl jse odcházet. Jsem zde šťastný a pokud budou všechny strany chtít, bude tenhle vztah pokračovat."

"Když jste na lavičce nějakého klubu už 551 zápasů, stane se z toho stereotyp. Trochu se vám přitíží a celá ta práce jde trochu hůř. Co se týče budoucnosti, rád poznávám nové věci a nové příležitosti, to mě nijak neděsí. Hlavní pro mě je, aby byl celý tým spokojený, aby fanoušky bavilo chodit na fotbal a abychom měli i dobré výsledky. Uvidíme, co se stane v létě. Udinese nejspíš čeká velká změna," dodává tajuplně zkušený kouč.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Maksimović, Gazzi, Vives, El Kaddouri, Darmian - Cerci, Immobile
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Bubnjić, Gabriel Silva - Badu, Allan, Pinzi - Pereyra, Fernandes, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Parma FC  (neděle 15:00)
Ani Cagliari ještě nemá jistou záchranu. V současné chvíli patnáctému celku nejvyšší italské fotbalové ligy zbývá ještě zisk čtyř bodů k dosažení čtyřicetibodové hranice, která je všeobecně vnímána jako potřeba záchrany. Parma ještě nedávno myslela na Evropskou ligu, ale její sen se jí stále více vzdaluje.

Ducali měli na dosah kvalifikaci do Evropské ligy a možná by se jim to i podařilo. Problém nastal v kole číslo 29, kde Parma jen remizovala s Janovem a od té doby se jí nepodařilo navázat na sérii výher. Z posledních sedmi zápasů vyhrála jen jednou a ani minulé kolo neznamenalo pro svěřence trenéra Roberta Donadoniho příliš radostné období. Přijel Inter, který se pomalu drápe zpátky na vrchol. Nějakou dobu mu to zřejmě bude ještě trvat, ale s Parmou si Mazzarriho svěřenci poradili bez větších potíží. Góly Rolanda a Fredyho Guarína znamenaly tři body pro Nerazzurri a konec nadějí Parmy.

Vše ale mohlo být jinak. Stačilo, kdyby Antonio Cassano proti svým bývalým spoluhráčům proměnil nařízený pokutový kop. Ducali museli navíc dohrávat utkání bez vyloučeného stopera Gabriela Paletty, který bude v dalším zápase citelně scházet. Pokud by se ale Parmě podařilo Cagliari porazit, mohly by sny Ducali znovu ožít. Přičtěme k tomu těžký los, který čeká na Inter. Milánský celek se utká ještě s Neapolí, AC Milán, Laziem a ligu uzavře proti Chievu Verona.

Ducali se navíc proti Cagliari daří, protože nad sardinským týmem vyhráli třikrát ze čtyř posledních střetů. Los byl v závěru sezony mnohem přívětivější k Parmě, kterou čeká Cagliari, Sampdoria, Turín a Livorno, tedy všechno týmy ze spodních pater tabulky. Zatímco Parma nemá kromě Paletty žádné větší absence, Cagliari bude jistě postrádat Victora Ibarba a zraněného Albina Ekdala. Nejistý je také zdravotní stav hráčů jako Nene, Adryan a záložník Matias Vecino.

Cagliari se v minulém kole dařilo o mnoho víc, což dokázala výhra nad Janovem. O tu se postarali Marco Sau a Victor Segundo Ibarbo, jehož rána z konce utkání dovršila zajímavý obrat. Stále však Cagliari nemá nic jistého a dobře si to uvědomuje také sportovní ředitel Nicola Salerno. Ten po zápase deníku Gazzetta dello Sport sdělil: "Vítězství je pro nás moc cenné a jsem za něj rád, ale stále ještě nemůžeme polevit - stát se může cokoli a my se nechceme nechat unést předčasně," dodal zkušený činovník.

Cagliari by mělo začít vyhrávat teď, protože jej čeká ještě zápas proti Neapoli a Juventusu Turín. Poslední dvě utkání mezi těmito dvěma týmy příliš mnoho branek nenabídlo, protože po těsné výhře Parmy se na Stadio Ennio Tardini v Parmě body jen dělily.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Eriksson - Ibraimi, Pinilla, Sau
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Lucarelli, Felipe, Molinaro - Acquah, Gargano, Parolo - Biabiany, Cassano, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Livorno - SS Lazio  (neděle 15:00)
Livorno je předposlední a bojí se o sestup. I proto povolalo staronového kouče Davideho Nicolu, aby svému někdejšímu týmu opět šéfoval a pomohl mu zachovat si prvoligovou příslušnost. Na druhé straně barikády stojí Lazio Řím, které má co napravovat.

Lazio o dvě branky prohrálo s Neapolí a snažilo se získat si diváky v dalším kole. Ani tehdy se mu to ale nepovedlo zcela podle představ, protože remíza s Turínem jeho situaci nijak výrazně nezlepšila. Co bylo mnohem lepší, to byl herní projev Biancocelesti. Římané se nevzdali ani na konci utkání, když těsně prohrávali. Ciro Immobile skóroval až minutu před koncem, ale ani to nesrazilo svěřence trenéra Edyho Rejy na kolena. Odměnou za nastalý tlak ze strany Biancocelesti byla vyrovnávací branka Antonia Candrevy tři minuty po uplynutí základní hrací doby!

Lazio opět ukázalo, že má charakter a je lepší jej nepodceňovat ani tehdy, když prohrává. A to je jedna z vlastností, kterých si na tomto klubu nejvíc váží mladík Balde Keita. Ten patří mezi nejlepší hráč Lazia a i přes svůj mladistvý věk je schopen rozhodovat utkání. V rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport se Keita vyjádřil k situaci v klubu, jeho ambicím a samozřejmě také známé averzi vůči AS Řím.

"Lazio je největší klub v Římě. Neodejdu odtud, protože to tady miluji a jsem hrdý, že jsem hráčem Lazia. V životě každého člověka přichází chvíle, kdy si uvědomíte, na čem záleželo, na čem záleží teď a na čem záležet bude. Také víte, že na některých věcech už nezáleží a můžete je hodit za hlavu. Nezáleží mi na tom, zda budu hvězdou nebo známou osobností. Jediné, na čem mi záleží, je Lazio a to, abych učinil jeho fanoušky šťastnými," dodává emotivně mladý útočník.

Dokázat to může už proti Livornu, které se rovněž trápí. Proto navíc povolalo do zbraně trenéra Davideho Nicolu, který si dopřával odpočinku. Z posledních deset zápasů vytěžilo Livorno jen jednu jedinou výhru. Trenér, jenž nahradil Momma Di Carla na pozici hlavního trenéra, je podle vlastních slov připraven odevzdat vše pro svůj klub a pomoci mu zachovat si prvoligovou příslušnost.

Na tiskové konferenci při svém přijetí řekl: "Jsem motivován a odpočinutý, abych zachránil Livorno. To je jediné, co po nás klub chce. Pokud bychom mysleli na další sezonu, pak by to znamenalo, že jsme se vzdali. A to my nemůžeme. Zůstat v první lize možná bude ta nejtěžší mise, jakou jsem v životě přijal, ale nebude to mise nemožná," dodal nadšeně Nicola. Zachrání po vzoru agenta Hunta Livorno? Chybět mu při tom budou zranění Mbaye a Ceccherini s Lucim, pro něhož sezona skončila.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Valentini, Emerson, Castellini - Duncan, Biagianti, Greco, Mesbah - Siligardi, Paulinho, Belfodil
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Pereirinha, Biava, Cana, Lulić - Onazi, Ledesma, Biglia - Mauri - Candreva, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Sampdoria chce skončit sezonu co nejvýše a proti Chievu nebude chtít nic jiného než zvítězit. Mnohem větší motivaci však mají hosté, ti totiž bojují o holé přežití v nejvyšší soutěži.

Po bezbrankové remíze s Fiorentinou jakoby byla branka soupeřů zakletá. Blucerchiati vyšli střelecky naprázdno jak proti Laziu, tak i proti Interu. Čekání na gól sice v minulém kole zlomil Stefano Okaka, ale na vítězství či na jakýkoliv bodový import to proti poslední Catanii stejně nestačilo. Mihajlovičova družina se v ofenzívě trápí a překonat tento problém se pokusí v domácím zápase s Chievem.

Fly Donkeys bojují o záchranu a v tuto chvíli mají před osmnáctým Sassuolem jen dvoubodový náskok. Zatímco jiný veronský tým Hellas má Serii A pro příští rok zajištěnou, Chievo čeká ještě tvrdá práce. Veronští si pořádně zadělali na problémy v minulém kole, kdy podlehli nejtěsnějším způsobem právě Sassuolu. Utkání rozhodl Domenico Berardi.

Lepší vzájemnou bilanci má Sampdoria. Jako vítěz odešla z utkání ve Veroně. Doma naposledy s Chievem prohrála v roce 2005.

Trenér Siniša Mihajlovič se musí vypořádat s absencemi Sestua a Obianga. Jeho protějšek Corini má situaci složitější, vedle zraněné trojice Rubin, Paloschi, Dramé mu bude chybět vykartovaný Guana.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Fiorillo - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini - Palombo, Krstičič - Gabbiadini, Eder, Soriano - Maxi Lopez
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Frey, Cesar, Dainelli, Sardo - Guarante, Rigoni, Radovanovič - Hetemaj, Obinna - Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Janov CFC  (neděle 20:45)
Souboj dvou téměř sousedů v tabulce a aspirantů na střed tabulky zajistí domácí Orobici a hosté z Janova. Ani jednomu z týmů se v poslední době nedaří a situace v Janově se snad dá označit i za krizi.

Čtyři porážky za sebou - to je tristní bilance Grifů, kteří do Bergama přijedou hájit svou reputaci a požádat fanoušky o odpuštění. Vše začala vysoká prohra od Hellasu Verona, na kterou již mužstvo nedokázalo solidně zareagovat. Minulé kolo také nebylo příčinou radosti či náznakem zlepšení. Grifové se sice po brzké brance obránce De Maia dostali do vedení nad Cagliari, ale gól Marca Saua znamenal remízu. A ani bod nebyl domácím přán, protože deset minut před koncem se prosadil Victor Segundo Ibarbo a na jeho branku již domácí nedokázali reagovat.

V dresu Janova září i přes vysoký počet obdržených branek nadějný brankář Mattia Perin. Ten se rozchytával ve druhé nejvyšší lize a tuto sezonu patří k oporám ambiciózního týmu. V současné době je hodnocen jako jeden z nejtalentovanějších mladých brankářů v Evropě a pokukují po něm také další velké týmy. Perin ale uznává, že na přesun do velkého klubu má ještě čas. Deníku Gazzetta dello Sport poskytl krátké interview, v němž se zamýšlí nad postavením brankářů i svého současného týmu.

"S brankáři je to složité. Je to jako u tenistů. Oba trénují odděleně od ostatních, sami. Oba ale potřebují maximální možnou míru koncentrace, aby dosáhli svého a byli dobří v tom, co dělají. Vím to, tenis jsem dlouhodobě hrál a dosud je mým vedlejším sportem. U tenisu je to lehčí, protože tenista musí dávat pozor a zasáhne míček několikrát za minutu. Ve fotbale se vám ale může stát, že si na míč nesáhnete třeba hodinu. Udržet pozornost i potom je snad ještě těžší, protože můžete předvést jen jediný zásah za celé utkání a přitom být hrdinou," nastiňuje Perin.

Atalanta má i nefotbalové starosti, protože musí kromě soupeřů bojovat i s vlastními hráči. A to i hráči, kteří jsou kvůli zranění mimo hru. Příkladem je mladík Marko Livaja, který inzultoval fanoušky a byl dočasně vyřazen z kádru. Navíc se mladý útočník momentálně léčí z těžkého zranění Achillovy paty. Přesto na svůj tým nevzpomíná ve zlém a rád by mu brzy pomohl ke zlepšení. A to bude Atalanta potřebovat, protože poslední tři zápasy prohrála a z týmu, který chvíli bojoval i o poháry se stal tým, který bojuje o střed tabulky.

"Zpočátku bylo všechno ideální - hrál jsem i přesto, že jsme změnili rozestavení, dařilo se celému týmu a hřáli jsme se na výslunní. Pak přišlo několik špatných výsledků, krize a jsme opět dole. Ale nechceme se vzdávat, protože naši fanoušci si zaslouží to nejlepší. Naposledy jsem byl z klubu vyřazen kvůli tomu, že jsem odmítl nastoupit v závěru utkání proti Udinese. Víte, chtěl jsem odejít a měl jsem na stole konkrétní nabídku. Vše bylo připravené, ale nakonec klub couvl a nechal si mě. A proč? Jen proto, abych chodil na hřiště v posledních deseti minutách."

"Pověsti toho zlého se ale nebojím. Mnoho věcí, které média prezentují jako pravdu, je jinak. Některé věci jsem udělal a nechci se vymlouvat. Možná je to otázka mentality. Odejít z domova do ciziny v šestnácti letech je dost náročné pro kohokoli. Ale bylo to dobré rozhodnutí - končila mi smlouva a nikdo mě nekontaktoval ohledně jejího prodloužení. Nevím, co se stane v létě, zda tu zůstanu, nebo půjdu pryč. Se mnou zkrátka nikdy nevíte," tajuplně dodává Livaja.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Benalouane, Stendardo, Del Grosso - Estigarribia, Cigarini, Migliaccio, Bonaventura - Denis, De Luca
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, De Maio, Marchese - Vrsaljko, Sturaro, Bertolacci, Antonelli - Fetfatzidis, Gilardino, Sculli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Již příští týden čeká Fiorentinu velké finále Coppa Italia proti Neapoli, ale ještě předtím musí absolvovat nepříjemné utkání s Boloňou. Svěřenci Vincenza Montelly si nemohou dovolit zaváhat, neboť ze zadních pozic je atakuje Inter. Body nutně potřebuje i Boloňa, která balancuje na hranici sestupu a záchrany.

Boloňa je s osmadvaceti body na sedmnáctém místě ale stejný počet bodů jako ona má i osmnácté Sassuolo. Do konce soutěže zbývají poslední čtyři kola a tak se očekává velmi dramatický závěr. Domácí v posledním kole zavítali do Turína, kde se poměřili s obhájcem Juventusem a toto setkání pro ně nedopadlo dobře. Stará dáma zvítězila 1:0 a po dvou "plichtách" z předchozích kol si na další body musí počkat. Ani v tomto kole je ale nečeká snadný soupeř - Fiorentina a situace na konci ligy je čím dál složitější. "Proti Juventusu jsme hráli dobře, ale ne natolik, abychom si odvezli pozitivní výsledek. Jsme v obtížné situaci, ale musíme se soustředit jen sami na sebe. Boloňa musí splnit svojí povinnost a ostatní nás nezajímají. Nevím kolik bodů by matematicky mohlo stačit, ale moji hráčí ví, co mají dělat," rozhovořil se na téma Boloňa a záchrana její kouč Davide Ballardini.

Fiorentina sice záchranářské starosti nemá, ale ráda by proklouzla do evropských pohárů. V držení má aktuálně čtvrtou příčku, nicméně pokud by jí neudržela, ve hře je i pohárová cesta srkze Neapol. Fiorentina naposledy opanovala italský pohár v sezoně 2000/2001, tedy těsně před svým pádem do nižších soutěží. "Jen na Neapol se budeme soustředit až po našem zápase s Boloňou. Vítězství v Boloni nám totiž umožní se na finále připravit tím nejlepším zpsůobem," nechal se slyšel Vincenzo Montella.

Mezitím se vyrojily spekulace, že by Montella po sezoně z týmu odešel. Padaly kluby jako AC Milán, ale samotný "L'Aeroplanino" vše popřel. "Když jsem hrával za Řím, každým rokem mě chtěly jiné týmy a já vždy zůstal. Stejně tak mohu nyní říct, že s definitivou zůstanu ve Fiorentině, bez jakýchkoliv pochybností," prohlásil Montella.

Domácím bude scházet trio Crespo, Della Rocca, Perez. Situace v kádru Fiorentiny je o poznání horší. Zdravotní potíže mají stále Hegazi, Mati Fernandez, Rebič, Rossi a Gomez. V útoku nebude k dispozici ani Matri, který je v trestu. Totéž platí i o Pasqualovi.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Krhin, Pazienza, Christodoulopoulos, Morleo - Koné - Acquafresca
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Rodriguez, Savič, Vargas - Aquilani, Pizarro, Borja Valero - Iličič - Joaquin, Cuadrado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Velice pikantní utkání čeká dvě trenérské persony Rafaela Benízete a Waltera Mazzarriho. Inter Milán totiž na stadionu Giuseppe Meazza hostí Neapol. Benítez v Interu jako kouč neúspěšně působil, Mazzarri si zase pod Vesuvem udělal trenérské jméno. Interu také půjde o důležité body v boji o Evropskou ligu.

Walter Mazzarri, současný lodivod Interu přišel před sezonou z Neapole, kde odvedl během několika let skvělý kus práce. Pohlednou a atraktivní hrou dostal Azzurri několikrát do evropských pohárů včetně Ligy mistrů, a z týmu udělal obávaného soupeře. Ovšem Scudetto nikdy nezískal. Získat titul mistra Itálie se pokusí s Interem kam jakožto za novou výzvou odešel teprve po loňské sezoně, kdy na lavici Interu skončil Andrea Stramaccioni.

Mezitím co Neapol pod Mazzarrim vzkvétala, Inter po odchodu Josého Mourinha čekaly krušné časy. Jeho nástupce Rafael Benítez nedokázal udržet vysoko nastavenou laťku a byť nebyly výsledky úplně katastrofální (získal i prvenství na MS klubů), byl odvolán. Pak už to šlo s vítězem Ligy mistrů v roce 2010 z kopce a vzkřísit velkého giganta se pokusí Mazzarri. Benítez po neúspěšném angažmá trénoval Chelsea a získal s ní Evropskou ligu, není pak divu, že po něm prezident Neapol Aurelio De Laurentis sáhl jako náhradu za odchozího Mazzarriho.

Inter v minulém kole navázal na úspěšné představení na Sampdorii Janov a všechny body bral i v souboji s nevyzpitatelnou Parmou, mimochodem znovu to bylo na hřišti soupeře. Vytvořil si tak na pátém místě už pětibodový náskok a je blízko návratu do evropských pohárů, nikoliv však do Ligy mistrů, ale Evropské ligy. Nerazzurri mají navíc ještě šanci skončit na čtvrtém místě, protože na Fiorentinu ztrácejí jen dva body. Milánské ale ještě čeká těžký los. Vedle Neapole budou dalšími soupeři městský rival AC, Lazio a zachraňující se Chievo.

Neapol už víceméně nemá o co hrát. Na třetím místě má před Violou luxusní desetibodový náskok a naopak ztráta na druhé místo, a tedy přímou účast v základních skupinách Ligy mistrů, činí čtrnáct bodů. Touha Rafy Benítéze uspět na Giuseppe Meazza bude obrovská, přeci jenom neodcházel od Nerazzurri úplně v dobrém. Zatím ho ale určitě může hřát pocit, že Neapol si v příštím roce zahraje o Ligu mistrů, kdežto Inter už je v boji o milionářskou soutěž dávno ze hry.

Walter Mazzarri bude mít problémy zejména se stavbou obranné čtveřice či spíše obranné trojice. Zranění totiž do hry nepustí Juana a Jonathana. A dvojice Samuel, Rolando je v karetním trestu. V obraně se tak s největší pravděpodobností objeví složení Campagnaro (jenž mimochodem také v Neapoli působil), Ranocchia a Andreolli. Beze ztrát se to neobejde ani v táboře Parthenopei, mimo jsou Maggio, Raffael a Fernandez.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Ranocchia, Andreolli - D'Ambrosio, Hernanes, Cambiasso, Kovačič, Nagatomo - Palacio, Icardi
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Henrique, Albiol, Britos, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - AC Milán  (pátek 20:45)
Velký šlágr mezi římským AS a milánským AC je na programu netradičně už v pátek a pokud domácí AS Řím nezvítězí, může Juventus už o víkendu slavit titul. Římany nečeká vůbec snadná práce, Milán pět kol v řadě vyhrál a body chce i tentokrát, stále mu totiž hrozí, že se příští rok nepodívá do evropských pohárů.

AS Řím už se pomalu smiřuje s "titulem" vicemistra Itálie za sezonu 2013/2014, neboť obhájce trofeje Juventus nadále neomylně kráčí od vítězství k vítězství. Náskok Staré dámy činí osm bodů a to je čtyři zápasy před koncem ligové soutěže zkrátka hodně. I tak ale mohou být v italské metropoli spokojeni. Před sezonou málokdo čekal, že by Giallorossi po letech bojovali o Scudetto, či si zajistili přímou účast v základních skupinách Ligy mistrů pro příští rok. "Kvalifikovat se do Ligy mistrů bylo naším cílem. To je něco, na co můžeme být hrdí," prohlásil kapitán a ikona klubu Francesco Totti.

Dokud to ale jde, chtějí Římané mistrovské oslavy Juventusu odložit. <í>"Musíme vyhrát každý zápas, včetně toho pátečního. Pak uvidíme, co udělá Juventus proti Sassuolu. Doufáme, že Sassuolo udělá to, co má, přeci jenom bojují o záchranu. Je ale jasné, že pokud Juventus zvítězí, pak bude závod o Scudetto u konce,"
věří v poslední šanci trenér Rudi Garcia. Francouzský kouč totiž moc dobře ví, že vzájemná konfrontace se Starou dámou je teprve na programu. AS naposledy porazilo Fiorentinu 1:0 a celkově si připsalo osmou výhru v řadě.

Pět výher v řadě má zase na svém kontě AC Milán, který zažívá hodně nepovedenou sezonu. Seedorfova družina však má stále o co bojovat. Díky hernímu zlepšení se bodově dotáhla na šestou Parmu, se kterou si to rozdá o postup do Evropské ligy. Rossoneri ale mají náročný los. Vedle zápasu na Stadio Olimpico je v dalším kole čeká městské derby s Interem. "Abychom si domů odvezli tři body, budeme muset sehrát velký zápas. Budeme muset prokázat dostatek pozornosti a mít přehled. To je něco, co je v takových zápasech potřeba," nechal se slyšet Clarence Seedorf.

Římané se musejí vypořádat s citelnými ztrátami, mimo jsou Benatia (na kterého se těšil jiný Maročan, milánský Taarabt), Balzaretti, Strootman a Destro. Marodka AC se pro tento zápas výrazně zredukovala. Ve středu pole bude chybět vykartovaný De Jong, kdežto Birsu a Cristanteho trápí zdravotní potíže.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Toloi, Castan, Dodo - Nainggolan, De Rossi, Pjanič - Gervinho, Totti, Ljajič
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Mexés, Rami, Constant - Muntari, Montolivo - Taarabt, Kaká, Robinho - Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC34293272:2290
2.AS Řím34257269:1982
3.SSC Neapol34208664:3668
4.ACF Fiorentina341771056:3858
5.Inter Milán341414657:3556
6.Parma FC341312953:4451
 AC Milán341491153:4451
8.Turín FC3413101152:4549
9.SS Lazio3413101147:4749
10.Hellas Verona341541552:5849
11.Atalanta Bergamo341441639:4646
12.UC Sampdoria341181541:5141
13.Janov CFC341091537:4539
14.Udinese Calcio341161736:4739
15.Cagliari Calcio348121433:4636
16.Chievo Verona34862030:5030
17.Bologna FC345131627:5228
18.US Sassuolo34772033:6228
19.AS Livorno34672136:6725
20.Calcio Catania34582126:5923

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (454)

Přidat komentář
Milan.B

FORZA MILAN!!

Reagovat
10

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Antijuve

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
CubONE

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Forza ROMA!

Reagovat
TopinB

Reagovat
The Krupy

Reagovat
mojmira

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vite nekdo jak je na tom Brazilie pred MS? Pulka ty jejixh sestavy co hrala pripravny zapasy mi prijde z formy....Jak to vypada s Kaka a Ronaldinhem, maj sanci na nominaci?

Reagovat
CubONE

To sa asi radsej pytaj v inej sekcii. Martyho napriklad.

Reagovat
Maritazzi

Dneska hlavně doufám, že bude klid vůči Balotellimu, fakt bych se za 14 dní rád dostal na stadion a poslední milánská návštěva tak v pohodě nebyla. Pokud to odehrajeme jako poslední dva zápasy, bude to v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Maxime Gonalons by měl v létě odejít z Lyonu do Neapole. "Řekl bych, že na 80 % tam přestoupí. Zřejmě to ale nebude hotové už před mistrovstvím světa," uvedl záložníkův agent Fréderic Guerra ... beru

Stejný agent pověděl, že se spoluhráčům Gonalosa, konkrétně Umtitimu a Grenierovi líbí Neapol a že by taky mohli přijít.

Dokáže někdo Greniéra popsat?

Reagovat
olis

tamty dvaja len tazko pridu a Gonalons je tiez dost otazny, udajne ho budeme chciet iba ak pojde za lacnejsie ako sme ponukali v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si myslíš, že bude na mercato? Když počítám, že něco zbylo + ADL něco přidá? ...

Reagovat
Alberto Aquilani

09:22 Bastos a Tolói zřejmě v Římě nezůstanou

Michel Bastos a Rafael Tolói v AS Řím pouze hostují z Al Ainu, resp. São Paula, a do těchto klubů se pravděpodobně po sezóně vrátí. Giallorossi podle italských médií ani na jednoho brazilského fotbalistu neuplatní opci. (football-italia.net)

Bastos OK, ale u Toloia nevidím problém, aby nezostal, tých 5 mega je jak zadarmo ...

Reagovat
smazaný uživatel

že prej budou chtít na Toitóie slevu, tak proč ne

Reagovat
Maritazzi

Nebo v tom hraje roli ten Vertonghen, s tím, že by jako čtvrtý zůstal Romagnoli.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mehdi bude aj tak na APN, ja by som si nechal obcoh a poslal Romu niekam sa vyhrať na stoperovi ....

Reagovat
CubONE

Mehdi by mohol do MU

Reagovat
smazaný uživatel

to bys měl tři levonohý stopery, navíc si moc nedokážu předtsavit, jak by Tottenham tohodle hráče uvolnil

Reagovat
Maritazzi

Tak Saba o něj očividně má velkej zájem a Tottenham má před sebou další zemětřesení (výborně Baldini), proto by ti hráči měli odcházet za dobrý peníze - ono jinak by těžko z naší strany byl zájem o Paulinha. O Toloiovi se stejně víc rozhodne dneska a asi ještě s Juve, akorát mu za ty peníze nejspíš nevěří, že by mohl hrát základ nějak častěji.

Reagovat
10

to je podobný jako ten Eriksen, to jsou víceméně jejich nejlepší hráči, jediný posily, který se nějak pořádně prosadily...nevěřím, že by se jich chtěli zbavovat a pochybuju, že by zrovna AS bylo natolik zajímavý pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Aha, já je nesleduju a jednou sem na Vertonghena zachytil celkem kritiku (celkově jsem od něj letos viděl možná tak tu simulaci v EL). Na druhou stranu maj prej zájem o Destra..

Reagovat
10

oni sice patří k nejlepším hráčům Tottenhamu, ale zrovna u Vertonghena není imho zase tolik o co stát, to bych dal radši šanci Romagnolimu, kterej bude top...Eriksen je hodně efektivní hráč, ale podobně jako Hamšíkovi jsem mu na chuť moc nepřišel

Reagovat
Maritazzi

Romagnoli top teprve bude a Saba chce mít na příští sezony tři top stopery (jako se ta potřeba ukázala opodstatněná v souvislosti s příchodem Radji do zálohy). Já tady za Vertonghena nějak nelobbuju, akorát bych se nedivil, kdyby přišel on, Astori nebo někdo podobný.

Reagovat
danko10

Čo je na tom Astorim tak super? Cagliari moc napozerané nemám, ale čo som videl, tak sa vždy takým zvláštnym nedôrazom priplietol k nejakému pofidérnemu gólu.

Reagovat
Maritazzi

Podle mě by u nás vyrostl a jako třetí stoper ideální. Za předpokladu že neprodlouží smlouvu a bude k mání rozumně.

Reagovat
Alberto Aquilani

a nebude väčšia istotka Toloi za predpokladu, že bude hrať do konca sezony nejak tak jak hrá teraz ? BTW všimni si Destrove 3 goly s Cagliari, Astori nebol ani pri jednom, čo znie super, keby sa nezajebaval niekde uplne pomimo, kde by mal ...

Reagovat
Maritazzi

Pokud to Toloi odehraje takhle, tak bych ho asi nechal. Pak ale můžeš počítat i s variantou, co jsi psal na foru - Romagnoli hostovat a příchod ještě jednoho.

Reagovat
danko10

Rím nemôže kupovať dvoch stopérov, keď existuje ďalších dvanásť dier, súcich na zalepenie.

Reagovat
Maritazzi

Tak podle mě ten nákup Toloie přijde jen ve chvíli, kdy bude stát naprostý minimum, podle toho, co Saba nacvičuje. Ono je těžký se v tom orientovat, když se v souvislosti s námi spekuluje o každym druhym z Tottenhamu.

Reagovat
KillSwitch

ja by som bol radšej za Toloi-a a zbaviť sa Doda, Romagnoli môže hrať aj ako ľavý defender takže prečo nie?

Reagovat
Maritazzi

No, to doufám nemyslíš vážně, tak to necháme být.

Reagovat
KillSwitch

a prečo nie? Dodo je podľa mňa riadny drevák

Reagovat
KillSwitch

posledné 2 zápasy mal dobré ale to neodčiní celú sezónu, najradšej mám keď sa snaží predriblovať hráčov a 8 z 10x ho oberú

Reagovat
Alberto Aquilani

takže by si tam radšej dal Romagnoliho, ktorý na tom kraji nepreleze polku ....

Reagovat
KillSwitch

áno..stačí útočiť z Maiconovej strany...on je v tom oveľa lepší a keď sa pozriete na štatistiky tak 50% útokov ide z pravej strany

Reagovat
CubONE

A ved Romagnoli nie je origo stoper? To je blbost, co tu tocis.

Reagovat
KillSwitch

je stopér ale čo čo hral na ľavej strane tak mal dobrý rating

Reagovat
KillSwitch

a je mladý kludne by sa mohol naučiť hrať na ľavej strane, stopérov je veľa ale krídelní hráči sa hľadajú ťažšie

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo je to hrozná pi.ovina, asi preto

Reagovat
danko10

Tak ty si to rozsekol.

Reagovat
smazaný uživatel

líp to nejde

Reagovat
spider_8

On v té první sezoně hrál za Spurs výborně, to tam byl v podstatě za boha, ale potom jak se celý tým rozložil, tak podle mě úplně ztratil motivaci. Některý zápasy Spurs (hlavně proti top týmům) byly fakt psycho, navíc hrál často na levým beku a to taky moc nepomohlo.

Jinak je to výborný obránce a i když bych radši v AS viděl nějakýho Itala, tak by to byl vzhledem k LM super příchod. Akorát nevím, jak by to bylo s prachama, protože Levy je v tomhle hrozný blázen a vždycky se snaží vyždímat co nejvíc.

Reagovat
Pinturicchio

AC ted bod dá a Juve bude slavit titul už tohle kolo.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
10

to by AS muselo prohrát

Reagovat
Il Architetto

ne

Reagovat
Pettirosso

případných 10 bodů náskok a ve hře už jen 9 za tři kola

Reagovat
Pinturicchio

Nemuselo

Reagovat
10

ok, jdu si lehnout

Reagovat
Pinturicchio

Já bych měl taky, ze včerejška na dnešek jsem spal tři hodiny.

Reagovat
10

já si dal k obědu chytře kachnu a plzeň...což je kombinace "dobrou noc"

Reagovat
Pettirosso

hned bych si dal...a ten šlofíček taky

Reagovat
10

jo, je to paráda...ale pak si fakt musíš na 2 hodinky vyčistit program a vypnout mobil a to ještě chčije, takže 3 pro mě zásadní startovače spánku najednou

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Hm, to mi připomíná moje psaní bakalářky. Chodím kolem poledne do NTK, vezmu to přes Hradčanskou kolem Dejvický sokolovny, tam do sebe pošlu tohle meníčko a hodinu tam ležim na gauči

Reagovat
TopinB

Reagovat
10

like a boss

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

raději bych titul slavil až po Benfice. Ztráta koncentrace pondělním titulem může být zrádná. To už tu párkrát bylo. Juve mistr o víkendu, v půlce týdne například finále LM a prohra. Sice je titul jasně to důležitější, ale když se ta EL hraje...

Reagovat
Pinturicchio

Na tom může něco být, ale to by Conte snad nedopustil, ... ale taky by bylo fajn slavit před vlastníma fanouškama. No, uvidíme, jak se to vyvrbí.

Reagovat
Pinturicchio

AC ted bod dá a Juve bude slavit titul už tohle kolo.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

to už tu dlouho nebylo

Reagovat
Pinturicchio

Nj, jsem to odeslal a ono to zůstane v tom okně "nový komentář" ... klikl jsem na jinou stránku, viděl to tam a odeslal to znovu.

Reagovat
The Krupy

Už dva mesiace tuším som nevidel zápas Juve...to je hrôza

Ako hráme? Či je to ozaj tak profesorské?

Reagovat
The Krupy

díky no

Reagovat
Alberto Aquilani

nz

Reagovat
Vtáky cez tepláky

je to viac než profesorské..

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci pojďme v Římě bojovat. 5. místo a předstižení mordoru je stále ve hře.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
CubONE

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

De Sanctis, Maicon, Toloi, Castan, Dodò, Pjanic, De Rossi, Nainggolan, Gervinho, Totti, Ljajic

Reagovat
CubONE

AS ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Toloi, Castan, Dodo; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Ljajic, Totti, Gervinho

AC MILAN (4-2-3-1): Abbiati; Abate, Rami, Mexes, Constant; Muntari, Montolivo; Taarabt, Kaka, Robinho; Balotelli

A piska Tagliavento.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

českej ACM twitter tvrdí, že hraje Honda místo Binha

Reagovat
CubONE

Mas pravdu, raz som cital oficialnu s Robsonom a Abatem a teraz druhu s Bonerom a Hondou. Som zmateny.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě prej vyskočila sestava, ve který byl Poli místo Binha/Hondy

Reagovat
mojmira

na ofic FB je to takhle

MILAN: Abbiati; Bonera, Mexes, Rami, Constant; Muntari, Montolivo; Honda, Kakà, Taarabt; Balotelli.

Reagovat
Votas

Abateho pěkně šetřit na derby...Milito si to chce užít.

Reagovat
CubONE

To bude hrat Mattia.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AS! dneska to dáme

AS - AC 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link na AC ?

Reagovat
CubONE

Pozri wiziwig

Reagovat
Slejdy

davej karty zmrde

Reagovat
stuff

toho balotelliho by som striedal hoc s hanbou v 30.minute ako svojho casu mela

Reagovat
Alberto Aquilani

Rami teraz zabranil golu

Reagovat
CubONE

Rami ale Ljajic paradne

Reagovat
CubONE

Jezis Balo, to si mal strielat

Reagovat
Alberto Aquilani

Dodo už nech jebe na tie prihravky dozadu

Reagovat
KillSwitch

kedy dostane Balotelli kartu za to filmovanie?

Reagovat
stuff

to je na distanc, nie kartu

Reagovat
mojmira

no ježiš ten ho držel div že ho neodtáhl ze stadionu ... proč ne rovnou červenou

Reagovat
mojmira

to si dělá prdel ... on má nohu až nad hlavou a faul od nás jo?

Reagovat
CubONE

Nainggolana by som bral do MU Aj s Benatiou samozrejme. Skoda, ze nerealne.

Reagovat
CubONE

No ty vole, genius

Reagovat
Alberto Aquilani

PJAANIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si děláte prdel ne ? jak kuželky

Reagovat
rossoneri89

ako horuci noz maslom

Reagovat
M11

Pjanic kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne.

Reagovat
Slejdy

krasa

Reagovat
KillSwitch

za tú zákernosť vás teraz Pjanic zosmiešnil

Reagovat
CubONE

Reagovat
KillSwitch

nejak zákerne hrajú na Tottiho a ten lakeť na Ljajica nemôžeš prehliadnuť

Reagovat
CubONE

Tak ak myslis ten Bonerov laket na konci, tak to naschval nebolo.

Reagovat
Maritazzi

Nazdar.

Reagovat
DieFohlenBMG

snad se někdo z AC v druhy puli ukopne

Reagovat
Alberto Aquilani

až na ten Pjaničov gol nuda zapas, hrame na nič, Dodeno spravil 2 najvacsie golovky AC po nezmyselných prihrávkach, Ljajič s Gervom sa skoro vobec nedostali do hry, Totti všetko kazí.... aspon že to Balovi moc nežere sudí, až na ten komický "faul" na Castana

Reagovat
CubONE

Na to, ze nie sme zvyknuti branit, ale skor drzat loptu to bolo od nas zahrate slusne...az kym Pjanic nezosmiesnil polovicu timu. Treba pridat a zacat hrat aktivne dopredu ako na zaciatku, snad aspon bod ziskame.

FORZA MILAN!

Reagovat
CubONE
Reagovat
smazaný uživatel

prostě pojď sem! ... a kam jdeš?

Reagovat
smazaný uživatel

krása, treba uznať.

vyrovnať. forza milan

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem zvědavý, jak se AS podaří udržet v létě kádr.

Reagovat
KillSwitch

toto Pjanic zato mohol dať

Reagovat
CubONE

Podla mna mierny ofsajd

Kazdopadne hrame hrozne, tak sestka v zalohe a utoku ani neexistuje.

Reagovat
Alberto Aquilani

bol.... v 2.polčase ste odišli, pritom v 1. ste enboli horší ....

Reagovat
10

tak jo, oslavy Scudetta znovu doma

Reagovat
Alberto Aquilani

Berrardi Hattrick !!!

Reagovat
10

to by od něj nebylo slušný

Reagovat
Pinturicchio

Navíc nebude hrát, protože stojí za karty.

Reagovat
Maritazzi

Sanabria hattrick!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
KillSwitch

Tottimu rupli nervy...ale bolo to čisté

Reagovat
CubONE

Ciste, ale letel tam jak magor

Reagovat
Slejdy

no oranzova jak chces

Reagovat
Alberto Aquilani

Dostal už Castan žltu ? Treba aby ju dnes dostal ...

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
Alberto Aquilani

aby stál dalsi zápas a na Juventus mohol hrať....

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je to v celku už jedno...ale tak bylo by dobrý Juve porazit

Reagovat
Il Architetto

To by byla už 8. ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dycky stojíš jeden zápas

Reagovat
CubONE

Uuu, Robson to bolo skarede. Ale priniesol cosi viac po striedani.

Reagovat
Slejdy

to je hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Velky zapas sme tuto sezonu este nevyhrali jebat to

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to? Morgan srovnal rekord ligy v počtu nul za sezónou, který ještě před pár minutami to hájil Buffon?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvysyn Robinho. Na stojnou nohu ještě!

Reagovat
smazaný uživatel

nechutnej zákrok

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
KillSwitch

takže keď Juventus teraz prehrá so Sassuolom, potom s nami a ešte s takym Cagliari alebo Atalantov mame titul v suchu :)

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
CubONE

vlastne mate vsetko vo vlastnych rukach

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Lidičky omlouvám se za spam, ale daruju 75% slevovy kupon na FM 2014. Má-li někdo zájem pište

Reagovat
CubONE

vlastne mate vsetko vo vlastnych rukach

Reagovat
CubONE

Aj ja teda

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme INTER ....

Reagovat
smazaný uživatel

před sezónou jsem říkal, že AS Řím posiloval ze všech nejinteligentněji a výsledky hovoří za vše

Reagovat
el Principito
Reagovat
10

to určitě ne, když máme od příští sezony Adidas

Reagovat
10

ne, tak až od sezony 2015/16...každopádně dresy na příští sezonu ještě nebyly představený, rozhodně nečekám, že je někdo jako první vyfotí v dětským pokoji na růžovým ramínku

Reagovat
el Principito

však taky neřikam, že je to na 100 procent, ale co se objeví na týhle stránce, tak se potom hodně shoduje s realitou ... uvidíme

Reagovat
Pinturicchio

Jsi zas měl kachnu, nebo co?

Reagovat
10

to bylo naposledy, co jsem se s váma podělil o mojí kachnu voe

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

jdes si lehnout ?

Reagovat
10

asi jo, když jste takový

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Recoba Inter

Stanou se z vás straky

Reagovat
smazaný uživatel

catania záchranu....v PD zas betisu....a v PL hodně fulhamu vsechny tyto 3 tymy jsou hodne sympatické

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nevie niekto čo to je za song ?

http://www.youtube.com/watch?v=sh6nJoSqmRo

Reagovat
olis

NAPOLI (4-2-3-1) - Reina; Henrique, Albiol, Britos, Ghoulam; Inler, Jorginho; Mertens, Callejòn, Insigne; Higuain

A disposizione: Colombo, Doblas, Reveillere, Mesto, Zuniga, Radosevic, Dzemaili, Behrami, Hamsik, Pandev, Zapata. All. Benitez

INTER (3-5-2) - Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Andreolli; D'Ambrosio, Hernanes, Cambiasso, Kovacic, Nagatomo; Palacio, Icardi

A disposizione: Castellazzi, Carrizo, Zanetti, Guarin, Kuzmanovic, Taider, Botta, Milito. All. Mazzarri

Benitez von

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

oli dobre vidím, čo s tým Benitezom?

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA BENEAMATA !

Reagovat
Votas

mazec choreo

Reagovat
Votas

jinak teda 3 italy v základu už dlouho nepamatuju

Reagovat
mastakillah

Tak tohle měl být ale gól Jose

Reagovat
Votas

Překlad chorea:

No TV-industry seems to care about the supporters, but without the roar and movements from the crowd football is nothing. Football is passion, and it will always be. Without the passion football is dead, just 22 men who run on the field and kicks a ball=shit. It's the supporters who make football become something special.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
10

olis ví, proč po každým zápase děkuje rozhodčím

Reagovat
mastakillah

Mazzarri je fakt borec. Ty jeho pózy během zápasu fakt baví

Reagovat
olis

z nasej strany trapny vykon, Inter napodobne, kazda druha prihravka je nepresna, vsetci hraju jak najebany, dufam ze pan genius Benitez stiahne Mertensa alebo Insigneho a da tam Hamsika

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens je fakt bidnej, jenze rafa pred 70. stejne nestrida jinak caletti jasnej gol, skoda

Reagovat
mastakillah

Zaslouženě Hamšík sedí. Všichni tři at uz Mertens, calletti nebo Lolo jsou na tom momentálně lépe jak on. V tomhle jednoznačně stojím za Rafou:)

Reagovat
olis

no Mertens je dnes hrozny napriklad a ked mu neda sancu aspon na 4-5 zapasov po sebe tak sa do formy nedostane nikdy

Reagovat
mastakillah

Mertens taky teď poslední zápasy taky naskakovat jako žolík a vždycky hru oživil. Až tohle dokáže i Hamšík, aby markantně ovlivnil hru týmu tak může hrát. Momentálně to nezvládá. A sestava by neměla být jen za zásluhy

Reagovat
snuff24

Hraje dobře celkově je to pěknej fotbal

Reagovat
celestial-

Zanetti ukáž čo v Tebe stále je!

Reagovat
mastakillah

Gonzalovi skončila sezóna

Reagovat
Votas

dobrá plichta

Reagovat
snuff24

15. remíza ale jedna z mála dobrá

Reagovat
Votas

tak loni bylo heslo prohrát můžem s každým, letos to je remizovat můžem s každým...je tam posun

Reagovat
Votas

200. pro Inter za příští rok do 3. místa

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
snuff24

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá ještě důležitá otázka... Dopadne jako Isla nebo jako Asamoah? Hodíme si mincí trnovou...

Reagovat
Pinturicchio

Tak Islu srazilo to zranění, no, věřím, že kdyby ho Ambrosini nezrakvil, tak v Juve navázal na výkony z Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Palladino vyzera uplne ako Nesta

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopiram Conteho schopnosti, ale ze ma potrebu zase nekoho ,,napadat"..

Reagovat
M11

co se stalo ?

Reagovat
Maritazzi

http://football-italia.net/48395/conte-slams-provincial-garcia

Nevím, Rudi akorát poukázal na to, že některý týmy hrajou s Juve tak, že předem nepočítaj s bodama a soustředí sespíš na další zápas, takže to vyjádření Conteho moc nechápu.

Reagovat
10

sorry, ale Garcia je úplně mimo, nevím co to zkouší, je to totální nesmysl a opak reality...

Reagovat
Maritazzi

Já tušim, že tak reagoval v závislosti na prohlášení trenéra Livorna nebo koho, nechci si vymejšlet, který vyznělo takhle blbě. To, že se snaží nějak hecnout Sassuolo není nic divnýho.

Reagovat
10

jo, ale pak se nemůže divit Conteho reakci, protože to je hodně zoufalej pokus

Reagovat
Maritazzi

Tak pokud to byla reakce na přímé prohlášení nějakého trenéra, tak to určitě není barové tlachání.. Mně přijde přestřelená až ta reakce, ale tak co, aspoň bude i to předposlední kolo vyhecovaný.

Reagovat
10

ne, mluvil o týmech bojujících o záchranu, s kterýma jsme hráli poslední kola, takže třeba i Catanii, která proti nám jako kdyby to byl jejich poslední zápas...

Reagovat
Maritazzi

Mně třeba přijde, že tim napadal takovou tu obecnou spokejnost, když někdo řekne, že je spokojenej, že prohrál jen 1:0 nebo když nepošle do hry nejlepší hráče, na tom podle mě neni nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nevidím nic špatného na tom, když si jako trenér Livorna pojistím svého důležitého hráče na další ligový zápas proti týmu, s kterým přímo bojuju o záchranu, než abych ho poslal do utkání s favoritem. Zvlášť, když je třeba v karetním ohrožení.

Reagovat
Maritazzi

Tak jde o to, že Garciovi není tenhle přístup vlastní, po každym nevyhranym zápase vyjádří nespokojenost a nikdy neřekne, že by se spokojil s prohrou, to je spíš o různých filozofiích těch trenérů.

Reagovat
M11

tohle se dela preci bezne.. vzdyt je to i logicke

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidno, pro někoho asi není.

Reagovat
10

Takhle to teda v tom rozhovoru na mediasetu nevyznelo, spíš to vyznělo jako velkej pláč...

Reagovat
Maritazzi

"Voglio dire solo questo, non voglio vedere un Sassuolo che ha lasciato i migliori in panchina come è successo o di ascoltare l'allenatore dire che una sconfitta per 1-0 è un buon risultato". Mně to překladač vyhodil tak, jak jsem to pochopil já.

Reagovat
10

Jsem na mobilu, pak ti to najdu

Reagovat
Alberto Aquilani

jj, všetci sú mimo, Conte, ktorý znova zareaguje jak najväčší buran- vid. minule Capello, je ten nad vecou

Reagovat
10

ať si každej udělá obrázek sám

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Conte was asked about Roma Coach Garcia’s call for opposition teams to raise their game against Juventus in order to keep the title race alive.

“I was honestly surprised by Garcia’s comments, as I found them very provincial and going back, if added to the ‘help’ I can catalogue them in the folder marked ‘bar talk.’ I don’t think Serie A needed Garcia to bring new motivation to teams facing Juventus. Don’t forget that for many years any Italian side that faces Juve plays the game of a lifetime.

“I also find it a huge lack of respect for the Coaches, players and clubs, but also the fans, as I don’t think supporters would think their team comes to the Juventus Stadium and doesn’t try hard. I thought it completely unnecessary.”

Reagovat
M11

takze Garcia prvni zautocil na Juve kde nesmyslne zlehcuje nase vyhry (pritom kazdy vi ze proti Juve se snazi kazdy vytahnout) .. na oplatku Conte se nad to opet nedokazal povznest a zautocil takovym rypnutim na Garciu.. chapu to dobre ?

Reagovat
Maritazzi

Garcia spíš poukázal na to, že se mu nelíbí přístup těch ostatních trenérů. Samotnýho Conteho v tom rozhovoru i chválil.

Reagovat
M11

ja se omlouvam neumim to doslovne prelustit z prekladace tak jsem vazany na vas preklad

Reagovat
DelPiero137

Aky pristup ostatnych trenerov? Okrem Livorna hra kazde muzstvo proti Juve inak nez standardne. Janov hral proti nam akoby sa jednalo o finale LM. Tyzden nato v Parme hrali ako vymeny. Naco konkretne teda narazal Garcia?

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia je nasraný lebo minimalne 5 rokov dozadu by zakaždým bral titul s 85b. Tak si to musí nejak ventilovať

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle bereš jako slovní napadení, pak se podle tebe jako lidé z velké většiny pořád jenom napadáme.

Reagovat
Pinturicchio

Je to úplná blbost od Garcii, stačí číst prohlášení trenérů / hráčů soupeřů Juve a sledovat samotné zápasy. Přijde mi, že si ventiluje frustraci z toho, že mají tolik bodů a stejně jsou jen druzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já čtu vyjádření trenérů i hráčů našich soupeřů před každým utkáním.

Reagovat
Pinturicchio

Však to je mi jasné, já taky nenarážím na tebe, ale na některé reakce tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Taky mi to vyzniva jako takova zoufala frustrace

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni on je blazon

Reagovat
M11

Reagovat
CubONE

Toni musi byt capocannoniere, musi!

Reagovat
Maritazzi

Na Hellas se super dívá, vidím je po delší době, ale co se stalo s Catanií... nestačím se divit, jsou hrozně odepsaní, nefunguje tam vůbec nic, to je jak kdyby si šli kopnout za barák.

Reagovat
M11

i za tim barakem to dava vetsi smysl nez to co dnes predvadi.. nechapu

Reagovat
Maritazzi

Už to vzdali, jinak si to vysvětlit nejde. Jejich bránění standardek, alibistické přihrávky do prvního hráče, nulovej návrat za balon... hnus, před sezonou jsem je čekal zas vysoko.

Reagovat
M11

prave proto to nechapu ze uz to vzdali.. za to at jdou hnit do becka

Reagovat
smazaný uživatel

Hnít by tam s nimi mělo jít i Chievo, sakra práce

Reagovat
M11

to mi rikat nemusis to si preju uz 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho dne se dočkáme

Reagovat
M11

ja uz tomu prestavam verit

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

ta Catania to je hruza.. mohlo byt klidne 5:0

Reagovat
FORZAMILAN

,,.....singapurský podnikateľ Peter Lim sa chystá s veľmi vážnou ponukou na odkúpenie 70 % akcii klubu za 500 miliónov eur. Taktiež sa spomínal Zong Qinghou, ktorý je miliardár z Číny. Tieto správy boli až natoľko vážne, že sa k celej veci musel vyjadriť samotný Silvio Berlusconi,,

“ AC Milan nie je na predaj ! Tento klub má väčšiu cenu ako 500 miliónov. Nežartujme už, sú veci, ktoré ostané navždy sväté. Nevylučujem však možnosť investície od pána Lima v hodnote 350 miliónov “ zakončil prezident klubu.

Že by se k něčemu schylovalo? Berlusconi investici nevyloučil, bůh ví, co se v zákulisí domlouvá. Teď ale nevím, jestli se mám radovat nebo ne, to myslím vážně ...........

Reagovat
M11

Giaccherini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Chci ho zpět.

Reagovat
Il Architetto

+ asistence

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
stas87

chievo

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Doria

Stále věřím, že Chievo konečně spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se vrátit...

Reagovat
Mr.Jindros

Alespoň do realizačního týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřiště, kurva!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Konci aj s hracskou karierou? Som to tam nezachytil nejako...

Reagovat
Pettirosso

Imo ne, neni jeste mu neni 40. Celkem bych to tipoval na MLS

Reagovat
10

ne, něco se psalo, že by mohl k Thohirovi...do DC United naštěstí

Reagovat
M11

tohle mi nedelej..

Reagovat
10

to by nám Alex neudělal přece

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
DelPiero137

uz som sa zlakol ze ma opat natahujes Ked ho to bavi, nech si este zahtra, o MLS snival uz davno.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

ako vyzera pravdepodobna zostava? Nejak malo sa tu pise o nasom zapase dnes

Reagovat
10
Reagovat
DelPiero137

Dik, zaujimava zostava, hlavne ta pravdepodobnost kto nastupi. Vyzera to ze bude hrat Barza, co by bolo super ak je 100% fit. Ak nastupi tak pojde aj Angelo miesto Lea.

Reagovat
10

radši bych ho šetřil na Benficu

Reagovat
M11

jde videt ze Conte chce slavit uz dalsi kolo stuj co stuj

Reagovat
10

jj, nespekuluje, hraje pořád naplno...a zatím se mu to vždycky vyplatilo

Reagovat
Pettirosso

ty furt nebereš vážně svoje schopnosti

Reagovat
10

dík...tohle je hovno, to bych musel napsat, že tak slabej tým jako Benficu porazíme 5:0

Reagovat
DelPiero137

Zalezi ako je natom kondicne po zraneni. Dva zapasy by mohol zvladnut za tyzden.

Reagovat
Pinturicchio

Forza JUVE aleeeee, forza JUVE aleee, JUVE, JUVE, aleee, Forza JUVEEEEEEEEEEEE, aleeeeeeeeeeeeeeeeee ... podme udělat další důležitý krok k zisku dalšího titulu.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls, co udělal Phil?

Reagovat
Pinturicchio

Jej, sorry, já už tu včera nebyl. Ne, ne, neviděl, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukni na sedmý leg. Jsem nečekal, že mě dokáže něco překvapit...

Reagovat
Pinturicchio

A co myslíš za zápas? Ten, co hrál minulý čtvrtek s Garym?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo s Garym. Jinak to je suverénně největší sympaťák ze všech...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, to asi myslíš to, jak se přepočítal, že? ... Jj, Gary si mě získává pořád víc, fakt sympaták, pohodář. ... momentálně mám nejradši asi Phila a Barneyho, Wright je taky supr.

Reagovat
Jajinek

OT:

Koukáte na Lva? To je asi nejlepší hokej, co jsem kdy viděl hrát na našem území!

Reagovat
10

neuvěřitelnej zápas...až mě sere, že jde za chvíli Juve

Reagovat
Jajinek

hlavně nechápu z Mozjakina...celej rok. On má ice time okolo 32 minut a je prostě nezastavitelnej...

Reagovat
FORZAMILAN

Sleduju je celý play off, viděl jsem skoro všechny zápasy - Zagreb-Donbass-Jaroslavl, ale tenhle Magnitogorsk ve finále je z nich nejlepší. Ta jejich první lajna je skvělá.

Reagovat
10

bez něj už by asi bylo hotovo...v Magnitogorsku byl Lev hodně blízko, tam se to lámalo

Reagovat
10

tyvole to je atmosféra

Reagovat
FORZAMILAN

tak se jim podařilo vyrovnat, už jsem tomu moc nevěřil, rusové byli dvě mituty od poháru

Reagovat
Jajinek

mazec...ale ono se není čemu divit...Kapanen, Vehanen, Mempea, Oystrick, Azevedo, Zacrisson a Thornberg berou dohromady víc, jak celá extraliga

Reagovat
10

tam asi hraje největší roli ta aktuální vyhraněnost proti Rusákům, resp. ještě mnohem víc vygradovaná, protože s nima je to takhle vždycky

Reagovat
Jajinek

jj....i Kovi to nejvíc schytává chůdák

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

mě přijde, že si to užívá a ještě přilívá olej do ohně, v minulých zápasech tam měl několik ataků golmana, dohrával to

Reagovat
M11

Gigi

Reagovat
10

spíš Ogbonna

Reagovat
M11

tak o tom zadna klasika.. druhy propad za 9 minut

Reagovat
M11

no tak byla tam tec ale stejne si myslim ze tam sel Gigi nestastne

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, tohle měl mít.

Reagovat
DelPiero137

Obaha to pokaslali, ale viac si moze spytovat svedomie Gigi.

Reagovat
Milan.B

Zaza

Reagovat
Melchior

budíček

Reagovat
brenk

prečo som si myslel, že sa začína o deviatej?

navyše 0:1...pekne

Reagovat
Melchior

Llorente za prvnich 15 minut 0 dotyku s balonem

Reagovat
Mr.Jindros

Hrát na dva stopery tak je to průchoďák jako svině... Conte a jeho systém 3-5-2 skvěle zahlazuje fakt, že kromě Barzi je to v obraně Juve samý dřevák. Akorát občas se to připomene jako dneska. Místo Bonucciho musí do základu přijít někdo pořádný.

Reagovat
Mr.Jindros

Pogbovi jak ten balón neskáče tak dává jen propagační střely.

Reagovat
10

Zazo uklidni se vole, víš co říkal Ruda z Říma

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Melchior

trochu replika prvního poločasu na Benfice, Sassuolo dalo gól, stáhlo se a je dopředu naprosto neškodný.. gól je jen otázka času

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
10

what a player!

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

spoiler

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

Se štěstím, ale paráda.

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Akorát jsem přišel z hospody.

Reagovat
Pettirosso

Přijdu, zapnu a hned gol TEVEEEEEEEEEEZ

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

nemat Carlita tak ten titul by sme tažko uhrali

Reagovat
Il Architetto

kdyby

Reagovat
M11

tak ted Gigi famozne

Reagovat
10

Zaza je docela drzej

Reagovat
Pettirosso

GIGIII

Reagovat
Melchior

tohle Gigi vytáhl parádně

Reagovat
10

LEV GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

a krásnej

Reagovat
Jajinek

Zacrisson byl asi 90 vteřin na ledě a pak udělal celou tu akci...mazec!!! A 7 mej zápas ve všední den poobědě...

Reagovat
10

už na něj řvali ať to zahodí a on to málem trefil, to bylo fakt parádní

Reagovat
FORZAMILAN

tak se to povedlo

Reagovat
M11

+ navsteva a atmosfera.. parada

Reagovat
snuff24

Reagovat
DelPiero137

Velmi haluzny polcas. Prava strana slabota (Paul s Islom), velmi malo sa snazime dostat Nanda do hry. Vsetko cez kraje ktorym to nejde alebo sa snazime prekombinovat az pred 16-ku.

Nemozem si pomoct ale uz par tyzdnov sme sa nedostali do poriadneho tempa. Akoby pre hracov skoncila sezona po zvyseni naskoku na AS a cakaju uz na MS.

KM a suboje Vidala chybaju.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Vidalom neviem, Aj o Vučiničovi sa hovorilo aký je dobrý keď dlhšie nehrával a nakoniec sa len potvrdilo, že to celkom tak nie je a našťastie už máme celkom iný útok ako v minulej sezóne. Podobne Vidal, hráva pomenej, má problémy, ale kým ich nemal hral dlhodobo veľmi slabo a navyše kopil veľké chyby na vlastnej polovici. Celý tí akoby stratil niekedy vo februári fazónu. Potom celkom išlo Asamoahovi a Pirlovi, teraz sa mi zdá, že je to celé akési down...

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře že sme dostali gola dneska, třeba ho nedostaneme ve čtvrtek :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Last match na tikete Snad to zvladneme... Podme Juve, co najskor gol

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to příjemný pocit, aspoň na chvíli, vidět jak MAPEI Jažlovice vedou. Nicméně dovolit Kájovi vůbec vystřelit, to se nevyplácí. Žádné sraní s tím, prudká rána k tyči, hezký gól.

Reagovat
Pettirosso

byl tačovaný, jinak by šel imo mimo, ale provedl to skvěle i tak

Reagovat
KillSwitch

toto vôbec nebola ruka vy bukvice

Reagovat
M11

byl piskany faul jeste pred ni tak mlc prosimte a nebrec tady

Reagovat
Pettirosso

dyť je to blbec, nevyplatí se reagovat

Reagovat
KillSwitch

to hovoríš na každého kto má iný názor ako ty..už si jak vláda USA do väzenia so mnou

Reagovat
Il Architetto

Giorgio

Reagovat
10

Mauricio Islám za 19 mega nedokáže ani zpracovat balon

Reagovat
M11

Pogba by si taky mohl konecne prezut ty brusle

Reagovat
DelPiero137

Psychicky nie je v optimalej pohode, na zaciatku mal stastie ze nedostal zltu za vstekanie.

Reagovat
Il Architetto

Sansone paráda

Reagovat
DelPiero137

Gooooooooooolllllll Claudio!!!!

Reagovat
DelPiero137

+Carlito velka zasluha za vybojovanu loptu.

Reagovat
M11

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
10

SPOILER ALERT

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

nevím, jak jste si to jako představovali

Reagovat
brenk

dík, to rozhodne pomôže

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
10

tak já schválně čekal tyvoe

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

PRINCIPINOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

Pirluv magicky kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlooooooooo

Reagovat
brenk

MARCHISIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Tevez, Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Amore mio ♥

Reagovat
Pettirosso

dobrej čůrák ten Zaza

Reagovat
10

ale náš čůrák

Reagovat
Pettirosso

pak nám tady zase někdo může tvrdit, jak hráči spoluvlastnění Juventusem hrají na půl plynu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jako jestli fakt hrajou, tak se těším, až bude tenhle Zaza příští rok v Juve hrát na 100%, nebo až Gabbiadini ze zápasu s Dorií

Reagovat
Pettirosso

pokud Gabbi přepne na 100% tak mu uhoří prdel z toho ježdění nahoru dolů

Reagovat
smazaný uživatel

víc takových čůráků

Reagovat
DelPiero137

Je to mladas, skusa. Pritom gol ani neslavil poriadne.

Reagovat
brenk

ty vole, veď sa priznal, načo mu dáva kartu?

Reagovat
10

proč by to mělo hrát roli?

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

pretože neprejavil žiadny záujem o faul ani nič podobné, už keď dopadal tak mával, že sa nič nestalo...

Reagovat
10

mával až když věděl, že se mu to nepovedlo...s tím může jít do prdele

Reagovat
brenk

mne sa zdalo, že okamžite, ale pozrel by som si to ešte raz

Reagovat
10

a i kdyby, tak je to jedno, když takhle teatrálně upadne

Reagovat
DelPiero137

Kwadwov druhy dotyk s loptou je strasny...

Reagovat
M11

ten Ogbonna to je smutne podivani

Reagovat
Pettirosso

když je hroznej i proti Sassuolu, to už je fakt na pováženou

Reagovat
DelPiero137

Prichadza eso

Nesta va sa ze by Tonda striedal stopera (ak nejde o zranenie).

Reagovat
Melchior

Ogbonna se dneska předvádí v příšernym světle..

Reagovat
10

kdyby jen dneska

Reagovat
DelPiero137

tvl, co su to tam zase za zmatky v obrane? Chibsah telom oklame troch nasich na cele s Marchisiom a Gigi to ani nevyboxuje...

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevadíííí...... ešte stále nie je titul stratený

Reagovat
M11

tak to je skoda.. to by byl krasny gol po krasne akci

Reagovat
Pettirosso

Leo za Ogbonnu, to si teda pomůžem

Reagovat
Mr.Jindros

Ogbonna dneska totálně mimo... zasloužené střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

no to mu nepomoze na psychike a Leo bude za majstra a zachrancu sveta

Reagovat
brenk

Ogbonna tak strašný, že Conte strieda stopéra.

Reagovat
10

když už Conte střídá stopera...ten končí v létě

Reagovat
M11

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
M11

jo sry.. SPOILER !!!! ALERT !!!

Reagovat
10

už jsem myslel

Reagovat
M11

Reagovat
10

spoiler hoši, ok?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Tak toto je luxussss, NANDOOOOOOOOOO

Reagovat
Il Architetto

VYMRDÁNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

gól jak svině, Islám by to zajebal až někam na Kwadwa

Reagovat
Pettirosso

gol gol gol gol gol gol.......Re Leoneeeeeeeeeee

Reagovat
M11

Nando hraje cely zapas mega hovno a pak si da patickou gol

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
brenk

no ty vole, Llorente pätičkou

Reagovat
Pettirosso

Conte

Reagovat
Pettirosso

co říkáte na Benficu zleva Chiello - Barza - Caceres? Fungovalo by to?

Reagovat
brenk

celkovo som sa pohrával s myšlienku presunúť Barzu do stredu, hlavne kvôli veku a rýchlosti, ale nemám šajnu, ako by to fungovalo

Reagovat
10

tak zrovna Barza by ve sprintu Bonucciho udělal s prstem v nose

Reagovat
brenk

no veď Bonucciho by na ten kraj nikto nedával (ešte to by nám chýbalo)

Reagovat
Pettirosso

na svůj věk je pořád rychlostně dobře vybavenej a navíc už ví kam ti mlaďoši půjdou, takže má před nima náskok. Spíš se chci vyhnout zbytečným hrubkám Lea v tak důležitým zápase by to mohlo být klíčový

Reagovat
brenk

vek nezastavíš, skôr som to myslel do budúcich rokov

Reagovat
Pettirosso

do budoucna to chce jednoznačně světovýho stopera do základu

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

kua proč Arturo? týden se píše o tom, že možná bude muset na operaci a on ho dá na tenhle terén?

Reagovat
Il Architetto

Zátěžovej test prý. Pokud to nebude cítit, tak bude na Benficu ready.

Reagovat
10

to na tréninku nepozná?

Reagovat
Il Architetto

Si nikdy nehrál zápas? U něj je to na krev. Trénink je pohoda.

Reagovat
10

když už jsme u blbých dotazů, ty si někdy trénoval s Juve?

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pettirosso

Podle Tuttosportu dnes Arturo Vidal trénoval s týmem a v koleni necítil žádnou bolest. Dnes by měl hrát proti Sassuolu pár minut, aby zkusil zápasové zatížení a pokud by bylo všechno v pořádku, měl by nastoupit do zápasu s Benficou. V Turínu jsou také lékaři s Chile, kteří celou situaci monitorují.

Reagovat
10

ok...snad vydrží

Reagovat
DelPiero137

A hned po 2min na ihrisku skace oboma nohami superovi pod nohy

Reagovat
Melchior

on neni zraněnej?

Reagovat
brenk

pravdepodobne je

Reagovat
DelPiero137

Tak moc to Carlito chce....

Reagovat
Il Architetto

Pozdrav pánubohu do oken.

Reagovat
Pettirosso

Carlos na vápně, dva metry široko daleko nikde nikdo a on si to ještě potáhne mimo ideální úhel

Reagovat
M11

Isla ma nezadouci ucinky uz i na ostatni

Reagovat
Melchior

ty ho evidentně máš hodně nerad

Reagovat
DelPiero137

Flores vyzera jak Kotleba

Reagovat
brenk

Reagovat
DelPiero137

Divaci teraz

Reagovat
DelPiero137

Tak toto sa dalo s prehladom piskat...

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa ten Vidal vobec s tým kolenom nezdá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele