Serie A - preview 35. kola

24.04.2010, 09:43, aktualizováno 25.04.2010, 11:01
Previews
AS Řím bude v neděli proti nebezpečné Sampdorii bojovat o návrat na čelo tabulky. Blucerchiati ale body také potřebují, jelikož bojují o Ligu mistrů. O zbylá místa do pohárové Evropy bude hrát Neapol, která hraje s Cagliari a Juventus hrající s Bari. Naději si bude chtít uchovat výhrou nad Laziem Janov. Sestupové souboje čekají Livorno s Catanií a Udinese se Sienou, Fiorentina hostí Chievo.
Juventus FC - AS Bari  (neděle 15:00)
Turínský Juventus doma přivítá Bari a nic jiného než výhra nepřipadá v úvahu, v případě porážky by se totiž mohla Stará Dáma definitivně rozloučit s vidinou Ligu mistrů v příští sezoně. Bari víceméně o nic nejde, i když Juventus je vždycky velkou výzvou.

Stará Dáma už by měla ráda tuto sezonu za sebou, jenže ještě si musí "vytrpět" čtyři kola. Hrůzostrašná sezona stále probíhá a Juventus se z této výsledkové a herní krize nemůže dostat. Svěřenci trenéra Alberta Zaccheroniho v minulém kole prohráli s Interem Milán 2:0 a Liga mistrů se jim ještě více vzdálila. Prestižní Derby d’Italia ovlivnilo poměrně brzké vyloučení Sissoka a Inter už si v početní převaze poradil. Juventus aktuálně ztrácí na klíčovou čtvrtou pozici šest bodů a při své formě je zisk tohoto místa spíše nepravděpodobný.

Bari prohrálo tři zápasy v řadě ale vesměs to pro něj nic neznamená. Letošní nováček je s průběhem sezóny spokojen a na Serii A se může těšit i příští sezonu. První polovina sezony byla hodně úspěšná a v jednu chvíli se dokonce zdálo, že Bari bude bojovat o evropské poháry. To se sice nepodařilo ale i tak panuje v klubu všeobecná spokojenost. Hostům nyní nezbývá nic jiného než sezonu v klidu dohrát a k současným třiačtyřiceti bodům ještě přidat nějaké další.

Co se týče vzájemných zápasů, tak lepší bilanci má slavnější Juventus, i když není to tak jednoznačné jak by se na první pohled mohlo zdát, Bari totiž vyhrálo poslední dva domácí duely, nyní se však bude hrát v Turíně.

Juventusu bude chybět Chimenti, Grygera, Trezeguet, Giovinco a diskvalifikovaní Sissoko a Melo. Ani Bari na tom není lépe, v Turíně nenastoupí Donda, Kutuzov, Ranocchia, Kamata, Rivas, Pisano a Allegretti. Suspendovaní jsou Gazzi a Masiello.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Poulsen, Marchisio - Diego - Del Piero, Iaquinta
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, Stellini, Bonucci, Parisi - Alvarez, Donati, Almiron, Koman - Barreto, Castillo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.60 - 7.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Neapol si proti Cagliari nemůže dovolit zaváhat. Tedy za předpokladu, že nechce přijít o pohárovou pozici, na kterou dotírá Juventus. Cagliari působí v závěru sezóny odevzdaným dojmem, a tak se počítá se ziskem tří bodů Azzurri.

Walter Mazzarri bude chtít navázat na poslední duel s Bari, v němž dokázal tým dovést i bez čtyř klíčových mužů k výhře 2:1. Po dlouhém zranění se mu nyní na nejdůležitější část sezóny konečně vrací obránce Fabiano Santacroce. Na pravé straně se při absenci Maggia chytil Zuniga. Největší sílou Neapole je v současné chvíli ale bezesporu forma Ezequiela Lavezziho. Argentinský útočník si dříve v tuto dobu už pomalu balil kufry na dovolenou do rodné země, ale letos je to jiné. Hraje s obrovskou vášní a soustředí se na fotbal jako nikdy předtím. Na San Nicola vstřelil dva důležité góly, ten první byl jedním z nejhezčích v sezóně.

Neapol ze šestého místa ztrácí na Ligu mistrů pět bodů a není moc pravděpodobné, že by jí letos ještě mohla dosáhnout. Naopak spíše svede tuhý boj o Evropskou ligu.

S Cagliari to minulý víkend konečně vypadalo lépe, nad favorizovaným Palermem si dokázalo vytvořit dokonce dvoubrankový náskok. Jenže ho nakonec nedokázalo udržet. Góly v 88. a 95. minutě nakonec rozhodly o dělbě bodů. Prezident Massimo Cellino byl rozhořčen zejména druhým gólem Abela Hernandéze, který padl až v páté minutě nastavení, přičemž sudí signalizoval pouze čtyři minuty.

Nicméně se ukázalo, že Cagliari dokáže být nebezpečné. Čtyři kola před koncem jsou Rossoblu třináctí a v případě výhry by definitivně stvrdili udržení, ačkoliv je případný sestup už teď nepravděpodobný.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Grava - Zuniga, Pazienza, Gargano, Aronica - Hamšík, Lavezzi - Denis
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Marzoratti, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Biondini - Cossu - Jeda, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.20 - 7.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Téměř jistý sestupující - Livorno, přivítá na svém stadionu Armanda Picchiho sicilskou Catanii a nic jiného než vyhrát a doufat mu nezbývá. Bodovat chce i aktuálně čtrnáctý celek, přeci jenom náskok šesti bodů před sestupovými pozicemi nedá Catanii dýchat.

Ještě není definitivní konec, i když mnozí už Livorno odepsali. Amaranto má ještě teoretickou šanci se zachránit, ale nic jiného, než vyhrát všechna utkání mu nezbývá. Livorno v minulém kole prohrálo s Chievem 2:0 a prodloužilo svojí tragickou sérii bez vítězství. Livornu se zkrátka vůbec nedaří a zejména střelecky si počíná opravdu špatně. Koncovka je asi největším problémem, vždyť Livorno zaznamenalo za deset utkání pouze sedm branek, z toho tři dalo v utkání s Římem. S takovou to produktivitou se domácí těžko zachrání.

Přesný opak představuje Catania, té se střelecky daří především díky argentinskému útočníkovi Maximu Lopézovi, ten v sobě našel skvělou formu a pro hru Catanie je v současnosti nepostradatelný. Blonďatého forwarda nezastavilo ani milánské AC, ani Palermo či Siena. Sicilané ale nemůžou být s posledním kolem příliš spokojeni, remíza 2:2 se Sienou je spíše ztrátou, i když ne nikterak výraznou.

Oba týmy trápí poměrně dost rozsáhlá marodka, tak nejprve domácí, těm bude do konce sezony scházet Miglionico, Rivas a Tavano. Otázkou je start Filippiniho, Dinize, Bardiho a Esposita, vykartovaný je Perticone. Catania se zase musí do konce sezony obejít bez Llamy a Augustina, chybět bude ještě Silvestre, a nejistý je start u Spolliho, Plasmatiho a Martineze.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Galante, Knezevic, Bernardini - Raimondi, Moro, Mozart, Prutech, Vitale - Danilevicius, Lucarelli
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Spolli, Terlizzi, Capuano - Ledesma, Biagianti, Ricchiuti - Izco, Maxi Lopez, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.85 - 2.45 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
ACF Fiorentina - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Myšlenka o možném sestupu Chieva sice už asi nyní nikoho nenapadá, nicméně teoreticky je pád Flying Donkeys možný. Ke stvrzení setrvání mezi elitou musí Chievo porazit Fiorentinu, což by překvapivě nemusel být zcela nereálný úkol. Viola totiž letos neoplývá nijak oslnivými výkony a vypadá to, že se vůbec nedostane do evropských pohárů.

Lví podíl na úspěšném působení Chieva mezi italskou elitou má bezesporu trenér Domenico Di Carlo, který dokázal s minimálním rozpočtem doslova divy. V létě ho však čeká těžký úkol, nahradit Maria Yepese, který míří do AC Milán. Kolumbijský stoper je stabilně jedním z nejlepších obránců ligy a stavebník kamenem Chieva.

Hodně podobný problém možná budou muset během letní pauzy řešit i ve Florencii. Tam však nejde o odchod hráče, nýbrž trenéra. Stále více sílí spekulace o odchodu Cesare Prandelliho, o něhož výrazně usiluje Juventus nebo italská reprezentace a pokud se ho Fiorentině podaří udržet, půjde nejspíše o majstrštyk. Prandelli dosáhl na fialové lavičce určitě mnohem větších úspěchů než se čekalo, avšak s omezeným rozpočtem nemá zcela volné ruce. A své manažerské schopnosti by mohl naplno rozvinout třeba právě v Juventusu.

Teď se ale musí ještě stále soustředit na Violu a zápas s Chievem, v němž nemůže nasadit Marca Donadela, Cesare Nataliho, ani gólmana Avramova. Všichni by se měli vrátit příští týden. Pro Adriana Mutua byl potvrzen trest za doping, který vyprší v říjnu. Jednozápasový trest si odpyká Gobbi.

Di Carlo má pouze tři absentéry, záložníci Bianci a Hanine jsou zraněni, Brazilec Luciano suspendován.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Kroldrup, Gamberini, Felipe - Marchionni, Zanetti, Montolivo, Vargas - Jovetič, Gilardino
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Morero, Mantovani - Ariatti, Rigoni, Marcolini - Pinzi - De Paula, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Souboj na ostří nože se čeká v Janově, kde si ani jeden z aktérů duelu na Stadio Luigi Ferraris nedá nic zadarmo. Domácí CFC má ještě šanci na evropské poháry, zatímco Lazio se může výhrou hodně přiblížit záchraně.

Grifové minulé kolo konečně zabrali, přivezli si překvapivé tři body z Parmy a na šestou pozici nyní ztrácí čtyři kola před koncem čtyři body. Je však možné, že by do Evropy mohli proniknout i ze sedmé pozice.

"Do posledních čtyřech zápasů dáme úplně všechno," slibuje kouč Gian Piero Gasperini. "Proti Parmě jsme potřebovali vyhrát. V poslední době jsme sice hráli dobře, ale ne vždy jsme vytěžili maximum," říká Gasperini, který opět nemůže nasadit stopera Daria Dainelliho, který je v karetním trestu. V útoku nastoupí hladový Acquafresca, jeho parťák Suazo zůstává mimo.

Lazio má čtyři kola před koncem pouze tříbodový náskok na Atalantu, která drží poslední sestupové místo. Pokud však Římané vyhrají, odskočí už na šest bodů, protože Atalanta nezvládla sobotní zápas s Interem. S ním však shodou okolností hraje později i Lazio, a tak by se mu z Janova hodily body.

Edy Reja sice v poslední době zkoušel několik formací, ale v neděli by měl nasadit rozestavení 3-5-2. Zároveň však musí přemýšlet nad tím, koho postaví místo suspendovaných Kolarova s Ledesmou. Mimo je také zraněný Stendardo.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Scarpi - Papasthatopoulos, Bocchetti, Moretti - Mesto, Milanetto, Jurič, Criscito - Palacio, Acquafresca, Palladino
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Biava, Dias, Radu - Lichtsteiner, Brocchi, Baronio, Mauri, Del Nero - Rocchi, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.15 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Parma FC  (neděle 15:00)
Bologna se může tři kola před koncem hodně přiblížit záchraně. Svěřenci Franca Colomba nyní dělí od sestupového pásma dva body a pokud vyhrají, bude to minimálně pět bodů, protože Atalanta již svůj zápas hrála a prohrála.

Proti Rossoblu bude na Stadio Renato Dall'Ara stát Parma, která se pohybuje v klidném středu tabulky a nemá již o co bojovat. Absolutorium si ale určitě zaslouží kouč Francesco Guidolin, jenž dokázal tým na Serii A perfektně připravit a přechod z druhé ligy prakticky nebyl znát. Například přivedením Valerije Bojinova ukázal také své manažerské schopnosti a nebýt úžasného představení Claudia Ranieriho na lavičce AS Řím, mohl být pasován na nejlepšího trenéra roku.

Pokud se Gialloblu podaří přes léto přivést ještě několik velkých hráčů, mohou příští rok klidně pomýšlet na poháry. Tak dobře na tom nejsou v Bologně, kde budou muset v létě v případě záchrany přemítat, kde se stala chyba. A na zranění to rozhodně svádět nemohou, protože v době, kdy má většina mužstev mimo třeba pět hráčů, Bologně chybí pouze záložník Mingazzini a Guana.

Ani problémy Parmy nejsou nijak velké. Na marodce jsou Paloschi, kapitán Morone a Zenoni. Defenzivní univerzál Alessandro Lucarelli pyká za karty.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Moras, Lanna - Busce, Mudingayi, Casarini - Adailton - Zalayeta, Di Vaio
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Dellafiore, Paci, Castellini - Valiani, Galloppa, Antonelli - Biabiany, Crespo, Lanzafame
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - AC Siena  (neděle 15:00)
Boj o záchranu uvidí Stadio Friuli, kam zavítá Siena. Domácí Udinese se nachází na patnáctém místě, ale zdaleka nemá jistou záchranu, podobné je to i se Sienou, ta je dokonce předposlední a na půdě soupeře potřebuje zvítězit.

Udinese si v minulém kole trochu zkomplikovalo život, když před domácím publikem jen remizovalo 1:1 s Boloňou. Konečná remíza totiž znamená, že Bianconeri stále nemají jistotu záchrany a o setrvání v nejvyšší italské soutěži budou muset bojovat do posledního kola. Utkání se dokonce vyvíjelo hodně špatně, po rychlé vlastní brance Zapaty nemohli domácí dlouho vyrovnat, nakonec je spasil nejlepší střelec Serie A Antonio Di Natale až v nastaveném čase. Další taková ztráta už by mohla Udine hodně přiblížit sestupu, pokud teda týmy pod ním zvítězí. Svěřenci trenéra Pasquala Marina přivítají v klíčovém střetnutí Sienu a zisk tří bodů bude pro oba celky nesmírně důležitým.

Domácí během týdne nastoupili k semifinálovému utkání Coppa Italia s AS Řím, po domácí výhře Giallorossi se hrála odveta na stadionu Friuli, Udinese vyhrálo 1:0 ale nepostup to nestačilo a Udine tak přišlo o poslední možnost, jak si v příští sezoně zahrát evropské poháry.

Siena se snaží seč může ale mnozí už se domnívají že je přeci jenom pozdě. Hostující Bianconeri v posledních kolech opravdu zabrali a pravidelně sbírají body, nicméně jejich situace je nadále kritická. Devatenácté místo a rovných třicet bodů, to je současná pozice Sieny, na záchranu přitom ztrácejí svěřenci trenéra Malesaniho šest bodů. A i proto je nadcházející souboj s Udinese nesmírně klíčovým, pokud se Sieně podaří získat všechny tři body, ještě to bude do konce sezony hodně dramatické. Hosté si v minulém kole připsali bod za remízu z horké sicilské půdy v Catanii.

Pasquale Marino se bude muset nejspíše obejít bez D’Agostina a Basty, u kterých je start nejistý. Do hry pak určitě nezasáhnou Coda, Sammarco, Obodo a suspendovaný Zapata. Na druhé straně je nejistý start Parraviciniho a Finiho, karetní tresty do hry nepustí Ghezzala a Rosiho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Ferronetti, Domizzi, Lukovic, Pasquale - Isla, Inler, Asamoah - Sanchez, Di Natale, Floro Flores
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Malagò, Cribari, Pratali, Del Grosso - Vergassola, Ekdal, Tziolis - Reginaldo, Larrondo, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Olympijský stadion a na něm hrající AS Řím může udělat další krok k vysněnému titulu. Giallorossi přivítají Sampdorii Janov a ačkoliv jsou v tabulce první, nečeká je vůbec nic lehkého. Doria totiž bojuje o čtvrté místo a s tím spojenou Ligu mistrů. Tento zápas zakončí pětatřicáté kolo.

O tom, že AS Řím zažívá fantastickou sezonu není pochyb, vždyť svěřenci trenéra Claudia Ranieriho vedou před tímto kolem ligu a během týdne se dokonce dostali do finále italského poháru tzv. Coppa Italia. Jak o Scudetto, tak i o pohár Coppa Italia si to Vlci rozdají s Interem Milán. Odveta již zmíněného poháru se Římu příliš nevyvedla, vedoucí celek Serie A prohrál na půdě Udinese 1:0, ale k postupu to nakonec stačilo, neboť Řím doma vyhrál 2:0. Do konce sezony to budou mít Ranieriho hoši ještě těžké, i když po Sampdorii jí čeká poměrně lehký los. Vlci se postupně utkají s Parmou, s Cagliari a s Chievem, přičemž cestují dvakrát na půdu soupeře.

Sampdoria nehodlá hrát na Olympijském stadionu pouhý kompars a z Říma si chce odvézt minimálně bod. V minulém kole se jí povedlo obrátit nepříznivý výsledek s AC Milán a připsat si důležité tři body. Blucerchiati se momentálně nacházejí na čtvrtém místě, kde mají náskok dvou bodů. Zmínil jsem zbývající zápasy Říma, tak nezbývá než se podívat i na zápasy Sampdorie, ta má cestu ke čtvrtému místu poměrně trnitější. Svěřenci trenéra Luigiho Del Neriho se postupně střetnou s Livornem, Palermem a Neapolí, ovšem hrají dvakrát doma.

Domácí trenér Claudio Ranieri může být spokojen naprosto se vším, jeho tým drží dlouhou sérii neporazitelnosti, diky které se vyhřívá na první pozici. Mimo to netrápí Giallorossi žádná marodka, Ranieri má k dispozici naprosto kompletní tým, do konce sezony je to pro něj a jeho tým velká výhoda. Na druhé straně už nějaké ztráty jsou, neví se, zda-li nastoupí Accardi a Castellazzi, jistá je pak absence Pozziho, ten už si do konce sezony nekopne.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, Juan, Burdisso, Riise - Perrotta, Pizarro, De Rossi - Totti - Toni, Vucinic
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, A. Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.95 - 7.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Atalanta BC  (sobota 18:00)
Inter Milán se musí přeorientovat zpět na domácí soutěž, v níž drží pár kol před koncem naděje na titul, ačkoliv již nemá situaci ve svých rukou. Na čele je totiž o bod AS Řím. Nerazzurri ale udělají vše pro to, aby mu závěr znepříjemnili a budou chtít porazit Atalantu.

Beneamata je po vynikajícím zápase Ligy mistrů s Barcelonou dobře naladěna a i nadále útočí na velký treble. Vedle Ligy mistrů, kde mám slušně nakročeno do finále, je totiž stále ve hře o Scudetto a také ještě bojuje v Coppa Italia. Proto se v Miláně soustředí na nejbližší zápas a zisk tří bodů.

Ale myslíte si, že právě to je mezi novináři číslem jedna? Mýlíte se. Jejich pozornost totiž poutá někdo jiný, je to zlobivý Mario Balotelli, který svými manýry pořádně hýbe italskou fotbalovou veřejností. Naposledy na sebe upozornil právě v úterním duelu Ligy mistrů s Barcelonou, kdy neunesl pískání a pokřiky vlastních fanoušků a na konci si serval dres a hodil ho na zem. Jako jediný tak neslavil důležité vítězství.

Mladý útočník se sice za své chování posléze omluvil, ale není mu to nic platné. Prezident Massimo Moratti totiž vydal zprávu, že Balotelli nebude pro zápas s Atalantou k dispozici. A důvod je jednoduchý, hráči v čele s trenérem Mourinhem jeho omluvu neakceptovali. Není se čemu divit, sami hráči se nad jeho reakcí na hřišti pozastavili a ani fanoušci ho již v týmu nechtějí. Hodně reálně se tak rýsuje Balotelliho letní odchod.

Bergamaschi by neměli klást na San Siru větší odpor, ačkoliv zoufale potřebují body, když na záchranu ztrácí dva body. To vše i přes to, že o víkendu porazili Fiorentinu. Bologna se i nadále drží mimo sestupové vody. "Hrajeme s neuvěřitelně silným soupeřem," ví stoper Daniele Capelli. "Opravdu nepotřebujeme nějakou zvláštní motivaci. Věříme si a potřebujeme hrát celých 90 minut. Tenhle víkend by mohl trochu zamíchat se sestupovými kartami, ale my se nadále musíme soustředit na sebe a naši záchranu."
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Júlio Cesar - Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu - Zanetti, Stankovič, Muntari - Sneijder - Eto'o, Milito
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Coppola - Capelli, Bianco, Manfredini, Peluso - Ferreira Pinto, Padoin, Guarente, Valdes - Doni - Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.35 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AC Milán  (sobota 20:45)
Nejspíše poslední šance, jak se vrátit do boje o titul, čeká na AC Milán, Rossoneri to ale budou mít hodně těžké, neboť je čeká cesta na horkou sicilskou půdu. Palermo bojuje o čtvrté místo a tudíž o Ligu mistrů, proto chce proti Milánu stoprocentně uspět a získat tři body.

Závěr sezóny se blíží a Palermo v ní bojuje o historický úspěch, totiž o účast v předkole Ligy mistrů. Čtvrtá pozice je momentálně v držení janovské Sampdorie, ovšem ta má náskok pouze dvoubodový. Rosanero ztratili čtvrtou pozici v minulém kole, když "jen" remizoval v Cagliari 2:2. Jindy by tato remíza nebyla vůbec špatná, ovšem v této fázi soutěže, kdy Palermo bojuje o milionářskou soutěž je to výraznější ztráta.

Nicméně do konce Serie A zbývají čtyři kola, a s tím se pořád dá něco dělat. Svěřenci trenéra Delia Rossiho teď musí napodobit kousek svého úhlavního nepřítele v boji o čtvrté místo Sampdorii a porazit doma AC Milán. Janovskému celku se to podařilo, teď je řada na Palermo. Domácí navíc letos proti hvězdnému AC uspěli, na San Siru milánské primadony přehráli 0:2.

Hostující Rossoneri vůbec nezvládají finiš sezóny a místo toho aby několikrát využili zaváhání svých soupeřů a poskočili do čela ligy, se propadli na třetí místo a na Scudetto ztrácejí již sedm bodů. Milán doplácí především na zranění, přeci jenom bez stále defenzívy je to trošku o něčem jiném. Milán se tak bude nejspíše soustředit na udržení třetí pozice, která zaručuje přímý start v základních skupinách Ligy mistrů.

Domácím bude scházet vykartovaný Goian, spolu s ním do hry nezasáhne ani Australan Mark Bresciano, který bude mimo asi měsíc. Nejistý je start u Fabia Simplicia. Hosté z Milána jsou na tom dokonce mnohem hůř. Karty nepustí do hry Borriella, Ambrosiniho a Boneru, otazník nad startem visí zase u Favalliho, Kaladzeho, Abateho, Flaminiho a Pata. Trenér Leonardo má problémy především s poskládáním obranné čtveřice, proto by se mohl na místě stopera objevit Massimo Oddo. Do konce sezony nemůže brazilský trenér počítat s Beckhamem, Nestou a Onyewem.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Liverani, Nocerino - Pastore - Miccoli, Hernandez
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Zambrotta, Thiago Silva, Oddo, Antonini - Gattuso, Pirlo - Seedorf - Mancini, Huntelaar, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.60 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím34218561:3771
2.Inter Milán342010465:3070
3.AC Milán341810655:3564
4.UC Sampdoria34169943:3957
5.Città di Palermo341510951:4355
6.SSC Neapol341313846:4152
7.Juventus FC341561349:4951
8.Janov CFC341391255:5548
9.ACF Fiorentina341371447:4146
10.Parma FC3412101237:4446
11.AS Bari3411101341:4343
12.Cagliari Calcio341181552:5341
13.Chievo Verona341181531:3441
14.Calcio Catania349131240:4040
15.Udinese Calcio341091544:5039
16.SS Lazio348131332:3837
17.Bologna FC34991637:5136
18.Atalanta BC34971834:4534
19.AC Siena34791837:5930
20.AS Livorno34682022:5226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (386)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo psal to preview ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ondřej Linhart.

Reagovat
smazaný uživatel

milánské primadony Dnes to bude porod. Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Filippo Galli favoritem na Leonardova nástupce..., Berlusconi ho prej preferuje, Galliani to nepopřel. možná dobrý, že se jdu večer ožrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho doteraz trenoval ten Galli?btw. posila do utoku vraj pride z Juve

Reagovat
smazaný uživatel

2006 - 2008 Primaveru, teď je ředitelem mládeže a jedním z asistentů Lea...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dik..........................mozno si Silvo mysli ze tam bude kontinuita pri vybere hracov s primavery ked ich trenoval....................tu ide asi oto ze Leo pozaduje novych hracov a odchod starcov co asi vedenie nieje ochotne akceptovat skoda

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tam rozpory..., Silvio věčně kecá do systému, do sestavy, pořád mu něco vyčítá a Lea už to otravuje. řekl, že stačí naznačit a bez problému rezignuje...

Reagovat
M11

jj Zebina

Reagovat
Tsigi

Zebina by mě zničil

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ty časy, kdy se Silvio nebál vytáhnout z druholigové Parmy Sacchiho, protože hrál hezkej fotbal a viděl v něm potenciál (paralela s Allegrim). teď se pomalu bojí dosadit jako kouče kohokoliv mimo klub..., protože by neskákal jak on píská. mimochodem neskáče ani Leo, což je v podstatě jedinej důvod, proč se mluví o jeho odvolání...

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je děsnej sympaťák. Měl by nahradit Dungu? Nebo kam má namířeno?

Reagovat
smazaný uživatel

no řekl, že jediný angažmá, který by bral jako kouč jsou Milán a brazilská repre..., snad to dobře dopadne a zůstane..., ale nelíbí se mi to, ani týmu to očividně nepomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono pred tymi 20-timi rokmi to bol vizionar a videl ako dosiahnut progers aj za cenu rizika ale ako vedenie zostarlo tak skostnatelo a snazi sa zakonzervovat ten stav co bol........Silvo ma plne usta reci co by sa malo urobit ale neinvestuje Galliani vyhklasil ze sme boli v ciernycg cislach ale len vdaka predaju Kaka co tento rok nechcu predat nikoho ale zas ani investovat lebo dalsi rok bude ovela tazsi bez injekcie s realu ale bez penazi nemas sancu kupit kvalitneho hraca okolo Dzeka je,, ticho po pjesince"a uz sa pise o dohode s Juve ze oni ho kupia a my dostaneme zadara prestarleho bombardera ktory snad bude ochotny si znizit plat.........

Reagovat
Mihal

Mne sa zdá, že Berlusconi a Galliani chcú to AC úplne zničiť.

Reagovat
Jajinek

Tak jsem po týdnu zpět z Itálie, bylo to fantastické a ani slovy nemůžu vypovědět co jsem tam vše zažil. Nejvíc robertovi závidím to, že mohl být na Meazze na Barce. Bylo cítit, jak celá Itálie žije tím zápasem. Sledoval jsem to ve Florencii, v hospodě na náměstí u baziliky di Santa Croce. Zase plno, ale tentokrát vznikl problém, byla tam skupinka italů, co fandila AC a tak tedy celý zápas fandila Barce, ale nás Interistů tam bylo víc, takže se to zdravě hecovalo. Konečně jsem mohl ozkoušet dres Cuchua a pořádně jsme ho propotil....atmosféra fakt výborná.

Inter odehrál fantastické utkání, a to i přes to, že Barca nebyla viditelně ve své kůži. Messiho výborně eliminoval Zanetti a potvrdil, že post levého beka je pro něj nyní v Interu nejshůdnější a tam týmu nejvíc pomůže. Musím k tomu však vyzvednout práci Motty a Cuchua ve středu pole, vybojovali neskutečné množství míčů a díky tomu jsme se nedostávali pod tlak a mohli vyrážet k brejkům, což bylo klíčové. hráli tvrdě, ale výborně pozičně, což se na Barcu musí. Všichni zaslouží pochvalu. Wes za to, že dal gól a co možná nejmíň věcí zadrbal...(i když ten gól dal tak tak, přihrávka na Milita šla do ofsajdu a byla pofiderní a v závěru zadrbal jasný brejk během do autu), Samy byl u dvou gólů, Maicon výborně doplňoval, Panděv při druhé brance předvedl záblesk geniality...a hlavně Il Principe...je problém, že v poslední¨ch 4-5 zápasecvh mu nejde zakončení, nedává jasné šance (viz Viola, hlavička s Juve nebo nájezd na Vickyho z boku), ale přesto je pro tým neuvěřitelně platný....1+2...udělal zápas!!! Miluji ho!!! rohodování, jestli si koupit dres Cuchua nebo Milita bylo opravdu těžké....nakonec zvítězila první volba, kdybych měl 60 Euro na víc, koupil bych je snad oba....

Všichni oslavují Josého, ale já bych to bral zdrženlivě, žádný přkevapivý prvek, kterým byl ON porazil Barcu, jsem u něj neviděl...v lize dělá dost chyb...jistě, jesou to i jeho úspěchy, ale nějaké jeho gloriikování bych nepřeháněl, má výborný tým, který hraje to, co mu řekne...ale je pravda, že jsem si Josého oblíbil a jsme pro jeho setrvní.

Odveta bude obrovsky náročná, Barca je schopná nás 2:0 porazit, je schopna porazit kohokoli na světě. bude důležité opět zhušťovqat střed, všas k nim přistupovat, a donutit je hrát tu házenou....já prostě věřím, že si tohle nenecháme vzít. V hlídání náskoku jsme nejlepší na světě, takže vhůru do Madridu, i když to bude asi nejtěžší, co Inter za poslední léta čekalo a čeká...

Mario je pro mě čůrák největšího kalibru. Když Curva Nord pokřikovala na Ibru proti Laziu...ten se nasral, dal překrásný gól a druhý vytvořil pro Muntariho....ten spratek se ale zmůže jen na pošpiňování symbolů Interu, ať opravdu vypadne. Bohužel jsme opět nyní v situaci, že Mlito potřebuje oddech, o čemž už jsme nedávno mluvil, je na něm vidět, jak při svém nasazení a běhání bez míče, kterého si v Inter užije až až, opravdu už je na hranici sil. Takže by se hodilo, aby dnes Mario hrál s Samym na hrotu....no...co k tomu říct.

Dnešní zápas by snad neměl být problém, ale o titul mám velký strach, ne ani tak o to, že uděláme body...jediný težký match vidím s Laziem (Chievu už o nic nejde a Sieně v posledním kole taky bohužel nepůjde, sorry Trewinne), který sand vyhrajeme, páč v Římě se nám poslední roky daří a Lazio bude mít v boji o záchranu, kterou by mělo ukopat, jiné mače, na které se bude soustředit. Horší to bude s AS aby oni taky nevyhráli vše. Snad poslední šanci vidím opravdu v Cassanovi a spol toto kolo, to bude asi klíčový boj o Sucudetto....škoda, kdyby Kroldrup nevyrovnal nebo kdyby dal Flocca penatlu, mohli bychom být hodně blízko, takhle je to naopak, ale kdyby jsou kdyby. Na to se nehraje a proto musíme jenom doufat a já stále věřím!!!

Jinak Florencie je snad ještě nádhernější město než Milán, není to tam tak hektické, malé město s mořem památek. Vyfotil jsem si Davida (i když mě ta ženská celkem seřvala, že prý NO Photo...), z Uffizi bohužel po půlhodině musel odejít každý, páč někdo spustil alarm, ale zrození Venuše jsem stihl....baziliky překrásné, na Doumo jsem raději nelezl, páč bych prý nedostudoval...

největší zážitek z Itálie bude ale stejně Meazza, když prostě stojíte někde, kde jste chtěl celý život být a tečou vám slzy štěstí, tak prostě pochopíte, že fotbal je prostě více, než jen hra!!

SPETTACCOLO MEAZZA!!!!

Do Itálie se snad brzo vrátím, chodit sei totiž po tak krásných městech se šálou INteru, zdravit se s fanoušky, zpívat s nimi, bavit se o Militovi atd. (zatím tedy v angličtině, na italštině musím hodně máknout), to je prostě krásný zážitek a přál bych to všem fandům Calcia. Troufám si říci, že takovouhle fotbalovou atmosféru nidke jinde na světě nezažijete (samozřejmě můj subjektivní názor).

FORZA INTER!!!!!!!

Reagovat
10

welcome back

Reagovat
Mihal

Reagovat
M11

u obeda mam co cist

Reagovat
M11

bomba.. moc pekne

Reagovat
smazaný uživatel

to byl dietní oběd

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mario ale nenastúpi na 100%

Reagovat
Jajinek

a já píšu něco jiného....?

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Interisto

já neměl chu´t tady jhakýkoli souhrn psát, páč to slovy stejně nepopíšu, prostě jsem ta zestárnul o desítky let, v dobrým i špatným smyslu...

Závidím ti Florencii, to musí být nádherné město, taky se tam chci podívat. Zajímavost - Hitler říkal, že jakákoli stavba Florencie je krásnější než Westminsterský palác v Londýně....

Já bych více pochválil Wese a Sammyho za Barcu, oni byli úžasní, když vidíš hlavně Sammyho naživo, jde vidět, jak obrovsky užitečný pro tým je, mile mě překvapil... Josého se taky musím zastat, tyhletry výhry jsou totiž hlavě jeho, pro mě je to ikona, borec. Slyšel jsi v Miláně ty chorály o něm?

No vidíš, Meazza, jak jsem říkal, pořčítám napevno s tím, že na podzim se na výjezdu shledáme!! omluvy se nepřijímají Na Barce byl vskutku neuvěřitelnej kotel, to musíš fakt zažít, popsat to nejde. Po třetím gólu málem spadl stadion, to bez nadsázky..

Mario je kokot, nasral i mě nyní už naplno.... Úžasný byl Milán hlavě v den zápasu, kdy bylo město plný culés a Interistů - ale vše v naprosto fér duchu, příjemná přátelská atmosféra, Pasáží Vittoria Emanuela a se nesly hymny klubů, Piazza del Duomo byla naplněná k prasknutí, všude (i z Dómu!!) visely vlajky Interu... paráda.... největší zážitek krom gólů? Když jsme na konci za rozhodnutéhop stavu všichn ina Meazze povstali, chytili se kolem ramena začali skákat "Chi non salta rossonero é é" a před zápasem pochopitelně jmenování hráčů, to je vždy jedinečné... V Appiano Gentile jsme se mimochodem fotili s pár hráčema...

Reagovat
Jajinek

jj, Firenze je nádherná, tam se fakt vydej! Byl jsem i u Artemio Franchi, hezký stánek, vypadá daleko lépe než v televizi¨, udržovaný, super trávník, všude čisto, je takový decentnější. Vedle něj je kavárna, kterou vlastní obrovskej fanda Violy, ukazoval my fotky, šály a tak...dobře jsme pokecali, i když jsme si skoro vůbec nerozumněli...

V tom mšstě je to úžasný, v den zápasu s Juve i den před Barcou bylo všude cítit to napětí. Hodně lidí bylo nervózních z toho, že se nevědělo, jestli se kvůli letadlům bude vůbec hrát...ale na Doumu jsem si taky pořádně zapěl...i nějací Japonci se přídali, vyfotit se tak blízko nebe s šálou Interu, to bylo krásné.

Na příští výjezd se mnou počítej na 100%, jinak ten kotel musel být famózní no....

Trochu nesouhlasím s Josém, úplně se nyní glorifikuje a přehlížíse to množství jeho chyb, které udělal v lize a díky kterým možná (stále doufám že ne) přijdeme o Scudetto.

Sedla mu taktika na Chelsea....ale ta Barca si myslím, že není až tak jeho zásluhou, nic tak převratného zase nevymyslel....

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, kdybys věděl jaké nervy jsme měli my, jestl ise ta Barca bude hrát... po Juve a tom vykradení jsme chtěli jet v sobotu domů, já je ale přemluvil, ať zůstaneme, zůstali jsme a paráda....

Reagovat
Jajinek

jj, já s kým sem se bavil, tak měl strach, že se fakt bude odkládat....ale kdyby jsi to viděl na Centrale....fakt tisíce lidí, co jim zrušili lety a neměli se třeba týden jak dostat domů, úplná zoufalost....

Jak jste měli vůbec ubytko? jaký vykradení?

Reagovat
smazaný uživatel

asi v 17.30 jsme v pátek po cleopdenní jízdě autem dorazili k vytoužené Meazze. Sdělili nám, že lístky nelze prodat, páč je prodají jen lidem z provincie Lombardie a to jen den předem v Bance Popolare v Miláně!! Tudíž jsme byli v PRDELI!! Voláme Lukášovi, Massimovi, Pisinovi, do Interu... NIC, NIC, NIC!! Nikdo nic neví, chyba komunikace. Inter neřekl CCIC o této změně, tudíž ji nevěděl Pisino, tudíž ji nevěděl Massimo a Lukáš. Bylo to k púláči, byli jsme zoufalí. Před Meazzou kotel jako kráva a my museli koukat před stadionem na TV, sice taky atmosféra jeidnečná, ale co z toho, když to vedle tebe hučí v tom kolosu?

Říkáme si, že debilnější den jsme nezažili, všichni nasraní neskutečně, aspoň, že výhra no. Pak přijdeme po zápase k autu a.... a ... ještě ěvtší rána - zcela vykradený auto! Absolutně profi. práce, auto ani v nejmenším nepoškozené, ani čárka! Otevřeme kufr a všechny bágly se žrádlem ,chlastem, oblečením, spacákama atd. v prdeli! Dva boci se skoro normálně rozbrečeli, to bylo neskutečný... třeba já tam měl jen věci Interu asi za 200 euro, další věci, spacák, chlast za 1000...

Reagovat
Jajinek

bože, tak to je děsný....my taky měli bágly poslední den v Miláně kdy už jsme neměli ubytko v autě...naštěstí se nic nestalo....no tak to je hrozný...to je mi líto...

Reagovat
smazaný uživatel

to si absolutně nedovedeš představit, v jaké jsme byli prdeli. Všichni chtěli jet domů, já je nakonec sice ukecal, pak mi děkovali.. ale vše jsme muslei kupovat znova, jídlo, pití, oblečení, já si chvíli předtím před stadionem nakoupil plno věcí za neskutečný prachy a bylo to v prdeli...

Reagovat
Jajinek

no ještě se ta Barca hrála!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, navíc v sobotu s náma vyjebali i ve Veroně, kde ns na Livorno s Chievem taky nepustili, rpostě hrůza, zlej sen... jinak ale Verona jedinečné město no, pak už to vše šlo parádně.... třeba Martin měl ale v autě klíče, foťák atd., prostě maras...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se to nehrálo, tak tam asi skočím z tribuny, to už bych asi nesnesl...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc to bylo placený parkoviště přímo před Meazzou...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlast za 1000?

Inak,nehodis tie fotky s hracmi v Appiano Gentile?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, chlast byl kvalitní a drahý, skotská a Armagnac. Fotky musím nejprve roztřídit, což bude řádná fuška, páč mám okol 1600 snímků. Já totiž na podobných akcích fotím jako Japonec - všechno. Potom sasmozřejmě polovina fotek stojí za hovno, ale zas toho mám hodně a hodně toho zachytím. Hráči - zas trolik jich nezastavilo k fotce a podpisu, třeba Eto´o jen troubil a projel... Javier jel 10 centimetrů vedle mě, skoro úplně zastavil a mám jej vyfoceného, kdyby sundal okýnko, můžu mu podat ruku. Cuchu, Milito, Dejan to samý. Zcela zastavil Arnautovič, to máme podpisy a fotky, pak extra úlovek - já mám fotku okolo ramen s Lele Orialim, toho si strašně vážím, neuvěřitelnej borec a sympaťák, fakt mimořádná persona . a ty auta, ty vole. Mario měl třeba nějakou snad letadlovou Audi, páč to se přímo vznášelo nad zemí dával jsem i interview do SKY TV

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno by si mohol dat dokopy suhrn z celeho vyletu,s podrobnymi info kdo ma ake auto,co si hovoril do rozhovoru,nejake pikosky,proste zaujimavosti

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem původně chtěl, a udelal jsem to v listopadu i lednu, nyní na to ale seru, páč na to nemám chuť, ani to slovy popsat vlastně nelze....

Reagovat
smazaný uživatel

na tie treninky sa oplatí chodiť

Reagovat
smazaný uživatel

proč jste na Juventus nezůstali před Meazzou? Mohli jsme koukat všichni spolu...

Reagovat
Jajinek

já na Meazzu jel až v sobotu, abych mohl jít do muzea a na tour....už týden dopředu jsme měl rezervovaný sůl v té hospodě na Via Buenos Aires, tak jsme seděli tam a koukali na plátno, byla tam kupa Intaristů....když si mi volal, už jsme seděli tam, než bych tam přijel (navíc nás bylo asi 7) tak by bylo po zápase....

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no, OK

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, choreo bylo opět jedinečný, naše Curva Nord na světě nemá konkurenci...

Reagovat
smazaný uživatel

vítej úderníku

Reagovat
lnterista

Ja bych Mariovi dal posledni sanci...doufam ze tohle je ten moment kdy si to uvedomi a zacne se trochu chovat...ikdyz tomu moc neverim.Dik za email

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ako to že finále Talianskeho pohára sa bude hrať v Ríme?šak sa mal hrať na Meazze,ne? a mala to by jasná záležitosť Interu

inak dneska nás čaká najľahší zápas do konca sezony,očakávam bezproblémové víťazstvo,mohlo by sa už rozhodnúť o zápase v 1.polčase a v druhom by mohlo už dôjsť k šetreniu síl na Barcelonu,aby sme sa predstavili v Madride vo finále najprestížnejšej súťaže...FORZA INTER!!!

Reagovat
Jajinek

proč by mělo být Chievo těžší?? to bude nejlehčí zápas zbytku...

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta by mohla byť lahším súperom ako Chievo,ale šak to je jedno,obidvaja súperi su poslabší,ale obidvaja nás možu prekvapiť

Reagovat
Jajinek

Chievu už o nic nejde, do boje o záchranu už se nenamočí...Atalanta hraje o bytí a nebytí....

Reagovat
10

jak si přišel na to, že se mělo hrát na Meazze?

Reagovat
smazaný uživatel

už som to videl tak v rozpise

Reagovat
10

je to jasný cca 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jak je to tam pekne napsany "Stadio Olimpico - neutrální půda"

Reagovat
smazaný uživatel

výsmech

Reagovat
smazaný uživatel

mě to teda vůbec nevadí, spíš naopak, ale pobavilo mě to jak jsem to viděl napsaný

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked fandis/praješ Rimamom,tak pochopiteľne ti to nevadí,lenže pre fanúšika Interu takéto konanie vyššich je vysmechom

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo nezmieniš , koľko krát sa hralo finále na Meazze ? Dokonca aj pred 2 rokmi SuperCoppa , bolo už jasné , že bude finále Roma - Inter , chceli to dať niekam do Pekingu , a nakoniec to dali na Meazzu . Olimpico bolo stanovené už pred sezónou , takže sa nemohlo vedieť , že tam AS bude .

Reagovat
smazaný uživatel

a ty prečo nezmieniš,že posledné finále Coppy medzi AS a Interom sa hralo v Ríme(sezona 2007/2008)?

Reagovat
10

ty jednozápasový finále se hrajou v hlavním městě, je to daný, i kdyby spolu hrála Brescia s Perugií...

Reagovat
smazaný uživatel

to je somarina tak hrať,lebo je tým zvýhodnený jeden klub

Reagovat
Jajinek

MSgoo mele voloviny....ale přesto...nechápu proč zrušili ty dvojzápasové finále, mělo to tu pohárovou atmošku a ten jeden zápas by se v termínové listině zchrastil....(pamatuju na finále s Romou s Adrianovými góly, jeden z nádherný z dálky, a pak nám ho na druhý zápas vzala repre...a my vyhráli i bez něj)....problém totiž je, že jediné dva stánky, které jsou hodné finále Copy je Meazza a Olympico....s přimhouřením oka Artemio a Ferraris, ale ani to by nebylo ono....

....no a vzhledem k tomu, že ne pravěpodobný jak sviňě, že Inter nebo AS to fonále bude hrát, tak je pak vždy někdo zvýhodněnej....

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja by som to dal do Janova , ten štadión sa mi páči , akurát nemá až takú kapacitu no , ale ono aj ked sa to hrá na Olimpicu , vzdy niaky sektor zavru , takze tam bude povolene tak 50-60 tis.

Reagovat
smazaný uživatel

San Paolo

Reagovat
smazaný uživatel

bude zvýhodnený niekto-domáci,ale nechápeš,čo tu hovorím?že ty zápasy by sa mali striedať

Reagovat
Jajinek

jak střídat...?....že by se jeden rok hrálo na Meazze a jeden na Olympicu?....to tvůj problém vůbec nevyřeší a navíc se to víceméně dějě, tak nevím o co ti jde...

Reagovat
smazaný uživatel

10 niečo iné tvrdí

Reagovat
10

já nejsem zastánce dvou zápasů ve finále, ty jednozápasový finále mají podle mě větší náboj, nedovedu si představit, že by se třeba finále LM, nebo MS hrálo na dva zápasy...jinak to, že se hraje na Olimpicu mi příjde normální, finále národních pohárů se většinou hraje v hlavním městě...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mne normálne zvýhodnovanie jedneho klubu nepríde

Reagovat
10

panebože, ty seš případ...kde bylo před sezonou napsaný, že budou ve finále AS, nebo Lazio? Řím je hlavní město, je to národní pohár, sídlí tam prezident, kterej pohár předává a proto se tam hraje...stejně jako se finále českýho poháru hraje v Praze, německýho v Berlíně, FA cup v Londýně atd.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt niečo ťažké by bolo pre prezidenta docestovať do Milána,šak už nezijeme v stredoveku,kde cesta trvala dlho...a napr v Španielsku sa to hrá inak

Reagovat
10

ok

Reagovat
Jajinek

nevím, ty dvojzápasový finále mě bavili víc....

Reagovat
M11

k te Coppe me to taky sedelo vic na dva zapasy

Reagovat
Alberto Aquilani

Lebo je iné , ked je finále určené ešte pred sezónou , a ked sa to určí týžden pred tým .

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty samozrejme že sa tešíš,že sa to hrá v Ríme...a čo si myslíš že je taký problém zmeniť štadion,kde sa bude hrať ten zápas hrať?pozri sa napr na Španielsko,tam určili "finálový" stadion až po semifinále

Reagovat
Pipo123

prečo by to menili ? to ako aj kebyže Real postúpi do finále LM tak by mali zmeniť štadion minulý rok sme hrali mi na Olympicu proti Dorri je to stanovené pred sezónou a je to dobre

Reagovat
Pipo123

my - Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

my Lazio RIM!takže ako som spomínal,ste z Ríma a vyhovuje vám to a budete si to aj dalej obhajovať,ale nemyslis,že pre tie kluby,čo nie su z hlavného mesta je to diskriminujuce?

a keby hral Real finále LM,tak by hrali doma,lenže to sa stáva málokedy,že daný tým hrá LM doma(lebo väčšia konkurencia) na rozdiel od Coppy(menšia konkurencia)

Reagovat
Pipo123

bože môj čo mám k tomu povedať ? tak to stanovili už pred sezónou takže bude tam istá výhoda pre AS, ale zober si že na druhú stranu tam budú vyrovnané sily fanúšikov

Inter je dostatočne kvalitný a vyzretí tým aby ich toto rozhodilo aj tak Inter jasne vyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

ved o to tu presne ide-že to bude výhoda pre AS a pomerne dosť veľká,lebo hrájú na domácej pôde...a na to si ako prišiel že Inter jasne vyhrá?šak naposledy,ked sme tam hrali,tak sme tam dokonca prehrali,takže to,že tam jasne vyhráme by som si nedovolil nikdy tvrdiť

Reagovat
Pipo123

teraz tam budete mat lepšiu podporu sila fans bude 50 na 50 takže budú vás hnať aj oni k dobrému výsledku a neviem ale videl som zápasy AS aj teraz v poháre proti Udinnese a za 90 minut nepredvedli nič a Udine ich mlelo celý zápas to isté aj ligové derby proti nám, nič nehrali, mali dve strely - štandartky a inak docela bieda samozrejme ich nemám rád, ale myslím že to vyhráte

Reagovat
smazaný uživatel

díky za podporu

Reagovat
Alberto Aquilani

Jaks si došiel na to 50:50 ? Keby už len prišli fans Interu , tak ako prišli fanúšikovia Dorii na minule finale ( čo sa ale nestane) , tak by to bolo len niak 70:30 . Dobre si pametám to pred 2 rokmi , vyhradili sme Vam tam cely Curva Nord , ale fanúšikov Interu prišlo skutočne málo , takže to bolo v podstate cele prazdne .

Reagovat
Alberto Aquilani

som sa pomýlil pipo , ty fandíš Laziu, nie Interu , takze to Vam si nevšímaj ......

Reagovat
Pipo123

na jedno nadviažem, to stými fans máš pravdu aj ked sme hrali my proti Dorii tak nezaplnili celý sektor neviem ako to bude u Interu, ale tý by môhli zaplniť daleko viac, samozrejme AS by malo mať plný domov

Reagovat
Alberto Aquilani

No to si práve nemyslím , že by fans Inteu zaplnili , že by spravili niaky taký výjazd . Roberto tu na nich môže dávať všelijaké ódy , ale zďaleka v Taliansku nie su najlepší , a hrajú o vyššie méty ako Coppa , takže sa na to vy.erú .

Reagovat
Pipo123

najlepší sú neni to je jasné

Reagovat
Pipo123

čo sa týka atmosféry tak tam sú neni najlepší v náštevnosťi možno áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

prečo ten smiech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

S tebou nemá cenu viesť normálni rozhovor , pretože niesi objektívny , a si zaslepený Interom , tie tvoje smajlíky si strč vieš kam , drahý Roberto .

Reagovat
smazaný uživatel

včera jsem zdůvodnil, proč se s lidmi tvého typu nebavím inteligentně...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože inteligentní nejste?Jen tak hádám tak mě hned nepošli do vzdálených končin

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip na oba zápasy 1, přání oba zápasy 0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že Inter ztratí nějaké body a přeji si aby MSgoo se konečně probral... nebo ještě lépe dospěl

Reagovat
smazaný uživatel

teba tu vidím prvý raz a ideš mi to nieco hovoriť,to si snad robis srandu,nie?

no teraz sa idem fotiť,tak tu "chvilu" nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem moc nepsal.Respektive jsem zapomněl heslo ,ale každým dnem to tu navštěvuji ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

predtým si mal aký nick?

inak v poslednom čase si tu ludia nejako začínajú meniť nicky

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tento jen jsem si znovu vzpomněl na heslo

Reagovat
Alberto Aquilani

sa ideš fotiť o zrkadlo čo ? Emák

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Šampónek,protože jeho příspěvku tomu napovídají xD.Emáci jsou fans LazZzia xD

Reagovat
smazaný uživatel

pre tvoju informaciu:ja som veľký fanúšik Interu a som na to hrdy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si Emař?:D

Reagovat
smazaný uživatel

ne o zrkadlo,ale bol som sa fotiť o nejaky múr v takej starej zrútenej továrni

Reagovat
smazaný uživatel

100. per Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Že prý chtěl po Barce Mariovi Chivu rozbít hubu

Reagovat
smazaný uživatel

A Milito to zevraj zachrani.... Kto vie ci by vyzeral Balotelli lepsiea nez Maicon

Reagovat
smazaný uživatel

"zachranil

Reagovat
Antijuve

Chtělo by aby dostal pár facek...to jeho chování je opravdu unikát.Bych mu možná i přál aby ho chytili ti fanoušci Interu, kteří čekali až vyleze...škoda že utekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako já Maria dlouho dlouho bránil, ale tímhle mě nasral, tím spíš, že jsem to viděl na vlastní oči a mohl pozorovat i tu reakci diváků přímo na Meazze. Pro mě tímto Mario skončil, ať si táhne, kam chce, já už se o něj nestarám, je to proradnej bastard...

Reagovat
Antijuve

Taky si myslím, že bude nejlepší když odejde....On má talent, ale nevěřím že ho dokáže někdo zkrotit.Možná z toho vyroste, ale na to nemá cenu čekat a bůh ví, jestli to někdy přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě před týdnem bych jej bránil, ať zůstane, páč furt věřím, že na to má a může být druhým Il Geniem. Ale než si hýčkat červenočerného hada, ať raději táhne do prdele tato vynucená změna názoru mě přitom moc mrzí...

Reagovat
smazaný uživatel

Co naděláš, lidé se mění. Bohužel se najdou i tací, kteří se nezmění. Podle mě případ Maria. Navíc si myslím, že se ani změnit nechce, zkrátka mu to vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že jednou jej to přejde, otázka kdy....

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, toť otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

u mna je to podobné,ja som mu v neho dúfal,ale čo je veľa,to je veľa,som za jeho odpredaj alebo nejakú výmenu

Reagovat
Mihal

Najhoršie, že teraz keď potrebujeme aby si Milito oddýchol a nemusel by ani hrať dnes tak ho nemá kto zastúpiť. Mario si vybral naozaj "najvhodnejší" čas na blbnutie. Dúfam, že ho Matrix aspoň poriadne nakopol v tom tunely po zápase s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

taktiež aj Pandev si vybral najhorší čas na zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

není zraněný, narodil se mu syn....

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mna je aj zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

o tom teda nevím, prostěš má volno, páč se mu narodilo dítě, to je pochopitelný...

Reagovat
Mihal

ale na oficiálnej stránke písali, že má svalové problémy

Reagovat
smazaný uživatel

je to možmý, já jen četl, že se mu narodil syn Filippo

Reagovat
Mihal

no aj ja som si pôvodne myslel, že v nominácii nie je preto...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Il Presidentissimo jej dokonce vyřadil z kádru hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

správne sa rozhodol

Reagovat
Jajinek

Z televize to zase vypadalo¨, že se po něm sápe Cordóba...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, je tomu dnes PŘESNĚ 100 let, kdy Inter vyhrál své první Scudetto!!! Před 72. lety pak vyhrál své 4. Scudetto!

FORZA INTER, STORIA CONTINUA!!!

Reagovat
Shevchenko

Cittadella v Serii B rozdává slušné náklepy, ty bych celkem rád viděl v SA.

Reagovat
Pipo123

Lecce, Torino, Brescia to by bola paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Torino

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vyzerat to bude takto: Cesar,- Zanetti, Cordoba, Materazzi, Chivu,- Mariga, Stanković, Muntari,- Sneijder,- Milito ( ), Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost, jen Diego mohl spočívat no...

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam mal dať Marka alebo Ricarda?:)...čo sa dá robiť,ked SuperMario a Goran nie su k dispozíícii

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol tam dat Ricarda a postavit to uplne inak, ale on vie co robi

Reagovat
smazaný uživatel

musíme veriť v to

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam mal dať Marka alebo Ricarda?:)...čo sa dá robiť,ked SuperMario a Goran nie su k dispozíícii

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že nehraje Maicon...

Reagovat
smazaný uživatel

žial ani nebude:(

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 26 Chivu; 17 Mariga, 5 Stankovic, 11 Muntari; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o.

Subs: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 25 Samuel, 89 Arnautovic.

Coach: José Mourinho.

Atalanta: 32 Coppola; 4 Capelli, 77 Bianco, 5 Manfredini, 13 Peluso; 79 Ferreira Pinto, 22 Padoin, 17 Guarente, 20 Valdes; 72 Doni, 90 Tiribocchi.

Subs: 91 Rossi, 6 Bellini, 9 Amoruso, 15 De Ascentis, 19 Chevanton, 21 Radovanovic, 70 Ceravolo.

Coach: Bortolo Mutti.

Referee: Daniele Orsato (Schio).

Intééééééééééééééééér

Reagovat
Mihal

Verme, že šetrenie síl nás nebude stáť body.

Reagovat
smazaný uživatel

no hej...útočná fáza je dobrá-Sneijder,Etoo,Milito,záloha je už slabšia no okrem Stankoviča teda...obrana priemer,ale itak máme určite lepší tým

Reagovat
Mihal

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, na Atalantě jsem byl v neděli s Violou a parádní fotbal, Curva Nord fakt bomba i na Bergamasce

Reagovat
smazaný uživatel

A aka bola atmosfera?

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Si fandil dufam Nerazzurri

Reagovat
smazaný uživatel

já nefandil nikomu ,ale barvy byly jasný no. tam stejně ani nelze nefandit domácím, bys jiank dostal řádně do držky, to mi věř, je tam rivalita jako prase. Jeden z kámošů, co byli se mnou, si na parkovišti zapomněl sundat šál Inter a málem jej zabili, štěstí, že ten ultra, co přišel byl slušnej a jen řekl ,ať to okamžitě sundá, jiank nevím... taky nejčastější pokřiky během utkání jsou "merda" ten či onen...

Reagovat
smazaný uživatel

A preco? Vsak tie saly su podobne

Reagovat
Jajinek

hej kdyby jsi viděl ten šrumec, když jsem u muzea nasadil šálu Interu soše Baresiho....nakonec jsem se z toho nějak vykecal, ještě, že ten týpek uměl anglicky.... ...ale fotku mám....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

geniální, přesně můj styl. Tohle bych od slušňáka tvého typu ani nečekal, pochvala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

nevím, na základě čeho jsi si za to jedno dopoledne udělal obrázek že jsem slušňák...ale ok....

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tak hodnotím i tvé chování tady, kde se jevíš jako takovej nekonfliktní kliďas a tak...

Reagovat
Jajinek

ale tak jo, to jsem...

Reagovat
Jajinek

Sestava očekávaná, Milita odstřelí okolnosti....

Dnes by to mělo být jasné (nechce zakřiknout)...důležitý bude zápas zítra, kde snad poprvé bude přát góly i Pazzovi....

Jinak těším už se na záběr z tunelu, pořád nemůžu uvěřit, že jsem na těch místech před pár dny stál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

V kartovom ohrození pre ďalší zápas sú 4 hráči: Muntari , Samuel, Sneijder, Thiago Motta

Reagovat
Jajinek

FORZA INTER!!

SPETTACOLO MEAZZA!!!!!

Reagovat
Mihal

čakal som, že to príde

Reagovat
panca

tralala to byl peknej gol sice jsem ho nevidel ale uricte byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

mne se libil!!! Tobe ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

no...s Bergamescou to na Meazze byla vždy přestřelka....ale budííííček!!!!!

Reagovat
10

Materazzi

Reagovat
Pinturicchio

Pošahaný magor zůstane pošahaným magorem napořád.

Reagovat
smazaný uživatel

20 min a ani strela..bledo to dneska vyzerá

Reagovat
Jajinek

Tipovací soutěž na dnešek...v kolikáté minutě přijde Tragéd....

bonusová otázka, za jak dlouho po jeho příchodu použiju slovo k*urva.

Kdo trefí obojí přesně, má u mě pivo...

Reagovat
Votas

68....po dvou minutách je ku*va mezi námi

Reagovat
Tomanatura

72. a hned při jeho nástupu - "Ku*va, ten k***t je tam zas."

Reagovat
Mihal

chýba Maicon, hodne moc

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi nepřijde, spíše chybí Javier v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Mihal

Diego Alberto Milito

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, hodně laciný gol

Reagovat
panca

sakra zrovna jdu curat, je gol a zas ho nevidim. Tenhle musel byt hnusnej...

Reagovat
10

Atalanta se nechala trošku naivně unést, škoda

Reagovat
Jajinek

důležitý gól pro Diega, s přehledem jako už dlouho ne!....stejně ale tipuju, že dostaneme ještě jeden a bude honička...3 body ale budou...

Reagovat
smazaný uživatel

Materazzi pri rohu pekne polozili

Reagovat
Mihal

to nič nebolo, Samuel má takých zákrokov v našej šestnástke omnoho viac, niektoré sú i horšie a nepískajú sa

Reagovat
smazaný uživatel

klidně mohl Orsato pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Marigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

McDonald

Reagovat
Mihal

Reagovat
Mihal

wesley hrá parádne, má celkom formu

Reagovat
smazaný uživatel

Wesly je dobrý hráč,len niektori ho tu radi očiernuju

Reagovat
Jajinek

Wes je výborný hráč...ale když jsi ani skoro po roce nepochopil některá jeho hodnocení, tak to s tvou inteligencí nebude valné...

Reagovat
10

šlapák jako kráva...

Reagovat
Jajinek

tak, v druhém poločase už to snad půjde pohlídat, přijde tragéd za Milita a já doufám, že za stavu, kdy povedeme, pak mi krev tolik nepoje, páč nemá co zkazit....

hlavně zítra všichni fandit Dorii!!!!!!!!

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Milito dole,Quaresma on v 55 minute

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, tady je něco špatně

Reagovat
Jajinek

pokud vedeme, tak jsem pro...a když má MSgoo pravdu, rád mu to opalcuju...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nestava casto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mariga sa mi páči,snád ten novy Essien z neho bude,tento 1.gol za Inter by ho mohol nastartovať

Reagovat
Mihal

Barca tiež šetrí zostavu ako som si všimol. Zo základu z utorka hrá dnes v základe Ibra, Maxwell, Keita, Xavi, Puyol a Valdés. A to Puyol v stredu hrať nemôže, inak by asi tiež nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

absence Puyola by pro nás mohla být velmi důležitá...

Reagovat
Mihal

tiež som nad tým tak rozmýšlal, je pre nich veľmi dôležitý, ako aj na trávniku tak asi aj v šatni

Reagovat
smazaný uživatel

tak v šatně být může, spíše na hřišti by si tam mohl Sammy a Diegol najít cestičku skrz volnější místo (možná)...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím podivnej zápas, už by to chtělo uklidnit. Obrana krom Chivua jako za starých časů, Javier, Iván a Grande Matrix. Chybí nám Cuchu, ale zatím to jde v rámci možností no.

Co tam zase Slepička vymýšlel o tom Mariovi, to jsem se málem pochcal smíchem prej - "Mourinho je v oblečení nevyzpytatelný, ale sako si vezme vždycky"...

jiank, vidět Meazzu, když tam člověk ještě před pár dny seděl je nostaligcké neskutečně

Reagovat
Jajinek

Matrix zatím nic moc...ale Iván s jistotou...snad už to pohlídají....

no já se na Meazze sednul na "údajné" vip místo pro Massima....ale nevím, jak moc to ta průvodkyně jen plácla...ale ty vipky jsou krásné....

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
Mihal

na bet365 ukazovali teraz záber do hladiska Meazzi, akurat na krásnu ženskú, sú tie fanúšičky interu naozaj tak krásne roberto?

Reagovat
smazaný uživatel

modelky z mesta mody

Reagovat
Jajinek

italky tedy obecně nic moc...některé jsou krásné...ale na české holky nemají....

Reagovat
10

nebo taky šlapky z Rumunska

Reagovat
Jajinek

Dejan na podhrotu...dnes ta nostalgie s těmi posty opravdu ve velkých obrátkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Vitejte zpět z Italie Dobre souhrny...FORZA DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao, hele, koukejte zítra ty Lupi prosekat

Reagovat
Mihal

Zanetti asi dnes Valdesovi riadne znechutil zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo pre Wesa

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo: Sneijder je jeden z důvodů, proč možná ztratíte ligu. Od čk v derby pro vaše body neudělal vůbec nic, góly ani nehrávky nedal, když jste to nejvíc potřebovali (únor + březen) a nejlepší zápasy (Cagliari, Livorno, Bologna) jste všechny hráli bez něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ako myslis vážne?

Reagovat
Jajinek

tak tvdrý bych nebyl, ale není daleko od pravdy...Wes není tvůrce hry, hru brzdí a uchyluje se někdy zbytečně k dluhým nepřesným pasům, dělá často svoji otočku a je děsně nególový. Hraje podhrota a krom přímáků moc branek nevstřelil. A nepovedlo se mu daleko víc zápasů, než se mu povedlo, to je smutný fakt. I když nemyslím si, že by se liga zvrtal kvůli němu, i když je pravda, že v rozhodujících chvílích kdy Inter potřeboval jeho pomoc při tšch remízových zápasech, tak nezapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

desne negolovy..co by si potom o takom Xavim?koľko golov dal?

Reagovat
Pinturicchio

A kolik jich připravil? Xavi je nesrovnatelně lepší a platnější hráč, než Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi koľko golov pripravil tuto sezonu?v 30 zápasoch v lige 11,v LM 2...Wesly v 23 zápasoch v lige 6,v LM 5

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo. Někdy si říkám, proč na lidi jako Ty vůbec reaguju.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu či co? Srovnávat Wese s Xavim? Xavi je ještě o kousek výš, než "slavný" Wes. Navíc Xavi klasický středopolař a nejen tvůrce hry. Jeho úkolem je nejen dát přesnou přihrávku a něco vymyslet, ale taky zahrát směrem dozadu spolu s Keitou či Yayou. Tyhle dva být tebou vůbec nesrovnávám.

Reagovat
smazaný uživatel

určite nebude zrovnavať Weslyho s nekvalitnými hráčmi,ale rovno s hráčmi najvyssej svetovej kvality ako je Xavi...a niektorí mi tu písu,že Wesly je negolovy,nedava nahrávky atd

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley ale není ta světová kvalita jako Xavi, ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pochopiteľne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je potom nesrovnávej, nemá to smysl. Navíc jak píše níže Tomanatura, Xavi není podhrot.

Reagovat
Mihal

NIe ale je určite lepší ako Diego

Reagovat
smazaný uživatel

V současné době je určitě platnějším. Diego je zkrátka stejný jako Ronaldinho, má delší aklimatizační dobu a kdo ví, jestli se vůbec aklimatizuje na calcio. Wesley šel jednoznačně nahoru, oproti době kdy byl v Realu. Nicméně, kdyby neztrácel čas v Realu, už mohl být nyní klidně výš.

Reagovat
Mihal

dajme mu čas, možno ešte povyrastie a ukáže sa v najlepšom svetle

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
Tomanatura

Nemůžeš hodnotit Diega kvůli jednomu roku v Juventusu. Diego v minulosti dokázal ve všech soutěžíš, že má obrovské kvality...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koľko ich hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie, Portugalsko, Něměcko.. nyní Itálie.

Reagovat
Tomanatura

K tomu LM, EL, repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop ... všude dokazoval kvalitu. Zkrátka si musí zvyknout na hru v Itálii. Ne vždycky se hráči dokáží přizpůsobit. Stačí si vzít případ Gaizky Mendiety. Ve Valencii pomalu nejlepší hráč na světě, pak šel do Lazia a nic moc a v Anglii se pak zakopal. Zkrátka každý nemůže hrát všude.

Reagovat
smazaný uživatel

jak Ricardo

Reagovat
smazaný uživatel

No, se vší úctou, Ricardo je frajírek. Portugalsko nepatří mezi TOP 5 lig. A on k Vám šel odtud. Diego, jak už zmínil Toma, vytáhl průměrný Werder k titulu. Ricardo je jenom nafouknutá bublina.

Reagovat
Mihal

už praskla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis,tak tvoj Diego zahral dobre len v Nemecku,nic viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí? Řekni co z toho co jsem napsal není pravda.

Reagovat
herbage

Titul Werderu

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, v té době Diego ještě ve Werderu nebyl Nicméně Schaffův tým posílil a Werder hrál dost nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

no v tej Itálii ale moc toho neukázal...a taktiež byť frajerom v Brazílii a v Portugalsku zas taký problém nie je,už iné café je PD,PL,SA

Reagovat
smazaný uživatel

Viz moje reakce na Tomu nad tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pozerám na statistiku a v Portugalsku:2004/2005 30 zápasov 3 goly 0 prihrávok,2005/2006 19 zápasov 1 gol 1 prihrávka-hrával za Porto,no akože hodne slabá bilancia

Reagovat
smazaný uživatel

To je mizerna bilancia

Reagovat
smazaný uživatel

Když to chceš poměřovat jenom statistikama, je to tvoje věc.

Reagovat
smazaný uživatel

od jeho postu sa vyžaduju goly a prihravky na goly,to co robil v Brémach

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Posuďme to dle současnosti a možností.

Wesley byl za hvězdu v Ajaxu a v jedné z nejútočnějších lig na světě, kde padá pomalu nejvíce branek.

Diego v Portu začínal a rozehrával se.

Wesley šel do Realu, kde byl zkrátka dlouho přehlíženým a posedával a i když kopl dobře sem tam standardku a dal góla, do základní sestavy se dlouhodobě nepropracoval.

Diego se stal osobností a nepostradatelným článkem Schaffova Werderu a dovedl je k titulu.

Nyní, jak uvedl 10. V této sezoně Diego 5+6, Sneijder 4+5. Podívej se koho měl v útoku k dispozici za spoluhráče Wesley a koho Diego. Wesley dostal naprosto geniální dvojici Eto'o - Milito a k nim připočtěme parádní kauf kvalitu Gorana s náladovým, nicméně mnohdy potentním Mariem. Na druhé straně Diego, kde nehrál útok 2 zápasy po sobě ve stejném složení a průměrný hráč Amauri spálil co se dalo.

Sečteno a podtrženo, Diego na tom ve srovnání s Wesem v lize není o moc hůře. Jak píše roberto, v LM je to jiné. Tam Wes hraje úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

První sezonu byl Wes v Realu jasný základ a byl by i druhou, kdyby se v přípravě nezranil. Pak se mu navíc rozpadla rodina a podle toho to vypadalo.

Reagovat
10

Diego 5+6, Sneijder 4+5

Reagovat
smazaný uživatel

a čo LM?1 prihrávka u Diega plus 3 v EL,u Weslyho v LM 5 prihrávok na gol plus 3 goly

Reagovat
10

jenom jsem chtěl ukázat absurditu tvojí "argumentace"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?sem tě podpořil vole

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pozerám už na to lepsie,ok

Reagovat
Tomanatura

Mně ale nešlo o jižní ligy, mně šlo o to, jak ten frajer hrál v bundeslize a jak docela "sám" dokázal Werder vytáhnout strašně nahoru.

Reagovat
Pinturicchio

A jak to spolu souvisí? Nejspíš jen tak, že si fanoušek Juve dovolil něco napsat proti hráči interu.

Reagovat
Jajinek

Wes je negolovy....na to ze hraje hned pod utocniky, dal ze hry hrozne malo golu, sorvnej to treba s Hamsikem....a v rozhodujících momentech v lize prostě selhal tvůrce to taky není....jak píše roberto, v LM je to dobré, ale v lize bohužel bída...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mě se ale třeba proti Brace líbil skoro nejvíc ze všech, on neskutečně dřel, makal, vracel se, prostě tam plival krev a to já mám rád... to samý Eto´o, kterého začínám mít rád

Reagovat
Mihal

Aj mne sa strašne páčil proti Barce, páčilo sa mi jeho nasadenie, bolo vidieť, že ten zápas chce vyhrať. Chvílu bol v predu a snažil sa tvoriť a potom zase v zadu bránil Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku muž dvou tváří

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, ale Xavi je asi tak o 3 levely nad Wesem, neříká se mi to lehko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vediamo

Reagovat
smazaný uživatel

o 3?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Xavi ale není podhrot, to "je" Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Však neříkám, že se zvrtla kvůli němu, jenom že je jeden z důvodů. Ono je to celkem jednoznačný, tam je za Serii A pod velkou kritikou, ale tady se to snad ještě nezmínilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Wes je pro nás velmi platný hlavně v LM, kde je jedem z našich nej hráčů. V lize mu to, pravda, tolik nejde, bohužel...

Reagovat
Votas

u těch zápasů spíš bude důvodem, že u nás není nikdo, kdo by jako Ibra dokázal z hovna uplést bič a ty blbé zápasy převážit na naši stranu. Jinak dneska měl Wes prstíky aspoň trochu u obou gólů, co byl na hřišti, takže zas že by byl úplně k ničemu to určitě né.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak má svalové problémy, teď se zjišťuje, jak je to vážný.

Reagovat
smazaný uživatel

what a shot by Chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis goooooooooooooooooooool

Reagovat
Votas

smekám Christianovi...zaslouží si ten gól

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Mihal

Zase raz sme v čele, dúfajme, že dlhšie ako len do nedele. FORZA INTER!!! FORZA DORIA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A je to doma! Mám radost, krom lehčího úvodu pohodové body, úkol splněn, nyní soustředění na Dorii. Pěkná nostalgie, Iván s Matrixem paráda, ačkoli tam, nebylo vše OK. Nejlepší hráč bez debat Javier, to je prostě Bůh.

CCristianovi jsem ten gól moc a moc přál, sympaťák

Grazie ragazzi. Jinak, Slepička dnes opět par excellence

ORA E PER SEMPRE INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

PALERMO: Sirigu; Cassani, Bovo, Kjaer, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Migliaccio; Pastore; Miccoli, Hernandez. A disposizione: Benussi, Cavani, Bertolo, Budan, Calderoni, Blasi, Celustka. Allenatore: Delio Rossi.

MILAN: Dida; Zambrotta, Oddo, Thiago Silva, Jankulovski; Seedorf, Pirlo, Gattuso; Antonini, Huntelaar, Ronaldinho. A disposizione: Abbiati, Inzaghi, Mancini, Strasser, Romagnoli, De Vito, Albertazzi. Allenatore: Leonardo De Araujo.

chudák Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paléééééééééééééérmo go go go,musite vyhrať,to vám praje MSgoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom Palermo jasne vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

stalo sa

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

AS TITUL!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Toni zase půjde. Hraje sice dobře, ale ne s Tottim.

Reagovat
smazaný uživatel

s Mirkem mu to jde dobře, nemuseli se dlouho hledat, to sem ani nečekal

Reagovat
Alberto Aquilani

Kam pôjde ?

Reagovat
10

taky jsem to četl, navíc dneska na lavičce...nějak mi vychází AC...

Reagovat
Mihal

Gourcuff v hledáčku Citiziens Existuje snaď nejaký lepší hráč o ktorého by nemalo City záujem? Fakt ma to serie toto

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí,že ku nám nepríde...príde Banega a uvidíš,že budeme s ním spokojný

Reagovat
Mihal

nejde mi ani tak o to že nepôjde k nám ale vytáča ma to že si myslia že si môžu kúpiť každého na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodí se tam.. Museli byste s ním hrát jinak.. To by jsi chtěl?

Reagovat
Mihal

a kto sa k nám podľa teba hodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Banega sa do Interu nehodí?podľa mňa sa hodí

Reagovat
scr

Pome AS na Dorii umime!!!

Reagovat
10

Přesně před patnácti lety zemřel na leukémii ve věku pouhých 23 let bývalý levý obránce Juventusu a italské reprezentace Andrea Fortunato, který měl našlápnuto k velké kariéře a byl srovnáván s legendárním Cabrinim. Před dnešním zápasem s Bari proběhne vzpomínka za účasti jeho bratra Candida, Fabrizia Ravanelliho a dalších osobností. Grande Andrea, riposa in pace! Per sempre con noi...

http://www.youtube.com/watch?v=hyDdWuoD95k

Reagovat
Mihal

sku*vená rakovina

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem četl... dnes má jinak (když už jsi to nakousl ) 71. let naše legenda Taricisio Burgnich, pravej bek La Grande Interu a jeden z nejlepších obránců v dějinách Calcia....

Reagovat
10

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; De Ceglie, Chiellini, Cannavaro, Zebina; Marchisio, Poulsen, Camoranesi; Diego; Amauri, Del Piero. In panchina: Manninger, Legrottaglie, Iaquinta, Grosso, Candreva, Marrone, Salihamidzic. Allenatore Zaccheroni

BARI (4-4-2): Gillet; Belmonte, Stellini, A. Masiello, Parisi; Alvarez, Donati, Almiron, Koman; Barreto, Castillo. In panchina: Padelli, Diamoutene, De Vezze, S.Masiello, Meggiorini, Gosztonyi, Rivas. Allenatore Ventura.

Reagovat
Pipo123

DIAS !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop no , každý raz zakopne ....

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan to vo svojom novom pôsobisku nemá vôbec ľahké.Tu je fotka zo včerajšieho zápasu:http://img7.abload.de/img/timthumb.phph5mc.jpeg

Reagovat
Pipo123

Floccar !!!!!!!

Reagovat
Pipo123

tak zatial hráme skvele Janov hraje druhé husle a ich obrana je katastrofálna. Baronio, Dias, Radu, Floccari, Rocchi a Lichti dneska paráda Del Nero je ale bohužial tragický ked budeme takto dalej hrať tak máme šancu odviesť si 3 body FORZA LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jen si to dnes užijte, ale příště kamarádům určitě rádi pomůžete, hmm?

Reagovat
Alberto Aquilani

Jojo , oni rádi , spýtaj sa Greška .

Reagovat
smazaný uživatel

někdo se tě na něco ptal?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ani teba si nikdy nikto na nič nepýta , a predsa odpovedáš , alebo je to nebodaj zakázané ?

Reagovat
smazaný uživatel

kdy třeba?

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, já uznávám, že jsem nyní solidně pod vlivem alkoholu,ale na takový kec prostě nešlo nereagovat...

Reagovat
Alberto Aquilani

Haha , ty si fakt divný , už asi pred týždňom si bol o takomto čase pod vplyvom alkoholu , teraz zas . Bud byvas v Amerike , alebo ti chlast predaju len v niakej 2 centovej kurevnikovej krcme od 12:00 to 14:00 .

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to já fakt bydlím v ČR, konkrétně Český Těšín ,jestli tě to zajímá. Ale holt večer mi to přijde fádní (navíc nesnáším tlačenice v hospodách), raději si dávám přes den

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak je libo ....

Reagovat
Pipo123

tak ako poznám fans Lazia v italii tak by vám to aj kludne pustili ak by sme dnes vyhrali tak tvrdím že by sme vám to aj kludne mohli pustiť potom zápas v Livorne kde by sme mali vyhrať a doma s Udinne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

tá Atalanta je ako na tom ? já ich moc nesledujem ale ako tak pozerám majú tažké zápasy, doma s Bolognu - to bude priamy boj o záchranu a vonku majú Napoli a doma Palermo v prípade našej dnešnej výhry by museli získať 7 bodov aby sa zachránili, takže neprehrať tomu moc neverím

Reagovat
smazaný uživatel

tak já je viděl minule naživo, včera s náma a musím říct, že se mi fakt líbí. Přijde mi, že kvalita tam je, otázka ale je, co udělají s tím, že už fakt chybí jen 3 kola a ztráta na vás asi dnes naroste... řekl bych, že už to nedají, ačkoli mi zdaleka na sestup nepřijdou. Minule se mi třeba Tiribocchi nebo Valdés moc líbili, to samý Manfredini, Doniho všichni znají,to je borec... určitě tam jsou i slabší celky mi přijde. Proti Viole byli výborní, fakt mě příjemně překvapila jak kvalita, tak tifosi a stadio

Reagovat
Pinturicchio

Diego ! ! ! Iaquinta ! ! !

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

zasa rozhodca, slabý rozhodca nepíska fauly Janovu a ešte aj vylúčil Reju

Reagovat
smazaný uživatel

šak vylucil domáceho hráča

Reagovat
Pipo123

no vylúčil ale za docela blbosť jasné fauly nepíska a normálny súboj o loptu odpíska faul piska zle aj domácim aj nám

Reagovat
smazaný uživatel

jestli letos Prandelli ve Florencii neskončí, tak už nevím..., né že bych mu to přál, ale strašně moc chci vidět jeho práci v jiným klubu..., pokud nepůjde do repre.

Reagovat
M11

JUVE JUVE JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Mihal

to bol jasný offside, neviem prečo sa tam tréner Juve tak rozčuloval

Reagovat
M11

treba ze to pomezni vubec neodmaval ? a odvolali to az na radu hostujicich hracu ?

Reagovat
Mihal

jedine

Reagovat
Slejdy

no tak nemel

Reagovat
10

ALEX

Reagovat
M11

IAQUINTAAAA

Reagovat
M11

DIEGOOOOO

Reagovat
M11

DEL PIEROOO

Reagovat
Pinturicchio

Grande JUVE ! ! ! A Cagliari udržet.

Reagovat
10

a AS večer vyhrát...

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak. Doufám, že jim to vyjde. Ono to půjde, ne, že ne

Reagovat
M11

Reagovat
M11

CANDREVAAAA

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Bologna vede , Udinese vede , pome Genoa a večer AS .

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi zase uraduje,cez svoje spletite nitky a pavuciny moci,kde su vsetci ostatni v jeho okoli len nastrcene babky a obete jeho zvrhlych chutok a nalad zariaduje penaltu pre juve

Reagovat
Pinturicchio

A to počkej, až se vrátí do Juve "naplno", se nebudete stačit divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

Majte sa tu krásne, odchádzam do školy. A večer FORZA DORIA!!!

Reagovat
SqueeZy

Nádhera, Forza JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

Tak po delší době radost z fotbalu, z Juve a z výkonu. Pokud takhle dohrajeme zbytek ligy, myslím, že ty poháry příští rok hrát budeme.

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Mr.Jindros

Evropská liga by nás snad minout neměla.

Reagovat
Pinturicchio

Vzhledem k průběhu tohohle roku budu nakonec rád i za ni. A nakonec, nemuselo by to být tak zlé. Pokud přijdou nové posily, trenér i to vedení, tak pro nás ta EL bude lepší. Bude víc klidu na to se sehrát a přes příští rok na scudetto!

Reagovat
Pipo123

SKVELE !!!! V Janove výhra a strašne dôležitá Janov je smerom do predu tragický a to že nemajú žiadneho poriadneho útočníka ich len ubíja za to my sme boli lepší a zaslúžené 3 body. FORZA LAZIO !!!

Reagovat
Dejwa

příští týden dostanete

Reagovat
Pipo123

nene

Reagovat
10

jsme před Neapoli, pokud to večer půjde dobře, tak 4 body od LM...vzhledem k sezoně zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus konečně!

Reagovat
Slejdy

podme Roma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele